achtergrond

Geenstijl

Dans je de hele nacht met mij...

De laatste uploadtournee dateert alweer van vorig jaar. Op veler verzoek hebben we besloten de GeenStijl Wereldwijde Upload Tournee ook in 2004 te continueren. Vandaag blijven we lekker dicht bij huis. Zo zijn we te gast bij Balletstudio Vleuten, waar je je eigen foto's op de leerlingen-fotopagina kunt zetten. "De foto's zijn direct zichtbaar. Opa, Oma, en iedereen op de wereld kan ze meteen zien! En alsof dat nog eens niet genoeg is kun je er tien tegelijk uploaden of klik op 'Ik heb nog meer...' als je nog meer foto's wilt plaatsen..." Enfin, voetjes van de vloer, uploaden kun je hier, de resultaten zie je hier. En hou het netjes!
UPDATE 1: Vleuten heeft het moeilijk en we willen onze hardcore uploaders niet teleurstellen. We gaan weer helemaal los! Uploaden kunt u hier en de resultaten zijn hier te bewonderen.
UPDATE 2: Uploaden bij Vleuten is niet meer mogelijk. "Wegens stijlloos (zonder stijl, geen stijl, ...) misbruik is deze faciliteit tijdelijk niet beschikbaar. Geef je foto's tijdens de les aan Annemiek, en ze worden de volgende dag geplaatst. Tot binnenkort! "

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.