achtergrond

Geenstijl

We gaan weer FeauteauF*cken!

hij is er weer!Het heeft even geduurd, maar we hebben weer een mooie. Lange Frans, je weet tog, lag deze week enigszins onder vuur. Wat een stukje bevroren water in de lente al niet teweeg kan brengen. De ambassadeur van de vrijheid wordt zelfs geweerd op het herdenkingsfestival in Haarlem, de lijmerij bij Barend en Van Dorp ten spijt. Tijd dus voor een helpende hand. We gaan het gebutste imago van Lange Frans verherverbeteren. Uw FFV-opdracht is simpel. Ontwerp een SIRE-poster of Postbus 51-affiche zodat Frans weer met opgeheven hoofd door Diemen Zuid kan wandelen. Uploaden kan hierrr. De immer rockende creaties van uw medef*ckers, zijn hierrr te vinden.

Pierrre, de prijzen Omdat we geen mietjes zijn, maar jij mogelijk wel, geven we een seizoen Will & Grace weg op dvd. Gezelli, nachtenlang op de bank met je vriendin (m/v) naar deze toppertjes kijken. Wie kent ze niet? Will & Grace, het ideale stel dat als amoureus stel toch niet bij elkaar past. Want zij is hetero en hij is homo. En beiden zijn op zoek naar de perfecte liefde. 4 dvd's.


De populaire ziekenhuisserie IC speelt zich af op de gelijknamige ziekenhuisafdeling in het Aletta Jacobs Ziekenhuis. Het medisch personeel van de afdeling Intensive Care levert iedere dag een strijd voor het leven van hun patiënten. Inmiddels is het derde seizoen iedere maandagavond te zien op TV. Wij geven het tweede seizoen van IC op DVD weg. Een dubbeldvd. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon een greep doen uit onze stijlloze goodie-shop...

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.