Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

PVV'er De Mos liegt C.V. bij elkaar

richarddm.jpg Ach, als we toch bezig zijn met de LPF PVV een hart onder riem te steken, PVV-propagandisten als we zijn, kunnen we het ook wel even opnemen voor goede vrind Richard de Mos. Deze noeste arbeider uit de bovenste regionen van de bijna altijd sympathieke vrijheidspartij, hier op archiefbeeld, knokt ondanks zijn soms grote gebrek aan feitenkennis hard voor de zaak. En wat je ook vindt van ons Richard, hij is dus wel mooi principieel basisschooldirecteur geweest in een achterstandswijk. Oh wacht, dat C.V. blijkt niet helemaal te kloppen. Is ietsiepietsie naar de positieve kant aangedikt, zeg maar. Wel de opleiding, niet de baan, who cares? Zeg eens, ben jij een jokkebrok lieve Richard? "Ik ben schooldirecteur geweest en heb altijd voor de klas gestaan". Oh toch. Gelukkig maar. We schrokken al. Nog zo'n LPF'ende faalhaas in de fractie kan Geert er echt niet bij hebben hoor. Daarom nu aan de telefoon de voormalig werkgever van De Mos die dit hardnekkige gerucht voor eens en voor altijd zal ontzenuwen: "Richard de Mos is nooit directeur geweest van een basisschool. Ook geen schoolhoofd. Echt niet. Nooit". Fail! Nouja, hij heeft in elk geval nooit zijn vrouw geslagen. Of iemand een kopstoot gegeven. Of minderjarigen misbruikt. Of door een brievenbus gepist. Of een topsporter mishandeld. En dat is ook wat waard. TOCH!? Oh, nieuw spoeddebat begint. Wij zijn even cabaret kijken. Update: De PVV draait doorrr: Het bedrijf van Sharpe is in 2010 opnieuw veroordeeld wegens oplichting.

Reaguursels

Inloggen

HEE !!! vette fotoo! Dat zijn de lippen van MIJ, Rene Zoutketel !!!

Rene Zoutketel | 18-11-10 | 15:14

repulse | 17-11-10 | 23:29
Warrig verhaal, Repulse. Ik kan er geen chocola van maken. Ik heb niet het idee dat je weet waarover je praat. Wat is een functioneel meerdere?
Wat PVV-ers naar mijn idee niet in de gaten hebben is dat een grote mond opzetten niet hetzelfde is als gezag uitstralen. Zo'n Lucassen bv kan zijn buurt wel terroriseren en proberen te domineren, en mensen zullen dan waarschijnlijk hun mond wel houden, maar dat doen ze dan uit angst, uit ontzag. Dat is niet hetzelfde als gezag. Gezag is iets wat je toegekend krijgt. Door anderen. Die je erkennen als hun meerdere, of minstens als gelijkwaardige. Gezag moet je verdienen. Volgens mij was dat niet het geval bij Lucassen.
Wilders daarentegen kennen PVV-ers wel veel gezag toe. Hem worden bijna goddelijke kwaliteiten toegedicht. Het beschermt zelfs zijn horkerige fractiegenoten.
Door zijn tegenstanders wordt Wilders echter geen gezag toegekend, niet gerespecteerd. En dat lijkt mij toch wel de hoogste kwalificatie die er te behalen valt. Wilders moet worden beveiligd. En dat vind ik zwak van Wilders. Een leider die beveiligd moet worden is oorlog aan het voeren.

lyft | 18-11-10 | 09:33

En voor wat betreft de vergelijkingen met de LPF: die was heel wat beter te maken met de toestanden binnen het CDA een paar weken geleden. Dat implodeerde bijna. De PVV houdt de kaken stijf op elkaar en laat zich niet uitspelen door de media. Geen enkele partij behalve de PVV zou het lang volhouden onder dit soort druk.

Domulus Nieuwhaus | 18-11-10 | 00:54

Om terug te komen op deze 'schokkende onthulling' over de Mos: PowNed lijkt wel erger dan de Volkskrant. Als er echt nieuws te brengen valt over kamerleden van de PVV moeten ze dat vooral doen. Maar dit is een hype, een hetze. Er is iemand uit het verleden van Sharpe die hem niet aardig vindt. Verder heeft hij gewerkt bij een bedrijf dat een boete heeft gehad. Kunnen we nu iedereen die bij een bank, de NEM of de KPN heeft gewerkt ook afschrijven voor de politiek? Of Nigel de Jong? Wat die op het veld doet is ook allemaal niet zo fraai.
Een zinnetje uit het CV van De Mos kan je op een andere wijze interpreteren dan het in werkelijkheid was. Schokkend hoor! Wordt PowNed het nieuwe BNN? De jongerenafdeling van de VARA. Blij dat ik m'n lidmaatschap van PowNed heb opgezegd na dat misselijk makende optreden van Weesie bij Knevel en co.

Domulus Nieuwhaus | 18-11-10 | 00:51

Kunnen we niet beter even nokken met het bij mekaar bashen van PVV-ers ?
We hebben de PVV heel hard nodig om de islam tot staan te krijgen (lees: uit Nederland)... Dat sommige koorknapen niet deugen is een gegeven waar de hele wereld last van heeft.
Schieten op een mug met een bazooka heeft niet zoveel zin lijkt me.
PVV olee olee...

Neerlandsbloed | 17-11-10 | 23:48

Borrelende Boris | 17-11-10 | 21:01
Nergens in mijn verhaal heb ik het over islamieten, ik heb het puur en alleen over de islam. De islam als systeem is niet te verenigen met het westerse gelijkwaardigheid systeem. De islam verdeelt de wereld in gelovig en ongelovig, alles wat islamitisch is is goed alles wat dat niet is is slecht.
Wanneer ik een systeem zou beginnen wat zou discrimineren op basis van geloof, zou ik terecht worden vervolgd, nu omdat dit zelfde systeem 1500 jaar oud is, moet het gerespecteerd worden. Dat is te stompzinnig voor worden.
.
lyft | 17-11-10 | 21:44
Een functioneel meerdere is een totaal andere hiërarchie als een hiërarchie gebaseerd op het wel of niet aanhangen van een religie.
Nergens zeg ik dat iedereen gelijk is, ik zeg dat iedereen gelijkwaardig is, daar zit een aanzienlijk verschil in. De rest van je betoogd is de energie van het intikken van letters op mijn toetsenbord niet waard.

repulse | 17-11-10 | 23:29

Echt een tokkie-partij..!!! Kan me niet voorstellen dat (of juist wel) dat dit kan gebeuren in Nederland.. Het beste Geert... Ongelovelijk, en pvv-stemmers... Niet terugtrekken.. Jullie zijn ook indirect verantwoordelijk voor deze kabinetsleden... *zucht*

Jermaine | 17-11-10 | 23:27

@Borrelende Boris | 17-11-10 | 20:34
Weet je waarom de gevestigde partijen niet met een integratiedraai komen?

Dan moeten ze hun fouten toegeven.

Ze begrijpen alleen niet dat zolang dat niet gebeurd ze de kiezer niet los kunnen weken uit het PVV kamp.

Maar goed, ze moeten vooral lekker doen waar ze goed in zijn. Met stront richting de PVV gooien en hun voormalige keizers wegzetten als fascisten.

Mensen zijn wel goed, maar niet gek Boris.

Mensen zijn net OlifaNTen. Die vergeten ook nooit iets.

Parsons | 17-11-10 | 22:09

repulse | 17-11-10 | 20:38
Wat je zegt over hiërarchie is onzin. Ook wij kennen hiërarchie. Ouders-kinderen. Leraar-leerling. Werkgever-werknemer. Kamerlid-burger.
Op zich is er met hiërarchie niets mis. Hiërarchie biedt veiligheid, duidelijkheid over wie waar verantwoordelijk voor is. Kinderen leren niets zonder hiërarchie. Zonder hiërarchie is de kennis van een leek evenveel waard als de kennis van een wetenschapper. 'Want we zijn immers gelijk'. Juist het idee dat we allemaal gelijk zijn, heeft voor veel problemen gezorgd, want iedereen denkt dat ie overal verstand van heeft en het dus ook mag uitdragen en dat anderen er dus ook naar moeten luisteren. Terwijl de mensen die zich ergens in verdiept of bekwaamd hebben als onnozelaars aan de kant worden geschoven. We leven juist in een land met betweters. Met mensen die denken dat ze ergens verstand van hebben, terwijl ze alleen maar een meninkje hebben. Zie die PVV-ers in de TK. Ze kennen hun zaak niet. Ze kennen de wet niet. Ze kunnen niet debatteren. Maar ze vinden zichzelf geweldig, want ze roepen een aantal snedige zinnen. En ze rekenen op het applaus van de PVV-stemmer, die ook zijn meninkje bevestigd wil zien.
Het is een strijd van gelijken onder elkaar. En dan gaat het niet meer om de kwaliteit van een mening, maar om wie het dominants zijn mening kan verkondigen.

lyft | 17-11-10 | 21:44

Waarom niet? Elke katholiek, protestant, mormoon of vegetarier is toch ook precies hetzelfde? Dit geld ook voor mensen die bruine broeken dragen, boeken lezen of ooit een hiphop cd hebben gekocht.

Trash | 17-11-10 | 21:25

@repulse | 17-11-10 | 20:38

Op zich klinkt jouw betoog zeer plausibel, ware het niet, dat er nog meer bevolkingsgroepen zijn met een voornamelijk Islamitische achtergrond. Deze mensen integreren een stuk makkelijker, beheersen de taal beter, en zorgen voor aanzienlijk minder problemen. Last but not least, zij hebben geen (minder?) problemen met een maatschappij waarin mensen gelijk zijn. Ik vind het derhalve ook moeilijk om elke Islamiet over één kam te scheren.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 21:01

Borrelende Boris | 17-11-10 | 19:29
Het is het achterlijke systeem van de islam die de problemen veroorzaakt. De islam is een hiërarchie, binnen een hiërarchie is niemand gelijkwaardig. Wanneer je dus een dergelijk systeem een land binnen haalt waar de basis is dat ieder mens gelijkwaardig is, weet je dat dat gaat botsen.
Nu is dat heel simpel op te lossen, omdat veel van de manieren waarop de islam haar hiërarchie uitdraagt, gewoon tegen de wet zijn. Maar dan zul je dus wel moeten stoppen met de gelijkwaardigheid van mensen ondergeschikt te maken aan de vrijheid van religie.
Dát krijg je alleen voor elkaar op het moment dat idioot linksch eens hun kop uit hun hol haalt, inhoudelijk gaat kijken wat dat systeem wat ze al jaren aan het cultiveren zijn nu eigenlijk inhoud...

repulse | 17-11-10 | 20:38

@Parsons | 17-11-10 | 19:47

Tot op zekere hoogte heb je gelijk. Het is niet chique om met dezelfde modder te gooien, waar Wilders al jaren mee gooit. Geert roept het ook wel een beetje over zichzelf af. Kritiek spuien is prima, maar als je vervolgens niet voor een keurig alternatief zorgt, ben je niet erg geloofwaardig. Het is de frustratie van "links". In principe hebben ze geen poot om op te staan (Wilders gedoogd immers alleen), maar ze zouden hem maar al te graag willen aanpakken.
.
Het verbaast me, dat de andere politieke partijen de boodschap van Wilders niet oppakken. Je zou toch verwachten dat een aantal partijen een flinke streep zouden halen door hun integratie beleid. Kennelijk is de boodschap van anderhalf miljoen mensen nog niet duidelijk genoeg.
.
De PvdA, D66 en GL zijn inderdaad zwalkende partijen, dat heb ik ook al eerder toegegeven. In mijn opinie is er nog maar één echt linkse partij, en dat is de SP.
.
Wat ik raar vind is dat je zegt dat de PVV niet met oplossingen moet komen. Juist de PVV moet met goede alternatieven komen. Waren zij niet degenen die het hardst riepen dat deze maatschappij verrot is, en dat als ze zelf aan de macht zouden komen, er een nieuwe politiek zou ontstaan? Juist als de PVV met goed doordachte oplossingen zou komen, zou het de wind uit de zeilen van andere partijen halen, en stopt de lafhartige aanval vanzelf.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 20:34

Merendeel van die lui is opgestapt. Een voorbeeld wat ze bij de PVV wel eens zouden mogen volgen.

Trash | 17-11-10 | 20:31

09 November 2010 - 13:07 | 31 reacties | Stuur door

De PvdA heeft als een van de eerste partijen een kandidatenlijst gepresenteerd voor de Provinciale Staten-verkiezingen van maart volgend jaar. Voor de provincie Noord-Holland komen een paar bekende gezichten in actie, zoals een voormalige Amsterdamse politica die twee keer is veroordeeld voor rijden onder invloed en een oud-Kamerlid dat heeft gesjoemeld met geld.

Allereerst is daar Elvira Sweet, die wij kennen als voormalig voorzitter van het Amsterdamse stadsdeel Zuidoost. Ze had niet altijd een goede relatie met de media, in mei 2010 legde ze haar functie neer. Saillant detail: Sweet is tot twee keer toe veroordeeld voor rijden onder invloed. Toch staat ze op plaats twee op de PvdA-lijst voor de PS-verkiezingen van Noord-Holland, pal achter lijsttrekker Tjeerd Tjalsma (niet te verwarren met PvdA-Kamerlid Tjeerd van Dekken).

Pikanter is kandidaat nr. 25 voor de PvdA, de Marokkaanse Nederlander Hamid Houda. Het voormalige PvdA-Kamerlid (1994-1997) stapte voortijdig op als Kamerlid, vanwege schandalen rond zijn textielbedrijf Houda Textiel. Wat is het geval? In 1997 beschuldigde het tv-programma Nova hem ervan dat hij de winst van zijn bedrijf niet had opgegeven bij de belastingdienst. Houda bleef in de Kamer, tégen het advies van het fractiebestuur in. Hij erkende dat hij zichzelf salaris toekende, waarna zijn schadeloosstelling voor het Kamerlidmaatschap werd gekort.

Een paar maanden later kwam Houda opnieuw in opspraak, omdat Nova het Kamerlid ervan beschuldigde zijn werknemers zwart te betalen. Sterker nog, Houda probeerde druk uit te oefenen op zijn werknemers om hierover te zwijgen, aldus het tv-programma. Eigenlijk had hij nog even willen blijven, maar na zware druk vanuit zijn fractie stapte hij toch maar op. Het werd het einde van zijn politieke loopbaan. Sindsdien hebben we weinig van hem vernomen. Tot nu dus, nu hij kandidaat blijkt voor de Provinciale Staten-verkiezingen.

Nog een laatste bekende dan: Xander den Uyl. Juist, de zoon van 'Ome Joop' is óók een PvdA'er en is zelfs verkiesbaar met een vierde plek op de kandidatenlijst.

daved | 17-11-10 | 20:26

Wijnand Duyvendak (GroenLinks)

1984 werd hij aangehouden na een inbraak in een militair complex in Dubbeldam. Hij kreeg zes weken cel en heeft nu een strafblad.

inbraak in het ministerie van Economische Zaken in 1985, die hij toegeeft in zijn boek ’Klimaatactivist in de politiek’

Ook zijn er aanwijzingen dat Duyvendak mogelijk betrokken is geweest bij RaRa, een terroristische organisatie die o.a. voor brandstichtingen bij Makro-vestigingen verantwoordelijk was.

Wie aan GroenLinks denkt zal vaak ook aan Paul Rosenmöller denken. Hij was van 1994 tot eind 2002 fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Wat velen echter niet weten is dat Rosenmöller van eind jaren zeventig tot begin jaren tachtig lid was van de de militante Groep Marxisten-Leninisten (GML). Deze partij was nog extremer dan de PSP en de CPN. De Groep Marxisten-Leninisten wilde Nederland gewapenderhand modelleren naar het voorbeeld van maoïstisch China en de Sovjet-Unie ten tijde van Stalin. Als de misdadige missie van de GML was geslaagd, dan was Nederland veranderd in een groot concentratiekamp.

De Nederlandse partij GroenLinks heeft de senator van Molukse afkomst, Sam Pormes, uit de partij gezet omdat hij in de ,,rode jaren '70'' in Zuid-Jemen een opleiding voor ,,stadsguerrilla'' heeft gevolgd. De instructeurs waren Duitsers van de Rote Armee Fraktion.

Farah Karimi, eveneens lid van de Tweede Kamer. Zij onthulde enkele maanden geleden dat ze in haar geboorteland Iran en ook in Duitsland en Frankrijk actief is geweest voor de terreurbeweging volks-Mojahedien. Dat ze daar zelf mee naar buiten komt, valt te prijzen. Maar het roept ook vragen op. Wist GroenLinks van dit verleden toen Karimi in 1998 een verkiesbare plaats kreeg toebedeeld? Als GroenLinks van niets wist, heeft Karimi haar eigen partij belangrijke informatie onthouden en zou ze moeten aftreden. Als ze haar verleden bij de Mojahedien wel heeft gemeld, had GroenLinks de kiezer daar toch op zijn minst over moeten informeren.

Slechts twee keer heeft GroenLinks een onderzoek ingesteld naar aanleiding van de vele beschuldigingen. Maar het onderzoek in opdracht van Mirjam de Rijk (1999) en het onderzoek van Wim de Boer (2001) stelden bitter weinig voor. De inspanningen waren vooral bedoeld om de buitenwacht gerust te stellen.

www.youtube.com/watch?v=hQ2Gdi7vOJA&am...

daved | 17-11-10 | 20:18

-weggejorist-

daved | 17-11-10 | 20:17

ik snap 1 ding alleen niet , waardoor komt dit alles over de pvv kamerleden nu ineens naar buiten , en waarom niet al maanden terug toen die mensen op de kieslijst stonden?
speciaal gewacht tot het kabinet er was ?

daarzo ergens | 17-11-10 | 20:10

@Borrelende Boris | 17-11-10 | 19:29
Het gaat er ook niet om dat de PVV met oplossingen moet aankomen.

Daar hebben we de gevestigde partijen door.

Omdat zij het hebben nagelaten om zaken aan te pakken is er bestaansrecht voor de PVV ontstaan.

Zij zijn degenen die de boel de afgelopen 40 jaar hebben gelaten voor wat het is en met name de immigratiepolitiek hebben ontkent.

En als die andere partijen het allemaal zo goed weten, waarom bestrijden ze de PVV dan niet op de inhoud? Zou het kunnen zijn dat de PVV op een aantal punten vol-ko-men gelijk heeft? Is dat de werkelijke reden waarom de PvdA, D66 en GL hun eigen identiteit kwijt zijn en niet, maar dan ook niets ander kunnen dan te roepen hoe fout Wilders is?

Parsons | 17-11-10 | 19:47

Cave Canem | 17-11-10 | 18:52
Dank voor redelijke woorden.
-
Opgegeven? Ja, ach, wat heet?
-
Een kleine correctie betreffende "oplossingen verwachten van PVV": dankzij PVV kunnen we een VVD-CDA kabinet hebben. Iemand zou toch dáár toch oplossingen van kunnen verwachten? Het enige wat de PVV hoeft te doen is dat te faciliteren. Aldus andere signatuur dan met PvdA-&c.
-
Live long and prosper!

caudillo | 17-11-10 | 19:44

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 19:06

Geef je hiermee niet aan, dat je eigenlijk uit protest tegen de gevestigde partijen op de PVV stemt? Je betoog is helder en duidelijk, en ik denk dat als je leden van alle partijen naar hun mening op dit standpunt zult vragen, je dezelfde antwoorden krijgt. Wie wil er nu niet meer veiligheid op straat? De linkse aanpak heeft niet geholpen, zoveel is nu wel duidelijk.
.
Mijn kritiek op de PVV is, dat ze de straatterreur gaan aanpakken door te stellen dat de Islam een achterlijke cultuur is, en dat zover doorvoeren dat het riekt naar het schofferen van een hele bevolkingsgroep. Als Wilders zich een stuk gematigder had uitgelaten over de Islam, en de straatterreur als paradepaardje had genomen, hadden waarschijnlijk veel meer mensen de neiging om op hem te stemmen.
.
Daarnaast vind ik, en dat zei Cave Canem ook, de PVV komt niet echt met oplossingen. Politiek gezien hebben ze geshopt bij de gevestigde partijen, en komen daarnaast met een aantal standpunten waarbij je allerminst vraagtekens kunt zetten bij de haalbaarheid ervan (denk daarbij aan de standpunten over Europa).
.
Het enige wat me bevalt aan Wilders, is het feit dat hij aantoont dat veel mensen in Nederland last hebben van het softe beleid op een aantal punten. In die rol is hij uitermate geschikt, en nuttig voor Nederland. Ik geloof niet dat hij in staat is om een duurzame politieke beweging uit de grond te stampen. De tijd zal echter leren of ik (on)gelijk heb.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 19:29

@Cave Canem | 17-11-10 | 18:52
Waar jij het over hebt is het ontbreken van enige vorm aan moraal. Dat is iets anders dan individualisme.

Parsons | 17-11-10 | 19:27

La Vie En Rose | 17-11-10 | 19:06

Excuus, zie nu pas je post.

In het strijden tegen mensen die de problemen ontkennen en willen pamperen vindt je mij aan je zijde. Dit blijkt ook uit mijn posts.

Ik vind alleen dat Wilders geen oplossingen biedt. Jammer dat je altijd gelijk in een bepaald hokje geplaatst wordt als je dat vindt.

Eet smakelijk.

Cave Canem | 17-11-10 | 19:24

La Vie En Rose | 17-11-10 | 18:36

Fijn dat ik gelijk een naprater ben, omdat ik iets benoem wat toch niet bijzonder moeilijk te zien is.

Je gaat er verder niet op in, dus ik weet eigenlijk al genoeg.

Cave Canem | 17-11-10 | 19:20

gumt 'een' in 2e zin weg.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 19:09

Cave Canem | 17-11-10 | 18:08
Ach weet je, voor je anderen gaat verwijten dat er iets aan hun waarnemingsvermogen mankeert, zul je je moeten realiseren dat iedereen een subjectief naar alles kijkt en daarop zijn/haar mening baseert, jij dus ook.
Dat maakt bv dat jouw waarnemingsvermogen niet beter is dan de mijne en die van mij niet beter is dan die van jou. We kijken anders tegen zaken aan. Daarom zijn er ook zoveel politieke partijen. Voor elk wat wils en voor mij en vele anderen is dat nu de PVV, met alle argumenten die ik hierboven reeds heb gegeven.

W.b. je opmerking over de Islam, moslims en Marokkaans tuig. De radicalen kunnen hun gang blijven gaan omdat de gematigden hen hun gang laten gaan. Dat kun je mooi niet op het bordje van Wilders schuiven. Wilders heeft telkenmale benadrukt dat hij helemaal niets heeft tegen moslims die hier gewoon mee doen aan de maatschappij, maar deze uitspraak wordt nimmer geciteerd door zijn politiek correcte collega's ter linkerzijde.

Dat Marokkaans tuig is gewoon moslim en gaat daar prat op. Hun gedragingen komen niet voort vanuit de Islam maar wel vanuit de Islamtische opvoeding van hun analfabete ouders die weigeren zich aan te passen aan de Nederlandse maatschappij, aan de hier geldende normen en waarden en nog leven als waren zij in hun dorp in het Rifgebergte. (Ik werk al 20 jaar in zo'n wijk, leg nogal eens een huisbezoek af, dus spreek uit ervaring) De oorzaak hiervan is de totaal van de potgerukte pamperindustrie die al zo'n 30 jaar in de grote steden floreert en mensen volkomen apatisch en afhankelijk heeft gemaakt. Neem daarbij nog het beleid van de hermandad in de afgelopen 20 jaar en de straffen die worden opgelegd. Ennuh 15 jaar geleden kwam ik al tot deze conclusie. Daar heeft Wilders geen enkele invloed op gehad.

Ik haat geen moslims, ik walg van mensen die deze zaken blijven ontkennen, die maar blijven pamperen, die daardoor een geheel nieuwe onderlaag in de maatschappij hebben laten ontstaan, die de rode loper uitleggen voor de Islam. Jij weet vast wel wie ik bedoel.

*Dinnertime*

La Vie En Rose | 17-11-10 | 19:06

caudillo | 17-11-10 | 18:20

Ik vermoedde al dat ik die zou terug krijgen :) Individualisme komt overigens wel in verschillende soorten en maten en individualisme betekent mijns inziens niet dat jouw streven naar geluk ten koste moet gaan van anderen. Iedereen moet gelijke kansen krijgen om zijn geluk na te streven, maar er moet wel voor gewaakt worden dat de mensen die niet de capaciteiten hebben om die kansen te grijpen, in de kou blijven staan.

Het individualisme waar ik op doelde als zijnde de kanker van de samenleving is het egocentrische en onbeschofte wat tegenwoordig schering en inslag is. Ook als individu heb je rekening te houden met de mensen om je heen. De verantwoordelijkheid om de cohesie in de samenleving in stand te houden.

Het klopt dat de VVD in feite ook niet mijn partij is. Laten we zeggen dat de linkervleugel het dichtst bij mijn eigen standpunten ligt, en zelfs dan nog bij benadering.

Een beetje gegoochel met terminilogie, maar goed. Ik kan het niet anders onder woorden brengen.

Ik heb de politiek nog niet opgegeven, u wel want ik denk niet dat u daadwerkelijk verwacht dat er vanuit de PVV oplossingen gaan komen. Ik denk dat het verschil is tussen ons beiden. Het is in ieder geval leuk eens met iemand van gedachten te wisselen die niet blijft hangen in holle mantra's. Ik heb in eerdere posts te snel conclusies getrokken, waarvoor alsnog excuus.

Salve.

Cave Canem | 17-11-10 | 18:52

@caudillo | 17-11-10 | 18:20
Wederom eentje om in te lijsten!

Parsons | 17-11-10 | 18:40

Cave Canem | 17-11-10 | 17:25
Ga je nu Peggolt napapegaaien? Gewoon luisteren naar wat Wilders zegt. Volgens mijn perceptie is Peggolt dè man van de one-liners# uit zijn-verband-gerukte uitspraken van Wilders en Femke zit op zijn schouder als een grasparkiet.( die kun je ook leren praten)

Man, Wilders is voor mij en voor vele anderen niet de Messias. Wilders is een politicus net zoals die anderen. Hij benoemt zaken die nooit benoemd mochten worden. Hij roeit tegen de stroom in, heeft het hele ingedutte, elkaar lucratieve baantjes toeschuivende zooitje, wreed uit hun zoete slaap gewekt.

Voor het leveren van kritiek op de Islam moet hij al jarenlang dag en nacht worden beveiligd tegen serieuze doodsbedreigingen vanuit de radicale Islamitische hoek. Ook onder linksradicalen zijn er nog wel een paar Volkerts te vinden. Daarnaast is hij door een zooitje 'politiek correcten', die iedereen die een andere mening heeft dan zijzelf de mond wil snoeren, voor de rechter gedaagd.

Wilders verdient alleen al hiervoor mijn sympathie en steun.

Nogmaals een moedig man met doorzettingsvermogen, die gewoon tijd nodig heeft om mensen à la Fleur en Bosma aan zich te binden. En je kan praten wat je wilt, ook de mindere goden die al langer in de fractie zitten, zijn moedige mensen en ook de nieuwe fractieleden. Maja er zitten er een paar tussen die niet van onbesproken gedrag zijn en die Geert niet kan lozen zonder dit kabinet in gevaar te brengen. Dat is zijn grote dillema!

La Vie En Rose | 17-11-10 | 18:36

@caudillo
u bent gewoon gefrustreerd, ga eens in therapie ofzo, constructiever dan uw heil bij de pvv te zoeken.

der jens | 17-11-10 | 18:35

La Vie En Rose | 17-11-10 | 17:51
Over HRA:
Men zou oneigenlijk gebruik moeten verbieden.
Dus: aflossingsvrij kan niet. Een schuld moet afbetaald.
Schuld om belastingtechnische redenen laten voortbestaan, is onjuist, en deze mogelijkheid is één en al perverse prikkel.
Waarom hoor je links-geöriënteerden daar nooit over?
Dat aftoppen van boven is een nivelleringsmaatregel die heel weinig oplevert, en dat valt dus onder jaloezie-wetgeving.
-
Wie zou dit moeten voorstellen??? Het CDA?

caudillo | 17-11-10 | 18:31

@cave canem
u snapt het.
hufterig gedrag - hard - aanpakken werkt alleen wanneer dit niet gekoppeld wordt aan religie/huidskleur/sexe/sexuele voorkeur/ect.ect.

der jens | 17-11-10 | 18:25

"""Individualisme is de kanker van de huidige maatschappij."""
"""Individualisme is de kanker van de huidige maatschappij."""
Cave Canem | 17-11-10 | 17:33

Beste Canem, als U dat werkelijk vindt, als U daar echt achter staat, dan hebt U bij de VVD toch ook niks te zoeken.
-
Maar als ge vindt dat ik meer eigen mening moet geven: dan wil dat wel doen, hoor. Eigenlijk ben ik libertariër. Deze beweging is in de USA nog niet geheel verdwenen, maar in Europa wel. Een libertariër is eigenlijk helemaal tegen de verzorgingsstaat, tegen de idee van de verzorgingsstaat als zodanig. (Als je geen verzorgingsstaat hebt, by hte way, zijn open grenzen geen probleem.)
-
Omdat het onmogelijk is om de libertarische idealen vanuit de huidige situatie te verwezenlijken (eigenlijk zijn ALLE politieke partijen in Europa sociaaldemocratisch, sommige zijn daarbij ook een beetje liberaal, of een beetje christelijk, of een beetje xenofoob), is iemand als ik poltiek altijd ontheemd. Men kan kluizenaar worden, of zich neerleggen bij het feit dat we nu eenmaal in een verzorgingsstaat leven.
-
Je moet dan altijd kiezen voor wat je het minst slechte vindt. Zo kom ik nu bij de PVV uit. Ik ben niet eens echt rechts, ik ben anti-links. En meer tegen salonsocialisten dan tegen de eerlijke arbeider.
-
Ik vind het SCHANDELIJK wat met de postbodes gebeurd, ik vind het BELACHELIJK hoe weinig een verpleegster verdient (als doekje voor het bloeden mag ze verpleegkundige heten; tel uit je winst.) Ik vind het ontzettend ONRECHTVAARDIG dat men het bankwezen heeft laten wegkomen met het veroorzaken van de crisis, ik vin het THE BLOODY LIMIT dat men vuilnisophalers en schoonmakers heeft laten staken om dertig centen loonsverhoging in een cao die dan ook voor allerlei overbetaalde beleidsambtenaren moet gelden, ik vind het WAANZINNIG dat de grondwet uit de tijd van Joop den Uyl niet spreekt van burgers, maar van "allen die zich op ons grondgebied bevinden", zodat iedere godsdienstwaanzinnige baard uit Verweggistan hier niet alleen asiel maar ook een uitkering kan claimen.
Tja, zo word je PVVer.
-
Ik vind heel veel politici ratten, ook van partijen waar ik niet zo tegen ben, en dat er bij Wilders nu een paar ratten komen zitten uit een iets minder sociaal milieu, maakt zijn clubje niet slechter dan de rest van het oneerlijke zooitje. Zie hiervoor posts van La Vie en Rose, passim.
-
Tot slot: het meeste beleid is zo ontzettend slecht, dat geen beleid nog minder schadelijk is. Beleid heeft ons onderwijs, dat 50 jaar geleden het beste TER WERELD was, volledig kapotgemaakt. Maar veel meer mensen krijgen nu een diploma, ja, da's net zoiets als loonsverhoging tijdens hyperinflatie.
Zo, heb ik nu voldoende duidelijk gemaakt wat ik er zelf van vind?
Dan ga ik nu maar een hapje eten.

caudillo | 17-11-10 | 18:20

En verder; die Marokkaanse klotepubertjes in de grote steden zijn net zo min Moslim als dat hun autochtone leeftijdsgenootjes Christen zijn.

Cave Canem | 17-11-10 | 18:14

En voor alle hard-liners, kom alsjeblieft niet aan met "we hebben ze niet nodig" want dat hebben we wel.

Cave Canem | 17-11-10 | 18:10

La Vie En Rose | 17-11-10 | 17:51

Die andere partijen zijn toch een stuk minder oppervlakkig dan de PVV, en als je dat niet ziet, dan mankeert er toch echt wat aan je waarnemingsvermogen. Tuurlijk hebben ook zij onuitvoerbare plannen, of plannen waarmee in de formatie onderhandeld kan worden, maar in mijn optiek is de PVV de enige partij waarbij gebrek aan inhoud en ongenuanceerdheid als een rode draad door het partijprogramma loopt.

Overigens grappig dat juist de HRA de facto financieel niet zo veel gewicht in de schaal legt.

Dat Wilders dat de uitwasemingen Islam bekritiseert is prima, maar hij doet dat wel op een wijze waarmee hij Moslims in het algemeen schoffeert en het onderscheid tussen de radicale en gematigde Islam is in zijn verhaal ook niet altijd te horen.

Om de radicale elementen binnen de Islam aan te pakken heb je de gematigde elementen nodig. Net zoals het Westen ervoor heeft gezorgd dat Hamas het Israël-Palestina conflict heeft gekaapt, drijft de politiek van Wilders de gematigde Moslims in de armen van de radicale Islam.

Cave Canem | 17-11-10 | 18:08

Triest. Geert moet zich de ogen uit zijn kop schamen. Die screening stelde dus geen flut voor en nu gaat dat tegen hem werken. Jammer. Feit is wel dat door demonisering velen het niet in hun hoofd halen voor de PVV in de Kamer te gaan zitten. Men wil ook in lengte van dagen nog ruimte en mogelijkheden hebben tot vervolg van de carrière. En dus komen mensen van wat bedenkelijker statuur in aanmerking. Mensen die zich van nature al wat meer aan de schaduwkant van de samenleving ophouden. Geert had het moeten weten. Hij had zijn wens tot macht niet ten koste moeten laten gaan van de nauwgezetheid van het bestuderen van de antecedenten van figuren die - uitzonderingen daargelaten - géén academische achtergrond hebben en niet kunnen bogen op enige bestuurlijke ervaring. Het blijft een goede les. Vertrouw mensen niet op hun mooie blauwe ogen. Die blauwe ogen van Lucassen die voor zijn ontucht 2 x 51 euro moest betalen en 1 x 250 euro, bleken Wilders om de tuin te kunnen leiden. Dit dus nooit meer.

De narrige kabouter | 17-11-10 | 18:06

Ja en Tofik Dibi heeft het gymnasium ook eigenlijk niet afgemaakt.

keEschkkKachel | 17-11-10 | 18:05

de kern van het wilders-gedachtengoed is op z'n zachts gezegd illusior, dus wat verwacht je dan wat voor mensen daar instappen? dus als je je sterk aangetrokken voelt - tot dat specifieke gedachtengoed - dan zou ik eerst maar serieus bij mezelf ten rade gaan.

der jens | 17-11-10 | 17:56

La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:45
plakt "belangrijk" nog even achter 'zijn.

Cave Canem | 17-11-10 | 16:59
Dat is uw mening. Hebben andere partijen die oplossingen wel dan? Klinken die niet hol? Houd toch op. En denkt u nou dat PVVstemmers niet weten dat er een aantal zaken niet haalbaar zijn o.a. ivm afspraken in het EU? Dat de PVV ook niet alle oplossingen heeft?

En de invoed van de Islam een halt toeroepen en wijzen op de gevaren van de Islam, daar ben ik het geheel mee eens en vind ik iets anders dan de Islam uit de samenleving snijden. Kan me niet herinneren dat Wilders dat ooit heeft gezegd.
Wel dat het een achterlijke religie/ideologie is waar ik het overigens geheel mee eens ben.

Ik kan mij wel vinden in het sociaal economisch programma van de PVV al had er wat mij betreft wel iets aan de HRA gedaan kunnen worden, maar niet zoveel dat daar mensen de dupe van worden die door keihard werken een mooi stulpie hebben kunnen bemachten. Ik ben voor aftoppen van boven. Maar ja, je kunt niet alles hebben.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 17:51

De Koreaanse Slet | 17-11-10 | 17:28

Wat een lelijke naam heb jij!

Ik ben het overigens niet helemaal met je eens. Dhr. Wilders is geen infiltrant en dat weet hij drommels goed, gezien de nu al beroemde uitspraak: “Straks blijven we nog maar met z’n tweeën over”.

Koreaanse slet: jouw naam begint me al beter te bevallen, misschien dan, maar wel uit vrije wil; leeftijd spielt keine rolle.

artfremd | 17-11-10 | 17:42

De Koreaanse Slet | 17-11-10 | 17:27

Wat een lelijke naam heb jij.
Geert is de enige niet-infiltrant, en dat weet hij zelf maar al te goed: "straks blijven we nog maar met twee man over!".

"Koreaanse slet": misschien toch wel lekker, als je het uit vrije wil met me wil doen; leeftijd spielt keine rolle.

artfremd | 17-11-10 | 17:34

@caudillo | 17-11-10 | 17:25

Je kunt mensen gerust wat afpakken. De verhoging van de pensioen leeftijd was daar een mooi voorbeeld van. In Nederland zijn er geen noemenswaardige protesten geweest (in tegenstelling tot Frankrijk, waar het openbare leven plat werd gelegd).

Borrelende Boris | 17-11-10 | 17:34

caudillo | 17-11-10 | 17:25

Gesproken als een waar politicus, heel veel woorden terwijl je feitelijk niets zegt, althans je niet jouw mening geeft.

Mag ik de aanname doen dat je het er feitelijk niet mee eens bent, dat je weet dat het PVV standpunt op electorale motieven is ingegeven?

Drees heeft bij de instelling van het AOW stelsel al aangegeven dat wellicht in de toekomst aanpassing nodig is. De levensverwachting groeit mee. Qua samenstelling van de bevolking gaat er ook nog wel het een en ander veranderen. Al helemaal als de "massa-immigratie" aan banden gelegd gaat worden.

Is die 2 jaar dan daadwerkelijk zo'n groot probleem? Mensen zijn verwend. Ik, met mijn 26 jaar, ga nergens vanuit en zorg wel dat ik separaat van de AOW een pensioen heb. Hoe zit dat met leeftijdsgenoten die die mogelijkheid in mindere mate hebben?

Individualisme is de kanker van de huidige maatschappij.

Cave Canem | 17-11-10 | 17:33

kees2790 | 17-11-10 | 17:18
De PVV heeft geen leden, nou ja 1tje, da's de heer Wilders.

De Koreaanse Slet | 17-11-10 | 17:28

artfremd | 17-11-10 | 17:19

Inderdaad, het lijkt mij ook dat Dion een infiltrant is, en Hero, Hernandez, die wapendragerT (Israeli), Lucassen, James, en niet te vergeten Richard Mos en misschien Geert zelf wel!!!

Geert was te gevaarlijk dus hebben ze er een dertigtal AIVD agenten laten infiltreren, immers Beatrix heeft Nederland al verkocht aan Marokko!

*verhuist naar de maan waar het wel veilig is!*

De Koreaanse Slet | 17-11-10 | 17:27

ja arme Geert Wilders,wat moet hij nou????.

overalennergens | 17-11-10 | 17:26

Cave Canem | 17-11-10 | 17:07
-
Alles is een kwestie van politieke keuze.
Sinds Joop de Nul met zijn leuke dingen voor de mensen, zitten we met een onbetaalbare verzorgingsstaat die iedereen altijd en overal wil helpen.
-
AOW kan best op 65 blijven (of zelfs op 60) als je bepaalde andere dingen niet doet. Probleem is dat je mensen heel moeilijk af kunt pakken wat ze al gekregen hebben, zeker in een democratie.
-
U weet zeker dat pensioen later moet.
Je zou toch ook iets anders af kunnen pakken.
Maar, maar, maar... dat kan allemaal niet. (Ik hoef de voorbeelden niet eens op te noemen, die toch echt niet kunnen.)
Kwestie van politieke keuze.
Hele hoge premies en belastingen, óók een oplossing.
Kwestie van keuze.
-
IEDERE coalitie zal, door zijn compromissen, die keuzes niet definitief kunnen maken.
Het blijft doormodderen.
-
Echte oplossing komen misschien pas na ...
{extreem-cultuurpessimistische passage geschrapt}

caudillo | 17-11-10 | 17:25

La Vie En Rose | 17-11-10 | 17:15

Je kan Wilders alleen maar pakken op zijn one-liners, inhoudelijk valt hij immers niet aan te pakken, omdat hij BEWUST in one-liners blijft hangen.

Ik denk dat dit het daadwerkelijke verlies van deze kwestie voor Wilders is; elke keer als hij nu met ongefundeerde, ongenuanceerde verdachtmakingen komt, krijgt hij terecht deze kwestie en zijn opstelling voor de voeten geworpen.

Hij wordt als het ware gedwongen tot inhoud, en dat vind ik een goede zaak.

Cave Canem | 17-11-10 | 17:25

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:22
Dank je wel, zeg het door, we zullen ze samen ontmaskeren.

artfremd | 17-11-10 | 17:24

-weggejorist-

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:22

-weggejorist-

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:21

Ik heb net nog even een artikel over het onvoorstelbare vernuft van de Stasi (het ministerie van staatsveiligheid in de voormalige DDR) gelezen. Dhr lucassen past precies in de methodiek van moderne infiltratie. Hij blijkt sterker te zijn dan iemand die tot nu toe het charisma bezit de waarheid te spreken. Wat heeft men gedaan: men neemt een getrainde agent, laat deze een wat dubieus strafblad opbouwen, en brengt hem indirect in stelling. Vervolgens wacht je het juiste moment af en laat de tegenpartij, wnl en powned, de ontdekking doen. Eerst wou ik Eric, Eric Judassen noemen, maar dat vind ik niet eerlijk naar de prestatie die de man geleverd heeft. Ik bedoel uiteraard sec “de prestatie”.

artfremd | 17-11-10 | 17:19

Ach de PVV leden zij al net zo dom en simpel als de PVV stemmers

kees2790 | 17-11-10 | 17:18

-weggejorist-

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:18

Guttegutguttegut...

Wat een drama, Links gniffelt - PVVers zijn boos - Rechts huilt... Nou verziekingen dan maar!

De Koreaanse Slet | 17-11-10 | 17:17

skooier | 17-11-10 | 17:14
origineel

conqueror | 17-11-10 | 17:17

Cave Canem | 17-11-10 | 16:29
Aanvulling La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:45

De SP vist alleen maar in dezelfde sociale vijver als de PVV, of andersom en ze hebben hetzelfde standpunt over de EU.

Wb de standpunten over de gevolgen van massa-immigratie, de grenzen dicht voor kanslozen en kansarme immigranten en over de islam heeft de SP geen enkel raakvlak met de PVV, ook niet w.b. de HRA, for example.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 16:49
Is niet zo. De VVD heeft de PVV wat wind uit de zeilen willen nemen en heeft daarom hun beleid aangescherpt. Verder is het ook bij de VVD zo van Sinterklaassje kom maar binnen met uw knecht, te beginnen met Turkije bij de EU -als dat gaat spelen. Hebben verder geen enkele visie op de Islam.
Voor de SP geldt dat zij inmiddels dezelfde lulkoek over immigratie en integratie verkopen als de rest en geen kritiek op de Islam durven hebben.

Ik heb reeds aangegeven dat die kopvoddentaks een domme fout was die mij en de mensen die ik ken heeft gestoord. Maar als je als politicus en als anti- Wilderiaan niks anders hebt dan met zo'n uitgekauwd woord te blijven komen, getuigt dat m.i. van een geestelijke en creatieve armoede.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 17:15

PVV = Partij Van Verliezers

skooier | 17-11-10 | 17:14

-weggejorist-

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:12

@Prins Pils | 17-11-10 | 17:04
-
Als U mijn lijstje met ellende van paars doorleest, dan ziet U dat ik daar klimaatgelul en rabiate eurofilie met name noem.
-
In VVD en CDA zitten ook allerlei mensen die vóór windmolens, dwarsgespikkelde eekhoorns en de Verenigde Staten van Europa zijn. Die hebben binnen die partijen nu even wat minder in de melk te brokken, maar die komen vanzelf te voorschijn als er met D66, GL en/of de PvdA wordt samengewerkt.
-

caudillo | 17-11-10 | 17:10

-weggejorist-

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:09

-weggejorist-

drs. Pindiaan | 17-11-10 | 17:08

caudillo | 17-11-10 | 16:50

Tja, en het daadwerkelijk aanpakken van de AOW kwestie (u en uw vrienden zijn babyboomer?), het openbreken van de arbeidsmarkt etc. etc.

Naar mijn mening hebben we nu een kabinet van stilstand. Een kabinet dat niet verder komt dan symboolpolitiek.

Maar goed, dat is mijn bescheiden mening.

Cave Canem | 17-11-10 | 17:07

Jammer alleen dat de lichting kamerleden van deze partij dan weer uit een stel bullebakken, proleten en criminelen bestaat.

Trash | 17-11-10 | 17:07

caudillo | 17-11-10 | 16:50
Buiten de strijd tegen de islamisering vergeet u nog twee andere belangrijke speerpunten van de PVV als reden om op deze partij te stemmen:
Namelijk de strijd tegen de subsidiesponsleugens m.b.t. de klimaathoax en last but not least, de strijd tegen de totalitaire/socialistische EU(SSR)!

Prins Pils | 17-11-10 | 17:04

Het is maar goed dat de PVV nog niet heeft meegeregeerd. De helft van dat zooitje ongeregeld zou dan wat moeilijker hebben gelopen, met zo'n kogel in hun knie.
Mag alsnog hoor.....

Premier Mark Rukke | 17-11-10 | 17:01

La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:45

Misschien vertegenwoordigt de PVV de gedachte voor u dan beter, maar u zult toch ook wel zien dat u voor feitelijke oplossingen en inhoud bij de PVV aan het verkeerde adres bent? Dat de PVV als aanjager van de VVD op sommige vlakken fungeert, vind ik prima, maar in zijn algemeenheid is het PVV verhaal hol.

Constateren en Johan Cruyfen dat alles beter moet is makkelijk. Daarmee komt een verantwoordelijkheid om ook oplossingen dan wel alternatieven aan te dragen. Islam wegsnijden uit de samenleving kwalificeert wat mij betreft daar niet voor.

Op sociaal-economisch gebied bots ik ook nog wel eens met de VVD. In de grond genomen ben ik teveel sociaal-liberaal om echt content te kunnen zijn met de huidige richting van de VVD, maar goed; het is niet anders.

U bent het ook met de PVV eens op sociaal-economisch gebied?

Cave Canem | 17-11-10 | 16:59

koerbagh ® | 17-11-10 | 15:59
Wat betreft dat laatste: ik vermoed (en hoop) dat VVD en CDA ondertussen gewoon doorgaan met regeren, en het allang best vinden dat de oppositie hun tijd verspilt aan het aanvallen van hun gedoogpartner. Ik zie ze ook niet in de kleuterzone aka TK.
Als de oppositie aanstuurt op nieuwe verkiezingen, zullen ze nog een zware pijp roken. Niemand in NL zit te wachten op nóg meer uitstel van regeren en nóg meer geharrewar, en Cohen heeft zich ontmaskerd als jodocus hetgeen de PvdA 20 zetels kostte.

Shalome | 17-11-10 | 16:57

Geert heeft er toch een haarfijn gevoel voor hoor,
ook dit figuur past weer prima in het pvv gedachtengoed.

mierenfokker | 17-11-10 | 16:50

Cave Canem | 17-11-10 | 16:29
Als hoogopgeleid PVV-stemmer wil wel even uitleggen waarom ik en sommigen van mijn toch-niet-zo-domme kennissen op de PVV hebben gestemd. (Stel U gerust, de meesten niet.)
In drie woorden: Wij vrezen paars.
-
Paars zal de immigratie niet beperken.
Bovendien: Met paars krijg je het slechtste van links (klimaatgelul, nivellering, tsunami van kansarmen, belasting op FICTIEF rendement) gecombineerd met het slechtste van rechts (privatisering van nutsbedrijven [met vervolgens streven naar winstmaximalisatie en "exhibitionistische" bonussen], aflossingsvrije hypotheken), plus nog eens de rabiate eurofilie van D66.
Of ik die weerzinwekkende miskleun van heel-nederland-in-het-ziekenfonds tot links of rechts moet rekenen weet ik niet. In ieder geval was het een vorm van volksverlakkerij die ons allen uitlevert aan winstbeluste verzekeraars. En de linksen claimen een einde aan de tweeheedeeheeling in de zorg... Tut tut!
Dat was de vorige keer paars. Aan echte problemen ook niks gedaan, hoor.
-

caudillo | 17-11-10 | 16:50

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:34

Zowel bij links (SP), alsmede rechts (VVD), komt het integratie vraagstuk prima tot z'n recht, en denkt men in oplossingen. Helaas spreekt een populist als Wilders meer tot de verbeelding van Henk & Ingrid, daarvoor heeft hij wel termen als "kopvoddentaks" nodig. Ik begrijp heel goed waarom hij zich van dit soort uitspraken bedient.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 16:49

Cave Canem | 17-11-10 | 16:29
Nou dat is dan jammer dat u dat niet begrijpt. Op de VVD willen zij niet stemmen, toch van oudsher niet echt een sociale partij te noemen, op de christelijke partijen al helemaal niet, ook niet op dierenpoes, de SP heeft een zwaai gemaakt w.b. het immigratie- en integratievraagstuk, en over het gevaar van de toenemende invloed van de islam op ons recht van VvM hoor je geen enkele partij, behalve de PVV.

Die 2 punten zijn voor velen in mijn omgeving, de meeste werkzaam in beroepen waar de gevolgen van bovengenoemde al jarenlang zichtbaar zijn, hebben geen andere keus dan de PVV.
Nu maar hopen dat u het wel begrijpt.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:45

@koerbagh ® | 17-11-10 | 16:31
Pechtold heeft ook niet gezegd dat ie daarover gaat, bij mijn weten. Het ging hem om de kwetsbaarheid van deze regeerconstructie en daar heeft ie een punt. De meerderheid van de coalitie + gedoogsteun wordt nu door Lucassen gegijzeld, in feite. Daar mag je best een debat over houden.

Als je doelt op de nu feitelijke situatie en de door jou gewenste situatie heb je een punt. Dat kwam alleen niet duidelijk tevoorschijn uit jouw vorige plemps, maar dat is bij deze opgehelderd.

Ik ben het overigens niet met je eens. Als de pedopartij met veroordeelde pedo's democratisch wordt gekozen, dan moet dat kunnen. Om het zuiver te houden lijkt mij de eis gerechtvaardigd dat het strafblad van alle kandidaten openbaar wordt gemaakt vóór de verkiezingen. Opdat de kiezer weet voor wie hij kiest.

Zal ook een remmende werking vanuit gaan voor gelukszoekers, zoals Lucassen, die nu de nietsnut mag spelen tegen betaling van enkele tonnen belastinggeld over een x-aantal jaar.

-edit | 17-11-10 | 16:40

Parsons | 17-11-10 | 16:25
Hij had gewoon niet over dit soort belastingheffing moeten beginnen en al helemaal niet de term van kopvoddentax moeten gebruiken. Dat haalde toentertijd voor mij zijn hele betoog, (dat zo goed begon) onderuit. Zelfs als het louter als provocatie was bedoeld vond ik dit een stomme strategische fout. Hij heeft de oppositie iets aangereikt waar ze nog steeds mee op de proppen komen.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:34

Parsons | 17-11-10 | 16:25
Ik heb ooit een PVV-politicus gesproken die dat ook niet begreep,
Trouwens misschien is het ook verstandig van Wilders om te erkennen dat hij dat woord "kopvodden" van GS heeft, waar het door sommige reaguurders al zeker 5 jaar gebruikt wordt!

Prins Pils | 17-11-10 | 16:33

@-edit | 17-11-10 | 16:25
En welke draai moet dat wezen dan? Ik constateer @15:12 wat de feitelijke situatie anno nu is. Er is geen belemmering voor iemand met strafblad om in de kamer te zitten. Er is ook geen wet die zegt dat je moet vertellen dat je een strafblad hebt. Dus is er geen probleem en was het spoeddebat overbodig. Pechtold gaat er helemaal niet over. Dat zeg ik @ 15:12.

Is dat staatsrechtelijk een wenselijke situatie? Nee. Maar DÁT is een andere discussie (en mijn gelijk daarin heb je bewezen). Er is wel veel meer staatsrechtelijk rotten in the state of the Netherlands. Dat is geen draai.

koerbagh ® | 17-11-10 | 16:31

Prins Pils | 17-11-10 | 16:18

Wat is een midiator? Mocht u 'mediator' bedoelen; die zijn er legio in de advocatuur.

Drinkt u er nog maar eentje, wellicht dat u dan met iets komt dat daadwerkelijk de moeite van het lezen waard is.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:18

En toch kan ik er niet bij dat verstandige en intellectueel onderlegde mensen op de PVV stemmen. Het is goed dat de PVV focus legt op bepaalde zaken, maar voor het daadwerkelijke beleid kom je sowieso bij de VVD ( ik noem een Teeven).

Bovendien krijg je als bonus bij de PVV op economisch gebiede al die populistische socialistische onzin.

De enige reden voor de afzijdigheid van de SP is dat ze electoraal in dezelfde vijver vissen.

Cave Canem | 17-11-10 | 16:29

@Prins Pils
Merci!

caudillo | 17-11-10 | 16:28

@koerbagh ® | 17-11-10 | 15:59
Heel erg eens.
Maar het is de enige strijd die ze kunnen voeren.
-
Inhoud WILLEN ze niet eens. (Behalve over zielige moslims.) Die Cohen, die het eens was met Wilder's motie omtrent koningin en toch tegenstemde omdat ze van Wilders kwam. Nou ja!

caudillo | 17-11-10 | 16:26

caudillo | 17-11-10 | 16:11
U heeft gelijk!
De meeste zwaar gesubsidieerde "kunstjesmakers" van tegenwoordig poepen een prutzooi uit waarop niemand op zit te wachten, maar promoten hun "kunst" met een babbel waar menig autoverkoper veel van kan leren.

Prins Pils | 17-11-10 | 16:26

@koerbagh ® | 17-11-10 | 16:23
Gelukkig is het zo dat als jij zegt dat ik raaskal, dat ik weet dat het wel goed zit.

Wie heeft het hier over halszaken?
Ik constateer alleen een draai t.o.v. koerbagh ® | 17-11-10 | 15:12

-edit | 17-11-10 | 16:25

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:18
Hoezo?

Kopvoddentax slaat op: Jizya belasting is van toepassing op ongelovigen die in een Islamitische staat leven.

Het enige dat Wilders een keer moet doen is dat uitleggen.

Het is mij een raadsel waarom hij dat niet doet.

Parsons | 17-11-10 | 16:25

@-edit | 17-11-10 | 16:11
Je raaskalt nu echt als een dolle stier. Daar ging het over een staatsrechtelijke discussie naar aanleiding van een incidentje. Het verschil ontgaat je volkomen.
Maar het is me al vaker opgevallen: je kan hoofd- en bijzaken niet scheiden.

De wenselijkheid van toen is niet veranderd, ik vind dat nog steeds. Als ambtenaren binnenste buiten worden gekeerd voordat ze met vertrouwelijke informatie mogen spelen, en minimaal HBO niveau moeten hebben dan vind ik het raar dat dat niet geldt voor (kandidaat-)kamerleden. En passent bewijs je hiermee mijn gelijk van toen (en van NU): was het zo geweest dat je met een strafblad geen passief kiesrecht meer hebt, dan waren de geloofsbrieven van de heer Lucassen dus niet in orde en had niet in de kamer gezeten. Evenzo dhr. Sharpe; en dan hadden we het er nu dus helemaal niet over gehad.

Maar lul lekker door over volkomen irrelevante bijzaken en vergeet ze niet te verheffen tot halszaken.

koerbagh ® | 17-11-10 | 16:23

caudillo | 17-11-10 | 16:11

Zonder een waardeoordeel over bepaalde moderne kunst te willen geven; zo keek men in de tijd van Renoir, Monet en van Gogh ook tegen hun werk aan.

Zoals al aangegeven ben ik het met u eens dat het subsidiebeleid in de culturele sector onder de loep moet. Natuurlijk is kunst altijd subjectief maar ik ben er vast van overtuigd dat er vast wel een commissie van wijze mannen uit de culturele sector ingesteld kan worden, die bekijkt op welke wijze de subsidieregelingen weer binnen de perken gebracht kunnen worden en welke kunst kwalitatief goed genoeg is om subsidiëring te rechtvaardigen, zonder met de botte bijl een culturele kaalslag voor de komende jaren te veroorzaken.

Cave Canem | 17-11-10 | 16:21

Amsterdam Hustler | 17-11-10 | 16:14

Oude mensjes bedreigen durf je wel, he? Ben jij dat, Lucassen?

Trash | 17-11-10 | 16:19

Cave Canem | 17-11-10 | 15:53
De term kopvoddentax vond ik een grote fout van Wilders waarmee hij zijn tegenstanders nog meer voer gaf om hem onderuit te halen.
Maar ook voor hij die term gebruikte werd hij al jarenlang gedemoniseerd door dat zooitje hypocriete ratten. Sorry, ik heb er geen ander woord voor.

W.b. uw laatste zin, dat klopt. In mijn omgeving zijn daardoor veel hoger- en hoogopgeleiden die ten tijde van Fortuyn dit smerige spel al doorzagen en voorheen mn op GL de PvdA en D66 stemden, nu op de PVV gaan stemmen.

En die linkse sukkels idem roeptoetert Peggolt hebben nog steeds niet in de gaten dat ze een graf aan het graven zijn waar ze zelf zullen indonderen.

Laat er maar nieuwe verkiezingen komen. De eventuele zetels die de PVV door dit gedoe zou kunnen verliezen zullen naar de VVD gaan of de SP omdat die aan dit soort vuilspuiterij nog nooit hebben meegedaan.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 16:18

Cave Canem | 17-11-10 | 15:55
Ha, ha! Sinds wanneer zitten er bruggenbouwers in de advocatuur?
U klink meer als een midiator bij een subsidiespons?

Prins Pils | 17-11-10 | 16:18

Ik snap leraren niet heel goed die klagen over leerlingen die het niveau niet halen en die in hun eigen klas zitten. Dat is toch hun werk om dat op te lossen? En natuurlijk dat van hun collega's van dezelfde school die de kindertjes daarvoor in de klas hadden. Een kind krijgt een dergelijke achterstand echt niet helemaal in zijn eentje hoor. Of wacht, juist wel helemaal in zijn eentje. Waar een beetje begeleiding al niet goed voor is.

Tanja12121 | 17-11-10 | 16:17

@caudillo | 17-11-10 | 16:11
Dus als ik doorga met verhuizen naar mijn nieuwe woning, hoef ik er alleen maar in te blijven wonen.

Weer wat geleerd ;)

-edit | 17-11-10 | 16:16

Evert Veldmeijer en die rode tokkie muts hadden op de bodem van de mooie nel moeten liggen met die onzinpraatjes .

Amsterdam Hustler | 17-11-10 | 16:14

Cave Canem | 17-11-10 | 15:16
-
U hoeft het uiteraard helemaal niet met me eens te zijn.
Maar ik vind die uitspraak over het tromboneclubje net zo erg als u. Ik heb nergens gezegd dat ik het overal met PVVers eens ben.
-
Maar toch is er reden om het anti-linkse-hobby standpunt van de PVV serieus te nemen.
Als mijn kinderen (gymnasium) het woord "kunst" horen, dan denken ze niet aan Michelangelo, Rembrandt of Breughel. Niet aan het parthenon en niet aan het concertgebouworkest.
-
Nee, dan denken ze aan aan-elkaar-gelast oud-roest en ander gefröbel waar onze steden tegenwoordig vol mee staan.
Nee, serieus, staat er weer ergens zo'n gedrocht. Roep je vertwijfeld van achter het stuur: "Wat is dát nou weer?" - Zegt je zoon: ""Dat is kunst, pap."
-
Komt door de kunstpausen der linkse elite, idiote regelingen volgens welke iedere wannabe zijn gepruts aan de overheid slijten kan.
-
Om daar vanaf te komen zijn er draconische maatregelen nodig. Alleen een ruige en oprechte proleet kan dat durven.
-
En je kunt ook tegen subsidie zijn op voortreffelijke zaken zoals het residentieorkest op libertarische gronden. (Soms is er een héél klein beetje libertarisme bij de VVD.)
Persoonlijk vind ik dat ze die orkesten best mogen blijven betalen. Maar al die creatievelingen die zo graag op abstracte wijze de leegte, de chaos, de maatschappelijke onrechtvaardigheid, en de zinledigheid van het bestaan willen uitbeelden, moeten dat maar op eigen kosten doen. Of laat ze loodgieter worden. Geen gepruts op de pleinen van mijn stad.
--Kwestie van smaak, zult U zeggen. Of zelfs Gesundes Volksempfinden. Maar daar ligt nou juist het libertarische argument tegen die subsidies. Snapt U?
--------
-edit | 17-11-10 | 15:42
"""Hoe doe je dat? Doorgaan met overgaan van de SP naar de PVV?"""
-
Door bij de PVV te blijven natuurlijk. En niet terug te keren naar de SP.
----------
@La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:45
Eens! Het probleem is permanent, maar de antiPVV-ers willen het niet onthouden.
-

caudillo | 17-11-10 | 16:11

@koerbagh ® | 17-11-10 | 15:59
Jouw meningen zijn, zegmaar, nogal afhankelijk over wie het gaat. Hieronder een kwootje (toevallig ook aan mijn persoontje gericht) over de kwestie Duyvendak destijds. Echt nonsen vond je het debatje toen niet. Sterker: je pleitte voor invoering van een VOG voor kamerleden en vond dat ze geen strafblad moesten hebben.

Ik constateer een draai aan jouw zijde.

@-edit | 11-08-08 | 21:17 :
Nou... ik kan wel een argumentje noemen om vooraf toch een VOG (verklaring omtrent gedrag - i.e.: zonder strafblad) en een afgeronde middelbare opleiding als minimum vereisten te hebben. We hebben het wel over bestuurders die niet alleen de wetten maken waaraan iedereen zich te houden heeft, ze hebben ook toegang tot vertrouwelijke en geheime informatie (commissie stiekem e.d.). Nu ben ik op zich een voorstander van absolute openheid in de politiek en dus heb ik geen hoge dunk van "vertrouwelijk" en "geheim" maar dat er bepaalde informatie is die je niet zomaar op straat wilt hebben als overheid kan ik billijken. In dat licht is het raar dat er van ambtenaren die daarmee werken een VOG en een hoge opleiding wordt geëist en dat dat voor kamerleden niet zou hoeven gelden. Ik vind dat helemaal niet zo'n hele gekke gedachte: strafblad = passief kiesrecht ontzegd. En de eerder genoemde IQ test ook niet. Zijn we ook snel van hele hordes christenen en andere sprookjesgelovers in de kamer af. Maar dat terzijde.

koerbagh ® | 11-08-08 | 21:35

-edit | 17-11-10 | 16:11

Bij de PvdA HOEF je niet eens te liegen. Daar krijg je al een riante positie met een vet salaris als je 30 miljoen door het riool hebt gespoeld.

PG4161 | 17-11-10 | 16:10

Seven heeft het maar druk met spinnen en verzinnen.
Als de Mos enige geloofwaardigheid had willen behouden, dan had hij tijden geleden al de PVV site laten aanpassen. Je kunt gewoonweg niet met droge ogen beweren dat hij zijn CV én bio nota bene op de eigen site nooit heeft gecontroleerd in ruim een jaar tijd. Laat staan dat het hem nooit is opgevallen dat veel media hem al met regelmaat als voormalig schoolhoofd hebben gepresenteerd op basis van, zonder dat er belletjes zijn gaan rinkelen. Het recente interview bevestigt alleen maar wat we al wisten. Mos = hoaxer.
Hier een quote van de Mos uit een oud stukje Elsevier, 2006:
"Ik ben schoolleider en geef les aan groep acht, maar meer dan de helft van de kinderen heeft het niveau van groep vier. Daaraan wordt niets gedaan"
www.elsevier.nl/web/1088578/Nieuws/Laa...

MacReady | 17-11-10 | 16:05

artfremd | 17-11-10 | 16:00

Tuurlijk, geef links de schuld van Geert z'n fouten. Zo kan ik het ook.

Trash | 17-11-10 | 16:02

@caudillo
Graag gedaan en dank.

Parsons | 17-11-10 | 16:00

caudillo | 17-11-10 | 15:47

Op het gebied van ontslagrecht gebeurt er niets. De AOW hervormingen zijn tot een wassen neus verworden. Ik denk dat links Nederland inderdaad niet ontevreden is.

Enige wat er echt verandert is wat symboolpolitiek op het gebied van immigratie en veiligheid. Als u het regeer- en gedoogakkoord daadwerkelijk heeft gelezen, zult u het toch met mij eens zijn dat dat behoorlijk teleurstelt.

Voor mij als VVD-er was dat het in ieder geval wel. Ik denk dat er vooral op het gebied van hervormingen op de arbeidsmarkt en qua sociale voorzieningen met GL en D66 prima te praten viel. Maar goed, dan was Wilders heel groot geworden, dus heb ik voor nu ook wel vrede met de huidige situatie.

Maximaal vier jaar stilstand, dan kan er weer beleid gemaakt worden.

Cave Canem | 17-11-10 | 16:00

Trash | 17-11-10 | 15:50
Dit bewijst dat hij in de 2de kamer blijft zitten om de PVV. te beschadigen. Hun plan is gelukt, het paard van Troje is binnen.

artfremd | 17-11-10 | 16:00

Lachen he, hoe de PVV binnen een paar maanden de decennialange lijst van de PVDA alweer voorbijstreeft.

Trash | 17-11-10 | 15:59

@-edit | 17-11-10 | 15:25
Niemand beweert dat? Ik denk dat gezien het spoeddebat en alle geroep in de media dat meer dan de helft van de Nederlanders dat wél denkt. Sterker nog, ik denk dat Alexander Pechtold dat zelfs denkt. Als het irrelevant is zoals je stelt: waarom hebben we het er dan over? Waarom post jij als een dolle stier meer dan 200 comments in de diverse topics die er over gaan? Het is toch irrelevant? Of wil je daarmee zeggen dat jouw gezeik erover ook irrelevant is? In dat geval: Eens. Ga lekker door, heb ik niks gezegd.

En ja, ook het debat over Duyvendak was onzin. Elke ademteug en elk woord dat je aan die lul besteed is teveel. Het heeft met politiek en bestuur toch geen reet meer te maken, dit soort geouwehoer? We hobbelen van incidentje naar incidentje van bullshit naar bullshit en ondertussen staat de EU gewoon op springen, is de Euro geen betaalmiddel van betekenis meer en wij maken ons hier in de kamer, in de media en op straat druk over het neuken van een sukkel met een grote bek, een CV-jokkebrok met het IQ van een baviaan en pornoboer die doet wat alle pornoboeren doen.

koerbagh ® | 17-11-10 | 15:59

-weggejorist-

grote grutjes | 17-11-10 | 15:58

@Prins Pils | 17-11-10 | 15:45

Heb je die uitzending überhaupt wel gezien? Bekijk die eerst eens, en vertel me dan of dit een smerig plannetje was van de anti-Christ (Job himself), om Geert zwart te maken. Geert Tomlow kwam integer over, en ondanks het feit dat ze hem op een zijspoor hebben gezet, is hij nog steeds overtuigd PVV stemmer.

Ik maak overigens nog altijd zelf uit wat ik ergens van vind, daar heb ik niet die insinuerende opmerkingen van Uwe Koninklijke Flapdrol voor nodig.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:56

Dus geen actie tegen aso hondenbezitters die ons met poep op de stoep en in onze voortuinen lastig vallen maar een actie tegen hondenbezitters in het algemeen. Lijkt me trouwens stof voor een psychiater iemand die naar buiten rent om mensen vanwege het bezit van een hond te volgen en/of nat te gooien. Heel vreemd gedrag.

Tanja12121 | 17-11-10 | 15:55

Prins Pils | 17-11-10 | 15:48

Advocatuur. U in de horeca?

Cave Canem | 17-11-10 | 15:55

@-edit | 17-11-10 | 15:50
Ik reageer op een artikel.
Ik heb geen zin of tijd om over m'n mening te discussiëren.

Replaceable | 17-11-10 | 15:55

La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:45

Eens.

Maar vergeet niet dat Wilders van zichzelf ook wel een gewillig target heeft gemaakt. Termen als kopvoddentax dienen geen enkel doel anders dan aandacht van de media krijgen en je bewust buiten spel zetten om proteststemmen binnen te halen.

Ik denk dat juist de linkse media er debet aan zijn dat de PVV met een aanzienlijk aantal zetels in de Tweede Kamer zit.

Cave Canem | 17-11-10 | 15:53

caudillo | 17-11-10 | 15:40
Dat plan B is ook op GS aan de orde geweest. Maar ja...

W.b. je aanvulling over een relatie tussen docent en leerling: natuurlijk kunnen dit soort zaken ook voorkomen. Dan is de docent idd chantabel met alle gevolgen van dien. Maar daar is die regel niet voor bedoeld. Het gaat om de gezags/machtverhouding docent en de leerling, maar dat wist je wel.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:53

@Replaceable | 17-11-10 | 15:47
Iets te makkelijk, generiek antwoord, maar vooruit.

-edit | 17-11-10 | 15:50

robeer het je eens voor te stellen, zegt Evert Veldmeijer (76) een kleine, tengere, hardhorende Haarlemmer. Probeer je hem voor te stellen, met achter hem op een afstand van zeventig centimeter, kilometers lang, een boom van een kale kerel in een wit T-shirt, met armen vol tatoeages en priemende ogen.
En gisteren hebben we in het kamerdebat gezien hoe Eric Lukassen kijkt als hij boos is.
Bijna een half uur lang liep Eric Lucassen ‘ op dreigende en op angstaanjagende wijze’ achter Veldmeijer aan, op woensdagochtend 13 december 2006. En zo vertelde hij het twee dagen later ook aan een brigadier van de politie in Haarlem-Noord, hetgeen is terug te lezen in proces-verbaal PL12222/06-153795, en in PL12222/06153067 en PL1222/07-002914.

Zoals elke dag stapte Veldmeijer zijn huis uit in het Vondelkwartier, voor zijn vaste route, met zijn toen 11jarige Staffordshire terriër Roxy, die inmiddels is overleden. In zijn achterzak een verfrommeld boterhamzakje, voor de poep van de hond.

Daar was Lucassen opeens, als een komeet uit de deur gevlogen van zijn huis op nummer 27. Veldmeijer schrok zich rot. Want daar stond de man die in de korte tijd dat hij in de Vondelkwartier woonde, de oorlog had verklaard aan hondenbezitters. Hij dreigde hen ‘ wat aan te doen’ als ze op het minieme grasveld hun hond uitlieten

Wie niet luisterde, zou worden natgegooid, hetgeen twee mensen was overkomen. Ook had hij hondeneigenaren in de buurt gevraagd naar hun adres zodat hij in hun brievenbussen zou pissen – ‘als wraak’.

Wil je mijn adres weten of zo, vroeg Veldmeijer. En Lucassen zei:
‘Ik ken je niet.’ Om vervolgens Veldmeijer langdurig, met een vreemde grijns op zijn gezicht, aan te staren. De bejaarde man liep weg, richting de Muiderslotweg, om bij de Vondelweg de Hekslootpolder in te lopen, een hondenuitlaatplek van formaat.

Veldmeijer was niet alleen, want al die tijd liep Lucassen heel kort achter hem aan, als zijn schaduw. Hij liep door de polder, zag hier en daar zwermen vogels, ver weg de pijpen van Hoogovens en stijgende vliegtuigen. Eén keer draaide Veldmeijer zich voorzichtig zich om – en zag dat Lucassen hem recht in zijn ogen aankeek. Wederom was er die vreemde, dreigende grijns.

Hij was doodsbang, en durfde niet te stoppen. Wat was dit voor iemand? Hij had hem toch niks aangedaan?

De eendjes moest hij nog voeren. Maar zou hij dat wel doen, dacht Veldmeijer. Hij was helemaal alleen in de polder. Als hij zo dicht bij het water zou gaan staan, zou Lucassen hem kunnen duwen. Dan zou hij kunnen verdrinken. Gelukkig waren er opeens twee andere hondenuitlaters in de buurt en voelde hij zich een stuk veiliger. Vlak bij de Mooie Nel, een uitloper van de rivier Het Spaarne, was de achtervolging afgelopen. Lucassen werd later door de politie aangehouden wegens ‘hinderlijk volgen’. Nadien zou hij voor intimidatie van zijn buren twee keer een boete moeten betalen.

Een dag later, hij was weer met hondje Roxy in de Badelochstraat, stormde Lucassen naar buiten en gooide water over de bejaarde man heen. ‘Zo, nu heb jij een emmer water over de harses’, zei de PVV’er.

Veldmeijer was doorweekt. Zijn linker-en rechter gehoorapparaat waren kletsnat en hij probeerde ze met een föhn droog te krijgen. Het linker gehoorapparaat – met een waarde van 1.500 euro – bleef nog dagen storen.

Een maand later zou het nog een keer gebeuren, zo meldt het procesverbaal. En ook de vriendin van Lucassen gooide met water. Dit keer was het Veldmeijers hond die nat werd. ‘Dit doe ik voortaan ook altijd als de hond hier langs loopt’, was de uitleg.

Veldmeijer had als een klein kind zitten huilen, terwijl hij echt een taaie kerel is. Hij wilde flink zijn, maar het vrat aan hem. Buurvrouw Sjaan Heberich zei hem: ‘Laat je niet kisten, Eef’. Gewoon je route lopen. Iedereen heeft last van hem, van die gorilla.’

En nu is dus die ‘gorilla’ van het Vondelkwartier Kamerlid en lijkt hij met zijn wangedrag weg te komen, zucht Veldmeijer. ‘Het is verschrikkelijk dat zo’n man kan blijven zitten’, zegt hij. ‘Nederland is het wilde westen van Wilders geworden.’

Trash | 17-11-10 | 15:50

Cave Canem | 17-11-10 | 15:10
Werkt u in de bouw?

Prins Pils | 17-11-10 | 15:48

Cave Canem | 17-11-10 | 15:10
-
PVV kan nergens toe leiden, zegt U?
Formatie niet gevolgd?
Dankzij PVV hebben we nu een rgering van VVD en CDA. Van VVD en CDA! Van VVD en CDA bedoel ik. ZONDER PvdA, GL, D66, CU, PvdD. Magnifique!
Hoe bedoellu, lost niks op???
Om je vingers bij af te likken als je tegen de linksen bent.
-
voor La Vie en Rose (Heb opzettelijk SP niet genoemd. Sta ik ook niet achter, maar dat zijn de eerlijke ouderwetse socialisten. Heb ik respect voor.)

caudillo | 17-11-10 | 15:47

@-edit | 17-11-10 | 15:36
Tijd zal het ons leren.

Replaceable | 17-11-10 | 15:47

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:27
U haalt uw info bij het totaal niet linkse bolwerk Pauw & Witteman vandaan?
En verder kijkt u natuurlijk naar DWDD voor verdere onpartijdige achtergrondinfo?
Straks gaat u ons nog vertellen dat u PvdA-kopstuk en Taqiyya-ridder Marcouch op zijn woord gelooft en dat Job Cohen een geweldige politicus is!
U kunt altijd nog VARA-clown worden.

Prins Pils | 17-11-10 | 15:45

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:27
Nog even dan. Het zijn nou juist de heren als Witteman en al zijn (ex) collega's bij de Vara die eerst Fortuyn als racist hebben weggezet en emmers stront over hem hebben uitgegooid, met hun misselijk makende gemanipuleer, uit hun verband getrokken uitspraken en overige insinuaties.

Bij Wilders trokken ze dezelfde strategie uit de kast maar dan nog een paar graden erger. Dat hele linkse zooitje incl Peggolt zijn de reden dat Wilders geen goede mensen kan krijgen. Mensen verliezen nog steeds hun baan als uitkomt dat zij zich bij de PVV hebben aangemeld en worden voor racist en NSBer uitgemaakt. Wie wil dat zichzelf, maar mn hun gezin aan doen? Neem daarbij nog eens het feit dat Wilders al jarenlang met de dood wordt bedreigd, (iets waarover ik nog nooit enige echte verontwaardiging bij deze politiek correcten *kuch* heb kunnen waarnemen) dan bedenk je je wel een paar keer. Of is bovenstaande u ontgaan?

Natuurlijk zijn er bij de PVV fouten gemaakt bij het aannemen van kandidaten. Maar dat is gemakkelijk lullen vanaf de zijlijn als je bovenstaande buiten beschouwing laat, vindt u ook niet?

La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:45

@caudillo | 17-11-10 | 15:40
Hoe doe je dat? Doorgaan met overgaan van de SP naar de PVV?

*benieuwd is*

-edit | 17-11-10 | 15:42

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 14:03
Plan B?
-
Ik had me al eens afgevraagd wat dat perfide plan wel was? Dit dus. Hm.
-
Het valt me wel op dat hier op GS, behalve enkele diehards, erg veel mensen erin getuind zijn.
-
Dat is wel verdomd jammer.
Anderzijds: ik heb het vermoeden dat dat in meerderheid toch al geen PVV-stemmers waren.
-
Laten we hopen dat ze zich niet weg laten intimideren.
---
@ La Vie en Rose 14:51
U bent de enige niet die van de SP naar de PVV ging. Ga zo door!
-
off-topic/ander draadje(Lucassen): Een leraar met verhouding krijgt waarschuwing en geen gevangenis, zegt U daar. Er staat wel 4 jaar gevangenis in de wet. Stel u voor: Meisje EIST beter cijfer, leraar wil uitmaken. Meisje ontzettend boos, zint op wraak, doet aangifte, doet huilie-huilie, claimt "intimidatie-misbruik-verkrachting"... Nou dan volgt wel degelijk gevangenis. Dat bedoel ik met chantabel.
------
@Parsons
Goeie links, man. En eens, natuurlijk!
Zit ik weer hele middag achter de computer...

caudillo | 17-11-10 | 15:40

Parsons | 17-11-10 | 15:3

Stik niet in uw lach. Of trouwens, een nutteloze cynicus meer of minder maakt eigenlijk ook niet zoveel uit.

Cave Canem | 17-11-10 | 15:39

@Replaceable | 17-11-10 | 15:33
Als er nou één partij is met een verloederde politieke hiërarchie die (totaal) ondemocratisch is, is het wel de PVV. Begrijp niet zo goed waarom je juist om die reden op die partij hoopt. Niet zo logisch.

-edit | 17-11-10 | 15:36

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:27

Ik denk inderdaad dat een kritisch en genuanceerd wereld- en zelfbeeld niet hoog op het competentielijstje v.w.b. de gemiddelde vacature bij de PVV staan.

Nuance haalt het gehele gedachtengoed van de PVV onderuit. Reden waarom Wilders mijns inziens zo angstvallig elke inhoud in debatten probeert te vermijden.

Cave Canem | 17-11-10 | 15:34

@Cave Canem | 17-11-10 | 15:10
Ah, op die fiets. Bruggenbouwers.

*PROEST*

Parsons | 17-11-10 | 15:33

Ik blijf hopen dat ze meer democratie brengen in de verloederde politieke hiërarchie zodat er eindelijk eens naar de burgers geluisterd wordt. Mij maakt het op dit moment weinig uit wat hun verleden is.

Replaceable | 17-11-10 | 15:33

caudillo | 17-11-10 | 15:03
U zegt precies wat de meeste PVVers denken. Chapeau!!

Prins Pils | 17-11-10 | 15:29

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:23

U zou eens de uitzending van Pauw & Witteman moeten kijken van 15 november. Hier wordt pijnlijk duidelijk gemaakt, dat het Wilders eigen schuld is, dat er incapabele mensen in zijn fractie zitten.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:27

@koerbagh ® | 17-11-10 | 15:12
Niemand beweert dat je alleen zonder strafblad de kamer in mag. Irrelevant om dat aan te halen.

Dat debat over Duyvedak destijds vond je dus ook maar onzin?

-edit | 17-11-10 | 15:25

*out*

La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:25

widtvoet ® | 17-11-10 | 15:01
Op de PVV natuurlijk!

W.b. het nadenken over een plek op de PVVlijst voor de aankomende PS verkiezingen, zou ik zeggen Doen! De PVV heeft goede mensen nodig zonder een smet op het blazoen.
Ik denk overigens dat door dit gezeik weleens meer mensen over de streep zouden kunnen worden getrokken om de PVV te gaan versterken, ook in de fractie, zodat Wilders in staat is om de rotte appels uit zijn partij te flikkeren en met kwalitatief betere mensen een partij neer te zetten die klinkt als een klok!

La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:23

@Cave Canem | 17-11-10 | 15:16

Wat kunt u prachtig zaken verwoorden. Hulde.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:21

PVV gaat sinds tijden zelfs in de GS barometer van de eerste plaats af. VVD op nummer 1.

Jaimy Fox | 17-11-10 | 15:20

Wat een joker is die Mos.

lyft | 17-11-10 | 15:18

@Parsons | 17-11-10 | 15:03

Het lijkt me niet wijs om hierop in te gaan. Toch hebben we meer gemeen dan je zo op het eerste gezicht zou zeggen. Beiden zijn we het erover eens dat de echte problemen in Nederland moeten worden aangepakt. Alleen over de uitvoering ervan verschillen we. Trouwens, bijna ieder mens (uitzonderingen daargelaten) is een ruifvretende gelukszoeker...

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:18

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 15:17

piet de hond | 17-11-10 | 15:03

Helemaal mee eens. Echter de rede dat Eric blijft zitten is niet het geld; infiltranten hebben andere belangen. De enige rede dat Eric blijft zitten is de PVV. verder beschadigen. Het is toch niet in het belang Van de PVV. dat Eric in de fractie blijft?

artfremd | 17-11-10 | 15:17

caudillo | 17-11-10 | 15:03

Ik heb altijd rechts gestemd en toch kan ik uit de grond van mijn hart zeggen dat u alles belichaamt, wat ik in het huidige maatschappelijke en politieke klimaat verfoei en verafschuw.

Het door de PVV zo hooggeachte nationale en culturele erfgoed is dus wel mede opgebouwd door schrijvers, dichters en schilders. Ik beaam dat we zijn doorgeschoten in ons subsidiebeleid en de hele culturele sector zal onder de loep moeten, maar om nu ineens een hiaat in de culturele geschiedenis van Nederland te gaan creëren lijkt me nogal draconisch.

Ik voel alleen maar afschuw als ik de anti-intellectueel Fritsema het eerbiedwaardige Residentieorkest als 'tromboneclubje' hoor wegzetten.

Cave Canem | 17-11-10 | 15:16

... en de heksenjacht op de PVV duurt voort...

Death Clutch | 17-11-10 | 15:14

Overigens mag de rest van de kamer eerst wel eens de hand in eigen boezem steken. Waarom bestaat er een commissie geloofsbrieven?
"Daarnaast onderzoekt de commissie of de personen die door het Centraal Stembureau benoemd zijn verklaard, terecht zijn benoemd en aan de voorwaarden voor toelating als lid van de Kamer voldoen."
www.tweedekamer.nl/kamerleden/commissi...
Het maakt dus geen reet uit of iemand een strafblad heeft of wat dan ook, zolang hem of haar niet het passief kiesrecht is ontzegd door een rechter mag hij/zij gewoon zitting nemen in een vertegenwoordigend lichaam. Of hij nou gejokt heeft tegen zijn partijvoorzitter of hem in het ootje heeft genomen, dat doet er in het geheel niet toe voor de rest van de kamer. Daar hebben andere partijen gewoon geen moer mee te maken.
Dus dat spoeddebatje van gisteren sloeg nergens op.

koerbagh ® | 17-11-10 | 15:12

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 15:11

Parsons | 17-11-10 | 14:57

Nee, maar ik vind dat je ook als politicus een bepaalde verantwoordelijkheid hebt, en dat is juist de kern van mijn zorg omtrent de PVV. Natuurlijk zijn er de problemen op het gebied van immigratie en integratie en natuurlijk is het goed dat er een beweging als de PVV is die de focus op misstanden legt.

MAAR, een beweging als de PVV zal nooit tot oplossingen leiden. De PVV bestaat bij de gratie van segregatie en polarisatie. Ik vind het bijzonder kwalijk om alleen in te spelen op onderbuikgevoelens en niet concreet met oplossingen te komen.

Hoe je het ook wendt of keert, om tot oplossingen te komen hebben we bruggenbouwers nodig. En wel bruggenbouwers die niet bemoederen maar gewoon in alle oprechtheid zeggen waar het op staat maar ook tegelijkertijd een reëel alternatief bieden. Een deel van die bruggenbouwers zal ook moeten bestaan uit mensen uit bijvoorbeed de Marokkaanse gemeenschap.

Wilders cum suis zijn maar al te vaak alleen aan het schoppen en verbranden hun schepen achter zich.

Cave Canem | 17-11-10 | 15:10

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:19
Die lijstjes kunnen niet vaak genoeg worden geplempt en kunnen met het grootste gemak niet alleen worden aangevuld maar ook van andere partijen worden gemaakt die immer met hun moralistisch gelul naar anderen wijzen.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:24
Vergis je niet, onder PVVstemmers bevinden zich veel hoger- en hoogopgeleiden die achter het partijprogramma van de PVV staan. Niet op alle punten, maar er bestaan nou eenmaal geen partijen die alles wat hun kiezers willen in hun partijprogramma opnemen. Je stemt altijd op een partij waar je het wb de hoofdzaken mee eens bent. Die bijzaken waar je het niet mee eens bent, neem je op de koop toe.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 15:06

@Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:59
Ah, het iedereen-met-een-beetje-verstand-weet-het argument.

Sterk!

Parsons | 17-11-10 | 15:04

Conclusie: Rutte moet per direct het recht op wachtgeld schrappen als er kamerleden/ministers door list en bedrog deze baan krijgen en als het dan uitkomt dat ze op staande voet ontslagen worden zonder recht op wachtgeld!!

piet de hond | 17-11-10 | 15:03

@Repulse
Mijn bewondering voor de volharding waarmee U keer op keer in blijft gaan op reacties van anti-PVV reagursels! (Ondanks het feit dat je die mensen niet zult kunnen overtuigen. Hun verontwaardiging over de vermeende morele laagstaandheid van de betrokken PVVers heeft een te hoog "Zie-je-wel"-gehalte.) Hulde!
-
Dat het in Nederland door links-policor journaille niet mogelijk is een rechtse partij op te richten, en dat mede daardoor een partij als die van Wilders (die ook nog fysiek wordt bedreigd door Mohammedaanse outlaws)vooral desperado's aantrekt, mensen die niets te verliezen te hebben, is een droevige werkelijkheid.
-
Wat jammer is, is dat GW zelf zich teveel aantrekt van de kritiek. Nergens staat dat wat sommigen hier sportschool-geteisem noemen, niet in de kamer zou mogen zitten. GW zou zich helemaal niets aan moeten trekken van de kritiek, geen enkel antwoord moeten geven aan Pechtold en Halsema. Er zijn juridische procedures om iemand uit de kamer te verwijderen als hij iets echt ergs heeft gedaan (hoogverraad en zo), verder "NO COMMENT".
-
En VVD en CDA moeten stug volhouden: "Is ons probleem niet, zijn onze zaken niet." (Die PVVers zitten, heel handig, immers niet in 't kabinet!) Dan kunnen de linkse klootzakken wel blijven gillen en krijsen over wat zij schandelijk menen te moeten vinden - het heeft met beleid niks te maken, en als onze minimale rechtse meerderheid de rijen gesloten houdt, kunnen ze ons niet breken.
-
Geert zelf heeft te weinig sportschoolmentaliteit zou je bijna zeggen. Heeft zich laten intimideren tot excuses maken over Lucassen. Zwak. Nu is het hek van de dam, gaan ze maar door. Steeds meer moralistisch gemuggenzift. Bij iemand die alleen zegt: "Huh? Mot je wat? Gaat dit ergens over? Dachut niet!", houdt dat gezeur vanzelf op na een poosje.
-
@Seven
Als ik het goed begrijp heeft die De Mos niet echt gelogen en staat het overal waar het officiëel is, wèl goed. Mooi zo. Waarom slaan al die "feiten-zijn-feiten"-roepers daar geen acht op? Omdat ze de PVV stuk willen hebben? Dat ga je dan denken, hè?
Ook voor uw tegels alle hulde!
-
En dan dat gezeur over de PVV """die immers een law-en-order partij is""".
Niet om 't een of ander hoor, maar als ik een outlaw-en-wanorde probleem zou hebben in mijn wijk, mijn stad of mijn land, dan zou ik toch liever sportschooltypes hebben om dat probleem op te lossen, dan keurige D66-ers die geen betere wapens hebben dan heel hard "boe" roepen, zwaaiend met een of ander prachtig mensenrechtenverdrag. (Begrijp mij niet verkeerd, hoor; die verdragen zijn goed en waardevol. Het is fijn dat ze er zijn. Maar als je in elkaar geslagen wordt, heb je meer aan een tokkie met vuisten.)
-
Ze zeggen dat Wilders alleen uit is op macht. Ik zie die Pechtold nog weglopen, roepend: "Dat éne zeteltje..."
En Wilders niet zeggen: "Ja, meneer Pechtold, omdat dat zeteltje ons de meerderheid geeft, hè. En omdat wij dat zeteltje hebben, kunnen wij dingen doen in het landsbelang. Kunnen wij die verschrikkelijke linkse hobbies bestrijden. En dat is een zo veel groter belang dan een kleine bekeuring wegens baldadigheid, of een boete van een mededingingsautoriteit in een semi-corrupt land. We doen het, meneer Pechtold, om U uit de macht te houden. Zuur hè?"
-

caudillo | 17-11-10 | 15:03

@Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:40
Vanwege welk issue dan? Omdat ze het zat zijn dat ruifvretende gelukszoekers hier neerstrijken?

Dan kunnen ze beter, net als ik, VVD stemmen. Het standpunt van de VVD beperkt zich niet tot moslimlanden.

Parsons | 17-11-10 | 15:03

@La Vie En Rose 14:51

Wat ben je van plan in maart te gaan stemmen als ik vragen mag?

*er serieus over denken doet momenteel te gaan voor een fatsoenlijke plek op de PS lijst voor de PVV (Zuid-Holland of Zeeland)*

widtvoet ® | 17-11-10 | 15:01

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 14:51

Ah, ik herken veel uit uw verhaal. Tot op heden heb ik nog niet de overstap gemaakt naar de populistische politiek (ook al ben ik het soms wel met ze eens). Dat ik vanwege mijn kritische houding richting Wilders en consorten uit word gemaakt voor linkse trol, neem ik op de koop toe.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 15:00

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:59

@Trash | 17-11-10 | 14:47
Je bemoeit je op oneigenlijk gronden met een discussie waar je duidelijk niets van begrijpt.

Jammer.

Parsons | 17-11-10 | 14:58

@Cave Canem | 17-11-10 | 14:38
Dus je mag alleen maar idealen nastreven die op voorhand haalbaar zijn?

Laten we de TK dan maar opheffen.

Europa weet toch wat beter is voor ons.

Parsons | 17-11-10 | 14:57

@Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:37
Dat het het allemaal niet interesseert weet jij dan weer.

Parsons | 17-11-10 | 14:54

Parsons | 17-11-10 | 14:09
Yep, daarvan hebben wij zowel bij de opkomst van Fortuyn als Wilders uitgebreid van kunnen genieten, met dank aan de PO, maar mn aan de Vara, dependance van het PvdApolitbureau, tevens vrienden van Falsema en Peggolt.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:12
Heb altijd op de SP gestemd omdat daar mi nog integere politici rondlopen, (op van Bommel, Meulenbelt en van Velzen na, die mi bij GL thuishoren) die gewoon hun eigen koers volgen en doen waar ze voor staan -zij als eerste partij de gevolgen van de massa-immigratie uit Marokko en Turkije aan de kaak stelden en tegen de EU waren en zijn. Jammer dat zij het punt w.b. massa-immigratie van hun agenda hebben geschrapt. Overigens, toen de SP met een rapport over deze kwestie naar buiten kwam werden ook zij door de PvdA en voorlopers van GL weggezet als racisten.

Heb tussendoor op Fortuyn gestemd, stem bij de gemeenteraadsverkiezingen altijd op Leefbaar Rotterdam, heb de afgelopen verkiezingen op Wilders gestemd en zal dat voorlopig blijven doen, juist om die smerige spelletjes die er worden gespeeld om hem en de PVV het zwijgen op te leggen, maar natuurlijk ook omdat ik het op een aantal punten met Wilders eens ben. Niet altijd met de manier waarop hij dit verwoordt, maar dit terzijde. Daarnaast bewonder ik hem om zijn moed en doorzettingsvermogen.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 14:51

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:45

Ik hoop toch echt dat ik nooit een andere indruk bij u heb achtergelaten.
Waarheidsvinding of theorievorming mag toch nooit iets met politiek te maken hebben.

artfremd | 17-11-10 | 14:50

Het was trouwens ouderwets genieten gisteravond. God, wat zou ik Pechtold graag opererend op de linkervleugel in de VVD zien. Zowel Pechtold als Cohen hadden inhoudelijk een sterk verhaal, Halsema was over the top.

En god, wat ik heb ik gelachen om die Haersma-Buma. Ik zag al van mijlenver aankomen dat hij zich klem gaan lullen en ik moet zeggen, hij stelde niet teleur.

Resumerend ben ik achteraf als VVD-er niet ontevreden dat de PVV als gedoogpartner fungeert. Op het gebied van de te nemen maatregelen stelt deze coalitie teleur (de VVD wil maatregelen en krijgt de facto stilstand, het CDA wil fatsoen en krijgt de PVV), maar Wilders krijgt nu in ieder geval indirect verantwoordelijkheid. In een Paars Plus variant was Wilders uiteindelijk electoraal spekkoper geweest.

Cave Canem | 17-11-10 | 14:49

Parsons | 17-11-10 | 14:31

Je bedoelt het partijprogramma wat ze van de SP hebben overgenomen en daarna hebben overgoten met een xenofobisch sausje? Die inhoud?

Trash | 17-11-10 | 14:47

artfremd | 17-11-10 | 14:39
Mooi zo. Dan is dat nu opgehelderd. Over je theorie ben ik nog niet uit.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:45

Een grote bende daar, letterlijk en figuurlijk

Bukoswski | 17-11-10 | 14:43

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:37
Precies Lucassen is niets anders dan een ordinaire zakkenvuller. Een uitgerangeerde 2e rangs militair die droomde van dit salaris en nu kosten van het kost zijn droomsalaris voor de komende 4 jaar en wie weet daarna veiligstelt. Graaier!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:40

@Parsons | 17-11-10 | 14:31

Ze stemmen op de PVV vanwege één issue, en dan ook nog eens vanwege een discriminerende opvatting (die ik hier niet zal plempen). Het standpunt van Wilders over de Islamisering is een stuk genuanceerder. Henk & Ingrid zullen die nuance echter nooit begrijpen. Veel mensen denken de inhoud te kennen, maar stemmen eigenlijk zonder enige notie ervan. Ook mensen die het finaal oneens zijn met Wilders snappen het niet helemaal (getuige de grote onzin die tijdens de rechtszaak naar voren is gekomen).

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:40

Natuurlijk ben ik een linkse infiltrant, wat dacht jij dan! Maar dat doet toch niets af aan mijn redenering dat er linkse infitranten bij de PVV. werzaam zijn.

artfremd | 17-11-10 | 14:39

repulse | 17-11-10 | 12:23

Ik heb met belangstelling wat plempsels van je gelezen.

Laten we voorop stellen dat er een partij is die altijd ver van een inhoudelijk debat probeert weg te blijven: de PVV.

Geert Wilders weet verdomd goed dat de helft van zijn plannen niet eens uitvoerbaar zijn. Zodra hij daarop aangesproken wordt, zal hij altijd eromheen draaien. Probeer maar eens objectief naar het partijprogramma en het optreden van Wilders in de diverse debatten te kijken. Frases als "Iedereen weet" en het voortdurende gebruik van (volkomen onnodige) overtreffende bijvoeglijke naamwoorden zijn duidelijke indicaties van een gebrek aan inhoud.

Net zoals het geforceerd gebruiken van dure woorden in jouw plempsels het volkomen gebrek aan inhoud illustreren.

Salve.

Cave Canem | 17-11-10 | 14:38

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:37

artfremd | 17-11-10 | 14:29
Als ik nu hetzelfde lijstje opnieuw hier post, wil je dan ook met mij praten? Wie zegt dat jij geen linkse infiltrant bent eigenlijk? Je hebt de schijn tegen.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:35

-edit | 17-11-10 | 14:17
Het is geen vertrouwen, het is een redenatie op logica. Iedereen die zichzelf openlijk aansluit bij de pvv wordt verketterd als zijnde een neo-nazi. De mensen die zichzelf aansluiten zullen dus in eerste instantie mensen zijn die visie volledig onderstrepen. Ook lucassen zal begrijpen dat tegenwerken van de fractie nog meer schade op zal leveren voor Wilders en de pvv, ik denk ook niet dat hij dat zal doen.

repulse | 17-11-10 | 14:34

@Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:24
Ze stemmen dus wel degelijk PVV om de inhoud zeg je zelf?

Rare tegel.

Parsons | 17-11-10 | 14:31

JeWeetTog | 17-11-10 | 14:16

Ook met jou kan ik praten, jij ontmaskert de subversieve elementen en agenten van links.
De linkse agenten, werkzaam bij de PVV, gaan er over 4 jaar vanzelf weer uit; ze zijn Nu ontmaskerd!

artfremd | 17-11-10 | 14:29

@Parsons | 17-11-10 | 14:17

Veel mensen stemmen ook niet op inhoud. Heb ooit een oudere dame gekend, die op Jan Terlouw stemde, vanwege het feit dat hij zulke mooie stropdassen droeg. Ik denk dat veel mensen zich ook niet verdiept hebben in de standpunten van de PVV, maar het wel eens zijn dat de straatterreur van de bontkraagjes eindelijk eens moet stoppen.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:24

-edit | 17-11-10 | 14:21
Helemaal mee eens. Knap werk van die PVV.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:23

JeWeetTog | 17-11-10 | 14:16
Kom eens met wat nieuws. Dit item is al uitvoerig besproken hier.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:21

@JeWeetTog | 17-11-10 | 14:16
Knap knip-en plakwerk. Dat hebben we nog niet eerder gezien vandaag.

Conclusie: waar de PvdA jarenlang met vele duizenden kamerleden, gemeenteraadsleden, statenleden, ministers, burgemeesters, etc heeft moeten werken om tot zo'n lijst te komen, doet de PVV het in een paar maanden met een handjevol kamerleden. Knap.

De PVV is dus steeds meer op de PvdA gaan lijken, zeg je dus.

Ben er maar trots op.

-edit | 17-11-10 | 14:21

@JeWeetTog | 17-11-10 | 14:16

Ah, het bekende lijstje wat al 1000x hier geplempd is. Dat is "oude" politiek. Wilders zou met iets vernieuwends komen, weet-je-nog?
Kennelijk is hij daar niet toe in staat, getuige zijn zwakke houding t.o.v. Lucassen.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:19

@repulse | 17-11-10 | 14:13
Een betrouwbaar typje is Lucassen tot op heden niet bepaald gebleken. Maar ik bewonder of verbaas mij over jouw blinde vertrouwen. Daar ben ik nog niet helemaal uit.

-edit | 17-11-10 | 14:17

@Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:12
Aan de macht komen door middel van demoniseren en vuilspuiterij.

Aan de macht komen op basis van de inhoud is blijkbaar niet mogelijk.

Parsons | 17-11-10 | 14:17

De PVV is nu alleen gegijzeld door hun eigen slechte achtergrondcheck en hun eigen machtsgeilheid. Met vrienden als dat heeft Geert geen vijanden meer nodig... Partij voor en door proleten, als het rabide goedpraten hier al zo overduidelijk aantoont.

Trash | 17-11-10 | 14:17

-weggejorist-

JeWeetTog | 17-11-10 | 14:16

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:15

-edit | 17-11-10 | 14:11
Zolang lucassen zichzelf inhoudelijk nog steeds achter de pvv schaart is het geen gijzelen, maar een gezamenlijk optrekken, iets wat altijd aan de hand is zodra de kamerleden zijn geïnstalleerd.

repulse | 17-11-10 | 14:13

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 14:03

Ze zijn stikjaloers dat Wilders wel (gedoog) pluche aan de bips heeft. Als je de ruk van zowel de PvdA als GL naar het midden ziet, kun je wel veronderstellen dat ze er alles aan doen om in het centrum van de macht te komen. De SP is m.i. de enig overgebleven linkse partij, en zoals je terecht opmerkte, staan die voor idealen, en niet voor regeren om maar te kunnen regeren.

Borrelende Boris | 17-11-10 | 14:12

@repulse | 17-11-10 | 14:09
Er was geen sprake van een keuze, mijn beste. Geert stond voor het blok. Hij laat zich nu gijzelen.

-edit | 17-11-10 | 14:11

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:04
Ik dank u dat u de moeite neemt mijn theorie in overweging te nemen.

artfremd | 17-11-10 | 14:11

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:08
Rond de verkiezingen was het ook al ongeveer hetzelfde tussen de pvv en de vvd, als kiezers weg zouden gaan bij de pvv zullen ze nu toch niet ineens naar links gaan maar eerder naar die vvd, dus het zit wel snor tot nu toe.

repulse | 17-11-10 | 14:10

Lijdt ja.

Parsons | 17-11-10 | 14:10

@La Vie En Rose | 17-11-10 | 14:03
In de strijd tegen het grote kwaad is *alles& geoorloofd.

En lijdt vooral de aandacht af van echte problemen.

Groundhog Day to the rescue!

Parsons | 17-11-10 | 14:09

-edit | 17-11-10 | 14:02
Ik verdedig het ook niet, maar wilders kan hem niet de kamer uit zetten, alleen de fractie. Dat is zoals het systeem nu eenmaal (nog) in elkaar zit.
Het komt er dus wat mij betreft op neer om voor symboolpolitiek de regering naar huis te sturen ivm met seks en hondenpoep dan een hoop goede afspraken weggooien of je best doen met de huidige realiteit.
Als ik kijk naar het gebrek aan inhoudelijke argumenten van de linker kant tegen de beleidsplannen van de regering, denk ik dat dit de beste keus was.

repulse | 17-11-10 | 14:09

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:08

koerbagh ® | 17-11-10 | 14:05
Ik denk iedereen die niet op de PVV heeft gestemd en wat verder keek dan de verkiezingen destijds...

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:06

De PVV wordt zo langzamerhand een doodnormale politieke partij vol met leugenaars en criminelen. Wie had dat kunnen denken?

koerbagh ® | 17-11-10 | 14:05

artfremd | 17-11-10 | 14:01
Ik ga hier nog eens rustig over nadenken. U heeft momenteel het nadeel van de twijfel van uw stelling. Echter, als open minded en fatsoenlijk mens zal ik uw beschouwing op een rustig en helder moment overdenken. Dank u voor uw uiteenzetting en uw visie op de situatie rond de PVV.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 14:04

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:01
Het is een keuze gebaseerd op de huidige politieke realiteit of de keuze goed was kunnen we met zekerheid pas zeggen na de ps verkiezingen, maar als ik nu even naar de pol kijk, denk ik dat het wel goed zal uitpakken.

repulse | 17-11-10 | 14:03

Heb het eerder aangegeven: hier kon je op wachten. Nog een keer een politicus afknallen was geen optie, het demoniseren van Wilders had een tegenovergesteld effect, wat geruchten over Rutte's persoonlijk leven verspreiden hielp ook niet, en ook het wroeten in het CDA had geen enkel effect. Tot afgrijzen van de PvdA, GL en Peggolt kwam er een kabinet met gedoogsteun van de PVV, een racistische en fascistische partij, met een reïncarnatie van Adolf H aan het roer.

Het laatste offensief is begonnen. Plan B, bedacht door de PvdA, natuurlijk met steun van GL en D66 -het enig antwoord op de eclatante winst van de PVV en dit kabinet- werd in werking gesteld:

"AMSTERDAM - De PvdA heeft zich neergelegd bij een rol in de oppositie en heeft een plan voor de strategie vanuit de zijlijn klaar. Een van de doelen is om de spanningen in het 'kabinet Wilders', zoals de PvdA het vanaf nu zal noemen, bloot te leggen om zo het kabinet in de problemen te brengen.
Dat schrijft vrijdag De Telegraaf op basis van het plan.
In het document staat ook hoe de partij het land wil mobiliseren tegen een rechts kabinet. "Het rechts afbraakbeleid gaat de komende jaren veel maatschappelijk verzet op de been brengen.
Oppositie voeren we daarom niet uit een Haags isolement, maar in nauwe samenwerking met de sociale beweging, de milieubeweging, ouderen en jongerenorganisaties."
Kabinet
Het belangrijkste onderdeel van het plan lijkt het omver werpen van het kabinet. Zo wordt er gesproken over een strategie van betrouwbaarheid en geloofwaardigheid, maar 'in situaties waarin zich een serieuze kans voordoet (de stabiliteit van) de coalitie te ondermijnen, kan die opportuniteit voorrang krijgen boven consistent, geloofwaardig optreden'.
Een samenwerking met andere partijen op links ligt volgens de oppositiestrategie niet voor de hand.
De SP wordt weggezet als een dogmatische socialistische partij."

Overigens grappig dat de PvdA de SP wegzet als een dogmatische partij. De SP vaart idd gewoon haar eigen koers, is wars van smerig spel en deed gisteravond ook niet mee aan het intrieste gejank en gestampvoet van mn Peggolt en zijn assistente Falsema, onder de goedkeurende blikken van de man die werd gepresenteerd als ware jezus op aarde wedergekeerd, Jop Cohennus.

En het is prijsschieten bij de PVV met al die nieuwelingen. Das jammer voor Wilders, maar ook een les. Een VOG is niet voldoende. Hij moet echt beter gaan screenen. En wb de Mos: das geen nieuweling. Nogal vreemd dat men nu pas met deze aantijging komt. Die had de media toch wel eerder kunnen knippen en scheren.

Al met al, voor mij geen reden om bij de PS op een andere partij te gaan stemmen, al was het alleen maar om Wilders, de moedigste politicus evah te steunen en die linkse kliek dwars te zitten. En ik ben niet de enige aan de GS-poll te zien.

La Vie En Rose | 17-11-10 | 14:03

repulse | 17-11-10 | 13:56

Lekker aan het downplayen? Er is wel wat meer aan de hand dan een wip en een ruzietje over hondepoep. Ben jij dat Geert?

Trash | 17-11-10 | 14:02

@repulse | 17-11-10 | 13:53
Dus omdat Lucassen zo zielig is, moet ie maar blijven. Lekker niks doen op kosten van de belastingbetaler. Alles in dienst van het behoudt van het pluche. Sterk argument!

Nooit gedacht dat een PVV-er zoiets zou kúnnen verdedigen. Jij?

-edit | 17-11-10 | 14:02

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:54

Na die Wende bleek dat de Oost-Duitse literaire wereld, ook de "Alternative Szene" in Berlijn door de Stasi was geïnfiltreerd. Waarom zal dit ook niet omgekeerd het geval kunnen zijn. Ik bedoel de "Alternative Szene", zeg maar links, die infiltreert in de PVV. Ik blijf bij mijn mening dat “de veroordeelden” infiltranten zijn die de PVV in een kwaad daglicht willen stellen.

artfremd | 17-11-10 | 14:01

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 14:01

@Parsons | 17-11-10 | 13:52
Te laat. Het is definitief geen hoax. De Mos heeft zelf al toegegeven dat het fout op de site stond. Daarnaast heeft hij het in een interview verteld. www.dejongejournalist.com/

-edit | 17-11-10 | 13:59

geweest.

harry pikkel | 17-11-10 | 13:59

Parsons | 17-11-10 | 13:56
Als ik de media moet geloven, heeft hij het inmiddels aangepast. Vandaar dus. En hij heeft zelf verklaard schooldirecteur te zijn.

harry pikkel | 17-11-10 | 13:58

PVV-Emigrant | 17-11-10 | 13:55
Tjonge wat simpel. Waarschijnlijk voor het eerst hier. Hier zitten we niet op te wachten.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:57

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 13:49
Wie breekt betaald, de pers zou het zo gaan spinnen dat het het falen van Wilders zou zijn, alle goede afspraken die er zijn gemaakt zouden weg zijn en opnieuw moeten worden onderhandeld, het land zou weer minimaal 6 maanden geen regering hebben en dat voor een burenruzie over hondenpoep en een seksuele relatie van 10 jaar terug..

repulse | 17-11-10 | 13:56

Niks aan de hand dus. #hoax

Parsons | 17-11-10 | 13:56

-weggejorist-

PVV-Emigrant | 17-11-10 | 13:55

artfremd | 17-11-10 | 13:51
Volgens mij ben je nog niet wakker. Het is geen nachtmerrie voor je, maar werkelijkheid. De Partij Voor Veroordeelden doet het allemaal zelf. Oei, wat heftig voor je. Sterkte!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:54

-edit | 17-11-10 | 13:48
yep, natuurlijk, als geert de beschikking had over een groot apparaat zoals de pvda, had wilders hem zonder probleem weg kunnen sturen, ondertussen een leuk baantje ergens bij een bevriende organisatie aanbiedend.
Voor lucassen is het zelf ook begrijpelijk, hij zal nooit op eigen houtje nog een functie krijgen die hem hetzelfde financieel oplevert. 4 jaar kamer en dan geloof ik 10 jaar wachtgeld, dat zijn een hoop munten om weg te pissen door de brievenbus...

repulse | 17-11-10 | 13:53

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:47
Er is niemand in de fout gegaan bij de PVV. Het zijn linkse infiltranten en geen echte PVV-ers.

artfremd | 17-11-10 | 13:51

-edit | 17-11-10 | 13:48
Het is net Stratego. Met Lucassen heeft Wilders letterlijk een tikkende bom in zijn partij. Als Maarschalk in zo een partij is Wilders uitermate kwetsbaar momenteel.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:50

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 13:49

@repulse | 17-11-10 | 13:44
In feite wordt de coalitie door Lucassen gegijzeld. Lucassen was simpelweg niet mans genoeg om zijn eigen conclusies te trekken en bleef aan. Hij zette Geert daarmee voor het blok. Geert kón in die omstandigheden niets anders kiezen. Het is allerminst een gunstig besluit, natuurlijk.

Sterker: dat kan hem nog wel eens duur komen te staan, want de kwetsbaarheid van de PVV is inmiddels overduidelijk.

-edit | 17-11-10 | 13:48

@Reinaert heb je gelijk in maar het valt op dat er wat veel topics achter elkaar over de PVV geschreven worden. En ik vraag me dan op mijn beurt af in hoeverre dit aan de PVV ligt, of dat er doelbewust grondig gezocht wordt in 1 specifieke partij. Hoe dan ook blijft het natuurlijk schandelijk wat sommige mensen binnen de PVV op hun kerfstok hebben.

staaf86 | 17-11-10 | 13:48

Wat een gezeur om niets.
Ik dik ook altijd mijn CV aan, vind ik leuk.
He jammer, je mag nou nooit meer kamerlid worden PB! Schande!
Neue media ist alte media.

Prins_Bernhard | 17-11-10 | 13:48

artfremd | 17-11-10 | 13:38
Links, rechts, ik ben een beetje de draad kwijt. Het boeit me werkelijk niets dat linkse en rechtse geleuter. Als iemand in de fout is gegaan, moet hij op de blaren zitten. Zo eenvoudig is het nu bij de PVV. Onprofessionele en volstrekt incapabele partij om dit land richting te geven. Wees eens zelfkritisch. Kom op man!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:47

@Fatwa | 17-11-10 | 13:41
Hoho. Nu loop jij te liegen. Liegbeest! Hij is helegaar geen minister!

Voor de rest klopt het wel zo'n beetje wat je schrijft.

-edit | 17-11-10 | 13:45

@Watler, ik mag hopen dat "groot maken" niet betekent het op 1 lijn zitten met jou mening.

staaf86 | 17-11-10 | 13:45

-edit | 17-11-10 | 13:38
Als wilders het had geweten had hij hem waarschijnlijk niet op de lijst gezet, juist omdat hij strenge regels hierover heeft. Maar nu voor een voldongen feit staand en dan de afweging moeten maken of de regering naar huis sturen door lucassen de fractie uit te flikkeren, een regering waar hij een grote stap richting zijn doelen kan maken of lucassen gedogen en door de zure appel bijten, lijkt het mij dat hij de enige juiste keuze heeft gemaakt.

repulse | 17-11-10 | 13:44

Psst. Hé Sharpe! Wil je m'n "poesta " zien ?

kuffer | 17-11-10 | 13:42

allemaal de schuld van links dat dit gebeurt!
De PVV tokkies kunnen het ook niet helpen dat ze mens zijn!
Heel gemeen om al die nare en freakfeiten naar boven te halen zeg!
Je cv vervalsen, dat is toch niets... Dat zegt toch helemaal niets over je integriteit en kunde als minister?

Fatwa | 17-11-10 | 13:41

eljohnny | 17-11-10 | 13:35
Alleen een sterk pvv houd de vvd realistisch, anders krijgen de weisglassjes het weer voor het zeggen met alle gevolgen van dien..

repulse | 17-11-10 | 13:39

@repulse | 17-11-10 | 13:25
U lijkt me een allerzins redelijk en ook niet dom persoon,waarom blijft U toch,tegen beter weten in de boel hier verdedigen?
Hoe meer reacties uwerzijds,hoe harder de tegenreacties worden,wat valt er op het ogenblik te winnen? Ik zou zeggen sluit Uw PC een paar dagen en ga eens fijn een stuk wandelen of zo,en probeer over een paar dagen,als de grootste hype weer over is,de aangerichte schade,zo goed en zo kwaad als het kan een beetje verbaal op te lappen.

K.Zwellever | 17-11-10 | 13:38

@repulse | 17-11-10 | 13:33
Als je doelt op dat spoeddebat van gisteren: dat sloeg inderdaad nergens op. Lucassen en zijn buren waren in zoverre wel relevant dat Geert hem zijn woordvoerderschap heeft ontnomen. Dus da's niet helemaal juist, wat je daar zegt.

Wat ook relevant is, is dat duidelijk is geworden dat Geert andere maatstaven hanteert voor zijn eigen volk dan voor de rest van Nederland. Om begrijpelijke redenen, trouwens. Als je verantwoordelijkheid draagt, is het ondoenlijk principiëel te blijven. Moet je ook niet piepen als je wordt aangesproken op eerder gedrag.

-edit | 17-11-10 | 13:38

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:30
De veroordelingen zijn slechts een dakmantel om rechts in een kwaad daglicht te stellen: begrijp dat nou! Links is grootschalig aan het infiltreren.

artfremd | 17-11-10 | 13:38

Muxje | 17-11-10 | 13:32
Dat kan, dat is ook een goed systeem, maar dan zal je dat dus eerst moeten invoeren. Moet je er wel rekening mee houden dat partij belangen nog meer boven individuele afwegingen gaan worden gesteld. Iets wat nu ook wel gebeurt zoals rondom de irak enquête en de pvda fractie, maar waarvan ik hoopte dat het minder zou worden nu er geen meerderheidscoalitie meer is, waarme alles al voor 4 jaar dichtgetimmerd wordt.

repulse | 17-11-10 | 13:38

Waarom zou de PVV het enige antwoord op de problemen in Nederland zijn? De VVD is een hele degelijke, fatsoenlijke en stabiele rechtse partij met veel kennis en kunde. VVD FTW

eljohnny | 17-11-10 | 13:35

-edit | 17-11-10 | 13:24
Natuurlijk mag het gepubliceerd worden, het is ook de taak van de pers om dat te doen.
Maar de kamer heeft zichzelf er helemaal niet mee te bemoeien zolang de feiten niet zijn begaan vanuit een bestuurlijke functie voor het rijk of dat een functie van het rijk is gebruikt om de feiten onder tafel te houden.
Daar vanuit ben ik dus van mening dat guusje ter dorst wel aangesproken had moeten worden voor het rijden onder invloed en dit proberen te verbergen door gebruik van haar functie als burgemeester.
Terwijl lucassen en zijn buren niet relevant is voor de kamer.
Als lucassen op een bestuurlijke functie(minister e.d.) was terecht gekomen had zijn veroordeling wel relevant geweest, aangezien hij dan een machtspositie had gehad, nu heeft hij alleen een controlerende functie en is het niet relevant wat er tussen hem en esther is gebeurt.

repulse | 17-11-10 | 13:33

@repulse 13:10: Ik denk dat als een kamerlid onafhankelijk wil zijn, hij of zij ook op eigen titel in de kamer moet komen en niet op het ticket van een partij. Kom je niet op voorkeursstemmen in de kamer, dan moet je niet net doen alsof jij persoonlijk door het volk verkozen bent om ze te vertegenwoordigen. Om dan je partij te verlaten maar wel je zetel vast te houden vind ik arrogant en onbehoorlijk, en wat mij betreft wordt de wet aangepast zodat dat niet meer kan.

Als we onafhankelijke kamerleden willen moeten we ze ook bewust gaan kiezen. Bijvoorbeeld door het systeem van lijsttrekkers af te schaffen, stemlijsten in random volgorde af te drukken, en elke stem als voorkeurstem te tellen.

Muxje | 17-11-10 | 13:32

repulse | 17-11-10 | 13:22
Je hebt gelijk, het ging idd meer om de inhoud. Ik dacht toen nog: die Geert houdt er best scherpe regels op na.

harry pikkel | 17-11-10 | 13:31

sprx | 17-11-10 | 13:16

Met jou kan ik pas praten!

artfremd | 17-11-10 | 13:31

numaarffnie | 17-11-10 | 13:28
Precies. De luchtballon van de Partij Voor Veroordeelden is eindelijk doorgeprikt. Nu maar afwachten hoe hard ze landen....

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:30

@ sprx | 17-11-10 | 13:16 Mooi lijstje PvdA fail-ers. Ook hieruit blijkt dat de PVV steeds meer op de PvdA gaat lijken. Beiden hebben rotte appels. Die er wel of niet uit gegooid worden. Of probeer je dat niet duidelijk te maken?

deropofderonder | 17-11-10 | 13:29

Ineens begrijp ik waarom er zoveel beveiliging rondom die PVV-ers is. Dat is om te vookomen dat ze ontsnappen!

-edit | 17-11-10 | 13:29

Taboenamak@MoHoMo.eu | 17-11-10 | 13:25
Dank u. Niet zo netjes van sprx. Niet te vertrouwen dus. Dan zal de CV van sprx ook niet kloppen. Direct ontslaan dus.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:28

De gewone man is bang en moet beschermd worden tegen alles wat uit het buitenland komt, want die zijn het die ALLE ellende veroorzaken. Politiek links heeft NL laten verloederen, met dat gedoog beleid en politiek correct geneuzel.......... Gelukkig was daar Geert Wilders die ons, als een soort Superman, tegen alle ellendige bedriegers, bedreigers, links-politieke incompetente klootzakken, buitenlanders die boeh roepen naar Henk en Ingrid, knettergekken en nog meer gespuis, beschermd. Alleen Geert's motto lijkt: 'If you can't beat them join them.' En daar is in een notedop de PVV.

numaarffnie | 17-11-10 | 13:28

sprx | 17-11-10 | 13:16
Jouw lijst is een gore leugen, schaam je! Jij zal moeten worden veroordeeld voor liegen.. oh maar dat is geen misdrijf :-)

Taboenamak@MoHoMo.eu | 17-11-10 | 13:27

@lekker wijf | 17-11-10 | 13:09
Laten we eerst maar eens afwachten of het de PVV lukt 12 lijsten samen te stellen met personen van onbesproken gedrag.

Tot op heden heeft die club geen best trackrecord.

-edit | 17-11-10 | 13:26

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:19
Dat durft sprx niet te beantwoorden, maar wat betreft Ronald Buld Nijverdal: Nooit veroordeeld, zeker niet voor verkrachting. Het lijstje van sprx is bij elkaar verzonen!

www.hellendoorn.pvda.nl/general/weblog...

Taboenamak@MoHoMo.eu | 17-11-10 | 13:25

Goh, wie had gedacht dat deze mensen een verleden hebben van voor de PVV.

Reckneya | 17-11-10 | 13:25

K.Zwellever | 17-11-10 | 13:22
Ik zou tegen een wet zijn, die hem zou verbieden om lid van een partij te zijn. Ook al kan ik vanuit de grond van mijn hart zeggen dat ik hem het liefste het lot zou willen zien ondergaan van balthasar gerards.

repulse | 17-11-10 | 13:25

@repulse | 17-11-10 | 13:10
Dus we moeten ook maar niet publiceren dat iemand in de kamer zijn strafblad verzwegen heeft? Is dat wat je bedoelt?

Waarom denk je dat er volgens Brinkman een 'heftige fractievergadering' heeft plaatsgevonden n.a.v. Lucassen? Omdat het allemaal geen enkel probleem was?

Kom nou.

-edit | 17-11-10 | 13:24

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 13:24

Ik heb net gehoord dat er weer een agent van links in de nabije toekomst word ontmaskerd. Het blijkt ein dicker Fisch te zijn. Het gaat om iemand die een belangrijke adviesfunctie op zijn CV. heeft staan. Laten wij hem ontmaskeren voordat de schade onherstelbare vormen begint aan te nemen.

artfremd | 17-11-10 | 13:24

repulse | 17-11-10 | 13:12
Maar dit zet je opmerking dat er na een veroordeling niet meer teruggekeken mag worden toch wel in een ander daglicht. Want dat gaat gewoon wel gebeuren dus.

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:24

repulse | 17-11-10 | 13:00 :
Met die redenatie is Volkert misschien ook wel iets voor Uw partij als hij binnenkort vrij komt:
-veel politieke ervaring
-houd ook wel van een stevige aanpak van tegenstanders
-gelooft ook in de meeste onzin complotten
-hoeft alleen maar een beetje te liegen over z'n politieke voorkeur in het verleden,maar ja,een beetje liegen over je verleden is in de PVV een pré.

K.Zwellever | 17-11-10 | 13:22

harry pikkel | 17-11-10 | 13:17
het reaguuren was nog niet zo'n probleem denk ik, hij had af en toe redelijk brute comments. Met name 1 nachttopic is in geheel verwijderd. Ik weet nog wel waarom, maar is niet zo heel boeiend meer...

repulse | 17-11-10 | 13:22

sprx | 17-11-10 | 13:16

Ik heb ook zitten zoeken naar PVV-schandalen van voor 2005 begaan door raadsleden en burgemeesters, maar ik kon niets vinden. Gek.

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:21

tja wat wil je met zo een tokkie partij

straatkat | 17-11-10 | 13:21

sprx | 17-11-10 | 13:16
Vraag me af of er nog (ooit) politici zijn (geweest) die nooit ergens voor zijn veroordeeld?

Taboenamak@MoHoMo.eu | 17-11-10 | 13:21

sprx | 17-11-10 | 13:16
Mooie lijst. Niet zo netjes van die Pvda gasten. Wat is er met deze personen gebeurd? Ook veroordeeld? Zo ja, dan passen deze personen passen prima in de PVV = Partij Voor Veroordeelden.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:19

Ik moet ineens aan Fleauxe denken. Die kwam niet door de ballotagecomissie omdat hij reaguurde. Ja, dat kunnen we natuurlijk niet hebben.

harry pikkel | 17-11-10 | 13:17

Ik ben oud militair.... en ik werk nu in het onderwijs... hmm.... gaat niet goed nie..

peanutpower | 17-11-10 | 13:17

Journalisten staan altijd snel klaar met lijstjes als er iets gebeurt.
Journalisten hebben destijds verzuimd om de achtergronden te
onderzoeken van de nieuwe (PVV) kamerleden (citaat Max van Weezel in
Lunch).

Maar nu duiken zij massaal op het verleden van de kamerleden van de
PVV waar allerlei onthullingen naar boven komen.

Maar waar zijn de lijstjes over de andere politici?

Hier een lijstje van PvdA politici:

* PvdA senator Edward Brongersma: overtreding wet op kinderporno

* PvdA penningmeester Sharda Poese (A’dam-ZO): fraude, verduistering

* PvdA raadslid Faiz Yerlibuçak (Beverwijk): banden met
terreurorganisatie Grijze Wolven

* PvdA burgemeester Aleid Wolfsen: intimidatie en knevelarij krantenredactie

* PvdA burgemeester Guusje ter Horst: dronken achter stuur, doofpotpoging

* PvdA deelraadslid Randy Stena (A’dam-ZO): arbeidsverzuim, werkweigering

* PvdA raadslid Jerry Sulaiman (A’dam-ZO): fraude, greep uit kas

En verder:

www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren...

* PvdA raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging

* PvdA raadslid Elvira Sweet A’dam: 2x veroordeeld voor dronken achter stuur

* PvdA raadslid Ama Carr A’dam: zonder rijbewijs, onverzekerd rijden,
valse naam

* PvdA raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag

* PvdA Kamerlid Hamid Houda moest weg vanwege belastingfraude; nu toch
op PvdA-lijst Prov Staten

* PvdA raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote

* PvdA raadslid Mohammed el Yaakoubi A’dam: mishandeling, dumpen importbruid

* PvdA raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit

* PvdA raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting

* PvdA raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote.

Hieruit blijkt dat een bepaald gedrag of verleden niet eigen is aan de
PVV maar aan de politiek als zodanig dat blijkbaar een bepaald soort
mensen trekt.

sprx | 17-11-10 | 13:16

@ Service | 17-11-10 | 12:32 Ik moet dus concluderen dat de PVV op de PvdA begint te lijken? * proest *

deropofderonder | 17-11-10 | 13:14

Fijn dat dhr. de Mos altijd nog aan de slag kan als schoolhoofd. Misschien schoolhoofd op een school in een achterstandswijk in Roermond? Dat zal 'm leren!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:13

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:11

Helemaal waar. Zo zie je maar dat niet iedereen liegt.

artfremd | 17-11-10 | 13:13

@ eigen-mening | 17-11-10 | 12:42

Tja, als het eerste zo identiek is hoef ik ook niet al te origineel te zijn in mijn reactie (vinnik).

Spiffy | 17-11-10 | 13:13

hongarije, waarom uit hongarije,

Het dubbel paspoort van mevrouw wilders is toch voor de helft hongaars. Ligt daar een connectie?

dolffie | 17-11-10 | 13:12

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:05
Dat is een aanpassing van het strafrecht, wat mij betreft een goede zaak zou zijn. De reacties van de linksche partijen aanziend van de afgelopen dagen, zijn zij daar ook allemaal een voorstander van.

repulse | 17-11-10 | 13:12

WirMachenMusik | 17-11-10 | 13:10

Ik mis alleen nog de "dat ouwe vrouwtje en haar varkenshoer dochter zullen het gedrag van die vrome moslima's zelf wel hebben uitgelokt" retoriek maar wat niet is kan nog komen.

The Evil One | 17-11-10 | 13:12

MalteseKnight | 17-11-10 | 10:02
Eensch. Feit is gewoon dat niemand bij zijn volle verstand en een geslaagde carriere op dit moment voor de PVV in de kamer gaat zitten. Bijv. die gast in Friesland die met hakenkruizen werd geconfronteerd op zijn bedrijf / woning www.geenstijl.nl/mt/archieven/2295441....

Degenen die dus wel op Geerts lijst staan zullen dus extra goed gescreend moeten worden en niet te veel macht binnen de partij moeten krijgen omdat ze allicht niet competent zijn of een dubbele agenda hebben.

Geert kan nu het beste zijn volle aandacht op de partij richten en vertrouwelingen verzamelen (Bosma? Fleur?) die samen met hem een deugdelijke procedure opzetten om het kaf van het koren te scheiden. Straks in de Eerste Kamer zul je hetzelfde zien denk ik. Jammer maar het is niet anders. Door mensen in het diepe te gooien zie je het snelst of ze wel of niet kunnen zwemmen. Geert heeft gewoon niet de tijd om ze allemaal 1 voor 1 te leren zwemmen.

Lambertus Lamstraal | 17-11-10 | 13:12

Prins Pils | 17-11-10 | 13:07
"Liegen is niet okee, maar iedereen doet het!"

Tja als je zo gaat beginnen. Veel mensen rijden ook door rood, dat pleit hen echter niet vrij bij een aanrijding.

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:11

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 13:11

Prins Pils | 17-11-10 | 13:09
Ik ook. Toevallig?

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:11

repulse | 17-11-10 | 13:02

Wel fijn dat de PVV blijkbaar een hele hoop praktijkdeskundigen heeft weten aan te trekken. Wat dat betreft weten ze de straatterroristjes inderdaad vakkundig uit de wijk en in de kamer te krijgen. Goed gedaan Geertje!

Trash | 17-11-10 | 13:10

-edit | 17-11-10 | 13:03
Ik kan het je zelfs zo zeggen, ik ben het ook volledig met donner eens toen hij stelde dat "wanneer er een 2/3 meerderheid is om de sharia in te voeren in nederland, zij ingevoerd moet worden."
Nergens staat er in de wet dat iemand met een strafblad niet in de tweede kamer mag zitten. Je kan dus ook nu niet achteraf daar huilie huilie over gaan doen. Willen ze in de tweede kamer geen mensen met een strafblad, moeten ze daar een wet voor aannemen. Dat dat dan dus een aanpassing is op het strafrecht, waar met name linksch het niet mee eens is.
Wilders had graag lucassen er uit gegooid, maar de wettelijke middelen ontbreken daar nu eenmaal voor. Ik moet zeggen dat ik ook blij ben dat die middelen ontbreken, aangezien wetten die dat zouden kunnen corrigeren automatisch ook de onafhankelijkheid van een kamerlid in het geding zou brengen.

repulse | 17-11-10 | 13:10

Het lijkt dat GS/Pownews nu ook in de gaten heeft dat Finnen een exponentieel groeiend martsegment voor Massamedia vormen.
Hoe opportunistisch kun je zijn.

WirMachenMusik | 17-11-10 | 13:10

Wel mooi om al die linkse gezichten weer te zien, als de PVV straks weer de meeste zetels haalt bij de verkiezingen in maart.

lekker wijf | 17-11-10 | 13:09

@Prins Pils | 17-11-10 | 13:07
Zucht
Laat ik het specifieker zeggen: dus liegen in de CV is als volksvertegenwoordiger OK, vind je?

-edit | 17-11-10 | 13:09

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:05
Volgens mijn CV heb ik wel een tijdje in Haarlem gewerkt!

Prins Pils | 17-11-10 | 13:09

Prins Pils | 17-11-10 | 13:03
Dan liegen bijna alle politici niet aantoonbaar als ze hun doel willen bereiken. Want zoals je merkt, als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel. Zeker bij PVV'ers lol.

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:09

Tanja12121 | 17-11-10 | 13:04

Lieve Tanja, eindelijk iemand die mij/het begrijpt. Je bent een profetes, kan ik je een keer ontmoeten?

artfremd | 17-11-10 | 13:08

@Rob van Roos | 17-11-10 | 13:05
Of 3 times = out? Dan komt Sharpe aardig in de gevarenzone.

-edit | 17-11-10 | 13:08

Ik word schijtziek van dat gehak.

minik | 17-11-10 | 13:08

Hij is schoolleider geweest tijdens zijn opleiding.
Net zoals je soms verpleegkundige bent geweest tijdens een opleiding.
Next.

lekker wijf | 17-11-10 | 13:08

edit | 17-11-10 | 13:05
Liegen is niet okee, maar iedereen doet het!

Prins Pils | 17-11-10 | 13:07

@Tanja12121 | 17-11-10 | 13:04
Sssst!

Joris! Een verrader!

An die ARBEIT | 17-11-10 | 13:06

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 12:59

Eehmmm, op een partij stemmen vanwege diens standpunten? Het is maar een rare gedachtekronkel van mij hoor, als je liever naar de poppetjes kijkt, be my guest!

The Evil One | 17-11-10 | 13:06

Prins Pils | 17-11-10 | 12:51
Ben jij een broer van Lucassen? Of een vage buurman?

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 13:05

repulse | 17-11-10 | 13:00

Hoe verhoudt jouw zin "De rechter heeft al een straf afgesproken, hij heeft straf volbracht, mag dus daarna gewoon met een schone lij opnieuw beginnen" tot de door de PVV gewenste methode van straffen van recidivisten? Dan geen schone lei meer? En als extra straf uitzetten na uitzitten van straf? Is ook niet echt schone lei, toch?

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:05

@Prins Pils | 17-11-10 | 13:03
Dus liegen is wel OK, vind je?

-edit | 17-11-10 | 13:05

@repulse | 17-11-10 | 13:02
Kan je wat harder praten?

M'n gehoorapparaat is kapot namelijk....

An die ARBEIT | 17-11-10 | 13:05

Eigenlijk is GS gewoon opgericht al die jaren geleden omdat men dit al zag aankomen en de PVV vast voor wilde zijn zodat ze na de zo glorieus gewonnen verkiezingen meteen de PVV een kopje kleiner konden maken. Zeker de helft van de reageerders is als vrijwilliger actief als ondergrondse PVV kopjeskleinermaker en heeft jaren geleden een gedetailleerde planning ontvangen van de gewenste opmerkingen van hun hand bij de diverse artikelen.
Sterker nog. Elk artikel stond in dienst van de verwachte opkomst en gewenste ondergang van de PVV.

Tanja12121 | 17-11-10 | 13:04

"De afgelopen jaren is mij steeds duidelijker geworden dat democratie en vrijheid veel dichter bij huis bevochten moet worden. Hier, in ons eigen land."

Citaatje van Lucassen - klinkt als knokploegmentaliteit: en toen is -ie maar begonnen met zijn bejaarde buurtjes en hun hondjes. HELD!!

medusa324 | 17-11-10 | 13:04

Kunnen de media nu eindelijk die mensen eens interviewen over de echte problemen in dit land in plaats van hun tijd te verdoen met dit soort off-topic geneuzel. Dit is toch geen nieuws? Het is wel duidelijk dat de media alleen geinteresseerd zijn in makkelijk scoren om de hits/reclame-inkomsten nog enigszins op te vijzelen.

ZhengHe | 17-11-10 | 13:03

@artfremd | 17-11-10 | 12:59
Je moet gewoon je pilletjes op tijd nemen en je persoonlijke arts op de longstay maar vragen of de dosis iets omhoog mag...

An die ARBEIT | 17-11-10 | 13:03

-edit | 17-11-10 | 12:58
De meeste reaguurders hebben toch ook een baan?
Misschien zijn ze ook politicus of directeur?
Het gaat mij om al die schijnheilge reacties van linkse politici en reaguurders.
Och, wat zijn ze allemaal toch braaf!
Iedereen weet toch dat ALLE politici een leugentje niet uit de weg zullen gaan om hun doel te bereiken?

Prins Pils | 17-11-10 | 13:03

@repulse | 17-11-10 | 13:00
Dus stel dat er een veroordeelde pedofiel in de tweede kamer het woordvoerdersschap Jeugd en gezin heeft, dan heb jij daar geen problemen mee.

Ik ben zo vrij te concluderen dat jij daarin een redelijk afwijkende mening heeft t.o.v. zo'n beetje iedereen.

Dat mag.

-edit | 17-11-10 | 13:03

beenthere | 17-11-10 | 12:59
Alweer alleen een ad hominem, nergens inhoudelijk een weerwoord.
/ignore

repulse | 17-11-10 | 13:03

Trash | 17-11-10 | 12:58
Het terroriseren van je buren door je hond overal te laten schijten getuigd idd niet van ruggengraat, je inzetten voor je wijk, mensen aanspreken op hun negatieve gedrag wel!

repulse | 17-11-10 | 13:02

seven | 17-11-10 | 12:54
Bron?
Vind het allemaal wel weer vermakelijk;)

dosis | 17-11-10 | 13:00

-edit | 17-11-10 | 12:55
Nee, hij moet worden afgerekend op wat hij/ zij presteert tijdens zijn termijn als volksvertegenwoordiger. De rechter heeft al een straf afgesproken, hij heeft straf volbracht, mag dus daarna gewoon met een schone lij opnieuw beginnen of wil je het gehele strafsysteem gaan inrichten? Dan nog dan kunnen zulke aanpassingen nooit met terugwerkende kracht worden toegepast.

repulse | 17-11-10 | 13:00

seven | 17-11-10 | 12:54

Vage reden? Je bent niet goed.
"Al deze uitspraken zijn wel degelijk gedaan tijdens het interview dat in oktober plaats heeft gevonden. Echter kan ik de beelden niet publiceren zonder toestemming van de heer de Mos. Deze toestemming is nog niet verleend."

En die toestemming zal wel nooit komen ook.

Rob van Roos | 17-11-10 | 13:00

Hou de onderwerpen even uit elkaar mensen. Het verkiesbaar (en dus kamerlid) mogen zijn van iemand met een verleden en eventuele veroordeling en het wel of niet behoorlijk screenen van mensen.

Tanja12121 | 17-11-10 | 13:00

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:58
Ja. Maar niet als het gaat om landsbelang.

-edit | 17-11-10 | 13:00

-weggejorist-

artfremd | 17-11-10 | 12:59

repulse | 17-11-10 | 12:42
Pas wel op met uw bedenkingen over intelligentie! Uw plempsels getuigen immers van het tegendeel. Gelardeerd met basis spelfouten. Het is een beetje zoals bij de PVV, waar de mond vol van is...

beenthere | 17-11-10 | 12:59

-weggejorist-

Politiek-Vluchteling | 17-11-10 | 12:59

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:56
Noem eerst maar eens een reden waarom dat relevant is!
Het gaat om leugens op je CV, over de schade die dat de PVV kan berokkenen!

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:59

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:56
Volgens mij leven wij in een land waar je misstanden moet bewijzen. De vraag moet dus luiden: noem mij een politicus waarvan bewezen is dat hij heeft gelogen.

Vond Geertje ook zo belangrijk gisteren: bewijs.

-edit | 17-11-10 | 12:59

repulse | 17-11-10 | 12:52

Ruggengraat? Is het terroriseren van je buren of het zijn van een oplichter in jouw optiek het hebben van een ruggengraat? Zoals ik al zei, als jij je wilt laten vertegenwoordigen door proleten moet je het maar zelf weten. Of lekker in een derde wereldland gaan wonen. Daar is dit soort tuig in de regering heel gewoon. Vlekje, bah.

Trash | 17-11-10 | 12:58

-edit | 17-11-10 | 12:53
Heeft u zelf wel eens gelogen?

Prins Pils | 17-11-10 | 12:58

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:55
Wat wil je nou Vervelio?

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:58

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:55
Je krijgt de kans amper om er tussen te komen.

Maar als het stoom uit jouw oren is uitgeblazen en even wat rust neemt, wellicht dat je je dan realiseert dat er een verschil is tussen een volksvertegenwoordiger en een reaguurder. Al was het alleen maar qua verantwoordelijkheid.

-edit | 17-11-10 | 12:58

Is een afgestudeerde jurist jurist, of is hij dat pas als hij werk heeft gevonden als jurist? En als hij eerst werk vindt als bv bedrijfskundige, en nog niet als jurist, mag-ie dan zeggen dat hij jurist is? Zoals in: "ik ben eigenlijk jurist dus ik zoek werk dat beter aansluit op mijn opleiding". Of mag hij na zo'n uitspraak nooit ergens meer aan de bak komen omdat het een gore crimineel is. Of gaat dat allemaal nergens over misschien?
Bertje Bertje, je neiging om mee te doen in het circus van onthullingen is uitgegroeid boven je inschattingsvermogen.

borderlijntje | 17-11-10 | 12:58

@Tanja12121 | 17-11-10 | 12:55
Zeg eens eerlijk, zit jij ergens in de jungle, liedjes uit Evita te zingen en je pistool te poetsen?

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:57

-edit | 17-11-10 | 12:53
Goed, noemt u maar 1 politicus waarvan u zeker bent dat hij nooit liegt!

Prins Pils | 17-11-10 | 12:56

@repulse | 17-11-10 | 12:54
Nee. Waar zeg ik dat?
Ik ben van mening dat je een veroordeling als volksvertegenwoordiger voordat je gekozen wordt bekend moet maken. Opdat de kiezer weet op wie hij kiest. Dat lijkt mij voor iedereen de meest zuivere weg.

-edit | 17-11-10 | 12:55

@seven | 17-11-10 | 12:54
Euhm, hoe kan dit een hoax zijn dan?

Op de site van de PVV staat dat hij schoolhoofd was, hij was dat niet.

Nuff said toch?

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:55

Linkse regie? Wanneer? Ze willen al revolutie sinds ik weet niet wanneer maar het is ze nog nooit gelukt.

Tanja12121 | 17-11-10 | 12:55

Wie van alle raguurders op dit draadje heeft nooit gelogen? Wie?
Wat is het plotseling stil!

Prins Pils | 17-11-10 | 12:55

Ik blijf erbij dat het een links complot is.
Links werkt met infiltranten, zoals Stalin dat ook al deed. Mensen verkeerde identiteit en valse CV geven zoals leraar muzikale vorming, international businessmanager of Directeur basisschool en dan vervolgens laten infiltreren bij de politieke tegenstander. Wees niet te hard met het veroordelen van deze mensen, “wie zonder zonde is werpe de eerste steen.”, want ze staan onder enorme druk van Links. Was het maar een kerk!

artfremd | 17-11-10 | 12:55

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:53
Het alternatief is nog 40 jaar linkse regie, Kiest u maar.

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:54

-edit | 17-11-10 | 12:47
Ah, dus jij ben van mening dat iemand die ooit veroordeelt is nooit meer volwaardig mee mag doen met de democratie en de samenleving. Eens veroordeelt, verlies je dus na dat je je staf hebt volbracht gewoon een groot deel van je burgerrechten?

repulse | 17-11-10 | 12:54

LOL de beelden waarin de Mos dit zelf zegt wil de interviewer om een vage reden opeens niet vrijgeven. Hoax anyone?

seven | 17-11-10 | 12:54

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:50
Aan suggestie hebben we niks. Dit is een zwakke verdediging.
Kom maar op met die lijstjes. Iedere politicus die liegt mag aan dezelfde schanpaal, heur.

-edit | 17-11-10 | 12:53

@Prins Pils | 17-11-10 | 12:50
Mis het punt anders even! Dit is geen leugentje om bestwil, dit is een leugen die de stabiliteit van je partij bedreigt. Een partij die sowieso al constant onder aandacht staat.

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:53

Wat is het alternatief voor een partij zoals de PVV?

Prins Pils | 17-11-10 | 12:53

Prins Pils | 17-11-10 | 12:50
Ben jij soms de broer van Teunvanhettuinpad? Less is more...

Nicolaks | 17-11-10 | 12:52

Trash | 17-11-10 | 12:44
Lees maar mijn eerder plempsels door, daar doe ik haarfijn uit de doeken waarom er een grotere kans is, dat mensen van de pvv een vlekje hebben. Juist het stelselmatig demoniseren van Wilders en de pvv. Het proberen uit te sluiten van een ieder die de stellingen van de pvv onderschrijft, zorgt er voor dat de pvv alleen mensen op bestuurlijke functies kan krijgen, die ruggengraat hebben. In de verstikkende cultuur die is ontstaan door de incestueuze relatie tussen met name de pvda en bijna alle onderdelen van de media, is iedere afwijkende mening gelijk aan een neo-nazi.
sevenxseven.wordpress.com/2009/06/23/k...
Lees dit nog maar eens, misschien dat het dan een beetje duidelijk voor je wordt wat er de afgelopen jaren is gebeurt.

repulse | 17-11-10 | 12:52

Zonder PVV gaat Nederland zeker ten onder!

Prins Pils | 17-11-10 | 12:51

@ an der arbeit
Voor fabrieksarbeiders, magazijnmedewerkers en telefoontrutten op de zogenaamde help of servicedesken wel ja.

Tanja12121 | 17-11-10 | 12:51

Welke politicus heeft nooit gelogen?

Prins Pils | 17-11-10 | 12:50

Welke reaguurder heeft nooit gelogen?

Prins Pils | 17-11-10 | 12:50

Hmmm.. ik vind niet dat ze die lui eruit moeten gooien. Dat criminele zootje is een afspiegeling van het Wilders-electoraat. Als ondernemer moet je zorgen dat je nooit geen PVV'er en PVVEE'ers in dienst neemt. Je weet nooit wat ze op hun kerfstok hebben!

rooimachine | 17-11-10 | 12:49

Nog steeds mensen die dit in de schoenen van de pvda proberen te schuiven. Jongens, jullie hadden zo marocs kunnen zijn.

SantaX | 17-11-10 | 12:48

Om Nederland te redden is de tijd van policore politici voorbij!

Prins Pils | 17-11-10 | 12:48

@Muxje | 17-11-10 | 12:01 :
Gefeliciteerd,U heeft de meest vergezochte,paranoide en daarmee debiele complottheorie van de afgelopen dagen uit Uw duim weten te zuigen.

K.Zwellever | 17-11-10 | 12:48

@repulse | 17-11-10 | 12:23
Oh. Dus misdrijven, etc van volksvertegenwoordigers (mooi woord, trouwens) zijn, als het zo uitkomt, privézaken?
Apart...

-edit | 17-11-10 | 12:47

Ik begrijp alle commotie ook niet. Dit is het niveau van de politiek in het algemeen: liegen, draaien en bedriegen. Welkom in de club PVV. We waren pas écht geschrokken als er alleen maar integere lui bij zouden zitten, hoe zouden ze dan OOIT kunnen gaan regeren? Morgen komt Wouter langs voor een vriendschappelijke schouderklop en bijles in 'draaien'.
Oh, ben ik cynisch? Niks van gemerkt.

Serafijn Lampion | 17-11-10 | 12:47

PVV-politici zijn de enige politieke HELDEN anno 2010!

Prins Pils | 17-11-10 | 12:47

@seven | 17-11-10 | 12:39

Je weet toch, alles om de enge PVV kapot te maken. ;)

eigen-mening | 17-11-10 | 12:44

Ik begrijp alle commotie niet. Dit is het niveau van de PVV en dit is wat je kan verwachten.

Nicolaks | 17-11-10 | 12:44

@lanex | 17-11-10 | 12:41
En waar baseer je dat op? Het lijkt mij sterk dat er ook maar één partij is met een hoger percentage veroordeelden en verdachten dan de PVV.

Dus kom maar op met die link!

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:44

Shell, kpn, heineken alle grote toko's krijgen boetes. Telenor (waarvan digitania een deel is) is een groot telecombedrijf. Sharpe is echter al even geen ceo meer.

seven | 17-11-10 | 12:44

repulse | 17-11-10 | 12:27

Je valt nu toch echt wel door de mand als een rabiate dogmaticus. Stront is stront en van welke partij dit afkomt maakt verder niks uit. Door dit soort rotzooi goed te praten zet je alleen de deur open naar nog meer rottigheid.

Trash | 17-11-10 | 12:44

@Spiffy | 17-11-10 | 12:34
Lol, copy-paste op copy-paste.

eigen-mening | 17-11-10 | 12:42

seven | 17-11-10 | 11:49

Naam:
R. de Mos

Geboortedatum:
05-05-1976

Bio:
Kamerlid. Voormalig onderwijzer en schoolhoofd in de moeilijkste wijken van Den Haag.

www.pvv.nl/index.php/fracties/kandidat...


Dus je kan het wel downplayen maar de PVV heeft hem wel als schoolhoofd verkocht.

Rob van Roos | 17-11-10 | 12:42

beenthere | 17-11-10 | 12:29
Helaas is de beste manier om de stupiditeit van dit soort discussies aan te tonen, laten zien dat de ad hominems ook de andere kant op kunnen worden gebruikt. In dit geval zelfs zeer makkelijk aangezien de vermeende misstappen gemaakt door pvv'ers zouden zijn begaan prive en/ of voordat zij lid werden van de kamer. terwijl de misstappen van het zittende proleten gezelschap duidelijk en aantoonbaar structureel worden gemaakt tijdens bestuurlijke functies.
.
De reden dat ik hun aanduid met links, is alleen maar omdat zij zichzelf zo wensen te benoemen. Links, progressief sociaal, zijn termen die allang niet meer van toepassing zijn op deze uitnemers. Dogmatisch, fascistisch, asociaal komt dichter in de buurt, maar aangezien enige vorm van intelligentie bij aanhangers van de linksche grachtengordel elite niet aanwezig schijnt te zijn, gebruik ik wel alleen linksch als term om dit groepje aan te duiden.

repulse | 17-11-10 | 12:42

Fijnstoffer | 17-11-10 | 11:17
Eens al zou De Mos niet helemaal de waarheid gesproken hebben, als iedereen in de kamer wordt doorgelicht kan de kamer sluiten!

lanex | 17-11-10 | 12:41

mokum4all | 17-11-10 | 11:59
Het zal u niet verbazen dat ik het volledig eens ben met u op dit gebied.

Superior Bastard | 17-11-10 | 12:41

@Service | 17-11-10 | 12:32
Prima.. moet ook gezegd worden. Hoeveel van deze raadsleden zijn overigens opgestapt. En wat is het percentage op het totaal aantal PvdA-ers in bestuurlijke functies? 2%, 3%? Veels te veel natuurlijk maar geen 25% van zoals bij de PVV (leden wou ik zeggen, maar dat zijn het ook niet) aanhangers?

deministerpresident | 17-11-10 | 12:40

Op alle cv sites van politici staat het cv de Mos altijd al 100% juist. O
www.parlement.com/9291000/biof/03183 www.pvv.nl/index.php/fracties/tweede-k... www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kam... www.europa-nu.nl/id/vi7zf9hrhizo/r_ric...

De Mos zelf heeft dus een cv verspreid wat correct is.

hoger beroepsonderwijs- marketing management, HBO
- PABO
- schoolleider primair onderwijs, PABO www.parlement.com/9291000/biof/03183

Overal dus het juiste cv, ook op de pvv cv site. Op slechts een plekje proza niet, daar is opleiding schoolleider verward met baan. Logische fout voor een sitebeheerder. Geen opzet. Raar dat VK dat deel verzwijgt.

Is die bandopname al terug te horen?
Q Zeg Richard wat heb je allemaal gedaan?
R; pabo gedaan, daarna nog schoolleider primair onderwijs… (klopt als hij doelt op z’n opleiding, als de interviewer dat daarna verkeerd interpreteert en opschrijft, tja niet de fout vd Mos.

Daarbij alle cv’s die rondgaan over de Mos kloppen. Dus op een stukje proza over kamerleden op de pvv site na (schoolhoofd) Echter cv op pvv site en elders klopte weer wel, zou fair van de media zijn geweest dat te vermelden, mijn idee: een fout van de sitebeheerder)

Op alle cv sites staat het juiste cv van de Mos. Incl de cv pagina site van de pvv en tweedekamer etc, dus kennelijk is de Mos zelf altijd fair geweest. Ik zeg canard/hoax

seven | 17-11-10 | 12:39

Gewoon snoeihard dumpen die Sharpe en stevig natrappen zou ik zeggen. Mijn advies; doe eens snel jezelf uit dit universum weghalen!

thispissesmeoff | 17-11-10 | 12:37

@Service | 17-11-10 | 12:32
Ohhh, de aloude: Hunnie doen dat ook!

Nee, dan is het goed...

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:37

kijk het is uitdelen en incasseren en Geert moet niet piepen. Maar toch vind ik het jammer dat niemand ooit met concrete info aangaande Ad Melkert's SM zolder is gekomen.

The Evil One | 17-11-10 | 12:36

@Tanja12121 | 17-11-10 | 12:19
Waar woon jij ergens? In Nederland verloopt alles zo'n beetje via uitzenbureau's tegenwoordig. Vaste aanstellingen worden er nog amper verstrekt.

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:35

Men krijgt zo langzamerhand wel de schijn tegen. Een beetje.

tembacostyle | 17-11-10 | 12:35

@ Service | 17-11-10 | 12:32
We zijn nu even met de PVV bezig, volgende week weer PvdA. Okay?

Spiffy | 17-11-10 | 12:34

-weggejorist-

Service | 17-11-10 | 12:32

@Tanja12121 | 17-11-10 | 12:19

Vertel vertel????

eigen-mening | 17-11-10 | 12:31

Job cohen heb ik laatst met Femke Halsema gezien op de fiets.

Ze gingen rechts af. SCHANDE

A.chterwiel | 17-11-10 | 12:30

repulse | 17-11-10 | 12:23
Je bent zo sterk als de zwakste schakel... What goes around comes around.
Een aantal spreekwoorden die bij mij opkomen bij uw inhoudelijk zwakke betoog. Probeer eens verder te denken dan links of rechts.
En ja neem uw eigen advies eens over, terug te vinden in uw laatste zin, in plaats van altijd weer naar die ander te wijzen.

beenthere | 17-11-10 | 12:29

Trash | 17-11-10 | 12:18
De andere partijen hebben hun eigen proleten om zich druk over te maken, oh nee dat doen ze niet, die laten ze lekker zitten, schuiven de ellende onder de mat en gaan dan met hun korte worstenvingertjes richting de pvv wijzen....

repulse | 17-11-10 | 12:27

Ach ja, er liegen zoveel mensen op hun CV. En er zijn zoveel mensen die tonnen aan boetes krijgen. Of bejaarde mannen het gehoortoestel uit de oren kletsen en in brievenbussen piesen, en spikes in hoofden..

Worden jullie er niet moe van?

dzjebe | 17-11-10 | 12:26

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:21
Zucht, u heeft gelijk.
Zo raak je je zwitsalletje nooit kwijt hoor.
Ik ga weer aan het werk.

joopwil | 17-11-10 | 12:25

beenthere | 17-11-10 | 12:14
LOL!!!
De pvv wordt aan de lopende band aangevallen op prive zaken met als enige doel het zwartmaken van die pvv. Juist omdat de linksche adepten niet instaat zijn om een inhoudelijk debat over de motieven, doelen en het beleid van de pvv aan te gaan. Maar dat mag ik niet weerleggen door inhoudelijk het geblunder van het linksche geteisem aan te tonen, wat rechtstreeks met hun functie als volksvertegenwoordiger binnen een democratie te maken heeft?
De enige reden dat akkefietjes tot in den treuren toe moeten worden uitgespeeld is het morele failliet van linksch. Een debat is maar zo goed als de slechtste deelnemer aan dat debat. Ik zou liever inhoudelijk bezig zijn, de ratten willen alleen maar ad hominem discussies.

repulse | 17-11-10 | 12:23

ben een zeer groot voorstander van het feit dat iedere volksvertegenwoordiger wordt doorgelicht, maar ik weet zeker dat meer dan de helft van de mensen in de kamer wel een leugentje op zijn cv heeft staan., en over die leugentjes is niemand ooit gevallen, sterker nog niemand heeft er ooit naar gezocht..

maar al die rotte appels (en dat zijn de pvv erg veel) moeten opzouten

de beer van de meer | 17-11-10 | 12:23

joopwil | 17-11-10 | 12:18
U praat over SLECHT als dit er feitelijk niet toe doet. Mijn opinie: Je kunt zeggen dat zijn daad SLECHTwas, maar niet dat de persoon SLECHT is.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:21

@ eigen-mening
en welke groep werkt er nou ook al weer overmatig veel als uitzendkracht omdat ze niet voldoen voor de vaste banen?

Tanja12121 | 17-11-10 | 12:19

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:12
U gaat via een u bocht om de zaak heen naar de wet.
De vraag was of hij SLECHT is, niet of hij schuldig is.

joopwil | 17-11-10 | 12:18

repulse | 17-11-10 | 12:11

Recht lullen wat krom is kan nu eenmaal niet. Hoeveel poep je ook over andere partijen kan uitwerpen. De PVV heeft een zooi proleten eerste klasse aangetrokken en betaald daar nu de prijs voor.

Trash | 17-11-10 | 12:18

Gewoon maar een opmerking. Ik had zo gehoopt, dat Geert eens voluit op het orgel zou gaan. Krijgt hij de kans, gaat hij voluit op de triangel. Valt toch wel tegen.

tsaarpeterdeachtse | 17-11-10 | 12:17

Geweldige reactie ook van Brinkman gister bij Powned. Normaal niet weg te slaan bij Rutger en hem nu semi-agressief ontwijkend....

Coyote | 17-11-10 | 12:17

pepe_wewe | 17-11-10 | 12:11
Nope. GS is onafhankelijk en dat waardeer ik en vele anderen hier. Niet kijkend naar het aanzien des persoons, maar kritisch op iedereen, links of rechts. Boeie!

beenthere | 17-11-10 | 12:17

Muxje | 17-11-10 | 12:01
Doch links maakt weer de bekende denkfout!
De PVV-stemmer wordt door dit bashen alleen nog meer gesterkt in stem en ziet de PVV als enige partij die anti-islamisering, anti-klimaathoax en anti-totalitaire EU is!

Prins Pils | 17-11-10 | 12:17

repulse | 17-11-10 | 12:09
presentatie is even belangrijk als inhoud....

maar zucht u rustig verder, want aan de inhoud schort het ook nog...

tolerante knakker | 17-11-10 | 12:16

Ach gussie, de PVV is menselijker dan ooit.
Er zijn zo veel mensen die hun CV bij elkaar liegen.
Vooral mensen die veel in de uitzendsector hebben gewerkt doen dit vaak.
Die hebben soms 10 verschillende banen per jaar. Maakt je CV zo lang en discutabel. ;)

eigen-mening | 17-11-10 | 12:15

Ook lullig voor PVV stemmers uit het onderwijs om te zien dat hun grote held de directeur van een probleemschooltje zich zo schaamde om gewoon leraar te zijn dat hij zijn cv maar even heeft aangedikt. Want ja ... leraar dat is ook zo minnetjes, je wilt toch niet gezien worden met die functie op je cv.

Tanja12121 | 17-11-10 | 12:15

@pepe_wewe | 17-11-10 | 12:11
Goh, je bent de eerste die dat zegt!

Ga eens dohoood! Het zou pas belachelijk zijn als ze alleen links of alleen rechts in de gaten zouden houden.

An die ARBEIT | 17-11-10 | 12:15

pepe_wewe | 17-11-10 | 12:11
Hoezo links. Je mag toch kritisch zijn op het reilen en zeilen van een partij als de PVV, zonder gelijk links te zijn. Wees eens zelfkritisch.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:15

repulse | 17-11-10 | 12:04
Los van uw inhoudelijke argumentatie is het ontstellend zwak om naar de ander te wijzen als u zelf onder vuur ligt.
Niet doen.
Niet nodig.
Altijd een teken van zwakte.

beenthere | 17-11-10 | 12:14

Zit al 2 uur te luisteren naar debad over koningshuis.
Om in de kamer te zitten moet je echt wel een gave hebben hoor.
Een dag lang debatteren en hetzelfde blijven praten.
Zou ook in 1 uur geregeld kunnen worden.

joopwil | 17-11-10 | 12:14

joopwil | 17-11-10 | 12:08
Mee eens, maar de vraag of hij slecht is, is in de zin van de wet geen vraag. Heeft hij de wet overtreden door een moord te plegen? Ja, dus is hij schuldig. De nuance in de strafmaat ligt in het feit wat de toedracht is en in dit geval zoals je aangeeft of hij hersencellen mist. Feit blijft dat het een misdaad is en blijft en dat de persoon veroordeeld moet worden.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:12

Wilders zegt ook 'beter als', zag ik gisteren in het debat.

Donkey Punch | 17-11-10 | 12:12

DubbelePunt | 17-11-10 | 12:02

Als de rest van de PVV stemmerts ook zo denkt heeft Wilders geen probleem. Nederland echter wel, want het getuigt niet van kritisch stem-volk, eerder stem-vee....

tolerante knakker | 17-11-10 | 12:12

-weggejorist en opgerot-

pepe_wewe | 17-11-10 | 12:11

Trash | 17-11-10 | 12:08
zucht..
je bent nu al nummer drie die niet wenst in te gaan op wat ik daadwerkelijk schrijf en reken er maar op dat ik ieder woord van wat ik schrijf kan onderbouwen.
Kom met een inhoudelijk antwoord of ga lekker knikkeren.

repulse | 17-11-10 | 12:11

Maar hij heeft z'n school wel afgemaakt..? Da's dan weer een hele geruststelling...

Coyote | 17-11-10 | 12:10

Hieronder het bewuste fragment, welke letterlijk geciteerd.

U bent begonnen als basisschoolleraar. Hoe kwam u terecht bij de PVV?

‘Dat vond ik best jammer, ik ben natuurlijk een onderwijsman. Ik ben schooldirecteur geweest en heb altijd voor de klas gestaan.’

--knip--
Vond u het erg om het onderwijs op te geven?

‘Dat vond ik best jammer, ik ben natuurlijk een onderwijsman. Ik ben schooldirecteur geweest en heb altijd voor de klas gestaan.’

Richard antwoord op elke vraag gewoon hetzelfde, of dejongejournalist kan nog niet eens iets letterlijk overnemen, zeg het maar.

dejongejournalist.wordpress.com/2010/1...

sko | 17-11-10 | 12:10

Het komt allemaal nu aan het licht omdat er een minderheidskabinet is, de PS komen eraan, eens en voor altijd proberen af te rekenen met PVV.

sjongejonge123 | 17-11-10 | 12:09

Zwadderneel | 17-11-10 | 12:04
zucht..

tolerante knakker | 17-11-10 | 12:06
Zucht...

repulse | 17-11-10 | 12:09

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:05
Klopt, en voorgoed opsluiten om de gemeenschap te beschermen.
Maar is hij SLECHT ? dat is de vraag.
.
Zo heeft iedereen een mening over anderen zonder de juiste info te hebben.

joopwil | 17-11-10 | 12:08

-weggejorist-

zand.kasteel | 17-11-10 | 12:08

repulse | 17-11-10 | 12:04

Godwinnen wordt zo wel weer heel makkelijk.

Trash | 17-11-10 | 12:08

@ Redactie
Misschien is het iets om de PVV'er van de daag te maken en dat we met z'n allen mooie input kunnen leveren

KingLear | 17-11-10 | 12:06

repulse | 17-11-10 | 12:04

het is beter DAN

tolerante knakker | 17-11-10 | 12:06

joopwil | 17-11-10 | 12:03
De algemene opinie is en blijft dan: "Hijs is en blijft een moordenaar", toch?

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:05

knight03 | 17-11-10 | 12:03
Wouter Bos en Shell. Zeer, zeer goed gevonden vergelijking.

Shalome | 17-11-10 | 12:04

sjongejonge123 | 17-11-10 | 12:03
belediging ipv beledinging

sjongejonge123 | 17-11-10 | 12:04

repulse | 17-11-10 | 11:58
Nogmaals gelezen en ja alles blijft hetzelfde, het is een ontkenningsfase waar je in zit, gebeurt altijd bij rouwverwerking en dat gaat vanzelf weer over.
Helaas moet ik nu weer aan het werk, het is best wel lullig af en toe om tot die ruggengraat te behoren, maar nogmaals sterkte!!!

Zwadderneel | 17-11-10 | 12:04

Trash | 17-11-10 | 11:56
Beter als uitschot van de pvda, die faal op faal stellen en dan hun bestuurlijke posities gebruiken omdat onder het matje te schuiven. Beter als het uitschot van d66 die als enige thema hebben dat een mening die anders is als die van hun, verdorven en slecht is en direct gesmoord zou moeten worden met de woorden fascist en racist. Beter als groenlinks, die geweld tegen legitieme demonstranten wensen te classificeren als een "uiting van ongenoegen"
.
Zo kan ik nog een aardig stukje doorgaan van allemaal zaken die rechtstreeks met het landsbelang te maken hebben, rechtstreekse aanvallen op de democratie, allemaal vanaf de linkerkant. terwijl de dingen waar de pvv nu in opspraak over komt niets met het landsbelang te maken hebben, niets met democratie.

repulse | 17-11-10 | 12:04

ojédiaré | 17-11-10 | 12:00
Die is gewoon keurig afgetreden, nadat bekend werd dat hij een relatie had met zijn persoonlijke adjudant. Ik vermoed dat er iets meer aan de hand is geweest bij dhr. Lucassen.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 12:04

LijstG | 17-11-10 | 11:59
Dat probleem hebben links (met hun zakkenvullers) en groenlinks (met hun niet-groene lifestyle) nou al heel lang. Leidt echter niet tot spoeddebatten.
*zucht*

Shalome | 17-11-10 | 12:03

Alleen de C.V. van De Mos klopt niet. De rest van de Nederlanders hebben patent op een 100% kloppende curriculum vitae.

E-cards | 17-11-10 | 12:03

Die Sharpe was toch in 2008 al weg bij het bedrijf? Dan is hij toch niet verantwoordelijk te stellen voor de mededingingsovertredingen van 2010?!? Dit lijkt meer op riooljournalistiek die de Prive niet zou misstaan.
Shell heeft in afgelopen jaren ook meermaals boetes opgelegd gekregen en is nog steeds misdadig en corrupt bezig in vele landen ter wereld. Is Wouter Bos daar ook nu nog verantwoordelijk voor te stellen??

knight03 | 17-11-10 | 12:03

mokum4all | 17-11-10 | 11:59
Die misdaadbestrijders moeten dan misdaad zoals beledinging van de profeet gaan bestrijden. Cartoonisten oppakken enzo.

sjongejonge123 | 17-11-10 | 12:03

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:57
Klopt maar beter makkelijk dan moeilijk.
Elke moordenaar is slecht voor de algemene opinie.
Komt er een wetenschapper die zijn hersens open maakt en wat blijkt?
Hij mist een aantal hersencellen, hij kon er niets aan doen.
Wat is dan de algemene opinie?

joopwil | 17-11-10 | 12:03

*Chips weer uit koelapparaat haalt en zakje Amstel erbij pakt....*

Uhhh wacht even, ik begin de weg ook kwijt te raken...

Svennos86 | 17-11-10 | 12:02

Het maakt mij inprincipe niets uit. Ik heb op de PVV gestemt om 1: Wilders en 2: Het partijgprogramma, niet om de andere lijsttrekkers. Zij voeren slechts het beleid uit van de partij. Als zij gewoon hun werk goed doen dan vind ik het best.

DubbelePunt | 17-11-10 | 12:02

Al een paar jaar geleden zei ik het: het immigratie / integratievraagstuk is bij de PVV niet in goede handen. Uit de verkiezingsuitslag blijkt dat velen het in NL zat zijn met de mislukte multikul (en terecht). Maar, er moeten wel fatsoenlijke en werkbare oplossingen komen. En helaas, dat is de PVV vreemd: de partij schopt altijd om zich heen en doet dan 'huilie huilie' als niemand wil samenwerken. Het wordt de hoogste tijd voor een salonfähige partij die én de problemen benoemt én met werkbare oplossingen komt. Met recalcitrant gedrag bereik je niets, zeker niet in de politiek.

Rest In Privacy | 17-11-10 | 12:01

@doskabouter 11:52: Waarom het nu pas aan het licht komt? Als ik zelf deze informatie al eerder zou hebben gehad, dan zou ik ook met publicatie gewacht hebben. Niet bekendmaken in de aanloop van de verkiezingen, want dan kan Wilders nog actie nemen. Niet bekendmaken voordat de formatie is afgerond, want als gewone partij kan Wilders wel een paar zetels missen om te laten zien dat hij achter zijn principes staat, als de dissidenten hun zetels niet terug geven. Maar nu hij met gedoogsteun de regering aan een krappe meerderheid helpt kan hij dat niet... het is die meerderheid verliezen, of zijn imago van zero tolerance voor misstanden. Zijn tegenstanders weten dat.

Muxje | 17-11-10 | 12:01

Heeft Jack de Vries eigenlijk een week moeten brommen vanwege het binnen een gezagsverhouding stukblaffen van een militaire mindere op het kazerneterrein?
#twee gemeten maten

ojédiaré | 17-11-10 | 12:00

Op zichzelf zijn de feiten die bovenkomen niet eens zo heel erg. Bij iedere andere partij zou dit ook even in het nieuws zijn en daarna verdwijnen. Echter ligt dit bij de PVV anders. De PVV profileert zich als een partij van Law & Order. Dat kan, maar dat betekent dat je als partij voor jezelf de lat der fatsoensnormen enorm hoog legt. Wat impliceert dat je anderen de les kan lezen en jijzelf schone handen hebt. Dan is het op zichzelf logisch dat mensen gaan kijken of jij wel aan je eigen fatsoensnormen houdt. Doe je dat niet wat nu deels blijkt dan heb je een geloofwaardigheidsprobleem.

LijstG | 17-11-10 | 11:59

sjongejonge123 | 17-11-10 | 11:57
Niemand. Misschien kunnen we dan gaan stemmen op misdaadbestrijders ipv islamofoben. Reli's moet je per definitie links laten liggen en niet je politieke carriere van maken.

mokum4all | 17-11-10 | 11:59

sjongejonge123 | 17-11-10 | 11:57
Dan wordt er een nieuwe PVV opgericht. De partij Van Vooruitgang

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:59

Beer71 | 17-11-10 | 11:49

Neuh, meer een kwestie van je niet druk maken, geen Volkskrant lezen, geen DWDD/P&W/Nieuwzuur/Ponews kijken, verder wat Sidi Tamentis | 17-11-10 | 11:55 zegt.

The Evil One | 17-11-10 | 11:58

Zwadderneel | 17-11-10 | 11:52
Lees het stukje van mij op 11.23 nog eens na. Ik verslijt daar niemand voor links, ik stel alleen dat zodra de pvv nu zichzelf zou manifesteren als een partij met met vrije aanmelding van leden, Veel van die leden lid zouden worden, alleen maar om de pvv naar de kleaute te helpen.

repulse | 17-11-10 | 11:58

Stel dat de PVV zou verdwijnen. Wie houdt zich dan nog bezig met islamisering, en bijkomende inperkingen van vrijheid van meningsuiting, vrijheid om homo te zijn... volgens de islamiseringsmotie niemand. Proficiat.

sjongejonge123 | 17-11-10 | 11:57

joopwil | 17-11-10 | 11:55
Joop, dit is wel heel gemakkelijk.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:57

ojédiaré | 17-11-10 | 11:53
Prima. Lees lekker een CV hoe je het wilt lezen. Best man.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:56

repulse | 17-11-10 | 11:49

Dat zijn precies de argumenten die de gemiddelde Surinamer gebruikt om de terugkeer van Bouterse daar in de politiek goed te praten. Maar allee, als je je wilt laten vertegenwoordigen door het soort uitschot wat de PVV blijkbaar aantrekt dan zijn we snel uitgepraat.

Trash | 17-11-10 | 11:56

JOOPWIL /
Uitspraak in de zaak verleden van leden PVV.
Er bestaan geen SLECHTE mensen, alleen DOMME mensen.
Zaak gesloten en hier moet u het mee doen.

joopwil | 17-11-10 | 11:55

Koos Knak | 17-11-10 | 11:54
Held!

mokum4all | 17-11-10 | 11:55

@freedom4ever | 17-11-10 | 11:50
Wat is dat nou weer voor bull? Waarom zou GS alleen anti-links mogen berichten?

Daar kom ik hier niet voor, ik kom hier juist omdat iedereen op de korrel wordt genomen...

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:55

Ik zal nooit een stem uitbrengen op een politieke partij die - op welke wijze dan ook - heeft meegewerkt aan de islamisering van Nederland.

Om die reden is enkel de PVV mijn stem waardig.

Sidi Tamentis | 17-11-10 | 11:55

Op duizenden sites staat het juiste cv. www.google.nl/search?hl=nl&q=richa... incl de cv pagina site van de pvv en tweedekamer etc, dis kennelijk is de Mos zelf altijd fair geweest. Ik zeg canard/hoax

seven | 17-11-10 | 11:55

@doskabouter | 17-11-10 | 11:52
Het is het werk van de media (inclusief Powned), die figuren denken dat het bij hun beroep hoort om dingen na te zoeken en dan te publiceren.
Malloten. Geef mij maar analfabeten, die doen dat soort stomme dingen niet.

Koos Knak | 17-11-10 | 11:54

PVV is Partij van Valsspelers.

papegaaienflats | 17-11-10 | 11:54

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:34
Hulde. Laat velen dat voorbeeld volgen en het is gauw afgelopen met dat politiek versnipperde landschap dat we nu hebben. Als we dan toch democratisch willen zijn, dan maar in een tweepartijenstelsel.

Superior Bastard | 17-11-10 | 11:53

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:45
Als u in uw CV, bij de paragraaf competenties, vermeldt te kunnen optreden als badmeester is er niets aan de hand.
Het is dus net hoe u een CV leest.
#Storm in glas lauwe pis.

ojédiaré | 17-11-10 | 11:53

@Repulse 17-11-10 | 11:23 :
Vreemd om als links te worden versleten als je waarden en normen een wat hogere standaard hebben dan wat we bij de PVV aantreffen. Het lijkt erop dat jij het denken hebt uitgeschakeld en over bent gegaan op het PVV geloof, geloven is niet langer zien en ruiken, het zooitje PVV in de kamer stinkt zo erg dat dit voor een blinde zichtbaar is maar voor een gelovige dus niet, jammer, ik hoop voor je dat je ooit weer eens gaat denken als de teleurstelling over het geteisem van de PVV wat is gezakt, tot die tijd sterkte met de rouw!!!
stekelige | 17-11-10 | 11:29:
Ik zie dat jij ook gelovig bent, ook sterkte met alles!!!

Zwadderneel | 17-11-10 | 11:52

Dat is toch een knap staaltje werk van Linksch. Hebben ze hier mensen voor ingehuurd en door wie is dat betaald?

Komop zeg dit geloof ik niet, zoveel schandalen tegelijk van dezelfde partij. Dat had veel eerder aan het licht kunnen komen.

Ik zeg: de schandalen komen van links

doskabouter | 17-11-10 | 11:52

Ik erger me kostelijk....

laardepul | 17-11-10 | 11:51

Elk CV is mij mekaar gelogen, dus waarom zou dat van een PVV-er niet zo zijn. Doe weer 's focussen op Fatima Elastiek die 30 miljoen weggefoefelefoetsied heeft, daarover gelogen heeft en gewoon weer terug komt op het pluche. Het is wel duidelijk dat er een georganiseerde imago schaad campagne gelanceerd is. Aan Geert kunnen ze geen vlekje ontdekken, dan maar z'n fractie met een luizenkam bewerken.

RobbieG | 17-11-10 | 11:51

"Het gebeuren rondom graus is allang weerlegd"? O ja? Greet stond anders gisteren met zijn mond vol tanden toen hij er op werd gewezen diepgaand onderzoek naar Graus te hebben beloofd, om dat eindrapportje vervolgens onder in zijn onderbroekenla te verstoppen.

mokum4all | 17-11-10 | 11:51

Prins Pils | 17-11-10 | 11:49 \
Graag een samenvatting van dit dit betoog voor de Partij Voor Veroordeelden.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:51

Wordt Geen Stijl nu óók al door "Links" betaald?

freedom4ever | 17-11-10 | 11:50

We komen wéér eens bij een groene ´opper´ boef uit! Ditmaal Paul Rosenmöller.Begin jaren negentig riep deze ´groene trol´het Nederlandse volk op het vliegtuig te mijden,uiteraard in het belang van het milieu! Mijnheer nam in die periode notabene zelf vliegles op Texel! Medio juni 2007 raakt hij in opspraak omdat hij, als voorstander van de bestrijding van de "graaicultuur" en de regel dat niemand meer geld dient te verdienen dan de premier, zelf aanzienlijk meer geld en vergoedingen ontving uit de openbare middelen dan het loon van de minister-president, de zogeheten Balkenende-norm. Het bleek dat Rosenmöller in 2004 ongeveer 200.000 euro uit publieke middelen ontving van de IKON, het UWV en twee ministeries en dat verzweeg hij!
Overigens ging het demoniseren van Pim Fortuyn hem ook uitstekend af.
Hij haalde dan wel niet de trekker over,want dat deed fanatiek Groenlinkser,Volkert v/der G.
Door al zijn, met haat vervulde(ongenuanceerde) uitspraken over Fortuyn is hij in feite ook medeverantwoordelijk aan de moord op Pim.
Niet schuldig,maar wel laakbaar!!
En dan zouden we bijna onze Femke nog vergeten!In 2003 besloot Femke Halsema na kritiek haar oude katalysatorloze Mercedes-stationwagen uit 1984 aan de kant te doen. In 2009 werd echter een 26 jaar oude Mercedes uit de 200-serie aangeschaft. Een stinkende benzine slurper. Na enorm veel kritiek liet ze alsnog een LPG installatie inbouwen.
Hoogste tijd om van de laatste decennia, kamerleden,wethouders etc van de ´huilie huilie´ linkse partijen eens stevig uit te pluizen. We gaan ons nog verbazen!!!

Baljuw | 17-11-10 | 11:50

Het wordt nu wel een beetje triest allemaal. Het wordt ook hoog tijd dat de verledens, de CV's etc. van de kamerleden op links 's goed worden doorgelicht. Hoeveel vandaliserende, criminele ex krakers zitten daarbij? Anderssoortig rare activisten, millieufreaks ofzo? Niemand met een aangedikt CV? Niemand die ooit iemand neergehoekt heeft in het uitgaansleven?
.
Een oproep dus aan alle medereaguurders en aspirant onderzoeksjournalisten: onderzoeken die boel en aan de schandpaal met kamerleden van PvdA, GL en D66!
.
Zo heb ik gelezen dat iemand heeft gehoord dat Alexander Peggold in zijn studententijd de fietsbanden heeft lekgestoken van een medestudent die Peggold's vriendin wel goed neuqte.
.
Nu jullie?

Beer71 | 17-11-10 | 11:49

Trash | 17-11-10 | 11:38
Het gebeuren rondom graus is allang weerlegd, dat dat niet zo interessant is voor de pers om naar buiten te brengen, lijkt mij logisch. Doe zelf maar wat onderzoek.
Het geval van hernandez moet eerst nog eens via het o.m. voor de rechter komen, wat er precies gebeurt is is onduidelijk en iedereen is onschuldig tot het tegendeel is bewezen, toch? Als iemand keer op keer zijn hond voor mijn deur laat schijten of tegen het hekje van mijn tuin, krijgt die ook een grote mond van mij, dat betekend niet dat ik asociaal ben, maar degen met zijn kudT hond.
Is werken voor een bedrijf wat via via gelieerd is aan de sex industrie een porno boer zijn? Cool dus iedereen die bij een winkel werkt, waar de playboy wordt verkocht is een pornoboer...
.
Zodra de pvv als partij of kamerleden van de pvv hun positie gebruiken om geld te verduisteren of hun falen als bestuurders te maskeren, zal ook ik bikkelhard ze afbranden. Waar het nu omgaat zijn allemaal prive dingen, niet gebeurt tijdens het uitvoeren van hun functie, heeft allemaal zelfs niet met hun functie te maken. Het zijn allemaal argumenten puur op de man, om maar niet over de mening te hoeven praten.

repulse | 17-11-10 | 11:49

PVV
blijft
het
enige
medicijn!
De meeste PVVers zien deze partij als een noodzakelijk kwaad om de islamisering van Nederland, de klimaatleugen en ons lidmaatschap van een totalitaire EU te stoppen!
Zonder klokkenluider PVV zat iedereen in ons land nog steeds te slapen en was de islamisering en de ongebreidelde instroom van nog meer ongeschoolde islamieten gewoon doorgegaan. Ook was kritiek op criminele Marokkanen die hele stadswijken in ALLE steden van ons land terroriseren nog steeds door de linkse kerk verboden en werden alle misstanden nog steeds policor onder de pet gehouden. Mede door kritiek van PVV op de klimaathoax is ook de klimaatleugen op basis van valse gegevens van linkse subsidiesponsen doorgeprikt.
Verder is de PVV de enige politieke partij in Nederland die onderbouwde kritiek heeft op de door de linkse kerk (en hun vazallen aan de linkervleugels van het CDA en VVD) zo gewilde totalitaire EU. Een ondemocratische socialistische mastodont dat als een EUSSR de burgers van de lidstaten wil omvormen tot grijze homogene brei zonder nationalistische gevoelens.
Neen, zolang deze terechte gevaren ons land en onze vrijheden teisteren, is de PVV het enige medicijn om deze wantoestanden te bestrijden en zijn de persoonlijke zaken uit het verleden van sommige PVV-ers ondergeschikt aan het algemeen belang om ons land te redden!
Trouwens als iedereen de waarheidsbevinding van de achtergronden van politici zo belangrijk vindt, is het misschien tijd om ALLE CV’s van ALLE politici van ALLE politieke partijen te controleren. Maar blijkbaar heeft iedereen in Den Haag boter op zijn hoofd zolang je maar uitmaakt van het politieke old-boys-network. Want PvdA-roerganger Bos en de rest van de politiek had er toch ook geen moeite mee om Gerrit Zalm CEO te maken van onze staatsbank, terwijl hij toch, net zoals de zeer gewilde bestuurder Ed Nijpels, een besmet verleden had bij de DSBbank?

Prins Pils | 17-11-10 | 11:49

Inhoudelijk heeft Links Nederland weinig te vertellen.
Vandaar deze tsunami aan showbizznieuws. Natuurlijk moeten deze lutsers het veld ruimen, maar dat komt gewoon even lastig uit nu.
Volhouden Geert! Dit kabinet MOET blijven vanwege het gebrek aan beter.

ojédiaré | 17-11-10 | 11:49

Overal (tweedekamer.nl parlement.com elsevier bio etc etcstaat van de Mos het juiste cv, incl de pvv cv pagina. Op een plekje is het wel geïnterpreteerd door een sitebeheerder en dan pleegt de Mos cv fraude. Kom op als ht op alle officiële plekken juist staat is de enige logische conclusie dat die ene keer iemand de opleiding schoolleider heeft verwisseld met baan)

seven | 17-11-10 | 11:49

Lokitor | 17-11-10 | 11:45
Heb ik ook gelezen, over de uitjes Efteling, kookworkshop, Madurodam, Kröller Möller etc. Alsof het 't jaar 2000 is.
Maar ook nieuws - en dat is echt veel belangrijker - is dat Donner de stekker uit de Stadsdeelraden trekt volgend jaar. 'Het experiment is mislukt', is vastgesteld.

Shalome | 17-11-10 | 11:48

Lokitor | 17-11-10 | 11:45
Maak je niet zo druk over de Pvda. Die hebben voorlopig niets in te brengen. Het draait nu om de dubieuze lieden van de PVV. Wake up!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:48

Wel petje af voor die paar PVVers die zich hier toch nog durven te vertonen.
Ze gaan er met het fanatisme van een zelfmoordterrorist tegen aan.Ongevoelig voor wat voor argumenten ook,blijven ze als voet-tussen-de-deur-zettende jehova getuigen maar doorgaan met ware geloof uit te venten,geen hond die nog luistert en geen enkel besef hoe ongeloofwaardig ze over komen.Als het niet zo triest was,zou je je ballen uit je broek lachen.

K.Zwellever | 17-11-10 | 11:48

Lokitor | 17-11-10 | 11:45

Want een zooi criminelen in de kamer is nu juist wat Nederland nodig heeft?

Trash | 17-11-10 | 11:48

Geen enkel probleem dat de PVV de btw op (culturele) voorstellingen van 6% naar 19% wil tillen.
Wat er zich binnen de eigen gelederen op cabaret-gebied afspeelt is geheel-en al gratis.

R.B.Scott | 17-11-10 | 11:47

Godsammekrukke ik word een beetje moe van al dat gezever over het verleden van pvv lieden. Zijn jullie het perspectief verloren soms ? De pvda in amsterdam die op de valreep nog even voor sint speelt en ruim 3 ton aan achterlijke buurtideetjes over de balk pleurt vind ik toch duizendmaal erger dan iemand die een keer een dreun uitdeeld of een muts drilt of whatever maar daar lees ik hier geen ruk over.

Lokitor | 17-11-10 | 11:45

ojédiaré | 17-11-10 | 11:42
Dat klopt. Daarin heb je helemaal gelijk in, maar we moeten geen appels met peren vergelijken. Als ik alle zwemdiploma's heb, ben ik nog geen badmeester.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:45

Ik ben ook een lijst aan het samenstellen. Van heerschende reaguurders. Van mannen en vrouwen die GeenStijl groot maken. De Keizerlijke Garde van alle internetters. Tot dusver hebben alleen Kruiddamp, staaf86, poepkop, Democratuur, Shalome, harbi, en joopwil de screening niet gehaald. Van de ruim 400 reaguursels hier is dat zo'n 1,75%. De schade lijkt dus een beetje mee te vallen.

Watler | 17-11-10 | 11:45

De PVV en al zijn uitschot kan worden opgedoekt zodra de oude politiek begrijpt wat Nederland nu nodig heeft. Dames en heren politici mag ik u op uw verantwoordelijkheid in deze wijzen? Denk nu eens even over uw eigen heggetje en aan het landsbelang! De PVV is nu eenmaal niet zo groot geworden omdat de kiezer graag een stel criminelen in de kamer ziet. Het gaat slechts om law&order en een streng immigratiebeleid. Moet lukken toch?????

medusa324 | 17-11-10 | 11:45

Alle Janssen en Janssen onderzoekburoos uit de linkschekerk zullen blijven demoniseren en criminaliseren, maar hun (on) kruit voor de Geert Wilders himself is al op, dus nog een ongeveer 18 onderzoekjes te gaan en dan hun grootste troef op het laatst natuurlijk. Waarschijnlijk nog iets over Fleur die 23 jaar geleden een winkelwagentje van Dirk van den Broek in de sloot heeft geduwd.
Daarna mag Geer Wilders weer voor de linkschrechters komen en door al dat gedoe krijg ik steeds meer bewondering voor Rutte, Verhagen en Wilders met de door hun gebruikte gedoogstrategie. Die wordt alleen maar sterker en goed op de proef gesteld, ja goede zet mannen. Ik ga er steeds meer in geloven, dat dit wel eens een blijvertje zal blijven dit kabinet. Het onderzoekspolitburo van GS doet tevens goed werk, zodat over een paar maanden met echt een schone lei doorgeregeerd kan gaan worden. Hopen nu maar dat Prem naast Weesie komt staan als sidekick.

GeleBeer | 17-11-10 | 11:44

harbi | 17-11-10 | 11:40

Volgens mij is Geert daar nu zelf toch echt debet aan. Zo duur is een VOG nu ook weer niet.

Trash | 17-11-10 | 11:43

Ik snap trouwens best dat je liegt op je CV over het feit dat je schoolhoofd in spoorwijk hebt gewerkt, maar dan door het te ontkennen.

sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:43

mokum4all | 17-11-10 | 11:39
Peanuts vergeleken bij wat er nu door links wordt verbrast, amice.

Shalome | 17-11-10 | 11:42

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:30
Als je in bezit bent van het rijbewijs A, B, C en E, mag je jezelf chauffeur noemen.
Simpeler kan ik het niet voor u maken.

ojédiaré | 17-11-10 | 11:42

Ik zei het eerder en ik zeg het nogmaals; dit is genieten.

*poten op tafel, achterover leun, kopje koggie*

kolonel klootoog | 17-11-10 | 11:41

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:34
Right. Als ik Rutte was, zou ik in mijn handjes knijpen dat mijn linkse oppositie hun tijd verdoet aan Arthur Miller-scenario's. Dan houden zij tenminste de weg open voor broodnodige hervormingen, en heeft dit kolderieke gehannes over CV's en schoolhoofden en adverteerders, al zijn ze sneu, wel weer nut.

Shalome | 17-11-10 | 11:41

Laatste actie voor vandaag:
@Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:37
Dat zie ik. Het begrijpend lezen heb je nog steeds niet onder de knie.
Ik had 't ervover dat je een schoolhoofd hebt... niet bent.
Trusten he..

stekelige | 17-11-10 | 11:41

repulse | 17-11-10 | 11:20
Laten we hopen dat het slaagt. Bottom up of top down, het moreel superieure hournaille zal alles in het werk stellen om de partij te ondermijnen. Daar is het al vijf jaar lang onafgebroken mee bezig.

harbi | 17-11-10 | 11:40

Haha uitstekend Shalome. Daar sneuvelen weer wat geldverslindende linkse hobby`s.

Jordert | 17-11-10 | 11:40

Shalome | 17-11-10 | 11:37
Eerst moeten we nog jaren wachtgeld betalen.

mokum4all | 17-11-10 | 11:39

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:04
Beeldvorming telt, juist in dit soort kwesties. Je dient je kiezers het idee te geven dat je de problemen serieus neemt maar geen andere keuze hebt dan de keuze die je maakt (vb je kunt lucassen er moeilijk uitgooien als je van die ene zetel afhankelijk bent). Of het nu echt veel zin heeft is een tweede. Maat het beeld is dat van de gevetsige politiek of erger nog dat van de LPF.

sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:39

Tsjongejonge... als je die draad hier eens doorworstelt sta je versteld van 't aantal nitwittende lutserts.
*out*

stekelige | 17-11-10 | 11:39

repulse | 17-11-10 | 11:32

Vrouwenmishandelaars, lamme kopstootgevers, brievenbuspissers en oplichtende pornoboeren zou ik inderdaad als aso typeren. Wellicht zelfs als tokkie of proleet. Maar laten we allemaal stug op links zeiken en ondertussen de bagger bij de PVV met de mantel der liefde bedekken. Tunnelvisie en dogmatisch denken FTW.

Trash | 17-11-10 | 11:38

stekelige | 17-11-10 | 11:36
Ik loop lang genoeg mee om voor iedereen in te zien dat ik geen schoolhoofd ben.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:37

Bigi Bana Boy
Qed: Donner trekt in 2011 dus echt de stekker uit de stadsdeelraden. Hoera. Dus volgend jaar geen honderdduizenden euro's meer verspild in A'dam West aan uitjes voor Efteling, buurtbarbecues, Madurodam, kookworkshops of aan Elatikse uitgaven als tienduizenden euro's kostende luxe-boottochtjes of debacles van 30 miljoen.
We beginnen warempel op een normaal westers land te lijken.

Shalome | 17-11-10 | 11:37

ps Digitania is een dochter van Telenor een kpn achtige Noors bedrijf met 40.000 medewerkers. Elk groot bedrijf krijgt weleens boetes Koninklijke Shell laatst nog 1,4 miljard in Nigeria. Sharpe is al tijden geen ceo meer daar.

seven | 17-11-10 | 11:36

@Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:33
Verwacht.. hoezo? Je kent me nieteens. Zolang loop je nog niet mee, wel?

stekelige | 17-11-10 | 11:36

mokum4all | 17-11-10 | 10:44
Dat zal wel meevallen, denk ik. In het zuiden is de kiezer wel wat gewend met al die corrupte en misdadige CDA-"politici".

Aktivist | 17-11-10 | 11:35

medusa324 | 17-11-10 | 11:30

Ze zouden het alle drie kunnen wezen...

LJBrinkhorst | 17-11-10 | 11:35

Iemand al de linkedin bekeken of daar een CV-tje staat?

Zuma | 17-11-10 | 11:34

@Slurfje alles zal goedkomen. De islam en de meeheulers (links) zullen ontmaskerd worden. In heel Europa staan anti islam partijen op. De mensen worden gelukkig wakker. Dit zijn slechts de laatste stuiptrekkingen van links. Vermaakt u er zich nog om, zolang links nog niet geheel verdwenen is.

Jordert | 17-11-10 | 11:34

De politiek wil toch een spiegel zijn van de huidige samenleving. Voila.

vermeder | 17-11-10 | 11:34

Superior Bastard | 17-11-10 | 11:27
leden van de tweede kamer fractie, leden van provinciale staten, leden van de eerste kamer. Langzaam aan top down groeit het geheel.

repulse | 17-11-10 | 11:34

Shalome | 17-11-10 | 11:22
That's my girl. Je denkt net als ik wat dit kabinet én wat Eberhart betreft. Ik ben niet zo dogmatisch wat mijn politieke voorkeuren betreft. Wie het goed doet, doet het goed, ongeacht welke partij hij vertegenwoordigd. Dus Geert ja, Lucassen nee enerzijds en Eberhart ja en Job nee anderzijds. Dat kan best.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:34

@Frau Antje | 17-11-10 | 11:30
nee, ik bedoel dat ik het ongelofelijk vind dat greet niet veel scherper gescreend heeft. dat was hem nu veel ellende bespaard gebleven. nu zit hij met fractieleden die vanwege allerlei 'dingetjes uit het verleden' nergens het woord over kunnen voeren. moet hij nog alles zelf doen!

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:33

stekelige | 17-11-10 | 11:31
Jammer. Je inschattingsvermogen is in het geheel niet juist. Ik had van jou wel beter verwacht.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:33

repulse | 17-11-10 | 11:26
Sorry, I moved on. Iedereen die zwatelt over fascisme draai ik met een meewarig lachje de rug toe.
Rechts is geland op Normandië, en Eber de Harde in Amsterdam. Opeens duiken er overal mensen op (auto's en allo's) die spijkerhard willen meewerken aan eenheid en vooruitgang en daar het nut van inzien. Ik verspil mijn tijd niet meer aan de mokkende achterblijvers en hun extremistische of (reli-)radicale navelstaarderij.

Shalome | 17-11-10 | 11:32

O is het dis pvv week??

Braakbal | 17-11-10 | 11:32

Fijnstoffer | 17-11-10 | 11:17
Lezen knul
"De Mos bevestigde gisteravond tegenover De Volkskrant dat hij nooit schooldirecteur is geweest: 'Maar als ik het ambieer, zou ik het kunnen zijn."

Rob van Roos | 17-11-10 | 11:32

Zwadderneel | 17-11-10 | 11:23
De verstikkende cultuur die er de afgelopen jaren heeft geheerst, verketterde alles wat niet volgens de lijntjes liep als zijnde "aso". Aso en hufter zijn inmiddels geuzennamen, als het gericht is tegen kortzichtig politiek correct gedachtegoed.
De classificatie "aso" is in dit geval dus ook alleen maar een subjectieve interpretatie vanuit het kortzichtige perspectief wat linksch mentaal beperkte menschen nu eenmaal hebben op een realistischer wordende maatschappij.

repulse | 17-11-10 | 11:32

Volgende keer stem ik wèl op de PVV. Even een hart onder de riem steken.

Jordert | 17-11-10 | 11:32

@Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:30
Volgens mij heb jij ook een typisch schoolhoofd.

stekelige | 17-11-10 | 11:31

LJBrinkhorst | 17-11-10 | 11:28
Vertel eens LaurensJan, wie gooide nou eigenlijk die steen, Lucassen, Hernandez of onze discuswerper Sharpe?

medusa324 | 17-11-10 | 11:30

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:25

Bedoel je: 'Democratisering van de PVV is prima en noodzakelijk maar niet in deze fase?'

Welke fase dan?

Frau Antje | 17-11-10 | 11:30

Goeie zaak, want ik heb toch liever dat het hier (.) uitgezocht wordt dan bij F.J. of joop en door mijn in de jaren opgebouwde allergie voor links/islam, zal ik toch rechts blijven stemmen en nog steeds op de P.V.V., daar ik toch een naar gevoel hou bij de lieden die met het kromzwaard hier naar toe komen. Deze allergie is begonnen na Pim Fortuyn en Theo van Gogh en zal nimmer weggaan. Tevens is de heer drs G. Wilders kennelijk een eerzaam en oprecht persoon, die geen echt leven heeft in zijn kogelwerend vest en de continu demonisering van zijn persoon door de linksche kerk. Hij is meer in gevecht met linksch dan met de islam momenteel, maar alles sal reg kom.

Slurfje | 17-11-10 | 11:30

ojédiaré | 17-11-10 | 11:28
Nee hoor, juridisch gezien mag dit niet. Heel eenvoudig. Je mag je competenties best opnemen in je CV, maar jezelf nooit schoolhoofd noemen als je dat niet daadwerkelijk bent geweest.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:30

Trash | 17-11-10 | 11:22
Zo is dat. GeenStijl mag nooit kritiekloos achter wie dan ook aanlopen wat mij betreft en moet tuig het, zoals ik, links én rechts om de oren geven. Was GS werkelijk een PVV spreekbuis dan was ik al jarne geleden weg geweest.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:30

@Zwadderneel | 17-11-10 | 11:23
Wie is er nou naief? Je vergist je deerlijk. Het zijn de gekwalificeerde PVV-stemmers die zich omwille van rancune niet beschikbaar durven stellen voor kamerlidmaatschap. Als die schroom eens weg zou vallen......

stekelige | 17-11-10 | 11:29

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen. Wat dat betreft is de politiek gewoon een afspiegeling van het echte leven. Als je stoute dingen doet, loop je de kans een boete of gevangenisstraf te krijgen. Zie Sharpe, zie Lucassen.

Ik vind het alleen eng dat zowel Hernandez, als Drinkman, Lucassen en Sharpe zichzelf slecht in de hand weten te houden. Om nog maar te zwijgen van de wijze waarop Dion Waus met de frahtjes omgaat.
Wat dat betreft bestond de LPF echt uit koorknapen die alleen uit de toon vielen omdat ze onderling alleen maar ruzie zochten.

LJBrinkhorst | 17-11-10 | 11:28

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:24
Als je alle competenties bezit om schoolhoofd te zijn, mag je jezelf best schoolhoofd noemen.
Zolang je maar niets verzint over werkervaring enzo.

ojédiaré | 17-11-10 | 11:28

repulse | 17-11-10 | 11:23
Welke leden?

Superior Bastard | 17-11-10 | 11:27

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:21
Ik zou zeggen ja, volgens de norm van dhr. de Mos. Gewoon beide functies op je CV zetten. Succes met solliciteren.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:27

Aan iedereen hierboven die nog steeds in de ontkenningsfase zit:
NEE, links is niet aan het jagen
JA, je lijst door de AIVD laten doorlichten is gratis voor partijleiders en -voorzitters.

Wake up, Geert heeft gelogen m.b.t. de "dure bureaus" na de 1e faalhaas en zelf keihard gefaald.
En jij hebt erop gestemd...

Stilløs | 17-11-10 | 11:27

In de gehele geschiedenis zijn dit soort zaken altijd aan de orde geweest. Was het geen incest dan wel wat anders. Toen werd hier echter minder aandacht aan besteed, en werden de leiders van een land buiten schot gehouden. Tegenwoordig lukt dat niet meer, omdat de invloed van het volk en de media groter zijn geworden. Geheimen komen dus sneller uit en hebben vaak grotere gevolgen heden ten dage.

meterkast | 17-11-10 | 11:26

Shalome | 17-11-10 | 11:22
Wat eberhard betreft zou ik nog eens goed het stuk rond om de demonstratie van onder andere het edl kijken. Eberhard is een die-hard fascist die moedwillig de boel heeft opgenaaid zodat de mensen van het edl werden mishandeld voor het uiten van hun mening.

repulse | 17-11-10 | 11:26

Jammer, ik had verwacht dat Geert dat wel iets beter afgevangen zou hebben. Hebben we eindelijk een lekker regtsj kabbi en dan komen dit soort mongolen aan het licht. Als we over 2 maanden naar de stembus gaan hoop ik dat de VVD beloond wordt met hunne drang nog iets proberen te maken van dit land. Dat links Nederland ondertussen via allerlei reintegratietoestanden en waterschappen de staatskas plunderen sla ik overigens als een groter probleem aan dan dit soort jokkebrokken.

Leute | 17-11-10 | 11:26

Op de officiële plekken staat het gewoon juist vermeld:
MBO Scheepvaart & Transport
HBO Marketing Management
Associatiediploma Midden Management
Nederlands Instituut voor de Marketing - NIMA A1
HBO PABO (opleiding onderwijzer)
HBO Kweekvijver Schoolleider Basisonderwijs
"Loopbaan
Sales Manager (1999 – 2002)
Onderwijzer (2002 – 2007)
Beleidsmedewerker PVV (2007 – 2009)" www.pvv.nl/index.php/fracties/tweede-k...
"loopbaan
- vertegenwoordiger (sales manager) en expediteur, van 1999 tot 2002
- onderwijzer groep 8, basisschool in Spoorwijk, 's-Gravenhage, van 2002 tot 2007
- beleidsmedewerker onderwijs, cultuur en wetenschap, emancipatie en media, PVV-fractie Tweede Kamer der Staten-Generaal, van 2007 tot 1 september 2009
- lid Tweede Kamer der Staten-Generaal, vanaf 1 september 2009
- lid gemeenteraad van 's-Gravenhage, vanaf 11 maart 2010"
opleiding

voortgezet onderwijs- m.a.v.o.
- scheepvaart en transport, MBO

hoger beroepsonderwijs- marketing management, HBO
- PABO
- schoolleider primair onderwijs, PABO

overige opleidingen- associatiediploma Midden Management
- Nederlands Instituut voor de Marketing - N""
www.parlement.com/9291000/biof/03183

seven | 17-11-10 | 11:25

Trash | 17-11-10 | 11:22
Volgend keer graag op een betrouwbare partij stemmen. Dit is een verloren stem. Dank u!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:25

@Bob Sponge | 17-11-10 | 11:22
Dus jij vind het helemaal prima geregeerd te worden door mensen die je een poot uitdraaien? Dat deed links ook en dat vond je ook niet leuk. U is hypocriet.

Zuma | 17-11-10 | 11:25

@Frau Antje | 17-11-10 | 11:21
ben je het ook niet met me eens dat de pvv fractie ietwat ongeloofwaardig is geworden door het stelletje malloten dat zich nu pvv-kamerlid mag noemen? big bana boy heeft het hierboven prima verwoord.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:25

De Katoucha-fopraketten van Links vallen zwaar deze week.
En Geenstijl helpt mee met richten.

ojédiaré | 17-11-10 | 11:25

Fijnstoffer | 17-11-10 | 11:17
Je hebt pas een functie als hoofd van een school als je daadwerkelijk bet aangenomen voor de functie. Een wannabie schollhoofd zoals de Mos pretendeert telt niet. Ook juridisch gezien niet. Een keiharde leugen dus van de Mos.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:24

@Bob Sponge | 17-11-10 | 11:22
Huil niet, dit heet evenwichtige berichtgeving. Links bashen en rechts bashen.

Geen kleur bekennen, en zo hoort het!

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:24

Krachtmeester | 17-11-10 | 11:16
Wat de artikelen over de PVV betreft zeker wel ja.

harbi | 17-11-10 | 11:24

laura wil dat jij eerst even na denkt voordat je wat zegt.
Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:05
Dit geld voor iedereen he, of niet voor links?

joopwil | 17-11-10 | 11:23

@repulse -> dat is toch wel erg naief, partijen als Wilders drijven op aso's en daarom trekt het ook aso's aan.
Top down, dat wordt dan nog lachen als we de top zijn gepasseerd.

Zwadderneel | 17-11-10 | 11:23

Zouden we Wilders niet moeten adviseren, om zelf uit de partij te stappen? Net als vroeger, maar nu de groep Geert of Greet. Is die Brinkman ook gelijk van een zeikerd af, die maar niet wil democratiseren.

tsaarpeterdeachtse | 17-11-10 | 11:23

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:19
Binnen de fractie, worden er democratische besluiten genomen, na de ps verkiezingen zullen die leden waarschijnlijk ook er bij worden betrokken. Op die manier krijg je vanzelf het democratiseringsproces wat iedereen wil, terwijl de pvv niet direct overlopen wordt door groenlinks stemmers die de boel alleen maar van binnen uit willen slopen.

repulse | 17-11-10 | 11:23

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:16
De linkerhoek heeft net zoveel rotte appelen, en dat weet je net zo goed als ik.
Het enige wat me écht interesseert in dit hele mediagedoe, is dat er weer geregeerd wordt in Nederland.
Dit kabinet met hun plannen bevalt me, evenals Eber de Harde in Amsterdam al is hij PvdA. Het laatste waar ik op zit te wachten zijn nieuwe verkiezingen (zal Cohens PvdA trouwens nog vies bij opkijken met hun zetelverlies) en wéér nog meer uitstel van buitengewoon dringende zaken. Waar ik op hoop is dat links hun tijd blijft verbeuzelen met hun witchhunt, terwijl ondertussen VVD & CDA gewoon doorgaan met op orde brengen van de boekhouding van Nederland.

Shalome | 17-11-10 | 11:22

@Tante Kaatje 10:13 helemaal gelijk heeft u.

Jordert | 17-11-10 | 11:22

Op zich goede zaak dat nu alle PVV-ers tegen het licht worden gehouden. Ook de PVV moet zorgen dat het zijn zaken goed op orde heeft. Als het kabinet hier straks door valt dan is het eigen schuld, dikke bult.

Echter, zou het niet goed van Geenstijl als ze ook eens de leden van de andere partijen tegen het licht gaan houden? Kan me niet voorstellen dat er niemand bij het CDA, PVDA, GL, D66 of bijvoorbeeld de SP zit met een duister verleden. Everybody has a skeleton in his closet!

janalleman | 17-11-10 | 11:22

Wilders spreekt van een administratieve sancties die het berijf waar Sharpe wekte heeft gekregen. Als zou het dus niet persoonlijk zijn.... Wilders vergist zich groot, Sharpe is eindverantwoordelijk geweest, voor ook het hongaarse bedrijf dat consumenten gewoonweg oplichtte om extra geld uit de zakken van deze consumenten te kloppen. Sharpe is daar verantwoordelijk voor geweest ook al wist hij er zelf niets van. Dat laatste zou natuurlijk verzachtende omstandigheid zijn maar dat is nog niet aangetoond.

Maar verder is het ook 'doodnormaal' in NL dat je met het direct of indirect misleiden/oplichten van consumenten nog gewoon hoge functies kan en mag bekleden. Ik memoreer maar ene zekere Heer Blok de nieuwe CEO van KPN. Ook zekers niet van onbesproken gedrag als het gaat om het overtreden van wetten waarop administratieve sancties volgden... Blok was bij KPN verantwoordelijk voor de vaste telefonie waarbij KPN ook trucjes heeft uitgehaald om hun machtspositie groot te houden en zo welvaartswinst bij consumenten uit de portemennee te houden.

Korte conclusie: PVV poept op consumenten gelijk als andere CEO's en hoge omes doen. Niets nieuws onder de zon, geen grote verlossers, politiek blijft kudt.

Zuma | 17-11-10 | 11:22

Guttegut, wat een dubbele moraal wordt er weer eens tentoongesteld. 'Graag ophouden met de PVV bashen en nu snel weer op links zeuren'. Stelletje hypocrieten, bah. Ach, een volk krijgt inderdaad de leiders die het verdient.

Trash | 17-11-10 | 11:22

Wat wil Geenstijl/Powned nu precies bereiken met deze berichtgeving? Uiteraard is het allemaal niet fraai, maar laten we blij zijn dat we eindelijk een rechts kabinet hebben. Linkse media die de PVV probeert te 'ontmaskeren' zijn er al genoeg. Gaan jullie je nou eens bezig houden met het ontmaskeren van linkse politici. Of proberen jullie soms lekker te scoren bij jullie nieuwe vriendjes van de PO?

Bob Sponge | 17-11-10 | 11:22

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:19
Nou nou,
ik deel je mening niet.

Frau Antje | 17-11-10 | 11:21

Arrabinekoeterine | 17-11-10 | 11:14

Mwoah, het feit dat een bedrijf waar die James Sharpe heeft gewerkt veroordeeld is en een boete heeft gehad betekent niet dat hij zelf een crimineel is. Microsoft heeft ook flinke boetes gehad voor dingen die niet helemaal door de beugel konden. Zijn alle Microsoft-werknemers dan crimineel? Niet dat ik de beste man wil verdedigen, maar dat gaat me een beetje te ver. Percentage daalt al naar 20,8%

SamsonHuntsAlone | 17-11-10 | 11:21

Prima hoor,al die terechte aanvallen op de PVV-beerput,zolang Cohen z'n muil maar houdt omdat we nog een centje (300.000 euro ex rente)tegoed hebben van z'n vriendinnetje Herfkens.
Let alone dievegge Elatik.

R.B.Scott | 17-11-10 | 11:21

Kom er maar in Geert! Het is zo leuk jou je te horen je verontschuldigingen aan te bieden aan
je fractie,
de hele Kamer, en
het hele Nederlandse volk.

Tot gisteren werd een dergelijke actie jouwerzijds voor onmogelijk gehouden en vandaag ga je ongetwijfeld opnieuw door de bocht. Geweldig.
En trouwens, je verontschuldigingen worden niet geaccepteerd. Oprotte met je zootje!

drs. johan druyff | 17-11-10 | 11:21

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:17 Voor de buren de vuilniszakken ook buiten gezet toen ze op vakantie waren, ben ik nou een gewezen vuilnisman? Of zou 'huisbewaarder en toezichthouder' dan veel beter staan? Per slot van rekening gaf ik ook de plantjes een keer water en stapelde ik de binnengekomen post netjes op.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:21

Ha ha ha ha, halen we het nieuwe jaar nog met dit fail kabinet, het is wel verdomd jammer van dit kabinet voor de hardwerkende mens, maar ook een zegen voor het land dat de PVV'ers nu langzaam in diezelfde stront zakken waar ze zelf zo graag in roeren. Een stelletje aso's bij elkaar.

Zwadderneel | 17-11-10 | 11:20

harbi | 17-11-10 | 11:11
Dankzij het verstikkende klimaat in nederland door de incestueuze relatie tussen links en hournalistiek is het niet mogelijk om van de grond af omhoog een partij op te bouwen. Wat wilders nu doet is top down werken. De enige manier waarop het een kans van slagen heeft.

repulse | 17-11-10 | 11:20

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:13
U bent, zoals u het zelf zegt, niet alleen een oud wijf, maar ook niet helemaal bij de tijd helaas. Greet KAN helemaal niemand wegsturen. (iets met kiezers en zo) Hij kan het ze wel vragen natuurlijk.
#pal achter aangevallen cluppie blijft staan.

ojédiaré | 17-11-10 | 11:20

@Fijnstoffer | 17-11-10 | 11:17: Het is hem gevraagd. Hij geeft toe dat hij het zou kunnen worden. Ooit. Misschien.

Melchior C Balthasar | 17-11-10 | 11:20

mokum4all | 17-11-10 | 11:07
Het LPF debacle reeds vergeten ? Democratisering van de PVV is prima en noodzakelijk maar niet in deze fase.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:19

@Frau Antje | 17-11-10 | 11:17
dat wordt het hier vanzelf, toch? we gaan toe naar een autarkische samenleving, ik zit gewoon in de voorhoede.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:19

Fijnstoffer | 17-11-10 | 11:17 250 Kamerleden? Niet opgelet op school? Er zijn er 150 in de tweede kamer en 75 in de eerste kamer.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:18

Ik heb gisteren heel lang bij de wijnafdeling gestaan bij de Appie Heijn op zoek naar een wijntje. Even wat wijntjes in mijn handen gehad en keurig in het vak teruggezet.

Wat denken jullie? Kan ik nu op mijn CV zetten dat ik vakkenvuller ben geweest bij de AH?

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:17

@Arrabinekoeterine | 17-11-10 | 11:14
Je verwart actieve criminelen met mensen die ooit ergens voor veroordeeld zijn...

Een nuance die makkelijk gemaakt kan worden, maar dan moet je het wel willen....

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:17

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:13
Ja maar,
ja maar, en dan?
Iedereen naar het kleine huis op de prairie??

Frau Antje | 17-11-10 | 11:17

Als iemand zijn.haar loodgietersdiploma haalt, is hij/zij een loodgieter/loodgieteres.
De Mos heeft kennelijk de kwalificaties als schoolhoofd behaald. En noemt zichzelf gewezen schoolhoofd. Misschien heeft hij feitelijk wel zo gefunctioneerd, met naast hem iemand die het in formele zin was. Dan is er geen probleem dat als zodanig in een CV te vermelden. Ga het hem zelf eens vragen, in plaatse van klakkeloos de uitingen van de anti-PVV-kliek en de tendentieuze koppen van Azijnbode te geloven.
Links is boos, de PvdA zakt in de peilingen, het anti-Wilders-proces flopt, en zal dus alles wat smerig is of lijkt uit de kast trekken en gebruiken; ook Powned en GS om het 'goede' nieuws door te roeptoeteren. Verder wordt het momenteel een behoorlijke eenzijdige show. Links speelt nu de morele hoogwaardigheid zelve, terwijl al jaren lang bekend is, mede dankzij GS, dat het een verrotte zooi is. Ga alle 250 Kamerleden maar eens doorlichten. Maak er maar een aparte objectieve website van. De Staten-Generaal-o-meter ofzo. We gaan schrikken.

Fijnstoffer | 17-11-10 | 11:17

@Arrabinekoeterine | 17-11-10 | 11:14

Een ronduit stigmatiserende opmerking! Wil je nou beweren dat Marokkaanse jongeren werkelijk helemáál nergens in excelleren!

Foei!

Reinaert | 17-11-10 | 11:17

Slager de Bakker | 17-11-10 | 11:06
Het grootste gedeelte van wat de pvv uitdraagt als visie op nederland heb ik jaren terug zelf ook bedacht. Ik kan dus ook bijna ieder punt zonder probleem verdedigen. Natuurlijk zijn er mensen bij die de stemmers op de pvv die niet precies kunnen verwoorden waarom ze b.v. tegen de islam zijn, voor veel mensen is het waarom en hoe in veel zaken nauwelijks relevant, die zien alleen een groep die structureel problemen veroorzaakt en willen dat het opgelost word.
.
Het enige wat wilders nu zou moeten doen is het gene wat hij de afgelopen jaren steengoed heeft gedaan, de rijen sluiten, de pers grotendeels negeren en alleen antwoorden geven op vragen over zijn visie en het beleid wat hij steunt. De aanvallen op de individuele leden van de fractie omwille van het creeeren van problemen gewoon negeren. De mensen die nu al op de pvv stemmen zijn gewend dat ze weg worden gezet als tokkies en onderbuik denkers, zonder dat er inhoudelijk op hun meningen wordt ingegaan. Die zullen hierdoor dus ook niet weglopen.

repulse | 17-11-10 | 11:16

harbi | 17-11-10 | 11:11
Dus GS behoort nu plotseling tot het 'journalistieke establishment'?
Wacht even, ik haal eerst mijn alu-helm uit de kast, dan ga ik je plemp nog een keer lezen.

Krachtmeester | 17-11-10 | 11:16

Shalome | 17-11-10 | 11:09
Helemaal met je eens maar dreigen, intimideren en (vrouwen)meppen terwijl je de bek vol hebt over de criminaliteit en het gedrag van anderen kan niet. Volstretk ongeloofwaardig. Bovendien kan ik mij wél vinden in veel PVV standpunten maar wil ik niet vertegenwoordigd worden door kaal getattoeerd sportschooltuig.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:16

Oh ja, en die beste man was aangesteld onder het toezicht van Paul Depla. U weet wel, die gelukkig getrouwde PvdA'ert wiens stok in een fietsenhok even flink werd geslobberd door een VVD raadslid. Na eerder al een uitzendkracht te hebben liggen wippen, een meisje dat laterook nog zwijggeld kreeg aangeboden van de heer Depla. Goh, ook de PvdA'ers zijn toch niet helemaal brandschoon.

SamsonHuntsAlone | 17-11-10 | 11:15

Shalome | 17-11-10 | 11:14 Onvrede over het nieuws moet je niet afwentelen op de brenger van het nieuws.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:14

Ach, de PVV, voor mongolen, door mongolen...

George Costanza | 17-11-10 | 11:14

Koningsluis | 17-11-10 | 11:13
Lees de juridische uitspraak maar eens. Gewoon een keiharde en terechte veroordeling. Daarmee past deze man prima in de Partij Van Veroordeelden.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:14

Het percentage criminele PVV-ers is nu 25% (zes van vierentwintig).

De criminaliteit onder Nederlandse jongeren van Marokkaanse afkomst varieert tussen 5,8% (Eindhoven) en 13,8% (Gouda).

Arrabinekoeterine | 17-11-10 | 11:14

@Shalome
Lekker gevoel voor persvrijheid.... Ze hebben eens een keer een scoop over jou partij en dan is het niet goed meer? Mensen zo als jou kunnen ze in Pyongyang nog wel goed gebruiken.

Jaimy Fox | 17-11-10 | 11:14

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:10

heb het al geprobeerd op de PowNed site. Lukt niet. Hopelijk werkt het zo wel.

Shalome | 17-11-10 | 11:14

Het bedrijf van Sharpe is in 2010 niet veroordeeld, ook dit was een administratieve sanctie, toch???

Koningsluis | 17-11-10 | 11:13

greet, als je dit leest ( en dat doe je!), neem dit aan van een oud wijf ( ik zeg het zelf maar vast even);
ga met strakke hand en je eigen partijprogramma door je fractie heen en verwijder iedereen die een strafblad heeft of anderszins crimineel gedrag vertoont of heeft vertoond.
het wordt anders een eindeloze ellende, die je je niet kunt veroorloven.
beter nu even een paar dagen rumoer en dan rust, dan andersom.
laat desnoods het kabinet maar vallen; je zit er toch niet in, en hebt uiteindelijk helemaal geen macht. je wordt straks toch gepiepeld door cda/vvd, al denk je nu van niet. sorry, maar het is niet anders.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:13

Dit heeft niks met links of rechts te maken... Zelfs voor een pvv-stemmer is dit toch gewoon interessante informatie? Tuurlijk stinkt het bij de andere partijen ook, maar dat neemt de stank bij de PVV niet weg. Dit zaakje stinkt juist zo erg omdat er massaal schandalen worden gevonden terwijl Wilders die blijkbaar niet heeft kunnen vinden. Hulde aan Geenstijl dat ze gewoon overal tegenaan blijven bashen, net zoals vroeger. (En voor de schreeuwerts: Nee, ik ben niet links)

SanderH | 17-11-10 | 11:12

SamsonHuntsAlone | 17-11-10 | 11:10 Maar daarna werden de krieltjes gekookt en afgeserveerd. Dat dan weer wel.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:12

Goed bezig GS, schurk maar fijn tegen het journalistieke establishment aan. Ondanks de incidenten die jullie maar al te graag uitvergroten, blijft overeind dat de PVV fungeert als een democratische bliksemafleider voor de toenemende maatschappelijke onvrede onder een substantieel deel van de Nederlandse bevolking. Als je de partij te gronde richt via lastercampagnes als deze zou het zo maar eens kunnen dat die maatschappelijke onvrede in het vervolg op een minder democratische wijze tot uiting komt.

harbi | 17-11-10 | 11:11

@repulse | 17-11-10 | 11:04
Weettog. Heb 't daar al in menige post over gehad. Kinderziekten ten gevolge van de (nog) beperkte span-of-control. Maar 't is wel heel erg slordig.

stekelige | 17-11-10 | 11:10

Shalome | 17-11-10 | 11:09 Dag dan. Je weet toch dat je zoiets alleen maar moet denken?

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:10

Ach ja, ik kan me dat wel voorstellen. Je kunt er veel geld mee verdienen hoor. Vraag maar aan de ex-directeur van de Stadsschouwburg in Nijmegen. Door een PvdA-wethouder aangesteld n.a.v. van een compleet verzonnen CV. Pakte toch mooi eventjes 2 ton per jaar. Maar daar moest hij dan wel 3 dagen per week voor werken natuurlijk, dat is dan wel weer zo. En maar roepen dat er niet gekort mag worden op cultuur.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/04/...

SamsonHuntsAlone | 17-11-10 | 11:10

Slager de Bakker | 17-11-10 | 11:06
Eens.

Superior Bastard | 17-11-10 | 11:09

@Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:05
Kijk tegen wie je dat zegt... I ouldn't hold my breath, deze reaguurder is een ras-zeikerd.

Zoals z'n nick al doet vermoeden...

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:09

SinEstilo | 17-11-10 | 11:07 Je C.V. oppoetsen moet je alleen doen met dingen die niet gecontroleerd kunnen worden. Helemaal als je in de tweede kamer wil zitten.
Ik herinner me nog een staatssecretaris die afgestudeerd zei te zijn, bleek gesjeesd.
Zat er het kortste van allemaal.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:09

Heel boeiend, of iemand schoolhoofd was of niet/wel adverteerde in Hongarije.

Ik zeg bij dezen bij lidmaatschap voor PowNed op. *gaap*

Shalome | 17-11-10 | 11:09

Aanschouwt de wederopstanding van de W.A.

medusa324 | 17-11-10 | 11:09

PVV = Partij Van Veroordeelden

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:08

@ gozahtje | 17-11-10 | 09:56 +1

Willem4246 | 17-11-10 | 11:08

@sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:01

Greet zal toch echt op zoek moeten naar een modus om meer continuïteit in z'n clubje te krijgen want dit zooitje ongeregeld wordt bij de eerstvolgende verkiezingen natuurlijk - hopen we dan - acuut van de lijst gejorist.

Maar wordt de partij niet een beetje opener en (intern) democratischer dan vindt Greet wederom niemand van enig niveau die zich op die lijst wil laten plempen. En dan blijf je dus als een hondsdolle hond achter je eigen staart aanrennen.

In dat opzicht heeft Greet ook wel de kamerleden gekregen die 'ie verdient....

Reinaert | 17-11-10 | 11:08

@sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:01
:) ghehe.

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:07

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:04
Of misschien is partijdemocratie wel de redding. Nu kende geen kiezer de kandidaten, ze mochten zelfs niet met de media praten tijdens de campagne. Zo'n partijsysteem zeeft ook een groot deel van de kanslozen uit de drek voor ze op het pluche belanden.

mokum4all | 17-11-10 | 11:07

Partij Vol Veroordeelden.
met een dubbele moraal.

Braxator | 17-11-10 | 11:07

Haarkopje | 17-11-10 | 11:04
U wel dus? En pijpte hij lekker?

Superior Bastard | 17-11-10 | 11:07

Gaan we nu allemaal doen alsof er nooit 'gelogen' wordt in een CV? Een CV is gewoon een vorm van persoonlijke reclame geworden. Mensen maken zich nu eenmaal interessanter dan ze werkelijk zijn. Als je hier niet doorheen kunt prikken dan zegt dat genoeg over jezelf.

SinEstilo | 17-11-10 | 11:07

Alsof "schoolhoofd" op je CV tegenwoordig een positieve aanbeveling inhoudt?

De Pruis | 17-11-10 | 11:06

joopwil | 17-11-10 | 11:03 *zwaait* Je bent niet verplicht te lezen en nog minder om er op te reageren.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 11:06

repulse | 17-11-10 | 10:52
Ik zal hier niet met drogredenen gaan strooien,
maar volgens mij zijn de meeste mensen PVV stemmen niet eens bekwaam om te stemmen. Hierbij heb ik het over het volk wat vooral PVV stemt om haar visie op het immigratiebeleid. En voor die mensen is hun stem zelfs nadelig voor zichzelf wanneer PVV de grootste partij wordt. (denk aan het uitkeringsbeleid)
De mensen die zich niet verdiepen in de kwaliteit en standpunten van een partij omdat ze na 1 standpunt al overtuigd zijn, en die mensen mógen naar mijn idee niet eens stemmen.

Natuurlijk, er zijn ook mensen die zich wel hebben verdiept in het 'hoe en wat' van de PVV, en als zij het daar compleet mee eens zijn snap ik dat ze hun stemgedrag voortzetten.

Slager de Bakker | 17-11-10 | 11:06

joopwil | 17-11-10 | 11:03
"Problemen die Geert wil aanpakken als enige" Als het zo doorgaat blijft je grote blonde held ook als enige over.....

brutus68 | 17-11-10 | 11:06

@joopwil | 17-11-10 | 11:03
laura wil dat jij eerst even na denkt voordat je wat zegt.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:05

stekelige | 17-11-10 | 11:03
Ah joH,
laat je toch niet alles wijs maken.

Frau Antje | 17-11-10 | 11:05

Jordert | 17-11-10 | 11:04
Hasta manana, nietwaar? Begin vast je smoes voor de PVV-1e kamerfails te verzinnen, dan ben jij er al helemaal klaar voor.

mokum4all | 17-11-10 | 11:05

@ joopwil | 17-11-10 | 11:03
Kortzichtigheid ten top! Oliedom als je een PVV-stemmer bent. Kijk eens wat vaker in de spiegel.

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:05

Op zich is een boete voor een bedrijf niet noodzakelijk een smet op het blazoen van de directeur. KPN heeft ook regelmatig "administratieve sancties" moeten betalen en je zou Ad Scheepbouwer toch niet weigeren als kamerlid of bewindspersoon?
Verschil zit hem in dit geval in de aard en grootte van het bedrijf. Onze PVV-ert is geen nette CEO van een gerespecteerde onderneming, maar gewoon een vuile oplichtert die zich verschuilt achter een BV'tje.

============================
Tijd voor een Stijlloze poll:
Wanneer valt Rutte1 ?
[ ] Deze week nog
[ ] Voor de Kerst
[ ] Q1 2011
[ ] Nooit
============================

1sokkie | 17-11-10 | 11:05

sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:01
Ik denk dat Wilders er goed aan doet voorlopig Brinkman's plannen voor partijdemocratie even in de ijskast te laten staan. Had het wel al zo ver geweest dan waren de problemen nu waarschijnlijk nog groter geweest en volstrekt oncontroleerbaar bovendien. Ik zou het nog even zo laten, alle gejank van links ten spijt.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:04

stekelige | 17-11-10 | 10:57
Het is een combinatie van een aantal dingen, doordat het beleid van de regering te goed is om gaten in te schieten, heeft het weinig nieuwswaarde. Dan is het normaal de de hournalisten op zoek gaan naar een makkelijk en goedkope manier om relletjes te bewerkstelligen. Dan is de pvv natuurlijk een mooi en makkelijk doelwit, door de explosieve groei weet je dat er in een rap tempo mensen moeste worden aangetrokken, waardoor de kans op foutjes groter is.
Tel daarbij op dat de pers de afgelopen jaren flink bezig is geweest om de pvv maatschappelijk gezien te demoniseren, dan weet je dat de mensen die ze kunnen krijgen geen ruggengraatloze ja knikkers zijn, maar mensen die op durven te komen voor hun mening, mensen die gewend zijn om tegen de stroom in te zwemmen. Zoals lucassen die idd niet van plan was om te bukken voor de schijtterreur van de hondenbezitters in de buurt. Dat zorgt al snel voor vlekjes.

repulse | 17-11-10 | 11:04

Schoolhoofd of niet De Mos heeft meer verstand van het klimaat dan alle links indoctrinerende onderwijzertjes van Nederland.
Het PVV gezeur moet nu maar eens afgelopen zijn.
Vanaf morgen weer ouderwets links bashen graag.
Iemand al wat gehoord over het schandknaapverleden van Tofuk Dibi?

Haarkopje | 17-11-10 | 11:04

Trash | 17-11-10 | 11:01
En Trix, vergeet haar niet! Is Wilders al de hele tijd aan het pesten omdat ze bang is dat Wilders groter haar krijgt dan zij!

mokum4all | 17-11-10 | 11:04

Veel linkse reaguurders met een grote mond. Maar wees gerust. Zolang links het gevaar van de islam en de multiculturele samenleving niet erkend zal rechts en ook de PVV alleen maar groter worden.
Bij de volgende verkiezing zal er een betere screening plaatsvinden en zullen de rotte appels van de PVV verwijderd worden. Helaas is dit op de korte termijn wel schadelijk voor het imago van de PVV.

Die elitaire niksnutten van de PVDA zoals pierre Heijnen zijn nog altijd 100 maal zo erg om in de Tweede Kamer te hebben.

Jordert | 17-11-10 | 11:04

Ik ben benieuwd van wie er morgen bekend wordt dat hij een dubieus verleden heeft gehad. Tjonge, het zijn allemaal vage figuren daar bij die PVV. Wat een ongelooflijke parlementaire aanfluiting is deze partij. Een poppenkast vol waardeloze en dubieuze personen. Kansloze figuren. Weg ermee. Dit is ongeloofwaardig Geert, zoals die partij van je altijd al is geweest. Dom van al die PVV-stemmers dat ze op deze lieden gestemd hebben. Kortzichtigheid ten top!

Warmtepompdroger | 17-11-10 | 11:03

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:01

Dat betekent het einde van het amateurvoetbal dan....

brutus68 | 17-11-10 | 11:03

-edit huilie -

joopwil | 17-11-10 | 11:03

Intressant stukje van RTL-Z
doet me erg denken aan de reclames die je snachts ziet op de commerciele zenders waaronder die van RTL. Allemaal hete zwoele dames die niet kunnen wachten omeen afspraak met je te maken... en in miniscule lettertjes in een hoekje "Alle profielen zijn fctief, geen fysiek contact mogelijk"... Maar die damezei toch dat ik haar moest sms'en voor een afspraak ?

TheLuggs | 17-11-10 | 11:03

@Frau Antje | 17-11-10 | 11:01
Wattuh>>>? en vrouw die niet kan multi-tasken? Tsjissus...

stekelige | 17-11-10 | 11:03

@Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:00

Ik hobbel wel even naar zolder heur, geen enkel probleem om er één te leveren!

*** Nobody expects the Spanish inquisition! ***

Reinaert | 17-11-10 | 11:02

@Ashtrey | 17-11-10 | 10:55
Werk ze lieverd! * smak *

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:02

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:55
U heeft een links gevoel voor humor.

sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:01

* Voor ledenstop van PVV kamerleden bij sportverenigingen pleit *

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:01

En de eerste aluhoedje zijn alweer gearriveerd. Uiteraard zit de AIVD, de linkse media, de koningin en de VVD erachter inplaats dat de PVV gewoon bestaat uit een bak puinhoop waar ze bij de LPF nog om zouden moeten lachen. Ik zie dat kritisch denken het helemaal gaat worden in 2011.

Trash | 17-11-10 | 11:01

@Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:19
Politiek-incorrect beleid is een kleine revolutie in Nederland, een land dat decennialang door socialistische nepotisten moreel en financieel is leeggezogen. En dat incorrecte beleid is alleen mogelijk dankzij de inbreng van Greet.

Of andere partijen nemen dat anti-Marxistische gedachtengoed van Greet over, of "Nederland schaft zich af" wordt een nationale bestseller over tien jaar. Beginnende (en succesvolle) partijen trekken altijd idioten aan, kijk naar alle linksche partijen die in de jaren zestig en zeventig opkwamen: daar glipte ook wel eens een (latere) RARA-terrorist tussendoor. Uiteindelijk gaat het om de ideologie en het beleid. En Politiek in een democratie gaat altijd over evolutie, niet over revolutie.

Zware Guy | 17-11-10 | 11:01

Reinaert | 17-11-10 | 10:53
De lering die Wilders hieruit had moeten trekken is dat de democratiseringsgedachte van Brinkman niet tot minder problemen met kandidaten gaat leiden dan de vorm die hij nu heeft gekozen. Je doet eerst een mea culpa voor de camera en dan zeg je dat je nu toch echt werk gaat maken van die democratisering om de problemen in de toekomst bladibla en daarmee was de kous voor een deel van de stemmers en media af.

sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 11:01

stekelige | 17-11-10 | 11:00
Lukt niet als ik tevens tong uitsteek,
naar die..

Frau Antje | 17-11-10 | 11:01

Groenepuntmuts. | 17-11-10 | 10:43
Noem ze eens alle tien op, die partijen met 'echte standpunten en idealen'.
Ga toch fietsen man!
Het CDA toont pas principes en 'standpunten' (rentmeesterschap! muhahahaha!) op een huilcongres wanneer er 20 zetels zijn verloren, maar anders niet.
De VVD heeft het liberalisme al tig jaar geleden ingeruild voor werkgeversbelangen.
De PvdA is er voor hun eigen bestuurders en ambtenaren, maar niet voor de burgert.
GroenLinks en SP willen graag dat anderen betalen voor hun idealen.
D66 is een modepartij die ooit het systeem wilde opblazen en voor democratisering meende te staan, maar die nu alleen nog maar een beetje over fatsoensnormen kwebbelt.
CU en SGP staan 'heel principieel' voor voortrekbeleid en omgekeerde discriminatie.
De Partij voor de Dieren bestaat bij de gratie van mensen die veelal zelf nog nooit een echt dier in de echte natuur hebben gezien.

De problemen met de PVV leggen de problemen van de gehele Nederlandse politiek bloot: partijen zijn al tijden geen 'partijen' of 'volksbewegingen' in de klassieke zin meer, maar vooral (actie-)organisaties. En als de bevolking dat allemaal zo erg zou vinden, dan had het Malieveld allang volgestaan met woedende burgerTs. Zolang dat niet gebeurt, gaat deze show door.

Krachtmeester | 17-11-10 | 11:01

Drs.. Gelul | 17-11-10 | 10:49 illuvatar | 17-11-10 | 10:41

Drie keer raden over welke PVV-erT dit gaat...

www.youtube.com/watch?v=1DHiR7sF5lc

eerstneukendanpraten | 17-11-10 | 11:00

@Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:54
En Sietze Fritsma die dan meteen z'n kans schoon ziet en Greet een vinger in de poeperT drukt.. Jaja.... :)

An die ARBEIT | 17-11-10 | 11:00

Balsaq | 17-11-10 | 09:53
En als je te weinig suiker in je koffie doet en daarom een kutdag hebt is het zeker ook de schuld van links ? Leer eens relativeren, zeurpiet.

Vage_eddie | 17-11-10 | 11:00

@1st Male Lesbian | 17-11-10 | 10:20
Beste mannelijke pot,
Het wordt tijd voor een -weggejorist en opgerot-,
De Sint zal Joris persoonlijk vragen,
U van deze weblog weg te vagen.
5 mooie vrouwen in plaats van aan de Sint te denken,
Hyvus is wat ik jou zal schenken.
Tot slot nog even wat wild geraas,
Digitale vrouwen bieden geen soelaas.
-
Geetz, Americo.

Sliptong | 17-11-10 | 11:00

beerpoes | 17-11-10 | 10:56
Zal niet meevallen om nog een Video2000 recorder te vinden.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 11:00

@stekelige | 17-11-10 | 10:57
doe niet zo dom, die is toch veel te druk met het uitzoeken van de kleding voor de trouwerij van neefje william. nee hoor, dit gedoe heeft greet echt helemaal aan zichzelf te danken. dat is al erg genoeg zonder allerlei complot-theorieën.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 11:00

@Frau Antje | 17-11-10 | 10:58
Hand voor je mond als je kucht...

stekelige | 17-11-10 | 11:00

Kun je nog meer vuilniszakken omdraaien 'geen stijl' of alleen die van de PVV? Ik zou haast vragen: wat schuift het?

Dropke | 17-11-10 | 11:00

Sportclub w.o.d.a.n.

SteveBiscuitje | 17-11-10 | 10:59

stekelige | 17-11-10 | 10:57 Dat zou wat zijn. "Willen ze mij afschaffen? Wacht maar!". Aldus de Majesteit.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 10:59

@ vliegende knorrepot 10:46. Kleven? Is Duyvendak ook in de kamer blijven zitten dan? Als je zo graag naar andere partijen wijst moet je het wel goed doen. GroenLinks deed het toen heel wat beter en netter dan de PVV nu.

bbbachstra | 17-11-10 | 10:59

Zoals verwacht maar het dient verder geheel te worden uitgespeeld. Heer Geert is nergens een democratisch leider gebleken, bang om de touwtjes te verliezen. Touwtjes reeds verloren en op blaren zitten.

Floris e Blancefloer | 17-11-10 | 10:59

En de grootste boefjes wonen in een paleis. Sinds het gedoogkabinet op het bordes heeft gestaan toont Bea haar lange armen om de PVV kaput te maken. En we weten allemaal dat het verleden van de koninklijke familie veel meer stinkt als het pissen door een brievenbus.

laagvliegert | 17-11-10 | 10:58

stekelige | 17-11-10 | 10:57

Tuurlijk, joh, het is een groot complot, met Bea als spin in het web....

brutus68 | 17-11-10 | 10:58

-weggejorist-

Valentino_Pussy | 17-11-10 | 10:58

stekelige | 17-11-10 | 10:57

*kuch*..

Frau Antje | 17-11-10 | 10:58

Reinaert | 17-11-10 | 10:56 Misschien is er wel zo'n verleden.
*wacht op het ontdekken van de video-opnames*

zeg maar jansen | 17-11-10 | 10:58

lanex | 17-11-10 | 10:55
Allen die je noemt zijn hier zo vaak verguisd dat je er deja-vu's van kreeg. Doe nou niet alsof GS links spaart. De tokkies van de PVV zijn nu eindelijk eens aan de beurt. Ze hebben er om gevraagd.

mokum4all | 17-11-10 | 10:58

Wel goed dat GS en Powned, zogezegd rechts, even hard is voor de rechterflank. Applaus!

ElMundoKapotio | 17-11-10 | 10:57

In de NL samenleving komen ook jokkebrokjes, CV-poetsers, kopstootuidelers enz. voor. Als je ze nou tegenkomt bij de PVV dan is daarmee het parlement tenminste een afspiegeling van het volk, dat vertegenwoordigd wordt. Een parlement van alle gezindten, zo hoort het toch? Onsportief om daar dan als een roedel hongerige wolven bovenop te springen.

JanRap | 17-11-10 | 10:57

Kan het zijn dat de AIVD is ingeschakeld door de monarch? Ik vind 't verdacht veel lijken op een revanche-act van die kant.

stekelige | 17-11-10 | 10:57

@brutus68 | 17-11-10 | 10:53
Wil je het echt weten? *gaat op zoek naar een oude tape*

beerpoes | 17-11-10 | 10:56

@brutus68 | 17-11-10 | 10:53

Ach, misschien heeft Fleur nog wel een escorttoekomst, wie zal het zeggen?

Als ik sommige reaguurders mag geloven geef ik haar in elk geval een redelijke kans.

Reinaert | 17-11-10 | 10:56

Elatktik, Duyvendak, Herfkens, Oudkerk en de hele linkse loopgravenoorlog is in volle gang.
GS doet er lekker een schepje bovenop! Hypocrisie alom.

lanex | 17-11-10 | 10:55

@sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 10:50
Zie je nou wel dat er aan beide kanten van het spectrum geen betrouwbaar volk te vinden is en dat sommigen ontzettend blijven hangen in links/rechts denken?

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:55

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:51
Hehe, skeem of the century.
Goed, werk. Later.

*out*

Ashtrey | 17-11-10 | 10:55

Democratuur | 17-11-10 | 10:49
Huilie huilie alert! Man, dit is toch entertainment? Als het over de PvdA of de CU was gegaan had ik me ook doodgelachen, maar bij de verongelijkte Law&Order-types van de PVV is het nog leuker.

mokum4all | 17-11-10 | 10:55

Had dit al zien aankomen. Blunders van De Mos en Brinkman waren hiervan een voorbode.

caspert79 | 17-11-10 | 10:55

@ Bigi Bana Boy

Prachtig plempsel en de waarheid als een koe.

Insure | 17-11-10 | 10:54

Duidelijk is wel dat Geerts ploeg getrokken wordt door gewone mensen... Als U en ik...
Wie is er perfect?
Het is geen politieke elite vol wazige wollige praatjes...
Dacht dat de meeste mensen ondertussen wel genezen zijn van hun grenzeloze adoratie aan de gevestigde politiek!
Hup Geert! Go on!

Henkei | 17-11-10 | 10:54

Barbabob | 17-11-10 | 10:53 Dit is geen pesten, dit is nieuws brengen, actueel nieuws.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 10:54

@An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:51 LOL
en dat greet dan in huilen uit barst, of nog mooier; dat de hele pvv fractie begint te matten. order, order!

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:54

@Smarties | 17-11-10 | 09:57
Nee, D66 is niet geboren uit haat maar om iets te kunnen veranderen. Iets wat begint met haat en rancune kan natuurlijk nooit iets moois opleveren. VVD,SGP en SP zijn ook mijn partijen niet, maar ze bedoelen het goed. PVV is alleen maar woedend.

DeeDeeCaten | 17-11-10 | 10:54

Frau Antje | 17-11-10 | 10:42 Nou, nee. Al Gore zit al een tijdje ondergedoken. Het gaat me meer om de stook en elektriciteitskosten.

Stroopdoos | 17-11-10 | 10:54

Stekker eruit, stekker eruit, stekker stekker stekker eruit!

GoedenMorgenDezeMorg | 17-11-10 | 10:54

Je zou bijna medelijden krijgen met Wilders..., what's next, het esortverleden van Fleur Agema?

brutus68 | 17-11-10 | 10:53

Piet_Snot | 17-11-10 | 10:51
Huilie huilie.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 10:53

@sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 10:50

Bot-Links dan weliswaar. Een soort SP maar dan anders, maar wel met een soortgelijke achterban qua intelligentie, motivatie, C.V. en omstreken.

Fijnzinnig-Links zal het nooit worden, da's voor de Femkes en de Peggolds.

Reinaert | 17-11-10 | 10:53

-weggejorist-

Barbabob | 17-11-10 | 10:53

Drs.. Gelul | 17-11-10 | 10:52 Sla 'm op z'n uitroepteken, deed ik ook al. ;-)

zeg maar jansen | 17-11-10 | 10:53

BlitzFlicker | 17-11-10 | 10:51 De partij is een afspiegeling van z'n kiezers. Dat is een natuurwet.

zeg maar jansen | 17-11-10 | 10:52

Slager de Bakker | 17-11-10 | 10:41
Rofl, wat de poppetjes hebben gedaan voordat ze bij de pvv kwamen is niet van belang, het beleid wat nu mogelijk is gemaakt, is het beste beleid sinds sinds.. wel uhh.. ooit eigenlijk. Het simpele feit dat de oppositie niets in te brengen heeft tegen het beleid, geen enkele steekhoudend argument heeft tegen de plannen van de regering en alleen maar kan proberen via het opgraven van wat vuiligheid de regering te laten vallen zegt al genoeg.
Er zal best wel nog meer te vinden zijn, zal ook best naar voren komen, laat ze dat maar lekker blijven doen.
Mijn stem blijft bij de pvv en kijkend naar het polletje, niet alleen die van mij...

repulse | 17-11-10 | 10:52

weetgeennick | 17-11-10 | 10:49

ach gut... verongelijkte kleuter:" Hunnie zijn ook stom" we wisten allemaal al dat we als burger genaaid worden door de regenten, maar een partij die beweert dat alles anders wordt blijkt procentueel gezien crimineler dan de mocroterrorjugend uit Gouda. Dat is zo mogelijk nog erger. Maar wijs jij maar naar de ander, kind.

Drs.. Gelul | 17-11-10 | 10:52

youtu.be/RwQP3tL6ba4

Ook nog wel toepasselijke tekst in zijn geheel...

Slager de Bakker | 17-11-10 | 10:52

gozahtje | 17-11-10 | 09:56
Bij de PvdA liepen er inderdaad ook een flink aantal rond maar die zijn bij mijn weten stuk voor stuk afgevoerd. En dat is wat Geert ook onmiddelijk had moeten doen en waarschijnlijk ook zal doen bij de volgende verkiezingen. Wat er momenteel speelt is pure partijpolitiek. Nu kamerleden de partij uitgooien zal leiden tot een LPF-achtige crisis en wellicht de val van het kabinet. Wat Geert daar van geleerd heeft is dat de PVV in dat geval de rekening van gepresenteerd zal krijgen, net als destijds de LPF zwaar heeft moeten boeten voor de val van het kabinet. En ook dat hij dan, ongeacht zijn mogelijke zetelwinst (want zo stupide is het stemvee wel), door de rest van de partijen genegeerd zal worden. Dat en alleen dat is de reden waarom hij nu niks wil/kan doen. Feit blijft dat er bruin straatvechterstuig in zijn fraktie is doorgedrongen die er met spoed uit moeten. En ik weet zeker dat Geert ze er ook uit zal zetten als de tijd daar is.

Verder moet de PVV achterban eens ophouden met huilie, huilie doen. Jarenlang schoppen naar alle andere partijen en met name de PvdA en nu niet kunnen incasseren ? Natuurlijk speelt de oppositie dit uit en laten we eerlijk wezen, de PVV had het niet anders gedaan. De PVV staat nu in het centrum van de macht en daar hoort bij dat je kritiek krijgt en scherp gevolgd wordt. Word volwassen en leer daar mee om te gaan. Bovendien is de kritiek in veel gevallen terecht. Straatvechters en vrouwenmeppers die anderen gaan vertellen over law and order ? Een buurterrorist die de mond vol heeft over Marokkaanse straatterroristen ? Laat mij niet lachen.

Bigi Bana Boy | 17-11-10 | 10:52

Jah Hoor nieuwe verkiezingen!!
Job for president!!! kuch-NOT-kuch!

Maar de pvv had zn sollicitaties iets beter moeten doen... Handig is anders!!

Überreaguurdert | 17-11-10 | 10:52

Ongelooflijk. Wat een mongolen club is de PVV. Maar goed, de PVV stemmer zal zich daar vast in herkennen.. Alleen jammer dat deze falers het fundament onder een verder prima kabinet laten wegvallen.

BlitzFlicker | 17-11-10 | 10:51

@Groenepuntmuts
Mag de VVD of moet ik op socialisten en/of groenhoaxers stemmen om mijn verheven intelligentie te demonstreren?

aardappelninja | 17-11-10 | 10:51

Gewoon een hetze van de AIVD tegen de PVV,
langzaam, dag-voor-dag, steeds een nieuwe roddel in de pers brengen.
(aivd zal na volgende verkiezingen dus wel afgeschaft worden...)

Piet_Snot | 17-11-10 | 10:51

Had Geert gisteren een vooruitziende blik toen ie het had over "Als ik er maar twee overhoud" of weet ie al meer en is het wachten gewoon op het loskomen van het nieuws?

zeg maar jansen | 17-11-10 | 10:51

@Ashtrey | 17-11-10 | 10:36
Kan je het je voorstellen? Bij het volgende debat begint ineens de hele kamer te grinniken en te proesten, om dan allemaal tegelijk naar dezelfde camara te draaien en te roepen:

" You' ve just been punked! "

Nu zal het bij veel klinken als : Joef djus bien punkt, maar goed...

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:51

Ze moeten het gewoon negeren en de oppositie in hun sop gaar laten koken..

notalien | 17-11-10 | 10:50

Zie je wel dat de PVV een linkse partij is.

sjaakdeslinksesul | 17-11-10 | 10:50

Wat ik helemaal mooi ga vinden is dat al dit rapaille na de onafwendbare instorting van de PVV hun wachtgeld de komende jaren vrolijk zal opstrijken. Of is er ook maar iemand die denkt dat hun 'idealen' verder gaan dan een grote bek hebben? Let maar op.

Trash | 17-11-10 | 10:50

Democratuur | 17-11-10 | 10:49
jankjank

Zuitschuip | 17-11-10 | 10:49

Andere tijden:
www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/09/...

PowNews Primeur. Jawel. Zometeen bij PowNed op Ned3 (22:45 uur) verklaart Geert Wilders op camera (Hilversums voor: er zijn beelden van) dat blogger Bert Brussen met rust dient te worden gelaten.

Frau Antje | 17-11-10 | 10:49

-weggejorist en opgerot-

weetgeennick | 17-11-10 | 10:49

Kijk daarom wilde Geert dus geen democratie in zijn partij.
Hij wist heus wel dat hij een stel rasmongolen onder de hoede had.
Zoveel had hij zelf ook nog wel ontdekt in zijn zaterdagmiddagklasjes.

Zuitschuip | 17-11-10 | 10:49

Begint een beetje zieke vormen aan te nemen dat bashen van PVV-ers door Geen stijl. Ik zou graag ook gewone artikels zien over dingen die wel leuk zijn.

Democratuur | 17-11-10 | 10:49

nog even en jan-kees heeft ineens weer heel veel tijd om met zijn android te spelen.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:47

Groenepuntmuts. | 17-11-10 | 10:43
"rechts en intelligente mensen gaan niet samen" typisch linkse arrogantie....
Al een reden om noooit links te stemmen ..

ron78 | 17-11-10 | 10:46

Toch doen die linksche spindocters het op de één of andere manier handiger:
de Fatimatjes, Duyvendakken, Aleidjes etc. kunnen de boel 24/7 besodemieteren en het gaat echt niet verder dan: 'Ik herken me hier niet in',
en ze blijven rustig kleven, en kleven, en kleven............

vliegende knorrepot | 17-11-10 | 10:46

@ellendigbestuur | 17-11-10 | 10:42
En dat was nou precies waarom de oppositie gisteren het debat heeft aangevraagd.
Hoe kun je met zo'n gedoogpartner nog een stabiel kabinetsbeleid voeren?
Daar heeft onze kersverse MP geen antwoord op gegeven. Ook Rutte heeft geen ruggengraat getoond. Hij is zo blij met het feit dat er e-i-n-d-e-l-i-j-k weer eens een VVD'er als MP staat. Dat is veel belangrijker. Macht corrumpeert!

borderliner | 17-11-10 | 10:45

Een boete in Hongarije staat ongeveer gelijk aan ' beschermingsgeld ' betalen aan de maffia. of een soort 'steekpenningbelasting ' dus niets aan de hand, doorregeren mensen !

Zuitschuip | 17-11-10 | 10:45

@G-unite | 17-11-10 | 10:08
Belofte maakt schuld, G-string!
*in agenda noteert*

stekelige | 17-11-10 | 10:45

De backbenchers van Geert zitten de PVV gewoon keihard kapot te lpf-en.

Melchior C Balthasar | 17-11-10 | 10:44

Als Geert's beleid nu reeds was uitgevoerd krijgt Lucassen een knieschot, wordt Sharpe teruggestuurd naar het criminele boevennest dat daarna wordt weggegeven aan Chavez en krijgt de Mos een minimale gevangenisstraf van twee jaar.

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:44

@Slager de Bakker | 17-11-10 | 10:41
mee eens; of dat men toch maar pvv blijft stemmen omdat er geen alternatief lijkt te zijn. maar goed, niets zo veranderlijk als stemvolk; één ramp en de uitslagen zien er ineens weer heel anders uit.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:44

De ellende is dat Het CDA in het zuiden gewoon weer opkrabbelt over de PVV heen door dit gedoe.

mokum4all | 17-11-10 | 10:44

Nu zag ik meteen al wat voor een flut partij dit was (tja, rechts en intelligente mensen gaan niet samen) maar ik mag toch hopen dat ook de andere reaguurders nu definitief naar een partij met echte standpunten en idealen over stappen.

Groenepuntmuts. | 17-11-10 | 10:43

de leugen regeert alweer!

westendorfer | 17-11-10 | 10:42

Strategie van VVD en CDA werkt. Dwing PVV tot verantwoordelijkheid. PVV blijkt lege huls. Nieuwe verkiezingen. PVV naar 1 zetel. CDA en VVD winnen. Alsnog stabiele regering rechtsmidden in 2012. Of is dit erg Machiavelli?

Mopperstein | 17-11-10 | 10:42

The Evil One | 17-11-10 | 10:40
De financieën van het land op orde aan het brengen.

Misschien moet die eerst z'n kabinet op orde brengen, in plaats van met een stel boeven te regeren. Straattuig wordt inderdaad van de straat gehaald, en ondergebracht bij de PVV. Daar wil je als stabiele partij zoals de VVD toch helemaal niks mee te maken hebben?

ellendigbestuur | 17-11-10 | 10:42

Stroopdoos | 17-11-10 | 10:40
Nou en of,
krijgt hij/zij ook nog Al Gore op 't dak.

Frau Antje | 17-11-10 | 10:42

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:19
Dat snap ik maar je interpreteert me verkeerd: ik bedoel dat de PVV-stemmer nu toch wel moet inzien dat ze gefaald heeft. Maar dat ze toch PVV blijft stemmen, omdat ze haar trots niet wil opgeven.

Slager de Bakker | 17-11-10 | 10:41

Dit laat helaas goed zien dat de overheid die wilders hoort te beschermen mensen bij hem in de buurt laat die later iets gedaan blijken te hebben ,het is wachten op een volkertje die ze toelaten.
Het lijkt net of de linkse kgb niks anders te doen heeft dan mensen uit te pluizen.
Of is dat het spel .Lekker dit gezeik levert alleen stemmen op!!!!!

ffwachtennog | 17-11-10 | 10:41

Ah, het gaat lekker door zo.
Prima! Nog meer bevestiging dat men de grote problemen in het land niet wil oplossen, maar liever de PVV bestrijd.

Creaguurder | 17-11-10 | 10:41

* om arme Geert te helpen, met vlugzout en defibrillator naar den Haag stuift*

Normpje | 17-11-10 | 10:41

@ Smarties | 17-11-10 | 09:57

LOL. Het is allemaal de schuld van de maatschappij, boehoeh!

Gesproken als een echte crimineel! Dank, beter had ik het niet kunnen illustreren.

7anPau1 | 17-11-10 | 10:40

LJBrinkhorst | 17-11-10 | 10:34
Varma was een psychotische mafketel maar nooit veroordeeld, niemand bedreigd/mishandeld en toch uit de kamer. En terecht.

mokum4all | 17-11-10 | 10:40

Zolang de laatste PVV'erT het licht maar uitdoet als tie gaat..

Stroopdoos | 17-11-10 | 10:40

ellendigbestuur | 17-11-10 | 10:38

De financieën van het land op orde aan het brengen.

The Evil One | 17-11-10 | 10:40

Beter signaal aan Geert om zijn partij eens goed te 'zuiveren' van alle rare kwiebussen kan hij niet krijgen, volgende keer ipv sollicitaties een talentenjacht starten genaamd 'So you think you can PVV'?

Klaas_Eindbaas | 17-11-10 | 10:40

Die eenmanspartij van Wilders moet toch eens gaan nadenken of zijn 'klasjes' systeem wel de juiste selectieprocedure is. Benieuwd wat voor types er zich voor de statenverkiezingen aanmelden. Wat een malloten (incl. de kiezers).

Gezellig! | 17-11-10 | 10:39

@iter | 17-11-10 | 10:30
Staat er in mijn post dat ze links gaan stemmen? Heb ik niet geschreven hoor? Hoewel het me niet zou verbazen als de PVV minder stemmen zou krijgen en het CDA bijvoorbeeld veel meer.
Ik denk echter eerder dat mensen NIET gaan stemmen omdat ze andermaal hebben gezien en gehoord dat de politiek STINKT!! Of heb je gisteren het debat in de Tweede Kamer niet gevolgd? Het was een aanfluiting. Lucassen is blijven zitten omdat anders de 'meerderheid' voor het gedoogakkoord om zeep zou worden geholpen. Als de meerderheid 77 of 78 zetels was geweest, had Lucassen niet meer bij de PVV gezeten. Het is een vies en vuil politiek spel geweest. Iets waar de PVV zo op tegen is, als het om de linkse kerk gaat dan hè?, maar nu doet ze daar rustig aan mee.

borderliner | 17-11-10 | 10:39

@LJBrinkhorst | 17-11-10 | 10:34
dat is dus precies vanaf nu het probleem met de huidige pvv; dit argument kan altijd gebruikt worden om ze de mond te snoeren. over geloofwaardigheid gesproken.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:38

Ik voel lichte compassie met gestingeerd man ir.drs. Gom A. van Strien, lijstduwer van de PVV www.pvv.nl/index.php/fracties/kandidat...
Prachtige carrière, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, en lid van de PVV.

titsme | 17-11-10 | 10:38

Brekend!

Fleur Agema is stiekem een enorme negerT!

Meer volgt....

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:38

Rutte verdient sowieso beter dan die blonde leugenaar als politiek partner, VVD waar ben je mee bezig?

ellendigbestuur | 17-11-10 | 10:38

Ik begin een beetje PVV-moe te worden.

FlesjeFanta | 17-11-10 | 10:38

Weer een bewijs dat onze overheid tjokvol randdebielen en machtswellustige types zit. Alle andere partijen hebben over de jaren heen toch ook bewezen minimaal net zo erg te zijn.

gozahtje | 17-11-10 | 10:37

watsinneneem | 17-11-10 | 10:36

Dat weet toch iedereen! Hij heet in het echt Kiert Wheelders. Toch?

eerstneukendanpraten | 17-11-10 | 10:37

Henk en Ingrid zullen vast erg blij zijn met hun uitgebrachte stem op de meest instabiele partij van de afgelopen 5 jaar.

ellendigbestuur | 17-11-10 | 10:37

Kan men ook een keer groenlinks screenen... kijken wat daar allemaal boven komt drijven

gilygil | 17-11-10 | 10:37

medusa324 | 17-11-10 | 10:35

Forget it, de VVD is voor de EU, oftewel vóór massa-immigratie.

Worstjes | 17-11-10 | 10:37

@ medusa324 | 17-11-10 | 10:35

Denk eerder dat een hoop boze proteststemmers zich helemaal van de politiek zullen afkeren.

Trash | 17-11-10 | 10:36

LJBrinkhorst | 17-11-10 | 10:34
Die is direct -weggejorist-. Had Geert ook moeten doen.

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:36

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:30
Het is wachten op de nieuwe Ralph Inbar (Frans Bauer) van bananenspliT, om het volk te melden dat ut allemaal een grappie is.

Ashtrey | 17-11-10 | 10:36

@iter | 17-11-10 | 10:30
/Aluhoofddoekje op
Kiek, het is gewoon duidelijk dat al deze schuinmarcheerders ( leuk hè, hoge laarzen... ) infiltranten zijn van de VVD, die nu de PVV compleet af gaan breken en met deze extra stemmen voor Rutte ervoor gaan zorgen dat de VVD de enige partij in 0031 wordt! VVD WTF FTW GVD!
/aluhoofddoekje af

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:36

Laatste nieuws: Geert schijnt helemaal geen Geert te heten!

watsinneneem | 17-11-10 | 10:36

Als de VVD vanaf nu een stevig en goed immigratiegeluid á la Bolkestein te laten horen, kunnen ze de aankomende verkiezingen de hele PVV leegeten. En daar hoeven we dan niet rouwig om te zijn.

medusa324 | 17-11-10 | 10:35

Oeps, vergat ik nog de grootste freak die er in de Nederlandse politiek heeft rondgelopen:

Tara Singh Varma: mensen oplichten met de leugen dat je terminaal ziek bent.
Nee Femke, jouw partij heeft recht van spreken...

LJBrinkhorst | 17-11-10 | 10:34

@LJBrinkhorst | 17-11-10 | 10:30: De PVV is dus gewoon oude politiek. Oude wijn in nieuwe zakken.

Melchior C Balthasar | 17-11-10 | 10:34

De man met de hoed | 17-11-10 | 10:32
Niet de jouwe hoor,
dat moge duidelijk zijn.

Frau Antje | 17-11-10 | 10:34

update link is deaud!

geouwehoer | 17-11-10 | 10:33

Sinds kort kan ik Politiek 24 ontvangen via mijn kabelboer. Geweldige TV gisteravond! Alleen kan iemand die Peggold eens een keer wegjorissen, wordt heel erg moe van die man... En Femke die nog even de hand in eigen boezem stak, knap hoor!
*ook hand in Femke's boezem steken wil*

eerstneukendanpraten | 17-11-10 | 10:33

de update link werkt niet. Daar moet nog een l achter.

polt | 17-11-10 | 10:33

Frau Antje | 17-11-10 | 10:27

Oeps...

De man met de hoed | 17-11-10 | 10:32

Boeiend... Waar blijven nou de naaktfoto's van Fleur? Die móet toch ook iets hebben gedaan zou je zeggen en ik hoop dat het zich in de pr0nsferen heeft afgespeeld.

sjaakdaak | 17-11-10 | 10:32

In ieder geval kunnen we wel stellen dat de connectie tussen partij en achterban bij de PVV erg hecht is. Hoezo een kloof tussen volk en politiek? PVV, voor en door proleten.

Trash | 17-11-10 | 10:32

-weggejorist-

tapped | 17-11-10 | 10:32

Aandikken van je cv wordt zelfs aanbevolen op verschillende sites.

rivier84 | 17-11-10 | 10:31

Dion Graus slacht halal voor de zwarte markt.
Superior Bastard | 17-11-10 | 10:28
LOL!

mokum4all | 17-11-10 | 10:31

Ik dik mijn cv ook aan en uit onderzoek van monsterboard blijkt dat 30% van de Nederlanders dit doet.

rivier84 | 17-11-10 | 10:31

Hij deed een Charles Schwietertje.

BroodenSpelen | 17-11-10 | 10:31

Watler | 17-11-10 | 10:28
Ja, van de vriendelijke grapjas Geert voor de roze microfoon was niet zo veel meer over. Je vraagt je af waar Geert zijn oneliners nu vandaan gaat halen.

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:31

-weggejorist-

dondermuis | 17-11-10 | 10:31

-weggejorist-

tapped | 17-11-10 | 10:30

@Ashtrey | 17-11-10 | 10:25
* Gooit stok weg *
Nee maar kom.... Het is toch te maf voor woorden allemaal? Ik snap wel dat het moeilijk was voor Greetje om kundige Leute om zich heen te verzamelen, maar als dit het beste was dat hij kon vinden vraag ik me af WAAR hij heeft gezocht!

Het adressenbestand van een reclasseringsbureau, lijkt me op dit moment het meest waarschijnlijk.

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:30

borderliner | 17-11-10 | 10:25

geloof je echt dat al die mensen die niet meer op de PVV gaan stemmen naar links gaan ? denk toch eens eerst na voordat je onzin post. PVV->VVD ...

iter | 17-11-10 | 10:30

Wijnand Duyvendak
Sam Pormes
Ali Lazrak
Krista van Velzen
Harry van Bommel
Charles Schwieters
Willem Aantjes

en ja:
Philomena Bijlhout
Richard de Mos
Lucassen
Sharp

Onnoemlijk veel localo's (Elatik o.a.).
Maar ook illustere politici naar wie door heel Nederland nog scholen zijn vernoemd:

Troelstra
Nieuwenhuis

Of die Nederland tot op het hoogste niveau vertegenwoordigenden:

Eveline Herfkens

Ja beste mensen, er is geen zo koe zo bont of er zit wel een vlekje aan. Wel typisch dat Geecht zoveel van dat gespuis zijn partij heeft in laten glippen.


LJBrinkhorst | 17-11-10 | 10:30

-weggejorist-

tapped | 17-11-10 | 10:30

-edit hebben we voor je gedaan. Doei! -

talio | 17-11-10 | 10:29

Krachtmeester | 17-11-10 | 10:27
Whehehehe. * koggie over toetsenboord *

Ashtrey | 17-11-10 | 10:29

Sliptong | 17-11-10 | 09:59 Hulde!
Ik zie menig in GeenStijl 'teleurgestelde' reactie, en gisteren was Geert opeens ook niet meer zo erg vriendjes me Rut. "Ik geloof niet dat we nou door moeten gaan met PVV-bashing". Kijk, dàt is nou jezelf laten kennen.. alsof een nieuwsprogramma bepaald nieuws maar niet moet brengen, omdat het met de politieke kleur van het lijdend onderwerp sympathiseert. Dat zouden pas VARA tactieken zijn.

Watler | 17-11-10 | 10:28

kapotte_stofzuiger | 17-11-10 | 10:27
Dion Graus slacht halal voor de zwarte markt.

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:28

Toch maar wel P.V.V. stemmen in maart, gewoon om te pesten..

Worstjes | 17-11-10 | 10:28

Had zojuist de heer Links aan de telefoon.
Hij liet weten dat hij inderdaad achter de hetze zat en sowieso de schuld voor alle ellende zou moeten krijgen.

Krachtmeester | 17-11-10 | 10:27

"De Ondernemer" rookt

Elduck | 17-11-10 | 10:27

De man met de hoed | 17-11-10 | 10:26
Leugendetector geactiveerd?

Frau Antje | 17-11-10 | 10:27

Ben normaal niet zo van de kluchten, maar de pvv maakt het genre weer interessant.

marcelr | 17-11-10 | 10:27

Wat wordt straks de grote finale:
-Fleur Agema blijkt als studente een bijbaan als callgirl te hebben gehad
-Sietse Fritsma heeft stiekem een dubbel paspoort
-Raymond de Roon heeft zijn lidmaatschap van de NCPN nooit opgezegd
-...

kapotte_stofzuiger | 17-11-10 | 10:27

De server rookt.

Mike Oxlong | 17-11-10 | 10:27

@poepkop | 17-11-10 | 10:00: Wat wil je daarmee zeggen? Dat de PVV gewoon een rechtse PvdA is?

Melchior C Balthasar | 17-11-10 | 10:26

Linkie update nie werke nie...

De man met de hoed | 17-11-10 | 10:26

@update
Nog meer poep wat uit de PVV put komt!
Ik wacht op de volgende update. *zich graag verrassen laat*

Dus toch.. | 17-11-10 | 10:25

GS+veel, eindelijk weer. Ik heb zowaar vertrouwen in Rutger dat Powned naar alle kamerleden kijkt.

mokum4all | 17-11-10 | 10:25

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:22
Waf waf waf!

Ashtrey | 17-11-10 | 10:25

Het zijn linkse infiltranten die Geert in het O-tje willen nemen!
Mark Rutte vindt het nog steeds enorm stabiel allemaal....
Moet we hem nu ook geloven als hij zegt dat hij het beste voorheeft met Nederland?

Klokkie | 17-11-10 | 10:25

Laat maar komen die PS verkiezingen. Die meerderheid in de Eerste Kamer gaat er niet komen op deze manier. Daar gaan de wetten die nodig zijn om het beleid van Bruin 1 vorm te geven. Ben ik trouwens niet rouwig om.

borderliner | 17-11-10 | 10:25

Je ziet Geert gewoon grijs worden. De enige blije PVVert vandaag is Lucassen. Solidair als ze zijn halen de Mos en Sharp sergeant Feuteneuyker uit de vuurlinie.

Mike Oxlong | 17-11-10 | 10:24

Fantastisch zoals Geen Stijl de PVV fileert. Elke dag pakken ze weer een kamerlid bij zijn lurven en schudden net zo lang totdat ze iets hebben. Bij de meesten hoeven ze niet eens erg lang te schudden.

Veenkolonie | 17-11-10 | 10:24

Een krasje is geen bezwaar tegen kamerlidmaatschap. Over je verleden liegen ligt lastiger. Een ander afbranden gaat dan niet meer.

VictorF | 17-11-10 | 10:24

Zelfs nick vindt het een beetje veul worden. Wellicht goed advies van Valentijn Schuinsmaa | 17-11-10 | 10:22

nick the prick | 17-11-10 | 10:24

kapotte_stofzuiger | 17-11-10 | 10:21
Lol. "Dirt is in the eye of the beholder"

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:24

En nu doorpakken Geert!

Rob van Roos | 17-11-10 | 10:24

1st Male Lesbian | 17-11-10 | 10:20
Een werkelijk GROOTS gedicht! Prachtig!

Krachtmeester | 17-11-10 | 10:24

Kunnen we ook voor dit de schuld aan LINKS geven? Wordt nu wel erg ongeloofwaardig. Op zich vind ik dit soort zaakjes niet echt een probleem, maar als de PVV zich bij andere partijen hard opstelt, maar als het om zich zelf gaat het er bij laat zitten, dan vind ik het maar een trieste zaak. De PVV zou niet ten koste van alles het kabinet moeten steunen; ze maken zich niet geloofwaardig als er geen gepaste actie wordt ondernomen tegen zaken die niet door de beugel kunnen. Dit geval van De Mos is jammer, maar nog overkomelijk (hoewel in het verleden een Staatssecretaris is afgetreden omdat ie zei dat ie een drs titel had, wat niet zo was). Dat 'geval Lucassen' kan écht niet door de beugel en Lucassen had de eer aan zich zelf moeten houden. Maar ja, makkelijk geld verdienen en hij doet hetzelfde en nog erger wat PVV aan linkse partijen verwijt: in het pluche blijven zitten. (En ik begrijp heel goed dat het moeilijk voor Geert is om een grote partij te leiden. Er zitten altijd rotte appels tussen en die worden nu onder een vergrootglas gelegd. Misschien heeft de door Brinkman gewenste democratisering van de partij een reinigende invloed.)

Willem4246 | 17-11-10 | 10:24

Kabinet laten vallen, nieuwe verkiezingen, ietsje minder PVV'ers maar wel beter beheersbaar allemaal. Je start ook niet vanuit het niets een bedrijf van 25 medewerkers. BAM! Da werkt zo nie jonge.

Valentijn Schuinsmaa | 17-11-10 | 10:22

@Kruiddamp | 17-11-10 | 10:07
Jaha, dat heeft hij eigenhandig voor mekaar gekregen....
Loel toch niet zo slap! Wanhopig zoeken naar iets wat je de man WEL toe kan schrijven....

Het hele clubje bij mekaar doet qua charisma niet onder voor een roedel schurftige Rottweilers, met een wel goed verzorgde golden retriever voorop.
Dat Greet z'n vrinden niet veel soeps waren was me al duidelijk, maar dit...

An die ARBEIT | 17-11-10 | 10:22

@Superior Bastard | 17-11-10 | 10:19
Dat klinkt heel erg vies.

kapotte_stofzuiger | 17-11-10 | 10:21

Commentaar van Sharpe@update
"Nee, helemaal niets van waar, ik snap niet waar je dat vandaan haalt"

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:21

@ Sliptong | 17-11-10 | 10:03
Sliptong, wat zit je nou te zeuren?!
Je begint langzamerhand echt flink uit je bek te meuren.
De hele familie praat al vanaf het begin van het jaar over wie ik zal loten,
Iedereen hoopt op zichzelf, omdat ik wel wat leukers verzin dan die knalharde pepernoten.
Ik zal aan je denken als ik met 5 mooie vrouwen Sinterklaas vier en jij uit verveling hier een beetje reaguurt,
Als je wilt mag je trouwens ook wel langskomen hoor, het is bij mij vast veel gezelliger dan bij jou in de buurt.
Laat het maar even weten want dan sein ik het paard van Sinterklaas even in,
Met hem / haar kan je ook een hele leuke avond hebben in het kader van een leuke vriendin.

Kusjes, Sint en Piet

1st Male Lesbian | 17-11-10 | 10:20

Op z'n minst is GS niet partijdig. En deelt daarmee mijn opvattingen dat alle politiek zieke shit is, die ijdeltuiterige gestoorden als een magneet aantrekt.
In die zin zou 1 partij genoeg moeten zijn, i.p.v. 15 partijen die allemaal meer van hetzelfde zijn
*gaat even nadenken over de implicaties van het zojuist gezegde*

Aktivist | 17-11-10 | 10:20

@Frau Antje | 17-11-10 | 10:07
LOL

Tante Kaatje | 17-11-10 | 10:20

Als we dan toch steeds wijzen naar andere partijen. Hoe deed GL dat toen Duyvendak onder vuur lag? Niet veroordeeld maar wat hij had gedaan kon niet. Het werd uit de fractie gezet. Hoe moeilijk kan het zijn. Maar nee hoor de PVV houdt iedereen de hand boven het hoofd. Slaan, kopstoten, intimideren, ontucht, liegen en bedriegen. Voor minder dan de helft willen ze een Fins scooterklootzakje een enkeltje Marokko geven maar kamerleden kunnen gewoon blijven zitten. Nederland kan zoveel beter. Helaas niet met de PVV.

bbbachstra | 17-11-10 | 10:20

De kandidaten zijn gescreend op elasticiteit ipv kwaliteit en integriteit.

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:19

@Slager de Bakker | 17-11-10 | 10:17
nee niet zijn kiezers, die dachten echt dat er wat zou veranderen. dat verwijt ik greet ook zo; roepen dat je het allemaal anders gaat doen, maar als het er op aan komt, precies dezelfde trucjes toepassen ( glas, plas, was)

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:19

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:16
Schoolhoofd was idd te moeilijk; daarom is ie maar Kamerlid geworden!

MorkieMork | 17-11-10 | 10:19

Veel mensen vinden dat Geert "nog maar 4 jaartjes nodig heeft" of "vindt je het gek dat hij niet is gaan regeren". Ik snap dit niet, hij is al jaren bezig zijn partij op te bouwen! In die tijd kan hij wel met ideeen komen, toespraken houden.. maar waarom geen mensen om hem heen zoeken?? Hij heeft hiervoor al jaren de tijd gehad!
Eerst het gedoe over die spike en nu CV vervalsing. Dit is echt te genant voor woorden! Een klein telefoontje naar die basisschool was genoeg geweest.
Hoe kun je in iemand vertrouwen een land die in de top 20 staat van rijkste landen ter wereld in orde te krijgen, als hij niet eens in staat is een partij te runnen?
Dit hele media gedoe is zoiezo erg gericht om de PVV kapot te krijgen.. maar je moet wel rekening houden: dit zijn allemaal zaken waarbij een beetje capabel journalist binnen 10 minuten achter kan komen. Een paar telefoontjes naar een oud werkgever is al genoeg..

Moskovitz v.d.Duivel | 17-11-10 | 10:19

er mist een 'l' in het linkie van de Update.

atb | 17-11-10 | 10:18

-weggejorist-

Bubble Bobble | 17-11-10 | 10:18

Inmiddels:

HTTP Error 404

kwaadwillende user | 17-11-10 | 10:18

'Niks aan het handje' mensen, gewoon doorlopen!

titsme | 17-11-10 | 10:18

-weggejorist-

zand.kasteel | 17-11-10 | 10:18

Ik snap niet dat je nu nog redeneert naar nieuwe kansen voor de heer Wilders, dit is niet alleen hoe de politieke partij PVV in elkaar steekt, maar zo steekt het hele gedachtegoed van de heer Wilders in elkaar.
Is het een trots waarvan men het falen niet durft te erkennen? Ik herken het bij kleine kinderen: niet willen toegeven, omdat het je trots schaadt, dat een boterbabbelaar lekker is, omdat je eerder zei dat het niet zo was. En daarom blijf je maar onnozel bij je eerste standpunt.
De heer Wilders heeft gefaald, zijn kiezers ook.

Slager de Bakker | 17-11-10 | 10:17

De Mos:"Ik heb allerlei opdrachten moeten doen en met bloed, zweet en tranen al mijn diploma's gehaald".
Als dat zo veel moeite kostte, is het niveau van schoolleider voor hem waarschijnlijk ietsje te hoog gegrepen.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:16

nogeentjedan | 17-11-10 | 09:54
En weer een nieuwe ontwikkeling in de soap.. Ben erg benieuwd wat vanavond de cliffhanger gaat zijn om ons morgen weer te boeien.. 1 ding is zeker, een kijkcijferkanon wordt het!
Graag een orginele naam voor de politieke soap rondom de PVV.

Dus toch.. | 17-11-10 | 10:16

@Melchior C Balthasar | 17-11-10 | 10:12
Oh dear ... bloed, zweet en tranen in de hel die HBO heet?

Dikr | 17-11-10 | 10:16

Wat een gezeik over de "hetze van links".
Dat zou toch niet uit moeten maken als je gelooft in je eigen gelijk.

Varkensjuin | 17-11-10 | 10:14

ChillBill | 17-11-10 | 10:12
PVV is inmiddels oppositie.

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:14

Van al Geerts kwaliteiten lijkt het me duidelijk dat potentiële kandidaten screenen daar niet bij hoort.
Het wachten is op Hero die weer wat stoms gaat zeggen op een fout moment en de boel rolt vechtend over straat. Sharp en Lucassen voor op ...
.. en "schoolhoofd" de Mos mag strafwerk uitdelen.

Mike Oxlong | 17-11-10 | 10:14

@ Sacha_A | 17-11-10 | 10:00
Als jij eenieder, die werkzaam is in het bedrijfsleven en de zaken tijdens z'n sollicitatie mooier heeft voorgesteld dan op basis van feiten gerechtvaardigd is, een euro zou moeten geven, ben je subiet failliet. Er wordt o-v-e-r-a-l gejokkebrokt. Dat is op zich niet zo schokkend, al vind ik 't wel een teken van zwakte als je meent te moeten jokken om voor een bepaalde baan in aanmerking te komen. Dat dan weer wel.

baba4oog | 17-11-10 | 10:13

Volgens Rutger is PowNed momenteel iedereen in de 2e kamer aan het screenen, dus waarschijnlijk komt er nog wel meer peop aan het licht de komende tijd.

Jammer voor Greet dat sommige gasten uit z'n ploeg niet helemaal geciviliseerd zijn. Jammer ook dat die gasten eruit tyven niet makkelijk is ivm zetelbehoud en wachtgeld.

Capy | 17-11-10 | 10:13

Kapitein Stijlvol | 17-11-10 | 10:10
LOL.

gozahtje | 17-11-10 | 10:13

Fatima Elatik keert terug in het bestuur van stadsdeel Oost!!! Oh sorry.... verkeerde topic...

ledzeppelin | 17-11-10 | 10:13

@Smarties | 17-11-10 | 09:57
En D66 had geen stigma, waardoor je als "gewone burger" er eigenlijk niet voor uit kon komen dat je op ze had gestemd.
Nu wel trouwens, maar dat terzijde.
Je moet zeer sterk in je schoenen staan om namens de PVV in de TK te durven gaan zitten, of gewoon overal schijt aan hebben. De vijver waar GW de beste mensen uit moest vissen zal wel niet overbevolkt zijn geweest.

Op GeenStijl roepen dat je PVV gestemd hebt, cq. dat je achter Geert en zijn ideeën staat is niet zo moeilijk, dat is anoniem. Maar om dat nou ook openlijk te doen, is een stuk minder makkelijk.

Tante Kaatje | 17-11-10 | 10:13

"De Mos bevestigde gisteravond tegenover De Volkskrant hij nooit schooldirecteur is geweest: 'Maar als ik het ambieer, zou ik het kunnen zijn. Ik heb een tweejarige opleiding gedaan tot schoolleider in het primair onderwijs. Ik heb allerlei opdrachten moeten doen en met bloed, zweet en tranen al mijn diploma's gehaald. Daar kunt u een kopie van krijgen." "

Melchior C Balthasar | 17-11-10 | 10:12

Als ondernemer kun je je met een beetje bedreigen, een beetje hard praten, intimideren, wat smeergeld, (Shell, Nigeria) je overal nog wel uit wringen. En ben je nog een held ook. Gelukkig is dat als minister iets moeilijker en komen de feiten op tafel. Ik zou zelf niet graag discusseren met iemand die je voor het minst geringste op je bek slaat.

vermeder | 17-11-10 | 10:12

Met zulke kamerleden heb je geen oppositie meer nodig.

ChillBill | 17-11-10 | 10:12

@ PVV-fans. Stop AUB met jullie gejank, dat begint nu wat genant te worden. Wat de Mos heeft gedaan is LIEGEN. Iemand dat dat doet bij zn Asielprocedure moet volgens de PVV direct het land uit worden gezet. Wat terecht is. Dus Geert: doe je plicht en hou grote schoonmaak. Ook al blijven er maar 2 over. Op deze manier komt het ook niet goed.

Comrade | 17-11-10 | 10:12

Misschien, heel misschien biedt een nieuwe partij een kans op een nieuwe politiek.
Wat alleen niet meer gaat lukken is 'out of the blue', zonder ervaring de blitz maken en de heilstaat optakelen. Maar ik ben wel blij dat dat nu eindelijk goed is aangetoond. Je zou anders maar blijven denken, 'ons gaat dat in een keer, zonder voorbereiding of studie gewoon lukken....'.

Einde van de Domheid | 17-11-10 | 10:12

Zuitschuip | 17-11-10 | 10:09
Ja, al vanaf het begin. Met als hoogtepunt "kopvoddentax".

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:12

ja, bij links zitten ook veel foute figuren, maar dat wisten we toch al?. *zucht*.
maar hoe is het mogelijk dat greet zò veel foute typetjes zonder screening toe laat in zijn clubje? ik zie hem nog zitten tijdens die voorstel-avond; het leek wel school-cabaret. dat was eigenlijk al een teken aan de wand.

Laura Ingalls | 17-11-10 | 10:11

-weggejorist-

3 hoog in Mexico | 17-11-10 | 10:10

Lol@G-unite | 17-11-10 | 10:08

Superior Bastard | 17-11-10 | 10:10

Hulde voor GeenStijl trouwens voor het niet ontzien van de PVV! (zou ook wat zijn anders...)

Piet_Puk | 17-11-10 | 10:10

Ach ja, hij had het 'geweest kunnen zijn'. Daarom prijkt er bijvoorbeeld op mijn CV koning van Noorwegen. Gewoon, omdat het kan.

Kapitein Stijlvol | 17-11-10 | 10:10

Causa Sui | 17-11-10 | 10:01

Haalt ook mooi de zweefteven en draaikonten uit het electoraat. Dit keer Greet, volgende keer toch maar weer Cohen, hoeven we niet zulke figuren.

The Evil One | 17-11-10 | 10:10

steelt die mafketel zijn debatten uit de reaguursels van GS ?

Zuitschuip | 17-11-10 | 10:09

Het is allemaal de schuld van de massa immigratie.

gozahtje | 17-11-10 | 10:09

Karel Kruizenruiker | 17-11-10 | 10:03
Nu begrijp ik waarom de PartijVanVandalen het BTW-tarief op podiumkunsten wil verhogen, ze zijn bang voor alle grappen die cabaretiers maken over de PVV-malaise.

overdrijfnietzo | 17-11-10 | 10:09

In 2011 gaan we de SP en GroenLinks pluggen.

G-unite | 17-11-10 | 10:08

@poepkop 10:00

niet zo kinderachtig naar anderen wijzen, "dreinend: ja maar japie heeft ook...".
als je geschoren wordt moet je stilzitten en niet zeuren. fantastische soap dit kabinet, never a dull day... and more to come.

ben nuchter | 17-11-10 | 10:08

Tjesus, blijkbaar is deze proleet wel onderwijzer geweest. Nou begin ik ook al te begrijpen waarom het onderwijs in Nederlander er zo belabberd voorstaat.

medusa324 | 17-11-10 | 10:08

Ik mag die Richard de Mos wel. Zonder hem was nu heel Nederland verplicht gesteld thuis een foto van Al Gore aan de muur te hebben!

Kruiddamp | 17-11-10 | 10:07

Maaarr, de poppenkast is wel sensationeel verbeterd sinds de verkiezingen.
*splinterhokje inkleuren wil*

hallevvezool | 17-11-10 | 10:07

poepkop | 17-11-10 | 10:00
Hou toch op met je vingertje wijzen naar anderen: Ja maer die ... !
Tuurlijk klopT ut, maar nu even niet ter zaken doende.

Ashtrey | 17-11-10 | 10:07

moet het nou echt stuk?? op deze manier hebben ze voorlopig nog geen tijd om ook maar iets te regeren

macflipper | 17-11-10 | 10:07

Kunnen we een poll maken over hoeveel wachtgeld er uitgekeerd gaat worden aan ex PVV-ers op, laten we zeggen, 22 juni 2011 ?

Skyeisthelimit | 17-11-10 | 10:07

Excuses voor de dubbelpost, ik moet zelf ook niet zoveel zuipen natuurlijk......

*** Er nog maar een bak koffie tegenaan gooit ***

Reinaert | 17-11-10 | 10:07

@Rechtse Populist | 17-11-10 | 10:02
Heb je ook zo'n moeite met zelf-kritiek?

Dikr | 17-11-10 | 10:07

Gaat hard:P Valt me op dat de PVVers nu niet meer leuk willen doen voor de camera nu dat Powned journalistiek verricht die hen niet zint.

Jaimy Fox | 17-11-10 | 10:07

Hey,
GeenStijl doet een TeunvanhetTuinpad;
tien op een rij.

Frau Antje | 17-11-10 | 10:07

Zit niets anders op; nieuwe verkiezingen.

vermeder | 17-11-10 | 10:07

@ Balsaq | 17-11-10 | 09:53

Hoezo Linksch? Waren het PvdA'er die Grauss hebben opgestookt zijn zwangere vriendin klop te geven? Waren het Groenlinksers die Hernandez een duw gaven zodat ie met zijn hoofd tegen een ambtenaar opbotste? Was het een SP'er die een biertje teveel voor Hero tapte? Was het een Indymedia'er die de urine van Lucassen stiekem opving tijdens het pissen en het bij de buren door de brievenbus goot terwijl ze en passant ook nog even een gehoorapparaat kapot tikten? Een D66'er die de Hongaarse rechtbanken infiltreerde? Was het weer dat verdomd linkse publieke Powned dat Sharpe.. oh wacht.

Naj-Treb | 17-11-10 | 10:06

jokkie doen op je cv... ik zeg baldadigheid!

ik ga even tien toontjes lager zingen....

stuurmann | 17-11-10 | 10:06

-weggejorist-

Reinaert | 17-11-10 | 10:06

Daaaaag kaalkopjes, voel je maar lekker gekwetst door de tendentieuze items over het Proleten Verbond Venlo, veel plezier op stormfront.

kapotte_stofzuiger | 17-11-10 | 10:06

@Karel Kruizenruiker | 17-11-10 | 10:03

Ik maak me meer zorgen over het alcoholpercentage van het modale PVV-kamerlid.

Reinaert | 17-11-10 | 10:06

En ook dit gaat goedgepraat worden door enkele GS recreanten

Skyeisthelimit | 17-11-10 | 10:05

Deze dagen moeten toch wel GeenStijl's finest hour zijn! En fijn dat het met de PVV is...

DeeDeeCaten | 17-11-10 | 10:05

Och wat zielig die PVV aanhangers die de hand gewoonweg niet in eigen boezem kunnen steken. Ongeacht de fouten die aan het linker perspectief worden/zijn gemaakt, moet er nu toch eindelijk weleens een belletje gaan rinkelen.

Ik vind het niet eens vermakelijk meer, ik heb medelijden..

I told you so?

coolnation | 17-11-10 | 10:05

Haarkopje | 17-11-10 | 10:02

Dankzij Geenstijl? Je bedoelt dankzij de professionele screenings van de PVV? Een medium de schuld geven van acties waar verscheidene PVV-Kamerleden zelf schuld aan hebben.

KayCee | 17-11-10 | 10:05

@Superior Bastard | 17-11-10 | 10:02
LOL.

Sliptong | 17-11-10 | 10:04

Ik weet niet wie de oudejaarsconference doet, maar de gene die het doet heeft aan 1 avond nooit genoeg. Zit er op het PVV theater nu 6% of 18% btw ?
vragen vragen vragen

Karel Kruizenruiker | 17-11-10 | 10:03

@1st Male Lesbian | 17-11-10 | 09:59
Als dat jouw 5D niveau is, heb ik medelijden met diegene(n) die jij geloot hebt.

Sliptong | 17-11-10 | 10:03

Het blijft toch een afspiegeling van de maatschappij he, die PVV.
Wie is de volgende?

Multiflauwekulti | 17-11-10 | 10:03

Begint nu te vervelen met al die PVV figuren waar iets op aan te merken is. ja het is een zootje maar dat was al bekend. Tip voor boze PVV stemmers: Meld je aan als kamerlid (ze nemen iedereen daarvoor aan) voor de komende verkiezing of stem voortaan VVD en bespaar je de vele " schandaaltjes "

DutchEmperor | 17-11-10 | 10:03

poepkop | 17-11-10 | 10:00
GS heeft in de afgelopen jaren ongeveer 30 miljoen artikelen over de PvdA en mevrouw Elastiek geschreven, dus waar zeur je over?

Krachtmeester | 17-11-10 | 10:03

Balsaq | 17-11-10 | 09:53
Jij mist echt iets. Geeft niks, straks gewoon PVV stemmen en we kunnen ook lachen om de nieuwe 1e kamerleden.

mokum4all | 17-11-10 | 10:03

-weggejorist en opgerot-

Rechtse Populist | 17-11-10 | 10:02

@staaf86 | 17-11-10 | 10:00

Over leden van andere partijen zijn hier in de afgelopen jaren al voldoende topics voorbij gekomen. Maar die heb je dan kennelijk "even" gemist....

@poepkop | 17-11-10 | 10:00

Idem voor jou.

Reinaert | 17-11-10 | 10:02

Dankzij Geenstijl wordt Job Cohen alsnog MP.

Haarkopje | 17-11-10 | 10:02

-weggejorist-

Jean-Kleaudt Balsace | 17-11-10 | 10:02

PVV, leuker kunnen we het niet maken..
Nu zie je dan ook de reden waarom Geert wijselijk NIET in de regering is gestapt - Hij heeft nu 4 jaar om zijn zaakjes op orde te krijgen. De hele beerput zo snel mogelijk open, flink baggeren, en na een paar weekjes stinken, weer met frisse moed opnieuw beginnen. Op dit moment zal de regering er heus niet op klappen - Geert ontneemt ze gewoon allemaal de portefeuille, en hun spreek recht, en als ze netjes doen wat de baas zegt, kunnen ze lekker blijven zitten totdat de opvolging geregeld is. Heus, dit is allemaal zo slecht niet: een goede gelegenheid om de wanna-be's van de nieuwe generatie echte politici te onderscheiden.

MalteseKnight | 17-11-10 | 10:02

En mijn vrouw is directrice van een klein familiebedrijf (huisvrouw),

dandaan | 17-11-10 | 10:01

Wat een feestweek is dit zeg: De PVV verbrokkelt waar we bij staan!

Over een paar weken kan Greet fijn met Andres Hazes meejanken: "Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren..."

Veenkolonie | 17-11-10 | 10:01

Moet toch een schrikbeeld zijn voor de PvdA en GL, als Geert nu inpakt en na de volgende verkiezingen wellicht nog groter terug komt met betrouwbare , nagetrokken mensen?
Of denken ze dat zij omdat er een paar mafketels bijzaten, de stemmers nu ineens weer socialistische smeltkroes idealen na gaan streven? Zo werkt het niet, denk ik toch..

Causa Sui | 17-11-10 | 10:01

Het begint ietwat genant te worden... Maar als die de papieren voor schoolmeestertje heeft, kan die wat mij betreft gewoon in dat praathuis blijven zitten. Voor straf na zijn periode wel tien jaar het onderwijs in.

Robert3174 | 17-11-10 | 10:01

Zal ik mijn werkgever vertellen dat op mijn CV niet helemaal klopt dat ik afgestudeerd ben???

Nee, want dan ben ik direct ontslagen.

Wat een malloot is deze kerel. In de debatten lult hij zich al klem met enorm gebrek aan kennis, maar dat is totaal te verklaren als je je CV een beetje optuigt.

Kan je het wel hebben over een linkse hetze, maar ook in het rechtse bedrijfsleven is het not done om je CV te vervalsen. Opzouten met dit liegbeest.

Sacha_A | 17-11-10 | 10:00

PVV = Partij van Verliezers

deepthroatpinky | 17-11-10 | 10:00

Hij zou het geweest kunnen zijn geweest... of zo iets.

Boomschade | 17-11-10 | 10:00

8 topics in 7 dagen op GeenStijl over PVVérs in opspraak. Oké feiten zijn feiten, maar ga ook eens mensen uit andere partijen screenen. Ben er van overtuigd dat daar ook stront zal boven komen, als je maar goed genoeg zoekt.

staaf86 | 17-11-10 | 10:00

Leuk, maar niemand die het over die Fatima Elatik heeft of dat andere gespuis in de PvdA fractie.

poepkop | 17-11-10 | 10:00

Waar gaat het heen met deze regering. Waarom zijn die leden niet eerder gescreend? Nu blijken ze allemaal iets op hun kerfstok te hebben. *benieuwd is hoeveel er nog komen*

Mea Culpa Gump | 17-11-10 | 10:00

@Kruiddamp | 17-11-10 | 09:57
Dit hoort er ook bij. We gaan nu er kritiek is op onze, in ieder mijn, geliefde PVV de linkse elitair die geen tegenspraak duld uithangen. De pvda-grapjes zijn leuk, de PVV-grapjes ook. Ik geniet er van.

Sliptong | 17-11-10 | 09:59

De Mos = de klos.

1st Male Lesbian | 17-11-10 | 09:59

Ik heb net zoals iedereen hier een tyfushekel aan de pvda, maar ik hoor nu toch liever dat gejammer en onbeholpen gestamel van Cohen, dan ik weer moet lezen dat iemand van de PVV gejokkebrokt heeft.

Karel Kruizenruiker | 17-11-10 | 09:58

Kruiddamp | 17-11-10 | 09:57
Nee dan had je alleen het falen van "rechts"gelezen. Hier lees je het falen van alle partijen.

Superior Bastard | 17-11-10 | 09:58

maraboe | 17-11-10 | 09:54
Ik denk dat er helegaar niet zoveel PVV-stemmers gedacht hebben dat 'alles beter zou worden met Geert'. Mensen zijn heus niet dom. De meeste mensen hebben bij hun keuze voor de PVV gedacht: 'alles beter dan die zelfingenomen regentenkaste die er nu zit'.

Krachtmeester | 17-11-10 | 09:58

Zou bij een nieuwe stemming de VVD profiteren??

ventieltje | 17-11-10 | 09:57

Hij is er in ieder geval niet voor veroordeeld.

raster | 17-11-10 | 09:57

@Eduardo1735 | 17-11-10 | 09:52
Betere uitslag: 81 zetels op dit moment.

Sliptong | 17-11-10 | 09:57

Zit ik hier nu bij www.joop.nl?

Kruiddamp | 17-11-10 | 09:57

Weet je wat?
Noem dit ook incidentjes en dan kunnen we lekker verder.

Repetitive Beats | 17-11-10 | 09:57

Spliffa | 17-11-10 | 09:53

Geert zei gisteravond zelf al dat hij hoopt dat ie meer dan twee fractieleden overhoudt...

MorkieMork | 17-11-10 | 09:57

KayCee | 17-11-10 | 09:53
Dat was het jaar 1966 toen was de maatschappij nog niet zo verloederd.
Iets waar D66 in hoge mate aan mee heeft gewerkt.

Smarties | 17-11-10 | 09:57

En wat is er allemaal wel niet naar buiten gekomen over PvdA mensen de afgelopen jaren? Inderdaad, net zoveel of misschien wel meer stront... en zitten er allemaal nog, dus wellicht kan de PVV informeren bij Job en z'n vriendjes hoe ze dat doen!

gozahtje | 17-11-10 | 09:56

Ik hoorde Geert gisteren zeggen in de tweede kamer dat Femke maar eens een toontje lager moest gaan zingen, ik zou Geert willen adviseren om dat zelf maar eens te doen

maraboe | 17-11-10 | 09:56

Logisch, iedere PVV'er wil in zijn hart schoolhoofdje van Nederland spelen. Lekker met het vingertje naar anderen wijzen, daarbij vergetend dat er dan 4 vingers naar jezelf wijzen.

Superior Bastard | 17-11-10 | 09:55

CV fraude. Wie heeft dat nou niet gedaan? Het wordt zelfs aangemoedigd door koppelbazen.

kitspuit | 17-11-10 | 09:55

Balsaq | 17-11-10 | 09:53

^^ dit dus. dat hilarische 'het is de schuld van links' gezever. geweldig dat je het precies onder iemand post die er gehakt van maakt.

Ballenman | 17-11-10 | 09:55

Wel triest voor al die PVV stemmers die dachten dat alles beter zou worden met Geert

maraboe | 17-11-10 | 09:54

ach, bij de PVDA zijn ook wel mensen met aangedikte CVtjes. Daar zijn de baantjes dan wel weer echt, alleen de eisen voor de vacature waren 'PVDA-lid zijn'.

granaatwerper | 17-11-10 | 09:54

Geertje heeft zichzelf schromelijk overschat.

Henry | 17-11-10 | 09:54

Beetje vlug na de cliffhanger..
Nou ja, we hebben er nog een paar.

nogeentjedan | 17-11-10 | 09:54

Tja, dan maar opnieuw stemmen. Flikker die lui eruit Greet. En ga het opnieuw proberen.

StijlvolRechts | 17-11-10 | 09:54

Hoe lang denkt linksch hier mee door te gaan?

Na Maart 2011 is alles afgelopen voor linksch.

Balsaq | 17-11-10 | 09:53

Geert kan beter opstappen en opnieuw beginnen. Blijft niet veel van z'n partij over zo.

Spliffa | 17-11-10 | 09:53

Oh, het meest lachwekkende zijn nog de mensen die met opmerkingen als: 'linkse hetze' strooien. Feiten blijven feiten. Bovendien schijnt dit volgens sommige mensen inherent te zijn aan een relatief beginnende partij, maar toen D'66 zich in het lieven riep gebeurde dit merkwaardig genoeg niet!

KayCee | 17-11-10 | 09:53

Hij bedoelde gewoon dat 'ie wel elke dag keurig netjes z'n hoofd mee naar school nam.

Kwestie van begrijpend lezen, jongelui!

Reinaert | 17-11-10 | 09:52

Nou... laat het kabinet maar klappen. Nieuwe verkiezingen, dezelfde uitslag.

Eduardo1735 | 17-11-10 | 09:52

Ik ben normaal niet zo van de soap series.. maar hier geniet ik toch wel van

Siem89 | 17-11-10 | 09:51

Dit begint echt triest te worden. Clubje vol met proleten.

KayCee | 17-11-10 | 09:51

6 down; still 18 to go!!!

MorkieMork | 17-11-10 | 09:51

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl