Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pas op voor mevrouw Désirée Röver

heksie.pngAttentie attentie, charlatanpreventie! De lobby van onbetrouwbare kruidenvrouwtjes die met hun geklets labiele mensen bang proberen te maken begint nu echt los te komen. Eerder schreven we al over deze analoge spambrief waarin vermeld wordt dat de Tacohoest een uit het lab afkomstig virus is om de wereldbevolking in te dammen, vandaag presenteren we u mevrouw Désirée Röver. Deze 'medisch research journaliste' wil duidelijk serieus genomen worden (hoeveel leestekens krijg je in zo'n naam gefrot) en waarschuwt in dit filmpje voor de gevaren van vaccinatie. Mèvrôúw deed ooit iets soortgelijks in het vakblad voor apothekers en kreeg toen de hele beroepsgroep achter zich aan, maar op internet boekt ze duidelijk meer succes. Vandaar deze waarschuwing. Want wat zegt Dêsírëe eigenlijk allemaal? Komt 'ie dan hè. Vaccins tasten alle menselijke organen aan, en zijn dus levensgevaarlijk. Ieder vaccin veroorzaakt een mini-herseninfarct (dat kun je zien aan de ogen van gevaccineerde kinderen) en afwijkingen als ADHD of autisme zijn ook de schuld van griepprikken en dergelijke. Ja, die goedbedoelde spuitjes zijn in feite 'weapons of mass destruction' aldus Dêsírëe. Daarom luidt haar advies aan alle moeders van Nederland: laat uw kind nooit ergens tegen vaccineren, maar kies in plaats daarvan voor biologisch eten, liefde en aanraking, vitamine C en lavendelolie. En oh ja, ook adviseert Dêsírëe (hoofd voor 60% bestaande uit kunstmatige haarverf van de Aldi) vooral veel 'colloidaal zilver' tot u te nemen. Want 'Hier is een heel vreemd verhaal aan de gang, er is veel mis en disinformatie over.'

Reaguursels

Inloggen

@ saywhat? | 30-07-09 | 13:22
"achter haar huid" is volgens jou dan de huid van haar hele gezicht ?
of betreft het zometeen haar hele lichaam en niet enkel de plek waar de naald erin ging ?
.
Trouwens over ideen gesproken,
.
"Volledig beschermen malaria kan" Het is mogelijk om mensen volledig te beschermen tegen malaria.
Dat zeggen wetenschappers van het UMC St. Radboud in Nijmegen.
.
Vaccin tegen malaria
.
De onderzoekers besmetten vrijwilligers met malaria, terwijl zij het medicijn chloroquine kregen. Geen van de proefpersonen vertoonde verschijnselen van de ziekte. Ook toen zij een paar maanden later weer met malaria werden besmet, bleken ze volledig beschermd.
Markt
.
Malaria kost jaarlijks meer dan een miljoen levens. Wanneer het medicijn op de markt kan komen, is nog niet bekend.
.
www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenl...
Moest ook denken aan iets als antibiotica.
Eerst een stukje geschiedenis die ik naar ik eerder begreep er nooit is geweest.
.
"Het klassieke begrip antibioticum heeft betrekking op stoffen van organische oorsprong die ziekteverwekkers (met name bacteriën in het lichaam) bestrijden, dit naast chemotherapeutica, stoffen die door de mens langs synthetische weg zijn bereid. Tegenwoordig wordt dit onderscheid niet meer strikt gehandhaafd en spreekt men bij alle stoffen die aan mensen kunnen worden toegediend om bacteriële infecties te bestrijden over antibiotica.
Het eerste antibioticum penicilline werd in 1928 door Alexander Fleming ontdekt als de werkzame stof afgescheiden door een bepaalde penseelschimmel, Penicillium notatum. Pas in 1941 verschenen de eerste publicaties van toepassing op mensen. Later kwam daar het streptomycine nog bij, en allerlei afgeleide middelen.
De ontdekking van antibiotica als penicilline betekende een doorbraak in de bestrijding van ziektekiemen, en er werd dan ook over gesproken als 'een wondermiddel', dat een grote effectiviteit paarde aan geringe bijwerkingen."
of
"Robert Koch, Hij verwierf beroemdheid met de ontdekking van de oorzaak van tuberculose in 1882 en cholera in 1883 en door zijn ontwikkeling van Kochs postulaten.
Voor de ontdekking van de de bacterie die tuberculose veroorzaakt ontving hij in 1905 de Nobelprijs voor de Fysiologie of Geneeskunde. In 1906 werd hij opgenomen in de exclusieve Orde "Pour le Mérite".
.
Als een middel een werking heeft zal het ook een bijwerking hebben. Vraag blijft dezelfde of je ziektes als; polio, tuberculose, pokken, malaria, gele koorts, mazelen, cholera, tyfus, Ziekte van Chagas wilt hebben of iets van een eventuele bijwerking ?
nl.wikipedia.org/wiki/Columbiaanse_uit...
.
In Nederland is het wat besmettelijke ziektes buiten dingen als tuberculose etc vooral ook Polio geweest wat het nieuws haalde en de reden van de laatste uitbraak in 1978 is bekend en iedereen weet waarom het juist in deze groep speelde en niet elders.
.
"De laatste grootschalige polio-epidemie in Nederland was begin 1930 (die op de Veluwe in 1978 was beperkt), toen de getroffen kinderen in gymzalen verzorgd werden (vanwege de besmettelijkheid mochten ziekenhuizen in de beginfase niet gebruikt worden). Vaak scheidde alleen een gordijn in het midden van de zaal de kinderen die nog een kans hadden van de kanslozen. Vele kinderen zijn hier toen aan gestorven. Op grond hiervan is met alle macht een vaccin gezocht en gevonden; tegenwoordig zit dit in de DKTP-prik." nl.wikipedia.org/wiki/Polio
.
Gaan beweren dat vaccins geen werking hadden en hebben is te stompzinnig voor woorden, en valt in dezelfde categorie als het koolzuurgas geleuter.
KNMI meldde gisteren nog eens weer dat het erg slecht zo gaan met het weer in de komende decennia. Probeer het eerst eens met de komende paar dagen, lutsers.

said_fred | 30-07-09 | 15:29

@ said_fred
"staat dit niet bekend als een blauwe plek ? zomaar een los idee."
Aardig idee :P ware het niet dat het haar hele gezicht was.
Heb je nog meer goed onderbouwde ideeen?

saywhat? | 30-07-09 | 13:22

@ saywhat? | 29-07-09 | 10:14

"Maar toch zonder meer geloven wat het grote geld verkondigd."
LOL, Laat jij je even achter de kaarten kijken.
Och gut toch, het grote geld dat zomaar voor vaccins zorgt met een winstoogmerk. Die stouterds toch.
"blauwzwarte gloed achter haar huid. Is dat goed???" staat dit niet bekend als een blauwe plek ? zomaar een los idee.

said_fred | 29-07-09 | 15:44

GS: maak haar kapot (niet letterlijk, maar qua publiciteit). ik smeek jullie. Dit is de uiterste vorm van het kwaad en het kwaad kun je enkel stuk maken door het belachelijk te maken. Doe jullie best. Wat n chick is dit zeg. Leip.

dyzc | 29-07-09 | 10:16

Veel van jullie doen er wel goed aan mee om de gevestigde orde te bevestigen. Nooit geweten dat de gevestigde orde, in dit geval vertegenwoordigd door velen van jullie, zo verschrikkelijk onbeleefd en beschimpend was, beschamend eigenlijk.
Je moet natuurlijk niet alles geloven wat je leest... nah!

eeeh, wacht even?

Je moet niet ALLES geloven wat je leest, weet je wel zeker dat die vaccinaties goed zijn?

Nee nee, dat weet je net zo min als dat het slecht is voor je! Maar toch zonder meer geloven wat het grote geld verkondigd. Wat zij doen is ook maar 1 manier om het te benaderen. maar een manier hoeft niet DE manier te zijn.

Ik heb beide kinderen laten inenten volgens het gebruikelijk program, echter de jongste kreeg na de vaccinaties een blauwzwarte gloed achter haar huid. Is dat goed???

saywhat? | 29-07-09 | 10:14

@ Schrander, oh natuurlijk geloof één valse bron op internet..
Het gaat ook niet alleen over één ziekte ofzo in dat artikel, in slechts één stad ofzo, uiteraard niet. Hou toch op met dit soort valse claims, hele teams aan mensen zijn bezig met het creëren van vaccins om zielige mensen zoals jij te redden van enge ziektes en dan ga jij een beetje lopen verkondigen dat zij voor Jan met de welbekende korte achternaam aan het werk zijn? Ben je ziek in je hoofd ofzo?
Laat je kinderen lekker niet inenten tegen polio joh he?
De overheid en al die artsen en miljoenen mensen die erbij betrokken zijn zitten allemaal in één groot complot natuurlijk, geloof je ook nog in Sinterklaas of?

Suigetsu | 29-07-09 | 09:28

-weggejorist-

Hatsjoesnies | 29-07-09 | 08:38

Ben ik blij dat Berendien mijn huisdealer is.

natte krant | 29-07-09 | 01:36

Zieke, verwarde geesten indeed. Kan me herinneren dat nog in de eerste decennia van de vorige eeuw het heel normaal was dat als je 6 kinderen kreeg er met een beetje mazzel er 4 misschien zelfs enkel 3 eigenlijk volwassen werden.
.
"Rond 1850 stierf tussen de 15 en 25% van de pasgeboren kinderen in hun eerste levensjaar. Het overlijdensrisico was ook voor peuters zeer hoog. Van elke 100 kinderen overleed nog eens 5 tot 10% voordat ze vijf jaar oud waren. Kinderen van losse en ongeschoolde arbeiders liepen een hoger risico om te sterven dan kinderen uit de hogere sociale lagen (gegoede burgerij, boeren en beambten). "
home.wanadoo.nl/margogelten/Vroeger-le...
.
"Slechts vijf ziekten zijn samen verantwoordelijk voor de helft van alle sterfgevallen van kinderen onder de vijf: longontsteking, diarree, malaria, mazelen en aids. Longontsteking veroorzaakt jaarlijks ongeveer 2 miljoen doden onder kinderen. Dat is ruim 20 procent van alle gevallen van kindersterfte. Diarree is goed voor 17 procent van de kindersterfte. Malaria, mazelen en aids zijn samen verantwoordelijk voor 15 procent van de kindersterfte."
nl.wikipedia.org/wiki/Kindersterfte
.
Nu duiken er allerlei clubjes weirdo's op met ronduit menshatende en mensverachtend gedachtengoed die het wel toe zouden juichen als er toestanden gingen onstaan als indertijd met de pestepidemieen toen een 20% van de wereldbevolking werd uitgeroeid en dan gaan je gedachten al snel in de richting van de sociale weldoeners als Stalin, Mao, Hitler, Pol Pot en de rest. die het toch echt goed voor hadden met de bevolking van hun land en de wereld.
.
Net als een endofdays die niet in gaat op argumenten maar enkel maar dom, onzinnig gedachteloos geblaat produceert

said_fred | 29-07-09 | 00:36

Jammer dat de comments op youtube disabled zijn.
Wat een kutwijf, om dingen als colloidaal zilver te promoten, is ze gestoord in dr hoofd ofzo. Al die artsen die ze opnoemt zijn ook alles behalve echte artsen.
Artsen als "Bill Deagle".
3e hit op google: "Bill Deagle is a killer and the biggest fraud ever"
Van mij mag ze serieus aangeklaagd worden voor het geven van valse anekdotische informatie.

Suigetsu | 29-07-09 | 00:29

@ Cizzle

Toename van autisme?

In antwoord op een Britse studie van Taylor en mede-auteurs uit 1999,2 waarin geen verband tussen BMR-vaccinatie en autistische verschijnselen werd aangetoond, meldde Wakefield, de eerste auteur van bovengenoemd artikel uit de Lancet, dat sinds de invoering van BMR-vaccinaties het aantal meldingen van autisme omhoog was gegaan.3 Het aantal meldingen voor autisme steeg inderdaad, maar de vaccinatiegraad bleef constant en nam zelfs af. Dit was niet in overeenstemming met een vermeende relatie tussen BMR-vaccinatie en autisme.2 Het is heel goed mogelijk dat het aantal meldingen omhoog was gegaan door een betere detectie en diagnostiek, en een verbreding van de definities en criteria. De verhoging van het aantal meldingen van autistische verschijnselen was waarschijnlijk dus een artefact.

Belangenverstrengeling

Inmiddels is aan het licht gekomen dat Wakefield verzuimd had te melden dat hij geld ontving van Legal Aid Board.4 Deze organisatie stelt ouders in de gelegenheid een juridisch proces te beginnen als ze denken dat hun kind als gevolg van vaccinatie autistisch is geworden. Enkele kinderen uit Wakefields onderzoek waren bij zo'n proces betrokken. Het lijkt erop dat er hier sprake was van belangenverstrengeling.
Ondertussen hebben 10 van de 13 auteurs van het 'gewraakte' artikel hun eigen theorie over het verband tussen BMR-vaccinatie en autisme weersproken. De interpretatie in het artikel uit 1998 is in 2004 dan ook ingetrokken.5

Nader onderzoek

De oorspronkelijke theorie van Wakefield et al. leidde tot een enorme verontrusting over het BMR-vaccin in Engeland. In diverse studies zowel in Groot-Brittannië als daarbuiten werd de hypothese onderzocht, echter zonder de claim te kunnen onderbouwen. De claim van de auteurs van het artikel in de Lancet was gebaseerd op een onderzoek, waarbij geen controlegroep van niet-gevaccineerde kinderen werd meegenomen. In de studie werden alleen kinderen met autistische verschijnselen onderzocht. Deze waren allemaal gevaccineerd tegen BMR, maar dat was eind jaren '90 het geval bij 91% van de Engelse kinderen (www.doh.gov.uk/PublicationsAndStatistics/). Om na te gaan of BMR-vaccinatie autisme kan veroorzaken, moet er echter gekeken worden of er onder ongevaccineerde kinderen in dezelfde mate autisme voorkomt. Aangezien autisme een relatief zeldzame aandoening is, zijn grote aantallen niet-gevaccineerde kinderen nodig als controle om een associatie tussen BMR-vaccinatie en autisme te kunnen onderzoeken. Literatuuronderzoeken uit 2003 en 2004 die een overzicht gaven van de verschillende studies, vonden geen verband tussen BMR-vaccinatie en autisme.6,7 Met name een Deense studie (zie kader), waarin meer dan een half miljoen kinderen werden onderzocht, weerlegde de hypothese overtuigend.8 Autistische verschijnselen bleken bij gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen even vaak voor te komen.9 Een zeer recente, Japanse studie leverde misschien nog wel de sterkste aanwijzing dat er geen relatie is tussen BMR-vaccinatie en autisme. In Yokohama nam de BMR-vaccinatiegraad van geboortecohorten uit de jaren 1988 tot 1992 significant af. Vanaf 1993 werd zelfs helemaal geen BMR-vaccin meer gegeven. Toch is het aantal kinderen met autistische verschijnselen per geboortecohort in de periode van 1988 tot 1996 verdubbeld (J Child Psychol Psych, online publication; doi:10.1111/j.1469-7610.2005. 01425.x), hetgeen een relatie tussen de BMR-vaccinatie en autisme weerspreekt.

droom verder fantast ! doet je duimpje zeer van het zuigen ?

Beyonder | 29-07-09 | 00:10

@ DeprogrammeerMeester

dag programmeerprutser in mijn bericht van
Beyonder | 28-07-09 | 16:47
liet ik de disclaimer zien van die rense.com van je en wederom val je stil, en zoek je een nieuw "feit"om je alternaïeve en complot rotzooi door andermans strot te drukken.

misschien had je kunnen zeggen je had gelijk beyonder, maar nee dat is moeilijk.

Beyonder | 29-07-09 | 00:04

Wat ik heb begrepen is dat aspartaam 5x is afgekeurd voordat het uiteindelijk toch de markt op kwam, wat iets te maken had met lobbyen en mensen in goedkeurende gezondheidsorganisaties met financiële belangen bij het product, niet met verbeteringen. Verder denk ik dat je inderdaad ook op je eigen lichaam moet vertrouwen. Als ik na 3 light drankjes koppijn krijg (en dat iedere keer weer zonder dat het is toe te wijzen aan een andere oorzaak) dan is mijn conclusie dat het dus slecht voor mij is, wat de wetenschap er verder ook over zegt, je voelt het zelf wel wanneer iets een slecht effect heeft op je lichaam.
-
Vaccinaties zijn nuttig, maar er zullen vast ook wel nadelen aan zitten. Ze hebben best een aantal punten, maar erg genuanceerd is het allemaal niet. Voor een kind bepalen dat het niet ingeënt wordt vind ik onverantwoordelijk gedrag, waarmee je het kind mogelijk in gevaar brengt. De aangehaalde argumenten lijken mij te eenzijdig om dergelijke conclusies uit te kunnen trekken en het is inderdaad een feit dat mensen steeds ouder worden.

Ohja | 28-07-09 | 22:28

Tja, komt voor mij een beetje labiel over.

Maar als je is verder kijkt dan je neus langs is dan kom je bij een documentaire van een amerikaans nieuwsstation uit die dit verhaal bevestigen.

En daar komen dus doktoren die lesgeven aan bekende univeriteiten aan bod, zelfs het vormalige hoofd van hete nationale instituut voor de gezondheid bevestigd dat autisme als bijwerking niet uitgesloten is.

www.youtube.com/watch?v=jcC5oV2heZ0

Oordeel zelf

Jacco8407 | 28-07-09 | 21:47

Hoe lang duurt het nog voor de AIVD eindelijk zijn werk eens doet en al die eindtijdaanhangers zoals dat volk van weeswaakzaam en xandernieuws eens in het cachot gooit?

Sodom78 | 28-07-09 | 21:28

valt me trouwens enorm tegen van geenstijl om deze vrouw belachelijk te maken.
te makkelijk en simpel terwijl ze alleen een andere mening heeft.
ik dacht dat het motto was : roeren waar het stinkt ! , niet waar mensen anders zijn/denken.
mutsaerts: aim higher!!!

lidlbier | 28-07-09 | 20:55

Als ik afga op de vele bijzonder intelligente en nuchtere reacties hier, dan moet het helemaal goedkomen met deze test! www.nu.nl/algemeen/2049790/proefperson... Kom op jongens, proberen jullie de vaccinatie even uit? Als er binnen twee weken geen bijwerkingen zijn, is alles juridisch prima in orde en kunnen de onschuldige pharma bedrijven ook wat geld verdienen met hun goed bedoelde vaccinaties. De lange termijn? Boeiend! Je gelooft toch geen alu-hoedjes onzin?!

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 20:35

net als dat ageren tegen dure medicijnen.
worden alleen de goedkope voorgeschreven worden deze ook weer duurder.
grondstoffenverhaal of iets dergelijks, lood om oud ijzer .
bij een groot aantal mensen moet de schoorsteen roken en dit komt uit de lengte of de breedte.

lidlbier | 28-07-09 | 20:31

och ik weet het niet, laten we vooral het placebo effect niet vergeten, is ook wat waard.
verder zal deze vrouw ook wat geldmakertjes nodig hebben, de schoorsteen dient te roken dit geldt al helemaal voor de farmaceutische industrie waartegen zij ageert en als dat het geval is geef ik haar al het voordeel van de twijfel als ze beweerd dat balkenende goed werk heeft geleverd.
deze mensen hebben een andere mening over dingen waar maar zeer weinigen het naadje van de kous weten.
suiker,E nummers het is allemaal troep maar wel noodzakelijk, iedereen een moestuintje op schone grond is moeilijk te realiseren dus waar hebben we het over.

lidlbier | 28-07-09 | 20:27

Achter zich aan?
Dat moet natuurlijk zijn "over zich heen".
Ja, als je dan de hele beroepsgroep van apothekers over je heen krijgt ga je wel wartaal uitslaan.

Dostranamus | 28-07-09 | 20:25

Welnee, gewoon zorgen dat je vitamine D op peil blijft en er is niks aan de hand. Bedenk echter wel dat vitamine D dagelijks aangevuld moet worden.

unbeliever100 | 28-07-09 | 19:44

Reacties toevoegen uitgeschakeld..... Tuurlijk! Ze kan dus blijkbaar niet tegen "opbouwende kritiek"!

asot | 28-07-09 | 19:24

Jezus, wat lopen er een hoop idioten rond in Nederland. Ik wou dat ze allemaal colloidaal zilverwater dronken en blauw uitsloegen, dan herken je ze wat makkelijker op straat.

Osdorpertje | 28-07-09 | 19:18

Hahaha die mensen waar ze die shit op baseert!
"Een aantal amerikaanse onderozekers en artsen"
Herkende toevallig R. Carley nog, maar daar gaan we:

Rebecca Carley:
"In 2003, the New York State Board for Professional Medical Conduct (BPMC) found Rebecca Lee Roczen, M.D. (a/k/a Rebecca Lee Carley, M.D) guilty of "practicing while impaired by a mental disability" and "having a psychiatric condition which impaired her ability to practice medicine."(Quackwatch.com)

Bill Deagle die ze ook noemt staat bekend vanwege zijn standpunt (die hij onder andere deelt met die rooie haatbaardneger die wel eens predikte in de Poldermoskee) dat ze Spaanse griep hebben gecreeerd in Fort Riley en dat alles om een New World Order draait (Niburu shit zeg maar).

En Vera Scheinber:
"The unanimous choice of the judges was Dr Viera Scheibner for her high profile anti-immunisation campaign which, by promoting new age and conspiracy mythology and by owing little to scientific methodologies or research, poses a serious threat to the health of Australian children."(Wiki)

GOED BEZIG JOH!!!!!!

Willemh | 28-07-09 | 19:16

@vander F: dus je denkt dat de vaccinatie beschermt tegen een gemuteerde "uiterst virulente variant"? Zeer knap. Zeker gezien het feit dat het vaccin in 2008 al werd gepatenteerd. Je kunt van alles zeggen over Baxter, maar niet dat ze trends niet zien aankomen. Dat wordt snel aandelen kopen!

Maar ehhhh... er gaan meer mensen dood aan gewone griep. *gaap* Kwestie van uitzieken, genoeg vitamine D binnenkrijgen en je immuunsysteem op orde houden. Er gaan mensen dood aan griep (meer dan aan de Mexicaanse griep), maar de meerderheid geneest. Wil je een griepprik? Prima, moet je doen. Jouw keus. Het interesseert me niet hoe je daarover denkt en het interesseert me ook niet of dat wel of niet schadelijk voor je is, of dat het wel of niet voor je werkt.

Landelijk vaccinaties uitrollen en dit mogelijk verplichten? Dat bepaal ik zelf. We zijn als mens al geboren met vrijheid - dat is niet iets wat een entiteit ons geeft onder bepaalde omstandigheden. Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven en beslissingen die je neemt.

De overheid en politiek moeten onze belangen behartigen en zijn door ons verkozen. Wij geven hen dat recht en die macht, niet andersom. Door alle paniekzaaierij door de media krijg je straks spanningen tussen mensen die wel en geen vaccinatie nemen. Mensen die dit bewust niet doen, kunnen worden verweten dat ze een risico zijn voor de gezondheid van anderen. Het is een kwestie van tijd dat dit gaat gebeuren en allemaal omdat mensen zelf zo dom zijn en dit toelaten.

Die hele bullshit van landelijke vaccinaties is één pot nat en slaat werkelijk nergens op, evenals de media die non-stop blaast met angst-propaganda. Als dat niet genoeg aanleiding vormt om hier je vraagtekens bij te plaatsen, dan is dat erg vervelend voor je.

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 18:58

@zoutige (en vander F). Die mutatie is vooralsnog een theoretisch gevaar. In WOI waren de omstandigheden dusdanig uniek dat het Spaanse griepvirus voor veel doden kon zorgen, los van het feit dat ze gedurende die Spaanse griep pas longontsteking leerde behandelen.

Ik denk dat de voornaamste reden van de mogelijke vaccinatie dezelfde is als die van de tegenstanders: angst. Men wist niks behalve verontrustende cijfers uit Mexico, die nauwelijks te verifieren waren. Bovendien is het nog al een verschil om een zware griep te krijgen in een krottenwijk bij Mexicostad of in een heerlijk bedje met schoon water enzo in een of andere buitenwijk van Amsterdam.
Maar als je niks weet en het zou eventueel de potentie hebben om veel doden te veroorzaken dan kan je als overheid niet stil zitten. Als je dan een groot bedrijf bent gespecialiseerd in griepvaccins dan ga je ook niet zeggen dat het allemaal wel mee kan vallen, dan zeg je 'ik kan ze produceren'. Om rust te brengen, roep je meteen dat je in het najaar gaat vaccineren (en niet pas in december), als virologen gaan roepen dat er in het najaar 5 miljoen mensen besmet zijn. Als alles dan uiteindelijk meevalt (waar het wel op lijkt) dan laat je het doodbloeden. Je houdt de vaccinbestelling, want er zijn sowieso mensen die graag, bijv een longaandoening hebt het risico van een vaccinatie nemen in plaats van te stikken omdat je longen het niet meer doen. Het is allemaal dus paniek management. Dat maakt de 'verplichte vaccinatie' iig in Nederland zo'n raar verhaal. Het is juist om de paniek te dempen (we hebben hem voor je) dan te veroorzaken (je moet).
Bovendien je zou de complotters moeten horen als alle regeringen en medische bedrijven helemaal niks gedaan zouden hebben. Dan was het dat ze ons gingen vermoorden met een killervirus en dat de NWO de vaccins voor zichzelf zou houden. Dan schreeuwde bovenstaande muts juist om een spuitje (wat ze op een bepaalde manier nog steeds doet ;))

harry1588 | 28-07-09 | 18:57

@Zoutige | 28-07-09 | 18:19 ,
je hoeft niks,
maar mocht 60% van de beroepsbevolking in ene 2 week ziek op bed liggen,
hebben we in dit land een big fucking problem.
Wat potentieel meer doden en gewonden gaat opleveren dan het griepvirus zelf.
En vreselijk veel centjes gaat kosten.

Verder kan het virus muteren tot een uiterst virulente variant,
dan hebben we het niet meer over een weekje bedhouden.
Maar zover is het nog niet, toch slim om voorbereid te zijn.

vander F | 28-07-09 | 18:33

-weggejorist-

Zoutige | 28-07-09 | 18:19

@Cizzle | 28-07-09 | 16:59 ,
en dan de biggetering oplopen en vrolijk nog even 500 anderen besmetten.
Aso.

vander F | 28-07-09 | 18:16

Oja, en ook graag dit wijf opsluiten onder het mom van gevaar voor de samenleving.

Alca | 28-07-09 | 17:54

Switchboy | 28-07-09 | 17:41

Mij ook s.v.p.

Die zaken in Amerika klinken als grote stierenpoep. Een land waar je 35M krijgt als je zegt dat je misbruikt ben door een beroemde popster terwijl je dat ter plekke uit je duim zuigt vind ik een verre van betrouwbare bron.

Alca | 28-07-09 | 17:54

Cizzle | 28-07-09 | 16:59
Geef me één casus waar het 100% vaststaat.

Switchboy | 28-07-09 | 17:41

De homepage van rense.com is ook vermakelijk hoor!

Sixth sense spiritual awakening
Magnetic Pill brain supplement against pain
OXY-C 100% vaga caps, update: stops the flu!
Allicin C geneest kanker en de swineflu (only $ 40)
Het wetenschappelijke boek "Cancer, step outside the box" (Sale only $ 29,65)

Bergverzet | 28-07-09 | 17:20

"en afwijkingen als ADHD of autisme zijn ook de schuld van griepprikken en dergelijke. "

Dit is waar.. er zijn duizenden ouders naar de rechtbank gestapt in Amerika en veel zakken zijn inmiddels ook gewonnen omdat onomstotelijk is aangetoond dat kinderen ADHD/autisme hebben opgelopen dankzij een vaccinatie.

Ik zal absoluut een vaccinatie weigeren als het zover komt.

Cizzle | 28-07-09 | 16:59

D33sir33j wil graag serieus geNOMEN worden.. daar zijn ook spuitjes voor, schat.

dontF*CKwiththeCHUCK | 28-07-09 | 16:51

@ DeprogrammeerMeester

tja disclaimer gelezen ?

he information comprised on this site in not offered or held to be a solicitation of the views, ideas
or policies explained or represented in stories, articles and editorials offered. It is being presented
as news and news only. Further, the content of rense.com does not constitute advice or a recommendation by rense.com and should not be relied upon in making (or refraining from making) any decision relating to the material presented here.

Neither rense.com nor its staff nor its sponsors, its ISP of any contibutors to the site can be held liable or responsible in any way for any opinions, suggestions, recommendations or comments made by any of the contributors to the various materials on this site... nor do opinions of contributors necessarily reflect those rense.com, et al.

In no event shall rense.com, its staff, its sponsors, its contributors or its ISP be liable for any damages whatsoever, including, without limitation, direct, special, indirect, consequential, or incidental damages, or damages for lost profits, loss of revenue, or loss of use, arising out of or related to the rense.com internet site or the information contained in it, whether such damages arise in contract, negligence, tort, under statute, in equity, at law or otherwise.

Beyonder | 28-07-09 | 16:47

Ik stel voor dat we haar als proefpersoon gebruiken.

kapsalon | 28-07-09 | 16:18

@harry1588: Mijn fout, ik had dat punt inderdaad (niet bewust) gemist. In ieder geval wel positief dat de EU alsnog zaken uit de Codex kan tegengaan. Die cognitieve dissonantie komt overigens aan "beide kanten" voor - dat weet je zelf denk ik ook wel.

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 16:18

@deprogrammeermeester, heb je nou het stuk dat stelt dat de Codex geen wetgeving is maar de EU-voedselrichtlijn wél express gemist? Kortom als de Codex iets vermeldt als bruikbaar dan kan het nog steeds verboden zijn onder EU-wetgeving.
Selectieve informatie gebruiken is natuurlijk wel een complotterskenmerk. Cognitieve dissonantie heet dat.

harry1588 | 28-07-09 | 15:57

@ DeprogrammeerMeester
Dank u voor de spellingscontrole.

even een gedachte. hoeveel mensen zijn er al omgekomen of zijn lichamelijk verminkt door alternatieve geneeskunde ? ik denk velen !!
denk maar aan een silvia millecam.

Beyonder | 28-07-09 | 15:47

@chantal1401
Het woordje Niburu laat natuurlijk alle alarmbellen afgaan. Wat zal het zijn: UFO's, graancirkels, einde van de wereld?

Santaclawz | 28-07-09 | 15:45

@ Switchboy
Ik had niet anders verwacht, jammer dat het wederom bevestigd wordt.

Santaclawz | 28-07-09 | 15:39

Ik heb trouwens antwoord op mijn mail van vorige week:

------------------------------------
Dus u bent wel mensen bang aan het maken door het verspreiden van leugens en
laster. Maar zodra u uw standpunt moet verdedigen blaast u de aftocht. Erg
zwak.

Met vriendelijke groeten,
-

2009/7/28 Linda R- <->

>
> deze discussie ga ik niet met u aan.
> linda.
>
> ------------------------------
> Date: Sat, 25 Jul 2009 23:16:44 +0200
> Subject: Een aantal vragen
> From: -
> To: -
>
>
> Geachte mevrouw Reijnders,
>
> Uw flyer wekt bij mij nogal wat vragen op.
>
> Zo beweert u dat zowel het vogelgriep virus als de mexikaanse griep een i=
n
> een lab ontwikkeld virus is. Dat terwijl er hard bewijs is dat het bij
> besmettingen met H5N1 altijd om een zoo=F6nose ging. Waarbij een virus, w=
at
> normaal bij vogels voorkomt , door nauw fysiek contact met mensen en een
> paar ongelukkige mutaties een humane cel weet te infecteren. Waarvan
> verschillende voorbeelden uit de dierenwereld en het verleden bekend en
> bewezen zijn.
>
> In het geval van de Mexicaanse griep is er waarschijnlijk sprake
> vanreassortie. Dat begrip zal ik uitleggen: Stel, een vogelgriepvirus
> infecteerd een varken die een varken die toevallig ook een normale
> varkensgriep onder de leden heeft. Beide virussen infecteren toevallig
> dezelfde cel en beginnen zichzelf te repliceren. (nieuwe virusdeeltjes
> maken) Omdat beide virussen aan elkaar verwant zijn kan het gebeuren dat =
het
> genetisch materiaal op dit moment uitgewisseld wordt tussen de twee
> virussen. (reassortie)
>
> Zo ontstaat er vanuit deze cel een viruspartikeltje met daarin alle
> informatie om een nieuw viruspartikeltje te maken. Nu kan het dus voorkom=
en
> dat de genen die coderen voor de eiwitmantel door elkaar gehusseld worden=
.
> Vergelijk het maar met een spel kaarten. Kaart 1A codeert voor eiwit 1A
> en kaart 2A voor eiwit 2A. Laten we zeggen dat we van beide kaarten 20
> hebben in ons spel. We schudden het spel en leggen de kaarten uit op de
> tafel. Nu pakken we een tweede spel kaarten hierin hebben we kaart 1B
> coderend voor eiwit 1B en 2b coderend voor 2B. Dit spel schudden we en
> leggen we uit bovenop het andere spel kaarten. Nu zie je de volgende
> combinaties ontstaan:
> 1A-1B
> 1A-2B
> 2A-1B
> 2A-2B
>
> Op deze manier zijn met de oorspronkelijke =93viruskaarten=94 vier viruss=
en te
> maken! Natuurlijk is dit een gesimplificeerde versie van de werkelijkheid
> omdat het normaal gesproken niet om slechts 2 genen gaat en de genen soms
> met elkaar op een streng liggen.
>
> Het hemaglutinine is verantwoordelijk voor het infecteren van een cel. En
> dus ook voor de virulentie van een virus. Bij de mens kunnen H1, H2 en H3
> een cel makkelijk infecteren. Dit ligt bij iedere soort anders. Het gevaa=
r
> zit hem in dieren zoals varkens die bijvoorbeeld ge=EFnfecteerd kunnen wo=
rden
> door zowel H1 als H5 virussen. Hier kan dus in theorie makkelijker een
> reasortie optreden wat een voor mensen gevaarlijk virus oplevert. Je hebt
> dus helemaal geen laboratorium nodig om nieuwe virussen te laten ontstaan=
.
>
> Hoe virulent deze virussen vervolgens zijn is afhankelijk van welke
> reasortie op heeft getreden. En net als met alles zal de natuurlijke
> selectie ervoor zorgen dat de best aangepaste zal overleven. Veel reasort=
ies
> zijn dan ook niet levensvatbaar of minder virulent. Of te virulent waardo=
or
> de gastheer sterft voor deze het virus door kan geven. Hierdoor veranderd=
de
> kans dat een voor mensen gevaarlijke pathogeen ontstaat die zich ook
> verspreid ook relatief laag.
>
> Graag zou ik ook van uw vernemen welke giftige biologische stoffen er dan
> in de vaccins zouden zitten. En niet alleen de naam van de stof. Ik wil o=
ok
> van u de dosis horen en wat de minimaal toxische dosis van deze stof is. =
De
> hoeveelheid middel die minimaal nodig is om een schadelijk effect te
> veroorzaken. Dit is belangrijk omdat zelfs de zuurstof waarvan wij voor o=
nze
> overleving afhankelijk zijn dodelijk is wanneer de dosis maar hoog genoeg
> is. Ook is het belangrijk om te weten hoeveel we van deze stof normaal al
> binnenkrijgen.
>
> De sites die u vervolgens opsomt zijn er gebiast . Vanuit =E9=E9n oogpunt
> opgezet en hier later bronnen bij gaan zoeken. Ook zijn de bronnen die
> aangedragen worden van discutabele kwaliteit. Dit komt omdat zij uitsprak=
en
> doen die niet te verifi=EBren zijn of omdat ze niet beschrijven hoe ze aa=
n hun
> data gekomen zijn.
>
> Natuurlijk ben ik voor een goede voorlichting, maar deze moet wel vanaf e=
en
> liefst onafhankelijke bron komen. Maar die wel waarheid bevat en geen
> ongefundeerde uitspraken doet. De voorlichting moet gebaseerd zijn op
> wetenschappelijk onderzoek en het begrip statistiek moet ook uitgelegd
> worden.
>
> Stel in een populatie heeft men 0,5% risico om in het komende jaar te
> overlijden aan ziekte A. Voor ziekte A is echter een vaccin. Dit vaccin
> heeft echter bijwerkingen. 1 op de 500.000 mensen ontwikkeld een ernstige
> bijwerking. Het risico is dus 0,0002%. Het relatieve risico om iets ernst=
igs
> te krijgen van ziekte A is 2500. Dit is hoog. Hierdoor kan je dus zeggen =
dat
> het in dit geval zeker de moeite is om toch met vaccin A te gaan behandel=
en.
>
> Verder zou ik u willen vragen wat uw verdere medische achtergrond is, hoe=
u
> de bronnen die u in uw onderzoek heeft gebruikt op waarde heeft geschat e=
n
> waarom u het nodig vindt om mensen onnodig bang te maken met uitspraken d=
ie
> nergens op gebaseerd zijn?
>
>
> In afwachting van uw antwoord,
>
> Met vriendelijke groeten,
--------------------

Erg zwak om de discussie niet aan te gaan met iemand die daadwerkelijk met onderbouwde argumenten komt hoor.

Switchboy | 28-07-09 | 15:27

@Beyonder: Je hoort mij niet zeggen dat Saddam een good guy was, maar is Bush en zijn kliek dat wel? De Rockefellers en Rothschilds van deze wereld steunden tijdens WOII zowel de Nazi's als de geallieerden met als resultaat een shitload een $$$$$ die ze binnenhaalden. Ik hoef je volgens mij niet te vertellen dat er veel geld wordt verdiend met oorlogen. Je bent er ook van op de hoogte dat er miljoenen burgerslachtoffers zijn in Irak en dat Westerse bedrijven (inclusief de familie Balkenende) geld verdient met de zogenaamde wederopbouw? Serieus, zijn er echt nog mensen die in hele zwart-wit, good-bad verhaal trappen?

Wat betreft de economische crisis is de situatie hier in Europa een stuk problematischer dan in de VS. Het is een kwestie van tijd dat de banken en grote bedrijven ook hier gaan instorten. Het heeft geen zin om daar nu over te discussiëren - je ziet het wel vanzelf.

Het laatste punt ga ik niet op in. Je bent vrij om dat te denken en je bent niet de enige. Met de waarheid heeft het echter niets te maken. Overigens is het "gehaald" en "bevestigd".

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 15:23

@ DeprogrammeerMeester
1 ga je dat van saddam ook uitleggen aan de koerden die hij vergaste ?
2 de economische situatie valt ook mee voor de gene die werkt en wil werken. en voor degene die gespaard heeft. en als je belegt (dus risico loopt ) kun je je geld kwijtraken. in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst.
3 al qaida heeft de twin towers naar beneden gehaalt en ze hebben het bevestigt.

geenstijl is groot geworden door waarheid te verkondigen niet door alternatieve onzin te verkopen.

Beyonder | 28-07-09 | 15:12

@Minstensniets

Ik zal je precies zeggen hoe dat komt van die stammen van 300 jaar geleden. De verstedelijking van de wereld vanaf de industriele revolutie maar ook ver daarvoor stond garant voor een exponentieele toename van grote epidemieen. Dat heeft niets te maken met de stand van de medische wetenschap maar met de statistische kans op besmetting. Dat men in dorpjes in verweggistan niet werd besmet met de Europese pestepidemieen snapt een kind dat in groep 7 geschiedenisles krijgt.

Bergverzet | 28-07-09 | 15:06

maartsen | 28-07-09 | 11:39

ie zelfde jane die dit de wereld in heeft geholpen zeker;
http://forum.fok.nl/topic/1321257
http://www.youtube.com/watch?v=WbB6Mcb6aO0

Die is nou niet echt bepaald serieus te nemen.

Switchboy | 28-07-09 | 15:03

@Beyonder: wen er maar alvast aan dat "alternatieve sites" aan populariteit gaan winnen. Zo is geenstijl ooit ook begonnen; het is nu eenmaal de kracht van internet. Als we de maintream media mochten geloven, dan had Saddam massive weapons of mass destruction, viel de economische situatie wel mee, was 9/11 het werk van Al Qaida en de lijst gaat nog wel even door. Toch ontstaan er nu barsten in dat bolwerk. Nogmaals, de tijd doet z'n werk wel binnen nu en de nabije toekomst.

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 15:01

En weer een lijstje met quasi en/of irrelevante wetenschappelijke bewijzen van de Deprogrammeermeester. Dit is zo typisch voor de voorvechters van complottheorieen en alternatieve geneeswijzen. Met toevalligheden en deelbewijzen proberen de waarheid onderuit te halen. Het zijn niet wij nuchtere mensen die wakker moeten worden maar juist de aluhoedjes dragende hippie dromers die moeten ontwaken. RTFS! Lees de fucking statistieken! De mens wordt wereldwijd nu veel veel ouder dan 100 jaar geleden. En ja dat komt niet alleen ter ere van de medische wetenschap, maar wel voor een belangrijk deel. Een ander belangrijk deel wordt althans hier in NL veroorzaakt door Veilig Verkeer Nederland. Het aantal verkeersdoden in NL is namelijk het laagste van zo'n beetje heel de wereld. Veel lager bijvoorbeeld dan in landen waar men nog gelooft in een rozenkransketting, boeddha of wat voor relikwie dan ook hangend aan de binnenspiegel.

Bergverzet | 28-07-09 | 14:59

@harry1588:

In 2001 besloten 176 landen om 12 giftige organische chemicaliën (POPS =(persistente organische vervuilingen uit al het voedsel te verbannen. Er zijn veel meer schadelijke chemicaliën die in voedsel worden gebruikt, maar deze 12 waren unaniem als de allerslechtsten verklaard. 9 van deze 12 stoffen zijn pesticiden. Onder de Codex Alimentarius worden 7 van de 9 in 2001 verboden pesticiden weer toegestaan bij de produktie van voedsel.

Voedsel met al die chemische en kunstmatige shit? Thanks but no thanks. Dit doet bij mij een belletje rinkelen. Sure, alchohol is ook slecht, maar dat is een keus (tenminste, voor de meesten dan). Als essentiële voeding kunstmatige shit bevat die onze gezondheid aantast of waarvan niet alle risico's bekend zijn of worden verzwegen vanwege commerciële belangen, dan zie ik dat als een probleem.

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 14:58

@ DeprogrammeerMeester

allemaal alternatieve sites van mensen wiens reputaties op zijn minst dubieus te noemen zijn.

sorry tis niet anders

Beyonder | 28-07-09 | 14:51

En hoe wou je dat dan weer vergelijken met, zeg 300 jaar geleden, Bergverzet? Of 1000 jaar geleden? Toen ze nog niet zo nauwkeurig bijhielden wie hoe oud werd? Lees maar eens een boek van Bernard Jensen. Hij heeft stammen bezocht waar 120-140 jaar oud worden de norm is. En daar vreten ze geen meuk en kennen ze geen vaccinaties.

MinstensnietS | 28-07-09 | 14:51

@ Frusti

geen enkele alternatieve geneeskunde is ooit bewezen. hooguit treed het placebo effect op. helaas het is niet anders.

www.kwakzalverij.nl/158/Homeopathie
www.kwakzalverij.nl/305/Het_onderschei...
www.kwakzalverij.nl/152/Alternatieve_G...

maar dat maakt opzich niet zo veel uit , degene die er achter aan wil hobbelen die doet dat maar lekker.

het is alleen gevaarlijk voor de mensen die zelf door wat van reden dan ook niet helemaal stevig in hun schoenen staan, en daar door naar deze onzin luisteren.
en dan bv hun kinderen niet vaccineren , met alle mogelijke gevolgen van dien.

het zijn altijd weer de kinderen die de dupe worden van de alternatieve waanzin van de ouders. en dat is op zijn minst zorgelijk.

Beyonder | 28-07-09 | 14:45

Misschien wel het sterkste bewijs voor de moderne medische wetenschap in tegenstelling tot de traditionele handoplegging en dergelijke. De mens wordt tegenwoordig gemiddeld 30 jaar ouder dan 100 jaar geleden. I rest my case.

Bergverzet | 28-07-09 | 14:44

@frusti
Ik zeg niet dat je het 'leuk' vindt om er in te geloven, maar we hebben een andere opvatting over waarheid en verifieerbare bronnen. Wil je een inhoudelijke discussie aan willen gaan, dan moet je het allereerst eens worden over een voor beide gesprekspartners acceptabele argumentering. Anders kom je nimmer verder dan een welles/nietes discussie. Vandaar de 5 eerder genoemde methoden voor de argumentering te verhelderen en acceptabel te maken.

Santaclawz | 28-07-09 | 14:34

wat ik vergeet te melden: alternatieve genezers en producenten van allerlei vage alternatieve preparaten (China!) hebben helemaal geen belang dat ze verdedigen. Ze doen het echt alleen maar voor het belang van de mensheid. Dat er in allerlei alternatieve 'medicijnen' een hele hoop crap zit wordt niet vermeld. Dat geld perverteert geldt niet alleen voor grote bedrijven als Baxter e.d. maar ook voor de miljoenen industrie die alternatieve geneeswijzen heet.

Over de toename van allergieën bestaat ook de theorie dat die toenemen door de exterme hygiene (kinderen komen nergens meer mee in aanraking) en over de toename van het aantal kanker gevallen kunnen drie dingen gezegd worden:
- we worden allemaal ouder, hoe ouder hoe meer kans op kanker
- het wordt in een eerder stadium ontdekt, ook de kankers waar je niet dood aan gegaan zou zijn (je sterft eerder door bijv. een hartinfarct). Onderzoek wees bijv. uit dat vrijwel alle oude mensen als ze overlijden een soort van kanker hebben (maar er niet aan dood gegaan zijn)
- er zijn ontzettend veel invloeden die kanker kunnen veroorzaken. Die zijn er in de laatste decennia niet minder op geworden. Autorijden is bijv een aardige, of tonerstof uit printers. Ook ontdekken we steeds meer slechte dingen en doen er dan wat aan (lood, asbest), echter de effecten daarvan zijn niet meteen weg. Het ligt alleen niet aan alleen spaarlampen, of vaccinaties, maar aan een zeer uitgebreide complexe mix van allerlei factoren waarbij 1 factor an sich niet groot genoeg is om kanker te veroorzaken maar alle factoren samen het riscio verhogen. Wist men dat aardappels, met name gebakken c.q. gefrituurd (friet & chips) kankerverwekkend zijn?

harry1588 | 28-07-09 | 14:30

@ beyonder

Goeie inhoudelijke opmerking, joh!

Heb je nog meer of is dit het maximaal haalbare voor jou.

@ Deprogrammeermeester
Dat ik JFK aanhaal is om Santaclaws argumenten te bestrijden dat 'wij' het LEUK vinden om in deze theorieen te geloven.
Het zijn geen theorieen. Het zijn feiten.

@frusti
goed verhaal. begrijp enkel niet dat ze de king of copy/paste, beyonder, zoveel podium geven op dit forum. denk dat die beyonder zo gek is dat als hij zichzelf betrapt op twee eigen conclusies hij weer gek wordt van blijdschap.
zijn kernachtig slotbetoog, hhmhmh, mbt aluhoedjes is ronduit stuitend te noemen. in zijn geval zou ik maar immer een petje dragen als de zon schijnt. als je maar twee hersencellen hebt moet je zuinig aan doen.

Beyonder... ik haal Meerendonk aan voor jou
meerendonk | 28-07-09 | 13:16
Het kost ongeveer alleen zo'n 7 jaar om erachter te komen.
Het kost tijd en moeite om dingen te onderzoeken.
Maar zij, de blaatschaapjes, willen snel en goedkoop scoren. Helaas ..

frusti | 28-07-09 | 14:21

Kan iemand Beyonder even bannen?

Arieh | 28-07-09 | 14:21

[bewerken] Beperkingen/verbod op voedingsupplementen
Op de 28e bijeenkomst van de Codex commissie (in 2005) is de Guidelines for vitamin and mineral food supplements ofwel de Richtlijnen voor vitaminen en mineralen als voedingssupplementen vastgesteld.

Ondanks het feit dat de Codex Alimentarius geen wettelijke status heeft en niets nieuws toevoegt aan de al bestaande EU wetgeving op dit gebied (EU-richtlijn voor voedingssupplementen), was de drie pagina's tekst van deze richtlijn aanleiding tot onrust bij bepaalde gebruikers en producenten van voedingssupplementen en bij sommige pleitbezorgers van orthomoleculaire geneeskunde, vanwege wat zij noemen "rigoureuze beperkingen op het gebruik van vitaminen en mineralen als voedingssupplementen in dieetvoeding". Er gaan e-mails en andere berichten rond waarin gesteld wordt dat door de Codex voedingssupplementen vanaf 31 december 2009 verboden zullen worden. Deze berichten zijn niet juist. De tekst van de Codex Alimentarius heeft niet tot doel om voedingssupplementen te verbieden.

Ergo, die hoax is al een gepasseerd station (is al lang in EU wetgeving opgenomen)

harry1588 | 28-07-09 | 14:21

treser.info | 28-07-09 | 12:14
Vloeibare stikstof is ook antiseptisch, misschien moet je dat eens drinken.

Timooooo | 28-07-09 | 14:20

Maar haar kindertjes zijn per ongeluk al wel ingeënt. Dus daar kan ze makkelijk tegen zijn. Neemt mevr enige verantwoordign als er dooien vallen? Of mensen door polio gehandicapt raken?

antizanic | 28-07-09 | 14:20

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 14:08
Oh ga jij eens heel snel verzuipen in een bak met aspartaam aluhoedje want dat spul is al een kwart eeuw na zowat elke zoogdier er mee vol te hebben gespoten goedgekeurd door de meest veeleisende keuringen en geloof me, die zijn heftig.

Tafelsuiker is naar rato eindeloos dodelijker door alle hart- en vaatziekten en type 2 diabetesgevallen die overmatig gebruik veroorzaakt.
Ga daar maar je aluhoedje op richten en opgerot van een site waar mensen zich op rationele argumenten baseren!

S. Typhi | 28-07-09 | 14:20

Waarom worden zoveel vrouwtjes nadat ze hun sexuele aantrekkingskracht kwijt zijn ineens kruidenvrouwtje. Ene soort macht kwijt, nieuwe kunstmatige macht creeren?

Hoewel ik betwijfel of deze dame überhaupt sexueel aantrekkelijk is geweest. Zelfde geldt voor Anja Meulenbelt. (dat laatste is een beetje off-topic. Maar ik vind het hele leven van Meulenbelt off-topic)

e.t. | 28-07-09 | 14:19

@ DeprogrammeerMeester
Woe haha hahahahahahahahahahahaha
Enkeltje gesticht vriend enkeltje gesticht

Beyonder | 28-07-09 | 14:14

Had die laffe teef openbaar verteld (youtube) dat ze zich schuldig maakte aan dood door schuld met d'r gelul en wat doet ze? Comments uitschakelen.
Ze bewijst daarmee dat ze bewust is van d'r misdaad, oeioeioei dit wordt smullen in de rechtbank als dit zo doorgaat!

S. Typhi | 28-07-09 | 14:12

@frusti: sorry, maar waarom haal je nu JFK conspiracies aan? Wat heeft dat te maken met de Mexicaanse griep en de vaccinaties? Je hoort mij niet zeggen dat de officiële verklaring van de JFK moord klopt, maar het helpt de discussie over de vaccinaties niet. Er zijn zoveel onderwerpen waar je je vraagtekens bij kunt plaatsen, maar alles tegelijk afvuren hier heeft geen enkel nut en zal er alleen maar voor zorgen dat het harder wordt genegeerd. De link tussen vaccinaties en onze gezondheid in het algemeen is wel een interessante.

Dat onze gezondheid stap voor stap naar de klote gaat en we steeds afhankelijker gaan worden als mens en burgers, gaat de komende maanden en jaren vanzelf duidelijk worden. Codex Alimentarius anyone? Voeding is een mooi middel om te sleutelen aan de gezondheid van mensen.

Rumsfeld verdient bakken met geld met aspartaam, boeren in Irak, India en steeds meer landen wereldwijd mogen geen eigen zaden meer gebruiken voor landbouw, maar moeten genetisch gemodificeerde zaden van Monsanto kopen. Allerlei dikke deals die op de achtergrond worden gesloten door grote bedrijven, waar de politiek ook niks aan doet en kan doen.

Door media propaganda wordt de indruk gewekt dat we als mens steeds gezonder worden, maar niets is minder waar. Vruchtbaarheid gaat drastisch omlaag, kanker neemt sterk toe en allerlei andere ziekten en allergieën die voorheen niet of niet op grote schaal voorkwamen, breken nu massaal door.

De grote man achter Codex Alimentarius? Niemand minder dan onze grote vriend Hermann Schmitz, voormalig NAZI topman van I.G.Farben. Je weet wel, het bedrijf dat het gas voor de gaskamers van Auschwitz leverde. Doe maar eens even Google-en voor meer info.

De WHO is één grote grap en bestaat uit mensen die niet via onze stemmen op hun positie terecht zijn gekomen. Margaret Chan was ten tijde van de SARS hoax ook al actief binnen de WHO. Niiiiiiiiiiiice....

Het Verdrag van Lissabon heeft de WHO, VN en EU alleen maar machtiger gemaakt en nu wordt stap voor stap duidelijk op welke manieren dat zich gaat uiten. Dat is het mooie van dit alles: de tijd tikt, terwijl wij hierover discussiëren, rustig door en zal zaken duidelijk maken.

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 14:08

Werpt haar in het vuur!

voor U, Oneindige | 28-07-09 | 14:00

Wie diept het CV van mevrouw de charlatan even op? Ben benieuwd wat er op staat!

Flupsie | 28-07-09 | 13:59

Hoe kunnen we een middelmatige journalist nou sérieus nemen? Die heeft nog geen sprietje verstand van de medische wereld dus wat lult die bitch?

Hölzenbein | 28-07-09 | 13:56

@ santaclaws vorige post

frusti | 28-07-09 | 13:49

Ja ik was erbij toen het gebeurde..
nou goed?
Heb jij deze theorie die je steeds naar voren haalt, zelf verzonnen. Was je er bij toen dit boek geschreven werd.
Men weet nooit iets helemaal zeker: maar ik vertrouw toch liever geen overheid die macht oer me wil uitoefenen.. Liever vertrouw ik mensen zoals ikzelf en mensen die geen belang hebben bij vaccinaties . Zie daarvoor de documentaire zembla en gardasill , de maker van het Baarmoederhals vaccin

player.omroep.nl/?aflID=8122904

over JFK

video.google.nl/videoplay?docid=-43150...

frusti | 28-07-09 | 13:48

is natuurlijk hier wel gratis reclame voor desire en consorten
ze gaan ons slopen !!

Beyonder | 28-07-09 | 13:38

"disinformatie" LOL! Dat zal wel informatie zijn die je gebruikt om iemand mee te dissen.

diogenes van a. | 28-07-09 | 13:33

Doet zwaai, zwaai naar repulse. Tegen de gevestigde orde ingaan is één ding, onzin ondersteunen is iets heel anders.

harry1588 | 28-07-09 | 13:32

wat een hoop büllshìt weer zeg.

bodyhair | 28-07-09 | 13:32

@frusti
Was je erbij toen het gebeurde of heb je alleen een linkje naar een niet traceerbaar filmpje? Geef me valide argumentatie en geverifieerde bewijzen en je hebt een punt. Het is Engels, maar lees het toch maar:

Perhaps the most contentious aspect of a conspiracy theory is the problem of settling a particular theory's truth to the satisfaction of both its proponents and its opponents. Particular accusations of conspiracy vary widely in their plausibility, but some common standards for assessing their likely truth value may be applied in each case:

* Occam's razor - does the alternative story explain more of the evidence than the mainstream story, or is it just a more complicated and therefore less useful explanation of the same evidence?
* Logic - Do the proofs offered follow the rules of logic, or do they employ Fallacies of logic?
* Methodology - are the proofs offered for the argument well constructed, i.e., using sound methodology? Is there any clear standard to determine what evidence would prove or disprove the theory?
* Whistleblowers - how many people — and what kind — have to be loyal conspirators?
* Falsifiability - Is it possible to demonstrate that specific claims of the theory are false, or are they "unfalsifiable"?

Santaclawz | 28-07-09 | 13:31

Ik heb weinig if niets tegen alternatieve geneeswijzen en er zullen heus vele nuttige behandelmethodes tussen zitten. Alleen het recente verzet van allerhande kwakzalvers en boomknuffelaars tegen vaccinatie is ongefundeerd en gebaseerd op allerlei toevallige gebeurtenissen die dan vervolgens te pas en te onpas worden aangevoerd als bewijs. Het argument van Stijlvolrechts vind ik heel sterk. Gaat u maar lekker met uw ongevaccineerde kind naar een van de nog niet gevaccineerde poliolanden. Mijn advies 3 weekjes India of Nigeria

www.who.int/healthinfo/statistics/05.w...

Bergverzet | 28-07-09 | 13:29

Vroeger werden dit soort vrouwen nog gewoon op een brandstapel gesmeten.
Nu is het de kunst om er maar niet te veel naar te luisteren....;)

Sodom78 | 28-07-09 | 13:26

Pfff geenstijl.....
Ooit was er nog eens een tijd dat jullie lef hadden om tegen de gevestigde oorde in te gaan, om niet policor artikeltjes de lucht in te slingeren. Dan werd er nog eens kritisch naar de overheden gekeken inplaats van die overheden in bescherming te nemen. Jullie zijn nu al net ver afgezakt als de fransisco jolie's en de Rene Danen's, stom achterlijk klapvee.
Repulse has left the building...

repulse | 28-07-09 | 13:25

at stijlvol
Alles draait om geld wat dat je van de vaccinatie/industrie...
Blauw bloed komt dus ook van dat zilver´ adel en koninshuizen nemen t al eeuwen. Zal dus best wel een kern van waarheid inzitten.

keizeradmiraal | 28-07-09 | 13:24

@Pankamowoto

Dat argument sluit niet aan bij de plempsels van de programmeermeester. Die gooit allerlei falen van vaccinaties online. Daar reageer ik op. Die toevoegingen (adjuvantia) kunnen, theoretisch, bijwerkingen veroorzaken, maar geen polio, kinkhoest of mazzelen veroorzaken.

Lekker overigens, je druk maken over allerlei 'schadelijke' zaken, maar niet bijvoorbeeld over al het autoverkeer = zwaar kankerverwekkend.

harry1588 | 28-07-09 | 13:24

@ santaclaws vorige post

frusti | 28-07-09 | 13:22

pief paf pew...
the driver shot kennedy...
nothing to see.... walk on

frusti | 28-07-09 | 13:22

Waarom zijn er zoveel van die aandachtszieke vrouwen die zich op op de lichamelijke en gezondheidsmarkt storten zonder gehinderd te worden door enige kennis terwijl er wel kundige specialisten (mannen en vrouwen) rondlopen ?

websenior | 28-07-09 | 13:21

@frusti

1) Ik heb wel iets leukers dan een Engelse tekst te vertalen
2) Dat filmpje is in het Engels! Moet dat niet vertaald worden?

Santaclawz | 28-07-09 | 13:20

Neem een eetlepel bokkepielenpap met tepelsaus en je kunt de hele wereld aan!
* mehhheehhhhhhhhh *

Kobus Kloothamer | 28-07-09 | 13:19

@MinstensnietS | 28-07-09 | 13:05

Deze "specifieke" is zo'n 50 jaar geleden ook al gegeven. Daarom worden er nu voornamelijk mensen die jonger dan 50 jaar zijn ziek. De oudere hebben de vaccinatie namelijk al gehad. Dit virus is helemaal niet nieuw, wellicht wat gemuteerd maar nieuw is hij niet. Maar wat ik bedoel te zeggen als de komplotters er zo heilig van overtuigd zijn dat we kapot worden gemaakt en geen vaccinatie's moeten nemen, moeten dan ook het lef hebben zich te vertoefen in landen die deze vaccinatie's niet kunnen en zichzelf ook niet laten vaccineren. Geloof me dat doen ze niet, want het draait helemaal niet om gezondheid het draait uiteindelijk om geld. Want kwakzalvers willen ook eten zonder er hard voor te hoeven werken. Want als je werkt ben je niet vrij. Zoiets was het toch bij die moderne hippies...

StijlvolRechts | 28-07-09 | 13:16

Tsjonge, jonge, wat zijn jullie toch bang voor iets alternatiefs (uitzonderingen daargelaten).
Ik ken colloidaal zilver niet, maar wat ik lees, klinkt best interessant.
En Tea-tree-olie gebruik ik al jaren. Werkt uitstekend tegen ontstekingen (alleen uitwendig!) en bijv. zweetvoeten of voetschimmel. Onmisbaar in de EHBO-kast.
Etherische lavendel-olie is uitstekend bij bijv. zonnebrand, kleine brandwondjes of een paar druppeltjes op je zonnehoed, tegen zonnesteek.

wicher(t) | 28-07-09 | 13:13

Zodra er een al of niet werkend vaccin tegen kanker wordt uitgevonden hebben de regeringen een unieke kans om de bevolking elke door die regering gewenste stof in het lijf te spuiten.

rijk | 28-07-09 | 13:08

extreme conspiratie fantasie = zielig

nenny | 28-07-09 | 13:07

@ DeprogrammeerMeester
deze mw diaree rover verwijs in haar filmpje naar site's die die troep aanbieden voor veel geld , en dat heet enig commercieel belang toch ?

het zelfde geld voor bv john consemulder

www.healingsoundmovement.com/ uiteidelijk draait het daar ook om de pegels

www.jomanda.nl/
ook commercieel
alleen was er daar ook nog een gevalletje millecam ?

Beyonder | 28-07-09 | 13:06

@ StijlvolRechts - Ja logisch zeg, tuurlijk zal een organisme het lastig hebben in een extreem andere habitat. Onnozele opmerking. Anti-bodies enzo. Ik zeg heus niet dat men meteen met alle vaccinaties moet kappen. Maar deze specifieke die nu aan de ordere is, is toch veel mis mee.

MinstensnietS | 28-07-09 | 13:05

Je haar wassen met rechtsdraaiend urinezuur schijnt ook te helpen tegen de griep. Mensen lopen de hele dag met een boog om je heen.

Bergverzet | 28-07-09 | 13:00

Dode virussen is het probleem ook nie harry1588 maar de adjuvantia!

R. Pankaurowasmetomo | 28-07-09 | 12:57

@deprogrameermeester. Even i dingetje, als de meeste mensen geent zijn tegen polio, dan is het toch logisch dat de enting tegen polio de grootste veroorzaker van polio is? Immers via de natuurlijke weg kan je het niet meer krijgen (vrijwel uitgeroeid). Zelfde geldt met die mazzelen. Echter informatie uit zijn context plaatsen met wat loze kreten kan iedereen. Ik weet dat op Xandernieuws zogenaamd meer informatie moet staan, maar het blijven steeds dezelfde 'feiten' en 'argumenten' die herhaald worden.
Iets in de trend van hij zegt het ook dus het moet wel waar zijn.

Ten overvloede, vaccinaties zijn zeker niet zonder gevaar. Bij vaccinaties wordt een beetje van het virus in je gespoten om je lichaam er aan te laten wennen, zodat je er antistoffen tegen hebt. Nu meen ik (maar artsen e.d. corrigeer me) dat er vroeger levend virus werd gebruikt voor vaccinaties. Dit kon in bepaalde gevallen juist leiden tot de ziekte waarvoor je geent was. Later is men overgegaan op dode virussen. Het is leuk om nu alle gevallen van fouten met vaccinaties op te noemen, maar laten we het omdraaien, hoeveel levens zouden er gered zijn met vaccinaties? Hoe zit het met sterftecijfers in landen waar niet of nauwelijks gevaccineerd wordt? Durven deze aluhoedjes hun niet geente kinderen mee te nemen naar landen waar Polio of de mazzelen heersen? Of hebben ze alleen zo'n grote bek omdat ze in het veilige westen zitten (en waar de meerderheid gevaccineerd is)?

De pharma industrie heeft geen ziektes nodig om winst te draaien, die maken een zooi huisvrouwen wel wijs dat hun dure gezichtscreme met echte meeuwenpoep echt helpt tegen rimpels.

harry1588 | 28-07-09 | 12:55

@Bergverzet: Als je een verklaring hebt voor alle genoemde punten, hoor ik het graag. Natuurlijk niet komen aanproppen met onderzoeken die zijn gesponsored door de Big Pharma, want dat zou wel heel makkelijk zijn.

De farmaceutische industrie verdient grof geld met vaccinaties en heeft er belang bij dat mensen qua gezondheid zwak en afhankelijk zijn. Wat is het het commerciële belang van individuen die hier kritisch over zijn? Dan heb ik het niet over weirdo's die zelf allerlei alternatieve geneesmiddelen, boeken en dvd's over verlichting verkopen, maar puur over kritische burgers en mensen.

Je bent echt compleet gestoord in je hoofd en knettergek als je denkt dat de farmaceutische industrie onafhankelijk is, niet aan geld denkt, geen invloed heeft op politiek en media en alleen aan onze gezondheid denkt. Dat kan, het is een keus.

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 12:55

never trust the government

rijk | 28-07-09 | 12:55

En zeau weet ik heel zeker dat het hele vaccinatieprogramma tegen de pandemie een poging van de machthebbers is om de wereld preventief te ruimen, waarna er weer lebensraum l zijn voor gezonde ubermenschen, lees de weldenkende bestuurlijke elite.

wouter het bos in | 28-07-09 | 12:54

@Beyonder | 28-07-09 | 12:44 ik heb eerder klaar en duidelijk uitgelegd dat elk middel dat in overmaat ingenomen wordt giftig is.
Dus bespaar mij jouw gequote van iets dat totaal niet relevant is voor mensen die dit middel sporadisch gebruiken voor die ene keer dat ze een probleempje hebben.
De gasten die dit middel als een soort dagelijkse aanvulling op hun voeding gebruiken zijn natuurlijk losgeslagen.
Maar ja over hoeveel mensen hebben we het dan.
Dus probeer het gedrag van enkele lieden niet als vb te nemen voor iedereen die nadenkt over wat hij in zijn lichaam pompt.
Feit is dat CZ in kleine hoeveelheden minder bijwerkingen geeft dan elk chemisch alternatief.

Dus ga jij lekker verder met je 100% vertrouwen in de pharmacyindustrie blijft er voor ons weer wat meer recources over ;-)

treser.info | 28-07-09 | 12:54

@wizzz | 28-07-09 | 12:29

mijn term voor dit soort mensen is : "blaatschaapjes

frusti | 28-07-09 | 12:54

Psychologists believe that the search for meaning is common in conspiracism and the development of conspiracy theories, and may be powerful enough alone to lead to the first formulating of the idea. Once cognized, confirmation bias and avoidance of cognitive dissonance may reinforce the belief. In a context where a conspiracy theory has become popular within a social group, communal reinforcement may equally play a part. Some research carried out at the University of Kent, UK suggests people may be influenced by conspiracy theories without being aware that their attitudes have changed. After reading popular conspiracy theories about the death of Diana, Princess of Wales, participants in this study correctly estimated how much their peers' attitudes had changed, but significantly underestimated how much their own attitudes had changed to become more in favour of the conspiracy theories. The authors conclude that conspiracy theories may therefore have a 'hidden power' to influence people's beliefs.[25]

Humanistic psychologists argue that even if the cabal behind the conspiracy is almost always perceived as hostile there is, often, still an element of reassurance in it, for conspiracy theorists, in part because it is more consoling to think that complications and upheavals in human affairs, at least, are created by human beings rather than factors beyond human control. Belief in such a cabal is a device for reassuring oneself that certain occurrences are not random, but ordered by a human intelligence. This renders such occurrences comprehensible and potentially controllable. If a cabal can be implicated in a sequence of events, there is always the hope, however tenuous, of being able to break the cabal's power - or joining it and exercising some of that power oneself. Finally, belief in the power of such a cabal is an implicit assertion of human dignity - an often unconscious but necessary affirmation that man is not totally helpless, but is responsible, at least in some measure, for his own destiny.

According to some psychologists, a person who believes in one conspiracy theory tends to believe in others; a person who does not believe in one conspiracy theory tends not to believe another.This may be caused by differences in the information upon which parties rely in formulating their conclusions.

Santaclawz | 28-07-09 | 12:52

@MinstensnietS | 28-07-09 | 12:46

Ook mensen die gezond leven gaan dood. Het feit dat kinderen nu niet direct ziek worden als ze niet ingeent zijn heb je te danken aan al die ouders die hun kinderen wel inenten waardoor het virus zich niet makkelijk kan overdragen/verspreiden. Maar weet je. Neem je kids een maandje mee naar afrika en de tropen en niet inenten he. Dan praten we wel weer verder als je terug bent en je kids hebt begraven.

StijlvolRechts | 28-07-09 | 12:51

Op wanttoknow.nl heet deze mevrouw Jane Burgermeister en maken aluhoedjes ongezien honderden euri naar 'haar' over om de strijd tegen de vaccinatie en de geheime oorlog van Obama en vermogende bankiers en de WHO en de VN en Bilderberg te steunen.

En-el Hak | 28-07-09 | 12:50

Jammer dat ze reacties heeft uitgeschakeld bij haar video. Blijkbaar kan ze niet tegen mensen die zeggen dat ze gestoord is. Krankzinnig gestoorde vrouw.

Jeklo | 28-07-09 | 12:49

Ik heb de levensgevaarlijke griepprik nooit gehad, maar toch schijnbaar iets van adhd of iets in die trant.

Laat het mensje lekker even haar bek dicht houden :)

mmmoon | 28-07-09 | 12:48

@MysteryQuest - je ass-u-me-t dat door niet in te enten je kinderen meteen die ziekte ook krijgen en er evt. aan dood gaan. Je kunt ipv inenten ook zorgen dat je kinderen een bovengemiddeld gezond immuunsysteem hebben zodat hun zo goed als perfect ontwikkelde lichamen met bewezen bestrijdingsmiddelen deze viri aan kunnen gaan. Er zijn in NL 0 doden van de varkensgriep. Denk je nou echt dat massavaccinatie dat getal nog lager kan brengen? De overheid kan dat geld ook pompen in fatsoenlijk gezond eten voor iedereen zodat ze hun weerstand wat op kunnen krikken. Maar zoals sommigen hier wel begrijpen, is dat niet interessant voor deze mensen. Een ziek volk is namelijk makkelijker te manipuleren en makkelijker aan te verdienen.

MinstensnietS | 28-07-09 | 12:46

Zeker is protestants. Zij moeten ook nix hebben van de vaccinatie.

Obaamaa | 28-07-09 | 12:46

"Vouwt voor de Deprogrammeermeester een Aluhoedje met pluim"

Een beetje speurwerk zou mij een ook lijst opleveren met tig keer zoveel "facts and figures" die de werkzaamheid van vaccinatie wel degelijk aantonen. De uitzondering bevestigd de regel?

Bergverzet | 28-07-09 | 12:46

MysteryQuest | 28-07-09 | 12:39
Beyonder | 28-07-09 | 12:39

Lees eens wat DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 12:35 zegt? En als je het daar niet mee eens ben, ga daar dan op in met argumenten in plaats van je ooit ingenomen besluit hier te verkondigen.

Arieh | 28-07-09 | 12:46

@ treser.info

nogmaals het citaat
"
langdurig gebruik van colloïdaal zilver argyrosis (argyria) kan ontstaan, zilververgiftiging. Dan kleurt de huid asgrijs en worden er zilverdeeltjes opgeslagen in de huid, de ogen en de inwendige organen. Er zijn ook nierfunctiestoornissen en neurologische afwijkingen beschreven. "

en dat weetje ? nou drink ze en niet aankloppen bij de reguliere zorg als je last krijgt van je nieren !! ga dan maar lekker naar cdtjes van john luisteren

Beyonder | 28-07-09 | 12:44

@ treser.info - Dat was voorheen waar ja, maar de zwakken worden nu kunstmatig in leven gehouden en helaas hebben de sterken daar wel degelijk last van (zowel financieel, geestelijk als fysiek). Waar de natuur de balans altijd netjes hield is dat nu niet meer waar, met als mogelijk resultaat dat echt gezond op den duur niet meer bestaat.

MinstensnietS | 28-07-09 | 12:41

Ik laat mijn kinderen vaccineren, omdat ouders hun kinderen niet zouden moeten begraven. Anders lopen ze zo met dodelijke ziektes rond. Dit soort mensen probeert volgens mij op geniepige wijze de mensheid uit te roeien.

MysteryQuest | 28-07-09 | 12:39

De desbetreffende mevrouw is na mijn idee knetter gek die troep is gevaarlijk.

dit soort mensen , desiree john consemulder enz hoeden er dus danig typische ideeën op na , dat het de volksgezondheid ernstig kan schaden !! fijn dat je kind polio krijgt door niet vaccineren enz
als je hun eigen sites bekijkt is het vrij commercieel ingesteld !!
zou het dan toch om geld gaan ?
en willen ze beter worden van de angst van mensen ?

www.wanttoknow.nl/overige/kijk-ajb-eve...
www.wanttoknow.nl/overige/vaci-nazis-e...

Beyonder | 28-07-09 | 12:39

Benno wist wel raad met 'liefde en aanraking'. Maar ook dat schijnt niet goed te zijn voor het kind.

Mgr. Denwop | 28-07-09 | 12:38

@Beyonder | 28-07-09 | 12:25 waarom quote je iets dat we allemaal al hebben gelezen en juist bevestigd dat CZ wel degelijk werkt en tot voor 1975 standaard werd gebruikt als alternatief voor peneciline?
Wanneer gaat jouw hersenklep eens open en snap je eindelijk dat jezelf tegenspreekt.

treser.info | 28-07-09 | 12:38

Haha schitterend, deze vrouw roept nee als iedereen ja roept en andersom. +1 voor 4 kinderen hebben en ze toch voor schut zetten door dit op Youtube te zetten.

Floop1E | 28-07-09 | 12:36

Het begint al met de eerste zin, waarin Desiree zegt dat de vaccins al klaar zouden liggen. Dat is totale onzin. De vaccins lagen helemaal niet klaar. Ze worden as we speak geproduceerd, en zijn pas in oktober beschikbaar.

Ivoren Toren | 28-07-09 | 12:36

Toegegeven, het werkt wel zo'n artikel. Dikke hits-generator! Even wat random facts en andere toevalligheden:

- In 1871 en 1872 werd 98% van de Engelse bevolking tussen de 2 en 50 jaar ingeënt tegen de pokken. Resultaat: één van de grootste pokkenepidemiën ooit, met 45.000 doden. In dezelfde periode werd 96% van de Duitse bevolking ingeënt, met 125.000 doden als gevolg.

- In 1940 werden alle Duitsers verplicht ingeënt tegen difterie. Tussen 1940 en 1945 steeg het aantal difteriepatiënten van 40.000 naar 250.000.

- In 1960 ontdekten twee virologen in de VS dat beide poliovaccins waren besmet met het SV-40 virus, dat kanker veroorzaakt bij dieren en de celstructuur van mensen verandert. Miljoenen kinderen werden ingeënt met deze vaccins.

- In 1967 verklaarde de WHO (Wereld Gezondheids Organisatie) Ghana mazelenvrij, nadat 96% van de bevolking was gevaccineerd. In 1972 kreeg het Afrikaanse land te maken met één van de grootste mazelenuitbraken ooit, wat het grootste aantal slachtoffers uit de geschiedenis tot gevolg had.

- Tussen 1970 en 1990 kreeg meer dan 200.000 volledig gevaccineerde kinderen in Groot Brittannië kinkhoest.

- In de jaren '70 bleek na een test onder 260.000 mensen in India dat degenen die waren gevaccineerd tegen TBC, váker de ziekte kregen dan mensen die geen vaccin hadden ontvangen.

- In 1977 verklaarde Dr. Jonas Stalk, de uitvinder van het poliovaccin, samen met andere wetenschappers dat de massale vaccinaties tegen polio de belangrijkste oorzaak waren van de meeste poliogevallen in Amerika sinds 1961.

- In 1978 bleek uit een onderzoek in meer dan 30 Amerikaanse staten dat meer dan de helft van de kinderen met mazelen hier adequate vaccinaties voor had ontvangen.

- In 1979 deed Zweden het kinkhoestvaccin in de ban, omdat de ineffectiviteit ervan bewezen was. Van de 5140 kinkhoestpatiënten in 1978 was namelijk 84% maar liefst drie keer gevaccineerd tegen kinkhoest.

- Uit een publikatie van de American Medical Association in februari 1981 bleek dat 90% van de verloskundigen en 66% van de kinderartsen weigerden het rubella vaccin te ontvangen (rubella = een kinderziekte).


- In de VS stegen de kosten van één enkele DKT (Difterie, Kinkhoest, Tetanus) vaccin van 11 cent in 1982 tot $ 11,40 in 1987. De fabrikanten van de vaccins moesten namelijk voor ieder vaccin $ 8 dollar reserveren voor gerechtelijke kosten, die ontstonden omdat ze schadevergoedingen moesten uitbetalen aan ouders wier kinderen een hersenbeschadiging hadden opgelopen of zelfs stierven na deze vaccinatie.

- In 1988 en 1989 kreeg de Arabische oliestaat Oman te maken met een polio uitbraak onder volledig gevaccineerde kinderen. De regio met het hoogste vaccinatiepercentage kende het hoogste aantal slachtoffers. De regio met het laagste vaccinatiepercentage kende het laagste aantal slachtoffers.

- In 1990 bleek na een onderzoek onder 598 Britse artsen dat meer dan 50% van hen weigerde het Hepatitis B vaccin te ontvangen, ondanks het feit dat zij tot de hoogste risicogroep behoorden.

- De al eerder genoemde American Medical Association publiceerde in 1990 een artikel waarin stond te lezen: 'Alhoewel meer dan 95% van de schoolgaande kinderen in de VS gevaccineerd is tegen mazelen, vinden er nog steeds grote mazelenuitbraken plaats op de scholen. In de meeste gevallen zijn eerder gevaccineerde kinderen het slachtoffer.'

- Tussen juli 1990 en november 1993 constateerde het Amerikaanse Voedsel- en Medicijn Bestuur (FDA) 54.072 tegenreacties na vaccinaties. De FDA erkende dat dit aantal slechts 10% van het werkelijke aantal bedroeg, omdat de meeste artsen weigeren om vaccinatie'gewonden' te rapporteren. Met andere woorden, het werkelijke aantallen mensen dat ziek werd na vaccinatie bedroeg in die periode meer dan een half miljoen.

- In 1994 berichtte het New England Journal of Medicine dat meer dan 80% van de kinderen onder de 5 die kinkhoest hadden gekregen, volledig gevaccineerd waren.

- Op 2 november 2000 namen de leden van de Association of American Physicians and Surgeons (AAPS, de Vereniging van Amerikaanse artsen en chirurgen) unaniem een resolutie aan, waarin werd opgeroepen om het verplicht vaccineren van kinderen stop te zetten.

via: xandernieuws.punt.nl/?id=543077&r=...

DeprogrammeerMeester | 28-07-09 | 12:35

Volgens mij zijn dit soort complottheorieën allemaal complottheorieën tegen de complottheorieën !!!

rub | 28-07-09 | 12:34

Blauw met een groene puntmuts? Zulke smurfen ken ik niet hoor!

Bergverzet | 28-07-09 | 12:34

@Gils | 28-07-09 | 12:21 ja wie weet moeten wij wel blij zijn dat het merendeel van de mensen niet zelf nadenkt en kuddengedrag vertoond.
Stel je voor iedereen neemt de juiste beslissing en het overbevolkingsprobleem zou nog erger worden.
Het is maar goed zo dat het merendeel niet voor zichzelf denkt. We hebben namelijk al tientale jaren geen plaats meer op deze aardkloot voor dergelijke verspillende wezens.
De natuur lost zichzelf op. De zwakken zowel lichamelijk als geestelijk zullen als eersten afvallen waardoor de kans voor overleven van de inteligente wezens alleen maar vergroot.

treser.info | 28-07-09 | 12:32

Cool, van dat zilver wordt je blauw.

Groenepuntmuts. | 28-07-09 | 12:31

"Whenever this nanotoid gets exposed to huge amounts of waterdustperoxide, it'll turn killer."

LibertasSimplex | 28-07-09 | 12:31

Wanneer alle kuddeblaters eens de moeite zouden nemen om zélf het advies van de Gezondheidsraad aan minister Klink te lezen (OK is 16! pagina's), dan zou men mogelijk tot de conclussie kunnen komen dat enige scepsis tegen het massaal prikken niet geheel en al ongegrond is.
Voor alle luie sodemieters: www.gezondheidsraad.nl/nl/adviezen/bri...

wizzz | 28-07-09 | 12:29

-weggejorist-

frusti | 28-07-09 | 12:29

Help ons dan toch ze willen ons echt slopen , vrijwaar ons van de toorn van Desire !!!

lees en huiver we gaan er aan Wanttoknow.nl gaat ons SLOPEN !!!!!!!
www.wanttoknow.nl/overige/kijk-ajb-eve...

Beyonder | 28-07-09 | 12:28

Bijvoorbeeld... Jullie vinden het leuk te posten hoe publieke omroepen extra geld in het laatje krijgen via hun BVs.

Vergelijk dat maar eens met Sir Roy Anderson, de wetenschapper die in het Verenigd Koninkrijk deel uitmaakt van de Task Force die in het leven is geroepen om het bestrijden van dit virus te plannen. Saillant detail... Hij verdient ook tegen de 125K Euro per jaar als directeur van GlaxoSmithKline, het welbekende bedrijf dat de vaccins levert aan de Britse overheid. Kan dat allemaal maar zo? Is dat niet veel leuker om te bashen? Linkje:

www.dailymail.co.uk/news/article-12023...

Legio mogelijkheden om eens wat tegengas te geven. Iedereen weet wat een hypocriet wereldje pharma is. Zou zeggen, breng eens in kaart wie wat van wie verdient, en wie er baat bij heeft dat Nederland bijvoorbeeld 34 miljoen vaccins koopt terwijl er volgens jullie eigen teller slechts 0 doden en 73 besmettingen zijn. Breng eens in kaart hoe het kan dat ze vandaag beginnen met zoeken naar vrijwilligers om een vaccin te testen dat volgende maand geleverd gaat worden. Waarom kan het nu wel snel terwijl er niks aan de hand is en andere vaccins/medicijnen jaren duren om door de red tape heen te komen? Of vinden we dat normaal?

MinstensnietS | 28-07-09 | 12:28

Ach, als het allemaal een complot is, dan doen we er toch niks tegen en krijgt mevrouw de anti-heks als eerste een samenzweringskogel door haar kop.

Vaccinaties kunnen zeer vervelende gevolgen hebben. 1 op een miljoen gaat er zelfs hartstikke kapot aan. Het alternatief zijn natuurlijk die fijne ziektes waar je tegen ingeent wordt. Natuurlijk zegt zo'n natuurmuts dat het niet meer nodig is, maar zo lang 80% v/d bevolking zich laat enten is er idd ook voor de andere 20% niks aan de hand. Daalt dat percentage vaccinaties echter dan krijgen we difterie, kinkhoest en polio gewoon weer terug.

Vaccinatie voor de griep heb ik altijd onzin gevonden en dat blijf ik vinden. Als er verplichte vaccinaties komen in Nederland dan is er tijd genoeg voor paniek. Wat Amerikanen, Mexicanen en Canadezen doen interesseert me geen reet. Vreemd altijd dat mensen denken dat ze een dergelijk complot zouden kunnen stoppen. Vreemd ook dat de NWO altijd voor erg ingewikkelde complotten kiest. Iets teveel James Bond gekeken denk ik. Omgekeerd was namelijk makkelijker, gewoon een killervirus en alleen de mensen die moeten blijven leven redden.

harry1588 | 28-07-09 | 12:26

@ treser.info

cz is geen geneesmiddel of wondermiddel. Als u ziek bent moet u een huisarts raadplegen'. Verder meldt deze site dat bij langdurig gebruik van colloïdaal zilver argyrosis (argyria) kan ontstaan, zilververgiftiging. Dan kleurt de huid asgrijs en worden er zilverdeeltjes opgeslagen in de huid, de ogen en de inwendige organen. Er zijn ook nierfunctiestoornissen en neurologische afwijkingen beschreven. Werd zilver vóór de uitvinding van penicilline geregeld gebruikt in met name neusdruppels, daarna niet meer. Sinds 1975 is colloïdaal zilver in Amerika niet langer geregistreerd. Sedert 1994 heeft de FDA een groot aantal fabrikanten van CZ op de vingers getikt, omdat hun medische claims ongefundeerd waren. Vanaf 1999 is CZ in Amerika niet langer 'over de toonbank' verkrijgbaar. Nu Nederland nog.

bron www.kwakzalverij.nl/367/Colloidaal_zil...

Beyonder | 28-07-09 | 12:25

Als ik dit soort klikklare onzin lees krijg ik een mini herseninfarct. Iets zegt me dat mevrouw de "medisch research journaliste" zelf geen academische studie onder de gordel heeft, laat staan een die medisch relevant is. Weet je wat, laat haar die onzin maar verkondigen. De mensen die erin trappen zijn hoogstwaarschijnlijk toch intellectuele kabouters die het niet verdienen om hun zwakzinnige genen te propageren. Zie het als een vorm van natuurlijke selectie.

Pantheist | 28-07-09 | 12:24

Die mot ik zeker niet in de keuken.

Blue Leader | 28-07-09 | 12:24

@ keutelhanger | 28-07-09 | 12:12
Bernard Debré heeft het over een paniekgolf. Hij zegt niets over een complot. En met de spaanse griep (tientallen miljoenen doden) in gedachten is het helemaal niet gek dat de WHO in de beginfase van de mexicaanse griep het zekere voor het onzekere nam. Dat het virus nu gelukkig minder ernstig lijkt te zijn dan het eerst leek, betekent niet dat er iets mis is met de vaccins.

Ivoren Toren | 28-07-09 | 12:24

Mensen ik bespeur toch daadwerkelijk een naderend (virus)complot. Deze mevrouw snapt er natuurlijk medisch gezien helemaal niets van maar één ding is waar. Dit virus is door de VS bewust in omloop gebracht. Voor de microbiologen onder ons was dit al lang duidelijk omdat het hier een griepvariant uit de nanovirusreeks betreft. Nanovirussen zijn virussen die met een specifiek doel genetisch zijn gemanipuleerd. Amerikaanse overheidswetenschappers werken hier al jaren op militaire laboratoria aan in het diepste geheim. Deze nieuwste variant is losgelaten in opdracht van Obama. Hij voelt zich namelijk diep beledigd door de uitlatingen van Geert Wilders. Het virus is zo geprogrammeerd dat indien het in aanraking komt met het DNA van Geert het zal transmuteren en dodelijk worden. Je bent gewaarschuwd Geert!

Bergverzet | 28-07-09 | 12:23

Dat mevrouwtje op yt kan me verder niet veel schelen, maar ik het er wel mee eens dat je moet oppassen met inenten.
mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/...
WHO waarschuwt zelf voor mogelijke >ernstige< bijwerkingen.
Samengevat: In december weet men of er ook echt bijwerkingen zijn, in de herfst gaan we inenten.
In '76 was er dus een dergelijke situatie en daar liep het in de soep.
Dus ik denk wel 2x na om zomaar die prik te nemen.
.
Verder waag ik me niet aan complot theorieën, wel is het vrij duidelijk dat de farmaceutische industrie een sterk commercieel eigenbelang heeft.

Arieh | 28-07-09 | 12:23

-weggejorist-

Putramas | 28-07-09 | 12:22

Dis-informatie?
Komt dat van rappers?
.
Colloidaal zilver werkt trouwens inderdaad tegen infecties, maar ik zou er een A-griep niet mee te lijf durven gaan.
Ik heb er tandvleesontsteking en ook huidinfecties mee klein gekregen.
.
En wedden dat mevrouw Diàrréé Røvër ook als ëën van de eersten een prikkie gaat halen, als de beer eenmaal los is?
Dat soort wil altijd eerst, op grond van hun zelfbenoemde vermeende superioriteit t.o.v. het onwetend tokkievolk.

Merlot | 28-07-09 | 12:22

MinstensnietS | 28-07-09 | 12:11
Goede bijdrage. Maar ik denk dat de mensen die er aan toe zijn wel hun eigen onderzoek zullen doen. De massa denkt helaas toch niet zelf na, maar vertoont het welbekende kuddegedrag. Langzaam groeit echter het bewustzijn, mede door dit soort publicaties. Zelf blijven nadenken is het devies, en niet klakkeloos overnemen wat 'deskundige' instanties, overheid enz. ons wijs willen maken. Het zou me niet verbazen als het genoemde virus inderdaad in het lab is gemaakt, zodat er goudgeld verdiend kan worden met de massaal verkochte vaccinaties.

Gils | 28-07-09 | 12:21

Help help desire gaat ons slopen !!! ik zal al vast wat berkebloesems inslaan !

Beyonder | 28-07-09 | 12:19

De frama-industrie zou wel goed gék zijn wanneer ze mensen écht beter zouden maken. Kunnen ze in no time hun poort sluiten. Is toch véél lucratiever om mensen aan het pillen eten, drankjes slorpen etc. te houden. Dáár verdien je aan. Gewoon verantwoord ondernemerschap dus bij de farma-cowboys. Met ethische overwegingen vul je geen banksaldi. Evenmin als met gezond mensen.

wizzz | 28-07-09 | 12:19

@MinstensnietS | 28-07-09 | 12:11 je haalt mij de woorden uit de mond.
GeenStijl ja doe hier iets aan en laat eens zien dat jullie staan voor wat jullie al die jaren roepen.

treser.info | 28-07-09 | 12:16

Ik haat hippies!

StijlvolRechts | 28-07-09 | 12:16

@Koning Willem 4 | 28-07-09 | 11:26 hoe dom kun je zijn om CZ te vergelijken met mercury.
Sinds wanneer is een edelmetaal een zwaar giftig metaal?
Dus zeker ook nog nooit gehoord van collodiaal goud?

Het grappige is dat het artikel over kwakzalverij en CZ juist bewijst dat er in de werking van CZ wel degelijk een waarheid schuild.
Tot voor 1975 was CZ namelijk officieel geregistreerd als een medicijn.
Dus met andere worden tot het uitvinden van peneciline werd CZ wel degelijk gebruikt als een natuurlijke versie van een antiseptisch middel.

En aangezien de farmacyindustrie er alles aan doet om, natuurlijke middelen die de gebruiker zelf goedkoop en eenvoudig zelf kan produceren, te laten verbieden zodat de chemische versie dient afgenomen te worden.
Dit verhaal kennen we al van thc (zie ook zat 1 augustus de docu op Nat Geo Super weed) en nog veel meer natuurlijke alternatieven.
Een ieder die deze van nature reeds aanwezige stoffen negeert is niet van deze wereld en heeft niets anders dan de fatale tacohoest verdiend.

Natuurlijk geld dat je alles in mate moet gebruiken.
Elke werkzame stof is tevens een vergif indien men het teveel gebruikt.
Dat geld trouwens voor alles in de natuur.
Als je 100 bananen per dag eet krijg je ook problemen.

GS let op jullie gaan veels te kort door de bocht door deze dame belachelijk te maken.
Een groot deel van haar verhaal snijd wel degelijk hout.

treser.info | 28-07-09 | 12:14

Mijn vriendin zoekt zich rot naar haar zilveren oorbellen. Ik doe net of ik meezoek met die dingen onder m'n tong. Nee, die Mevrouw D. Reuver heeft me de ogen geopend.

LibertasSimplex | 28-07-09 | 12:12

Misschien wordt het tijd dat de GS redactie ipv alu-hoedjes bashen en te kakken zetten, zelf eens kritische vragen gaat stellen over deze overheidspraktijken. Roeren waar het stinkt, tegen mass-media in enzo ommers immers. Er zijn genoeg wetenschappelijk verantwoorde slimme mensen te vinden die geen discutabele youtube channels hebben om te interviewen over dit vaccin-gedoe. Gezien de comments, heeft een groot gedeelte van jullie achterban hier ook wel oren naar. Het andere deel van die reaguurders lijkt het juist nodig te hebben. Valt allicht ook nog wel wat info te crowdsourcen, wat officiele publicaties over vaccin-ingredienten betreft. T'is makkelijk de Jomanda's van deze wereld in de zeik te zetten. Het is een stuk meer indrukwekkend om zelf de feiten eens op een rijtje te zetten voor de Nederlandse burger. Breng Klink et al. eens in een lastige situatie zou ik zeggen.

MinstensnietS | 28-07-09 | 12:11

Vaccineren werkt als een bepaald (heel hoog) percentage van de bevolking het doet; er is geen 100% nodig. Als jullie deze doos dan allemaal lekker niet geloven en dat prikkie halen dan laat ik het prikkie ff lekker zitten.

De ziektestoffies zijn namelijk niet erg slecht voor je, maar de tsofjes die de ziektestofjes begeleiden, dat is tyfuszooi die ik niet in m'n lijf hoef. Wel fijn dat verreweg de meeste mensen er géén moeite mee hebben. Dank allemaal! ;)

E-loog | 28-07-09 | 12:11

Hee goed Mutsaert.

Hoe meer je 'basht', hoe meer linkjes naar de filmpjes, hoe meer mensen eens gaan nadenken.
FAIL!!

frusti | 28-07-09 | 12:10

@Koning Willem 4: thnx voor de link

pendajo | 28-07-09 | 12:10

Ophokken en de sleutel weggooien is de beste remedie tegen dit soort types

byron123 | 28-07-09 | 12:05

Ik zie ook iets heel engs in haar ogen.

GoForYourGun | 28-07-09 | 12:05

&#292;ð&#281;&#345;&#345;&#345;?

Biff Eagleburger | 28-07-09 | 12:03

@ mezelf
Shit! Nu ik er zo over nadenk. Kan iemand niet eens uitzoeken wat de connecties zijn van al die aluhoedjes die angst voor vaccinaties proberen te zaaien, met bijvoorbeeld de VOU (Vereniging van Ondernemingen in de Uitvaartverzorging)? Of met de Nederlandse Bond van Doodskistfabrikanten? Kom op Mutsaerts, aan de slag!

Ivoren Toren | 28-07-09 | 12:03

Ik heb alle theelepeltjes al opgegeten, maar ik merk nog niets. Straks bij de lunch de gebaksvorkjes en mijn oude spaarpot tussen een broodje frotten en wegspoelen met linksdraaiende zure melk.

kapotte_stofzuiger | 28-07-09 | 11:52
Jeetje, dat zijn precies de kwalen die ik onder de leden heb. Is er een vaccin tegen of moet ik naar Mexico afreizen om een zilvermijn leeg te eten?

JosVerbeek | 28-07-09 | 12:01

@Gils | 28-07-09 | 11:52
Bedankt voor de waarschuwing:
"Het innemen van CZ kan allerlei reacties oproepen en verschillen van persoon tot persoon. Enkele waargenomen reacties kunnen zijn: jeuk, pukkeltjes/puistjes, mate van benauwdheid, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, tijdelijk wat wazig zien, enz."

kapotte_stofzuiger | 28-07-09 | 12:00

unanimo | 28-07-09 | 11:32
Ik ben druk, maar kom er later op terug. Zoek bijvoorbeeld eens naar Adrian Gibbs, een viroloog die onder andere heeft meegewerkt aan het ontwikkelen van Tamiflu.

Heau even | 28-07-09 | 12:00

@kapotte stofzuiger
Das waar want achter elke boom schuilt een complot. Nu is het de griep straks komen de moslimterroristen wel weer langs.
Ondanks al die vele complotten is er nog nooit eentje echt goed gelukt tot nu toe, gek he?

Koning Willem 4 | 28-07-09 | 11:59

Op de brandstapel die heks en neem nog een heerlijke rooibosthee

norules | 28-07-09 | 11:59

Leestekens -> diakritische tekens

Trekhaas | 28-07-09 | 11:59

@Koning Willem 4 | 28-07-09 | 11:51
Leuk, maar met wetenschappelijke argumenten overtuig je die mensen toch niet. Immers, misschien zijn die onderzoekers wel betaald door de farmaceutische industrie, of hebben ze connecties met de Bilderbergjes/NWO.

kapotte_stofzuiger | 28-07-09 | 11:57

@ Liamp
En hoeveel van dat 'dodelijke' aluminium zit er dan in één vaccin? Nee doe mij dan maar colloidaal zilver, dat is gezond.

Koning Willem 4 | 28-07-09 | 11:56

Het is een complot van de begrafenisondernemers! Dat ziet toch iedereen! Die verdienen per overledene een veelvoud van de kosten van zo'n vaccin.

Ivoren Toren | 28-07-09 | 11:54

Het is jammer dat het altijd van die vage typjes zijn die dit soort praktijken aan de tand voelen en er over publiceren. Ook jammer dat ze dan meteen weer enkele stappen sensationeel te ver gaan en daarmee hun eigen credibility verlagen.

Neem het vage typje en de stappen te ver uit het verhaal en het komt al een stuk interessanter over. Icke en anderen hebben ook last van een imago probleem terwijl het onderzoek wat ze doen kwalitatief vaak net zo hoog ligt als die van de wetenschappers die ze trachten te verwerpen. Aan de andere kant is het ook wel hun enige manier om een beetje aandacht te krijgen aangezien anders niemand hun vindingen zal lezen of horen. Catch-22 voor die mensen.

Ik heb iig m'n eigen redelijk-diep graven gedaan en kan ook alleen maar concluderen dat de H1N1 vaccinaties onnodig zijn en inderdaad potentieel slechter dan hetgene waartegen het probeert te beschermen.

MinstensnietS | 28-07-09 | 11:53

@Nee dus! | 28-07-09 | 11:47
Typische reaguurderskwalen als cynisme, F5-vinger, fipo-complex en wegjorisangst.

kapotte_stofzuiger | 28-07-09 | 11:52

Mevrouwtje Tremadief is niet helemaal goed, lijkt mij.
Desalniettemin, een griepje ga je echt niet dood van hoor.
Dus vaccineren = onzin.

Lewinsky | 28-07-09 | 11:51

deze dame heeft anders wel gewoon gelijk, heur. lees je eens in over aluminium hydroxide, een bestanddeel dat in iedere vaccinatie zit, en wat dat met je afweersysteem doet. "aan gezonde mensen verdienen we niets, zieken moeten we hebben," werd ooit opgetekend uit de mond van een farma-CEO.

LiamP | 28-07-09 | 11:51

Ok, ze geeft niet de geheel correcte informatie. Maar als Geenstijl eens meer zou doen dan alleen maar provocerend taalgebruik spuien en eens zou nakijken wat er zich in de 70er jaren voorgedaan heeft, zal het moeten concluderen dat er indrdaad iets niet in de haak is met die massavaccinaties.

Eerst verifieren, dan roepen....

The Rainman | 28-07-09 | 11:50

Colloidaal zilver: de rest van je fakkin life argyria om een weekje griep te ontlopen. Gnarf..

R. Pankaurowasmetomo | 28-07-09 | 11:49

Ja vaccinaties zijn slecht,vitamines zijn ook slecht, kwik is goed(het liefts hoge doseringen in vaccins), fluoride is ook goed voor de mens maar dit wisten ze in de 2de ww al

buut | 28-07-09 | 11:48

*edit* herstel, sensitiseren kan ook.

titsme | 28-07-09 | 11:48

Ze brent het mischien wat kort door de bocht, maar in grote lijnen heeft ze wel groot gelijk.
,
Of zou het toeval zijn dat Canadese, Britse en Mexicaanse troepen (de UN) op dit moment grote drills voor mass evacution and counter terrorism houden in Amerikaanse steden onder bevel van FEMA en Homeland Security?
,
birdflu666.wordpress.com/
,
1 ding is zeker, ik zal never nooit niet vrijwillig laten vaccineren met dit vaccin en wat betreft andere vaccinaties en bijv. vakanties, ik zoek landen uit waar ik geen vaccin voor hoef te halen. Wel zo veilig, als het wel moet zegt het ook genoeg over dat land...

Harreeee | 28-07-09 | 11:47

@Gils | 28-07-09 | 11:43
Waarvoor of waartegen werkt het volgens u prima?

Nee dus! | 28-07-09 | 11:47

Lol, check filmpje @ 3.13: 'sensetiseren'.. Tis 'sensibiliseren' domme doos.

titsme | 28-07-09 | 11:46

ik krijg die session_cookie error ook op XP met IE6, grrrrrr wordt nu echt nieuwsgierig

pendajo | 28-07-09 | 11:46

Kunnen we deze heks niet een weekje Middeleeuws Kamperen in het Archeon aanbieden?

Wim-Lex | 28-07-09 | 11:46

Het is ook belangrijk om iedereen in te enten tegen een griep die een weekje duurt. Ab Osterhaus zegt dat. En die wordt serieus genomen hoor. Ander zou b.v. GlaxoSmithKline, een gerenommeerd farmaceutisch bedrijf niet zoveel geld aan Ab's onderzoek geven.

R. Pankaurowasmetomo | 28-07-09 | 11:44

Heb ook colloïdaal zilver in huis, werkt prima. En doe dan ff een goede link ipv die bevooroordeelde kwakzalverij-link.

Gils | 28-07-09 | 11:43

Maar de mensen die stinkend en stinkend rijk worden met de verkoop van chemische medicijnen, de leveranciers die openlijk weigeren openheid van zaken te geven en het feit dat de staat die miljoenen verdient aan belastingen op medicijnen geen geld beschikbaar stelt voor onderzoek naar natuur producten, dat is allemaal prima.
Harstikke goed, perfect systeem. Dikke directeuren die alleen maart geld, geld, geld willen zien over de ruggen van ook onze gezondheid, niks mis mee. Prima!
Zo gaan we goed jongens! Elke gek die doorslaat naar de andere kant maken we af en we stemmen met zijn alle lekker op Wilders. Hoppa, op naar een betere wereld voor onze eigen kinderen!!

ingelogd | 28-07-09 | 11:43

ik ben overal voor ingeent zuip teveel bier heb een hekel aan politiek maar met het lezen van dit bericht krijg ik rood doorlopen ogen en heb zin om dit onkruidvrouwtje aan stukken te scheuren........ kom maar op met dat laatste prikkie! dat ADHD voor volwassen had ik toch al!

andre9738 | 28-07-09 | 11:43

@Fleauxe: Grinn, zie het voor me, atari 2600 met Hyper-V

pendajo | 28-07-09 | 11:43

-weggejorist-

Nee dus! | 28-07-09 | 11:43

@superjan | 28-07-09 | 11:39: WC-eend complimenteert WC-eend... ;)

Fleauxe | 28-07-09 | 11:42

Die Jane Burgermeister schijnt trouwens een exje te zijn van Michael Jackson.
Daarom moest ie dood. Ofzo.

-LoKi- | 28-07-09 | 11:41

@pendajo | 28-07-09 | 11:37: Dat komt dus overduidelijk door de W2k8 server, hebben mensen altijd gelazer mee. Persoonlijk zou ik je de Atari 2600 aanbevelen. Strak design en fantastische performance, ik zeer je, je weet toch?
(heb 'm zelf ook)

Fleauxe | 28-07-09 | 11:40

Erg goed dat @geenstijl dit soort idioten aan de kaak stelt. niemand anders durft. De farmceutische industrie is immers een makkelijker en dankbaarder slachtoffer voor journalisten.

superjan | 28-07-09 | 11:39

Overigens ben ik blij dat ik ingeënt ben als kind. Weet niet wat erger is, polio of autistisch.

pendajo | 28-07-09 | 11:39

Doe eens googlen op "Jane Burgermeister". Mevrouw Rover spoort niet helemaal. Maar deze "Pandemie" is wel een goeie manier voor de Farma industrie om onder de economische crisis uit te komen. Of moet ik ook maar een alu-hoedje maken??

maartsen | 28-07-09 | 11:39

Ik neem dagelijks een slokje maaswater uit de omgeving van Luik, daar kan geen Colloïdaal zilver tegenop.

kneuterzak | 28-07-09 | 11:39

Ach mens schei toch uit.

deNeus | 28-07-09 | 11:39

-Off-topic: wat betreft de Poll: wat is de NTCB? Ik ken wel de NCTb.-

scripta_manent | 28-07-09 | 11:39

Wat mevrouw nodig heeft is een goede beurt. Wie wilt?

ExtremeExtremist | 28-07-09 | 11:38

Geen stijl heeft veel gemeen met dit soort tegen draads en ongefundeerd.

talinka | 28-07-09 | 11:38

Gek wijf! De vaccinaties zijn helemaal veilig! De WHO zegt dat pas in december de onderzoeksresultaten van. Het vaccin bekend zijn dus logisch dat Ab Klink er al 34000000 besteld heeft bij wie nog maar precies?

R. Pankaurowasmetomo | 28-07-09 | 11:38

@Koning Willem 4 | 28-07-09 | 11:22 ik kom niet verder als een session_cookie error, zowel op firefox als IE8. Kan misschien liggen aan mijn besturingssysteem (W2k8 server)

pendajo | 28-07-09 | 11:37

Ik denk dat een groter opkomend gevaar voor Désirée bestaat uit vliegende appels.

Watler | 28-07-09 | 11:37

Is het heel erg als ik het filmpje even niet afkijk?
Pffff...
Ik hoop dat ze zich binnen een paar dagen, onuitwisbaar blauw, met de eerste verschijnselen van de mexicaanse griep bij de EHBO van het plaatselijke ZH zal melden.

Larissadepissa | 28-07-09 | 11:37

Koloniaal zilver zal ze bedoelen, de heks. Pendelzwaaiers, tarotkaartleggers, paragnosten en wat dies meer zij nóóit vertrouwen en hard doorlopen.
Ze zouden de dood van je moeder en kind nog misbruiken voor een grijpstuiver, opsluiten en sleutel weggooien, pas vrijlaten als ze twee jaar lang niet van die zweeftevenretoriek hebben gebruikt.

Fleauxe | 28-07-09 | 11:34

Ik wil ook serieus genomen worden!
Bôdyhäír

De Vìngèr
Dé Vïngêr
Dë Vînger
Dé Vingér
Dé Vingêr

bodyhair | 28-07-09 | 11:33

*Met alu-hoedje op gewoon taco-hoest-prik halen gaat*

Vogelbeest | 28-07-09 | 11:33

@Heau even | 28-07-09 | 11:16
URL? Ben toch wel benieuwd...

unanimo | 28-07-09 | 11:32

Vandaag is ze ook weer druk bezig met spammen, hierbij een quote:
"Voor onafhankelijke informatie kan een ieder terecht bij verontrustemoeders.nl.
Deze dames laten zich net als Jane Burgermeister leiden door hun intuïtie en eigen bevindingen door diepgaand onderzoek."
Hoezo onafhankelijk en diepgaand onderzoek?
Maar goed gewoon terugspammen lijkt mij, het emailadres is:
A. Aalfs [a.aalfs@home.nl]

leo de pejo | 28-07-09 | 11:32

Ja maar ook volgens David Icke en Jomanda moet ik het niet doen..

-LoKi- | 28-07-09 | 11:32

@ Koning Willem 4

Het gaat om de juiste zilveroplossingen en het zou wat wezen als ik die ish elke dag zou innemen. Sla ik dalijk nog grijs uit.

overtrefjezelf | 28-07-09 | 11:31

"Fijnverdeeld zilver ('colloïdaal zilver') zou een geneesmiddel zijn tegen virussen, bacteriën, schimmels en parasieten. Het werkt niet en wie er te veel van inneemt kan er onuitwisbaar blauw van worden."

Kan niet wachten op op Smurfende-linkse-bijstandstrekkers...

Vlekje | 28-07-09 | 11:30

Op de brandstapel met Désideranged Röver.

Nee dus! | 28-07-09 | 11:30

pendajo | 28-07-09 | 11:25
Vind het best boeiend wat je beweert..(serieus).Ergens een artikel over of info?

Roberto9722 | 28-07-09 | 11:29

@ teringtubbie | 28-07-09 | 11:27
Zeik niet man, je weet niet waar je het over hebt. Sukkel!

F. von Zeikhoven | 28-07-09 | 11:29

Ik heb nog nooit een heks gedaan. Ik ga voor de uitdaging!

FY_Linksch_mensch | 28-07-09 | 11:28

Who the fuck is Désirée Röver?
Nou ja, dankzij GeenStijl weten we dat dus nu, en krijgt mevrouw Röver nog wat extra dwalenden in haar klantenbestand. Goed bezig, Muts.

Watler | 28-07-09 | 11:28

@ Don Sputare | 28-07-09 | 11:20
Wat dacht je van: Gewoon, omdat het kan?

Mensen die de verantwoordelijkheid over kinderen zo interpreteren, moeten uit de ouderlijke macht ontzet worden. Die kids kunnen namelijk niet kiezen voor bijvoorbeeld levenslange verlamming door bijvoorbeeld polio, alleen omdat hun mongolide ouders gokverslaafd zijn rond 'de wil van God'. Hier opt Nationaallandschapseiland valt het nog mee, alhoewel het ook nog voorkomt. Maar check voor de lol de Alblasserwaard, dorpjes zoals 'hop-paardje-hop'-Oud Alblas of Streefkerk en Graafstroom. Zelfs in Sliedrecht en Papendrecht lopen ze nog los. Er is een grens aan persoonlijke integriteit. En die grens ligt bij kindergezondheid. Maar ja, zolang die arsch van een Rouvoet het voor elkaar weet te krijgen dat de Abortusboot niet meer uit durft te varen. Hoog tijd voor een -nee, heeft niks met pedo te maken- Nederlandse variant van de Australian Sex-Party... www.sexparty.org.au/ Gaan in tegen de verreligieusering van de overheid. (hebbiem, Jaap ;) )

F. von Zeikhoven | 28-07-09 | 11:28

ADHD
Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Drugs.
mevrouw hebt er last van..

teringtubbie | 28-07-09 | 11:27

Reacties is uitgeschakeld. Dan weet ik wel weer genoeg. Net zoals je in De Volkskrant op geen enkel artikel mag reageren.

Marcus Porcius Cato | 28-07-09 | 11:27

Nöù ñôû, we zijn weer gretig met zpellvauten. Ik vermeldt even. En wat is '' disinformatie' voor een woord?

OoO | 28-07-09 | 11:27

@ overtrefjezelf

je neemt dus jarenlang een zwaar metaal in en dat zou dan goed voor je zijn? Terwijl je van spoortjes kwik in je amalgaamvullingen al de meest vreselijke ziektes krijgt (volgens dit soort types). Zou er toch even over nadenken.

Koning Willem 4 | 28-07-09 | 11:26

-weggejorist-

Mr. C. Delicti | 28-07-09 | 11:26

Dyfterie, tetanus, polio, hepatitis a en b, rabiës, gele koorts... Laat dat mens eens lekker op reis gaan.

Jean | 28-07-09 | 11:25

Taaltechnisch wondertje, die DésiDeRangeD Röver.

Nee dus! | 28-07-09 | 11:25

@Boer Harm uut Twente | 28-07-09 | 11:18 Nou ga je wel heel kort door de bocht. Amish zullen misschien minder snel en minder vaak naar een dokter gaan, maar dat levert niet zulke statistische verschillen op

pendajo | 28-07-09 | 11:25

@ azijnzeikerT

Ik dacht dat seks met een maagd dé remedie was?

KortzichtigRadicaal | 28-07-09 | 11:25

Colloïdaal zilver schijnt dan weer wel goed te werken tegen weerwolven ..........

Hobbykip | 28-07-09 | 11:25

Gelukkig heb ik mijn alu-hoedje nog.

Biels | 28-07-09 | 11:24

Párânôiå

Kutwijf Bert | 28-07-09 | 11:24

Fear, Uncertainty and Doubt. Microsoft is er groot mee geworden. Haar kansen schat ik niet zo hoog in. Maar wie weet wordt zij de nieuwe hype in deze angstige wereld.

Commander Cody | 28-07-09 | 11:23

Há, je môet ècht wel een Åpple hebben om ál die lééstekens gôe te kunnen inklöppen.

De Ware Vrijheid | 28-07-09 | 11:22

Moet zeggen dat van dat colloidaal zilver wel werkt. Neem het ook al een paar jaar. Jammer dat het via haar in de media wordt 'geplant'.

overtrefjezelf | 28-07-09 | 11:22

Ik zeg: ophalen en een RM geven. Want gevaar voor anderen. Er zijn mensen die in die verhalen van haar gaan geloven en daardoor de zorg belemmeren. Zorg aan hun kinderen bijvoorbeeld. Kom op pliesie, niet alleen een upskirtdude ophalen, ook deze mevrouw even snatchen. Hier wat aanhoudingsgronden. nl.wikipedia.org/wiki/Waan Pick one!

F. von Zeikhoven | 28-07-09 | 11:20

Desiree Rover
STRANGE GROVER ?

yokiamy | 28-07-09 | 11:20

Waarom we nu opeens allemaal zo nodig tegen de griep ingeënt moeten worden, en 350 jaar lang niet, begrijp ik trouwens ook niet.

Don Sputare | 28-07-09 | 11:20

En om van aids af te komen moet je gewoon een keer goed douchen.

azijnseikerT | 28-07-09 | 11:20

aandachtshoer, dat is ook de reden waarom d'r naam zo achterlijk opgetuigd is.

ik zeg altijd maar: Désirée en Diarréé klinken nagenoeg hetzelfde.

mooieblouse-nieuw? | 28-07-09 | 11:20

Na 3 zinnen wist ik al genoeg. -1

efjee | 28-07-09 | 11:20

*hap van tafelzilver neemt*
... en werkt het al?

H4rrie | 28-07-09 | 11:19

Eens in de zoveel tijd komen dergelijke trollen in het nieuws, vroeger had lou de palingboer met Haarlemmerolie, we hebben ook nog een tijdje Klazien uit Zalk gehad, die ons met allerlei onkruid wilde genezen en nu dus weer deze klapkut.

Karel Kruizenruiker | 28-07-09 | 11:19

het kon wel een christenfundamentalist zijn die zich en haar familie niet laat inenten, prima dat jij dat niet doet maar ik wel.
Krijgt zij geen last van die Niburu Chemtrails? of heeft ze bilderbergpilletjes?

yokiamy | 28-07-09 | 11:19

@ pendajo | 28-07-09 | 11:17
Dat heeft niks met inentingen te maken, zij plakken gewoon geen etiket op een kind dat een beetje stil is.

Boer Harm uut Twente | 28-07-09 | 11:18

Typisch geval van natuurlijke selectie. Laat haar en haar volgelingen maar gewoon uitsterven... maar let op hè: niet gaan piepen om een echte dokter die ervoor heeft geleerd als je straks écht ziek bent hè?

@redactie: doe 's even héél rap die -dt in -d veranderen bij "vermeld(t) wordt" in regel 5... is voltooid deelwoord, dus geen 'dt'...

Caveman48 | 28-07-09 | 11:18

geen probleem, lekker door laten gaan, dit is gewoon survival of the fittest

NEnnetje | 28-07-09 | 11:18

Ze heeft gelijk.
* gaat prei planten*

~Strotgondel Sr.~ | 28-07-09 | 11:17

ze heeft in zoverre wel een punt dat onder de Amish, die hun kinderen niet laten inenten, ongeveer 1 op de 10.000 kinderen autistisch is. Voor de rest van Amerika is dat 1 op 166.

pendajo | 28-07-09 | 11:17

-weggejorist-

Languh89 | 28-07-09 | 11:17

kapotte_stofzuiger | 28-07-09 | 11:10
De aandoening bestaat wel degelijk, alleen is het tegenwoordig een trend om elk onhandelbaar kind als ADHD-patientje te bestempelen i.p.v. eerst eens naar de opvoeding te kijken.

Ik heb laatst een stuk gelezen van de World Organization for Animal Health, die na onderzoek van de tacohoest (geclaimd werd dat het van varkens afkomstig was, vandaar het onderzoek) en de verschillende genetische stammen in het virus niet anders kon dan concluderen dat het door mensen gemaakt is. Andere virologen over de wereld die het virus ook onderzocht hebben, delen die conclusie.
Nu ben ik absoluut geen alu-hoedje, maar dat verontrustte mij toch enigszins.

Heau even | 28-07-09 | 11:16

Tja, tijdens de overgang wordt er weleens eentje gek. Helaas kun je daar nog niet tegen inenten.

John Muts | 28-07-09 | 11:15

-weggejorist-

Fairly Unbalanced | 28-07-09 | 11:15

vermeldt wordt?

harry pikkel | 28-07-09 | 11:15

We moeten een nieuwe naam verzinnen voor dit soort types.

Laten we hier een reeks voor starten de FeeksReeks

Fleggel | 28-07-09 | 11:14

Liefde en aanraking. Ik ga maar weer eens flink neuken straks.

overtrefjezelf | 28-07-09 | 11:14

Geef haar maar een spuitje.

Subslider | 28-07-09 | 11:14

reacties is uitgeschakeld wat een pauper

circusvlo | 28-07-09 | 11:13

-weggejorist-

Die Nachtuil weet je | 28-07-09 | 11:13

Je kunt wel zeggen dat ze een hele boeroepersgroep achter zich aan kreeg.

azijnseikerT | 28-07-09 | 11:13

Typisch geval van Catherine Keijl in disguise.

Willy Dobbe | 28-07-09 | 11:12

Gelukkig, ik dacht echt een hele tijd dat ADHD-ers gewoon slecht opgevoede kindertjes waren.

kapotte_stofzuiger | 28-07-09 | 11:10

Ik kan haar echt niet sérieus nemen.
Ik kan haar wel eens serieus némen, als ze dat ook goed vindt.
Zak over d'r kop en voor het vaderland!

Boer Harm uut Twente | 28-07-09 | 11:09

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl