Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Amnesty: Islam = Vrede

topicemmerstietheoloog1.pngtopicemmerstietheoloog2.pngHet probleem met veel goed werk verrichtende hulporganisaties is dat de enige mensen die er voor willen werken doorgefokte deuglaven en diversiteitsparasieten zijn die liever wensdenken dan de vervelende haakjes en oogjes aan de werkelijkheid te erkennen. Nu dit weer: bij Emmerstie Nederland werken een stel totaal vercrackte SJW's die van zichzelf moeten roepen dat de islam vrede is. Hier een hallucinant stukkie proza over "Islam en Mensenrechten". De islam wordt hier karakteristiek neergezet als een gevalletje "Goede Tsaar, slechte bojaren": de profeet was lief en vol vrede, maar de navolgelingen die zijn boodschap niet helemaal begrepen hebben er een potje van gemaakt. Dat de profeet zelf een veroverende haatbaard was met een excentrieke vrouwopvatting hoeft niet uit te maken: men wil ons koste wat het kost wijsmaken dat het een vredelievende knuffelprofeet was. Emmerstie gaat hier op de stoel van de propagandistische theoloog zitten door te cherry picken in het islamitische corpus: de veelal onder het tapijt geveegde boodschappen van verdraagzaamheid in de koran krijgen alle aandacht, de daadwerkelijke grove schendingen van theocratische regimes in de wereld verdwijnen naar de achtergrond. Toch gek voor een organisatie die zich bezig moet houden met het praktisch aanpakken van daadwerkelijke misdaden tegen de menselijkheid, niet met wensdenktheologie van de koude grond.

Ah well, de arme mensen bij Emmerstie kunnen er niets aan doen, want zo is de linkse orthodoxie nu eenmaal: de rechtsconservatieve haatbaarden zijn in de pretzel logic van links de belangrijkste stok om de rechtsconversatieve Geertjes en Terry's mee te slaan, dus het feit dat moslims ook gewoon mensen zijn en dus ook rechts en stom kunnen zijn komt niet bij ze op. Door deze gestoorde houding krijg je dus de onwerkelijke situatie dat Emmerstiemedewerkers in Nederland op de loftrompet toeteren voor de islam, terwijl ze daarnaast allemaal van die kekke rapportjes produceren over de mensenrechten wereldwijd, waarop werkelijk alle in meerderheid Islamitische landen er als hardvochtige kudtlanden zonder mensenrechten uitkomen. Iran, de Saoedi's. Indonesië: overal waar de achterlijke profeetverering de kop op steekt gaat het slecht met pers, vrouwen en hosmeaux. Ongetwijfeld zal er wel weer een "diversity" achter zitten: een voor de kleur aangenomen kopvod dat de organisatie doet afdrijven van de liberale principes door de club te vergiftigen met islamitisch gedram. Zou het Nawal Moustafa zijn, misschien, die dit soort ongein de wereld in helpt? Die darling van Links Nederland weet immers ook islamitische heikneuterigheid als progressief wondermiddel te verkopen aan o.a. De Corrie. Nouja, laat ze maar lekker, tegen dit soort psychotische zelfbegoocheling helpen nog geen honderd boze haatblogjes, de breinrot is al te ver gevorderd.

Reaguursels

Inloggen

Vermoeiend...... bushokjes met posters hoe je op moslims dient te reageren, Amnesty, die NPO die altijd zo z'n best doet om de "goede" moslim in beeld te brengen, enz enz. Dit alles simpelweg omdat de gemiddelde Niet- moslim er nogal klaar mee is, aanslagen (dat zijn dan weer "slechte" moslims), de openbare ruimte die gedomineerd word door hun klote gedrag veelal, jun grote bekken tegen niet- moslims, hun hoofddoeken gezeik, het zgn. geen alcohol drinken, wat ze gewoon ook allemaal doen, en ons daarom verketteren, apart zwemmen, het gesis van die lui, de mega criminaliteit van die lui, enz. Ja, er zal af en toe wel een geschikte tussen zitten, maar iedereen heft intussen wel een of meerdere zeer nare ervaringen met deze lui. NL is erdoor verhard, net als de rest van Europa, onze maatschappij is er niet leuker op geworden, voor een groot deel te danken aan deze figuren. Je plant niet meer even een leuk stedentripje, want of er is net een aanslag geweest, of je verwacht er een, want het is al een tijdje stil. De maatschappij onder hoogspanning, door: Moslims.

Wienerschnitzel mit | 25-07-17 | 14:10

Lees de .pdf van dr. Bill Warner: sharia voor niet moslims. Dan wordt ineens alles duidelijk en hun strategie doorzichtig. Must see.
www.cspii.org/uploads/book/preview/4/...
Daarna svp verder verspreiden.

matrixbluepill | 25-07-17 | 09:22

Jan Dribbel, wanneer ze het is Islam landen over mensenrechten hebben zitten ze meteen in de gevangenis of erger.
Zie hievoor de AI-vertegenwoordiger die nu in een Turks cachot is gegooid.

mallekater | 25-07-17 | 07:24

Mij en velen met mij hoeven ze niet te overtuigen; ik denk dat ze gelijk hebben.

De taak voor Amnesty International en andere vergelijkbare mensenrechten voorstanders is dan volstrekt helder: overtuigen van de 1.7 miljard volgers van de Islam dat ze het niet goed begrepen hebben en dat er Westers georiënteerde mensenrechten activisten zijn (voornamelijk niet-Moslims) die binnenkort komen uitleggen hoe het wél moet. Veel succes!

kindapaas | 25-07-17 | 04:47

Rust in Vrede. Bedoelen ze dat soms?
Ze zouden die Qor'aan eens moeten lezen, en praten met moslims uit verscheidene landen. Misschien dat de oogkleppen dan eens open gaan.

Ghard Leers | 25-07-17 | 00:25

Kruistochten waren een bevrijdingscampagne van en voor de Europeanen... Een nodige oorlog om de toekomst veilig te stellen... dankzij de kruistochten zijn wij geen Ottomanen

beaujudas | 24-07-17 | 23:19

Verrassend dat A.I. het nooit over mensenrechten heeft in Islamitische landen.

Jan Dribbel | 24-07-17 | 23:09

Wat niet wordt geleerd op scholen, is hoe agressief islam al na 700 uitbreidde ten koste van ook grote delen van Europa. De kruistochten zijn volledig uit het verband gehaald door academia.

youtu.be/ztos_j0-_04

Upharsin | 24-07-17 | 23:01

Voort wil ik er nog op wijzen dat er ooit via de VN getracht is een universele verklaring van mensenrechten te regelen. En raad eens wie het er niet mee eens waren en een eigen versie wilden? Juist de islamlanden. Die hebben hun eigen versie:
nl.wikipedia.org/wiki/Ca%C3%AFro-verk...
Geen vrijheid van geloof, geen gelijke rechten van mannen en vrouwen en geen vrijheid van meningsuiting.
Waarom Amnesty dit allemaal zomaar over zich heen laat gaan is echt walgelijk!

Moonwarrior | 24-07-17 | 22:56

''De neiging tot het kwade wordt gevoed door het ontkennen van hogere waarden....''

Daar gaan we al.... geloof je niet, dan ben jij kwaadaardig en de vijand

Leuk boek man! Stelletje verraders!

beaujudas | 24-07-17 | 22:56

Veel linkse bewegingen zijn altijd useful idiots geweest voor de islam en tegenwoordig zie je dat moslims die bewegingen overnemen om de islam te promoten. Zo zie je opeens bij de vrouwenbeweging in de VS Hamas sympathisante Linda Zoutzuur opduiken naast andere moslima's die promoten dat de islam de meest vrouwvriendelijke cultuur ter wereld is en dat een kopvod dragen heel bevrijdend is. En zoals dat veelal gaat in linksche kringen wordt hier niet verder over nagedacht en wordt het gewoon als waar aangenomen want je wilt toch wel politiek correct zijn en geen xenofobe neo-nazi islamofoobvaken.
Dat het net even anders is, is geen probleem. Oogkleppen op en niet kijken naar zaken als eerwraak, zuuraanvallen op vrouwen in Pakistan, hoe vrouwen door IS en de Taliban mishandeld worden, hoe je op tv in Arabische landen kunt leren hoe je het beste je vrouw kunt slaan en dat soort zaken worden dan gewoon onder het tapijt geveegd.
En de leugens over de islam ga ja dan weer terugzien en Amnesty zou dan beter moeten weten. Het stukje over een staf uitdelen die niet zwaarder mag zijn dan de misdaad? Even kijken wat de sharia zegt over bepaalde zaken: stelen? Hand en de tegengestelde voet eraf. Homosex? Doodstraf. Vreemd gaan als vrouw? Steniging totdat de dood er op volgt. Voor bijna alles staat wel een lading zweepslagen op en dan voor het verlaten van de islam staat ook de doodstraf. Dus dat hele gedeelte van dat verhaal is gewoon lulkoek die heel gemakkelijk ontmaskert kon worden door Amnesty zelf maar kennelijk zijn zulke straffen geen probleem.
Verscheidenheid van religies zijn gegeven door god??? Ow vandaar dat de sharia alleen de islam, christendom en jodendom toestaat en dat er in de koran in sura 98.6 heel duidelijk gesproken wordt dat de polyetheisten en de christenen en joden die niet meer geloven zullen branden in de hel en minderwaardig zijn.
Dan het respecteren van andermans bezit en welzijn. Hoofdstuk 8 van de koran heet "oorlogsbuit" en daarin staat hoe je de buit verdelen mag van je plundertochten inclusief de vrouwen en kinderen van de overwonnen volkeren die je als slaaf houdt, zoals ook Mohammed deed met de joodse Banu Qurayza stam.
Wat wel klopt is dat gedeelte van "onrechtvaardig geweld". Dus als je als moslim geweld gebruikt moet dat gerechtvaard zijn, dus wat is gerechtvaard? Dat kan een heel brede term zijn. De koran spreekt dan van het brengen van tumult in een land want je met geweld mag beantwoorden en dat kan echt ongeveer alles zijn. En dat leidt dan weer tot de opdeling van de wereld in dar al-islam en dar al-harb, en wij leven in de dar al-harb en daar mag alles eigenlijk.
Maar vooral het gedeelte waar er eerst gepraat wordt over de gelijkheid van ras, religie etc. en dan opeens wordt er alleen nog maar gesproken dat er volgens de koran geen volk superieur is. Dat is met opzet gedaan want in de koran wordt er heel duidelijk gezegd dat de moslims de beste zijn (sura 3:110).

Moonwarrior | 24-07-17 | 22:53

Amnesty International was oorspronkelijk opgericht om politiek vervolgden te ondersteunen. Als ze bij hun core business waren gebleven, wisten ze nu wel waar het meeste werk op ze wacht, nl in de landen waar de Islam de dominante factor is.

Heiner | 24-07-17 | 22:43

Amnesty liegt.

'De mens is heilig en mag niet worden gedood.'

Er is een organisatie die de Organisation of Islamic Countries heet (OIC), en daar zijn zo'n 53 (moslim)landen lid van. Die hebben ooit hun eigen mensenrechtenverdrag opgesteld wat de Caïro Declaration on Human Rights in Islam heet. Artikel 2 sub a en d van dat verdrag: hrlibrary.umn.edu/instree/cairodeclara...

ARTICLE 2:

(a) Life is a God-given gift and the right to life is guaranteed to every human being. It is ... prohibited to take away life except for a shari'ah prescribed reason.

Amnesty kan lullen wat ze willen, maar de tekst van dat verdrag is zo helder als wat. '.. except for a .. shari'ah prescribed reason'

gaffelbaard | 24-07-17 | 21:43

Lees de koran!

bodypoppin | 24-07-17 | 21:00

@De_ontwarrende_man | 24-07-17 | 14:17

"niet chronologisch qua tijdgebonden": verwarrend ontward, als u begrijpt wat ik bedoel.

DebraCadabra | 24-07-17 | 20:07

Soennieten tegen Sjiieten en samen tegen de rest.

Is dit nog nieuws? | 24-07-17 | 19:42

#jesuisLahore enzo! *ploflim*

Is dit nog nieuws? | 24-07-17 | 19:36

Soera 9.29, een klassiekertje. Alleen al het bestaan van iets als yizjah haalt het hele verhaal van die linkse stumperts onderuit

ti ta toverkuffar | 24-07-17 | 19:28

En toch neemt Erdogan een Amnesty-mannetje vast en gooit hem in het gevang.
Freemp.

Islam = vrede.
Ik dacht het al.
Je merkt het aan alles, hé?

mallekater | 24-07-17 | 19:03

Arme minderheden, afvalligen, kindbruidjes, homo's en vrouwen die onderdrukt worden door de islam. Die hoeven tegenwoordig dus niet meer op de steun van amnesty te rekenen, want amnesty promoot tegenwoordig de islam.

miss error | 24-07-17 | 19:00

De voorzitter van AI in Nederland is Ila Kasem, een marokkaanse Nederlander. Nuff said...


Nederland zal en moet islamiseren, daarom wordt de bevolking voorgelogen, in beeld, woord en geschrift. Betaald door uzelf middels de enorme stromen subsidiegeld welke richting de ontelbare (islamitische) organisaties, stichtingen, verenigingen en daarbij behorende oplichters vloeien.
(Zie de schandalen in de gemeente Amsterdam met PvdA/moslimgraaiers, de stad waar gepleit wordt voor invoering van het kopvod bij de politie)

appelvink | 24-07-17 | 18:48

@Dutchbeaurouge | 24-07-17 | 14:53

Een tegel om te lezen met rode oren + een adrenalinestoot van de instemming.

Peter Emile | 24-07-17 | 18:37

Maakt die hele organisatie ook meteen een stuk ongeloofwaardiger. Een nep organisatie.

Ko Ranzig | 24-07-17 | 18:27

Gij zult niet doden – behalve voor een rechtvaardige zaak. (soera 6:151)

vredige he?? het doden van een NIET moslim is volgens dit artikel een rechtvaardige zaak.

Slaap verder sukkels

rotterdammeraanzee | 24-07-17 | 18:21

@ Poesmobiel | 24-07-17 | 14:38

Briljant. + Heul veul.

Taxi!! | 24-07-17 | 18:18

Het concept "Er is geen dwang in religie" is geabrogeerd. Jammer Amnesty.

sugbo | 24-07-17 | 18:10

De Caïro-verklaring van de mensenrechten in de islam is een verklaring van de lidstaten van de Organisatie voor Islamitische Samenwerking over de mensenrechten vanuit islamitisch perspectief. In deze verklaring is de islamitische wetgeving (de sharia) het uitgangspunt.

De Caïro-verklaring werd op 5 augustus 1990 door 45 ministers van buitenlandse zaken van de lidstaten van de OIC ondertekend.

De OIC beschouwt de verklaring als een richtsnoer voor haar leden op het gebied van de mensenrechten; de verklaring heeft echter geen volkenrechtelijke status. De Caïro-verklaring wordt gezien als het islamitische antwoord op de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens die in 1948 door de Verenigde Naties zijn aangenomen.

De Caïro-verklaring wijkt op essentiële punten af van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Voorbeelden zijn:

De vrijheid van meningsuiting komt bijvoorbeeld terug in artikel 22 en wordt hier beperkt tot meningsuitingen die in overeenstemming zijn met de sharia;
Er zijn zeer ongelijke rechten voor mannen en vrouwen. Artikel 6 vermeldt dat de vrouw haar eigen rechten en plichten heeft en dat de man voor het onderhoud van de familie dient te zorgen;
Er is geen vrijheid van godsdienst. Artikel 10 verbiedt expliciet het beoefenen van of bekeren tot een andere godsdienst dan de Islam; artikelen 19 en 22 bespreken straffen voor afvalligen.
De laatste 2 artikelen (24 en 25) van de verklaring geven aan dat àlle artikelen in de verklaring volledig ondergeschikt zijn aan de sharia:

Art. 24: 'Alle rechten en vrijheden genoemd in deze Verklaring zijn ondergeschikt aan de Islamitische sharia.'
Art. 25: 'De Islamitische sharia is de enige referentiebron ter uitleg en verduidelijking van alle artikelen van deze Verklaring.'

squadra | 24-07-17 | 18:03

@Peter Emile | 24-07-17 | 15:22
Wederom een gouden tegel van uw hand. En; Joris! We hebben een nieuw woord voor de grote GeenStijl van Dale! Graag even bijschrijven.

Verbullshitterisering, Zelfst. naamwoord,;
de daad van het belachelijk maken van wat eens als normaal en gangbaar werd gezien, en waarvoor in de plaats absurditeiten als het "nieuwe Normaal" worden gezet. Elke vorm van intellectueel verzet wordt aangemerkt als racisme danwel een fobie waar men zo snel mogelijk vanaf moet op straffe van uitsluiting, vernieling, geweld en de dood indien men aan deze eisen geen gehoor geeft.

Sjefke7807 | 24-07-17 | 17:54

Amnesty-mensen leven voortdurend met een morele kronkel in het hoofd. IS-strijders, die mensen op beestachtige manier hebben vermoord, vrouwen verkracht etc etc. Het grootste gespuis sinds de SS, alles waar amnesty tegen is. Voor deze mensen gaat Amnesty nu staan "want zij hebben ook rechten". Wel knap om met die voortdurende kronkel te kunnen leven, ik kan het niet.

Roeieber | 24-07-17 | 17:53

@stampertje85 | 24-07-17 | 14:37
Zo blij dat er meer mensen zijn die wél weten hoe de vork in de steel zit.

@Dutchbeaurouge | 24-07-17 | 14:53
Dat zijn twee woorden die niet in één zin passen. je bent; óf feministe, óf moslim. Beiden gaat niet daar vrouwen in de islam nog minder(!) rechten hebben als het vee dat men bezit.

Sjefke7807 | 24-07-17 | 17:46

Godvergloeiende...... Dan mag Amnesty ook wel eens reclame voor het christendom gaan maken.

Braboblanke | 24-07-17 | 17:45

In het verleden vond ik Amnesty International een sympathieke organisatie omdat zij streden tegen mensonterende martelingen. Maar tegenwoordig staat Amnesty International voor de postmodernistische agenda waar ik totaal niets mee heb. AI sponsoren, vergeet het maar.

therealbraindump | 24-07-17 | 17:28

Goedbedoelende minkukels maken meer kapot dan kwaadaardige sujetten.

Cobalt bomb | 24-07-17 | 17:26

AI = IA

maar toch | 24-07-17 | 17:21

Islam is vrede, dat blijkt uit verschillende soera's.
OK.
Maar het blijkt vooral uit de praktijk toch?
De innige(en vredelievende)liefde tussen, (ik noem maar wat) shiieten en soennieten, daar krijg je toch echt de tranen van in de ogen toch??

Bret24286011 | 24-07-17 | 17:17

Amnestie International:
Amnesie in islam knieval.

gekwetst | 24-07-17 | 17:16

@marcoplarco | 24-07-17 | 14:12
Amnesty is toch mordicus tegen doodstraf?

Guido | 24-07-17 | 17:11

@mezelf.. er zijn hier en daar wat woorden weggevallen, prutsert !

Fratello | 24-07-17 | 16:43

weer een organisatie die zijn geloofwaardig volledig heeft verloren

Eddy67 | 24-07-17 | 16:38

Toen Moharamed de pedo-profeet in 610 AD getroffen werd door de combinatie van en hongerklap en zonnesteek en vervolgens aantrof dat men in Mekka niet naar zijn gebrabbel wilden luisteren,trok dit sadistisch sujet zijn kromzwaard om zijn profetie, zoals tentoongesteld in de fata morgana ervaren had, letterlijk in de hersens van anderen te klieven. Voor elk weldenkend mens is het dus klip en klaar dat deze hatelijke ideologie drijft op onderdrukking en niets anders dan dat.

Als je dan nog het domme en botte lef hebt te beweren dat 's werelds allereerste haatbaard met zang en gejuig ontvangen werd en niets liever deed dan de mens, van welk geslacht of geloof dan ook, te knuffelen dan verdien je het terecht gewezen te worden.

Denk liever aan de duizenden mensen die slechts de keuze hadden tussen de dood of bekeren en kijk daarna nogmaals naar jouw functie als Amnesty International.

Dus ga je schamen @amnestynl , diep diep schamen !

Fratello | 24-07-17 | 16:38

Zolang de Islam iedereen die kritiek op de Islam heeft als Islamofoob uitmaakt inclusive moslims zelf, maak je mij niet wijs dat de Islam een religie van vrede is. Niet als in vrede in een westerse betekenis.
Daarnaast is pure dualiteit ingebakken in de Islam, dus je vind voor elk wat wills en ook elke vorm van situational ethics.
Vraag je naar vrede is er een antwoord, vraag je na oorlog.. ook.

MistaRazista | 24-07-17 | 16:31

Dutchbeaurouge | 24-07-17 | 14:53

Inderdaad. Helemaal mee eens. U had het niet beter kunnen verwoorden.

rooie vogel | 24-07-17 | 16:22

Ze zijn verward: Het doden van mensen als uitvloeisel van een wettig proces wordt nu zelfs weer door Amnesty onderschreven.

Tjemig | 24-07-17 | 16:21

Amnesty International is dus vóór de doodstraf en vóór oog om oog tand om tand straffen. Ze schrijven het toch echt.

31 November | 24-07-17 | 16:21

Met andere woorden "met de sharia is niks mis"
Die vrede straalt er ook van af hè in al die islamitische landen.

Bena | 24-07-17 | 16:16

"De straf mag nooit zwaarder zijn dan het misdrijf". Dat klopt wel, je steelt een appel en de sharia politie steelt je hand.

Ben Hetzat | 24-07-17 | 16:13

Schop Amnesty het land uit!

Lewis Lewinsky | 24-07-17 | 16:12

Amnesty International = Islamisering International.

Lewis Lewinsky | 24-07-17 | 16:11

De vraag aan die malloten is simpel: In welk islamitisch land zou je graag met je blonde dochter en homfiele zoon willen wonen?

TheBigKirth | 24-07-17 | 16:11

louperdeloup | 24-07-17 | 15:53
Het zou mij niets verbazen dat, wanneer diegene die deze commentaren voor amnesty neerplempt, in een actualiteiten rubriek zou verschijnen, zij plotseling een hoofddoekje zou blijken te dragen.

Roadblock | 24-07-17 | 16:01

Gewoon glashard ontkennen heet dat. Het staat er godverdomme letterlijk geschreven als ze de moeite zouden nemen zich erin te verdiepen. Ik snap wel dat ze met pappen en nathouden de boel proberen te de-escaleren maar iedereen met een beetje gezond verstand kan zien dat er met het geloof VAN ALLES MIS IS.
Dat er ook goede moslims zijn snapt iedereen maar als ze star aan dat geloof vasthouden zijn ze meer dan verdacht. Dan vertrouw is ze toch gewoon niet.

WatZalIkErvanZeggen | 24-07-17 | 15:58

Heb ooit een bijeenkomst bezocht van AI.
75 % van de leden zijn zo gek als een prikkebal van de Lithium en of Tramadol, lachen man!

Nee hoor niet van de drugs, nee natuurlijk niet, hahaha

joppo0 | 24-07-17 | 15:57

Amnesty is de weg kwijt. Het heeft een ernstig gebrek aan onderscheidend vermogen. Het is een gevaar voor west Europa. Doneer hier niet aan.

wieowie123 | 24-07-17 | 15:56

De Islam en de Koran zijn walgelijke zaken. Maar nog veel walgelijker zijn die lieden die namens de Islam de boel aan het "organiseren" en "duiden" zijn. Dat zijn in principe regelrechte criminelen.

van Oeffelen | 24-07-17 | 15:56

Natuurlijk willen ze wel het geld van hun kapitalische ouders.

Dutch_Holland | 24-07-17 | 15:53

Het kan niet anders of Amnestie wordt aangestuurd door een stel halve zolen. Wat te denken van de volgende zin: "
De mens is heilig en mag niet worden gedood, behalve als uitvloeisel van een wettig proces."
Ze zeggen hier dus dat de doodstraf prima is als het maar volgens de wet wordt uitgesproken en ten uitvoer gelegd.
En wat te denken van:"ongerechtvaardigd geweld tegen anderen moet worden gestraft, maar de straf mag nooit zwaarder zijn dan het misdrijf zelf.
Inderdaad ze zijn dus letterlijk voor oog om oog, tand om tand. Straf = wraak en niks anders.
De sjaria is dus ook voor Amnestie prima.
Uit dit idiote schrijven van Amnestie, dat helemaal ingaat tegen hun ronkende principes, blijkt toch overduidelijk dat leiding en medewerkers uit een stel dwazen bestaan die niet verdienen gesteund te worden en al helemaal niet met belastingeld.

louperdeloup | 24-07-17 | 15:53

De gemiddelde NGO'er is opgegroeid in een vrij rijk of hippie gezin. In het eerste geval willen ze zich afzetten tegen hun kapitalische ouders en in het andere geval is er tijdens de opvoeding geen plaats voor een andere mening.

Dutch_Holland | 24-07-17 | 15:52

Peter Emile | 24-07-17 | 15:22
Ik kan niet anders als het hartgrondig met u eens zijn.

Roadblock | 24-07-17 | 15:49

Ik heb nu al medelijden met de eerstvolgende collectant die aanbelt.

knutsel | 24-07-17 | 15:47

Amnesty valt voor de leuke spelletjes die moslims spelen om hun doodscultus beter te laten overkomen.
Over sura 6:151- Neem geen leven, alleen volgens de wet.
Ja, wiens wet ook al weer?
Jammer dat mohammed zelf er blijkbaar een andere mening op na hield bij zijn moordzuchtige aanvallen op handelskaravanen.
Of was het toen wel wettig?
Over sura 5:8 - Laat niet de haat voor een volk je weerhouden rechtvaardig te zijn.
Helaas is de werkelijke tekst "Laat de haat VAN een volk voor jou (moslim) je niet weerhouden van je religieuze plichten"
Wat die plichten waren wordt in hetzelfde hoofdstuk uit de doeken gedaan.
Over sura 2:256- Er zal geen verplichting zijn om een godsdienst aan te nemen.
Mja, ik verwijs hier slechts naar sura 2:193.
Bevecht de ongelovigen totdat er geen verwarring zal zijn en het geloof in Allah de overhand heeft.
Een beetje zoals de russische Mir(Vrede) de vrede onder het communisme betekende.
Zie ook:
korancommentaar.blogspot.nl/2011/06/pa... en
www.thereligionofpeace.com/pages/game...

Roadblock | 24-07-17 | 15:45

Buiten het gif van de islam (dat Amnesty uiteraard op alle fronten ontkent om ze vervolgens weg te zetten als een feeëriek - my little pony - pais en vree religie is er een ander probleempje - waar we door het en masse binnenhalen van voornamelijk moslimmigranten te kampen hebben.
.
Men ziet telkens weer dezelfde modus operandi. De mainstreammedia zwijgt voornamelijk. Is het niet over de criminaliteit, verkrachtingen, eerwraak etc - dan doen ze het ook op dit gebied. Er moet namelijk een boodschap verkocht worden. islam en migratie zijn geweldig voor Europa.
.
Dokters waarschuwen al 12 jaar voor geïmporteerde ziektes.
.
"De doctor heeft een artikel geschreven waarin ze 20 ziektes noemt die de migranten met zich mee brengen. Ze onderstreept ook dat Amerika hier al voor is gewaarschuwd sinds 2005, maar dat nu vooral Merkel’s Duitsland een toonbeeld is geworden van de voorspelde gevolgen.
.
Om te beginnen: water pokken, cholera, knokkelkoorts, tuberculose, LEPRA, mazelen, malaria, meningokokkenziekte, hemorragische koorts, hepatitis, HIV/aids, paratyfus, rodehond, shigella, syfilis, tyfus, toxoplasmose, konijnenziekte, trichinose, kinkhoest, en vele schimmel en parasiet infecties.
.
Mazelen zijn volgens het artikel met 450% gestegen, hepatitis B 300%, schurft bijna 300%! HIV/AIDS is gestegen met 30%. Ook tuberculose zag een toename van 30%, maar dat zou in werkelijkheid nog hoger liggen dan de officiële cijfers aangeven. Het wordt stil gehouden om ontevredenheid over de migratie-toename te voorkomen. Extra verontrustend is dat meer dan 40% van de tuberculose gevallen een resistentie tegen medicatie vertonen. Knokkelkoorts is sinds 2014 met 25% gestegen.
.
pauwnieuws.nl/news/1097/doctors-waars...

Nehemia | 24-07-17 | 15:33

Ooit was het streven van Amnestie iets waar je achter kon staan. Hoe is het mogelijk dat zo'n club op de stoel van de imam is gaan zitten. De usefull predikers.
Ze hebben echt niet door dat ze daarmee de hele westeuropeese bevolking in de boeien slaan.
Je kunt de ontchoogeling en de hartverscheurende inzichten die ze over enige tijd genadeloos voor hun kiezen krijgen, nu al voor je zien.
Wensdenken is als een bodemloze put die eindigt in een zwart gat.

bodemloos | 24-07-17 | 15:31

Die "Er ‘bestaat geen dwang in religie’" combineert ook zo lekker met de doodstraf voor het afvallen van de islam in onder andere Saoedi-Arabië en Iran.
nl.wikipedia.org/wiki/Ridda

Peter_K | 24-07-17 | 15:31

De koran is geen geschiedenisboek. Het bevat niet allerlei feiten ofzo. Feit is wat er om ons heen aan de hand is. Moslims vermoorden andersdenkenden en behandelen vrouwen als vee.
.
Maar dat is vast niet de echte islam. Dat zijn de neppe moslims. We bepalen even wat echt is en wat niet, want anders past het niet in het plaatje van de wensdenkers.

bokkepruik | 24-07-17 | 15:27

Dit gaan ze terugzien in de donaties dit jaar. De mensen houden niet van nepnieuws.

accijnstoerist | 24-07-17 | 15:26

Als er een hypocriete tyfus organisatie is dan is het Amnesty wel. Heb collecte gelopen kaarsjes gebrand tot dat ik er achter was dat alles maar van één kant komt. Links.
Dan is het goed.

Het is net de NPO. Alles van een kant. En dan als motto : " Het nieuws van alle kanten ". Hypocrieter wordt het niet.

ristretto | 24-07-17 | 15:26

Juist een partij als Amnesty zou zich bewust moeten zijn van de ellende die zich afspeelt in islamitische landen.

Barkruk2 | 24-07-17 | 15:25

Je zou verwachten dat Nawal Mustafa, wiens ouders Mogadishu ontvlucht zijn nu bij AI werkt om FGM op de agenda te zetten. Maar nee hoor, behalve beroeps-moslim is ze ook beroeps-neger dus heeft ze een baantje op de afdeling 'racial profiling'. www.youtube.com/watch?v=o8V-YyiOdw0

PrinsesStoepje | 24-07-17 | 15:22

Het is zo langzamerhand een structureel verschijnsel geworden: alle linkse organisaties, de meeste opgericht in de jaren '70 en allemaal begonnen als luizen in de pels van de toenmalige gevestigde orde, zijn inmiddels zwaar geïnstitutionaliseerde, veelal gesubsidieerde instellingen geworden met een uit de hand lopende hoeveelheid overtollig lichaamsvet, en met hele legers dik betaalde beroepsdeugers wier autoriteit en morele superioriteit niet ter discussie staan in de linkse wereld. Die overigens nog altijd omvangrijker en taaier blijkt dan wenselijk, en die zijn tentakels tot in de haarvaten van elke westerse samenleving heeft zitten.

Al die linkse schreeuwclubjes van weleer, schuiven inmiddels aan aan de vergadertafels van regeringen en grote internationale super-gouvernementele organisaties. Ze heten 'niet-gouvernementeel' te zijn, terwijl ze tot aan hun oksels in de reedt zitten van talloze regeringen. Met andere woorden: met de titel 'niet-gouvernementeel' ontkennen ze hun werkelijke positie net zo hard & hypocriet als dat ze de realiteit ontkennen.

Al die clubs - Amnesty, Human Rights Watch, Milieudefensie, Greenpeace, om er slechts een paar te noemen - zijn momenteel met precies het omgekeerde bezig van waarmee ze bezig zouden moeten zijn; in plaats van de 'progressieve' krachten die ze zouden moeten zijn zijn ze ondersteuners en zelfs voorvechters geworden van regressieve krachten zoals bijvoorbeeld de islam. Deze organisaties noemen zich 'progressief'. Maar progressie = vooruitgang, wat veel van die clubs zich niet eens meer lijken te realiseren. Ze ondersteunen immers de islam, de grootste verspreider van stilstand & achterlijkheid ter wereld, en ze houden de vooruitgang tegen op het gebied van infrastructuur en wetenschap. Door o.a. de aanleg van meer & betere wegen en andere infrastructurele projecten tegen te houden, evenals wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van voedselproductie.

Al die zogenaamde NGO's zijn loodzware blokken aan het been geworden in de strijd tegen de verweking, de islaminsering en de verbullshitterisering van de westerse samenleving en ze staan werkelijke oplossingen van werkelijke problemen (die ze niet eens willen zien) in de weg.

Samen met de regeringen van veel westerse landen, zijn ze verworden tot de morele spookrijders op de snelweg der oplossingen. Een snelweg die bovendien lijdt aan ernstig achterstallig onderhoud.

Peter Emile | 24-07-17 | 15:22

Ik vraag me altijd af hoe die useful idiots zo dom e/o naief kunnen zijn.

Ok, ze sterven vanzelf uit, maar ze nemen in de manier waarop ze dat uitsterven realiseren het normale deel vd bevolking wel met zich mee.

Poekieman | 24-07-17 | 15:17

@ Heau even
Zo is het maar net. Veel te weinig mensen weten dit en vervallen in verwijzingen naar kruistochten, reformatie etc. Maar dit heeft niets met de essentie van het christelijk geloof en de levensloop van Jezus te maken, terwijl de islamitische jihad wel rechtstreeks terugslaat op de levensloop van Mohammed. Hooguit kun je zeggen dat de biografie van Mohammed een militante en vreedzame periode kent. Dat hij militant was is op zich niet erg wanneer je hem als een soort vrijheidsstrijder voor zijn bloedgroep ziet, dus als een legerleider. Het wordt wel erg wanneer je zo iemand gaat verheffen tot een spiritueel persoon in de lijn van Boeddha en Jezus.

Toninhocerezo | 24-07-17 | 15:16

Zoals we duidelijk op het plaatje in onderstaand artikel zien is Amnesty International nauw verweven met George Soros zijn Open Society netwerk. Ze willen duidelijk de mindset van de publieke opinie marineren met hun valse jubeljuichretoriek over de islam. We zien vooral heel veel ellende in Europa.Turkije en Saoedi Arabië heeft er ook niks aan gelegen gelaten om de islam waar het kan te verspreiden met de nodige pecunia.

'Soros-Sponsored Immigration Network Exposed In Italy'
www.zerohedge.com/news/2017-07-16/soro...

Nehemia | 24-07-17 | 15:15

"Heeft Amnesty een standpunt over de islam?
Nee, net zo min als over enige andere godsdienst."
Dat moet je maar durven zeggen, helemaal aan het eind van je apologie.

Schoorsteenveger | 24-07-17 | 15:14

Amnesty, Islam is terreur.
Het zijn gewoon zakken vullers al die clubjes die terreur goed keuren.

gerrit5042 | 24-07-17 | 15:10

Zitten er ook moslims in het hoofdbestuur van AI? ;)

Príncipe | 24-07-17 | 15:08

Amnesty is er altijd al op uit geweest om *schuldigen*! w.o. moordenaars, vrij te krijgen. Als je dat weet is dit verhaaltje over de islam gewoon meer van hetzelfde.

Lupuslupus | 24-07-17 | 15:07

Yep. Maar ze laten heel subtiel het tijdselement weg. Islam is vrede, klopt! Maar wel pas nadat de sahira geldig is, en niet eerder.

P.redgleuf | 24-07-17 | 15:06

Amnesty is een van de duidelijkste voorbeelden van een organisatie die begonnen is vanuit de beste bedoelingen en die verworden is tot een verdienmodel binnen een goede doelenindustrie. Zij staan in de top 10 van de "wegkijken om ons bestaansrecht (=geld) niet in gevaar te brengen". Andere organisaties die daar hoog scoren zijn VN (inclusief UNICEF, UNESCO), EU, Artsen zonder grenzen, Rode Kruis, Oxfam, WWF en nog vele honderden meer.

bergsbeklimmer | 24-07-17 | 15:06

Dr_Johnson | 24-07-17 | 14:51
Amnesty is wel degelijk vrij druk met Turkije aangezien hun Turkse directeur daar 1 van de velen is die op water en brood en brood is gezet...

Lood om oud ijzer | 24-07-17 | 15:02

Wie zegt dat dit niet geschreven is door een voor Amnesty werkende moslim broeder danwel zuster?

Ramsesz | 24-07-17 | 15:00

Soera 6:151 is een opsomming van de 10 geboden uit het christendom, 2:256 gaat over de vrijheid om een religie te kiezen en volgens alle islamtheologen klopt dit niet, omdat het in gaat tegen alle andere verzen dat je alleen moslim mag zijn en dit stuk dus "niet-linear" is en nooit los geciteerd mag worden (lol). Dit specifieke vers gaat dan ook over een jood die moslim wil worden(en dat mag volgens dit vers). Soera 5:8 : volg niet de onjuistheid van anderen. Dit staat in een soera over geloofsvastheid oftewel: als iemand anders ongelovig moet jij vasthouden aan je geloof(islam).
Conclusie: amnesty spreekt zichzelf voor een groot deel tegen en de enige positieve punten uit de koran zijn gerecycled uit de bijbel. Next.

breakingbed | 24-07-17 | 14:59

Dat sprookjesboek spreekt zichzelf net als anderen uit dezelfde categorie regelmatig tegen. Dat betekent echter niet dat een angstaanjagend groot deel van de volgelingen graag de wat hardere kant wenst te volgen en defacto juicht als er weer eens een kuffar , of nog beter, een jood de keel wordt doorgesneden.

Lood om oud ijzer | 24-07-17 | 14:57

Die mensen moeten maar eens de YouTube-colleges van Bill Warner gaan kijken. Kunnen ze nog wat leren.

zwarte_weduwe | 24-07-17 | 14:56

beschuitfluiter | 24-07-17 | 14:06 Deezja vú.
hallevvezool | 24-07-17 | 12:49

emmestie.
Lichtje, gevangen in prikkeldraad van gedachtenpolizei met een achtervang van haatvollen die niet schromen fysiek en terminaal te escaleren als het allemaal een tikkeltje te divers en inclusief dreigt te worden jegens andersgelovgen, spleetpiemeligen, - suelen van alle diverse geaardheden en andere populisten.

Community, Identity, Stability

hallevvezool | 24-07-17 | 14:55

Ik heb zo mijn lijstjes van zaken, organisaties, producten, partijen e.d. die ik boycot.
Emmerstie staat al een geruim aantal jaren onder de neomer terreurorganisatie bij mij te boek.
Kortom deze lui kan ik wel schieten.

Memek | 24-07-17 | 14:54

De kop van het artikel op De Correspondent "Deze jonge vrouw is moslima én feministe" zegt dus al alles. Want dat moet in de krant. Moslima én feministe! Dat het kan! Ik word zo moe van mensen die zeggen dat ze moslim(a) "zijn". Dat kan niet, je bent niks meer of minder dan een menselijk wezen. Homo Sapiens, dát ben je. Dat je gelooft in iets vind ik prima, er zijn ook mensen die geloven dat Elvis nog leeft of dat we allemaal gek zijn, die geloven in parallelle werelden of in geesten, schattebouten ik vind het állemaal prima. Uitsekend zelfs want ik ben dol op gekke mensen, dat geeft alles een beetje kleur. Maar houd alsjeblieft eens op met een religie die niets doet dan dood, verderf, marteling, terreur, haat, oorlog en verdeeldheid te prediken te bestempelen als 'vredelievend in de basis'. Of dat nu door Amnesty of welke hard deugende andere club geroepen word, i just do not care anymore. Als ze de kans krijgen, die kloodtzakken met hun religie van de vrede, dan zetten ze ons allemaal tegen de muur tenzij we ook 5x per dag naar het oosten gaan zitten huilen. Dat hele moslim gebeuren is een splijtzwam van jewelste in iedere vrije democratie en derhalve onwenselijk. Waarom wij dat verplicht moeten tolereren, met belastinggeld verplicht moeten faciliteren en waarom wij, als vrije wereld, ons permanent en in negatieve zin aan moeten passen aan die middeleeuwers is me een raadsel en kan tot nog toe ook geen enkele politicus of zelfbenoemde deugclub aan me uit leggen. Ik walg van die hoofddoeken, die baarden, die slenterende jurken op straat, altijd in zichzelf gekeerd, chagrijnig, verveeld, boos kijkend naar alles en iedereen. Wat draagt dat nou in godsnaam bij aan wat dan ook? Wat doet dat geloof nou voor goeds voor de maatschappij? Nada! Helemaal nada. Maar hey, we zullen tolerant zijn, we zullen slikken en we zullen, goedschiks maar inmiddels kwaadschiks, deze mensen en hun geloof van bloed en dood financieel onderhouden. Yes we must.

Dutchbeaurouge | 24-07-17 | 14:53

"terwijl ze daarnaast allemaal van die kekke rapportjes produceren over de mensenrechten wereldwijd, waarop werkelijk alle in meerderheid Islamitische landen er als hardvochtige kudtlanden zonder mensenrechten uitkomen. Iran, de Saoedi's. Indonesië: overal waar de achterlijke profeetverering de kop op steekt gaat het slecht met pers, vrouwen en hosmeaux."

Inderdaad, je zou verwachten dat Amnesty zijn handen meer dan vol had alleen al aan het Turkije van Erdogan, waar duizenden en nog eens duizenden mensen worden ontslagen en/of opgesloten op de vage verdenking aanhanger van Gulen te zijn, die vaag verdacht wordt het "brein" te zijn achter de mislukte staatsgreep. En dan heb je nog Iran, waar ze homo's ophangen aan hijskranen, Saoedi-Arabië, waar overspeligen en andere onverlaten nog regelmatig onthoofd worden, en een blogger dacht ik tot 1000 stokslagen is veroordeeld, en nog zo wat frisse theocratische heilstaten (Afghanistan dat wielrennende meisjes toch wel tegen alle wetten van de natuur en geboden van god in vindt gaan).

Dit sneue manifestje van Amnesty over hoe fantastisch dat geloof van de vrede wel niet is, is duidelijk geschreven voor een blanke, moderne, westerse, seculiere doelgroep. De meeste mensen zien natuurlijk ook wel wat er in bovengenoemde landen gebeurt en hoe die islamitische prachtleer in de praktijk uitpakt, zien ook hoe de voortgaande islamisering van Nederland gewoon doorgaat - nu al 1.000.000 moslims hier, and counting - zien ook hoe een substantieel deel van de muzelmanpopulatie zich afkeert van de westerse samenleving, dan wel het westen "haat", dan wel "handen en voeten" aan deze haat geeft door af te reizen naar het kalifaat (en nu weer in omgekeerde richting), dan wel aanslagen pleegt op ongelovigen in West Europa.

Steeds meer mensen vinden de massa-immigratie van met name moslims een heel slecht idee, en willen dat hun regeringen er een einde aan maakt. Dat vindt Amnesty "zielig" voor de moslims, en vandaar dat ze verzonnen hebben dat "wij" een beetje opgevoed dienen te worden. Ach, ze gaan hun gang maar, hoor, maar ze voeren wel een soort achterhoedegevecht, denk ik.

Dr_Johnson | 24-07-17 | 14:51

Amnesty.nl over islam = krompraat.

Der Paulie | 24-07-17 | 14:50

litebyte | 24-07-17 | 14:31
Het klopt dat het Oude Testament van de Bijbel ook niet altijd even vrolijke teksten kent. Echter heeft de Bijbel ook het Nieuwe Testament: De leer van Jezus. Deze heeft in de (meeste) Christelijke stromingen de boventoon. Het Oude Testament verhaalt over de geschiedenis van het Joodse volk, het Nieuwe Testament leert een Christen hoe te leven met anderen.
Uiteindelijk is de boodschap van Jezus er één van liefde, begrip en vergeving (of je er nou in gelooft of niet). De boodschap van Mohammed is heel anders.

Heau even | 24-07-17 | 14:50

Soros, de links profeet en joden verrader zegt in Antifa 13, vers 3 :" belieg en bedrieg de zwakken van geest en ze zullen voor je rennen, koop de intelligentsia om waar je kan, ze zullen kneedbaar zijn als marionetten, het werkvolk knechten en u de eeuwige rijkdom schenken ."

Castor12 | 24-07-17 | 14:50

Is amnesty opeens voor de doodstraf?
Over selectief met je principes omgaan gesproken.
Weer een club die zichzelf volstrekt belachelijk maakt op het dossier islam.

CynicalBastard | 24-07-17 | 14:49

Ik denk dat dit maar ten dele linkse verdwazing is; het zal eerder strategie zijn, en PR bestemd voor islamlanden. Men wil bij Amnesty elke schijn van vooringenomenheid tegen de islam vermijden. Eventuele kritiek op islamlanden kan dan niet worden gepareerd met de beschuldiging dat ze altijd al anti-islam waren. Bovendien kunnen ze, met dat selectieve winkelen in de Koran, argumenten voor humanitair gedrag aandragen bij islamitische rotregeringen. Die kunnen dat dan niet zonder meer afwijzen, want het staat toch in de Koran? Zo kan Amnesty onverdacht kritiek leveren.
Al die goede bedoelingen hebben natuurlijk ook bizarre gevolgen, zoals de hierboven afgedrukte stukjes.

JvanDeventer | 24-07-17 | 14:49

Mensen kunnen maar beter niet meer doneren aan amnesty.

Rest In Privacy | 24-07-17 | 14:48

ISLAM - VREDE ... Allahverdomme ...

En als jij iets anders durft te beweren, dan vermoorden we je.

Voila, moslimlogica!

James Lastig | 24-07-17 | 14:48

@ litebyte | 24-07-17 | 14:44

Krijsen dood geen onschuldige mensen. Ik heb liever een gristelijke relie gek tegenover me die veel onzin uitkraamt als een moslim gek met en bomgordel om.

FasiscovanJole | 24-07-17 | 14:47

@FasiscovanJole | 24-07-17 | 14:35

Dat ligt helemaal aan de moslim die je voor je hebt. Dat is het verschil tussen relifascisten en religieus beperkten.

Afgelopen zaterdag in Utrecht centrum nog zo'n idiote relifascist omringt door een aantal religieuse melaatsen horen krijsen dat jesus leeft en dat je naar de hel gaat als je niet volgens de bijbel leeft.

litebyte | 24-07-17 | 14:44

Zou heerlijk zijn als iemand dat even op camera komt toelichten. Wat een totale misser..

noerg | 24-07-17 | 14:44

-weggejorist-

TRUMP | 24-07-17 | 14:41

Grappig wel hoe de VOC mentaliteit er bij de haren bij wordt gesleept om aan te tonen dat de witte Nederlandse man een klootzak is maar als daden uit het verleden worden gebruikt om het kwaad van de islam aan te tonen dan vallen dat soort gevallen onder 'goede intentie, slechte uitvoerders' en moeten we niet iedereen over één kam scheren.

Johanvb | 24-07-17 | 14:41

Hitler hield van honden. Was hij lief???

Moeimaker | 24-07-17 | 14:38

Ja, overal waar de islam verschijnt wordt het één groot feest. De misdaad daalt, de terreur stopt, mannen en vrouwen ervaren eindelijk echte gelijkheid. Voedsel, vreugde, kennis en kunst worden onder iedereen verspreid en iedere woning, straat en stad komt, mits er moslims wonen, onder invloed van werkelijke vrede, welzijn en vooruitgang.
Wie dat niet ziet en ervaart zit vast in een of andere haatbubbel en begrijpt er niks van.

Poesmobiel | 24-07-17 | 14:38

Je moet je niet vergissen, er werken daar ook moslims, net als bij de VN. DAAROM krijgen we dit soort onzin voorgeschoteld. We moeten van deze gevaarlijke organisaties af, ze gaan in de toekomst onze vrijheid afpakken.

Lyin Ted | 24-07-17 | 14:37

Emmerstie is een Soros-toko. Het is een politiek instrument, getuige de aanstelling van Suzanne Nossel als directeur van Emmerstie USA. Deze mevrouw kwam rechtstreeks van de State Department als hulpje van Hillary Clinton. En gut, Emmerstie vond Syrië en Rusland maar niks. Hoe kan dat nou toch?
Die Nazarski is er één met vingers. Ik had eens een afspraak met 'm, eentje die die enkele dagen tevoren afzegde om twee van z'n mensen te sturen. "Ik ben niet de jusite persoon". Dan ben ik wel klaar met je. Maar goed, iemand anders wilde tóch erheen dus gingen we. Zit je daar tegenover één nieuwe vent en één onwillige voorlichter in driedelig pak. Driedelig pak bij Emmerstie. Geen interesse in 'privacy' en waarom zouden we? Inmiddels is privacy wel in het assortiment opgenomen.
Ik moet die club niet en zit vandaag naast iemand die er gewerkt heeft. Hij vertelde me vanochtend hoe er in dat grachtenpand wordt neergekeken op de lagere werknemers. Links en elitair.

wingload | 24-07-17 | 14:37

De Koran kent het concept van abrogatie, wat betekent dat laat geopenbaarde verzen voorrang hebben over vroeg geopenbaarde verzen als ze tegenstrijdig met elkaar zijn. Zie Ayat 2:106 en de traditie rond de duivelsverzen (Ishaq - p.239). Laat nou net de meest gewelddadige en onverdraagzame Surah de laatste Surah zijn: Surah 9. Onnozele en naïeve Moslims proberen deze barbaarse teksten weg te wuiven met het excuus: "die verzen zijn alleen bedoeld voor tijden van oorlog!". Helaas laten de Hadith, Tafsir en Sirat zien dat Surah 9 in zijn geheel geopenbaard is in tijden van vrede, namelijk nadat Muhammad zijn laatste vijanden in Arabië had verslagen. De geschiedenis bevestigt dat de volmaakte Islam gewelddadig en imperialistisch is: direct na Mohammad's dood veroverden de khaliefen Abu Bakr, Omar, Uthman en Ali zonder provocatie de halve wereld. Deze khaliefen hadden decennia met Mohammad opgetrokken en gevochten. Als iemand de ware Islam kende, dan waren zij het wel.

stampertje85 | 24-07-17 | 14:37

@ litebyte | 24-07-17 | 14:31

Over de bijbel kan ik genoeg van zulke teksten opdreunen! Er is wel een verschil. Als ik in de katholieke kerk ga verkondigen dat de bijbel een sprookjesboek is, dan krijg ik toch iets andere reacties vergeleken met in een moskee vertellen dat de Koran een sprookjesboek is.....

FasiscovanJole | 24-07-17 | 14:35

Net zoals de Nazi's de rest van de wereld alleen maar wat normen en waarden (zij het ietwat hardhandig) probeerden bij te brengen, aldus de kromme redenatietechnieken van Amnesty International.

Kapitein Stijlvol | 24-07-17 | 14:32

@FasiscovanJole | 24-07-17 | 14:27

Vergelijkbare relifascistische uitspraken vindt u ook in de bijbel... maar u moet het natuurlijk niet zo interpreteren ... LOL.

litebyte | 24-07-17 | 14:31

Amnesty keurt hiermee de doodstraf goed. 'De straf mag nooit zwaarder zijn dan het gepleegde misdrijf',volgens de koran en dat is vrede Dus stop het gezeur tegen fabrikanten ,zoals Hospira, van dodelijke injectievloeistof en staten in de VS.

arlen | 24-07-17 | 14:29

De islam is onderdrukking en of oorlog. Het is sinds de oprichting nooit anders geweest. Ik vraag me toch echt af welke bril die linkse huppelkutjes opzetten als ze naar de islam kijken. Roze bril? Wegkijk bril? Man man man...

Wasbakplasser | 24-07-17 | 14:29

"De menselijke neiging tot het goede wordt ondersteund door geloof en godsbesef. De neiging tot het kwade wordt daarentegen gevoed door het ontkennen van hogere waarden..."

... en daar sta je als AI achter?
Ik verbied mijn kinderen om ook nog maar iets te doneren dan wel te doen voor Amnesty International.

litebyte | 24-07-17 | 14:29

quran.com/4/89

"But if they turn away, then seize them and kill them wherever you find them and take not from among them any ally or helper."

Oh, hier staat toch iets anders?

FasiscovanJole | 24-07-17 | 14:27

Over voor de duidelijkheid over de Koran:
.
De hoofdstukken/soera's van de koran staan niet in chonologische volgorde.
.
In de vroege mekkaversen was Mo nog een redlijk bedaarde prediker, en waren zijn uitspraken redelijk vredig.
.
Ten tijde van de late Medinaversen was hij een krijgsheer en waren zijn uitspraken dus ook erg geweldadig.
.
Hierdoor bevat de Koran veel tegenstrijdigheden, maar het is intrinsiek aan de islam (want staat in de koran) dat nieuwe versen oude vervangen.
.
Dus als een oude vers zegt dat je aardig moet zijn tegen de ongelovige, en een nieuwe dat je zijn kop moet afhakken, zijn vrouw en kinderen tot slaaf moet maken en zijn dochter moet verkrachten, dan mag je 1 keer raden wat een goede moslim moet doen.

quantumcollider | 24-07-17 | 14:27

ex-moslims.nl that is.

Aristotalloss | 24-07-17 | 14:21

Zijn de dissidenten zijn op, of zijn de donaties opv vluchtelingenflauwekul beter?

van heinde en verre | 24-07-17 | 14:21

Amnesty zal ook wel al overgenomen zijn door haatbaarden, hoofddoeken en onderdanige dhimmies.

sinar2 | 24-07-17 | 14:20

-weggejorist-

Aristotalloss | 24-07-17 | 14:20

Maar wat staat er dan in 'o.a. die volgende soera's'? Zal me niets verbazen als dat ook nog eens de plank helemaal misslaat.

très cool | 24-07-17 | 14:19

-weggejorist-

De_ontwarrende_man | 24-07-17 | 14:17

Misschien moet het deugvolk-wat-niet-deugt eens leren de koran te interpreteren in de geest van het boekje en de geschiedenis van Mohammed. Dan leren ze ook hoe Mohammed van verdraagzaam naar haatvol afgleed en dan leert men ook dat de laatste verzen eerdere verzen overrulen (waarbij de volgorde van de verzen niet chronologisch qua tijdgebonden is).

De_ontwarrende_man | 24-07-17 | 14:17

Zullen deze mensen nu echt bij hun volle verstand bezig zijn de samenleving kapot te maken of zijn ze echt gehersenspoeld?
Ik kan het echt niet geloven dat mensen totaal niet kunnen zien dat ze zo verkeerd bezig zijn.

Of ligt het soms aan mij en ben ik in de war?

Kan iemand mij dit uitleggen?

Drefbon | 24-07-17 | 14:17

-weggejorist-

De_ontwarrende_man | 24-07-17 | 14:17

-weggejorist-

De_ontwarrende_man | 24-07-17 | 14:17

De echte rot is het feit dat het feitelijk gaat om hun eigen kekke baantje te behouden. Lekker hip doen, zogenaamd internationaal bezig zijn, positief denken, vrienden overal, en zich afzetten tegen de maatschappij en de werkelijkheid. Top! En gesubsidieerd. Als ik kijk hoeveel hun baas verdient per maand weet ik genoeg.

070 | 24-07-17 | 14:17

Sjees, wat stuitend naief,
en een gotspe tav de nabestaanden
van terrorisme slachtoffers.

hotmint | 24-07-17 | 14:16

"dit soort psychotische zelfbegoocheling"? een psychose overkomt je. dat kun je nooit aktief zelf oproepen of genereren.

Stax-forever | 24-07-17 | 14:14

Tis toch algemeen bekend dat deze godsdienst uit is op het doden van niet gelovigen ? en dat die Mohammed een gore pedo was ?

FrankOngerust | 24-07-17 | 14:14

Men mag niet doden behalve na een 'wettig proces'. Goh, en vertel eens, Amnesty. Welke wet zou hier toch bedoeld worden? Welke wet zouden moslims accepteren?

marcoplarco | 24-07-17 | 14:12

Hmm... van een reflectant wordt al verwacht dat ie aan feiten onderzoek doet, maar eh, een gesubsidieerde installing als Amnesty kan gewoon ongefundeerde zaken als feiten presenteren.

Príncipe | 24-07-17 | 14:12

Kut Corrie. Paywall. Kut islam. Haatwall.

Nivelleermarionet | 24-07-17 | 14:11

Het wordt wel steeds zichtbaarder: Neder-dramlims die onze samenleving moedwillig ontwrichten.

de Voorzittert | 24-07-17 | 14:10

NGO
Next..

marcoplarco | 24-07-17 | 14:09

Goh, Amnesty ongeloofwaardig. Verwacht je niet.

Rollins | 24-07-17 | 14:07

Amnesty == George Soros == Evil

beschuitfluiter | 24-07-17 | 14:06

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl