Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GEZOCHT: boomklever Bart uit Almere

houbart.jpgLaten we Bart Vis uit Almere eens in de picture zetten. Bart is een Volkswagen Corrado-fan en mede-eigenaar van dutchelitestylers.com (nickname corradog60). Dutchelitestylers is een boomkleverforum waarin de onderkant van de markt over hun tupperware-autmobielen praat. Da's prima. Maar waarom moet en we Bart hebben? Bart was afgelopen weekeinde met wat vriendjes naar de grote stad. En ja, in de stad heb je mensen die oversteken. Bart werd boos op een mevrouw in een (ietsiepietsie) duurdere auto dan die van hemzelf en Bart ging even lekker los, zoals in het filmpje te zien is. In politietermen noemen we dit 'openlijke geweldpleging'. Best lullig want de gefilmde mevrouw zit nu met een kapotte spiegel en kapot been. Dus Bart, hup betalen en snel. Want we worden godverdomme zo ontzettend zat van jouw soort boomklevende, VMBO-ende opgeschoren, partyflockende tiefustuig met je Volkswagen Corrado met fake Xenon-lichten die je wegens geldgebrek alweer hebt verkocht. Tijd om diep en lang te bukken ventje. Met je vriendjes een oudere mevrouw bedreigen? Meld jezelf nu binnen 5 minuten nadat je dit leest bij de politie en zorg maar dat je ons overtuigt dat je dit gedaan hebt.. Zo niet, gaan we pas écht terugpesten. Moet maar eens afgelopen zijn met dit soort types, fuckert. Update: Meneer belt NU de politie, naar het schijnt.

Reaguursels

Inloggen

en trouwens jullie zijn noggal goed met de wet zo te zien in jullie stukje onzin
snappen jullie ook wanneer je zo schrijft ( Want we worden godverdomme zo ontzettend zat van jouw soort boomklevende, VMBO-ende opgeschoren, partyflockende tiefustuig) dat het gewoon een vorm van discriminatie is
want dan had je het in de JIJ vorm moeten schrijven en niet in de JULLIE vorm

maarja dat wisten jullie top journalisten al (Toch)???????

albert72691909 | 07-05-09 | 17:06

Beste mensen snap niet waarom er nog steeds op door word gegaan en helemaal snap ik niet waarom jullie enige waarde hechten aan de informatie die Geen stijl jullie verschaft.
want jullie snappen zelf ook wel dat geen stijl nou niet de toppers uit de journalistiek hebben, want zeg nou zelf het verhaaltje wat ze vertellen bestaat alleen maar uit foutieve informatie en ja schelden dat kunnen ze wel maar een verhaal schrijven gebasseerd op feiten is er niet bij
want voor alle duidelijkheid
bart is een mede oprichter van dutch elite stylers en niet de oprichter
dutch elite stylers is een gewone normale auto club
bart ze EX is politie agente
en de desbetreffende vrouw is een man
een Corrado heeft hij niet
en een auto club heeft hij ook niet (meer)
en spijt van zijn daad heeft hij wel
en de spiegel vergoeden doet hij ook
en dutch elite stylers zal gewoon blijven bestaan alleen dan zonder bart

groetjes albert

albert72691909 | 07-05-09 | 17:01

Zoiets flik je gewoon niet, zelfs niet als je dronken bent.
Alleen wat ging er eigenlijk aan vooraf?
Niet dat, dat het goed maakt ofzo maar ben wel schieuwenierig.
Wel aanpakken dit soort volk ! +1

provis | 06-05-09 | 23:53

Nee jo! Ik heb het over de types die vol overgave hun auto restylen ter compensatie van............. Ik scheer zeker niet alle auto stylers over 1 kam.... Sterker nog denk dat dit een zeer goede en creatieve hobby is om het uiterste te halen uit vaak sombere modellen die de auto industrie voort brengt. Als ik jonger was geweest en meer tijd had, dan had ik zeker met je mee gedaan om een mooie en goede auto te creeren. Borst vergroting is geen optie! Ziet er niet uit en> less is beautiful......

Ik had begrepen dat de vriendin van Bartje bij de politie zit (of in opleiding) Ik vermoed/hoop dat zij Bartje op het goede spoor zet om te veranderen en indien mogenlijk de schade te laten vergoeden.

Arie Beuker | 06-05-09 | 20:46

Watler | 06-05-09 | 08:12
Opvoeders die redeneren zoals jij produceren dergelijke kudtmenschen, babyhoofd!
Jongetje Vis heeft gewoon met z'n poten van andermans eigendom af te blijven, punt.

Dat denk ik niet, ben namelijk op precies dezelfde wijze opgevoed. Boontje komt om zijn loontje. En zo slecht heb ik het tot nu toe niet gedaan in me leventje.
Je zal mij ook NIET horen zeggen dat hij hier goed aangedaan heeft. Uiteraard niet. Maar er zal iets gebeurd zijn dat een dergelijke reactie heeft uitgelokt. Ik vind ook zeker dat hij de spiegel hoort te vergoeden.

@ Arie Beuker
Dit soort reacties doen mij dus zeer. Schijnbaar heb ik dus zo'n auto nodig als borstvergroting.. Nouja, dan maar..

Overigens vind ik het zeer triest dat er hier 700 + comments moeten staan om meneer Bart te 'motiveren' de spiegel te vergoeden. Als we dat bij elk incident moeten doen van slecht/asociaal gedrag is Nederland helemaal niet meer bij de PC weg te slaan.
Ik heb 4 deuken in mijn linker deur en 3 flinke krassen (door vernieling) . Kunnen jullie ook degene vinden die dat heeft gedaan. Dank jullie wel.

biieniie | 06-05-09 | 19:05

@alle taalnoobs:

Het valt mij op dat de personen/karikaturen-van-de-mens die het voor Bartje opnemen, ongeveer even goed zijn in correct Nederlandsch als mijn dochter van 19 maanden.

Oke, het gaat niet om zijn opleidingsniveau of om wat voor auto hij rijdt (ik heb in een eerdere post al de VR6 verdedigd, had er zelf ook eentje tot een half jaar geleden) maar om zijn gedrag.
Wat er vooraf gebeurd is, hoeft ons ook niet te interesseren. De reactie is volledig overtrokken en slaat de plank compleet mis.

P.S. "berijken" is foutief Nederlands, beetje gek. "gehandicapten kinderen" is foutief nederlands, Albert 72tweekeerdehelft.
Ga eens terug naar school... brugklas gymnasium moet haalbaar zijn, lijkt mij.

GurbGuevara | 06-05-09 | 14:27

@ Biieniie:
Zie mijn eerdere post voor de (niet existente) toedracht.

Ik ben overigens ook erg benieuwd of Bart al af getikt heeft...

poekie48 | 06-05-09 | 12:15

We kennen dit soort mannetjes allemaal wel..... Hoop verbaal en imponerend haantjes gedrag met een gepimpte auto als verlengstuk van fysieke tekortkomingen......... Ach het zal je vriendje maar zijn........ Stel dat het kleine mannetje in de voor hem te grote auto nu als verlengstuk een goedkoop pistooltje had liggen. En hij door het verbale geweld en zijn kleine lengte in paniek en als verdediging had geschoten....... Of dat ie in een vlaag van woede zijn bak in de achteruit zetten en gas gaf..... Hier zijn ook voorbeelden van op te noemen!!!! Dan zorgt dit domme gedrag van Bartje dat zijn vrienden slachtoffer worden. Leuk zo'n vriend.....
Als ik alle auto's de spiegel had moeten vernielen van medemensen die een verkeerde inschatting maken in het verkeer dan had ik vanmorgen al drie spiegels op mijn bureau liggen.... Maar even de hand op steken en sorry zeggen is een hele goede manier........ Bart neem je verlies en verander je houding! Daar word je meer man van dan het nutteloze haantjes gedrag.

Arie Beuker | 06-05-09 | 09:47

biieniie | 05-05-09 | 21:23
"Dus Bart, het was natuurlijk niet echt netjes wat je deed. Maar het zal ongetwijfeld een reden hebben gehad."

Opvoeders die redeneren zoals jij produceren dergelijke kudtmenschen, babyhoofd!
Jongetje Vis heeft gewoon met z'n poten van andermans eigendom af te blijven, punt.

Watler | 06-05-09 | 08:12

Je kan wel zeggen dat het eigenlijk wel mee valt,
en dat het niet boeit wat en wie hij is!
Maar het gaat erom dat dit godverdomme niet de eerste keer is, en zeker ook niet de laatste keer!
Boete zal hij!!!

lady3453 | 06-05-09 | 06:15

@Pappa Pat | 05-05-09 | 22:00 Precies de reden waarom ik hier nog even kwam kijken. Heeft Bart zich gemeld? Heeft hij betaald? Excuses? Boete? Het enige dat telt.

vraagstaart | 06-05-09 | 01:57

Ik ben al eerder zo bijna aangereden door mevrouw in SUV, je zou voor minder uit je dak gaan, zijn reactie was wel overdreven.

andy_son | 06-05-09 | 00:32

Amen

kakakabouter | 05-05-09 | 23:33

amen

albert72691909 | 05-05-09 | 22:58

Grote vraag blijft natuurlijk... waar is Bart en heeft hij die vernielde linkerbuitenspiegel reeds vergoed?
Iemand onderzoek gedaan naar zijn huidige verblijfslocatie en de status van zijn geweten?
Het is natuurlijk wel een beetje jammer dat iedereen moet beginnen te bazelen over welke fiets hij bestuurt, wie zijn vriendin is, dat ze bij de politie werkt, dat hij zelf bakker is en allemaal dat soort VMBO-GEMEKKER!
Dat heeft toch geen ene moer met het voorval te maken!
Het gaat volgens mij nog steeds om het feit dat Bart het nodig vond om een buitenspiegel van een auto te slopen en dat we nu via GeenStijl ervoor willen zorgen dat Bart zich schuldig gaat voelen, zich gaat melden en deze spiegel gaat vergoeden.
reaguurders op GS vermaken zich blijkbaar kostelijk met het "aan de schandpaal nagelen" van Bart maar vergeten dat het hier om een vernieling gaat die vergoed moet worden.
* het is net als dat gelul over de zwarte suzuki swiftjes ... een malloot rijdt er mee door het publiek heen, heel tragisch allemaal... vervolgens gaan we ons niet meer druk maken om wat er gebeurd is... maar we vinden het nodig om dan maar massaal de suzuki swift te gaan Boycotten... dat is dus net zulke onzin als wat hier nu weer gebeurt... bart doet iets doms en vervolgens is dat te wijten aan zijn beroep en zijn auto?dat is nou echt basisschool-gedrag!*

Pappa Pat | 05-05-09 | 22:00

en terecht!

biieniie | 05-05-09 | 21:43

Goh een dag later zijn de reacties al milder

albert72691909 | 05-05-09 | 21:33

Wat leuk dat iedereen commetaar heeft, maar niemand weet wat zich hiervoor heeft afgespeeld, dat de desbetreffende persoon zo reageerde. Zo'n reactie komt natuurlijk niet uit het water vallen.

Tevens vind ik het jammer dat er zo over autoclubs gepraat wordt. Ben zelf ook lid van een club waarvan vorig jaar een zeer geliefd lid en vriend is overleden. Wel onder politie begeleiding en 300 vrienden en kennisen uit de tuningwereld en rouwtocht gereden over de A10 en midden in het centrum van Amsterdam een herdenking gehad. Menig persoon zou jaloers zijn op zo'n nagedachtenis.

Ben zelf een golf 3 vr6 rijden (ongeveer meest asociaal gereden auto van Nederland) heb 450 pk, studeer aan de universiteit. En heb tupperware bumpers.
So what?
Als je een biertje drinkt ben je toch ook niet meteen een alcoholist.

Dus Bart, het was natuurlijk niet echt netjes wat je deed. Maar het zal ongetwijfeld een reden hebben gehad.

Trouwens, ga een zaterdag avond op Rembrandtplein staan en je ziet ergere dingen dan dit kleine voorvalletje...

biieniie | 05-05-09 | 21:23

Heel erg jammer dat er zo negatief wordt gedaan over de Corrado. Als of alle mensen in die auto in eens het zelfde zijn als deze eene Bart..

En wie heeft gezegd dat hij nep xenon in zijn Corrado ingebouwd heeft? Ga toch niet liggen lullen als je er zelf niks van weet...

Dennis Aka Mash | 05-05-09 | 21:05

Wel erg raar dat de verdedigende partij, onder andere de namen 'beetje gek', 'iemand1505', 'mmmm', en ongetwijfeld nog enkele andere namen -die ik niet eens wil nazoeken- er allemaal dezelfde schrijfstijl op nahouden. Dus het vooral NIET gebruiken van hoofdletters op de plaatsen waar ze wél horen, en het achterwege laten van punten, komma's ed. De nieuwe Breezer-taal zeg maar. Zou het dan toch 1 en dezelfde persoon zijn? ;-)

Overigens rijd ik zelf ook een Corrado, gewoon omdat ik een liefhebber ben van dit type auto. Helaas dat sommige 'autoliefhebbers' het niet zo hoog nemen met de ongeschreven regels. Dit soort verdwijnt gelukkig vanzelf.

Corrado R32 | 05-05-09 | 20:55

@albert72nogwat 19:14

Was ik niet grappig dan?? Maar wat een leed dat je dat dat wrak van je moet strippen...

brutus68 | 05-05-09 | 20:14

Smile, je wordt gezocht door GeenStijl

claris7 | 05-05-09 | 20:03

en brutus als je denkt grappig te zijn moet je standupcomedian worden maarjah waarschijnlijk krijg je dat ook al niet omhoog net als de rest

albert72691909 | 05-05-09 | 19:16

jah onder goede begeleiding van eventueel ouders en of verzorgers is dat verandwoord ik zelf doe het graag omdat de mensen er erg blij mee zijn en ik zo toch iets terug kan doen voor de samenleving want de gehandicapten vinden het harstikke leuk net als hun ouders en hun verzorgers.

en hier word Dutch Elite stylers afgeschildert als een soort knok ploeg maar mede dankzij Geen stijl kunnen jullie niet meer zien waar de club echt voor staat
door al dat gezeur hier kan ik me auto weer kaal maken want anders liggen straks mijn spiegels er af omdat er een 1 of ander anoniempje het lef heeft om me auto te slopen omdat ik toevallig bij een club zit waar een bestuurslid ze klauwen niet echt thuis kan houden
Want jah ik keur het ook niet goed en vindt het ook belachelijk want 1 slecht iemand in het bestuur verkloot het voor de rest dus ook voor mij

albert72691909 | 05-05-09 | 19:14

@albert72ennogwat 18:46

Leer eens wat beter spellen en formuleren. Maar, verstandelijke gehandicapten organiseren "Ritjes" voor gehandicapte kinderen??? Is dat wel verantwoord??

brutus68 | 05-05-09 | 19:00

is iedereen hier blind of ben ik de enige met verstand het Slachtoffer zoals jullie noemen is duidelijk een MAN van rond de 40

geen stijl blijkbaar niet ze huis werk gedaan want anders hadden ze anders gereageerd

op de achtergrond is keiharde muziek te horen waardoor de bestuurder afgeleid is geweest en bijna een ongeval met letser veroorzaakt om het moment dat er verder op een 2e bijna ongeval gebeurt en de bestuurDER dan wel stopt <--------> dan gooit bart de deur dicht met de voet van de bestuurDER er tussen en tikt daarna de spiegel er af

<---------> Dit stuk weet niemand hier (alleen de betrokken personen)

(als de bestuurder dezelfde reactie had als het gemiddelde persoon hier )
vraag je dan eens af of je jezelf ook had kunnen beheersen

praat niet goed wat hij doet
maar zie nergens staan over de Ritjes met gehandicapten kinderen die Dutch Elite Stylers organiseren

groetjes een Dutch elite Styler lid

albert72691909 | 05-05-09 | 18:46

Beetje triest jongetjes met zo'n auto en ook nog eens zulk gedrag vertonen... Ga een een opleiding volgen of hard werken om een MOOIERE auto te kunnen kopen!

Willl | 05-05-09 | 18:15

Triest figuur

Malibu Stacy | 05-05-09 | 15:30

> Update: Meneer belt NU de politie, naar het schijnt.

W00t! Ik wil zijn telefoonrekening niet betalen, hij belt al ruim 24 uur met de politie :)

Davros | 05-05-09 | 15:24

Ow, en nog ff dikke LOL @ mr. exp. | 05-05-09 | 11:12

Schrambo | 05-05-09 | 14:50

mrfreeze | 05-05-09 | 00:22
Geen idee waarom dat daar zo staat...
__
Apart, maar wel komisch!

Schrambo | 05-05-09 | 14:46

Is Bartje nog steeds in zijn hoek waar die is ingetrapt aan het janken?

Arie Beuker | 05-05-09 | 14:39

perfect GS.... aanpakken dit soort gasjes!!!

PjORNO | 05-05-09 | 14:38

bart = een beetje dom
niveau van de "krabbels" is ook niet al te hoog, mag hopen dat die niet allemaal van hier zijn.

Hunter S. Thompson | 05-05-09 | 14:03

mmmm?? | 05-05-09 | 11:04

Ach zoiets heet nou voorbeeldswerking.
Je kan ze niet allemaal pakken, dus zodra je er een hebt , licht er die uit, geef hem / haar er ongenadig hard van langs namens ons allen en hopelijk gedraagt de rest zich voortaan een stukje beter.
Leuker kunnen we het niet maken, wel stijllozer.

NijnOz | 05-05-09 | 13:31

Geloof me, Izzy Lytshaw, Amsterdam is de hoofstad van ons land, dat heb ik aan den lijve ondervonden. Ik ben een geboren Rotterdammer.

Fruitvliegje | 05-05-09 | 12:43

Lekker triest hoor!
Allemaal altijd zo een grote bek!
En nu zijn ze weg, nergens meer te vinden!!!!!
Alleen die achterlijke vriendin zie ik nog op hyves, Helen Haaima, maar hoe lang zal dat nog duren!
Tyfus mongolen,
zo zie je maar weer dat ieder zijn straf krijgt!!

lady3453 | 05-05-09 | 12:25

@poekie48

Lekker tafereeltje moet dat geweest zijn

Sermon | 05-05-09 | 12:20

-weggejorist-

000101000111 | 05-05-09 | 12:15

boer of geen boer, wel of geen lompe actie van de vrouwmens, het eraf tikken van de spiegel is nog steeds kansloos...

martensson | 05-05-09 | 12:09

poekie48 | 05-05-09 | 11:19

Ah. Dat zet het in ieder geval weer in een ander daglicht.

Izzy Lytshaw | 05-05-09 | 11:25

Agressief mannetje, die Bart.

Overigens heb ik me wel bijna doodgelachen om dat gelul over de tegenstelling Provincie - Amsterdam.

Al kom je g*&&$^^#&&) uit Termunterzeil. Je bent een mens. Who gives a fuck hoe groot je stad of dorp is? Zijn mensen uit Tokio dan belangrijker dan mensen uit Parijs?

Dacht je nou dat die zogenaamde 'boeren' van buuten geen last hebben van klagende Amsterdammers die vaak vanwege geestelijke klachten de buitengebieden opzoeken en mekkeren over een auto die te hard rijd, of een dorps/stadsfeest komen vergallen vanwege het feit dat ze niet meer tegen hard geluid kunnen? Sodemieter toch alsjeblieft op zeg. Met zo een dergelijk übermensch-gevoel ben je geen haar beter dan een Urk ... of Staphorst. Nog minder zelfs.

En dan vraag je je af, waar steekt Amsterdam dán boven uit in dit inteelt-landje? Nah. Gewoon. Het is de hoofd-inteeltstad.

Izzy Lytshaw | 05-05-09 | 11:22

Was ooggetuige en kan jullie vertellen dat die platjakker er in eerste instantie niets mee te maken had. Hier een kort verslagje: Vrouwmens kan niet rijden en neemt een tikkeltje lomp de bocht, daarbij bijna enkele etende stoepzitters rakend, allen afkomstig van een partyboot op pispauze. Een van die trottoirclows verkleed als piraat, tikt op het raam van de auto, waarop vrouwmens uitstapt en mot begint te maken.
Pas toen kwam Bart Platvis aan zwalken met een regelmatig sinusritme en besloot het geschil wel een "beschaafd" op te lossen voor de aangeslagen zeelui.
Al dat volgt is terug te zien in het filmpje. Bart, je bent een enorme prutser en het verbaast me dat die wagen van jou nog geen fataal ongeluk heeft opgeleverd.

poekie48 | 05-05-09 | 11:19

@mr. exp.
Mooi ook, dat stukje zelfspot in de laatste zin met de uitsmijter 'jou stukje' ;)

lillendvleesch | 05-05-09 | 11:14

@mmmm?? | 05-05-09 | 11:04
Ah leuk, u bent nieuw? Wij lezen hier nooit berichten zonder hoofdletters en interpunctie. Ik (laat ik toch maar voor mezelf spreken) vind het wel leuk dat zijn VMBO-vriendjes (ben jij ook bakker?) gezellig komen buurten en even reaguren. Klopt wel wat je zegt, elk mens maakt fouten. Maar zoveel als in jou stukje tekst normaal niet hoor.

mr. exp. | 05-05-09 | 11:12

ik ben beetjegek en ik heet karin vanrosmalen dus wat is dit

beetjegek | 05-05-09 | 11:12

krijg zomaar het vermoeden dat "beetjegek | 05-05-09 | 10:54 "
meneer B. Vis zelf is of zijn vriend die ernaast staat... je bent hierboven namelijk ook al deze daad aan het verdedigen en je bent een beetje bang dat "iemand 1502" je persoonlijke gegevens op GS zet ( is overigens ook niet heel netjes... dat ben ik dan wel met je eens).
Maar "beetjegek"... als je B. Vis zelf bent... en zelfs al was de bestuurder van deze auto niet goed bezig... vind je zelf ook niet dat dit een lompe actie is... heb gewoon het fatsoen en hou de eer aan jezelf, ga even netjes naar de politie, vraag of de bestuurder van deze auto zich heeft gemeld en betaal even die buitenspiegel, ben je gelijk van het gelul af en hebben we hier op GS ook niks meer te zaniken want je toont jezelf toch weer positief na deze...(toch domme)... actie.

Pappa Pat | 05-05-09 | 11:09

@mmmm

Je bevestigt vele vooroordelen, bedankt daarvoor.

lillendvleesch | 05-05-09 | 11:08

mensen waar zijn jullie mee bezig 1 iemand doet het en jullie pakken gelijk iedereen er omheen er bij omdat hij bij dutch elite stylers zit dat slaat natuurlijk nergens op want al die mensen konden en kunnen er nog steeds niks aan doen en waren er ook zeker niet bij dus dat ik dan ook lastig en dan nog beschuldigt worden ook ik vind het allemaal een beetje zichlig want die MENSEN kunnen er HELEMAAL niks aan DOEN!! en elk mens maakt fouten dus ook bart en hoe vaak gebeurt zo iets nou vaak genoeg en daarvoor moet alleen bart zo in de spotlichts gezegt worden en toevallig zijn vrienden die er bij waren die er ook geen reed aan konden doen want bart doet het en niet hun en ieder mens doet wel eens stomme dingen waarvan die spijt krijgt en sommige dingen die mensen doen pakken een beetje anders uit als het zou moeten want bart kon ook niet van te voren weten dat er een oudere vrouw in zat en hij was zeker niet jaloers op die auto naar dacht gewoon dat die vrouw door ging rijden.......

mmmm?? | 05-05-09 | 11:04

Is er al wat bekend of Bartje uut Almere in een hoekje zit te janken?

Arie Beuker | 05-05-09 | 10:58

Bart is een suflul, net als vele andere laaggeschoolde suflullen die nog rondlopen in Nederland....

lillendvleesch | 05-05-09 | 10:55

wat willen jullie hier mee berijken met al die gegevens

beetjegek | 05-05-09 | 10:54

Corrado pauper fan site ligt er uit...

StuffKikker | 05-05-09 | 10:52

Ha ha,
geweldig!!
Hoop dat die kut mongool eindelijk eens goed wordt aangepakt!
Dat verdient hij echt!
En dan was dit nog niets eens zo vreselijk,
dus kun je nagaan wat hij allemaal meer heeft gedaan!
Zo veel mensen in mekaar getrapt,
en dan werkt zijn vriendinnetje Daphne Kleijn nog bij de politie ook!
Ook zij heeft al eens raken klappen gehad!
Die andere jongen is Manuel Koenders en zijn vriendin Helen, Zijn ook geen lievertjes, waar je mee omgaat wordt je mee besmet!
Ook een heel vies ventje die Manuel, die wil je echt niet kennen!

iemand1502 | 05-05-09 | 10:37

Is dat niet een man i.p.v. een vrouw in die auto?
Lijkt net een man met lang haar een soort van Susan Boyle...

Joshua² | 05-05-09 | 10:05

krijg spontaan zin in kippensoep, door dat kippeborstje van dat zielige mannetje.
even stoer doen in de grote stad, had ie bij mij moeten doen.
had ie zijn lol opgekund.

berbke | 05-05-09 | 10:01

nekschot geven, provinciale kudt lozert

StuffKikker | 05-05-09 | 09:31

The_Wizzard

Aangemeld op: 16 januari 2004 09:31
Status: verwijderd
Laatst hier: gisteren om 18:44

Maris77 | 05-05-09 | 09:06

Dumpen die goser! Je kan nu nog iets van je leven maken meid.

css.... | 05-05-09 | 09:02

Altijd al gedacht dat die darkcore hardcore hardstyle industrial hardcore oldschool, terror "muziek" blijvende hersenschade aanricht. Lekker groepje intellect op partyflock.nl/photo/229425/USERID/5660....

metzonderzijwieltjes | 05-05-09 | 08:28

Bart rijdt nu een avensis wagon en geen vw corado. Dus even opletten bij die bakker...

snoopy2008 | 05-05-09 | 08:13

Wat een galbak dat ventje.

Neqschade voor Bart. @Joris: ik bedoel natuurlijk een whiplash als oorzaak van zijn gedrag, niet een doodswens of zeau)

vraagstaart | 05-05-09 | 08:02

GS jullie maken een denkfout!

Jullie schrijven dat alleen hoger opgeleiden deze site bezoeken en dan verwachten jullie dat een VMBO-er deze site gaat bezoeken. Hij zal van deze site niets begrijpen en ook niet lezen.

Romigo | 05-05-09 | 01:47

Een echte Nederlandse held!

Mokum Kosher | 05-05-09 | 01:14

Niet moeilijk dus.
Bart Vis. Is bakker in Almere.
Dus zal zijn tokkiebak ook wel voor de deur van de bakkerij staan.
Dat word dus veel naar buiten lopen in de nacht Bart

Schooier | 05-05-09 | 00:43

Schrambo | 05-05-09 | 00:05
Ja die tekst had ik ook wel ontcijferd. Ik vond het juist zo weird!
Geen idee waarom dat daar zo staat...

mrfreeze | 05-05-09 | 00:22

@ extravinator | 04-05-09 | 22:07
Zover was ik ook, maar het bericht is van 27 april?

dzjonnie | 05-05-09 | 00:15

@mrfreeze | 04-05-09 | 19:53
"Bart Vis uit Almere is een agressieve klootzak, stoerdoenerig boomklevertje dat vrouwen lastig valt."
__
Lol, je eigen blog ofzo?

Schrambo | 05-05-09 | 00:05

Zou ook wel handig zijn om te weten wat er aan vooraf gegaan is. Er wordt erg snel een conclusie gemaakt. En het is zeker geen vrouw (niet dat het dan wel goed zou zijn)

Mcfan | 04-05-09 | 23:56

-weggejorist-

eppeau | 04-05-09 | 23:39

dat is toch geen mevrouw?

Drinkyoghurt | 04-05-09 | 23:38

Ach gewoon een kwestie van juiste tijd verkeerde plaats. Hij had bij het publiek in Apeldoorn moeten staan. Kijken hoe stoer hij dan is, nadat hij een auto heeft weggekopt.

Hockey | 04-05-09 | 22:57

@beetjegek | 04-05-09 | 22:31
Ja, beetje etiquette propageren hier!

Als ik een misdaad bega wil ik toch ook niet dat iemand mij er op aanspreekt enzeau...

Idd gewoon deaudzwijgen en dan komt alles weer goed, toch?

bucken | 04-05-09 | 22:56

virtueel lynchen is zooooooo 2008... behalve voor mensen die iets bij kinderen uitvreten.. dat mag altijd.

zeiksmurf | 04-05-09 | 22:47

wel zwak dat jullie zo veel comentaar leveren
en anderen er op aan spreken enzo
maar hou die dingen gwn voor je laat ieder in ze eigen waarde en waarom moet je zo veel van zo een jongen weten?>

beetjegek | 04-05-09 | 22:31

ff in zijn achteruit en klem zetten tussen een boompie die sukkel

kwitnie | 04-05-09 | 22:14

het werkt overduidelijk... zijn website... dutchlitestylers is overbelast naar het schijnt ( of in ieder geval onbereikbaar) en zijn partyflock - account is zomaar ineens verwijderd, vandaag om 18.44, ach zal allemaal wel toeval wezen.
Ik hoop dat hij het fatsoen heeft om zelf naar de pliesie te gaan en even netjes die mevrouw haar buitenspiegel te betalen... je mag tegenwoordig wel uitkijken met al die verraders hier in NL... je kunt straks nog niet eens meer veilig wildplassen zonder dat er zo'n lutser achter je staat met z'n 1.3 megapixel mobieltje... lang leve big brother!

Pappa Pat | 04-05-09 | 22:09

@mrfreeze | 04-05-09 | 19:53

"Bart Vis uit Almere is een agressieve klootzak, stoerdoenerig boomklevertje dat vrouwen lastig valt."

extravinator | 04-05-09 | 22:07

Speedfreak?

Lummel | 04-05-09 | 22:07

futureline,

Ach, wees blij dat deze mensen hier niet fysiek pesten, maar het houden op internet.

KudtSmurf | 04-05-09 | 22:01

@ futureline | 04-05-09 | 21:54
Ja maar we hebben gelachen!

Toontje Larger | 04-05-09 | 22:00

ik vind het weer goed gedaan geenstijl alle info weer zo binnen filmpje der bij prachtig
Nu flink door het stof laten gaan lutsert dat die is schade vergoeding+taakstraf zou ik zeggen lekker propjes prikken ofzo 100uur

Geert Flater | 04-05-09 | 21:59

Kapitein Sjaak Mus | 04-05-09 | 21:49

ik ben er ook blij om dat maakt wat Nederland, Hollands voelt

sjef van oeckel | 04-05-09 | 21:58

Is dit nu de nieuwe stijl. Internet pesten als je iets ziet waar je het niet mee eens bent. Beetje populisties, niet?

futureline | 04-05-09 | 21:54

@Sikkeneur | 04-05-09 | 20:37
Ach, Sik, (en ook Sjefke)
Wees blij dat we in Nederland geen juryrechtspraak hebben....

Kapitein Sjaak Mus | 04-05-09 | 21:49

gossie ..

goeiemiddag | 04-05-09 | 21:45

Boemba, wanneer kunnen we een zinnige post van je verwachten?
Zelf Bonnie st Clair zegt nog wel eens wat zinnigs. Als je net een beetje slimmer bent dan probeer je het ook....

*out*

De witte cobra | 04-05-09 | 21:44

-weggejorist-

KudtSmurf | 04-05-09 | 21:22

Lijkt me wel geinig z'n autootje vol te purren

reageerbuis | 04-05-09 | 21:21

Sikkeneur | 04-05-09 | 20:37

ingelijks

sjef van oeckel | 04-05-09 | 21:18

Hahahahaha briljante actie.
Met die smerige TYFUS pauper.

KudtSmurf | 04-05-09 | 21:16

Of je wordt even nationale pispaal van de dag... wat een held is deze jongen ook... of je niet doorhebt dat er iemand met een camera achter je staat :)

De Pauperbakker uit Almere :)

Patrick_09 | 04-05-09 | 21:10

Is ie nu al uitgebeld?

MarinusCopy | 04-05-09 | 20:46

Op het forum van Partyflock over GeenStijl reaguurders:
"ik stel mer er altijd van die pc rukkende 14 jarigen bij voor."
.
En dat terwijl we toch echt hoogopgeleide volwassenen zijn.

bodo | 04-05-09 | 20:44

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:28
Maar daar werd over doodgezwegen toen de rechter met een uitspraak kwam.

Sikkeneur | 04-05-09 | 20:37

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:23
De hypocrisie druipt er vanaf, al beseffen velen dat niet.

Sikkeneur | 04-05-09 | 20:34

@sijtje boes

Ik kom ook nog uit m`n auto trouwens om te werken :-)

CHS42 | 04-05-09 | 20:30

En dan nog vindt het overgrote deel van de reaguursels dat het toch terecht is dat hij openbaar wordt gestenigd, ook al als blijkt dat hij later eventueel onschuldig is, verwijst naar V-hals V

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:28

@sijtje boes

Grappig, ik wilde er niet over beginnen, maar mijn 80.000 km+ en nog m`n motorkilometers wilde ik niet noemen. Je begint er zelf over. Misschien ben je wel collega, heb je ook 4K + in de maand? Ik ben je vriend niet, en zal dat ook nooit worden denk ik. Weet je waarom ik dit niet noemde??? Omdat het daar in dit topic niet over ging. Mijn conclusie bij jou, niet 1 maar 2 draadjes en dus een dubbele Bart

CHS42 | 04-05-09 | 20:25

voegt er aan toe: vooraf

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:24

Sikkeneur | 04-05-09 | 20:12

Waar ik me vooral aan erger is de vorm van openbare steniging

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:23

mooi zo, aanpakken die VMBO-assemblage student met zijn heaumeau auto ...

Plonk | 04-05-09 | 20:14

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:07
Ja, dank.

Sikkeneur | 04-05-09 | 20:12

hahahaha loser en zo komt iedereen aan de beurt. zijn vriendin is nog gewoon bij hem schat ik zo die is het wel gewend zo doet ie ook tegen haar heb ik gehoord en ze werkt nog bij de politie ook als agent haha. ik ken hem van vroeger en kan wel zijn adres en alles hier zetten en heb gehoord waar ie werkt maar weet niet of dat mag dus hou het nog ff zo. hoop dat je nu een keer goed aangepakt wordt misschien ga je je dan nog een keer gedragen.

iemand1502 | 04-05-09 | 20:11

slikeneur
drspin007 en 7 niet erg blij

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:09

ik vind deze recatie niet helemaal juist.
Maar om dan gelijk zo te gaan beginnen met ik zoek hem open blabla.
Dat lijkt mij niet helemaal juist.!!

En wat kan die Tuningclub er wat aan doen omdat hij er bij zit.!
omdat hij 1 van de eigenaaren is.

Je weet niet wat er daar voor heeft gespeeld.

ik vind het een beetje nutteloos!!!! om gelijk zo tegaan reageren tegen die club.

kenney | 04-05-09 | 20:07

Sikkeneur | 04-05-09 | 19:56

heeft u mijn hapjes meegekregen?

sjef van oeckel | 04-05-09 | 20:07

@ update

om jullie aan te geven zeker want zo is dat tuig

mitch3ll | 04-05-09 | 19:56

Nickoz | 04-05-09 | 19:53
Sommige lui leren het nooit.... en dan durf je ook nog "geen gekke dingen doen, hé" te schrijven.

Sikkeneur | 04-05-09 | 19:56

huh? check dit! verborgen tekst onder foto 'de wereld is rond'! (ff met je muis selecteren, kopieren en in word ofzo plakken)

waarom-niet.blogspot.com/

mrfreeze | 04-05-09 | 19:53

666-ste reactie hier. Bart Vis is niet alleen een dom kudtboertje maar ook nog de antigrist. Ruim voldoende voor een lynchmob met fakkels en hooivorken.

MarinusCopy | 04-05-09 | 19:53

-weggejorist-

Nickoz | 04-05-09 | 19:53

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 19:51

Die Gozerd is ook al zo'n half kaalkoppie!
Uberzielig dit!!!
Laf van die dude die achteraf begint over roze rokje!!!
Klap die gast dan gewoon!

Blazha | 04-05-09 | 19:40

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 19:35

Belt naar de politie voor zoveelste aangifte tegen GS of om zichzelf aan te geven?

Oldschool N. | 04-05-09 | 19:33

Wat een ongelovelijke laffe HORK..... BRAAAAK.

happysolo | 04-05-09 | 19:32

Met je kop op geenstijl en dan ook nog samen met je lelijke meis... Dan heb je een kudtdag!

Mgr. Denwop | 04-05-09 | 19:23

Ik zie zijn Corrado niet? Wat is de andere kant van het verhaal?

le souteneur | 04-05-09 | 19:20

kneus die bart vis.

1+1 | 04-05-09 | 19:20

Misschien moet die muts gewoon doorrijden met dat ouwe krot van dr.

hans123 | 04-05-09 | 19:18

CT Surgeon | 04-05-09 | 19:17
Begin ff bovenaan te lezen... ;-)

mrfreeze | 04-05-09 | 19:18

Kunnen we hem niet laten stenigen in Iran?!

De ideale schoonzoon | 04-05-09 | 19:15

lelijk tuig, bah

iliass | 04-05-09 | 19:11

Meneer is wel erg lang aan het bellen hoor...

SleezerBret | 04-05-09 | 19:03

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 18:56

De witte cobra | 04-05-09 | 18:28
Tis jammert, helaas en spijtig. Maar ik denk dat het niet zo zeer te wijten is aan de persoon tegen wie u zich richt. Maar aan de "elite", die moest zonodig SN en Comedy central insemineren, vandaar dit soort lui. Ja ik roep het luid uit southpark kijken is af en toe leuk, en af en toe een SN bezoeken kan ook, maar dan moet je de gevolgen ook accepteren. Zij hebben nu hun mondvol over zogenaamde zwitsalbilletjes- de pot verwijt, de ketel vertwijfelt....

sjef van oeckel | 04-05-09 | 18:52

CHS42 | 04-05-09 | 17:13
Vriend... ahum... lekker belangrijk hoe jij over mij denkt. Ik zit 5 dagen per week zo'n 10 uur per dag op de weg en verdien daar een meer dan goed belegde boterham mee... en jij gaat mij hoe of wat vertellen en een oordeel over mij vellen?... dacht ut ff niet.

sijtje boes | 04-05-09 | 18:48

Fonzarelli 16:25

Vet?! Aaargghh NOT! Dat er mensen zijn joh, die dit vet vinden, en dan neem ik maar even aan dat je dit vet vindt op een voor jou positieve manier, mijn god... De Tokkiebrigade is gearriveerd. Voor het geld van al dat plastic dat tegen die boomklaivers aangeplakt wordt kan je ook een leuke gebruikte S-Klasse kopen!

sr69 | 04-05-09 | 18:41

@Boemba | 04-05-09 | 17:52
Je schijnt alweer ietwat wispelturig, om 16:58 dacht je er nog heel anders over.
Voor het overige een nogal wilde gok, maar niets is onmogelijk. Doe er wat goeds mee.

P.s. boeken schrijven is nou niet helemaal mijn hobby.

stoomloc | 04-05-09 | 18:40

De schandpaal moge afgeschaft zijn, kennelijk wegens ethische bezwaren... ze werkt wel. Goed zo, GS.

bottehond | 04-05-09 | 18:39

wat eeen loser
hoop dat ze leven verkloot is en dat iedereen hem vies aankijkt
slappehap blegh dacht dat alleen bontkraagjes dit dezen
LOOOSEEERR ga deud

S-R | 04-05-09 | 18:34

voor wie ze kan vinden.. mischien kunnen deze jongens ff met dit soort ventjes praten link.marktplaats.nl/246849310

de_dominee82 | 04-05-09 | 18:31

mrfreeze | 04-05-09 | 18:27

Als ik mijn naam google, krijg ik ook allerlei vermeldingen. Geloof niet dat die meneer van jou een VW corrado te koop had staan.

Mosselman78 | 04-05-09 | 18:30

Boemba | 04-05-09 | 17:17
Hoe vaak heb jij bomgordels gezien in Amsterdam dan?
Beetje simpele ziel ben je dus wel......... Enne..."Ik kom er wel eens voor ME werk???" Ik erger me zo dood aan dit soort VMBO of "Bart Vis" taalgebruik. Ga Nederlands leren man of beter: volg een inburgeringscursus. En vergeet dan ook niet te vragen hoe het ook alweer zat met die d's en die t's.

De witte cobra | 04-05-09 | 18:28

Oma bedreigen.... wat een stumper. Boomklevers zijn allemaal stumpers. Beetje naar rechts leunen in hun kuipstoel als ze je inhalen met hun foute sportuitlaat. Bah!!

Erectus Enormus | 04-05-09 | 18:27

met zulke provinciaaltjes weten we wel raad in Den Bosch, ik zou zeggen kom eens langs en probeer het hier eens, kan je niet garanderen dat je er zo vanaf komt......

magnum cum laude | 04-05-09 | 18:21

Mosselman78 | 04-05-09 | 18:19
Heb je genoeg Aluminium in huis?

sjef van oeckel | 04-05-09 | 18:21

Meneertje is van 18 Maart, wat betekent dat hij Vis als sterrenbeeld heeft en dat Bart Vis dus waarschijnlijk een nickname is.

www.foto-uploaden.nl/upload/62492f53e8...

Zegt u het maar....

Mosselman78 | 04-05-09 | 18:19

Tip voor de vrouw in kwestie: volgende keer een paar gerichte trappen in het balzakje: niet alleen voor jezelf maar met een beetje mazzel verlos je NL ook van eventueel nageslacht van zulke gevallen. Misschien krijg je er in een achterafkamertje zelfs een lintje voor.

MarinusCopy | 04-05-09 | 18:15

Zie je die schouders? Die zitten heel ergens anders dan waar ze horen te zitten. Kinderachtig Lonsdale Blaaskaakje. Mietje en stoertje. Bah, bah, bah. engerd.

DeVoorzitter | 04-05-09 | 18:10

Dreamert | 04-05-09 | 17:43
*De beelden*- Ik zoek GNIFFELEND naar nuancering in uw woordenboek. Ach ja tis nooit subjectief he... nogmaals ik wijs op het gevaar van schaarwerk.

sjef van oeckel | 04-05-09 | 18:03

Tijd voor Rutger om Bart een bezoekje aan te doen dunkt mij.

Kabila de stijlloze | 04-05-09 | 18:02

Ik stel voor voor dit soor B-hoeren: een kartonnen lokmenigte voor een gedenknaald waar ze dan hun autootjes tegenaan kunnen fletsen. Wel even een filmpje mee laten draaien graag.

MarinusCopy | 04-05-09 | 18:00

Old Skool GS +1

Ari Gold | 04-05-09 | 17:59

GS +1
Provinciaal losertje -1

HJDB | 04-05-09 | 17:58

Heerlijk GS. Ik heb ook altijd zo'n ontiegelijke hekel aan kudtboeren die zich niet kunnen gedragen als ze naar de stad gaan. Mooi dat er nu zo'n sociaal-zielige gozert de lul is. Smile!

moesh | 04-05-09 | 17:53

Kijk... Om dit soort dingen kan ik Geenstijl dus echt waarderen! Keep it up en maak die boomklever maar eens goed kapot!

McVeigh | 04-05-09 | 17:53

Heerlijk GS. Ik heb ook altijd zo'n ontiegelijke hekel aan kudtboeren die zich niet kunnen gedragen als ze naar de stad gaan. Mooi dat er nu zo'n sociaal-zielige gozert de lul is. Smile!

moesh | 04-05-09 | 17:52

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 17:52

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 17:47

Sikkeneur | 04-05-09 | 16:12

Het is gangbaar dat mensen klakkeloos aannemen wat ze wordt voorgeschoteld.
Maakt niet uit of de info klopt, in geknipt is, leugens of halve waarheden, als 'men' maar anoniem en ongenuanceerd kan plempen zolang ze zelf niet de Sjaak zijn.
Dat hiermee het 'doelwit' ernstig beschadigd, lastig gevallen of hinderlijk gevolgd wordt interesseert ze geen hol.

*aardappels en doppjes snijdt*

sjef van oeckel | 04-05-09 | 17:45

@sjef van oeckel | 04-05-09 | 17:23
U spreekt in uw verdediging over wederhoor. Uiteraard heeft u daar een punt, maar als u de beelden gezien heeft kunt u, net als alle andere reaguurders, zien dat dit soort onnodige geweld niet valt te verdedigen. Bart Visser zit fout en als Geenstijl er niet was geweest had hij er mee weggekomen.

Dreamert | 04-05-09 | 17:43

lol@tupperware-automobielen

[[[Mad.doC]]] | 04-05-09 | 17:42

Bart moet echt afgemaakt worden dat is positief bedoelt he.
Lijk me een gevalletje loserkoorts dus dat wandelende lijk gelijk preventief ruimen.

veel vaak en vet | 04-05-09 | 17:33

@Jodenkoek | 04-05-09 | 16:38
Laat me niet lachen, rokende servers als reden voor een rechtszaak.
@Boemba | 04-05-09 | 16:58
Ach ja, de pedagogia scientifica heeft ook hier haar intrede gedaan, Maria had ongetwijfeld haar niet zo poezelige handjes stukgeklapt. En de VTT is los daarvan sowieso een begrip uit lang verlogen tijden danwel taboe op de lagere school (of basisvorming o.i.d.).
Doe er verder niet toe, je zei net iets meer dan je nu doet voorkomen.

stoomloc | 04-05-09 | 17:30

Volgens mij zie ik hem toch een spiegel afslaan ???

Djoyle | 04-05-09 | 17:29

Belt nu naar de politie? Werkt het ook nog? :-o

lijpeeijpe | 04-05-09 | 17:27

@ seven | 04-05-09 | 15:20
Als het een vent is zegt hij gewoon mea culpa, mea maxima culpa....

U gaat met deze opmerking bij voorbaat uit dat de verdachte schuldig is. Daarbij beroept u zich het videobewijs, waarin naar mijns inziens enig schaarwerk zit. Wat ik vooral mis, is de mogelijkheid tot wederhoor.- toevoeging: wat nog erger is,is dat je al bij voorbaat gestenigd wordt-. U weet als geen ander dat de gemiddelde reaguurder in no time alle sociale sites van de betreffende verdachte tracet. In de Update staat dat meneer inmiddels met de politie belt, maar wat blijft is nog steeds stigmatisatie.

sjef van oeckel | 04-05-09 | 17:23

Neem het hem niet kwalijk, inteelt slachtoffer.

Mac The Ripper | 04-05-09 | 17:20

MIk mag toch wel aannemen dat "z'n meissie" hem inmiddels gedumpt heeft? Daar wil je niet naast lopen.

Sperti | 04-05-09 | 17:17

Word ie nog genaaid ook, 2 euro per maand voor een datalimiet van 5GB en 500MB web ruimte...

DDSilver | 04-05-09 | 17:17

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 17:17

en die kneuzen-site ligt er ook al uit...

de beer van de meer | 04-05-09 | 17:14

@Sijtje Boes

U laat me glimlachen en versterkt mijn vooroordeel naar reaguurders als u. Vergissen is menselijk, ik heb dit ook toegegeven. Voor u telt slechts 1 ding, blijven zeiken als een wijf in het verkeer. Los van wel of niet voorrang, wanneer je zo reageert als onze Bart, dan heb je een behoorlijke draad los in het hoofd. En aangezien ik u vergelijk met onze Bart, kunt u zelf vast de conclusie trekken hoe ik over u denk, gezien uw reacties.

CHS42 | 04-05-09 | 17:13

wat een mongool joh...
als dat geen schoffelen wordt...

de beer van de meer | 04-05-09 | 17:12

Welnee dit jongetje krijgt gewoon een flinke draai om z'n oren van z'n moeder als ze dit hoort... niks stoer aan dit mannetje, eerder gefrustreerd.

gozahtje | 04-05-09 | 17:09

-weggejorist-

opperdepop | 04-05-09 | 17:05

Maar nu is die wel een paar treedjes hoger gekomen op de terror ladder van zijn kansloze groep, want daar doen we het voor. fuck niet met mij weetje, want ik heb dat en dat al gedaan. typisch het gedachtegoed van dat hardcore/golfjes/vmbo/lonsdale dragende tuig. het is maar goed dat er zoiets als geenstijl is dat de waarheid verteld.

KevinBeun | 04-05-09 | 17:03

One down, 2.000.000 to go.

Harry Dillema | 04-05-09 | 17:03

@RobbieG | 04-05-09 | 16:38
Klopt helemaal.
De VR6-motor is uniek in alle opzichten en een hoogstaand stukje techniek.
Toen deze uitkwam in 1992 (toen nog met een verdeelkap, later met de DIS-bobine), was dit zéér vooruitstrevend van Volkswagen.
We spreken nu dus over 17 jaar geleden en een échte liefhebber zal dit be-amen.

Helaas zijn er inderdaad een hoop lutsers die denken dat het noodzakelijk is om een auto die gemaakt was voor de rijke yuppen en waar je heerlijk mee kon cruisen, om te bouwen tot een aftandse Flodder-bak welke ik nog niet eens als kist zou willen toewensen aan mijn grootste vijand.

Ik ben dol op de VR6 als technische ontwikkeling, ik ben zwaar teleurgesteld in de stratenmakers die de klasse van weleer omlaag brengen tot bedenkelijk niveau.

GurbGuevara | 04-05-09 | 16:59

-weggejorist-

Memphius | 04-05-09 | 16:59

@ Mosselman78 | 04-05-09 | 16:57

Hulde voor hem die gewoon schijt heeft aan al die azijnpissers en de bak koopt die hij graag rijdt en niet die zo goed voor ons milieu zijn... Heeft iemand zich ooit wel afgevraagd wat zo'n accu van een Prius met ons milieu doet als deze opgeruimd dient te worden??

gozahtje | 04-05-09 | 16:59

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 16:58

Bart is een droeftoeter.

niles777 | 04-05-09 | 16:56

had deze sjonnie niet zoals het een echt toerist betaamt lekker een bakje oud hollandsche paddo's achterover gegooid? gezien zijn ontspoorde gedrag...

arthur h. fonzarelli | 04-05-09 | 16:54

@ recht in je gezicht | 04-05-09 | 16:43

Ik ben ook helemaal klaar met die lutsers die deze heikneuter niet direct willen 'veroordelen', omdat ze niet weten wat er zich voorgedaan heeft...
Die gozer gebruikt toch gewoon geweld en agressie, dat staat toch nooit in verhouding met iemand die misschien niet goed uit z'n doppen kijkt en je chickie bijna aanrijdt! Rot op man, dat is PvdA/CDA/SP/Gristen Unie politiek... Daders beschermen, want misschien is er wel een hele plausibele verklaring voor z'n daden... pffff wordt ik zo moe van! Geweld/agressie is ALTIJD erger dan wel woord dan ook!

gozahtje | 04-05-09 | 16:54

Je hebt wel een slechte dag als er een discussie is over je geslacht (de kwestie m danwel v). Dit topic kent twee verliezers m.i.

de ondode dichter | 04-05-09 | 16:50

ist het geen meneer in die auto?

Korretje | 04-05-09 | 16:48

Het kan aan mij liggen maar het lijkt me meer een kerel met een heel fout kapsel, ik hoor er ook een mannelijke stem uitkomen...

dutchdj | 04-05-09 | 16:44

Almere, partyfuck, 6e hands VW... i rest my case.

Auspoetser | 04-05-09 | 16:43

What tha.....! lees gewoon een aantal keren. "mmm is helemaal niet duidelijk wat er gebeurd is". Please wil niet te voorbaarig zijn, maar lijkt me niet een situatie waar het gedrag van Bart goed te praten valt.

Stelling: Stel dat ze Bart of zijn meisie bijna had aangerden, is dat een reden om zo te flippen?

Stelling: Stel dat de vrouw uitgestapt was en Bart kei en kei hard loopt af te zeiken, is dat een reden om zo te flippen?

Stelling: Stel dat vrouw Bart effe flink in elkaar gebeukt heeft?? Zie je voor je, is dat een reden om zo te flippen.

Ik zie echt geen reden voor onze Bart om zo te flippen, dus het is gewoon een Dude die denkt effe Rambo 5 te moeten gaan maken en de hele wereld aan denkt te kunnen! Echt zielig ventje! Hoop dat je nu thuis aan het huilen bent op je kamer en je diep en diep triest voeld over je eigen actie!!!

recht in je gezicht | 04-05-09 | 16:43

Op zich best een NSB actie als deze gozert nu door GS een boete krijgt... Maar ja in dit geval kan ik me er wel in vinden. slopen/jatten/geweld gebruiken is altijd nog van een andere orde dan een verkeersovertreding (uiteraard niet een verkeersovertreding van het kaliber Tates!).

gozahtje | 04-05-09 | 16:43

Nu moet er toch even duidelijkheid komen over het geslacht van de bestuurder. Kijk goed naar het filmpje en luister ook naar het geluid. Ik hoor duidelijk een baard-in-de-keel het woord "wat" roepen. Als je daarna nog eens goed kijkt dan raak je er echt van overtuigd dat het een man is. Blijft overeind natuurlijk dat Bartje met z'n coctailprikkerarmpjes een ongelofelijke droplul is.

De witte cobra | 04-05-09 | 16:41

sorry hoor maar mag ik even... wie weet wat er vooraf is gegaan aan dit filmpje... volgens mij is het gewoon een rotwijf. kijk eens goed naar haar hoofd en kapsel. kheb doorgaans liever met zulke gasten te maken dan met zulke wijven.. hij lijkt me ook meer een pvver dan de vrouw. misschien heeft ze hem wel over zijn tenen gereden. eerst weten wat er gebeurt is..

opperdepop | 04-05-09 | 16:40

Ik heb wel boomklevers in de tuin, maar dat zijn originele.

PsychiatrischPatient | 04-05-09 | 16:39

@ stoomloc | 04-05-09 | 16:26
Misschien is het grammaticaal niet helemaal correct, maar hij heeft wel gelijk. GS start een volksgericht terwijl wij geen volledigheid t.a.v. de feiten hebben.

Jodenkoek | 04-05-09 | 16:38

Heerlijke wagen, die Corrado VR6. Dat vinden ze trouwens bij Topgear ook. Future Classic enzo. De G60 was de eerste incarnatie, dus de oudste, dus onderkant van de markt met dito bestuurders.

RobbieG | 04-05-09 | 16:38

@zomer23

Darwin had zijn evolutietheorie heel anders uitgelegd danwel geinterpreteerd als hij zoiets als een site als partyflock had kunnen bestuderen.....

brutus68 | 04-05-09 | 16:36

Ik ben ook wel benieuwd naar een update, de laatste is van, 14.00 geloof ik?

Davros | 04-05-09 | 16:32

altijd met je poten van een ander spul afblijven

ookio | 04-05-09 | 16:32

Cookie8022 | 04-05-09 | 16:24
Bij jouw is al snel iemand een trol, hé?

Sikkeneur | 04-05-09 | 16:31

ALs ik daar bij had gestaan had ik hem met een klap het ziekenhuis ingemept. Wat een achterlijke mongool. De politie zal hem wel weer snel vrijlaten, als hij zich uberhaupt al meldt.

Baron von Lederhosen | 04-05-09 | 16:31

@Boemba | 04-05-09 | 16:19
Ik vind dit maar riskant gedrag van GS.
Het is helemaal niet duidelijk wat er nu precies gebeurt is.

Het lijkt me redelijk duidelijk.
Bart Vis solliciteert naar een paar flinke deuken in zijn pauperbak.

En nu is het genoeg! | 04-05-09 | 16:31

Bakkertje Bart lijkt me voer voor psychologen....., als het mijn kind zou zijn zou ik hem hoogtpersoonlijk met een blok beton aan zijn poten de Hollandsche Brug afmieteren....

brutus68 | 04-05-09 | 16:30

CHS42 | 04-05-09 | 15:51
Whoeha... Bart nummer3... je hebt het over je zelf neem ik aan? Gezien de oerstomme opmerkig betreffende wie voorrang heeft. Voor je zoiets de eter in pleurt volgende keer eerst ff stjekkuh vriend.

sijtje boes | 04-05-09 | 16:30

AardsLelijke vent dat je dr bent....... Bah..... Wat een Face...... Op de Corrado Trekhaak dr mee!!!!!

BadMotherFuckingFuck | 04-05-09 | 16:28

@Boemba | 04-05-09 | 16:19
Nice try maar uh ... zeker geen rechten gestudeerd? (en ook geen Nederlands). Probeer eens wat beters.

stoomloc | 04-05-09 | 16:26

Doe es goed knippen en plakken dan, Den_Hertog. Je zet mijn naam boven een tekst van een trol. En als je die kneus op zijn gezicht slaat ben je zelf niet veel beter, he.

Cookie8022 | 04-05-09 | 16:24

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 16:23

En wat gaat die meneer Bart de politie dan vertellen?

Frau Antje | 04-05-09 | 16:20

Fijn dat jullie Bart aanpakken. Kunnen jullie die update wat uitbreiden? Bijvoorbeeld met het domme mailtje/belletje van onze Bart.

Die agressie tegen die vrouw... zoiets doe je toch niet. Meneer heeft duidelijk geen goede opvoeding genoten.

SprechenSieDeutsch? | 04-05-09 | 16:20

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 16:19

@Boemba | 04-05-09 | 16:00
Zelfs als leasebak is zo'n suv een klasse of duizend beter dan zo'n trieste derdehands VW Corrado. En die éne zielige partyflock-foto van bart met zo'n lelijk dik viswijf erbij - in combinatie met zijn actie in het filmpje - zegt mij dat deze 'bakker uit almere' net zo goed van de aarde kan verdwijnen, zonder dat iemand er minder van wordt.

De Vrolijke Kaafir© | 04-05-09 | 16:17

Cookie8022 | 04-05-09 | 16:01
Het is gangbaar dat mensen klakkeloos aannemen wat ze wordt voorgeschoteld.
Maakt niet uit of de info klopt, in geknipt is, leugens of halve waarheden, als 'men' maar anoniem en ongenuanceerd kan plempen zolang ze zelf niet de Sjaak zijn. Dat hiermee het 'doelwit' ernstig beschadigd, lastig gevallen of hinderlijk gevolgd wordt interesseert ze geen hol.

Valt hier nogal te knippen en plakken sukkel. Wat dat mens ook heeft gedaan je blijft gewoon met je poten van andermans spullen af ! Ben je echt een held een vrouw zo aan te vallen. Kneus moet een keer flink op zijn gezicht geslagen worden !

Den_Hertog | 04-05-09 | 16:15

of natuurlijk het gratis 10-mb-per-maand abbo....

Joffri | 04-05-09 | 16:14

no corpse, no crime...

obscuur_libel | 04-05-09 | 16:14

Shit, das bij mij in de straat. Pfff. Weet weer waarom ik op dit soort dagen binnen blijf.

orpkoobcam | 04-05-09 | 16:14

Cookie8022 | 04-05-09 | 16:01
Het is gangbaar dat mensen klakkeloos aannemen wat ze wordt voorgeschoteld.
Maakt niet uit of de info klopt, in geknipt is, leugens of halve waarheden, als 'men' maar anoniem en ongenuanceerd kan plempen zolang ze zelf niet de Sjaak zijn.
Dat hiermee het 'doelwit' ernstig beschadigd, lastig gevallen of hinderlijk gevolgd wordt interesseert ze geen hol.

Dit zijn mensen die zichzelf zien als het schoolvoorbeeld van een Fatsoenlijk Nederland waar ik van over mijn nek ga.

Sikkeneur | 04-05-09 | 16:12

servert dutchelitestylers te roken of gecensureerd?

Joffri | 04-05-09 | 16:12

GS, goed bezig. Alle klootjesvolk aan de schandpaal nagelen vooral dit soort figuren.

Darknova | 04-05-09 | 16:10

Hebikdat denkt Bartje..... ja Bart... dat heb jij.... tuig van de richel hoort aan de schandpaal en hopelijk met gerechtelijk gevolg.

who-am-y | 04-05-09 | 16:10

Is dit niet Bart Vis, die brave bakker uit Almere? Dit had ik nooit van hem verwacht! Zo'n nette jongen...

johaster | 04-05-09 | 16:10

Hoe zielig is die gast. Gelukkig wordt hij nou voor zijn leven lang aangekeken op wat hij heeft gedaan, dankzij dit zeer goede stukje journalistiek van GS.

Erikkz | 04-05-09 | 16:09

-weggejorist-

dr. SpermSpammer | 04-05-09 | 16:08

En GEEN wa kunnen betalen voor z'n wagen!

Voertuig
Kenteken Klik hier voor informatie
Voertuigsoort Klik hier voor informatie personenauto
Merk Klik hier voor informatie VOLKSWAGEN
Handelsbenaming Klik hier voor informatie CORRADO 118KW U9
Brandstof Klik hier voor informatie Benzine

Vervaldatum APK Info 11-11-2009
Overzicht
Datum aanvang tenaamstelling Klik hier voor informatie 06-02-2009

BPM Klik hier voor informatie € 8239
Motorrijtuigenbelasting Opvragen Motorrijtuigenbelasting
WAM verzekerd geregistreerd Klik hier voor informatie NEE!

dr. SpermSpammer | 04-05-09 | 16:07

@Zwavelzuur | 04-05-09 | 15:58
Hehe. Maak van Rottumeroog maar een strafeiland.

Lafayette | 04-05-09 | 16:05

Mister Write | 04-05-09 | 12:39
noooooooooooooooeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Geenshteijl | 04-05-09 | 16:05

@ prof. hoxha
heeft dat belletje van die tupperware-consulent naar de pliesie inmiddels al wat vermeldenswaardigs opgeleverd ?

baba4oog | 04-05-09 | 16:03

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:46

Hoef je van mij ook niet op te wachten. Maar hoe vaak wil je hetzelfde punt - over die context die alles wel eens in een heel ander daglicht zou kunnen zetten - nog maken dan?

Cookie8022 | 04-05-09 | 16:01

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 16:00

Jezus wat een Tokkie zeg, beetje stoer tegen een klein vrouwtje doen. Hij loopt breeeeed maar is gewoon een flapdrol, he lullo ben je ook zo tegen je moeder en je meissie. Stoerrrrrrrrr hoor!

Bafbeffer | 04-05-09 | 15:59

Eieieieieieindelijk eens de krachttermen die ik associeer met Geen Stijl door Prof. Hoxa. Grote klasse Hoxa!

Weg met het plebs van bekand 18. Allemaal op een eiland plaatsen (Schiermonnikoog? Het leegstaande Flevoland?) en er pas af laten als de concentratie testosteron op een acceptabel niveau is. Bij sommigen duurt dat tot hun 60e, het zij zo.

Zwavelzuur | 04-05-09 | 15:58

CHS42 | 04-05-09 | 15:53
Point taken, neem sukkel terug (is ook niet mij stijl van reaguren).
Desalniettemin; verdiep je in verkeersregels en kijk naar de beelden voor je wat plempt.

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:56

seven | 04-05-09 | 15:41
Je kan zijn reactie op meerdere wijze interpreteren.
Zo goed zijn als deze knullen zouden reaguren wat er nu precies allemaal plaatsvond.

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:54

@sikkeneur

Mijn login is CHS, niet sukkel. Mensen zoals u en Bart, die meteen menen te moeten schelden en bijdehand zijn maken het mogelijk dat sites als GS dit soort filmpjes kunnen posten.

CHS42 | 04-05-09 | 15:53

Tja, je woont in Almere, bakt brood voor je werk, sleutelt aan zielige auto's als hobby en 'feest' met lelijke dikke wijven. Geen toekomstperspectief, geen intellect, geen enkele betekenis voor de maatschappij. Wat moet je dan? Beetje afreageren op mensen die het beter doen in het leven dan jij, kennelijk.

De Vrolijke Kaafir© | 04-05-09 | 15:52

@ Sijtje Boes

Ook u bedankt voor de hartelijke reactie. Bart nummer 3 staat hier ook begrijp ik, onder het pseudoniem Sijtje. Inderdaad, rechtdoor geldt ook voor voetgangers, heb het nagezocht. Mijn excuses aan iedereen die dankzij hun korte lontje ook mij menen te moeten slachtofferen

CHS42 | 04-05-09 | 15:51

Voor de duidelijkheid; rechtdoor op dezelfde weg gaat ook op voor voetgangers, google er maar op.
www.google.nl/search?q=rechtdoor+op+de...

Dat terzijde, je kan dan normaal reageren, misschien krijg je dan als antwoord een "sorry, ik had niet gezien dat u aanstalte maakte om over te gaan steken" en is het daarmee uitgepraat.

Davros | 04-05-09 | 15:50

CHS42 | 04-05-09 | 15:45
Sukkel, als je beelden ziet is het op een van de grachten en voetgangers zijn ook verkeersdeelnemers. Rechtdoorgaand verkeer heeft voorrang op afslaand verkeer.

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:49

@Van Snikkelenburg | 04-05-09 | 15:33
Als Bart niet komt mag ik dan bij je in de kelder billenkoek krijgen met handboeien om? Werd een beetje opgewonden van je post.......

Banketstaaf | 04-05-09 | 15:49

@zeeschuimer FOUT een voetganger is weldegelijk een verkeersdeelnemer!!!

reageerbuis | 04-05-09 | 15:46

Cookie8022 | 04-05-09 | 15:41
De dag dat jij dat uitmaakt wat, wanneer en waar ik post zal ik niet meer meemaken.

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:46

@sikkeneur

Je doet je naam eer aan. Ws kunnen we van jou dezelfde reactie verwachten als van onze Bart. Is heel 020 woonwijk?

CHS42 | 04-05-09 | 15:45

CHS42 | 04-05-09 | 15:26
Juist! vandaar mijn vraag aan deze betweter ... heeft u een rijbewijs?! zoja afnemen dan want U, meneer CHS, kent blijkbaar de verkeersregels niet!

sijtje boes | 04-05-09 | 15:45

Rechtdoorgaand verkeer is het verkeer (bestuurders van zowel niet-gemotoriseerde voertuigen als van motorvoertuigen en voetgangers) op dezelfde weg. De regel: Rechtdoorgaand verkeer gaat vóór afslaand verkeer.

Edoch, het niet navolgen van deze regel wordt in de wvw niet gevolgd door bedreiging en het vernielen van eigendom als strafeis door de ovj, voor zover mijn kennis reikt.

GurbGuevara | 04-05-09 | 15:42

Sikkeneur, hou een sop met dat gezeik over wat er aan vooraf ging. Mannetje pleegt geweld op straat, mannetje is fout. Mannetje wordt gefilmd op openbare weg, mannetje is de lul. Zo te zien is mannetje mans genoeg om voor zichzelf op te komen, hoef jij niet voor hem te doen. Ga ergens anders trollen.

Cookie8022 | 04-05-09 | 15:41

CHS42 | 04-05-09 | 15:26
Een auto die afslaat moet voorrang verlenen aan voetgangers die op dezelfde weg rechtdoor gaan.

mrfreeze | 04-05-09 | 15:41

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:40
Dat zijn de filmers die als getuige de beslissing hebben genomen het up te loaden, duidelijk dus voor wie zij zijn niet?

seven | 04-05-09 | 15:41

Dat krijg je met al die inteelt.

- teruggejorist - | 04-05-09 | 15:40

seven | 04-05-09 | 15:35
Ik hoor die andere jongen zeggen: "wat doe je nou, zo maak je het er zelf na" (ofzoiets) Wie is de provocateur in deze kwestie geweest?

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:40

Zielig jong

Frieba | 04-05-09 | 15:36

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:33
Alleen dat het slachtoffer een vrouw is, het zal een man zijn geweest. Dat maakt het er niet minder erg op. Bart Vis is veel groter en zegt volgens mij in het filmpje zelfs de woorden "wat wil je eraan doen" het is iemand die uit is op een vechtpartij met iemand die kleiner is.

seven | 04-05-09 | 15:35

lol @ hun hyves XD

X_Lawl_X | 04-05-09 | 15:34

This domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen.

Goed gedaan Bart! Ik wil best even met je praten hoor, mag je je vriendjes ook meenemen. Doe ik ze allemaal wel!

Kobus Kloothamer | 04-05-09 | 15:34

Mocht Bartje straf krijgen, dan mag hij die bij mij in de kelder in de vorm van billekoek wel uitliggen, eh... zitten. Wel handboeien om, want zijn handjes zitten wat los.

Van Snikkelenburg | 04-05-09 | 15:33

seven | 04-05-09 | 15:27
Klopt, zijn vriend/vriendin proberen hem weg te trekken. Deze knaap is echter te boos, waarom weten we niet?

Kunnen we nu ook concluderen dat Hoxha met zijn info foudt zit?

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:33

CHS42 | 04-05-09 | 15:26
Ehm... jij hebt je rijbewijs?

sijtje boes | 04-05-09 | 15:33

Wat een dom jongetje....

Maelstrom | 04-05-09 | 15:32

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 15:32

Gewoon een domme knuppel.
Lekker kort houden zulk tuig, en anders ff een paar maanden laten brommen.

kersenflap | 04-05-09 | 15:31

lol, de bestuurder is ook bekend bij de politie.

je moet zn hond eens zien. ook bekend als psycho dog.

Errujd | 04-05-09 | 15:30

CHS42 | 04-05-09 | 15:26
Waar denk je dat dit gefilmd is? De A2?

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:29

Een naald is nog te goed voor dit stukje schorum op vier wielen.

Doorgaans Nooit | 04-05-09 | 15:29

1-0 ???

dutchelitestylers.hyves.nl/forum/31740...

Deze hyve is niet ok. Dit gebeurt automatisch wanneer er meerdere hyvers een niet-ok melding doen. Wij kijken binnen 1-2 dagen of deze content inderdaad in strijd is met de gebruikersvoorwaarden.

Keeki wa uso da | 04-05-09 | 15:28

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:22
Ja het lijkt een man, als je het filmpje goed bekijkt zie je dat de vrienden van de dader heb echter proberen te bedaren, iets wat er flink op wijst dat hij de dader onterecht bezig is of overtrokken reageert.

seven | 04-05-09 | 15:27

Ah, een tijdsindicatieloze update. Das lang geleden.
Welk nummer gebruikt Bart? 0800-TUIG, of was het 0900-TUIG, of 06-11?
Belt ie om schuld te bekennen, of om een klacht in te dienen dat hij wordt gepest en schadevergoeiing wil krijgen?

illuvatar | 04-05-09 | 15:26

@zeeschuimer

Een voetganger is nimmer een verkeersdeelnemer, en zal, behalve in een woonwijk toch echt even moeten stoppen voor een auto die afslaat. Bovendat heeft ook dit stuk tuig weer een erg kort lontje, en derhalve mag hij hier, los van de aanleiding, volledig afgebrand worden wat mij betreft.

CHS42 | 04-05-09 | 15:26

seven | 04-05-09 | 15:20
Teveel aannames die ik niet terugvind in het fillumpje.

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:26

Ps het slachtoffer is volgens mij trouwens een iets oudere slanke man met permanentkrullen..

seven | 04-05-09 | 15:26

overigens is de vrouw op het filmpje overduidelijk een man. (hoorde net pas het comment van de filmer.... heb je een rose rokje aan ofzeau...)

sijtje boes | 04-05-09 | 15:26

LOL!

De dutch elite stylers hyves is niet ok verklaard door bezoekers! haha + 1!

Rest In Privacy | 04-05-09 | 15:25

@sijtje boes | 04-05-09 | 15:22
Ik was het bijna vergeten.. U heeft die sales negert..

de grote Anti | 04-05-09 | 15:25

Eigenlijk kunnen we allemaal nog wat leren van de mafia..'Zelfs al heb je het overwicht...'kies je toch voor de meest logische oplossing.

de grote Anti | 04-05-09 | 15:24

de grote Anti | 04-05-09 | 15:19
Tis dat ik reeds een uber mooie geile sales negert heb maar anderssss

sijtje boes | 04-05-09 | 15:22

Nog even over die bestuurder/bestuurster van die automobiel.
Meerdere keren naar het fillumpje gekeken en ik haal daar echt geen vrouw uit.
Ook de reactie van die filmende knaap, nadat de spiegel eraf geslagen wordt, lijkt erop te duiden dat er iets meer voorafgaande heeft plaatsgevonden dan zo op het 1e gezicht wordt gesuggereerd.

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:22

@titsme| 15:14

hehehee :P, maar dat knikkers terug pakken is toch ook wel erg hard..

a1271 | 04-05-09 | 15:21

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:07
Foto? Het hele verhaal staat op video. www.dumpert.nl/mediabase/489041/7a1bfb... Als het een vent is zegt hij gewoon mea culpa, mea maxima culpa.
Als het een loser is verzint hij een verzonnen excuusje, wellicht geïnspireert door de reaguursels van Sikkeneur om er onderuit te komen, maar ik denk dat het verhaal gewoon zo is als je ziet. Oudere vrouw in een auto heeft voorrang, iets waarmee hij moeite heeft en wordt aggressief ( Coke / Alcohol / Aso type img7.imageshack.us/img7/1900/bartvisau... ) hij duwt een deur tegen haar been. (Ze had wel een vinger kunnen kwijtraken) En daarna sloopt hij ook nog een spiegel.

seven | 04-05-09 | 15:20

@sijtje boes | 04-05-09 | 15:06
Oja.. hoezo? *drukt @sijtje boes tegen de muur*

de grote Anti | 04-05-09 | 15:19

FFsnel | 04-05-09 | 15:14

Goed idee, wel een mooie manier om zijn kant te horen. Ben heel benieuwd wat de aanleiding van deze vandalisme was.

Davros | 04-05-09 | 15:16

a1271 | 04-05-09 | 15:13
Valt mee, maar voor die gijzeling in die hut ben ik nog wel in behandeling ja :p

titsme | 04-05-09 | 15:14

Check z'n guns! Oppassen met wat je zegt heaur

PureWillekeur | 04-05-09 | 15:14

@ redactie

Miss idee om rutger langs te sture , zovan wil je aandacht , krijg je aandacht

FFsnel | 04-05-09 | 15:14

titsme 14:52

Zware jeugd gehad?

a1271 | 04-05-09 | 15:13

Lafayette | 04-05-09 | 15:09
tsja kan der niks aan doen mijn auto weigert voorbij utrecht te rijden....
En de bewoners van de grachtengordel zijn geen amtserdammers. Maar import uit kneuter dorpen met vaak een zachte ggggg. De enige echte amsterdammerT woont heden ten dage in - leipe shit ouwe - amsterdam noord...

sijtje boes | 04-05-09 | 15:12

-weggejorist-

louise27680 | 04-05-09 | 15:10

agressieve hufters mogen aan de schandpaal

Jan Passant | 04-05-09 | 15:10

Kijk. Zo wil ik er meer op GS hebben. Prima aktie van GS.
Het zal voor linksch wel weer te rechts zijn. Boeie. Ga zo door GS.

Boomschade | 04-05-09 | 15:10

Die lompe kutboeren komen bij ons de boel verstieren...

frenkieafca | 04-05-09 | 15:09

@ViciousDick | 04-05-09 | 14:58
Amsterdam barst overigens van de "importprovincialen" die zich dan in ene keer Amsterdammer zijn. Het blijft mij verbazen dat als ik Amsterdam ben en zeg dat ik 'savonds terug rij juist de rasAmsterdammer meestal stelt: "zo laat nog, dat hele end?" of "zo helemaal uit Eindhoven, hoe lang heb je daar over gedaan?"
Nee, voor mij zijn juist vele Amsterdammers juist de provinciaal die het grootste deel van het jaar of zelfs hun leven niet verder dan 20 km buiten hun woonhuis komen. Zeker de grachtengordel is een incestueus dorp.

Lafayette | 04-05-09 | 15:09

seven | 04-05-09 | 14:52
Net zoveel fictie als vele comments hierboven, maar idd staat deze knul er juridisch gezien gekleurder op. Een foto zegt jou meer dan het hele verhaal?

Sikkeneur | 04-05-09 | 15:07

de GROTE Anti | 04-05-09 | 15:03
.... als onderdeurtje... aha opeens wordt uw nick mij heel duidelijk

sijtje boes | 04-05-09 | 15:06

Cookie v. eigen deeg | 04-05-09 | 15:02
ach man je moet eens weten ... haast net zo lekker als een cookie van eigen deeg ;)

sijtje boes | 04-05-09 | 15:05

-vromde = vormde

sijtje boes | 04-05-09 | 15:04

Wel hele slappe buitenspiegels... en volgens mij zat haar been er niet tussen heur.. ze gaf tegendruk met haar arm. Vind dit nu niet zo heftig.

Cunard | 04-05-09 | 15:04

Ik als provincaal zijnde voel me gedemoniseerd.

schertsfiguur | 04-05-09 | 15:04

de grote Anti | 04-05-09 | 15:03
Liet ik mijn jeugdtrauma's iets te erg doorschemeren? :p

titsme | 04-05-09 | 15:04

@titsme | 04-05-09 | 14:52
Zo te lezen heeft U met die 'lui' te maken gehad vroeger.. Maar het is af en toe goed om associale nederlanders onder de loep te nemen jah.Opdat allochtonen niet denken dat we het alleen op hun gemunt hebben.Anti had vroegah ook altijd moeite met grote bekken,en heb ze dat ook zeker laten weten,zelfs als onderdeurtje.

de grote Anti | 04-05-09 | 15:03

@sijtje boes | 04-05-09 | 15:00
Is dat lekker, je eigen reedt vrommen?

Cookie v. eigen deeg | 04-05-09 | 15:02

mr. exp. | 04-05-09 | 14:37
Ach een meneertje weet het al...
Nee in amsterdam ben je niet vrij om te kiezen. Men gaat uit van je cito score. En deze school is wel degelijk meetbaar slecht, bedroevend lage cito score, anders zouden zij niet onder curatele worden gezet lijkt mij.
Overigens behoren ouders hun kinderen te beschermen en er voor hen te zijn anders krijg je dat soort mongolen zoals Bart. Voor de rest veeg ik mijn wel gevromde reedt af met jouw comment.

sijtje boes | 04-05-09 | 15:00

Wat een mothafucker.Bart met zijn debiele harses.Echt waar jongen, zodra die boeren de stadsgrens over zijn, denken ze dat ze ineens een keiharde houding moeten aan nemen.Het zijn echt lachertjes die boeren.Maak ze al 25 jaar mee vanachter de bar.6 bereburg/cola's en ze denken allemaal dat ze Tony Montana zijn.Die Bart ook, die heeft een IQ als dat zijn schoenmaat groot is.Net ff slimmer dan Kelly of Bonnie.Wat een prut ventje.Je hebt geen Marokaan nodig met dit soort gassies.Net zo'n meuk.Eigen volk word opgehangen door eigen volk.

ViciousDick | 04-05-09 | 14:58

@helderejan

omg wat een pica xd

FFsnel | 04-05-09 | 14:57

ID&T.... dat vond ik altijd ook zo'n mooi logo...

Toen ik 11 was...

GurbGuevara | 04-05-09 | 14:57

@ helderejan | 04-05-09 | 14:54
Nee, dat is volgens mij ene Manuel. Wel een vriend van ons Bartje, dat wel.

switchie | 04-05-09 | 14:55

@D.R.O.L | 04-05-09 | 14:40

Mijn idealen met betrekking tot een communistische maatschappij spuien zodat wij uiteindelijk allemaal in een dictatuur kunnen leven waarin wij niets te zeggen hebben en continu achterom moeten kijken.
Ik weet niet wat je wilt horen?

GurbGuevara | 04-05-09 | 14:54

-weggejorist-

helderejan | 04-05-09 | 14:54

Corradootje van Bartje dan maar in de schredder, dergelijke randfiguren kom ik dagelijks tegen in het verkeer, meestal in een Golfje of een BMW tje van 15 jaar oud. Dit soort gasten horen niet in het verkeer thuis ( opvliegend ?)

kofukaduk | 04-05-09 | 14:54

0513 | 04-05-09 | 14:37
Maar corrado's schoppen wel kont, dat dan wel weer...

--> dit is misschien wel de grappigste post uit heel deze draad

arthur h. fonzarelli | 04-05-09 | 14:53

Hij is toch de CEO van Bakker Bart?

schertsfiguur | 04-05-09 | 14:52

@Sikkeneur | 04-05-09 | 14:42: In dat geval zou ik GS een email sturen met daarin een uitleg van het voorval. Natuurlijk probeer je zo iemand aan te spreken en hem te wijzen op z' n verantwoordelijkheid. Maar dat hoeft niet met dreiging en vernieling gepaard te gaan. Je noteert het nummerbord en gaat vervolgens naar de politie. Wellicht is het toegeven een dierlijke driften op de korte termijn bevredigend, toch blijft de nette manier de ' dader' langer heugen. Kwestie van vooruit denken.

Fleauxe | 04-05-09 | 14:52

Fleauxe | 04-05-09 | 13:02
- Het zijn de lui die expres tegen iemand aanstoten en dan roepen: 'waarom stoot je me aan?!'
- Het zijn de lui die op de basisschool als enigen een gebruikte condoom durfden op te rapen uit de bosjes, met blote hand;
- Het zijn de lui die niet meededen met voetballen maar pijltjes schoten op mensen met van die gele buizen;
- Het zijn de lui waarbij 'geheel toevallig' het raam open stond als ze op hun zolderkamertje keiharde hardcore draaiden;
- Het zijn de lui die vroeger aanbelden bij een buurtgenootje, aan buurtjenootje's moeder vroegen of buurtgenootje buiten kwam spelen, om vervolgens het buurtgenootje uren te gijzelen in een zelfgemaakte hut;
- Het zijn de lui waartegen je vroeger knikkerde, en als je van hen won renden ze naar het potje om hun knikkers terug te pakken;
- Het zijn de lui die altijd vuilnis stonden te prikken op het schoolplein als straf;
- Het zijn de lui die een abonnement hebben op automagazine;
- Het zijn de lui die liever geen rondje geven omdat ze aan het sparen zijn voor een nieuwe bumper;
- .....

titsme | 04-05-09 | 14:52

Sikkeneur | 04-05-09 | 14:48
Laten we het juridisch bekijken, er is bewijs voor de openbare vernieling die Bart Vis heeft gepleegd, er is geen bewijs voor het senario wat jij beschrijft. De kans is groot dat je een onschuldige vrouw in een grote auto beschuldigd met totaal uit de lucht gegrepen suggesties om een bewezen dader waarvan zijn daad op beeld staat strafvermindering te gunnen. Er is geen bewijs dat die vrouw iets gedaan heeft er is zwaar bewijs dat Bart Vis een vrouw mishandeld en autospiegelsloper is.

seven | 04-05-09 | 14:52

@sikkeneur
Die jongen gaat sowieso geen grote dingen doen, dus zijn hypotetische (politieke) carriere wordt er ook niet mee verneukt.

D.R.O.L | 04-05-09 | 14:51

Bart is 25 , hm kanslooz typje

FFsnel | 04-05-09 | 14:51

@socialreality | 04-05-09 | 14:42

Een optimale beslissing? Het gaat er niet om dat hij hier berecht wordt, daarvoor moet hij zich zelf juist aangeven bij de politie zodat die de zaak kan bekijken. Toch is deze Bart wel een typisch gevalletje in kwestie afgaande op zijn reacties op diverse fora, online foto's en teksten door hemzelf geplaatst en daar komt dan nog eens deze foto bij. Bij dit soort tuig gaat het nooit om één incident maar constant verheven niet nadenkend gedrag wat leidt tot onzinnig geweld en uitbundig asociaal gedrag op straat. Prima dat dit een aan het licht komt door er iemand uit te pakken, er moet tenslotte ergens worden begonnen.

mr. exp. | 04-05-09 | 14:51

haha mbo

aap80 | 04-05-09 | 14:51

Dat T-shirtje kleedt deze jongeman goed af, zeg.

100%JERZY | 04-05-09 | 14:50

seven | 04-05-09 | 14:46

Die uitsteekdingen opzij, zijn dat z'n kieuwen?

Lepo | 04-05-09 | 14:49

seven | 04-05-09 | 14:46
Nah und?
Context enzo...

Sikkeneur | 04-05-09 | 14:48

Hoezo provinciaal?

Almere is toch de vuilnisbak van Amsterdam?

TheStef | 04-05-09 | 14:48

Vooral dat gauw wegwezen nadat die spiegel eraf ketst... lol.

PreventiefRuimen | 04-05-09 | 14:46

Ies koeltoer der hollandse pauper (daar zijn er heeeeeel veeeeeel van)

Drs.. Gelul | 04-05-09 | 14:46

@ GurbGuevara | 04-05-09 | 14:36
Ehm, dat doet ié zelf? Dat hij z'n Hyves etcetera niet goed afschermt kan je moeilijk GeenStijl verwijten. Dat heeft hij voor een groot gedeelte zelf in de hand. Net als dat je ook de gegevens van mevrouw kan opzoeken aan de hand van het kentekenplaat.

Snappie | 04-05-09 | 14:45

Ik geloof pas dat het Bart Vis is als hij met z'n foto in het AD heeft gestaan.

Cookie v. eigen deeg | 04-05-09 | 14:45

Fleauxe | 04-05-09 | 14:25

Flo, picture this: grote Flo gaat uitwandelen met kleine flo en kleine flo wordt bijkans platgereden door snelle automobilist. Automobilist roept ook nog boe tegen kleine flo, waardoor Grote Flo's reeds opborrelende boosheid zich omzet in Berserk gedrag en uitvalt tegen snelle automobilist. Klikratjes filmen echter alleen berserk gedrag van grote Flo die vervolgens in the picture komt... van GS.

Grote Flo mag zich niet berserk gedragen, hebben we zo afgesproken als maatschappij en Grote Flo moet dan ook zijn excuses aanbieden en schade vergoeden aan het 'slachtoffer', anders wordt Grote Flo hinderlijk gevolgd.
Onderwijl hebben anderen Grote Flo al de maat genomen, maar that's life, toch?

Sikkeneur | 04-05-09 | 14:42

@Fleauxe | 04-05-09 | 14:25
"Er is geen excuus voor dergelijk gedrag." Dat ben ik helemaal met je eens, echter kunnen er verschillende omstandigheden van invloed geweest op zijn gedrag. Helaas hebben ik, jij, de redactie van GeenStijl en alle reaguurders hier geen weet van. Totdat Bart, en/of andere ooggetuigen, zijn en/of hun verhaal doen kan er een optimale beslissing genomen worden. Ik vind het daarom ook te vroeg om te oordelen of hij direct een gevangenisstraf verdient.

socialreality | 04-05-09 | 14:42

context-loze kutjournalistiek, je hebt geen idee wat er aan dit akkefietje vooraf is gegaan.
(jaja, ik weet t, t manneke heeft de schijn wel aardig tegen ja).

Ballenman | 04-05-09 | 14:42

Alles is voor Bartsie,

maranito | 04-05-09 | 14:40

Zie je wel! Altijd die blanke atheïsten! (als het een gelovige was geweest had het er wel bij gestaan....)

relatief | 04-05-09 | 14:40

-weggejorist en opgerot-

GuinnessIsLekker | 04-05-09 | 14:40

GurbGuevara | 04-05-09 | 14:36
Wat doe jij hier eigenlijk op geenstijl?

D.R.O.L | 04-05-09 | 14:40

Wel jammer dat die gasten die aan het filmen zijn wel grote bek opzetten, maar die vrouw niet effe helpen.

Maar wel een goeie actie van GS! Dis waarom ik elke dag even op de site kom echt goeie zaak. Zet die suckel maar goed echt goed voor schut. Je hebt verdomme normaal te doen en al helemaal als kerel tegen een vrouw. Lekker stoer die 10 centimeter dikke armen naar achteren zetten en een vrouw van in de 50 bang maken. Grote jongen ben je!!

Zielig ventje. Goeie zaak GS!!! -10 voor sukkel mietje en +10 voor GS
En als je het zielig vind dat die jongen op GS gezet word ben je net zo een sukkel, want hij verdient het!

recht in je gezicht | 04-05-09 | 14:39

ROFLOL@titsme | 04-05-09 | 14:27
@seven | 04-05-09 | 14:29: Dankzij de jaren '70 werd incest (NSFGoodTaste) alpha2.bmc.uu.se/gerard/dombo/pics/ugl... ' bespreekbaar', moest iedereen maar doen waar die ' zin in had'. De rechters waren regelrechte aanhangers van ' straffen helpt niet, praten wel' . De politie ging zich steeds meer opstellen als een hartsvriendin. Enz enz. Goddamn hippies. Moet je kijken waar we nu in terecht zijn gekomen. Uiteindelijk blijkt maar weer eens, alle problemen in de wereld zijn de schuld van progressieve denkers. Als Sikkeneur dat nou eens als argument zou aandragen. ;

Fleauxe | 04-05-09 | 14:39

@ Dries | 04-05-09 | 14:37

Lol

switchie | 04-05-09 | 14:38

Negert | 04-05-09 | 14:37

hondersdste keer, even lezen aub!

pius | 04-05-09 | 14:38

corradog60.autoalbum.nl/
"Over mij: Ik ben 24 Jaar kom uit Almere en in het dagelijks leven ben ik bakker.
Mijn hobbie is voornamelijk Tuning en Styling dit ivm eigen club"

Tuning kan hij goed zo te zien: een spiegeltje eraf en hoppa.

Dries | 04-05-09 | 14:37

Doei, dutcheliteprutsers.com!

This domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen.

Negert | 04-05-09 | 14:37

Maar corrado's schoppen wel kont, dat dan wel weer...

0513 | 04-05-09 | 14:37

@ sijtje boes | 04-05-09 | 14:24
Ach gut, direct in de bescherming. Leuk hoor, ouders (helaas doet je dochter VMBO-t?). Even afgeven op de slechte (meetbaar of niet) school. Hebben zij iedereen naar het VMBO gestuurd? Je keuze staat altijd vrij om haar/hem ergens anders heen te sturen.
Dat eeuwige afgeven op het VMBO? Je gaat zelf direct in de bescherming dat zij slimmer is dan de rest en op haar minst HAVO had kunnen doen. Wat zit je nou te zeuren over volgens jou een uitzondering.

mr. exp. | 04-05-09 | 14:37

Dat deze jongen zich heeft misdragen, lijkt mij niet een goede reden om zijn privé-leven en/of -gegevens online te smijten, toch?
Pesten kan op velerlei manieren.

GurbGuevara | 04-05-09 | 14:36

Haha, een VMBO bakkert die niet van Tante Hoxha kan afblijven moet boeten!
Ik vrees 45 euro boete plus schadevergoeding. Papa Bakkert laat het via zijn rechtsbijstandsverzekering voor de rechter komen en de rechter is van mening dat de boete onterecht is omdat hij met naam en toenaam publiekelijk vernederd is...
Lang leven nederland!

Reutel | 04-05-09 | 14:35

Marokaantjesgedrag!

jongman | 04-05-09 | 14:35

DES? Daar kreeg je toch gekke kindjes van?

de ondode dichter | 04-05-09 | 14:34

Fleauxe | 04-05-09 | 14:25

pfff... overdrijven is ook een vak. bad day at the office?

pius | 04-05-09 | 14:34

-weggejorist-

switchie | 04-05-09 | 14:33

@analuslibris | 04-05-09 | 14:24
Hetgeen grappig leesmateriaal oplevert

@072 | 04-05-09 | 14:27
Dank, dank. De angst vanavond niet te kunnen slapen, begon zich al meester van mij te maken :D

GurbGuevara | 04-05-09 | 14:32

zet zo'n groepje klotelui bijelkaar en dan maar oppassen. Die lui zijn niet voor rede vatbaar en grijpen de eerste beste kans aan om zich "uit te leven" op anderen. Tuig dus en aanpakken maar.

Wanneer een nieuwe update? Heeft die lutser zich al gemeld?

sapjes | 04-05-09 | 14:31

Bakker Bart, het moet niet gekker worden...
Helemaal doodpesten, ik doe mee :-D

extravinator | 04-05-09 | 14:30

Fleauxe | 04-05-09 | 14:12
Mee eens, zo reageren doe je in mijn ogen niet.
Ik ga weer aan het werk..

hanzebal | 04-05-09 | 14:30

Fleauxe | 04-05-09 | 14:25 @Sikkeneur | 04-05-09 | 14:13
Het is het aso-type dat met zijn middelvinger opgestoken poseert voor de camera..
img7.imageshack.us/img7/1900/bartvisau...
(*Les van van Jole gehad wellicht ;)

seven | 04-05-09 | 14:29

-weggejorist-

De Toekan | 04-05-09 | 14:28

Beste Bart,

Dagelijks:
- 3 x 15 bent over row
- 3 x 15 dumbell fly
- 3 x 15 bench press
- opdrukken totdat je niet meer kan

Doe je dit trouw elke dag, kun je over 2 maanden misschien een vrouw van 40 aanvallen in plaats van 50. Mocht je anabolen willen gebruiken, raad ik je Drion aan, goed spul.

titsme | 04-05-09 | 14:27

@analuslibris | 04-05-09 | 14:24 Potjandorie nog aan toe! Ingewikkeld allemaal met dat reageren op elkaar, mijn verhaal was gericht aan GurbGuevara | 04-05-09 | 14:06

072 | 04-05-09 | 14:27

@Sikkeneur | 04-05-09 | 14:13: Als je streeft naar een samenleving waarin de rede heerst is er geen nuance te bedenken in deze zaak. Natuurlijk Sik, het zou in principe de moordenaar van zijn lievelingskadetje kunnen zijn in die auto. Of misschien wel een lerares die hem jaaaaarenlang anaal heeft uitgewoond na de les. Maar goed, dat lijkt me niet. Verder ziet meneer er ook niet echt uit alsof hij ernstig gewond is. Ok, misschien heeft hij z' n hand bezeert na het slopen van een linker buitenspiegel. Maar dat was het dan ook wel. Dat D66 stemmen heeft je rechtsgevoel aangetast. Er is geen excuus voor dergelijk gedrag. Oppakken, straffen en naar de psychiater. Wie denken dat soort mensen wel niet dat ze zijn?

Fleauxe | 04-05-09 | 14:25

@072 | 04-05-09 | 14:19
Je refereert naar de verkeerde. Ik gaf aan hoe hij zijn mailbox had beveiligd.

analuslibris | 04-05-09 | 14:24

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:21
Dank u ... helaas doet mijn dochter ook VMBO-t.
De lagere school waar zij op zat, (ja een witte school) staat sinds afgelopen jaar, het jaar waarin zij de CITO toest deed, onder curatele. Had ik eerder geweten dat die school zo bedroevend slecht blijkt te zijn, had ik haar op een andere school gedaan en had zij nu op zijn minst HAVO kunnen doen.
Echter als ouder kan je je kind ook stimuleren verder te gaan. Dat is uiteindelijk je taak als opvoeder.
Dat eeuwige afgeven op VMBO'ers is idd wel een beetje erg kort door de bocht.

sijtje boes | 04-05-09 | 14:24

Die Bart voelde zich als een Vis in de grachten, daar in 020.

Lepo | 04-05-09 | 14:23

O GeenStijl.nl Wat zou dat toch geweldig zijn als jullie namens de rest van Nederland dat MBO jong eens flink digitaal vernederen!

Salomon D | 04-05-09 | 14:21

-weggejorist en opgerot-

anoniemomdathetkan | 04-05-09 | 14:21

Wat een domme doodskop zeg, hij verdient een koekje van eigen deeg, tegen een oudere vrouw voelt hij zich ineens stoer. Dit is gewoon een potentiële aanslag plegert, een lafbek die onschuldige weerloze mensen probeert te intimideren en te verwonden. Ik hoop dat ie van dit filmpje de nodige overlast ervaart en dat zijn dorp een zelfreinigend vermogen heeft en een dorpsplein voor de eventuele steniging van deze mafkees.

leijpeideaud | 04-05-09 | 14:21

Ik vind dat hij verkeerd reageert, maar ik weet de aanleiding niet. Maar in Amsterdam wordt je regelmatig omver gesodemieterd door dit soort megagrote autobakken. Bestuurders vinden het gebruik van spiegel en richtingaanwijzers ongeveer even complex als hogere wiskunde. De neiging om een spiegeltje er af te trappen overkomt vele Amsterdammers.... alleen, wij DOEN het niet. Daar is het verschil. Middelvinger wordt wel eens ingeschakeld, overigens. Voor de rest ben ik zeer vóór wereldvrede.

Boer in Amsterdam | 04-05-09 | 14:20

@analuslibris | 04-05-09 | 14:00 Aanvaard. Volgens mij ben je inmiddels weggejorist ook nog. Anyway, een discussie over het wel of niet over één kam scheren van etnische minderheden (mits je die knul daaronder kunt scharen) blijft natuurlijk een gevoelige discussie hier op GS. Één ding wil ik nog wel even kwijt: als het je over paupers hebt, kan het allemaal nog veeeeeeel erger..... www.youtube.com/watch?v=DHnum96AH6Q

072 | 04-05-09 | 14:19

Wat een kansloos figuur!!

Yepperdepep123 | 04-05-09 | 14:18

Overigens ben ik van mening dat Almeerders geen provincialen maar Amsterdammers zijn.
Met alle gevolgen van dien.

Merlot | 04-05-09 | 14:18

Maar zou hij zelf nu doorhebben dat de meesten hem verachten in zijn pauperbak. Of denkt ie dat iedereen wel als hem zou willen zijn maar hij dat WEL durft.

Charles de Batz | 04-05-09 | 14:17

@ moraalridders ff niet zo genuanceerd, die knul moet niet zo opgefokt doen tegen die mevrouw ongeacht wat dan ook. Hij moet de schade vergoeden en excuses maken, of anders heeeel erg gepest worden. komop zeg.

Robert Irving III | 04-05-09 | 14:16

En deze trend ook voort blijven zetten bij elk irritant bontkraagje.

Bobslee | 04-05-09 | 14:15

We hebben hier in de buurt ook zo'n kansloos flutjong zitten met een dergelijke kar.
Dat ding komt dankzij die kudtmuziek van die aap, als een kangaroe op zijn banden springend voorbij.
Aap is een jaar of 22, kijkt uit zijn ogen alsof zijn tweede hersencel reeds 5 jaar geleden afgstorven is; waarschijnlijk toen hij een conversatie tussen Pino en Ieniemienie trachtte te volgen.
Aap zit op dit moment even in de bak wegens geweldpleging, lang niet lang genoeg vinden wij.
Heel duidelijk een soortgenootje van deze Vis-aap.

Merlot | 04-05-09 | 14:14

Daag Bartje Vis...

(g)eenstijl | 04-05-09 | 14:13

Fleauxe | 04-05-09 | 14:00
Flo, laten we om te beginnen het "per ongeluk" maar laten varen, oké'?
Dat ik in mijn eerste post schrijf dat ik de inleiding mis waarom deze knul uit zijn PLAAT gaat, geeft al aan dat ik zijn gedrag niet goedkeur.
Blijft onverlet staan dat de inleiding er weldegelijk toe doet en daar lees ik niemand de les mee, noch voelt menigeen zich genoodzaakt in ongenuanceerdheid terughoudend op te stellen.

Sikkeneur | 04-05-09 | 14:13

@hanzebal | 04-05-09 | 13:58: Ok.
@072 | 04-05-09 | 13:53: Nogmaals, het gaat om een maatschappelijk fenomeen. Uitvergroot door het te verkleinen. Het gaat meestal om die kleine dingen. Geen voorrang geven, biertje omstoten, iets meer tijd nodig hebben in een wachtrij. Daar ligt het monster genaamd 'ASO' telkens weer op de loer. Niemand die het controleert, je kunt zo weg, en de politie smijt je niet in de cel als je ' schiet op kuthoer' tegen een kassameisje of ambtenaar roept of schreeuwt. Maar toch, toch moeten we dat verbeiden. Onze beschaving houdt slechts stand wanneer we de mens blijven domesticeren. Telkens weer zullen we instinctief overschakelen op het recht van de sterkste. En de barsten in onze beschaving worden duidelijk zichtbaar met dergelijke voorvallen. Je kunt het telkens afdoen als een incident, het vergoelijken met de ' verzachtende omstandigheden', maar dat neemt niet weg dat we toch echt van doen hebben met een structureel probleem. Als aartsconservatief doet het me dan ook goed om te zien hoe een ' hippe' website als GS die boodschap aan de man weet te brengen zonder moraliserend te worden. Zoals ik bijvoorbeeld. :)

Fleauxe | 04-05-09 | 14:12

Bart Vis uit Almere moet binnenkort even aan Nina Brink vragen hoe je negatieve Google entries schoonveegt. Want anders kan Bart Vis uit Almere een mooie toekomst in het bedrijfsleven wel gedag zeggen als potentieele werkgevers googlen op Bart Vis uit Almere.

Sinar | 04-05-09 | 14:10

@GurbGuevara | 04-05-09 | 14:06
Accepted.

Albert K. | 04-05-09 | 14:08

Duidelijk zonder stijl :( Beetje jammer allemaal boertie. Maare best kans dat die spiegel gewoon weer op die Jap kan worden geplakt, viel wel erg makkelijk van die auto trouwens...

bierschaap | 04-05-09 | 14:08

Hoi Bartje, lieve lieve lieve jongen van me! Sta je mooi met je Corrado gedrag op Geenstijl.nl. Lachen man, had je eerder moeten doen.

Vloberto | 04-05-09 | 14:07

@Fleauxe | 04-05-09 | 14:00
Spijker, kop etc. maar maak je niet al te druk om de types die dit soort aso-gedrag recht willen lullen.
GeenStijl +100

stoomloc | 04-05-09 | 14:07

@analuslibris | 04-05-09 | 14:00

Ge-wel-dig!!!! lol
Nog leuker: vanuit zijn mailbox een mailtje naar hemzelf sturen :D

@072 | 04-05-09 | 14:03

Correct, ik verlaag mij inderdaad tot het niveau van mensen waarover mijn betoog ging.
Mijn excuses dan ook. Duidelijk mag zijn dat het hier om een metafoor ging ;)

GurbGuevara | 04-05-09 | 14:06

@Sikkeneur | 04-05-09 | 14:01

no worries, ken jouw emailadres niet.

analuslibris | 04-05-09 | 14:06

Die jongen heeft blijkbaar een hekel aan mirrors. ;)

Albert K. | 04-05-09 | 14:04

@GurbGuevara | 04-05-09 | 13:44 Jaja, je hebt gelijk over dat irriteren en ergeren. Blinde vlek bij mij, doe ik altijd fout, bladiebla. Over je verhaal inhoudelijk: je begint heel redelijk en dan eindig je als een pauper/moslim/andersoortig extremist. Iemand een dwarslaesie bezorgen, omdat ie een spiegel van een auto molt? Jammer, je betoog is direct niets meer waard. Dacht even een uitzondering gespot te hebben tussen alle overdreven, buikgevoel gevoede, onredelijk reacties. In the end doe je precies hetzelfde. Ik zeg altijd maar: als je met één vinger naar een ander wijst, wijzen er...... Nou ja, je weet het wel.

072 | 04-05-09 | 14:03

Blanke Fin!

leefbarbaar | 04-05-09 | 14:03

-weggejorist-

gristen | 04-05-09 | 14:03

Hij moet eens naar Maastricht komen en zich zo eens gedragen bij "onze" drugsrunnertjes. Wedden dat hij dat niet durft.

Charles de Batz | 04-05-09 | 14:02

die finnen ook altijd

imes | 04-05-09 | 14:02

analuslibris | 04-05-09 | 14:00

Eng mannetje ben jij...

Sikkeneur | 04-05-09 | 14:01

altijd als een blanke iets doet dan wordt het breed uitgemeten.. hahah

opperdepop | 04-05-09 | 14:01

-weggejorist-

switchie | 04-05-09 | 14:01

Ja, berijders van tupperwareschroot zijn verachtelijk volk en ja, eenieder (en tupperware-plebs in het byzonder) dient met zijn/haar tengels van andermans spullen af te blijven, maar ik moet 't desondanks met GS' notoire goedpraterT op links (Sikkeneur) eens zijn, dat het voor een goede beoordeling van het onderhavige geval zinvol zou zijn als er meer context van het voorval door GS verstrekt zou zijn.

baba4oog | 04-05-09 | 14:01

en terecht!

Yochem | 04-05-09 | 14:01

@Sikkeneur | 04-05-09 | 13:48: Ok, even opnieuw. Je vergelijkt een beroofde vrouw, die per ongeluk de dief doodrijdt (let wel: doodrijdt, niet aanrijdt), met een dronken lor die dreigen boven praten verkiest? Het moest maar eens afgelopen zijn met die onzin van je. Dit soort voorbeelden dienen geen enkel ander doel dan het klagen om het klagen. Je weet donders goed dat we in dit land geen intimidatie en vernieling mogen toepassen. Daar is geen excuus voor te bedenken. Onverminderd welke voorbeelden jij uit de praktijk weet op te vissen, waaruit mogelijk zou blijken dat er sprake is van tegenstrijdigheid. Maar elk ander onzinnig argument is ook goed genoeg voor jou. GS heeft een dubbele moraal. De bestuurder was een yup. Een ASO! Niet gehinderd door het feit dat er in het filmpje duidelijk een vrouw van 40+ met een goedkope bak onder haar bips te zien is, blijf je er vrolijk over doorgaan. Op zich is dat niet erg, maar probeer anderen niet de les te lezen wanneer je zelf moeite hebt de realiteit tot je te laten doordringen.

Fleauxe | 04-05-09 | 14:00

Waar is het nina brink topic gebleven?

gristen | 04-05-09 | 14:00

@ mezelf
Oké, niet echt een grammaticaal hoogstandje.

hanzebal | 04-05-09 | 14:00

-weggejorist-

analuslibris | 04-05-09 | 14:00

Omdat het woord "boom" in de titel staat denkt die zovoklets dat die knuppel het mileu belangrijk vindt, Een andere verklaring voor zn gebrabbel heb ik niet.

Kees Kogel | 04-05-09 | 13:59

ze snappen het ook nooit he, die sjonnies: de vetste auto heeft een beest van een motor, geen type-aanduiding en geen idiote body-kits.... niet andersom

BigFoot | 04-05-09 | 13:59

Alles mis met bart, niks mis met partyflock

Hardcore | 04-05-09 | 13:58

@Multiflauwekulti | 04-05-09 | 13:51
Eens, maar je trekt een duidelijke lijn. Kom je aan mijzelf of sloop je mijn bezittingen dan zal ik niet negeren. Lijkt me heel normaal. Maar ik laat mij zelden provoceren door die opgefokte gasten. Je schiet er niets mee op, en de lol is er voor zo'n gast snel af. Niet dat ie dan overigens begrijpt dat hij een nog grotere loser is.
.
Afijn. Toen ik 21 was, woonde in in Jakarta. Ik kende daar een nogal foute gast die standaard een m16 in de kofferbak van zijn wagen had liggen. Toen we ooit naar het Westen van Java reden kreeg hij het ook aan de stok met een andere ruziezoekende bestuurder. Ik vergeet nooit meer hoe hij rustig naar de kofferbak ging en er zijn m16 uit haalde. De ruziezoeker koos snel het hazepad. Kijk, dat had dit filmpje natuurlijk helemaal afgemaakt. :-)

Lafayette | 04-05-09 | 13:58

@Freefaller | 04-05-09 | 13:53
Bubba Watson?

Goeie golfer!!!

GurbGuevara | 04-05-09 | 13:58

-weggejorist-

The Concierge | 04-05-09 | 13:58

Fleauxe | 04-05-09 | 13:40
Volgens zeggen is het de meneer rechts, ja.
Maar nogmaals; zonder het stukje film dat (waar heb ik dat meer gehoord?) de daadwerkelijke aanleiding vormt weet je het niet.

hanzebal | 04-05-09 | 13:58

dutchelitestylers heeft het moeilijk met het aantal pageviews... geslashdot! Nu maar hopen dat bart vis uit almere inderdaad deze knurft was en niet ten tijde van koninginnedag in een zuipkeet zat met 20 vrienden die voor hem kunnen getuigen, of GS gaat weer een heus rechtzaakje krijgen.

granaatwerper | 04-05-09 | 13:56

Dit soort lui moeten ze oppakken, laten betalen en 1000 uur schoffelen geven.

ShakeTA | 04-05-09 | 13:56

Zucht wat een loser. Waarom hangen daar meiden omheen?

Ariel | 04-05-09 | 13:56

zovoklets | 04-05-09 | 13:15

Ga nu maar weer weg troll

Kees Kogel | 04-05-09 | 13:55

@072 | 04-05-09 | 13:53:

Goed zo, u kunt het wel ;)

GurbGuevara | 04-05-09 | 13:55

@Krabbert | 04-05-09 | 13:43
Ik heb zelfspot maar om mijzelf nou te gaan uitlachen omdat jij niks snapt van wat ik schrijf gaat mij te ver. Ik zal het even uitleggen: ik schreef dat ik HELEMAAL GEEN, voortgezet onderwijs heb genoten en dus ook GEEN VMBO, dat bestond sowieso toen nog niet, dit is helaas iets van laatste jaren. Dus hoe kan ik dan VMBO gedaan hebben? Leg maar even uit dan zal je merken dat ik dus toch gelijk heb.
Is het trouwens leuk in Oostenrijk, wat doe je daar zoal? Wildwatervaren schijnt helemaal da bomb te zijn.

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:54

GurbGuevara | 04-05-09 | 12:39
Bubba!!!!!!!!

Freefaller | 04-05-09 | 13:53

Waar is er dan wat met haar been dan? Die Bart, drinkt hij eens 3 bier gaat hij zo doen. Prutser.

Trouwens -1 voor die paupers die op die hyves lopen te krabbelen, weg beeld van hoogopgeleide Geenstijl bezoeker...

h.de.postduif | 04-05-09 | 13:53

@Fleauxe | 04-05-09 | 13:35: Begrijp me goed; ik erger mij, als regelrechte fatsoenrakker zijnde, ook helemaal dood aan dit soort asociaal gedrag. En het is natuurlijk ook weer typerend dat het hier een petjesdragende, laagopgeleide, pauper-plastic-auto rijdende knaap betreft. Maar nondeju zeg, hij heeft die vrouw geen trauma of blijvend letsel bezorgd. Kom op zeg, veel te veel eer voor zo'n jochie.

072 | 04-05-09 | 13:53

@A.de Knaller | 04-05-09 | 13:44: Het grote verschil, je kunt datzelfde tête-à-têtes tegen mij zeggen en er zal je niets overkomen. Probleem, je kunt niet controleren wat ik zeg omdat internet relatief anoniem is. Er zullen ongetwijfeld paupers onder de reaguurder zitten, sterker nog, dat weet ik wel zeker. Maar dat geeft nog geen ruimte voor de conclusie dat iedereen hier van datzelfde laken en pak is. Toch!? Of is blindelings generaliseren nu plotseling slechts voorbehouden aan de niet-paupers?

Fleauxe | 04-05-09 | 13:52

@Sikkeneur | 04-05-09 | 13:48
Met zo'n aftanse, ouwe Blazer ben je niet echt een yup.

Lafayette | 04-05-09 | 13:51

Meneer Vis zal zich eens goed achter de oren moeten krabben.. In 30+ leefjaren heeft Anti nog nooit iemand (laat staan een oudere vrouw) zodanig bedreigt.
Meneer Vis heeft wel recht op een tweede kans denk ik.. Zolang hij maar beseft dat hij een idioot was.

de grote Anti | 04-05-09 | 13:51

@ Lafayette | 04-05-09 | 13:40
Ja... kijk... daar ga je al met je "tenzij ze natuurlijk aan mij of mijn bezittingen komen". Wat dan?? Nou??
Ik ben een hele beschaafde jongen, hoog IQ, bovenmodaal etc.. Ook ik laat me niet meer uitlokken, die tijd is voorbij, ben ook inmiddels ruim 30+. Maar als je me uit gaat lopen schelden dan stop ik ook even om te vragen wat er is. Ik ga dan weer niet meppen, maar dat heb ik al uitgelegd.
Als je bijna over me heen rijdt dan vraag ik ook of je godverdegodver even uit je doppen wilt kijken... net als alle reaguurders hierboven die om het hardst schreeuwen dat deze kudtpauper (mee eens) deaud moet omdat 'ie uit z'n plaat gaat.
De aap-in-kwestie wordt hier door de publieksjury veroordeeld en hem wordt datgene toegewenst wat ze Tokkie Bart verwijten. Dan ben ik hem ff kwijt hoor. Bart mag niet... de gemiddelde GS-reaguurderT mag wel. Heel hypocriet. Briljant van die Hoxha om dit ff aan te kaarten.

Multiflauwekulti | 04-05-09 | 13:51

Iedereen is elkaar aan het opvoeden hier?
Doe dat lekker thuis.

tipo | 04-05-09 | 13:49

Fleauxe | 04-05-09 | 13:43

Er was ooit een mevrouw die achteruit reed uit aangedaan onrecht. Jubel en hosanna viel haar ten deel.
Ik kan hier wel meegaan in het speculeren dat deze knul door een patserige yup, die veel te hard - ook gezien de wegrijden snelheid - de hoek nam, bijkans plat werd gereden.

Wie is dan de aso, je zou gaan denken dat het Hoxha zelf was in die zwarte auto.

Sikkeneur | 04-05-09 | 13:48

En dan noemen ze GS niet Pro-Overheid en Pro-Politie. Ze helpen juist om adequaat op te treden tegen reljeugd !

Davros | 04-05-09 | 13:48

Pauper-auto's zijn pauper-auto's. Als je zo'n onderontwikkelde pauper-auto hebt en je sleutelt daaraan ben je gewoon een onderontwikkelde pauper. Het is niet anders.

blikjegrolsch | 04-05-09 | 13:47

A.de Knaller | 04-05-09 | 13:44
*GS is een thuishaven voor de frusti-pauper.*
Ook u van harte welkom.

jatochnietdan? | 04-05-09 | 13:47

A.de Knaller | 04-05-09 | 13:44

hear hear!

pius | 04-05-09 | 13:46

Mooie omschrijving. Zeer treffend

RonVibbentrop | 04-05-09 | 13:45

@schertsfiguur | 04-05-09 | 13:42
Het is nu wachten op nieuw beeldmateriaal van meer omstanders. Check anders you tube. De politie kan verder op dit moment geen verdere informatie verstrekken over de toedracht van dit drama. Een meer gedetailleerde verklaring zal na een grondig onderzoek niet binnen enkele maanden te verwachten zijn.

Lafayette | 04-05-09 | 13:45

@072 | 04-05-09 | 13:30

Men ergert zich aan... iets is irritant of irriteert.
Irriteren is niet wederkerig...

En ook hooggeschoolde mensen die zich gewoon netjes gedragen en verder een leven hebben in de trant van "huisje, boompje, beestje" kunnen voor hun hobby sleutelen aan auto's welke door sommigen "pauper"-auto's genoemd worden, omdat er teveel dakdekkers, procesoperators, plantsoenwerkers en vakkenvullers als mongolen in rondrijden en daarbij ook nog van die trieste kutmuziek draaien op volume 365.928 en van die klote-dobbelstenen aan de spiegel hebben hangen.

Dus ongeacht wat voor auto deze jongen rijdt, hij gedraagt zich gelijk een lølhannøs en dient als zodanig ook behandeld te worden.

Wel jammer dat degene die dit filmt, niet "the balls" heeft gehad om de camera even aan de mevrouw te overhandigen en de jongeman in kwestie, Bart genaamd, te laten zien hoe een dwarslaesie voelt.

GurbGuevara | 04-05-09 | 13:44

@Fleauxe: Oh, dat is het wat Geen Stijl zo uniek maakt? Ik dacht dat het de afkeer was van volk van een lager allooi, dat niet analyseert en empathiseert, maar 'direct reageert vanuit de onderbuik'. Het volk hier in de reaguurderspanelen is geen haar beter dan de straatmarokaan die zijn agressie botviert zonder na te denken. Het enige verschil is dat de externe aggressie is vervangen door passieve-agressie, omdat de reaguurders de wil, daadkracht en het lef missen de daad bij het woord te voeren. GS is een thuishaven voor de frusti-pauper.

A.de Knaller | 04-05-09 | 13:44

Geenstijl, Hulde!

Tikkietegek | 04-05-09 | 13:44

Sikkeneur | 04-05-09 | 13:41

Beetje traag van begrip he? Onbelangrijk wat er aan vooraf ging, zo gedraag je je niet in het maatschappelijk verkeer. Punt.

60CX | 04-05-09 | 13:44

Ge-wel-dig GS!

Ik heb toch wel zo'n bloedhekel aan dat soort grensmongooltjes. Laat hem maar eens boete doen voor dit soort gedrag!

Ga zo door!

Partypooper | 04-05-09 | 13:43

@ Banketstaaf

Er mankeert iets aan mijn begrijpend lezen? Kijk nog een keer goed naar m'n vorige post, dan lach je jezelf uit..

Krabbert | 04-05-09 | 13:43

@Sikkeneur | 04-05-09 | 13:41: Klopt, en sommige mensen worden nogal boos wanneer ze ' onrecht' menen te ervaren.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:43

Hulde voor GS!

Sarcasticbastard | 04-05-09 | 13:42

In dit filmpje wordt de context waarin dit sociaal onwenselijke gedrag plaatsvond geheel buiten beschouwing gelaten.

schertsfiguur | 04-05-09 | 13:42

Punt 1: Spiegeltje voor het limietoverschreden domeintje? Iemand?
Punt 2: Is er al een giro rekening geopend om een zwarte Swift voor deze knuppel bij elkaar te sparen? Alleen voor oneigenlijk gebruik natuurlijk.

kWazt | 04-05-09 | 13:42

achtergrond?
wat heeft die vrouw gedaan? Beelden zijn niet conclusief...

Brakke Obama | 04-05-09 | 13:42

Fleauxe | 04-05-09 | 13:37
Flo, al zou die meneer linksaf slaan, weet ik nog steeds de inleiding niet, daarbij heeft recht doorgaand verkeer voorrang...

Sikkeneur | 04-05-09 | 13:41

Kan Rutger niet even een bezoekje aan deze gast brengen?

Eagle89 | 04-05-09 | 13:41

Nu ik er langer over nadenk: Wat was de context eigenlijk? Heeft die vrouw hem van de sokken gereden en daarna op een middelvinger getracteerd? Of was het idd een opgeschoten kloothommel?
Gevaarlijk: Iemand zo publiekelijk aan de digitale schandpaal nagelen zonder het totale plaatje.

Zeddegeizot | 04-05-09 | 13:41

Het valt me trouwens op dat veel reaguurders kort-lonterige reacties vertonen.

Viswijf22 | 04-05-09 | 13:41

LOL! Zijn site is uit de lucht nu. Resultaat:

This domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen.

DikHoofd | 04-05-09 | 13:41

lijpeeijpe | 04-05-09 | 13.39

bravo stoere man!

pius | 04-05-09 | 13:41

@hanzebal | 04-05-09 | 13:38: Volgens mij wel. Geloof het of geloof het niet, maar volgens mij heb ik ook een keer een ' incidentje' met deze meneer gehad in een parkeergarage. partyflock.nl/photo/229425/USERID/5660... Hij staat toch helemaal rechts op de foto?

Fleauxe | 04-05-09 | 13:40

Heerlijk, paupertjes pownen!

nare baas | 04-05-09 | 13:40

@Multiflauwekulti | 04-05-09 | 13:26
Ik kan dit soort mafketels volkomen negeren, tenzij ze natuurlijk aan mij of mijn bezittingen komen. Kortom, ik vind dit soort gasten te min om mijn handel en wandel te laten verstoren. Vroeger kon ik bijvoorbeeld lekker boos worden als ik de vinger kreeg in het verkeer. Tegenwoordig lach ik om die gasten. Of als er weer zo'n opgefokte boomklever bij het stoplicht wedstrijdje wil doen, gewoon veel lekkerder om dan zo langzaam mogelijk weg te rijden. Meestal wordt daarna toch zijn spiegel gevuld met het aanzien van mijn gril bij het volgende stoplicht. En ik ben niet eens gelovig... :-)

Lafayette | 04-05-09 | 13:40

wat een tjappie zeg, mongool
site van die aardappel is trouwens suspended.
Ik hoop dat die galbak gauw gevonden wordt want dit tuig hoort niet vrij los te lopen op straat.
en zeker al niet met zo'n tupperware roestbak cq. corrado.

houthakker | 04-05-09 | 13:40

Haha Geenstijl FTW !
Pownuuuudd

geenstijlsteengeil | 04-05-09 | 13:39

Geen hyves, vriend van hem maar even lastig vallen dan?

manuscivic.hyves.nl/

lijpeeijpe | 04-05-09 | 13:39

PAUPER geenstijl! Alweer geen mirror! Doe eens werken voor uw centen!

Politiek correct | 04-05-09 | 13:39

Wanneer gaan we weer de dienstplicht inschakelen? Zulke gasten moeten echt eens flink door de modder gaan. Ongelooflijk hoe respectloos zulke gasten met andermans spullen omgaan. En dan heeft dat kleine vrouwke waarschijnlijk trauma's. Hup! het leger in. Discipline bijbrengen!!!!

Viswijf22 | 04-05-09 | 13:39

@Sikkeneur | 04-05-09 | 13:37: Het gaat niet over GS, het gaat over de meppende bakker.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:38

Fleauxe | 04-05-09 | 13:37
Je weet het niet, he?

hanzebal | 04-05-09 | 13:38

-weggejorist-

panadol | 04-05-09 | 13:38

Tijd voor oud-Hollandsch handjesafhakken en kontschoppen!

DikHoofd | 04-05-09 | 13:38

Fleauxe | 04-05-09 | 13:35

ik zie u ongetwijfeld een keer in een filmpje hier verschijnen, onschuldig natuurlijk.

*schande spreekt van geschonden privacy als het hem zelf aangaat*

pius | 04-05-09 | 13:38

Erretje81 | 04-05-09 | 12:28

Je moet érgens beginnen toch? Het begin is r nu dus.

@snoes

Volgens mij zat haar been ertussen toen die Corrado-lovert t portier de eerste keer dichtknalde.

Jezweetog | 04-05-09 | 13:38

Zucht @ alle naievelingen die het opnemen voor deze lutsert met het argument dat er wel iets aan vooraf zal zijn gegaan waardoor hij zich achterlijk aggressief mag gedragen tegen een oud klein vrouwtje.

Sorry maar wil ik mijzelf zo ongelooflijk schaamtevol gedragen dan moet dat vrouwtje toch eerst wel minstens Tates-style inrijden op mijn vrienin/vrienden/mijzelf. In het verkeer gebeuren nou eenmalig ongelukken dus een bumperkusje/wegversperring is hier GEEN aanleiding om je zo te gedragen en zelfs in staat te zijn tot fysiek geweld.

radiohoofd | 04-05-09 | 13:38

@Republik | 04-05-09 | 13:06
In godsnaam nee! Ik hou mijn hart vast bij dit idee van je. Laat GeenStijl dan eerst maar eens wat beter zijn huiswerk doen, en wat minder vanuit de onderbuik, anders krijg je dit soort taferelen:

www.geenstijl.nl/mt/archieven/2009/04/...

DouweDabbert | 04-05-09 | 13:37

Sterk, Hoxha. Sterk. +1

Albert K. | 04-05-09 | 13:37

Sikkeneur | 04-05-09 | 13:32

Zelfs als je uit je plaat gaat, wat is in een uitdrukking, hoor je nog dit soort gedrag niet te vertonen, niet schreeuwen, niet schelden en handjes af van een ander en diens spullen, dan blijft het tenminste een beetje leefbaar, niet zo heel moeilijk toch?

60CX | 04-05-09 | 13:37

segfault | 04-05-09 | 13:35
Zolang er een dubbele moraal heerst op GS, heb je het met mijn mening maar te doen.

Sikkeneur | 04-05-09 | 13:37

@Sikkeneur | 04-05-09 | 13:32: Even die hersenpan laten kraken sikkie. Mevouw slaat linksaf en meneer loopt rechtdoor. Rara wat is daar gebeurd.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:37

Wat een opgefokte kontenkruimel is dat jochie. Zou hij ook zo reageren op een boom van twee meter? Het kan me niet eens schelen wat de precieze aanleiding is geweest, ik ben ouderwets, je slaat of intimideert als ventje met net haar op de piem geen vrouwen (helemaal niemand trouwens)

Dagelijkse Dosis | 04-05-09 | 13:36

Kapitein omgwtfbbq | 04-05-09 | 13:25

Euhm dit mag dat wel een mongool zijn maar ik zie niet echt een reden om minachtend tegen bakkers te doen, of welk ander beroep dan ook. We hebben overal mensen voor nodig.

ouwebaas | 04-05-09 | 13:36

Bestuurster (m/v ?) sloeg links de weg in. Voetgangers vermoedelijk rechtdoor, dus voorrang (Bestuurders die afslaan, moeten het verkeer dat hen op dezelfde weg tegemoet komt of dat op dezelfde weg zich naast dan wel links of rechts dicht achter hen bevindt, voor laten gaan). Correct me if I'm wrong..
De bestuurder zat vermoedelijk verkeerd, maar geweld is nooit een oplossing. Wat een loser!

Zeeschuimer | 04-05-09 | 13:36

@072 | 04-05-09 | 13:30: Nee hoor. Het is juist wat GeenStijl zo uniek maakt. In plaats van langdradige analyses te maken over dergelijk gedrag pakken ze zo' n jongen aan. De schandpaal klinkt ouderwets, maar het is een probaat middel om criminelen te herkennen. Op die manier weet je tenminste wie je maar beter kunt mijden, of op korte termijn ontslaan. In een samenleving waar mensen zich door god noch gebod laten weerhouden van wanstaltig gedrag is het fijn te weten dat er altijd nog zoiets als GS is om deze individuen op hun donder te geven.
De politie gaat het in elk geval niet voor ons doen.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:35

@Sikkeneur

Oh dus hij heeft misschien een goede reden hiervoor? Oh nee, dan is het anders natuurlijk. Dan mag het. "Ja meneer de rechter, maar weet u, zij deed eerst iets anders tegen mij en daarom nam ik eventjes uw rol op mij. Snapt u?"

segfault | 04-05-09 | 13:35

-weggejorist-

Snut Nose | 04-05-09 | 13:35

... spiegeltje spiegeltje aan de kant, wie is de grootste tokkie in Amstelland....

Fimbulvetr | 04-05-09 | 13:34

@Jointdale | 04-05-09 | 13:24
Ben een vrouw en verder zie reactie op Krabbert.
Wat en hoe ik leef is voor gullie een vraag en voor mij een weet, woede heb ik niet in mij, ik geef mijn mening en als dat in uw ogen woede is dan heb je nog heel wat te leren in het leven, maar ach, wat weet je als je 18 bent? Niet veel, geloof mij maar.

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:34

Bart, je bent een tokkie in wording, je gedrag is er al naar en over 20jr hebbie net zo'n pens, lutsert...

Jerry Lundegaard | 04-05-09 | 13:33

Hij doet 't nie meer, oohhh:

his domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen.
Neem contact op met onze helpdesk: support@globalwebhosting.nl

60CX | 04-05-09 | 13:33

072 | 04-05-09 | 13:30

Gewoon met zijn poten van andermans spullen afblijven. Dit is een laf kleautzakje die het maar eens moet afleren.

prachtig | 04-05-09 | 13:33

Mijn beste Hoxha,

Ik heb dat 'bewijs' fillumpje gezien, maar ik mis de inleiding waarom deze jongeman zo uit zijn plaat gaat. Best belangrijk eigenlijk toch wel.

Dat GS zich als de nieuwe 'sheriff in town' wil afficheren met klikratjes uit eigen gelederen is mij al een tijdje duidelijk, maar des te triester bij gebrek aan hoor & wederhoor om iemand gelijk maar aan de hoogste boom op te knoppen.
Gaat helemaal goed komen met Fatsoenlijk Nederland...

Herinner me een ander gevalletjes, damage reeds aangericht en doodzwijgen als de rechter op de vingers tikt of er moet een grote broer zijn met invloed.

Sikkeneur | 04-05-09 | 13:32

Jointdale | 04-05-09 | 13:24
Er is een verschil tussen 'leiden' en 'lijden'. Ik neem gemakshalve aan dat jij helemaal geen opleiding hebt genoten. Succes met de bus terug, dombo!

Abe Froman | 04-05-09 | 13:32

Scheisse65 | 04-05-09 | 13:29

Jij moet niet denken maar gewoon in het kleinste kamertje gaan zitten,en daar je peop spuien..... pannenkoek!

wyatt earp | 04-05-09 | 13:32

@Krabbert | 04-05-09 | 13:24
Als ik als 35 jarige nog op het VMBO zou zitten klopt er iets niet, ik concludeer uit je reageersel dat je moeite hebt met begrijpend lezen? Tja, het niveau op de HAVO o.i.d. is inderdaad niet meer wat het geweest is. Ik wil je wel helpen hoor, geen probleem.

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:32

liever zo dan tegen de naald.....

gekindekop | 04-05-09 | 13:31

kneuterzak | 04-05-09 | 13:29

LOL

pius | 04-05-09 | 13:30

-weggejorist-

San Paulo | 04-05-09 | 13:30

'T is maar waar een mens zich druk om maakt... 270+ reacties op een jochie van 25 die het manse apie loopt uit te hangen omdat ie twee biertjes te veel heeft gedronken. Sjonge jonge. Volgens mij irriteert iedereen zich gewoon aan petjes dragende, tupperware auto rijdende jochies die geen geld hebben voor een fatsoenlijke auto en dito uitlaat. En dan nog maar gezwegen over de uitgezaagde hoedenplank en standaard boem boem boem "muziek". Overigens begrijp ik die irritatie maar al te goed. 'T is alleen een beetje triest om een filmpje als dit aan te grijpen om zo'n jochie aan de schandpaal te nagelen.

072 | 04-05-09 | 13:30

Quote van Bartje op partyflock:

The_Wizzard 25 november 2004 15:08
kanker hoer neuk je moer je moet niet zo dapper doen
dat jij nou iedere dag achter die comp zit ik niet
krijg lekker de kanker stomme idioot

Misschien was de dame wel de "moer" in kwestie? :)

lijpeeijpe | 04-05-09 | 13:29

Inwoners van Almere zijn eauk Amsterdammers.
GS doe eens snel het woordtje Provinciaal rectificeren.
Namens alle Braboo's. bedankt.

kneuterzak | 04-05-09 | 13:29

Ik denk dat de gemiddelde reaguurder hier ook als een kleautzakje rijdt, als je al die stoere praatjes mag geloven. Enfin, wel goed om dit even te laten zien GS.

Scheisse65 | 04-05-09 | 13:29

Wat een loser noemt zijn gepimpte opletje naar een figuur uit de LOTR cyclus. Dat je dan nog andere mensen uitscheld en intimideert is helemaal het einde. Kutkneus.

Kingeef1975 | 04-05-09 | 13:29

"Ik was 24 jaar, kwam uit Almere en in het dagelijks leven was ik bakker."

Leo* | 04-05-09 | 13:28

Hoxha! Hoxha! Hoxha!
Keihart aanpakken deze doorgesnoven vmbo-lutsert. Tegen oude kleine mensjes durft hij wel die stoere g-starboy met nepketting en zwakzinnige dikke vriendin. Weet zeker dat hij hem schijt voor elke 16 jarige mocro en toch kewl blijven doen met z'n Lonsdale.

radiohoofd | 04-05-09 | 13:28

Fleauxe | 04-05-09 | 13:20

Tsjill jij es ff. doet.

Ik moet straks iets kroms recht gaan lullen en ben me aan het voorbereiden.

zovoklets | 04-05-09 | 13:28

geenstijl = big brother?

als dat maar goed uitpakt...

Tsooj | 04-05-09 | 13:28

@ zovoklets | 04-05-09 | 13:15

Wat doe je hier?? Ga lekker ergens met je groene vingers en een SPAMdoek protesteren, idioot. Bijvoorbeeld in China of Amerika, bij vere de grootste vervuilers ter wereld. Leuk dat je een druppel op een gloeiende plaat wil aanpakken (Nederland wel te verstaan want ander begrijp je het weer niet), maar je kan beter daar gaan lopen huilen, dat heeft pas zin! Nederland moet altijd het beste jongetje van de klas zijn, dat krijg je ervan als je zo'n mannetje als Balkenende als Premier kiest, hij was namelijk vroeger op school op zeker ook zo'n mannetje!

gozahtje | 04-05-09 | 13:27

peppi en kokki

pius | 04-05-09 | 13:27

En dan ook heel breed gaan lopen terwijl er geen spiertje aan zit. Goed dat het is gefilmd zoals Guusje het wilde.

prachtig | 04-05-09 | 13:27

@ DE FRITS | 04-05-09 | 13:21
... en omdat jij lid bent... ben ik het niet. Volgzaam schaapje dat je er bent.
In dat filmpje is namelijk geen ene fuck te zien.
-
@ Lafayette | 04-05-09 | 13:21
Vind ik niet bijzonder. Ik stop ook altijd als er een mongeaul naar me joelt ;-D

Multiflauwekulti | 04-05-09 | 13:26

zovoklets | 04-05-09 | 13:23
Ik denk dat nietdenker, op welke termijn dan ook, dichter bij de waarheid ligt.

jatochnietdan? | 04-05-09 | 13:25

"Moet maar eens afgelopen zijn met dit soort types"

eenvoudig zinnetje spijker kop raak

-db- | 04-05-09 | 13:25

"Ik ben 24 Jaar kom uit Almere en in het dagelijks leven ben ik bakker."

Toe maar!

Kapitein omgwtfbbq | 04-05-09 | 13:25

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:21
over jou schrijven ze later ook: " hij leed zo'n teruggetrokken leven"
wat een woede.

Jointdale | 04-05-09 | 13:24

@ Banketstaaf

Laat me raden: zelf VMBO gedaan en veel gepest vroeger? lol

Krabbert | 04-05-09 | 13:24

zovoklets | 04-05-09 | 13:17

Niet zo raar doen alsjeblieft,voor mijn spullen werk ik en daar dient een ieder vanaf te blijven .. laat staan slopen! In dit geval is het een auto maar kon gerust wat anders zijn.. maakt niet in wat het zou zijn... De Persoon In Kwestie Heeft Dan Een Groot Probleem Met Mij.. als je nou leuk vind of niet,maar geloof me leuk wordt het niet.....

wyatt earp | 04-05-09 | 13:23

jatochnietdan? | 04-05-09 | 13:20

Waarmee ik maar wil zeggen dat Bart een langetermijn denker is en niet voor het eigen gewin gaat doch ons alle milieu belangerijker vindt.

Ook voor jouw kinderen.

zovoklets | 04-05-09 | 13:23

A.de Knaller | 04-05-09 | 13:20
U is socioloog? (het stoere aan uw verhaal is dat u de woorden jakkes en bah gebruikt)

publicitaire hitman | 04-05-09 | 13:23

@blikjegrolsch | 04-05-09 | 13:17: In journalistenland ben je al een ASO wanneer je in een auto van boven de 15.000 rijdt, volgens mij.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:23

Ja. Doen, ook al meld hij zich, want je moet toch een voorbeeld stellen tegenover de rest van dit soort tuig.

dreadly | 04-05-09 | 13:23

citaat van bart

*maar ik ben geen linksmens*

pius | 04-05-09 | 13:22

@seven | 04-05-09 | 13:09
Dat er met het VMBO van alles mis is klopt maar daar kunnen de kinderen die er op zitten niks aan doen. Zij moeten helaas nog harder hun best doen om bovenaan te komen dan andere kinderen. Daarom heb ik meer respect voor de VMBO-ers, dit ook vanwege het feit dat deze kinderen al vaak in een moeilijkere omgeving opgroeien, alleenstaande moeders, achterstandswijken, geldproblemen van de ouders, enzovoorts en dus sowieso een zwaarder leven hebben. Ik vind het een beetje irritant worden dat als er aso's zijn het meteen scholieren van het VMBO zijn, was in het begin af en toe wel grappig maar wordt nu dus vervelend.
En het is zo makkelijk oordelen voor personen waarvan pappie en mammie de schijn op houden qua huwelijk en bij elkaar blijven voor de kinderen, waarvan pappa een goede baan heeft en mamma parttime wat bij rommelt en het gezin fijn ieder jaar een sportieve vakantie houdt in Oostenrijk.
Pappie rijdt na het werk, of in de pauze mag ook, naar de Oeverlanden en laat zich oraal verwennen door en man, veegt zijn snikkel af en gaat naar het gelukkige gezin waarvan beide kinderen havo/vwo doen.

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:21

vreselijk dit!

Manonvriendelijk | 04-05-09 | 13:21

en daarom ben ik nou lid!!!!

DE FRITS | 04-05-09 | 13:21

Denk wel 'n beetje aan de familie van Bakker Bart.

p33r | 04-05-09 | 13:21

@Multiflauwekulti | 04-05-09 | 13:16
Idd.
De bestuurder had ook gewoon kunnen doorrijden. Die vond het dus blijkbaar ook nodig om even een discussie aan te gaan. Die had ook te veel testosteron en een misplaatst trotsgevoel. Neemt niet weg dat Bart pas durft te slaan als de bestuurder weer in zijn wagen zit en weg rijdt. Lafbek dus.

Lafayette | 04-05-09 | 13:21

kim jong il | 04-05-09 | 13:18

projectie? dufkip....

pius | 04-05-09 | 13:21

@zovoklets | 04-05-09 | 13:14: Doorgaans een zwaar gesubsidieerde zaak.
Je wou toch trouwens niet serieus beweren dat Bart er uitziet als een mens dat zich zorgen maakt om het milieu? Meneer gaat, onder invloed van ' iets' , zwaar door het lint en vernielt een auto. Jij geeft hem daarvoor enige kudo's omdat de dame ik kwestie een ' aso-bak' zou rijden.
Met mensen zoals jij wil ik helemaal niet communiceren. Reageer maar niet meer, met walgelijk personen zoals jij heb ik niets van doen. Punt uit.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:20

This domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen.

Wyks | 04-05-09 | 13:20

Die mevrouw is overduidelijk een vent en kerels in Blazers is altijd -1. Misschien is die Bart wel bijna helemaal de tiefus gereden. Maar een zakkenwasser eerste klas blijft het.

Don Sputare | 04-05-09 | 13:20

Ik hoop dat hij zijn hand op 20 plaatsen heeft gebroken toen hij die spiegel eraf sloeg. Wat een sukkel met zijn lelijke vriendin!

Kattenk0p | 04-05-09 | 13:20

zovoklets | 04-05-09 | 13:17
Ja. So what?

jatochnietdan? | 04-05-09 | 13:20

Tjonge jonge wat een meeloperige internet helden hebben we hier weer, deze site holt echt achteruit, met een publiek dat nu bestaat uit het vold waar het zo tegen lijkt te ageren. Puur alleen omdat deze 'mevrouw' een grotere en/en of duurdere auto heeft is zij het slachtoffer. Niemand hier heeft gezien wat er zich voor het filmpje heeft afgespeeld, mischien was deze 'dame' ook wel bezopen, en kwam ze achteruit een een richtingstraat inzetten, daarmede bijna de vriendin van deze jongeman doodrijdend. Maar nee, hier hebben de stoere Geen Stijl Reaguurders de wijsheid weer in pacht. Bah. Het was hier vroeger zo leuk, maar nu de heren pretenderen juist wel zoveel stijl te hebben, is het het domme klootjesvolk dat weer de boventoon voert. Jakkes en bah.

A.de Knaller | 04-05-09 | 13:20

pius | 04-05-09 | 13:17

dei jongen istriest moet natuurlijk zijn de jongen is triest,

sorry ... ik ben triest

pius | 04-05-09 | 13:19

dutchelitestylers...
De elite van het hersenleauze volk dat naar kudtgebonk luistert. Moeilijk te visualiseren.

DonQ. | 04-05-09 | 13:19

Ben benieuwd wat er aan vooraf gegaan is.

Als iemand mij bijvoorbeeld een kusje geeft met de bumper en dan kwaad wordt omdat ik in de weg sta terwijl ik toch zeker voorrang had dan denk ik dat ik ook wel boos zal worden.

Niet te snel oordelen mensen...

zak_hooi | 04-05-09 | 13:18

Niks tegen bakkers hoor,

maar deze koekenbakker bakt er nix van.

mizzmj | 04-05-09 | 13:18

@pius toepasselijke quote met zo'n gebruikersnaam... :)

kim jong il | 04-05-09 | 13:18

-weggejorist-

seven | 04-05-09 | 13:18

1,2,3, wat een.......... corradorijder :)

Hollandsche Pinda | 04-05-09 | 13:18

deaud aan de groenlinks stemmer zal je bedoelen... Ben beetje klaar met die struisvogels in de tweede kamer!

gozahtje | 04-05-09 | 13:18

Ik had gewoon gas gegeven. Als je toch zo'n auto hebt...
Waar was de politie eigenlijk? Journalisten aan het lastigvallen op het Leidseplein?

blikjegrolsch | 04-05-09 | 13:17

wyatt earp | 04-05-09 | 13:15

Typisch Nederlands. Autootje is belangrijker dan het Milieu.

zovoklets | 04-05-09 | 13:17

ja de actie van dei jongen istriest, maar het is ook triest om iemand zo het digitale leven zuur te maken,geen stijl had het filmpje ook naar de politie kunnen opsturen, de jongen heeft niemand vermoord toch? eventjes alles in proportie blijven zien graag. wie zonder zonde is werpe de eerste steen, jeweetzelluf...

pius | 04-05-09 | 13:17

Prachtige actie van Geen Stijl.
Eindelijk rechtvaardigheid.

Beefburger | 04-05-09 | 13:17

Hm. Voor hetzelfde geld heeft die bestuurderT hem zowat aangereden. Als je dat bij mij doet kom ik ook even verhaal halen bij je. En niet vriendelijk. En als je dan verkeerd reageert - wat nu niet het geval is wat mij betreft - dan gaat er ook bij mij een spiegel af.
En nou niet zeiken...9 van de 10 reaguurders hierboven zou dat óók doen. Zo niet... dan moogt u zich opstellen in rijen van 3 en dan kom ik even over jullie tenen heen rijden.
Het enige dat ik zie is een ernstig kort filmpje waar ik helemaal niets uit op kan maken voor wat betreft een aanleiding. Paniek om niks.
-
Vanzelfsprekend ben ik nog wel steeds van mening dat mensen met een IQ van een holle walnoot sowieso hun bek moeten houden en hun mening en apengedrag alleen en uitsluitend in de eigen huiskamer mogen ventileren.

Multiflauwekulti | 04-05-09 | 13:16

is die misvormde brilsmurf bart of die andere minkukel?

gozahtje | 04-05-09 | 13:16

Kees Kogel | 04-05-09 | 13:11

Jij rijdt zeker eauk in zo'n grote Auto die het milieu verkloot?

zovoklets | 04-05-09 | 13:15

Corrado, Scirocco, er is iets met die namen.

Je wordt er ook wel een beetje agressief van.

De Mounties | 04-05-09 | 13:15

Trust me!!!!!!!! Moest ie met mijn auto flikken.. echt!!!! Dan maar met mn bakkes op dumpert maar het zou er niet mooi uitzien.. waarvan akte!

wyatt earp | 04-05-09 | 13:15

-weggejorist-

ikworderzomoevan | 04-05-09 | 13:15

-weggejorist-

CptBanger | 04-05-09 | 13:14

Fleauxe | 04-05-09 | 13:11

Die milieufreak heeft ook een zaak.

+1 voor de GroenLinks stemmer.

zovoklets | 04-05-09 | 13:14

Wat een zakkenwasser is die Bart Vis.

En nu is het genoeg! | 04-05-09 | 13:13

Prof. Hoxha Hulde!

Hezzy | 04-05-09 | 13:13

Voortaan zijn werkgever boycotten totdat loosertje de zak krijgt.

Bulletje Bloedworst | 04-05-09 | 13:13

zoalshetis | 04-05-09 | 12:30
Hey rot toch op man ... jij bent er zeker ook zo een die als er huiselijk geweld is geweest en die vrouw bont en blauw is gemept, roept... ja maar die vrouw haalde misschien het bloed wel onder der man zijn nagels vandaan. Gelweld is nooit een oplossing en ander mans spullen vernielen al helemaal niet. Tossertje. Hij had ook door kunnen lopen toch met zijn grote pukkel bek.

sijtje boes | 04-05-09 | 13:13

Wat een sneu mannetje... Dit soort pootjes denkt het nodig te vinden 'zich te moeten laten gelden'.
Ik zeg digitaal kapot maken dit misselijke ventje!

gozahtje | 04-05-09 | 13:12

GradenKoorts | 04-05-09 | 13:05
Chevy Trail Blazer toch?

Stroopdoos | 04-05-09 | 13:12

Huh was dat een vrouw dan

lijmbal | 04-05-09 | 13:12

@zovoklets | 04-05-09 | 13:07: De WET asshole, de WET. Meppen=brommen
and if you don't like that, you can just gggggggget out!
Ga er ook maar niet op in ook. Mensen die vinden dat het recht van iemand met een dure auto ondergeschikt is aan de milieufreak mag wat mij betreft naast meneer Bart plaatsnemen onder de guillotine.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:11

Boemba | 04-05-09 | 13:08
En Almere een kleine stad noemen is natuurlijk ook niet helemaal terecht. De steden in Nederland groter dan Almere zijn namelijk op 1 hand te tellen.

ivar | 04-05-09 | 13:11

@zovoklets | 04-05-09 | 13:07

HE ?! WAT !?

gaat het verder wel goed met je, wat voor onzin kraam jij uit man.

Kees Kogel | 04-05-09 | 13:11

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA geweldig dit!
Ik heb al sinds dag en tijd een hekel aan dat soort kutvolk (wat ook bij mij in de straat herrie maakt met hun kafbakken), Pak aan eikel! :D

Zjeraar | 04-05-09 | 13:11

+1

Tsuru | 04-05-09 | 13:10

geenstijl+1

Sjimbo | 04-05-09 | 13:10

Helemaal fout van dat ventje natuurlijk. Maar ik zie in die automobilist geen vrouw. Aan de houding/beweging te zien is het een man. Maar ja: dat kapsel maakt het weer erg lastig natuurlijk.

Jaap de Paap | 04-05-09 | 13:10

@GradenKoorts | 04-05-09 | 13:05
Zei ik toch. Een Blazer. Net als bij de Ford Explorer, zijn de spiegels zo gemaakt dat je redelijk makkelijk er uit kan halen. Daarom kon hij hem er ook zo makkelijk uit tikken. Ik ben er bijna zeker van dat de eigenaar van die Blazer de spiegel verder op weer op zijn plek heeft geklemd.
Neemt niet weg dat Bart zo'n typerende hufter is die wel de intentie had om te slopen.

Lafayette | 04-05-09 | 13:10

Oe. Leuk. Ruzie.

*op zoek gaat naar een klauwhamer*

kolonel klootoog | 04-05-09 | 13:10

Is de dumpert stuk?
Filmpje wil niet laden.

Mo™ | 04-05-09 | 13:10

@ Banketstaaf | 04-05-09 | 12:53
Met het VMBO is vanalles mis, daar kunnen de VMBO-ers zelf weinig aan doen. Het komt door de talloze PvdA onderwijsvernieuwingen die zijn doorgevoerd waardoor teveel soorten opleidingen op een hoop zijn gegooit met als resultaat een falend syteem waar je te weinig van opsteekt. VMBO is kennelijk bedacht door de PvdA om meer PvdA stemmers te kweken.
Mijn advies aan VMBO-ers ga niet in de slachtofferrol zitten en probeer na het VMBO door te leren dan neemt de schade af.

seven | 04-05-09 | 13:09

Dat soort gedrag krijg je als je op je 16e al inziet dat het niets gaat worden met je leven.

Heden Stamppot | 04-05-09 | 13:09

Moet ineens aan Guusje denken, wierd!

Uncle Leo | 04-05-09 | 13:09

Mijnheer is bakker? Gezien de tengere armpjes komt hij niet verder dan het maken van slagroomsoesjes en tompouces.

wijsvinger | 04-05-09 | 13:09

Jak wat een misselijk ventje is die Mijnheer Bart Vis uit Almere zeg... Bah!(hij kan geeneens tegen drank en de drukte van een grote stad.

publicitaire hitman | 04-05-09 | 13:08

de laatste man | 04-05-09 | 13:07

Je bent ook de laatste man die dat vind

Tek08 | 04-05-09 | 13:08

Kijk zo moet je dat tuig aanpakken. Hulde voor GeenStijl!! Hoop dat hij er nog lang last van zal hebben...

GrijpStuivert | 04-05-09 | 13:08

Hulde GS, aanpakken die homo.

madakantognie?! | 04-05-09 | 13:08

Import-AmsterdammerT met pauper-SUV verleent bij bochtje naar links geen voorraang aan opgeschoten overstekende provincialen. Next.

Fimbulvetr | 04-05-09 | 13:08

Happatee GS, aanpakken die handel, 1 wanker at a time

Honing met Bijsmaak | 04-05-09 | 13:08

Hiervoor hangt er dus zo'n hamertje in je auto; Klein tikje op het hoofd kan wonderen doen.

T61 | 04-05-09 | 13:08

1 mannetje op de zaak lijkt mij genoeg want in Almere zwemmen maar 22 vissen.
Ref.: www.telefoongids.nl

Fluffy Bunny | 04-05-09 | 13:08

-weggejorist-

Boemba | 04-05-09 | 13:08

Prof. Hoxha
Amen

Zo jammer! | 04-05-09 | 13:07

Fleauxe | 04-05-09 | 13:02

Nee hoor.
Dit soort jongens leest, kijkt en hoort elke dag de media dat er wat aan het CO2 probleem moet gebeuren. Politici die oproepen tot eigen verantwoordelijkheid en maatschappelijk bij te dragen door auto gebruik te ontmoedigen.

+1 Voor bakker Bart (Liever een Bakker die ook aan zijn medemensen denkt dan zo'n milieuvervuilende mevrouw in een ASO-bak)

zovoklets | 04-05-09 | 13:07

Favoriete genres: darkcore, hardcore, hardstyle, industrial hardcore, oldschool, terror
Een hoop letters om te zeggen: kutmuziek

de laatste man | 04-05-09 | 13:07

Juist het stuur moet om!! Ben zo klaar met dit soort volk. Op je raam spugen omdat je wat durft te zeggen of tegen je auto aan trappen. Spiegel vernielen etc. Maar alleen als ze met meer zijn he. Doen ze nooit bij een honda civic vol met antillianen. laffe klootzakjes!

sijtje boes | 04-05-09 | 13:07

@Maris77 | 04-05-09 | 12:58
Ja, of dacht je dat dat voor de lol is? Ik heb zelfs geen voortgezet onderwijs gevolgd, ben ik nu ook een aso? Beetje domme redenering wat weer passend is voor bepaalde mensen die zichzelf beter vinden dan andere mensen. Gelukkig heb ik niet zo een instelling en heb ik voor veel mensen respect, dit hangt bij mij niet af van de status, qua interessant gebral of diploma's maar is meer de persoon zelf. Ben blij dat ik deze insteek heb en niet omhoog ben gevallen zoals o.a. jij.

Banketstaaf | 04-05-09 | 13:06

hun site is gepowned dutchelitestylers.com
This domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen

henk¿ | 04-05-09 | 13:06

ff wat dataverkeer over die site en dag limiet. haha, Bartje,Bartje BArtje toch

Jointdale | 04-05-09 | 13:06

Dit had je bij moeten doen Bartjuh... Dan had je naar je dagje in de grote stad kunnen fluiten, en hadden je vriendjes je kunnen opzoeken bij de eerste hulp.

Omega79 | 04-05-09 | 13:06

vossejongk | 04-05-09 | 13:05
Nope

Eek the Cat | 04-05-09 | 13:06

@Prof. Hoxha
Dit zie ik heel graag, misschien een leuk ideetje voor PowNed, een soort van opsporing verzocht, maar dan met de titel meldplicht. Laat van de dader een naam/foto even voorbij komen. Meldt ie zich niet bij het bureau, de week daarop het filmpje laten tonen..

Republik | 04-05-09 | 13:06

@ redactie:

Kenteken auto PTBX47

Dikke Chevvie Blazer!

GradenKoorts | 04-05-09 | 13:05

Hulde Geenstijl !! HULDE !!

Skitzo | 04-05-09 | 13:05

@rrrrrrr | 04-05-09 | 12:47

Ik denk ook dat zij een hij is.

--neus-- | 04-05-09 | 13:05

-weggejorist-

vossejongk | 04-05-09 | 13:05

PartyFlock!!!

Ben trouwens de mist in gegaan met het lid worden van geenstijl..

Tek08 | 04-05-09 | 13:05

*Wacht op update*

Eek the Cat | 04-05-09 | 13:04

Wat had vrouwtje eigenlijk foutgedaan dat Bart zo boos werd? Geen voorrang verleend misschien?

superlenig | 04-05-09 | 13:04

Echte kerel, iets kapot maken en gauw weglopen. Lutser. Anyway Bart -1. Corrado -1 (bij voorbaat al een looserbak) GS +1.

Thyrane | 04-05-09 | 13:03

Dit soort mensen staan aan de wieg van het:
-gewoon even meppen
-ambulancepersoneel bedreigen en meppen
-meppen na het omstoten van een biertje
-meppen van de eigen kinderen na een misstap
-rammen van de eigen vrouw na een misstap
-winkelpersoneel intimideren als iets niet snel genoeg gaat
...
Maken jullie de lijst zelf maar af.
Als je dat eenmaal gedaan hebt kom je tot de conclusie dat het een godsgeschenk zou zijn wanneer dat tuig niet meer van z' n vrijheid kon genieten. Oppakken en heel erg lang opsluiten. Dit is vast niet de eerste keer dat meneer zich zo laat gaan.

Fleauxe | 04-05-09 | 13:02

fucking inbreed.. simpel instinctief gedrag dit

-NMGN- | 04-05-09 | 13:02

Mevrouw is meneer dacht ik zo. Slechts een paar mensen in de comments die het met me eens zijn zo te zien.

WDWK | 04-05-09 | 13:02

De spiegels van zo'n Blazer vallen er makkelijk af. Die kan je er zo weer op klemmen. Die is dus waarschijnlijk niet kapot.

Lafayette | 04-05-09 | 13:01

Mooi , ik heb die topic pica voor een leuk bedrag aan t AD verkocht

st0mpie | 04-05-09 | 13:00

Ojee, er is niet genoeg betaald door Bart Vis (bakker in het dagelijks leven). website limiet overschreden.

mr. exp. | 04-05-09 | 13:00

Praktisch bij mij om de hoek Oudeschans - binnenkant Oude Waal
maps.google.nl/maps?hl=nl&q=oudesc...
De dame is een bewoonster hier dacht ik, zie haar wel eens rondlopen. Zodra ik haar weer zie (of de auto) zal ik haar naar de redactie sturen. Koffie staat klaar?

Basm-one | 04-05-09 | 13:00

Volgens mij is het geen mevrouw, maar een mijnheer...

Feroy | 04-05-09 | 13:00

@Prof. Hoxha
Robin Hood...

KeurMeester | 04-05-09 | 13:00

Bart Vis uit Almere is een verschrikkelijke klootzak

Naaldhak | 04-05-09 | 13:00

Ik heb het filmpje nog es bekeken maar er zit gewoon een (soort van) vent in.
Een mini Arjan Ederveen met mega pruik.

Kees Kogel | 04-05-09 | 13:00

patsertje

slechte reclame voor Bakker Bart ook

boterbabbelaar | 04-05-09 | 13:00

+1 voor GeenStijl, geteisem aanpakken he-le-maal goed. *is weer een trots reaguurder*

Nietvoordekat | 04-05-09 | 13:00

Spirituose | 04-05-09 | 12:56
Ja laten we vooral op de overheid wachten voor recht en rechtvaardigheid.
Dat kan nog wel even duren ben ik bang.

jatochnietdan? | 04-05-09 | 13:00

This domain is suspended!
Mogelijke redenen:
* Limieten zijn overschreden.
* Betalingsafspraak niet nagekomen.

Werkt perfect zijn site.

Hessel1988 | 04-05-09 | 12:59

En ja, de site is alweer uit de lucht..

Krabbert | 04-05-09 | 12:59

haha altijd G-STAR RAW shirtjes ook he.

ouwebaas | 04-05-09 | 12:59

Wat is er mis met Partyflock?

mannetje! | 04-05-09 | 12:59

Het is de schuld van GroenLinks!

zovoklets | 04-05-09 | 12:59

Ik dacht even aan die mevrouw die ooit achteruit reed en een handtasrovende idioot naar zijn 1001 maagden toehielp. Gebeurde nu niet. Jammer.

Dr. D | 04-05-09 | 12:59

JEZUS laat maar

Frelis Inna | 04-05-09 | 12:59

Hoxha! Hoxha! Hoxha! Go get 'm.
Mocht meneer niet kunnen omdat z' n speelgoedauto kapot is. No probs. Ik haal ' m persoonlijk op en zet ' m ook weer thuis af.

Fleauxe | 04-05-09 | 12:58

-weggejorist-

Frelis Inna | 04-05-09 | 12:58

@ Banketstaaf | 04-05-09 | 12:53

hahaha, is dat een serieuze vraag over VMBO-ers?

Maris77 | 04-05-09 | 12:58

-weggejorist-

Frelis Inna | 04-05-09 | 12:57

Mag ik een uurtje met 'm?

Gay Niaal | 04-05-09 | 12:57

Wat een zwakzinnige aap. De krentenbollen die hij bakt zijn vast nog slimmer dan hijzelf.

ADSR | 04-05-09 | 12:57

Dat Lonsdale-shirt is al bijna weer retro

de laatste man | 04-05-09 | 12:57

Kijk, dit is nou weer GeenStijl op zn best. Filmpje laat weinig aan de verbeelding over, goed dat deze beelden zo breed uitgemeten worden, en laat dit kutjoch zichzelf maar lekker aangeven. Aan dit soort mongolen heb je gewoon geen ene fuck in de maatschappij.

DouweDabbert | 04-05-09 | 12:57

Kunnen we die bitch van 'm die 'm nog even over z'n bolleke aait ook niet aan de schandpaal nagelen. Heeft ie dubbel ruzie :)... ôk mooi!

Mgr. Denwop | 04-05-09 | 12:57

Dickname | 04-05-09 | 12:51
Netjes!

Fail!

Zeeschuimer | 04-05-09 | 12:57

Aan de naam van zo'n auto te zien zijn het ook nog Lord Of The Rings fans.

Zachte G | 04-05-09 | 12:57

Ondertussen zit bartje te fappen op z'n pageviews.

T61 | 04-05-09 | 12:56

Wat een sukkel. Bart wil rechtdoor en kruist de auto. Denkt dat hij voorrang heeft en gaat verhaal halen. Ga eerst eens de regels leren BART. En tot die tijd.... gedraag je of blijf binnen bij mamma.

Feroy | 04-05-09 | 12:56

dat is heul geen vrouw, dat is een dwerg

zuurkool | 04-05-09 | 12:56

Het is wel goed wat GeenStijl hier doet, maar moet wel oppassen dat het niet ten onrechte op deze manier iemands leven stuk maakt.
De staat heeft geweldsmonopolie en dat weet GS hier te omzeilen door Barts leven digitaal proberen kapot te maken, in plaats van fysiek. Wel oppassen hiermee GS!

Spirituose | 04-05-09 | 12:56

lol @ blaster

Hoba | 04-05-09 | 12:56

Dat was dus tante Hohxha in het filmpje :D

Bluebook | 04-05-09 | 12:56

Hoxha nog geen koffie gehad denk ik, kort nachtje dan?
In ieder geval blij dat het gebotvierd wordt op flappie en consorten.

Kir | 04-05-09 | 12:56

het is in ieder geval niet zo dat hij nu het imago van alle corrado eigenaren beschadigd. ik heb toch vooral een bevestigend gevoel hierbij.. ik zou eerlijk waar geen grotere pauper bak kunnen verzinnen. wat een figuren altijd zeg in die slome g60 vr6 troep. standaard petje scheef op d'n kop en een veel te blonde snol d'r naast.

daar is een honda civic crx nog een nette wagen bij.

arthur h. fonzarelli | 04-05-09 | 12:56

Het is al tijden bekend dat haargel ook de laatste restjes intelligentie en zelfbeheersing uit de lage schedels van dit tuig extraheert, nadat het voorbereidende werk is gedaan door 1) generaties-lange inteelt in een boerendorp en 2) een puberteit van >60 pilsjes-per-weekeinde. Om over snuifsuiker nog maar niet te spreken.
.
Hard aanpakken dat geteisem!

Brouhaha | 04-05-09 | 12:55

O, Jee, keyboard warriors unite....

ServerGenius | 04-05-09 | 12:55

Ik wil niet lullig doen, maar die mevrouw is een meneer denk ik...:S

Delusion | 04-05-09 | 12:55

_O_ Hoxha, geweldig stuk, aanpakken die lul. Opzouten met dat white dutch trash.

Isser | 04-05-09 | 12:55

Hebben ze de site nu al offline gehaald? XD

X_Lawl_X | 04-05-09 | 12:55

Is dat toevallig ook een Zoezoeki?

p33r | 04-05-09 | 12:55

vergeet het maar bart, links tuig in jeeps, rolling-stones draaien - dit verlies je altijd.

ganzo | 04-05-09 | 12:54

Nou, dat vrouwtje had ook wel wat meer ballen mogen tonen. Je laat je karretje toch niet door zo'n eencellige beschadigen? Als ze em vol in zn achteruit had gezet, was het n(DutchEliteStylers)-1 geweest.

gimiller | 04-05-09 | 12:54

Hallo OM, waar wachten jullie nog op? Graag tot vervolging overgaan op basis van de beelden. Niet slap gaan zitten wachten tot er eens aangifte wordt gedaan. De Man/Vrouw in kwestie komt waarschijnlijk niet op internet, laat staan GS.

1sokkie | 04-05-09 | 12:54

@ Banketstaaf

Ja, VMBO-ers zijn PER DEFINITIE aso's.. lol

Krabbert | 04-05-09 | 12:54

zo jammer dat die provincialen altijd naar de stad komen. Dit is niet de enige die zich niet kan gedragen. Hebben bij voorbaat al wat tegen Amsterdammers en willen laten weten waar ze vandaan komen. heel vreemd maar waar. Pak dit mannetje op en steek die auto maar in brand.

multi interpretabel | 04-05-09 | 12:54

Blij dat ik die overspannen geforceerde feestvreugde met K'dag in A'dam mijd als de pest, juist vanwege dit soort achterlijke primaten die kuddegewijs één keer per jaar hun natuurlijke habitat verlaten om zich binnen twee uur klem te zuipen, waarna ze zich weer gedragen alsof ze in hun polderdorp zijn.

Superior Bastard | 04-05-09 | 12:54

maar dan ook echt pakken he gs!

Iwmac | 04-05-09 | 12:54

Zo'n grote bek en wel snel weg lopen na dat die der spiegel eraf slaat.

Uruzgaan | 04-05-09 | 12:53

Z'n kekke site begint al errors te vertonen..

Krabbert | 04-05-09 | 12:53

Ik snap nou niet direct wat de rede is dat Bart de spiegel molde van deze auto en de vrouw in kwestie bedreigde, omdat zij geen voorrang verleende aan overstekende Bart?
Kijk het blijft een feit dat ik vaak wanneer ik wil oversteken op een zebrapad er genoeg aso's zijn, meestal in dat soort auto's als van de dame, die keihard doorscheuren. Ik wil niet zeggen, als dit het geval is geweest, dat het goed is want het blijft zwak een oudere dame als man zijnde te bedreigen.
Ennuh, wat heeft het VMBO hier mee te maken als ik vragen mag? Of zijn VMBO-ers per definitie aso's?

Banketstaaf | 04-05-09 | 12:53

Lol, poepsite is down

Rest In Privacy | 04-05-09 | 12:52

Ja Bartje, als je in je jeugd aan je pik loopt te trekken en je dnekt dat ie lang is, moet je niet gek opkijken als er iemand groter dan jij er op gaat staan stampen. Je kan hem ook netjes opgerold in je broek houden, kraait er geen haan naar... Maar zo slim ben jij niet, he? Nee, dat kan je niet helpen, he? Is schuld van de maatschappij, nietwaar?

blaster | 04-05-09 | 12:52

corradog60.autoalbum.nl

Over mij
Ik ben 24 Jaar kom uit Almere en in het dagelijks leven ben ik bakker.

*Mompelt iets over eigen deeg...*

Vlekje | 04-05-09 | 12:52

Het zou waarschijnlijk aan mij liggen. Maar waar is die oude vrouw?

Bij de reacties op de dumpert werd de vergelijking gemaakt met James May.

In de warrr!

Harvester | 04-05-09 | 12:52

maar wie zegt dat dat wijf hem niet eerst voor z'n poten heeft gereden?

hetluis | 04-05-09 | 12:52

Dumpert doet weer raar..

Isabsunny | 04-05-09 | 12:51

Aanpakken die sukkel

rodejo69 | 04-05-09 | 12:51

Op 8 mei is er een vaste meeting aavond van z'n Elite Cluppie.
Komt allen!!

Mongeaulie waarsguwt | 04-05-09 | 12:51

Bakker Bart is hier niet blij mee

Maris77 | 04-05-09 | 12:51

Volgens mij heeft hij ook iets teveel bloem gesnoven voordat dit filmpje werd opgenomen.
Zou hij ook abalfaneet zijn? Dat zou mij in ieder geval niets verbazen...

Dit is geen geval meer van een laag IQ, eerder een gevalletje I-Koe...

GurbGuevara | 04-05-09 | 12:51

-weggejorist-

Dickname | 04-05-09 | 12:51

-weggejorist-

p33r | 04-05-09 | 12:50

Mooiste zou zijn natuurlijk als ie morgen wakker wordt(alhoewel daar kun je over discussieren) en de 2 spiegels van z'n pauperbak mist.

dikkegek | 04-05-09 | 12:50

Nice: site is kapoet. Zo mag ik dat graag zien!

CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php

Error reported as: [6]: Unable to form a valid connection to mySQL. Please check that your e107_config.php contains the correct information.

Frelis Inna | 04-05-09 | 12:50

Maar bartje kan het ook niet hellupuh, hoor. Hij zat op zijn tiende al in de klas aan zijn pikkie te voelen, vond dat belangrijker dan op te letten en ze hebben hem als troost na zijn achttiende maar een VMBO-diploma gegeven. Ja, hij kan alleen maar zuipen en opgefokt zijn, maqar dat vragen ze bij de Sosiejaale Dienst niet. De laatste baas waar hij was, werd hij na drie dagen de keus gegegeven, zelf opsodemieteren of de magazijnbaas van 1.96 en 110 kilo hoefde zich niet meer in te houden.. Wat koos Bart? Uiteraard, lekker op kosten van de belastingbetaler aan zijn loosersgolf knutselen, hier en daar wat bijverdienen met louche werkjes en bezorgen van minder legale zaakjes.
He, als de belastingdienst kijkt.. Kijk gelijk effuh naar zijn inkomsten-uitgaven patroon, zijn laatste belastingopgave en vraag hem eens naar nota's van zijn plastic onderdelen voor die loosergolf. Kijk ook even naar de kilometerstand, naar de wegenbelasting en kijk gelijk even of hij logischerwijs met dat inkomen wel het bijbehorende benzineverbruik kan betalen.... Anders even de fiscale recherche er op los laten...
Kennie nochg lagguh....

blaster | 04-05-09 | 12:50

wanneer hebben we zijn hyves?

cheffaas | 04-05-09 | 12:49

Ja, Hoxha! Die vijf minuten zijn onderhand wel voorbij nu... Updaten maarrrrrrrr!

F. von Zeikhoven | 04-05-09 | 12:49

Gelukkig hield ze wijselijk haar mond en bleef ze staan. Dit soort achterlijke idioten kunnen vreemd reageren op vluchtgedrag. Strafblaadje voor *kuch* meneer.. Succes met solliciteren en andere landen bezoeken dan maar *NOT*

Stroopdoos | 04-05-09 | 12:49

HEEL GOED!!!!

koennn | 04-05-09 | 12:49

Hinderlijk blijven volgen dit soort types.
@Bart Vis, kun je ook nog even doorgeven wat je lekker vindt op je pizza?

azijnseikerT | 04-05-09 | 12:48

BARTJE IS DE LUL OLEE OLEE \o/

lens_uit_de_struik | 04-05-09 | 12:48

De digitale schandpaal voor deze loser! Hopen dat deze lul de straat niet meer over kan zonder belaagd te worden..

CYFAWS | 04-05-09 | 12:47

Iemand zijn hyves al gevonden?

Ultra Rebel | 04-05-09 | 12:47

Volgens mij is degene in de auto een man

rrrrrrr | 04-05-09 | 12:47

Heeeeeeeeeeerlijk! Bravo GeenStijl, aanpakken die nare nare hufters. Ik hoop echt dat hij goed verneukt wordt. Top Hoxha!

Frelis Inna | 04-05-09 | 12:47

hear hear !!!!

UncleMeat | 04-05-09 | 12:47

Van mij had die vrouw het joch wel mogen "swiften"...

Pauvre Con | 04-05-09 | 12:47

Bartje de nerveuze schandknaap. Vervelend mannetje met een te klein pikkie.

Masturwasbeer | 04-05-09 | 12:47

Beste Bart Vis, ik hoop dat je jezelf snel aangeeft.

En nu is het genoeg! | 04-05-09 | 12:46

Wat een kansloze aap... prima, GS, zet deze representant van de nieuwste generatie laagvliegers maar eens goed te kakken.

Abe Froman | 04-05-09 | 12:46

Hhahaha lekker dan.. Weer dat gezeik over VMBOers... -.- Maar even goed lekkere Aktie!

thomaswalla | 04-05-09 | 12:46

@ kees2790 | 04-05-09 | 12:42
hehe, beetje wel ;)

foex | 04-05-09 | 12:46

Wat een poepsite zeg, die www.dutchelitestylers.com. Alleen al die text, staat vol interpunctiefouten. En teksten schrijven kunnen ze ook niet, alleen al de eerste twee zinnen staan vol fouten.

Wij het bestuur zullen ons even voorstellen,
Wij bestaan uit 3 personen namelijk :

Rest In Privacy | 04-05-09 | 12:46

Hoe komt het toch dat ik bijna zeker weet dat die lef-gozert dat niet had geflikt als ik in die auto zou zitten?

En weten jullie trouwens zeker dat het een vrouw is in het filmpje?

blackangel | 04-05-09 | 12:46

Een blik op dagelijks nederland! *NEXT*

Heb er genoeg over te zeggen maar het helpt niks, niemand doet er wat aan en het gebeurt dagelijks minstens 10x dus houd ik m'n mond.

Capt. Iglo | 04-05-09 | 12:46

Bart Vos, je bent een lul.

En nu is het genoeg! | 04-05-09 | 12:46

Het moet inderdaad maar eens afgelopen zijn met het agressieve gedrag van gedegenereerde mensachtigen met een slok op. Dergelijk tuig domineert de straten en jaagt menig moeder en kinderen de schrik om het lijf. Brengen mensen verwondingen toe en kosten de maatschappij handen vol geld.
Ook voor dit soort 'mensen' zou er een 'drie stijken uit' systeem moeten komen.
Alsof er iemand om zal jammeren wanneer dergelijk menselijk restafval de rest van z'n leven in de lik mag doorbrengen.

Fleauxe | 04-05-09 | 12:45

Bart V is de lul h@h@h@

rrrrrrr | 04-05-09 | 12:45

Voor dit soort paupers komt VW volgend jaar met een éénpersoons Corrado, zodat de bestuurder onder het rijden met beide ellebogen uit het raampje kan hangen.

Superior Bastard | 04-05-09 | 12:45

e-mail?

D_E_S@live.nl

helemaal onderaan die site staan neem contact op met:

als je op bart klikt krijg je bovenstaand e-mail adres

Paul Sky | 04-05-09 | 12:45

Nou Bart Vis, prettige dagen!

andere hans | 04-05-09 | 12:45

Zielig mannetje, hopen dat hij lang mag lijden onder dit artiekel. (geen baan, sociaal leven, vriendinnetjes, ect.)

deluxeafterparty | 04-05-09 | 12:45

Kan aan mij liggen, maar ik zie de persoon van het filmpje niet echt terug op de foto van de jolige bende op de partypooper-site ?

Commentatort | 04-05-09 | 12:45

Wat een mongool en zijn vriendje met die bodywarmer is waarschijnlijk van hetzelfde soort! Ik hoop dat die mevrouw aangifte doet, zo niet dan moet GS hem maar eens hinderlijk volgen...

opmer.king | 04-05-09 | 12:44

Publiekelijk zijn looser corrado in de pers.

Semen666 | 04-05-09 | 12:44

DrSnuggles | 04-05-09 | 12:39
Bakker Bart, haha!

Merlot | 04-05-09 | 12:44

Mensen die op zo'n manier naar iemand toelopen (breedt proberen te maken en een heel agressief over proberen te komen) willen vaak alleen bangmaken (anders had ie toch wel geslagen) en die moet je altijd DIRECT een kletser tussen zijn benen geven.... -1 voor bartjuhhhhhhh en ongezien de swineflu!

goeiemoggel! | 04-05-09 | 12:44

Wat een held zeg, beetje stoer doen tegen een vrouw in de overgang.

Kees Kogel | 04-05-09 | 12:44

Dat hersendeaude teringjong is dit misbaksel volgens partyflock.nl/user/56607:The_Wizzard.h.... Kan iemand een even gepimpte vleugeldeur tussen zijn beide hersenhelften laten vallen? Of anders een gestylde zwarte Suzuki er tegenaan laten rijden?

web_krijter | 04-05-09 | 12:44

Over mij
Ik ben 24 Jaar kom uit Almere en in het dagelijks leven ben ik bakker.
Mijn hobbie is voornamelijk Tuning en Styling dit ivm eigen club.

Krabbert | 04-05-09 | 12:43

Hm, ik ga dan toch ff advocaat an de duivel spelen. Hoe vaak ben ik als voetganger al niet afgesneden/bijna platgereden door zo'n wijf in een paupertruck. Er komt een dag dan trek ik er ook eentje uit haar wagen als ze me bijna van het zebrapad rijdt. Je weet dus niet wat er voor het filmpje heeft plaatsgevonden, en 'mevrouw' in de gaskachel ziet er ook niet al te redelijk uit. De vraag is dus, aan wie heb je een grotere hekel. Van mij mogen ze allebij dood.

A.de Knaller | 04-05-09 | 12:43

Heel erg triest. En wat er ook gebeurt, je blijft van iemand zijn auto af. Moet hij bij mijn moeder doen, staat er vanavond nog een éénmans doodseskader bij hem in zijn slaapkamer.

Lying Dutchman | 04-05-09 | 12:43

yes GS voor de betere wereld =)

MikeCityBike | 04-05-09 | 12:43

Vastbinden achter het stuur van z'n Corrado en met 100 p/u afschieten richting op de Naald. En wij samen met de hele Corradoclub op de tribune.
(Allemaal digitaal bedoeld uiteraard!)

Bos Hout | 04-05-09 | 12:43

Aanpakken die lui!

Ultra Rebel | 04-05-09 | 12:43

@rijmspel

ik zat daar ook al, maar dat is absoluut niet de gast die we zoeken xD

Paul Sky | 04-05-09 | 12:42

Leuk topic!!!
*vraagt zich af hoe lang het gaat duren*

dooddoener | 04-05-09 | 12:42

@foex
is dat belgisch?

kees2790 | 04-05-09 | 12:42

Duidelijk het I.Q van een kakkerlak. Armpjes breken van die mafkees, het zal je vrouw maar zijn die zo lastig gevallen wordt.

Stomstom | 04-05-09 | 12:42

Een corrado en partyflocklid? Doet hij mee aan de meest kansloze persoon verkiezing?

dikkegek | 04-05-09 | 12:41

Mister Write | 04-05-09 | 12:39

ghe.. met dubbelzijdig plakband, dus ook nog eens veilig bij gebruik in de slip..

zovoklets | 04-05-09 | 12:41

helaas is de aanleiding niet te zijn, maar dan nog: get him!

foex | 04-05-09 | 12:41

Aanpakken dat tuig!

kakakabouter | 04-05-09 | 12:41

corradog60.hyves.nl/

hmm, dat is hem niet he? klopt dat corradog wel ? :)

rijmspel | 04-05-09 | 12:40

Aapmensen en mechaniek is altijd een ongelukkige combinatie geweest. De compactor in met al die lawaaierige botsautootjes hoor, en de eigenaars netjes terug aan de lopende band.

De Bellig | 04-05-09 | 12:40

Bartjuh!!!!!! Welkom op GS!

Frappant | 04-05-09 | 12:40

het is ook altijd hetzelfde met die kut maro.. oh wacht effe .. ik bedoel met dat dat witte vullis van buiten de ring.

Kets22 | 04-05-09 | 12:39

Wel frappant dat hij bij zijn meetingregels heeft staan dat je respect moet hebben voor ieders auto.
Triest figuur.

Levenslange opsluiting met de homoseksuele variant van B.A. Baracus.

GurbGuevara | 04-05-09 | 12:39

hulde @ geenstijl

Filofoos | 04-05-09 | 12:39

Hij is bakker van beroep... fijn om te weten dat zo'n mongeaul in jouw broodje staat te kotsen voordat jij hem koopt...

DrSnuggles | 04-05-09 | 12:39

GVD, dat had die pismongool bij mijn auto moeten doen. Had hem meteen in de achteruit gezet en van Bart even een verkeersdrempel gemaakt.

Alhoewel... ook wel weer zonde mijn auto. Laat hem dan maar liever een keer een 2x2 met een Hummer tegenkomen.

Rhayader | 04-05-09 | 12:39

Little dickie frustro

Fijndagpoep | 04-05-09 | 12:39

@ zoalshetis | 04-05-09 | 12:30

Ah, jij vindt dit normaal? Naar mijn inziens is zaken van iemand anders vernielen altijd verkeerd. Oude vrouwtjes die het bloed onder ja nagels vandaan halen? Leer jezelf eens te beheersen.

mr. exp. | 04-05-09 | 12:39

Dat krijg je met dat gedemoniseer van Aso-bakken door GroenLinks.

Die jongen is verschillig en wil niet dat de wereld naar de klote gaat door CO2 enzo...

zovoklets | 04-05-09 | 12:39

Die wagen had wel wat weg van een susuki.

wiers | 04-05-09 | 12:39

Bart heeft klem gezeten in het geboortekanaal, dus hij kan er niets aan doen dat ie zo is. Wel spijtig dat hij niet gestikt is.

Tonnie Keilbout | 04-05-09 | 12:38

Geluk voor hem en z'n schatje dat er geen achteruitrij reactie volgde.....

wILL | 04-05-09 | 12:38

Wat een slap, mager en lelijk mormeltje is het trouwens.
Hoe-ie dat kippenborstje breed probeert te maken tegen die voruw ... wedden dat hij het tegen een echte kerel niet durft.
Lutser.

Merlot | 04-05-09 | 12:38

GS +1... Kan niet wachten op het vervolg!

_Fly66_ | 04-05-09 | 12:38

Heerrrrrlijk stukje GS, zo op de maandagmorgen :) Ik hou dr van

Pornstar | 04-05-09 | 12:38

leuke shite

[ Registreer ]
[ wachtwoord vergeten? ]

Leden: 99
Nieuwste Lid: hoxha

peppievankokkie | 04-05-09 | 12:38

Nagelen die lullo,een beetje bijdehand lopen wezen daar,lutser van het ergste soort.

Bij de weg,waar zat nou dat kapotte been???

snoes | 04-05-09 | 12:37

Lekker Prof! Zo is het, en niet anders!! +1

Erik S | 04-05-09 | 12:37

Kom ma hier dan zal ik jou auto verbouwen

en ojah jou gezicht ook !

Stakker ik hoop dat je nooit meer een normaal sociaal leven krijgt.

Lechenveurde | 04-05-09 | 12:37

Och helemaal overbodig is dit volk niet, wie doet er anders de vakken in supermarkten vullen?

ExtremeExtremist | 04-05-09 | 12:37

Aanpakken die gasten, Tomme nog

BIFFE

Kris-Smis | 04-05-09 | 12:37

zoalshetis | 04-05-09 | 12:30
Mensen die niet hun tengels van andermans spullen af kunnen blijven horen aan de (digitale) schandpaal.

Sgt. SuperJost | 04-05-09 | 12:36

Mag niet he...

RudieBoy | 04-05-09 | 12:34

@zoalshetis | 04-05-09 | 12:30

Dan nog hoort ie met zn poten van andermansspullen af te blijven!!! Wedden dat ie gaat huilen als ze zijn auto toetakelen?

NiZZle | 04-05-09 | 12:34

Hyperloser!
Straf: in een roze overalletje met smurfjes erop, hem zijn eigen buurt laten aanvegen met een tandeborstel.
Op de knietjes.
Om de twee meter een schop onder zijn kont.
En al zijn vriendjes en joelend en lachend achteraan.

Merlot | 04-05-09 | 12:34

'k verwacht wel een update of die gast al opgepakt is. Lutser

Lardeerik | 04-05-09 | 12:34

Waarom is dat jongetje nou zo boos?

T61 | 04-05-09 | 12:34

Was dat een vrouw of een man in die auto?
Hoe dank ook: Agressie op straat: -1

Zeddegeizot | 04-05-09 | 12:33

Posted by: corradog60
Category: Meetings
Contact: -e-mailadres-
When: vrijdag 08 mei 2009
Location: Pampusweg, Muiden

Leuk zo'n meeting.

SeriousBusiness | 04-05-09 | 12:33

Is toch niet zo moeilijk om die aso te traceren?
Nagel hem aan de schandpaal; een 'voorbeeld' voor zijn mede-hufters.

Frau Antje | 04-05-09 | 12:33

Iugula!

der Wunderhund | 04-05-09 | 12:33

@De Belastingdienst | 04-05-09 | 12:31. Klopt, maar dan snapt Bart het niet heeh.

John McClane | 04-05-09 | 12:33

pak ze

vervelende ventjes

en dan met die plastic bakken nog verliezen van mijn polo 1.3 uit 1992 bij het stoplicht overigens :')

GoldieLocks | 04-05-09 | 12:33

@zoalshetis | 04-05-09 | 12:30
Ja, maar om nou zo te reageren..

Zeeschuimer | 04-05-09 | 12:32

Er is niks mis met partyflock...

Dr. Kakhoofd | 04-05-09 | 12:32

En graag heel hard aanpakken...

Vlekje | 04-05-09 | 12:31

Wat een mongeaul zeg...

spekkoper | 04-05-09 | 12:31

'Jouw soort' is het nog altijd Brusselmans.

De Belastingdienst | 04-05-09 | 12:31

lol, hoe hopeloos

gehaktbar | 04-05-09 | 12:30

Smile :) Je staat op GeenStijl.....

akadukey | 04-05-09 | 12:30

ik ken de toedracht niet. ook oudere vrouwen kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen. te vroeg om hem op basis van zo'n flimpje aan de schandpaal te nagelen.

zoalshetis | 04-05-09 | 12:30

Hé Bart, smile....
-
Voor dit soort autotokkies zou er eigenlijk een real life schandpaal moeten bestaan.

Superior Bastard | 04-05-09 | 12:29

Hahaha kijk hem staan met z'n luciferhoutjes-armpies...

John McClane | 04-05-09 | 12:28

Of probeer eens je opgepimpte loosergolf te kruisen met een Hummer... Maar dan wel letterlijk, graag..

blaster | 04-05-09 | 12:28

Maar GS, er zijn zoveel van dit soort figuren te vinden in ons landje. Wat gaan jullie daar aan doen?

Erretje81 | 04-05-09 | 12:28

Goed GS!

Zuurkool met Worst | 04-05-09 | 12:27

duidelijk, foei.

uitblinker | 04-05-09 | 12:27

idd, aan de digitale schandpaal ermee!

ColinDexter | 04-05-09 | 12:27

hatsaflatsa! Teringtuig aan de geenstijl schandpaal

niet waar | 04-05-09 | 12:27

Serieuze woorden van Brusselmans! *pakt popcorn erbij*

SeriousBusiness | 04-05-09 | 12:27

En godverdomme terecht pak die gast

Wild One | 04-05-09 | 12:27

Of zoek eens een granieten monument op. Zonder bezoekers erom heen, graag...

blaster | 04-05-09 | 12:26

beter

DOM | 04-05-09 | 12:26

ghighighi

SleezerBret | 04-05-09 | 12:26

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl