Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Kewl! Politie zet drones in tegen krakers

dronerustuit.jpgDe ontruiming van een aantal Amsterdamse kraakpanden is voorspoedig verlopen. Dat weten we omdat de krakers zoals gewoonlijk moord en brand schreeuwen. Waarom het zo lekker ging? De politie heeft een nieuw speeltje, high tech drones. Vliegende camera's, vtol-ulv's of geeft het maar een naam. Vanwege laaghangende bewolking konden de helikopters niet vliegen, dus besloot de politie maar tot de inzet van een droneleger. Dope shit. Dat gaan wij dus ook maar eens kopen. Op Flickr nog wat foto's. Huilende krakers die die dingen een grove privacyschending vinden, vind je op Indymedia. En volgens de politie zijn de drones 'een prima middel'.

Reaguursels

Inloggen

let wel in de buidel tast, hier, Geen Stijl incluis.

campion | 21-02-08 | 14:27

Bijzonder jammer was dat zijn exorbitante levensstijl hem noopte om uitverkoop te houden en zich voor het karretje te laten spannen van de vastgoedmafia, dezelfde die zijn partij tot een open inrichting maakte en die nu in de buidel tast om via een anti-krakersoffensief er een kraakverbod door te laten jassen, omdat men wel weet dat de dwalende politiek de oren laat hangen naar het hysterisch gejank van de fleauxjes, de Tamara's en co.

campion | 21-02-08 | 14:27

Tuurlijk, politiek. Maar het soort persoonlijke kleinzieligheid, frust, hysterie en ongefundeerd smaden en liegen in de hoop dat er wat blijft hangen, kortom, algehele stijlloosheid was hem wezensvreemd.

campion | 21-02-08 | 14:17

Natasha,

Wat verfoeide Pim Fortuyn ook weer? Was dat niet die linkse kerk, waaronder de SP, waartoe jij behoort?

Peter Siebelt | 21-02-08 | 08:50

Eventjes nalezen in de puinhopen van paars, schat, je verdraait zelf bewust of onbewust de zaak. Fortuyn's idee ging nog ietsje verder dan, zoals Tamara beweert, slechts deze 'asielzoekers'. Hij was nl voor een generaal pardon voor álle ILLEGALEN (Die hier langer dan 5 jaar waren en goed NL spraken idd. En zo verder genoemde criteria, maar ik kan moeilijk overal een verhandeling van maken en alle ins en outs bij zetten).

Maar goed, Siebelt en Tamaar kunnen wel doorrazen over 26000gezichten en het generaal pardon en het langzaam weer brengen op hun stokpaardjes van het Algemeen Groot Links Complot, maar dat is allemaal omtrekkende beweging en afleiding van het niet kunnen krijgen van hun gelijk met losse flodders en beschuldiging waarbij zelfs mijn familie in de derde generatie het moet ontgelden, op basis van....? Ja, wat rechtvaardigd dit nu eigenlijk?

Siebelt beschuldigd mij (behalve van brandbommen gooien natuurlijk) van zíjn vragen niet beantwoorden, van desinformatie verspreiden, van schelden, van nog zo wat dingen die toch heus vooral door hijzelf gebezigd worden, met in zijn kielzog Tamara (en fauxje natuurlijk).

Op basis van wat? Verschillen van inzicht. Andere meningen. Binnen het kader van onze democratie en rechtsstaat. Tamara, je schrijft op je website dat je 'sinds 2000 geinteresseerd bent in politiek'. Daarvoor stond je paardenhoeven uit te krabben en naar racewagens te kijken. Niks mis mee.
Maar in dat jaar zat ik gezellig te discussieren en na te borrelen met Pim Fortuyn bij RTL en kwam hij zodoende -omdat dat daar mijn toenmalige uitgever bij was- bij de gerenomeerde (linkse) uitgeverij Van Gennep voor zijn boek over zijn droomkabinet. Ik was het in weinig met hem eens, maar vond het een boeiend en orgineel denkend mens.

We kunnen allerlei speculaties loslaten op wat Pim Fortuyn zou doen of zeggen in het huidig tijdsgewricht. Tragisch genoeg hebben we dat niet kunnen meemaken, omdat hij vermoord werd -en voor de moordenaar en zijn onbegrijpelijke handelen heb ik totaal geen sympathie en die hoorde, in tegenstelling tot wat Siebelt met zijn informatievervuiling probeert te insinueren, niet tot mijn vrienden- of zelfs maar kennisenkring- en omdat zijn 'gedachtengoed' zoals dat sindsdien heet, op de bekende wijze verkwanselt is door allerlei opportunisten, dwaallichten en regelrechte waanzinnigen. Waaronder jullie.

campion | 21-02-08 | 07:45

Dat Natasha de feiten graag in haar eigen straatje verdraait blijkt ook wel weer uit haar bewering dat Fortuyn vóór een generaal pardon zou zijn geweest. Ze doet net of hij het zo'n goed idee vond, terwijl hij er keiharde eisen tegenover stelde! Beide 'kanten' moesten dus water bij de wijn doen. Hij was bereid in te stemmen met een generaal pardon voor asielzoekers die langer dan 5 jaar in Nederland waren en goed Nederlands spraken, wanneer er een zeer streng asielbeleid zou komen en gezinshereniging ontmoedigd zou worden. Hij noemde het: "gelijk oversteken". Geen streng asielbeleid? Dan ook geen generaal pardon.

Robin Hood | 21-02-08 | 00:04

Natasha, kijk hier hebben we weer zo’n fraai stukje informatievervuiling.

De uitzetting van asielzoekers werd een gebed zonder eind omdat geflipte figuren, waaronder de door je genoemde 160 Nederlandse televisie en filmmakers, evenzoveel auteurs, journalisten politici en aanhangsel s zoals jij de zaak constant dwarsboomden. Hierdoor ontstonden de door jouw zogenaamde ingeburgerde gezinnen, in Nederland geboren danwel opgegroeide kinderen. Om nog maar helemaal te zwijgen over de huidige staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat, mevrouw Tineke Huizinga-Heringa, die niet alleen in het Comité van Aanbeveling van het project zat, maar ook al jaren deel uitmaakte van de dik gesubsidieerde asielindustrie.

Als Pim Fortuyn nog leefde zou hij waarschijnlijk tegen je zeggen: 'Ach mens ga toch koken.'

Peter Siebelt | 20-02-08 | 22:56

@campion 20-02-08 @ 22:43
Nog geen tijd. En als ik het wel had ging ik NU slapen. Enjoy.

Nonnes | 20-02-08 | 22:52

@Campion: Dat zou óók een oplossing kunnen zijn, maar het kan goedkoper. De rechters kunnen blijven zitten als ze een wet in handen geeft die wat ik eerder schreef als enige optie geeft ter bestraffing. Kom op, dat weet u net zo goed als ik. Ik denk dat er in het geval van 26000 gezichten niet al te veel gegrepen moet worden naar het afnemen van het stemrecht. Daar waar het individuen betreft die zich bezig houden met het 'laten wortelen van de Islam in Nederland' zal dit een probaat middel blijken. Daar waar het mensen betreft met een dubbele nationaliteit krijgt deportatie uiteraard de voorkeur! Maar dat spreekt voor zich. U probeert het steeds terug te brengen op 26000 gezichten, maar waarom? Ik heb dat slechts aangegeven ter illustratie van waarom u in aanmerking zou moeten komen voor wat ik voorstel. Ik wil best van u aannemen dat u en de uwen goedwillende filmmakers om de tuin heeft geleid! Overigens neem ik u de nazipraktijken-kaart niet kwalijk, die gebruik ik zelf ook met enige regelmaat. Zo ziet u maar weer dat die verheven toon nergens voor nodig is!!!!!!!!!!!!!!

Fleauxe | 20-02-08 | 22:51

hé nonnes trusten, er is net een goeie film begonnen op rtl 5 ghost world

campion | 20-02-08 | 22:43

Trusten.

Nonnes | 20-02-08 | 22:42

Zo lekker slapen en gezond weer op

campion | 20-02-08 | 22:39

Met een beetje geluk kunnen we de maatschappij zo rustig krijgen dat mensen gewoon doodgespoten worden wegens het dragen van geitewollensokken en posters plakken. Weldadig en gezellig zou het vast zijn, denkt u niet? Maar als u zo denkt, schrapt u dan het woord 'vrijheid' even uit uw vocabulaire, zeker in combinatie met 'meningsuiting'?

campion | 20-02-08 | 22:37

Ik loop helemaal niet vast.
oké. Aan de rechter om te bepalen. Aha. En u denkt dat een rechter van zins is om medewerkers aan het pardon-boekjes en dergelijke wegens onruststoken te veroordelen en dan 'het stemrecht te ontnemen?'. Is dat trouwens de minimum of de maxium straf waar u van rept.
Of zullen we eerst alle rechters ontslaan, de wet veranderen en dán voortvarend aan de slag gaan?

campion | 20-02-08 | 22:33

Nou dat leek me duidelijk. Wie de rechtsstaat wenst te ondermijnen en/of wie in geld of natura bijdraagt aan het tot stand komen hiervan. Dat is nog altijd aan de rechter om dat te bepalen, maar met minimumstraffen en strengere straffen is dat proces wel te sturen. Waar loopt u vast?

Fleauxe | 20-02-08 | 22:29

ik geef constant antwoord, ik ben waarschijnlijk de enige die u te woord staat, zozeer dat u het niet meer herkent. Geeft U eens antwoord, wie gaat bepalen wie tot de verstoorders van de rechtsorde (door het uitdragen van hun meningen of overtuigingen) hoort?

campion | 20-02-08 | 22:21

@campion: Ik zou zeggen, iedereen die de rechtsorde verstoort. Zo goed genoeg? Ik kom hier overigens niet om mijn esthetische kwaliteiten te etaleren, maar dank voor uw tip. Ik denk erover na en veeg mijn reet ermee af! Vragen, vragen en nog eens vragen... Een antwoord? Nee dat geeft ons übermensch niet, niet zonder opa zo blijkt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fleauxe | 20-02-08 | 22:17

In mijn grenzeloze optimisme zou ik geneigd zijn te denken dat fleauxe hier een briljante hyena-parodie van deze of gene betreft, ik vrees echter een authentieke oprechte mening.

campion | 20-02-08 | 22:13

Zal ik doen. Wie bepaalt en op basis waarvan of iemand een tot het door u aangemerkte 'gespuis' behoort? U? Een volkstribunaal? Een door rechts-geaarde patriotten op te richten geheime politie?

Ik kan me trouwens voorstellen dat u regelmatig op de 'vorm' aangesproken wordt. Kunt u ook een zin schrijven zonder er een pedante uitroepteken achter te zetten? Het doet uw betogen er niet evenwichtiger uitzien.

campion | 20-02-08 | 22:07

@Campion: Ik ben zeerzeker voor die vrijheid! Alleen na 26000 is wel duidelijk vast komen te staan dat het niet de zieligste gezichten waren als u en uwen ons moest doen geloven. Dat kan nog door de beugel, maar als er dan ook nog eens oorlogsmisdadigers tussen zitten, shame on you! Dan concludeer ik maar even dat sommigen tegen hun eigen uitingsdrang moeten worden beschermd. U doet het voorkomen alsof ik ervoor zou terugschrikken 160 mensen het stemrecht te ontnemen maar dat is een misrekening uwerzijds. In mijn optiek heeft Nederland nu rust, stabiliteit en een gevoel vanveiligheid nodig! Oproerkraaiers, fundamentalisten en ander gespuis, waar u zich toe aangesproken zult voelen, zijn hier even niet nodig. Ze kunnen het land verlaten of bemoeien zich even in stilte met niets. Dat noem ik in het landsbelang, u zult het anders zien. Mijn gescheld op u komt voort uit mijn aversie jegens mensen die de waarheid niet onder ogen willen komen omwille van het eigen gelijk. Dat maakt het verwerpelijk! Laat daar nou eens uw licht over schijnen!

Fleauxe | 20-02-08 | 21:59

Maken jullie er een estafette van?

campion | 20-02-08 | 21:04

Tuuterdetuut, daar is Tamara weer. Discussie al gevoerd. Discussie ten einde. oh, Pim Fortuyn was ook voor een generaal pardon. Had zeker ook zijn stemrecht moeten verliezen.

campion | 20-02-08 | 21:00

Guttegut, wat zijn al die arme asielzoekertjes toch zielig! Ze misbruiken jarenlang onze gastvrijheid, krijgen keer op keer te horen dat ze geen recht hebben op een verblijfsvergunning, vinden toch elke keer weer een excuus om het nog eens te proberen en daarna zijn ze hier zo lang en zo vreselijk zielig dat ze als beloning voor het jarenlang misbruiken van onze gastvrijheid en vanwege het eindeloze procedurestapelen op kosten van de Nederlandse belastingbetaler als cadeautje tóch in Nederland mogen blijven en op de koop toe ook nog eens hun halve familie over kunnen laten komen.
Hoe onménselijk zou het wel niet zijn om hen uit te wijzen?!

Robin Hood | 20-02-08 | 20:51

Zo, inderdaad eerst de vorm idd. stel ik jou weer de vraag, vanwaar die aggressie en dat gescheld 'trut'. Ken je mij? Dan nu de inhoud. Waarom meent u bij mij te moeten zijn met uw vraag over heulen met de verkondigers der onverdraagzaamheid? Ik neem aan dat u er de islam mee bedoelt. Heul ik ook maar waar dan ook met de islam of de islamisten? Ik verwijs u met uw vraag door naar diegenen die er wel heulen met de islam. Ik hoor daar iig niet bij. Integendeel.

Zo en nu een antwoord op wat voor een 'vraag' door moest gaan.

26000: Ik was voor het generaal pardon, omdat het asielzoekers oude regeling betrof, waarvan wat het asielverhaal ook was, de uitzetting een onmogelijkheid en een gebed zonder eind zou zijn, vooral waar het ingeburgerde gezinnen, in Nederland geboren danwel opgegroeide kinderen betrof, enz. Vandaar ook dat ik -met een dergelijk voorbeeld- een bijdrage leverde aan het boekje 26000 gezichten. Als u werkelijk vindt dat eenieder voor wie dat geldt, het stemrecht ontnomen moet worden, dan wilt u deze 'uitbreiding van het predikaat staatsgevaarlijk' dus voor zo'n 160 Nederlandse televisie en filmmakers, evenzoveel auteurs en journalisten en politici, waaronder de huidige staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat, mevrouw Tineke Huizinga-Heringa, die in het Comité van Aanbeveling van het project zat, toch bepaald geen linkse tante. En u zegt voor vrijheid van meningsuiting te zijn?

campion | 20-02-08 | 20:36

@Campion: Dat doe je per definitie niet trut, anders had je wel eens even fatsoenlijk aangegeven waar IK fout zit jegens jou. Vroeg ik je net al, maar dat laten we maar even buiten beschouwing! Laat ik je dan eens eens als mens beschouwen en serieus nemen. Dan zou ik je kunnen vragen, wat is er met het échte links gebeurd? Waarom heulen ze nu met de verkondigers der onverdraagzaamheid? Maar dan ga jij weer in op de vorm, zo als je gelijkgestemden dat ook altijd doen! Wees maar goed bang voor die inhoud, want als je daarover met Fleauxe in debat moet verlies je het. Mark my words!

Fleauxe | 20-02-08 | 20:12

hoezo het? Als je het niet als mens beschouwd, waarom zou het dan met jou in discussie gaan?

campion | 20-02-08 | 20:08

@Champion: 26000 goede redenen om dat aan te nemen dan wel wettig en overtuigend genoeg om aan te nemen dat je intentie was; het laten doen verblijven van deze lieden op Nederlands grondgebied voor onbeperkte periode. Daarmee is de veiligheid van de staat in gevaar gebracht, dat mag nooit meer voorkomen. Nu eens een vraag aan het. Heeft het wel eens moeite met de slachtoffers die het maakt, of heeft het niet zo veel last van medemenselijkheid?

Fleauxe | 20-02-08 | 20:06

@Fleauxe 20-02-08 @ 19:37 Ontnemen van het stemrecht. Ach zo. Interessante gedachte. Maar, in het opplakken van het, zij het dan opgerekte predikaat 'staatsgevaarlijk', waar baseer je je eigenlijk op bij het 'duidelijk medewerking gegeven aan het huisvesten van staatsgevaarlijke lieden'. Op je eksteroog?

campion | 20-02-08 | 20:00

@Campion: Dat mag je vragen! Ik ben er een voorstander van een verbreding van het begrip staatsgevaarlijk en het oprekken van de straffen hiervan! Je hebt duidelijk medewerking gegeven aan het huisvesten van staatsgevaarlijke lieden in ons land en hierop kan wat mij betreft maar één straf staan. Ontneming van het stemrecht!

Fleauxe | 20-02-08 | 19:37

Goh, Sieb en Tamara, van je makkers moet je het maar hebben.

campion | 20-02-08 | 19:31

@Fleauxe 20-02-08 @ 19:26 Hoe dacht je die hindernis te beslechten, als ik vragen mag?

campion | 20-02-08 | 19:29

Also Sprach The Voice of Reason.

campion | 20-02-08 | 19:28

@Campion: Wie zijn ze? Ze zitten bij de PVDA! Niet op de 'ze'-bestaan-niet-tour gaan klein onderkruipsel dat je bent! Ik wist helemaal niet dat je bij die 26.000 gezichten betrokken was! Daar zat een piloot tussen die mensen levend uit het vliegtuig geknikkerd had! Mijn bewijs is geleverd, CAMPION HEULT MET OORLOGSMISDADIGERS! Welnu, niet onbegrijpelijk, het is je voorland. Wie zijn ze? Ze zitten bij de IS (internationale socialisten) daar praten ze over wie er dood moet. Waaronder Pim Fortuyn, die sprak niet meer naar hun straatje, heb je goed gezien. Was die opmerking over Fortuyn een waarschuwing van je? Denk zoals wij of sterf! Je zal het wel van je opa geleerd hebben. Toch heb ik begrip voor je vraag. Jij hebt geen baat bij een discussie over dat wat je inhoudelijk aanhangt, dan val je door de mand, en aanschouwt men de ware geweldenaar die in je schuilt! Als ik één ding zeker weet, en dan ook echt hééél erg zeker is het wel dat jij een walgelijk mens bent! Mijn medeleven gaat uit naar de slachtoffers die je hebt gemaakt. En dan geen fictieve hé, in de zin van als Wilders z'n zin krijgt nou dan..... Zoals jullie retoriek dan weer fijn klinkt Dit gaat over ECHTE mensen die daadwerkelijk zijn getekend voor het leven omdat jij en je idealen samen zo lekker geyl kunnen worden... Ik walg van het idee dat jij bestaat, je bent niet meer dan een te nemen hindernis op weg naar vrede!

Fleauxe | 20-02-08 | 19:26


hier dus al een van je befaamde omdraaiingen:

wie is dat figuur die onmiddellijk op internet verschijnt om andersdenkenden met schelden en informatievervuilende berichten de mond te snoeren?

volgens mij is dit allemaal begonnen toen ik zwaar maakte tegen het onderschrift hier op GS van een filmpje, hierboven nog ergens geciteerd, dat repte van 'sterf toch gauw' en 'bungel aan de hoogste boom'. Dat soort schelden of mondsnoerderij zul je van mij toch echt nergens terugvinden. En wat informatievervuiling betreft, wil je volhouden dat ik ooit de letterlijke zin 'Ik vind Volkert een aardige jongen' zoals jij beweerde, heb uitgesproken?

campion | 20-02-08 | 19:17

@Peter Siebelt 20-02-08 @ 18:57 Wie zijn 'jullie' nou, Peter Siebelt, wat is nou toch dat enorme, allesomvattende 'jullie' ? Links in het algemeen?
Ik op schoot bij Ed van Thijn?

campion | 20-02-08 | 19:12

Nou integendeel, uit het feit dat ik de moeite neem om je van repliek te dienen (en dat bij Keesje al in den treure gedaan heb) blijkt al wel, ik heb dus niets te verbergen of te verstoppen. Er is niets wat het daglicht niet kan verdragen. Het procedé van je onderzoek is om me te stalken met onzinnige non-vragen en vooral heel veel losse flodders, die, als ik er keurig antwoord of verduidelijking op gegeven heb, je weer laat voor wat ze zijn en dan weer iets nieuws, of een herhaling van een van je stokpaardjes of hier en daar een moedwillige leugen of verdraaiing, bij uit de hoge hoed tovert, voorzien van verdachtmakingen in het wilde weg, waarbij je beschuldigingen van bommen en moord of andere zaken waarbij Lucifer zelve verbleekt niet schuwt. Je hoeft tenslotte niet werkelijk iets aan te tonen, je hoeft ook niet werkelijk iets hard te maken. Althans tot nu toe. Dat, denk jij, zal het kuddetje hyena's dat je in je kielzog hebt lopen tenslotte worst wezen. Koppen moeten er rollen, linkse koppen, en dat is dus kun je het net zo goed aan elkaar associeren met het weinige dat er blijft hangen van je aantijgingen, verdachtmakingen verpakt in een saus van algemene anti-linkse beschuldigingen.
Your barking up the wrong tree. Maar ga je dolle portret toch vooral schrijven en sla vooral de plank zo ver mogelijk mis als je kunt.
Je wordt al een stuk minder serieus genomen dan voorheen, omdat je eigenlijk niks kunt, maar als je met mij als inzet helemaal je eigen graf wilt graven, vooral door je eigen publiek en afzetmarkt te zeer te minachten, ga vooral je gang.

campion | 20-02-08 | 19:09

Natasha, truuk mislukt.
Juist omdat Pim Fortuyn jullie verfoeilijkende agenda door en door kende wist hij hoe vernietigend die was en hoe hij jullie moest bestrijden.

Peter Siebelt | 20-02-08 | 18:57

Natasha, het doel is heel eenvoudig. Want de vraag is: wie is dat figuur die onmiddellijk op internet verschijnt om andersdenkenden met schelden en informatievervuilende berichten de mond te snoeren.

Ken je tegenstander, ken zijn/haar achtergronden zijn/haar handelswijze, zijn/haar netwerken, zijn/haar financiers.

Zoals toegezegd ben ik een profiel van je aan het schrijven om aan een breed publiek - waaronder toekomstige slachtoffers van je aanvallen - te laten weten met wie ze te maken hebben/krijgen.

Je maakt deel uit van wereld die al jarenlang ons land aan gort helpt met hun waanideeën. Neem bijvoorbeeld je betrokkenheid bij de 26.000 gezichten, een activiteit die in belangrijke mate geleid heeft tot het Generaal Pardon. Een activiteit die onze maatschappij opzadelt met een enorm probleem. Maar daar heb jij scheid aan, want in jouw boerderijtje in Balkbrug zul je niet een of twee van die 26.000 gezichten (die overigens het drievoud worden in het kader van gezinshereniging) vinden. Ben je gek, daar zadel je de maatschappij mee op. Wat kan jou of Jantje Marijnissen, of zijn capo Hans van Heijningen dat schelen.

Nee, laat daar die gek van een Nederlandse belastingbetaler maar voor opdraven.

In mijn ogen zijn jullie een stelletje vernietigende rode houtwormen, en om die te bestijden moet je gedegen onderzoek doen, zoeken naar een effectief bestrijdingsmiddel.

En een van die middelen is internet en dat zit jullie ontzettend dwars. Daar hebben jullie tot nu toe nog geen controle op en moeten figuren zoals jij als een soort gedankenpolizei alvast proberen het een en ander te stoppen. Maar helaas voor jullie kliek, langzamerhand komt er een beweging op gang die dit niet meer pikt. Die jullie met je eigen methoden en tactieken gaan aanpakken, de das om gaan doen.

Peter Siebelt | 20-02-08 | 18:54

Mag ik dhr Siebelt, dinges Fleauxe, en Tamara er op wijzen dat veel langer dan mijn grootvader voor JM en VN gewerkt heeft, óf ik kraker ben geweest, uw aller voorbeeld dhr Pim Fortuyn universitair docent marxistische sociologie en eerst CPN sympatisant en daarna PVDA-lid is geweest? Dus waar hebben we het eigenlijk over?

campion | 20-02-08 | 18:33

Ik vind t wel grappig, die drones :P

DeToerist | 20-02-08 | 18:28

[stellen]

campion | 20-02-08 | 18:27

Voor zover ik weet namen Schmidt en G. Ruygers het blad op een gegeven moment over, maar waren ze niet de oprichters. Maar van dat blad weet ik weinig. Alleen dat het later 'opgenomen' is in VN. Wat de signatuur ervan ook was, ik ken -niet dat het er toe doet- van haver tot gort de meningen en, voor zover aanwezig, signatuur van mijn grootvader. Noch van Mao noch van Lenin of Stalin of wat voor vorm van communisme moest hij iets hebben.
En verder was het gewoon een aimabel, erudiet, beschaafd mens, waarvan ieder die ooit iets met hem te maken heeft gehad, voor zover nog onder de levenden, dat als iets hem kende, het precies, feitelijk, eerlijk schrijven was, over allerlei onderwerpen, zelden of nooit politiek. Mag ik vragen welk doel dit eigenlijk allemaal dient? Ik ga jou toch ook geen suggestieve vragen over je familie?

campion | 20-02-08 | 18:26

Geweldig voor wat target practice rofl snipe

AEON! | 20-02-08 | 17:58

Natasha,

Nee, ik vergis me niet. Je inforamtievervuilende taktiek werkt niet. Ik zou de papieren van je opa nog maar een goed nakijken. Ten eerste was de politieke kleur van het blad ‘Je maintiendrai’ zo rood als een kreeft . Na de oorlog wilden de betrokkenen van Nederland een socialistische heilstaat maken. Twee van zijn belangrijkste redacteuren, Schmidt en G. Ruygers, noemde het blad 'personalistisch socialisme'.

Tot nu toe kan ik je opa niet vinden in de analen van Je maintiendrai. Wat deed hij, het blad verspreiden of iets dergelijks?

Ook de ‘goede vriend’ van je opa, Mathieu Smedts, behoorde tot de rode garde en wist de kerken uitstekend uit te buiten voor zijn politieke boodschap. Lees zijn boek `een weerbarstig Katholiek'. Aan dit soort politieke propagandisten hebben de kerken in belangrijke mate hun leegloop te danken.

En de machtsstrijd binnen VN, laat me niet lachen, de enig verandering was dat men iets voorzichtiger over de Sovjet heilstaat ging schrijven. Amerika was en bleef de grote boosdoener.

Peter Siebelt | 20-02-08 | 17:32

@Campion: Ben ik wel wijs? Stel jezelf die vraag eens! Ergens op baseren? Mens kijk een rond in dat krakershol van je, kijk links kijk rechts... Wat zie je? Moet ik je alle geweldadige acties voor de voeten werpen die aangericht zijn door links. Van de Makro tot het linkerbeen van mevrouw Janmaat... Je bent een nazi die, terwijl hij in auswitsch staat, vraagt waat de bewijzen zijn! Blind stuk vreten dat je bent... Pim Fortuyn dankt zijn dood aan een linkschmens en vanGogh heeft kunnen eindigen door het pappenennathouden-denken der progressieve denkers! Ga JIJ mij maar eens uitleggen waar ik fout zit... Pedante trut, wat denk je wel?

Fleauxe | 20-02-08 | 17:25

En mijn moeder natuurlijk. Bent uw wel wijs?

campion | 20-02-08 | 17:17

@Fleauxe 20-02-08 @ 17:10 Ook ten aanzien van jou had ik het over je 'denkwijze' in de zin van 'wijze van denken', namelijk net als Siebelt en Tamara op basis van klok-zonder-klepel associaties maar wat aan concluderen. De rest van je geraaskal over wat je meent dat 'mijn groepering' is moet u helemaal zelf weten. Maar ook u mag zich in uw meningen ergens op trachten te baseren, en vooral mijn grootvader overal buiten laten.

campion | 20-02-08 | 17:16

@campion: Dat moet voor conservatief doorgaan. Maar ik begrijp dat je daar niets mee kunt hoor, bij uw soort denkt men slechts eendimensionaal. Het gelijk van links en wie het daarmee niet eens is, die mag wat u betreft met geweld worden bestreden! Dat maakt u en uw grootvader niet wezenlijk anders/fouter dan de Rost van Tonningen! Het is uit uw groepering waar de demoniserende acties tegen rechtse leiders vandaan komen, meestal met de dood tot gevolg! En die traditie bent u thans aan het overdragen op Moslims. Heb het gore lef niet mijn denkbeelden van ondergeschikt belang te noemen! U bent een dodende macht die andersdenken wil treffen, het nieuwe geluid van de NSB! Ik heb nog nooit iemand een strobreed in de weg gelegd bij het ontwikkelen of verkondigen van denkbeelden, uw gelijkgestemden hebben daar een monopolie op! Schaamt u zich nooit voor de ellende die u aanricht? Als ik uw moeder was zou ik mezelf laten dichtnaaien!

Fleauxe | 20-02-08 | 17:10

Te koop vanaf €10.000, fully loaded al snel richting €25.000

Rutgerr | 20-02-08 | 16:53

@Fleauxe 20-02-08 @ 16:34. Ik hád het, in tegenstelling als jij steeds, niet over je voorkomen. Ik had het nog altijd over je denkwijze. Of wat daar voor door moet gaan.

campion | 20-02-08 | 16:52

@Peter Siebelt 20-02-08 @ 16:39. Nee, je vergist je weer eens heel deerlijk en kwalijk. Hieruit blijkt weer eens voor de zoveelste keer je onvermogen om verder te kijken dan je neus lang is en feiten en geschiedenis om te buigen in dienste van je eigen waanideeën. Mijn grootvader was ten eerste werkzaam in niet onbelangrijke jaren voor de voorganger van Vrij Nederland, de illegale uitgave Je maintiendrai, en daarna als beschouwend redacteur werkzaam onder het hoofdredacteurschap van zijn goede vriend de vrijzinnig katholieke Mathieu Smedts, en toen diens stoelpoten doorgezaag waren door de jonge linkse kliek, gelijktijdig met hem vertrokken. Mijn grootvader nog veel meer dan de vergevingsgezinde, milde Smedts zou een levenlang wrok ten opzichte van zijn opvolgers bij Vrij Nederland houden, zozeer dat inmiddels ook wijlen mijnn grootmoeder blij was dat hij niet meer meemaakte dat ik voor rat van Tijn zou gaan werken. Oh, Siebelt, je laat je steeds zo verschrikkelijk in je kaarten kijken hoe slordig je wel niet bent.

campion | 20-02-08 | 16:49

@Robin Hood 20-02-08 @ 16:32

Als je moeder er achter staat hoe jij hier te keer gaat en met wat voor absurde dingen je je, ja, wat is het eigenlijk, afkeer kracht probeert bij te zetten, dan heb ik me vergist. Dan ben je niet fatsoenlijk opgevoed.

Over je mening heb ik niks gezegd. Je meningen zijn de jouwe, en in meningen.Je bewéringen, aantijgingen -in de kielzog van Siebelt hier- wat je er wel niet allemaal bijsleept, en hoe, dat is waar ik het over heb.

kun je mening, bewering en feit eigenlijk scheiden?

campion | 20-02-08 | 16:39

Natasha, Ahum, mag ik even? Je grootvader een a-politieke liberale humanist? Hij was toch een van de VN-journalisten in de tijd dat dit blad een soort propagandablad was van de Bolsjewieken en de Sovjetuinie in hun ogen bijna de ideale heilstaat was?

Peter Siebelt | 20-02-08 | 16:39

@Campion: Nee hoor ik heb een goddelijk voorkomen, vraag maar aan je vriendje! Je bent een linksmens en je dagen zijn geteld! Vraag dat maar aan de opiniepeilers! Je hebt een merkwaardige reputatie, vraag dat maar aan de gewonde agenten na demonstraties van jullie soort! Maar stel jezelf geen vragen, want daar ben je te dom en te lelijk voor! Jij bent niet anders dan je opa, geld verspillen dat door belastingbetalers is opgehoest! Ik kan werkelijk braakneigingen van je soort krijgen! Zelf opperlandverrader Job Cohen heeft genoeg van jullie, het linkstuig is een nog hardnekkigere schimmel dan de Islam!

Fleauxe | 20-02-08 | 16:34

Jaja, blabla, jij bent mn moeder niet. Goddank. Overigens heb ik niets gezegd over die grote Roerganger van je, dus waarom betrek je mij daar dan weer bij? Verder staat mn ma volledig achter alles wat ik schrijf, dus ze mag het van mij lezen. Open vizier, weet je nog? Verder zijn er genoeg mensen die het met me eens zijn. En al zou dat niet zo zijn, het is en blijft mijn mening en daar heb je het maar mee te doen.

Robin Hood | 20-02-08 | 16:32

Hoe humorloos kunnen sommigen wezen? En hoe slecht je klassiekers kennen? @ Tamara: De betiteling van Jan Marijnissen als de Grote Roerganger uit Oss, was van je grote voorbeeld Theo van Gogh.

@Siebelt. Integendeel. Mijn grootvader was een verder a-politieke liberale humanist.

@Fleauxe 20-02-08 @ 16:09 Je aanbeveling zegt meer over jou dan over mij.

@ Tamara tot slot. Tip van een oud wijf en stokebrand.
Tamara, ooit heb ik voor dit soort verbaal/digitaal/schriftelijk gedoe een kleine leidraad ingebouwd. Ik wil best aannemen dat je op zich fatsoenlijk opgevoed bent, dus misschien heb jij er ook wat aan. Namelijk: Zou ik mijn moeder dit laten lezen, wat ik hier wil neerzetten. Of zou ik het vervelend vinden als ze dit als geschreven door haar dochter onder ogen komt. Is het antwoord op de eerste vraag ja en het tweede nee, ga je gang. Is het nee en ja, bezin je dan. Dan kan niemand je vanuit de zijlijn opstoken om dingen voor eeuwig op het publieke ruim los te laten waar je later misschien erge spijt van krijgt.

campion | 20-02-08 | 16:27

Natasha, je extreem-linkse kleur was me al duidelijk. AE Bayer, je opa, was ook al zo'n aanhanger van de Grote Roerganger. Alleen is me nog niet duidelijk of dat Mao of Stalin betrof.

Peter Siebelt | 20-02-08 | 16:18

@campion: Als je de grote leider uit Oss echt een dienst had willen bewijzen dan moet je toch echt andere kwaliteiten ontwikkelen! Zoals Renske, je weet toch, die liet de grote leider één keer over zich heen komen en ze zit in de Tweede-Kamer! Je leven is triest en zinloos! Je schrijft over grote zaken in zo mogelijk nog grotere bewoording! Maar wat heeft het opgeleverd? Geen moer, dus blijf vooral de morele hoogmoed uithangen wij weten beter! Dag klein meisje... Vraag god om een mooier lijf, misschien bereik je dan nog iets in die nobele kringen van je!

Fleauxe | 20-02-08 | 16:09

Robin Hood 20-02-08 @ 15:31 Probeer je aan te tonen dat je wél humor hebt? Tja, op siebelt werkt het misschien. Voor de rest van de lezers is het een diep treurige poging.

campion | 20-02-08 | 15:35

@ RH: Ja, onder andere. Ies verder hobby. Last van?
@ Siebelt: Het gaat uitstekend met mijn "kraakvriendjes".
Ik heb nog nooit een brandbom gegooid, dus ook niet in Heiligendamm.
En ja, ik was centjes verdienen iov de Grote Roerganger uit Oss. Leuk uitstapje.

campion | 20-02-08 | 15:34

@ Siebelt
Volgens mij zit ze nog in d'r ontkenningsfase. Je weet toch: kleuters van 4 gedragen zich ook zo.

Robin Hood | 20-02-08 | 15:31

Kom op, doe niet zo moeilijk en beantwoord eens mijn simpele vragen:

Hoe gaat het met je kraakvriendjes? Waarom was jij eigenlijk bij de rellen tegen de G8-top in Heiligendam vorig jaar? Centjes verdienen via het SP-propagandablad Tribune of brandbommetjes gooien?

Peter Siebelt | 20-02-08 | 15:25

Hoe zit het met die mooie zelf-opgeknapte zigeunerwagen van je en je kristallen bol? Bedoel je dát met rondreizen en contacten maken & onderhouden?

Robin Hood | 20-02-08 | 15:21

@Robin Hood 20-02-08 @ 15:04
Meer moeite doe ik niet, nitwit.
Aan kaartlezen doen om 'erbij te horen'. Wáár bij te horen? Je raaskalt, zoals gewoonlijk.

campion | 20-02-08 | 15:13

@RH Hoe kom je toch op die sexlijn kind, waar haal je het toch vandaan? Is dat een idee fixe? En wat betreft je vraag over VN, dat weet Peter Siebelt zo goed. Vraag hem de volgende keer nadat ie in je gaten heeft gewroet maar hoe ik bij VN ben gekomen. Overigens, hoe mensen ook geintroduceerd worden, ze blijven alleen maar acht jaar ergens werken en krijgen series als ze hun werk goed doen hoor. Iets waar jij natuurlijl niks van weet.

@Siebelt. Je vragen zijn nog stompzinniger dan die van Tamaartje hier, zoals je ook wel weet. Ga nou maar es aan het werk he.

Goh, jullie moeten het wel leuk hebben samen. Iets anders dat jullie natuurlijk bindt is een zeldzame, volstrekte absentie van zowel gevoel voor proporties als gevoel voor humor.

campion | 20-02-08 | 15:11

Gezien het feit onze fijne mailwisseling een publiek tintje gekregen blijkt te hebben, bij deze hieronder mijn repliek.

Lieve Natasha,

Is dit alles? Ik had toch wel wat meer van je verwacht met al je ervaring. Van alles wat er over en van mij te lezen valt, struikel je over het feit dat ik -inderdaad- als journaliste nieuwsberichten schrijf op een sportsite.
En vergeet je trouwens bij je opsomming over al die journalistieke vaardigheden van je niet te vermelden dat je ook aan kaartlezen ofzo moet doen om 'erbij' te horen?

Robin Hood | 20-02-08 | 15:04

@ secondenlijm 20-02-08 @ 06:34
Vermoedelijk is het signaal gecodeerd (dat zit zelfs al in de Logitech 2,4 Ghz shit), dus lukt het in theorie nooit om het signaal succes vol te storen
@Mach10 20-02-08 @ 08:15
Waarom doet geen 1 modelbouw fabrikant dat dan?
Ik denk dat dat alleen maar vertraging oplevert, en dat kan je dus net niet gebruiken met rc speeltjes...

secondenlijm | 20-02-08 | 15:02

Het beantwoorden van vragen is nooit je sterkste punt geweest. Met schelden en vloeken probeer je de aandacht af te leiden. Maar ja wat verwacht je van een figuur die bijvoorbeeld bij Volkert van der Graaf ten rade gaat en hem niet radicaal maar een intelligente jongen vindt.

Kom op beantwoord eens mijn simpele vragen:

Hoe gaat het met je kraakvriendjes? Waarom was jij eigenlijk bij de rellen tegen de G8-top in Heiligendam vorig jaar? Centjes verdienen via het SP-propagandablad Tribune of brandbommetjes gooien?

Peter Siebelt | 20-02-08 | 14:53

Zeg Natas, hoe ben jij eigenlijk bij Vrij Nederland terechtgekomen? Heeft opa ook daar de weg voor je geëffend? En ik ben nu best benieuwd wat je opa dan wel in Afrika te zoeken had..

En ik ben blij dat je weer een beetje wakker begint te worden, het is natuurlijk best hard werken, al dat gehijg voor zo'n sexlijn.

Robin Hood | 20-02-08 | 14:52

En daar hebben we Siebelt, ditmaal in zijn rol van Sir Peter, beschermer en wreker van rechts jong vrouwelijk schoon. Hoop je op een beetje nookie met Tamara hier, of zelfs een triootje met Fleur? Hoewel je zou denken dat je wat te oud voor d'r bent, passen jullie uitstekend bij elkaar. Jullie kunnen allebei je fantasie niet van de werkelijkheid scheiden en ook journalistiek hebben jullie dezelfde modus operandus, gewoon het constant herhalen van dezelfde leugens, zelfs die van elkaar. Ik hoop dus dat het wat minder eenzaam is bij de open haard met de ganzenlever en de Veuve of whatever het was.

campion | 20-02-08 | 14:43

Kijk, kijk, kijk. het 'krakersalarm' gaat af op internet en wie hebben we daar weer?, onze windowlikkende gedankenpolizei en grove scheldkanon Natasha Gerson. Wanneer iemand harde feiten oplepelt over haar persoontje valt haar masker en kun je heel diep in haar duistere kaarten kijken.

Hoe gaat het met je kraakvriendjes? Waarom was jij eigenlijk bij de rellen tegen de G8-top in Heiligendam vorig jaar? Centjes verdienen via het SP-propagandablad Tribune of brandbommetjes gooien?

Peter Siebelt | 20-02-08 | 14:34

@Robin Hood 20-02-08 @ 11:23

Juffrouw Wulffelé,
Tot nu toe had ik verzuimd om je werkelijk van repliek te dienen, behalve je bij herhaling te vragen je door niets gerechtvaardigde boosaardige kruistochtje te laten voor wat het was. Ik liet het achterwege omdat je een non-valeur bent die denkt iets te bereiken door anderen als een pekineesje in de enkel te bijten en het beneden mijn waardigheid was om je daarin ter wille te zijn. Nu je blijft solliciteren naar de lang uitgebleven verbale schop door voor de zoveelste keer klok-zonder-klepel spinsels te posten, en nu zelfs op basis van je manische gegoogle zelfs mijn familie door het slijk tracht te halen laat je me weinig keus.
Het voelt als het doodtrappen van een muis, maar vooruit.
Ik heb dan ook je site maar even bekeken en enkele van je schrijfseltjes geprobeerd door te worstelen. Je noemt jezelf journaliste, omdat je geen flauw benul hebt wat dat is, namelijk onderzoek, jezelf informeren, contacten opdoen en onderhouden, reizen, lezen, cijferen en (kunnen) nadenken, nee. Jij verkeert in de waan dat het slechts het opknekelen van je meninkjes is. En dan nog meninkjes als een polyester Marca-pakje in een kringloopwinkel: Niet alleen tweedehands en ruikend naar het zweet van een ander, maar nieuw al derderangs. Je denkt verder dat het procedé om die meninkjes over te brengen hetzelfde is als het beleren van die knollen van je, door middel van eindeloze, murwmakende herhaling. Het is nauwelijks te geloven dat je zo volkomen wereldvreemd bent, dat je werkelijk meent dat serieuze opdrachtgevers aangetrokken zullen zijn door je 'over mij'- sectie op je site. Die is voor iedere intelligente verstaander een totale anti-reclame is. Maar, dat moet ik je nageven, in elk geval een accuraat beeld oplevert van de persoon achter de nick RH, namelijk een zichzelf en haar capaciteiten overschattend, maar totaal insipide provinciaal wicht dat haar uitzendbaantjes wegdroomt met visioenen van Iemand te zijn, in elk geval iemand anders dan de vleesgeworden mediocriteit die ze is.
Het enige dat me aan je verbaast is dat iemand die zo jong en mooi is al zo haatdragend en afgunstig kan zijn. Dat belooft niet veel goeds voor de dag, die al onvermijdelijk om de hoek ligt, dat je een uitgezakte sherryhuisvrouw met blauwbeaderde stalpoten bent, en anderen nog intenser haat om hun capaciteiten en mogelijkheden binnen het brede maatschappelijk veld die jij had willen hebben, maar nooit en te nimmer zult smaken.
Althans niet op basis van het dilletantistische en van elk werkelijk levenservaring gespeende halfproza dat je nu probeert uit te venten, maar gratis nog nauwelijks aan de straatstenen kwijt kunt.

campion | 20-02-08 | 14:18

Maar, jongens en meisjes, d'r zijn ook mensen, die de hele dag maar een beetje in hun bed blijven liggen stinken! En het liefste de kantjes ervan aflopen. Behalve natuurlijk, als er ergens een feestje gehouden wordt hè, met gratis drank. Want dan rennen zij plotseling om het hardst, om zo snel mogelijk van het geld van de werkman te kunnen profiteren.
Deze mensen hebben een slap en leugenachtig karakter. Vaak ook zijn zij niet gespeend van een zeer negatieve uitstraling, alsmede een ongewassen uiterlijk. Over het geheel genomen, maken zij dus een muffe en onhygiënische indruk. Krakers..... met andere woorden, drugsgebruikers

neger des heils | 20-02-08 | 12:06

Netjes hoor eindelijk wordt er eens wat nuttigs gedaan met onze belastingcenten,nu natuurlijk niet gaan misbruiken om mensen die een kilometer te hard rijden mee te pesten.

Be?lzebul | 20-02-08 | 11:41

AJB als eerste een knuppel voor dat joch met die opgetrokken capuchon op de laatste foto. Het is toch belachelijk dat de ME zijn eigen terein moet bewaken als ze bezig zijn krakers te verwijderen?

Joery | 20-02-08 | 11:37

@ Natasha
Ow ja, en nog even over dat dak boven je hoofd.. Het staat me bij dat je dat geërfd hebt. Dat is dan verkregen buiten jouw schuld om, maar niet zo onschuldig doen dat je niet bij de krakerTs hoort. Je hebt niet voor niets met die andere krakerT in de petoet gezeten. En dat huis, heb je dat niet van je opa gekregen? Je linkse opa die als wereldreiziger naar Afrika afreisde om daar het voorwerk te doen, zodat daar tot op heden miljoenen euro's aan ontwikkelingshulp de zakken van corrupte heersers flink vult?

Robin Hood | 20-02-08 | 11:23

Doet me denken aan die vliegende camera's uit Half Life 2.
Gewoon even aaien met de koevoet.

WaitingLine | 20-02-08 | 10:46

Dat ding weegt 3.6 kg, volgens mij is het niet toegestaan om zoiets binnen de bebouwing te vliegen. Daarnaast, volgens artikel 6.3.b van de Ministeriële regeling modelvliegtuigen moet een modelvliegtuig ook op 50 meter afstand van het publiek blijven.

Gaz21 | 20-02-08 | 10:19

kijk ook even naar dat basketbal bord! lol farm3.static.flickr.com/2036/227779750...

Met een goede luchtbuks, of die stinkende huizenstelers met een katapult, kan je die ding toch wel uit de lucht poppen. pop, pop, popper de pop.

LoL @ Sévèke | 20-02-08 | 10:08

Vet dat ding wil ik voor mijn verjaardag!!

LoL @ Sévèke | 20-02-08 | 10:06

Had iemand al gezegd dat krakers stinken?

p0rn0 | 20-02-08 | 09:45

@ hallevvezool 20-02-08 @ 06:31
Paar heliumbalonnen met een lang touw verankert aan bakstenen lijkt mij ook effecient

Mach10 | 20-02-08 | 08:24

Leuk, maar een Taser lijkt me meer effectief.

Overigens: kraken is *zoooo* 1970-1980. Hier in Belgie heerst er echt geen begrip voor krakers hoor... die worden er altijd heel snel uitgeflikkerd en daarom is het een marginaal verschijnsel in vergelijking met 0031.

E.E. | 20-02-08 | 08:20

@ secondenlijm 20-02-08 @ 06:34
Vermoedelijk is het signaal gecodeerd (dat zit zelfs al in de Logitech 2,4 Ghz shit), dus lukt het in theorie nooit om het signaal succes vol te storen

Mach10 | 20-02-08 | 08:15

Joehoe, Indymedia! Mag ik even storen?
www.rcmodelbouw.nl...
VanFrikschoten 19-02-08 @ 23:49

Emm doe niet ofdat je er verstand van heb ofzeu :(
Dit ding vliegt op 2,4 Ghz, en die kan je niet (iig veel moeilijker dan 27 MHz band, 30 MHz band, 35 MHz band, 40 MHz band en de 71 MHz band)
Als je zender en de ontvanger aan zet zoeken ze samen een vrij kanaal uit, in theorie heb je dan nooit storing.
Is alleen wel lullig als iemand met zijn hands free setje van plaats X naar de plaats komt waar jij vliegt, met dezelfde frequentie...
Graupner zou een hop systeem hebben ontwikkeld maar dat zou niet hoppen....

secondenlijm | 20-02-08 | 06:34

*werpt hengel*

hallevvezool | 20-02-08 | 06:31

Manhacks uit half life 2.
Goh orgineel zeg, komen ze nu pas met dat idee?

Sonordrummert | 20-02-08 | 03:49

Hou je toch.

vander F | 20-02-08 | 03:31

Ik heb hier niets aan toe te voegen.

vander F | 20-02-08 | 03:29

*vindt Viva-gehalte comments te hoog klikkerdeklikt snel verder*

djiezuskrijst | 20-02-08 | 03:12

Ik hou niet van emoticons, ook niet van smiley's. 'k Heb al jeuk genoeg.

nattebever | 20-02-08 | 02:37

Gepijpt worden helpt goed tegen hoofdpijn. Jawel, dat vertelde m'n huisarts me toen ik daar laatst was om de werking van smeerseltjes tegen m'n genitale wratten te bespreken.
Ja, ook onder huisartsen zitten rare vrouwen.

nattebever | 20-02-08 | 02:36

Ja, daar kan ik niets aan doen.. Ander keertje dan maar. En nu ben ik echt OUT, mn nieuwe penvriendin reageert toch niet meer en anders lees ik t morgen wel.

Ow ja, en BeverTje? Beterschap ;)

Robin Hood | 20-02-08 | 02:35

Robin Hood 20-02-08 @ 02:31
Vanavond niet. Ik heb hoofdpijn. HOOFDPIJN!!!

nattebever | 20-02-08 | 02:33

He BeverT, neuqen?

Robin Hood | 20-02-08 | 02:31

koerbagh ® 20-02-08 @ 02:27
D'r komen de laatste tijd steeds meer vrouwen op GS. Dat komt het niveau niet ten goede, zoals elke onbevooroordeelde man zal constateren.
Gehgehgeh.

nattebever | 20-02-08 | 02:30

@nattebever 20-02-08 @ 02:19:
Jawel, maar ik hoop dan dat vrouwen de hint snappen... Blijkbaar niet.

koerbagh ® | 20-02-08 | 02:27

koerbagh ® 20-02-08 @ 00:46 & later
En je bent dat ouwewijvengeouwehoer nog niet zat?
Respect!

nattebever | 20-02-08 | 02:19

Oh, ik geloof dat we toch gaan mailen, dus ik blijf nog wel even in de buurt. Heel even maar, hoor. Mijn andere halve leven wacht op me.

Robin Hood | 20-02-08 | 02:17

@Robin Hood 20-02-08 @ 02:03 Rare notie van 'gesprekken' hou jij erop na.

campion | 20-02-08 | 02:11

Robin = OUT, ik lees de rest morgen wel terug.

Robin Hood | 20-02-08 | 02:07

@ Hero of Heaven
Slaap lekker.

Robin Hood | 20-02-08 | 02:03

@ Natasha
Oh, wat dom van me! Had ik niet gezegd dat je hier op GS bent? En dat het hier normaal is dat we gesprekken voeren met elkaar? Met name na middernacht?

Robin Hood | 20-02-08 | 02:03

Hero of Heaven @ 01:49
Ben wel een rijk man, maar niet in mn knip.

knipt nachtlampie uit .http://nl.youtube.com/watch?v=jt-ZyGYR8lE

hero_of_heaven | 20-02-08 | 02:02

@ Koer
Ik denk dat Hero of Heaven dit al vals genoeg zal vinden..

Robin Hood | 20-02-08 | 02:02

@Robin Hood 20-02-08 @ 01:58:
You ain't seen nothing yet...

koerbagh ® | 20-02-08 | 02:00

@Robin Hood 20-02-08 @ 01:57 1. Ik heb je al eerder gezegd, ik huil nooit en zeker niet hier of tegen jou, dus waar heb je het over, en 2. Wat moet je nou eigenlijk, behalve dan aandacht?

campion | 20-02-08 | 01:59

@ Koer
Damn, ik wist niet dat jij zo vals kon zijn..

Robin Hood | 20-02-08 | 01:58

@ Natasha
Doe me dan 1 plezier: ga nooit meer lopen huilen dat ik niets gezegd heb of dat je niet weet wie ik ben.

Robin Hood | 20-02-08 | 01:57

@Robin Hood 20-02-08 @ 01:54 I'll leave it. Waarom zou ik jou mailen? Jij moet blijkbaar wat van mij, niet andersom.

campion | 20-02-08 | 01:55

@hero_of_heaven 20-02-08 @ 01:51

Trusten.

piquant | 20-02-08 | 01:55

@ Natasha
Mail me maar op robinhoedt@gmail.com. Take it of leave it.

Robin Hood | 20-02-08 | 01:54

@ Hero of Heaven @ 01:49
Jij hoort bij de rijken die stelen van de hardwerkende burgers of heb je mn vorige post niet zo goed begrepen?

Robin Hood | 20-02-08 | 01:52

@Robin Hood 20-02-08 @ 01:42. Lezen, muts, zo langzaam van begrip kun je toch niet zijn? Als je me werkelijk iets te vragen hebt, vervoeg je je uit jezelf met de naam die je mama je gegeven heeft, bij me, en dan stel je die vragen op een gewone manier. En anders kun je het vergeten. Lijkt me niet meer dan normaal, he?

campion | 20-02-08 | 01:51

Robin Hood 20-02-08 @ 01:45
Zal morgen direct diegene aanspreken die me vertelde dat je van drugs helderder gaat denken.

zoekt op mandje, dromen van piquant

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:51

Robin Hood 20-02-08 @ 01:45
Eh en die post was dan weer eigenlijk voor jou

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:49

piquant 20-02-08 @ 01:29

wil haar zo snel mogelijk weer vergeten ,vandaar.

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:48

@ Hero of Heaven @ 01:43
Aan wie is die post gericht?

Robin Hood | 20-02-08 | 01:45

@ Natasha @ 01:41
Wat zeur je dan over mijn identiteit?

Robin Hood | 20-02-08 | 01:42

Robin Hood 20-02-08 @ 01:38 Nou, heel fijn voor je, allemaal, maar ik ben denk ik helder genoeg geweest.

campion | 20-02-08 | 01:41

@ Hero of Heaven @ 01:33
Nee, zeer zeker niet. Geld dat door de rijken (Overheid) van de hardwerkende burgers afgepakt wordt moet wat mij betreft linea recta terug naar die hardwerkende burgers. En je link werkt niet trouwens..

Robin Hood | 20-02-08 | 01:40

@piquant 20-02-08 @ 01:38 Veel plezier met Cruijff, maar nee, ik ga echt pitten.

campion | 20-02-08 | 01:39

@ Natasha @ 01:29
Ik begin nooit met schelden, hooguit met zeuren. En mbt mijn identiteit; er zijn er hier genoeg die je vast graag van dienst zullen zijn. Echter zullen ze wellicht bang zijn alle pret te missen en helpen ze je daarom niet. Ik ben post hier al tijden met open vizier. Iedere vaste commenter weet inmiddels (met dank aan de redaksie) wie ik ben.
@ 01:34
Ik ben wel blond, niet gehersenspoeld (en zeker niet door Siebelt) en mijn halve leven speelt zich zeer zeker niet hier af.

Robin Hood | 20-02-08 | 01:38

A|ls ik nodig ben, roepen jullie maar, ben even bij Cruijff.

piquant | 20-02-08 | 01:38

Een of ander blond door Siebelt gehersenspoeld wijf die zichzelf heel scherp en boeiend vindt, en wiens voornaamste wapenfeit is dat haar halve leven zich hier afspeelt, nou, als je er zelf nog iets aan toe wilt voegen ga je gang, maar ik ga echt mijn best er niet voor doen om mezelf verder te informeren, hoor.

campion | 20-02-08 | 01:34

Robin Hood 20-02-08 @ 01:21

Uw naam is hopelijk toch niet sarcastisch bedoelt , hoop ik.
Of is mijn hoop op een donatie van een weldoender slechts valse hoop geweest pagead2.googlesyndication.com/pagead/a...

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:33

@ hero_of_heaven 20-02-08 @ 01:25

Een ristretto en zonder suiker, om wakker te blijven.

piquant | 20-02-08 | 01:29

Robin Hood 20-02-08 @ 01:22. Om met het laatste te beginnen, ja, dat spreidt je nu al een paar topics lang ten toon. Jij begon met schelden, weet je nog? Hé, frust, het zal je teleurstellen, maar ik ga echt geen moeite doen of over hints nadenken uit welk krocht jij gekropen bent. De boodschap was, kom uit jezelf, met open vizier, als je wat te vragen hebt, of hou es op, gewoon, wie je ook bent, je bent hoe dan ook gewoon vervelend.

campion | 20-02-08 | 01:29

piquant 20-02-08 @ 01:18
dan ook maar de kaarsies aan gedaan en een kookboek gepakt.
Melluk en zuiker?

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:25

@koerbagh ® 20-02-08 @ 01:23
Doe ik ook. Welterusten.

Nonnes | 20-02-08 | 01:24

@Nonnes 20-02-08 @ 01:19:
Roken en slapen? Mmmm... ik vraag niks en laat de fantasie de vrije loop.
Welterusten.

koerbagh ® | 20-02-08 | 01:23

@ Nonnes 20-02-08 @ 01:21

Kan ik wel aan de gang blijven en heb nu al een bepaalde reputatie, kan ik niet zomaar van af.

piquant | 20-02-08 | 01:23

@ Natasha @ 01:15
Luie donder dat je dr bent. Me dunkt dat ze je de vorige ronde genoeg hints gegeven hebben. Je had al lang kunnen weten wie ik ben als je ook maar 1 moment de moeite had gedaan om die oogkleppen af te zetten.
Ow ja, en schelden is een teken van onmacht. Dat je dat ook effe weet.

Robin Hood | 20-02-08 | 01:22

@ Hero of Heaven @ 01:11
Het ziet er inmiddels naar uit dat het toch nog een klein beetje gezellig gaat worden hier. Wellicht heb je die zak dus niet voor niets opengetrokken.
En je nick viel me op, het is er niet 1 met het gebruikelijke sarcasme...

Robin Hood | 20-02-08 | 01:21

@piquant 20-02-08 @ 01:17
Hmwa... naam en adres zet ik er niet bij, maar zwakheden exposeer ik hier graag.

Nonnes | 20-02-08 | 01:21

@koerbagh ® 20-02-08 @ 01:11
Ik moet dit maar even doorsturen aan wat Sonjasekteleden.
En dan dus roken en slapen, zoals een uur geleden al aangekondigd.

Nonnes | 20-02-08 | 01:19

@hero_of_heaven 20-02-08 @ 01:17

Oke, blijf ik nog even,maar koffie en nootjes samen?

piquant | 20-02-08 | 01:18

@piquant 20-02-08 @ 01:16 Mwaoh, het is waarschijnlijk zinloos. Creatuur zet gewoon d'r plaat opnieuw op.

campion | 20-02-08 | 01:17

@Nonnes 20-02-08 @ 01:15

Ghe ghe, ja he?? Maar je moet hier sowieso niet veel van jezelf blootgeven.

piquant | 20-02-08 | 01:17

nou heb de koffie weer aan gezet en de nootjes terug op tafel

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:17

@ campion 20-02-08 @ 01:15

Lucht zeker lekker op?

piquant | 20-02-08 | 01:16

@piquant 20-02-08 @ 01:12
Oeh, wat mannelijk om dat niet toe te geven. Gheghe.

Nonnes | 20-02-08 | 01:15

@Robin Hood 20-02-08 @ 01:09 Hoe kom je erbij dat ik het dak boven mijn hoofd niet eerlijk verkregen heb en er niet voor werk? Je hebt toch ook kinderachtige commentaartjes op wat ik doe en wat je schijnt te denken dat ik doe? Iedereen mag van mij zeiken wat ie wil, maar voor de zoveelste keer, als je antwoord op je vragen wilt, voor zover dat vragen zijn waar wie dan ook ene fuck mee te maken heeft uberhaupt, zul je toch op zijn minst achter je nick vandaan moeten komen. Dus lul toch niet over niet durven, obsessieve repetetieve mafketel.

campion | 20-02-08 | 01:15

@koerbagh ® 20-02-08 @ 01:11
Gatver. Leuk.
Die t achter bereid is ook errug Sonja. Zitten 0 calorietjes in.

Nonnes | 20-02-08 | 01:14

@piquant 20-02-08 @ 01:07:
Een goed recept mag altijd... maar het sleutelwoord is dan wel: "goed".

koerbagh ® | 20-02-08 | 01:14

@Nonnes 20-02-08 @ 01:09

Als ik het al snap, geef ik het in het openbaar niet toe en wat ik zeg is ook waar.

piquant | 20-02-08 | 01:12

Robin Hood 20-02-08 @ 01:04
Jammer , had de tijgernootjes al open. Heb ook geen idee waar het over gaat maar het las als een soap.
En mn Nick , om een kort verhaal lang te maken. Is ooit eens ontstaan in een emotionele chat met goede vriendin en maatje die helaas te vroeg is gaan hemelen.

Mn andere nick is Stekel , maar dat leg ik liever niet uit

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:11

@piquant 20-02-08 @ 01:07
Nou ja Piquant. Ik snap die kerels soms best. En jij ook wel.

Nonnes | 20-02-08 | 01:09

Oke, ze durft nog wel. Humor!

@ Natasha
Als ik je dat uit moet gaan leggen ben je toch minder intelligent dan ik dacht. Verder heb ík een dak boven mijn hoofd dat ik eerlijk verkregen heb en waar ik maandelijks een flinke som huur voor betaal. Weinig reden om jaloers te zijn op jou. Ik heb het me slechts eigen gemaakt om te zeiken tegen en over mensen met een ziek wereldbeeld. En daar hoor jij bij, mn beste Natasha.

PS: Behandel Hero of Heaven niet als een klein kind. Laat hem maar een lekkere kop koffie zetten met een fikse neut erin.

Robin Hood | 20-02-08 | 01:09


@Nonnes 20-02-08 @ 01:05

Ik geloof dat we het wel over goede recepten mogen hebben van de mannen hier, dus dit is weer een mooie post.

piquant | 20-02-08 | 01:07

@Nonnes 20-02-08 @ 01:05, haha! ja!

campion | 20-02-08 | 01:06

@campion 20-02-08 @ 01:03
Wel met een hazenrug. Ook goor.

Nonnes | 20-02-08 | 01:05

@ Hero of Heaven
Vast niet, ik ga ook zo en die tuthola durft toch niet te reageren.
Waar komt die nick van jou eigenlijk vandaan?

Robin Hood | 20-02-08 | 01:04

@ hero_of_heaven 20-02-08 @ 01:00, nee hoor, laat klaas maar komen en neem een kopje ovomaltine.

campion | 20-02-08 | 01:04

Nonnes 20-02-08 @ 01:00 Zonder muizengebit erin, tenminste.

campion | 20-02-08 | 01:03

@Robin Hood 20-02-08 @ 00:53 Dat wát me niet gelukt is met Pritt? Als we gaan koude-grond-Freuden: Je gal en je woordkeuze zijn manifestaties van projectie uit een ziekelijke en jaloerse inborst.

campion | 20-02-08 | 01:02

@ koerbagh ® 20-02-08 @ 00:57

Ik wil nog even zeggen dat je post van @00.48 wel erg hoogstaand was . Daar kunnen de dames idd niet aan tippen...

piquant | 20-02-08 | 01:00

@ koerbagh ® 20-02-08 @ 00:57

Andere keer. Ik geloof dat ik Sonja Bakker mond op mond reclame hoorde zeggen. Eerst even kotsen dus.

Nonnes | 20-02-08 | 01:00

Robin Hood 20-02-08 @ 00:53
Kan ik naar bed of gaat het spannend worden????

klaas vaak afbellen ,koffie klaar zettenhttp://nl.youtube.com/watch?v=QL2UsE54PRY

hero_of_heaven | 20-02-08 | 01:00

@Nonnes 20-02-08 @ 00:56:
Kijk, jij snapt het. Neuqen?

koerbagh ® | 20-02-08 | 00:57

@koerbagh ® 20-02-08 @ 00:54
Opbouwende kritiek is het eigenlijk.

Nonnes | 20-02-08 | 00:56

@piquant 20-02-08 @ 00:50:
Gut? Tu quoque argument? Beetje raar... Ik beweer toch nergens dat mannengebabbel niet plat en idioot kan zijn en soms ook is? Ik zeg alleen dat het van de deelneemsters aan de discussie van het afgelopen uur een beetje tegenvalt.

koerbagh ® | 20-02-08 | 00:54

@ Natasha @ 00:32
Nee, je snapt het niet. Je bent intelligenter dan je je nu voordoet. Maar omdat jij het bent zal ik het even voor je uitleggen. Ik ben normaal heel tolerant en ik ben het gewend dat hier veel debielen posten. (Al moet ik zeggen dat het er in de avonduren wel op vooruit gaat.) Je wannabe-gedrag hier op GS is enkel omdat het je niet gelukt is bij Pritt. Of heb je hem net zo aan het kotsen gemaakt als je rooie?

Robin Hood | 20-02-08 | 00:53

kom, dan ook niet met je jas aan nog wat roepen, we gaan. De tent gaat dicht.

campion | 20-02-08 | 00:51

@ campion 20-02-08 @ 00:49

Trusten

piquant | 20-02-08 | 00:51

@ koerbagh ® 20-02-08 @ 00:46

Objectief Moewhaaaaaaa.
Ik lees heel vaak de mannen posts terug. Niemand die wat zegt als het plat over neuke, tieten etc. gaat. Hoeft van mij ook niet,maar die selectieve verontwaardiging is wel heel erg obvious.

piquant | 20-02-08 | 00:50

piquant 20-02-08 @ 00:48 Ja, je moet ze het idee gunnen van Chesterfields, sigaren en een kast vol Churchill en Burke, dat is zo, welsterusten.

campion | 20-02-08 | 00:49

@piquant 20-02-08 @ 00:48
Invloeden van Lulu Wang... en ja.

Herman Flipsen | 20-02-08 | 00:49

@Herman Flipsen 20-02-08 @ 00:44

Wat is dat een chinese sorry tegen Koer??? Last van plaatsvervangende schaamte??

@campion 20-02-08 @ 00:44

Jammer, moet ik ook weg, want alleen bij die mannen, hebben ze niet graag. Je weet wel "old boys network".

piquant | 20-02-08 | 00:48

@piquant 20-02-08 @ 00:45 Ik zou er ook best een willen hebben hoor, zo'n drone.

campion | 20-02-08 | 00:47

hehehe @piquant 20-02-08 @ 00:39:
En daar was ik dus al...

@ 00:40
Nou, lees eens objectief terug... je zult het toch met me eens moeten zijn.
En ik druk me toch heel vrouwvriendelijk uit. Maar als je liever kritiek à la CoJoNes en nattebever hebt... sorry, dan moet ik teleurstellen. Ik heb nu eenmaal respect voor tieten, kut en baarmoeder.

koerbagh ® | 20-02-08 | 00:46

@campion 20-02-08 @ 00:43

Same here!! Zelfs voor de kattenbak.
On topic. wat een techniek he, een drone (nooit van gehoord).

piquant | 20-02-08 | 00:45

Zo nog 1 peuk en dan taai ik echt af

campion | 20-02-08 | 00:44

@koerbagh ® 20-02-08 @ 00:39
Solly

Herman Flipsen | 20-02-08 | 00:44

@koerbagh ® 20-02-08 @ 00:39
Ah, dat is wel jammer Koerbagh.
Nou, doe er wat aan deze nacht.

Nonnes | 20-02-08 | 00:44

piquant 20-02-08 @ 00:36

Wokmadam heeft die muis net als de Hero toch echt horen zeggen dat hij nooit naar het land der loempia,s zou willen gaan.
Om daarna te verkondigen dat hij er wel naar toe zou willen voor handel.
Die mislukte grapjas spreekt met dubbele tong

hero_of_heaven | 20-02-08 | 00:44

@piquant 20-02-08 @ 00:42 Niet binnen is al heel wat. Mijn katten kómen binnen om te kotsen. Soms hoor ik ze al kokhalzen voor het katteluikje.

campion | 20-02-08 | 00:43

@campion 20-02-08 @ 00:41

Hoe heet dat ook alweer? Pavlov reactie??? Zo voorspelbaar,mannen.

piquant | 20-02-08 | 00:43

@campion 20-02-08 @ 00:39

LOL. Hoe liev ik Elizabeth ook vindt, maar alle katten kotsen (het zijn net mensen); die rooie misschien niet binnen.

piquant | 20-02-08 | 00:42

piquant 20-02-08 @ 00:39 Op je wenken bediend, TERWIJL je postte, hahaha!

campion | 20-02-08 | 00:41

@koerbagh ® 20-02-08 @ 00:39

En ik had jou nog niet eens hoog op mijn lijstje staan. * schuift Koer omhoog op lijst*

piquant | 20-02-08 | 00:40

@Nonnes 20-02-08 @ 00:37 ik dacht net aan de poes van Elisabeth2, omdat ze beweerde dat die niet kotst. Ik ben nu alleen nog op omdat ik nog even moet bijkomen van het opruimen, mijn Rooie kotst wel en er zat een muizengebit in. Minder erg dan het gal van RH, maar toch erg vies.

campion | 20-02-08 | 00:39

@ Nonnes 20-02-08 @ 00:37

Weet je wat nu zo opmerkelijk is?? Zo komen er een paar mannen(zal hgeen namen noemen) die dit gaan veroordelen; ViVa gelul etc. .Maar kennelijk nie door hebben wat een hanen gedoe zij er zelf vaak van maken.
Ik wacht erop hahaha.

piquant | 20-02-08 | 00:39

Dames, ik vind het niveau van het afgelopen uur niet verheffend en dat terwijl ik de meerderheid van jullie toch hoog heb zitten (er blijven uitzonderingen natuurlijk).

koerbagh ® | 20-02-08 | 00:39

Hmm... Het dringt net tot me door dat dit een extreem vrouwelijke fase in het draadje is. Wel heel divers vrouwelijk en toch zonder de poes van Elisabeth2.

Nonnes | 20-02-08 | 00:37

@ campion 20-02-08 @ 00:36

Ik was het al met je eens!!!

piquant | 20-02-08 | 00:37

@hero_of_heaven 20-02-08 @ 00:34
Ik heb die wokster van Muis helemaal niet op zijn woorden horen pakken. Misschien hebben we een ander abonnement. Ik heb ordinaire kabel en jij?

piquant | 20-02-08 | 00:36

@piquant 20-02-08 @ 00:30 Nee, ik ben eruit. ik ben definitief tegen die boycot. Ik ben over de streep getrokken door Jack Spijkerman die als onderdeel van dat imbeciele lied wëeer bij de publieken probeert binnen te kruipen. Zolang we acht miljard sokken uit China per jaar importeren of whatever is dit gratuit ge-emmer. Gewoon gaan en geen gelul

campion | 20-02-08 | 00:36

14:50 Bericht dat de politie met een nieuw apparaat de hele voordeur eruit getrokken heeft.
nl.youtube.com/watch?v=iSZSZSNw6c0

Chinese comediene gezien ?????? nl.youtube.com/watch?v=wZmpeJ5gCFY

Mensch ga toch wokken!!!!, En Muizewinkel mot geweaun z.n muil houden.
Ze pakte hem wel mooi op z,n woorden, das dan weer wel waar

hero_of_heaven | 20-02-08 | 00:34

Trusten Nonnes!

campion | 20-02-08 | 00:33

@Robin Hood 20-02-08 @ 00:28 Als dat het beste is, is dat de beste reden om je verder te negeren. Ik heb zelfs nog de moeite gedaan om je te zeggen waarom ik niet op je gezuig inga. Met lef of geen lef heeft dat niks te maken. Ik weet niet wie je bent en ben je geen rekenschap verschuldigd, en al helemaal niet over mijn persoonlijke leven. Dus ga een ander lopen stalken. Of eet glas. Sayonara.

campion | 20-02-08 | 00:32

@piquant 20-02-08 @ 00:28
Eens. Zo'n halfzachte vertoning... Beeeeh! Neuken mag, maar alleen in het donker.

Nonnes | 20-02-08 | 00:31

@ Nonnes 20-02-08 @ 00:28

trusten Nonnes.

piquant | 20-02-08 | 00:30

@Robin Hood 20-02-08 @ 00:29
Ik ga het vast nog eens meemaken. Trusten!

Nonnes | 20-02-08 | 00:29

@ Nonnes @ 00:23
Nee hoor. Het zal je verbazen, maar ik ben echt zeer tolerant. Weltrusten overigens.

Robin Hood | 20-02-08 | 00:29

@campion 20-02-08 @ 00:25

Mee eens. je gaat en dan ook maar met alles d'rop en d'ran en verder niet zeiken. A|llemaal te laat, dit gedoe.

piquant | 20-02-08 | 00:28

@ Natasha @ 00:22
Sorry, om de een of andere reden haal jij het beste in me naar boven. En als je niet inhoudelijk durft te reageren, dan zeg je dat toch gewoon?

Robin Hood | 20-02-08 | 00:28

@piquant 20-02-08 @ 00:25
Aah, ik zit voorlopig hartstikke vol. Als er weer een plek is...
En nu ga ik 1 roken, 1 drinken en slapen. Goodnight Piquant (e.a.)

Nonnes | 20-02-08 | 00:28

@Coño 20-02-08 @ 00:23. Nou niet echt. Mislukt is natuurlijk subjectief, daar ga ik niet over. De rest, denk nog maar es na.

campion | 20-02-08 | 00:27

@ Rabarberke 20-02-08 @ 00:24

Doe ik regelmatig,maar geen verbroedering uit gekomen. Nou vind ik de loempia man hier in de buurt ook niet iemand om mee te verbroederen.

piquant | 20-02-08 | 00:27

Natas, meid, ga papillons vangen ofzo, iets doen waar je goed in bent.

Coño | 20-02-08 | 00:25

@Nonnes 20-02-08 @ 00:21

Ik ben altijd jaloers op mensen die onaangename dingen langs zich af kunnen laten glijden. Ik wil les van je!!!

piquant | 20-02-08 | 00:25

LibertasSimplex 20-02-08 @ 00:18

nee mn waarde, mn nick slaat op de beurt die ik zkh pr der nl vrouwe Maxima wekelijksch moet geven... onder het genot van een jus d'orange.. maar dat hou je toch....

Waar is gvd Kouwes, ik zeg mn liTmaatschap op als ie nicht schnell ter tonele erscheint, es wird so saai hier....

Captain Orange | 20-02-08 | 00:25

@piquant 20-02-08 @ 00:23 Het moet wel zijn, wel gaan en dan ook gewoon met alles erop en eraan, of niet gaan. Ik vind niet dat je van sporters die winnen op een OS kunt verwachten dat ze met een gouden plak of whatever dan niet een feestje te mogen vieren, vanwege de politiek die verder genegeerd wordt. Ik vrees echter zo'n noch-vis-noch-vlees polderoplossing.

campion | 20-02-08 | 00:25

@piquant

Je kunt ook gewoon een keer loempia gaan eten, verbroeder je ook met chinezen.

Rabarberke | 20-02-08 | 00:24

@N.G.
Sorry meid, verkeerde timing, wel de waarheid.

Coño | 20-02-08 | 00:23

@Robin Hood 20-02-08 @ 00:20
Tolerantie is een zwaar overschatte deugd in jouw ogen he?

Nonnes | 20-02-08 | 00:23

Daar krijg je ook gewoon een uitkering - hoef je niet voor in Amsterdam te wonen.

Rabarberke | 20-02-08 | 00:23

Waarom wordt er trouwens nog gekraakt? Er zijn toch genoeg woningen in Oost Groningen?

Rabarberke | 20-02-08 | 00:23

@ Nonnes 20-02-08 @ 00:19

Ik heb een lichte voorkeur voor wel gaan,maar louter om de reden dat je dan wel heel beperkt bent in de keuze voor de O.S.. En sport verbroedert, zegt men. Er zullen ongetwijfeld ook kontakten worden gelegd die anders niet mogelijk zijn.

piquant | 20-02-08 | 00:23

@Robin Hood 20-02-08 @ 00:20 Whatever, trut, zet es een andere plaat op, je bent gewoon vervelend.

campion | 20-02-08 | 00:22

@piquant 20-02-08 @ 00:16
Joh... aangename verpozing... Ik vond het een straf. En wat ze vanavond precies allemaal zei: geen idee. Ik kan er niet naar luisteren. Ziekenwagens probeer ik ook te negeren.

Nonnes | 20-02-08 | 00:21

@Coño 20-02-08 @ 00:16 Dat laatste trek ik dus weer in, vanwege bovenstaande conclusie.

campion | 20-02-08 | 00:21

@ Natasha
Ik ga me pas zorgen maken als je wel op me gesteld zou raken. Ik heb het namelijk niet zo op krakende, liegende, met moordenaars heulende en extreem linkse hijg-tiepjes zoals jij.

Robin Hood | 20-02-08 | 00:20

Chineze praten alsof ze zichzelf steeds moeten aantrappen.

Rabarberke | 20-02-08 | 00:19

@piquant 20-02-08 @ 00:12 Ok nog effe dan.
@Coño 20-02-08 @ 00:15 ja, jij ook.

campion | 20-02-08 | 00:19

@piquant 20-02-08 @ 00:11
Zo is het. Er is toen ook wel protest geweest. Er werd met succes gesust met de boodschap dat het juist positief zou werken. En tot nu toe klinken de bevestigende verhalen mij het geloofwaardigst in de oren. Ik heb ook andere dingen gehoord, maar de rekening staat nog in de plus. Tegenberichten graag hier melden, dat spreekt voor zich.

Nonnes | 20-02-08 | 00:19

Dankje pieqje, *knuffel!*

Coño | 20-02-08 | 00:19

Captain Orange 20-02-08 @ 00:12
Nee, sinaasappels plukken. Dat is werk. Hehehe.

LibertasSimplex | 20-02-08 | 00:18

Lulu Wang is vanwege een illustere speling van 't lot niet gewoon desverdiend een oudezijds voorburgcrackhoer geworden maar heeft het tot beroemd schrijfster weten te schoppen, terwijl koerbagh.....

Rabarberke | 20-02-08 | 00:18

@Coño 20-02-08 @ 00:15

Jij begint de status van fenomeen te krijgen, dus jij zeker.

piquant | 20-02-08 | 00:17

@ Nonnes 20-02-08 @ 00:14

Ik vond haar echt heel gestoord en onsamenhangend overkomen. Ik heb haar boeken wel gelezen,maar als een aangename verpozing tussen zware kost. Ik heb er geen literatuur in kunnen herkenne. Maar ze schrijft wel iets beter dan ze kwekt.
Ik heb in China een zgn opera gezien en gehoord,maar zij heeft net zo een oorverdovend stemgeluid .

piquant | 20-02-08 | 00:16

Conclusie: "Sanspareille" is een mislukte niet-joodse linkse vorm van Jane Doe.

Coño | 20-02-08 | 00:16

Robin Hood 20-02-08 @ 00:11 Aantrekken? Nee, klop jezelf maar niet op de borst. Maar ik hou niet van anonymici die me op een aggressieve, dwingende toon bij herhaling dezelfde persoonlijke vragen blijven stellen. Muggen en voetblaren probeer ik ook te vermijden. Reken jezelf tot die categorie van mijn beleving.

campion | 20-02-08 | 00:16

Wilco Anker staat in het telefoonboek als W.anker.. need i say more...
Eindelijk als fapfapfapper hebben we een toga die de togus beschermen zal

Captain Orange | 20-02-08 | 00:15

@piquant 20-02-08 @ 00:12
Ik ook?

Coño | 20-02-08 | 00:15

@piquant 20-02-08 @ 00:08
Ze is niet echt gek. Ze is waarschijnlijk zelfs behoorlijk slim, maar ze doet zo haar best om de irritatie op te voeren.... Grmph. Ach ja, dat Lelietheater... niet om door te komen, dat gejengel. Wat vond jij erger, lezen of horen?

Nonnes | 20-02-08 | 00:14

Of Wilco Anker de advocaat die zo zou pleiten dat vanwege al die commotie zo'n lijk een stuk doder lijkt dan eigenlijk het geval is en dat zijn client daarom geen blaam treft.

Rabarberke | 20-02-08 | 00:13

@ campion 20-02-08 @ 00:10
He, blijf nou nog effe!!!

@ Nonnes 20-02-08 @ 00:10

Jij ook!!!

piquant | 20-02-08 | 00:12

Nonnes 20-02-08 @ 00:10 Toch wel hoor, het maakt wel uit, succes!

campion | 20-02-08 | 00:12

Kunnen die gipsbeelden van de NOSS ff doodgaan?

Coño | 20-02-08 | 00:12

Die drones-machientjes zijn wel leuk maar ik mis wat en dat zijn machinegeweren

Heb den discussie gemischt, net klaar met werken maar goed.. er is er tenminste een die werkt.......

Enne Coño Grande!! Kap s met die kudtmuziek, mn virusscanner blijft updeeten

Captain Orange | 20-02-08 | 00:12

Kom op Natas, je maakt mij niet wijs dat je je er wat van aantrekt. Ook iets met een pot en een zwarte ketel ofzo..

Robin Hood | 20-02-08 | 00:11

Trouwens waar was Gerard Spong vanavond? Het zou mij niets verbazen als van Muiswinkel c.s. een aantal internationale verdragen zouden schenden.

Rabarberke | 20-02-08 | 00:11

@ Nonnes 20-02-08 @ 00:07

Ik twijfel over de deelname,maar het is al minimaal 8 jaar bekend dat de O.S. in China zijn en de mensenrechten situatie is in de afgelopen jaren ,niet erger geworden, dus wel een beetje mosterd na de maaltijd.

piquant | 20-02-08 | 00:11

@piquant 20-02-08 @ 00:07
En nu ga ik alweer! (Ik heb mezelf voorgenomen om minimaal 5 nachten per week 6 uur te slapen. Maar 't is eigenlijk niets.)

Nonnes | 20-02-08 | 00:10

@piquant 20-02-08 @ 00:07 He, nou maak je het me wel moeilijk. Het was net gezellig, maar om nou in mevrouw Hoeds kinderachtige, herhalende geprik en gejengel te blijven zitten, neuh...

campion | 20-02-08 | 00:10

piquant 20-02-08 @ 00:08

Deze zin krijgt ook de P.C Hooftprijs niet.

piquant | 20-02-08 | 00:09

@Nonnes 20-02-08 @ 00:04

Vond jij die LuLu Wang ,net zo gek als ze slecht schrijft??

piquant | 20-02-08 | 00:08

@spanarchist 20-02-08 @ 00:02
Dat ben ik helemaal met je eens. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat het een positieve invloed heeft. Ik had eigenlijk wel zin in een discussie. Jammer dat we het eens zijn.

Nonnes | 20-02-08 | 00:07

Campion naar bed, kom ik er maar even bij.

piquant | 20-02-08 | 00:07

@ Nonnes
Fijn om te horen. Hier alles oké, maar druk. Daarom ben ik ook weinig op GS lately, maar gaat wel weer goedkomen.

Robin Hood | 20-02-08 | 00:05

Campion kom es ff rap terug!!

Coño | 20-02-08 | 00:04

@campion 20-02-08 @ 00:02
Welterusten!

Nonnes | 20-02-08 | 00:04

@campion 20-02-08 @ 00:02
Lafaard!

VanFrikschoten | 20-02-08 | 00:04

@Robin Hood 20-02-08 @ 00:00
Geschiedenis is heel belangrijk. Dat wel. En 6 mei herinner ik me. Maar zijn verjaardag... nee. Komt waarschijnlijk omdat ik voor zijn dood nooit uitgenodigd werd.
Alles goed, mevrouw Hoed. Met jou?

Nonnes | 20-02-08 | 00:03

@ Campion
Moet je niet werken?

Robin Hood | 20-02-08 | 00:03

@ Nonnes 19-02-08 @ 23:54
Woedend ben ik op dit soort opportunisten met hun selectieve verontwaardiging die wel Chinese troep kopen omdat het zo goedkoop is, maar sporters die 4 jaar keihard getraind hebben het recht willen ontzeggen aan de O.S. mee te doen. Over de invloed van O.S. op de mensenrechten kan men lang discussieren, persoonlijk denk ik dat de O.S. een positieve invloed heeft, maar die linkse, voor henzelf volkomen vrijblijvende, morele superioriteit van van Muiswinkel & co (incl. Jack Spijkerman, over principes gesproken) doet mij walgen.
En om niet geband te worden: erg hé, die drones?

spanarchist | 20-02-08 | 00:02

Welterusten iedereen!

campion | 20-02-08 | 00:02

@ Oom Frik
Maar over honderd jaar zou ie honderdenzestig jaar oud zijn. Is iemand daar ooit wel eens bij in de buurt gekomen?

Robin Hood | 20-02-08 | 00:02

@Coño 19-02-08 @ 23:59
Daarvoor, is dat onderzoek en de bijhorende vraagstelling te beperkt....

Herman Flipsen | 20-02-08 | 00:01

@cono

Nee ik moest echt lachen. Vooral omdat het zo ongeveer het vreselijkste nummer is wat je kunt verzinnen en dat je er met geen mogelijkheid uit komt.

Rabarberke | 20-02-08 | 00:01

@Robin Hood 19-02-08 @ 23:58
Ja, en over 100 jaar was 'ie al jaren dood geweest.....

VanFrikschoten | 20-02-08 | 00:00

Were no strangers to love
You know the rules and so do i
A full commitments what Im thinking of
You wouldnt get this from any other guy

I just wanna tell you how Im feeling
Gotta make you understand

* never gonna give you up
Never gonna let you down
Never gonna run around and desert you
Never gonna make you cry
Never gonna say goodbye
Never gonna tell a lie and hurt you

Weve know each other for so long
Your hearts been aching
But youre too shy to say it
Inside we both know whats been going on
We know the game and were gonna play it

And if you ask me how Im feeling
Dont tell me youre too blind to see

(* repeat)

Give you up. give you up
Give you up, give you up
Never gonna give
Never gonna give, give you up
Never gonna give
Never gonna give, five you up

I just wanna tell you how Im feeling
Gotta make you understand

(* repeat 3 times)

Coño | 20-02-08 | 00:00

Hoi Nonnes, ik doe niet aan idolen, maar ik probeer wel de geschiedenis een beetje bij te houden. Met name dat ook gemaakte fouten niet herhaald worden enzo. Hoe is ie verder?

Robin Hood | 20-02-08 | 00:00

@ Herman Flipsen 19-02-08 @ 23:57
De 'Reaguurder van het jaar' poll is altijd een representatief onderzoek naar reputatie.

Coño | 19-02-08 | 23:59

Ow ja, vergeet ik nog te vragen wanneer ze die Finse kudtKrakerTs hier aan de overkant komen verwijderen..

Robin Hood | 19-02-08 | 23:59

@Robin Hood 19-02-08 @ 23:58
Nee. Ik ben heel slecht met idolen.

Nonnes | 19-02-08 | 23:59

Oh god, hebben we Natasha ook weer, met een mislukte Kouwes-imitatie ook nog. Doe mij de echte dan maar (en dat wil wat zeggen).

@ Coño
Die's al oud.

Heeft iemand er eigenlijk wel bij stil gestaan dat Fortuyn vandaag 60 jaar had zullen worden?

Robin Hood | 19-02-08 | 23:58

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:54
Ik bespeur enige vorm van cynisme...

Coño | 19-02-08 | 23:57

@Coño 19-02-08 @ 23:52
Enkel een bevestiging ervan....

Herman Flipsen | 19-02-08 | 23:57

@Coño 19-02-08 @ 23:52
Oww dat was jij aan het doen zaterdag (zondag?)!

Nonnes | 19-02-08 | 23:56

Maar goed, terug naar die drones. Die maak je dus heel eenvoudig zelf thuis.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:56

@nonnes

Ja toen was ik er niet bij en dan doen off-topics het soms helemaal niet goed.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:56

@Coño 19-02-08 @ 23:52 Laat maar, ik ken 'm al

campion | 19-02-08 | 23:55

@cono

Ik heb buikpijn van het lachen.... hahahaa.... een rick astley val - geniaal.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:54

Wat een misser, deze uitzending.
Maar goed, om mijn recensie van P&W ben ik vorige week geband dus ik laat het er weer bij.

Nonnes | 19-02-08 | 23:54

-edit tsja.. -

Coño | 19-02-08 | 23:52

Ik denk dat Jeroen Pauw na vanavond op slag homo wordt.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:51

Ophrah Winfrey is auk een volum-pjeuze vrauw!

campion | 19-02-08 | 23:50

@van frikschoten

Zo'n spijker door de neus stoort aardig op zo'n babyfoon hoor.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:50

ik voorzie een robuuste stijging in de girl-next-door video's...

the0roger | 19-02-08 | 23:48

En als er een keer een vrouw met een IQ boven de 90 bij Pauw en Witteman komt dan zit er een hoofddoek op....

Waarom nodigen die lui altijd van die domme dozen uit?

Rabarberke | 19-02-08 | 23:48

Ik moet gewoon plannen met me taaait.

Nonnes | 19-02-08 | 23:47

Zit er wat door die wijn daar of zo? Nu begint die Sonja Bakker ook nog te kakelen als een kip zonder kop.

Wat was dat meisje aan 't begin van de uitzending een verademing.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:46

ze moeten een .50 onder die drone hangen, geen camera!

Stormingsoul | 19-02-08 | 23:46

@Coño 19-02-08 @ 23:42 LoL

campion | 19-02-08 | 23:44

Nee hoor, Sonja is best een schoone dame.

Coño | 19-02-08 | 23:44

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:39

Ik denk het ook.......

frenkie4alllll | 19-02-08 | 23:43

@Coño 19-02-08 @ 23:41
En sappige Sonja ook meteen?
Volgens mij vinden P&W het ook een kutdag.

Nonnes | 19-02-08 | 23:42

@frenkie

Zeer gerespecteerde nederlandse (autochtone) kunstenaars fyi.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:42

Krakerproblematiek is zooo one hour ago.

Coño | 19-02-08 | 23:42

Mag Lieve Lulu een spraakverbod?

Coño | 19-02-08 | 23:41

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:36

Sorry....... maar ik kon me niet inhouden.

frenkie4alllll | 19-02-08 | 23:41

Het zal geen 10 jaar meer duren voor een Indiaas KiNnEsZje van 7 met haar droneprins gaat trouwen...

VanFrikschoten | 19-02-08 | 23:40

Overigens had deze 'jostiband' ook wel gezongen als de Olympische Spelen door Iran waren georganiseerd. Dus lulkoek allemaal.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:39

Tjonge, wat zijn we van de drones afgeraakt.

campion | 19-02-08 | 23:39

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:35

Ik versta die Wang niet...... maar zit me kapot te ergeren aan die vervelende Muiswinkel en die andere figuur in zijn foute pooier kostuum.....

frenkie4alllll | 19-02-08 | 23:39

A toemsi lati kba, mi gon sribi. Mi taki sranan tongo pikinso.

Coño | 19-02-08 | 23:38

@frenkie

Ja voel je vooral niet gehinderd om het topic naar moslims te switchen.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:36

@Nonnes 19-02-08 @ 23:33
Het lelietheater.

Nonnes | 19-02-08 | 23:36

@frenkie
Nee die zijn niet slim maar ze hebben wel een beter verhaaltje dan mevrouw Wang.

Haar vaders computerbedrijf is trouwens ook naar de kloten.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:35

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:23

Het is geweldig........ ze nemen het op voor onze vrijheid........... maar als het over de islam gaat zijn ze nergens te vinden. Zij blijven lekker thuis en de sporters moeten lekker gaan. Zij willen even bepalen of we moeten gaan of niet....... wie denken ze wel niet wie ze zijn.

frenkie4alllll | 19-02-08 | 23:35

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:30
Nee hoor... Toen ze hier echt doorbrak met dat kotsboek... hoe heet het toch... was ze ook om de haverklap op TV te zien.
Het hielp niets.

Nonnes | 19-02-08 | 23:33

@ Coño 19-02-08 @ 23:26

Saidé je kong ala joeroe toemsie lati?

Ik wist niet dat je een srnangatongo bezat.

ADHDtje | 19-02-08 | 23:33

Hou op mens. Hou ooooop! Geen idee wat ze precies zegt. Ik hoor alleen een venijnig luchtalarm.
O ja. Afstandsbediening.

Nonnes | 19-02-08 | 23:32

Je moet het gewoon in de Chinese situatie zien...

Coño | 19-02-08 | 23:32

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:23

Nee, die sukkels die daar staan te zingen zijn slim. De Jostiband klinkt beter. En dan die SP sukkel heeft een Adidasjasje aan die in China is gemaakt........ hoe hypocriet kun je zijn?

frenkie4alllll | 19-02-08 | 23:31

Prachtig hoe van Muiswinkel en van Merwijk de kalmte zelf blijven.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:31

Weet de belastingdienst al van de Chinese giften, aan Wang?

Herman Flipsen | 19-02-08 | 23:31

@ campion: Geen idee, maar u lult ook maar wat uit den nek.

Armageddon | 19-02-08 | 23:30

@nonnes

Ze zou eens wat mediatraining moeten volgen. Die verkoopt voorlopig even geen boeken meer.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:30

Bent U verdrietig Rabarbeke?

Coño | 19-02-08 | 23:29

Ga toch loempias bakken muts.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:27

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:23
Wat een doos? Wat schrijft dat mens een ongelooflijke kutboeken zeg. Maar dan nog kun je beter die boeken lezen dan het mens hoooooren.
Ik ga eens iemand bellen en ruzie zoeken. Dat krijg je ervan.

Nonnes | 19-02-08 | 23:26

Sisa, aj fai tang. Fa 'f joe srefi?

Coño | 19-02-08 | 23:26

@VanFrikschoten 19-02-08 @ 23:25...
Ah, prachtig...

campion | 19-02-08 | 23:26

Wij zetten trouwens al jaren dromen in tegen al het ongerief...

VanFrikschoten | 19-02-08 | 23:25

@Rabarberke 19-02-08 @ 23:23 Vreselijk gekakel, maar heur haar zit wel prachtig.

campion | 19-02-08 | 23:25

OMG Lulu Wang bij Pauw en Witteman. Wat een ontzettende doos.

Rabarberke | 19-02-08 | 23:23

@Dr.Dreetje 19-02-08 @ 23:05
"Kijk... daar beneden! Een ME-tje...."

VanFrikschoten | 19-02-08 | 23:22

@Coño 19-02-08 @ 23:15. Curva? Werk je met Polen in een kas daar in Empel ofzo? Je bedoelt: Bled!

campion | 19-02-08 | 23:21

@Armageddon 19-02-08 @ 23:14 Ja, toch altijd leuk, die dolle sprongen als de koeien voor het eerst weer in het weiland gelaten worden. Echt lente. Schatten. Maar wat heeft dit met wat dan ook te maken?

campion | 19-02-08 | 23:20

Curva, vivat na zdrowie!

Coño | 19-02-08 | 23:15

@Nonnes 19-02-08 @ 23:13 Heheh

campion | 19-02-08 | 23:14

@campion 19-02-08 @ 23:11
Ja. Ook dat.

Nonnes | 19-02-08 | 23:13

O.

campion | 19-02-08 | 23:12

bus naar huis. zetten.

campion | 19-02-08 | 23:11

@ peekaboo 19-02-08 @ 21:35

Als je bedenkt dat luchtfoto's van een gebied ter grote van Almere b.v. aangeboden worden voor tussen de € 40.000,00 en € 75.000,00 en daarnaast in je achterhoofd neemt dat de vliegtuigjes die deze foto's maken gebonden zijn aan een maximale vlieghoogte waardoor de zuiverheid van de luchtfoto's niet echt super is (detailtechnisch gezien) dan vind ik dat bedrag niet zo vreemd. Ik zie wel mogelijkheden in de geoinformatica!

ADHDtje | 19-02-08 | 23:11

op de huid dus... sukkel.

Nonnes | 19-02-08 | 23:11

@-=PyP=- 19-02-08 @ 23:04
Ik plaatste het linkje omdat sommige jonge gastjes echt geen idee hebben wat kraken inhoudt. Ik ben het dan ook met je eens. En vooral de oost-europeanen die zich totaal niet aan de geschreven en ongeschreven kraakregels houden moeten ze op de huis zitten.

Nonnes | 19-02-08 | 23:10

@-=PyP=- 19-02-08 @ 23:04 kijk weet je waar je wel effe rekening mee moet houden? Die wildkrakers die de boel uitpissen, daar hoor je dus van en die zie je. Die krakers die gewoon inderdaad netjes de boel opknappen en gewoon bewonen, dat zijn net huurders waarvan jij niet weet dat ze geen huur betalen. Die zie je niet en die hoor je niet. En die komen niet in het nieuws.

campion | 19-02-08 | 23:08

@teruggejorist - 19-02-08 @ 23:02 Nou, die drone is nog lang niet zo goodlooking. Hij heeft geen metalen sixpack en geen staalblauwe ogen. Dat dan weer niet.

@Coño 19-02-08 @ 22:55, zdorovye, spasiba, kwestie van later opstaan gheheheh

campion | 19-02-08 | 23:06

Die dingen doen me denken aan die vliegende dingen in Half Life 2.

xzaz2 | 19-02-08 | 23:05

Kewltje

Dr.Dreetje | 19-02-08 | 23:05

@Nonnes 19-02-08 @ 22:42
Prima dat de leegstaande huizen worden bewoond. Maar de ideologie van de krakers van tegenwoordig is niet meer de woningnood, maar lekker gratis van het geld van de staat gebruik maken en een enorme teringzooi van het huis maken dat je hebt gekraakt. Ongelooflijk wat een tyfuszooi de krakers van zo´n huis maken. Met andere woorden, niet netjes bewonen? Dan oprotten.

-=PyP=- | 19-02-08 | 23:04

@roood 19-02-08 @ 23:02 SNAP! GMTA!

campion | 19-02-08 | 23:03

@Armageddon 19-02-08 @ 22:54 . Zijn jullie uitgekeken op de dildo's ofzo, zoek je knuppels?

campion | 19-02-08 | 23:02

-weggejorist-

roood | 19-02-08 | 23:02

@ campion 19-02-08 @ 22:53
Dus Robocop is ineens geen science-fiction meer...

- teruggejorist - | 19-02-08 | 23:02

Coño, het Bolsjewisme is sterk bij deze....

Coño | 19-02-08 | 22:55

-weggejorist-

Ayaan Sorry | 19-02-08 | 22:54

@Coño 19-02-08 @ 22:53 LOL

campion | 19-02-08 | 22:54

@teruggejorist - 19-02-08 @ 22:49. Jep, he he, een oorspronkelijke gedachte in de topic. Ja, zou hij zelfs denken dat een deel van de dienders uiteindelijk door speeltjes te vervangen zijn?

campion | 19-02-08 | 22:53

fuck

Coño | 19-02-08 | 22:53

@God van Empel 19-02-08 @ 22:44 Coño, jij bent nog veel dommer want je verraadt jezelf door je herhaalde spelfout.

campion | 19-02-08 | 22:51

Dus in plaats van het geld aan de agenten te geven, geeft de minister het liever uit aan speeltjes.

- teruggejorist - | 19-02-08 | 22:49

Coño, coño, die Natascha Gerson is dom weet je, het is een domme meisje swa.

Coño | 19-02-08 | 22:44

*[OT] Opsporing verzocht, al een tijdje niet meer gezien*
-
twee mannen met lichtgetinte huidskleur,
man met een lichtgetinte huidskleur,
met een lichtgetinte huidskleur,
een lichtgetinte huidskleur,
lichtgetinte huidskleur,
getinte huidskleur,
huidskleur,
kleur,
kleur,
kleur, TiC
-
*zucht* Politie, zet drones ook n's in tegen lichtgetinte huidskleur, a.u.b.
En pak ze dan ook op.

Bertus Betonsloper | 19-02-08 | 22:44

@Jazz87 19-02-08 @ 22:37
Jij bent van '87 neem ik aan?
Het recht om te kraken is er toch echt nog steeds. Niet zoals jij zegt 'alleen maar omdat je jaloers bent dat iemand anders iets heeft dat jij wilt hebben'. Het is best handig in deze discussie als je de oorsprong weet.
Lees anders even nl.wikipedia.org/wiki/Kraken_%28pand%2...

Nonnes | 19-02-08 | 22:42

@Fapfap
Handig, die open source UAVP (Universal Aerial Video Platform):
www.uavp.de/
:-)

peekaboo | 19-02-08 | 22:40

Wat kosten die bij Bart Smit?

LibertasSimplex | 19-02-08 | 22:37

echt altijd dan op die sites weer van die antwoorden: "anders staan die panden toch alleen maar leeg"
JA NOU ÉN! DIEGENE HEEFT DAAR TOCH OOIT IN GEÏNVESTEERD?!? dat geeft je geen recht om te kraken. Alleen maar omdat je jaloers bent dat iemand anders iets heeft wat jij eigenlijk wilt hebben?
ZO WERKT HET NIET!
.
Sorry dat ik het zeg, maar elke kraker verdient van mijn part een Neks***

Jazz87 | 19-02-08 | 22:37

@secondenlijm 19-02-08 @ 21:47 Maar wat jij beschrijft zal wel de echt dure versie zijn. Dat is dit vast niet. De pliesie krijgt hier namelijk altijd de versie van alles zonder, zeg maar, de sportvelgen. De TomTom met alleen Benelux, zogezegd. Dus dat vanzelf terugvliegen, dat hééft deze dan weer niet. Dat vond het toeziend kamerlid van de Drone-commissie dan weer nét niet nodig.
Dit soort dingen hebben dienders me dan verteld tijdens lange druilerige wachttijden op rechter-commissarissen enzo. Dan krijg je altijd dit soort verhalen.

campion | 19-02-08 | 22:36

@Elisabeth2 19-02-08 @ 22:22
lol - vond het wel een relevante comment eigenlijk. De beste ideeen ontstaan per toeval, vergeet dat niet

Pilsvogel | 19-02-08 | 22:28

verbaast 19-02-08 @ 21:35
Door hier reaguursels te plaatsen verander je daar niks aan. Ga de confrontatie met ze aan en probeer hun manier van denken eens te begrijpen? De meesten zijn heus geen lutsers die echt niks uitvreten hoor.

/basisschool mode off

Plurity | 19-02-08 | 22:24

Sorry, verkeerde Ctrl V op verkeerde site.

Elisabeth2 | 19-02-08 | 22:22

Nederland deed in jaren '50 proeven met gifgas

Elisabeth2 | 19-02-08 | 22:22

@secondenlijm 21:47: Klopt, hij is ook zo duur vanwege die stabilisatiemeuk (en de camera). Overigens wordt dat soort spul snel goedkoper en beter beschikbaar voor hobbyisten; er zijn al GPS autopilots voor vliegtuigjes te krijgen.

Muxje | 19-02-08 | 22:20

Grapjes over stinkende krakers;
Beste Geen Stijl reaguurders, Diana Ozon was jullie al een tiental jaren voor.
.
Jack had overal schijt aan. Toen hij die ochtend was opgestaan, had hij in de hoek van zijn kamer gepist. Zonder sokken was hij de straat op gelopen. Hij had zich in eeuwen niet gewassen. De omstanders ademden pure walm. Een mensengas dat eenmaal opgenomen in de bloedbaan werkte als een door het lichaam aangemaakte ecstasy. Op zich een goedkope manier van druggebruik. Maar de onschuldige snuivers waren niet gediend van bewustzijnsveranderingen. Stuiterend vervolgden ze hun weg, wat Jack toeschreef aan zijn charisma. Hij genoot van zijn air. De voetgangers dachten er heel anders over. Tot hun spijt durfden ze er niets van te zeggen. Ze keken wel uit opnieuw in zijn buurt te komen. Jack was een desperado die bij voorbaat elk duel won door zijn onsmakelijkheid. Alleen ME-ers met gasmaskers waren tegen hem opgewassen. Het waren dan ook zijn grootste vijanden.

Bij elk beetje rel hield Jack zich zo veel mogelijk op rond de barricades. Stenen gooien deed hij met een ferme pisboog. Als hij een metalig pok hoorde, wist hij dat het raak was. Oogcontact meed hij. Zijn medestrijders gebruikten net als hij een Palestijnensjaal met daarin een schijfje citroen tegen het traangas. Dat dit tevens tegen Jack hielp hadden ze niet in de gaten.

LoudAndProud | 19-02-08 | 22:15

Wat heeft die gast achterin de foto voor schoenen aan? Volgens mij stijgt die samen met de drone op.
Stem a la dirty Harry: "Come on drone, you and me are going on a little adventure"

Pilsvogel | 19-02-08 | 22:13

@glazen_afgrond 19-02-08 @ 21:48
Wat een speurwerk mijn beste Watson!
Ik denk echt dat een kraker die ME,traangas, arrestatie,verhoor en ontruiming trotseert wakker zal liggen van een paar telefoontjes van een stelletje randdebielen

LoudAndProud | 19-02-08 | 22:13

Volgens mij is het effectiever om Slotervaart te gaan ontruimen. Komt er opeens heel veel woonruimte voor de krakerts. 't Is wel wat ver fietsen naar het centrum voor die luie rakkers en ze opeens huur gaan betalen, maar goed... dan bouwen ze maar een fijn anarchistisch buurtcentrum in de vrijkomende moskee. Sla je twee vliegen in één klap.
A propos vliegen en drones... Het duurt niet zo lang meer en er is uiterlijk geen verschil meer tussen een vliegend insect en een drone.
youtube.com/watch?v=GntFeTzV8Kc

koerbagh ® | 19-02-08 | 22:12

@herman flipsen

Techno-viking plukt zo'n drone met een hand uit de lucht.

Rabarberke | 19-02-08 | 22:10

Stomme kraker sterf maar gauw
aan de hoogste boom met jou
Bungel bungel Palestijnensjaal
Antifascistje met je kopje kaal

-- Pritt Stift
(is poëzie)

De God van Empel | 19-02-08 | 22:03

Leuke dingen, die drones.
Ze zijn; efficiënt, effectief, schoon, legitiem, leveren geen schade op aan gebouwen, niet hinderlijk voor omstanders en bovenal echt iets wat past in de 21e eeuw.

Ik begrijp wel, waarom krakers er een hekel aan hebben.
Die drones, zijn alles, wat krakers niet zijn...

Herman Flipsen | 19-02-08 | 21:58

Laat zo'n ding in mid air lekker spelen met een bolletje wol... hehehe :)

Ik weet het beter | 19-02-08 | 21:57

karel Vermeer9986 19-02-08 @ 21:48
Jeetje, meen je dat nou?

Robert Irving III | 19-02-08 | 21:55

een relletje op Indymedia zou wel leuk zijn...

Hempieman | 19-02-08 | 21:55

De God van Empel 19-02-08 @ 21:41 bemoei je es met je eigen hé

campion | 19-02-08 | 21:53

secondenlijm 19-02-08 @ 21:33
Goed idee!
Een radiografisch vliegtuigje is er al vanaf 28 euro bij de Intertoys.
Lijkt me geweldig, een squadron kamikaze modelvliegtuigjes die een drone uit de lucht haalt...
Banzai!

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:52

Gewoon type Peter Aerts naar binnen met links een Sony handheld en rechts een gebalde vuist. Techniek is voor mietjes

Pilsvogel | 19-02-08 | 21:52

-weggejorist-

karel Vermeer9986 | 19-02-08 | 21:48

Hierrrr kunt u dat smerige linkse tuig dus bereiken:

Sinds de politiescanner niet meer gebruikt wordt zijn we afhankelijk van het nieuws datdoorgebeld wordt van op straat, bel (of sms) dus nieuws door naar de dispatch op nummer 06-44 238 148. De arrestantengroep is te bereiken op 06-42413496 Aub geen namen doorgeven!

glazen_afgrond | 19-02-08 | 21:48

@campion 19-02-08 @ 21:39
Zit wat in, het is al een tijdje geleden dan zal het wel zo zijn dat hun een bedrijf moesten in huren om foto's te schieten...

Op zich best wel krom dat er eigenlijk geen 1 politie agent er mee kan vliegen(Of moet in zijn vrije tijd rc helikopter vliegen, maar dan is dit nog anders normale heli 1 rotor deze 4 en geen last van Yaw bewegingen enzo}

Nu ik er weer over na zit te denken, ik geloof dat mij ook verteld is dat als je coördinaten inprogrammeert(Zit compleet gps systeem in) en de sticks los laat hij automatisch terug vliegt...
Dat kan de gemiddeld politie man dan wel weer gebruiken...

secondenlijm | 19-02-08 | 21:47

@campion 19-02-08 @ 21:34
Dan moet het Emma geweest zijn.Emma was toch voor de Van Hall?

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:46

Leuk, ik heb namelijk ook zo een ding gebouwd. Zoek maar eens op UAVP in google

Fapfap | 19-02-08 | 21:45

Na de kraker-booby-traps van vorige keer mogen deze apparaten van mij met rubber-kogel-scherpschiet -apparatuur worden uitgerust.

loden kogels nog beter, maar dat mag dan weer niet van de wet.

Bo Dreksma | 19-02-08 | 21:42

@campion 19-02-08 @ 21:39
Deze beste reaguurder probeert je uit te leggen dat het geen goedkoop speelgoed betreft en jij gaat je de bek breken over een inhoudelijk woordje, triest hoor.

De God van Empel | 19-02-08 | 21:41

Een beetje kraker windbukst of katapult zo'n drone gewoon naar ground level.

Rabarberke | 19-02-08 | 21:40

@secondenlijm 19-02-08 @ 21:36 Ach, iedereen kan zich makelaar noemen, het is geen beschermde titel. Kijk naar de penose die zich 'projectontwikkelaar' noemen, die mogen er ook een kopen hoor.

campion | 19-02-08 | 21:39

@peekaboo 19-02-08 @ 21:35
Zit dan zeker gruwelijk goede camera in ofzo, is gewoon het dubbele van wat degene die er in RL mee stond te vliegen tegen mij vertelde...

secondenlijm | 19-02-08 | 21:38

Het is trouwens alleen voor politie, leger doeleinden en makelaars (foto's van huizen) bedoeld dus dit ga je niet bij de intertoys vinden..

secondenlijm | 19-02-08 | 21:36

Plurity 19-02-08 @ 21:33

Wil ik wel, maar het blijft maar komen.. Dat werkschuw tuig heeft nog steeds geen baan

verbaast | 19-02-08 | 21:35

@ADHDtje

Op de videos pagina van de site www.microdrones.com/videos.html staat een filmpje van de zender ORF (Austrian TV 07-07-05, 17.2 mb) waarin men bij 2:24 vertelt dat het 20.000 Euro kost. Das ist ja nicht billig! :-P

peekaboo | 19-02-08 | 21:35

@LoudAndProud 19-02-08 @ 21:32 Daar speelden geen bands.

campion | 19-02-08 | 21:34

Wordt men hier nou niet zo onderhand moe van? Steeds maar weer het uitlachen van Indymedia, 'het linkse tuig' enzo. Bedenk nou eens hoeveel vergelijkbare reaguursels hebt gepost met daarin iets van 'werkschuw tuig' ofzeau. Nou weten we het wel! Verzin eens iets nieuws.

Plurity | 19-02-08 | 21:33

@LoudAndProud 19-02-08 @ 21:31 Dan ben ik errug benieuwd wie je bent :)

campion | 19-02-08 | 21:33

Dit speeltje vorig jaar in RL gezien bij plaatselijke rc club, dingetje kost grofweg 10.000 euro.
Maar dan heb je wel dope shit als motion tracking, en hij kan super stabiel hooveren.
Camera beelden waren wel wat vaag maar kon mezelf herkennen :)
Feutoz
www.modelvliegclub.nl/index.php?option...

Dus als je de plisie aan het huilen wil maken trek dan eens zo'n ding uit de lucht.

secondenlijm | 19-02-08 | 21:33

Of was het dan toch de Rioolrat...?

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:32

overVecht 19-02-08 @ 21:16 Sorry, kun je ook Nederlands schrijven?

campion | 19-02-08 | 21:32

@campion 19-02-08 @ 21:30
Ik was een van die vervelende jonge punkies die daar rondliepen.
Maar inmiddels ook al weer 40 :-)

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:31

ZOMG Loudanproud rood rakkertje!

De God van Empel | 19-02-08 | 21:30

@LoudAndProud 19-02-08 @ 21:23 lul niet, jij bent toch veel te jong om de Emma te hebben meegemaakt?

campion | 19-02-08 | 21:30

campion 19-02-08 @ 21:28

Ach, een sympathisant.. Wat schattig..

verbaast | 19-02-08 | 21:29

@Boze Buur 19-02-08 @ 21:27
tsja blijkbaar voor hem wel :S ;)

overVecht | 19-02-08 | 21:29

@campion 19-02-08 @ 21:26
Naar welk @ ?
Vrankrijk was trouwens erg leuk vrijdag, en prachtig verbouwd.Dat hebben die werkschuwe krakers toch maar mooi voor elkaar gekregen!

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:29

@verbaast 19-02-08 @ 21:24 Nee, inderdaad, ik woon met mijn kinderen.

campion | 19-02-08 | 21:28

@Gerson
Doodknuppelen heb ik nooit gezegd, maar nu je erover begint...

De God van Empel | 19-02-08 | 21:27

overVecht 19-02-08 @ 21:16
Zo moeilijk was `t grapje toch niet?

Boze Buur | 19-02-08 | 21:27

Ben al een poosje aan het zoeken naar een prijs, hoeveel € zal dat dingetje kosten als er niet eens open en bloot een prijs beschikbaar is?
Iemand in de tent die weet wat dit apparaat moet kosten?

ADHDtje | 19-02-08 | 21:27

@CoffeePatch 19-02-08 @ 21:21
klopt, een echte kraker bezit namelijk een gasmasker en is dus ongevoelig voor traan- en braakgas.

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:27

@LoudAndProud, mail me effe...

campion | 19-02-08 | 21:26

@ campion 19-02-08 @ 21:23
En lastiger en duurder dan huismijt!

De God van Empel | 19-02-08 | 21:25

@campion 19-02-08 @ 21:23
en na middernacht komen meestal de echte heavy verhalen hier los over de knokploegen en de tientallen panden die ze meehielpen te ontruimen...

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:25

@mezelf
woorden

verbaast | 19-02-08 | 21:25

campion 19-02-08 @ 21:23

Ach stomme lul! Jij en je vrienden hebben net zoveel worden voor elk ander individu in deze samenleving! Je woont goddomme niet eens op jezelf!

verbaast | 19-02-08 | 21:24

braindestroY 19-02-08 @ 21:21
Volgens mij moeten veel mensen ook om jou lachen.

Boze Buur | 19-02-08 | 21:23

The Drones was trouwens een goeie punkband uit Engeland.Heb ik nog zien spelen in de Emma in de van Diemenstraat.
Ach zoete nostalgie....

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:23

ongewassen, werkschuw, doodknuppelen, werkkampen, stinken, achterlijk, geitewollen sokken, afknallen, vergassen, zweeop erover, diefstal, beroepswerkelozen, staatsruifvreters, vlooien, luizen, honden, lieden, strontvliegen, bombarderen, tuig, uitvreters, ongewassen, werkschuw, doodknuppelen, werkkampen, stinken, achterlijk, geitewollen sokken, afknallen, vergassen, zweeop erover, diefstal, beroepswerkelozen, staatsruifvreters, vlooien, luizen, honden, lieden, strontvliegen, bombarderen, tuig, uitvreters, ongewassen, werkschuw, doodknuppelen, werkkampen, stinken, achterlijk, geitewollen sokken, afknallen, vergassen, zweeop erover, diefstal, beroepswerkelozen, staatsruifvreters, vlooien, luizen, honden, lieden, strontvliegen, bombarderen, tuig, uitvreters....

GOHHH ORGINEEEEEEELLLLL.

campion | 19-02-08 | 21:23

@Willianus Wortelus 19-02-08 @ 21:00
Kan ik je interesseren in een biertje en een goed gesprek één dezer dagen?

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:21

whaha,,
de plizie heeft ook egt geen balle meer om het zelf te doen..
lolz val van mn stoel af van het lagge

braindestroY | 19-02-08 | 21:21

Tegeltjes te koop:
Een echte kraker is geen ochtendbraker

CoffeePatch | 19-02-08 | 21:21

campion 19-02-08 @ 20:50
LOL!
Onze inventiviteit word zoals gewoonlijk weer zwaar onderschat.
Zou die jongen die destijds voor de ontruiming van de Conradstraat een slingerblijde en een ballista in elkaar knutselde nog actief zijn?

LoudAndProud | 19-02-08 | 21:20

De krakers van nu hebben eigenlijk geen recht meer op die naam. Het is ontstaan toen normale werkende stelletjes met of zonder 1 kindje absoluut geen woning konden krijgen. Die kraakten toen een tweekamer woning twee- of driehoog in Amsterdam West of Oud-West. Knapten het mooi op en was nog geen weelde, want vaak een WC delen met je buren, en geen douche. Maar altijd nog beter dan met je gezinnentje bij je ouders bivakkeren in hun beperkte woningkje.

Elisabeth2 | 19-02-08 | 21:18

@Mikey70 19-02-08 @ 21:06
Hmmm, laat maar. Was grapje......

@campion 19-02-08 @ 20:54
Ik had pas een krakert aan de deur die om een slaapplek vroeg........ is nu nog bezig met afwassen. Stinkzooi is ie netzo als jouw toch wel gewend. Overigens, mannen vinden het fijn als dames zich ook scheren...

On-topic
Ik vind dat wanneer krakers meer en meer geweld gaan gebruiken, de pliesie dat ook mag doen. De pliesie mag naar mijn mening namelijk altijd net iets meer gepast geweld gebruiken dan anderen.

overVecht | 19-02-08 | 21:16

@ JosVerbeek 19-02-08 @ 21:04
je vergeet dat het ook nog eens leuk is op die manier.
Hellsmurfje stelde al voor ze met C4 te vullen.. the bigger the bang, the better the party :-)

Mikey70 | 19-02-08 | 21:13

Wekschuwtuig bespieden? Dat ze zich niet wassen en niet werken weten we toch al?
Ik ben voor ontruimingen. 1 jaar leegstand = kraken gedogen
De grootste kul die ik gehoord heb. Wat van mij is blijft van mij, ook als het leeg staat!!!!
Kraak de auto van een bejaarde dan ook maar, die rijdt er ook niet in...

firecow | 19-02-08 | 21:12

Mikey70 19-02-08 @ 21:06
Dan heb ik een idee, we automatiseren voortaan de ontruimingsacties! Een heel legertje drones in de lucht, met een breed assortiment camera's, machinegeweren, kanonnen. Een en ander opleuken met wat 500-pondertjes en het feest is compleet, goedkoop en effectief.

JosVerbeek | 19-02-08 | 21:10

Kunnen ze Indymedia niet eens op zwart zetten? Dat is een haat plek voor extreem linkse lieden....

Keaning_Radboud | 19-02-08 | 21:10

@De God van Empel 19-02-08 @ 21:02. Tuurlijk, dat is ook heel sneu. Maar ja, wat moet je anders he, daar in in Empel. Ligt de nieuwe Passie nog niet bij de kapper?

campion | 19-02-08 | 21:10

@ overVecht 19-02-08 @ 21:04
Hoezo?

@ JosVerbeek 19-02-08 @ 21:04
eeehhhh... minder dan een ontruimingsaktie? :)

Mikey70 | 19-02-08 | 21:06

"Huilende krakers die die dingen een grove privacyschending vinden"

Privacy schending? Een kraker in mijn slaapkamer, dat vind ik pas privacy schending!

Joost Maghetweten | 19-02-08 | 21:06

@Mikey70 19-02-08 @ 21:03
Eitje, klein beetje c4 zou genoeg moeten zijn...

Hellsmurfje | 19-02-08 | 21:04

Mikey70 19-02-08 @ 21:03
Jawel, maar dat is zo jammer van die drone, weet je wel wat die dingen kosten man!

JosVerbeek | 19-02-08 | 21:04

@Mikey70 19-02-08 @ 21:03
waar woon je dan?

;)

overVecht | 19-02-08 | 21:04

Kun je dat ding niet laten landen tussen die beroepswerkelozen dan laten ontploffen?

Mikey70 | 19-02-08 | 21:03

@Willianus Wortelus 19-02-08 @ 21:00
Te oordelen naar de grootte van zo'n ding denk ik dat een tuinslang al voldoende is

padjakker deluxe | 19-02-08 | 21:03

Ik zie alleen even niet waar die raketten moeten komen te hangen

Kwatz | 19-02-08 | 21:02

... op het strand...

Hellsmurfje | 19-02-08 | 21:02

@campion 20:56
Ach als je lekker was was het misschien iets waard geweest om je te bashen. Ik vind het persoonlijk sneu om sociaallinkse oudjes te plagen.

De God van Empel | 19-02-08 | 21:02

Die dingen zijn wel handig op strand in de zomer.

Hellsmurfje | 19-02-08 | 21:01

@Elisabeth2 19-02-08 @ 20:54
Ik zie er wel een markt in, www.mydrones.nl ofzoiets. Kijken hoe lang het duurt totdat het kabinet verkoop en bezit van die dingen gaat verbieden. Zal ik vast een business plan schrijven?

padjakker deluxe | 19-02-08 | 21:01

Tjongejonge wat een prutsers hiero. Hang gewoon een zaagtandje (f~4kHz) van een volt of 4 aan een lekker breed moduleerbare varicap-oscillator. Paar dikke Fets erachter en als uitgang een paar meter draad. Alles de lucht uit.

Willianus Wortelus | 19-02-08 | 21:00

VanFrikschoten 19-02-08 @ 20:54
Kewl! Wel handig als biologisch wapen, strontvliegen kijken niet op een virusje meer of minder. Alhoewel, bij dat ongewassen krakerstuig sorteert het waarschijnlijk toch weinig effect.

JosVerbeek | 19-02-08 | 20:59

je postbode 19-02-08 @ 20:40
super...

Lebowski Achiever | 19-02-08 | 20:59

@De God van Empel 19-02-08 @ 20:56 Echt? Dan kunnen ze je nu ophouden met betalen, je levert een wanprestatie.

campion | 19-02-08 | 20:58

@Elisabeth2 19-02-08 @ 20:54 Maar de Rooie zou het vast niet leuk vinden.

campion | 19-02-08 | 20:57

@campion
Ik weet van niets, ik word slechts €5 per comment betaald om jou het leven zuur te maken.

De God van Empel | 19-02-08 | 20:56

ze zouden ze moeten uitrusten met clusterbommen

rioolguurder | 19-02-08 | 20:56

Wel coole dingetjes, die drones, als je ze een meter groter maakt kan je er een .50 onder hangen!

JosVerbeek | 19-02-08 | 20:55

@ De God van Empel 19-02-08 @ 20:49 fijn dat ik al gemist werd. De postorderbroeken zitten er ook al klaar voor?
Tja, als hier al om duistere reden de ene na de andere krakertbashtopic wordt geopend... Hoor ik daar op de M'laan de kassa weer rinkelen?

campion | 19-02-08 | 20:54

Ik vond mijn radiografisch bestuurde eendje al zo hightech. Gaat morgen vlug naar de winkel. Wil ook een drone. Hebbe, hebbe, hebbe.

Elisabeth2 | 19-02-08 | 20:54

LOL @ pliesie drones
Nee, neem dan de VF5 drone met twee infrarood camera's en boordkanon...
Verkrijgbaar in diverse metalic kleuren.
i5.photobucket.com/albums/y164/Trippel...

VanFrikschoten | 19-02-08 | 20:54

Next up: tesla coils en mechanized assault suits.

padjakker deluxe | 19-02-08 | 20:51

@LoudAndProud 19-02-08 @ 20:40
Binnenkort Benefiet voor de ontwerpploeg, entree 2.50, met Drone Destroy en Broken Drones, geen honden.

campion | 19-02-08 | 20:50

die dingen vis je zo uit de lucht... het enigste wat je moet weten op wat voor frequentie ze zitten ( waarschijnlijk 40 mhz) en op welk kanaal.. dan kan je met een andere zender (op de zelfde frequentie) op t zelfde kanaal storen en dan flikkeren ze zo uit de lucht.

hobby modelbouwer ;)

MonkeH | 19-02-08 | 20:50

@ Vonkentrekker 19-02-08 @ 20:47
bijkomend voordeel is dan ook nog dat de eigenaar van het gebouw geen maatregelen meer hoeft te nemen om kraken in de toekomst te voorkomen
win-win

je postbode | 19-02-08 | 20:50

Campion, aka Natascha G., aka Paraferneilla, kom er maar in.....

De God van Empel | 19-02-08 | 20:49

Waarom moet er met een camera ingekeken worden ?????????? Direct opblazen dat gebouw komen we ook mooi van dat achterlijke werkschuwe uitvreter tuig af.

Vonkentrekker | 19-02-08 | 20:47

Ik vind een knuppel lekkerder

overVecht | 19-02-08 | 20:46

Cool speelgoed!

Ari Gold | 19-02-08 | 20:46

Gewoon een lang stuk touw met een dreg er aan heb je dat ding zo uit de lucht

ThaClitCommander | 19-02-08 | 20:46

Ik hoef geen fotootje van zo een lulhannes van een krakert. Zet er effe wat snelvurend materiaal op s.v.p..

NoMinister | 19-02-08 | 20:45

Waarom geen grote houwitser om ze er via de schoorsteen uit te schieten?

JosVerbeek | 19-02-08 | 20:45

Huilende krakers?
Ik hoor alleen maar krakers die niet kunnen wachten om iets in elkaar te knutselen om zo'n high tech ding uit de lucht te halen!
Ontruimingen worden weer leuk op deze manier.
Ik verheug me al op de huilende GS reaguurders als het ze daadwerkelijk lukt om de eerste drone neer te halen!

LoudAndProud | 19-02-08 | 20:40

@ Lebowski Achiever 19-02-08 @ 20:37
Spy Drone zat al in Deus Ex (jaar 2000)

je postbode | 19-02-08 | 20:40

Wat een verkeerde investering tegen die krakers.

Wapens moeten ze kopen. Und schnelllllllll

BloedendMaandverband | 19-02-08 | 20:40

lullig om zo'n kinderfeestje te verstoren, tenminste als je de ballonnen moet geloven.... of misschien is dat ook iets spy kids -achtigs van de peliessie..... gevuld met een naar gasje...

dame_edna | 19-02-08 | 20:40

Wil ik ook!!! kan je een hoop ongein mee uithalen hahaha.

Gekke G | 19-02-08 | 20:39

kewl.. stukje goedkoper dan een heli ook nog ;)
.
Beetje Ghost Recon AWF kan geen kwaad waar het doel de middelen heiligt.

Lebowski Achiever | 19-02-08 | 20:37

Best wel kek speelgoed, en die krakers moeten niet zeuren, ze vinden zichzelf toch zo creatief?? Vinden ze hier ook wel weer een oplossing voor, iets met lawinepijlen en dergelijke?

brutus68 | 19-02-08 | 20:37

Nu nog een vette gun er aan vast....

Maxx | 19-02-08 | 20:36

Leuk om te gebruiken wanneer je buurman doet neuqen

weblijvenhier | 19-02-08 | 20:36

Geinig, De krakerts moeten nu ook aan iets van een luchtafweer gaan denken.

Nog een paar jaar en dan zie je geen blauw meer op straat maar hoor je alleen maar het gezoem van deze dingetjes in de lucht.

lerak | 19-02-08 | 20:36

een echte vent..

Fold | 19-02-08 | 20:35

Werkt tie ook met de WiiMote?

Flutser | 19-02-08 | 20:35

Ah wel leuk om te lezen dat krakers nu zelf toegeven dat ze fout bezig zijn.
Een citaat: "Spuistraat 227 is op 1 oktober 2007 gekraakt direct nadat kraakwachten waren vertrokken. "

Hè? Hoe kan dat nu? Een jaar leegstand is toch verplicht wil de rechter kraak gedogen?

Tarak | 19-02-08 | 20:35

Op 19 februari 2008 namen de machines de macht over.

Bigi Bana Boy | 19-02-08 | 20:35

lijkt wel minority report

terrorwally | 19-02-08 | 20:34

Ik plak gwoon m'n N95 onder een vliegert, is co2neutraal weetjewel.

Lepo | 19-02-08 | 20:33

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Bookmakers | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl