achtergrond

Geenstijl

Mailen met Joris!

Mailen met Joris!From: ronnie To: redactie@geenstijl.nl Subject: Schokkend nieuws! Na 2009 wordt AL het vlees verplicht met hormonen behandeld!! Wellicht een goed onderwerp om mee aan de grote bel te trekken, want volgens de mevrouw in het onderstaande filmpje, gaat AL het vlees dat je na 2009 te vreten krijgt, VERPLICHT met HORMONEN behandeld worden, WERELDWIJD!!! En geen politicus of media die daar een woord over rept, dus wellicht een mooie kans voor GS om dit eens in de picture te brengen. Anyway, kijk zelf maar.

From: Joris von Loghausen
To: ronnie
Subject: Re: Schokkend nieuws! Na 2009 wordt AL het vlees verplicht met hormonen behandeld!!

Verschrikkelijk! Hier is wat je moet doen: sluit een 2e hypotheek af op je huis (of een 3e, 4e) voor ca. 20.000 euro - Zeg dat je je keuken gaat uitbreiden. Voor dit bedrag kan je al makkelijk iets van 60 vriezers kopen.

Met de rest van het geld op zak zoek je even de middleman van je favoriete supermarkt op (wel wapperen met die biljetten heh, voor niets gaat de zon op). Nu sla je je slag, en stouw je al die vriezers vol met vlees. De rest van je leven hoef je je dan geen zorgen te maken over hormonen in vlees.

Probeer niet in protest te gaan, dan weten ZE je te vinden, en spuiten ze je 's-nachts in met hormonen.
Of het zat er al die tijd al in, wat dan wel weer verklaart waarom je van die paranoïde mailtjes stuurt naar mensen die je er toch hard om uitlachen (das recursieve logica, niet teveel over nadenken).

Psychopatische groetjes,

Joris -zezittenindemuren!- von Loghausen

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.