achtergrond

Geenstijl

ingelogd als

lid

logout

nachtmodus

tip redactie

doneer

Willen jullie meer of minder Marokkaanse tomaten?

Goedesmorgens boodschappende landgenoten 20-49! Houdt u er vandaag even rekening mede om Hollandsche producten in uw klapkrat te gooien? Want dan helpt u onze telers. Dus even geen Ethiopische asperges, Somalische snijbonen en Marokkaanse tomaten. Maar Hollandsche waar, want dan helpen wij elkaar. Eerder maakten wij al melding van #samensterk. Nu springt ook Harrie Piekema op de oogstwagen. GeenStijl Culinair heeft alvast vrijblijvend uw avondeten samengesteld. Amuse: Paprikamousse met tabasco en koriander/paprika chutney. Voorgerecht I: Paprika met meloen en ham. Voorgerecht II: Garnalencocktail met gele paprika. Tussengerecht: Gevulde rode paprika op een bedje van groene paprika. Hoofdgerecht I: In paprika gesmoorde lamscarré met paprikasaus uit de paprika-oven, geserveerd met paprika-chips en paprikamayonaise. Hoofdgerecht II: Gegrillde Paprika-filet in een terrine van paprika, afgetopt met gefrituurde stukjes paprika. Nagerecht I: Paprika-ijs met een toefje paprika-chocolade geflambeerd met paprika-wodka. Nagerecht II: Diverse paprikakazen met witte paprikadruiven, geflambeerd met paprika-cognac. Kookwijntje: Chateauneuf du Paprique Westland 2012. Bon appetit.

Reaguursels

Praat mee in het Stamcafé

Word de held van GeenStijl en word GeenStijl Premium. Dan ben je onderdeel van het roze legioen en kun je tevens genieten van:

  • Het befaamde roze kroontje
  • Een bannervrije website
  • Extra reaguurfuncties
  • Eerste rang bij acties
  • En bovenal: Jij houdt GeenStijl onafhankelijk!

Ik kies voor het volgende premium pakket:

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.

GeenStijl.nl is een uitgave van GS Magenta B.V.