Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Jihadist Omar dood, familie in NL gefeliciteerd

Omar.jpgNederland, oh Nederland, jij bent de kampioen. In keihard falen. Jihadist Omar Hmima (23) is omgekomen in het noorden van Syrië, aldus het AD. ISIS-strijders hebben zijn familie gebeld om hun te feliciteren met het martelaarschap van hun zoon. Ja, inderdaad, gefeliciteerd. Zo gaat dat, in die kringen. Nu het stukje Nederlandse klucht: Omar Hmima was in januari veroordeeld in Nederland tot anderhalf jaar gevangenisstraf. OM deed er helemaal stoer over, want de eerste veroordeling voor een terrorist. Ze vergaten er alleen bij te vertellen dat Omar tijdens zijn veroordeling al hoog en droog in Irak zat. Faal. Hoe hard men ook roept dat veiligheidsdiensten dit soort gasten strak in de gaten houden, het is toch niet heel moeilijk om uit te reizen als Jihadist. Om met Louis van Gaal te spreken: zijn zij nou slim, of wij nou zo dom? Nou, het schijnt vooral een gevalletje 'beperkte middelen' te zijn bij de veiligheidsdiensten. De mogelijkheden zijn beperkt en jihadisten die verdwijnen, scheelt weer observeren. Dus blijft het bij stoere praat. Nu is het een jihadist die omkomt in verweggisyrië. Maar hoe goed kunnen staatsgevaarlijke Allah-fantasten die van plan zijn in Nederland aanslagen te plegen in de gaten gehouden worden? Wij geloven niks meer. Hey, Van der Steur en Dijkhof, het wordt tijd voor Daft Punk-beleid jegens terroristen: harder, better, faster, stronger. Dit zijn totaalgekkies die ons dood willen, onze maatschappij kapot willen en daarin gewetenloos zijn, omdat ze heilig geloof in onzinpraat uit een achterlijk sprookjesboek. Hoezo heeft dit nog niet PRIO1, GRIP1 en Noodsituatie MiljoenMiljard gekregen? Tot slot vinden wij het wel ironisch dat als ISIS-strijders zo hard op zoek zijn naar de martelaarsdood, er nog steeds zo veel leven. Doe dan wat beter je best, denken wij. Even doorpakken met zijn allen. Jullie kunnen het, wij geloven in jullie!

Reaguursels

Inloggen

Wat verstaat men precies onder 'beperkte middelen'? Bedoelen ze meer geld en personeel of hebben we het over Stasi-achtige anti-terreur wetgeving.

Origineel | 22-04-15 | 17:55

Hartelijke felicitaties aan de familie, dit land en vooral de Koerden: geen betere jihadi dan een dooie. De Nederlandse overheid zou de familie in deze vreugde kunnen ondersteunen door ze een reis naar het thuisland of, naar keuze, IS aan te bieden: Doe dat 1 keer en het probleem met die polder jihadi's is meteen bijzonder veel kleiner geworden. Doe het 3 keer en ze bestaan niet meer. Want als het er op aan komt kiest niemand van die grootbekken voor de armoe van de zandbak.

eastender | 22-04-15 | 15:43

KlunsJohannus | 22-04-15 | 09:56
Nogal eenvoudig: Het zou gekker zijn als ik hamburgers ging feliciteren.

lillendvleesch | 22-04-15 | 14:38

Omar heeft in ieder geval wat anders dan een geit vanavond om zijn plasser.

K. Loothommel | 22-04-15 | 14:36

De maagden zijn zo langzaamaan op.
Gezien de seksuele activiteiten van de IS-helden moeten ze wachten tot de nu nog 1- á 2-jarigen de neukbare leeftijd hebben bereikt,een jaar of 7 dus.
Ja, een fijn geloof, de Islam.
Niks mis mee.

mallekater | 22-04-15 | 13:34

Waar is de foto? Ik vind foto's van gesneuvelde jihadis fascinerend. Voor zover het gezicht nog als dusdanig te herkennen is. Afgezien van de kleurige verwondingen zie je meestal een grijzige gelaatskleur, de mond is een stukje open, droge lippen met barstjes erin. En dan de ogen. Half open, ze lijken een oneindige leegte in te staren en de enige uitdrukking die je er uit kunt halen is een vaag verbaasde berusting. Heeft niets met het aanschouwen van de Paradijselijke heerlijkheden te maken, afgeschoten atheïsten kijken ook zo.
Aan het kinstruikje is weinig veranderd, dood of levend, het zit net zo warrig als altijd.
Eerder zo vol van activiteit, van leven, nu slechts een organisch omhulsel dat er in de hete zon niet mooier op wordt en snel zal gaan stinken. De ziel is er uit. De vonk die bewustzijn en intelligentie vertegenwoordigt en die bij een normaal, rationeel mens de behoefte aan liefde en aanraking en een niet al te gestrest leven opwekt.
Het omhulsel is nu stuk en die ziel is als een angstig ratje dat dappere, verbeten, naar bloed en leed en wreedheid dorstende lichaam uitgevlucht, en hopelijk het zwarte gat in het centrum van de melkweg ingezogen.

dedeurs | 22-04-15 | 13:17

De islam is een systeem welke verwijderd dient te worden uit de Westerse samenleving. Er is helaas geen andere lange-termijn oplossing die hout snijdt. Ik wil dit graag onderbouwen.
Vaak hoor je het argument van de vele liefhebbende en burgerlijke gematigde moslims, waar niemand last van heeft. Het is mijns inziens een non-argument om te stellen dat er genoeg islam-aanhangers zijn, die wel vredelievend zijn, én dat er daarom niets aan de hand is; of dat het louter een probleem is van extremisme. Nee, het is een probleem van de islam en alléén van de islam. De islam is een 'set of rules' waarvan de letterlijke betekenis onderwerping is. Totale onderwerping aan Allah en Mohammed op levensbeschouwelijk vlak, juridisch vlak én politiek vlak. Alles wordt geraakt door de islam. Feit is dat het merendeel van de moslims slechts interesse hebben voor het levensbeschouwelijke aspect van de islam en niet gewelddadig zijn. Helaas blijkt uit meer dan genoeg onderzoeken dat 'gematigde' moslims het niet vervelend vinden, als het Westerse land waarin ze leven meer 'islam-vriendelijk' wordt. Met andere woorden: rekening houdt met de wensen van de islam, en segregatie van bevolkingsgroepen. Je ziet nu al hoeveel ellende en frustraties dit veroorzaakt. Nu al, zelfs met een laag percentage ‘gematigde’ moslims. De wensen (en vaak eisen) van de islam leidt tot een forse aanpassing in de levenswijze van de westerse inwoner en complete aanpassing van de levenssfeer in woonwijken. We kunnen hier een hele waslijst aan voorbeelden opnoemen, we kennen ze inmiddels allemaal wel.
Omdat de islam - vanuit het algehele uitgangspunt van onderwerping - niet alleen levensbeschouwelijke aspecten kent, maar ook vooral politieke en juridische (sharia) aspecten, kan men niet meer spreken van een religie an-sich. Voeg daarbij het feit hoe weinig weinig tolerantie er is voor andere religies (onderzoek in Turkije toont aan dat bijna geen enkele moslim naast een christen/jood wenst te wonen) en/of afvalligen (eufemistisch uitgedrukt), dan kan je alleen maar concluderen dat het gaat om een veroveringsstrategie. Een veroveringsstrategie waarbij religieuze aspecten gebruikt worden als middel om kritiek af te zwakken.
Gematigde moslims houden zich bezig met de levensbeschouwelijke aspecten van de islam, en de radicale/extremistische moslims met de doorvoering van het totalitaire systeem op juridisch en politiek niveau; dit gebeurd door middel van agressieve demonstraties (rekening houdend, of misbruik makend van de vrijheid van meningsuiting), en grof geweld/terreur. Omdat het doel van de radicale/extremistische moslim het laten slagen van de islam is, zal je daarom ook bar weinig kritiek horen vanuit de meeste ‘gematigde' moslims. En als je al kritiek hoort, dan is het vaak een geconditioneerde variant ("Een mens doden mag niet, maar de profeet beledigen mag ook niet.”)
Kortom, willen we de klok terugdraaien dan moeten we als meerderheid laten zien waar de Westerse samenleving voor staat. Je kan niet denken, of beargumenteren dat de islam wel gaat verlichten; dat er een liberale versie van de islam verschijnt. Dit is een dermate gevaarlijk experiment, waar de geschiedenis ons geleerd heeft dat de uitkomst van een dergelijk experiment altijd ongewenst is. Waarom nu dan wel? Waarom denkt de linkse elite dat wij het wel voor elkaar zullen krijgen? We zijn het experiment aangegaan, maar de tussenresultaten wijzen allemaal in de richting van mijn stelling: islam is een totalitaire ideologie en is niet inpasbaar, en zal nooit inpasbaar zijn in de Westerse samenleving. Het argument van ‘gematigde' moslims is een non-argument; gematigde moslims zijn de voedingsbodem voor de islam als systeem, waarbij de radicale/extremistische moslims als katalysator fungeert.

Kolbjorn Varmann | 22-04-15 | 12:43

Wij hebben hier thuis ook de rood wit blauw vlag uitgehangen toen wij hoorden dat Omar was kapot geschoten

eigenbaas | 22-04-15 | 12:28

wat is het adres van z'n ouders?
Sturen we met z'n allen een felicitatiekaart!

Foezela | 22-04-15 | 12:26

Falende ambtenaren meer geld willen om minder te falen, elke keer toch weer een verrassing...

Poekieman | 22-04-15 | 11:58

Ik denk dat we hier een onderscheid moeten maken met wat justitie zegt en doet en waar de inlichtingendiensten mee bezig zijn. Ik denk dat het ten alle tijden voor Nederland te prefereren is dat dit soort types, of ze door Justitie hier veroordeeld zijn tot gevangenisstraf of niet, daar zitten en bij voorkeur daar komen te overlijden in plaats van hier, op kosten van de belastingbetaler, vertroeteld te worden in afwachting van hun geweld hier. Hoe meer islamofascistische kolonisten Nederland verlaten om te sterven in Syrië en Irak hoe beter!

Ales | 22-04-15 | 11:57

De islam dient verwijderd te worden uit de Westerse samenleving.
-
In Amerika, Canada, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland dient de islam daarom verboden te worden. Het is de énige strategie die op lange termijn ons kan beschermen tegen deze nazistische ideologie.

Kolbjorn Varmann | 22-04-15 | 11:48

Het is echt een lachwekkend geloof aangehangen door lachwekkende totaal idioten.

Dirk III | 22-04-15 | 11:39

Trouwens, ik heb nog wel veel vragen over dat moslimgeloof en die 72 maagden. 72, dat zijn er nogal wat zeg!
Wie garandeert dat het nog maagden zijn? Heeft Allah dat "persoonlijk" ff gechecked?
Waarom zijn ze nog maagd? Waren ze te lelijk in het echte leven?
Wat is de leeftijd van de maagden? Is daar enige documentatie over?
Ooit een signaaltje terug gehad van Moh de sneuvelaar?
Bv. "Wolla!, die maagden zijn oude lelijke vrouwen man", "niet de moeite waard!".
Vragen vragen en nog meer vragen.

Dirk III | 22-04-15 | 11:37

Je zal als ouder gefeliciteerd worden met de dood van je kind. Je kind die geweld gebruikte voor het vredelievende geloof. Je kind dat moordde omdat ie vond dat zijn vredelievende geloof geen ander geloof toestond. Je kind dat sexslaven gebruikte en die deed verkrachten. Je kind die de naam van zijn God uitriep terwijl er onschuldigen werden onthoofd.
.
.
nu is hij dus dood. GEWELDIG!
.
Waar kan ik mijn felicitaties kwijt?

upgent | 22-04-15 | 11:30

Dattie maar fijn heeft mogen kreperen.

Mijnheer Harmsen | 22-04-15 | 10:56

Allahmemaggies...., 72 nog wel. Heb het altijd al gezegd, de Islam is een grote fetish.

RobberenRukkie | 22-04-15 | 10:55

zal wel een StaatS begrafenis krijgen en postuum een M.W.O. als het aan die Haagse Hippies en 5e colonne ligt in t, Haagje .

liegende lippen | 22-04-15 | 10:46

De enorme toename van het aantal vluchtelingen dat hier naartoe wil komen is ook mede dankzij IS geëxplodeerd en Europa heeft er geen - enkel - antwoord op.
We worden in Nederland en Europa echt bestuurd door zelf verrijkende ambtenaren die alleen maar bezig zijn met het hun geld-positie-carrière.
In Brussel maken ze zich drukker over hoe ze drinkwater kunnen privatiseren - want geld. Maar echt gewoon daadkracht en langetermijndenken daar doen ze niet aan.
Regel in plaats daarvan een centraal Europees Jihad-is-gekken kennis centrum. Ze hebben Europa immers de oorlog verklaard, pak het dan ook goed aan om er iets tegen te kunnen doen. Centraliseer alle kennis maar ook beleid. Want het kan niet zo zijn dat, omdat we hier de PVDA hebben, we lokaal bepalen dat een enkelbandje voor de show wel volstaat behalve bij het sporten. Gewoon 1 lijn dwz een harde lijn door heel Europa voor de aanpak van die gekken.
Aanhanger of erger, minimaal 12 jaar detentie en daarna persona non grata voor de hele EU en op een internationale zwarte lijst. Ga maar naar die heilige zandbak weg van het haram Europa. Wij zijn klaar met jullie. Jullie zijn af.
Dat moet de boodschap zijn.

Dirk III | 22-04-15 | 10:44

Wel koffie met een plakje cake na de plechtigheid, anders kom ik niet.

behangtafel | 22-04-15 | 10:29

@Maria.1 | 22-04-15 | 08:23
Jawel. De media moeten dagelijks aandacht besteden aan zowel de wandaden van moslims als de dood van de sukkels die meedoen. Islam leidt telkens weer tot terreur, moord en doodslag.

Lewis Lewinsky | 22-04-15 | 10:10

Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren.

behangtafel | 22-04-15 | 10:09

Alweer iemand erbij voor de 99 maagden.

meneer Q | 22-04-15 | 10:01

lillendvleesch | 22-04-15 | 09:39
Waarom krijg ik rillingen bij het woord 'wereldburgers'? Verder heb je inhoudelijk gelijk hoor, wat mij betreft.

KlunsJohannus | 22-04-15 | 09:56

subsidistan | 22-04-15 | 09:32
Dat zei Robin Thicke ook. Blurred Lines en zo. ;)

Aristotalloss | 22-04-15 | 09:52

GRIP Rijk Quid, maar ja, weet jij veel.

Roeieber | 22-04-15 | 09:43

Dag Omar, doe de groetjes daar beneden.

Rien7847 | 22-04-15 | 09:43

Waar betaal ik eigenlijk beslasting voor?
Muggenmepper | 22-04-15 | 08:05

Om de illegalen die uitgezet horen te worden bed bad en brood te kunnen geven daar gaat de belasting heen.

vinzDH | 22-04-15 | 09:39

Ik feliciteer vooral alle wereldburgers met gezond verstand.

lillendvleesch | 22-04-15 | 09:39

Ik heb geloof in zowel VVD66, en vooral in Ard van der Steur. Wat kan die eurofiel sjoemelen met veiligheid en Europese subsidies. Dat laatste doet niemand hem na. Of zoals Halbe Bijbels citeerde: 'wie zonder zonde is werpe de eerste steen op haar'. Dat is wel even different cook, zo'n diepgelovig citaat uit het EU sprookjesboek. En Ard zag dat het goed was en rustte op de zoveelste dag.

Rest In Privacy | 22-04-15 | 09:37

Als dat zo gaat wordt er wat af gefeest daar bij IS na elk bombardement. Anywaytjes: Van harte familie Hmima!

mindless | 22-04-15 | 09:33

Aristotalloss | 22-04-15 | 08:55
Geen plagiaat, ik kwam er geheel zelf op en had je comment niet gezien.

subsidistan | 22-04-15 | 09:32

Toch een hele logistiek om elke keer 72 maagden te organiseren, bij volle maan een extra beschikbaarheids probleem alhoewel de terrormacho's wellicht de Rode Zee trotseren.
Heeft Darwin nog een oplossing voor deze door en door slechte zijtak in de evolutie?

grindbak | 22-04-15 | 09:28

Waarom doet GS mee aan het verheerlijken van Jihadisten ?

De hersenloze | 22-04-15 | 09:25

Euh hallo familie , ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws over jullie zoon. Het goede nieuws is dat hij is doodgeschoten en dus martelaar is. Het slechte nieuws is dat hij is doodgeschoten is door een vrouw en nou krijgt ie geen 72 maanden maar komt ie in de hel....
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/articl...

moeilijkgeval | 22-04-15 | 09:24

Dat betekend dus dat het hele strafproces tegen Omar zinloos theater voor de bühne is geweest.

Wij de kosten terwijl er nooit enige kans was leed te voorkomen of hem te detineren. Het meest zielige is wel dat je de eerste terrorist bij verstek veroordeeld hebt tot slechts een nog zinlozere anderhalf jaar, zonder dat hij de moeite nam een verdediging te voeren.

Alsof hij na aftrekt voorarrest en goed gedrag niet alsnog binnen het jaar in de zandbak was geweest. Deze man had krijgsgevangene moeten zijn totdat er weer vrede is. Dat hij dus levenslang daarop kan zitten wachten is zijn probleem, niet de onze.

Wel onze helden naar Mali sturen om te vechten tot de dood, en dan hier steken laten vallen. Respectloos.

Feynman | 22-04-15 | 09:19

Arnold Karskens opperde vanmorgen op televee dat de grote jongens achter de mensensmokkelaars de Al Quaida's, de ISIS, de Al Nusra's, etc. van deze wereld zijn.
Dat wil zeggen dat Samson, Pechold, etc. en zometeen zelfs Rutte die mensen uit zee willen vissen, de terroristen faciliteren.
Ergo: dobberneger-vissers zijn terroristen - ofzoiets!?!

Aristotalloss | 22-04-15 | 09:15

-weggejorist-

blauwe zander | 22-04-15 | 09:14

-weggejorist-

blauwe zander | 22-04-15 | 09:13

-weggejorist-

blauwe zander | 22-04-15 | 09:11

Hartelijk gefeliciteerd en dat er nog vele van Uw familie mogen volgen .Ook Samson gefeliciteerd met zijn afgestudeerd pareltje .

blauwe zander | 22-04-15 | 09:11

Wat een pervers idee voor die ouders, dat hun zoon z'n besneden pikkie op dit moment laat afzuigen door 72 onschuldige maagden. Zo banaal. Maar van harte hoor!

Rest In Privacy | 22-04-15 | 09:06

Mazzelpik.

ad melkert | 22-04-15 | 09:03

Hier gaat het toevallig goed, maar als ze terugkeren krijgen ook de haatbaardjes Bed, Bad en Brood. En maar stemmen op de linkse partijtjes.
"Wat leven we toch in een fantastisch land"

Waakvlam | 22-04-15 | 09:03

Vertrouw IS niet, gefeliciteerd, kan ook betekenen dat hij een nieuwe identiteit heeft gekregen.

2_amazing | 22-04-15 | 09:02

Nou, proficiat dan maar. Hulde ook aan de Koerden die dit hebben gefaciliteerd.

Zzzzooooffff | 22-04-15 | 09:02

Ik wil ook graag van de gelegenheid gebruik maken om die "Amsterdamse" familie te feliciteren.
Ik hoop van harte dat velen van jullie het goede voorbeeld zullen volgen, asap. Mijn steun hebben jullie.

MyCatIsDoingThis | 22-04-15 | 09:01

Ik wil graag onszelf feliciteren, dat we weer zo'n misbaksel minder binnen onze landsgrenzen hebben. Bedankt.

Bari Oomsma | 22-04-15 | 09:00

Hoe moeilijk is het om de leider van de mohammedaanse moordenaarsbende mohammed postuum voor het oorlogstribunaal in Den Haag te geleiden en te berechten? Ik denk dat die gast zonder meer veroordeeld zal worden als zijnde een pedofiele oorlogsmisdadiger. En zijn organisatie, de islam, zal dan als criminele organisatie kunnen worden beschouwd. Waarbij het lidmaatschap ervan strafbaar kan worden gesteld. Op straffe van een enkeltje naar een vakantieoord naar keuze. De keuze van de fatsoenlijke, blanke (sorry kwinsie, dit moest even tussendoor) Westerling. Dat wel.

mospekmet | 22-04-15 | 08:58

Beschouwd in het groot, mijn hartelijk fileicitaties aan de familie.

Rest In Privacy | 22-04-15 | 08:57

Volgende keer Louis wel correct quoten Quid.

Louis:"Zijn jullie nou zo dom, of ben ik nou zo slim?"

Prof. Prutser | 22-04-15 | 08:56

Gat in de markt voor Hallmark, martelaarskaarten.
subsidistan | 22-04-15 | 08:48
Wauow... Zo snel ben ik bijna nog nooit geplagieerd.

Aristotalloss | 22-04-15 | 08:55

@Frits Spanbergen | 22-04-15 | 08:40
'Gecondoliflapstaart!'

*Koffie van scherm veegt*

wakkere_nederlander | 22-04-15 | 08:55

En nu maar de hele dag maagden neuken, neuken, neuken, neuken, neuken, neuken, neuken, neuken, neuken, neuken, enz. (72x).

eerstneukendanpraten | 22-04-15 | 08:55

Tijd om hem in spek te wikkelen en te cremeren lijkt mij dan? Maar even serieus, hoe is het mogelijk dat de AIVD en alle andere instanties zo iemand laat uitreizen? Niet dat ik klaag dat hij daar dood is gegaan maar ik had hem liever in de gevangenis met Bubba en dagelijkse visitaties gehad zodat de kans dat hij hier z'n gekkie praktijken uithaalde 0,0 was geweest. Daar ben ik vast niet de enige in, moeten wij misschien maar overal 140 gaan rijden zodat de overheid een FTE kan vrijmaken voor het daadwerkelijk tegenhouden van dit soort gekken?

Het Streepje | 22-04-15 | 08:53

Gefeliciflapstaart!

ren-forrest-ren-e | 22-04-15 | 08:52

Koettoerk | 22-04-15 | 08:41

Collaborerend Links heeft een ingebouwd Stockholmsyndroom en dat is er met geen honderd plofbaarden uit weg te slaan.

eerstneukendanpraten | 22-04-15 | 08:49

Als gemiddelde nieuwsvolger wist ik dit allang. Er werd gesproken over veroordeling bij verstek, de vogel was toen inderdaad al gevlogen. Net als bij die bugarenfraudeturk.

De Treinende Rechter | 22-04-15 | 08:49

Gat in de markt voor Hallmark, martelaarskaarten.

subsidistan | 22-04-15 | 08:48

Gat in de markt.
Kaartjes maken met de tekst: "Van Harte Gefeliciteerd met het martelaarschap van jullie zoon / dochter. (Dat er nog vele mogen volgen.)"

Aristotalloss | 22-04-15 | 08:46

@fail | 22-04-15 | 08:42
Och, de vijanden van mijn vijanden zijn ook niet automatisch mijn vrienden. Vrij naar de arabische mentaliteit.

Jan Passant mk2 | 22-04-15 | 08:44

Dank aan de schutter voor het totaal onklaar maken van dit individu.

Natuurlijk condoleances voor de ouders, broertjes en zusjes

Groffert | 22-04-15 | 08:44

Sommige problemen lossen zich vanzelf op.
Ik feliciteer de Nederlandse belastingbetaler.

frisdenker | 22-04-15 | 08:43

De Koerden knappen het vuile werk voor ons op. Wie geeft nog om de Koerden als zij na dit conflict wéér eens platgewalst worden door het Turkse leger en de tzt nieuwe dictators in Syrië en Irak?

fail | 22-04-15 | 08:42

Je kunt preken en schelden wat je wil, je praat tegen een muur. De enige manier opdat Collaborerend Links tot inzicht komt is een plof-Jihadist in hun midden. Meer dan 1 trouwens. Overigens niet nadat ze op allerlei manieren zichzelf zullen pijnigen in een dommie-after-analyse dat de ploffert voor bv de PVV bedoelt was, en dat Geert ze hoogstpersoonlijk hierheen heeft gebracht met zijn retoriek. Peturrrr zal dan bij Dwdd hoogstpersoonlijk een betoog herconstrueren dat Geert de oorzaak van alle geimporteerde islam haat is. Zo rolt verward links, alles omgekeerd projecteren. Het is van een onmetelijke domheid. Maar ik blijf erbij, uiteindelijk zullen aanslagen de enige aanstichter zijn dat er hier en daar wat oogschellen afvallen. De mensen in dit land kunnen gewoon niet logisch inzichtelijk nadenken. En hun mensenkennis beperkt zich tot de bekakte kring waarin ze zich begeven. Ze kennen de betekenis niet van diep ingebakken haat en geloven in de maakbare mens. Iedereen die langdurig gepraat heeft met fanatieke radicalen weet dat dit grotendeels ongeneeslijke zieken zijn. Ik ken er wel een paar, geen land mee te bezeilen, en ze hopen elke dag op de destructie van het westen en Israel. Zelf uiteraard te laf om iets te doen, maar wel in woord en gedachten op 1 lijn met de Jihaaters.

Koettoerk | 22-04-15 | 08:41

Nou van harte moge er vele broeders deze zege mogen ontvangen en bij de wil van Allah, Mohammed en decrest van het achterlijke inteeltzooitje heel snel. Islam is vrede

myrna1965 | 22-04-15 | 08:41

Gecondoliflapstaart!

Frits Spanbergen | 22-04-15 | 08:40

Hm, wanneer nieuws te mooi is om waar te zijn..

Omar H. zal nu wel eens Ali C. kunnen heten en de asielindustrie in verrukking brengen over hun nieuwe klant, die al een beetje Nederlands kan spreken! Op de boot geleerd, knap hè! Niveautje 3e generatie marokkaan!

Jan Passant mk2 | 22-04-15 | 08:39

En daarom: méér, méér, méér dode jihadisten en iedereen gefeliciteerd met dit fantastische nieuws.

eerstneukendanpraten | 22-04-15 | 08:39

Beste eindwoorden in een topic ever.
Go Johnny go!

wakkere_nederlander | 22-04-15 | 08:39

De dood van dat achterlijke stukje poep is best een felicitatie waard. Aan Nederland dan.

Trutkip | 22-04-15 | 08:36

Pics, or it didn't happen! Zou me niks verbazen als die gast ergens op een gammel bootje in de Middellandse Zee dobbert.

aap-noot-mies | 22-04-15 | 08:36

Ik wil ze ook wel feliciteren, maar ik kan geen Arabisch.

Dhr. A. Gressie | 22-04-15 | 08:33

Gefeliciteerd allemaal!

johoost | 22-04-15 | 08:32

Gefeliciteerd! Als ik een adres had zou ik een kaartje aan z'n moeder sturen. Vind ze vast leuk. Wegens het behalen van het martelaarsschap. Dat er nog vele mogen volgen, ik heb er gerust voor iedere familie een kaartje voor over! En ik hoop dat me dat veel gaat kosten, liefst zo snel mogelijk.

alleskudt | 22-04-15 | 08:29

-weggejorist-

BadPatNL | 22-04-15 | 08:29

hoezo dood?... er is een gerede kans dat dit heerschap van zijn uitkering een nieuwe identiteit heeft aangenomen en via een zeiltocht vanaf de Libische kust Terug komt om Nederland te voorzien van een nieuwe krater.

Dhr. W. Anhoop | 22-04-15 | 08:27

Iemand het adres van de ouders voor een gezellig kaartje?

Harry Turtle | 22-04-15 | 08:27

Die AIVD heeft het veelste druk met advocaten afluisteren.

niks mis mee | 22-04-15 | 08:26

We geven de moed niet op, mischien kunnen we binnenkort nog wel meer ouders feliciteren met de dood van hun zonen en dochters.

mallekater | 22-04-15 | 08:25

Waar is dat feessie?

Schietmijmaarlek | 22-04-15 | 08:25

Alle terroristen in Syrië en Irak bij verstek veroordelen, lijkt mij een uitstekend middel om ervoor te zorgen dat ze nooit meer een gevaar zullen vormen voor onschuldige Nederlandse burgers. Of het Binnenhof. Ja, zou ook zomaar kunnen toch? Terugkeren is niet meer zo'n aantrekkelijk idee als je weet dat je direct de bak in draait.

benjemal | 22-04-15 | 08:25

"Omar heeft het martelaarschap verkregen waarop hij hoopte.''

Dit zet het in een heel ander perspectief.
Het martelaarschap is de enige toegestane manier voor moslims om zelfmoord te mogen plegen.
Rond de 1500 mensen per jaar maken in Nederland een einde aan hun leven.
Ze zouden eens moeten onderzoeken, of en hoeveel moslims hier tussen zitten.
Bekend is ook, dat er onder moslims veel vaker geestelijke problemen voorkomen.

Dit, in combinatie met totaal geen toekomstperspectief en een beter leven in het hiernamaals, lijkt mij een plausibele verklaring voor het uitreizen van islamistische jongeren, om in Syrië "voor de trein de springen".

Moriarty | 22-04-15 | 08:24

De media moet hier helemaal geen aandacht aan besteden.

Maria.1 | 22-04-15 | 08:23

-weggejorist-

entiteit | 22-04-15 | 08:23

Muggenmepper | 22-04-15 | 08:19

Die felicitaties kunnen alleen maar gegeven worden dankzij dat gebrek aan capaciteiten en effectiviteit.
Stem op meer minkukels zou ik zeggen.

Bierosaurus | 22-04-15 | 08:23

@Obainmarie:
De overheid bewijst dan ook keer op keer dat enig vertrouwen in haar capaciteiten of effectiviteit hopeloos naief is.

Muggenmepper | 22-04-15 | 08:19

Moet spontaan aan Fred Teeven denken. Die begon ook met stoere praat. In de praktijk kwam er steeds minder van terecht. Uiteindelijk werden ook de praatjes steeds softer en het beleid nog meer. Bah.

Maar een dooie terrorist is de beste terrorist. Dus mogen er nog vele een enkeltje 'paradijs' krijgen, of hoe die lui een gat in de grond ook noemen.

Dr.Dexter | 22-04-15 | 08:18

Kijk het resultaat is fatastisch. Maar jammergenoeg is het toevallig zo gegaan... Officieel beleid zou moeten zijn: Wil je weg, alstublieft hier is een ticket, paspoort inleveren, niet meer terugkomen en toch terugkomen is linea recta gevangenis in. Voor de rest zoeken ze maar uit wat ze gaan doen....

peterdh | 22-04-15 | 08:17

Gefeliciteerd iedereen hier.

Harry Turtle | 22-04-15 | 08:16

Ik heb totaal geen vertrouwen in de overheid wat betreft onze veiligheid.

Obainmarie | 22-04-15 | 08:12

Ook ik wil iedere betrokkene van harte feliciteren!

gotha! | 22-04-15 | 08:11

En links buitelt weer over elkaar heen met de vraag hoe dit toch kan... Vanavond vast een islamverheerlijkende reportage waarin islam verward wordt met salafisme etc. Kijk steeds minder naar deze tenenkrommende berichtgeving. Herr Goebels keek toe en zag dat het goed was.

afikoman | 22-04-15 | 08:10

Ik hoop dat snel alle isis families gefeliciteerd zijn.

DrakenEi | 22-04-15 | 08:10

Waar betaal ik eigenlijk beslasting voor? Het nieuws is een eindeloze rij wanprestaties van de overheid, op alle gebieden.

Muggenmepper | 22-04-15 | 08:05

Gefeliciteerd.

PowPow | 22-04-15 | 08:04

Er zijn maar twee felicitaties op zijn plaats: aan de wereld en aan Nederland.

Vindefin | 22-04-15 | 08:02

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl