Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Beverwijk bolwerk van Grijze Wolven

grijzewolvenverzamelen.jpg Volgers van het Turks nationalisme weten het al jaren. Dé verzamelplaats voor aanhangers van de extreem-rechtse Grijze Wolven bevindt zich in Beverwijk. In party center Aladdin om precies te zien. Uitbater Faiz Yerlibuçak is een fanatiek aanhanger van de organisatie die in zo'n beetje de hele wereld is verboden, behalve uiteraard in Nederland. Ons vrije landje legt de beweging, bekend om haar racistische, extreem-nationalistische en genocide-ontkennende ideologie, geen strobreed in de weg. Zo werd de Beverwijkse burgemeester al maanden geleden gewezen op een bijeenkomst op 2 maart van de Turkse bruinhemden in Aladdin. Maar Han van Leeuwen (D66) vond dat allemaal maar overdreven gedoe: "Uit de ons ter beschikking staande informatie is er geen sprake geweest van een Grijze Wolven-bijeenkomst." Welnu, die bijeenkomst was er dus wél. En gelukkig hebben we de footoo's nog. HIER bijvoorbeeld. En nog een filmpje om het af te leren. Allemaal genomen op 2 maart in Party Center Aladdin. Wilt u weten wat die uberfoute naziturken naast de gebruikelijke oproepen om NIET te integreren zoal riepen? Onze partij is de MHP, onze leider is Bahçeli, de Grijze Wolf is ons symbool, islam is onze godsdienst, het leidende land is Turkije, wij zijn op weg naar de macht. Ik sterf voor jou, Turkije. Martelaren gaan niet dood, Turkije is ondeelbaar. Turkije is Turks en blijft Turks. Wij offeren ons op voor het vaderland. Dat u het even weet. De volgende keer als burgervader Van Leeuwen - die de bijeenkomst stug blijft ontkennen - oproept tot meer verdraagzaamheid en cohesie in Beverwijk...

Reaguursels

Inloggen

sommigen snappen het nog niet, Grijze wolfen is een jihadistisch bende die heersschap van de mensheid nastreeft, de arische mens van adolf is de turkse mens geworden en droomt van het groot Ottomaans rijk, door explosieve kinderuitbreidingsprogramma groeit de islamitische grijze wolf vanzelf in Nederland, die burgervader is de zoveelste die diep aan het neusje is verkracht. En als toetje Erdogan... assimilatie is een misdaad tegen de mensheid.

da salvo | 20-07-08 | 21:27

lachen | 19-07-08 | 09:39 Kijk es naar de bron van de foto, eikel, en informeer je je es over wie al jarenlang onderzoek doen en berichten over de Grijze Wolven... Stella Braam? Mehmet Ulger? De info komt niet van boeroepend nieuw rechts iig...

campion | 19-07-08 | 23:04

@ Kaan78
Mooi gezegd adamim, laat deze onwetenden maar lullen, ze kennen de PKK niet...

*haalt ondertussen vlag met 3 halve manen uit de kast, en vet zijn 9 mm in*

dr. pikomoog | 19-07-08 | 15:54

Laat ik even voorop stellen dat ik geen grijze wolf ben maar een paarse wolf.
Beetje poldermodel Turk die bij iedereen kan aanschuiven.

Alles wat geen Turkse Volkertje is, is volgens Turks links gelijk facist. Daarmee hebben zij in het verleden flik wat soepsidie binnengeharkt. (Is een mooie methode om bij politiek correcten een grotere deel van de soepsidie taart binnen te harken).

@Brusselmans
Kunt u benoemen wat Hollanda Turk Federasyon bekend maakt om haar racistische, extreem-nationalistische en genocide-ontkennende ideologie.

Veel mensen binnen de leiding van MHP hebben allerlei minderheden als familielid. Wat voor soort racistme zijn jullie zoals tegengekomen?

Dat deze mensen nationalistisch zijn is duideijk. Wat maakt ze extreem nationalistisch. Wat zijn wij dan? Extreem onnationalistich?

Allemaal leuk best en aardig. Maar om een genocide te ontkennen moet eerst een genocide erkent zijn door de instanties die er over gaan. Ja, ik snap ook wel dat in bananenrepublieke gerund door christofacisten dat niet hoeft. Maar als wij toch internationaal aan het opvoeden zijn geslagen lijkt mij dit een aardige toevoeging aan het hierboven beschrevenen.

Daarnaast steunt NL openlijk terreur (financiele steun aan PKK), links groeperingen die geweld plegen in Turkije mogen hier van alles en krijgen soepsidie. Moslimextremistme is jarenlang gesteund door de NL overheid. En dat allemaal is geen probleem.

Maar als iemand uit MHP hoek een lied wil gaan zingen. Dan MAG dat natuurlijk niet. Het is potverdomme geen Volkertje! Beter zou het zijn als je als een soort culturele organisatie in NL plannen mag beraden om in een bevriende NAVO land
de staat te ondermijnen.

Kaan78 | 19-07-08 | 13:08

@dr.pikomoog
Bullshit...
Ga jij heel snel ff je huiswerk nogeens doornemen!!

hollandistan | 19-07-08 | 09:51

aminakoduumun fasistleri... bunu trde yapmaya kalkin anaciklarinizi siraya dizip sikerler...... vertaling : kanker fascisten,als julie dit in turkije zouden proberen zouden julie moeders op een rij gezet en uitgewoond worden.

Als je zo fascistisch bent ingesteld waarom leef je dan in Nederland, Turkije is toch veel beter, hypocriete, nationalistische mislukkelingen.

hollandistan | 19-07-08 | 09:44

ik mis die ongewassen boeroeppertjes van indymedia,zouden de hippies eindelijk werk gevonden hebben??.of had rita weer eens een een bootje gehuurd??

lachen | 19-07-08 | 09:39

Bravo het gaat weer lekker in Nederland. Turkse Nazi's kunnen alles doen en laten wat ze willen.

en.wikipedia.org/wiki/Grey_wolves

They have also been known to support non-Turkic people whom they consider to have kinship with Turkish people. It is for this reason that Grey Wolves have supported the Chechen Independence Struggle, the KLA-led Albanian movement in Kosovo, and the Bosniaks' resistance in the Bosnian War.

Zomaar even een kort stukje uit voorgaande link, hadden de Serven misschien toch niet helemaal ongelijk. Jammer genoeg is het voor hen voorlopig een beetje te laat om hun recht nog te halen.

Er tegen ingrijpen kan niet want dat is discrimminatie.

Het is tenslotte een beperkt aangepaste, middelmatig Nederlands sprekende, gedeeltelijk werkloze, gedeeltelijk criminele minderheidsgroepering die ook nog eens het juk moeten dragen dat ze regelmatig de minder goed betaalde werkzaamheden in onze samenleveing voor hun rekening moeten nemen (tenminste wat aan de belastingdienst aangegeven wordt duidt hierop). Die gedemoniseerd wordt, weinig kansen krijgt en het daarom al zeer zwaar heeft hier in Nederland. Ze zetten zich nu al 5 generaties voor de volle 110 % in om te integreren in onze samenleving en lopen ondanks al hun inspanningen steeds weer tegen een betonnen muur.
Moeten we vooral nu de druk niet opvoeren, die hebben ook recht op hun feestje.

En dan heeft ook nog eens een rechter de grenzen wijd open gezet heeft voor importbruidjes die gezakt zijn voor de inburgeringstoets.

We hebben hier in Nederland mensen met het syndroom van Down die een complete school-opleiding met succes afronden; een grootse prestatie trouwens, petje af en b'vo!!! Nederland zou er veel beter voor staan als de gemiddelde scholier hetzelfde doorzetingsvermogen had.

En met dat dan in ons achterhoofd; Wat moeten we hier dan in godsnaam met bruidjes die niet eens dat enorm simpele inburgeringstoetsje inkoppen kunnen!!!

Gezinshereniging daar ben ik helemaal voor, maar waarom moet dat in Nederland plaatsvinden, als iemand zelfs de meest eenvoudige test niet halen kan is het beter de gezinshereniging in het land van herkomst te laten plaatsvinden, liefe is toch grenzenloos..., toch....., ja toch........., het is toch liefde................., ware liefde............................., ze kunnen zonder elkaar toch niet meer leven en gelukkig zijn sinds het eerste moment dat ze elkaar in de ogen gekeken hebben en van beide kanten gelijktijdig de vonk oversloeg????? Zo zit het toch? En het is toch zielig als die niet samen kunnen komen zoals in die oude sprookjes? Of ben ik nu een klein beetje...., Roze Brilletje, Wereldvreemd??? Nouja, kan zijn maar het klinkt in ieder geval goed als ik in onze kennissen kring duidelijk laat blijken dat ik zo begaan met de mensheid en minderbedeekden ben, vooral al ze van ver weg komen :-).

Gezinshereniging in het land van herkomst bespaart ons in 13 tot 15 jaar per herenigd gezin 3 crimineeltjes en 3 vroegzwangere meisjes, plus al het uitkeringsgeld en weet ik wat voor zinloze projektjes die voor deze lui weer opgezet worden.
Per herenigd gezin kost dat dan, grof geschat 6 maal 1000 maal 12 is 72000 per jaar. Natuurlijk maar even hopen dat het met inflatie meevalt. Daar moet dus het volledige belastinggeld van zo'n 8 tot 12 modaal verdieners aan opgeofferd worden.
En natuurlijk gaat het kroost integreren, kan niet missen. Moeder uit het verweggistanse Alpenland die in haar ''eventuele'' vrije tijd naar de imam uit verweggistan gaat luisteren (als ze de deur uit mag) en verder de kids al een beetje Nederlands leert zodat ze op school direct in de voorhoede mee kunnen doen.
We hebben hier voldoende Nederlanders in Nederland die het zwaar hebben, laten we eerst de buurman helpen voor we over de grenzen gaan zoeken.

Maar nee hoor...., gaatje in de wet, sluizen gaan weer open, Hypocriete Nederlanders willen weer even laten zien hoe verdraagzaam en multiculti ze wel niet zijn.

En dan is Wilders de Nazi als hij zegt dat dit alles niet goed kan lopen zo en dat daar hard ingegrepen moet worden. Waar zijn in deze hele toestand in Nederland überhaupt nog lichtpuntjes dat het goed gaat komen???

Wilders is eerder de Jood die, dit keer op tijd (hopelijk), probeert het Nederlandse volk tegen de Nazi's te waarschuwen!!!

st9v | 19-07-08 | 02:43

Lekker boeien, neo-nazi's mogen toch ook feestjes geven, grijze wolven zijn hier niet verboden dus wat is het probleem. Zolang ze zich aan de regels houden zou het me aan me reet roesten.

Multikuli | 18-07-08 | 18:41

Een buitenlandse nationalist is per definitie onze vijand.
Waarom ze nog niet uitgeroeid zijn is maar de vraag, hoogstwaarschijnlijk wordt het loonstrookje van die burgermeester door ze getekend.

Pax | 18-07-08 | 16:31

@ adolfus

Dan hoop ik dat als jij in TR op vakantie bent, dr zo'n PKK losert jouw hotel opblaast......

dr. pikomoog | 18-07-08 | 13:24

ies koeltoer!!

boerepatat | 18-07-08 | 12:54

@Franz | 17-07-08 | 15:35
Hoezo kansloze stad?!

Geesie | 18-07-08 | 11:56

----weggeturkt----

nee,verkoopalleenijs | 18-07-08 | 11:52

in dat Youtube filmpje en op die foto maken ze massaal de Diablo Sign, Handteken van De duivel.
Maar daar zijn die Grijze wolven niet de enige in :

www.jesus-is-savior.com/False Religions/Illuminati/symbols_of_the_illuminati.htm

Naja Grijze Wolven, Hirschi Ali moet eerst nog maar es grijze haren zien te krijgen. Mara wat raar, zij was juist naar the Tshink-Tank van Bush en de Neo-cons gevlucht ( American Enterprise Institute) nadat de tweede kamer haar had weggepest.

Bij nader inzien blijkt dat de grijze wolfjes het "I love you," handteken hebben gebruik :

www.powerofprophecy.com/122005/satans_...
www.powerofprophecy.com/images/three_v...

Over Jodenhaat.... Zorg dat het niet de overhand krijgt want dan loopt het smerig uit de hand :

"The Fixer" (c)1966
by Bernard Malamud, Pultizer price "Fiction" en National Book Award Winner :
crashrecovery.org/fischer/TheFixer-The...

rmstock | 18-07-08 | 10:53

De Grijze Wolven zijn een verrijkin voor Nederland. Regelmatig bezoeken ze theehuizen en Donerzaakjes en wijzen de eigenaren op het gevaar van brand. Het zijn een soort buurtvaders, die de Turkse en Koerdische medelanders in de eigen taal aanspreken.
Van genocide-ontkenning is geen sprake, de Grijze Wolven zijn zeer stellig in het aantal Armeniers die het leven gelaten hebben, de interne discussie focust zich echter om een juiste benaming te vinden voor deze daad....

Fimbulvetr | 18-07-08 | 10:28

Waarom zijn wij Nederlanders toch niet ietwat nationalistiser ingesteld ?????

hafema | 18-07-08 | 10:12

-weggejorist-

1453 | 18-07-08 | 08:37

Jodenhatend tuig...

da wizard | 18-07-08 | 01:32

@Import-Turk | 18-07-08 | 00:04
PKK heeft geen behoefte om de boel hier te islamiseren.
Dat maakt het verschil. Snap joe?

Ahasveros | 18-07-08 | 00:41

@dr. pikomoog

Er is hier maar een mongool, en dat is dr. pikmongool.

Nee, alleen in de zandbakken van Azie en het M-Oosten ontstaan radicale en gewelddadige groeperingen, hier ontstaan "Bewegingen"

Achterlijke zauw

adolfus | 18-07-08 | 00:05

stelletje prutsers... en maar weer de gangbare comments over turkije, "koerdische vrijheidsstrijders" , genocide, fascisme... etc etc... Meneer Brusselmans wellicht dat je volgende x ook eens wilt berichten over het aantal Koerden die lid zijn van de PKK, maar NIET overgedragen worden aan Turkije. Deze terroristen die gezocht worden door Turkse authoriteiten kunnen met een dergelijk rapport gewoon hier een VERBLIJFSVERGUNNING aanvragen. Leuk he? Een Terrorist die rapportje laat zien "ik word gezocht in turkije" en ja hoor "Nederlands is barmhartig en neemt een eikel in bescherming die banden heeft met de PKK"... Heerlijk, ja ja jongens... is rechtvaardig.. want turkije martelt etc.... De eerste beste klootzak die een baard heeft en Allahu Ekber schreeuwt in EU krijgt hoogstwaarschijnlijk wel enkeltje GITMO... In ieder geval geen verblijfsvergunning.. of luxe behandeling.. . Ik ga hier niet hypocriet doen.. Ban die grijze wolven maar, is wellicht ook terecht.. maar ZOLANG ER OOK egeen ene mallemoer word gedaan aan PKK, hun bewegingsvrijheid in EU.. ... mogen die wolfjes van mij ook hun gang gaan... fair deal toch meneer Brusselmans?? Mocht je eventueel wel willen berichten over PKK en verblijfsvergunninkjes.. U heeft hoogstwaarschijnlijk mijn email.. licht ik U verder graag in...

Import-Turk | 18-07-08 | 00:04

Wat een stelletje achterlijke mongolen posten hiero zeg, met geen enkele kennis van wat er speelt in TR. Als er geen PKK was geweest zou er waarschijnlijk geen "grijze wolven" geweest.
Ik zal jullie een simpel voorbeeld geven.........
In Rotterdam wonen er zoals jullie weten veel turken, hoe zouden jullie reageren als de turken zouden zeggen "hier wonen er veel turken dus zullen wij hier maar een landje stichten" zoniet zullen wij NL terroriseren met aanslagen her en der.......... met gevolg ong 45000 doden.....
Zou er dan geen "Gele Kazen" of iets onstaan??????????

dr. pikomoog | 17-07-08 | 23:25

MHP: Partij van *ultra*Nationalistische Beweging.
Alparslan Turkes: Grote Leider.
Grijze Wolf: Symbool. Heeft niets met Islam te maken. De wolf(genaamd Asena) is volgens de Turkse shamanistische mythologie en.wikipedia.org/wiki/Turkic_mythology... de redder van een kleine jongen die wordt opgevoed door de wolven die later wraak www.youtube.com/watch?v=R4_4bSeMY9Y neemt op de daders. img.blogcu.com/uploads/westblood_Bozku... en hometown.aol.de/Delikurt21/bozkurthp/B... .
Veel ultra-ultra-ultra nationalisten zijn enkel om die reden shamanist in Turkije.
Grijze Wolven zijn niet alleen te vinden in Turkije. Oud generaal en tevens oud president van Azerbaycan was ook een fervent aanhanger van de Grijze Wolven. En ook te vinden in Kazachstan, Uzbekistan, TURKmenistan, Kyrgyzstan en Mongolie. Zelfs een kleine groep in Albanie, Macedonie, Bosnie, Hongarije(hoewel zij meer de richting kiezen van Atilla the Hun).
De MHP 'vecht' (tevergeefs) inderdaad voor een Groot Turkse Rijk(Turan), maar wel gesteund door de Turkic(dus niet Turkse) Staten. en.wikipedia.org/wiki/Ural_Altaic , en.wikipedia.org/wiki/Turkic_languages... , en.wikipedia.org/wiki/Turkic_peoples ,
en.wikipedia.org/wiki/Image:Altaic_fam... , en.wikipedia.org/wiki/Pan_Turkism .
Nationalisme: Is niet te vergelijken met bv. Nederlands nationalisme. In Turkije ben je zelfs nationalist als je extreem-hippie-links stemt. En als je recht stemt ben je een facist en geen racist.
.
Dit was Deel1 van mijn oh zo onbelangrijke Turkse geschiedenis.

O.Nobunaga | 17-07-08 | 23:07

Boycot met één T graag. Dans l'cul.

Yann | 17-07-08 | 23:06

Nog een opmerking @redactie,
Was het moeilijk om dit topic te verzinnen of schreven jullie gewoon 'Grijze Wolven' op Google en pleurden hier maar wat op.
Nogmaals, (onwetende) LUTSERS!

O.Nobunaga | 17-07-08 | 22:45

Bron en foto's: Alert. Topic met dank aan Antifa dus.

Wat gelijk KotzenjammerKid | 17-07-08 | 16:35 beantwoord. Wat die laffe linkse honden er aan doen? Dit soort dingen openbaar maken, dus.

campion | 17-07-08 | 21:51

@Salsadippert | 17-07-08 | 15:22

Als jij wat meer je gezicht uit die salsa zou halen zou je weten dat zij juist niets met Islam hebben en in Turkije extreme voorvechters zijn van secularisatie.

Uhh | 17-07-08 | 20:57

Extreem nationalistische Turken hebben net zoveel met de Islam als de reageerders hier dus wat dat betreft kunnen jullie elkaar de handjes schudden. Grappig is dat Nederland zich altijd druk maakt over Marokkanen omdat zij het hardst schreeuwen maar ondertussen zijn die Turken juist degene die je NIET kwaad wilt maken. Maar weten jullie veel. Ik ga met veel Turken en Marokkanen om dus ik weet wel hoe gevoelig sommige onderwerpen liggen. Marokkanen zijn totaal niet nationalistisch. Vraag ze het volkslied te zingen en ze kennen twee woorden. Turken zijn een zeer trots volk. Heeft zijn mooie kanten en zijn belachelijke kanten. You win some en lose some.

Uhh | 17-07-08 | 20:54

Ik ken een hoop "goede" turkse gasten en dames waarmee ik goed kan opschieten, kan lachen, die gewoon werken en hun handje niet ophouden. Ik ben alleen bang dat ik al weet aan welke kant ze staan als hier vandaag of morgen de "pleuris" uitbreekt.

- opgejorrist - | 17-07-08 | 20:48

Waar is de PKK als je ze nodig hebt?

ren-forrest-ren-e | 17-07-08 | 20:40

Pietje Pukje | 17-07-08 | 20:07
CDA,VVD,LPF.d66

Links om | 17-07-08 | 20:11

Links om | 17-07-08 | 19:19
Namen graag?

Pietje Pukje | 17-07-08 | 20:07

Het laat me denken aan de tekening van Gregorius Nekschot waarbij zo'n islamist de hand ophoud. Helaas is deze verwijderd, maar hier kwam ik opeens erg goede tekeningen tegen:
images.google.nl/imgres?imgurl=http://...

Het_leuke_zuiden | 17-07-08 | 20:04

Metalheads ??

Hobbykip | 17-07-08 | 19:45

deze turkies zijn wel gevaarlijk!!!!!!

sjoeba69 | 17-07-08 | 19:42

nep - nazi's

adolfus | 17-07-08 | 19:40

die hele toko moesten ze oppakken en op het eerste de beste vliegtuig naar turkenland sturen.
moet je als nederlander z'on partij oprichten dan staat de regering
gelijk te brullen dat het verboden is.
ik hoop dat er hier over vragen over gesteld worden in de regering
en dat het verboden wordt.
ik zit er sterk over na te denken om naar het buitenland te gaan want als mijn zoontje straks volwassen is woont hij in een land waar geen echte nederlander nog iets te vertellen heeft.
als pim er nog was zag nederland er heel anders uit.
dan maar een politie staat.
en bij een inval bij deze bijeenkomsten moeten ze het leger inzetten en geen pardon
een schot in de lucht , nog niet willen luisteren gericht schieten
denk dat een heleboel mensen hier mee eens zijn.

sjoeba69 | 17-07-08 | 19:22

Het wordt steeds duidelijker dat de regeringspartijen van de afgelopen 8 jaar er een zooitje van gemaakt hebben.
Dit waren rechts getinte partijen dus onze enigste hoop is .Links om.

Links om | 17-07-08 | 19:19

goed gevonden, GS!
zie je, het kan ook echt wel, zelfs in komkommertijd!

ZouteZeeuw | 17-07-08 | 19:07

Zoals de meeste beroepspolitici: Doof, blind maar bovenal stom!

Peter_S | 17-07-08 | 19:06

Ik heb een kraam daar op de Bazaar en je merkt het heel goed dat Nationalisme van die Turken. Het zal me ook niks verbazen als straks wanneer we allemaal bejaard zijn en immobiel de Moslims ons het mes op de strot zetten en als slaven in ons eigen land hen te dienen. Onze politiek vlucht dan veilig het land uit en wij zitten met de ellende. Maar ook onze kleinkinderen ! Ik ben van mening dat we in een staat van oorlog zijn. Als je ziet met hoevelen en met welk gemak Moslims in dit land criminaliteit plegen en hoeveel er een uitkering hebben dan kun je niet verwachten dat deze lieden dit land kunnen en vooral willen dragen en dienen in de toekomst. Nee Nederland is reeds verloren .In de nabije toekomst zullen de straten geregeerdt en bezet worden door allerlei criminele Moslims millities net als in het midden oosten. Je ziet ze nu als hangjongeren maar het is veel erger in werkelijkheid. Er broeit iets. Denk maar aan de brief van Mohammed B op het lichaam van Theo van Gogh. De toekomst is inktzwart.

okidobi | 17-07-08 | 18:55

Als die mensen zo Turkei-geil zijn, wtf doen ze dan nog in ons land. Wieberen, aub...

Haaaars | 17-07-08 | 18:50

jansen666| 17-07-08 | 15:30 , huftur | 17-07-08 | 18:08

Daarvoor moet je eerst iets regelen, namelijk dat de Nederlandse uitkeringen ook in het buitenland worden uitbetaald. Als dat morgen een feit is, zijn ze nog voor het einde van het weekend vertrokken ;).
En dat maakt het ook meteen zo hypocriet. Dat je trots bent op je vaderland, dat kan ik me nog indenken, maar woonachtig in een ander land Turkije verheerlijken is een beetje raar.. jullie reactie is dan ook absoluut niet discriminerend, maar volkomen logisch en terecht. Is vergelijkbaar met het fappen op een Ferrari als ik in een suzuki knalto zou tuffen. Ik wil die ferrari vervolgens niet, omdat ik dan de wegenbelasting, verzekering etc. niet kan betalen, behalve als dat voor me betaald wordt, maar dan zou ik hem niet eens meer willen. Iets met principes...
Nee, woonachtig in een ander land + aldaar de subsidiespons uithangen, is niet iets waar ik als grijze-wolf member zonder schroom trots op zou zijn....

Nforcer | 17-07-08 | 18:44

Het was ook helemaal niet de bedoeling dat burgemeester Van Leeuwen daar in Beverwijk benoemd zou worden. De man stapte gewoon te laat uit de trein richting Santpoort, waar hij om allerlei redenen (dageraaddonker.unstable.nl/Santpoort/i...) wél met open armen werd verwacht.

Mr. van Scorel | 17-07-08 | 18:40

Trap ze eruit Geert.

SteveChief89 | 17-07-08 | 18:35

Zeg meneer de excuus Turruk van 17:44...
Vergeet je voor het gemak niet je fantastische vaderland?

lono | 17-07-08 | 18:26

Wat moeten al die hufters hier dan. Laat ze a.u.b. meteen maar oprotten naar dat land ver weg van hier. En daar dan ook vooral blijven.

huftur | 17-07-08 | 18:08

Grijs, waarom is de Geenstijl site zo grijs?

Patrick Zweedsey | 17-07-08 | 18:04

ik ken die GT bah altijd klagen over discriminatie dit dat maar zelf bij de grootste rascisten horen

inzaghii | 17-07-08 | 17:55

... die in zo'n beetje de hele wereld is verboden....
ROFLL!!! Voor zover ik het weet is het enkel verboden in 2 landen. 1 daarvan zelfs is een Turkic-staat(Kazachstan) en de andere is een Arabische staat(was volgens mij Syrie)
Lutsers!
.
En iedereen die het over de Islam heeft: in Turkije verlaten jaarlijks een aantal mensen de MHP omdat deze de Islam niet vertegenwoordigd.
Vaderland gaat bij hun voor alles...
Zie 'Muhsin Yazicioglu' op Google..
Turkije is na de VS de grootste hater van de (Arabische beleving) van Islam.
Zie op Google 'CHP turkey' of 'Deniz Baykal'

O.Nobunaga | 17-07-08 | 17:44

Grappig dat m'n ouders plus nog 10 anderen jaren geleden door de PvdA en de heer Yerlibucak vervolgd zijn omdat ze juist dit punt aankaartten.

Mekova | 17-07-08 | 17:40

ik zou zeggen prima
ik vind turkije ook heel goed
flikker dan nu ook dan direct op daar naar toe
maar dan direct
nederlanders worden hier op een zo`n erge manier beledigd
hebben ze dat niet door in den haag
kunnen we geen aangifte doen??
ga ff lekker turk zijn in turkije

pacha | 17-07-08 | 17:30

voorval? = vooral

skit | 17-07-08 | 17:29

Die burgemeester is benoend door H.M. de Koninging.
Hij weet waar de sympatie van Hoogstderzeleve naar uitgaat.
Zie de bezoeken op kousevoeten van H.M.aan moskeeen, knikkend naar haatzaaiende imams, voorfal geen hand uitsteken, want de Hand van onze Koninging drukken is haram!!

skit | 17-07-08 | 17:28

Met dank aan de milieubewegingen rukken de wolven vanuit Duitsland op richting Nederland.

Renos2 | 17-07-08 | 17:23

@ cpt
En wat mag MPD dan wel zijn? U is naast linksdragend en mentaal gehandicapt ook dyslectisch?

lono | 17-07-08 | 17:17

Cpt | 17-07-08 | 17:06

bestaansrecht mischien maar niet in Nederland

Rest In Privacy | 17-07-08 | 17:14

nou ophoeren richtting turkije lijkt mij

Rest In Privacy | 17-07-08 | 17:12

Link naar de fotootjes doet het niet, ondertitels ontbreken... dus het wordt wel erg toepasselijk een kwestie van geloven.

Ante Cypera | 17-07-08 | 17:10

-weggejorist-

1453 | 17-07-08 | 17:09

-weggejorist-

1453 | 17-07-08 | 17:09

-weggejorist-

1453 | 17-07-08 | 17:08

Zolang dhr. Wilders en de zijnen deel uitmaken van het Nederlandse parlement en/of de PVV niet verboden wordt, heeft de MPD naar mijn oprechte mening bestaansrecht.

Cpt | 17-07-08 | 17:06

"Ik sterf voor jou, Turkije." = Prima.
"Martelaren gaan niet dood, Turkije is ondeelbaar." = who cares
"Turkije is Turks en blijft Turks." = mijn idee
"Wij offeren ons op voor het vaderland." = tegen de muur aan dan

Niks aan het handje dus.
Hun ideeën zijn allemaal logisch en/of praktisch goed uitvoerbaar zonder verder ongemak voor de ontwikkelde mensch.

*intakeformulier laat vertalen*

Prins Bambi | 17-07-08 | 16:54

grijze wolven en oranje leeuwen gaan niet samen

zoutwatercavia | 17-07-08 | 16:50

Had Judas Cohen ook al niet een miljoentje in ons eigen Grijze Wolenhol (Westermoskee) gegooid?

p0rn0 | 17-07-08 | 16:44

moet je dan alles uitleggen..
"toet toet"... turken die toeterend door de stad sjeezen.....?

funzz | 17-07-08 | 16:44

Wat een stelletje incompetente regeerders hebben wij toch in dit land. Landelijk of lokaal het zijn leugenaars en zakkenvullers. Hoe is het toch mogelijk dat die "wolven kliek" hier wel wordt getolereerd en in de rest van europa niet. We moeten zonodig overal aan meedoen voor wat betreft regelgeving binnen de EU maar zo'n nationalistische bende, maakt wat uit! Elke dag erger ik (en met mij vele) me dood aan onze "volksvertegenwoordigers". Laten we het "beleid" van dat zooitje nou is afstraffen.
(En voor de GS redactie: mochten jullie nog op zoek zijn naar een goede columnist informeer dan is bij Joop Reichart van de Panorama, volgens mij zou die erg goed passen GS).

nightwish | 17-07-08 | 16:42

Het is wel een hele kleine kinderheid, hoor die Grijze Wolven. Dus valt allemaal reuzemee.

Lebowski Achiever | 17-07-08 | 16:42

Wilders heeft gelijk

Doc Faustus | 17-07-08 | 16:41

Turkije is zo fijn dat ze liever hier zijn. Als je zo trots ben wat doe je hier dan?

MajorPain | 17-07-08 | 16:39

Oef gered! Was ik bijna zover om bij een volgende verkiezing maar eens D66 te gaan stemmen. Toch maar niet.

Zuma | 17-07-08 | 16:37

Kut Turken. Ik hoop dat er een tijd aanbreekt waarin Nederlanders ook zo nationalistisch zullen zijn. Dan is het snel afgelopen met dit gejengel. Go Rita!!!

**Nimrod** | 17-07-08 | 16:37

Neo Nazi's moet je bestrijden GOGO INDY MEDIA , vuile lutsers waar zijn jullie (geluids) demonstraties nu he?
Vieze laffe linkse honden!

KotzenjammerKid | 17-07-08 | 16:35

<p>Ik denk dat er preventief weggejorist wordt.</p>

Prof. Drs. Klavan | 17-07-08 | 16:32

komt leeg bericht te staan. Servert aangevallen door een wolf (kleur grijs)?

Prof. Drs. Klavan | 17-07-08 | 16:30

<p><D66 mode on</p>
<p>Istoch een mooi voorbeeld van intergratie
<p><D66 mode on</p>
<p>ALs je gewoon blijft zeggen dat het niet zo is, dan is het ook niet zo, denken deze mensen.</p>
<p>Nadeel van deze denkwijze is. Dat als je er als nog achter komt dat er iets goed fout zit in je denkwijze, je dus al VEEEL te laat bent.</p>
</p>*piekert verder met de woorden Islam ies vrede in het hoofd*</p>

Prof. Drs. Klavan | 17-07-08 | 16:29

Ik denk even op de D66 site kijken, maar ik heb kennelijk een Islam-IPban. De standpunten over dit soort kwesties zijn op mijn computer niet te zien. Vaag...

Fleauxe | 17-07-08 | 16:23

gaat goed met het moslimnieuws vandaag, nu nog de vraag of er hier moslim reagluurders aanwezig zijn die het gedachtengoed van de NL cultuur kunnen doorgeven, oh shit die hebben nu natuurlijk 6 wkn vakantie in het land van herkomst of uhh woningruil met immams ed...

FIGJAM | 17-07-08 | 16:22

Heel Nederland is een bolwerk van grijze muizen dat wordt geleid door Grijs-I, dus waar hebben we het over.

Chiant | 17-07-08 | 16:22

-=PyP=- | 17-07-08 | 16:01
Shoot the messenger....

Pietje Pukje | 17-07-08 | 16:22

@ zovoklets | 17-07-08 | 16:18

Klopt, maar daar zingen we niet dat Nederland voor de nederlanders is en dat alle niet-calvinisten deadt moeten

Borderliner4637 | 17-07-08 | 16:22

D66 burgemeester?.Tot het aantal zetels, links recht midden??? van deze partij, voor hun hielen tikkend gedrag, beloond met veel te veel burgemeester posten, PvdA als VVD zal bij de volgende verkiezing ze wel weer nodig hebben ,gekozen burgemeester?? je moet wel heel veel boter op je kop hebben.

docker | 17-07-08 | 16:22

Turken mogen toch een fuif organiseren?
Ik zie geen probleem om een beetje nationalistische gevoelens te hebben.

In Dutch-clubs in het buitenland hangen ook Nederlandse vlaggen maar gaat het over het weer, zoute-drop, haring en dat het zo druk is op de snelweg. Tja...

zovoklets | 17-07-08 | 16:18

@bakoenin | 17-07-08 | 16:07
Deze boodschap verkondigen in:
[ ] China
[ ] Iran
[ ] Noord-Korea
[ ] Friesland
[ ] ...

blinde kip | 17-07-08 | 16:17

@baronbreekijzer | 17-07-08 | 16:13
Grote kans dat dat komt omdat ze in Turkije worden vervolgs als terrorist. Daarmo willen ze niet terug en daarom stuurt NL ze ook niet terug.

Agent327 | 17-07-08 | 16:14

D66 ff luisteren: eerst de dubbele nationaliteit afschaffen! Dan minder problemen met grijze wolven.

Lewinsky | 17-07-08 | 16:14

Extreem nationalistisch, maar wel in Nederland wonen. Is het omdat ze nog net iets trotser zijn op NL dan op Turkije of zou het ergens anders door komen?

baronbreekijzer | 17-07-08 | 16:13

klik op de plaatje.. mijn godt!

HaanzonderkoP | 17-07-08 | 16:13

Ondertussen heeft Doekle Terpstra een eerste reactie gegeven op de bijeenkomst van de Grijze Wolven: gregoriusnekschot.nl/blog/index.php?ti...
Het zou immers niet de eerste omstreden Turke club zijn die op de onvoorwaardelijke steun van Doekle Terpstra kan rekenen (denk bijvoorbeeld aan HOGIAF).

Sir Galahad the Pure | 17-07-08 | 16:11

Je kunt dat soort mensen ook gewoon het land uitzetten, of laten stalken door de politie. Maar waarom zou je? Zo is het leuker. En D66 zag dat het goed was.

Fleauxe | 17-07-08 | 16:10

"laten we blij zijn met mekaar"(jp)

teluitjewinst | 17-07-08 | 16:08

Onze partij is de TON, onze leider is Verdonk, het spruitje is ons symbool, conservatisme is onze godsdienst, het leidende land is Nederland, Ik ben op weg naar de macht. Ik vreet van jou, Nederland. Zakkenvullers gaan niet dood, Nederland is ondeelbaar. Nederland is Nederlands en blijft Nederlands.

bakoenin | 17-07-08 | 16:07

Geert, kom d'r maar in. alexander vindt dat je het beeld van een bange ndl samenleving schets als je de pracht van het Turks Islamitisch Fascisme niet erkent. Is vast weer populistisch en in strijd met verdragen.

bijtertje1001 | 17-07-08 | 16:05

och, laat die toeterturken toch.

Swaffelkip | 17-07-08 | 16:04

Beter een Grijze Wolf dan een extreem Moslim.

Zippy | 17-07-08 | 16:04

Oftewel, we laten Turkije met rust, geen geld sturen voor ontwikkelingshulp, rode kruis er weghalen, als we er nog een paar militairen hebben, terughalen.

Be-Em-We | 17-07-08 | 16:02

Van leeuwen, grijze wolven en vogelaar... die gieren in het jungle book zijn best grappig trouwens. Pluspunt voor onze regering.

dik van bril | 17-07-08 | 16:02

Leer mij Turken kennen.

Mokum Kosher | 17-07-08 | 16:02

Ik begrijp de ophef niet helemaal, geen overtogen woord in de bijeenkomst. Alleen ideologie van de partij is discutabel. Maarja, ik geloof dat Wilders ook wat discutabele punten heeft. Oftewel vrijheid van meningsuiting en wie dit erg vindt is zo hypocriet als de pest.

-=PyP=- | 17-07-08 | 16:01

-edit: nee jij ruikt lekker -

terrorannika | 17-07-08 | 15:59

Zijn dit nu onderbuik gevoelens?.... of een kern van waarheid..... je kan ook niets meer voor waar aannemen volgens mij is alles tegenwoordig een slangenkuil... bah... bah... en nog us bah.........

Pipi | 17-07-08 | 15:56

En de AIVD was zeker te druk met de comments op deze site?

bijtertje1001 | 17-07-08 | 15:55

-weggejorist-

funzz | 17-07-08 | 15:53

ik ben zo blij dat hier alles kan en mag, kom maar mensen op de wereld komt nach hier! het liefst met een ouderwets geloof, komt u allen!

en wij maar trots zijn...................

teluitjewinst | 17-07-08 | 15:52

Als je zou zeggen Nederland is Nederlands en blijft Nederlands zou het MDI je wel weten te vinden hoor vuile rascist

Borderliner4637 | 17-07-08 | 15:51

@Kartoffels -
Goed idee alleen vermoed ik dat ik geen Kamer-meerderheid krijg in dit godvergeten (s)linxe land...

minister_van_glggrrg | 17-07-08 | 15:50

"Turkije is Turks en blijft Turks."
.
That's the spirit !, houden zo en kom vooral niet bij Europa.

woefdrammertje | 17-07-08 | 15:49

Tja..... Ze doen ook goeie dingen,hoor!!! Financieren van Moskeeen, gezellige jeugdkampen in het lommerrijke Liempde waar de welpjes kunnen zaklopen, spijkerpoepen en man tegen mangevechten kunnen oefenen om ze toch maar wat weerbaarder te maken, en dank zij hun kan m'n bovenbuurman ook op z'n tijd zijn shotje zetten, dus......

Harde(s)Jankert | 17-07-08 | 15:49

@ minister_van_glggrrg | 17-07-08 | 15:46
Minster glggrrg moet maar eens een spoeddebat gaan houden.

Kartoffels | 17-07-08 | 15:48

Website is in ieder geval gezekt voor inburgeringsexamen nederlands

adminitor | 17-07-08 | 15:47

@ ed.. @ 15:43
Die analogie is inderdaad zeker te maken.

Sir Galahad the Pure | 17-07-08 | 15:46

In dit land moet je eerst je rechterarm omhoog doen en in een bruin hemd met rode armband 'Die Fahnen Auf' gaan zingen, wil je door de 0031-overheid als 'staatsgevaarlijk' gezien worden...
Aan iets anders herkent de (s)linxe elite fascisme niet...

minister_van_glggrrg | 17-07-08 | 15:46

Was dit nou zo'n Turks all inclusive uitje?

bijtertje1001 | 17-07-08 | 15:46

Wat doen ze hier dan, als Turkije zo belangrijk voor ze is?
Niet echt bepaald logisch.
Wij kunnen ook wel in Nigeria gaan staan poep en kut roepen - helpt ook niet.
Of bespeur ik hier wereldoverheersing?

Kartoffels | 17-07-08 | 15:45

Soort Jamboree dus daar in Beverwijk
Onder leiding van Akela Faiz Yerlibuçak ter meerdere eer en glorie van de Baden Powell van de Turken, Bahçeli.
Yip Yip Yip!

Cookie v. eigen deeg | 17-07-08 | 15:44

Han van Leeuwen: "Grijze wolven zijn toch oude turken die gezellig in hun clubhuis een potje zitten te kaarten?"

blinde kip | 17-07-08 | 15:44

lol...
.
NEW WEBISTE BINNEKORT...

helemaalgoed | 17-07-08 | 15:43

Volgens Ella Vogelaar is er een misverstand, het gaat hier niet om de Grijze Wolven, maar om de Witte Lammetjes! En, goed nieuws, ze mogen geaaid worden!

Molly-Bolly | 17-07-08 | 15:43

Nationalistisch Turkse jazz. Weer een label erbij.

Oeleflaffel | 17-07-08 | 15:43

@sirgalahad
mmmm.... verander turk in moslim, en grijze wolf in moslim extremist..

ed.. | 17-07-08 | 15:43

Laat ze het trouwens verplaatsen naar dat weilandje langs de A9. Hek er omheen, Armeniërs, Koerden en Grieken erbij, en spektakel gegarandeerd.

Franz | 17-07-08 | 15:41

beetje creepy dit

quackel | 17-07-08 | 15:40

Wat overigens opvalt is hoe onverschillig veel andere Turken tegenover de Grijze Wolven staan. Als men een Duitser vraagt wat hij of zij van neo-nazi's vindt, dan zal hij of zij een afkeurend antwoord geven. Veel Turken hebben echter niet zo veel problemen met de Grijze Wolven. Dat soort meelopers vinden het dan ook geen probleem om tijdens wedstrijden van het Turkse voetbalteam het Grijze Wolven-teken te maken: www.luxetlibertas.com/20_06_2008_turke...

Sir Galahad the Pure | 17-07-08 | 15:40

nazis en commies in regering die turkse nazis en commies het land binnenlieten om te laten doen en laten waar zij zin in hebben

Junkie Jantje | 17-07-08 | 15:39

Overigens zal Disney© niet blij zijn dat meneer Yerlibuçak een, met flinke rechten beschermde naam+tekening, misbruikt om zijn zaaltje uit te baten..

Meneer | 17-07-08 | 15:39

jansen666 | 17-07-08 | 15:30

ze zoeken de grens op wat in Nederland mogelijk is en dat
is veel heel veel , en dan nog een beetje hulp van een
burgermeester , wat wil je nog meer.

En ja dat het in Nederland warmer wordt dan in andere landen
zegt alleen dat de Hel steeds dichterbij komt.

Eurotokkie | 17-07-08 | 15:38

ach laat ze lekker rondturken, nix an de hand

Duderoo | 17-07-08 | 15:37

Pechtold ontkent de Armeense genocide, Van Leeuwen huisvest de grijze wolven. Dat is allemaal D66 integratie. De pvdA de marocs, D66 is uit op de Turken. En Geert is een rascistische populist, toch Alexander?

bijtertje1001 | 17-07-08 | 15:37

ik ga ook een beweging beginnen!
"de oranje gesnavelde grutto's"
who will join!?
onze eerste bijeenkomst is in Klaaswaal in het wijkgebouwtje..!

funzz | 17-07-08 | 15:37

Ik ben het volledig met de grijze wolven eens: turkiye is voor turkiye altijd......
Dus alle turkiye motten dan ook opturkiyen naar turkiye

Borderliner4637 | 17-07-08 | 15:36

"Wij offeren ons op voor het vaderland."
Doe dat dan ook maar in dat vaderland. Enkele reis Turkije toegewenst.

De Sjaaq | 17-07-08 | 15:35

Meer verdraagzaamheid en cohesie in Beverwijk is een kansloze missie, in een kansloze stad.

Franz | 17-07-08 | 15:35

en welke van de uitspraken was er nou precies racistisch / facistisch / discriminerend?
Als de organisatie niet verboden is, en ze doen geen strafbare uitlatingen, kun je zo'n bijeenkomst nou eenmaal moeilijk verbieden. (misschien nog op grond van openbare orde: 2000 turken bij elkaar is 1000 claxonnerende mercedessen is totale verkeerschaos).

Ballenman | 17-07-08 | 15:34

-weggejorist-

Borderliner4637 | 17-07-08 | 15:33

*zucht*
'Rotterdam onderzoekt Turkse organisaties '

Motie

Leefbaar Rotterdam diende de motie in en kreeg steun van het grootste deel van de PvdA-fractie. Ook D66, SP en CU/SGP steunden de motie.

Zij zeiden echter niet te twijfelen aan de integriteit van de Turkse instellingen en vinden dit een mooie aanleiding om dat eens met een onderzoek bevestigd te zien.

www.nu.nl/news/1661560/12/Rotterdam_on...

ontroerend

vander F | 17-07-08 | 15:30

burgervader Van Leeuwen - krijg <vul zelf iets naars in> in je oogkas!

KotzenjammerKid | 17-07-08 | 15:30

Het blijft raar: Turkse nationalisten die voor geen goud in Turkije willen wonen. Ze zullen gillen als varkens als je ze terug zou sturen (met Onan-air).

jansen666 | 17-07-08 | 15:30

Corus bedoel ik

behoorlijk | 17-07-08 | 15:29

Maar gelukkig Krijgt Beverwijk een gematigde Imam uit Marokko, dat zal ze leren!

fuckje | 17-07-08 | 15:29

"Turkije is Turks en blijft Turks."
Nou en? Zolang het bij Turkije blijft, heb ik daar geen problemen mee.

mijn opa | 17-07-08 | 15:28

Die gasten houden natuurlijk Hoogovens aan de praat, vandaar dat die burgemeester zijn snor drukt.

behoorlijk | 17-07-08 | 15:26

Geen boeroepend ongewassen AFA tuig schreeuwend voor de deur?

Oh nee, dat durven ze natuurlijk niet.

vander F | 17-07-08 | 15:26

Een bouwvergunning voor familie regelen gaat wel even voor dan zo
een bijeenkomst van wolven ja.

Eurotokkie | 17-07-08 | 15:26

Sufgeturkt | 17-07-08 | 15:25
werken? leugenaar! ;)

Tim | 17-07-08 | 15:26

De Grijze Wolven zit dieper in de West-Europese samenleving dan we willen geloven. Zelfs op het hoogste politiek niveau.
Een enge fascistoide club die eigenlijk het herstel van het Groot Turkse Rijk willen zien. Zou met niet verassen als blijkt dat Albayrak er stiekem deel van uit maakt.

Lafayette | 17-07-08 | 15:25

Dat de betreffende burgemeester het Grijze Wolven-feestje niet wilde verbieden is alleen maar logisch, aangezien hij van D66 is. Dat is immers een partij die het ontkennen van een genocide helemaal niet erg vindt als imam Pechtold met dat standpunt een paar zetels kan winnen.

Sir Galahad the Pure | 17-07-08 | 15:25

Eeuh iek heb nieksh mee te maak. Shorry moet gaan wierke noe. Dag mienier

Sufgeturkt | 17-07-08 | 15:25

burgemeester van Leeuwen en de grijze wolven. Ik mis Mogli.

dik van bril | 17-07-08 | 15:24

kan dat party center niet gekraakt worden? en bij de volgende bijeenkomst wapens aan beide partijen uitdelen. *ziet het allemaal voor zich met een grote glimlach*

two ball cane | 17-07-08 | 15:24

Enge club mensen, die onterecht hier het recht van spreken hebben. Ach, what's new... we laten ons willens en wetens koloniseren door de Islamieten.

Salsadippert | 17-07-08 | 15:22

*ella veaugelaar mode on*
dat logo (op de vlag rechtsboven) op deze foto www.xs4all.nl/~afa/comite/plaatjes/bev... is toch juist het toonbeeld van integratie??
*ella veaugelaar mode off*

Tim | 17-07-08 | 15:21

@Bill
En met een beetje geluk schuift ie van de landingsbaan een benzinestation binnen...

Alcoholic | 17-07-08 | 15:21

burgemeester in patatjeoorlogstijd

behoorlijk | 17-07-08 | 15:21

Dat zijn die gasten die altijd zo toeteren als er weer wat met voetbal is geweest. Toch?

Knul de Behanger® | 17-07-08 | 15:20

klik op de plaatje voor entree, HAHA!

Ajahtjuh | 17-07-08 | 15:20

Burgemeester van Leeuwen: u bent een prutser, slecht geinformeerd en een amateur door tegen beter weten in de feiten te blijven ontkennen. Neemt uw verantwoordelijheid!

De Stramme Kabouter | 17-07-08 | 15:20

Wolven zijn best mooie dieren!

Claude Jacque | 17-07-08 | 15:20

*besteld nog maar eens een döner kebab*

van dal | 17-07-08 | 15:19

*mompelt iets over islam en vrede*

Harige Mammoet | 17-07-08 | 15:18

maar als die turken zo trots zijn op hun turkije .... graag met onur air one way please

Bill Bixby | 17-07-08 | 15:16

Nou we weten wie zijn fout het is als het mis gaat dan.

Tinus Trekveer | 17-07-08 | 15:15

present

kruT | 17-07-08 | 15:14

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland