achtergrond

Geenstijl

Mensen die plekken verlaten

Zomaar een verzameling

Hendrik verlaat de Super de Boer

"Ik kom hier echt nooit meer terug. De geur is niet te harden. Iedereen in deze winkel is een klootzak. Dit was echt de laatste keer dat ik hier kom. Vroeger kon je nog met de fiets door de Super de Boer. Dat mag tegenwoordig niet eens meer. Ik ga naar de Albert Heijn. Of naar de Jumbo. Gaan jullie mee naar de Jumbo? Nee? Okee dan gaan we naar de Albert Heijn."

Pakt megafoon erbij

"DE LAATSTE KEER. HOREN JULLIE DAT, DE LAATSTE KEER. Behalve als ik boontjes nodig heb, dan kom ik terug."

Marco en zijn familie verlaten het strand

"Dit was echt onze allerlaatste keer op het strand. VROEGER was het hier nog goed toeven. Tegenwoordig zitten hier alleen maar Duiters, kuilen te graven. Vroeger was het nog GEZELLIG. Tegenwoordig struikel je over de kuilen. We gaan wel naar het bos, of naar een recreatiemeertje, of de heide. Maar het strand, nee, daar komen we nooit meer terug. Het is ook veel te warm op het strand. Komt door klimaatverandering. Maar als je daar iets van zegt, krijg je een grote bek van zo'n mof. Nee, dit was de laatste keer, en klimaatverandering is real.

Wacht we bellen Nieuwsuur. Hier is de knop. Het strand is gedeactiveerd. Toedeloe."

Gertrude verlaat haar Dixi

"Met pijn in mijn hart kondig ik het vertrek uit mijn Dixi aan. Vroeger was het een gewone Dixi. Tegenwoordig is het een open riool."

Bugs verlaat hol

"Ik ben dan wel geen mens maar ik heb ook recht van spreken! Vroeger kwamen hier konijnen van divers allooi. Tegenwoordig zitten er alleen nog maar rechtse konijnen in dit hol. Ik ga wel in een woonboot wonen, of in een flat, wat kan mij het allemaal nog schelen. Maar ik flikker op uit dit hol. HOREN JULLIE MIJ? DIT HOL IS NIET MEER WAT HET GEWEEST IS. Pas nou maar op anders ga ik WEG uit dit hol en kom ik. NOOIT. MEER. TERUG. JAAAA GODVERDOMME WORTELTYFUS!!!"

Truus verlaat haar Airbnb

"Tien jaar geleden kwam ik voor het eerst in deze Airbnb. Alle mensen waren vrolijk en vriendelijk. Tegenwoordig loopt iedereen alleen nog maar te schelden. Ik heb een radioprogramma gebeld, en de KRO-NCRV, en nog veel meer media. Iedereen mag het weten. Ik ben weg uit deze Airbnb. Volgende keer doe ik gewoon weer Booking.com. In Airbnb's zitten alleen maar stomme mensen. Alle leuke mensen zitten op Booking. O blijven jullie wel op Airbnb? Nou ik ga naar Booking. Denk ik."

Sjaan en haar vriendinnen verlaten Disneyland

"HALLO KAN IEDEREEN ONS HOREN? JA MOOI! DISNEYLAND IS DISNEYLAND NIET MEER. DISNEYLAND STAAT OP INSTORTEN. ER ZIJN HEEL VEEL BEZOEKERS MAAR IEDEREEN IS EEN RACIST. WIJ GAAN NAAR SIXFLAGS. GA JE MEE NAAR SIXFLAGS?? WAT ZEG JE, JE GAAT NIET MEE NAAR SIXFLAGS? O DUS JE BLIJFT LIEVER BIJ DE RACISTEN??? VIEZE RACIST! ALLE NIET-RACISTEN GAAN WEG UIT DISNEYLAND EN GAAN NAAR SIXFLAGS! HET IS VEEL LEUKER IN SIXFLAGS!"

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.