Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Aleid Wolfsen heeft weer verantwoordelijkheid

topicaleidwolfsen.pngHelp help help. Aartsplucheklever Aleid Wolfsen heeft weer een publieke functie en Nederland is weer een stukje dieper weggezakt in het regentenmoeras. Het boefje van de PvdA, in het bezit van een roze strafblad met een nietje erdoor, gaat zich bemoeien met uw privacy. Na Utrecht terminaal ontsierd te hebben met Bertje van der Roest, eigengheyle portretten à €10.000 en zware criminelen te belonen met hotels en dure villa's is het tijd voor een nieuwe uitdaging. De beste man wordt sherriff van de Autoriteit Persoonsgegevens en dat is heel erg. Het track record van Wolfsen is echt heel erg slecht, op het gebied van privacy, zoals de boys/girls van de privacybarometer al voor u uitzochten. Zo heeft PvdAleid in het verleden gezegd dat vingerafdrukken "in het geheel niets over iemands persoonlijkheid [zeggen], dus zijn ze niet persoonlijk". Ook heeft Wolfsen ooit nog eens een complete oplage van het lokale sufferdje tegengehouden, omdat de toon de Zonnekoning van de Domstad niet aanstond. Censuur waar ze in privacyhaatland China trots op zouden zijn. Het eerste topic waar Wolfsen mee op uw roze webstek stond is trouwens een pleidooi voor een internetpaspoort. Kortom, een privacyhater en een pushover voor minister Tapsterk, die nu als opponent binnen de overheid een partijgenootje met een Stalinistische ideeën over onlinevrijheid heeft. We willen geen Orwellvergelijking maken, maar toch, maar toch.

Reaguursels

Inloggen

Ook deze mijnheer staat op bijltjesdag op mijn hitlijst!

Fred uit Amstelveen5 | 01-06-16 | 02:42

Hij heeft een goed model om na te volgen in ieder geval nl.wikipedia.org/wiki/Jacob_Lentz. Trefwoorden: gedigitaliseerde Hollerith kaarten en Big Data.

kindapaas | 31-05-16 | 01:51

Deze crypto homo Wolfsen (PvdAllochtonen) heeft als gutmensch/wereldverbeteraar toen hij burgemeestertje mocht spelen in Utrecht honderden hardwerkende belastingbetalende prostituees aan het Zandpad brodeloos gemaakt door de leukste hoerenbuurt van NL te sluiten. Nooit bewezen en nooit vervolgde 'mensenhandel' was zijn moraalridder argument. De hoeren van de Rode Brug kunnen zijn bloed nu nog steeds drinken

Fontanarossa | 30-05-16 | 23:44

Hoe'st mogelijk? Voortdurend falend en na een tijdje weer gekruiwagend aan de slag.

"De Autoriteit Persoonsgegevens, voorheen het College bescherming persoonsgegevens, is de autoriteit die toezicht houdt op de naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens in de publieke en de private sector. Zij verricht onderzoeken, kan boetes opleggen bij overtredingen en adviseert de wetgever over voorstellen van wet die de bescherming van persoonsgegevens direct
of indirect raken."

Yep, we zijn de lu.. pardon penis. Gezien de instelling van dhr. Wolfson, moeten wij het ergste vrezen, als er adviezen uitgedeeld worden.

Leg uw geestelijke hebben houden maar op tafel. Vingeradrukken, pootafdrukken, oorafdrukken, kopie van uw DNA, oogscan, boekenlijst van inhoud van uw boekenkast, nummer van uw fietsgravering, 3 flesjes urine, buisje sperma c.q. eieren, opgave neuk- en masturbatiefrequentie, ejaculatiehoeveelheid c.q. squirtmaat, lijst van mensen die u diep haat, lijst van uw vrienden en vriendinnen, uw computerwachtwoorden, want die zeggen toch niets over uw persoonlijkheid, hoeveelheid groente die u dagelijks tot zich neemt, idem hoeveelheid (rood) vlees, longinhoud en ademfrequentie (mede vanwege de komende belasting op luchtgebruik), datumopgave wanneer u voor het eerst masturbeerde, hoerenloopfrequentie gemeten aan de Oudkerkindex, kopieën van al uw sleutels, inhoud van uw box, garage, bankkluis, RGB-waarde van uw huidskleur, al uw aliassen op het internet, aantal messen in de keukenlade, eventuele bezit van een honkbalknuppel, van die dingen.
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-05-16 | 23:05

Dat hij maar aan penisverettering moge bezwijken

Jos9595 | 30-05-16 | 22:40

Een betere kan de overheid toch niet wensen op deze post? Want liever iemand die handen en voeten geeft aan steeds grovere schending van privacy en die zonder blikken of blozen het gladjes recht praat wat krom is, dan een ‘autoriteit’ die echt tegen optreedt tegen flagrante schending van privacy. Dat laatste zul je Wolfsen met zijn gelieg en gedraai met de waarheid echt niet zien doen. Inderdaad help... waar gaat dit heen?

Laten we trouwens ook even niet vergeten hoe Aleid met de plaatselijke hoofdredacteur van het AD snode plannetjes heeft gesmeed om het eerste verhaal over zijn declaraties uit de krant te houden. Alvorens dit verhaal in huis-aan-huisblad werd opgetikt en in de shredder verdween.

Lotjeeee | 30-05-16 | 22:26

Ach, hoezo beschuldigt de politiek en vooral de PVDA, de partij van Wolfsen het bedrijfsleven van 'old-boys-network'?
De politiek is net zo slecht (of goed) en wellicht nog beter dan de politiek.
Het elkaar gunnen van baantjes onder politici is al zo oud. Had er iemand aan gewtijfeld dat Wolfsen zonder baan zou komen te zitten? Natuurlijk niet, die wordt wel weer door partijgenoten geholpen na gesjeest te zijn als burgemeester van Utrecht.
Tja, en dat is gebeurt: Wolfsen zit weer gebeiteld!!
Misschien kan die nu wel omgaan met gelijke rechten voor homo's, lesbo's en transgenders.

Albert5000 | 30-05-16 | 22:10

Zo treurig. Alleen maar in het publieke domein je werk gedaan. Altijd met ambtelijke slijmerts om je heen. Prive gezien allemaal gelijkgestemde linkse wereldverbeteraars met goede banen bij de overheid, goede etentjes, dito wijnen en prima vakanties want geld genoeg uit de overheids ruif. En nu weer een nieuw baantje bij de overheid met prima salaris, minstens 100k plus. Nee, Aleid kan weer lekker doorrollen in z'n linkse graai wereld.

Wel jammer dat hij overal een puinhoop achter laat en blijkbaar nooit verantwoordelijkheid hoeft af te leggen.

Dit soort mensen plus de rest van de PVDA moet zo snel mogelijk hun natuurlijk einde gaan halen. Beste voor NL.

Jankvogel | 30-05-16 | 21:02

Hoeveel geld krijgt onze vriend Aleid hier toegeschoven?
In de profielschets (*) voor zijn nieuwe rol lezen we dat hij in salarisschaal 19 ingedeeld wordt.
En wat voor salaris hoort daarbij? Een blik op de arbeidsvoorwaardensite voor de Rijksoverheid (**) zou helderheid geven, dacht ik. Wat blijkt: daar waar Aleid wordt ingeschoven in schaal 19, loopt de info van de rijksoverheid slechts tot schaal 18. Aleids buitensporige vergoeding valt niet te meten met de standaardschaal. Waarvan akte.
(*): autoriteitpersoonsgegevens.nl/sites/d...
(**) www.werkenvoornederland.nl/arbeidsvoo...

MrPeach | 30-05-16 | 18:43

Vroeger had je de adelstand, tegenwoordig de regentenklasse. De enige hoop die ik heb is het dat het met de regentenklasse net zo afloopt als met de adel. Een quillotine schijnt daar erg behulpzaam bij te zijn.

LieberLiber | 30-05-16 | 17:55

Zoals ik vele malen hier aangaf:
"Nederland barst van het nepotisme is daardoor corrupt".

Het is het linkse Nederland waarin we thans leven.

De staatsomroep, c.q. de vara ( andere omroepen verdwijnen zo langzamerhand in de mist), dat links elitaire grachten gordel groepje ,( wel allemaal goed voor zichzelf gezorgd hoor),
de regering en de 2ekamer, waarvan we niet meer weten wie nou regeert en wie in de oppositie zit.
Oppositie controleert het parlement, alleen in Nederland drinken ze een biertje met elkaar en liggen met elkaar in een bed.Ze slaan elkaar vriendschappelijk op de schouder, doen nagemaakt zogenaamd "boos"tegen elkaar, en laten Nederland op vele gebieden naar de knoppen gaan.

Het allerergste is dat allen zij niet luisteren naar de stem en mening van het volk. ( referendum Oekraïne en de asielzoekers kwestie bv.).
Terwijl onze ouderen creperen in tehuizen met afroming van hun pensioen, smijten we het geld naar dure inrichting meubels en hulp op werkelijk alle fronten naar asiel/gelukszoekers en wat niet al. Kost ons bergen belasting geld.

En.... natuurlijk was daar wel weer een baantje voor hun vriend Aleid. Kon je gif op innemen.

Hoe lang pikken we deze rotzooi nog?

joost2 | 30-05-16 | 17:46

Hoe diep kun je als demcoratisch land wegzakken in je geinstitutionaliseerde linksnepotisme. Deze man die min of meer de doofpot en machtsmisbruik persoonlijk heeft uitgevonden ga je posteren op een plek die bekleed moet worden door een gezagsdrager die vrij is van schaam en blaam. Bert van de Roest zou hier nog meer op zijn plek zijn.

ad melkert | 30-05-16 | 17:42

Dat dit kan. Is er dan niemand in Den Haag die er iets aan doet?

Yohean | 30-05-16 | 17:00

Dan komt hier de Godwin. Dit doet me denken aan de manier waarop de Duitsers tijdens de oorlog de vakbonden kaltstellten: door de NSB'er Hendrik Jan Woudenberg tot voorzitter te benoemen. En kritisch dat die vakbonden daarna waren...

MAD1950 | 30-05-16 | 17:00

@Evocatus | 30-05-16 | 15:40
Yep^^ Lasser dus, Meesterlasser om precies te zijn. Met als specialiteit RvS en aluminium. In alle postities en met Puls-MIG/Puls-TIG. Inderdaad een echt vak. Maar dat vinden onze Lulletjes Lampekatoen in Den Haag niet. En ook de bazen in de Metaal denken zo. Dan ben je een sukkel in een blauwe overall/ketel pak die je niet goed hoeft te betalen want handenarbeid. En dat houdt je best vol tot je 67e, als je het teminste niet erg vindt om op je wenkbrauwen binnen te komen 's morgens...

Sjefke7807 | 30-05-16 | 16:16

Was er geen vacature voor voorzitter van de Kampeerraad?

Rest In Privacy | 30-05-16 | 16:07

Voor de betere banen geldt er niet zoiets als een 'geschikt profiel' passend bij de 'verantwoordelijkheid van de functie'. Dan is er uitsluitend de vrindenkring waartoe men behoort. Competentie zit daarbij vooral in de weg.

van heinde en verre | 30-05-16 | 16:07

Binnen de VVD noem men de nieuwe baan voor Aleid Wolfsen: Een Loek Hermansje!

Beroep = Boerenlul | 30-05-16 | 16:06

metzonderzijwieltjes | 30-05-16 | 15:28

Fortuyn had de tact en de vriendelijkheid waar het m.i. Wilders helaas aan ontbreekt.

DasNouJammer | 30-05-16 | 15:54

Hi Sjefke7807 | 30-05-16 | 15:09
Lasser? Moooi vak! Vereist echt vakmanschap. Had vroeger een vriend (thans overleden), die fantastische rupsen kon neerleggen. Mooi om te zien!
Salut! Evocatus

Evocatus | 30-05-16 | 15:40

Nog snel even een lading pvda mensen stationeren voor de dreigende 0 zetels werkelijkheid worden.

drs. P | 30-05-16 | 15:36

DasNouJammer | 30-05-16 | 15:16
Het blijft een groot gemis en een gigantische politieke leegte. Deels ingevuld door onze blonde Limburger. Dan hij maar.

metzonderzijwieltjes | 30-05-16 | 15:28

Er was eens een man die goed z’n best had gedaan op school. Zo goed zelfs dat hij bijzonder hoogleraar in de sociale wetenschappen werd aan een Nederlandse universiteit. De man had een duidelijke persoonlijke mening, aangevuld met de brede kijk op de maatschappij die hij als hoogleraar nu eenmaal had. De man schreef boeken, bijvoorbeeld over de puinhopen die een paars kabinet na acht jaar regeren had nagelaten. In dat boek deed hij onaardig over wat hij een incestueuze club mensen noemde, daarmee bedoelde hij de elite die het in dit land voor het zeggen had. De man werd erg populair en benadrukte de onderdrukking van de Nederlandse bevolking door de elite. Dat vond de elite natuurlijk niet zo leuk en daarom bestempelden ze hem als populistisch. Luisteren naar het volk vormde immers een gevaar voor de elite.

In mei 2002 werd de man door een linkse extremist doodgeschoten. Dat vonden veel mensen héél erg maar de elite was er niet zo verdrietig om want zij hadden het nog steeds voor het zeggen. De elite leefde nog lang en gelukkig.

PS: Bovenstaande is een reactie die ik eerder onder een item plaatste maar dat ook hier van toepassing is.

DasNouJammer | 30-05-16 | 15:16

@de euro middenweg | 30-05-16 | 14:38
Uitstekend punt. Want als er al een profielschets bestond dan is er nergens een vakature geadverteerd.
.
Natuurlijk, stom van mij. Dat was gewoon een benoeming zoals dat met al die semi-overheids organen gaat: "zeg Diederik, Mark, wij hebben voor Aleid nog iets nodig, je weet wel, iets waar hij niet al teveel kwaad kan doen en waar zijn kwaliteiten goed van pas komen. Weten jullie nog iets?". En natuurlijk weten zij dan iets.

LaatmaarLu? | 30-05-16 | 15:14

@Lupuslupus | 30-05-16 | 13:40
Deze pipo zou het contactpitje van mijn MIG-laspistool nog niet mogen vastdraaien! Want zelfs dat zou hij nog weten te verprutsen. Héél misschien het lashok aanvegen, maar dan wel onder toezicht. Ik herinner me de toestanden met deze non-valeur nog maar al te goed. Man, man, man....

Sjefke7807 | 30-05-16 | 15:09

-weggejorist-

Hallo-32 | 30-05-16 | 15:09

Sommige mensen kom je echt nooit vanaf, hoe weinig ze ook kunnen ze worden altijd weer opgevist.

Bokito ergo sum | 30-05-16 | 15:02

Een vuile, gore, smerige rotkliek daar, bij de Roverheid!!

Zo, dat ben ik even kwijt, brengt mijn bloeddruk weer tot normale proporties.

watmagjenogwel | 30-05-16 | 14:48

@de euro middenweg | 30-05-16 | 14:38
Eh... omdat ze dat niet willen?

Slipsnifter | 30-05-16 | 14:40

We moeten echt af van ondemocratische benoemingen. Waarom geen sollicitatieprocedure waarbij de meeste geschikte kandidaat wordt gekozen?

de euro middenweg | 30-05-16 | 14:38

@Lupuslupus | 30-05-16 | 14:28
Je had niets moeten zeggen tegen de belastingdienst.
Eerlijkheid loont niet.....

necrosis | 30-05-16 | 14:37

@XaleX_2 | 30-05-16 | 14:22
Dat roep ik al jaren, daarom maakt het ook niet uit waarop we stemmen.
Al heeft de PVV 40 zetels en de pvda 2, dan nog zal er niks significants veranderen.

Slipsnifter | 30-05-16 | 14:33

Ongelooflijk, die debiele PvdA weer, altijd de mond met de gezwollen tong vol over 'multikul' , 'mensenrechten' en 'respect' en ondertussen de bevolking als een potje data behandelen wat je tot van alles kunt verplichten, na kunt trekken, in de gaten kunt houden en via 'nudging' tot een 'groen, gezond, belastingbetalend' mens kunt maken.

Crufty | 30-05-16 | 14:31

Als iet de aanslag op Utøya mij heeft doen realiseren is dat de sociaal-democratische kliek elkaar al van kindsbeen af kent, en elkaar daarom tot het finale einde de hand boven het hoofd zal blijven houden.

Peter_K | 30-05-16 | 14:30

Mijn moeder heeft jaren in de bijstand gezeten en ik heb haar financieel gesteund (onder de tafel) maar momenteel zit ik weer in mijn tikplank te bijten van kwaadheid.
necrosis | 30-05-16 | 13:55
.
Ik weet er alles van. Heb mijn zoon weer in huis genomen nadat zijn relatie op de klippen is gelopen en als dank ben ik mijn 117 € huursubsidie kwijt. En huursubsidie krijg je echt niet omdat het zo'n vetpot is. Wat was de belastingdienst er als de kippen bij om mij een beschikking te sturen: "huursubsidie: NUL".
.
Maar wat moet ik dan? Hem naar een daklozenopvang sturen? Mijn eigen kind??!

Lupuslupus | 30-05-16 | 14:28

Ik voel me veiliger als er ook een Toezichthouder op deze Autoriteit wordt aangesteld. Loek Hermans bijvoorbeeld. Of Mukabe.

Piet Karbiet | 30-05-16 | 14:25

Zo rolt dat in bestuurlijk Nederland al 40 jaar. Iemand verrast dat deze figuren luizenbaantjes krijgen voor betoonde partij- en fractiediscipline? Verder zijn ze natuurlijk overmatig begaafd en bekwaam.

Graaf van Egmont | 30-05-16 | 14:22

*kras kras kras*... incompetent

lefbak | 30-05-16 | 14:22

Slipsnifter | 30-05-16 | 14:18
Dit is een boodschap op subliminaal niveau. Het is de bedoeling om de NuKUBu te schofferen, terug in zijn hok te jagen na het referendum.

Glasgow Argus | 30-05-16 | 14:22

Zelfs met 8 virtuele zetels draait de PVDA baantjesmachine nog op volle toeren. Er veranderd helemaal niets in dit land.

XaleX_2 | 30-05-16 | 14:22

Overigens, Partij van de Arbeid is op zich al double speak.

Mark_Pugner | 30-05-16 | 14:20

@Glasgow Argus | 30-05-16 | 14:14
Tja... in dat opzicht is dit weer gewoon een dikke middelvinger naar de burger.
Die Wolfsen en zijn rooie makkers moeten zich (mede gestimuleerd door hun moddervette bankrekeningen) werkelijk de ballen uit hun broek lachen.

Slipsnifter | 30-05-16 | 14:18

Zolang hij maar chanteerbaar is, is er altijd wel een leuk baantje voor hem weggelegd. Gelukkig hebben we de foto's nog.

Mark_Pugner | 30-05-16 | 14:18

Partei von der Adolf.

Rest In Privacy | 30-05-16 | 14:15

@Pieter V | 30-05-16 | 13:40
Zindelijk??
Leuk dat je flinke woorden gebruikt om politici af te zeiken (huhuh)

miko | 30-05-16 | 14:14

Het is werkelijk droef gesteld met de democratie in nederland vooral bij de partij van dwang neurotische mensen /pvda en de rest.
Is het nou echt zo moeilijk om eens een persoon op een plek te zetten die het wel verdient heeft en gewoon zijn werk goed doet, in de burgermaatschappij krijg je nooit een 2e kans behalve als je lid bent van een anti democratische zoals de pvda, ik kan niet wachten op de nieuwe verkiezingen.
Maar alle gekheid op een stokje iedereen in den hagistan is zich al een baantje aan het vastleggen, want volgend jaar bij de verkiezingen zal er flink aan de pluche boom geschut worden.

bruinerat | 30-05-16 | 14:14

Heel veel schaamtelozer dan dit wordt het niet. Aleid Wolfsen moet de privacybelangen van de burgers verdedigen terwijl hij voorop stond om deze onder de bus te gooien. Een benoeming die equivalent is aan de benoeming van Joris Demmink in de Helsinki Comissie, toezicht houdend op onder meer de handhaving van kinderrechten.

Glasgow Argus | 30-05-16 | 14:14

Een PVDAer die iets moet regelen ? Bij voorbaat gedoemd te mislukken. Wedden ? Enorm gevaarlijk en onwenselijk om keer op keer incompetente lui belangrijke dingen te laten verprutsen :-(

Rest In Privacy | 30-05-16 | 14:13

Wat doet die ex-burgemeester van Groningen eigenlijk die betaald vrijwilligerswerk in het buitenland ging doen?

Mesmer | 30-05-16 | 14:13

@Mesmer | 30-05-16 | 14:07
Zolang je je in dit land maar openlijk profileert als rooie rakker hoef je verder niet zo heel veel te kunnen.

Slipsnifter | 30-05-16 | 14:12

-weggejorist-

Mocro1988 | 30-05-16 | 14:11

Mede door dit nepotistische baantjescircuit voor de immer groeiende groep nuttelozen heeft de overheid er juist baat bij om problemen te bedenken, te veroorzaken, te verergeren, en dus niet op te oplossen. Samen met het subsidiecircuit is het baantjescircuit ook nog eens een aansporing om ervoor te zorgen dat de democratische zeggenschap van de burgers tot het uiterste minimum beperkt blijft.
Tel dus maar uit je verlies.

ben kokhals | 30-05-16 | 14:11

@Leipniz | 30-05-16 | 14:02
.
En het onderwijs nog iets voorstelde. Zonder de LO raad, de MO Raad, de MBO raad, de HBO Raad en de WO Raad. Met in de directies louter partijtijgers. Hoi Thom de Graaf!

Piet Karbiet | 30-05-16 | 14:09

Hoe kun je in godsnaam ergens over gaan als je werkelijk nergens verstand van hebt?!!?

Mesmer | 30-05-16 | 14:07

Dat Orwelliaanse, dat loopt niet zo lekker, GroenLinks probeerde het, nu de Partij van de Allesophetspelzettenden.

Einde van de Domheid | 30-05-16 | 14:06

Hoe lang is het geleden dat bestuurders van publieke instanties op kwaliteit werden uitgezocht en niet op partijlidmaatschap?
Wie herinnert zich nog de tijd dat 80% van alle topambtenaren partijloos was, dat zelfs een groot gedeelte van de burgemeesters ten lande geen partijlid was?
Een politieke partij was eens een efficiënt instrument om politieke tegenstellingen te kanaliseren en de keuze voor de burger overzichtelijk te houden. Maar nu elk willekeurig overheidsorgaan, hoe onbeduidend ook, aan partij-quota moet voldoen en bemand wordt met louter op kadaverdiscipline geselecteerde lidmaatschapspasjeshouders, lijkt het systeem meer op een voortwoekerende kanker, die het lichaam van de Democratie van binnenuit verwoest.

Leipniz | 30-05-16 | 14:02

Zucht...............
Kan er in dit kudtland nu echt geen dag voorbijgaan zonder deprimerend nieuws?
Iedere dag weer kunnen we lezen dat we dieper zijn gebukt, de islam weer een stukje verder is gegroeid, of dat er weer een pvda-er op stelen, liegen, graaien of er -zoals nu- weer een nietskunner op een belangrijke functie is gezet.
Het was al hondsberoerd gesteld met de privacy in dit land en het wordt nu dus nog een paar tandjes slechter.
Chapeau, ze hebben het weer voor elkaar.

Slipsnifter | 30-05-16 | 14:01

Dit is weer een staaltje OLD BOYs netwerk, nooit zul je verlost worden van deze lieden. Willen we in Nederland weer een normale status bereiken dan dien je dit soort lui fysiek te verwijderen en een grote schoonmaak houden op diverse ministerie's en zoveel mogelijk onkruid wieden.

Chinook Elsevier | 30-05-16 | 14:01

Dit geeft eigenlijk het probleem aan. Nederland moet gezuiverd worden van alle persoontjes die dankzij partijgenoten en/of politieke kleur op strategische plekken gepromoveerd zijn. Alleen een kabinet vervangen heeft een ondergeschikt effect als in de rest van het land de falende partijen door hun zetbazen de macht blijven houden. Noem bijvoorbeeld de D66'rechters, PvdA/VVD/D66 burgemeesters. Rutte en consorten vervangen zal zeker niet voldoende zijn.

stroopa | 30-05-16 | 14:00

De Commmissie gelijke behandeling is omgedoopt tot Het College Voor De Rechten van de Mensch. Aleid zal die Autoriteit Persoonsgegevens ook wel aanpassen; Het Buitengewone Intergalactisch Gouvernement Inzake Plebs. Dat kan dan mooi straks mooi verhuizen naar het leegstaande PvdA kantoor aan de Herengracht.

Piet Karbiet | 30-05-16 | 13:59

@Lupuslupus | 30-05-16 | 13:40
Ik weet er alles van.
Ik heb jaren geleden al geplempt dat ze een bijstandsmoeder MinFin moesten maken, die weten tenminste hoe je de eindjes aan elkaar knoopt.
Momenteel hebben we een liegende MP (geen cent meer naar Griekenland) en een MinFin die gelijk betaald als de EU een naheffing stuurt.
Mijn moeder heeft jaren in de bijstand gezeten en ik heb haar financieel gesteund (onder de tafel) maar momenteel zit ik weer in mijn tikplank te bijten van kwaadheid.

necrosis | 30-05-16 | 13:55

@ th3freeze | 30-05-16 | 13:26

"Hoe zou het toch komen dat mensen met zo'n staat van dienst nooit in het bedrijfsleven terecht komen? Zal dat iets te maken hebben met common sense?"

Dat en het feit dat ze er moeten werken.

Elessir | 30-05-16 | 13:54

kunnen we de praaivisie (graaivisie) niet simpelweg afschaffen?

wimpies | 30-05-16 | 13:49

Hooivorken en fakkels mensen... het is tijd

beschuitfluiter | 30-05-16 | 13:49

Waarom is hij niet afgeserveerd naar een lokale bibliotheek? Kan hij niet zoveel schade doen tussen de boeken en misschien wordt hij er wijzer van.
Hiervan worden we allemaal in ieder geval niet wijzer.

Dirk III | 30-05-16 | 13:48

Komen we nog ooit eens af van die misselijk makende pvda kliek. Het is in pvda land nog erger dan in Turkije wat de baantjes carrousel betreft. Als je nergens voor deugt, je bent uitgekotst in het bedrijfsleven wordt dan lid van de pvda. Na veel gelik en geslijm, kom je langzamerhand in het circuit terecht en is je kostje gekocht.

Boy Cot | 30-05-16 | 13:48

De zoveelste in de PvdA banen-caroussel. Wat gaat die kneus eigenlijk "verdienen" met dit baantje?
.
Ben eigenlijk ook wel benieuwd wat de profielschets voor deze baan was en waar deze vakature eigenlijk allemaal is geadverteerd. Vragen, vragen.

LaatmaarLu? | 30-05-16 | 13:44

Kijk maar naar MilfDef Hennis (schoevers) of Dijksma (geen diploma's).
necrosis | 30-05-16 | 13:34
.
Als je naar de rest van de zogenaamde "hoogopgeleiden" kijkt (in regering en kamer) steekt een ZMLK-schooltje (Zeer moeilijk lerende kinderen) of een LOM-schooltje (leer- en opvoedingsmoeilijkheden) er nog gunstig bij af. Kijk maar naar de krankzinnige besluiten die genomen worden.
.
In het bedrijfsleven hadden ze never nooit een baan gekregen maar ja, bij de overheid kan alles. Dat is de afvoerput van de maatschappij. Alleen heel jammer dat ze (nog) zoveel macht hebben.

Lupuslupus | 30-05-16 | 13:40

@Synecdoche | 30-05-16 | 13:29

Die oetlul heeft helemaal niks gestudeerd.
Iemand die gestudeerd heeft, wordt ook geacht zindelijk te kunnen redeneren. Dat kan deze oplichter namelijk helemaal niet.

Waarschijnlijk zijn bul ook "leuk versierd".

Pieter V | 30-05-16 | 13:40

Heel goed dit. Anders gaan ze ondergronds.

LibertasSimplex | 30-05-16 | 13:40

Aleid Wolfsen, was er niet iets met een vervelende Roma familie in een duur pandje in Utrecht?
Zijn mensen zo kort van geheugen?

necrosis | 30-05-16 | 13:39

Deze partij vertegenwoordigd inmiddels slecht 1 op de 20 Nederlanders, waarvan de helft die benaming niet eens verdient. Toch bezetten ze, via benoeming, een veelvoud van die evenredige vertegenwoordiging op alle overheidsbaantjes. Een belediging voor de democratie.

Godsammekraken | 30-05-16 | 13:38

En zich maar hardop blijven afvragen waarom er zo een onoverkoombare kloof tussen politiek en de burger bestaat...

Marcello Christiani | 30-05-16 | 13:36

@Lupuslupus | 30-05-16 | 13:34
Gelukkig heb ik de foto's nog.
*kusje*

necrosis | 30-05-16 | 13:36

Het is toch fijn om te weten dat je voor belangrijke bestuursfuncties absoluut geen enkele competentie behoeft te hebben en een partijkaart alsmede een volkomen mislukte politieke carrière en CV vol met functies waarin je hebt gefaald voldoende is. Dat geeft de burger toch moed. Zelfs als je helemaal niets kunt en dat keer op keer hebt bewezen is dat geen enkele belemmering voor bestuursfuncties bij de overheid, gesubsidieerde ngo's en zelfstandige bestuursorganen.

Stormageddon | 30-05-16 | 13:36

Toch krijgen de pvda mannen en vrouwen altijd goeie jobs bij de VN de EU op lokaal niveau... ze zitten overal in sleutel posities.... een soort ziekte

Ronnie_Tober | 30-05-16 | 13:36

@th3freeze | 30-05-16 | 13:26
Ik denk dat het eerder te maken heeft met al die politici die nooit een baan in het bedrijfsleven hebben gehad en vanuit hun opleiding (ahum) rechtstreeks de politiek in wandelde.
Kijk maar naar MilfDef Hennis (schoevers) of Dijksma (geen diploma's).

necrosis | 30-05-16 | 13:34

Gelukkig heb ik geen paspoort meer. Laten verlopen toen in een nieuw exemplaar vingerafdrukken werden *vereist*. Nota bene! Ja ik ga mezelf als een misdadiger laten behandelen door de "overheid". haha.

Lupuslupus | 30-05-16 | 13:34

In het bedrijfsleven zit men niet te wachten op zo'n ijdele droeftoeter. De man is wel rechter geweest. Man man man.

Piet Karbiet | 30-05-16 | 13:29

'Zo heeft PvdAleid in het verleden gezegd dat vingerafdrukken "in het geheel niets over iemands persoonlijkheid [zeggen], dus zijn ze niet persoonlijk".'
De man heeft rechten gestudeerd, dat is te merken.

Synecdoche | 30-05-16 | 13:29

He getverdemme,net als je denkt dat het niet erger kan worden.

jouwgedachte | 30-05-16 | 13:28

Staan op 8 zetels die flutpartij, maar wat krijgen ze nog een macht die linkse bende, met een kiesdrempel van 10 zetels zijn we van die onnozele club verlo

fleurtje | 30-05-16 | 13:28

En zo helpen die PvdA-ers elkaar aan een lekker luizenbaantje...

Zo ook die draaikont van een Jacques Tichelaar. Nu Commissaris van de Koning in Denthe. En zo zijn er nóg velen die een burgemeesters baantje hebben in een leuk dopje...

Muskatnuss!!! | 30-05-16 | 13:28

Vriendjespolitiek, niet meer niet minder.

Sovy | 30-05-16 | 13:27

Ach zeg maar niets meer zei Hazes al.

centre pompidoe | 30-05-16 | 13:27

Hoe zou het toch komen dat mensen met zo'n staat van dienst nooit in het bedrijfsleven terecht komen? Zal dat iets te maken hebben met common sense?

th3freeze | 30-05-16 | 13:26

Kwetsende meningen?
Zoals Links-volk dat vind wat heel Afrika hier toe moeten laten?
Zoals moslims die Joden niet leuk vinden?
Zoals moslims die vinden dat wij ons aan hen aan moeten passen?
Zoals moslims die vinden dat een mannelijke dokter geen vrouwlijke patient mag behandelen?
Zoals volksvertegenwoordigers die van mening zijn dat het volk alleen moet betalen en verder zijn bek houden?
Zoals de mening van Juncker dat politici zniet naar hun kiezers moeten luisteren?
Zoals vluchtelingen die van mening zijn dat onze vrouwen minder rechten als hun geiten hebben?

Dat soort kwetsende meningen?

Vogelbeest | 30-05-16 | 13:25

Wachtgeld periode was zeker voorbij?

IJzervreter | 30-05-16 | 13:25

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl