achtergrond

Geenstijl

AIVD, leest u toch even mee?

Alsof we nog niet genoeg hebben aan Lonsdalekaalkopjes, Kutmarokkanen, Wicca's, Satanisten, Goths, Christenhonden en Friesche afscheidingsbewegingen. Nu beginnen ook de Kelten zich al te roeren. Net als Professor Rudy haalt deze zogenaamde Kelt graag Einstein aan, en net als Der Rudy plaatst hij overal zijn telefoonnummer. Hij heeft ook een OpenSite. Maar goed, we citeren even uit het Groot Keltisch Manifest der Wereldomvattende Kwesties:

"Alles hangt door onzichtbare lijnen van kosmo-energie aan elkaar vast volgens de wet der synchroniteit... Op verschillende plaatsen in de Benelux zullen wij autonome groepen oprichten om het verzet zo breed mogelijk te organiseren....Met het woord van de Almachtige zullen wij de revolutie inluiden en met zijn woord en zijn zegen zullen wij slagen...Wij geloven dat het nodig is dat een krachtig man met een sterke persoonlijkheid uit de massa opklimt en het nationaal socialistische idee opdringt aan alle bevolkingslagen...Het gaat niet om het opruimen van personen, maar om het likwideren van toestanden en situaties... Zwemmen voor de Belgische kust moet verboden worden."

Tot slot: "Men zal ons verwijten dat wij te radicaal zijn. Dit is niet waar. Hoe kan het ook anders, deze Kelt Jean-Luc Salomez is een Belg. En wel eentje die graag aansluiting zoekt bij Nederland. In zijn vrije tijd schrijft hij 'gedichten', overdag schijnt hij een incasso- en schuldsaneringsbureautje te runnen. Meneer Jean-Luc, denkt u echt dat het afschaffen van de psychiatrie, zoals u voorstelt, nu wel zo'n goed idee is? Volgende week in GeenStijl: herrezen Sumeriërs, verloren gewaande Batavieren en de wederopstanding van Karel de Grote.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.