Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pedo Marthijn gaat weer verhuizen

kleuter neuqerKleuterneuqer Marthijn Uittenbogaard heeft pliesiebescherming gekregen. Reden: hij stond met zijn volledige NAW + feauteau van zijn rukbunkert in het Leidse huis-aan-huis blaadje Het Witte Weekblad. Kaalkopjes hadden in de buurt foldertjes rondgedeeld met daarop straatnaam en huisnummer van de pedeau, en dus drukte Het Witte Weekblad ook dat foldertje af, want ook dat is nieuws. Nu zijn tot twee keer toe de ruiten ingegooid bij Marthijn, en wil de buurt dat de PNVD-voorzitter OPHOERT. Want nu weet heel Leiden, Zuid-Holland, Nederland, Europa, Wereld, Aarde, Melkwegstelsel, Heelal dat in hun buurt de oprichter van de maatschappelijk volstrekt onaanvaardbare PedauxPartij woont. De huizenprijzen in de Waldeck Pyrmontstraat kelderen met het uur. Mocht u trouwens willen weten in welk huis die omstreden Volkskrantblogger nou woont. Dat is dus dat huis met die pliesiebus voor de deur. En zo hoog zijn die busjes niet, rotte eieren en tomaten gooit u er makkelijk overheen. Mocht je wél een safe house zoeken, Marthijn. Wibautstraat 150 Amsterdam, vragen naar P. Broertjes.

Reaguursels

Inloggen

In Iran hangen ze ook mensen op omdat de WET ALDAAR het toestaat; wil niet zeggen dat een en ander maatschappelijk verantwoord is. Nederland slaat Internationaal een flater door dit serieus te behandelen. Gewoon verbieden omdat dit te walgelijk voor woorden is. Als ik deze man ook maar in de buurt van mijn dochtertje zie, dan sla ik hem helemaal verrot.

Khomeini | 01-10-06 | 14:01

Hulde aan de nieuwerwetsche Politieke Correctheid.
'
Gelukkig heeft een aantal mensen geen enkele moeite om een 14, 15 jarige meisje uit te maken voor Breezahsletje dat niets anders verdiende. Ook al is ze door een echt enge meneer geheel tegen haar wil verscheurd in een bos en op gruwelijke manier definitief het zwijgen opgelegd, niet echt waar dat Martijntjeclubje nou voor pleit. Maar dat lezen we niet natuurlijk, lezen kost teveel tijd, klaar! Die lui moet je lynchen! En reageren op impliciete goedkeuring van geweld tegen kinderen, nah, liever niet eigenlijk. LOLLL!
'
Zelfs de ultrakeurige @redactie heeft geen enkele moeite met reacties, bepaalde dingen laat je lekker geyl op je blogje staan. Kan een Vanjolige meneer er schande over spreken op TV. Lekker Belangrijk, kijkurs! Natuurlijk worden er wel dingen -weggejorist-, liefst van kaalkopjes, maar worden er weer wel NAW gegevens mededeeld met een groenteserveeradvies, dankzij tochwelgoeieacties van... jawel, kaalkopjes. Vrijheid van meningsuiting moeten we niet! Nou ja, niet altijd. En die politieke standpunten van partijen van voor 2002 wat dit soort zaken betreft? Ach. Ja. Tja, huh. Moeilijk. Scoort niet. Ouwe koeien.
'
Super, die Nuchtere Nieuwerwetsche Consequentheid. Ik krijg er tranen van in
m'n broek.
'
Verder geen kwaad woord hoor, GS en reaguurders zijn heerlijk. Misschien juist om dit soort dingen. Al zou je als ouder maar tegen bepaalde dingen aanlopen, liever niet.

Repperdeklepklepklep | 01-10-06 | 04:25

ADRESSEN PNVD: zie het openbare uittreksel van de Kamer van Koophandel (PNVD te Leiden), en je krijgt alle adressen van de bestuurders...... Gewoon de KvK even bellen...

Khomeini | 01-10-06 | 02:27

Die Pedo mag gerust in onze straat komen wonen ...... wij hebben een heel kinderrijke buurt en wij zijn blij met zijn komst . Wat zal die vent in de "watte gelegd worden " ;)

Marley | 01-10-06 | 00:32

Mooie reacties weer. Goed scoren altijd met die PNVD.

Dus dit frisse, weldenkende en welbespraakte Nederlandse volk zou de partij voor Naastenliefde, Vrede en Diversiteit dan moeten dienen? Beetje zonde van de energie denk ik, ze kunnen beter naar een fatsoenlijker en veiliger land verhuizen, Rusland of Sri Lanka ofzo.

Stank voor dank. Nederland verdient zulke goedaardige idealisten niet!

Grazert | 01-10-06 | 00:30

schande voor Nee derland die pedo's , en weg sjorsen hoe dan ook vind ik acceptabel !

opa tokkie | 30-09-06 | 20:37

Stem des volks, Schamen? Tussen gasten die het prachtig vinden dat er wat debielen zijn die een idee voor een folder hebben deze daadwerkelijk afdrukken en vervolgens ook nog de moeite nemen deze uit te delen omdat er een pedo in de straat woont? En je vraagt of ik me schaam tussen dergelijke lutsers? of gasten die "alle pedos aa n het gas" roepen? Dan moet ik wel erg me best doen.

..Whatever | 30-09-06 | 18:48

Driewerf hulde!

kakakabouter | 30-09-06 | 14:51

@.. Whatever 30-09-06 @ 08:34

Je bent vast nog niet wakker. Maar lees eens terug wat je geschreven hebt vannacht. Wat denk je dan?? Heb je zoiets als schaamte??

stem des volks | 30-09-06 | 14:27

Alle pedo's aan het gas

swahalla | 30-09-06 | 13:42

ISlamietje 11:19 in beginsel heb je gelijk dat je niet voor eigen rechter mag
spelen maar ik kan het wel begrijpen denk maar eens aan die gestoorde
die melanie vermoorde die naar nu blijkt al eerder is gepakt voor
zede misdrijven mensen krijgen op deze manier toch het gevoel dat
ze het beter zelf kunnen regelen al weet ik ook wel
dat de kaalkopjes het doen om zieltjes te winnen voor hun zaak
maar ach laat het kwaad het kwaad bestrijden win win situatie heet dat

van de kraats | 30-09-06 | 11:43

ik sta in het geheel niet achter deze partij, verre van dat zelfs, maar dit riekt naar eigen rechtertje spelen zoals dat ook gebeurde en gebeurt door (neo-)nazi's, fascisten, de taliban en christen- of moslimfundamentalisten.

islamietje | 30-09-06 | 11:19

Gezontverstant 10:53 helemaal mee eens je hebt de boodschap begrepen
dat wilde ik ook zeggen met mijn comment.

van de kraats | 30-09-06 | 11:07

@ van de kraats & .. whatever (en waarom niet: de rest ook):
Je mag het niet zeggen, maar ouders hébben een enorme verantwoordelijkheid, waarvoor ze kozen op het moment dat ze besloten kinderen te krijgen (zonder te overzien hoe groot die is). Niet dat ik enorm deskundig ben op dat vlak, maar ik zie geen enorm verschil tussen hoe meisjes gekleed gaan in een willekeurig winkelcentrum, doorsnee discotheek of tippelzone. Onlangs stond er op deze site een filmpje over hoe Nederlandse pubermeisjes zich gedragen (of juist niet) in Salou. Dat geeft niemand het recht hen te misbruiken, maar mijn god: waar zijn die ouders??
Pedofielen hebben een enorme verantwoordelijkheid, die ze nooit hebben gekozen, maar desondanks hun verantwoordelijkheid is: met hun vingers van minderjarigen afblijven, ondanks hun seksuele voorkeur. Lijkt me bijzonder zwaar, vooral omdat er niets positiefs voor henzelf tegenover staat*.
Mensen die kiezen voor kinderen krijgen, némen een enorme verantwoordelijkheid. En die is ook zwaar, maar levert ook veel geluk op (als het een beetje goed uitpakt). Wat ik zie, is dat veel ouders die verantwoordelijkheid helemaal niet (willen) nemen: kleed je maar aan zoals je wilt, neem maar een piercing als je dat wilt, ga maar uit met wie je wilt, waarnaar je wilt en tot hoe laat je wilt en dat in die kringen drúgs worden gebruikt, geloven ze al helemaal niet (en als het al gebeurt, zijn het die ándere pubers, die toch wel sprekend op de eigen pubers lijken).
Let op: ik zeg niet dat ouders wier kind iets vreselijks is overkomen automatisch daaraan schuld hebben. Allereerst is dat de schuld van de dader, uiteraard. Toch zie ik dat veel ouders hun verantwoordelijkheid als ouder niet nemen en onvoldoende sturing geven aan hun kinderen, en onvoldoende aandacht.
Een oplossing? Ik zou het niet weten. Met een maakbare maatschappij (het beïnvloeden van ouders via media bijvoorbeeld) kun je op de GS-site natuurlijk al helemaal niet aankomen, sturing en aandacht via school (waarbinnen ook onvoldoende capaciteit is) dus ook niet, maar wat dan? Lekker overlaten aan diezelfde ouders die het nu al laten afweten?
(Voor iedereen die denkt dat het wel meevalt: ga eens op excursie op het moment dat een discotheek sluit.)
* Nou ja, als ze werkelijk zóveel om kinderen geven als ze zeggen, dan is het dus een soort indirect geluk: 'die kinderen heeft geen trauma opgelopen door mij'.

