achtergrond

Geenstijl

Het is weer FeauteauF*ck Vrijdag

Het is weer vrijdag, hoogste tijd voor een nieuwe FeauteauF*ck hier op GeenStijl. Deze keer is het de beurt aan Geert Wilders. Onze Limburgse groep opende gisteren een webshop om de partijkas te spekken. Maar met het bestaande assortiment van petjes, schuifpuzzels en raamposters denken we niet dat het Kamerlid met het meest bouncende kapsel het gaat redden. Blijkbaar heeft Geert er zelf ook weinig vertrouwen in, daar hij zijn verrassingspakket vrijwel direct na opening van zijn webshop fors in prijs verlaagde. Aan jullie dus de opdracht een stijlloos Geert Wilders product te creëren dat wel verkoopt. De vijf beste inzendingen worden door Ubisoft beloond met King Kong dan wel de laatste Prince of Persia (PS2, Xbox of PC). Uploaden van je creaties doe je hier, de altijd weer verrassende resultaten staan hierrr...

King Kong
King KongDrievoudig Academy Award winnaar Peter Jackson brengt de film King Kong op zijn eigen spectaculaire wijze tot leven in de bioscoop. Voor de officiële game van de film heeft hij gekozen voor Ubisoft, één van ’s werelds bekendste uitgevers van videogames, en werkte hij nauw samen met Ubisoft’s Michel Ancel (de geestelijk vader van Rayman) aan de ontwikkeling van de game. In de handen van deze samenwerkende creatieve genieën komt King Kong tot leven in een game van formaat op alle platforms. Niet voor niets is deze game al voor release onderscheiden met vele prijzen, waaronder op de E3 ‘beste game van de show’, ‘de beste PS2 game’ op de Games Conventie te Leipzig en is King Kong door het Engelse toonaangevende retailmagazine MCV al aangekondigd als dé game van het najaar!

Prince of Persia - The Two Thrones
Prince of PersiaPrince of Persia - The Two Thrones is het finalestuk in de prijswinnende Sands of Time trilogie en combineert het beste van de twee voorgaande games ‘Prince of Persia - The Sands of Time’ en ‘Prince of Persia -The Warrior Within’. Deze sensationele mix van actie, avontuur en drama is beschikbaar voor op Sony PlayStation 2, Microsoft Xbox, Nintendo GameCube en PC CD-rom. In Prince of Persia - The Two Thrones kruip je in de huid van twee verschillende meesterkrijgers; de heldhaftige Prins en de sinistere Donkere Prins. Door middel van de nieuwe Sands of Time-krachten voer je krachtige aanvallen uit op hele legers of beslis je gevechten door de tijd terug te draaien. Dankzij het uitgebreide Free-Form Fighting System versla je je tegenstander op een manier die jij zelf bepaalt. Vechtend door de chaotische straten van Babylon beleef je een onovertroffen gameplay.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.