achtergrond

Geenstijl

Hillary Clinton is TERUG en iedereen haat het

Today's online discourse!

Zit als volgt. Barbie was oprecht een fantastische film met een fantastische hoofdrol door Margot Robbie, geregisseerd door Greta Gerwig. Margot kreeg daarvoor echter geen Oscarnominatie voor Best Leading Actress en Greta ook geen Oscarnominatie voor Best Director, terwijl Ryan Gosling wel een Oscarnominatie kreeg als Best Supporting Actor voor zijn rol als Ken. Ryan sprak daar zelf al zijn verbazing en teleurstelling over uit. 

Je zou dus bijna vergeten dat de film Barbie wel degelijk acht (!!!) andere Oscarnominaties kreeg, waaronder voor Best Picture waarvoor Margot Robbie als co-producer van de film dus wel (!) genomineerd is en Best Supporting Actress (!) voor de weinig memorabele rol van America Ferrera.

Maar toen kwam Hillary Clinton en ging alles kapot. Want bovenal lijkt ze te doen alsof de dames geen nominaties kregen omdat het vrouwen zijn, maar Margots uitgebleven nominatie betreft natuurlijk al de categorie VOOR VROUWEN. En natuurlijk is het een verwijzing naar Hillary's winst van de popular vote, terwijl The Golden Lion het presidentschap won.

Enfin, iedereen veracht het en verachting leidt tot de beste kunst: allemaal na de breek.

Ja valt op. (Lilly is Native American)

d i s c o u r s e - a c c e l e r a n t

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.