gezontverstant | 30-09-06 | 10:53

Ristretto 09:53 whatever zit in mexico en hoe lullig het ook klinkt
hij heeft een punt .
kinderen maken kan elke idioot
maar er voor ze zijn hoort ook er ook bij
Trouwens mag hij ook een keer zeggen wat hij er van denkt.
De gemiddelde nederlander leverd veel kritiek op
het buitenland maar kan zelf niet tegen kritiek.
Bovendien kan ik het ook niet normaal vinden dat tegenwoordig
de maatschappij wordt opgezadeld met delen van de opvoedind
van kinderen wat de taak van de ouders is
Denk bijvoorbeeld maar aan de regels die de horeca krijgt opgelegd
op gebied van alcohol en siggaretten
Ik weet niet hoor maar ik haalde het op die leeftijd niet in mijn hoofd
om te zuipen ik had een groot probleem gehad en mijn ouders
hebben mijn niet streng opgevoed maar ik wist wat de grens was.
Daar waren ze heel duidelijk in.
Maar tegenwoordig denken ouders dat ze vriendjes moeten zijn
met hun kinderen en dat regels stellen uit de tijd is of zo
Kinderen hebben sturing nodig en niet een papie en mammie
die carriere maken belangerijker vinden en hun verantwoordig
om een kind aandacht te geven afkopen door ze geld te geven
om uit te gaan {voorbeeldje}

van de kraats | 30-09-06 | 10:16

Toch is het leuk dat .. Whatever die aan slapeloosheid leidt de Hollanders van commentaar voorziet vanuit Belgie, waar het veeeeel beter toeven is.
Politiestaat, Taalstrijd, Dutroux, bijna staatsgreep, openlijk racisme.

ristretto | 30-09-06 | 09:53

Heh wat jammer nou [/sarcasm]

creabeha | 30-09-06 | 09:29

-weggejorist-

Dr.bull! | 30-09-06 | 08:54

ik heb hem weer, toch knap na wat flessen, iets met dat zijn 14 jarige dochter het Nederlands verneuqt en dat ik daarom er niet zoveel waarde meer aan hecht meen ik. alleen dan wat mooier gezegd uiterraard.

..Whatever | 30-09-06 | 08:34

mmm die was het niet zie hem ervoor staan, geen idee dan, zal wel zinvol geweest zijn.

..Whatever | 30-09-06 | 08:28

Ik herinner het me weer, dat z’n 15 jarige dochter er tegenwoordig als en prosti bijloopt, en of hij me het even persoonlijk wil komen vertellen. Jorsi waard? Zal wel.
-edit dank je, die was ik vergeten -

..Whatever | 30-09-06 | 08:24

en dat was vragen om een ban inderdaad. doe maar geven.

..Whatever | 30-09-06 | 08:21

Krijg de tering maar ik zie dat ik weg gejorris ben. bij god ik weet niet wat er weg gejorrist is, maar dat je er maar in stikt dan, het was zeker niet iets om te jorisen, heuameaus

..Whatever | 30-09-06 | 08:18

*burp*

razendereporter | 30-09-06 | 03:59

Als voorbeeld Pieter baan, feauteaus gezien van die 15 jarige mokkel welke vermoord en uiteraard genomen is door die stief? Wat jij verwacht van deze wereld is, dat je een mokkel gelijke die 15 jarige kan laten glijden over de straten met een vracht make-up of dat ze 23 is, waarschijnlijk een stukje cock rijzend kledij eronder, en een instelling wel…. En dan zeiken wanneer ze door de verkeerde genomen wordt welke bij zijn eigen denk “oh oh problemen en mijn IQ is niet al te hoog dus maar omleggen kom ik wel mee weg”. Ik zie dat anders, je creëert een lekker neuq sletje, geeft haar een voedingsbodem (geen aandacht of whatever) zodat ook zei er niet te moeilijk over doet, of überhaupt de risico’s ziet, en zeikt achteraf dat er klootzakken rondlopen op deze globe. Wel nieuws voor je, deze globe staat stijf van de klootzakken, en jouw taak is dat je dochter ze geen aanleiding geeft, en dat ze weet waar mee uit te hangen en waarmee niet, of nog beter, begeleiden, staat je carrière in de weg weet ik, maar dan niet die cock erin janken denk ik dan. Jij wilt de wereld van klootzakken ontdoen zodat jij kunt janken en je kroost lekker op een 10 plaats gooien achter alles dat voor jou meer waarde heeft. Utopia. Wen er maar aan.

..Whatever | 30-09-06 | 03:54

Voor een ieder, doe eens tijd steken in je kroost, inplaats van bléren dat je van ze houd, misschien heel misschien heb je een leuk stukje dochter van 14 staan dan, welke weet waar de problemen liggen, en met wat geluk blijft ze dan uit die problemen, ik weet, dat is echt houden van, tijd steken in. verder gewoon allemaal ongezien de tyfus uiteraard.

..Whatever | 30-09-06 | 03:23

Show me the way
To the next whisky bar
Oh, don't ask why
Oh, don't ask why

For if we don't find
The next whisky bar
I tell you we must die
I tell you we must die
I tell you, I tell you
I tell you we must die

Whatever gaat een paar kantelen en zich de tyfus ergeren aan lutsers gelijke pieter.

..Whatever | 30-09-06 | 03:18

-weggejorist-

..Whatever | 30-09-06 | 03:10

-weggejorist-

Pieter Baan | 30-09-06 | 03:04

-weggejorist-

..Whatever | 30-09-06 | 03:04

Het rare is, whatever heeft al deze zorgen niet in zijn leven, waarom niet? omdat hij ze prioriteiten weet. Whatever woont in een buurt waar de tyfus lijders over de daken glijden des nachts om te kraken, en een auto radio niet weggewerkt hoeft te worden, daar hij toch wel gejat wordt. Toch is hij de enige welke 4 jaar lang de wagen met de ramen op een kier heeft staan des nachts en nog nooit is er een poging ondernomen. Kwestie van prioriteiten stellen. Staan voor je eigen, overdragen van dat waar je om geeft, slaap geregeld zat met een deur open, no pasa nada (gebeurd geen flikker). Hollanders zijn mietjes, en staan niet voor hun eigen, en nog minder voor het kroost, als je er voor staat lopen de sletten niet met de benen te wapperen in de plaatselijke bar

..Whatever | 30-09-06 | 03:02

-weggejorist-

Pieter Baan | 30-09-06 | 02:58

Ow en ik schijt op je pieter, maar dat weet je.

..Whatever | 30-09-06 | 02:55

pieter baan, butje doe eens niet zeiken. wanneer je 4 talen wegzet zoals ik dat doe lullen we wel weer.

..Whatever | 30-09-06 | 02:53

Moeilijk te omschrijven, maar het mag bekent zijn dat whatever in Mexico woont, en niet in een prachtige omgeving. Ik kan zeggen doe je best in het opvoeden van je kroost en pedofilie heeft weinig deur om bij je kind te komen, maar dan krijg ik gezeik van en wat about de meester en dergelijke… Als ik zeg moeilijk te omschrijven, maar hier staat boven alles het gezin en in het bijzonder de kinderen, en een pedo heeft bijzonder weinig kans om zich tot een minderjarige te wenden. Waarom? Wel om een boel redenen, omdat een 15 jarige niet alleen in het centrum dwaald, omdat die niet bij vriendinnen uithangt zonder te zijn gebracht, omdat meiden bij de ouders wonen tot ze trouwen (heavy overdone I say), omdat de ouders elke minuut weten waar ze uithangen, omdat, omdat, omdat, omdat de ouder om de kinder geven boven alles, kan een kudt Hollandse ik geef om me kinderen ouder nog wat van leren, intensief inderdaad, maar dat weet je wanneer je hem erin jankt bij je vrouw. Kom maar met de kudt smoezen, waarom je minder energie in je kudt koters zu moeten steken.

..Whatever | 30-09-06 | 02:52

-weggejorist-

Pieter Baan | 30-09-06 | 02:51

-weggejorist-

Pieter Baan | 30-09-06 | 02:45

Kudt volk Hollanders, janken en blèren, marocs die de zooi verzieken en gelaten toekijken, kinderen die voor galg en rad opgroeien, 15 jarigen die zo op de wallen kunnen, maar blijven blèren over wat juist is en wat niet. Lutsers allemaal, bekken als scheermessen maar daar waar het energie kost zijn we niet thuis. Zo f*cking triest om de gemiddelde 30iger te zien in Holland. Jeuk krijg je van dat volk in je bilnaad.

..Whatever | 30-09-06 | 02:44

Tinus Trekveer 30-09-06 @ 01:54, ah racisme is tambien? dat is meningsuiting, en pedofilie is ...? wel pedofilie is een afwijking, racisme is een idee. Staat er een pedofiel welke een harde krijgt van me kind dan vertel ik de man, prima wel even afblijven als je de 60 wilt halen, daar de kerel er mee geboren is. Staat er een smerige racist welke gekozen heeft in deze, en hij benadeeld me, schop ik hem kapot. Dat is het verschil. En voor een ieder loop nou eens te kappen dat je om je kroost geeft, der is geen 12 jarige die normaal opgroeit, stuk voor stuk ranzige neuq sletten, begin daar eens zou ik zeggen. Stumpers. Wanneer de ouders van 30 jaar terug enige problemen met pedofilie hadden zeg ik ok, maar de ranzige kudt “welke zich ouder noemen” ouders van nu, ga vliegen. Ooooo triest een 15 jarige breezar vermoord door de stief van de vriendin, ik heb de foto gezien van de mokkel, loopt erbij als een 22 jarige volgroeid maak me zwanger stug mokkel, ouders gescheiden, alles f*cked up. En maar janken. Get a life. Ik snap de ouders van heden ten dage überhaupt niet, 14 jaar en problemen wanneer een 35 jarige der op los gaat, maar dat ze 14 is en der in om neuqt is dan weer geen probleem. Stumpers. Doe eerst eens opvoeden, dat elimineert de kans aardig dat ze ten prooi valt van een pedo, en doe je kroost van 14 eens checken ook geen gek idee. Ahhhh opvoeden wat was dat ook al weer, dat kost tijd is het niet?

..Whatever | 30-09-06 | 02:38

-weggejorist-

Pieter Baan | 30-09-06 | 02:36

Marthijn, hang je eigen es op.

Conan de Rabarber | 30-09-06 | 02:31

Post wordt in ieder geval nog een paar maanden doorgestuurd, zal eens wat zegeltjes aan hem spenderen en enkele fijne brieven aan hem schrijven!

Lizart777 | 30-09-06 | 02:28

-weggejorist-

Pieter Baan | 30-09-06 | 02:15

jongens en meisjes allerlande doe niet zo lastig.. laat de pedo'szich verenigen in de PNVD
En daarna oppakken en naar de gazzproms

vlamoeske | 30-09-06 | 01:54

Even voor iedereen die het opneemt voor de vrijheid van meningsuiting, die houdt ergens op hoor. Racisme is tot daar aan toe en een mening, pedo's moeten gewoon .....

Tinus Trekveer | 30-09-06 | 01:54

Nu ik het me ineens weer herinnerde ben ik maar weer eens gaan snuffelen, maar hij blijft leuk, die Molendijk:
good-all.nl/GOOD-ALL.html
Wel jammer dat Jan vindt dat ik hypotheekrente moet blijven dokken en dat de bureaucratie door hervormingen nóg beter kan. De Joint Fight Striker is denk ik een soort van Belgisch vuurwerk waar hooligans elkaar gezamenlijk mee kunnen bevechten, anyway, van Jan mag het. En dat betalen we door Schiphol op Marktplaats te zetten. Wat nou PvdA en CDA? Good All gaat de premier leveren!

Chiant | 30-09-06 | 01:29

@paranoia 30-09-06 @ 00:45
Hier klopt iets niet !!
Bedenk maar even dat dit al eerder was nagetrokken!
Let wel ik ben er zwaar op tegen, *volgens ben je nieuw hier*

harry de leipe | 30-09-06 | 01:16

Kouwes en Jan Molendijk hebben hun genen laten samensmelten in een nieuw taalwonder. Zie "dondersteen @14:58" op forum Leidsch Dagblad:
www.leidschdagblad.nl/nieuws/regionaal...

Chiant | 30-09-06 | 01:12

Marthijn Uittenbogaard is iemand die een stijve lul krijgt van een kinderlichaampje.

Bijvoorbeeld van het kinderlichaampje van mijn 8-jarige dochtertje.

Dat is dus geen "mening", geachte dwaze sukkels, maar een perverse en gevaarlijke seksuele afwijking.
En als ik hem daarop zou moeten betrappen, dus op het een stijve lul krijgen van het kinderlichaampje van mijn 8-jarige dochtertje, dan snij ik ter plekke zijn perverse lul er af en douw die achterin zijn strot. En dat zou elke vader doen die zichzelf een vader durft te noemen.

Goede aktie van dat Witte Weekblad. Als Marthijn Uittenbogaard zich niet laat behandelen moet hij opdonderen uit die buurt. En uit elke andere buurt overigens.

Behaard smaalkopje | 30-09-06 | 01:08

@uw verzekeringsadvis: ik zal zo bij adje aan bellen wellicht zit hij daar wel.

Maar een pamflet verspreiden is toch een vorm van mening van vrijheids uiting?

Overigens verwacht ik niet dat men bij Adje de ramen in kunnen gooien, hij woont wel erg hoog. Dat schept mogelijkheden voor onze Islamitische broeders die WEL raad weten met kleuterneukers.

paranoia | 30-09-06 | 00:53

GS redactie .
Zag hem net voorbij komen , sparen voor 4 , zoveel % rente ,triest.

Uw Verzekeringsadvis | 30-09-06 | 00:52

www.url.com is van de NSA ga er niet heen!!!

paranoia | 30-09-06 | 00:50

REad my lips,mark my words,2 weken geleden al voorspeld,deze mongool gaat 500 K per jaar aan beveiliging kosten.

Uw Verzekeringsadvis | 30-09-06 | 00:50

'k heb er nog veel meer voor je, laat maar horen als je er om verlegen zit.

..Whatever | 30-09-06 | 00:49

Para.. yup ---> www.url.com/

..Whatever | 30-09-06 | 00:47

Volgens mij zat hij op 1000 meter hemelsbreed van Adje.

Te weten texelhof,. Waar afgelopen woensdag twee minderjarigen door een peuterneuker zijn geslacht.

Iemand een url ?

paranoia | 30-09-06 | 00:45

Flauw en kinderachtig van geen stijl. Stijlloos zeg maar...
Ik ben principieel tegen eigenrichting en vindt het publiceren van adresgegevens dan ook niet kunnen. Ik hoop van harte dat het strafbaar is wat geen stijl nu doet en dat ze hiervoor aangeklaagd worden.

Tarak | 30-09-06 | 00:44

Confucius 30-09-06 @ 00:21, best wel een snugger opmerking voor de debiel die je bent.

..Whatever | 30-09-06 | 00:41

Bij deze een oproep aan de buurtbewoners géén molotov-cocktails te gebruiken je zou 'bezoek' (onschuldige kinderen) kunnen treffen!

Confucius | 30-09-06 | 00:21

Vind het eigenlijk niet normaal dat hier een heksenjacht ontketent wordt. Geef die gasten niet de aandacht die ze willen. Wat heeft het voor zin om die paar gasten die naar voren treden en er open over zijn te gaan kloten. Je lost er niks mee op. Maar ja, dit is geenstijl. niet echt de plek waar mensen verder denken dan hun smoel groot is.

slappezever | 29-09-06 | 23:34

Kan het erger? Pedo zijn, in Pyromaanstraat wonen, politiebusje voor ?

Tomahawk33 | 29-09-06 | 23:23

voor hun idealen ook..

LordBathory | 29-09-06 | 23:22

Kaalkopjes? Vreemd.. nazis waren anders niet vies van het inzetten van kindertjes in hun idealen. lebensborn projectjes enzo.

LordBathory | 29-09-06 | 23:21

Dr.bull! 29-09-06 @ 23:02
Door huiselijk geweld vallen er 20 gewonden en 1 dode per week in 0031
Kinderen dus. Geen pedo's te zien...

ristretto | 29-09-06 | 23:14

door "gewone" hetero huisvaders.
verklaar je nader ristretto

Dr.bull! | 29-09-06 | 23:02

We zijn toch godverd* niet duitsland 1933/38?, in en in triest dit

Altijdkaas | 29-09-06 | 23:00

Wat een ongelooflijke domme agressie.
Als er iemand een afwijkende mening heeft. Hoppa, stoere spierballentaal.
Heksenjacht, en het verdwijnt ondergronds.
En dat terwijl er al op gewezen is dat de meeste kinderslachtoffers niet door pedo's worden gemaakt maar door huiselijk geweld. Gepleegd door "gewone" hetero huisvaders.

ristretto | 29-09-06 | 22:54

Wanneer de Hollanders net zo zouden reageren op marocs als ze doen op een pedo welke wat fundament onder zijn ideeén wenst via een legale weg, dan was het probleem “kans” jongeren in no time opgelost. Maar daar zijn het dan weer te laffe honden voor.

..Whatever | 29-09-06 | 22:27

Kinderen, neuk me nou, kinderen, neuk me nou. Ik hou van dikke kleine kinderen!

Murdockyoufool | 29-09-06 | 22:27

Doen die kale kwalletjes ook eens wat goeds, nouja Utecht CS "schoonvegen"was ook wel een leuke actie van de in 40-45 hangende figuurtjes.

Bozepanda | 29-09-06 | 22:27

Waarom zo hysterisch? Doe effe normaal mensen, ja? Laten we deze man niet groter maken dan hij is: nul nada niets. Er zijn belangrijkere dingen om je druk over te maken.

OhJee | 29-09-06 | 22:26

@ mezelf:
leiden hoort natuurlijk leidt te zijn

gezontverstant | 29-09-06 | 22:18

@ tyylitön:
Oké, ik ken de tekst van de folder niet, dus wat dat betreft heb je absoluut gelijk. Maar wat vind je van de gedachte dat als dit soort acties leiden tot ruiten ingooien (tot en met lataarnpaalknopen), dit de pedopartij helpt?

gezontverstant | 29-09-06 | 22:16

een affiche met spelfouten, dat is zooo 2005.

De bovenmeester | 29-09-06 | 22:15

@gezontverstant 29-09-06 @ 21:48:
Er wordt in dat briefje nergens opgeroepen tot geweld... en bovendien hangt er nog geen enkele pedeau aan een lantaarnpaal, terwijl iedereen die dergelijke mogelijkheden enigszins serieus overweegt al maaaanden over deze adresgegevens beschikte.
Wat niet gezegd kan worden van de collectieve geënsceneerde ies-diescriemienazi moslim-woede-show die over de hele planeet (incl. NL) met grote regelmaat en dito aantallen doden wordt opgevoerd.

tyylitön! | 29-09-06 | 22:11

Over P. Broertjes gesproken, die leest kennelijk ook GS.

Als reactie op mijn post van 18-09-06 @ 21:11:
Het Volkskrant open weblog is voor iedereen toegankelijk,
Alle content is toegestaan met uitzondering van
* content die als bedreigend kan worden ervaren door een natuurlijke persoon;
* content die de persoonlijke levenssfeer van een natuurlijke persoon (onevenredig) schendt;
* content voor commerciële, charitatieve of ideele doeleinden;
Karel kwakbol 18-09-06 @ 21:11

Stuurde Broertjes de volgende dag een berichtje naar Uittenbogaard. met o.a. het volgende:

Wij moeten u er echter wel op wijzen dat het volgens de gebruiksvoorwaarden niet toegestaan is propaganda voor een politieke partij te bedrijven. Het betreffende citaat, onder het zevende gedachtenstreepje op hxxp://www.volkskrantblog.nl/algemeen_v2/gebruiksvoorwaarden.php:

"content voor commerciële, charitatieve of ideele doeleinden"

zie
www.volkskrantblog.nl/blog/3706

PS beste P. Broertjes, jammer wel dat u alleen wijst op de politieke aspriarties en niet op het Kleuterneuqen.
In elk geval heeft u wel bereikt dat de blog nu open staat voor reacties.
Lees vooral ook het gedicht van ene Jos.

Karel kwakbol | 29-09-06 | 22:06

LOL @sjaak.

superjan | 29-09-06 | 22:05

hoerrrreuhjongg

redthehaghue | 29-09-06 | 21:50

Ik vraag me af of zo'n steen-door-ruitactie die partij geen voordeel zal opleveren. Dat uitkomen voor je standpunt (hoe verwerpelijk ook) leidt tot bedreiging en geweld, vinden veel Nederlanders een ongewenst verschijnsel. Misschien niet een meerderheid als het gaat om een pedostandpunt, maar het is toch een aanzienlijke groep.
Als moslims oproepen tot bedreiging en geweld tegen mensen die hun geloof of profeet - naar hun mening - niet voldoende respecteren, zijn we allemaal boos. Als kaalkopjes, waar we allemaal toch ook niet heel erg voor zijn, een andere tegenstander van ons molesteren, dan is dat opeens wel oké?
Door het meten met twee maten ontstaat mogelijk het gevaar dat de pedopolitici een underdog-positie krijgen en dat ze meer verdediging krijgen van mensen die het met hun ideeën helemaal niet eens zijn, maar die tegen bedreiging en geweld zijn als middel om een mening te smoren.

gezontverstant | 29-09-06 | 21:48

Hmm, ik heb helaas *kuch* Van Jeaule gemist en de uitzending is ook nog niet online gezet. Wat zei hij nu weer allemaal?

Usagi | 29-09-06 | 21:48

frans anuskrans van jeauleux is onze beste reclame.

superjan | 29-09-06 | 21:42

@redactie
Wil iemand Joris wakker maken, hij is de hele dag al inactief. En de sigaren zijn bijna op.

Roberto Fransisco | 29-09-06 | 21:42

o.t. Van Jeaule die nog maar een keer de reaguurders basht in de leugen regeert. Ach een van Jeaule meer of minder...

knutsel | 29-09-06 | 21:39

OT]
v. Jole heeft weer kritiek; we zijn veel te hard
Wat een eikel; mijn keiharde opmerkingen over melanie B zijn allemaal geedit destijds en ik heb zelfs een nieuwnieuws-ban gehad (heel even), maar daar hoor je hem niet over.
Kan mooi in De Leugen Regeert volgende week

collapse | 29-09-06 | 21:39

@redactie
U was weer eens op TV: "ook een onderdeel van de Telegraaf", zoals Fransisco het weer mooi wist te verwoorden.

Mr.D. | 29-09-06 | 21:38

@dr fact and figures> ik denk inderdaad dat zaken minder snel uit de hand lopen als ze bespreekbaar zijn. Dat voorkomt paniek bij de daders, t is vaak die paniek die zorgt dat aanranding, moord wordt.

superjan | 29-09-06 | 21:36

Dat adres was al lang en breed bij diverse anti-pedosites bekend hoor.

malawi | 29-09-06 | 21:29

Goed, dus de heren hebben de hah-tak van het Telegraafconcern voor het karretje gespannen en publiceren dus zijn adres met een omweg. Briljant en hypocriet tegelijk.

St-Eenmans | 29-09-06 | 21:25

@Spooky
Oh ok, wist ik dus niet. Maak je 'n goed punt qua info en hulp...
Maar dan toch, waar ligt die grens als het hebt over; 'in theorie zou je me hier moeten strelen als je me opgewonden zou willen krijgen' en 'hier moet je nu strelen om me opgewonden te krijgen'??
Dat zou 'n kind van 'n jaar of 9 dus moeten begrijpen??

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 21:25

Dat wordt verhuizen voor Marthijntje... misschien kan ie bij zijn collegae van het bestuur onderdak vinden. Van de Waldeck Pedeaustraat te Leiden naar Ad's residentie te Haarlem-Zuid is hemelsbreed nog geen 25km, dat overleeft ie nog wel.

tyylitön! | 29-09-06 | 21:21

@Drs. Facts n Figures
Mensen informatie geven hoe ze een einde aan zichzelf kunnen maken is geheel niet strafbaar, zie stichting de einder. Hulp bij zelfdoding is dat weer wel, lijkt me een helder verschil tussen informatie en hulp.

spooky | 29-09-06 | 21:19

nieuw rechts , hoezo adres publiceren , ze hebben toch Dr.Martins?
beetje slapjes.

hemaworstje | 29-09-06 | 21:13

@ Spooky
Nee zo naief ben ik ook niet, het zal niet positief bijdragen in de zin dat het dit probleem zal oplossen of verminderen. Maar wellicht draagt het bij aan de vertraging van de verspreiding.
Het is toch ook stafbaar om mensen te helpen bij zelfmoord?! Waarom zou het dan niet strafbaar kunnen zijn om mensen te helpen, door informatie te verschaffen, bij het plegen van psychische en emotionele moord??

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 21:12

Er is vast wel een plaatsje voor hem ergens in een Kansen Zone of in 020-Gaza.
Leuke leegstaande appartementen genoeg daar in Bos en brommer.

Heintje Davids | 29-09-06 | 21:10

@Jan-Joris-Jaap-Joop
Oud?? Ik ben schijnbaar niet heel erg goed op de hoogte. Magoed, oud en dus fout????
@Superjan
Uiteraard, internet is here 2 stay. Maar omdat er al 'n hoop shit te vinden is wil niet zeggen dat we dan maar moeten bijdragen aan de verdere uitbreiding van van deze troep. En dat zal zeker gebeuren, plus het zal toegangkelijk worden via meer media.
Maar dan vraagje voor jou; denk jij eerlijk dat er minder pedosexueel geweld zal plaatsvinden als het bespreekbaar is?? Of ben je het eigenlijk wel stiekem met me eens maar doe je net als Den Haag politiek correct en neem je het op voor de 'normen en waarden'?? No offence intented!

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 21:05

Hoe meer we weten hoe beter lijkt me, maar dat is nog geen garantie dat jouw kind veilig opgroeit in dit maffe land...
Zeker niet met deze ridicule straffen.

malawi | 29-09-06 | 21:01

@Drs. Facts n Figures
Mis ik wat als ik nog nooit van kelly gehoord heb. Ik doe aan onthouding van informatie als het gaat om dergelijke personen. Verder heb ik 0 vertrouwen dat het onthouden van informatie ook maar iets positief bijdraagt aan wat voor probleem dan ook.

spooky | 29-09-06 | 20:59

@Spooky
Klinkt goed, in theorie.....
Maar jij weet ook dat het grootste deel van nederland toch nog best moeite moet doen om het iq van Kelly te evenaren in de Nationale Iq Test?! En voor 'ons' deel maak ik me ook niet zo veel zorgen, die blijven denken en zullen minder snel domme dingen doen.
Maar met dat andere, grootste deel, zou ik geen enkel risico willen nemen. Onthouden van informatie en zo kordaat mogelijk ingrijpen zodat er geen misverstand over kan bestaan waar de grens wel ligt.

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 20:55

@ Superjan, sorry voor mijn felle reactie, maar ik lees een hoop verhalen van slachtoffers en familie.
Geloof me, daar word je niet blij van.
Ik ben fel tegen alles dat pedoseksueel en pedofiel is, zo liggen de feiten nu eenmaal.
Ook heb ik de neiging mijn mening iets te fel te verkondigen, helaas was het dit keer tegen de verkeerde.
Nogmaals excuus.

malawi | 29-09-06 | 20:52

@dt71>pcies.
@JJJJ>1/3 van de meisjes wordt bepoteld door die leutige hockey oom. die gezellige buurman of de grappige trainer. En velen door die lieve lieve pappie. Das pas eng.
@DRS Facts> daar zit wat in, maar internet is nu eenmaal een feit. Ogrish brent mij ook dichter bij dingen die ik liever nooit had gezien. (een afghaanse spies in de aars executie... brrrrrr)
@malaw> thanks> we bedoelen het allemaal goed hier.

superjan | 29-09-06 | 20:50

@ Drs. Facts n Figures @ 20:44
Jeetje weer eens een 'stepping stone' theorietje! Dat is ouderwets!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-09-06 | 20:46

Werkelijke kindernøkers heten vaak niet Marthijn maar zijn wel getrouwd.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-09-06 | 20:44

@Superjan
Klinkt leuk in theorie. Maar echt niet doen!
Je zal zien als het bespreekbaar is, zal er dus meer over te vinden zijn op internet, tv, boek of welk medium dan ook. Informatie over welke groepen zich hiermee bezig houden, welke groepen pro zijn, doorlinken naar de site hier enzeau. Oftewel voor een twijfelende pedeau is het nu nog makkelijker om toegang te krijgen hiertoe. Hoe ging dat gezegde alweer; gelegenheid maakt de dief? Nou, gelegenheid maakt ook de Pedo.

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 20:44

@malawi 29-09-06 @ 20:38
Kinderporno in de zin van een tekening, animatie of textuele fantasie lijkt me een onderdeel van praten over de rest is een kwestie die van mij note done is zeker als er sexuele handelingen bij te pas komen.

spooky | 29-09-06 | 20:43

Kennissen van Geoffrey Jacobs wisten wel dat hij een kinderverkrachter was en lieten hem gewoon binnen omdat hij, ik citeer: zo zielig was...
Zelfs als mensen het weten hebben ze dus nog medelijden met zo'n monster...
Ik heb je duidelijk verkeerd begrepen Superjan, mijn excuus daarvoor.

malawi | 29-09-06 | 20:42

@superjan:
Juustem. Niemand zit te wachten op kleuterneuqerts. De partijstandpunten op het gebied van (kinder-)seksualiteit vind ik verwerpelijk. Maar dat vind ik ook van veel standpunten van bijv. de SGP of een of ander neo-nazi-clubje. Volgens mij denken een aantal hier dat wanneer de pedeau-partij onverhoopt in de kamer zou komen (*proest*!), ze even eigenhandig kinderneuqen kunnen en zullen legaliseren. Wat een onzin. Dat gaat nooit gebeuren. In de sixties met de PSP/PPR enz. is dat zelfs niet gelukt omdat er geen draagvlak voor was. Dat zal er ook nooit komen.

Rest In Privacy | 29-09-06 | 20:42

Grappig, hij woont vlak bij die enorme speeltuin (als die er nog is).

Farouk | 29-09-06 | 20:41

@ zapper : inderdaad,hij zegt het,vrije meningsuiting !
Nu zul je wel komen dat zijn mening te ver gaat maar zijn al die " regluurders " in dit topic, die de man de vreselijkste verwensingen naar het hoofd smijten dan ook al schuldig ?

Maar al met ( ook ik doe er aan mee ) krijgen ze veel te veel aandacht,niet dat het veel zal helpen want een zetel krijgen ze toch niet.

fritzie | 29-09-06 | 20:40

@Malawi>Dat gaat helemaal niet te ver. Ik maak haar niet te schande. Wisten haar ouders dat de man een moordende verkrachter was? Waarschijnlijk niet. Want dan hadden ze haar nooit met die gek meegegeven... TOCH ( je moet er overigens niet aan denken dat ze het wel wisten)
NEE malawi. Ik ben het met JJJJ eens . Marth is gek, raving loonie, gestoord, abject en deviant. maar hij heeft wel ballen. Hij zegt namelijk tegen al die wilde horden , en alle ouders van Nederland, waar ik er 1 van ben. Hier ... Ik ben Marth en ik ben pedeau. Als Marth nu bij mij in de straat komt wonen (i doubti t :-) ) Dan weet ik tenminste. OK kleintjes van me... hand voor je kont want Marth loopt rond.
De meeste pedeaux lopen lekker te schijnheilen en te verdringen En such situations tend to explode.

superjan | 29-09-06 | 20:40

@[G]eenstijl
Geen stijl is geen telefoonboek, dit soort info zoeken we zelf wel op als we het weten willen. (Als huis vrijkomt wil ik er overigens best wonen, mooie buurt.)

spooky | 29-09-06 | 20:39

@ Spooky: hoe sta jij tegenover het hebben van kinderporno dan?
Mag dat dan weer wel?
Waar ligt voor jou de grens?
Dit is geen aanval maar puur nieuwsgierigheid.

malawi | 29-09-06 | 20:38

Norbert ja, ligt het aan mij of epileert die gast zijn wenkbrauwen?
In dat geval moet ie dat ook eens aan Marthijn leren.

malawi | 29-09-06 | 20:37

@Drs. Facts n Figures
De docent waar ik het over had die had geen enkele behoeften aan het bespreekbaar maken, die was meer van daden! Daar was het bespreekbaar zijn of niet geen enkele factor dat zijn gedrag beinvloedt. Ik vind sex met kinderen moet bespreekbaar kunnen zijn maar NOT DONE blijven. Lijkt me een heldere grens, niet?

spooky | 29-09-06 | 20:36

@ Superjan, Peter H was al een keer veroordeeld en zijn verleden was al lang bekend.
Dat jij Melanie er nu bijhaalt gaat te ver, dat kind is vandaag begraven!

malawi | 29-09-06 | 20:34

@dt71> ik ken je al virtueel van een forum zo'n 6 jaar geleden, ik ben heel blij dat je het met me eens bent op dit gebied.
@... zapper>een open zweer geneest. Een dichte nooit. Alsjeblieft Zapp denk s ff na.
Niemand heeft het op met Kleuterneuquerts, maar een heksenjacht gecombineerd met geheimzinnigheid en schaamte en paniek leidt tot melanietjes. Dode kinderen dus. Alles in the open dan weten we waar het gevaar zit. Dat zie jij toch ook wel.

superjan | 29-09-06 | 20:32

Zapper heeft absoluut een punt, homoseksuelen hebben een relatie met volwassenen, pedoseksuelen hebben een 'relatie' met een kind.
Die relatie kan nooit gelijkwaardig zijn, heeft altijd met macht te maken en is schadelijk voor het kind.
Al die pedoseksuelen die zeggen alleen maar heel erg lief tegen kinderen te zijn lullen uit hun nek.

malawi | 29-09-06 | 20:30

@ Spooky en @ DT71
Uiteraard moeten we altijd onze democatie beschermen. En in theorie is er best wat te zeggen voor jullie argumenten. Maar het leven is net als politiek all about concessies maken.
Bijproduct van het 'bespreekbaar' maken van deze activiteiten, eigenlijk voor alles waar men over praat, is dat er altijd 'n hoop idioten zullen denken dat het daarom minder erg of zelfs toelaatbaar is. Vergeet niet, wij leven in gedoogmaatschappij nr 1!
Sex met minderjarigen is onbespreekbaar, deal with with it!!

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 20:30

@fritzie ja he hallo, hij zegt toch zelf dat hij het wilt legaliseren? Doet ie zelf hoor, ga nou niet roepen dat dat niet zo is.

..zapper | 29-09-06 | 20:29

@ranzige Rob 20:05
Motown.
Nice to meet you ! Hi and bye for now.
-
=out

Jane Doe | 29-09-06 | 20:29

@ zapper,en waarin moet ik me dan herkennen ?
Als je goed gelezen had,dan had je kunnen lezen dat ik het oneens ben met de denkwijze van deze figuren.
Alleen het eigen rechertje spelen staat me ( en vele anderen ) niet aan.
Voorbeeld : stel iemand in jouw buurt heeft een hekel aan je ( kan toch ) ok... ff een paar buren optrommelen en verspreiden dat jij iets uitgevroten hebt,pesterijen,stenen,huis op de hobbel enz enz.
Dus heel gevaarlijk om iemand van iets te beschuldigen en het direct met daden te veroordelen.

fritzie | 29-09-06 | 20:27

@ .. zapper
*Pedo's kiezen een partner die ze aan gort kunnen neuqen*
Gôh heb jij even verstand van pedoos!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-09-06 | 20:26

Hoe kunnen jullie in hemelsnaam iedere keer weer de pedokloothommels vergelijken met hoe het met homo's eraan toeging? Homo's kiezen tenminste een partner van gelijkwaardige geaardheid. Pedo's kiezen een partner die ze aan gort kunnen neuqen zonder dat die partner er fysiek nog geestelijk tegenin kunnen gaan. Echt, sommige mensen hebben er geen idee van hoe gevaarlijk Martijn en zijn vriendjes en gelijkdenkenden zijn voor de samenleving.

..zapper | 29-09-06 | 20:24

nummer 48 moet maar even wachten met verkopen. Als de kleuterneuqer weg is kan hij 20.000 meer vragen.

BozeMan | 29-09-06 | 20:24

Marth is een oetlul die zeker op het gebied van 'public relations' alles fout doet. Maar hij heeft wel ballen!

Jan-Joris-Jaap-Joop | 29-09-06 | 20:23

@Pritt, Fleisch, Chileen, Hox, Brussel en De Linkse.

Hoe zit 't met die lijst?
540 van die kleuterneuqers hebben toch moeten tekenen zodat die gasten mee mochten doen aan dat toneelstukje in November?!
Lijstje zou openbaar moeten zijn.... zeggen ze.... qua asl

Mooi informatief sukje over hoe onze mooie democratie in mekaar steekt lijkt me wel leuk.
Iets als: ".... en als u hier klikt ziet u enkele van onze meest gewaardeerde partijen zoals het CDA, de PVDA, de VVD en de PNVD, die in ons huidge kiesstelstel zullen deelnemen aan de komende verkiezingen. U zal hier zien hoe de partijsamenstelling uit ziet, welk mooi verhaal schuil gaat achter het logo van de partij en wie er aan de wieg hebben gestaan bij de oprichting van de partijen, mensen die echt staan voor de ideologieen van 'hun' partij, mensen die zo trots zijn op de overtuigingen van hun partij dat ze dat ze zich bij naam aan deze partij willen binden. Hulde ende restepktc voor jullie allen, jullie maken onze democratie mogelijk!!"
En dan staat het natuurlijk vrij om al deze helden te bedanken met 'n bloemetje ofzeau...

Ahhh toe.....! Verhaaltje!!

Drs. Facts n Figures | 29-09-06 | 20:22

@DT71
Dat ben ik met je eens net als met je comment van 19.57 overigens. Die enge 40er die ken ik nog wel. Na een uur economie waar de docent eens open en eerlijk was over zijn homo zijn vroeg een leerling het aan de docent engels die waarvan ook bekend was dat ie homo was, hij werd boos en ging maar door over zijn privacy. Meneer heeft uitleveringsverzoek aan Tailand aan zijn broek en is in Nederland veroordeeld voor zedenmisdrijven bij het honkbal waar hij trainer was. Dan denk ik ook doe mij Marth maar die er vooral over praten wil. Nogmaal de standpunten van zijn partij vind ik verwerpelijk maar dit gaat veuls te ver.

spooky | 29-09-06 | 20:15

Als ik kijk naar de reacties op het forum van het Leidsch Dagblad, schrok ik om te zien dat Kouwes daar ook actief is.

Surtsj | 29-09-06 | 20:14

@DT71 'iemand die open en eerlijk is over zijn geaardheid en erover in debat gaat', vind ik nogal een grove nuancering van iemand die kinder neuqen wil legaliseren.

..zapper | 29-09-06 | 20:14

@spooky: ik heb ook liever iemand die open en eerlijk is over zijn geaardheid en erover in debat gaat in plaats van een enge veertiger die 'keurig getrouwd' is en ondertussen op de padvinderij/ kinderboerderij/ jeugdvoetbal als 'vrijwilliger' werkt en geheel vrijwillig kindertjes op z'n gemak uit elkaar trekt.

Rest In Privacy | 29-09-06 | 20:05

Rustig afwachten... Deze gast loopt uit zichzelf naar de afgrond...

Mastermattie | 29-09-06 | 20:03

@brutus68 29-09-06 @ 18:37

kaalkopjes deelde de folders
de buurt gooide de ramen in....

de ruiten zijn 2 keer in gegooid, denk je nou echt dat de kaalkopjes de ruit in hebben gegooid, toen gewacht hebben tot er nieuwe inzaten en ze toen weer hebben ingegooid. Ik denk dat de politie dan niet meer aan het zoeken was geweest naar de kaalkopjes.

Harry_Nak | 29-09-06 | 20:01

Wel ja; geweld propageren, ruiten ingooien. Heel volwassen allemaal. Ben absoluut geen voorstander van de pedeaux, maar dit gaat toch echt te ver. Het is precies zoals Marthijn zelf zegt; ik ben nooit veroordeeld en heb niets strafbaars gedaan. De mensen die nu ruiten ingooien en bedreigen doen exact hetzelfde als de kudt-mokro's uit de diamantbuurt. Iets bevalt ze niet (een Joodse buuv bijvoorbeeld) en hoppa! Stenen door de ramen.
-
Erg 'kinderachtig' (staat leuk in deze context) :)

Rest In Privacy | 29-09-06 | 19:57

@redactie
Mag ik even een bron waaruit blijkt dat de pedo Marthijn Uittenbogaard daadwerkelijk een Kleuterneuqer is? Meneer heeft er vast natte dromen over maar zolang het gedachten zijn moet de redactie optyfen met die gedachtenpolitie praktijken.

spooky | 29-09-06 | 19:56

Goede actie van de pearl ...

[G]eenstijl | 29-09-06 | 19:54

@fritzie en het pedocrupuul laat zich herkennen door daar tegenin te gaan.

..zapper | 29-09-06 | 19:52

@Chatman 29-09-06 @ 19:28

maar daardoor hoefde hij niet te verhuizen, door de folders wel....
hebben ze toch nut gehad...

Harry_Nak | 29-09-06 | 19:51

@mensen die niet van eigen rechter spelen houden, soms is voorkomen beter dan genezen. Sommige mensen hadden beter vroegtijdig kunnen worden weggepimpt, dan was de wereld veel leed bespaard.

..zapper | 29-09-06 | 19:51

GS de schaapshond blaft en 95 % van de schaapjes op dit forum blaat met de redactie mee !!

fritzie | 29-09-06 | 19:48

Resumee, iemand spreekt z'n mening uit en moet deaud. Iemand met argumenten iets uit z'n hoofd praten en daarmee ook zich verstoppende pippo's op andere gedachten brengen, nah nee. Balkenende had gelijk, er zijn grenzen aan vrijheid van meningsuiting. Het gaat alleen wat verder dan ie in gedachte had. Heel constructief allemaal, veel kinderen zullen hier ook echt iets aan hebben. Kaalkopjes zijn heel eng maar wel errug goed bezig, OK dan... Je zou denken dat een ezel zich geen tweede keer aan dezelfde steen stoot. Hoe naief.
'
cobus1 29-09-06 @ 18:16
Natuurlijk is niemand verantwoordelijk als het tot een lynchpartij komt. Intussen lopen bijna 20 kinderen per dag letsel op door huiselijk geweld, hier in Nederland, gemiddeld 1 dode per week. Verder wordt er dagelijks willens en wetens gesneden in piemeltjes, gevoelig weefsel met verschillende unieke functies wordt geamputeerd zonder medische noodzaak. Of het jochie de boel bij elkaar krijst of niet. Een bloederige verminking die pijn veroorzaakt, een ingreep die niet kan worden teruggedraaid, zelfs als op latere leeftijd wordt besloten dat iets toch echt niet bestaat.
'
Maar ja, dit soort dingen spreken gewoon minder tot de verbeelding. Boeit niet als mensen deze dingen als onverwrikbaar grondrecht zien en met hand en tand verdedigen, alsof kinderen een stuk eigendom zijn. Religie is heilig in polderland en gaat boven lichamelijke integriteit van wilsonbekwamen. Net als het flinke pak slaag 'als ze het verdiend hebben'.
'
Je kunt trouwens voor deze mening alleen al zowat doodsverwensingen naar je hoofd krijgen, er zijn ook grenzen aan het opkomen voor rechten van kinderen. Het is me al eens op het hart gedrukt 'het maar beter te laten rusten'. Nee, het gaat heel goed in ons nuchtere, moderne en vrije Nederland. Steeds beter zelfs.

Repperdeklepklepklep | 29-09-06 | 19:47

nee .. zapper want hij is zijn baan als afwasser in het bejaardenhuis ook al kwijt.

@kaalkopjes: Stoer hoor, bakstenen door de ruit gooien (= misdrijf) tegen iemand die alleen maar een mening verkondigd. Hoe oneens je het daar dan ook mee mag zijn. Door op deze manier je te gedragen verlaag je je alleen maar tot zijn niveau.

HerrOttoFlick | 29-09-06 | 19:46

Laat ik voorop stellen dat ik het totaal niet met deze " meneer " eens ben !
Maar... waarom gaan al de "eigen rechters " geen actie voeren tegen de dealers die ongein aan minderjarigen verkopen. Ze raken ze dan wel niet aan maar naar de kloten kunnen ze er wel van gaan .

fritzie | 29-09-06 | 19:44

Een baksteen is te lief voor die vuile hond. Een handgranaat zou mijn humeur beter stemmen, maar ja, dat kun je de buren niet aandoen. Ik hoop dat ie vrijstaand gaat wonen.

..zapper | 29-09-06 | 19:41

@wijsvinger> zeer gevat. Maar ik blijf erbij. Dit gaat een keer in onze smoeltjes exploderen. We kunnen elkaar en anderen overtuigen, uitschelden, gekmaken, confronteren, in een ander daglicht zetten, afzeiken, mij best. Maar houd het virtueel. Verwijs niet naar adressen! (maar goed ik ben ook maar 1/34519 ste)

superjan | 29-09-06 | 19:38

@ranzige rob 29-09-06 @ 18:51

Prachtig! Valt me alleen op dat in Chicago alle offenders male en black zijn maar in NL caucasian.

Cabrónes | 29-09-06 | 19:26

@ superjan: zolang pandora ouder dan 18 is, zal dat niet zo'n probleem zijn.

wijsvinger | 29-09-06 | 19:24

Marthijn vergelijken met een heks vind ik persoonlijk een belediging voor alle heksen in nederland...

malawi | 29-09-06 | 19:23

Ik vind dat GS geen heksenjachten moet ontketenen. Er wordt ooit nog eens een doos van Pandora opengetrokken die recht in ons gezicht ontploft.

superjan | 29-09-06 | 19:18

Mischien staat er iets vrij bij de ex-buren van Ayaan? Camera's hangen er mischien nog wel. Dat scheelt ook weer mankracht, die kunnen dan gaan flitsen.

Verdwaalde T | 29-09-06 | 19:14

Zal niet meevallen om een safe-house te vinden met hem erin. Hebben we niet van die oude bunkers in de duinen zonder ramen en zo? Jammer dat het niet vriest...

uberdude | 29-09-06 | 19:11

@ tietenbek 29-09-06 @ 19:03

Helemaal met je eens. Oppleuren die teringleipen.

Randall | 29-09-06 | 19:10

Ik zie het alweer. met de komst van hele hordes imigranten uit een middeleeuwse cultuur is de primitieve kant daarvan door velen omarmd.
Het nog maar een kwestie van tijd dat de brandstapels met kermende onschuldigen de luchten van het ooit zo maagdelijke polderland rood kleuren, buiten de zonsonder- en zonsopgang natuurlijk.

wijsvinger | 29-09-06 | 19:10

mag ik ff kotsen , ga is deaud eikel

Dr.bull! | 29-09-06 | 19:10

stopkindersexnu.nl is erg gelukkig met dit bericht en wij hopen dat geenstijl.nl in Marthijn Uittenboogerd zijn nek blijft hijgen.
Gs, bedankt!!!

malawi | 29-09-06 | 19:08

Wanneer gaan we eens met z'n alleen eens lekker gooien?

KayJay | 29-09-06 | 19:08

volgens mij heeft dhr. duyvendack van gl ook nog wel een plaatsje voor uitstoot van de maatschappij.

daskapitalist | 29-09-06 | 19:03

En flikker alsjeblieft op met dat linkse gelul, dat als hij met z'n poten van die kleuters afblijft er niets aan de hand is! Dan begrijp je heel duidelijk de ernst van de zaak niet! Struisvogelpolitiek noemen ze dat! Alleen al het gore lef dat ie zulke ideeën uit z'n verneukte strot krijgt moet strafbaar zijn! Ophoeren met die gasten! Ze zijn 't nog niet waard dat ze dezelfde verontreinigde lucht inademen als de normale medemens!

tietenbek | 29-09-06 | 19:03

Woot Oranje traint in Rijnsburg!

G-unite | 29-09-06 | 18:59

hebben me foldertjes toch een beetje nut gehad... :D

Harry_Nak | 29-09-06 | 18:57

@ranzige rob 18:48
Dat klopt inderdaad. Moeten zich ook regelmatig op het politiebureau melden. Maar de buurt (the assocation board) wordt niet ingeinformeerd als er iemand met een dergelijke achtergrond een huis koopt of huurt. Drie huizen verderop bij mij woonde een veroordeelde pedofiel en niemand wist daarvan. De kindertjes belden op Halloween nietsvermoedend aan voor de trick-or-treat.
Tot iemand er hoogte van kreeg via het internet..... Het was ook nog zo saillant dat de halte van de schoolbus precies voor zijn huis was.
Enfin, local news erbij; buurt in rep en roep. Een paar dagen later het "for sale" sign in de tuin en inmiddels is ie verhuisd.
De man had na zijn vrijlating geen strafbare daden meer gepleegd en was een model-citizen. Uiteindelijk krijgt hij door dit soort heksenjachten levenslang maar dat hebben zijn slachtoffers ook dus wellicht is het een passende straf. Moeilijk.

Jane Doe | 29-09-06 | 18:56

Ongeneesbaar zieke mensen... Misschien moeten we die gasten eens een tijdje opsluiten in een cellencomplex in de buurt van schiphol... En bepaalde beveiligerts (die met ''ervaring'' in zo'n cellencomplex) er neerpleuren!

tietenbek | 29-09-06 | 18:54

Even zwaaien naar Marthijn's ex-buurt via Funda. tinyurl.com/ro32n

Verdwaalde T | 29-09-06 | 18:51

Marthjin de Kinderneukert verdient een pak op de billen. (Ik had er een erger lot staan voor het bericht gepost werd maar dan heb ík de politie op mijn sag, en da's ook niet de bedoeling.)
Maar dat extreem rechts dit stuk vuil voor zijn eigen agenda gebruikt is minstens zo laakbaar. Wie zet die adressen van de voorpost leden online?

Whitehouse | 29-09-06 | 18:51

@DiagnosisTyphus

Reken maar dat Grunberg genoeg vrouwelijke groupies heeft, zat wereldvreemde wijven die dat reuze interessant vinden. Ondertussen verkopen die boeken van hem als een tierelier, dus het schijnt te werken. '''Blauwe Maandagen" vond ik zelf wel aardig, de rest van z'n werk kan me nou niet echt bekoren, sterker nog, ik begin er niet meer aan. Overschat schrijvert, die het vooral van z'n imago moet hebben in bepaalde kringen, maar wel iemand die z'n imago met sucses commercieel weet uit te buiten, ook een gave overigens...

brutus68 | 29-09-06 | 18:50

@Muxje
ik heb zijn collums nog nooit gelezen (gelukkig).

Hier in Chicago worden pedeaux, verkrachters en ander uitschot met naam, adres, foto, kenteken, type auto, etc. op internet gepubliceerd en daarbovenop ook nog eens in de krant direct nadat ze zijn vrijgelaten.
www.registeredoffenderslist.org/?engin...
link ies lachen, vooral de foto's

ranzige rob | 29-09-06 | 18:48

@ Black francis

Daar heb jij een punt ,

en zodra hij aan de kids zit zitten ze aan hem !

JustSletjj | 29-09-06 | 18:46

Leve de straatterreur. Iedereen het recht in eigen hand. Joeghee!!!
Kom op zeg, zolang Marthijn met zijn poten van minderjarigen afblijft mag hij zijn meningen verkondigen. Dat is in Nederland goddomme niet strafbaar.

Black Francis | 29-09-06 | 18:45

@brutus68
Toch zet je jezelf op zo'n manier niet echt in de markt, als het ware.

DiagnosisTyphus | 29-09-06 | 18:44

@DiagnosisTyphus

Grunberg heeft een wat merkwaardige kijk op satire. Die zgn. relatie met dat ouwe lijk is z'n vorm van humor, een van de mythes die hij graag om zich heen oproept.., ies intellectuele humor, net als dat alter ego Markus Jagtenberg van hem..

brutus68 | 29-09-06 | 18:41

LoL ik kom zelf uit leiden
toen dat filmpje op internet kwam te staan hebben vrienden van vrienden van mij ze hele huis staan bombarderen met vuurwerk en stenen

dus het is idd verstandig dat die kleuterneuqer gaat verhuizen

JustSletjj | 29-09-06 | 18:41

@rob, Grunberg is onbetekenend en onbelangrijk. Zijn columns zijn nog erger dan die van Poep vh. Hek

Muxje | 29-09-06 | 18:40

Next stop Kamp Zeist voor Marthijn, is ie beschermd tegen de toorn der kaalkopjes, en de kiddows tegen Marthijn, is 2 vliegen in 1 klap. Een beetje bevlogen politicus heeft dat wel voor z'n idealen over, vraag maar aan Wilders...
Maar ff serieus, ik snap niet dat Marth en z'n matties maar tegen beter weten in doorgaan met hun idiote en kansloze iniatief. Je zou het karakter kunnen noemen, maar ik vrees eerder dat deze lieden een serieuze betonnen plaat voor hun lelijke koppen hebben. Het is dat de Nederlandse wetgeving er niet in voorziet deze lieden krankzinnig te verklaren, dan zouden ze voor ieders bestwil liefdevol verpleegd kunnen worden in een instelling ergens ver weg in de bossen of polder.
Het zelfde zou trouwens ook voor de kaalkopjes moeten gelden die denken stoer te zijn om de ruiten van een kansloze patient in te keilen...

brutus68 | 29-09-06 | 18:37

Ik ben nooit een groot Grunberg-fan geweest, maar het is nu wel tot een absoluut dieptepunt gezakt.
Is het voor de erfenis of gewoon om publiciteit te krijgen en aan te tonen hoe afwijkend/artistiek hij wel niet is.
Als ik dat mannetje met mijn oma aan zou treffen zou ik er persoonlijk voor zorgen dat Grunbergje het bejaardentehuis door het riool zal verlaten.

ranzige rob | 29-09-06 | 18:36

Terug de kast in en laat je helpen

Jan Passant | 29-09-06 | 18:35

misschien heeft ome Ad in de Ierlandstraat nog wel een plekje vrij voor Marth.

whappie de flappie | 29-09-06 | 18:35

@ranzige rob
Better believe it. Hij heeft / had (kan immers nooit lang duren nietwaar) een relatie met een of andere 80-jarige eauma.

DiagnosisTyphus | 29-09-06 | 18:32

Tuurlijk marth, kom er maar weer in. Hoe jezelf op één lijn zetten met wijlen Pim in twéé zinnen: "Als mij iets overkomt, zijn politici medeverantwoordelijk aangezien zij het climaat van demonisering mede hebben gecreëerd. De politieke partijen hebben hun mond vol over wat slecht is aan de PNVD, maar wat ze zouden moeten doen is zich duidelijk uitspreken tégen de bedreigingen die wij ontvangen".
Kan iemand misschien een Panic Room ritselen voor deze zielige jongen, inclusief fapbaar dochtertje uit de gelijknamige film? Dat kan hij vast wel waarderen.

DiagnosisTyphus | 29-09-06 | 18:30

LOL@OversteKarremans

Grunberg met bejaarden, smerige gedachte.
Ik heb het ook ergens gehoord, je kon wel eens gelijk hebben.

ranzige rob | 29-09-06 | 18:29

"Ik gééf om ze. Dus zal ik ze nooit wat aan doen."

Laat nou net 1 van zijn standpunten dat kinderen niet lijden onder seks met volwassenen.

Ik vertrouw die vent voor geen meter

Mikado | 29-09-06 | 18:28

Treger.

Jij snapt er niks van .

Silent | 29-09-06 | 18:28

@Mikado .. domme ideen ? daar denkt de gemiddelde GS bezoeker volgens mij heeeel anders over .. wrm denk je dat er 900 reacties komen op een topic over een 16 jarige breazah die haar foto en nr op marktplaats zet voor een cita ? face it .. het is 1 van de laatste taboe's ..

Draaitafel Demagoog | 29-09-06 | 18:27

Nou lekker dan die kaalkopjesfascisten. Leuke actie om symphatie van het volk te winnen maar het zou ze sieren als ze zo tegen dingen zijn als ze zelf beweren om die ene Meneer Q uit Rotterdam aan te geven en uit te leveren aan de politie. Feitelijk gezien is deze gevaarlijker voor de samenleving (alle fascisten eigenlijk) dan die verdwaalde naievelingen van de PNVD die langs legale weg proberen hun afwijking erkend te krijgen.

Treger | 29-09-06 | 18:26

Verhuizen =rondtrekken= de man's grote hobby?

parttime junkie | 29-09-06 | 18:25

Strakke actie.

Burpman | 29-09-06 | 18:25

Maar wat deed Arnon Grunberg in die woning? Die is toch geriontofiel?

OversteKarremans | 29-09-06 | 18:24

Hallo mensen, leuke vrijmibeau, Marthijntje bashen

LOL

ranzige rob | 29-09-06 | 18:24

Kijk zo doen we dat .

Silent | 29-09-06 | 18:24

Oke vrijheid van meningsuiting, prima. Maar het is niet goed als iedereen alles mag roepen. Daarom verbied de wet dicrinminatie/racisme/enz. Maar wat is nu het schadelijke aan deze partij... Het zijn domme ideen, die nooit uit zullen komen, en het enige wat we nu doen is aandacht geven. en dat is precies wat ze willen. Misschien kunnen we ze opsluiten in een inrichting, maar dan moeten ze bewezen schadelijk zijn voor de samenleving, en woorden zijn niet schadelijk. Ik moet er trouwens niet aan denken als ze echt iets gaan doen...

Mikado | 29-09-06 | 18:23

lekker subtiel van dat witte weekblad ! de bescherming prive gegevens sloeg toch al nergens op dus ja waarom ook niet he ..

Draaitafel Demagoog | 29-09-06 | 18:23

P. Broertjes = volkskrant.

krottenwijk | 29-09-06 | 18:22

preacher 29-09-06 @ 18:19
Haha ja je bent student en het is weekend?

loze stijlloze | 29-09-06 | 18:21

je zou hem maar moeten beschermen

Morientezz | 29-09-06 | 18:19

@loze stijlloze 29-09-06 @ 18:16
Nu al lazerus ?
Drs. P. Broertjes is de hoofdredacteur van de Volkskrant ....

preacher | 29-09-06 | 18:19

Vrijheid van meningsuiting. Goede zaak dus dat hij beschermt wordt.

Fuzzy-de-Bear | 29-09-06 | 18:19

Hij zal zijn lesje wel leren nu

Cabrónes | 29-09-06 | 18:18

Sorry ik ben strontlazerus; wie is P. broertjes ook alweer en wat doet hij hier in deze context
bij voorbaat dank :D

loze stijlloze | 29-09-06 | 18:16

kristall nacht

cobus1 | 29-09-06 | 18:16

normaal heb ik natuurlijk niks met die kaalkopjes maar dit vind ik dan weer een topactie!

Dariuz | 29-09-06 | 18:15

En terecht geplaatst, ophoeren die zak.

Heeeeel ver weg

Mor | 29-09-06 | 18:14

-weggejorist-

dhrzwall | 29-09-06 | 18:14

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen