Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Samir A. alweer gewelddadig

samir a. zout eens op!Vandaag werd Samir A. vrijgesproken. Maar meneer was nog niet vrij, of hij ging alweer los. Samen met vrienden mishandelden en bedreigden ze twee persfotografen luttele momenten nadat A. uit de gevangenis kwam. Samir werd om precies 17.30 uur vrijgelaten uit de gevangenis te Nieuwegein. Hij werd opgewacht door zes Marokkaans uitziende mongeaulen. Eveneens ter plekke waren een persfotograaf en zijn zoon, met hetzelfde beroep. Senior werd vrijwel direct geslagen door Samir en ging neer, junior kreeg een mes op de keel: "Het was een man in zo'n witte jurk, een djellaba. Uit zijn bodywarmer haalde hij een mes en zette dat op mijn keel", laat de fotograaf weten. Het mes werd vrij snel weer teruggestopt. Samir A. was in het wit gekleed en droeg een moslimpetje. Vreemd genoeg zijn Samirs' terroristenvriendjes niet opgepakt, ook Samir zelf mocht zijn weg vervolgen. De twee fotografen gaan aangifte doen.

Reaguursels

Inloggen

@vander F 07-04-05 @ 02:21

Tijdens posten kreeg ik "server errors" en er werd ook niks gepost.
Blijkbaar waren de posts toch ge-queued en later alsnog gepost
Daarom staan ze nu 4x.
Dus niet met opzet.

Moi | 07-04-05 | 16:58

Wat een gezeik hier....
Ben ik in indonesie moet ik me aan de islam regels houden, ben ik in irak moet ik daar de islam respecteren, en ben ik in Nederland verwachten ze dat ook nog eens ... donder toch op met die onzin.
Moslims verenigd u en ... pas u aan of ga.
juie hadden gisteren tijdens het voetbal naar Ned 3 moeten kijken de NPS.... Mohammed van Westside... Nah ik ben gelijk genezen en heb geen respect meer voor die marokaanse jeugd... Zitten te zeiken dat nederland zo slecht is...
Rot dan op ... als je het niet zint flikker je toch op of probeer het een deur verder, maar ga niet hier de zooi kapot lopen maken.
Heb je een probleem ... vecht die onzin dan daar uit maar niet hier.
ZO... makkelijk zat.
Ik blijf ook niet bij me baas werken als ik het niet naar me zin heb.
Het wordt is tijd dat er met een VETTE vuist op tafel geslagen wordt...
Ik ben er helemaal klaar mee.
Zit er echt heel hard aan te denken op deze verkiezing op G.Wilders te stemmen.
Het moet maar eens afgelopen zijn.
Na het terug lezen van dit verhaal.. kom ik tot de conclusie dat ik dat maar moet gaan doen.

jemagkrabbelenwaarhe | 07-04-05 | 15:42

Preventief ruimen dat gespuis. Ik blijf het herhalen. Preventief ruimen. Dan ben je overal vanaf. Doen ze bij de beesten ook. Als er een een ziekte heeft maken ze ze allemaal af, want stel je voor dat je ze gaat genezen of dat ze elkaar aansteken. Dus preventief ruimen, dat werkt toch het beste?

zombie | 07-04-05 | 15:22

@ cousin
Juist.
Want de praktische invulling van de islamitische theorie is iets wat veel Nederlanders simpelweg niet kunnen bevatten. Levend in een glazen fles als Nederland verblind door een maatschappelijk rookgordijn. Ze zien gewoon niet de gevolgen van de islam, pas als het werkelijkheidn is zal men dit zien. Maar dan ageren heeft veel gewld als gevolg want de islam laat niet met zich sollen als ze eenmaal in het zadel zit. Dit in tegenstelling tot europa.

Rado | 07-04-05 | 15:02

@ capo...
precies, die prikkel komt er niet uit zichzelf zo zitten ze gewoon niet in elkaar. Wil men iets veranderen of voor elkaar krijgen bij moslims dan zal men het moeten afdwingen desnoods met grof geweld, zo zijn ze het nou eenmaal gewend. En zo zullen zij het ook gaan doen als Europa er niet eerder bij is!!

Rado | 07-04-05 | 14:59

. HardeHand
Het idiote is dat er altijd gelijk gewezen wordt naar "extremisme" van het christendom, Staphorts enz. Maar ik denk niet dat er in enig huis in Staphorst dezelfde spullen liggen als er bij dit sujet gevonden zijn, laat staan dat er uit naam van de godsdienst van die lui uit Staphorst moorden gepleegd zijn ( althans niet de laatste paar honderd jaar).
Ik geloof niet dat Rado door zijn verblijf in Syrie enz. een enge kijk op de moslim gemeenschap gekregen heeft, hij heeft alleen maar dagelijks gezien hoe het in werkelijkheid in elkaar zit.

cousin | 07-04-05 | 14:58

Godsdienstvrijheid is een ding....
maar als die vrijheid nou gebruikt wil worden voor een 'godsdienst'die zich niet gedaagt als een traditionele godsdienst maar als kwaadaardige ideologie, dan kan men natuurlijk geen vrijheid verlenen voor het zaaien van haat en het vermoorden van onschuldigen. Is niet zo heel moeilijk om te doen hoor. De islam zal zichzelf vroeg of laat in de vingers snijden door de ware aard te tonen. Het enige punt dat ik hoop dat er op dat moment niet tveel onnodige slachtoffers vallen. De nazi's kregen te veel vrijheid en kijk eens wat ze met die vrijheid gedaan hebben, ze zijn blijven steken op 6 miljoen. De islam zal zeker niet onder doen voor het nazisme!!!

Rado | 07-04-05 | 14:56

Denk dat figuren zoals Samir zichzelf hun rechten ontnemen zodra zij zichzelf als strijder van de heilige oorlog verklaren. Je praat over lieden die als ultiem doel hebben om onze maatschappij te ontwrichten en ze maken daarbij het liefst veel onschuldige slachtoffers.
Als daarbij ook nog allerlei aanwijzingen gevonden worden die ieder weldenkend mens maar tot een conclusie brengen dan is het over en uit voor dit soort figuren en mogen ze voor mij ala Guantanamo Bay voor onbepaalde tijd vastgezet worden.
Voor dit soort verdwaasden is hun realiteit dat ze in oorlog zijn met ons en als je ze ongestoord hun gang laat gaan dan is het wachten op een Madrid in Nederland. Met hun zelfgekozen martelaarschap hebben ze direct al hun rechten opgegeven en mogen wat mij betreft heel lang de martelaar in een kooi uithangen.
Wij zullen de moslims in Nederland duidelijk moeten maken dat dubbele agenda's niet getolereerd worden maar een seculiere Islam hier gedoogd zal worden.
Zo kan iedere goedwillende Moslim zijn geloof op een voor ons acceptabele manier belijden, staats en maatschappij ondermijnende activiteiten onder het dak van een moskee betekent automatisch de bulldozer. Op deze manier geef je de moslims ook een prikkel om meer zelfreinigend te zijn.

capo | 07-04-05 | 14:50

. HardeHand
Het alternatief is dat je je aanpast naar de normen en waarden van het land waar je woont, ongeacht of je er als "gast" bent of door toevallige omstandigheden de nationaliteit van dat land hebt. Het probleem is dat dit aanpassen door de Moslims NOOIT zal gebeuren omdat hun cultuur er niet naar is. De gemiddelde Nederlander kan zich niet vereenzelven met mensen die bewust liegen en bedriegen. En dit hoort nu eenmaal bij hun cultuur. Want nogmaals, natuurlijk zou je een godsdienst niet veroordelen op de daden van een enkeling, maar waar zijn dan de reacties van die duizenden andere moslims dan ?

cousin | 07-04-05 | 14:42

tenzij je oppermufti of paus bent, dat schuift dan wel weer aardig.

Tubifiks | 07-04-05 | 14:39

@Tubifiks

"Ik geloof overigens wel in euro's en dollar's."

Ja, daar kun je beter van eten dan van Allah of God.

HardeHand | 07-04-05 | 14:37

@ capo

Wat is het alternatief? Alle moslims opsluiten? De mensenrechten hier dan ook maar gaan schenden? Waar wil je uiteindelijk naar toe?

HardeHand | 07-04-05 | 14:35

@hardehand
ik heb helemaal niks met religie, ieder moet doen waar hij zin in heeft maar niet een ander ermee lastig vallen.
persoonlijk zie ik alleen maar ellende komen van geloof en religie dus daar is je antwoord.
ik geloof overigens wel in euro's en dollar's.

Tubifiks | 07-04-05 | 14:31

@cousin

"Je standpunt dat je een geloof niet mag veroordelen op de handelswijze van een paar klopt niet."

Wat is het alternatief?

HardeHand | 07-04-05 | 14:29

@Hardehand
Dat is jouw mening, mijn mening is dat als wij hier een open en vrije maatschappij in stand willen houden, wij ons bewust zullen moeten worden van het gevaar van de Islam, juist omdat het nog steeds een achtelijke godsdienst is die op even achterlijke wijze door een aanzienlijk deel van de Moslims uitgelegd wordt. Voorbeelden te over hier en in den vreemde, maar ach dat zijn maar excessen. Hele landen zijn gedestabiliseerd door aanhangers van deze stromingen.
Nog even over die rechters, lees deze post even van een reaguurder op het nieuwe topic.
"Update: zet dit even af tegen deze zaak:

Voor het voorbereiden van een brandaanslag op de moskee in Venray is door de rechtbank twee jaar cel opgelegd aan een 24-jarige man uit Kronenberg (Limburg). De opgelegde straf is lager dan de eis. Er was door het openbaar ministerie drie jaar cel geëist.

De rechtbank acht niet bewezen dat de man daadwerkelijk een poging heeft gedaan om de moskee in de fik te zetten. Enkel de voorbereidingen acht de rechter bewezen. Vooral het bijdragen aan de maatschappelijke onrust na de moord op Theo van Gogh nam de rechter hoog op.

Twee jaar cel voor het voorbereiden van brandstichting in een moskee maar vrijspraak voor een zelfverklaarde extremist die aanslagen wil plegen op overheidsgebouwen en de democratische rechtsstaat omver wil werpen. Hoe zit het in het geval van Samir Azzouz eigenlijk met de maatschappelijke onrust? Of gelden die gevoelens van onrust alleen als ze betrekking hebben op minderheden met korte lontjes?

Bij NOVA zat een advocaat te beweren dat we maar niet teveel moesten verwachten van ons rechtssysteem, we konden volgens hem beter stoppen met het discrimineren van moslims. Het gaat maar door.
"

capo | 07-04-05 | 14:27

@Tubifiks

Sta jij achter de vrijheid van religie?

HardeHand | 07-04-05 | 14:27

@hardehand
Het leger in Indonesie heeft dezelfde controlerende functie t.o.v. extremisten als het leger in Turkije, maak jezelf niks wijs. Zouden die legers er niet zijn dan breekt de ellende daar pas goed uit.
Je standpunt dat je een geloof niet mag veroordelen op de handelswijze van een paar klopt niet. Waar zijn dan de geloofsgenoten van die paar om dit dan WEL af te wijzen ? Hoor je ooit wel eens iemand dit in openbaar afwijzen ?

cousin | 07-04-05 | 14:24

@hardehand
hoe kom je tot die conclusie? ik lees dat nergens hier. de meesten ageren tegen de uitwassen van de islam, die heden tendage nogal dicht bij huis te vinden zijn, zegge om de hoek zo'n beetje.
vervolgen van moslims omdat ze moslim zijn is ook geen oplossing, hoogstens een aardig begin.

Tubifiks | 07-04-05 | 14:23

Heel dit kutland is naar de klote!

Dit is gewoonweg te gek voor woorden wat hier gebeurd, kijk ik heb het ook niet op buitenlanders maar vindt wel als je ze hierheen haalt dat je ook voor ze moet
zorgen! dat is niet meer dan normaal, maar
gedragen ze zich niet aan onze regels dan is et meteen rechtsomkeer..

Dan zit er zo n vent bij Baren en Van Dorp, te ouwehoeren over dat ie het normaal vindt dat ze moeten kunne doen wat ze willen, NOU DUS NIET, als je het niet bevalt dan moet je terug gaan naar waar je vandaan komt!

En dan dit weer, er worden voldoende bewijzen gevonden waaruit blijkt dat die knul iets in zijn schild voerde, en dan heb ik het niet over een verjaardagspartijtje, maar waarschijnlijk iets waar veel doden door
zouden hebben kunnen vallen of wat ik denk, NOG GAAN VALLEN... want het lijkt mij beter dat deze knul 24 uur per dag de gehele dag in de gaten gehouden gaat
worden door de AIVD!

Wat denken ze nou godverdomme wel, dat
ie al die ontstekingen, vuurwapens kaarten
incl. aangewezen plaatsen daarop over uitgangen, beveilingen etc. om dat ie toevallig binnenhuisarchitectuur wilde
gaan studeren... KOM NOU TOCH!!

Nee het is gewoon heel erg duidelijk, in
Nederland zijn ze bang voor wat het voor gevolgen zou hebben als die knul 7 jaar zou hebben gehad en daarom is ie vrijgesproken..

En reken er maar op dat ie knul gewoon
opnieuw gaat beginnen met deze shit, en dan? dan krijgen we weer te horen op tv van al die hotemetoten SORRY...

Nu hoor ik weer op het nieuws dat een gozer uit breda 2 maanden krijgt voor brandstichting, en als er voldoende bewijs is voor grote het beramen van grote aanslagen, ga jew vrijuit!

Nou ik weet het zeker, ik verhuis naar Nieuw Zeeland, want NEDERLAND ben ik kotsbeu!

En weet je wat nog het alle grappigste is van de hele dag...

Terwijl die knul werd vrijgesproken werd er in amsterdam een of andere truerige oefening gedaan i.v.m. een evt. aanslag dit grapje koste wel 1 miljoen!! van dat
geld kunnen ze types als die Samir A hun
hele leven 24 uur per dag in de gaten houden!

Maar dat hebben ze nog niet door in dit klote land...

Vreemd he...

teringzooi | 07-04-05 | 14:21

@Tubifiks

Ik heb geen oplossingen. Ik ben gelukkig ook geen politicus. Het enige wat ik hier doe is met HARDE HAND bestrijden dat het vervolgen van moslims omdat ze moslim zijn een oplossing zou kunnen zijn.

HardeHand | 07-04-05 | 14:20

@ capo
"Kinderen die vragen worden overgeslagen.
Ga jij nou eerst maar eens een gefundeerd antwoord geven op de diverse stellingen die al meerdere malen geventileerd zijn hier waarin precies aangegeven wordt wat het gevaar van de Islam is. Daarna mag jij weer je SP strategie van geen antwoord geven als het je niet uitkomt en veel vragen over iets anders stellen om de essentie te verbloemen."

Ik probeer juist de hele tijd gefundeerd antwoord geven op dat soort stellingen waarin voorbij wordt gegaan aan het feit dat DE islam niet bestaat. Al die 'stellingen' doen hetzelfde: één bepaalde gebeurtenis als maatgevend aanvoeren voor 1 miljard mensen. Dat is het punt dat ik onderuit wil halen. dat is namelijk een gevaarlijk punt dat tot moslimvervolging kan leiden. Dat wil ik niet. Ik ben voor het vrije woord en de vrije geest en de vrije religie!

En het is makkelijk om me daarom maar weer bij een kamp in te delen en dan te zeggen dat ik dan geen recht van spreken heb.
Of om me kinderachtig te noemen.
Dat draagt allemaal niets bij aan je argumentatie of aan deze discussie.

HardeHand | 07-04-05 | 14:18

@hardehand
discussie voegt in het algemeen nooit ergens iets aan toe, discussieren doen we al veel te veel, tis tijd voor actie.
ik ken je inderdaad niet maar je bent nogal volhardend in je standpunt wat andere ook beweren of je proberen bij te brengen, vandaar dat soort.
maar waarom stel jij zoveel vragen? heb je zelf dan helemaal geen antwoorden? of leen je je antwoorden van anderen omdat je het zelf niet begrijpt? wat zijn jouw oplossingen?

Tubifiks | 07-04-05 | 14:15

@ capo

Ik geef niets een andere draai. Die excessen zijn erg, maar zeker niet maatgevend voor DE islam.

Ik wil alleen maar aangeven dat DE islam niet de oorzaak is van de problemen waar we voor staan. Die constatering wordt gevoed door angst. En ze is heel gevaarlijk, want er zijn nu al mensen die oproepen tot moslimvervolging. En verder is het makkelijk om me dan maar naïef te noemen. Dat ben ik juist niet. Je bent pas naïef als je denkt dat er makkelijke oplossingen zijn a la Wilders.

HardeHand | 07-04-05 | 14:13

@Hardehand
Kinderen die vragen worden overgeslagen.
Ga jij nou eerst maar eens een gefundeerd antwoord geven op de diverse stellingen die al meerdere malen geventileerd zijn hier waarin precies aangegeven wordt wat het gevaar van de Islam is. Daarna mag jij weer je SP strategie van geen antwoord geven als het je niet uitkomt en veel vragen over iets anders stellen om de essentie te verbloemen.

capo | 07-04-05 | 14:12

@ Tubifiks

"soort = zij die de kop diep in het zand gestoken hebben."

Je kent me niet eens. Dus waarom denk je over mij te kunnen oordelen? En wat voegt dat toe aan deze discussie?

HardeHand | 07-04-05 | 14:09

@Hardehand
Aparte gewaarwording hoor dat je een auto met geblindeerd ramen moet rijden omdat anders geitensikken volkomen op hol slaan omdat er een westerse ongelovige hond in een auto het lef heeft om langs hun hollenruik clubhuisje te rijden.
Maar ik kap hier mee, bewonder je grenzeloze naiviteit, het enige wat ik zwak vindt is dat je zelfs bij concrete voorbeelden van religieus terrorisme een andere draai eraan probeert te geven. Precies de mentaliteit die geleid heeft tot de explosieve situatie die we nu in ons land hebben.

capo | 07-04-05 | 14:05

@capo

Je lijkt me iets realistischer door in ieder geval iemands religie of ras er buiten te laten. Maar toch zeg je iets vreemds: "daarvoor zit de rechtspraak in Nederland net iets teveel mis." Waaraan meet je dat af?

HardeHand | 07-04-05 | 14:05

@Rado

"Verbannen, maar niet omdat ze moslim zijn maar om wat de islam inhoudt."

Dat is dus duidelijk. Je wilt de vrijheid van religie afschaffen. Dat staat in de grondwet en het is een mensenrecht. Veel succes ermee, maar daarmee verlaag je jezelf tot datgene wat je denkt te bestrijden.

HardeHand | 07-04-05 | 14:03

soort = zij die de kop diep in het zand gestoken hebben.

Tubifiks | 07-04-05 | 14:01

@Hardehand
"Nogmaals, dit zijn excessen. Je kunt aan de hand van dat soort gebeurtenissen niet oordelen over DE islam."
Ik heb het niet over de excessen, wat trouwens geen excessen zijn want daarvoor gebeuren er teveel "excessen".
In dezelfde post staat waarom ik de Islam een groot gevaar vindt maar blijkbaar lees je daar overheen

capo | 07-04-05 | 13:59

@Tbufiks

"wat is dat toch met jouw soort"

Mijn soort? Verklaar je nader. Ik meende net als jij Homo Sapiens te zijn.

"ik ben geen indokenner maar ik ken er wel een paar, en die zitten niet voor niks hier in nederland. het is daar al eeuwenlang een land waar een gelovig mensenleven een rijstkorrel niet waard is."

Dit begrijp ik niet zo. Wat bedoel je precies?

HardeHand | 07-04-05 | 13:58

Verbannen, maar niet omdat ze moslim zijn maar om wat de islam inhoudt. En ik geef ze wel een kans hoor. Ze hebben precies 4 minuten om de islam te verwerpen!! Daarna is het dag met het handje, broodje, bakkie koffie en een enkeltje derdewereld!!!!

Rado | 07-04-05 | 13:57

Iedereen, blank, geel, zwart, bruin, links, rechts, gristelijk of moslim die als doel ondermijning van onze open en vrije maatschappij heeft moet vervolgd worden. Dus als blijkt dat vanuit moskeeen haat gepredikt wordt de boel sluiten en vervolgen, dat willen we dus wel.
Deze rechter wilde ook gewoon niet, niet te gauw verschuilen achter de mentaliteit dat dit soort lutsers ervoor geleerd hebben en het dus wel als beste zullen weten, daarvoor zit de rechtspraak in Nederland net iets teveel mis.
Trouwens bijzonder gevaarlijk voor je het weet loop je achter figuren aan die er voor geleerd hebben en hele gekke dingen willen.

capo | 07-04-05 | 13:55

@ harde hand, dus juist wel
Dat je dat niet wilt zien, een cultuur wordt bepaald door de uitersten en excessen. En die zijn standaard en normaal in de moslimwereld. Over de hele planeet verschuilen de onschuldige moslims zich achter de agressieve voorhoede, af en toe veroordelen om de schijn te wekken dat men er niet achter staat maar feitelijk wil iedereen dat het gebeurt. Overal hetzelfde liedje, indonesie, maleisie, darfur, tsjetsenie, irael, en binnenkort ook in spanje, frankrijk, nederland!
Wat men gewoonweg niet kan voorstellen ontkent men in alle toonaarden, werkelijkheidszin heeft dan geen rol.

Islam= het Kwaad op aarde
allah= de duivel
Mekka= het hoofdkwartier

Rado | 07-04-05 | 13:55

@Capo/Rado

Even een gewetensvraag om duidelijkheid te scheppen. Zouden jullie willen dat we moslims gaan opsluiten of verbannen omdat ze moslim zijn?

HardeHand | 07-04-05 | 13:54

@hardehand
wat is dat toch met jouw soort, als de berichtgeving niet naar de zin is dan de bron door een negatief lampje laten belichten, die truck is nu al zo oud en vaak toegepast hier (lucas heeft hier een hele studie in gevolgd)
ik ben geen indokenner maar ik ken er wel een paar, en die zitten niet voor niks hier in nederland. het is daar al eeuwenlang een land waar een gelovig mensenleven een rijstkorrel niet waard is.

Tubifiks | 07-04-05 | 13:53

@ Hardehand

Ik wil geen moslimvervolging, want ik houd er niet van om mensen alleen maar te beoordelen op 1 aspect. Maar waar ik wel voor ben is dat we veel en veel harder gaan en kunnen optreden tegen mensen zoals die Samir A en consorten en andere vage Imams die hier de boel een beetje aan het verzieken zijn.....

Waar ik alleen toch bang voor ben is dat wanneer je alleen die exponenten aanpakt, je het probleem nog niet hebt opgelost.... de in mijn ogen gevaarlijk zwijgende en kritiekloze meerderheid die dit soort idioten verheerlijkt en tot voorbeeld of martelaar maakt. En daar ben ik helaas niet zo positief over, het wij en zij gevoel is zeer sterk volgens mij onder de grote groep moslims........

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:52

@Rado

"En ons rechtsysteem sluit daar heel goed op aan, machteloos dus...."

Kwetsbaar, dat is het goede woord. We zijn door ons open, vrije systeem inderdaad tot kwetsbaarheid gedoemd. Dat moeten we accepteren.

HardeHand | 07-04-05 | 13:52

@ capo
"zo kan ik mij die keer herinneren dat een horde van die tolerante kerels met vrachtauto's aan kwam bij een Hotel in Jakarta en de daar aanwezige normaal dus in hun ogen hoerig geklede vrouwen die vrachtauto's in jaagden en met bestemming onbekend vertrokken alwaar deze vrouwen de ware Islam leerden kennen en na drie weken volkomen murf geslagen weer opdoken."

Nogmaals, dit zijn excessen. Je kunt aan de hand van dat soort gebeurtenissen niet oordelen over DE islam.

HardeHand | 07-04-05 | 13:50

@ harde hand

De oorzaak moet je zoeken bij een handjevol mensen die onterecht uit naam van de islam opereren...

precies.... zorg dan dat er ook werkelijk opgetreden kan worden tegen die kleine groep zodat ze niet de massa's tegen elkaar op kunnen zetten. misschien wil de overgeid wel die escalatie om in een keer een totaal oplossing af te dwingen!!!!!???
Door kleine maar harde prikacties kan een hoop ellende voorkomen worden maar dat kan. mag, wil niet geschieden in NL of Europa???!!

Rado | 07-04-05 | 13:49

Jij ziet losgeslagen pubertjes. In werkelijkheid zijn het informele individuele acties om te sctrijden voor de jihad, Precies zoals het staat voorgeschreven in de islam. En ons rechtsysteem sluit daar heel goed op aan, machteloos dus....

honderden moorden de afgelopen 20 jaar,
duizenden verkrachtingen en aanrandingen
tienduizenden geweldsdelicten(vaak zinloos)
honderduizenden diefstallen en onnodige schade van de publieke ruimte.
En last but not least.....200 miljard Euro verspilt aan de parasieten!!!!

Rado | 07-04-05 | 13:46

Hardehand
Ik veroordeel geen gemeenschappen, ik veroordeel de luchtige denkwijze over het gevaar wat deze volkomen geperverteerde religie in zich heeft voor de "vrije wereld".
Met vrij bedoel ik dan bijvoorbeeld : de vrijheid om de kleding te dragen wat jezelf wilt, de vrijheid om naar tv te kijken of radio te luisteren, muziek te maken, een andere mening erop na houden etc.
Zo als wij nu over de Islam discuseren gebeurt in dat soort landen niet, daar wordt het woord van de Imam als zoete koek geslikt.

De Islam is een religie die niet of nauwelijks openstaat voor vernieuwing, de vernieuwers binnen de Islam kunnen namelijk ook wachten op die autoband met benzine om hun nek. Daarbij worden de Koran teksten nog volgens Middeleeuwse begrippen uitgelegd en de hordes doen de rest.
Wij zien dit niet als een vijand voor onze open maatschappij terwijl de hollenruikers ons als ongelovige honden van vijanden zien en wanneer de tijd daar rijp voor is zullen zij handelen.
Voor de rest : gewoon blijven blaten dat het probleem niet in de essentie en de middeleeuwse uitleg van de Koran zit.
@Gies
Ik volg het regelmatig van zeer dichtbij dus laat niemand nou lullen dat het gefrustreerde militairen zijn, het is religieuze terreur.

capo | 07-04-05 | 13:46

@Tubifiks

Ik vind christian-faith niet de beste bron om intolerantie in Indonesië aan te tonen. Overigens bestrijd ik niet dat er daar geen spanningen tussen religies zijn. Maar die zijn minimaal is zo'n groot, arm land met zoveel moslims en andersgelovigen.

@Gies van Agt
"Wat ik wilde aangeven was dat jij als voorbeeld Indonesie gaf voor de gematigde Islam, en daaruit concludeerde dat er geen gevaar zou zijn...."

Ik concludeer niet dat er geen gevaar is. Dat is er wel degelijk. Ik wil alleen hier duidelijk maken dat de islam als geheel niet de oorzaak is van dat gevaar. De oorzaak moet je zoeken bij een handjevol mensen die onterecht uit naam van de islam opereren. Het noemen van DE islam als oorzaak is een gevaarlijk wending die uiteindelijk tot zoiets als moslimvervolging kan leiden. En dat willen we toch niet? Of wel soms? Eerlijk zeggen!

HardeHand | 07-04-05 | 13:46

Die zogenaamde communistische coup en de daarop volgende moordpartijen zijn weliswaar veel gekompliceerder dan ik hierboven schets, maar volgens mij had het toen toch ook een islamitisch tintje om de groepsvorming wat te versterken....

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:45

@ Capo

Ik volg met zeer veel interesse Indonesie en denk er ook wel wat over te weten, en mij is inderdaad bekend dat dit soort actie's plaat vinden onder het toeziend oog van de politie, tijdens de ramadan cafe's kort en klein slaan etc. drankverbod eisen en meer van dit soort nog kleine prikactie's

En misschien herinnert iedereen zich nog de tolerante Indonesiers ten tijde van het opkomend communisme toen ook groepen intellectuele islamitische studenten de zogenaamde communisten opjaagden en goedkeurden wat er met hun gedaan werd onder het mom van het anti-islam gevaar dat communisme heette.....

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:42

Ja Hardehand zeker weten hoor dat tolerante in Indonesie, zo kan ik mij die keer herinneren dat een horde van die tolerante kerels met vrachtauto's aan kwam bij een Hotel in Jakarta en de daar aanwezige normaal dus in hun ogen hoerig geklede vrouwen die vrachtauto's in jaagden en met bestemming onbekend vertrokken alwaar deze vrouwen de ware Islam leerden kennen en na drie weken volkomen murf geslagen weer opdoken.
@ Gies
Inderdaad gericht aan Hardehand maar wilde je de realiteit over de Islam in Indonesie niet onthouden.

capo | 07-04-05 | 13:35

@ Capo

In Indonesie, in het bijzonder op Java stikt het van de "scholen" opgezet door Al Queda en aanverwante organisaties waar de nieuwe generatie martelaren al klaargestoomd worden.
Kan je je Bali nog herinneren?
Verder zijn er veel radicale milities die graag een kerk plus de daarin vertoevende Indonesiers in de fik steken, deze milities worden speciaal vanaf Java naar andere eilanden gebracht om hun favoriete bezigheid uit te kunnen voeren : het afslachten van de ongelovige honden.
Dus met dat gematigde karakter van de Islam in Indonesie loopt het wel los.

Je haalt hier verschillende dingen door elkaar. De milities zijn waarschijnlijk niet alleen religieus gevoed, maar destijds aangewakakerd door ontevreden militairen die het land wilden destabiliseren. De moslimscholen voor jongeren zijn inderdaad verdacht, maar ze zijn zeer lokaal (m.n. Surabaya en enekele andere steden in Noord-Oost Java). Ik vind het dus wat ver gaan om aan de hand van deze excessen de hele Indonesische islamitische gemeenschap (200 miljoen mensen) te veroordelen.

HardeHand | 07-04-05 | 13:34

Linkse sjors op radio 1 jongens! over Samir A

zinvol geweld | 07-04-05 | 13:34

@ capo

Dat is precies wat ik zeg in mijn post, de meer fundamentalistische Islam begint daar meer en meer voet aan de grond te krijgen....

Dus ik begrijp je punt niet. Misschien moet je dit aan @Hardehand richten...

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:31

@Hardehand

Misschien zou jij eens een keertje willen ophouden met blaten, we zijn hier in een discussie weetje.....

Wat ik wilde aangeven was dat jij als voorbeeld Indonesie gaf voor de gematigde Islam, en daaruit concludeerde dat er geen gevaar zou zijn....

En ik denk dat we hier in Europa geen problemen hebben door Indonesische moslims , vandaar.....

Dus, hou ook ff je gemak!

En die wijsheid dat Indonesie het grootste Moslimland is weet ook iedereen wel, maar dat meer omdat daar zoveel mensen wonen dan de betekenis in de Islamitische wereld die je daar aan moet geven

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:28

@Rado

Als 1000 Nederlanders zich 2 maanden zouden misdragen in een islamitisch land zoals 100.000 moslims al 20 jaar doen in NL dan waren ze allemaal verdwenen!!, uitgezet of vastgezet!!!

Over wie heb je het? Wie zijn die 100.000 moslims? Wat doen ze? Waarom misdragen ze zich volgens jou? verklaar je nader.

HardeHand | 07-04-05 | 13:26

@Gies
In Indonesie, in het bijzonder op Java stikt het van de "scholen" opgezet door Al Queda en aanverwante organisaties waar de nieuwe generatie martelaren al klaargestoomd worden.
Kan je je Bali nog herinneren?
Verder zijn er veel radicale milities die graag een kerk plus de daarin vertoevende Indonesiers in de fik steken, deze milities worden speciaal vanaf Java naar andere eilanden gebracht om hun favoriete bezigheid uit te kunnen voeren : het afslachten van de ongelovige honden.
Dus met dat gematigde karakter van de Islam in Indonesie loopt het wel los.

capo | 07-04-05 | 13:25

@Gies van Agt

Indonesië is het grootste moslimsland ter wereld. En delen van Maleisië, m.n. het noordoosten, hebben een islamitische wetgeving. Desondanks zijn deze landen seculier en zeer tolerant naar andere religies toe.
Ik wou met deze vergelijking aangeven dat de de Islam niet overal zo is als in Saudi-Arabië en Syrië. Ik vergeleek dus helemaal niets met de Europese situatie. Misschien kun je je iets meer in de lopende discussie verdiepen voordat je zomaar wat gaat lopen blaten.

HardeHand | 07-04-05 | 13:23

En, liepen de Joden in de jaren 30 ook te brullen dat al die Westerse honden en hun verderfelijke cultuur (homo's) vernietigd moeten worden en werden er aanslagen op burgerdoelen gepleegd door diezelfde Joodse bevolking?
......
Precies, dat is niet te vergelijken. De rechtvaardiging voor een holocaust zou dus eigenlijk al in het kwadraat aanwezig zijn.
Als 1000 Nederlanders zich 2 maanden zouden misdragen in een islamitisch land zoals 100.000 moslims al 20 jaar doen in NL dan waren ze allemaal verdwenen!!, uitgezet of vastgezet!!!

Rado | 07-04-05 | 13:22

In een kooi met een paar valse Doberman Pinchers. Zullen we zien of hij dan nog zo graag mensen wil slaan. Of dat hij er uberhaupt levend uit komt.

Framoes | 07-04-05 | 13:21

Wat een ergernis. Ik hoop van harte dat met de nieuwe wetgeving (verdenking van strafbare feiten is voldoende) opgeschoten wordt zodat voor het hoger beroep e.e.a. geldig is.

Kan deze 'tijdbom' alsnog worden stijfgezet.

Zoiets moest ie in Marokko eens proberen.... moest ie het in het vervolg met 1 hand doen!

shauspieler | 07-04-05 | 13:19

om de jodendiscussie even te kortwieken, die jodenhaat is geboren in het zieke hoofd van 1 impotent kereltje.
de moslimhaat wordt geboren door gedrag en daden van de moslims zelf.

Tubifiks | 07-04-05 | 13:19

Correctie: dus om de situatie hier en in Europa te gaan vergelijken met Indonesie slaat ook nergens op....

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:18

@Rado
Een heldere analyse van het gevaar wat de vrije wereld bedreigt.
Turkije wordt het eerste slachtoffer van de muzzelmannen, onder druk van Europa wordt daar de rol van het leger teruggedrongen, dit lijkt heel democratisch echter Kemal de grote heeft het leger toendertijd niet voor niets belast met, hoe ironisch het ook klinkt, de bewaking van het secularisme in Turkije. Tegen de tijd dat Europa door heeft dat zonder deze rol van het leger Turkije een oh zo democratische Moslim staat ala Iran is geworden is het helaas al te laat, zeker gezien de invloed die dit soort landen krijgen onder de nieuwe Europese grondwet.
De Islam is een religie die niet of nauwelijks openstaat voor vernieuwing, de vernieuwers binnen de Islam kunnen namelijk ook wachten op die autoband met benzine om hun nek. Daarbij worden de Koran teksten nog volgens Middeleeuwse begrippen uitgelegd en de hordes doen de rest.
Wij zien dit niet als een vijand voor onze open maatschappij terwijl de hollenruikers ons als ongelovige honden van vijanden zien en wanneer de tijd daar rijp voor is zullen zij handelen.
Voor de rest : gewoon blijven blaten dat het probleem niet in de essentie en de middeleeuwse uitleg van de Koran zit.
Het paard van Troje is lang geleden al knuffelend binnengehaald en het geheime luik staat al een tijdje open.

capo | 07-04-05 | 13:16

@Hardehand

Indonesie en Maleisie zijn Aziatische landen, met de nadruk op Aziatisch! Gelukkig hebben deze landen de islam geintegreerd in hun eigen oude cultuur. Ten tweede is het Indonesische volk (het Maleisische ken ik niet zo) een heel ander volk dan zeg maar het Midden Oosten en Noord Afrika, de mentaliteit is daar 1000% anders.... Dus om de problemen hier te gaan vergelijken met de situatie in Europa slaat dan ook nergens op...

Helaas begint ook in deze landen door economische problemen de meer fundamentalistische islam, gericht op de manier zoals die in Arabische landen wordt beleefd, meer en meer voet aan de grond te krijgen. Ik ben zeer bang voor een grote zwijgende en kritiekloze meerderheid...

En, liepen de Joden in de jaren 30 ook te brullen dat al die Westerse honden en hun verderfelijke cultuur (homo's) vernietigd moeten worden en werden er aanslagen op burgerdoelen gepleegd door diezelfde Joodse bevolking?

Gies van Agt | 07-04-05 | 13:15

@ HardeHand
Ware woorden, waarvoor waardering

King of controversy | 07-04-05 | 13:14

Verdonk en wilders zijn lieverdjes en op een internationaal vlak zelfs rechts van het n=midden te noemen, zeg maar d66.
En wat ze zeggen is zwaar overdue en broodnodig. Nu nog daden ipv woorden!!

Rado | 07-04-05 | 13:13

@Rado
Begrijp me niet verkeerd. En noem me geen sukkel, want dat draagt niets bij aan de discussie.
Ik ben het niet met je oneens dat er in het MO verkeerde leiders zijn. Ik ben het ook niet met je oneens dat er in de Nederlandse moslimwereld duistere figuren rondlopen met verkeerde plannen. En ook ik zie dergelijke figuren liever achter tralies. Maar ik vind het alleen levensgevaarlijk om op grond van dergelijke misstanden een hele bevolkingsgroep, die toevallig dezelfde religie heeft, op voorhand te veroordelen. Laat je niet leiden door angst - dat kost uiteindelijk onnodig mensenlevens.

HardeHand | 07-04-05 | 13:12

Die kaalkopje sworden zwaar tegengewerkt in eigen land door de eigen leiders. In het geval van de moslimjiongeren is dat precies andersom, die worden in woord en daad gesteund door de leiders die zogenaamd de lieve vrede moeten bewaren.
Tijd zal het leren, en ik wil geen gelijk krijgen maar dat gaat wel gebeuren en dan.............. hebben jullie linksen jullie zin en kunnen jullie mensen zoals ik de schuld geven van de agressie van de islam. Feitelijk kies je gewoon voor oorlog en feitelijk wil ik die voorkomen!!!!!

Rado | 07-04-05 | 13:11

Niet JPB nee, maar wel eens op mevrouw Verdomt of op Wilders gelet? Dat zijn toch ook 'leiders'? En we gaan dit niet persoonlijk maken met gescheld of wel?!

King of controversy | 07-04-05 | 13:09

Echt niemand een clippie van Samira die de journalist in elkaar slaat? Ik zou u zeer erkentelijk zijn. Bij voorbaat dank!

K. Leajeau | 07-04-05 | 13:06

Maar dat zijn reaguurders ...... halllooo. Dat zijn geen leiders, sukkel!!! Door je onwetendheid lijk je wijs met je Nederlandse logica maar het werkt de duivels alleen maar in de hand. In het M-O zijn het dus niet alleen de burgers die dit soort dingen zeggen maar de LEIDERS. Als JPB dingen zou zeggen zoals een willekeurige moslimleider dat elke week wel ergens doet dan had je een punt. Maar nu niet. die paar kaalkopjes stellen echt geen reed voor vergeleken bij de duizenden moslimjongeren die met echte haat rondlopen voor een land waar ze wel in wonen. En dan staan die kaalkopjes gewoon meer in hun recht omdat die moslims naar een ander land kunnen gaan waar ze helemaal kunnen leven zoals ze dat hier willen invoeren.

Rado | 07-04-05 | 13:05

@mercy 07-04-05 @ 12:52

Ik had ook niet verwacht dat hij veroordeeld zou worden. Maar de vraag waar we voor staan is: had hij wel veroordeeld moeten worden? En dat is geen eenvoudig te beantwoorden vraag. We kennen ook niet echt een tussenweg. Zou het bijvoorbeeld mogelijk moeten worden zo'n persoon, die nog geen misdaad heeft gepleegd of op heterdaad betrapt werd (wat blijkbaar vereist is), systematisch in de gaten te laten houden, bv. via een enkelband met zender, zodat in ieder geval te allen tijde duidelijk is waar zo'n persoon zich bevindt. Zou een rechter iemand daartoe moeten kunnen veroordelen?

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 13:04

@zinvol geweld

Gelukkig ben jij geen rechter.

HardeHand | 07-04-05 | 13:04

@Rado

"Feitelijk zijn het de moslims die oproepen tot haat, discriminatie en geweld."

Over wie heb je het? Dit soort taal is gevaarlijk. Noem eens namen. Heb je het over één persoon in NL die onterecht meent vanuit de islam te handelen of heb je het over een kwart van de wereldbevolking?

HardeHand | 07-04-05 | 13:03

@Rado

Juist omdat je in Syrie en S-A heb gewoond, heb je een volledig vertekend beeld van de islam. toevallig weet ik daar ook wel wat van, want mijn vrouw heeft daar ook gewoond (S-A). Dat zijn inderdaad fascistische regimes. Maar het is een totale misvatting om die regimes als representatief voor de islam te houden.

Ik heb veel gereisd in Indonesië en Maleisië en daar heb ik een hele andere Islam gezien dan jij schetst. De suggestie dat er één islam is, getuigt van enorme kortzichtigheid.

Verder noem ik je geen nazi, maar vind ik je taal wel overeenkomen met die van de Nazi's in de jaren '30 van de vorige eeuw. Die hadden namelijk voorafgaand aan 40-45 het plan om alle joden te verbannen naar Madagaskar.

HardeHand | 07-04-05 | 13:01

@ Mercy

Nogmaals, lees mijn vorige post eens. Die rechter heeft een oordeel gevormd op basis van aangedragen feiten en omstandigheden (aangetroffen explosieven, munitie, plattegronden, literatuur, telefoontaps etc.) Aangezien een rechter onafhankelijk is kan ie met deze zaken twee kanten op (veroordeling of vrijspraak). Ik (als strafrechtjurist) zou op basis van dezelfde feiten en omstandigheden WEL tot een veroordeling zijn gekomen. Een rechter elders heeft (ook zonder dat er daadwerkelijk een aanslag heeft plaatsgevonden) op basis van de voorbereidingshandelingen WEL een 'dader' veroordeeld. Alleen dit betrof een 'rechtse' blanke Nederlander, en het doelwit was een islamitische instelling.

zinvol geweld | 07-04-05 | 12:59

@ Rado maar weer
"Feitelijk zijn het de moslims die oproepen tot haat, discriminatie en geweld"
Ik begin me nu ernstig af te vragen of jij alle reacties op deze post gelezen hebt. Het stikt hier van de nekschoten, uitzettingen ed, maar nee de moslims roepen op tot geweld. Geloof het zelf maar hoor

King of controversy | 07-04-05 | 12:59

@ King
helaas..... maar nogmaals je weet niet waar je het over hebt.. Natuurlijk weet ik niet alles maar het begrip wat men nodig heeftom de islam werkelijk goed in te schatten en te begrijpen heeft men hier in NL gewoon niet. Juist dat begrip watik heb zorgt er ook voor dat ik minder of zeg maar geen angst heb voor de islam. tegelijk weet ik wat er gaat gebeuren als de islam zijn zin krijgt en weet ik ook wat er moet gebeuren om de islam niet zijn zin te laten krijgen en dat is dus niet wat men hier in Nl en europa doet!!

Rado | 07-04-05 | 12:58

gezien op Elqalem.nl

"Het forum van Elqalem.nl is hoogstwaarschijnlijk een tweetal
weken geleden gehacked. Daarbij zijn diverse brongegevens van het forum gewist/verwijderd. De redactie probeert nu nog te herstellen wat er te herstellen valt:
dit zal enige tijd in beslag nemen. Het forum dat nu in de plaats is gekomen is
slechts een testforum, de lay-out en overige modificaties zullen in de toekomst
gewijzigd worden. Onze excuses voor het ongemak. "

Zelf passen ze censuur toe, dit lijkt dus een koekje van eigen deeg?

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 12:55

@ Rado
Dat argument dat jij in Islam-landen gewoond hebt en dus alles van de islam weet is grove onzin. Ik woon mijn hele leven al in Nederland, maar daarmee snap ik Nederland nog niet, laat staan de Nederlanders of de Westerse wereld.
Jij zegt dat je kennis van zaken hebt, maar dat is niet zo. Door jouw ervaringen kan jij kennelijk maar op een bepaalde manier naar de Islam kijken en ben je dus bevooroordeeld. Dat dan ook nog reaguurders het met je eens zijn zegt meer over die reaguurders dan over de Islam.

King of controversy | 07-04-05 | 12:55

Feitelijk zijn het de moslims die oproepen tot haat, discriminatie en geweld. Ik reageer alleen maar op deze acties. Als de islam de kans krijgt zullen ze deze discrimantie zelfs institutionaliseren door het wetmatig te maken. Dat deden de nazi's ook namelijk discriminatie en geweld vastleggen in de wet. En nog de overeenkomsten niet willen zien tussen de islam en nazisme!!???

Rado | 07-04-05 | 12:54

@realshowstopper, het wil ook niet zeggen dat ik het met de uitspraak eens ben maar ik denk dat de rechter wettelijk juist gehandeld heeft. Ik hoop overigens wel dat het OM het hogerberoep wint en met nog betere bewijzen komt.
Ik vind het een gevaar voor onze samenleving als deze mensen nog rondlopen, maar helaas zijn er heel veel rare mensen die er rondlopen.
Ik hebg erover gedacht om te emigreren maar ik WIL MIJN LAND niet uit.
Ik hou van MIJN land en juist door zulk soort mensen meer en meer.

Rest In Privacy | 07-04-05 | 12:52

@rzer0
Met jou valt moeilijk te praten. Maar mijn antwoord is als volgt:

1. Op grond waarvan beschuldig je me van de intentie tot collaboratie?
2. Op grond waarvan beschouw je rationeel handelen als capitulatie?
3. Voor wie zouden we moeten capituleren door rationeel te handelen?

Die beschuldiging van collaboratie komt hard bij me aan. Als je mijn achtergrond kent, had je begrepen waarom je een pak slaag verdient. Ik zou graag zien dat je excuses maakt voor zo'n grove opmerking.

HardeHand | 07-04-05 | 12:50

@ harde hand
Dat is het dus juist. Ik weet heelveel van de islam. heb het van dichtbij mogen meemaken en heb in Syrie en S_A gewoont. Dus jij weet blijkbaar niet waar je het over hebt!!! Ik heb de kennis van zaken die mij dit soort inzichten geven. En jij hebt niet in de gaten dat je door mij een nazi te noemen de echte fascisten(moslims) een vrijbrief geeft. Als je een erlijke moslim zou tegenkomen zou die niet anders kunnen dan dit staven. Of spreek eens met een bekeerde moslim, je zal er van schrikken.
Ik weet dat het niet lukt dat uitzetten daarom is nu juist zo moeilijk. Men kiest dus voor de oorlog omdat men niet nazipraktijken wil uitvoeren maar blijkbaar wel een nazi-oorlog wil vechten.

Rado | 07-04-05 | 12:49

@ mercy

Dat is het hem nou net, die rechters kennen de wet ook, en de wet is duidelijk. Het is allen de vraag hoe je de aangedragen feiten en omstandigheden toetst aan die wet. Dat is mensenwerk en juristerij.
Hierboven gaf iemand al een identiek geval aan met een Nederlander als dader en een islamitische school of moskee als doelwit. Hier volgde wel een veroordeling.

zinvol geweld | 07-04-05 | 12:48

@mercy 07-04-05 @ 12:39

De wet is gebasseerd op de veronder-stelling dat mensen vatbaar zijn voor straf en opsluiting. Maar als iemand de dood als ultieme beloning ziet en daarvoor een grote misdaad wil plegen(moord op van Gogh of Pernis in de fik) dan is een fundamentele heroverweging nodig. Alleen zijn wij verwende westerlingen daar niet toe bereidt voordat er daadwerkelijk een grote aanslag plaatsvindt. Kalf en de put.

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 12:47

Hardehand;

Waarschijnlijk had jou familie de buurman aangegeven bij de bezetter.

Ratio? Het zou eens tijd worden. Maar kennelijk betekend dat volgens jou dat wij de capitulatie moeten ondertekenen.

rzer0 | 07-04-05 | 12:43

Ik denk als ik alles overdenk dat het OM niet goed zijn huiswerk heeft gedaan.
Het OM kent de wet en wist/weet ook de (waarschijnlijke) uitkomst.
De rechter heeft gewoon juist gehandeld, het geeft dus aan dat er iets in de wet niet klopt.

Rest In Privacy | 07-04-05 | 12:39

@ rzer0
Kun je dat ook even zeggen tegen mijn buurman die zijn hele familie heeft verloren in 40-45? Die oorlog is NOOIT voorbij zolang mensen blijven oproepen tot het afmaken, uitzetten of anderszins discrimineren van mensen van ander geloof of ras. En dat gebeurt HIER OP DEZE SITE dus weer.
Ik zeg het voor de derde keer. Waar zijn we in godsnaam me bezig? Gaan jullie straks brandende autobanden om iemand heen gooien? HOU JE EIGEN ANGSTEN IN BEDWANG EN SPREEK EN HANDEL OP GROND VAN RATIO!

HardeHand | 07-04-05 | 12:38

Restaurants maken van die moskeen,lijkt me een goed begin,Geen blote poten of sokken meer in die gebouwen want dat is onrein voor de rest hoeven die gebouwen ook niet op een monumentenlijst want zo oud zijn ze nog niet en met alle andere heilige hokken psies tzelfde zodat er geen samenklontering meer is van religie en er geen verwerping meer is van andersgelovigen,want ook die Allahvoetenkussers horen net zoals Katholieke pausenpijpers horen te weten dat t enige heiligehok deze luchtbel is waar een bal aarde in zit waar we met zijn allen op en van moeten leven.

StyleTTo | 07-04-05 | 12:38

@ Rado

Een soort doodseskaders dus. Eigenlijk verbaasd mij dat niets. (is iets van alle tijden en van alle regimes; ik kon me ook al niet voorstellen dat er in het westen alleen maar gekke henkies rond lopen) Alleen je schreef ook dat vele er lid van zijn of zich aanmelden. Het lijkt mij dat dit soort organisaties in het uiterste geheim moeten werken. Hoe weet jij van het bestaan, en hoe weet je dat er zich steeds meer mensen aanmelden? Is hier iets op internet over te vinden?

zinvol geweld | 07-04-05 | 12:38

@Rado
Je oordeelt over een groep van 1 miljard mensen op grond van een rechtszaak over één persoon die onterecht zegt uit naam van de islam te handelen. Alsof alle moslims samen een geheime agenda hebben. Laat me niet lachen! Ze maken elkaar nu al af in Irak (soennieten vs sjiieten). De islam is in zo verdeeld als de pest en heeft niet eens een centrale leiding (zoals rooms-katholieken nu even niet hebben, maar wel horen te hebben). Je weet blijkbaar helemaal niets van de islam. Hou dus je mond en ga een boek lezen ofzo.
"12 miljoen moslims uitzetten uit Europa door de NAVO of de Amerikanen en herhuisvesten in de islamitische wereld". Ik weet niet of je wel eens last hebt van zelfkritiek, maar dit is Nazitaal.

HardeHand | 07-04-05 | 12:32

@ zinvol geweld
zie post van 12:22

Rado | 07-04-05 | 12:31

We hebben als maatschappij een heel slecht lange termijn geheugen volgens mij...

En geschiedenis is natuurlijk ook geen exacte wetenschap, dus bewijzen kan je niet leveren terugkijkend op wat er ooit heeft plaats gevonden en onder welke omstandigheden dat plaats vond. En, natuurlijk is de situatie van toen niet 1 op 1 vergelijkbaar met die van vandaag

Maar omdat we nu een vrij lange periode zonder oorlog hebben, denken we nu dat dat er ook nooit meer zal komen....... en zijn politici alleen maar bezig met hun eigen toekomst dan met de toekomst van het land! Er worden alleen maar maatregelen genomen die wat symptomen bestrijden, maar de echte oorzaken en problemen worden absoluut niet onder ogen gezien. Als ooit de economie ook nog instort, nou dan weet ik niet wat ons te wachten staat.......

Mmmm, ben wel in wat sombere bui vandaag, geloof ik :-)

Gies van Agt | 07-04-05 | 12:30

'nazi-praktijken'.

Altijd nazi dit, nazi dat. 40-45 is voorbij.

rzer0 | 07-04-05 | 12:30

De straat oorlog zal plaatshebben in Europa. Smerige stadsoorlog zal het gaan worden. Maar de echte oorlog zal plaatsvinden in het midden-oosten. Nukes will fly. And the future holds the promise of the GLASS WAISTLANDS!!!
Bombs on Mecca!!

Rado | 07-04-05 | 12:30

@ RADO

Je schreef "En dan is er de noodoplossing, die niet mijn voorkeur heeft maar wel onvermijdelijk is imo indien men het eerste niet zal doen, en dat is namelijk

Ansar al Harb.

Wat dat is, wie dat zijn en wat het doel zal steeds duidelijker worden. Velen zijn reeds lid of worden lid."

Helaas ben ik niet zo goed op de hoogte van deze arabische term (ik weiger me eigenlijk in die k'tgodsdienst te verdiepen) dus zou je dat kunnen verduidelijken? Ik vrees dat je eerste keus namelijk niet te realiseren is (hoe zet je op een fatsoenlijke manier 12 miljoen mensen uit? Ik ben dan wel erg rechts en anti-islam, maar van nazi-praktijken ben ik ook geen voorstander) en dat het dan op deze "noodoplossing" zoals je dat noemt, zal uitdraaien.

zinvol geweld | 07-04-05 | 12:29

@ RADO

Je schreef "En dan is er de noodoplossing, die niet mijn voorkeur heeft maar wel onvermijdelijk is imo indien men het eerste niet zal doen, en dat is namelijk

Ansar al Harb.

Wat dat is, wie dat zijn en wat het doel zal steeds duidelijker worden. Velen zijn reeds lid of worden lid."

Helaas ben ik niet zo goed op de hoogte van deze arabische term (ik weiger me eigenlijk in die k'tgodsdienst te verdiepen) dus zou je dat kunnen verduidelijken? Ik vrees dat je eerste keus namelijk niet te realiseren is (hoe zet je op een fatsoenlijke manier 12 miljoen mensen uit? Ik ben dan wel erg rechts en anti-islam, maar van nazi-praktijken ben ik ook geen voorstander) en dat het dan op deze "noodoplossing" zoals je dat noemt, zal uitdraaien.

zinvol geweld | 07-04-05 | 12:28

@ Rado
Een slecht begrip kan kloppen, ik ben geen deskundige op het gebied van de Islam of het wereldwijde terrorisme. Het enige wat ik kan doen is me open stellen voor alle informatie en dan mijn eigen conclusie's trekken. En, anders dan je denkt, ik schrijf niet graag over dit onderwerp, maar het is wel een onderwerp die dit land kan verscheuren, en dat mag never te nooit gebeuren.
@ El-Fish
Het recht zal (opnieuw) zijn beloop hebben.

King of controversy | 07-04-05 | 12:24

Wat mij het meest verbaasd is dat de geytenneuqers werkelijk denken te kunnen winnen van het Westemn. Alsof of wij die nukes voor de sier hebben ofzo.

Een islamitische opstand zal een ramp zijn voor de randstad, en dus ook voor de economie.

rzer0 | 07-04-05 | 12:24

@ Gies, ik hoop ook dat ik geen gelijk krijg, maar dat is hopen. Als ik mijn verstand gebruik en ik ben eerlijk denk ik dat de oorlog onvermijdelijk is..
Is heel naar voor iedereen... maar onvermijdelijk wil men weer vrede na de oorlog hebben. Ervan uitgaande dat wij winnen natuurlijk he..

Ansar al Harb(Strijders van het land van de oorlog)
Antiterreur organisatie die buiten de rechtstaat om de terroristen in de gaten houden en uitschakelen juist om die rechtsstaat te beschermen en te handhaven.

Rado | 07-04-05 | 12:22

@Rado 07-04-05 @ 12:16

Denk niet dat je mensen als KoC gaat overtuigen. Het zijn figuren die "Ignorance is Strength" als levenswijsheid op die plank voor hun kop hebben gekrast.

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 12:22

@King of controversy 07-04-05 @ 12:09

En dan maar hopen dat ze net op tijd zijn.... in Madrid waren ze dat in ieder geval niet.

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 12:19

Hij is niet opgepakt omdat de politie "geen tijd had".

Vandaag wordt er aangifte gedaan.

Heerlijk land, heh?

rzer0 | 07-04-05 | 12:19

@ King of controversy

Deze jongen lijkt me net zo gek als Mohammed B getuige zijn gedrag na zijn vrijlating. Hij zal misschien streng gevolgd worden door de AIVD, maar het is een illusie om te denken dat die een aanslag kunnen voorkomen. Een bom is misschien wat overdreven, maar je kunt ook aan een aanslag op kleinere schaal kijken, zoals Mohammed B. deed.

Trouwens: waarom is hij niet direct weer opgepakt na die openbare geweldpleging? En die vrienden van hem die een mes trokken? Ik hoop dat er een aanklacht komt.

El-Fish | 07-04-05 | 12:16

De enige oplossing is 12 miljoen moslims uitzetten uit Europa door de NAVO of de Amerikanen en herhuisvesten in de islamitische wereld. Alles minder dan dat doet is kiezen voor de oorlog op eigen terrein!!! En dan is er de noodoplossing, die niet mijn voorkeur heeft maar wel onvermijdelijk is imo indien men het eerste niet zal doen, en dat is namelijk

Ansar al Harb.

Wat dat is, wie dat zijn en wat het doel zal steeds duidelijker worden. Velen zijn reeds lid of worden lid.

De cultuur van de islam is anders dan het christendom. Wijzen op geweld in het verlden slaat nergens op.. iig niet in deze context. Het chistendom veroordeeld het zoeken naar genot, macht en rijkdom, deze ascetische notie ontbreekt geheel in de islam. De moslim benadering van het leven is er een van ordening pv ontkenning (schuld cultuur en schaamtecultuur)De islam is gruwelijk juist omdat het niet overspannen christelijk zondebesef heeft. Daarom lijkt het tegenstrijdig maar is het feitelkijk zo dat de islam beter valt aan te passen aan de moderne comsumptiemaatschappij en vrijheid dan het benepen christendom. Uiteraard om die vrijheden te misbruiken in eerste instantie om daarmee het foute ervan te bewijzen om het vervolgend af te schaffen en te vervangen door de islam.
@ king. Jou antwoorden geuigen van een slecht begrip van de zaken waarover je zo graag schrijft.

Rado | 07-04-05 | 12:16

Ik acht een europese 'burgeroorlog' een reeële optie voor de toekomst.

Helaas.

rzer0 | 07-04-05 | 12:13

@Rado

Ik hoop dat je geen gelijk krijgt, maar ik denk ook dat op de lange termijn het 10 stappenplan wel eens realiteit zou kunnen worden.

Als je de geschiedenis erop bekijkt is het een komen en gaan van barbaarse overheersingen, die vervolgens beschaving ontwikkeling en hogere cultuur en uiteindelijk decadentie en egoisme om vervolgens weer ten prooi te vallen aan de barbaren.

Ik ben bang dat wij weer eens aan de beurt zijn.....

En, wat doe je eraan? Geen idee! Als je ziet hoe de moslims zich voortplanten en hoe de westerse mensen meer bezig zijn met hun tweede hypotheek ben ik bang dat we uiteindelijk gaan verliezen.

Integratie? Kijk inderdaad eens naar de Balkan, en kijk dan eens hoe dingen die uit een verre geschiedenis lijken te komen ineens weer springlevend blijken te zijn.......

Gies van Agt | 07-04-05 | 12:12

Politie Utrecht had gisteren GEEN tijd voor de aangifte van de journalisten.
Woordvoerder van de politie is nu op BNR radio. Vandaag zal aangifte worden gedaan.

rzer0 | 07-04-05 | 12:10

@ El-Fish
Niet mee eens.
Wat denk je nu zelf, dat de AIVD die gozer loslaat? Tuurlijk niet, ze blijven die jongen afluisteren en ze gaan ingrijpen, als ze verstandig zijn, op het moment dat hij inderdaad een bom plaatst. Maar dat laatste moet ik nog zien gebeuren

King of controversy | 07-04-05 | 12:09

Eigenlijk komt het op het volgende neer: een terroristische aanslag beramen is in Nederland niet strafbaar en dientengevolge ook niet te voorkomen. Wat een verschrikkelijke schande zeg.

El-Fish | 07-04-05 | 12:06

@ Jing
Bron = onderzoeken van de praktijk in de islamitische wereld door zowel niet-moslims als moslims.
Officiele uitlatingen van ayatolla khomeini en opvolgers.
Verder andere moslim leiders.
De koran!!!
De hadith!!!

En natuurlijk de praktische uitvoering van de theorie over deze gehele planeet.

Rado | 07-04-05 | 12:04

@ Rado
Oh wacht even, las er net over heen, maar je voert als bron de hele Islam lectuur op. En in hoeverre kan je daar conclusie's uittrekken? Lees 'onze' christelijke boeken eens gordt je zwaard maar vast voor, en bindt je vriendin een kuisheidsgordel om, we gaan op kruistocht.
Gelukkig leven 'wij westerlingen' grotendeels niet meer strikt volgens de bijbel door de verlichting, maar vooral door goed onderwijs. En als je dan kijkt naar de opleiding die Samir A genoten heeft...
LIjkt mij een stuk menselijker oplossing dan dat gezemel over uitzetten en nekschoten. We leefden toch in de 21e eeuw?!

King of controversy | 07-04-05 | 12:03

@King

Wilders fan omdat ik zeg dat ze hem laten lopen? IK zou hem niet laten lopen als ik de beslissing had mogen nemen maar die heb ik niet. jaja stemmen in dit land blablabla maatschappij blablabla links rechts blablabla.

Ik bekijk dit per persoon, en in dit geval die Samir. En die gozer spoort niet.

Maar goed. *handshake* gozer, of meid. Laten we HOPEN dat deze jongen niets in zijn hoofd haalt. Maar ik betwijfel het....

Justin | 07-04-05 | 12:01

@ Rado
Mooi 10 punten plan
Bron?

King of controversy | 07-04-05 | 11:54

@ RADO @ 11.43

Mijn complimenten kerel! Heel juiste analyse!!! Al eerder schreef ik dat mensen zoals jij mij sterken in mijn gevoelens en gedachten.... maar genoeg veren nu.... Wat denk jij dat de oplossing voor het Islam probleem is? Gewapend verzet?, het laten uitdraaien op een burgeroorlog? doodseskaders oprichten om de gevaarlijkste gekken uit te schakelen? vrijstaten stichten? Inzetten op het Christendom als tegenwicht? Coalitie met Boedhisten en Hindoes?

zinvol geweld | 07-04-05 | 11:53

@ Justin
"Maar ik begrijp niet dat iemand die zich openlijk bezig houd met het kapot maken van dingen, mensen en een maatschappij, dat je die laat lopen"

Tja, Wilders fan zeker?
Je kan je net zo goed afvragen waarom we hem vrij rond laten lopen. Onze maatschappij is immers gebaseerd op de idealen van de verlichting (een erg rechtse beweging overigens). Idealen die ik gister ook al in dit topic opsomde en hier dus niet ga herhalen.
Een ieder die deze idealen niet onderschrijft (en dat zijn er hier op GS heel wat, aan de comments te merken) is dus in principe bezig onze maatschappij kapot te maken.

King of controversy | 07-04-05 | 11:52

@ tha king,

Zeker daar gaan we weer. Wat nou als hij volgende week zijn woorden in daden zal uitbrengen. En toevallig loopt jouw moeder, jouw vrouw/man misschien wel jouw kind op de verkeerde plek? Dan kan je het niet meer negeren.

Het was allemaal ver van mijn bed show. Maar deze gek loopt rond in Nederland, in Rotterdam? Ik hou mijn hart vast echt waar, als er ook maar iemand in mijn familie dood gaat door deze gek. Ga ik los.

En er zijn meer problemen en zorgen in dit land dat weet ik en daar ben ik mij bewust van. Maar ik begrijp niet dat iemand die zich openlijk bezig houd met het kapot maken van dingen, mensen en een maatschappij, dat je die laat lopen. Dat snap ik echt niet.

Justin | 07-04-05 | 11:46

Stelling: Rechters stemmen links en dus wat komt er uit?

oooohhhh wat een lieve knul... kan nog wel eens wat worden.... NOT!!!

geef die kleuters het adres van mevrouw de rechter!!! Zou ze het dan begrijpen???

OmeJoop | 07-04-05 | 11:46

Strategie van de Islamisten

1. Verspreiden over de wereld en in zoveel mogelijk landen vestigen, onder het mom van gastarbeiders en gezinshereniging.
2. Verspreiden over steden en dorpen (Strategische punten en landelijke dekking).
3. Het leven er zo gemakkelijk mogelijk maken, eigen infrastructuur opbouwen.
4. Verspreiden van het geloof en het een plaats geven in de samenleving (moskeeën,winkels, horeca, etc.)
5. Veel kinderen maken (mankracht).
6. Angst zaaien door intimidatie, geweld en meedogenloosheid. (alleen in landen waar redelijk veel getolereerd wordt)
7. Het geloof als aanleiding geven van discriminatie door autochtonen.
8. Uit het bovengenoemde sympathisanten kweken (ontstaan positieve discriminatie)
9. Hierdoor haat en verzet kweken jegens ?allochtonen? bij niet linkse nederlanders, waardoor samenhorigheid groter wordt (ook bij bepaalde niet islamitische allochtonen komt dit helaas verkeerd over).
10.Misbruik maken van de zelf verwekte haat jegens moslims (reden voor aanslagen en strijd tegen on - en anders gelovigen).

Mensen, Kijk om je heen!

Deze 10 stappen zijn in grote lijnen een deel van de voorbereiding op de Jihad (Heilige oorlog) waarin tijd geen rol speelt en waar geen deadline voor is. Dit alles is terug te vinden in de islam literatuur. Denkt eraan dat tijd in de ogen van de islam geen noemenswaardige rol speelt. Of het nou 50 of 500 jaar duurt, maakt niet uit, het einddoel, islamitische overheersing van Europa is het uiteindelijke heilige doel. Vrede betekent voor de moslim heel wat anders dan voor een westerling. Het wordt vaak gebruikt om de islam in een goed daglicht te stellen maar in feite zijn het 2 tegengestelde begrippen. Vrede betekent voor de moslim gelijk zijn in totale onderwerping zonder inherente vrijheid voor het individu terwijl het voor de westerling juist dat betekent, namelijk voor iedereen de kans om zijn/haar leven in werkelijke vrede en vrijheid in te richten en naar eigen inzicht te leven.

Als men de islam in context wilt zien, kan men niet anders dan dat systeem tegen het licht te houden en vergelijken met wat in de westerse wereld als overheersende moraal word gezien, namelijk de Universele(eigenlijk Europese) Verklaring van de rechten van de mens. Na onderzoek zal blijken dat deze Verklaring en de islam elkaar op vele punten juist tegenspreken en in botsing komen.

Extremistische moslim terroristen hebben in ons land en in buurlanden vrij spel om in samenwerking met onze islamitische medelanders plannen te smeden, informatie aan elkaar door te spelen en elkaar onderdak te geven. (anonimiteit)

Ze worden zelfs in staat gesteld om door middel van de uitkeringen al hun tijd en energie te steken in ronselen, zogenaamde studie en middelen verzamelen zonder te werken. Het kan ze eigenlijk niet makkelijker gemaakt worden.

Voor ons is een nieuwe dag, gewoon een nieuwe dag. Voor hun een dag dichterbij hun gezamenlijke doel(umma). En wij maar als zombies ons leventje lijden, simpelweg omdat we het gewend zijn en het zo hoort, werken, werken en nog eens werken, ja en natuurlijk praten over het probleem !, maar wat doet we er nou zelf aan, NIETS verdomme ! , we laten het over aan die muppets in Den Haag die alleen constant uit eigenbelang handelen. Individualistisch door het leven gaan kan goed zijn maar niet als dat ten koste gaat van de fundamentele cohesie in een land.

Verder is er helaas geen zichtbare samenhorigheid onder ?Nederlanders? jah, kleine groepjes......, die in het oog van anderen dan weer als vreemd worden beschouwd. Of meteen in de hoek worden geplaatst als racisten. Men stelt in Nederland meer prijs op de onnodige terechtstelling van terecht kritische Nederlanders dan het aan de kaak stellen van ononkenbare bewegingen in de maatschappij die potentieel het gevaar in zich hebben om nieuw-fascisme te maatschappij te laten verscheuren.

We zijn te individualistisch, wij Hollanders, en dat zal de komende 20 a 30 jaar helaas niet veranderen ook, jammer want dan hebben we die kans niet meer, dan zal namelijk de Jihad in zicht zijn en wachten wij op een snelle of langzame dood. Of je wordt gewoon moslim, dan leef je namelijk niet meer in oorlog, dat is dus het doel van de moslims, maak het leven zo ondraagelijk voor niet-moslims dat zij zich bekeren. Dit doen zij dus onder bedreiging, dwang en vanuit een pragmatisme wat alleen kan bestaan in een postchristelijke samenleving, maar voor moslims is het een bewijs van de superioriteit van de islam. Terwijl geheel duidelijk is dat de ideologie, methoden en motieven van de islam inferieur zijn aan die van deze maatschappij. De voedingsbodem waarop onze welvaart heeft kunnen groeien is niet universeel. Dat is een voorwaarde voor die welvaart en vrijheid. Onder een ander systeem zal de walvaart dan ook meteen verdwijnen, men neemt dan namelijk de voedingsbodem weg die er nodig is voor die welvaart. En men ruilt het niet in voor iets beters maar voor iets wat vele malen slechter is. Het is geen toeval dat de islamitische wereld niet de voedingsbodem heeft om een succesvolle, democratische, rijke en vrije maatschappij te laten ontstaan. De voedingsbodem die daar is en die men hier wil installeren heeft het tegenovergestelde effect, namelijk armoede, onderdrukking en onvrede.

Open de ogen toch eens en durf te zien wat tussen de regels door gelezen kan worden van de dieperliggende motieven en gedachtegangen van de moslims in de wereld. Waarom kan men niet de ervaringen uit de rest van de wereld toepassen op de situatie in Nederland of Europa. Denken dat er een euro-islam zal ontstaan is koren op de molen van de moslims die hierdoor nog meer ruimte en tijd krijgen om de geheime agenda te bewerkstelligen. De euro-islam, als die al ontstaat, zal als dekmantel fungeren en door de moslims zelf ontmanteld worden.

Het grappigste vind ik nog dat er door velen Nederlanders wordt gedacht dat onze buurlanden of eerder gezegd Amerika ons tegen die tijd wel uit de klauwen van Islam heeft verlost.

Ik hoop dat of Amerika zich nog überhaupt iets aantrekt van Europa wat zijn bestaanrecht te grabbel gooit of dat Mars tegen die tijd bewoonbaar is.................................................. hmm.

Rado | 07-04-05 | 11:43

@ KoC

Je slaat om 11.34 de spijker op zijn kop..."als een volk zich massaal verzet"

Helaas hebben we een grrot aantal linkse dimmies in Nederland die klaar staan om tegen de nieuwe fascisten aan te schurken!! Ik vrees dat de Nederlanders teveel verdeeld zijn, en dat we daaraan ten onder gaan, niks massaal verzet. Pas als het 2 voor 12 is gaat dat linkse gajes misschien een keer de ogen open. Dan is het echter al te laat en hebben we al een halve maan als symbool in de Nederlandse driekleur opgenomen om onze nieuwe Nederlanders zich hier toch een beetje thuis te laten voelen!!!

zinvol geweld | 07-04-05 | 11:41

@ zinvol geweld
Het in bezit hebben van een bom kan je iedereen wel verwijten. Immers wie heeft nou niet poedersuiker, lucifers en vogelpoep voorhanden? Die ingredienten gewoon mengen in een bepaalde verhouding, vlammetje erbij... en voila.
Het in bezit hebben van munitie. Ooit als een gedacht dat meneer dat volgens goed oud hollands gebruik wilde doorverkopen? Hij had niet eens een pistool.
Plannen van een aanslag op Borselle. Ach links is altijd al tegen kern energie geweest. Bovendien, wat voor bewijs is daar nou van. Alleen maar grootspraak over de telefoon.
Het feit dat hij een journalist slaat? Zou ik ook doen als ik door dat gehyp van hun negen maanden in de cel moest doorbrengen.

King of controversy | 07-04-05 | 11:41

KING? ZE MOETEN MIJ NEGEREN ALS IK 125KM/H RIJD!

dikke deur | 07-04-05 | 11:40

@ KoC

Je slaat om 11.34 de spijker op zijn kop..."als een volk zich massaal verzet"

Helaas hebben we een grrot aantal linkse dimmies in Nederland die klaar staan om tegen de nieuwe fascisten aan te schurken!! Ik vrees dat de Nederlanders teveel verdeeld zijn, en dat we daaraan ten onder gaan, niks massaal verzet. Pas als het 2 voor 12 is gaat dat linkse gajes misschien een keer de ogen open. Dan is het echter al te laat en hebben we al een halve maan als symbool in de Nederlandse driekleur opgenomen om onze nieuwe Nederlanders zich hier toch een beetje thuis te laten voelen!!!

zinvol geweld | 07-04-05 | 11:39

@ Tha wizzard
Wordt straks Anmsterdam gebombardeerd door de Navo.
Raar he!.

Je weet niet half hoe zeer je in de goed erichting zit. Wat de moslims in 20 jaar tijd in servie en de hele balkan hebben geflikt is de boel verpesten en gewoon heel kinderachtig afpakken. Wat de serviers deden was niet meer dan terugslaan omdat ze al jaren werden onderdrukt en vermoord. Dan slaan ze gerechtvaardigd terug en dan worden ze gebombardeerd door de NAVO???? Sanp jij het? Die moslim laggen zich dood want ze hoeven niet eens meer wat te doen, de vijand help ze zeggen ze zelf. En in die trant is het niet ondenkbaar dat Amsterdam gebombardeerd gaan worden als hier de vlam in de pan slaat. Wat de serviers deden is niets meer en niets minder dan dat hier ook gaan gebeuren. Laten we hopen dat tegen die tijd de NAVO het licht heeft gezien en Europa ontdoet van 90% van de moslims. Dat zijn er ongeveer 12 miljoen, lekker herhuisvesten in de moslim wereld.
Alles minder dan dat is kiezen voor de grote oorlog op eigen terrein!!!!!

Rado | 07-04-05 | 11:36

@King of controversy 07-04-05 @ 11:23

Pak je koffer maar.

Zouden ze in Madrid ook zo gedacht hebben voordat daar een paar mobieltjes gingen rinkelen?

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 11:36

@King of controversy: Mohammed Atta was ook gewoon een opgeschoten pubertje met een ietsjes te hoog testosteron-gehalte. En daarna besloot de opgeschoten rakker een volgeladen vliegtuig het World Trade Center in New York binnen te vliegen.

De Vrolijke Kaafir© | 07-04-05 | 11:34

@ Justin
Oké,daar gaan we weer
Laat ik dit keer eens het voorbeeld van Gandhi gebruiken. Een typisch voorbeeld dat iemand met geweld alleen niet kapot te krijgen is. Een ander voorbeeld: Vietnam oorlog. Als een volk zich massaal verzet tegen wat voor mogendheid dan ook is het onoverwinnelijk, zie in dat kader ook het voormalige Joegoslavië tijdens WO-II. En het lijkt mij dat de Britten, Amerikanen en Duitsers toch heel wat meer gewicht in de schaal konden leggen dat iemand als Samir A.

King of controversy | 07-04-05 | 11:34

@ KoC

"opgeschoten pubertjes".... het in bezit hebben van een bom, munitie en plannen voor een aanslag op een kerncentrale gaat mijn definitie van opgeschoten pubertjes te boven...."Gewoon negeren dus" is je advies..... ga dit verhaal ophangen aan de nabestaanden van de bomaanslag in Madrid, die worden nog dagelijks herinnerd aan de acties van dit soort opgeschoten pubertjes.....

zinvol geweld | 07-04-05 | 11:33

Die beste jongen heeft toch helemaal niets gedaan?! Tenslotte heb ik ook kaarten van schiphol, kan anders verdomme helemaal de weg niet vinden.

billiebazoo | 07-04-05 | 11:32

Ach hij slaat de ongelovige bewaking ook nog neer...

Kansloze sukkel moet meteen oprotten na Marotto!

OmeJoop | 07-04-05 | 11:30

@king of controversy,

DING DONG, iemand thuis daar? Wordt eens wakker!! Deze gozer stapt uit de gevangenis en slaat direct iemand voor zijn harses. Hij heeft 'scheit' zoals ze dat mooi zeggen. En deze jongen is niet goed bij zijn hoofd, als we zien wat hij thuis aan het sparen is. Wat denk je nu, dat hij naar huis gaat en thuis gaat zitten met vrouwtje lief, en zijn leven gaat beteren? kom op zeg....

Justin | 07-04-05 | 11:29

Dadelijk krijgt Samir nog bescherming en een huis van de Staat omdat hij bedreigd wordt. Ik zou er niet meer raar van opkijken als dat zou gebeuren. Wat is nu nog raar in Nederland?

Rest In Privacy | 07-04-05 | 11:27

Ik zie dat de rechtse leipo's zichzelf weer goed aan het opfokken zijn (met een enkele uitzondering). Wat is toch jullie probleem? O ja laat maar, jullie zijn doodsbenauwd voor een 150 tal opgeschoten pubertjes met een ietsjes te hoog testoron gehalte. Het zou juist klasse zijn als we ons niets aantrekken van deze terroristen en ze gewoon negeren. Door al die nieuwe wetgeving kom je de terror's in feite tegemoet, omdat je daarmee de rechtstaat aan het wankelen brengt. Maar ja, tegen de tijd dat jullie dat snappen, wonen de eerste mensen al op mars.

King of controversy | 07-04-05 | 11:23

@ HardeHand,

Ach het houdt nederland wel gezellig, de kans om weer eerder te mogen stemmen neemt toe, de kans dat de groep Wilders en Kaalkopjes groeit ook.

Dat deze lieve jongen Samir een journalist slaat werkt alleen maar in ons voordeel, misschien heeft hij nog wel wat vriendjes die kunnen zorgen dat wij met zijn allen een daverend vuurwerk te zien krijgen met Prinsjes-dag.

Een revolutie dood haar eigen kinderen en slechte heelmeesters maken stinkende wonden.

Het is gewoon een kwestie van tijd en geduld HardeHand!!!

BenBack | 07-04-05 | 11:20

Lees dit eens:http://nl.wikipedia.org/wiki/Samir_Azzouz
weg met dit pestventje uit Nederland en snel

StyleTTo | 07-04-05 | 11:20

@rzer0 07-04-05 @ 11:01

Eens kijken of onze kritische media dit oppikken..... (Grappig woord trouwens, Allahtoon)

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 11:11

@toatec 07-04-05 @ 09:08
Rennen naar de politie mooie mafkaan, hebben toch geen tijd voor aangifte op te nemen.
Maar mochten ze na jouw aangifte actie gaan ondernemen wat dan ?
Weet je niet dat het niet strafbaar is om gedetaileerde bouwtekeningen, voorzien van aantekeningen waar het best een bom te plaatsen van Samir zijn varkensstal in het bezit te hebben. Zelfs met aanvullend belastend materiaal zoals een zak met scheermesjes , een baal kunstmest en wat white power debielen video's heeft justitie geen poot om op te staan.
Wat goed is voor de boer is goed voor zijn varkens toch?

capo | 07-04-05 | 11:10

The answer my friends is blowin in the wind
En voor het overige zorg voor het volgende
staan ze met zes wij met zestig
staan ze met een mes wij met een zwaard
staan ze met een pistool wij met een tank
etc etc etc
mocht het de heren niet bevallen lekker terug naar je zandbak en ga met de kamelen een leuk zandkasteeltje maken zijn ze tenminste nog ergens van nut
en kunnen ze daar heel fijn heer en meester spelen
Opzouten en eruit met het hele spul
vraag maar aan allah

endeldarm | 07-04-05 | 11:05

@ThaWizzard

Nee, jij wel :-)

Dat ze zelf blijven zitten is wel duidelijk hoor, wat ik bedoelde (en daar is de politiek nog niet echt rijp voor lijkt het) dat we dit soort gasten gaan UITZETTEN als ongewenste personen, dus TEGEN HUN ZIN in een vliegtuig zetten terug naar het fijne land waar ze toch zo graag willen zijn.......

Dus volgens mij zei ik eigenlijk niks anders dan jij, alleen jij gaat verder over toekomstscenario's zitten denken....

Gies van Agt | 07-04-05 | 11:03

Ik vraag me af hoe die linkse nederkand-haters hier zullen reageren als de botlektunnel wordt opgeblazen door Samir A. en kornuiten.

rzer0 | 07-04-05 | 11:00

Klopt Ome Joop.
Maar links Nederland praat alleen maar over dit kledingmerk terwijl Samir Azzouz ratjes hun gang kunnen gaan.
Laten we hopen dat in hoger beroep links haar zin niet krijgt!

caligula | 07-04-05 | 10:58

Mensen ik zou bijna zeggen geef me een (machine)geweer en ik... (wat zou je zelf willen doen?)

Tja met de die kromspraak hier moet je nog op gaan passen wat je zegt!

Dus doe wat je hart je ingeeft, rechters hebben dat jammergenoeg niet! :-(

OmeJoop | 07-04-05 | 10:56

@linkse loetje
en ik kan jou van harte de fabeltjeskrant aanbevelen.
ik ga niet af op wat media de wereld inslingeren, slechts wat ik zelf constateer,
schijtarabieren slopen torentjes, schijtyanks slopen landjes.

Tubifiks | 07-04-05 | 10:56

HEMELTERGEND

dikke deur | 07-04-05 | 10:55

Waar zijn we nou in godsnaam mee bezig?

HardeHand | 07-04-05 | 10:55

Jaag het schorremorrie de mijnen in! Weg met de Tweede Kamer de Staten Generaal! Weg met de rechtspraak! Weg met alles en iedereen die het niet met ons eens is! Gooi ze in een kamp! Schiet ze af! Verban ze allemaal (naar Madagaskar)! Vooral veel eenvoudige oplossingen voor ingewikkelde problemen! Leve Wilders! Leve Ayaan Hirsi Ali! Olie op het vuur! Laat ze branden! Haalt de benzine en autobanden! Laat de volkswoede vooral gaan!

Waar zijn we nou in godsnaam mee bezig?

HardeHand | 07-04-05 | 10:52

@Tubifiks..
Je raaskalt; de aanslagen van 9/11 mochten van Sjors Boes en zijn neo-fascistenclub gewoon doorgaan om zo een rechtvaardiging te verkrijgen voor een oorlog (afgekeken van Adolf H.'s gefabriceerde Reichtsag-brand). Vervolgens gingen 'de yanken' achter de verkeerde 'boeven' aan..
Aanbevolen documentaires: "The Power of Nightmares" van de BBC, en "The Rise of the Police Sate" van Alex Jones.
Verder wel ongezien de Razende Vlektyphus voor dhr. A.

linkse loetje | 07-04-05 | 10:52

Nou, ik begin langzamerhand ook wel iets te voelen voor uitzetten....

Mensen die misbruik maken van onze gastvrijheid en democratie en ook nog eens twee nationaliteiten bezitten, en Nederland toch alleen maar een k**land vinden, horen die hier wel thuis? En, waarom zouden we dat soort fascistisch uitschot dan nog wel de mogelijkheid willen geven om de veiligheid en sfeer te verzieken?

. Gies van Agt 07-04-05 @ 10:07

Jij snapt het niet man,

deze gelovigen, martelaren van ene A ( lah) blijvne hier echt wel zitten hoor.
Hun bedoeling is duidelijk. De Nederlandse bevolking ombrengen,chaos stichten, de macht over nemen. Dit is de geweldadige tak, je hebt ook een politieke tak, die zit al vast in het zadel in heel veel gemeentbesturen ( en ja hoor via de P.v.d.A en andere linkse rakkers ) en natuurlijk in de tweede kamer.. Deze mensen lijken dan wel geassimileerd te zijn, maar als ze moeten kiezen staan ze toch weer achter hun eigen volk en dat is niet de nederlander.
Dus krijg je straks ( jaartje of tien nog ) een Bosnië effect waarbij wij de Serven/Yougo's zijn.
Wordt straks Anmsterdam gebombardeerd door de Navo.
Raar he!.

ThaWizzard. | 07-04-05 | 10:51

krekar kreeg nog 300.000 gulden mee naar huis.
Bin-Laden zou in dit land nog vrijgesproken worden!

dikke deur | 07-04-05 | 10:48

ja en Slonsdale lost alles op?

Man zoek eerst het adres eens op zodat we ..... tja sorry rechter weer geen bewijs .... kunnen doen!

OmeJoop | 07-04-05 | 10:48

Lonsdale!

caligula | 07-04-05 | 10:46

Feit blijft dat deze "lieve jongen" iedereen voor zijn bek slaat die met hem probeert te praten dus dat gaat niet lukken... Dus die vrijlating was een total boeboe!!!

Dit kon je toch zien aankomen... Waarom niet openbaar gemaakt wanneer en waar dit ongeleid projectiel vrij kwam?

We hebben nog zoiets als het zelfreinigend vermogen van de samenleving toch???

OmeJoop | 07-04-05 | 10:44

@. Justin
Niet te gek duur, in verhouding met de te gekke kwaliteit.........

XiepousnetnY | 07-04-05 | 10:33

goed gesproken Gies, het heeft niets met links of rechts te maken. Ikzelf ben behoorlijk links, maar met een heleboel ideeen van links wil ik ook niets te maken hebben.
O ja, nog even voor die mensen die altijd op de puinhopen van Paars (links)zitten te schelden:
VVD was daar ook van de partij, weet je nog?
En die partij kan je toch echts niet links noemen.

bananenrepubliek | 07-04-05 | 10:32

@Ariel
dat dacht ik ook een poos, zo van dan gaan we wel actie nemen! maar ik vrees dat het zelfs dan bij een hoop gepraat blijft.
dat is eigenlijk het enige goede van de yanken, die brengen de shit wel bij dat tyfusvolk thuis.

Tubifiks | 07-04-05 | 10:31

Degene die Samir afknalt is een HELD van NL
Deze linkse rechtbitch snapt niet waar het hier om gaat...

Als ik Samir Aso (dat is waar de A. voor staat) zou ik snel een aanslag plegen en lekker gemarteld worden (die sukkels willen martelaar worden, dan moet je ze toch wel martelen of niet)

Geef het adres van deze onaangepaste sukkel PLEASE!!

OmeJoop | 07-04-05 | 10:29

Maar hopen dat Nederland snel doelwit wordt van een grote aanslag!

Ariel | 07-04-05 | 10:26

hoeveel kost eigenlijk zo'n longsdale truitje?

Justin | 07-04-05 | 10:25

Waarom rechtser?

We hebben het hier over religieus fascisme mensen..... Mensen die geen enkel respect hebben voor alles wat we hier in Nederland hebben opgebouwd, geloofsfanaten van het engste soort. En als je daar heel erg kritisch over bent, dan ben je rechts?

Gies van Agt | 07-04-05 | 10:25

Gek he dat het hier steeds rechtser word in dit land!!!

biggest | 07-04-05 | 10:21

En Nederland is weer een stukje grauwer geworden. Ik zie steeds meer donkere wolken zich samenpakken aan de hemel.

Lucifer | 07-04-05 | 10:20

Van mij mag Samir A. binnen 2 dagen aan kanker sterven.

Ik vind het alleen jammer voor de kanker.

Of mag ik dit niet zeggen?

TheRealShowstopper | 07-04-05 | 10:20

Gek he dat mensen in longsdale kleding uit hun dak gaan.

Justin | 07-04-05 | 10:15

Nou, ik begin langzamerhand ook wel iets te voelen voor uitzetten....

Mensen die misbruik maken van onze gastvrijheid en democratie en ook nog eens twee nationaliteiten bezitten, en Nederland toch alleen maar een k**land vinden, horen die hier wel thuis? En, waarom zouden we dat soort fascistisch uitschot dan nog wel de mogelijkheid willen geven om de veiligheid en sfeer te verzieken?

Gies van Agt | 07-04-05 | 10:07

het maakt allemaal geen ene flikker uit of hij nu vrij rondloopt of in de bak zit.
sterker nog, in de bak weet hij zich omgeven door land en idee genoten alwaar hij dus op gecontreerde wijze zijn plannen kan smeden. na 7 jaar is hij dan volleerd terrorist en kan het opblazen beginnen, met dank aan de belastingbetaler.
als hij vrij is idem eigenlijk, dus waar hebben we het over. enige effectieve tegenmaatregel is zoals door velen aangehaald, uitzetten die handel. of volgens de rifwetten zijn hoofd eraf, maar dat zal wel niet mogen.

Tubifiks | 07-04-05 | 10:01

Ik loop me al jarenlang te ergeren aan ons justitieel apparaat.
Rechters in hun ivoren torens die denken dat je de strijd tegen terrorisme met fairplay en regeltjes kunt winnen en daarbij maar voorbij gaan aan het recht van de gewone mensen op veiligheid.
Neem daarbij nog een volkomen incapabele politie die zichzelf maar op de borst blijft slaan met dalende criminaliteitscijfers. Die daling komt echter alleen maar door het feit dat een heleboel mensen niet meer de moeite nemen om aangifte te doen omdat de politie daar toch niets mee doet. (of zelfs de aangifte niet opneemt omdat het geen prioriteit heeft). Het percentage opgeloste gevallen stijgt nl NIET.
Stel daarboven nog een stel politici (van links EN van rechts) die alleen het kiezersvolk naar de bek proberen te praten (en te liegen) en je hebt een prachtige voedingsbodem voor onrust en geweld.
Je kan lullen wat je wilt over die rare Amerikanen, maar ze hebben in ieder geval begrepen dat een zachte aanpak niet helpt en leggen hun prioriteit bij de bescherming van hun burgers. Zo zou het ook in Nederland moeten werken, maar hier hebben de gewone burgers geen prioriteit, maar proberen ze zo correct mogelijk te zijn tegen criminelen.
Blijf ik met de vraag zitten of dit nou angst is voor hun eigen pity ass, of gewoon dommigheid?

bananenrepubliek | 07-04-05 | 09:59

Leuk staaltje van de rechtbank Rotterdam, welke zelfs in de gerechtelijke wereld bekend staat als een ultra links bolwerk. Wat die gasten allemaal flikken is echt ongelooflijk, en ik spreek uit ervaring. Ik gok dat het hof D-H Samir gewoon veroordeeld, maar dat hij tegen die tijd allang niet meer te vinden is.....

Carpa | 07-04-05 | 09:52

Voorkomen is beter dan genezen ??!!!

Wel lekker veel moeite steken om te leren hoe we genezen, maar voorkomen, hoo maar. Dit soort toestanden laat weer eens zo duidelijk zien dat een democratische rechtstaat niet opgewassen is tegen de problemen die we nu hebben en in de toekomst zeker zullen krijgen.... het is gewoon wachten op de eerste aanslag, en god wat mooi zeg dat we dan al in de Arena geoefend hebben om de slachtoffers te bergen............

Gies van Agt | 07-04-05 | 09:44

misschien een ideetje he:
als er nu weer zo'n jochie wordt opgepakt waarvan het OM vantevoren kan gokken dat ze hem niet veroordeeld krijgen, laat hem dan opeens vrij, trek de aanklacht in en bedank hem op TV uitvoering voor de samenwerking.
Resultaat: niemand vertrouwt die jongen nog (of nog leuker), hij staat voor lul want hij is opeens geen martelaar meer en we hebben nooit meer last van hem.
Idee?

bureaula | 07-04-05 | 09:34

en het moslim terroristje is deur van de gevangenis nog niet op begint te hoeken...
Conclusie: niets geleerd.
Feit: hij is en blijft staatsgevaarlijk
Opmerkelijk: een rechter die - mag ik aannemen 6 jaar heeft "gestudeerd" - denkt daar anders over.

Crazy_nl; als de Nederlandse justitie en politiek te slap is om over de algemene veiligheid te waken komen inderdaad de gevoelens naar boven die jij beschrijft.

In Florida mag je bij bedreiging een belager neerknallen..

Rest In Privacy | 07-04-05 | 09:23

Wat voor bewijs heb je nog meer nodig? Daarbij kun je ervan op aangaan dat ze echt nog wel en tape-je of 1000 met telefoongesprekken en observatierapporten hebben.
Waarom rot hij niet gewoon een eind als het 'm hier niet bevalt. Ik hoop dat ie elke keer als ie op straat loopt ligt te loeren of er niemand met een loodpomp op m ligt te aimen.

justice for all! | 07-04-05 | 09:20

is die rechter al doorgelicht op steekpenningen van Al Qaeda?
Schandalig dat ie vrijgelaten is. Waar is JP nu met zijn normen en waarden?
Dit soort figuren vergroot de nationale veiligheid op straat niet.

Rest In Privacy | 07-04-05 | 09:16

@toates:'eigenrechting' en 'tewijfelachtig'en 'hebben je jullie aan te houden'.

.. en TOCH geslaagd voor de inburgeringscursus? Knap hoor!

petbur | 07-04-05 | 09:15

Door deze uitspraak komen de verkeerde mensen inde politiek. Mensen als Wilders krijgen meer en meer aanhang door de onwetenheid van de (niet al te slimme)medemens.Als er niet snel wat veranderd word door justitie en de politiek zal het er binnen kort niet veiliger worden op straat (voor alochtoon en autochtoon).

Ook ik wil hier niet in mee gaan maar het word door de wet welaantrekelijk gemaakt.
Na drie keer het ziekenhuis te zijn ingeschop (door alochtonen)ben ik ook op het punt gekomen dat ik een wapen zal gaan kopen om mij zelf en de mensen om mij heen te beschermen tegen het uitschot van de nederlandse maatschappij. (Ook nederlanders vallen daar onder mensen!!!)

"IK WORD GEDISCRIMINEERD OMDAT IK WIT BEN IN MIJN EIGEN LAND OMDAT HASSAN NAAST ME STAAT TE SCHREEUWEN DAT JUIST HIJ GEDISCRIMINEERD WORDT ACHTER IN DE RIJ"

(waarna hij direct geholpen word en ik nogsteeds in de rij mag wachten, voor mijn paspoortje om dit land ff te kunnenverlaten )

crazy_nl | 07-04-05 | 09:15

@zinvol geweld

Ja lust ik er nog wel in.

Je zegt feitelijk dat hij volgens jou wel schuldig.

Maar omdat vwe in een rechtsstaat en een democratie geen lynchtoestanden willen, hebben we afgesproken dat de rechter bepaalt of iemand schuldig is of niet.

Daar hebben je jullie aan te houden, zoniet, als je over gaat tot eigenrechting, dan ben je zelf strafbaar.

Persoonlijk vind ik al zeer tewijfelachtig dat Dmititri hier Samir's adres geeft. Als er nu een aanslag tegen Samir komt, zal ik persoonlijk daarvan melding maken bij de politie en is hij medeverantwoordelijk.

toatec | 07-04-05 | 09:08

Een schande voor onze rechtstaat dat deze geitenneuker slachter der Islam wordt vrijgesproken!
Waarom is hij trouwens niet uitgezet en als ongewenst vreemdeling behandeld!
Deze Samir A is levensgevaarlijk een tikkende tydbom,zie hoe hij zijn agressie op de mensen van de pers botvierden!
Misschien moeten wij als burgers van dit land maar een eigen veiligheids dienst oprichten met ex mariniers en commando,s om in dit soort gevallen deze figuren voorgoed naar de eeuwige jachtvelden te sturen!

nummertje | 07-04-05 | 09:07

Toch maar weer de doodstraf invoeren voor dit soort mogeulen???

Emileski | 07-04-05 | 09:04

waarom wonen we niet in LA afschieten die mongeulen

mazzl | 07-04-05 | 09:02

@ toatec

Onschuldig in juridische zin is iets anders dan werkelijk onschuldig zijn.
Deze gast had een bom thuis, plattegronden van een kerncentrale en de tweede kamer, haatliteratuur van achterlijke baardmansen en weet ik wat voor leuke atributen. Hij had contacten met die handgranaatjongens uit Den Haag, is verdachte geweest van een gewapende overval en blijkt nu zonneklaar ook een openlijke geweldpleger te zijn. Kortom een klein typhushondje...

Dat een stelletje wereldvreemde rechters hier geen verband IN WIL zien, terwijl iedereen die zijn verstand gebruikt wel een verband ziet, pleit in mijn ogen deze figuur niet vrij.
Dit stelt die terreuroefening in de Arena wel in een leuk daglicht. Met deze vrijspraak is zo'n aanslag weer een stukje dichterbij gekomen.

Verder mijn complimenten voor RADO die elke keer weer de vinger op de zere plek legt met heldere en duidelijke analyses en betogen. Door dat soort mensen wordt ik gesterkt in mijn visie op de Islam, anders ga je toch echt geloven dat je de enige bent die die gevaren ziet. Het zure is wel dat al die linkse anti-fascisten niet het openlijke fascisme van de huidige Islam onder ogen willen zien. Hoe lang zal het duren voordat deze blinden de ogen geopend wordt????

zinvol geweld | 07-04-05 | 08:56

Fijn heh jongens, een land vol linkse geitenwollensokken rechters.

sanniejj | 07-04-05 | 08:50

nederland is gewoon een kutland waarvan de wet niet klopt..

als ze die samir eens een klap tegen zn kop geven ^^

Hoax.hx | 07-04-05 | 08:50

-edit: posten van telefoongids=ban -

Dmitri | 07-04-05 | 08:49

Allemaal in beton gieten en heien !

corvanderlaak | 07-04-05 | 08:45

Ik zie net op de TV dat de pliesie 'geen tijd had' om de aangifte van de twee fotografen op te nemen...

Che Bruta | 07-04-05 | 08:44

Ik zie net op de TV dat de pliesie 'geen tijd had' om de aangifte van de twee fotografen op te nemen...

Che Bruta | 07-04-05 | 08:44

Samir A. heeft volledig gelijk dat hij die persratten een klap verkoopt.

Hij is onschuldig bevonden door de rechtbank en toch wordt hij door dit journalistenvolk belaagd als een misdadiger.

Hij heeft notabene 9 maanden vastgezeten door verdachtmakingen van die duffe Groninger en zijn AIVD terwijl hij nu maar veroordeeld is tot drie maanden wegens bezit van een wapen.

Als ik hem was zou ik schadevergoedingen gaan eisen.

Dan moeten ze hem maar met rust laten en zijn privacy respecteren.

Boontje komt om zijn loontje

toatec | 07-04-05 | 08:38

Das inderdaad met de harde hand, Hardehand ;-)

Rest In Privacy | 07-04-05 | 08:08

Lees eens deze reacties en denk eens na. Ik heb zelden meer achterlijkheid bij elkaar gezien. Bah! Wat een plebs! Wat een gepeupel! Ga toch eens een echte volkswoede organiseren in plaats van dom te blaten. Terug naar de middeleeuwen jullie allemaal! Pak je hooivorken en dorsvlegels. Pak een touw en hang ze op! Weg met het uistschot! Weg met de rechtspraak! Weg met de Tweede Kamer!

HardeHand | 07-04-05 | 08:06

1 x raden van welke partij de desbetreffende rechter lid is.....

burnie | 07-04-05 | 07:19

Weet nou niemand waar zijn huis woont ?

bassio | 07-04-05 | 07:09

Die Samir A had na dat incident meteen het land uit moeten worden gezet. No tolerance.

..zapper | 07-04-05 | 06:49

btw als kouwes er echt een keer mee kapt mag ik dan zijn plaats innemen het schrijven zonder leestekens enzo heb ik al onder de knie

ABEZAP | 07-04-05 | 04:24

Kris> niet eens :P laatste keer dat wij daar waren wouden ze ons zo snel mogelijk weg hebben :)

illy byte, als jij morgen maxima gepaald ziet worden door jackspijperman, richt jij dan je aandacht achter je waar balkenende zich laat uitwonen door de 7dwergen??

nee nau dan :) als er een rechtzaak komt zal er meer info komen op een der diverse logs :) btw die foto op de telegraaf site slaat nergens op, de rest van de foto's is veel duidelijker. (en nee kan ze ivm copyright onzin niet online zetten:S )

ABEZAP | 07-04-05 | 04:22

linkse rechters zijn onze ondergang en Starneuker zuigt, maar die heeft gelukkig totaal geen invloed.

collapse | 07-04-05 | 04:19

Godverdomme! als ik 2 km/u te hard rijd is dat duidelijk en wordt ik ongenadig op de bon geslingerd.... Maar plattegronden, materialen, wapens..... neuh.... dat is alleen maar dreiging... Ongezien de typhus! Kloteland waar ik van hou.... ik ga pleitte.... Zoek het maar uit. Nederland is een staat aan het worden die de echte klootzakken de hand boven het hoofd houdt omdat er aan de gewone burger meer te verdienen valt. Bah.... ik wordt er ziek van!

Major Glory | 07-04-05 | 03:32

@ K. Leajeau
Moet wel overtuigend worden aangetoond.
Grijs gebied.
Vrijlaten, gelijk iemand neerhoeken.
Aangetoond.
No probs?

vander F | 07-04-05 | 03:06

@Van der F,

Wist je dat je voor voorbereiding van een misdrijf waar meer dan 8 jaar op staat, 2/3 van de totale straf van de desbetreffende misdrijf kan krijgen?

Je hoeft dus niet altijd eerst iets te flikken voordat je kan worden opgepakt, alleen lijkt dat in dit geval wel zo te zijn.

K. Leajeau | 07-04-05 | 03:02

Toch vind ik het eng gedrag... jongens van 18 jaar horen zich toch bezig te houden met het scoren met meisjes (of jongens) en het bijhouden van leeggedronken bierglazen in de kroeg?

Commisaris T-Rex | 07-04-05 | 02:52

De ver-her-inrichting van dit land lijkt even stuurloos voor zover dit al niet altijd al het geval was.
Maar goed, de wal keert het schip vanzelf wel.
Altijd al geweest, zal altijd zeau zijn.
Fijne whiskey overigens.
Morgen vrij.
Krijg Judge neigingen.
Iemand die nog wil reaguren?

vander F | 07-04-05 | 02:41

Nee hoor Watcher,
Je moet toch echt eerst wat flikken voordat je mag gaan zitten.
Als ik voor mijn gedachten alleen al veroordeeld kon worden, kreeg ik 20 jaar met TBS.

vander F | 07-04-05 | 02:30

Zeau bluei,
is weer fijn opgemerkt.
Moet de ene keer naar een yummie banner met een toch niet echt lekker wijf kijken en na een F5 willen ze dat ik wat ringtones moet aanschaffen waar ik echt niet op sta te wachten maar waar hebben we het over.
Als die fotograaf maar een aangifte doet, hebben we het vooralsnog maar even mee te doen.

vander F | 07-04-05 | 02:28

Naief nederland reageert pas als onze islamitische vriend een gebouw opblaast of hirshi ali neersteekt. Want hij heeft alles wel gereed om een aanslag te plegen maar hij heeft niks gedaan. Het wordt dus wachten tot het te laat is voor justitie reageert. Zo gaat dat in ons knuffelland...

Watcher | 07-04-05 | 02:24

@ Moi
Het is dan ook weer overdreven sociaal dat je zo'n lulverhaal
quadrupel ver-herpost zonder dat de log nazi's je een vette ban of minstens een ruige waarschuwing geven.
Verder wel een aardig invoelend verhaal hoor, alleen is 1X wel voldoende.

vander F | 07-04-05 | 02:21

Leuk. Denk je even de telegraaf te checken aangezien die fotograaf vd beste, of ehh... herstel meestgelezen, krant van nederland was, lees je zon heerlijk sensationele (omdat ons eige aangaat)trigger waardoor je wel op de leesdoor-hyperlink moet klikken

www.telegraaf.nl/binnenland/19680881/S...

En dan krijg je een mooi staaltje reclameaquisitie! Heerlijke Flash banner die over de eigenlijke content heen schuift met als beeld zon explosie waarmee ze in een strip een geluid aanduiden. Big Bang. Lachen. Dacht laat ik nog eens kijken. F5, maar nu een andere reclame, en wederom een zeer uitgekiende! Volkswagen, sommige mensen hebben meer ruimte nodig.
Weer F5en dan maar. Nu minder spectaculair op het eerste gezicht, maar toch, TNT, is dat geen gevaarlijk explosief? Yes. De F5knop is snel weer ingedriukt maar helaas gooit GSMweb roet in het eten, hier kan ik even geen geweldadige link met Samir A mee bedenken

Ik post dit gewoon maar 1 x, okee .moi?

bluei | 07-04-05 | 02:14

Gevaar komt van link 06-04-05 @ 23:52

Ik ben dan wel autochtoon maar heb dit ook al sinds eind 80er jaren gezien.
In die tijd had ik diverse moslim vrienden, maar bij de vrienden van die vrienden kon je die haat al merken.
-
De grap is dat er een paar zijn die zich wel willen aanpassen en dat ook doen.
Die zouden ook geen problemen opleveren, echter de grootste meerderheid, ca 75%, wenst niets met ons te maken te hebben en zijn alleen maar hier omdat we goede sociale voorzieningen hebben.
-
Links Nederland gebruikt die paar die wel goed zijn om die 75% die alleen maar parasiteren goed te praten
Dit is door Kok en zijn bende zo heftig gedaan dat nu de gemiddelde Nederlander als de dood om ook maar iets negatiefs over gekleurde buitenlanders te zeggen.
-
Tja, nu zijn veel autochtone Nederlanders het (nog) stiekum zat.
Maar de door paars "opgeleide" politici die we nu hebben, komen niet uit hun "allochtonen mag je niet aanpakken" stramien.
-
Dit heeft tot gevolg dat er van gekleurde allochtonen nog steeds alles wordt gedoogd.
Daardoor zal ultra rechts steeds meer leden krijgen.
Het zal je misschien opgevallen zijn dat het opleidingsniveau van het kader bij ultra rechts ook steeds hoger wordt.
Dit proces is al jaren aan de gang, maar is laatste 2 jaar in een stroomversnelling gekomen.
-
De reactie van onze regering is niet om de allochtonen dezelfde regels als voor autochtonen op te leggen maar om de regels voor autochtonen te verharden.
Dit heeft natuurlijk als resultaat dat de stroomversnelling een woeste waterval wordt.
-
Zoals je nu al ziet is Nederland steeds rasistischer aan het worden.
Ik heb het gevoel dat Nederland nu een oververhitte frituurpan is.
Als niet snel het gas wordt uitgedraaid slaat de vlam in de pan.
-
Op dit moment zou ik niet teveel van de regering verwachten.
Op een paar na hebben die nog niets door.
Die paar die het wel door hebben probeert men steevast als "populisten" belachelijk te maken.
Bij AHA durven ze dat niet want die is namelijk ook gekleurd en daar mag je immers niks negatiefs over zeggen. (geinig hè ?)
-
Met "allochtonen" worden in Nederland vrijwel uitsluitend Moslims van rond de Middellandse zee bedoeld.
Ben je moslim uit dit gebied zou ik de boel de komende paar jaar goed in de gaten gaan houden.
Ben je Aziaat of zo is er niets aan de hand.
-
Helaas, ziehier het resultaat van overdreven "sociaal" doen.
..

Moi | 07-04-05 | 02:00

Gevaar komt van link 06-04-05 @ 23:52

Ik ben dan wel autochtoon maar heb dit ook al sinds eind 80er jaren gezien.
In die tijd had ik diverse moslim vrienden, maar bij de vrienden van die vrienden kon je die haat al merken.
-
De grap is dat er een paar zijn die zich wel willen aanpassen en dat ook doen.
Die zouden ook geen problemen opleveren, echter de grootste meerderheid, ca 75%, wenst niets met ons te maken te hebben en zijn alleen maar hier omdat we goede sociale voorzieningen hebben.
-
Links Nederland gebruikt die paar die wel goed zijn om die 75% die alleen maar parasiteren goed te praten
Dit is door Kok en zijn bende zo heftig gedaan dat nu de gemiddelde Nederlander als de dood om ook maar iets negatiefs over gekleurde buitenlanders te zeggen.
-
Tja, nu zijn veel autochtone Nederlanders het (nog) stiekum zat.
Maar de door paars "opgeleide" politici die we nu hebben, komen niet uit hun "allochtonen mag je niet aanpakken" stramien.
-
Dit heeft tot gevolg dat er van gekleurde allochtonen nog steeds alles wordt gedoogd.
Daardoor zal ultra rechts steeds meer leden krijgen.
Het zal je misschien opgevallen zijn dat het opleidingsniveau van het kader bij ultra rechts ook steeds hoger wordt.
Dit proces is al jaren aan de gang, maar is laatste 2 jaar in een stroomversnelling gekomen.
-
De reactie van onze regering is niet om de allochtonen dezelfde regels als voor autochtonen op te leggen maar om de regels voor autochtonen te verharden.
Dit heeft natuurlijk als resultaat dat de stroomversnelling een woeste waterval wordt.
-
Zoals je nu al ziet is Nederland steeds rasistischer aan het worden.
Ik heb het gevoel dat Nederland nu een oververhitte frituurpan is.
Als niet snel het gas wordt uitgedraaid slaat de vlam in de pan.
-
Op dit moment zou ik niet teveel van de regering verwachten.
Op een paar na hebben die nog niets door.
Die paar die het wel door hebben probeert men steevast als "populisten" belachelijk te maken.
Bij AHA durven ze dat niet want die is namelijk ook gekleurd en daar mag je immers niks negatiefs over zeggen. (geinig hè ?)
-
Met "allochtonen" worden in Nederland vrijwel uitsluitend Moslims van rond de Middellandse zee bedoeld.
Ben je moslim uit dit gebied zou ik de boel de komende paar jaar goed in de gaten gaan houden.
Ben je Aziaat of zo is er niets aan de hand.
-
Helaas, ziehier het resultaat van overdreven "sociaal" doen.

Moi | 07-04-05 | 02:00

.Gevaar komt van link 06-04-05 @ 23:52

Ik ben dan wel autochtoon maar heb dit ook al sinds eind 80er jaren gezien.
In die tijd had ik diverse moslim vrienden, maar bij de vrienden van die vrienden kon je die haat al merken.
-
De grap is dat er een paar zijn die zich wel willen aanpassen en dat ook doen.
Die zouden ook geen problemen opleveren, echter de grootste meerderheid, ca 75%, wenst niets met ons te maken te hebben en zijn alleen maar hier omdat we goede sociale voorzieningen hebben.
-
Links Nederland gebruikt die paar die wel goed zijn om die 75% die alleen maar parasiteren goed te praten
Dit is door Kok en zijn bende zo heftig gedaan dat nu de gemiddelde Nederlander als de dood om ook maar iets negatiefs over gekleurde buitenlanders te zeggen.
-
Tja, nu zijn veel autochtone Nederlanders het (nog) stiekum zat.
Maar de door paars "opgeleide" politici die we nu hebben, komen niet uit hun "allochtonen mag je niet aanpakken" stramien.
-
Dit heeft tot gevolg dat er van gekleurde allochtonen nog steeds alles wordt gedoogd.
Daardoor zal ultra rechts steeds meer leden krijgen.
Het zal je misschien opgevallen zijn dat het opleidingsniveau van het kader bij ultra rechts ook steeds hoger wordt.
Dit proces is al jaren aan de gang, maar is laatste 2 jaar in een stroomversnelling gekomen.
-
De reactie van onze regering is niet om de allochtonen dezelfde regels als voor autochtonen op te leggen maar om de regels voor autochtonen te verharden.
Dit heeft natuurlijk als resultaat dat de stroomversnelling een woeste waterval wordt.
-
Zoals je nu al ziet is Nederland steeds rasistischer aan het worden.
Ik heb het gevoel dat Nederland nu een oververhitte frituurpan is.
Als niet snel het gas wordt uitgedraaid slaat de vlam in de pan.
-
Op dit moment zou ik niet teveel van de regering verwachten.
Op een paar na hebben die nog niets door.
Die paar die het wel door hebben probeert men steevast als "populisten" belachelijk te maken.
Bij AHA durven ze dat niet want die is namelijk ook gekleurd en daar mag je immers niks negatiefs over zeggen. (geinig hè ?)
-
Met "allochtonen" worden in Nederland vrijwel uitsluitend Moslims van rond de Middellandse zee bedoeld.
Ben je moslim uit dit gebied zou ik de boel de komende paar jaar goed in de gaten gaan houden.
Ben je Aziaat of zo is er niets aan de hand.
-
Helaas, ziehier het resultaat van overdreven "sociaal" doen.

Moi | 07-04-05 | 01:59

.Gevaar komt van link 06-04-05 @ 23:52

Ik ben dan wel autochtoon maar heb dit ook al sinds eind 80er jaren gezien.
In die tijd had ik diverse moslim vrienden, maar bij de vrienden van die vrienden kon je die haat al merken.
-
De grap is dat er een paar zijn die zich wel willen aanpassen en dat ook doen.
Die zouden ook geen problemen opleveren, echter de grootste meerderheid, ca 75%, wenst niets met ons te maken te hebben en zijn alleen maar hier omdat we goede sociale voorzieningen hebben.
-
Links Nederland gebruikt die paar die wel goed zijn om die 75% die alleen maar parasiteren goed te praten
Dit is door Kok en zijn bende zo heftig gedaan dat nu de gemiddelde Nederlander als de dood om ook maar iets negatiefs over gekleurde buitenlanders te zeggen.
-
Tja, nu zijn veel autochtone Nederlanders het (nog) stiekum zat.
Maar de door paars "opgeleide" politici die we nu hebben, komen niet uit hun "allochtonen mag je niet aanpakken" stramien.
-
Dit heeft tot gevolg dat er van gekleurde allochtonen nog steeds alles wordt gedoogd.
Daardoor zal ultra rechts steeds meer leden krijgen.
Het zal je misschien opgevallen zijn dat het opleidingsniveau van het kader bij ultra rechts ook steeds hoger wordt.
Dit proces is al jaren aan de gang, maar is laatste 2 jaar in een stroomversnelling gekomen.
-
De reactie van onze regering is niet om de allochtonen dezelfde regels als voor autochtonen op te leggen maar om de regels voor autochtonen te verharden.
Dit heeft natuurlijk als resultaat dat de stroomversnelling een woeste waterval wordt.
-
Zoals je nu al ziet is Nederland steeds rasistischer aan het worden.
Ik heb het gevoel dat Nederland nu een oververhitte frituurpan is.
Als niet snel het gas wordt uitgedraaid slaat de vlam in de pan.
-
Op dit moment zou ik niet teveel van de regering verwachten.
Op een paar na hebben die nog niets door.
Die paar die het wel door hebben probeert men steevast als "populisten" belachelijk te maken.
Bij AHA durven ze dat niet want die is namelijk ook gekleurd en daar mag je immers niks negatiefs over zeggen. (geinig hè ?)
-
Met "allochtonen" worden in Nederland vrijwel uitsluitend Moslims van rond de Middellandse zee bedoeld.
Ben je moslim uit dit gebied zou ik de boel de komende paar jaar goed in de gaten gaan houden.
Ben je Aziaat of zo is er niets aan de hand.
-
Helaas, ziehier het resultaat van overdreven "sociaal" doen.

Moi | 07-04-05 | 01:59

.Gevaar komt van link 06-04-05 @ 23:52

Ik ben dan wel autochtoon maar heb dit ook al sinds eind 80er jaren gezien.
In die tijd had ik diverse moslim vrienden, maar bij de vrienden van die vrienden kon je die haat al merken.
-
De grap is dat er een paar zijn die zich wel willen aanpassen en dat ook doen.
Die zouden ook geen problemen opleveren, echter de grootste meerderheid, ca 75%, wenst niets met ons te maken te hebben en zijn alleen maar hier omdat we goede sociale voorzieningen hebben.
-
Links Nederland gebruikt die paar die wel goed zijn om die 75% die alleen maar parasiteren goed te praten
Dit is door Kok en zijn bende zo heftig gedaan dat nu de gemiddelde Nederlander als de dood om ook maar iets negatiefs over gekleurde buitenlanders te zeggen.
-
Tja, nu zijn veel autochtone Nederlanders het (nog) stiekum zat.
Maar de door paars "opgeleide" politici die we nu hebben, komen niet uit hun "allochtonen mag je niet aanpakken" stramien.
-
Dit heeft tot gevolg dat er van gekleurde allochtonen nog steeds alles wordt gedoogd.
Daardoor zal ultra rechts steeds meer leden krijgen.
Het zal je misschien opgevallen zijn dat het opleidingsniveau van het kader bij ultra rechts ook steeds hoger wordt.
Dit proces is al jaren aan de gang, maar is laatste 2 jaar in een stroomversnelling gekomen.
-
De reactie van onze regering is niet om de allochtonen dezelfde regels als voor autochtonen op te leggen maar om de regels voor autochtonen te verharden.
Dit heeft natuurlijk als resultaat dat de stroomversnelling een woeste waterval wordt.
-
Zoals je nu al ziet is Nederland steeds rasistischer aan het worden.
Ik heb het gevoel dat Nederland nu een oververhitte frituurpan is.
Als niet snel het gas wordt uitgedraaid slaat de vlam in de pan.
-
Op dit moment zou ik niet teveel van de regering verwachten.
Op een paar na hebben die nog niets door.
Die paar die het wel door hebben probeert men steevast als "populisten" belachelijk te maken.
Bij AHA durven ze dat niet want die is namelijk ook gekleurd en daar mag je immers niks negatiefs over zeggen. (geinig hè ?)
-
Met "allochtonen" worden in Nederland vrijwel uitsluitend Moslims van rond de Middellandse zee bedoeld.
Ben je moslim uit dit gebied zou ik de boel de komende paar jaar goed in de gaten gaan houden.
Ben je Aziaat of zo is er niets aan de hand.
-
Helaas, ziehier het resultaat van overdreven "sociaal" doen.

Moi | 07-04-05 | 01:58

De neergeslagen fotograaf was op de radio vannacht. Na het voorval belde hij met het Nieuwegeinse politiebureau, maar de dienstdoende politieagente wilde geen aangifte van hem opnemen: ze had het veel te druk.... Hij moest een ander keertje maar terugkomen.

Ganglion | 07-04-05 | 01:27

Heb die godsaanbidder als hobby makettes bouwen met die plattegronden van oa. de kerncentrale?

Zo van als jij een spuitbus heb gekocht mag ik jou ook niet aanklagen dat je grafitti gaat spuiten bij mij dan ook niet op?

Flikker toch ff een eind op.

Joeper de poeper | 07-04-05 | 01:10

Waarom zie ik dat Indymedia tuig of kaalkopjes nou niet protesteren bij dit soort vrijlatingen? Dit slag is toch voor zowel links, midden, rechts een gevaar? Man man man... Doe maar gewoon dan ga je vanzelf je graf in land...

Je Zwager | 07-04-05 | 01:00

Hoor ik daar de "Kaalkopje Creator" weer een nieuwe lading kaalkopjes afleveren ?
-
In het kader van "de boel bijeen houden" moeten ze natuurlijk geen allochtone aspirant terrorist in de gevangenis gaan gooien.
En als die binnen een paar minuten na vrijlating iemand tegen het wegdek slaat moeten we dat natuurlijk wel weer gedogen.
-
Nee, dan die blanke kaalkopjes.
Voor hun geldt natuurlijk "zero tolerance", dus direct de gevangenis in met dat blanke tuig.
We moeten onze arabische medelanders wel laten zien hoe blij we met hun aanwezigheid en vooral hun "bijdrage" aan onze welvaart zijn.

Moi | 07-04-05 | 00:40

Meneer Pechtold belt als burgemeester van Wageningen na de moord op Pim Fortuyn een groenlinkser uit de gemeenteraad, die op zijn beurt bevestigde dat inderdaad Volkert van der Graaf niet alleen handelde maar vanuit de de milieubeweging en extreem links door dit ambtsgeheim door te sluizen aan de diverse organisaties rond Volkert van der Graaf. Meer had de Aivd niet nodig.
Kaltgestellt heet dat.
Justitie liet een moslimterrorist uit Rotterdam ontsnappen. De man vlucht naar Frankrijk en verraadt daardoor meer dan 30 moslimterroristen van zijn cel in Parijs. Wat doet Amnesty International deze week? Klagen over de brute politiebehandeling van deze lieve kereltjes. Onderhand begint het extreem-linkse front aardig te rafelen. Samir de
sukkelige amateurterrorist, die allang in de gaten werd gehouden, is net als die dikkerd in Den Haag gewoon volgestopt met een nutteloos wapen, overjarige kaarten, een kogelvrij vest, dat waarschijnlijk helemaal niet kogelvrij meer is en een bom zonder ontstekingsmechanisme. De enige misrekening van de Aivd is dat de uitkeringstrekkers van de Hofstadgroep voor 5 euro per stuk een paar handgranaten van een albanees gekocht bleken te hebben en dat niet per telefoon besproken hadden. Het begint een beetje heel erg te lijken op de trukendozen van het naoorlogs Militair Gezag. waarschijnlijk gaat het salaris van de directeur omhoog met de stijging van het aantal werknemers bij de Aivd. Misschien zouden ze net als in Amerika Hollywood moeten vragen scenario's te verzinnen. Ik vind dit te veel op een slechte Baantjer aflevering lijken.

brom | 07-04-05 | 00:38

Iemand het filmpje voor mij waarin deze geitenneuqert de fotograaf in elkaar slaat? (en niet die van rtlnieuws, die hebben het moment supreme er uit geknipt)

K. Leajeau | 07-04-05 | 00:19

@ Gevaar komt van link 06-04-05 @ 23:52
Het spijt me voor je, maar ik heb mijn kop al geruime tijd uit het zand. Maar ik kan nog niets bespeuren wat eventueel een zandstorm zou kunnen veroorzaken. Ik denk daarom ook dat de gevaren die jij ziet gewoon Fata Morgana's zijn.

King of controversy | 07-04-05 | 00:14

@ push
Hoezo ben ik een simpele ziel die het hele Westen verneukt heb?

King of controversy | 07-04-05 | 00:11

@Polderklootzak

Volgens mij heet ie Anton

litebyte | 06-04-05 | 23:58

He hallo hij is vrij gesproken! Het is een stuk extremistisch tuig maar vrij, en nee deze keer was het geen vorm foutje.

En het ging over die klap en dat mes... Alle journaals zo'n beetje gezien, maar geen mes.
Er was dus helemaal geen mes. Een mes was zeker getoond op een van de vele camera's.
Ben benieuwd of de fotograaf aangifte doet van dat mes, zou wel niet.

litebyte | 06-04-05 | 23:56

Rado heeft een niet te onderschatten kennis van feiten.

Bijna niemand heeft door dat de barmhartige Samaritanen (lees: West-Europeanen) misbruikt worden door de moslims. Ze hebben maar 1 doel, die door onwetendheid (lees: kop in het zand)van ons werkelijkheid zal gaan worden.

De zgn. 'goede' moslims praten ons naar de mond, zodat wij in een tweestrijd terecht komen waarvan zij uiteindelijk gaan profiteren.

Jullie moesten eens weten hoe zo'n hekel de moslimgemeenschap aan de autochtone Nederlander heeft. Sinds begin jaren 80 ben ik al op de hoogt van die haat, omdat ik zelf jaren heb rondgelopen in die gemeenschap. En ja, ik als niet-autochtone Nederlander heb ook zo gepraat geef ik toe. Indoctrinatie is daar aan de orde van de dag.

Ik weet nu beter.

Ik zal hierover niet meer gaan posten, maar ik zou zeggen: hou Rado's woorden in gedachten.

Gevaar komt van link | 06-04-05 | 23:52

jammer dat ie A. heet en een balkje over zijn ogen heeft, het is hier wel eens stijlozer geweest.

polderklootzak | 06-04-05 | 23:49

@ Rado & King of controversy:
De mens, de mens, een wolf!
Naar W.F. Hermans
Het is niet verboden om naïef te zijn! En die is van mij zelf!

Nooit meer slapen | 06-04-05 | 23:43

die azzouz, druk kereltje. maar in ieder geval kunnen we in alle rust plannen maken om samir te mollen, geen rechter die dat vervelend vindt

Leon G | 06-04-05 | 23:42

Dit wordt de Mohammed Atta van de lage landen.

Met de steun van Justitie, kan hij zich rustig op een terreurdaad voorbereiden. En daarna kan de regering met een gerust hart een Nederlandse versie van de Patriot Act invoeren.

Ahum | 06-04-05 | 23:41

King of controversy = king of bullshit
Zulke mensen met hun simpele ziel hebben het westen verneukt(zeg maar verkocht.

push | 06-04-05 | 23:41

ABEZAP.... Hmm... dat is ook wat! En dan te bedenken dat ze juist willen dat wij meer aangiftes gaan doen! Zat een kopje koffie er wel in dan ? ;)

Kris | 06-04-05 | 23:35

Komt helemaal goed met die jongen. T'is maar een fase. Daar moet-ie even doorheen. We verwachten veel van hem.
Hij kon altijd al zo goed leren.

Rest In Privacy | 06-04-05 | 23:34

kris..... en als je naar het pliesieburo van Nieuwgein gaat omaangifte te doen dan zeggen ze je doodleuk: we hebben het nu druk kom morgen maar terug (noplay)

ABEZAP | 06-04-05 | 23:33

Ik heb eens zitten nadenken... als verkeersovertreder ben je crimineler bezig dan dat je explosieven in je huis hebt liggen. Of je loopt te matten met journalisten en trekt een mes EN er nog mee weg komen ook. Maar als je 7 km/pu te hard rijdt krijg je meteen een briefje/accepgiro van onze justitiele incassobureau uit Leeuwarden. Wat doen wij normale, brave burgers fout ?

Kris | 06-04-05 | 23:31

@ Cado
Dittrich behandelde echtscheidingszaken, iets anders dan strafrecht. Bovendien heb ik ergens opgevangen dat Dittrichje maar een 3de rangs rechter was. Iets wat ik me heeelemaaal niet kan voorstellen *uche uche*

King of controversy | 06-04-05 | 23:24

Gewoon een open vraag aan Donner en Remkes,

Er zijn beelden van het met opzet slaan van een journalist, waarom wordt die man nu niet direct opgepakt?

Kijk om die dingen mijnheer Donner & Remkes steek ik de eerste dwaas die mij ooit een ram probeert te verkopen gewoon kapot.

De gewone burger het leven zuur maken kan en doen we gewoon in ons dierbaar landje, echt optreden doen wij natuurlijk niet.

Heeft u nog vragen waarom de mensen kwaad worden en onzinnige zaken uitkramen? ga dan eens meteen met die meneer praten die ervoor zorg moet dragen dat zo'n persoon opgepakt dient te worden.

Een en ander staat dus los van de uitspraak van een rechter, nu zijn het nog kaalkopjes maar binnenkort zijn het de gewone burgers die u naar uw strot vliegen en zelf recht gaan spreken...

Hoeveel Joden waren er nog in Nederland?

Ik ben geen Jood maar de eerste les die ik leerde was; oog om oog tand om tand.

Roept u maar weer iets!!!!!

BenBack | 06-04-05 | 23:23

@ Rado
Ik betoogde juist dat we geen hond nodig hebben om ons te beschermen, maar dat we onszelf gewoon wat flexibeler moeten instellen. Het is nog steeds 16 tegen 1, dus de witte schapen zijn (vooralsnog) in de ruime meerderheid. Uiteraard kan je vraagtekens zetten bij onze vergelijking door de menselijke samenleving voor te stellen als een kudde met schapen met daarom heen al of geen wolven (en een hond).
Ik vind het trouwens erg vreemd dat jij extremisten vergelijkt met wolven en 'normale' mensen met schapen. Ik dacht dat mensen een en het zelfde ras waren, met dezelfde kenmerken op het gebied van kudde gedrag.
En mag ik daar misschien een wat simpeler voorbeeld aan toevoegen: Ik zit woensdag elke middag in de bus, en elke woensdagmiddag zitten achterin een paar marocjes lawaaierig gedrag ten toon te spreiden. Het Witte voorin gedeelte ergerde zich er aan, maar deed niets, inclus mijzelf. op een dag was ik het echter dusdanig zat dat ik zelf naast een van die gasten ben gaan zitten, iets wat nog nooit vertoont was, en ze waren meteen een stuk rustiger. Met een simpele beweging een hoop ellende opgelost.
En nou ga ik pleitte.

King of controversy | 06-04-05 | 23:22

Typisch euro-rechter, ja maar natuurlijk worden zulke kankerlui vrijgesproken we leven in europa kontlikken en films als far. 911 van Moore bewonderen, VS heeft het bijna goed opgelost Guantanamobay een mooie gevangenis, maar toch doodstarf zou beter zijn.

push | 06-04-05 | 23:19

Per direct een nekschot toedienen. Dat is het enige medicijn wat schijnbaar werkt...

Kris | 06-04-05 | 23:10

@Aardappel, Een jaar opluiting met met jou in een cel lijkt me gruwelijk genoeg..

MacManiac | 06-04-05 | 23:10

Haha, Capo.... right on... Hit 'em with the truth!!

Rado | 06-04-05 | 23:09

Om maar met de woorden van de heer van der Ven te spreken.

Rado | 06-04-05 | 23:09

@King
Dietrich is nou zo'n lul die er 20 jaar voor geleerd heeft en in wiens oordeel jij zo grenzeloos vertrouwen hebt, een rechter!

capo | 06-04-05 | 23:08

Ik zou er niets op tegen hebben als Samir A. op een gruwelijke manier aan zijn eind zou komen.

aardappel | 06-04-05 | 23:07

@King
Het ging om jouw steling dat deze dwaas te jong zou zijn om enge dingen te doen vandaar het voorbeeld, ben met je eens dat daar andere dingen spelen maar wat je kan daar wel uit kan opmaken is dat leeftijd bij volledig gehersenspoelde moslim extremisten geen rol speelt.

capo | 06-04-05 | 23:06

nevrmind, ze zijn 'op sterk aandringen voor hun eigen veiligheid' teruggekeerd... zo zie je maar, dit laad word beheerst door de media en de linkse&rechtse lullo's -_-

ABEZAP | 06-04-05 | 23:05

Haha, dat is ook een mooie vergelijking. maar ik heb een antwoord..... jij zegt mensen hebben geen natuurlijke drang om een samenleving te verscheuren... daar zet ik ten eerste al mijn vraagtekens bij??
En je zegt... mensen willen juist geaccepteerd worden door een kudde.
Precies.... wat de islamisten dus elke dag doen is hun kudde zichtbaar maken. Benadrukken dat zij anders zijn dan de dieren in de weide waar ze rondlopen. Je kan zwarte schapen best opnemen in de groep, das goed, daar wordt de groep alleen maarsterker van en kan zich dan beter beschermen. Maar een wolf is zoals je het al zegt overgeleverd aan zijn bestaan en instinct en zal dus een schaapje grijpen, juist omdat ie anders is. En dat anders zijn van de wolf is het anders zijn van de moslim. Daar haalt de moslim zijn identiteit uit met als gevolg dat zijn instinct zegt om het weiland leeg te eten.

Maar je hebt nog geen antwoord gegeven op mijn vraag.. welk instituut of organisatie zie jij die rol van de hond spelen(en de hond is geevolueerde(verlichte) familie van de wolf he.

Rado | 06-04-05 | 23:04

@King
Je vergeet dat de zwarte schapen waar we het nu over hebben de witte schapen maar ongelovige schapen vinden en hun opperschaap tot het slachten van deze ongelovige schapen oproept. Verder zijn er nog wat schaapachtige geschriften met dezelfde strekking waarop deze zwarte schapen zich beroepen.
Slaap maar lekker verder.

capo | 06-04-05 | 23:03

@ Capo
Nee hoor geen vertrouwen in 'Meneer' Dittrich. Wel in de rechtsstaat. En het is smakeloos om de situatie hier met Palestina te vergelijken. Daar wordt een land bezet, en hoe kijken wij tegen onze verzetsstrijders aan? als terroristen? Dacht het niet.

King of controversy | 06-04-05 | 23:01

@Muxje
Dus als ik op plattegronden aantekeningen maak waar ik de meeste slachtoffers maak met een bom ben ik niet bezig met het voorbereiden van ?
Alle andere meuk die gevonden is lijkt me dan aanvullend bewijs.
Deze rechter wilde gewoon niet, met wat er lag kon er een veroordeling volgen, dat de rechter niet wilde kan je ook afmeten aan de strafmaat die opgelegd is voor het verboden wapenbezit.

capo | 06-04-05 | 22:57

hmm heb net met die fotograaf gebeld, ze zitten nu bij barend en van dorp.

ABEZAP | 06-04-05 | 22:57

@ Rado
Mooie vergelijking.
Een aantekening echter: Waar wolven door hun instinct gedreven worden om het schaap te doden (doden of gedood worden), hebben mensen geen natuurlijke drang om een samenleving te verscheuren. In tegendeel: mensen willen juist geaccepteerd worden door een kudde. De hond om de kudde te beschermen is niet nodig als de kudde maar open staat voor andere zwarte schapen en geiten. Als de zwakkere schapen vervolgens worden beschermd door de grote en sterke witte schapen. Iets wat in deze kudde nog lang niet voldoende gebeurt.
Tevreden?

King of controversy | 06-04-05 | 22:55

het kiezen
laat ons de keuze
te kiezen
tussen keuzes of de dood

we weten niet waarom
of wie
of beter: of we dit willen of niet

ik kies zelf
ik wacht wel
op jezelf is geen optie
maar een nonchalance
van ons eigen onzekere bestaan

et in arcadia ego
niet ?

Rado | 06-04-05 | 22:54

Gewoon binnen de grenzen van de wet het leven van Samir, zijn bitch, zijn bastaard kind en zijn hangkruizen bende een verschrikking maken, dit kan ook door de overheid zolang het maar binnen de wet gebeurt.
Beetje links model wel maar het proberen waard : staatsterreur om erger te voorkomen.

capo | 06-04-05 | 22:49

@King
Grenzeloos vertrouwen in figuren zoals Boris Dietrich?
Deze verdwaalde hollenruiker mag dan jong zijn maar hoe oud zijn die Palestijnse levende bommen zoal?

capo | 06-04-05 | 22:45

Maar je hebt toch wel gelezen wat ik schreef?
Dan zal je ook wel begrepen hebben wat ik bedoel?

Nu is die geen 17 meer maar volwassen en meneer Sammie wil zelf graag als volwasene gezien worden. Behandel hem dan ook zo..
Een kleuter kan een knopje indrukken, zelfs makkelijker omdat ie niet met vole verstand de gevolgen kan overzien.
Die zaken die jij noemt onderschrijf ik ten volle.... dat zijn de dingen die de voorwaarde vormen om een succesvolle, vrije en welvarende maatschappij te creeren. Het dillema is... wanneer overschrijdt men deze waarden en voor welk doel. Als het is om diezelfde normen en waarden te beschermen???

Een horde schapen is kwetsbaar en zelfs de sterkste en grootste schapen worden verscheurd door de kleinste wolf. De schapen hebben een wolf(hond) nodig om ze te beschermen. Deze rechter is een een groot en sterk schaap wat heel goed zijn best doet maar nu eenmaal zit gebonden aan het feit dat hij een schaap is. Er moet dus een hond(bewaker) zijn die de klus kan klaren.

Wie zou die hond moeten zijn????

Graag antwoord?

Rado | 06-04-05 | 22:44

Ja maar ik heb ze niet kant en klaar gemixed op mijn salontafel liggel met een plattegrond van de 2e kamer ernaast.

*Doet jas aan*

Sjalom! Ik ben weg

rzer0 | 06-04-05 | 22:44

@ rzer0 06-04-05 @ 22:36
Mag ik jouw wat vragen? Kijk eens in je keukenkastje? liggen daar toevallig lucifers en poedersuiker. en heb je vogelpoep voor handen? Jij vuile bommenmaker!!!
@ Muxje
Juist

King of controversy | 06-04-05 | 22:41

Ik ben weg. Effe naar de kroeg kijken of ik die dubbelloops kan regelen.

Reaguur ze!

rzer0 | 06-04-05 | 22:40

Iedereen maar gillen over Guantanamo, Samir als zelfverklaard strijder van een pedofiele kinderneuqer is nou precies zo'n figuur wat daar in een kooi opgesloten hoort te zitten.

capo | 06-04-05 | 22:38

@ Capo
Tuurlijk is het meer dan een gesprek met een baardhans waarop de aanklacht gebaseerd is. Echter iemand die er stukken meer verstand van heeft dan mijn bescheiden persoontje, heeft geoordeeld dat het niet bewezen is. Wie ben ik dan om het besluit in twijfel te trekken van iemand die er 20 jaar of meer voor geleerd heeft en ervaring er mee heeft?

King of controversy | 06-04-05 | 22:38

Hij had alleen maar een bom thuis liggen. Zonder ontsteker, maar een bom. Plus plattegronden, jihad-propaganda en een kogelvrij vest.

Niemand beweert dat hij de Osama van de Lage landen is maarhij komt bij Mohamed Atta in de buurt.

rzer0 | 06-04-05 | 22:36

@ Rado
Nee je wordt nog niet verdacht nee.
Maar ik denk dat je m'n punt wel begrepen hebt.
Hier in Nederland is in ieder geval de wetgeving nog gebaseerd op de idealen van de verlichting. Idealen als, onschuldig tot het tegendeel is bewezen, scheding van de machten, onafhankelijk rechtsspraak, juist om zich niet te laten beïvloeden door de publieke opinie enz. enz.
bovendien als je nog eens goed naar die foto kijkt hierboven van Samir, hoe oud schat je dan die jongen. 17 was ie toch? en zo iemand zou de leider van de hofstadt groep zijn? de Osama van de lage landen? kom op zeg, laat me niet lachen.

King of controversy | 06-04-05 | 22:34

hehehe ja dokwerk .. hehehehehe

Draaitafel Demagoog | 06-04-05 | 22:31

Bij doorzoekingen van zijn huis vond de politie plattegronden van de in de aanklacht genoemde locaties. Die waren voorzien van aantekeningen. Ook trof de politie enorme hoeveelheden radicaal islamitisch materiaal aan, waaronder informatie hoe je aanslagen kunt plegen en fragmenten van het doodschieten en onthoofden van een persoon.

Kan iemand uitleggen wat het gebrekkige aan dit bewijs is?
@King
Lijkt me wel wat meer dan een gesprek met een vent in een jurk met baard waar de aanklacht op gebaseerd is.

capo | 06-04-05 | 22:31

Waarom schiet de AIVD die gasten niet een extragratis kogel door de kop?!

aardappel | 06-04-05 | 22:30

Vooral S-A is leuk. Lekker in de compound met een wijntje, kaarsjes branden op zondag en hardop bidden!kruisje om, maar wel goed wegstoppen als je naar buiten gaat hoor.
En zonder gein.... dat is living on the edge in S-A!! hahaha..

Rado | 06-04-05 | 22:30

Vanaf vandaag ga ik plattegronden van wat geitenneuqers hollenruik verzamelplaatsen verzamelen en wat aantekeningen wat betreft gevoelige plekken om een bom te plaatsen, hier kan niemand een bezwaar tegen hebben gezien de uitspraak van de rechter.
Verder roep ik iedereen op om zoveel mogenlijk info wat betreft de verblijfplaatsen van Samir, zijn bitch en zijn makkers te plaatsen.
Misschien doet iemand wat, misschien ook niet, dat is wat Samir zichzelf maar af moet vragen.
Uiteraard alles binnen de mogenlijkheden van de wet maar gezien vandaag kan er veel binnen de wet, mocht Samir of een van zijn makkers toch toeslaan voordat ze oud Hollands de pleuris geschopt zijn hoop ik toch dat de bewuste rechter en de oh zo trotse advocaat van Samir tot de slachtoffers behoren.
Deze laffe kruising tussen een varken en een berber hond is schuldig!

capo | 06-04-05 | 22:25

@ king
Ik heb ook wel ergens het anarchy cookbook liggen maar wordt niet verdacht. Kom op.... justitie is niet top in NL, maar zo dom zijn ze ook weer niet hoor. Denk jij dat Sammie een dagje uit met het vrouwtje aan het plannen was.... naar de kerncentrale Borsele?????? Of dat ie dacht dat ie een auto en pistool nodig zou hebben bij terminal 4 op Schiphol. Hij wordt al sinds jaren in de gaten gehouden. Is ooit naar tsjetsenie vertrokken..... waarom denk je. Om ff een vakantie te houden. En zijn vriendjes zijn stuk voor stuk AIVD voer met een zeer naar en zeer dik dossier in de kasten.

En syrie en S-A zijn fijne herinneringen, daar niet van..... maar heb wel een hoop wijsheid opgedaan.

Rado | 06-04-05 | 22:25

Dus je illegale vuurwerk is legaal te verkrijgen zonder LONT erin. Wie verkoopt er lontjes?? Het zet me wel op ideeen.

lamoor | 06-04-05 | 22:22

Denk wel dat ik weet waarom er zoveel onvrede is en er vervolgens weinig tot niets gebeurd. We hebben het nog steeds te goed in dit land, en degene die dit niet hebben, die zgn lonsdale gassies, zijn het bewijs van wat er zou kunnen gebeuren als we daadwerkelijk onze onvrede zouden tonen. Denk ik hoor, denk ik!

samiraa a | 06-04-05 | 22:22

De Ip-ban van Mongeaul is ook weer uitgewerkt zie ik ...

MacManiac | 06-04-05 | 22:19

@ Rado
Als je geen syriër bent is het helemaal verdacht dat je je daar in die omgeving ophield. Zeker als je dan ook nog eens bedenkt dat je je ook in S-A geweest bent. Wie heb je daar allemaal ontmoet? Toevallig iemand met een baard en een jurk? En waar sprak u over met deze bekende terrorist?
Begin je eindelijk te snappen hoe makkelijk het is om iemand (valselijk) te beschuldigen? Ben je bekend met de Provo beweging in amsterdam in de jaren 60? Typisch een gevalletje van een terror organisatie. Ik heb in hun blad een recept gezien (tijdens een onderzoekje)voor een bom. Alsnog veroordelen denk je niet?

King of controversy | 06-04-05 | 22:18

Het wordt gv de gvd steeds leuker in dit vergalde land. Net met verbazing gekeken naar dokwerk, dit bewijst maar weer eens hoe verknipt sommige van die gassies zijn!! Als ik ooit nog eens de kans krijg, dan paleur ik op uit dit vertiefde kutland!!!

samiraa a | 06-04-05 | 22:17

@. Mongeaul
Jazeker. Jij en dan 62 jaar gelden. Ergens in Polen. Uitvaart heet het of zoiets.

Wulfpack | 06-04-05 | 22:15

@ King
Maar ben geen syrier!!

Maar dat is toch in feite zo. Als het rechtssysteem zo is ingesteld dan kan het niet goed functioneren in deze tijden. Men moet snel of vroeg kunnen ingrijpen in dit soort gevallen want pliesie en justitie kunnen niet anders ivm de enorme gevolgen en disproperioneel grote schade door een daad die niet al te moeilijk is om te doen. Vandaar dat de term overtuigend bewijs een struikelblok is. Waneer is iets overtuigend??? Volgens deze rechter als Sammie met de ontsteker in zijn hand op Schiphol staat! Vandaar dat ik zeg dat 100 terroristen onterecht 20 jaar in de bak minder erg is dan 100 onschuldige doden. Onthoud dat men niet wordt verdacht van een kleiner delict maar van staatgevaarlijke activiteiten en als iemand daar van verdacht wordt en er ook concrete aanwijzingen zijn dan moet je niet zonder meer uitgaan van de goede bedoelingen van zo'n persoon. Wil men niet verdacht worden van dergelijk activiteiten dan moet men maar niet de schijn wekken!!Punt!!

Rado | 06-04-05 | 22:10

Aan het gas met die lui.

Mongeaul | 06-04-05 | 22:09

We dwalen een beetje af...
Het ging om 2 fotografen, een extremistische lul een klap en een mes.
Nou die extremistiche lul en die klap hebben we al gezien, nou dat mes nog. Kom op! Dat mes is voorpagina nieuws daar moeten tientallen bewijzen van zijn met al die camera's en fotografen.

litebyte | 06-04-05 | 22:08

Nou ja, 'alleen'.

rzer0 | 06-04-05 | 22:07

Ik zag netde beelden weer op het nOS journaal. (ha ze zijn wakker)
Geen mes te zien. Alleen een aggressieve geytenneuqert die een journalist belaagd.

rzer0 | 06-04-05 | 22:06

@. King of controversy
6 VWO is een beetje onzin. Een goede MBO opleiding is goed voor een modaal leven. Mits prijzen goed worden bekeken. Er blijft teveel kleven. De balans is dus derhalve kut. Maar dat weten we. Nu de oplossing. Die weten we niet. Wel? Mijn opa was er altijd trots op dat ze af en toe ff flink werden aangepakt, dat gebeurd niet meer. En zie daar. Hij had gelijk. Dat er mensen zijn geweest die daar weer iets te veel misbruik van maakten. Dat heeft Adolfje wel bewezen. Aldus. Meerdere opvoed instituten. En laat de ouders, en als die falen de overheid maar kiezen welke de juiste is. Mariniers o.i.d is er een van. Er zijn er meerdere. Nee halt is niet de oplossing. Te week. Werken met je donder. Besef wat je moet doen om te leven. We zijn verwent. Ja, ik ook.

Wulfpack | 06-04-05 | 22:04

@rzer0
Nee, het gaat om die klap en dat mes... daar staat morgen de Teledom mee vol.
Ik zie de kop al voor me:

"Fotograaf vreesde voor zijn leven"

litebyte | 06-04-05 | 22:03

@ Rado
'Liever 100 terroristen onterecht 20 jaar in de bak dan 100 onschuldige doden door 1 zo'n mafkees'
Helemaal groot gelijk jongen. Wie zegt eigenlijk dat jij geen terrorist bent?? Je komt wel uit Syrië weet je nog?

King of controversy | 06-04-05 | 22:02

@Rado *shake hands*

MacManiac | 06-04-05 | 21:59

Het gaat erom wat hij DUIDELIJK van plan was.

Dit is een blunder van de rechter. En ik reken niemand af. Dat is de taak van justitie. (Moeten ze wel wakker zijn)

rzer0 | 06-04-05 | 21:58

Wel vreemd......
Als ik op de Kalverstraat iemand op zijn muil sla en een mes trek dan zit ik op het bureau. Maar een net vrijgelaten moslim terrorist mag voor de deur van de gevangenis dit wel doen??????
Snap jij het...... ttssssst.

De rechter zegt met deze uitspraak in feite dat meneer die aanslag maar gewoon moet plegen, dan pas is er sprake van een delict, of igg overtuigend bewijs van beraming en voorbereiding in dat geval. Toch, meneer de rechter...?!!????

Meneer de rechter kiest dus in feite voor aan aanslag en een groot aantal onschuldige slachtoffers.

Liever 100 terroristen onterecht 20 jaar in de bak dan 100 onschuldige doden door 1 zo'n mafkees!!Because that's all it takes. En dat Samir iets van plan is in die richting lijkt mij niet ondenkbaar.

Rado | 06-04-05 | 21:58

Durf te wedden dat er van dat mes geen reet waar is, gewoon om de zaak een beetje op te naaien anders zou het nooit een plaatsje krijgen op de voorkant van de Teledom

litebyte | 06-04-05 | 21:57

@ . rzer0 06-04-05 @ 21:50
Ja, wat heeft Samir A dan gedaan? Of wou jij hem afrekenen op de daden van zijn vrienden? Dat lijkt jouw wel rechtvaardig?

King of controversy | 06-04-05 | 21:55

Waar is dat mes nou, welke camera heeft het nu? Dat op de keel zetten duurt eventjes, KOM OP MET DIE BEELDEN!

litebyte | 06-04-05 | 21:54

@ . Nev 06-04-05 @ 21:49
En hoe wou je dan voorkomen dat de overheid zich schuldig gaat maken aan willekeur?

King of controversy | 06-04-05 | 21:52

@ rzer0

thanks

Vic Vega | 06-04-05 | 21:52

De vandaag getoonde aggressie plus het bewijsmateriaal toont meer dan genoeg aan dat Samir A. niet vrij hoort rond te lopen.

rzer0 | 06-04-05 | 21:50

@ Wulfpack
Je hebt gelijk als je zegt dat kennis macht is, en als je zegt dat sommige mensen daar ongetwijfeld misbruik van gaan maken. Daarom moet iedereen een basiskennis opdoen voldoende om op elk vakgebied, strekkend van economie tot geschiedenis, mee te kunen praten. En die balans? De overheid heeft volgens de VN een aantal basisplichten tov de burger. Volgens mij ligt die balans dat niemand in Nederland mag omkomen van de honger, weersomstandigheden ed. Verder moet de overheid zorgen dat iedere NL-er over het kennisniveau van 6 VWO. Maar dat zal nog lange tijd een utopie blijven vrees ik.

King of controversy | 06-04-05 | 21:50

Wet is prima, alleen boerenverstand moet het kunnen overrulen. Vooral in soort gevallen. Anders gaat de wet tegen je werken, en dat gebeurt veels te vaak in NL. Je kan niet alles opvangen met wetten/regels! De politiek moet dat eens gaan beseffen en daar de rechtsstaat op inrichten.

Nev | 06-04-05 | 21:49

@rzer0

Nee, niet klakkeloos zomaar iets aannemen is beter dan opgeblazen in het nieuws brengen. Van die klap geloof ik wel, fotografen kunnen heeeeeeeel irritant zijn (geeft natuurlijk nog geen recht op een klap) Alleen van dat mes, daar heb ik nog helemaal niks van gezien.

litebyte | 06-04-05 | 21:48

alle religieuzen mogen van mij vandaag nog afsterven. ZIJN ER TROUWENS ALWEER iP-BANNEN gevallen.

collapse | 06-04-05 | 21:48

@ron
je vergeet nog een positief item:
samir mag nu ie onschuldig is niet meer de kosten voor het voorbereiden van een aanslag van de belasting aftrekken.
dat scheelt weer!

DikkeLeo | 06-04-05 | 21:48

staan die beelden al online ?

Vic Vega | 06-04-05 | 21:47

Verzwijgen is beter dan oplossen he, Litebyte?

rzer0 | 06-04-05 | 21:46

@rzer0

Dat hoop ik wel ja

litebyte | 06-04-05 | 21:45

@ik lul ook maar wat,

de Tele*****
OK, dat dacht ik al

litebyte | 06-04-05 | 21:43

De NOS negeert dit vakkundig.

rzer0 | 06-04-05 | 21:42

@ Macmaniac
Inderdaad is idioten het goede woord. Persoonlijk vind ik iedereen die een ernstig misdrijf pleegt een grote mongeaul, een fenomeen wat zich niet door afkomst laat bepalen. Ik steek me kop er niet voor in het zand, alleen wat kan je er tegen doen?

King of controversy | 06-04-05 | 21:39

@. King of controversy
En dus moet het geld naar onderwijs? OK dat vind ik een goede zaak. Kennis is een mooi goed. Maar kennis is ook macht. En het misbruik ervan. Want daarmee kan je als goede leerling de wat mindere geest dus aftroeven. Daar is een balans voor nodig. Van sociale zekerheid. Niet gelijk fifty - fifty. Dat is onzin. Maar eten, drinken en dak boven het hoofd. Dat kost nu zoveel omdat dat laatste zo duur is. En we vernietigen tonnen met voer. Vervuilen het water. En maken de huizen zo duur. Dat geld gaat lekker naar Project onwikkelaars, ed. De mensen met "kennis" Waar ligt voor jou dan de balans?

Wulfpack | 06-04-05 | 21:37

Zero tolerance tegenstanders,
falend 'Pluk-Ze' beleid,
onfeilbare laser-gun,
trajectcontroles,
flitspalen,
de verdwenen kwartje-van-Kok-videobanden waarop hij een tijdelijke maatregel beloofd,
Vet-tax,
snoep-displays weg bij de kassa,
85% accijns op tabak,
gezond-tax op breezers en bier,
ongewassen bejaarden,
maandenlange wachtlijsten voor een nieuwe hartklep,
lonsdale-jongeren,
pappen en nathouden,
knuffel-mocros,
de uzi onder mijn bed,
rook-palen,
BPM,
OZB,
WOZ,
clubhuizen voor misdadigers,
thee drinken met de ouders van misdadigers,
nullijn voor het voetvolk,
topsalaris voor falende beleidsmakers,
tegelgooiers,
milieudefensie,
volledig en compleet mislukte integratie,
Het ontkennen dat de integratie mislukt is,
gedoogbeleid,
Nina Brink,
'je weet toch....',
links,
Frans Bauer,
'we hebben hem!' (laten lopen),
.
Makkers, we hebben de moslims toch helemaal niet nodig...
.
We doen het zelf wel,
Diegene die Nederland weer wil opbouwen uit de puinhoop heeft alleen geduld nodig...
en niet zoveel meer, volgens mij.

Ron | 06-04-05 | 21:37

@ . vanrechtsheeftvoorra 06-04-05 @ 21:33
Dat zei ik niet. Je bent alleen wat snel met je conclusie's, maar dat leer je vanzelf wel af ;)

King of controversy | 06-04-05 | 21:36

@King of controversy; Had het wel verwacht; ik ben debiel.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:33

@Barbapoeppa; maar wel met voorbereiding.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:33

@ . vanrechtsheeftvoorra 06-04-05 @ 21:30
je vergelijkt appels met peren. Een moord is een feit wat objectief geconstateerd kan worden. Voorbereidingen van een terror aanslag kan niet worden vastgesteld.

King of controversy | 06-04-05 | 21:33

@King... hmmm... ik deel je voorstel in deze, dat als samir voor de 2e dan wel 3e keer wordt vrijgesproken heb je een punt wat betreft samir zelf... maar ik steek mijn kop niet in het zand voor wat er nog meer voor malloten in NL rondsluipen....

MacManiac | 06-04-05 | 21:32

@Vanrechtsheeftvoorrang 21:30
Moorden mag, zolang het maar niet officieel is.

Barbapoeppa | 06-04-05 | 21:32

snak = snap

Wulfpack | 06-04-05 | 21:30

@King of controversy; Dus als ik twee keer wordt vrijgesproken voor moord, dan wordt er in Nederland dus niet meer gemoord? Ben ik nou debiel of ben jij het?

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:30

@ . Wulfpack 06-04-05 @ 21:23
Jawel hoor, die oplossing is er wel, althans in theorie. Door continue verdieping kan elk mens in zichzelf af te rekenen met vooroordelen. Daarvoor is een kritische houding nodig, wat iedereen aangeleerd moet worden. De oplossing is dus een enorme verbetering in het onderwijs, dat kost alleen geld, geld wat nu besteed wordt aan sociale voorzieningen en hypotheekrente's

King of controversy | 06-04-05 | 21:30

@. Draaitafel Demagoog
Wat betrefd die camera's. Akkoord. Zit ik ook niet op te wachten. Maar een stelletje soepjurken die dan als beveiligers buiten staan met messen. Dat snak ik dan ook niet helemaal.

Wulfpack | 06-04-05 | 21:29

Dat was inderdaad even een indrukwekkend moment op Ned3.

Atlas | 06-04-05 | 21:29

@MacManiac; Terecht. Vrijspraak is heel wat anders dan onschuldig. Gebrek aan bewijs. En dat betekent dus ook niet dat er helemaal geen bewijs was. Meneer de rechter was alleen niet overtuigd.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:29

@ Macmaniac
Ik deel je vreugde over het hoger beroep. Wat is een mooier bewijs van iemands onschuld dan 2 keer vrijgesproken te worden. Uiteraard moeten we dat eerst nog afwachten, maar ik wil hier alvast een voorstel neerzetten: Als Samir A voor de 2e keer ( en wellicht 3e keer) wordt vrijgesproken is dat HET bewijs dat Moslimterror niet bestaat in NL, oké?

King of controversy | 06-04-05 | 21:26

@litebyte; Da's nou juist het probleem. Altijd maar denken dat je gelijk hebt.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:26

@Wulfpack: ik zoek hem ook, daarom is het besef dat ik hem niet al heb zo belangrijk. Verder: eens!

Atlas | 06-04-05 | 21:23

@. Barbapoeppa
Jazeker dat we van de geschiedenis moeten leren. Sterker nog. Geloof of idialogie hebben steeds tot oorlog geleid. Dat besef ik me heel goed. En dat enkele personen hele volken uitgeroeid hebben is een feit. Dat is het niet. Ik zie alleen geen vervolg. Hoe tackle je dat soort gasten. Want dat hebben we na al die eeuwen nog steeds niet geleerd.

Wulfpack | 06-04-05 | 21:23

@King, vrijspraak betekent niet per definitie ONSCHULDIG... En daarom ben ik blij dat het OM in hoger beroep gaat...

MacManiac | 06-04-05 | 21:23

ned 3> iek wil gewoon de criminele kant op.

superjan | 06-04-05 | 21:22

@vanrechtsheeftvoorra,

Moeilijk he, als sommige mensen (een beetje) gelijk hebben.

litebyte | 06-04-05 | 21:21

vanrechts .. ik noem iig een aantal idioten die een godsdienst kapen ook niet de uitwassen van de islam .. dus wie begint er nu over vergroten ? rechts, links of de media ?

voor de rest heb ik zelf ook geen behoefte aan camera's .. laat staan van een stel etters die over mijn rug hun geld verdienen .. niks mis mee dat fotograafje hakken ...

Draaitafel Demagoog | 06-04-05 | 21:20

Het is gvd echt te gek!!!! Dat die Samir A. de boel wilt opblazen is een ding. Maar dat die hufters daar in Den Haag het steeds weer flikken om de samenleving onbeschermd te laten vind ik echt een stap erger.
Den Haag beschermd de bevolking niet. Die laat haar aan haar lot over. Op stappen met die klootzakken!!! Donner moet hangen!!!!

quickshare | 06-04-05 | 21:20

@ MacManiac
Ik heb helemaal niet liever dat Samir A vrijgesproken wordt omdat het anders tot verdere radicalisering zou leiden, integendeel. Als die jongen schuldig zou zijn, hoort hij in de gevangenis, simpel. Ook simpel: de rechter heeft hem VRIJGESPROKEN. Hij is dus onschuldig! Is dat nou zo moeilijk?

King of controversy | 06-04-05 | 21:18

@King of controversy" Dat is in ieder geval beter dan wat je altijd uit de rechtse hoek hoort, namelijk hard aanpakken. Daarmee capituleer je in feite voor de domme massa, en erken je dat mensen zich niet laten leiden door ratio maar zich laten lijden (geen schrijffout) door emotie." **zucht** Ik geef het op. Mijn ratio's lopen zo hoog op dat m'n emotie eronder bezwijkt.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:16

Vraag me nu nog steeds af van welke krant die 2 fotografen waren.

litebyte | 06-04-05 | 21:16

@Wulfpack 21:01
We moeten lessen trekken uit de geschiedenis. Hoewel de tijden anders zijn is de menselijke soort zelf niet veranderd. Bepaalde mechanismen blijven van alle tijden. Fundamentalistische moslims als Samir A. kunnen prima vergeleken worden met de SA van Adolf Hitler. Hun haat tegen de joden is dezelfde. En ze denken precies hetzelfde over de democratie. Ze willen die namelijk z.s.m. en het liefst met zo extreem mogelijk geweld om zeep helpen.

Barbapoeppa | 06-04-05 | 21:16

@. King of controversy
Hard aanpakken mag best. Of het nu Marokaans is, of turks, of nederlander. Maakt geen moer uit. Hoe pak je het aan. Dat is de vraag. En niet mij beboeten omdat ik mijn paspoort niet bij me heb. Nee dat is echt aanpakken, wat voel ik me veilig zeg. Maar vanmiddag met apparatuur van +/- 12000 eurrie met paspoort dwars door een groep opgeschoten jongeren lopen. Nee dat is lekker. Gelukkig waren dit dan kennelijk gewoon een paar loltrappers en vielen ze me niet lastig.

Wulfpack | 06-04-05 | 21:16

@MacManiac: ook tegen jou, die lui houden niet van overdreven lachen. Een glimlach, ok, maar niet veel meer.

Atlas | 06-04-05 | 21:16

. Wulfpack
Natuurlijk is ie schuldig, maar bewijs is echt nodig, anders kun je onze rechtstaat ook wel vaarwel zeggen...

da wizard | 06-04-05 | 21:15

@King, Aangezien je liever hebt dat Samir A vrijgesproken wordt omdat het anders tot verdere radicalisering leidt ben je wel degelijk bang voor moslimterror.... Waarom dat ik weet dat ze zich rotlachen? ttsss.. het hele pand ligt vol met bewijsmateriaal dat er iets voorbereid werd, en toch vrijgesproken.. man ik zou het in mijn broek van het lachen doen als ik dan alsnog het beklaagdenbankje mocht verlaten om met buiten mijn vrienden een robbertje te vechten met de pers...

MacManiac | 06-04-05 | 21:13

@Draaitafel Demagoog; ik bagetaliseer niets. Maar je moet problemen niet uitvergroten zodat andere zaken weer onder tafel dreigen te worden geveegd. Dat proef ik toch echt in de media. En wat is nou Uden?

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:13

@Wulfpack: eindelijk, man! Ik heb geen oplossing, maar het verschil is hier dat ik dat besef. Jij niet?

Atlas | 06-04-05 | 21:12

@ vanrechtsheeftvoorra 06-04-05 @ 21:06
Dat is in ieder geval beter dan wat je altijd uit de rechtse hoek hoort, namelijk hard aanpakken. Daarmee capituleer je in feite voor de domme massa, en erken je dat mensen zich niet laten leiden door ratio maar zich laten lijden (geen schrijffout) door emotie.

King of controversy | 06-04-05 | 21:12

Onbegrijpelijk, moeten we dan wachten tot er iets gebeurd? Het moge toch wel duidelijk zijn dat hij iets van plan was...

De Zuid-Limbabwaan | 06-04-05 | 21:11

@Wulfgang,

Wat ik ermee probeerde aan te geven, dat er voor die lul (net zo als andere extreme lullen, links, rechts, moslim) het geen barst uitmaakt of de RECHTSgang er nu wel of niet is, die erkennen ze toch niet. Dus of je er nu de doodstraf op zet (martelaren probleempje) of 10 jaar schoffelen, een terrorist of extremist blijft het zelfde 'denk' patroon houden.

litebyte | 06-04-05 | 21:11

@. Atlas:
Momentje, nu begrijp ik je niet helemaal. Ik heb toch de indruk dat je Samir in bescherming neem. En gisteren Was je ook al zo lekker bezig. Ik vind een discussie wel tof. Ik kwam met een idee. Hoef je het niet eens mee te zijn. Vervolgens loop je de boel een beetje af te zeiken. Hoe zou jij dit probleem oplossen. Dat mis ik een beetje.

Wulfpack | 06-04-05 | 21:10

@fuckje; Zou ook graag willen kijken maar mijn vrouw loopt een paar afleveringen achter van Meiden van de Wit en Desperate Housewives en die haalt ze meestal in op Championleags avonden. Dus Dokwerk zit er ook niet in.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:10

@. neemjemoederindemali
Daar heb je eigenlijk gelijk in ja :)

paul-_- | 06-04-05 | 21:10

vanrechts@ .. bagetaliseer het kaalkopjesprobleem maar .. dat deden ze een tijdje geleden ook al in uden .. echter daar zijn ze echt van terug gekomen ...

Voor de rest :
anders ga je toch je turkse buurman last vallen ofzow ... wel janken dat er rotzooi ligt op straat maar oprapen ho maar ... dikke rechtse vinger voor jullie !

Draaitafel Demagoog | 06-04-05 | 21:09

@fuckje: ach ja, kijken hoe moeilijk die jongens het wel niet hebben... het is toch een stukje "derde wereld" op de hoek.

Atlas | 06-04-05 | 21:09

tja.... nederlandser kan het niet...

quickshare | 06-04-05 | 21:09

@Atlas,
jij kijkt graag naar volkomen kanslozen?
ik helaas ook, hoezeer ik me ook erger.

fuckje | 06-04-05 | 21:07

@Atlas 20.56>dat maakt het des te tragisch.

superjan | 06-04-05 | 21:07

@King of controversy: ik reageerde op je comment van 06-04-05 @ 20:53 waar je het had over radicaliseren. Vind ik een buitengewoon slap excuus en hoor je altijd uit de linkse hoek.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:06

@Roflgang,

Moet ik hier serieus op in gaan?

litebyte | 06-04-05 | 21:06

@. litebyte
Het is allang toegegeven dat CIA en FBI zwaar geblunderd hebben. En daarnaast hebben die yankees zichzelf het wel moeilijk gemaakt. Dat zijn lievertjes!

Wulfpack | 06-04-05 | 21:05

@ MacManiac
Wie is er hier nou bang voor moslimterror? Ik niet hoor. Bovendien, hoe weet je dat ze zich rot lachen? hoor je er soms bij?!
@ vanrechtsheeftvoorra
Ik voel mij totaal niet aangesproken. Volgens mij is het hier op GS zo dat de redactie de onderwerpen bepaald, en die kun je nou niet bepaals links noemen.

King of controversy | 06-04-05 | 21:04

@lifebyte 06-04-05 20:56: ACH het maakt allemaal geen fuckje uit hehh! Als we maar lekker kunnen lllachen met zn allen.

Wolfgang | 06-04-05 | 21:04

@Wulfpack (duitse naam btw) Ik doelde hier op die prachtige oefening vandaag in de ArenA.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 21:03

@MacManiac.
ohhh nou snap ik het, dus die 2 tweenie towers in NY zijn gesneuveld door de softe amerikaanse rechtsgang.

litebyte | 06-04-05 | 21:02

VonRechtshatPriorität
Der zweite Weltkrieg ist über fort
Dus geen oude koeien uit de sloot halen. Tijden anders, mensen anders, wereld anders. Colijn is zeau voor oorlogs.

Wulfpack | 06-04-05 | 21:01

(kijk ondertussen goede pot voetbal op 2)

MacManiac | 06-04-05 | 21:01

(Kijk ondertussen Dokwerk op Ned.3, mensen.)

Atlas | 06-04-05 | 21:00

@King of controversy Slap links gelul. Die linkse hap van jou heeft het voormekaar gekregen dat we ons hier nu op dit moment weer drukker zitten te maken over een stelletje kaalkopjes dan over die smerige Marokkaanse teringlijers. Die kaalkopjes krijgen we wel weer klein, want die hebben niet meer dan vmbo. Maar die geyteneuqers; da's andere koek. Maar dat wil jouw soort niet zien. Stelletje blinden.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 20:59

@King of controversy, dat is nou precies waar we het verkeerd doen hier in NL, niet veroordelen omdat "we bang" zijn voor dat soort types... ze lachen zich rot om de softe nederlandse wetgeving...

MacManiac | 06-04-05 | 20:59

discrimineren mag niet maar wel eens opsporingverzocht gezien de enige blanke van Hollandse kom af in dit programma is het slagtoffer der rest de criminelen zijn meestal licht getint of donkerbruin of van noord Afrikaanse komaf wat en heerlijk tolerant land toch dat Nederland

leejoo | 06-04-05 | 20:59

@superjan: eens, maar hij is niet gepakt/opgegroeid/wonende in Marokko/Turkije/Burkina Faso. Hij is "de facto" een Nederlander.

Atlas | 06-04-05 | 20:56

@King of controversy

Helaas groot gelijk
Vrij gesproken is vrij gesproken. Het is natuurlijk een enorme extreme lul (moslim, links of rechts maakt geen ene fuckje uit)

litebyte | 06-04-05 | 20:56

Aan de rechtbank: Het is niet "Je zaait wat je oogst" maar "Je oogst wat je zaait".
Stelletje idioten.

Menzonius | 06-04-05 | 20:56

discrimineren mag niet maar wel eens opsporingverzocht gezien de enige blanke van Hollandse kom af in dit programma is het slagtoffer der rest de criminelen zijn meestal licht getint of donkerbruin of van noord Afrikaanse komaf wat en heerlijk tolerant land toch dat Nederland

leejoo | 06-04-05 | 20:56

Zoals Colijn onsch Neederlanders al zeide vlak voor den Tweeden Weereldoorlog: Gaat gerust slapen, er is vooralsnog niets aan den hand.

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 20:55

@atlas> jij weet net zo goed als ik, dat als Samir als hij voor dezelfde feiten zou zijn gepakt in Marokko of Turkije, in het gunstigste geval de rest van zijn leven steentjes had mogen hakken zonder tanden. Wij, onze politieke en rechterlijke macht, is zwak en zielig. Samir wint.

Schade spiel ende.

superjan | 06-04-05 | 20:54

@Muxje: die soepjurken zeggen gewoon: "het is de wil van Allah" en laten het daarbij. Was ie veroordeeld, precies hetzelfde. Te veel lachen is sowieso niet toegestaan in hun ogen.

Atlas | 06-04-05 | 20:54

@ Iedereen
Aan de andere kant, als Samir A wel veroordeeld zou zijn geweest, had dat ook juist tot nog verdere radicalisering kunnen leiden, iets wat we in NL toch ook niet willen, of wel?

King of controversy | 06-04-05 | 20:53

Alweer vrij??? Tja, aan de ene kant is het in een rechtsstaat nou eenmaal moeilijk om iemand te grijpen op het voornemen een misdaad te begaan. De rechter heeft blijkbaar onvoldoende voorbereidingshandelingen aangetroffen. Zo werkt dat hier.
Aan de andere kant lachen die soepjurken zich nu helemaal rot.

Muxje | 06-04-05 | 20:51

@ Wolfgang 06-04-05 @ 20:47
Ik haalde AHA aan omdat zij dat zei tijdens 'haar' proces (submission 2). En nee, ik heb geen enkle bord voor m'n kop. Samir A. is vrijgesproken, en ik vertrouw op de rechter omdat hij wel alle documenten heeft ingezien en ik niet.

King of controversy | 06-04-05 | 20:49

@. da wizard
En dus heeft de pers, justitie en OM al die tijd gelogen? Waarvoor? Justitie heeft gefaald. Dat wel. Daarom wordt Samir A onschuldig verklaard. Terecht. Maar dat zegt niets over dat hij daadwerkelijk onschuldig is. Want daar ben ik niet van overtuigd.

Wulfpack | 06-04-05 | 20:49

Een geyteneuqer in een witte jurk, een rechter in een zwarte jurk. Ziet iemand het verschil? Juist. Denk niet zwart/wit, maar in de kleur van je ha-art... btw: is linkse kwijlbak Frank Boeyen al gestopt met roken?

vanrechtsheeftvoorra | 06-04-05 | 20:49

Ach Atlas, 't zijn gewoon van die dagen waarop een heel volk er weer aan herinnerd wordt hoe slap, impotent, zielig en tragisch ze eigenlijk zijn. Niet jouw schuld.

superjan | 06-04-05 | 20:49

Maak je toch allemaal niet druk en ga vanavond maar rustig slapen. We zijn veilig, de regering oefend voor als het fout gaat.
Samir is vrij en hij gewoon onschuldig, anders hadden ze hem toch wel veroordeeld...?

da wizard | 06-04-05 | 20:47

@King of controversy 06-04-05 @ 20:37: hoeveel borden heb jij voor je kop??? En hoezo AHA(Hirsi Ali) als voorbeeld nemen, Diederik Samson van de PVDA of menig groenlinkser heeft zich controversiëler uitgedrukt

Wolfgang | 06-04-05 | 20:47

Eeee... Oefening terroristische aanslag in ArenA... Samir A vrij...

Situation Normal: All Fucked Up

Skellern | 06-04-05 | 20:46

Zei iemand "levenslange ban" en "samir a"?

Atlas | 06-04-05 | 20:46

t was toch "hoer zuigt boer?"

superjan | 06-04-05 | 20:46

@. Atlas
Wel na al je post en het afzeiken van anderen dacht ik wel dat jij diegene bent die Samir kan genezen. By the way: ik deel je mening wat betrefd adres gegevens bekend maken. Dat is wel heel bot.

Wulfpack | 06-04-05 | 20:46

@ samir

een beetje triest om adresgegevens te publiceren, is geen telefoonboek hier.

Lees de huisregels alvorens te reageren samir

de belg | 06-04-05 | 20:45

@Wulfpack: je weet dat ik een zwak voor je heb, maar waarom wil je van *mij* af?

Atlas | 06-04-05 | 20:44

Ach, mijn neef heeft een aardige vrouw leren kennen bij het KRO progamma "boer zoekt hoer" :-)

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 20:43

@. Atlas
Mij best, maak met "onze" samir een tour in het atlas gebergte. Zijn wij van jullie beide voorlopig af.

Wulfpack | 06-04-05 | 20:43

tuygh.

deBeer_Int. | 06-04-05 | 20:43

Wel een leuke naam Samira...

superjan | 06-04-05 | 20:43

@samir a: je bent daar fout bezig.

Atlas | 06-04-05 | 20:42

@mercy God schiep de boer en het eerste wat de boer tegen hem zei was: Van mijn land af, en rap!

pendajo | 06-04-05 | 20:42

. paul-_- 06-04-05 @ 20:38

Ik ben bang dat je weinig van de rechtsgang begrijpt. Blijkbaar heeft het OM in Venray wel een overtuigende en bewezen zaak aangebracht. Dit heeft werkelijk niets met allochtoon of autochtoon te maken. eerst dossiers lezen en dan pas oordelen.

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 20:41

had niemend die gast via een vormfout een lobotemie kunnen aanbieden?

de belg | 06-04-05 | 20:40

-edit: nog 1x en BAN-
-edit: herstel, toch een ban: u is gewoon bella Bella hoor-

samir a | 06-04-05 | 20:40

@pendajo, let wel, kaalkopjes oftewel extremisme tegen buitenlanders zie je het meest in de durpkes en komt in de stad bijna niet voor.
Teveel boeren zonder vrouw? ;-)

Rest In Privacy | 06-04-05 | 20:39

@samir a 06-04-05 @ 20:36

Ja maar bij de allochtoon is het racisme en ach zo zielig en bij de autochtoon is het discriminatie

(t is allebei even slecht hoor daar niet van)

paul-_- | 06-04-05 | 20:38

Woorden schieten me tekort.Wat moet je in dit land doen om wel deel uit te maken van een terroristische organisatie? Ik begin er wel iets van te begrijpen dat er steeds meer 'kaalkopjes' komen, als ik dit lees. Onder de huidige generatie mensen die op het OM werken of benoemd zijn tot rechter hoeft Donner zich geen zorgen te maken over een cellentekort.

pendajo | 06-04-05 | 20:37

Ik ben het bijna nooit met AHA eens maar dit keer wel: Leve de rechtsstaat

King of controversy | 06-04-05 | 20:37

Cel voor voorbereiden aanslag moskee
Door Bart (veekeend) - 24 maart 2005 09:25

DLTF had ons via de nieuws-submit te melden:

Voor het voorbereiden van een brandaanslag op de moskee in Venray is door de rechtbank twee jaar cel opgelegd aan een 24-jarige man uit Kronenberg (Limburg). De opgelegde straf is lager dan de eis. Er was door het openbaar ministerie drie jaar cel geëist.

De rechtbank acht niet bewezen dat de man daadwerkelijk een poging heeft gedaan om de moskee in de fik te zetten. Enkel de voorbereidingen acht de rechter bewezen. Vooral het bijdragen aan de maatschappelijke onrust na de moord op Theo van Gogh nam de rechter hoog op.

------------------------------
zet dit nu eens af tegen de eis van die geitenneuker.let wel allebei voorbereidingen.de autochtoon krijgt 2 jaar cel voor voorbereiding ivm n moskee en die geiteneuqer is vrijgesproken.

samir a | 06-04-05 | 20:36

Van welke krant zijn die fotografen?

litebyte | 06-04-05 | 20:34

effe netwerk kijken ;-)

Rest In Privacy | 06-04-05 | 20:33

t gaat ook weer nergens over zo.. t kan allemaal :(

paul-_- | 06-04-05 | 20:32

<Even totaal off-topic: vergeet niet straks op Ned.3 DOKWERK te kijken (CL-voetbal zuigt toch).>

Atlas | 06-04-05 | 20:31

Mensen blijven laffe wezens...

Prutswerk© | 06-04-05 | 20:30

ik bedoelde met hier 'Nederland'.

HyBriD VorTeX | 06-04-05 | 20:29

@rzer0: nee, een veranderde wereld heeft ons in de problemen gebracht. We zijn nu eenmaal sterk geïntegreerd in "het wereldsysteem".

Atlas | 06-04-05 | 20:29

@Hybrid, beter hier escaleren dan buiten toch?

Rest In Privacy | 06-04-05 | 20:28

moeten die fotografen maar niet klere-irritant doen. trouwens wat deed de zoon daar.. geloof dr geen reet van.

macrofaag | 06-04-05 | 20:28

Atlas; Je kopt steekt nog diep in het zand.

Die 'nuchterheid' is wat ons in de problemen heeft gebracht.

rzer0 | 06-04-05 | 20:27

Oi oi... dit escaleert nog eens goed hier...

HyBriD VorTeX | 06-04-05 | 20:27

Ja wat wil je, Het zijn gewoon slagers van Allah, met een hoog Volkertgehalte!

aldi | 06-04-05 | 20:26

@mercy: eindelijk iemand die het begrijpt! Hij is inderdaad een Berber en wel een Riffijn. Voor hem is dit gewoon business-as-usual, dat zit in die hybride, deels gemondialiseerde cultuur. Het enige wat verandert is de legitimering (islam, i.h.b. salafiyya-jihadiyya), de context (Nederland) en de middelen (moderne shit).

Atlas | 06-04-05 | 20:25

Misschien een leuk programma voor de KRO, Berber zoekt vrouw! ;-)

Rest In Privacy | 06-04-05 | 20:23

[links] dit is idd vrij achterlijk. dit is echt te gestoord voor worden. hoe haal je het in je hoofd om zo'n jongen, die zo'n ontzettend trauma achter de rug heeft. die misschien in het zoeken naar zijn eigen stukje integriteit en zelfontplooing iets te ver is gegaan. hoe haal je het in je botte hersenen om hem nog een extra trauma te bezorgen door hem bij het terug treden naar zijn plek in deze mooie multiculturele maatschappij te gaan lopen fotograferen. die jongen heeft ook zijn recht op privacie. heel goed dat er veranwoordelijke ouderen bij zijn, die in hun zo kenmerkende klederdracht, die voorgenoemde verantwoordelijkheid weten te grijpen en de doerak weten te verhinderen dat er nog meer pijn in de toch al troebele ziel van Samir kruipt[/links]
.
[rechts] het is een SCHANDE. dat dit kan in dit land! WAAR gaat DIT naar TOE??!! het is de schuld van diverse linkse instanties die ongetwijfeld (en in een ver verleden) hebben bj gedragen aan het verkwanselen van onze rechtstaat. ze zouden hem kapot moeten schieten. als dit geen BEWIJS is dat ALLE MOSLIMS tuig zijn weet ik het ook niet meer. Nu maar HOPEN dat GEERT dit maar kan oplossen. het is te hopen dat we niet binnen 3 jaar aan het kromzwaard GEREGEN worden.ik zie het tering zwart in allemaal. ik ga emigreren uit DIT k*tland [/rechts]

kolonel klootoog | 06-04-05 | 20:22

Ik neem aan dat hij wel die plastic zak met kunstmest, suiker, ontstekings-mechanismen en plattegronden mee naar huis heeft gekregen? Laat hem nu maar zo snel mogelijk zijn klus afmaken, want anders gaat hij nog een fikse schadevergoeding eisen ook. Kom op, Samir, wordt eens gauw martelaar?

Ganglion | 06-04-05 | 20:22

Volgens mij is Samir gewoon een Berber, niks meer en niks minder ;-)

Rest In Privacy | 06-04-05 | 20:21

@rzer0: als je maar weet, dat ik als mens van je houd en van je zal blijven houden. Maar los hiervan, we noemen dit in Nederland: van het ene uiterste in het andere vervallen. Nuchterheid rouleert. En succes in Florida! (mocht je besluiten te vertrekken)

Atlas | 06-04-05 | 20:20

Al hebben ze beelden ervan, die baarden zullen toch wel illegaal in nederland verblijven en te herkennen zijn ze amper.

Da Morri$$$ | 06-04-05 | 20:17

Je zou haast hopen dat dit stuk ongeluk binnenkort een (mislukte)aanslag pleegt, om dan alsnog voor levenslang te worden opgesloten.

fuckje | 06-04-05 | 20:17

@Atlas;

M'n reet. Ik volg vanaf vandaag Florida's voorbeeld. Justitie zal ons nooit helpen.

GVD, nooit gedacht dat ik een blaffer zou halen. Wat een land.

rzer0 | 06-04-05 | 20:16

maak alvast maar een begraafplaats vrij, deze knkr mongeaul gaat voor vele doden zorgen! kan de AID dit zieke varken met zn vriendjes niet ruimen! en de idioot die hem heeft vrijgesproken noem ik bij deze vieze smerige moordenaar!!

Kapitein Frietsaus | 06-04-05 | 20:15

Een mes in z'n rug en dan op laten pakken voor verboden wapenbezit.

Schijnheilig boontje | 06-04-05 | 20:15

nou als iemand bij je inbreekt zou ik hem ook neerknallen:P :P

kansloos samir a

superman8718 | 06-04-05 | 20:14

@neemjemoederindemali: Dat is typerend voor de telefoonboek wetenschap die rechten heet. Iets strafbaar stellen omdat er mogelijk een kans is op een ongeluk. Ook al gebeurt die niet, dan ben je alsnog (terecht!) fout. De vergelijking met Samir z'n plattegronden is dus niet vreemd, toch wordt hij vrijgelaten. Terwijl iedereen wel kan raden wat hij met die plattegronden wilde doen.... of niet soms?

Ruler | 06-04-05 | 20:14

Wijlen Koning Hassan II had gelijk. Hij wist wel raad met Samir'tjes. Maar in Marokko is "rule of law" nog niet goed geïnternaliseerd en Samir woont niet in Marokko, sterker nog: hij is een Nederlands product. Made in Holland.

Atlas | 06-04-05 | 20:14

God oh God dit gaat toch buiten je verstand?!? Die Samir heeft nog geen half jaar geleden een gewapende overval gepleegd op een supermarkt, vrijgelaten wegens "gebrek aan bewijs", en wordt opgehaald door zijn gewapende arabische tuigvriendjes die meteen de pers een mes op de keel zetten.
.
Vanmiddag in de Arena een mislukte oefening om te kunnen omgaan met terroristische aanslagen. Hoezo decadent, zou dit misschien niet een uitnodiging / inspiratiebron kunnen zijn voor potentiele terroristen?
.
Vertel mij: waarom worden rechts'extremistische' jeugd zo aangepakt, zonder dat zij iets misdaan hebben? Van kinderen blijf je af, en het affikken van een (islamitische) basisschool is ook hoogst barbaars, maar veel meer DOEN die zogenaamde (zogedemoniseerde) 'kaalkopjes' niet! Het moraal van islamitische fundamentalisten is veel sterker verpauperd dan die van rechts denkende mormels.
.
Nee, meer en meer krijg ik het idee in een bananenrepubliek te leven waarbij machthebbers zich denken te kunnen permitteren om dit als een "probleempje" te beschouwen waarmee we maar moeten "omgaan" in plaats van gewoon oplossen. Des te langer dit door LukasDLL-figuren (het is maar een term, positiever: de onachtzame naieveling) wordt volgehouden, des te harder zal de landing zijn. Samir Azzouz loopt weer vrij rond...

Wolfgang | 06-04-05 | 20:13

. Mongeaul 06-04-05 @ 20:01

Je doet je naam alle eer aan. Heb je alle dossiers goed doorgelezen? Je wilt de doodstraf voor iemand die niet is veroordeeld? Stel, ik zeg stel, dat Samir niet meer is dan een overijverige puber die stoer wil doen tegen zijn vriendjes en verder geen kwaads in zin had. Jij zet nu aan tot moord van zo'n iemand. Ik ben bang dat de rechter jou wel gaat veroordelen, en terecht!!!!

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 20:13

@van der F, Volgens mij ben je niet de enigste in Nederland. Jongeren met een beetje fantasie proberen van alles uit.
Prima! Maar het wordt anders als je allerlei gevoelige plattegronden in je huis hebt liggen.
Probeer wat Samir A had eens in bv. Turkije. Ga je voor jaren achter het gaas!

tiswat | 06-04-05 | 20:11

@rzer0: ik voel me bedreigd, dus ik vraag je vriendelijk om dat terug te nemen.

Atlas | 06-04-05 | 20:10

. Milan- 06-04-05 @ 20:01

Als dat in nederland was had ie wel een hele grote kutadvocaat. In nederland zal geen rechter je zonder wettig en overtuigend bewijs veroordelen. Mocht ie dat wel doen, dan word je in hoger beroep geheid vrij gesproken.

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 20:08

Duidelijk dat we toch eens moeten gaan nadenken over die wet uit Florida. Het is beetje gevaarlijk, maar het ruimt wel lekker op.

[url]http://www.vuilnisbak.com/index.php?do=full&id=21[/url]

10votaal | 06-04-05 | 20:07

@Mongeaul, je doet je naam eer aan..

MacManiac | 06-04-05 | 20:07

Ach, de heren in witte soepjurken (mógen bodywarmers eigenlijk van Allah & zijn knecht?) zijn vast de laatste fans van Prins Karel van Walles.
zie news.bbc.co.uk/1/hi/talking_point/4397...

Guido | 06-04-05 | 20:06

@Timbo
15000 gulden bieden voor wie de Paus dode mocht anders ook gewoon hoor.

Mongeaul | 06-04-05 | 20:06

Atlas is een landverrader en dient een nekschot te krijgen.

On topic;

WAT DE NEUK??!

rzer0 | 06-04-05 | 20:05

@Mongeaul
a) Je bent niet grappig
b) Kijk uit met dat soort uitspraken. Of trouwens, doe maar niet. Ik hoop dat justitie je te pakken krijgt, zakkenwasser.

timbo | 06-04-05 | 20:05

Ach ja, zet ze in de ArenA met de rest van het tuig (kaalkopjes enzo), Ali B erbij. Doe je dan die oefening nog eens dunnetjes over, maar dan echt! Drie problemen in 1 keer weg!

10votaal | 06-04-05 | 20:04

Kan iemand voor Samir een enkeltje Kashmir/India regelen? Kannie messieprik met zijn vriendjes gaan spelen.
Stuur gelijk de rest in een soepjurk mee die kant op, wordt het hier leuker en daar gezelliger.

tiswat | 06-04-05 | 20:03

Hoe kan het eigenlijk dat een buitenlander als Samir dezelfde rechten lijkt te hebben als een Nederlander? Daar zit 'm de crux. We moeten allemaal Europeanen worden: denk aan het EVRM. Nederlander-zijn is seau 1945. Alle Europeanen zijn gelijk voor de wet, de wet van Europa.

Atlas | 06-04-05 | 20:02

Hij is vrij, open de jacht op Samir Azzouzi.
Ik bied 1000 euro voor diegene die mij het lijk toont van Samir.

Mongeaul | 06-04-05 | 20:01

Hahahahaha! Dat zal die irritante fotografen en journalisten leren!
. timbo 06-04-05 @ 19:22

Lekker kortzichtig, wie denk je dat b.v. GS vol kalken? En niet alle (foto)journalisten doen aan (SBS6 voorop) riooljournalistiek!

@neemjemoederindemali
Amen! Ik heb een keer in enevandere verantwoorde NPS serie ofzo gezien hoe een man werd veroordeld adv een getuige verslag, die de man zag weglopen (alleen zijn rug, geen gezicht!) en hem zou herkend hebben aan zijn manier van lopen! Het feit dat hij een alibi had en daar helemaal niet had kunnen zijn werd verworpen, de man was immers al eerder veroordeeld. En eenmaal een jokkebrok, altijd een jokkebrok. Het zal je godverdomme maar gebeuren, veroordeeld worden omdat iemand je manier van lopen herkend!

Milan- | 06-04-05 | 20:01

Jammer dat Gladio niet meer schijnt te bestaan. Zo'n undercover organisatie had hier uitkomst kunnen brengen.

SDI | 06-04-05 | 20:00

@pimpstah
nee je holmaat Theo had geen gelijk.

timbo | 06-04-05 | 19:59

@Dixie:

"Maarre die gasten eens echt aanpakken schijnt niet te kunnen in dit land"

Wanneer de heren politici (met Wilders voorop) eens hun werk gaan doen en ipv proefballonnen wetsvoorstellen gaan indienen, dan wordt het nog wat met Nederland.

El Gouda | 06-04-05 | 19:58

. Ruler 06-04-05 @ 19:45

Het ligt eraan wat je doet als je 1 glas bier teveel op hebt. Als je in een auto gaat rijden, doe je wel iets strafbaars. Als je gewoon over straat loopt kun je hooguit een bon krijgen voor openbare dronkenschap

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 19:57

. GJH 06-04-05 @ 19:44

Hij is ook veroordeeld voor 3 maanden wegens verboden wapenbezit, en terecht.

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 19:55

ik voorspel dat het wat druk wordt op het parket, maar naar een jaartje wel heerlijk relaxed op straat.

DaJudge | 06-04-05 | 19:55

Als je eens wist wat ik op 17 jarige leeftijd voor explosieven in elkaar brouwde in m'n huis laboratorium, foei!
Illegale zenders, scanners etc.
HAD ik allerlei akelige dingen mee kunnen doen, heb echter hoogstens wat mensen de stuipen op het lijf gejaagd met wat daverende explosies in de buurt.
Hadden ze me ook niet als terrorist mee kunnen veroordelen.
Wel omdat ik retelink aan het doen was met explosieven.
Maar waar hebben we het over.

vander F | 06-04-05 | 19:54

Kijk, Samir A. is gewoon in de steek gelaten door de samenleving. Hij is het slachtoffer hiero, vergeet dat niet. Ik garandeer je, als hij een mooie baan had gehad en een leasebak, dan zouden we niet met deze problemen zitten. Er is nu eenmaal discriminatie op de arbeidsmarkt en Marokkanen zijn vaak de pineut.

Atlas | 06-04-05 | 19:53

ze zouden m en zijn vriendjes kapot moeten schieten......... nee, het zijn geen terroristen, maar normen en waarden uit een kamelenneukerland meenemen, dat wel. jij niet doen, ik jou prikken. en dan gvd ook nog een mes trekken. wat gaat er in godsnaam in je hoofd om als je 's ochtends de deur uitgaat en je trekt hem dicht en je ontdekt dat je je mes vergeten bent. ow dom, even terug wel mijn mes mee. teringleiers. dat zijn het. op zijn oud hollandsch: teringleiers. Theo had gelijk in zijn boek de gezonde roker.

pimpstah | 06-04-05 | 19:53

dan is samis a toch niet geweldadig!
kom op geenstijl, niet de telegraaf van het internet worden!

pietro | 06-04-05 | 19:53

Beetje frapant is het wel , dat je vrijkomt terwijl je in het bezit bent van vergevorderde plannen tot het plegen van aanslagen, en aan de andere kant minstens TBS krijgt als je alleen maar de weg vraagt naar huize Balkenende met in je bezit niet meer dan een Stanley mesje .

Wiebenik? | 06-04-05 | 19:51

@soeps
Dat zullen ze dan eerst moeten bewijzen!

Unplugged | 06-04-05 | 19:48

Ik weet nog de tijd dat ik aan het radicaliseren was, pff... Als de AIVD toen m'n laptop te pakken had gekregen, dan zou ik Samir B. zijn, dat garandeer ik je. Maar zoals je ziet, ben ik niet gepakt en heb ik ook niets geks gedaan. Dus onderzoekt alles en behoud het goede. En morgen eten we restjes van vandaag.

Atlas | 06-04-05 | 19:48

Hahaha, die Atlas toch.

De-pleures | 06-04-05 | 19:48

Onvoorstelbaar, Samir was reden voor de politiek om een soort van Patriot act uit de doeken te doen en de rechten van burgers in te perken en ondertussen blijkt de rechtelijke macht niet in staat deze "bedreiging" op te sluiten. Wie worden er nu verneukt dan? En hoe zwaar is dan de dreiging van de radicale Islam? Blijkbaar niet zo groot. ONVOORSTELBAAR

rennie b | 06-04-05 | 19:48

Ik vraag me af wat ze nou gaan doen (en het rechtvaardigen) als hij over 2 maanden wél een aanslag weet te plegen.

Soeps | 06-04-05 | 19:46

Samir A. is 18 jaar. Een beetje keten moet kunnen, dat deden wij ook op die leeftijd. Natuurlijk, hij heeft problemen, maar a) hij werd en wordt in de gaten gehouden (hij is immers gearresteerd!) en b) we kunnen niet in zijn hoofd kijken, hij bedoelt het allemaal ongetwijfeld niet verkeerd.

Atlas | 06-04-05 | 19:45

@neemjemoederindemali: Als ik 1 glas bier teveel op heb wordt ik anders wel bekeurd vanwege het gevaar op het veroorzaken van een ongeluk. Dus ook als je geen ongeluk veroorzaakt ben je al van te voren schuldig....

Ruler | 06-04-05 | 19:45

@neemjemoederindemali

Pak je hem toch maximaal voor verboden wapenbezit en ordeverstoring o.i.d.!

GJH | 06-04-05 | 19:44

vkmag.com/index.php/weblog/comments/27...

Ik had eigenlijk de pak slaag/messentrekkerij in een update verwacht bij gs.

maarja, Samir A. sneerlands 2e knuffelallochtoon aan het worden geloof ik zo...

Kipz0r | 06-04-05 | 19:42

om faalt aan alle kanten. donner en co gaan 'rampies oefenen' terwijl het echte gevaar in die nichtenbende van samir a zit. al die achterlijke jurkies! levensgevaarlijk.

samir a | 06-04-05 | 19:41

Vind het wel biezonder dom van het OM om te denken dat ze Samir veroordeeld kunnen krijgen. Met een paar plattegrondjes en een wapen krijg je in nederland niemand veroordeeld voor 7 jaar. En gelukkig ook maar, want die superlutsers bij de politie hebben het nogal eens bij het verkeerde eind. Dat Samir de schijn wel heel erg tegen zich heeft doet niks aan de zaak af. Er moet keihard bewijs zijn om iemand te veroordelen. Dat justitie dat niet rond krijgt zegt meer over justitie dan over Samir A. Wil natuurlijk niet zeggen dat ik denk dat hij onschuldig is, maar de wet stelt nu 1 keer dat er wettig EN OVERTUIGEND bewijs moet zijn. Aangezien dat er niet is, rest niets anders dan hem vrij te spreken. Justitie had gewoon zijn werk beter moeten doen, hoe triest het ook is in dit geval.

neemjemoederindemali | 06-04-05 | 19:40

Wat nu wanneer Samir A. een aanslag pleegt. Gaan Donner en De Wijkerslooth dan aan de nabestaanden uitleggen dat "wanneer je een spuitbus in de drogist koopt je niet aangehouden kan worden voor graffiti, het kan namelijk ook voor een feestje zijn." Natuurlijk zijn er in nederland veel feestjes waar men plattegronden voor nodig heeft. Wat een mutsen zitten er toch in dat OM.

GJH | 06-04-05 | 19:39

lekkere jurkies allemaal

samir a | 06-04-05 | 19:39

Gelukkig had Samir geen Lonsdale trui aan, anders was het hek pas echt van de dam!

Ruler | 06-04-05 | 19:39

Maakt niet uit hoor. Ik heb liever "terroristen" dan Nazi's en lonsdale jongeren.

timbo | 06-04-05 | 19:38

Dat soort dingen wil ik hier in Nieuwegein niet hebben... het wordt hier steeds leuker :)

Blake | 06-04-05 | 19:38

Laten we hopen dat de camera's hun werk hebben gedaan en gewoon vertrouwen op onze pliesie.... hahahahaha

Unplugged | 06-04-05 | 19:35

Heb net de beelden gezien. Echt zo schandalig dit. Een persfotograaf neerslaan bij een GEVANGENIS.

Dit is echt een overwinning voor die gasten. Dat deze gast is vrijgelaten is echt een schande, in wat voor land leven wij. Ondanks alle nadelen van Amerika hebben ze dit wel een stuk beter voor elkaar.

martijnspr | 06-04-05 | 19:35

De uitgever van een omstreden moslimboek, waarin strafbare antisemitische passages staan, blijkt een huisvriend te zijn van terreurverdachte Samir A.

www.dutchdisease.com/blog/

TheRealShowstopper | 06-04-05 | 19:34

Het was ook geen djelleba, maar een zgn. salwar-khamiz.

Atlas | 06-04-05 | 19:33

krijgen die gasten nog steeds een nederlands paspoort eigenlijk?
ik bedoel ook als men hier niet geboren is?
ik begrijp het nie: een italiaanse vriend van me is hier geboren en moest ooit kiezen. moet zich nog steeds elke jaar melden bij de sicherheidspolizei(lees:immigratiedienst)
en een engelse kennis die is getrouwd met een nederlander, moest naar de nsdap-intergratieles.... befehl is schijnbaar befehl, totdat het te lastig wordt of zo?

bardie | 06-04-05 | 19:32

Wordt tijd dat die Samir A. is een ouderwets (0900)63572468 krijgt.

Specht | 06-04-05 | 19:32

En het was geen "moslimpetje" maar een jodenpetje. Even de feiten op een rijtje.

Atlas | 06-04-05 | 19:31

Voor alle duidelijkheid, het waren geen mannen van "Arabische afkomst" maar Berbers dan wel mannen van "Berberse afkomst". Wezenlijk verschil.

Atlas | 06-04-05 | 19:30

Hoor ik de waterkoker van Job Cohen daar al weer aangezet worden? Hopelijk gebruikt hij Calgon, anders wordt het heel lang links r*kken rechts bukken bij de talpaashazen B & vD vuhnavond..

Col. John Matrix | 06-04-05 | 19:30

Oppakken die klere handel.
Enkeltj zandbak geven.

-herr | 06-04-05 | 19:27

natuurlijk worden die Arabieren niet opgepakt, de nederlandse overheid is bang dat er een soepjurk een beetje boos wordt.... daarom worden bananengooiers op een voetbalveld gearresteerd en gaat Rita thee drinken in Brabant....

fuckje | 06-04-05 | 19:26

Stem lijst GeenStijl

anti-aanbaklaag | 06-04-05 | 19:25

Godverdomme... hoeveel bewijs heb je nodig voordat zo'n iemand achter slot en grendel mag? Er moeten verdomme altijd eerst dooien vallen voor er iets gedaan word. Die gast is schuldig! Je ziet toch dat zelfs in de poorten van de gevangenis ze het nog voor elkaar krijgen om mensen te bedreigen. Kutland! GS aan de macht!

ZI | 06-04-05 | 19:24

Zucht. Ik ben het zó zat. Iemand zijn huis adres ? Regel ik het zelf wel.

bassio | 06-04-05 | 19:24

het wordt tijd voor een stijlloze revolutie... Ik wil ook graag het filmpje!

timbo | 06-04-05 | 19:23

Geen rechtspraak maar gewoon meteen NEERKNALLEN! Hoe vaak moet ik dat nou nog zeggen?

Next!

auxy | 06-04-05 | 19:23

Hahahahaha! Dat zal die irritante fotografen en journalisten leren!

timbo | 06-04-05 | 19:22

Onze politici hebben allemaal grote monden maar als het er op aan komt doen ze niks! Waarom gaat die gozer niet gelijk op het vliegtuig? Het ventje heeft een dubbele nationaliteit.
Dit land is echt in en in verot.
Ze leveren ons schaamteloos uit aan de horden.

Gladio77 | 06-04-05 | 19:22

wat doen die idioten in godsnaam in dit land? ik snap t echt niet hoor :/

kikoooooo | 06-04-05 | 19:19

jullie zijn wel snel..... of hebben veels te lange werkdagen :)

ABEZAP | 06-04-05 | 19:18

Kan die geenstijl revolutie film in mijn mailbox? ik wil m op mijn p800 en ik wil er een schermbeveiliging van maken.

hak | 06-04-05 | 19:16

Ik mis een plaatje :D. Maarre die gasten eens echt aanpakken schijnt niet te kunnen in dit land

DiXiE | 06-04-05 | 19:15

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland