GeenStijl

Tendentieus, Ongefundeerd en Nodeloos Kwetsend

De Lijst van 50 notoire internetoverlastgevers

paybacktime.jpgOverlastgevers, ook wij van het internet zijn ze helemaal zat. De hinder van de groeiende groep online etters komt ons de neus en oren uit. Daarom hebben wij besloten de zoveel irritantste, hinderlijkste en hardnekkigste overlastgevers met man en paard te noemen om ze te namen en shamen. Jaja, internet als digitale schandpaal. Wat ze in Amsterdam-Zuidoost kunnen, kan ook online. Knoop de namen van onderstaande internetkloodtzakjes dus goed in uw oren. Deze querulanten maken het samenleven in de publieke weblogruimte stelselmatig onmogelijk. Door middel van deze onsympathieke doch doortastende actie hopen wij de internetpolitie een wapen te geven in de strijd tegen het welig tierende gejammer van genoemde prutsertjes. Houd ze goed in de gaten deze most wanted. U bent tenslotte de ogen en oren van onze mooie multimediale maatschappij.

1. Francisco van Jole
Behoeft eigenlijk geen introductie. Extreem linkse online psychopaat uit Rotterdam met antidepressivaverslaving. Denkt dat zijn door Vara-leden betaalde weblogje het nieuwe Huffington Post is (hahaha, die Francisco). Bezwangerde Vera Keur en mocht kindje houden. Was vroeger op tv, wordt nu door iedereen genegeerd. Terecht.

2. Jeroen Mirck
Schandknaapje van Van Jole. Schrijft zoals Marjolein Bastin tekent. Prominent lid van D66. Heeft het gezicht van Jack Spijkerman geleend. Schijft twee opiniestukjes per jaar op Joop.nl maar krijgt nochtans full time betaald door Vara-leden.

3. Arnoud Boer
Twitterterrorist in dienst van GroenLinks. Gnoom. Stelt zich verdekt op om argeloze rechtsmensen dagenlang te stalken met wapperende vingertjes en ander moreel Van Jole-gedoe. Kijkt op zijn twitteravatar alsof hij moet poepen, welke avatar hij ook heeft.

4. Joost Berculo
Feldwebel van nep-Joop Geencommentaar.nl. Humorloos, in bezit van linnen tasje, zestien keer radicaler dan de gemiddelde Sargasso.nl-scribent. Wordt door AIVD geschaduwd vanwege groot radicaliseringsrisico.

5. Wim Heitinga
Voormalig reaguurderspseudoniem. Hield jarenlang weblog bij om Geenstijl.nl te kunnen bashen. Werd slachtoffer van zijn eigen gespam. Is al lang dood maar duikt nog veelvuldig op als hilarische sockpuppet op menig forum.

6. Martijn de Koning
Online kromzwaard en salafistenhoer. Drager van veelkleurige bloezen. Door belastingbetaler betaald om "sociaal wetenschappelijk" onderzoek te doen naar moslims in Nederland teneinde moslims, lees: Marokkanen, voor eeuwig slachtoffer te kunnen blijven noemen. Wordt mogelijk door Marcel van Dam gebruikt als pion in schimmig machtspel over "onrendabiliteit" en "verschilligheid". Bezig met cursus aspergesteken.

7. Viralspammers
Mensen die sneue filmpjes sturen naar de Geenstijl-redactie met de mededeling "Dit is echt wat voor jullie Geenstijl!!!!". En dat terwijl we gewoon een professionele salesafdeling hebben. Nee, jullie filmjes zijn niet leuk. Nu niet, nooit. En blijf weg.

8. Paul Wilders
Broer van. Doet iets in de IT. Vecht zijn zieke familietwist uit op Vara-ledenweblog van eerder genoemde Van Jole. Mag elke dag weer een nieuw stukje uitpoepen waarin hij alle zestien JOOP-lezers wil laten weten dat hij goed is en zijn broer fout. Vermoeiend. Soort Jeroen Mirck (zie 2) maar dan politiek.

9. Chris Klomp
Misdadigerknuffelaar. Advocaat zonder rechtenstudie. Vindt een taakstraf van drie uur voor een verkrachter al barbaars. Schrijft voor suf regionaal blaadje rechtbankverslagen en denkt dat de wereld gewoon wél lief wordt als je alle gevangenen over de bol aait en ze nog meer slachtoffer maakt dan het echte slachtoffer. Regelde bij zijn vriendjes bij het OM een Berufsverbot voor Wicher Wedzinga.

10. Carlos
Scribent van links weblogje Sargasso.nl. Steekwoorden: klimaat, milieu, klimaat, milieu, klimaat, milieu en klimaat. Stokpaardjes: klimaat, milieu, klimaat, milieu, klimaat, milieu en klimaat. Thematiek: klimaat, milieu, klimaat, milieu, klimaat, milieu en klimaat. Heeft humor, wat eigenlijk niet mag in zijn omgeving.

11. Steeph
Zie Carlos maar dan met nuance (klimaat, milieu, klimaat, milieu, klimaat, milieu en duurzaam). Verzamelaar van Lowlands-polsbandjes. Heeft Altijd Groot Gelijk. Ziet het leven voor 92% als staafdiagram en voor 8% procent als taartdiagram. Koopt katoenen MaxHavelaar-luiers online. Tsja.

12. De reaguurder
Dat bent u. Anoniem lafbekje. Mening die er niet toe doet, moet altijd worden gemodereerd. Iedereen haat u. GA! WEG!

13. Arjen Zieleknijper
Notoire spamhoer. Stuurt alle redacties en hoogleraren van Nederland zestien nieuwsbrieven per dag waarin hij uitlegt dat de psychiatrie een industrie des doods is, zoiets. Valt helaas niet tegenop te filteren in Gmail.

14. Nico Mul
Zelfbenoemd jeugdhulpverlener via mail en msn. Ontmaskerde viespeuk. Ziet meer complotten dan Henk & Ingrid op zaterdagavond op SBS. Specialiteiten: de persoonlijke noot en 'wind langs je onderkant'. Meesteromzeiler van Gmail-filters.

15. Dominique Weensie
Baas van publieke omroep. Vreet uit de staatsruif en verschijnt met zijn hoofd voortdurend hinderlijk in beeld. Voorheen bloemetjesplukker aan de rand van de afgrond. Zegt altijd dat hij aan journalistiek met een entertainmentsausje doet, heel raar. Kennen we dus niet persoonlijk.

16. Thomas von der Dunk
Monkelende 1000cc leernicht. Schrijft voor Volkskrant.nl om rechts, Wilders en u te bestrijden. Woont in vies huisje op Amsterdamse Nieuwmarkt. Heeft raar stemmetje, daarom schrijft hij ook zo veel. Zoon van beroemde vader. Daar kan ie dan weer niks aan doen.

17. Reaguurders met zwitsalhoofdje
Zie reaguurder maar dan tienduizend keer erger. Wordt standaard geband. En terecht. Blijf weg. Serieus: blijf gewoon weg!

18. Job Cohen
Bedacht door Jaap Stronks. Vervuilde tijdens de verkiezingen YouTube en alle social media. Ziet er uit als Melkert. Praat als Melkert. Denkt als Melkert. Is Melkert. Gelukkig nu weer van internet verdwenen.

19. Peter Breedveld
Vodafoneterrorist. Verzamelaar van naaktfoto's. Geweten van het internet met voorliefde voor naakte moslima's. Is vooral populair als dhimmi in domrechtse kringen en fietst gewoon met bammetjes achterop naar zijn werk.

20. Jake
Scribent van Retecool. Plaatst pathetische gedichton omdat Wilders paar zeteltjes wint. Zit nooit verlegen om Godwins. Kwam als laatste bij RC en waant zich de nieuwe Reet. Links 2.0.

21. Robert Engel
Agressieve kabouter. Pet. Grossiert in nepscoops. Verwart satire met dom schelden. Hoofdredacteur van margeweblogje Endandit.nl. Brak ooit door als Candy Bar op Volksrant-weblog, presteerde daarna nooit meer iets.

22. Renske de Greef
Voormalig elitair Spunk-hockeymeisje werd bekend omdat al haar columns over seks gingen. In werkelijkheid ging elke column over het geweldige fenomeen Renske de Greef en al die vieze mannen die allemaal altijd met Renske de Greef wilden neuken (as if). Is nu ineens columniste voor NRC.next. Waarom weet niemand. Bespoedigt godzijdank zo wel het einde van Nrc.next.

23. Aaf Brandt Corstius
Soort Renske de Greef maar dan ouder. Dochter van, zus van. Doet het met zoon van Hanneke Groenteman (zie 24). Gaat spontaan huilen van ontroering als ze moslima's ziet stemmen (echt waar!) en vindt Robert Vuisje een racist omdat hij alleen op zwarte vrouwen valt (echt waar!). Schrijft column voor Volkskrant. Bespoedigt godzijdank zo wel het einde van de Volkskrant.

24. Hanneke Groenteman
bejaarde Vara-oma. Vrat ooit heel verschillig de complete Jamin leeg. Kreeg als dank van Vera Keur een maagband. Denkt dat PowNed-leden haar komen halen en heeft daarom vast een achterhuis met draaikast op haar zolder getimmerd. Heeft buitenechtelijke relatie met Aad van den Heuvel (moet geheim blijven).

25. Heleen van Lier.
Redactrice sociale media bij de Volkskrant. Wordt betaald uit subsidiepotje. Was de enige op de hele Volkskrantredactie die echt geloofde dat Pieter Broertjes niet weg zou gaan. Zo schattig!

26. Rob van Kan
Werkloze vertaler. Werkt op afroep voor Bertolli. Homofiele cryptofascist. Bestuurt vanuit Italië het extreem linkse gedachtegoed in Nederland. Is sinds 1982 niet meer buiten geweest. Overal geband vanwege notoir gebruik van lachwekkende Godwins als argument.

27. Bas Paternotte
Twitterfascist. Steelt grapjes. Vooral niet volgen. In het bezit van geheime Israëlische wapens en altijd op zoek naar slachtoffers om Frank Sinatra-cassettebandjes aan te verkopen. Nog nooit een bedrijf van binnen gezien.

28. Bert Brussen
Twittermongool en so called internetfenomeen met tijd teveel. Roept poep in kerk. Vult leven met twitteren. Kennen wij gelukkig niet. Nooit van gehoord zelfs. Wie? Nee, echt niet.

29. Joshua Livestro
Dorpsgek. Mafketel. Kierewiet. Bij Buitenhof weggetrapt als columnist. Conservatief maar zo lachwekkend. Schrijft anti-opinie als opinie. Valt op roodharige homo's en woont daarom in de UK. Denkt dat iedere scoop van hem komt. Bekeerd tot Jezus door de EO. Zucht.

30. Michael van der Galien
Hulpje van dorpsgek Livestro. Denkt dat Obama een Joodse Neger is die de New World Order komt opleggen. Gelooft ook in UFO's en Obama-knokploegen. Heeft zichzelf bekeerd tot de islam. Echt waar, wij verzinnen dit dus niet.

31. Merel Roze
Vrouwelijke voorganger van Jeroen Mirck. Schrijft over stilstaande reigers en mensen op de fiets die hun neus snuiten alsof het een spannend nieuwsfeit betreft. Zegt zelf ook schrijfster te zijn. Bizar idee.

32. Martien Pennings
Ouwe lul. Jan des Bouvrie van de VVME-beweging. Denkt dat moslims de holocaust hebben bedacht. Volstrekt seniel. Jicht in beide handen. Gewoon negeren. Ook bekend onder de naam Kassander en Leo Sar.

33. Peter R de Vries
Consumentenman. Heksenneuker. Tot de linkse kerk bekeerde ramptoerist, met vaste parkeerplaats in de PC Hooft. Geweten van de commerciële televee. Teert al 30 jaar op doorzichtige ripdeal met Heineken-ontvoerdertjes. Deelt locker met Martin Gaus in parenclub Fun4Two.

34. Matthijs Weststrate
Persvoorlieger van de PVV. Tatoeëert voor elke verzonnen Kamervraag een kruisje op zijn balzak. Lacht het hardst wanneer op interne PVV-vergaderingen gegrapt wordt over eigen debiele achterban. Spamt circa miljoen persberichten per minuut het internet op. Zou alleen daarom al levenslang moeten krijgen.

35. Bert Wagendorp
GroenLinkse luchtfietser uit Alkmaar. Te werk gesteld bij de Volkskrant. Keutelt driemaal per week een stukje. Runt epo-lab samen met Mart Smeets. Doet soms moppig in sportkatern, maar alleen om eigen fietsboekjes te verkopen. Wel lekkere dochter (zie Hyves).

36. Vincent Everts
Spammer. Doet alles voor geld. Eruit getrapt bij Emerce. Kaalhoofdig, wit pak, op Segway. Do we need to say more? Voorspelde ooit dat trendwatchen heel erg groot ging worden. Camera's beginnen te zweten als ze hem moeten filmen.

37. W. Zuidberg
Ziek aapje. Klabanusposter van Spitsnieuws.nl. Vervangt "klabanus" regelmatig door "deegrollertje", "gehaktstaaf", "poolstok" of "spitsroede". Derhalve held van spitsnieuwsreaguurder (zie 38).

38. Spitsnieuwsreaguurder
Zie (17) Zwitsalreaguurder maar dan nóg debieler (ja dat kan). Zijn meestal fan van nieuws wat over klabanussen gaat. Is tenslotte ook nieuws nietwaar.

39. Sander Duivestein
Zelfbenoemd online trendwatcher. Tevens redacteur van Jaggle alwaar hij onder het pseudoniem Zwelgje goatses en zes jaar oude flashmobfilmpjes post. Lekker betrouwbaar. Schreef het boek Me the Media wat gaat over Zwelgje en de liefde voor zijn fantastische spiegelbeeld.

40. Carel Brendel
Notoir linkjesposter en spammer. Heeft obsessie met NRC Handelsblad want "die hebben Pim vermoord". Denkt dat websites nog altijd gebouwd moeten worden met html 1.0 onderdelen. Enige in Nederland die nog een tilde (~) in zijn homepage-URL heeft.

41. Micha Kat
Vleesgeworden aluminiumfolie hoedje. Weggepeste ex-leraar. Ziet vinexwijken voor FEMA-concentratiekampen aan. Zoekt nog altijd naar landmijnen in Enschede en weet zeker dat 9-11 een inside job door Heleen Mees was. Wordt betaald door ene Joris D. aka De Chef.

42. Joost Niemöller
Voorheen literatuurschrijver. Bange Blanke Burger met eigen weblog. Kon de reacties op zijn zeurstukjes niet langer aan. Biedt podium aan moslimbashers, moslimbashers, moslimbashers en moslimbashers. Zure man in extrema. Bij twijfel: niet in de ogen kijken.

43. Annelies van der Veer
Web-log bezitster met angstaanjagende fobie voor hoofddoekjes. Maakt dagelijks zeker honderdzevenentwintig voorvallen mee waarbij vrouwen met hoofddoekjes zijn betrokken. Moest in inrichting worden opgenomen toen een Amsterdamse Albert Heijn besloot halalvoedsel in de schappen te leggen. Desalniettemin geinig online slachtoffer voor lekker domrechtsmens bashen.

44. Jan Dijkgraaf
Morgenster. Onderkruiper. Tegelzetter. Zelfbenoemd journalistiek geweten. Maakte HP/DeTijd in anderhalf jaar kapot en helpt nu Powned de vernieling in. Stuurt zichzelf wekelijks een dode rat via de post. En gaat dan tevreden uit het raam staren.

45. Bastiaan Nagtegaal
Nog levende KinkFM-DJ. Draait plaatjes uit 1999. Heeft helaas ook een Twitter-account. Trekt zich zes keer per dag af op zijn NVJ-ledenpasje. Twitterbio: "Fotograaf, schrijver, journalist en vormgever". Says it all.

46. Bacht Oebisch
Lamlul. Limburger te Panningen. Risee van Het Nederlandse Internet. Heeft alle uitgaven van Villamedia Magazine dubbel. Belt bedrijven op om te klagen over werknemers. Speelt ook in een kudtband. Likt wekelijks de stoep van de Raad voor de Journalistiek.

47. Jurryt van Voren
Zelfkazende sporthistoricus en verrader. Stinkt. Geeft Twitteraars aan bij bedrijven en krijgt daar geld voor. Runt zwartwit sportblogje voor simmende babyboomers. Wil het liefst in één ruimte verblijven met Van Nieuwkerk, Wilfried de Jong en Nico Dijkshoorn en dan huilen om Fausto Coppi

48. Huub Evers
Snor. Oud mediale zeur uit Tilburg (of all places). Houdt maar niet op met ongevraagd ethisch links correct mening geven. Eenmansplaag in babyboomerskostuum.

49. Nico Dijkshoorn
Waxinelicht. Omhooggevallen bibliobuschauffeur. Vara-huisdichtor. Kluun-pijper. Begon als humorist onder de naam Kouwes. Zakte in een jaar tijd af naar linkse marionet voor de OxfamNovib. Heeft humor inmiddels verkocht aan pathetische cultuurbaasjes.

50 ????? ?????????
[Maak de 50 vol in vier, vijf vileine volzinnen & vernietigende scheldwoorden om te lachen en win een krat Bavaria, een tray Red Bull, en een baan bij het bruutste blog ter wereld.]

Reaguursels

-weggejorist en opgerot-

ZDEV | 16-06-10 | 20:45

Weren, dat moet je met hen doen!

FWetsteijn | 16-06-10 | 20:46

Jozef kriebel, tenenkrommend slecht!
Sollicitant dient gecensureerd te worden! Ik zeg een nummer 2 na van Jole! BAH!

Vulgaris Magistralis | 16-06-10 | 20:47

Ik kan geen 50e verzinnen, elke mogelijke persoon of categorie personen staat er al tussen...

Requiescat in pace | 16-06-10 | 20:47

Heerlijk stuk, en ik ben blij dat ik genoemd word! Hulde!

Zeeschuimer | 16-06-10 | 20:49

Leuk, sollicitant.

Nee dus! | 16-06-10 | 20:49

Hulde voor deze post

De Schorpioen | 16-06-10 | 20:49

Bijstandskoning?

-=PyP=- | 16-06-10 | 20:50

Mijn god wat een lap tekst. Ik zet mezelf alvast op 50 en de tekst volgt later vanavond. #voetbal

Parsons | 16-06-10 | 20:50

euhh, Ik???

miko | 16-06-10 | 20:50

Zie punt 38: "Zijn meestal fan van nieuws wat over een klabanussen gaat." Dan schrijft deze sollicitant over debielen.....
Fail. Jij komt waarschijnlijk uit Roermond ofzo.

Bluebook | 16-06-10 | 20:50

-weggejorist en opgerot-

Mr_Poenanie_NL | 16-06-10 | 20:51

Ga lekker op een Eiland zitten als je het allemaal niet aan kan Drol.
Of beter ga lekker naar Noord Korea daar is alles heel helder 1 Baas en jij heb geen mening niet heeft daar een mening.

Trompeter | 16-06-10 | 20:51

Vroeger had je 'Bijstandskoning', die had zeker een plaats in deze top50 verdiend (met een 'd', ja, stelletje VMBO-ers).

kapotte_stofzuiger | 16-06-10 | 20:51

nr 50:
nr 12 & 17 tellen lekker toch nie mee... zo en nu een ..... je weet wel

PowNed@1 | 16-06-10 | 20:52

Toch jammer van Kouwes en ik mis het audio gelul van Dijkshoorn. de 50ste? Tsja, David Rietveld dan maar?

modderfokker23 | 16-06-10 | 20:53

@-=PyP=- | 16-06-10 | 20:50
Opvallend hoe een vervelend persoon andere mensen dichterbij elkaar brengt.

kapotte_stofzuiger | 16-06-10 | 20:53

-weggejorist-

Mc Duck | 16-06-10 | 20:54

50. Tamso

Onmiskenbaar internettrolletje, bekend van de vele bans die hij heeft opgelopen op zowat alle nederlandse fora (ook op GS) Komt vaak met schier onleesbare teksten en is er van overtuigd dat Joden achter al het leed van de wereld zitten, incluis de verloren WK-finale van '74 en de moord op Stephany Flores.

Twansel75 | 16-06-10 | 20:54

-weggejorist en opgerot-

Rita Integraal | 16-06-10 | 20:54

Ze denken zeker dat ik alles ga lezen ofzo, ik denk trouwens dat Ruktor homo is, ja toch?

Glasplaswas | 16-06-10 | 20:54

-weggejorist en opgerot-

wilikniet | 16-06-10 | 20:55

Sommige ken ik zelfs, wat grappig.
Maar de overige 45 heb ik nog nooit van gehoord.

captainobvious | 16-06-10 | 20:55

Lee Towers:
Liet zich omhoog tillen door eigen hijskraan om vervolgens op ons neer te kijken. Heeft houten microfoon met goudverf. Werd uit de Jostiband getrapt en ging toen solo. Treedt nu op in de Efteling, jaarmarkten, kermissen en bedrijfsfeesten voor een schaal kroketten en bier. Rijdt Mercedes.

zadelruiker | 16-06-10 | 20:55

Ik begin een idee te krijgen over de identiteit van deze 'Solicitant'
Goed stuk!

Stroopdoos | 16-06-10 | 20:55

Joris -weggejorist- Joris.

#St@R# | 16-06-10 | 20:55

Je vergeet wat. De voltallige Geenstijl redactie.

jopperdepopper | 16-06-10 | 20:55

Boeiuh. Over een jaar kent slechts tien procent van de lezers nog maar de helft van de namen op deze lijst. Wrakhout drijft voorbij op een lusteloos kabbelend riviertje door een mistdampend en bruut stinkend moeras.

Slau | 16-06-10 | 20:55

-weggejorist-

Neukgraag | 16-06-10 | 20:56

Spitsnieuwsreaguurders weten tenminste wel dat het meervoud van klabanus 'klabani' is en niet 'klabanussen'.

Prof. D.A.H. Vintik | 16-06-10 | 20:56

1-0 Uruguay!

widtvoet ® | 16-06-10 | 20:57

Kan Geenstijl wel stoer doen over het bannen van zwitsals, in de praktijk val het allemaal wel mee. Als je ziet wat hier allemaal voor domme zooi gepost wordt zou je zomaar denken dat Joris een 8-urige werkweek heeft. Wellicht is dat een goede voor plek 50. Met zijn gebrekkige talent om zwitsals, en erger, van Geenstijl te houden draagt hij immers bij aan de overlast op de interwebs.

Disneyland | 16-06-10 | 20:57

50. Chris van Dipten

Zelfverklaard medium die een webshop runt en er een zeer interessante manier van communiceren met klanten erop na houdt. Dreigt iedereen die een weerwoord geeft op een forum aan te klagen wegens 'smaad en laster' Is al een keer wedergekeerd na een vermeende dood en had zijn webstek te koop voor 'slechts' € 14.000........

Twansel75 | 16-06-10 | 20:58

@widtvoet ® | 16-06-10 | 20:57
Mooiste doelpunt so far.

Parsons | 16-06-10 | 20:59

50. Anja Meulenbelt
Droogschotige, vroeger kuttenkijkende senator voor de SP.
U kunt reageren op haar blog, maar toch weer niet, alles wat haar onwelgevoeglijk is wordt ausradiert.
Omringt zich graag met kwispelende Gaza-teckeltjes.
Is gehuwd met Palestijn, of het huwelijk is geconsumeerd is niet duidelijk.

gentle giant | 16-06-10 | 20:59

50. VMBO'erts ( met uitzonderingen )

Altijd lachen geblazen met onze highly intelligent friends. Steeds maar weer met spelvauten je proberen te verdedigen tegen mensen die je dom noemen en met beperkt denkvermogen het internet volspammen met bullshit. Wel bedankt dat jullie later onze steden schoon vegen!

Fladiefliedie | 16-06-10 | 20:59

50 Reaguurder de peer

Irritante poster,voornamelijk op dumpert actief.
Wees ooit een uitnodiging om naar pand Noord te komen af.
Dat op basis van ''humanitaire'' gronden.
Heeft moeite met het schrijven van volzinnen.

de peer | 16-06-10 | 20:59

Hmm die Ascher lijkt toch wel een hele verbetering t.o.v Cohen.

doskabouter | 16-06-10 | 21:00

@Prof. D.A.H. Vintik | 16-06-10 | 20:56
Met deze prachtige opmerking maak jij kans op plek 50.

kritiekloze criticus | 16-06-10 | 21:00

Mooi is dat, nummer 51 in commentaar nummer 1.

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:00

@Fipo,
Onzinnige joris..

Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:00

Rutger Castricum:
Irritante hangjongere met gebleekt haar en ster. Maakte eerst Vogelaar belachelijk om haar vervolgens tussen de tieten te neuken. Mag soms naast Weensie (nr 15) op de bank zitten bij de wereld draait door, om vervolgens schaapachtig te lachen.
Heeft geen humor. Ook geen gevoel voor humor. Eigenlijk heeft hij niets wat met humor te maken heeft.

zadelruiker | 16-06-10 | 21:01

50. Van Frikschoten

Voormalig reaguurder en danspartner van Joost Niemöller de voormalige muziekhoernalist die tegenwoordig nog slechts één deuntje fluit. Doet alsof Amsterdam hem iets verschuldigd is. Kan weinig anders dan het nafluiten van Joost Niemöller.

Jan-Joris-Jaap-Joop | 16-06-10 | 21:01

oef sta er niet tussen.
voor de rest over de top kudt topic.
gefrustreerde ezels

bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:01

Deze sollicitant heeft het helemaal. Zo'n galbak mag je niet laten lopen. Ik kijk uit naar zijn toekomstige bijdragen.
Hulde !

ikweetnogmeer | 16-06-10 | 21:01

50. bjusterbaarlik

Zinloze reaguurder die openlijk solliciteert naar plek #50

Twansel75 | 16-06-10 | 21:02

Had graag gezichten bij namen gezien, ik dacht dat we aan rugnummers en de hele meuk deden

Fedde le Petit | 16-06-10 | 21:02

Viola Holt
Tjaa... spreekt voor zich

Technic0l0r_Jozef | 16-06-10 | 21:03

50.Babyboomers
Staatsruifgraaiers zonder gene. Gelukkig kunnen de meesten het internet niet doorgronden, maar diegenen die het wel deels gelukt is verzieken het voor bijna iedereen. Zuur, overwegend links gejeremieer en zelfbevlekking kenmerkt deze groep, alsmede massale verontwaardiging als gewetenssusser. Notoire "vroeger..."-roepers en normen en waarden predikers.

Metaalenzo | 16-06-10 | 21:03

Lekker.
Paar namen mij nog onbekend, maar een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Weeraanmelden | 16-06-10 | 21:03

LOL @ 37 en 38
Zuidberg voor MP.

BeerGod | 16-06-10 | 21:04

Geachte sollicitant,

u bent een "l" vergeten in het e-mail adres van de sales afdeling, het huidig ingevulde adres zal niet functioneren.

Voor de rest, leuke lijst, maar erg veel tekst hoor....

Met vriendelijke groet

Locke Galastacia | 16-06-10 | 21:04

@Twansel75 | 16-06-10 | 21:02
dank

bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:04

Kijken of ik nu ook weer word -weggejorist-. Wist niet dat hier aan censuur werd gedaan.

Neukgraag | 16-06-10 | 21:05

@kritiekloze criticus | 16-06-10 | 21:00

Dat komt dan mooi uit want ik val al onder 12 alsook 38, hetgeen samen 50 maakt.
Toeval? I think not.

Prof. D.A.H. Vintik | 16-06-10 | 21:05

Slik die drol van een Jole nu maar eens door. We weten het wel.

Harrie Nak | 16-06-10 | 21:06

Deze sollicitant is een koning. Hulde!

Godward | 16-06-10 | 21:06

50. John Leerdam
Huiljankert en Antiliaanse pvda subsidieslurper (Cosmic Theater), later ook nog in de 2e Kamer als hoofdsubsidieslurper aangewezen door Wouter Bos. Schijnt een MFA (Master of Fine Arts) te zijn, maar heeft het als minstzeggende figuur in Den Haag nooit echt kunnen maken. Is uitgebonjourt op 16 Juni om met wachtgeld een poging iets met immigranten te doen, als goedmakertje voor het onterecht toegekende lintje van de Koningin (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau) of was het die kansenoorkonde ofwel Lifetime Service Award genoemd.

Duderoo | 16-06-10 | 21:06

50. bottehond
Ooit gewaardeerd reaguurder. Overvallen door mysterieuze hersenrot ontwikkelde hij een neurotische obsessie voor zijn 'saeck' Iran. Die hij vervolgens op verschillende fora bepleitte, tot kotsens toe. Naar verluidt in 'n witte jurk en met AK-47 afgereisd naar 't land van de Ayatollahs.

Strotgrondel | 16-06-10 | 21:07

Chappeaux @ FIPO :-)
@ post. Toch effe kijken, ik wil wel protesteren tegen de aantijging dat wim heitinga dood zou zijn. Niet dat ik daar iets over weet maar berichten door hem geplaatst met vermelding van een "veiligheidscode" kunnen natuurlijk onmogelijk van sockpuppets afkomstig zijn.
@ kapotte_stofzuiger | 16-06-10 | 20:51 wadt? bijstand keert niet meer uit? ligt ie naast kouwes in een ravijn?

hallevvezool | 16-06-10 | 21:07

Moest hardop lachen om Hanneke Groenteman.

En dat van die Dijkgraaf, dat is gewoon waar. Zo'n minkukel. Laat zijn tijdschrift volrommelen door zijn trouwste twitter-maatjes. Ik wacht op de dag dat hij samen met Kluun een glossy over kanker uitbrengt.


waskuip-admiraal | 16-06-10 | 21:07

-weggejorist en opgerot-

Konijnenbelangen | 16-06-10 | 21:07

Pissen in de bron waaruit je drinkt... Ga zo door GS!

Super Vaagstra | 16-06-10 | 21:08

hier klopt geen hol van!
.
Waar is den bijstandskoning?!

BYO | 16-06-10 | 21:08

50 Jack de Vries

Voorheen beoogd hypo van de JanPeter clan. Misbruikte positie door inzet zwaar geschut op de onderste linies. Verprustste in het heetst van de strijd waardevolle minutie. Liefhebber van donkere ruimtes en geyle sms-sex.
Momenteel zonder vaste woon- en verblijfplaats.

lion@night | 16-06-10 | 21:09

@Duderoo | 16-06-10 | 21:06
heden avond deze meneer mogen aanschouwen op het nieuws.
Ging ie goeddoemme zingen in het suries.
*tranen uit mijn ogen vegend*

bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:09

volstrekte zinloos. Is er helemaal geen nieuws? Geen nieuwe fotos van de bav-babes?

sapjes | 16-06-10 | 21:09

50. Het incestieuze babyboomende praatgroepje wat elke avond na 22.00 uur GS kaapt en elkaar LOL cadeau doet uit fatsoen...

MichieldeMuiter | 16-06-10 | 21:10

Waar is Van Pruisen eigenlijk gebleven? Ik mist trouwens ook drs. Flater in het lijstje.

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:10

Super Vaagstra | 16-06-10 | 21:08// Kijk uit dat je hun naam niet noemt mijn eerste post werd acuut weg- ge- jorist, lolz. Waarheid mag hier niet gezegd worden, of linkjes met waarheid ook niet.

Neukgraag | 16-06-10 | 21:10

Dit is echt slecht.

ro8in | 16-06-10 | 21:10

Bij nader inzien zet ik Frank Snoeks op 50.

Parsons | 16-06-10 | 21:10

50. Tim Kuik. Leider van zielloos clubje 'hersens.' Balkenendenorm op het internet en voor zichzelf. Download elke ochtend stipt 8 uur met de Azijnbode en roze Popla. Jatte het kapsel van Henk Westbroek. Nu nog ongevaarlijk, maar al diep gepenetreerd in Fred Teeven (VVD.)

Hennie_hoeksteen | 16-06-10 | 21:10

Heerlijk dit soort stukjes. Dank je wel! :D

Ales | 16-06-10 | 21:10

Jordan van der Sloot:
Wereldreiziger en sextoerist. Gaat door waar Regilio Tuur stopt. Had de geur van de dood om zich heen hangen. Nu vooral die van angst. Verblijft nu in een 1-kamer appartement in Peru zonder stromend water en sanitaire voorzieningen. Is voor onbepaalde tijd gestopt met twitteren.

zadelruiker | 16-06-10 | 21:11

@MichieldeMuiter | 16-06-10 | 21:10

ohh my god youre so fucking right.

bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:11

Neukgraag | 16-06-10 | 21:10
Ik werd ook een keer weggejorist omdat ik GS het PVV fanblad noemde.

ro8in | 16-06-10 | 21:12

50. Sander Ruijsbroek

Genaturaliseerde Namibiër met een autistisch taalgevoel. Zelfverklaard spellingscontroleur die vanaf splog Copytijgers.nl continu afgeeft op schrijfwijze van Nieuwe Media. Lult voortdurend onsamenhangende verhalen over Rotterdam en ex-partner Jolo. Wordt doorgaans erg gehaat door BertBrussen.

schavaan | 16-06-10 | 21:12

Jongens nou, is er niemand die Renske de Greef (orwhatshername) best geil vind ?

TNCS | 16-06-10 | 21:12

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:10
Staat erin hoor, op nummer 38, Flater.

Rammstein | 16-06-10 | 21:12

Parsons | 16-06-10 | 20:59
Nee joh,doelpunt Maicon was veel mooier.

Tuurluk | 16-06-10 | 21:12

Ik mis Ambroo... Hoxha in dit verhaal. Dé nummer 50 dus! Onze afvallige pabo student die het spellen maar niet langs zijn dyslexie wist te manoeuvreren en daarom maar een obsessie voor winterbanden onder aftandse boomkleverts is gaan promoten in dat falende autoprogramma wat de staatsfuif parasieten van Powned niet eens gaan uitzenden.
Wat uiteindelijk ook zijn niche gaat worden mag helder zijn. Beroepsparasieten bij Powned hebben hem wijdbeens naar binnen gehaald om tenminste nog één aardig smoeltje te kunnen presenteren.
Kudt wat is dit lastig. Kudo's voor jullie artestike.. artikels.

Stroopdoos | 16-06-10 | 21:12

Grote voordeel van deze overlastgevers is dat ze vaste plekken hebben, en dat ze dus net zo vermijdbaar zijn als een soa. 50ste is trouwens sollicitant zelf: mensen die vanaf een blogje andere mensen aan het werk willen zetten zijn het ergst.

je postbode | 16-06-10 | 21:13

W. Zuidberg op deze lijst?? Die man/vrouw verdient eeuwige roem en dankbaarheid!

Blfrt | 16-06-10 | 21:13

50. Sollicitant
Want: TL;DR

kaai | 16-06-10 | 21:13

vernietigende scheldwoorden... weten jullie wel waar jullie aan beginnen? of is dit een manier om het vuil tussen de reaguurders op te ruimen. met ziektes scheldende jochies van 16 ertussenuit pikken?

beetje jammer dit topic.

ytk99 | 16-06-10 | 21:13

50. reclame voor internetpoker
mijn medevrijgezellen weten waarom

dr. Sin | 16-06-10 | 21:13

Het is meen ik klabani, niet -ussen
en over Bert Brussen gesproken

Tobi | 16-06-10 | 21:13

50. Tim Kuijk.
BUMA-marionet die de misgelopen inkomsten van mediauitgevers systematisch veel te hoog inschat onder het mom van artiestenbelang. Criminaliseert heel Nederland door z'n consequent "illegaal" en "downloaden" in één zin uit te spreken. Ziet BREIN als een logisch verlengstuk van opsporingsdiensten en vervolgt bij voorkeur armlastige websitebeheerders omdat dit zo makkelijk scoort.

AllesBrander | 16-06-10 | 21:15

Hehe maar al te waar dit..
Eigenlijk is W. Zuidberg de enige niet irritante poster.
Waarom trouwens zwitsal reaguurders op 17 en de rest van het zeikvolk op 12?

Phobophrysk | 16-06-10 | 21:15

50. Zeeschuimer
Waardeloos reaguurder. Vertikt het om inhoudelijk te discussiëren. Sociaal monster, vertrekt bij tegenspraak.

Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:16

50. Jort Kelder
Aardappel in de keel kakker, die zijn silicone ex vriendinnetje nog regelmatig baft en donor is van de toekomstige wannabee van cabau van kebabsbergen.
Hopende op een parkeerplaats naast peter r de vries in de PC hooft, denkt dat bretels rechts stemmend is. Nu iets doet met dennen.

Herrie Montana | 16-06-10 | 21:16


50 Freek de Jonge

Fossiel uit de flower power tijd. Meent zeer grappig te zijn. Trok ooit volle zalen, maar zijn volgers sterven langzaam uit. Zelfbenoemd intellectueel en verwent politiek PvdA duwer. Denkt wijsheid in pacht te hebben over de hedendaagse samenleving. Huilt, schreeuwt en roept schande als een organisme buiten de rood gekleurde PO hem tegenspreekt. Leeft in een groene wereld, verplaatst zich per geblindeerde limo naar rood gekleurde studio. Is half kleurenblind, ziet alleen groene milieucultuur of politiek rood.


lion@night | 16-06-10 | 21:16

ro8in | 16-06-10 | 21:12
Als je dezelfde dingen schreef als onlangs over die Bavaria meisjes, denk ik dat jij om hele andere dingen wordt weggejorist.

Rammstein | 16-06-10 | 21:16

ro8in | 16-06-10 | 21:12// Joris heeft het wel druk na dit artikel,lolz. Kijken of we vandaag nog de 50 -weggejorist- halen.

Neukgraag | 16-06-10 | 21:17

Ow en ongezien de tyfus!

Stroopdoos | 16-06-10 | 21:18

Teringmozeskriebel, volgens mij leef ik onder een steen. Ik ken bijna geen enkele naam. Zegt me allemaal niks. Wellicht bij 4 namen gaat er een lampje branden. Ben ik nu ongeschikt om te reageren, of is het juist goed dat ik ze niet ken?

FrankVeer | 16-06-10 | 21:18

dit is goed gedaan.. vermakelijk, ook kritisch naar eigen achterban. Hulde.

DiederikJanWaldemar | 16-06-10 | 21:19

50
LPF'er
vrijwel uitgestorven aanhanger van de voorloper van de grote geblondeerde Limburger. Denkt nog steeds dat een met rifpoep besmeurde klabanushouder Nederland kan redden vanwege een titel voor zijn naam. Een professor moet immers wel slim zijn.
Iedere vorm van kritiek op deze inmiddels met roken gestopte leernicht levert direct godwinachtige reacties van hen op.

Herr Inspector | 16-06-10 | 21:19

-weggejorist en opgerot-

Rottehond | 16-06-10 | 21:19

@Fipo,
Onzinnige joris..

Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:00
Compleet eens , GS doet svp eens ONTjorissen.
Gezien deze post van ZDEV alhier geniaal was en zo compleet van toepassing
dat het mijns inziens, niet zijnde een zwarte of andere kip, niet te vangen valt onder de huisregels ( zoals ik en waarschijnlijk schuimer hem gelezen hebben )
Zet Fipo weer terug en joris deze hallevve maar ;-)

hallevvezool | 16-06-10 | 21:19

@Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:16
Oneens.

Parsons | 16-06-10 | 21:20

44. Jan Dijkgraaf
Per 1 juli hoofdredacteur van Powned. Slechtste transfer in medialand ooit.

Dommelsch | 16-06-10 | 21:20

Goeie tip die Annelies vd Veer!
Ook wel wat voor Fuckje volgens mij...

Klabanus Nougat Jr. | 16-06-10 | 21:20

Geert Wilders: Peroxidehoofd met een attitude. Noemt iedereen leugenaar als de camera's draaien. Wil alleen maar macht, en dat die stomme bodyguards oprotten, maar dat mag niet van de NCTB. Waant zich heimelijk een beetje spion voor Israel. Doet het met Fleur maar dat mag Fleur niet weten. Denkt dat Hero een kleinere heeft. Weet eigenlijk niet zeker of Fleur het ook met Hero doet. Denkt er wel eens over om Fleur te vragen of Hero ook eigenlijk een kleinere heeft. Is bang voor het antwoord.

Niet voor Jan | 16-06-10 | 21:21

@MichieldeMuiter | 16-06-10 | 21:10
LOL!

Zen militia | 16-06-10 | 21:21

-weggejorist-

Rottehond | 16-06-10 | 21:21

Afshin Ellian.
Leek die mysterieuze wijze man uit het oosten, bleek een miskoop. Trapt elke ochtend vol pretentie bij Elsevier een open deur in, doet dat in lukraak chaosproza. Mag zolang er medelijden is toch wekelijks in NRC. Sinds zijn adoptie van holkop Ehsan Jami verwaarloost hij zijn kinderen. Leest hem elke avond in Sinterklaaspak voor uit werk van Hirsi Ali.

waskuip-admiraal | 16-06-10 | 21:21

Neelie Smit Kroes. sjieke oude taart die op hoge hakken denkt internet te kunnen temmen met haarlak en een aardappel in de keel.

Domtoren | 16-06-10 | 21:21

Herr Inspector | 16-06-10 | 21:19
Welnee, homofoob.

Rammstein | 16-06-10 | 21:22

ik vind parsons hoog irritant daar hij elk topic aangrijpt om commentaar te leveren van de wedstrijd die gaande is.
Weet ie ook wel maar misschien is dat zijn ding.
Maar daarom zou ik hem nog niet op de lijst zetten .
en daarom kudt topic
*leven en laten leven*

bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:22

50. Anja Meulenbelt. Zelfbenoemde Kim Jong Il van de rode internets. Neukt Palestijnen en vindt Jihad Aliarachi lief. Vindt dat alles gezegd mag worden in dit mooie land, behalve dan waar zij het niet mee eens is. Schreef feministisch kutboek en houdt niet van Joden, omdat die wél wat kunnen. Censureert en modereert haar weblog als Josef Stalin met te veel Red Bull op.

Boer in 020 | 16-06-10 | 21:22

@lion@night

Jij wint wel een ander pseudoniem verzinnen.

Parkeerwachter | 16-06-10 | 21:22

@ Rammstein | 16-06-10 | 21:12
Flater is niet geinteresseerd in klabanussen.
Ik mis nog een kopje vrouwelijke reaguursters, diegenen die voortdurend over strijken, afwas en poezen reageren zonder onderscheids des topics.

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:23

Joris:
Drinkt azijn bij het opstaan. Immer chagrijnig. Zijn levenstaak is het uitdelen van bannen. Deelt meer waarschuwingen uit dan de Amsterdamse politie. Trekt alvast zijn broek naar beneden als er topics over buitenlanders geplaatst worden. Heeft hard gewerkt om "weggejorist" in het woordenboek te krijgen. Is hier zo blij mee als een orkaan op een camping.

zadelruiker | 16-06-10 | 21:23

50 Spitsnieuwsreaguurder met zwitsal
Blinkt uit in onbenullige lege opmerkingen zoals 'eerste', 'Dit kan mijn kanarie ook','waarom is dit stuk niet door Zuidberg geschreven?','Voetbal is kudt'(bij voorkeur onder een topic over voetbal),'dit is toch geen nieuws!','ik zou d'r doen' en vileine en gefrustreerde opmerkingen over de seksuele voorkeuren van Doutzen Kroes.

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 21:23

Niemand nog?
komt ie...

50 Joran van der Sloot

Nederlandse versie van 'An American Werewolf in Peru'. Verscheurde ook Amerikaans vlees. Geridderd in de orde van Coños. Permanent gestalkt door linksedemagoog Peter R. de Vries. Zwaar overschatte pokeraar. Dealt in muntjes, Thaise hoeren en cocaïne. Viel letterlijk in de sloot, momenteel in opleiding voor voor Peruaanse spelonkologie.


lion@night | 16-06-10 | 21:23

Hahahahaha

aux | 16-06-10 | 21:23

Ik vind heel veel van de genoemde figuren eigenlijk wel erg leuk. Mag dan?

bloemis | 16-06-10 | 21:24

50. Vlunk(k)

Complotter van de eerste orde, berucht om zijn (vaak) nachtelijke bezoeken aan fora waarin hij niet alleen alles en iedereen afzeikt, maar ook de meest waanzinnige complottheorieën uit de doeken doet, met name over 9/11, vaak in een reeks van 5 a 6 berichten. Verder een kansloos persoon met de ziekte van Asperger, en met recht een internet-onrendabele.

Twansel75 | 16-06-10 | 21:24

50. Ria Visser.
Geneukt met Mart ooit en daar teert ze nu nog op want anders valt het niet te verklaren dat haar uitgemolken en oeverloze clichee gereutel> ( -elk jaar maar weer horen dat de tien kilometer toch maar mooi twee keer zover is als de 5 kilometer...) nog steeds geaccepteerd worden.

Terpen-tijn | 16-06-10 | 21:25

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:23
Of Flater wel of niet van klabanussen houdt, dat weet alleen zijn reet.
Ik heb de indruk dat u al een naam in gedachten heeft.
Ik kán het niet zijn, want ik strijk nooit.

Rammstein | 16-06-10 | 21:25

@Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 21:23
je vergeet: fap fap fap
*niet wetend wat ze bedoelen*

bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:25

Parsons | 16-06-10 | 21:25
Sommige Leute kennen maar één deuntje.

Rammstein | 16-06-10 | 21:26

Joost Niemoller? Echt waar? Hij schrijft hele mooie stukjes, vooral met Arthur van Amerongen.

Ron_Paul | 16-06-10 | 21:26

50.
Teuntje van het Tuinpad
De ubber spammer in 2009.
Semi spammer in 2010.
(wellicht is zijn F5 toets nu echt kapot!)
he he...werd tijd!
De laatste kamper woonend te Almere, denk ik...

_- ViXXeN -_ | 16-06-10 | 21:26

51. Gerrit Wammes
oldskool uber-troll & totaalmalloot. Duidelijk een steekje los; voor het laats iets van vernomen via de plisie in z'n woonplaats.
Opereert onder vele aliassen (Adama, universalflyer,bigbang, en vele andere), vooral in nieuwsgroepen en para fora.
retecool.com...

flunkerT | 16-06-10 | 21:27

@ Rammstein | 16-06-10 | 21:25: ik durf haar naam niet te noemen, want ik kwets niet graag dames. Vooral als ze bovendien erg grappig reagurend uit de hoek kunnen komen.

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:28

@bloemis | 16-06-10 | 21:24
Niet vandaag.

Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:28

50. Links Handig

Rabiate rechtshater en fel tegen schending van de mensenrechten door onder andere Israël. Verder over de gehele linie vervelend, betweterig en vermoeiend. Geniet daar overigens zelf nog het meest van. Weigert pertinent om "vileine volzinnen" te produceren, omdat korte hersenscheten het hardste geluid produceren. (zelfkennis óf narcisme).


Een ander: Elderz of Z. om uiteenlopende redenen. Óf alle twitterende circusapen; zoek een leven en houd het bij reaguren.

Links Handig | 16-06-10 | 21:28

-weggejorist-

Plorp | 16-06-10 | 21:28

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:28
Aha, de kötel wordt weer ingetrokken.
U fan van Flatert ?

Rammstein | 16-06-10 | 21:29

@Rammstein | 16-06-10 | 21:26
Ja, zoekmachine er even bij gepakt. Sneu tiepje.

Parsons | 16-06-10 | 21:29

-weggejorist-

Inno Vation | 16-06-10 | 21:29

Wat moet ik doen om genoemd te worden? Ben ook oude grammofoonplaat. Kan vier zinnen tikken. Heb nog lezers nodig, met 30.000 kliks per dag kom ik er wel.

vanhetgoor | 16-06-10 | 21:29

50. Sollicitant. Komt graag in de aandacht bij zijn meerdere door uitzonderlijk lange stukjes met vermeende inhoud te moeten schrijven. Voegt daar nog wat kwinkslagen aan toe om niet te eenzijdig over te komen.
Reaguurder heeft direct door dat het merendeel van het internetscum uit linkse hoek komt.

fjordman | 16-06-10 | 21:29

En waar staat mijn (betalend lid, jawel!) Ruger dan? No. 50 doet hem geen eer ;)

yamahaha | 16-06-10 | 21:29

thx GS ga dit bundelen en hang het boekwerk aan spijkertje naast de comp.

reageerbuis | 16-06-10 | 21:30

Marc Marie Huybrechts:
Infantiele smurf die enkel "weh-weh-weh" uit zijn strot krijgt.Volledig wereldvreemde egocentrische ,70jaar kalende Marmot met hazetandjes.
Een karikatuur van zijn eigen karikatuur. Kijkt alsof hij constant z'n plas aan het ophouden is. Jan Klaassen met loszittende pruik en hazetandjes.

cynic | 16-06-10 | 21:30

Toch blijft het knap dat Spitsnieuws redacteuren blijft aannemen die niet kunnen spellen. Zouden ze daar speciaal op worden geselecteerd? Of gebruiken ze een spellingsherverbeteraar om maar zo authentiek over te komen?

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:31

50. Ad Melkert Grootstedelijke metroman met rurale achtergrond en hartgrondige haat tegen de linkse kerk. Doorziet de dagelijkse 1-2tjes tussen linkse media en linkse politiek. Gevecht tussen echte fatsoen en voorgewende fatsoen, tussen arbeiders en bourgois, tussen grachtengordel en Oude Pekela, tussen Felix Merites en de Klinker, tussen Slotervaart en Emmerhout, tussen de IT en Bermuda, tussen bier en wijn, tussen Entarte Kunst en Helmantel, tussen werken en praten, tussen anonieme ondeugde en sociale controle en burenhulp, tussen politicoloog en timmerman, tussen manipulatie en naiviteit, tussen stad en platteland. Tussen uitverkoop en behoud.

ad melkert | 16-06-10 | 21:32

Het boeit me niet wie deze mensen zijn en wat ze schrijven, het zou een vreemde vorm van masochisme zijn om mensen te volgen die me met een dof artikeltje in de verre uithoeken van de internets op stang kunnen jagen. Sollicitant mag op 50 omdat hij het internet vervuilt met dit lijstje.

beerpoes | 16-06-10 | 21:32

Er worden hier personen genoemd die volgens mij nog geen stap op internet hebben gezet. Het ging toch over overlastgevers op internet. Betweters in de marge zeg maar.

fjordman | 16-06-10 | 21:32

Nummer 51 met stip is de onvergetelijke Him Weitinga. ( en haar broers )

fuckje | 16-06-10 | 21:32

50 Geert Wilders
Je komt die naam werkelijk overal tegen, mamanman, wat een gezeur.
Vervuilt elk forum/blog en oude boom met zijn zwartgalligheid.
Zit eigenlijk op dezelfde plaats als Rutte maar meent het beter te weten.
Kost iedereen veel vrije tijd en levert niets op.
Helaas heeft hij wel gelijk.

doppertje | 16-06-10 | 21:32

50.
Iedere twitteraar.

Batsgeit | 16-06-10 | 21:32

Ik ben van mening dat van jolo de eerste 40 plaatsen in beslag moet nemen. Anja Meulenbelt de laatste 10.

de republiek | 16-06-10 | 21:33

@ Batsgeit | 16-06-10 | 21:32

Die zouden éigenlijk met stip op één staat uiteraard.

Links Handig | 16-06-10 | 21:33

@sollicitant, Knap stuk! Vond alleen die opmerking over reaguurders met een zwitsal wat ver gaan. Een beetje zuinig zijn op nieuwe aanwas zoals ik zou geen kwaad kunnen. :)
.
gentle giant | 16-06-10 | 20:59
Ik kan mij geheel vinden in uw kandidaatskeuze.

La Vie En Rose | 16-06-10 | 21:33

Batsgeit | 16-06-10 | 21:32
Twitteraars zijn inderdaad nog veel erger dan spitsreaguurder met zwitsal.

fjordman | 16-06-10 | 21:33

50. Evelien Tonkens
Vrouwelijke Thomas von der Dunk (zie 16). Azijnbode is haar krant. Haar kudt is net zo zuur. Maakt agitprop voor multiculti-samenleving. Belijdt deze zelf door zich dubbel te laten penetreren door een neger met houten been (zie 33) en een inteeltproduct uit het Rifgebergte (zie 37). Ziet verder achter elke hoek een ander soort PVV-stemmende racist. Schrijft er zelfs columns over.

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 21:34

50. Maurice de Hond.

zerieuz | 16-06-10 | 21:34

goeddoemme er staat iemand op de lijst met dezelfde achternaam als ondergetekende. Ik verontschuldig mij alvast, hoewel ik de beste persoon niet ken en niet tot mijn familiekring mag rekenen.

Popiejopie79 | 16-06-10 | 21:34

Op naar 4chan dus!

Nick Naam | 16-06-10 | 21:34

50.
@Andre_Rouvoet
Ex minister van kinderschaamhaar. Rabiate homoseksontkenner en neurotisch bibberbekje van de CU. Blindedarm van Balk IV. Jankt op twitter over gescheld op zijn persoon. Rijdt momenteel als een gestoorde keffer tegen de pijpen van het nieuws. Echte Christen.

Canis Spurcus | 16-06-10 | 21:34

50: Diderik Samson
Ben ik echt de eerste?!

Doc Damage | 16-06-10 | 21:35

Raymond van de Klundert.

Diana Charité | 16-06-10 | 21:35

Dumpert reaguurders?

dersan | 16-06-10 | 21:35

51. Apple adepten, omdat ze nog erger zijn dan aanhangers van de Scientology Church...

MichieldeMuiter | 16-06-10 | 21:35

No: 50 van het vergeetregister is Tofik Dibi. Sympathieke Jodenhater. Deed met Groen-Links mee met Spel zonder Grenzen. Hield daar hoepel vast voor Sjeik Fawaz. Heeft zijn agenda zo goed verborgen dat hij elke dag aan Halsema F. (niet die van Cox. G) moet vragen wat zijn standpunten zijn. Spreekt schande van de Deense cartoons. Dat zouden ze in zijn land heel anders aangepakt hebben.

Frederico Jacobse | 16-06-10 | 21:35

Yvette Lont,ex-hoer en alom gevreesd wegens godsdienstwaanzin. Was ooit grootverbruiker van popie dopie. Hondsdolheid is niet aangetoond. Gespot als organisator van healings om homoseksualiteit en hiv te genezen. Homo-bemoeial pur sang. Laatste succes: 949 stemmen (TK verkiezingen 2010) (0,0%).

lichtpunt | 16-06-10 | 21:35

Het zou ook interessant zijn om nu eindelijk eens te onthullen wat de reaguurdersnamen zijn van bovengenoemde figuren. Onder welk synoniem zou van Jolo hier reaguren?

fjordman | 16-06-10 | 21:36

GeenStijl:
Onzinplemper. Berichtenverdraaier. Werkt zonder spellingcontrole en wordt daar regelmatig om uitgelachen. Stinkt uit de bek maar weigert hier iets aan te doen. Vindt beffen lekker, vooral s'ochtends. Eet uit staatsruif om het vervolgens over de reaguurders uit te kotsen.

- edit: maar klik je wel even op een bannertje? Vriendelijk dank! -

zadelruiker | 16-06-10 | 21:36

Volgens mij is het holmaatje van Paternotte nog niet genoemd: Kaj Leers!
Wat mij betreft de nummer 50 van mijn dromen.
Mensen zonder humor kunnen wat mij betreft ongezien de tiefus krijgen.
In his face..


Rector Reflector | 16-06-10 | 21:37

@dersan | 16-06-10 | 21:35
Sterk! Nu nog een betoog.

Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:37

fjordman | 16-06-10 | 21:36 Die reaguurt hier echt niet. Zoja, zou hij de enige met een ban4life zijn.

Stroopdoos | 16-06-10 | 21:38

Ik mis van Pruisen in bovenstaande lijst.

Pr0phet | 16-06-10 | 21:38

Stel een FATWA voor tegen die 50 vervelia's.

Gemeen Mosje | 16-06-10 | 21:39

50 Femke Pechtold
Twee eiige eenling, The best of the rest. Likken als lassie aan alles wat links draagt om maar te regeren. Spelen het liefste sinterklaas zolang u de kadootjes maar betaald. Vroeger idealistisch nu slechts one isseu: Die blonde meneer mag niet regeren

justtheblues | 16-06-10 | 21:39

LOL @ Strotgrondel | 16-06-10 | 21:07

Ik mis de overige scribenten van dagelijkse standaard.

Maaier | 16-06-10 | 21:40

Andere suggesties? Nee.

fuckinggeniaal | 16-06-10 | 21:40

@ Rammstein | 16-06-10 | 21:29: nee, geen fan. Maar van sommige reaguurders vind ik het best knap dat ze een bepaald beeld en een zekere eigen stijl jaar in jaar uit overtuigend weten neer te zetten in de krappe kaders van een reactie. Soms lijken het romanpersonages die tot leven zijn gekomen: je weet dat ze in het echt nooit zo kunnen zijn, toch kan iedereen die wel eens op GS verschijnt ze uittekenen. Deze beeldvorming intrigeert me in hoge mate: waarom offeren mensen zoveel van hun dure tijd op om in de huid van een fictieve ander te kruipen?

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:40

Was een lange zit om alle 49 door te lezen, maar hier is ie dan, nr.50: geen persoon, maar een blog vol met irritante randdebiele linksche internet-overlastgevers: ik stel u voor:

De Volkskrant Opninie blog !!!

features o.a. : Marcel van Dam, Kader Abdolah, Jan Mulder, Pieter Hilhorst, Max Pam en vele anderen...

Linkspopulistische onderbuikoprispingen, geschreven vanuit het morele gelijk der IvorenToren, arrogant, betweterig en vindt zichzelf heel sociaal, correct. Kust de stinkende etterende voet der zielige allochtoon terwijl men vuistdiep in den aarsch van deze onrendabele kansenwijkbewoner zit. Hypocriet vingerzwaaiend, toch stekeblind voor de realiteit in Vinex-Nederland. Staat zelfbenoemd boven het SBS6-gepeupel, dat wel de rekening mag betalen. Vliegt CO2-neutraal de hele wereld over maar heeft nog nooit een Vogelaarwijkbewoner in levende lijve gezien dan wel gesproken...Walgt van GeenStijl maar leest het stiekem toch.

FW Ta-183 Huckebein | 16-06-10 | 21:40

Goeie copywriter. Je haalt ze er meteen uit.

Brasem | 16-06-10 | 21:41

-weggejorist en opgerot-

HollandersBuiten | 16-06-10 | 21:41

50. 12+38
Vertegenwoordigt 'worst of both worlds'. Te veel tijd tot zijn/haar beschikking. Springt derhalve van Spitsnieuws naar GeenStijl, van de hak op de tak en weer terug. Vind Spitsnieuws te drukbevolkt om de plemps aldaar te lezen. Aast met andere 12+38-ers als een roedel hyena's op linksdraaiende zwitsals. Beseft pas op het eind van de dag dat Dumpert ook nog bestaat. Bevredigt zich met [!]-knopje drukken.

Prof. D.A.H. Vintik | 16-06-10 | 21:41

Verdomd, dat literair hoogtepunt van Renske de Greef is tweedehands meer waard dan nieuw! Jammer dat het alleen tweedehands leverbaar is....

www.boek.net...

Inno Vation | 16-06-10 | 21:41

50 Agnes Jongerius
Zuster van Jubba the Hutt. Uit haar niet geringe muil komt een zure walm van spruitjes met zwavelzuur. Behartigt de belangen van shagrokende babyboomers. Meent met haar geschiedenis diploma verstand te hebben van economie doch is zij alleen thuis in de geschiedenis van dildo's waarvan er een aantal nog in haar baarmoeder vermist worden.

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 21:41

Kat staat natuurlijk veel te laag. En ik mis

50: Jos Goedmakers, totaalmalloot met volkskrantweblog

Maaier | 16-06-10 | 21:42

-weggejorist-

Solexrijder | 16-06-10 | 21:42

Nummer 50 ben ik zelf. Al jaren onafgebroken bandbreedte voor volledig overbodige bezigheden verbruikt, bijkans nog meer onnodige reaguursels geplaatst en boven maandenlang op kosten van mijn baas werkzaamheden verzuimd om op internet te kunnen zijn. Crimineel eigenlijk.

deministerpresident | 16-06-10 | 21:42

50: Youp van het Hek: categoriseert heel Nederland omdat hij zelf niets is. Heeft u waarschijnlijk nooit van gehoord, houden zo. Chronische Bucklerzeiker met doorkomende vleespet. Broer van iemand die iets met hockey deed.

stuyterkuycken | 16-06-10 | 21:43

Duns Ouray, die een diepgaande analyse van de linksmensch heeft gemaakt en nu precies weet hoe je de wereld moet verbeteren.

CoffeePatch | 16-06-10 | 21:44

50. Sollicitant. Moraalridder. Denkt dat de wereld op zijn mening zit te wachten. Niet aflatende neiging tot humor, maar nooit succesvol. Wordt in playboys uitbetaald en woont bij zijn ouders 'omdat dit zo gezellig is'.....

Wees_eens_creatief | 16-06-10 | 21:44

Lijstjes zijn zooooo SBS6

Rob van Roos | 16-06-10 | 21:45

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 21:34
Mooi man!

La Vie En Rose | 16-06-10 | 21:47

50. Henk van der Meyden.
Journalistieke dief, werkzaam bij De Televaag. Verzamelt poppen en hult zich 's avonds op zijn flat in ragdunne dameslingerie; vocabulaire van driehonderd woorden.

landlopertje | 16-06-10 | 21:47

@CoffeePatch | 16-06-10 | 21:44
LOL

blikjegrolsch | 16-06-10 | 21:47

@zadelruiker | 16-06-10 | 21:23
LOL, je wint!

cpu | 16-06-10 | 21:48

CoffeePatch | 16-06-10 | 21:44

Dan mag op 51 E.J. Bron (vertaald uit het duits).

Maaier | 16-06-10 | 21:48

50. Jack van Gelder. De eeneiige tweelingbroer van Mart Smeets alleen wat bruiner en kaler maar net zo irritant.Waar Mart de winter weet te vervuilen met zijn commentaar, doet Jack hetzelfde met de zomer.

Rupee | 16-06-10 | 21:49

Ronald Hans
Beter bekent als Nalden, claimt hippe technologie verslaggever te zijn. Is in het echt een paarse broek die zich ingelikt heeft bij Mao van Nieuwekerk. Gebruikt het woord "master" hetzelfde als ''over" in de tijd van het bakkie.

Hendrickbert | 16-06-10 | 21:50

-weggejorist en opgerot-

Sollicitant Oetlul | 16-06-10 | 21:50

@Maaier | 16-06-10 | 21:48
LOL @ vertaald uit het duits! Wat dat betreft jammer dat Marcel Vreemans is overreden door een tractor.

blikjegrolsch | 16-06-10 | 21:51

"Sollicitant | 16-06-10 | 20:42 | Link | 190 reacties"

Oh ja..heel goed begin, eff de reaguurders aanlijsten ;)

Reddie | 16-06-10 | 21:52

vergeleken met dit is spitsnieuws zo slecht nog niet

misti | 16-06-10 | 21:52

#50. Isser
Versleten humorloos rechtsmens in de categorie A.J. Boekestein. Vindt de oorlog in Irak kruimelwerk vergeleken bij de aanstaande armageddon in voormalig Perzië welke hem is ingefluisterd door zijn denkbeeldig vriendje bij de Mossad. Snoeft iedere ochtend weer, met zijn bleke doodsmasker, dat hij Obama een enkele reis thuisland gaat aanbieden.

lono | 16-06-10 | 21:52

@cpu:
Welke dan? Heb er 3 geplempt.

zadelruiker | 16-06-10 | 21:52

FW Ta-183 Huckebein | 16-06-10 | 21:40
Teveel zinnen om in de prijzen te vakken maar het beeld klopt!

La Vie En Rose | 16-06-10 | 21:53

Lol @ boze zwitsals!

Zeeschuimer | 16-06-10 | 21:53

Wil daar graag iemand aan toevoegen, namelijk Rashid m. uit Willemstad (NB) aka Redsnappercur op de site WUZ van de Televaag. Extreem links, anti Israel, overtuigd van 9/11 inside job door Israel en eigenlijk gewoon een Internet Troll met toestemming van de redactie van WUZ. Woont eigenlijk op Curacao en is nu als de dood dat de PVV inderdaad gaat regeren omdat hij dan waarschijnlijk moet gaan werken voor zijn geld. Hij is namelijk zeer anti Wilders en vrijwel al zijn artikelen gaan daar ook over, wederom met toestemming van de redactie van de WUZ.

Bedplassert | 16-06-10 | 21:53

Ah, die Carel; met zijn tilde. Uit de tijd van dds, internetten in de UB aan de Singel met een 486 SX, etc. Nostalgie.

Wel vervelend. Dat wel.

Bigaroque | 16-06-10 | 21:53

Het stokje van Renske de Greef bij Spunk is al overgenomen door ene Hadjar Benmiloud (en het niveau is nog lager uitgekomen).

www.spunk.nl...

Inno Vation | 16-06-10 | 21:53

21:53 vallen past beter in deze zin.

La Vie En Rose | 16-06-10 | 21:54

op 52: CJ van Dipten (inclusief webmasters). Ieder nieuw blog weet ie in 10 minuten te vinden, om 10 minuten later z'n eerste ban te krijgen. Gaat dagelijks naar de woestijn om er een einde aan te maken, maar overleeft door een karmalijntje met de rechter.

Maaier | 16-06-10 | 21:55

@Maaier | 16-06-10 | 21:55
Ja maar de wifi in de woestijn staat open he...

blikjegrolsch | 16-06-10 | 21:56

Maaier | 16-06-10 | 21:55

Die had ik al genoemd, @20.59 ;)

Twansel75 | 16-06-10 | 21:57

Reaguurders die in plaats van alleen 'nick | datum | tijd', de hele tegel waarop ze reageren koppie peesten.
Als ik dubbel wil lezen kijk ik zelf wel even scheel.

Jackanders | 16-06-10 | 21:57

Mooi

Bart Ebisch zit elke week bij me aan de bar in het cafe waar ik werk.
Drinkt altijd vaasjes Hertog Jan.

Farain | 16-06-10 | 21:58

-weggejorist-

CoffeePatch | 16-06-10 | 21:58

53. Joris e.a.
Moeten altijd reaguursels verwijderen zodat je je verwonderd afvraagt wat daar toch gestaan kan hebben.
54. Godwin
Moet elke discussie komen verzieken met vergelijkingen uit het verleden.

fjordman | 16-06-10 | 21:58

Nr. 50 " Fuckje" gewoon omdat .......................... Nou ja, jullie snappen wel wat ik bedoel?

de oude nar (5) | 16-06-10 | 21:58

@bjusterbaarlik | 16-06-10 | 21:09
U zag John ook. Dan heeft u vast wel even gekeken naar die rits delftsblauwe huisjes op zijn kast. Die heeft zijn tijd niet in een Kamerzetel versleten, maar first class KLM.

stolperstein | 16-06-10 | 21:59

@de oude nar (5) |21:58
Zeg het maar, schat!

fuckje | 16-06-10 | 21:59

50. Anne van der Meiden
Zeurtheoloog. Herleidt elk maatschappelijk probleem tot de zwarte kousen kerk waar ie ontmaagd is. Overwegend te onpas op TV. Even verslaafd aan aandacht als aan God. Uitvinder van Heilige Geestpropaganda. Doet klusjes voor het Koninklijk Huis.

Korreltje Zout | 16-06-10 | 22:00

Reaguurders die in plaats van alleen 'nick | datum | tijd', de hele tegel waarop ze reageren koppie peesten.
Als ik dubbel wil lezen kijk ik zelf wel even scheel.


Jackanders | 16-06-10 | 21:57

Inderdaad, erg hinderlijk !

Twansel75 | 16-06-10 | 22:00

Drs Flater:
Liefhebber van kontneuken. Vindt kontneuken lekker en gezellig. Een dag geen kont geneukt is een dag niet gekontneukt. Wordt geil bij het denken aan kontneuken. Telt bij het kontneuken hardop terug van 100 naar 0 maar haalt dit zelden. Heeft slechts eenmaal het verkeerde gat geneukt. Bood zijn excuses hiervoor aan.

zadelruiker | 16-06-10 | 22:01

-weggejorist en opgerot-

Sollicitant Oetlul | 16-06-10 | 22:01

-weggejorist en opgerot-

Sollicitant Oetlul | 16-06-10 | 22:01

Twansel75 | 16-06-10 | 22:00
Die extra bytes; wat denkt u hoeveel opgeteld servers daar extra voor moeten draaien. Dat kost bakken met stroom; is slecht voor het klimaat.

fjordman | 16-06-10 | 22:02

het ergste is dat een sollicitant dit stuk moet schrijven...maar wel erguhh goed..

petje pietamientje | 16-06-10 | 22:02

@ de oude nar (5) | 16-06-10 | 21:58
Nee, dat snap ik niet. En dat ligt aan u.

Korreltje Zout | 16-06-10 | 22:02

50. mark twain
Doet u even ctrl+f op LOL@mark. u zult niets vinden.
Is nog nooit betrapt op een mening, behalve over voetbal, hij zegt dat hij een vrouw is.

gentle giant | 16-06-10 | 22:03

Sollicitant Oetlul | 16-06-10 | 22:01
Ik heb het NSB knopje ingedrukt omdat je een Zwitsal bent, hihi...

MichieldeMuiter | 16-06-10 | 22:03

50. Freek de Jonge
Ouwe zak met kluiven die eigenlijk alleen nog mag meedoen bij de Staatsomroep en dan wel als geobsedeerd afzeiker van alles wat met de PVV te maken heeft. Is geniaal in het niet lollig zijn. Heeft hele goede ogen ander kan hij onmogelijk door die bril heenkijken. Heeft de zeldzame statiegeld constructie op zijn bril

doskabouter | 16-06-10 | 22:04

Als GS toch eens het niveau van Hoeiboei babe, Annelies vd Veer en Verraadde islamofascistenhunter, Carel Brendel kon evenaren. Ooit.

Hanxie | 16-06-10 | 22:04

Twansel75 | 16-06-10 | 22:00
Dank voor deze duidelijke demonstratie.

Jackanders | 16-06-10 | 22:04

Wat Twansel75 | 16-06-10 | 21:24 zegt.. gelukkig al een tijdje niets van hem vernomen.

Claude Jacque | 16-06-10 | 22:04

Jan Meijroos. Spiegelrukkende gamekoning. Hoereert overal waar waar hij meer betaalt krijgt dan in een Vietnamese sweatshop. Spuugt zijn laffe stukjes als koude erwtensoep over je heen. Verleende ooit seksuele diensten voor een reviewexemplaar van GTA4.

Tijgernoten | 16-06-10 | 22:05

Ik ben Wim Heitinga en ik eis dat ik van die lijst afgehaald word! En oh ja, ik reaguur natuurlijk onder een andere naam anders weten anderen dat ik Wim Heitinga ben!

Nietvoordekat | 16-06-10 | 22:05

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 21:41

Direct na haar opleiding zonder ooit gewerkt te hebben de FNV in om werkenden te behartigen en later bijenkoningin te worden.

ecologiste | 16-06-10 | 22:05

Reaguurders die in plaats van alleen 'nick | datum | tijd', de hele tegel waarop ze reageren koppie peesten.
Als ik dubbel wil lezen kijk ik zelf wel even scheel.


Jackanders | 16-06-10 | 21:57

Inderdaad, erg hinderlijk !

@Twansel75 | 16-06-10 | 22:00, schijtziek word je ervan.

gentle giant | 16-06-10 | 22:06

50 doppertje
Meent onder een typo nickname academische bijdragen aan GS te leveren.
Ondertussen ruik je door zijn mislukte volzinnen zijn vmbo hoofd.
stuurt weleens een link in waar de paarsbroeken van geenstijl niet eens meer om kunnen lachen.
Een soort moderne dooie boom zeg maar.


doppertje | 16-06-10 | 22:06

Reaguurders zijn natuurlijk ook heel irritant! Maar zonder reaguurders is een blog natuurlijk niets! Hè JOOP!

Plonker | 16-06-10 | 22:07

50. Ernst Hirsch Ballin
CDA-mastodont. Heeft ooit geprobeerd het internet te zuiveren van alle godlasterlijke teksten, is niet gelukt. Bekend om de Nekschot-affaire. Rukt zichzelf het liefst op Bert Dorenbos in een COC-kelder. Hij zou de vader van Jan Peter Balkenende kunnen zijn.

tobuiten | 16-06-10 | 22:07

-weggejorist en opgerot-

aruntje | 16-06-10 | 22:07

TwitterPaternotte, Dijkgraaf en Brussen, wie moet er nog solliciteren bij GS ?

stolperstein | 16-06-10 | 22:08

-weggejorist-

aruntje | 16-06-10 | 22:08

Waarom staat Hoxha er niet bij?

Eamel | 16-06-10 | 22:09

50. wijdlopigen (niet te verwarren met wijdlopers)

McLovin | 16-06-10 | 22:10

50. Rob Oudkerk

Was als huisarts zeurende huisvrouwen zo zat dat hij de politiek in ging, waar hij weer uit moest toen hij zelf tegen een huisvrouw begon te zeuren. Leeft sindsdien van schnabbels bij de VARA en BNN als figurant in slecht bekeken programma's waarin alleen van hem verwacht wordt in iedere zin 'Kutmarokkaan' of 'heroïnehoer' te oreren. Dit uiteraard tot groot genoegen van het zich 'linkse elite' noemende publiek.

The Axe | 16-06-10 | 22:10

-weggejorist en opgerot-

Stijlloze bezoeker | 16-06-10 | 22:10

Roflol @ Nietvoordekat (22:05)

Zeeschuimer | 16-06-10 | 22:11

@Zeeschuimer | 16-06-10 | 22:11
Reaguurders die enkel lopen te lol'en en voetbal zitten te kijken.

Zeeschuimer | 16-06-10 | 22:13

...Holmaatje van Joris die dit ongetwijfeld zo snel mogelijk wegjorist.
Stijlloze bezoeker | 16-06-10 | 22:10

Dan is Joris traag. Toch al zeker drie minuten..

Bigaroque | 16-06-10 | 22:13

Stijlloze bezoeker | 16-06-10 | 22:10
Profetische woorden

Markies de Schade | 16-06-10 | 22:13

Bigaroque | 16-06-10 | 22:13

Correctie: net drie minuten.

Bigaroque | 16-06-10 | 22:14

The Axe | 16-06-10 | 22:10 Hij is fijn maar inkorten op 4 regels plies.

reageerbuis | 16-06-10 | 22:15

Wat doet Thomas von den Dunk op deze lijst? Eén van de grappigste stukjesschrijvers van NL. Volkomen surrealistische columns, totaal over the top, zo absurd dat het onmogelijk serieus bedoeld kan zijn. Ironie ten top.

spanarchist | 16-06-10 | 22:15

@ Stijlloze bezoeker | 16-06-10 | 22:10: leest u uw stuk nog eens na. het woord "aambeirestitutie" klinkt mij onlogisch in de oren.

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 22:15

50. Johan Derksen

Nare Nijmegenaar die deze zin een pleonasme laat bevatten. Alom geroemd als zeiksnor die desondanks de sympathie van menig voetbalminnend huishouden weet te vergaren. Zijn tirades zonder stemverheffingen richten zich vaker tégen het voetbal algemeen dan vóór deze zelfbenoemde volkssport. Ellende en droefenis stralen zijn charmant bijgepoederde hangwangen uit en bieden hem wellicht de kans om ooit nog bij omroep MAX aan de slag te gaan. Op enig mededogen van Stivoro hoeft deze man ook al niet te rekenen.

Harris Huizingh | 16-06-10 | 22:15

Klabanus...Klabani...
Volgens mij gewoon Klapanus...
Het geluid wat een anus maakt als je er een wat stompe lul uittrekt...

Henkei | 16-06-10 | 22:15

50. Myra Koomen

Publiciteitsgeile gristendemocrate die ter promotie van mevrouw de diva herself een film liet maken. Dat bij het maken van de film huisvredebreuk gepleegd werd, mag niet gezegd worden. Parodieën omtrent haar narcistisch persoontje werden daarentegen beantwoord met een schrijven van haar raadsman. Heeft geen humor. Past wat dat betreft uitstekend in het partijprofiel.

LazyLady | 16-06-10 | 22:15

van mij mag Sollicitant door naar een 2e gesprek.

Ontopic: Anja Meulenbelt op 50 .. geen lof voor haar persoon en de palestijnse zaak betekent een ban in het reaguurderspanel op haar blog. Doet aan schijnhuwelijken en laat zich graag afrossen in haar sm-kelder door kleine palestijntjes die lederen keppeltjes dragen.

dePirK | 16-06-10 | 22:15

Enkele reacties op de twebzz twitter.com...

Stroopdoos | 16-06-10 | 22:16

50. Yvonne van Hertum

Bevlogen en bloedfanatieke pedo-jaagster, die persoonlijke vetes wist op te lossen door ze als pedo's aan te merken en NAW-gegevens van verdachten op internet plaatste. Moest zelfs rectificeren, maar weigerde. Heeft na een veroordeling de handen ineen geslagen met Micha Kat op jacht naar hun troffee: Joris D.

Twansel75 | 16-06-10 | 22:16

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 21:40
Heeft u zichzelf die vraag wel eens gesteld ?

Rammstein | 16-06-10 | 22:16

50 Andries Knevel
Gristenmensch. Presenteert met een uit het zwakzinnigengesticht getrokken kereltje een praatprogramma. Hoort vooral zichzelf graag stellingen poneren. Vindt iedereen die niet in zijn godje gelooft maar raar. Zei ooit eens niet meer in Genesis te geloven, waar ie snel op terug kwam uit angst voor excommunicatie. Ontkent nog altijd dat ie een gristusbeeld heeft gepijpt.

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 22:19

50. Danny Roodbol
Opperhoofd van de stam van oerwoudbewoners die zich FoK! noemt. Deze broedplaats van debiliteit wordt bevolkt door figuren die qua intelligentie ergens het midden houden tussen Zwitsalreaguurders en Spitsnieuwsreaguurders. Denken dat ze trolls zijn, maar ze zijn gewoon achterlijk. Deze man maakt hun bestaan mogelijk.

padlarf | 16-06-10 | 22:20

@ Rammstein | 16-06-10 | 22:16: ja. Maar ik mag dat.

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 22:20

Mark twain
stalkerT en idioot eerste klas.

solidstate | 16-06-10 | 22:21

Dries Roelvink:
Nietsnut. Blert op braderie. Stalkt cameraploegen om in beeld te komen. Is bekend van spotje van de ANWB met een nominatie voor de Loden Leeuw als gevolg. Is ook bekend van het tv-programma Medische Missers en "ik ben Dries". Heeft ooit een drol gepijpt voor geld.

zadelruiker | 16-06-10 | 22:21

-weggejorist-

Aan het WERK | 16-06-10 | 22:21

50. Matthijs van Nieuwkerk - Narcist. Moraalridder. Vreemdganger. Biedt Linkschmenschen een podium om Maoistische cq. Stalinistische prietpraat te houden op kosten van de belastingbetaler. Zonder resultaat. Laat zich graag verwennen door Felix Rotopberg, Jan Lulder en die kleine piepende kale plaspop met Ueberbril.

DeRoyVanZuipensteijn | 16-06-10 | 22:22

Parsons | 16-06-10 | 21:25
Dat is echt niet de enige keer dat ik dat schreef.

ro8in | 16-06-10 | 22:23

@solidstate | 16-06-10 | 22:21
Maar wel ónze idioot eerste klas.

Lets Kuttekrap | 16-06-10 | 22:23

50.
God Zelf. Irritante nepfiguur die banen schrapt door winkelen op zondag te verbieden. Verbiedt verder ook alles dat aanleiding geeft tot plezier in het algemeen. Is tegen ranzige reedtneuqhomo's en wil uitsluitend toegezongen worden. Denkt AIDS te kunnen genezen door tot Hem te laten bidden. Zet politici aan tot oprichting van schijnheilige verbiedpartijen als SGP, CU en CDA.

God Zelf | 16-06-10 | 22:23

en waar wordt die sales afdeling van betaald? toch van de mensen die die filmpjes sturen naar jullie.

dhrat | 16-06-10 | 22:23

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 22:20
Omdat ?

Sodeju, 3-0

Rammstein | 16-06-10 | 22:23

Rammstein | 16-06-10 | 21:16
Nu begin je echt treurig te worden.

ro8in | 16-06-10 | 22:24

50. Derek Ogilvie

Koudlezer en zelfverklaard medium, die niet 1, maar tweemaal in dezelfde grap van Wendy van Dijck trapte. Brabbelt graag met peuters, kleuters en Patty Brard. In Engeland totaal mislukt en kansloos na een uitzending van James Randi, in Nederland krijgt dit medium nog speelruimte van dezelfde zender die u ook Robbert "genverbrander" van den Broecke bracht.

Twansel75 | 16-06-10 | 22:24

Een beetje makkelijk en teleurstellend stukje, liever niet.

kutkaaskop | 16-06-10 | 22:24

loooooool!!!§§11 Peter R: Deelt locker met Martin Gaus in parenclub Fun4Two. Nico; Kluun-pijper haha.. Heb sinds lange tijd weer eens gelachen op GS

Rob_Utrecht | 16-06-10 | 22:24

50 Suarez
Schwalbenmannetje van Ajax. Smeert keeper van het thuisland Zuid Afrika een rode kaart aan. De Ronaldo van Uruguay.

Parsons | 16-06-10 | 22:25

Rammstein | 16-06-10 | 21:16
En ondanks dat ik niet van die muziek hou ben jij echt te not om die naam te gebruiken.

ro8in | 16-06-10 | 22:25

50. De mensen die dagelijks het internet (en indirect geenstijl) laten overspoelen met mislukte fatwa's en niet-goddelijke geïnspireerde Jihad's.

Glitch | 16-06-10 | 22:26

50. Twitteraars

Eindigt niet voor niks op raars. Sneue neo-hippe boyz and girlz met kokette iPhone's zwammen elkaar gek over dits en dats en de bakfiets. Lekker reutelplekje voor liefhebbers van übergladde latinjazz, allemaal in Ibiza geweest. Veel blank gemekker van het volk dat kilo's muntblaadjes overal inflikkert.

Sgr | 16-06-10 | 22:27

Nou, ik heb zeker de eerste 3 regels gelezen voordat ik op "end" heb geramt. Voordat jullie 'm afkraken omdat er "sollicitant staat, het kan zijn dat ze dit soort bagger juist stimuleren. Ik kom tegenwoordig al vaak niet verder dan de titel en/of eerste regel.

Guus Muisarm | 16-06-10 | 22:28

50 Joseph Ratzinger alias 'de paus'
Sekteleider van een verzameling pederastische travestieten. Meent de vertegenwoordiger van een opperwezen te zijn dat het hele heelal in elkaar flanste en oppermachtig is maar te onbenullig en onbekwaam om zelf met mensen te converseren. Dit opperwezen is tevens een rukker want er is er maar één van. Probeert uit alle macht het deksel op de beerput te houden. Duitser.

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 22:29

-weggejorist-

eveline gans | 16-06-10 | 22:29

50 twitter
De vuvuzela des internets.
Meent dat roeptoeteren nieuwswaarde bevat.
Omarmt door door de GS redactie die ervaring heeft met roeptoeteren.
Het 27 mc bakkie in de 20e eeuw.

doppertje | 16-06-10 | 22:29

Wat nou kratje bavaria.
Pleur die rotzooi lekker bij je eigen naar binnen.

linkgrafzooi | 16-06-10 | 22:29

God Zelf | 16-06-10 | 22:23

graag zet ik uw zoon op nummer 49.5

de zondagsrust is me heilig. al die idioten die op zondag in de file staan naar de ikea en de woonmalls zet ik graag op nr 50. Waar vind een schilder nog rust . juist ja hiero. maar dat is nu ook afgelopen.

caravaggio | 16-06-10 | 22:29

50. Regilio Benito Tuur.

Is er als hij er niet moet zijn, maar nooit als hij er moet zijn. Wannabe Chuck Norris die al voor zijn pubertijd zijn memoires had geschreven.

G. Loeidraad | 16-06-10 | 22:31

heb ik me daar toch een briljante nummer 50... maar ja.. kudt, heb zo'n zwitsalharses bij m'n naam. Ik sta op nummer 17, en hou dus mijn bek..

davey_zegt | 16-06-10 | 22:31

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 22:29
LOL! But fear my wrath!

God Zelf | 16-06-10 | 22:31

Ambroos Wiegers AKA Prof. Hoxha. Haalde een vette FAIL door Linux als een "communistisch OS" te betitelen, zonder te beseffen dat GeenStijl zelf op Linux draaide. Haalde daarmee internationaal het nieuws. Werd door elke wannabee nerd in het gezicht uitgelachen. Moest kort daarop het veld ruimen. Heeft een hele flauwe Hyves pagina.

Tux1337 | 16-06-10 | 22:31

ro8in | 16-06-10 | 22:24
Doe je daar zo lang over ?

Rammstein | 16-06-10 | 22:31

50. baatstra
Onbegrepen ziel, komt met een vuistdikke handleiding. Beste man is een gevreesd reaguurder, spitsvondige en snijdende plempsels zijn handelsmerk. Hoogstwaarschijnlijk een pseudoniem van Diederik Samsom of het debiele neefje van Bijstandskoning. Is als kind meermaals vanuit de sojahouten bakfiets op zijn veganistenhoofd gevallen, waardoor zijn perceptie van realiteit ernstig is beschadigd. #Tektonischeplaatvoordekop.

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:33

Hrm, best wel laag eigenlijk, die SN reaguurders die geilen op Zuidberg, W. Doen we toch iets voudt!

Zuidberg_Fan | 16-06-10 | 22:33

ro8in | 16-06-10 | 22:25
Je bent erg sterk in je reacties, nou.

Rammstein | 16-06-10 | 22:33

Oef!
Dacht dat ik eauk ertussen zou staan als meest irritante en GS-OldSkool Huisjeaud...

Ahasveros | 16-06-10 | 22:34

50. Rick Astley
De onlangs overleden zanger maakt nog steeds het surfen tot een gevaarlijke bezigheid. Zoals hij heeft aan gegeven zal hij nooit opgeven en niet teleurstellen. Met zijn lage stemgeluid en rode haar is hij de schrik van elke link. Inmiddels is zijn grootste hit zelfs verkozen tot het volkslied der Internet.

HapHap | 16-06-10 | 22:34

@Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:33
Ja, maar dat is flauw. Die heeft een ban.

Parsons | 16-06-10 | 22:34

12. De reaguurder
Dat bent u. Anoniem lafbekje. Mening die er niet toe doet, moet altijd worden gemodereerd. Iedereen haat u. GA! WEG!
Pffff, als wij weggaan heeft gs en sn geen bestaansrecht meer.

von sokkenstopfen | 16-06-10 | 22:35

50 Kameelteen

Speelt de onschuld maar brengt menig spermabuks op hol. Werd 1.000.000 keer bekeken maar knipoogde slechts. Is soms zo droog als een Martini. Spul voor de lul. Waar zij komt is het feest. Staat open voor avontuur.

zadelruiker | 16-06-10 | 22:35

@Parsons | 16-06-10 | 22:34
Ik trap graag na.


Over flauw gesproken: Parsons | 16-06-10 | 22:25


100% penalty.

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:36

HapHap | 16-06-10 | 22:34

Nooit geweten dat 'ie is overleden. Als artiest, ja, dat dan weer wel

Twansel75 | 16-06-10 | 22:36

Brendel heeft geen tilde meer: home.kpn.nl...

Petrus de Rewa | 16-06-10 | 22:37

@Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:36
Gelul. 100% schwalbe, Suarez schopt express tegen de keeper aan en doet vervolgens of hij doodvermoord wordt. Onwaarschijnlijke pisvlek is dat mannetje. Bah. Ik had graag gezien dat hij met een donkerrode kaart van het veld was gestuurd.

Parsons | 16-06-10 | 22:39

50. Beatrix
Schrijft al jaren niet online. Is daarentegen wel over heel de wereld geweest en heeft massa's interessante connecties. Schijnt een zoon te hebben met aaifoon.

Zlat | 16-06-10 | 22:39

@Parsons | 16-06-10 | 22:39
100% penalty.

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:39

#12 Maar? Kan beter.

Ca$hi$ | 16-06-10 | 22:39

50. Van Pruisen

In het verleden - onder een andere nick - op menig blog te vinden. Als trol avant la lettre, als intrigant voor de 'grap', als pleiter voor wij vs. zij denken waar maar mogelijk. Betweterige digi-hufter pur sang. HardloperT-doodloperT.
Heeft als redacteur op GS zijn ziekelijke 'vroeger was alles (digi)beter' mentaliteit afgeschud, alsmede zijn - in gezonde vertwijfeling achtergebleven - GSSC-matties.
Eens een klabanus met vingers, altijd een klabanus met vingers.

Cookie v. eigen deeg | 16-06-10 | 22:39

von sokkenstopfen | 16-06-10 | 22:35

Zozo, u heeft er wel kaas van gegeten!

Ca$hi$ | 16-06-10 | 22:40

50 Art Vandelay Ultor
Schwalbe ontkenner.

Parsons | 16-06-10 | 22:40

60. Hugo Borst
Wie? Nou, die rare enge man die eruit ziet als 'n zwerver bij Studio Voetbal, díe!
Voelt graag de gladgeschoren schedel van J. van Gelder in z'n reedt; geeft demente voetbalgoktips op unibet.com. Openlijk fan van Sparta, dat verklaart eigenlijk alles.
Komt graag over als 'n eerlijke rechttoe-rechtaan kerel maar vulde lachend z'n zakken bij Dwdd.
Zijn commentaar tijdens dit WK illustreert op pijnlijke wijze zijn voortschrijdende debilisering.

Strotgrondel | 16-06-10 | 22:40

50. Dak-tokkies

Berucht soort tokkie, die met name in Scheveningen voorkomt. Kan moeilijk mensen om zich velen op het dak waar zij vertoeven, en duwen/steken deze er dan vanaf. Zijn allesbehalve cameraschuw overigens.

Twansel75 | 16-06-10 | 22:42

@Parsons | 16-06-10 | 22:40
De waarheid kan hard zijn ;)

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:42

Vraag ik me opeens af: Wat is dat bruutste blog ter wereld?

Laat maar. Ik neem genoegen met de krat Bavaria.

Cookie v. eigen deeg | 16-06-10 | 22:44

Sollicitant kan wel met ontslag en kan proces wegens smaad aan z'n broek krijgen, tenzij hij natuurlijk zelf bij het OM werkzaam is.

juriste | 16-06-10 | 22:44

TLDR

Uruzgaan | 16-06-10 | 22:45

50. Bianca van der Kraan

Epische re-integratie faalhaas. Was ooit directeur van uitzendbemiddelingsbureaubiancavanderkraan.nl en haalde de hoon van Retecool over zich heen. Sloeg terug met dreigementen in de trant van: ik laat Microsoft jou van de internet halen. Startte later een wepwinkel met kermismeuk. Schuddebuikend slecht. wiki.retecool.com...

Canis Spurcus | 16-06-10 | 22:45

Pfff, waar gaat dit over? De Koning van de Podcast afzeiken is nooit leuk. Kut-sollicitant.

SODEP | 16-06-10 | 22:45

@Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 22:42
Ja en ik ben ook zwaar teleurgesteld in ZAF. Dan maar even nalachen met Gijp op 7.

Parsons | 16-06-10 | 22:46

0.5 Paul Pot Rosenmuller
Vleesgeworden hypocrisie. Collecteerde voor en kreeg als dank een telegram van de Rode Khmer toen die in Cambodja met een ongekende massamoord bezig waren. Vindt dat je heel veel van Mao kan leren. Dit moreel failliete sujet durft anderen nog de maat te nemen ook. Afkomstig uit bourgeois familie, welke hij niet omlegde in het kader van de klassenstrijd. Tegenwoordig commissaris bij CSU die van die schoonmakers die in staking waren voor beter loon. Doet zich voor als onafhankelijk journalist terwijl hij slechts uit is op zelfbevlekking in het openbaar. Nog nooit van z'n leven gewerkt en alleen maar uit de staatsruif gevreten.

Willem VanDer Decken | 16-06-10 | 22:47

50. De totale PvdA.

fuckje | 16-06-10 | 22:47

Job Cohen:
Graftak en theedrinker. Ziet moord, verkrachting, kruisiging en openbare lijkverbranding als incidenten. Heeft 10 euro in portemonnee maar geeft 1000 uit. Vooral aan mensen die zeuren, klagen en hier tijd voor hebben. Ziet in elke uitdaging geen oplossing.

zadelruiker | 16-06-10 | 22:47

*pleurt er een #reedtupdeedt tegenaan*
farm2.static.flickr.com...
Gewoon om weer 'ns notoir overlast te bezorgen ! !

*en vingertje in de aars van @Rammstein omdat ie dat zo lekkah vindt*

drs. G. Flater | 16-06-10 | 22:47

@Twansel75 | 16-06-10 | 22:42
Die zijn toch niet op het internet te vinden, hoop ik?

Zeeschuimer | 16-06-10 | 22:47

Is 't komkommer-tijd, of zeau?
Behalve Job Cohen en Hanneke Groenteboer ken ik heulemaal niemand van deze interessante lijst.
Lekker belangrijk.

Bonnie Swart | 16-06-10 | 22:48

Leuke sollicitatieprocedure.

BeertjeB | 16-06-10 | 22:48

50.
juriste | 16-06-10 | 22:44

Rammstein | 16-06-10 | 22:49

50. Stijlloze Aarsfistel
wie kent 'em nog...

Montgomery Burns | 16-06-10 | 22:49

Strotgrondel | 16-06-10 | 22:40
100% eensch. Je vergat die smerige v-halsjes waardoor dat blote harige kippenborstje het beeld continu verziekt.

titsme | 16-06-10 | 22:50

drs. G. Flater | 16-06-10 | 22:47
Nee dank je pik, is meer uw smaak zo te lezen.
ie = ze trouwens.
Maar u neemt het verschil tussen mannen & vrouwen niet zo nauw, hoor ik net.

Rammstein | 16-06-10 | 22:50

50. Johan Derksen.

Alias De Snor. Is hoofdredacteur van een homoblad. Komt 2 keer in de week en laatstelijk dagelijks met zijn hoofd op televisie en moet geregeld termen als kudtscheet en starfucker bezigen om zijn plek tussen de andere kletswijven aan de discussietafel te behouden. Het is aan hem te zien dat hij al jaren geen warme maaltijd meer heeft gehad. Haalt inspiratie voor zijn kleding uit de Donald Duck.

LazyLady | 16-06-10 | 22:52

50. Barack Obama. Doet zich voor als gekozen president voor de Verenigde Staten. Is dat niet bij gebrek aan Amerikaans geboortebewijs. Pretendeert het Witte Huis en de Verenigde Staten de 21ste eeuw in te kunnen helpen, door te zwaaien met een BlackCherry, een online reactieformuliertje en een emailservert. Vermomd zichzelf als negroide, is echter gewoon blank. Doet vage dingetjes voor het milieu, ziektenkostenverzekeringen en ander buitengewoon links gedachtengoed. Vraagt zich af waarom d'r zoveel plakkerige smurrie op de stranden ligt.

RaerWijf | 16-06-10 | 22:52

Censuur gaat er komen als het vvd/pvv/cda wordt.

Buutendieker | 16-06-10 | 22:52

50. " title="http://loorschrijft.web-log.nl

" target="_blank">loorschrijft.web-log.nl

Pro-israelisch pseudo-intellectueel geneuzel van een klein clubje, dat gelukkig identiek is aan ieder ander log; Uiteindelijk wordt er onderling een hoop ruzie gemaakt. Op "niveau", dat dan weer wel. Legendarisch is de polemiek tussen Loor, met hulp van haar logslaafjes, en Peter Breedveld.

nuckin*futs | 16-06-10 | 22:53

50 Bonnie Swart (16-06-10 | 22:48)
Omdat hij meent dat als hij iets niet kent het niet belangrijk is.
Het voorbeeld van de gemiddelde internet reaguurdeerT.
Wat ze niet kennen vreten ze niet.
Is tevens een oud Hollands gezegde.
Oude wijn in nieuwe zakken.

doppertje | 16-06-10 | 22:53

@drs. G. Flater | 16-06-10 | 22:47
Ik heb ergens vernomen dat u nog een ander geniaal idee had voor een bijdrage aan deze draad.

Cookie v. eigen deeg | 16-06-10 | 22:53

Sofort aannemen dat mens. Met plaats 17 neem ik geen genoegen. Waarom ben ik niet genoemd?!

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 22:54

Zeeschuimer | 16-06-10 | 22:47

Jawel, alleen denk ik niet zo snel op GS........

Twansel75 | 16-06-10 | 22:54

50 Jack Spijkerman
Zuur linksmensch welke zijn "morele superioriteit" jarenlang op vrijdagmiddag gesubsidieerd mocht uitstorten over radio 3 luisteraars. Verpersoonlijking van het niveau van "de Zeurdoos". Dankzij Kopspijkers tevens moreel medeplichtig aan de dood van Pim Fortuyn. Aandachtsgeile Varaführer welke tegenwoordig links lult en rechts vult bij de (o gruwel) commerciële omroep.

De Zure Citroen | 16-06-10 | 22:54

nico dijkshoorn verdient geld, en daar is niks mis mee.

maninhetwater | 16-06-10 | 22:55

50. Ernst Hirch Ballin.
Schrijft nooit zelf op het net maar legt wel overal en nergens zijn oor te luister. Steekt z'n neus graag in andermans zaken. Kan slecht getekende cartoons niet waarderen. Op vakantie trekt hij er het liefst op uit in een grijs dienstbusje voorzien van de nieuwste technische snufjes samen met Nebahat Albayrak. Favoriete film: Das Leben der Anderen.

seven | 16-06-10 | 22:55

SODEP | 16-06-10 | 22:45
Dit zal wel PR zijn voor het proces wegens smaad/laster van Nico Mul tegen de pedo-jager alias slachtofferhulpverlening voor slachtoffers, van alle soorten misdrijven, die dan met naam en telefoonnummer worden gepubliceerd op de site van de lasteraar met als doel om geld te verdienen via donaties, die niet naar de slachtoffers gaan.

juriste | 16-06-10 | 22:55

Ach gut, Van Pruisen is ontslagen? Ben benieuwd of 't Pruisje nu van een WW'tje geniet...

the.hedgehog.and.fox | 16-06-10 | 22:56

Koos Spee:
Landelijk verkeersofficier en muggezifter. Geeft commentaar op asociale ootobestuurders naast een dwerg. Heeft de verkeersregels op zijn pik getatoeerd en kijkt hier elke dag naar. Deelt zelf nog boetes uit in zijn vrije tijd.

zadelruiker | 16-06-10 | 22:56

Is er nou serieus niemand hier op het idee gekomen om René Danen op die lijst te zetten?

De Drent | 16-06-10 | 22:56

50. Maxime Verhagen
Katholieke relnicht die te vaak genomen is door zijn pastoor. Neemt nu wraak op Nederland en de Wereld door als mol zoveel mogelijk slachtoffers te maken.

Mr. Bever | 16-06-10 | 22:56

zadelruiker | 16-06-10 | 22:56
Geeft hij overlast op internet?

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 22:57

Rammstein | 16-06-10 | 22:49

te veel eer. plaats 5 ist besser. met de aan cda gerelateerde gezondheidszorg en de juristen die hier rondlopen, hebben we al 4 jaar een chronische mond en klauw zeer en geiten q koorts. te veel ja knikkers en te veel vee, te veel juristen. daarom!

caravaggio | 16-06-10 | 22:57

@Rammstein (22:50)
Juist wel ! ! "Nauw" = the secret word, m'n waarde . . .
FF offtopic: u is nog aarsmaagd ? ?
*geyl*

drs. G. Flater | 16-06-10 | 22:57

jullie blijven jolo pesten, stop daarmee. hij kan er ook niks aan doen dat ie faalt in alles wat hij heeft gedaan, doet en nog gaat doen

gwab | 16-06-10 | 22:57

Ik sluit mij aan bij diegenen die Anja Meulenbelt voordragen. Onbestaanbaar dat die er niet tussen zit. En Sven31 natuurlijk, als iemand nog weet wie dat was.

Bigi Bana Boy | 16-06-10 | 22:58

Heb iemand Flater al als nummer 50 voorgedragen? Moeha.

zadelruiker | 16-06-10 | 22:58

50.
nuckin*futs
Copy paste zoveel mogelijk meuk als het maar een link wordt op GS. Is gevraagd ritueel zelfmoord te plegen maar durft niet.

Canis Spurcus | 16-06-10 | 22:58

@Cookie v. eigen deeg (22:53)

Flater zegt: @Cookie v. eigen deeg op nummer één ! !
*krijgt nu een kratje bavaria*

drs. G. Flater | 16-06-10 | 22:59

@maninhetwater | 16-06-10 | 22:55
stelt: "nico dijkshoorn verdient geld, en daar is niks mis mee"
wapenhandel, drugshandel, kinderprostitutie, nico dijkshoorn, vrouwenhandel, allemaal verdienen ze geld, niks mis mee? ;-)

doppertje | 16-06-10 | 22:59

Oef!
Dacht dat ik eauk ertussen zou staan als meest irritante en GS-OldSkool Huisjeaud...

Ahasveros | 16-06-10 | 22:34
----------

Jij bent niet echt irritant, praat meestal geen peop en weet het goed te verwoorden. Jij zal alleen hatelijke moslims tegen de haren instrijken en daar is niks mis mee. Dat zouden we allemaal moeten doen.

solidstate | 16-06-10 | 22:59

titsme | 16-06-10 | 22:50
Hoewel deze v-hals wel weer 'stijlvol' is zeg!
www.geenstijl.nl...
*onbedaarlijke rillingen krijgt*

Strotgrondel | 16-06-10 | 23:00

50. Rickus
Totale nobody. Kan wel schrijven, ook met humor en zelfspot enzo. Klikt zich dagelijks een ongeluk, maar reaguren ho maar. Neukt daarom wel relatief veel. Zal nooit een partij vinden om op te stemmen. Beschikt ook over een grote bek, vlotte pen, algemene kennis en vrije tijd.

rickus | 16-06-10 | 23:00

Waarom ben ik niet apart benoemd? BUMMER!

Waarbenik? | 16-06-10 | 23:00

@juriste | 16-06-10 | 22:44
Nog iets toe te voegen dan wel te zeggen over die krankzinnige tegel van gisteren? Debiel gristenwijf.

Parsons | 16-06-10 | 23:00

jezus christus. had je nix beters te doen vandaag.

cloudoflogic | 16-06-10 | 23:00

drs. G. Flater | 16-06-10 | 22:57
Ik heb om de een of andere reden geen zin om "dat soort" vragen van u te beantwoorden.
Heel gek.

caravaggio | 16-06-10 | 22:57
Ach so !

Rammstein | 16-06-10 | 23:00

50: Geenstijl:

Was ooit vernieuwend. Speelde perfect in op de silent majority van het media landschap. Is eigenlijk al lang gedoemd tot middelmatigheid onder snel succes en commerciële druk. Er rest niks meer dan hopeloos stukjes te blijven uitpersen voor de zich vervelende kantoorslaaf.

hetiseendrama | 16-06-10 | 23:01

@Bigi Bana Boy (22:58)
Sven31 viel toch wel mee ? ?
Jammer dattie zich te pletter heeft gereden tegen een pilaar in Apeldoorn ergens eind april vorig jaar . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:01

Toch weer jammer dat ik niet genoemd ben

keesjemaduraatje | 16-06-10 | 23:01

@Rammstein (23:00)
Da's inderdaad héél gek . . .
Meestal bent u spraakzamer . . .

Ander vraagje dan:
stemt u SGP ? ?

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:02

@ Parsons | 16-06-10 | 23:00
Juriste is moslima die zich opdringt als woordvoeder van het CDA.
Echte CDA-ers zouden haar weerwoord moeten geven want ze doet die partij meer schade dan goed.

solidstate | 16-06-10 | 23:03

50. Felix Rottenberg.


Mooiprater en sprookjesverteller.
Sinister type en multicultiknuffelaar van de eerste orde.
De man is het prototype van de moderne augur.
Doet of hij breed denkt maar zit eigenlijk op een smal denkspoor.
Kerncompetenties: veel lullen zonder iets zinnigs te zeggen want Rottenberg slaat voornamelijk wazige taal uit.
Speelt toneel voor een select publiek.
Next.

Ik vind er geen reet aan.

Gravin v Kippenbouth | 16-06-10 | 23:03

Rammstein | 16-06-10 | 22:49
Stop maar met reageren op mij. doe ik hetzelfde bij jouw. Heb namelijk niet echt zin om met een 13 jarige te gaan zitten bekvechten hier. Ik zit hier voor volwassenen, dus ga maar lekker naar bedje toe het is al lang slaapjes tijd voor jouw. Kan je morgen weer lekker in elkaar gebeukt worden op je schooltje en huilie huilie doen

ro8in | 16-06-10 | 23:03

Drs Flater:
Liefhebber van kontneuken. Vindt kontneuken lekker en gezellig. Een dag geen kont geneukt is een dag niet gekontneukt. Wordt geil bij het denken aan kontneuken. Telt bij het kontneuken hardop terug van 100 naar 0 maar haalt dit zelden. Heeft slechts eenmaal het verkeerde gat geneukt. Bood zijn excuses hiervoor aan.

zadelruiker | 16-06-10 | 23:03

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:02
Ja, waarschijnlijk heeft dat ermee te maken, dat iemand hier eens heeft uitgelegd wie & hoe u bent in real life.
Nee, ik stem geen SGP. Ik stem CDU.

Rammstein | 16-06-10 | 23:03

Ja, "U". Niet "A"

Rammstein | 16-06-10 | 23:04

Renske heeft wel een poepgoed stuk lectuur geschreven; Was alles maar konijnen. Luchtige Leestip van ondergetekende... Verder gewoon geil zoals TNCS | 16-06-10 | 21:12 al zei...

Vincent Everts kan beter in een poffertjeskraam gaan staan, de iWhore. Zijn review van Apples vlekken-op-je-scherm-computer sloot hij af met de verstandige woorden "en ach, die camera en dat USB, dat regelen we wel weer, daar komen allemaal weer applicaties van". Ja Vincent, er wordt ongetwijfeld binnenkort een app gelanceerd die een camera en USB-poort in je iPad installeert.
Welterusten!

Wat dies meer zij | 16-06-10 | 23:04

41. Micha Kat
Weggepeste ex-leraar.
.
Goeie ouwe tijd, daar heb ik nog mooie filmpjes van.

Lexis | 16-06-10 | 23:04

50. Bert Maalderink

Gewoon, omdat het kan!

Behangdelul | 16-06-10 | 23:05

zadelruiker | 16-06-10 | 23:03
Iets zegt me, dat het in het echt niet vaak voorkomt.
Heel gek.

Rammstein | 16-06-10 | 23:05

@solidstate | 16-06-10 | 23:03
Een gestoorde achterbakse grafhoer met een geestesziekte bedoel je.

Parsons | 16-06-10 | 23:06

8in | 16-06-10 | 23:03

jouw wattes?

caravaggio | 16-06-10 | 23:06

50 de islam
Wereldoverheerser, kinderneukende leider en teveel besproken voor zo'n intollerant dogmatisch anderen vernederende fylosofie.
Het woord van allah (zijn gezeik is heilig) moet snel naar de catacomben van mein kampf afreizen.
Moslims in nederland weten inmiddels waarom, maar staan in dubio.

doppertje | 16-06-10 | 23:06

@Rammstein (23:03)
""....Iemand...." hier heeft Flater ook 'ns verteld wie & hoe Rammstein is in real life . . .
Trefwoord: voorbinddildo
LOL ! ! U houdt er wel van ! !

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:09

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:09
U lacht wel, maar u bent niet blij.

Rammstein | 16-06-10 | 23:10

@Rammstein (23:04)
Tuurlijk U, want we tutoyeren hier niet . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:10

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:10
U komt er niet helemaal meer uit hè ?

Rammstein | 16-06-10 | 23:11

50. Prem Shivram Shaw Radhakishun (Prem Radhakishun).

Deze zelfverklaarde held van het na-oorlogse verzet mag enkele malen per week de ether vervuilen (BNR) met z'n waterval aan verontwaardigingen m.b.t. de zielige Menschen in onze samenleving, komische is dat hij (met een resolutie van 300 seconden) telkens weer weet te bevestigen dat de werkelijke rascist Prem zelf is.
De bounty in casu probeert z'n onnozelheid te compenseren middels z'n enthiousiastme (pathetic)......

woefdrammer | 16-06-10 | 23:11

50. Diederik Samson
Een man die te snel oud is geworden en daarbij is het een extreem-linkse feut die ervan uitgaat dat de wereld binnen nu en één jaar 'kapot' is. De tegenhanger van Marianne Thieme maar dan zonder het uiterlijk en zonder de dieren.
Oké, niet echt een i-net figuur, maar twitter is al te veel.

Swarley.. | 16-06-10 | 23:11

@Rammstein (23:10)
Sgat . . . Flater is blijer en goeier dan André Koevoet . . .

Maar terug on topic:
zal Flater u wat overlast bezorgen ? ?
(trefwoord: voorbinddildo)

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:12

@Rammstein | 16-06-10 | 23:11
Uit u wil Flater ook helemaal niet uit . . .
Snap dat toch ! !

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:13

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:12
Hoe bedoelt u dat ?

Rammstein | 16-06-10 | 23:13

50. Duns Ouray van Het Vrije Volk. Plaatst stukjes van anderen over alles wat pro-wilders en anti-niet-wilders is.Doet alsof hij in de VS woont en zal dus wel in een VINEX woning zitten met drie Lei-lindes voor de deur.

jan-lul-de-behanger | 16-06-10 | 23:13

En waarom heeft Evelien Tonkens de top 50 niet gehaald?
extra.volkskrant.nl...
Iemand die dit soort onzin op weet te kalken verdient toch minimaal een nominatie.

spanarchist | 16-06-10 | 23:14

Nummer 50 is die Joegoslavische tennisleraar, en die Joegoslavische (ofzo) man die voor Trouw schrijft.

Einde van de Domheid | 16-06-10 | 23:14

@Rammstein | 16-06-10 | 23:13
Hersens gebruiken ! !
U is toch niet Alzheimer verslaafd ? ?

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:15

@spanarchist | 16-06-10 | 23:14
Heb een poging gedaan op 21:34.

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 23:15

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:15
Nee, u mag gewoon duidelijker zijn.

Rammstein | 16-06-10 | 23:15

50. Godwin

Irritant persoon dat met zijn wetmatigheid, ook bekend als de "reductio ad Hitlerem" menig potentieel interessante discussie binnen tien comments in de kiem smoort. Is in principe niet politiek geinteresseerd maar weet zich in links-intellectuele kringen zeer populair, ook al zouden die mensen beter moeten weten. Wordt vaak samen met Wilders en andere mensen met openlijke kritiek op de multiculturele heilstaat gezien.

Caveman48 | 16-06-10 | 23:15

@ Einde van de Domheid | 16-06-10 | 23:14
Ow god Martin Simek!? Die moet echt op nummer 1 komen te staan.

Gravin v Kippenbouth | 16-06-10 | 23:16

@spanarchist | 16-06-10 | 23:14
Tsja, sommige mensen hebben niet alleen een klap van de molen gehad, maar zijn er met windkracht 10 een halve dag onder blijven staan.

Parsons | 16-06-10 | 23:17

@Rammstein | 16-06-10 | 23:15
Gewoon draad volgen, lummel

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:17

50. Breinbrouwsels
Smoesjesverhuizer en kromme laminaatwoordenlegger. Zit bij voorkeur als een doorgeflipte kantklosser zinnen door elkaar te husselen en noemt dat bloggen. Er is nog nooit iemand geweest die er een touw aan vast kon knopen. Weigerde officieel om mee te doen aan de Dutch Bloggies en loopt daar nog altijd over te zeiken. Zou geweldig passen bij de Joop of het NRC om daarmee samen het riool in te verdwijnen.

stemvee | 16-06-10 | 23:17

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:17
Nou, wat bent u blij zeg !

Rammstein | 16-06-10 | 23:18

@Rammstein | 16-06-10 | 23:18
Maar terug on topic:
zal Flater u wat overlast bezorgen ? ?
(trefwoord: voorbinddildo)

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:19

50. drs. G. Flater
Zeer zelfingenomen reaguurder van bedenkelijk niveau. Plaatst gevraagd en ongevraagd linkjes naar foto's van vrouwenkonten in diverse blogs. Bezit meerdere nicks zoals o.a de secretaresse om verwarring te scheppen. Zou eigenlijk permanent onder de zwitsalhoofdjes moeten vallen.

Ministry of Madness | 16-06-10 | 23:19

@ammstein | 16-06-10 | 23:18
U is toch niet Alzheimer verslaafd ? ?

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:19

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:19
Zie
Rammstein | 16-06-10 | 23:13

Rammstein | 16-06-10 | 23:20

solidstate | 16-06-10 | 23:03
LOL. Ik ben geen moslima. Prinses Maxima vierde Kerst en Oud en Nieuw in Dubai met haar vrienden en gezin en dat maakt haar nog geen moslima, maar zij zocht gewoon de meest luxueuze bestemming met veel privacy.

juriste | 16-06-10 | 23:20

He Sollicitant! Voor straf 100 keer overschrijven
"Het meervoud van Klabanus is Klabani"

PjottervanK | 16-06-10 | 23:20

50 Ruud van Buuren
Verstuurt dagelijks grote hoeveelheden onsamenhangende onzin spam. Onmogelijk om af te melden.

p3xxx | 16-06-10 | 23:21

Canis Spurcus | 16-06-10 | 22:45

In de webarchieven vond ik deze site van taalvirtuoos Bianca van der Kraan.
web.archive.org...

Ex oriente lux | 16-06-10 | 23:21

@Rammstein (23:20)
Zie drs. G. Flater (23:19)
Maar dan moet je wel je eigen spelfouten door drie delen en vermenigvuldigen met 12 om tot een eindoordeel te komen . . .
*lukt hem niet wegens Alzheimer*

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:22

50. Aert Willem d'Holbach

Rabiaat liberale pijn in de kont van Jeaulieau en Jeroen Mircz. Vilein reaguurder op subsidiespons Joop. Gehaat door morele übermenschen aldaar. Progressief libertariër, Epicurist, politiek atomist, atheïst en gecertificeerd apostaat (R.K. banneling). Kwestieregelaar en agendastuurder van beroep. Vertoont merkwaardige overeenkomsten met Sytze Vliegen.

Sytze_Vliegen | 16-06-10 | 23:22

Lexis | 16-06-10 | 23:04
Laat zien..

De kantonnier | 16-06-10 | 23:23

Rammstein
Wat heb jij nou aan je kont hangen vanavund?

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:23

@docteranders Flater
Wat ben jij een irritant ventje, ik zet jou spontaan op #1. Of kom jij alleen in aanmerking voor de Lijst van 50 notoire internetlachertjes? Het kwijl uit de mondhoeken van een mongool heeft meer betekenis dan jouw woorden.

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:23

Gravin v Kippenbouth | 16-06-10 | 23:16
Ja,, en 'columnist' van Trouw (zure rechtse praatjes spammert) Ephimenco.

Einde van de Domheid | 16-06-10 | 23:23

50. Joris
Omdat hij te pas en te onpas reacties wegflikkert.

SaNDR | 16-06-10 | 23:23

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:22
Lukt u dat niet vanwege Alzheimer ?
Ik hoop dat u irl wel een vrouw van een man kan onderscheiden.
Succes verder, wij zijn klaar.

Rammstein | 16-06-10 | 23:24

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:23
Een meneer die kennelijk droogstaat.

Rammstein | 16-06-10 | 23:24

@Ministry of Madness
Enkele honderden mensen in 0031 volgen uw drs. dagelijks om zich aan hem te ergeren . . . Grappig om te zien hoe masochistisch mensen zijn . . . @Rammstein is daar een prachtig voorbeeld van . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:24

Nr. 50: Femke Halsema
Ze beweert "groen" te zijn terwijl een oude slurpende mercedes de oprijlaan sierde, kreeg een derde termijn als lijsttrekster terwijl dit niet mag volgens de statuten van GL.
Ze presenteert zichzelf beter dan dat ze is, met name op uiterlijk (fotosoep) en in tegenstelling tot wat vele guurders beweren, ze is geen fap waard!
En beweren dat het tijd is voor een progressieve MP, terwijl ze zichzelf bedoelt, verdient geen schoonheid, ze is gewoon een dictator die kostte wat het kost in de oppositie moet blijven.
En waar blijft die fles wijn voor Rutger, trutje Halsema?

necrosis | 16-06-10 | 23:24

50. Nieboeroe.nl

Zweeftevensite, die zich onsterfelijk belachelijk wist te maken door landelijk te verkondigen dat 16 oktober 2008 er een UFO zichtbaar zou worden. Dit werd verschoven naar 18 oktober en daarna werd er verklaard dat door 'negatieve energie' het intergalactisch bezoek werd geannuleerd.

Twansel75 | 16-06-10 | 23:24

Sytze_Vliegen | 16-06-10 | 23:22
Goed stukje SV, zo zie je er niet veel.

Einde van de Domheid | 16-06-10 | 23:25

Wat een zouteloze bladvulling. Afgewezen, Sollicitant!

Whimpysinger | 16-06-10 | 23:25

50 = (T)rutger!

klapmongeaul | 16-06-10 | 23:26

Hmmm, ik sta er niet eens tussen?

Hockey | 16-06-10 | 23:26

Ministry of Madness | 16-06-10 | 23:19
Misschien probeert hij te verbergen dat hij stiekum ook wel van een goede mannenreeDt houdt.
Maar om hem nou te ranken als iets dat er toe doet, gaat wat ver.

Rammstein | 16-06-10 | 23:27

Einde van de Domheid | 16-06-10 | 23:25

Thx einde!

Moet ik nog aan toevoegen dat maar liefst 40% van de bijdragen van d'Holbach worden weggejeroend door Fascisto van Jeaulieau.

Sytze_Vliegen | 16-06-10 | 23:27

@Rammstein (23:24)
Wij zijn klaar ? ?
Rammstein is de baas van de interwebs ? ?

Nou mooi niet, fappertje ! !
U is misschien klaar (leve de Kleenex),
maar Flater nog lang niet ! !

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:27

Rammstein | 16-06-10 | 23:24
Terwijl de oplossing zo voor de hand ligt: invetten palmsurfen. Dat zijn moeder hem dat nooit heeft verteld. Het loeder.

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:27

50.
Reaguurders die over zichzelf praten in de derde persoon.

Rammstein | 16-06-10 | 23:27

Drs Flater.
Waarom nou de SGP weer>?
Wees blij dat je zonder toestemming hier mag reageren.
Niemand is hier van de SGP/of zal het ooit toegeven dus de vraag is niet relevant.
Eh..
Drs is toch vrouw (?) anders is mijn opmerking ook niet relevant.

Terpen-tijn | 16-06-10 | 23:28

50. Marcel Messing

Brabbelt graag over een facistische nieuwe wereldorde, mensen die worden geimplanteerd met chips die gedachten manipuleren, nazi’s die door het vaticaan worden beschermd en binnenkort hun comeback maken, regeringen die massaal mensen vergiftigen, UMTS masten die worden gebruikt om ons DNA te manipuleren, en ga zo nog maar even door. En dat allemaal vanwege het buitenaardse complot.

Twansel75 | 16-06-10 | 23:29

@Terpen-tijn (23:28)
FF de hele draad lezen en dan snap je 'm . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:29

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:27
Ik leg het nog één keer aan u uit. Ik kan niet fappen, ik heb geen piemel.
Ga je nu weg ?

Rammstein | 16-06-10 | 23:29

50. Willem Cornelis Nicolaas (Wim) Kieft
Negatieve egocentrische voetbalanalyticus die had moeten stoppen met zn publieke leven op zn hoogtepunt, 8 mei 1994, de datum dat hij stopte met voetballen bij PSV. Maakt de mensen aan het vloeken met zn vreselijk vervelende lijzige stem en is zo feaucking irritant negatief dat je een stadion vol vuvuzela's zelfs nog gaat waarderen.

ghettogangstah | 16-06-10 | 23:30

@solidstate | 16-06-10 | 22:59
Dank!
Maar vergeet onze linkse vrinden niet te vermelden...
In hun ogen ben ik een vreemde Jeaud:
-
Niet zielig
Niet grappig
Speelt geen viool...

Ahasveros | 16-06-10 | 23:32

Als alle lastposten naar dit forum komen, houden ze elkaar bezig. Ik las in NRC Handelsblad dat de VVV Limburg hate mail ontving van mensen die kwaad waren dat heel Limburg PVV overwegend PVV was geworden op de kaart van NL. In het bericht stond dat de VVV directeur zei dat zij hatemail kreeg in de stijl van Geen Stijl. Geen Stijl staat dus gelijk aan hate-mail.

juriste | 16-06-10 | 23:33

..ik mis de alom geliefde Bijstandskoning in het rijtje maar verder klopt het aardig.
Neem die Sollicitant maar aan, die snapt het wel.

slootschurftklootzak | 16-06-10 | 23:33

14. Nico Mul
-
Hoe is het met deze ransbak afgelopen, eigenlijk? Een googletje levert ons zijn Hyves-pagina op, evenals de kennis dat er schijnbaar slechts twee vrienden zijn die deze gast nog niet hebben uitgekotst: nico-mul.hyves.nl...
Meneer is daarentegen wél lid van de beginnende naaktmodellen-hyve, hoewel ik niet weet of deze zooi up-to-date is.
-
Mooie reacties trouwens, bij zijn profielfoto :')
nico-mul.hyves.nl...

CYFAWS | 16-06-10 | 23:34

50. Fred Teeven
Pseudo-liberale internetdictator en prominente online magnietter. Logt altijd in als invisible. Heeft weliswaar geen Twitter en is niet vaak op online activiteit te betrappen, maar zijn discipelen lurken 24/7 op De Internetz om te zien of u over de schreef gaat.

RLR | 16-06-10 | 23:34

Rammstein | 16-06-10 | 23:29

drs Flater is verliefd. Helaas ben jij het haasje. Zijn piemol is nu zo groot dat ie zich zelfs op GS durft te vertonen.

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:34

Zou het muntje gevallen zijn ?

Rammstein | 16-06-10 | 23:34

@Rammstein (23:29)
U bent niet de baas (bazin) van de interwebs en Flater gaat NIET weg ! !

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:36

juriste | 16-06-10 | 23:33
Goh, je hebt het licht gezien. In Limburg dringt alles later door, ook de aard van GS kennelijk.

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:36

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:36
Rammstein speelt de baas, maar gaat weg als de aandacht naar een ander uit gaat. Echt een vrouw. LOL.

juriste | 16-06-10 | 23:38

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:36
Wat is het nou, baas, of bazin ?

juriste | 16-06-10 | 23:33
En uw conclusie staat gelijk aan kant noch wal.

Rammstein | 16-06-10 | 23:38

Schijft?

AlMeere | 16-06-10 | 23:38

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:36
Ik ben geabonneerd op NRC Handelsblad, avondkrant, en het nieuws komt dan altijd iets later dan op GS.

juriste | 16-06-10 | 23:38

juriste | 16-06-10 | 23:38
Ik geef in ieder geval antwoord wanneer mij iets gevraagd wordt. Of het nu gunstig is of niet.
En dat kunnen we van u niet zeggen, oder.

Rammstein | 16-06-10 | 23:39

@juriste 23:33
Wil jij soms op plek nr. 50?
Je bent een goede kandidate, je hemelt BakEllende continue op als ware hij de "verlosser", je weet alles, je hebt alles gezien en bent overal geweest......
*thumbs down*

necrosis | 16-06-10 | 23:39

@Canis Spurcus (23:34)
Flater had al een GS-kwartaalban vanaf begin 2006 wegens nachtenlange flames met @hama en @nattebever . . . Mooie tijden waren dat . . . OMG wat hebben we Joris toen overlast bezorgd ! ! ÜBERLOL ! !

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:40

Heeft Rene Danen geld betaald om niet op de lijst te hoeven? Schandalig GS, jullie verkopen je ziel ook aan IEDEREEN zeg.

openbaarminiserie | 16-06-10 | 23:40

een mooie 16e plaats....

heureux bleu | 16-06-10 | 23:41

Rammstein | 16-06-10 | 23:39
Niet oneerbiedig bedoelt maar een vochtig toiletdoekje doet ook wonderen :D

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:41

50 democratie via partijen, echt vervuilend.
Omdat dat geen afspiegeling van de wil van het volk is.
Maar een afspiegeling van de wil van de dooie bomen media.
Democratie wortelt en is dan niet meer democratisch.
Niet kiezen voor partijen maar voor standpunten, NU!
.
En nu naar bed, of naar:
imagefap.com...
CU all!

doppertje | 16-06-10 | 23:42

Rammstein | 16-06-10 | 23:38
Verpleegster, ik kan er niets anders van maken: Muntje gevallen is GGZ taal, denigrerend.

juriste | 16-06-10 | 23:42

PVV'ers. Gefrustreerde jongeren en boze 50 jaar oude mannen die blind achter hun grote blonde leider aanlopen. Denken zich thuis te voelen op GeenStijl maar worden ondertussen door iedereen genaaid, ook door de grote blonde leider (breekpunt??). Spugen op de linkse kerk, finnen, islam, krakers, mensen die het beter hebben dan zij, mensen die het slechter hebben dan zij, mensen met te veel vrije tijd...

doe nog eens | 16-06-10 | 23:42

@Rammstein (23:38)
Lees @juriste (23:38)
Uw drs. heeft daar niets aan toe te voegen, behalve de opmerking dan u uw artiesteningang best wel 'ns mag vertonen hier bij de jakoezzie . . .

Dan gaan de secretaresse en ik beoordelen wat we daar mee willen gaan doen . . .
*geyl*

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:42

Necrosis 23:39
Ook vrouw zeker?

Terpen-tijn | 16-06-10 | 23:44

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:41
... eh .... leg uit.

juriste | 16-06-10 | 23:42
Voor een juriste bent u best wel dom.

Rammstein | 16-06-10 | 23:44

juriste | 16-06-10 | 23:38
Gelukkig blijf je op de actuele hoogte door ook regelmatig GS te bezoeken, nietwaar? Hoe hatelijk het er ook aan toe gaat. De actuele tijd is nu eenmaal hatelijk, wat ik je brom.

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:44

50. Hugo Borst
Souteneur van minderjarige autisten die geen notie van decorum heeft. Speelt al dan niet vermomd in proletarisch Alanya-overhemd en op Quick-sloffen met grote voorkeur vaders en zonen tegen elkaar uit om goedkoop sentiment aan de man te brengen. Compulsieve gelijkhebber die tegenstanders maandenlang hinderlijk volgt en vervolgens schaamteloos exploiteert in één van zijn Havo-stukjes namens de Vinexkrant van laffer Nederland. Onlangs ervoer zijn getrimde sleutelhanger een aha-erlebnis toen hij droomde van de drijfnatte torso van Wesley Sneijder. Is sinds kort regelmatig met boezemvriendin Sander de Kramer aan het joggen in de Kralingse bossen, en zal spoedig onthuld worden als weekendnicht in het opinieblad van Jan Dijkgraaf.

cultheld | 16-06-10 | 23:44

Ik sta er niet tussen. En ik maak bezwaar.

-edit | 16-06-10 | 23:44

Natuurlijk zijn de grootste internetschavuiten de redactieleden van de grootste handelaar in onlineimmoraliteit, Geenstijl genaamd.
-
Geenstijl. Groot geworden door een even geniale als duivelse formule. Die erop neer komt dat als je zegt dat iets tendentieus en ongefundeerd is er verder geen verantwoordelijkheid meer hoeft te worden genomen voor de inhoud . Dat is eigenlijk hetzelfde als vooraf zeggen dat je een onbeschofte alcoholist bent die zijn vrouw gaat slaan met een riem. Alsof dat het legitimeert.
-
Geenstijl de virtuele wervelwind .
Verdachten tot schuldigen bombarderend met naam en toenaam.
Cultivators van het ungesundes volksempfinden en ontrafelaars van de elitaire en bestuurlijke hypoklieksie. Tegenwichtbieders, onderzoekers. Maar ook schandpaalethiek-propagisten en meesters van de decontextualisering. Slaven van de onderbuik bovendien. Primeurproducenten. Oppervlakkig en diepgaand tegelijk. Geenstijl als een veelkoppig monster dat zich overal in vreet. Als muizen in een stuk kaas.
-
Geenstijl is als Herman Brood die Sid Vicious van overmatig drugsgebruik beschuldigd. De hoeder en besmeurder van normen en waarden. Maar ook het ontluchtingskanaal voor de heillozen, de paupers en de gefrustreerden.
Een vluchtheuvel voor de abstractiegedepriveerden en de Tunneltuurders en eveneens een podium voor de intelligentsia, voor de politiek geengageerden, voor de scherpslijpers, voor de vrijdenkers en voor de humoristen. Voor de Taalbegaafden, taalontzegden en niet te vergeten de taaliban. Voor de dichters en voor de openers.
-
Geenstijl. De revolutionaire herschepper van het politieke en medialandschap maar net zo goed de aartsconservatieve tijdmachine die terugsmijt naar de donkerste middeleeuwen. De guerillamarketeers voor het verlichtingsdenken en de aanjagers van de verdonkering. Groots en klein. Zon en maan. Kaviaar en stront. Ik heb er veel plezier aan- het reaguren- ook ergernis soms en heb hier bovenal heel veel geleerd.
-
De Albertverlindisering en soundbitedictatuur van het mediabestel echter is iets wat ik soms met argusogen aanschouw en ook daar heeft Geenstijl een Oscarwaardige rol in gespeeld. Een aan karmische discussie onderhevigde huistijl in mijn ogen maar dat is niet mijn probleem. Dus GS ga vooral zo door. Vraagje nog. Waarom in Joopsnaam staat Van Pruisen niet op de lijst. Dat snap ik nou niet. Je moet toch een beetje geloofwaardig blijven.

pius | 16-06-10 | 23:45

Het znij allemaal journalisten die genoemd zijn. Wat is er zo bijzonders aan die lui?

deoudererijperevrouw | 16-06-10 | 23:45

Pffff, als wij weggaan heeft gs en sn geen bestaansrecht meer
von sokkenstopfen | 16-06-10 | 22:35
Hahahaha er zijn reaguurders die wakker worden en snappen dat zij gratis meehelpen de geldmachine die GS heet aan de gang te houden.
Heel goed! LOL
Toe dan Joris... Toe dan...

IslamHatert | 16-06-10 | 23:46

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:40
Ach, iedereen kent je toch als de koning van de kleuters. De generaal van de sukkels en de loser van shitberichten op spitsnieuws.

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:46

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:42
Oh ja, uw groupie. Waar blijft ze ?
Fantaseer lekker verder Spartacus, je hebt het duidelijk nodig.
Do U like Gladiator movies ?

Rammstein | 16-06-10 | 23:47

pius | 16-06-10 | 23:45

En lang op gebroed zeker? Wat een waste of space

heureux bleu | 16-06-10 | 23:48

kan alleen rutger nog bedenken, eerste klas bralbak van Geenstijl

nr1 | 16-06-10 | 23:49

pius 23:45
Question...
Tekst is van jezelf en helemaal net zelf bedacht??

Terpen-tijn | 16-06-10 | 23:49

Mooi stukje, provocerend, tendentieus en waar!

Booka | 16-06-10 | 23:49

Sta er niet eensch bij. Das kudt. of niet?

De StoorZenDer | 16-06-10 | 23:50

Ex oriente lux | 16-06-10 | 23:21
Haha. Niet te filmen. (hint)

Canis Spurcus | 16-06-10 | 23:50

Hier klopt natuurlijk geen ruk van. Nummer 21 hoort op 3 te staan, 2 op 14, 47 op 35, 33 op 21, 1 op 7, 8 op 2, 5 op 9 en 12 op 34, 3 op 15, 35 op 12, 9 op 4 et cetera et cetera. Stop de tijd. Ik zet geen jokers in.

bvdh | 16-06-10 | 23:50

Terpen-tijn | 16-06-10 | 23:49

Yep.

pius | 16-06-10 | 23:51

@Rammstein (23:44)
Waarom ga je nou notoir overlastig iemand voor "dom" uitmaken ? ?

En dat is precies de reden waarom Flater zich weinig tot zelden op GS vertoont,
want het is een "....incrowd....." feestje, waar hersenleauze vuvuzela-blaters ongelimiteerd en ongestraft de boel onderschijten, omdat ze zo nodig hun eigen gefrustreerde ei kwijt moeten . . .

Koerbagh is een voorbeeld . . . Fleauxe ook . . Teun idem dito . . . En ik kan er meer noemen ( @Rammstein.....)

Allemaal PUUR kwaliteitsverlies voor GS . . .
Da's alléén maar notoire overlast . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:51

@deoudererijperevrouw | 16-06-10 | 23:45
Scherp!

GS verwordt meer en meer tot een incestueus hournalisten -wij weten het veul beter- clubje.

@redactie: denken jullie werkelijk dat de gemiddelde lezer zich druk maakt over Jeroen Mirck (wie?) of Aaf Brandt Cortdingges?

-edit | 16-06-10 | 23:51

50.
.
Teun van het Tuinpad a.k.a. de sollicitant.
Nog niet gereaguurd op dit topic, wacht de gehoopte positieve reacties af. Zou hij de strijd tot reaguurder van het jaar 2010 nog halen?

SunnySunshine | 16-06-10 | 23:53

@drs.G. Flater
Ook jij verdient een ereplek, ik lach me altijd te barsten als ik iemand zie rijden in een Opel Kadett van 25 jaar oud met daarop een sticker "mijn Ferrari staat in de garage".
Wellicht heb je IRL een Ferrari onder je kont maar dat wil niet zeggen dat je gelijk een klabanus van goud hebt.

necrosis | 16-06-10 | 23:53

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:44
Ik ken de journalistenwereld nu goed en de invloed van de media.

juriste | 16-06-10 | 23:53

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:51
Weinig tot zelden. Dat kan beter.

Rammstein | 16-06-10 | 23:53

heureux bleu | 16-06-10 | 23:48

Dank u!

pius | 16-06-10 | 23:54

@Canis Spurcus (23:46)
Namen en rugnummers . . . Or it didn't happen . . .
Dream on . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:54

-edit | 16-06-10 | 23:51
Hournalisten? Het clubje is nog veel kleiner: hournalisten die twitteren. (Of is dat hetzelfde?)

Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:55

Drs G.Flater 23:51
Je begaat echt een flater door alles over 1 kam te scheren.
je noemt precies 4 namen op van de 150.000...
Dom dom dom

Terpen-tijn | 16-06-10 | 23:55

@juriste | 16-06-10 | 23:33
Heb jij een stinkvoeg eigenlijk?

Parsons | 16-06-10 | 23:56

pius | 16-06-10 | 23:45
*zich afvraagt of hij echt niet weet hoe hij een witregel creëert*

LazyLady | 16-06-10 | 23:56

@Detlev Tarnowitz | 16-06-10 | 23:55
Van dat seaurt twittert alleen Ferry Mingelen niet. En Clairy. Maar die heb dat niet zo nodig.

-edit | 16-06-10 | 23:57

@necrosis (23:53)
www.twitvid.com...
Gefilmd door onze eigen von Loghausen in de auto van . . . .
Lach maar gerust verder . . .

drs. G. Flater | 16-06-10 | 23:57

pius | 16-06-10 | 23:54
Lang verhaal voor een VVD-er. Of is dit een Tafelrede?

juriste | 16-06-10 | 23:57

drs. G. Flater
"440 pk gebakken lucht", aldus van dal. Een passende omschrijving.
Vertel nog eens, op hoeveel graden zet je die jakoezzie nu precies?

spanarchist | 16-06-10 | 23:57

@pius | 16-06-10 | 23:45
Flink getypt tijdens ZAF-URU? (Twee enters geeft trouwens zo'n meauie witregel.)


Verder hulde, sjapoo en niets dan lof.

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 23:58

Parsons | 16-06-10 | 23:56
Ik communiceer niet met GGZ patienten over mijzelf.

juriste | 16-06-10 | 23:58

50: G-Unite, omdat hij op de twitters loopt te mekkeren dat hij zich klote voelt en daarom extra gaat bannen vandaag om zich zo weer wat beter te voelen. Huilbaby eerste klas met vrouwelijke trekjes en kutpijntjes. Kleinste van het gezin, grootste mond. Nu moderator die alles boven het maaiveld met z'n botte zeis wegsnoeit.

stuyterkuycken | 16-06-10 | 23:59

Parsons | 16-06-10 | 23:56
Hou 'm hoog, ik kan je niet missen deze WK.

Rammstein | 16-06-10 | 23:59

juriste | 16-06-10 | 23:57

Het eerste.

pius | 16-06-10 | 23:59

@Terpen-tijn (23:55)
Ja HALLOOOOO ! !
Denk je nou echt dat ik in de afgelopen 5 jaar al die domme nicks herinnner ? ?
Flater runt een business van een half miljoen per jaar . . .
GS-SN is een dom geintje

drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:00

spanarchist | 16-06-10 | 23:57
Standje "botulisme", gratis kroos.

Rammstein | 17-06-10 | 00:00

Het lijkt er een beetje op alsof GeenStijl aangeeft te stoppen met webblog te zijn.

Kapitein-Ter-Zee | 17-06-10 | 00:00

spanarchist | 16-06-10 | 23:57
Tenue is met duikpak & flippers.

Rammstein | 17-06-10 | 00:00

Rammstein | 16-06-10 | 23:44

Ok. Ik zag laatst een vette porno voorbijkomen op mijn 78 kilo zware cathode ray tube. De setting was bewust idyllisch gekozen maar niet echt goed doordacht op hygiëne. De blote kutten en lullen van de acteurs en actrices op het witte strand werden veelvuldig closeup in beeld gebracht maar helaas niet zonder landende en opstijgende vliegen. Je maakt je dan toch zorgen.

Canis Spurcus | 17-06-10 | 00:01

pius | 16-06-10 | 23:59
Het neigt naar een preek.

juriste | 17-06-10 | 00:01

@spanarchist (23:57)
Hè hè . . . Eindelijk aandacht . . .
Gaat het u om de absolute getallen, of om de gevoelstemperatuur ? ?

drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:01

OK, het is nu dus écht komkommertijd bij GS.

Appleflap | 17-06-10 | 00:02

PVDA, vul de rest zelf maar in.

Slappehap | 17-06-10 | 00:02

Rammstein | 17-06-10 | 00:00
En zwembandjes.

spanarchist | 17-06-10 | 00:02

Kapitein-Ter-Zee | 17-06-10 | 00:00
Inderdaad, de sollicitant heeft de vrije hand gekregen. De anderen zitten nu op het pluche van de gesubsideerde omroep en hoeven niet meer te werken.

juriste | 17-06-10 | 00:02

@edit 23:51
Valt me ook op dat er op tv steeds journalisten gevraagd worden die hun mening ergens over mogen zeggen. Waarom niet de groenteboer van de hoek?

deoudererijperevrouw | 17-06-10 | 00:02

LazyLady | 16-06-10 | 23:56

Lady. Normaal wees u me er altijd op. Tis weer wat weggezakt. Hoe vergaat het U?


Thanx Art :)

pius | 17-06-10 | 00:02

@Juriste: Daarlijkt het inderdaad wel op.......

Kapitein-Ter-Zee | 17-06-10 | 00:03

pius 23:51
Mhm...meeste ben ik wel met je eens.
Aardig typwerk.

Terpen-tijn | 17-06-10 | 00:03

@Rammstein (00:00)
Binnenste schaamlippen moeten flipperen, anders wordt het niks . . .

drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:03

Canis Spurcus | 17-06-10 | 00:01
Blërg !!

Rammstein | 17-06-10 | 00:03

Art Vandelay Ultor | 16-06-10 | 23:58

Dank je zeer. Ook voor de witregels.

;)

pius | 17-06-10 | 00:04

drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:03
U nöqt graag een vouw-caravan ? Apart.

Rammstein | 17-06-10 | 00:04

-edit | 16-06-10 | 23:57
Anderzijds zijn er mensen die twitter nodig hebben om zich journalist te noemen. En die gaan dan lijstjes maken van mekaar. Maar het gaat natuurlijk om de stijl, en dat zit wel snot bij de Solliritant.

Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:05

Terpen-tijn | 17-06-10 | 00:03

Dank u vriendelijk.

pius | 17-06-10 | 00:05

deoudererijperevrouw | 17-06-10 | 00:02
Die mag bij "Hart van Nederland" aan de gang.

Rammstein | 17-06-10 | 00:05

50.Jan Bouke Wijbrandi
officieel moreel OK bevonden linksmens. Unicef directeur en lijderaar van scepsis over massale inzamelingsactie gelden voor Haïti. Geeft graag blijk van morele superoriteit als Hij daar de bal van inziet. Houd graag bij pokeren zijn kaarten bij zich. Verteld zijn vrouw niet wat hij morgen doet,"Is irrelevant en typisch een hollansche vraag" Aldus Bouke.

HonderdEnEen | 17-06-10 | 00:05

@Rammstein | 16-06-10 | 23:59
Vooruit. *op woorden passen zal doen*


En je hebt gelijk. Iemand moet de boel objectief verslaan vanuit ZAF. Als we het aan Art Vandelay Ultor overlaten wordt het een wel zeer gekleurde WK verslaggeving. Kan een schwalbe nog niet van een overtreding onderscheiden. Het is toch erg eigenlijk, niet?


*biertje voor Art inschenken doet*

Parsons | 17-06-10 | 00:05

Dat Anja Meulenbelt erg is spreekt voor zich. Maar Prem, Andries Knevel en Joost Derksen zijn helden.

websenior | 17-06-10 | 00:05

Drs Flater
Ok we maken er 100 van, jij je zin..
100 van de 151.702.
Zet nog geen zoden aan de dijk.

Terpen-tijn | 17-06-10 | 00:06

juriste | 17-06-10 | 00:01

Dus.

pius | 17-06-10 | 00:06

pius | 17-06-10 | 00:02
Prima. Dank u.
Hoe is u? Op het andere net is het verontrustend stil. Bent u onlangs verhuisd misschien?

LazyLady | 17-06-10 | 00:06

@pius | 17-06-10 | 00:04
Mocht je tijd hebben, maak dan maar eens nog zo'n epistel en dan over die pompeuze kwal van een FlaterT.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:07

Parsons | 17-06-10 | 00:05
U weet, ik heb iedere W/EM maar een wens: finale Duitsland - Nederland.

Rammstein | 17-06-10 | 00:07

@Parsons | 17-06-10 | 00:05
Heuh, bier.


Zeker een penalty... *hips*

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:08

drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:01
Kom, de vraag is niet zo moeilijk, zeker niet voor een zelfbenoemd succesvol ondernemer die vermoedelijk zowel binnen als buiten een jakoezzie heeft staan. Nogmaals, op hoeveel graden stel je de watertemperatuur in?

spanarchist | 17-06-10 | 00:09

juriste | 16-06-10 | 23:53
Ohja daar heb jij nog hele verhalen over heb ik gehoord. Niettemin vind ik dat je over het algemeen maar wat uit je nek kletst, je bent een poseur en joker. Wel vermakelijk, daar niet van. Ik ontdekte bijvoorbeeld dat jij hoog in mijn reply top 20 staat, dus ik vroeg me al af of we niet moesten trouwen. Of eerst neuken tenminste.

Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:09

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:07

Ik ken hem niet zo goed. En heb blauwe vingers nu. Ik zal eens op hem letten, wie weet:)

pius | 17-06-10 | 00:09

Kapitein-Ter-Zee | 17-06-10 | 00:03
Of GS is overgenomen door de farma-industrie, en moet dan sluikreclame zien te maken voor pillen en artsen. Johnson & Johnson Europe, Brussel bijvoorbeeld.

juriste | 17-06-10 | 00:09

... wow ...

Rammstein | 17-06-10 | 00:10

@allemaal
Toedelzz ! !
de secretaresse roept . . .

drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:11

Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:09
Het zijn anderen die verhalen over mij verspreiden. Dat ben ik niet uiteraard.

juriste | 17-06-10 | 00:11

LazyLady | 17-06-10 | 00:06

Op Twitter bedoeld u. Ben een man van veel woorden weet u nog;)

pius | 17-06-10 | 00:11

@drs. G. Flater | 17-06-10 | 00:11
Je moet de tie-wraps ook niet zo strak aantrekken.


Arme meid.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:12

@Rammstein | 17-06-10 | 00:07
Ja dat zou mooi zijn. En dan een 4-4 gelijkspel na verlenging, gemiste penalty's van Robben en Özil in de strafschoppenserie met held Stekelenburg in de hoofdrol die de verliezende Duitse strafschop keert. Ik ben voor!


Parsons | 17-06-10 | 00:12

Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:09

Be carefull what you wish for:)

pius | 17-06-10 | 00:13

spanarchist | 17-06-10 | 00:09
.... hèhèhèhè ..... geen antwoord gekregen.
Er "roept" iemand.

Rammstein | 17-06-10 | 00:13

doei drs G,Flater,
Succes met zaken doen.
Enkel je naam klopt, de rest neem ik met een korreltje zout.

Terpen-tijn | 17-06-10 | 00:14

@Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:09
Dat laatste mag je dan fijn zelf opknappen. Count me out.

Parsons | 17-06-10 | 00:14

pius | 17-06-10 | 00:11
Ja ik weet. Maar daar is er verdomd weinig van te merken.

LazyLady | 17-06-10 | 00:14

Parsons | 17-06-10 | 00:12
.... dat kan ook. Maar tot nu toe heb ik nog geen geluk gehad, wat betreft mijn wens. Ik wil dat ook meemaken, zo'n bloed-finale.

Rammstein | 17-06-10 | 00:15

Aan: de heer Sollicitant
Betreft: uw sollicitatie

Geachte sollicitant,

Recent bent u opgenomen in onze sollicitatieprocedure betreffende de functie "redacteur" en hebt u een aantal dagen deelgenomen aan een assessment waarbij u de gelegenheid kreeg om ons van uw capaciteiten en originaliteit te overtuigen. Helaas moeten wij u mededelen dat u volgens ons van laatstgenoemde niet voldoende blijk hebt weten te geven. E.e.a is volgens ons gelegen in het feit dat uw topics slaapverwekkend, buitengewoon simpel van opzet, en niet interessant zijn. De verdere sollicitatieprocedure zal dan ook worden vervolgd zonder u.

Wij wensen u veel succes met uw verdere loopbaan!

Hoogachtend,

Geenstijl

kersenflap | 17-06-10 | 00:16

Gerard Driehuis.
Runt een zogenaamd onafhankelijke nieuwssite. Onderhuids een cryptofascistische linksmensch. Politiek incorrecte reaguursels worden spoorloos weggemodereerd.
Doet naar eigen zeggen zijn uiterste best om 6 miljoen reaguursels te /dev/null'en en zo de Gretta D. Award binnen te slepen. Heeft daarvoor al een plaatsje ingeruimd op de schoorsteenmantel, pal naast de urn van de door zijn grootvader verkochte Joodse onderduiker.

McPhart | 17-06-10 | 00:16

Heeft er nou helemaal niemand "kinderen" op 50 gezet?

Parsons | 17-06-10 | 00:16

mogguh

drama | 17-06-10 | 00:17

LazyLady | 17-06-10 | 00:14

Lol. Touché bovendien. Misschien waag ik het binnenkort eens. Kunnen ze het aantal tekens niet verlengen daar. Kom er altijd net een paar te kort.

Deze bovenstaande regel bijvoorbeeld past die in een tweet?

pius | 17-06-10 | 00:17

@Juriste:
J&J zit al jaren en jaren in de buurt van Mijdrecht en is zeer gerespecteerd.
Ik merk een verandering bij GS sinds ze volledig zijn overgenomen door De Televaag zoals ze zelf graag zeggen. Als de instroom van nieuwe lezers cq. krantenkopers, cq mensen die die krant op hun deurmat willen hebben afneemt omdat het, gewenste, effect van de adv's op GS niet toeneemt dan trekken ze de stekker daar uit. En dus stoppen ze dan met GS omdat het geen winst meer genereerd...........Denk ik.

Kapitein-Ter-Zee | 17-06-10 | 00:18

@pius | 16-06-10 | 23:45
hulde pi, voor je doorwrochte en doorvoelde analyse.
en voor hypoklieksie.

en voor meesters van de decontextualisering.
ik weet nog niet precies waarom, maar dat vage past er juist wel bij.

geurtje | 17-06-10 | 00:18

juriste | 17-06-10 | 00:11
U bent het nooit hè ? Dat lijkt me heel moeilijk, om te leven in de veronderstelling dat iedereen tegen je is en je het leven zuur probeert te maken. Helemaal buiten uw schuld.

Rammstein | 17-06-10 | 00:20

50. Brusselmans. Anoniem lafbekje met guitig woordgevoel. Leest eigen stukjes als bevestiging van zijn mening. Poogt te shockeren met proza maar moet Dick Bruna noch voor zich dulden in de kwets-top-miljard. Gebruikt control-f toets om z'n eigen naam in reaguursels op te zoeken. Ondanks leukste baan ter wereld nog steeds een opzichtig reli-trauma. Kan wel staand plassen.

Rho'd Berth | 17-06-10 | 00:20

-weggejorist-

LazyLady | 17-06-10 | 00:21

Rita Verdonk

na haar mislukte cariere als politica, gaat ze zich nu geheel storten op web 2.0. Geheel in lijn met haar verkiezingsprogramma, waarbij ze beloofd had om haar achterban via twitter/hyves/facebook te polsen als het aankwam op kabinetsonderhandelingen.

s.toma | 17-06-10 | 00:21

geurtje | 17-06-10 | 00:18
Zo, dat is poëzie gewoon !

Rammstein | 17-06-10 | 00:21

Vraag eens of dit hele artikel mij kan boeien!
Sommige mensen denken nu eenmaal dat hun mening belangrijk gevonden moet worden, omdat ze geen sociaal leven hebben en dagelijks hun toetsenbord onderkwakken.
Links...rechts...het kan me geen hol schelen.
Voor mijn part gaan al die 49 mensen nu simultaan dood.

El Klinkerino | 17-06-10 | 00:21

Ahh juriste helemaal voor Detlev alleen...
* roede slijpt *

Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:22

geurtje | 17-06-10 | 00:18

Thanx a lot geurtje!

pius | 17-06-10 | 00:23

Jackanders | 17-06-10 | 00:18

LOL!

kersenflap | 17-06-10 | 00:23

"heksenneuker"
Dat woord wil ik bij deze nomineren voor het woord van het jaar.

Dostranamus | 17-06-10 | 00:24

El Klinkerino | 17-06-10 | 00:21
Ziet u de ironie van uw plemp wel in ?

Rammstein | 17-06-10 | 00:24

"heksenneuker"
Dat woord wil ik bij deze nomineren voor het woord van het jaar.

Dostranamus | 17-06-10 | 00:24

1) GeenStijl...was rebelse kaalkopjesbasher en gastenboekspammer, is door verkopen van ziel aan De Telegraaf geworden to zelfbenoemde kritisch-achtige rechts site en voegt zich nu semi-lollig, vloeiend, in het keurslijf van het publieke omroepbestel. Denkt erover om GeeStijl gadgets voor de wereldkamioenschappen sychroonzwemmen op de markt te brengen ...

watson357 | 17-06-10 | 00:25

Sorry voor de dubbelpost. Ging per ongeluk.

Dostranamus | 17-06-10 | 00:25

@Rho'd Berth | 17-06-10 | 00:20
Ik zou deze tekst willen toepassen op BertBrussen.


Met de volgende toevoeging:
Treurwilg vindt het nodig om ander andere naam te reaguren onder eigen topics ten einde te voorzien in zijn eigengeilerige, narcistische en egocentrische behoeftes. Kan net zo goed incasseren als Louis van Gaal en is daardoor meester in de kunst van het banhameren.


All in good fun, of course ;)

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:25

LazyLady | 17-06-10 | 00:21

Kijk. Een reddingsboei. Nu kan ik weer wat vaker aanmeren. Thanx.

pius | 17-06-10 | 00:26

@El Klinkerino 00:21
Mee eens, dit probeerde ik nou ook te zeggen.

deoudererijperevrouw | 17-06-10 | 00:26

@pius | 17-06-10 | 00:17
Tuurlijk. ⇖⥊.⇒.ws...

Parsons | 17-06-10 | 00:27

@juriste | 17-06-10 | 00:11
Waarom reaguurt u niet gewoon onder de naam Arjen Zieleknijper?

verraad van links | 17-06-10 | 00:28

pius | 17-06-10 | 00:26
Maar nu zelf nog opnieuw leren plempen.
Sjonge jonge...

LazyLady | 17-06-10 | 00:29

Belachelijk dat Bijstandskoning er niet bij staat.

magentaplacenta | 17-06-10 | 00:29

Parsons | 17-06-10 | 00:27

ghe ghe.

pius | 17-06-10 | 00:29

50. Kattenblerghsters die op hun kattenblergh over andere dingen blerghen dan over katten. Bij nader inzien ook iedere kattenblerghster die wel over katten blerght.

Cpt. Iglo (jawel) | 17-06-10 | 00:30

LazyLady | 17-06-10 | 00:29

Sorry, wat bedoeld u?

pius | 17-06-10 | 00:30

@rammstein
Kun jij ook even een nummer 50 bedenken? Na al je commentaar ben ik reuze benieuwd naar jouw inbreng.. zonder ironie, ik ben echt benieuwd. Dan luister ik ondertussen even Rosenrot ofzo, waarom ook niet zou je bijna zeggen..

rsd87-- | 17-06-10 | 00:30

50. Femke Halsema
Linkvrouw met web 2.0 aspiraties en niet weg te slaan van Twitter. Rijdt liever in een stinkdiesel maar voor het imago een electromobiel aangeschaft. Lost elke mogelijke tegenwerping waar ze geen antwoord op met een flirt in plaats van een steekhoudend argument.

rotweer | 17-06-10 | 00:31

rsd87-- | 17-06-10 | 00:30
Als je dan toch bezig bent, ik heb er een genoemd hoor, staat er tussen. Wat zeg ik ? Ik heb er zelfs twee genoemd. : D

Rammstein | 17-06-10 | 00:32

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:25
Daar kan ik me alleen maar bij aansluiten. Bier drinken helpt dus echt. Wil je er nog één?

Parsons | 17-06-10 | 00:32

LazyLady | 17-06-10 | 00:29

Eureka! Ik begrijp hem al #word laat

pius | 17-06-10 | 00:32

@Parsons | 17-06-10 | 00:32
Graag.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:34

Rammstein | 17-06-10 | 00:32
Oh dan faal ik ja. Ik had even gezocht maarja ik zag die 235 plemps van je voorbij komen dus ik kon ze niet letterlijk lezen :).

rsd87-- | 17-06-10 | 00:34

juriste | 17-06-10 | 00:11
Anderen? Het enige wat ik van jou weet zijn je plempselen, zoals hier gedeponeerd, en meer dan meewarig hoofdschudden brengen ze niet teweeg.

Detlev Tarnowitz | 17-06-10 | 00:35

50.
Zoveel mensen overlijden gemiddeld na een onweersbui in Kinshassa.
Zij worden geelectrocuteerd door de vele (kapotte) stroomkabels die onzichtbaar zijn geworden door de triljarden modderpoelen.

Terpen-tijn | 17-06-10 | 00:36

Ha, mijn oud-docent Huub 'mag dat?' Evers staat er gelukkig tussen.

En-el Hak | 17-06-10 | 00:36

Ik mis een nachtwedstrijd.

Parsons | 17-06-10 | 00:37

50. Prem Shivram Shaw Radhakishun

Irritanter dan een Vuvuzela,
Mijn ADHD neefjes zijn er niks bij
Betweter van het jaar
Als Prem op de buis is snak ik naar de reclame van Maurice de Hond/Nederlandse Energie Maatschappij.

Desi Bouterse bedankt dat je de klus niet hebt afgemaakt, nu zitten we met Prem opgescheept...

Darkwater | 17-06-10 | 00:37

Verdomme. Ik sta er (wéér) niet bij.

Jerry Nick | 17-06-10 | 00:37

rsd87-- | 17-06-10 | 00:34
Ik kan niet echt een serieuze kandidaat bedenken.
Alles wat betreft interwebnotoiriteiten, pik ik hier op.

Rammstein | 17-06-10 | 00:38

50. AntiSoof.
Meent dat de *kuch* waardigheid van geestelijke ontwikkeling als vanzelf weerspiegeld wordt in comments.
Verwart Readers Digest-aardigheidjes met werkelijke kennis en schoffeert aldus de van nature erudite reguurder en lezer op een manier die -en daar boft hij bij- eerder oproept tot plaatsvervangende schaamte dan tot woede.
Plempt soms -in klaarblijkelijke 'toestand'- tenenkrommende zelfverzonnen tekstjes als 'gedigtjes' die eerder de wenkbrauwen dan het kritisch brein doen fronsen.
Roept wanhopig op tot zelfreflectie, maar verwart intussen zelf een spiegel met een reflector waarin zich een 1000 watt lamp bevindt en zaait zo eerder verwarring en verderf dan helderheid.
Zelfs het taalgebruik is iets om niet eens meer op te reageren, het is onverbeterlijk en onbeholpen triest.
Ach. En alleen zijn naam al verdient een (lage) plaats in deze walgelijke roddellijst.

AntiSoof | 17-06-10 | 00:39

Maurice de Hond: beroepspeilstok.Peilt met vork.
Gevoelloze eikel, trekt er daarom gewoon elke dag wat harder aan.
Voorspelt standaard met foutmarge van 50 procent, wat op zich een een significant resultaat is.
Mist dus geregeld de (vleugel)boot, maar geeft daarvan de klusjesman de schuld.
Zoekt zijn panelleden het liefst uit overlijdensadvertenties in de Volkskrant, maar begon ooit heel oldskool als klantenturver bij Casa Rosso.
Enqueteerd steekproefsgewijs zichzelf na bezoek aan de bakker (2 ongezuurde tompoezenen plus een amsterdams korstje), ziet dan een opvallende verschuiving naar ouwe zemelbroodjes ten koste van Zeeuwse bolusi.
Heeft voor verjaardag vaste parkeerplaats bij VARA studio gekregen.
Ik zeg: helemaal niet nooit meer doen, Maurice!
(eens/oneens/geen mening)

Bisschop Gijsen | 17-06-10 | 00:41

@rammstein
Ja same here. De overtreffende trap daarvan is dat ik Joop.nl amper zou kennen zonder Geenstijl..

rsd87-- | 17-06-10 | 00:41

nr. 50: Fatima Elatik

-Onophoudelijke Twittermuts van de Pvda;
-Vergeleek de PVV met de NSDAP, die socialistische partij van de arbeid vroeger;
-Nog lelijker zonder haatlap: www.pim-fortuyn.nl...
-Vind dragers van hoofddoeken (om die reden, vermoedelijk) "moedig";
-Naieve PVV-haatster die van alle mensen evenveel houdt;
-Noemde Wilders indirect een potentiële massamoordenaar en voorspelde deportaties van Marokkanen;
-Geeft gesubsidieerde workshops "demoniseren kun je leren";
-Gewaardeerde seksbom en pinup op thewestistheverybest.punt.nl;
-Hekelde Theo van Gogh vanwege het roepen van de "vreselijkste dingen" over Jeauden maar toch vooral die over moslims;
-Groot voorstander van censuur van kwetsende teksten (oppassen GeenStijl!);
-Zegt voor alles een "echte" Amsterdamse te zijn.

Wittemens | 17-06-10 | 00:44

rsd87-- | 17-06-10 | 00:41
Jolo, Dijkshoorn, zelfs Weesie. Allemaal hier. Ik weet niet of dat gunstig is, of juist niet.

Rammstein | 17-06-10 | 00:45

@AntiSoof | 17-06-10 | 00:39
Wow, ik moest heel erg sterk hieraan www.youtube.com... denken.


Bij een mooi plempsel hoort een mooi nummer (die bassline *kwijlt*).

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:46

Ik ga ter kooi; truste allemaal

Kapitein-Ter-Zee | 17-06-10 | 00:46

Kudo's voor de sollicitant trouwens. Aanemen die hap.

pius | 17-06-10 | 00:46

@pius | 17-06-10 | 00:46
Ik steun dit voorstel, mits ik de Bavaria krijg.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:48

AntiSoof | 17-06-10 | 00:39

Prachtig.

pius | 17-06-10 | 00:48

@pius | 17-06-10 | 00:48
Idem.

AntiSoof | 17-06-10 | 00:49

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 00:48

Deal! En je krijgt een echte als Oranje wint#hetnogweet

pius | 17-06-10 | 00:50

@rammstein
Met die Jolo vind ik dat zo vreemd he, lijkt wel of hij sowieso een hekel aan mij heeft terwijl ik hem nog niets gedaan heb. Het idee dat ik van hem heb is dat hij alleen met wortel-vretende wijven wil picknicken en liefst zit er nog een bruingekrulde Marokkaanse bij. Mijn hersenpan is politiek gezien nog niet zo erg dichtgegroeit als bij de meeste mensen, maar die gaat wel steeds dichter als ik mensen als Jolo zie. Dat moet er niet in.

rsd87-- | 17-06-10 | 00:51

pius | 16-06-10 | 23:45

Wat een stijl en nog met inhoud ook. Huzarenstukje! Van Zuid-Amerikaansche schoonheid.

ecologiste | 17-06-10 | 00:52

De elsevier.nl reaguurder:DefDriftige tweevingertiepert die elk elsevier topic weet te sturen in de richting waar boze babyboomende blanke mannen (BBB-ers) de afgesleten naald nog dieper in elkaars groef duwen, zodat de plaat al tikkend blijft hangen op het reffrein: Nederland is naar de kloten geholpen door jarenlang links beleid...tik...marokkaans tuig...tik...Geert.
Zo zingen de gefrusteerde busschauffeur en Wassenaarse villabewoner meerstemmig een requiem over het oude Nederland, het Nederland uit de jaren 50 en 60, toen hoofdoekjes nog heel gewoon waren op straat, en internet waarschijnlijk de naam was van de busverbinding Grupstaleradeel-Klotebol-Pikstanderveen v.v., en waar je voor buitenlanders ver weg moest wezen.

Bisschop Gijsen | 17-06-10 | 00:53

GeenStijl Sollicitant
Net niet. Mislukt bij Propria Cures en hoopt via navelstaarderig margeblogje alsnog zijn talenten te etaleren. Zelfbenoemd dichter in het slaaphuis. Rammelt stukjes in elkaar waar de honden geen brood van lusten. Gaat binnen no-time Ambroos en Romke achterna, maar dan in bad standing.

hondsdolle baas | 17-06-10 | 00:54

rsd87-- | 17-06-10 | 00:51
Die middelvinger. Toen was ik al klaar.

Rammstein | 17-06-10 | 00:55

ecologiste | 17-06-10 | 00:52

Grazie mille!

pius | 17-06-10 | 00:56

50. Jaap Stalenburg
Internetfossiel dat ooit onder de naam starf*cker topics op GS volscheet. Multicul-adept, PvdA-provocateur en AIVD-informant. Schrijft snel maar altijd in struisvogelpositie (hoofd diep in de grond). Functioneert op pavlov-reacties. Zeg islamisering en hij zegt *Hûh? Wat bedoel je?*. Zeg Wilders en hij zegt Hitler. Zeg Hitler en hij zegt Adolf. Thans in het twitter-asiel.

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 00:56

Met dank aan Gerrit Komrij.(Horen,zien en zwijgen)

noly | 17-06-10 | 00:59

50. Yvonne van Hertum.
Rotterdam's zelfbenoemde pedojaagster.
Ziet achter elke boom een pedo en heeft het regelmatig aan de stok met pedofiele stoeptegels.
Zegt op te komen voor ons aller kindertjes maar besteedt haar tijd liever met geile rollenspelletjes op msn en het lastigvallen van iedereen die iets met media doet.
Noemt mensen die het oneens met haar zijn pedo of pedovriendje en heeft forum Martijn in haar favorieten staan.

kanariepiet | 17-06-10 | 00:59

desalniettemin is sollicitant een held. knap.

hondsdolle baas | 17-06-10 | 00:59

In de hoop dat hij het leest nomineer ik drs. G. Flater voor de 50ste plaats. Zelden een grotere lamlul op internet gezien.

eigen-mening | 17-06-10 | 01:01

@pius | 17-06-10 | 00:50
Als?


Hehe.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:01

Wieteke natuurlijk!

"Hebben jullie de topic wel gelezen, stumpers"
(Wieteke)

Zoiets flikken, meteen al in de derde reactie, op goed gedocumenteerd internetnieuws met heul veel links is zó flauw!
xandernieuws.punt.nl...
Wieteke moet eigenlijk op 1 staan.

boeglul | 17-06-10 | 01:01

50. Pritt Stift
Ex van Monique Weensie (Zie 17). Narcist zonder gezicht. Probeert met ghostwriter Dolf Jansen voortdurend grappig over te komen met taalkundige spitsvondigheden op zijn blogje dat in het recente verleden onnodig veel aandacht heeft gekregen maar tegenwoordig meer op waarde wordt geschat. Staat bekent om zijn grenzeloze rancune.

Yan | 17-06-10 | 01:02

50. Patty Brard.
Ontbeert elke vorm van intelligentie. Doet promotiewerk voor botox bij SBS. Laat zelfs Uri Geller's libido krommen. Geacteerd, genadeloos wegzapgedrag oproepend en bovendien gevaarlijk voor de audiomogelijkheden van uw televisie. Voormalig lid van mannenkoor 'Luv', kortstondige relatie met glazenbreker Brandsteder achter de rug. Oftewel, volledig geschikt om de twijfelachtige 50e plaats in te nemen.

Kostar | 17-06-10 | 01:04

Heeft u geen andere abortsarts die zijn webarchief openstelt voor de goegemeente? Dit is gaar en slecht gekruid.

XHannibalX | 17-06-10 | 01:05

KUT ! Mijn heerlijke ijskoude jupilertjes zijn op, nu ben ik veroordeeld tot een fles slechte kwaliteit vodka.. maarja, je bent een student of je bent het niet he, pak die fles ! (auw!). Ik zou het liefst een deel van de hoofdpijn die ik morgen heb nu al willen verwerken.

rsd87-- | 17-06-10 | 01:08

50. De Dumpertreaguurder, natuurlijk. Nog dommer dan SpitsNieuwsreaguurders na een lobotomie.

Randfiguur | 17-06-10 | 01:08

rsd87-- | 17-06-10 | 01:08

Wat studeer je als ik vragen mag.

pius | 17-06-10 | 01:09

Yan | 17-06-10 | 01:02
Rancune tegen mijn prachtige provincie Brabant bijvoorbeeld. Mensen als Frans Bauer noemen in zijn artikeltje en wel fappen bij het zien van Hans Teeuwen.

rsd87-- | 17-06-10 | 01:10

boeglul | 17-06-10 | 01:01

Xandernieuws. Hilarisch! je kunt beter die Xander nomineren.

pius | 17-06-10 | 01:12

pius | 17-06-10 | 01:09
HBO psychologie (biologische inslag)

rsd87-- | 17-06-10 | 01:12

rsd87-- | 17-06-10 | 01:12

Wat word er bedoeld met biologissche inslag?

pius | 17-06-10 | 01:15

Geh, deze idioot solliciteert anders ook naar een plekje in de top 50 - twitter.com...

Parsons | 17-06-10 | 01:15

pius | 17-06-10 | 01:15

één s teveel pius.

pius | 17-06-10 | 01:15

50. Rammstein
Reaguurster met mannennaam. Begon op een avond haar eerste vijftig comments allemaal met *Kewl!*. Dol op Amerika, maar kon daar niet aarden omdat Amerikanen dachten dat *Wie bitte?* hetzelfde betekent als *Yes, please!*. Kenner van Amerikaans snoepgoed. Draagt sinds haar ontmoeting met Lets Kuttekrap onder het reaguren graag een t-shirt met 'K2 nah und?' op de voorkant en 'I survived 8 cm' op de achterkant. Belangrijkste bijdrage: *Monogamie is een mythe*.

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:18

@pius
Ja dat is geen officiele term maar zo zou ik het zelf omschrijven. Daarmee bedoel ik dat ik meer geinteresseerd ben in de biologische achtergronden van gedragingen etc. dan voorgeschotelde programma's doorlopen met mensen.

rsd87-- | 17-06-10 | 01:18

@Parsons | 17-06-10 | 01:15
"85.511 leden facebook TEGEN Wilders tinyurl.com... PVV en GeenSTijl zetten anti-sites op. Bang voor democratie!"


Come again?


"(...) Bang voor democratie!"


Ik zeg: lolwut?

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:18

Parsons | 17-06-10 | 01:15

Veels te marginaal, hoeveel volgers heeft 'ie, dertien ofzo, ik bedoel maar.

pius | 17-06-10 | 01:18

rsd87-- | 17-06-10 | 01:18

Aha, begrepen.

pius | 17-06-10 | 01:19

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:18
: D
Kewl !

Rammstein | 17-06-10 | 01:19

@pius | 17-06-10 | 01:18
Dit zag ik er ook nog staan:


'9-11 was an inside job'


Achja.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:22

pius | 17-06-10 | 01:19
Wat doe jij voor werk dan aangezien je op dit tijdstip nog vrolijk op internet zit :).

rsd87-- | 17-06-10 | 01:22

50. Iedereen die iets ongrappigs verzint voor #50 en het toch post uit wanhoop en dorst.

duffeknol | 17-06-10 | 01:24

50. Krapuul aka J.vdHeuvel
Post elke minuut x 24/7 ergens een bericht waarin hij Wilders 'ontmaskert'. En dat al jarenlang. Kwam tot de ontdekking dat "Geert, mijn stem heb je" meer Google-hits oplevert, dan "Mark, mijn stem heb je." of "Alexander, mijn stem heb je."

tipo | 17-06-10 | 01:25

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:22

Begrijpelijk dat 'ie dertien volgers heeft. Al vraag ik me ergens ook wel af wie dat zijn. Je word toch nieuwsgierig:)

pius | 17-06-10 | 01:25

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:18
Scroll naar onderen en open wat meer tweets van die gestoorde gek. Hij spamt de hele fucking hoernalistiek en correct links Nederland onder met z'n meuk. Wie de neuq is die idioot?

Parsons | 17-06-10 | 01:26

@Rammstein | 17-06-10 | 01:19
LOL!

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:26

@pius | 17-06-10 | 01:25
Nou, Rondom10 onder andere. I kid you not.

Parsons | 17-06-10 | 01:27

rsd87-- | 17-06-10 | 01:22

Jongeren-opbouwwerker om precies te zijn.

pius | 17-06-10 | 01:27

Opsommingen: hou ik van!
Maar om alle reaguurders op 1 hoop te gooien en lukraak op plaats 12, 17 & 35 te plaatsen gaat er bij mij niet in. Natuurlijk wil elke reaguurder de meest irritante internetter zijn!

Die Francisco van Jole en Jeroen Mirck fetisj van de GS redactie maakt hen echt niet de meest irritante internetters hoor! Da's TE veel eer voor deze heren die ik zonder GeenStijl waarschijnlijk niet eens had gekend. En dat om de simpele reden dat ze niet IRRITANT genoeg zijn.

Neen sollicitant op nummer 1 had sowieso den reaguurdert moeten staan omdat GeenStijl bestaat bij de gratie van haar reaguurders!

Man man man de redactie kan er wat van maar de echte hoogstandjes vind ik nog altijd in de reaguurpanelen. (Ik noem zomaar een paar namen als bottehond, Merlot, ecologiste, Parsons, pius, F. von Zeikhoven, Vieze Tonnie, Cortes, Biep, seven, koerbagh ®, verraad van links, necrosis en VELE VELE anderen die gewoon zeker een vermelding in de top 50 waard zijn!

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 01:28

@Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:26
#wilikook #jaloers

Parsons | 17-06-10 | 01:28

Parsons | 17-06-10 | 01:27

You Better not! But Why?

pius | 17-06-10 | 01:29

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:26
Je hebt de belangrijkste bijdrage onthouden ! Ik ben geen zwaargewicht hier, I know. Omdat alles eigenlijk al eens gezegd is.
Oooh, the Office !

Rammstein | 17-06-10 | 01:29

@Parsons | 17-06-10 | 01:26
Haha, alle (ex-)kamerleden krijgen er van langs.


Spamhoerrr.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:29

@pius
Is dat leerplichtige jongeren in het gareel houden? Kort gezegt. Dan begrijp ik het :)

rsd87-- | 17-06-10 | 01:29

gezegt=gezegd (al vind ik 'gezegt' 5 keer natuurlijker overkomen voor het zicht)

rsd87-- | 17-06-10 | 01:30

rsd87-- | 17-06-10 | 01:29

uitstekend geformuleerd!

pius | 17-06-10 | 01:31

Lijstjes doen we pas in December. Opzouten met die meuk. We weten wel wie de grootste kloodtzakjes op de interwebs zijn. Dat zijn wij. Nou ja, ik niet, maar jullie. En met jullie bedoel ik wij, min ik.

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:31

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:31
Okidoki
*kerstboom weer buiten zet*

Rammstein | 17-06-10 | 01:32

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 01:28

Thanx wakkere!

pius | 17-06-10 | 01:32

@pius | 17-06-10 | 01:31
Moet je dan ook spijbelaars op de vingers tikken, of zie ik het nu veel te nauw?


Ik spijbelde namelijk echt godsgruwelijk veel.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:33

50. SyntaxError
Zijn naam zegt al genoeg. Neemt mensen als >AntiSoof | 17-06-10 | 00:39
serieus en weet zijn mening vaak dusdanig te etaleren dat weinigen de moeite nemen meer dan 5 woorden te lezen. Voor de doorzetters blijkt het volledige opstel vaak ongebreidelde lariekoek. Toch heeft hij klaarblijkelijk een onbeheersbare behoefte de reaguurderspanelen te penetreren met zijn
galimatias en divagatie.
www.mijnwoordenboek.nl...


SyntaxError | 17-06-10 | 01:33

@Rammstein | 17-06-10 | 01:32
Vergeet je de ballen en de piek niet af te tuigen, schat? Fijn.

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:33

En ondanks die kansloze fittie met Flater, ik zal het niet meer doen, staan er toch pláátjes van plemps tussen. Pius, en zelfs Antisoof. Amongst others.

Rammstein | 17-06-10 | 01:35

@pius | 17-06-10 | 01:29
Geen de neuq idee. Komt allemaal uit de extreem linkse hoek me dunkt. Ik vraag me oprecht af wie die idioot is - nogmaals, klik onderaan een keer of 10 op "more" en je weet niet wat je ziet. Zou de AIVD meelezen? twitter.com...

Parsons | 17-06-10 | 01:35

50. bottehond
Irritantste én beroemdste reaguurder van de interwebs. Zeldzaam talent voor timing. Stelt op het juiste moment de juiste kwestie aan de orde in de juiste bewoordingen. Volgens sommigen dan. Vele anderen denken daar weer heel anders over, vandaar dat hij overal permabannen heeft gekregen. Ondertussen wel de belangrijkste politieke commentator van Nederland die de overige analisten tot kleuters doet verbleken. Immer dreunende punchline: *It's the islam, stupid*.

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:36

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:29
Een Volkert in de dop.

Parsons | 17-06-10 | 01:36

typefoutje @ 01:33
tuigen = zuigen, natuurlijk.

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:36

@Parsons | 17-06-10 | 01:36
Hij is duidelijk niet goed snik.


lol@grassroots democracy.


Ik denk dat hij serieus van mening is dat zijn feesboek-pagina Wilders uit het parlement gaat helpen.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:38

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:33

Dat doe ik wel maar dat is maar een klein onderdeeltje. Core business zijn groepen zoals de Southside. Om maar eens een bekende te noemen;)

pius | 17-06-10 | 01:39

@Parsons | 17-06-10 | 01:28
#datdenkjenu

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:39

Rammstein
Mannen zijn gewoon goed!

Terpen-tijn | 17-06-10 | 01:39

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:36
bottehond!
Niet voor niets de eerste die me te binnen schoot.
Die vent terroriseert (and I mean in a good way) letterlijk elke uithoek van internet.
Dus:

01. bottehond

En niemand anders!

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 01:40

@pius | 17-06-10 | 01:39
Rough Riders, jeweetzelluf.


Smook wied evuriedee

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:40

50. F. von Zeikhoven
Denkt zelf over z'n eigen talent voor kwaliteitsbeschrijvingen dattie met den gouden ganzenveer in den mond geboren is. Veinst regelmatig goede, méér dan gemiddelde hersenspinselen in reaguursels om te kunnen zetten, maar bezit het mentaal vermogen van de op sterk water gezette hersens van Einstein. Pretendeert Het Leven te kennen, maar in werkelijkheid sinds 1 februari 1953 nooit meer het licht gezien. Daarvóór trouwens ook niet want zit sinds De Ramp opgesloten in een afgezonken caisson, ergens in een zeewerende dijk op zijn veel, feitelijk te pas en te onpas erbijgesleepte Nationaallandschapseiland. Hoe het Von Zeikhoven lukt om vanuit dat inmiddels ook nog volledig overgroeide caisson iedere keer weer op de Internets te geraken, is vooralsnog een groter raadsel dan de echte schaamhaarkleur van Geert Wilders. Hardnekkige geruchten doen overigens de ronde sinds multi-playergames op de Internets nog gezellige text-adventures waren die je op universiteits-Unix-serverTs kon spelen (wel eerst inbellen op Surfnet met je 300 baud modem) en De GeenStijl van die dagen nog gewoon Hack-Tic Magazine www.hacktic.nl... heette, dat F. von Zeikhoven eigenlijk in 2003 door een fatale maagbloeding is gestopt met reauken en dat hij nu een aan het Paranormale Stemmen Fenomeen www.xs4all.nl... gerelateerde Paranormale Reaguursels Fenomeen digitaliseerde ghostwriter is.

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:40

Hij ken wel heel goet Nederlands. Zou hij ook geslaagt zijn? twitter.com...

Parsons | 17-06-10 | 01:40

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:40

Je was toch geen lid he :P

pius | 17-06-10 | 01:41

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:36
Ik vond je al wat terughoudend. Uiteraard.

Terpen-tijn | 17-06-10 | 01:39
Dat is fijn om te weten.

Rammstein | 17-06-10 | 01:41

Parsons | 17-06-10 | 01:35

Nu wel:)

pius | 17-06-10 | 01:42

Rammstein 01:41
Dus je gelooft me?

Terpen-tijn | 17-06-10 | 01:43

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:38
NOVA is ook weer objectief bezig. #nu #herhaling #lol

Parsons | 17-06-10 | 01:43

Rammstein | 17-06-10 | 01:35

Danke!

pius | 17-06-10 | 01:43

@pius | 17-06-10 | 01:41
Nuenen is klein.


Maar nee, ik ben echt niet stoer genoeg ;)

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:43

Terpen-tijn | 17-06-10 | 01:43
Nee, maar ik ben beleefd : D

Rammstein | 17-06-10 | 01:45

@ F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:40
Update: Raakt soms het juiste linguïstische spoor aant eind van z'n volzinnige plempsels zelf eauk wel eensch kwijt...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:45

@ Rammstein | 17-06-10 | 01:45
Nu je het zegt! Is de wiet op?

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:46

@Rammstein | 17-06-10 | 01:41
Het is laat, lange vergadering gehad en bovendien zit de "t" vlakbij de "z" op het toetsenbord. Althans op de mijne wel.

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:47

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:43

Ik dacht al. Daar ben je veels te slim voor en anders zou ik je moeten kennen. Dat zou wat wezen. Zijn trouwens ter ziele die cliq. Mede door mij#immerbescheidenis

pius | 17-06-10 | 01:47

Ramstein 01:45
Juist!
Doe ik ook, speciaal tegen de vrouwen.
Zeldzame exemplaren moet je zuinig op zijn.

Terpen-tijn | 17-06-10 | 01:48

@Parsons | 17-06-10 | 01:43
Warmtemeting vanuit de lucht om Amsterdam duurzamer te maken?


Dit gaat echt te ver.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:48

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:46
Het blijft geen feest.

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:47
Gauw ! The Office kijken !

Rammstein | 17-06-10 | 01:50

@ koerbagh ® | 17-06-10 | 01:31
eehhmm, Wij min ik dat is dan toch jij?

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:50

@pius | 17-06-10 | 01:47
Kijk zoveel wist ik dan weer niet.


Er zat wel minstens één oud klasgenootje van me - nu zeer begenadigd rapper *proest* - in die groep volgens mij. Dus dan kennen we elkaar wellicht indirect.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:50

Ja komop ik drink hier Eristoff vodka dat is bijna niet te doen. Voor de smaak gooi ik er een vaatwastablet in zometeen. Of van die uienpillen. Of ik mix het met diesel om de smaak beter te maken.

rsd87-- | 17-06-10 | 01:50

Vermakelijk weer hier mogge

Mindy | 17-06-10 | 01:50

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:50

Marc W.

pius | 17-06-10 | 01:51

50. Bart Croughs
Aarts-liberaal die na 4 jaar columns in HP/De Tijd volledig uit de discoursen is verdwenen. Opvallend door de combinatie van in leven zijn én goed kunnen schrijven. Helaas klaarblijkelijk te lui om te reageren op de ongetwijfeld talloze verzoeken van Geenstijl om op gezette tijden een paar honderd woorden te mailen die zelfs de allerbestwetende goedreaguurder laat twijfelen aan het Onpeilbare en Eeuwig Juiste Inzicht van duo Kereltje & Kaakklem.

Arjan | 17-06-10 | 01:51

@pius | 17-06-10 | 01:51
Yep.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:51

@Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 01:39
#blijferbij


@pius | 17-06-10 | 01:42
Ik hoop het.

Parsons | 17-06-10 | 01:51

@pius | 17-06-10 | 01:51
Was trouwens een goede vriend van me zelfs in groep 8, maar dat contact verwaterde snel.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:52

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:50

Ben je zo jong? Jezus man. Ik ben echt verbaasd. In positieve zin.

pius | 17-06-10 | 01:52

@rsd87-- | 17-06-10 | 01:50
Ik heb nog 3 flessen Czerwi...

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:53

@Rammstein | 17-06-10 | 01:50
Daar was ik al mee bezig, lieverd. Maar bedankt.

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:53

@ Rammstein | 17-06-10 | 01:50
Je kan nog nieuw inzaaien tot de langste dag is geweest ...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:53

Na tegels lezen, Flater/Juriste op 50 hoewel Parsons kinderen geh, ook eens.

Mindy | 17-06-10 | 01:53

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:52

Ik hoorde dat zijn broer vandaag een kindje heeft gekregen.

pius | 17-06-10 | 01:53

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:53
Ik ben niet zo'n doe-het-zelver.

Rammstein | 17-06-10 | 01:55

@Mindy | 17-06-10 | 01:53
Jij leest die meuk allemaal? R.e.p.s.e.c.t.!

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:56

@pius | 17-06-10 | 01:53
Daar heb ik ook nog bij in de klas gezeten (groep 7 en groep 8 gemengd).


Geen helder licht.


Ken je Michiel M. (en zijn 5 broers)?

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:56

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:53
Is dat ook zo ranzig? ik wordt hier namelijk niet goed! Ik had nog liever Raki ofzo.

rsd87-- | 17-06-10 | 01:56

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 01:40
LOL
Sinds u vanuit gene zijde reaguurt zou ik graag van de gelegenheid gebruik willen maken om u te verzoeken de groeten te doen aan Allah, God, Jahweh, Tao, Boeddha en alle nog in de toekomst te verzinnen waandenkbeelden.

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 01:56

Parsons | 17-06-10 | 01:40
Tjeezuss wat een link weer...

Mindy | 17-06-10 | 01:57

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:48
Ach, het is crisis dus het geld richting de bullshitindustrie moet rijkelijk vloeien. In het item ervoor werden we nauwgezet voorbereid op een VVD, CDA en PvdA coalitie. Ik mag hopen dat Rutte daar niet intrapt.

Parsons | 17-06-10 | 01:57

@rsd87-- | 17-06-10 | 01:56
Je haalt het bij de Aldi in Duitsland en het kost 5 euro per fles.


You do the math.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:57

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:56

Zeker. Melchior was uit mijn tijd. Zijn vader heeft een verandering ondergaan so 2 speak. Treurig verhaal.

pius | 17-06-10 | 01:58

@Parsons | 17-06-10 | 01:57
Je weet wat ik daarover heb gezegd.


Huilen met de pet op straks.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:59

koerbagh ® | 17-06-10 | 01:56
Nee tuurlijk niet, selectief.

Mindy | 17-06-10 | 01:59

50. Geenstijl en de onder het zaad en paprikachips zittende onderbuik des samenleving des vaderlands

Gewoon omdat het kan. Oh ja en Jensen neukt Kelly. In zijn oor.

Nightmarewalking | 17-06-10 | 02:00

@pius | 17-06-10 | 01:58
Ja, ze wonen hier om de hoek. Aparte gezinssituatie inderdaad.


Michiel is echter een goede jongen.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:00

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:57
Haha ja dan weet ik genoeg.
'Bocht' is echt een understatement voor wat ik nu drink, ik heb het zelfs gemixed met jus en het enige wat ik daarmee heb berijkt is dat de jus net zo vies als de vodka is geworden.
Beetje hetzelfde principe als een hapje aardappelen, groente en vlees tegelijk in je mond stoppen. Het vlees tempert de viesheid van de aardappelen en groente niet maar vooral de aardappels verpesten het vlees.

rsd87-- | 17-06-10 | 02:03

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:00

Die ken ik alleen van gezicht. Ik ga slapen Art. Hou doe!


*out*

pius | 17-06-10 | 02:03

@rsd87-- | 17-06-10 | 02:03
Mixen met appelsap werkt, ik zweer het je.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:03

@pius | 17-06-10 | 02:03
Houdoe!

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:04

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:00
Die rijke paardenfamilie?

Mindy | 17-06-10 | 02:05

@ Rammstein | 17-06-10 | 01:55
Ik denk er ieder jaar wéér aan het grote zaaien, want heb alweer vijf, kan ook zes of zeven zijn, een zakje met ik denk dertig - veertig zaadjes in de kast liggen. Maar ja, hoe gaat dat met die suffe adhd/add harses, het denken houdt nooit op, maakt dus ook geen plaats voor doen. Maar qua rijke fantasie, want die heb ik dan weer wel, beeld ik me in dat het dit jaar wèl zal lukken. Hoelang zijn zaadjes buiten stikstofcontainerTjes eigenlijk vruchtbaar? Ik kan misschien toch maar beter die inheemse NationaallandschapseilandSchimmelPaddo's in de tuin laten groeien dit jaar. Moet ik wel nog ergens een dood varken scoren, schijn je te moeten hebben voor het vollegrondstuinfermenteren. Anders doen die NationaallandschapseilandSchimmelPaddo's het dus niet...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:05

@rsd87-- | 17-06-10 | 02:03
Je kunt er altijd nog de koppen van je cassettedeck mee schoonmaken *proest*

SyntaxError | 17-06-10 | 02:05

@koerbagh ® | 17-06-10 | 01:56
Zou jij ook eens moeten doen! Ik bedoel, als boeglul het kan, kan jij het zeker! En ik ben trouwens op zoek naar een reserveteller. Je weet het maar nooit met linksmensen, zo onbetrouwbaar als de pest. Voor je het weet kappen ze er mee. En daar zit je dan. Zomaar zonder teller in de panelen. Voor je het weet moet ik dan weer de portemonnee trekken om de zaak te automatiseren. search-geenstijl.thruhere.net...


@Mindy
*arm om Mindy heen slaan doet*

Parsons | 17-06-10 | 02:06

Yes, deze aardige mensen zijn nog Brabander ook, trouwens dat is het verhaal van het natte water natuurlijk!

rsd87-- | 17-06-10 | 02:06

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:05
Ik houd met moeite een cactus in leven.

Rammstein | 17-06-10 | 02:07

@Mindy | 17-06-10 | 02:05
Nee, rijk zijn ze niet, lol.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:07

@Parsons | 17-06-10 | 02:06
Hou toch op, wat een gezeik allemaal. Dat wil je niet bijhouden. Tenzij je mark twain heet.

koerbagh ® | 17-06-10 | 02:08

SyntaxError | 17-06-10 | 02:05
Haha dan maakt het spul zich het nuttigst denk ja.

rsd87-- | 17-06-10 | 02:09

Ik word overigens wel schijtziek van die borstklop-reclames van de PO. Kan de FIFA dáár niet wat aan doen?

koerbagh ® | 17-06-10 | 02:09

Parsons | 17-06-10 | 02:06
Top dat jij die GS search engine in de lucht houdt!
Bedankt!!!
*out* #nachtrust #wekkervreesch

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 02:11

@koerbagh ® | 17-06-10 | 02:09
Ja, dat daar nog nooit een topic over is geschreven snapt niemand.

Parsons | 17-06-10 | 02:12

Ga niet copypasten, tnx voor de arm Parsons, maar hoezoo, wel lievvv.
Ramm gewoon nepbloemen.
Art waren ze dat in effe denken 70's/80's...
Oh twain is ook wel een nr. 50.

Mindy | 17-06-10 | 02:14

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 01:59
Ach, het maakt het Maurice de Hond wel heel makkelijk. #maart2011

Parsons | 17-06-10 | 02:15

Het kan toch geen toeval zijn dat zoveel weldenkende nachtelijke mensen Brabander zijn en dat er hier soms zoveel BrabandBash plaatsvindt dat rijkelijk aftrek biedt in de middaguurtjes ? ! $ #$@ Mag ik dat zeggen? Ja ik mag dat zeggon.

rsd87-- | 17-06-10 | 02:16

@Parsons | 17-06-10 | 02:15
Ander voordeel is dat de andere linkse partijen vanuit de oppositie de PvdA zullen leegvreten. Hoera voor slinkse versplintering!


@Mindy | 17-06-10 | 02:14
Hmm?

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:17

@ wakkere_nederlander | 17-06-10 | 01:56
Ik zal de groeten overbrengen. Tussen ons gezegd en gezwegen, dat zijn trouwens eigenlijk allemaal nick's van E.A. Poe, de fantast! Heeftie in een ver grijs verleden ooit eens met het dobbelen geript van een stel Griekse beoefenaren van de edele kunst der filonanie. En die waren het merkbaar gelukt de stoffelijke wereld er orgies in tal van causale variëteiten om te laten organiseren. Begon eeuwen geleden, duurt voort tot op de dag van vandaag. Hoe het afloopt is ons hier eauk bekend, maar iedere ontboezeming in de panelen daarover blijkt steevast -weggejorist- nog vòòrdat er op [post] geklikt is. Heel raar is dat...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:18

En van de 150.000 'leden' is er dus ook geen enkele die de vuvuzela op 50 zet. Blijkbaar ben ik wel de enige die het verschrikkelijk vind.

Parsons | 17-06-10 | 02:19

@rsd87-- | 17-06-10 | 02:16
Brabanders zijn gewoon een topvolk en nu we massaal dat CDA de rug toe keren zijn we nog geweldigerderder.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:20

50. De Hyvende bontkraagcrimineel
Zichzelf portretterende jeugdige (draaideur) delinquenten. Veelal te vinden op socio-netwerkdingetjes zoals Hyves en Partyflock. Kenmerkt zichzelf door het online plaatsen van situaties waarin misstanden aan de kaak worden gesteld met een hoofdrol voor de eigen persoon. Dit kan bijvoorbeeld door een zwerver in de gracht te tiefen of door foto's en video's van gestolen laptops, illegale wapens, drugs(geld) en/of andere bontkraag jolijt te tonen. Verder weinig eloquent en algemeen wereldhatend.

bosneger | 17-06-10 | 02:21

Bij nummer 17 op de lijst stop ik ermee.

"Reaguurders met zwitsalhoofdje
Zie reaguurder maar dan tienduizend keer erger. Wordt standaard geband. En terecht. Blijf weg. Serieus: blijf gewoon weg!"

Welke verrekte mongool staat er verdomme achter vergrijzing?

ResPect voor Zwitsal's, zijn goeddoemme levensaders! klooteviool!

Houtbar | 17-06-10 | 02:22

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:17
Ik zie net dat Rita een boek gaat schrijven over de machtsstrijd met Rutte. Ze gaat postuum de VVD slopen. Dat zal me een bestseller worden zeg.

Parsons | 17-06-10 | 02:22

@art Vandelay Ultor
Ik drink het nu met appelsap :D En ik moet bekennen dat het er niet slechter op geworden is. Misschien is Red-Bull nog beter omdat die smaak sterker is. Dan hoef ik die benzine niet te proeven.
PS: ik wordt er wel vaag van.

rsd87-- | 17-06-10 | 02:23

50. Twitterprinsjes.
One-line nitwits met geldingsdrang. Voornamelijk kettingrukkers die hun bling bling aaipook naast hun Klinex in de broek hebben bungelen. Hardste dobber voor het klimaat sinds Al Gore's zaaddodend glijmiddel menig Hollands polder deed overlopen. Resultaat van vloeibare Ayatollahtjes die van een beeldscherm met Gretta-afbeelding druipen en in weerzin spontaan door de ether muteren.

Auweyida | 17-06-10 | 02:23

@ Rammstein | 17-06-10 | 02:07
Bel even met de Nasa. Die hebben daar wat op gevonden... translate.google.nl...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:24

@bosneger | 17-06-10 | 02:21
Ik vind dat juist wel grappig. Zeker als je je bedenkt dat de pliesie meeleest.

Parsons | 17-06-10 | 02:24

Art laat maar, ik heb kennelijk een heel andere familie voor me (ik oud ja).
Parsons, die bijenzwerm is tijdelijk...

Mindy | 17-06-10 | 02:26

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:24
Die vertaling !!!! Oh my sweet Lord. Alsof je ineens dyslectisch bent.
Trippin'

Rammstein | 17-06-10 | 02:27

@rsd87-- | 17-06-10 | 02:16
Noe veurruut dan, omda gij dah zo graag wult:
Die brabo's zinne me togh idiooten!

Houtbar | 17-06-10 | 02:33

50. Parsons
Nachtreaguurder. Geheugen als een olifaNT. Postuur idem. Drinkt bier, noemt dat tomatensap. Intelligent. Overdosis gezond verstand, maar stemt VVD. Zich weinig bewust van zijn bovenmatige talenten. Kan veel zeggen in weinig woorden. Sociaal. Geen hokjesdenker maar hekjesdenker. #voorniemandtevolgen

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:33

Bring on the Hay
*aus*

Rammstein | 17-06-10 | 02:34

@Parsons | 17-06-10 | 01:51
#danmoetjehetzelfweten #nietmijnschuld

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:34

Welke verrekte mongool staat er verdomme achter vergrijzing?
ResPect voor Zwitsal's, zijn goeddoemme levensaders! klooteviool!
Houtbar | 17-06-10 | 02:22

En dat terwijl de "auteur" van dit onzinnige stukje proza luistert naar de naam "sollicitant". Kunt u nagaan!

kersenflap | 17-06-10 | 02:35

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:33
Ook mooi, heb je er meer ? Ik lees ze morgenochtend.
Schöne Nacht

Rammstein | 17-06-10 | 02:35

Parsons | 17-06-10 | 02:22
Dat mens spoort echt niet, kijk het wel in bij de jaarlijkse boekenbeurs uitverkoop.

Mindy | 17-06-10 | 02:36

@Rammstein | 17-06-10 | 02:35
Dank je en welterusten, Rammstein.

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:36

HA
HA
HA

jesrr | 17-06-10 | 02:37

@kersenflap | 17-06-10 | 02:35
Hartelijk dank, dacht even dat het aan mijn zieke hoofdje lag:)

*gauw topic wegklikt, doei allemaal*

Houtbar | 17-06-10 | 02:39

@Mindy | 17-06-10 | 02:36
Jij denkt dat er een uitgever zo gek is....? Ik zit een beetje in die business: nee. Dat wordt een uitgave in eigen beheer, lulu.com ofzo, met een oplage van 1000 exemplaren betaald uit het wachtgeld, voor vrienden en familie. (Lees: 900 exemplaren voor 2 euro bij De Slegte)

koerbagh ® | 17-06-10 | 02:40

Houtbar | 17-06-10 | 02:33
Veurruut is dat Twents? Nouja alle plekken zijn even geliefd bij mij iig hoor dusja maarja Brabant in het bijzonder ;).

rsd87-- | 17-06-10 | 02:40

@Parsons | 17-06-10 | 02:22
Als het verhaal zoetsappig is dan verkoopt het in Nederland pauperland.


@Mindy | 17-06-10 | 02:26
Ik weet ook persoonlijk maar weinig van de jaren 70/80, daar ik zelf nét een paar maanden voor onze EK-winst ben geboren.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:40

@Rammstein | 17-06-10 | 02:35
Twas weer gemütlich...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:41

Flater op nr 50, simpelweg om de simpele reden dat er zelden 1 persoon is geweest die de gemoederen (en meer) meer dan bezig heeft gehouden (in een bepaald opzicht).
Nu alleen al 83x in dit hele verhaal genoemd en veel gekker moet het niet worden !

Een reedtupdate ? Zwitsal ? Als het maar glijdt (met dt) Tijd voor een poll om geklikte links eens in kaart te brengen, daarna praten we verder ...

En u allen reaguurt vrolijk verder en houd het lekker draaiende !

Zoniet | 17-06-10 | 02:42

@Parsons | 17-06-10 | 02:06
Heej, tnx! Die Chrome extension is echt geinig! Is die er misschien eauk voor Viditel?

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:45

Fijne voortzetting, morgen (straks) weer vroeg op.


=out

koerbagh ® | 17-06-10 | 02:46


Koerbagh ® | 17-06-10 | 02:40
Dat bedoel ik dus... aarghh geen 5 eurocent. Leuke business trouwens lijkt me, boeken, enorme leesfanaat.

Mindy | 17-06-10 | 02:46

@rsd87-- | 17-06-10 | 02:40
Ghe, mijn brabants is niet meer wat het geweest is. 7 jaar gewoond maar da's alweer een poosje terug. Praat nu vanallesdoorelkaar dus.:-)

*ruste gaat enzo echt nu*

Houtbar | 17-06-10 | 02:49

@Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:33
LOL. *Tegel inlijsten gaat* #trots

Parsons | 17-06-10 | 02:50

@Parsons | 17-06-10 | 02:50
Pffft. *gelukkig mompelen doet*
*Parsons biertje toeschuift*

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:53

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:40
Jou kennende heb je het volksfeest dan toch maar mooi meegepakt! #netoptijd

Parsons | 17-06-10 | 02:53

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:40
Aiiii wat jammer voor je maar dan heb je iig geen trauma 74/78 grinnik.
Trusten Koerbagh.

Mindy | 17-06-10 | 02:53

Parsons | 17-06-10 | 02:50

Ah, u weet vast wel raad (zei de digibeet) . Enig idee hoe het komt dat mn cursor af en toe een eigen leven gaat leiden?

DANNY3960 | 17-06-10 | 02:56

@F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:45
Nee, maar ik kan het wel op een bandje zetten als je wilt? #commodore64

Parsons | 17-06-10 | 02:56

@Parsons | 17-06-10 | 02:53
Ik stond (kroop) erbij heur, op die woonboten.

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:56

@Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:53
*Tomatensapje aannemen doet*


@DANNY3960 | 17-06-10 | 02:56
Dan heb je last van een zogenaamde moslimcursor. Over een dag of drie ontploft je PC. En kom mij niet aanpissen dat ik je niet gewaarschuwd heb! (gratis tip: kalibreer de pielemuis, ervan uitgaande dat je op een notebook zit te klooien)

Parsons | 17-06-10 | 03:00

@Parsons | 17-06-10 | 02:50
Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 02:53
Mooie tegel idd Lewis, P is idd sociaal, pffft 3 uur, out maar.

Mindy | 17-06-10 | 03:00

JP Balkenende:Zeeuwse boterbabbelaar, boerenintelectueel, ideale buurman, rastaman by heart.
Lust graag: Babi Pangan met zoet-zure saus (nummel 134)
Hobbies: Teabaggen met Bea, klunzen in en om het Cat z'n Cuthuis, ruikt graag aan zijn voet (tic).
Makes you laugh, hoogvlieger, laagbouwer, Rooie Stier.
Werkte als student korte tijd als stratenmaker, maar werd daarbij ontslagen, omdat hij altijd de klinkers oversloeg.
Weet hoe je een bolus moet bakken, heeft daar ook normen voor.
Verstopte ooit eens paaseieren in eigen kapsel.
Kijkt de Koe recht in de Kont.
Draagt zijn pakken net zolang af totdat ze weer in de mode komen, liep daarom zijn tijd ver vooruit.
Slaat daarbij absoluut GEEN pleefiguur.
Loopt een schappelijke 1 op 4 kroketten per debat.
Twittert het liefst gezeten op de pot.
Loodste Nederland in zijn eentje eigenhandig door respectievelijk Moraal-, Westerschelde-, Banken-, en Relatiecrisis.
Kust Bush vol op de bek, vingert desnoods Michelle Obama, voor een plaatsje aan tafel in The White House.
Hoopt op plekje naast God, maar je zus is ook goed.
Houdt eigen paadje goed schoon, behalve in de winter.(ies taak vrouw jeweettog).
Heeft lijntje met God (nsfw), Jan Smit en Bush. Allah (nsfyou) komt nog analoog binnen.
Weet van wanten.
Weet waar Abraham het mosterdgas haalt, in Afghanistan.
Liegt nooit.Is echter ook wel de hyperlinkmiechel van Nederland genoemd.
Heeft 8 jaar lang poot stevig tussen de deuren van de Tweede Kamer gehouden.
Beantwoord vragen het liefst met huidige kennis.
Weet hoe je een bolus moet bakken, heeft daar ook normen voor.


Nou,zet de Red Bull maar koud, want om met Leonard Cohen te spreken:"I'm your man"

Bisschop Gijsen | 17-06-10 | 03:02

@Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 02:56
Als ik dit WK zo bekijk kan dat feest zo weer losbarsten. Ik heb nog geen land gezien dat onder doet voor Oranje. Na zaterdag weten we meer, maar het zou mij niet verbazen als... Dromen is zo mooi.

Parsons | 17-06-10 | 03:04

@koerbagh ® | 17-06-10 | 02:40
Soms kun je met quasihistorische parafictie best een leuke regionale beststellerT scoren. Hier opt Nationaallandschapseiland verkocht een bundel met negentien Sagen en Legenden in goed drie maanden tijd 1500 keer. Voor de lol nog in eerste t/m derde druk uitgebracht, verkooptechnisch a raison de NLG 19,95. Presentatie drie weken voor 5 december en verkooppunt in ieder dorp opt eiland. Pagina (toen nog dagbladformaat) ondersteunende free publicity in meer dan goed gelezen regionale suffertje plus redactionele beschouwselen in overige regiopers. Onderwerp geweest op Radio èn TV Rijnmond. Schrijftijd per sage: nooit meer dan anderhalf, twee uur. Productie bundel: eigen beheer (copyprinter, omslag, vergaren, bindwerk drukkerij sociale werkplaats Dordt). Winst per bundel lag rond de tien florijnen. En nee, De Slechte heeft ze nimmer in de ramsj gehad. Keihard uitverkocht! Af en toe tref kun je er nog wel eens één treffen op een rommelmarkt van een dorpskerk hier opt eiland. Vrijwel altijd omdat een trouwe lezer zich deed verscheiden... Overigens is van één van die inmiddels overleden lezerTs bekend dattie er op z'n verjaardag in december 1995 zes(!) kreeg...
'N jaar later deed Meer Sagen en Legenden 1000 keer de poeplap trekken. Maar daar was ook niet echt bijzonder veel werk van gemaakt... Schijnt dat er nu, na vijftien jaar research, weer genoeg materiaal gevonden / gede-mentaliseerd is om wellicht nog eind dit jaar een derde bundel uit te geven. Kan best weer een hit worden. Tis hier namelijk ook een NationaalBiblebeltEiland dus ze zijn nogal gelovig...

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 03:04

Parsons | 17-06-10 | 03:00

Euh, notebook, correct. De rest is me net zo duidelijk als een Chinese handleiding.

DANNY3960 | 17-06-10 | 03:06

@Parsons | 17-06-10 | 03:04
We hebben een kans. Straks ligt Zuid-Afrika eruit en dan hebben we thuisvoordeel. #gedeeldverleden

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 03:06

@Parsons | 17-06-10 | 03:04
Mee eens, vandaar dat ik dat nu ook ga doen.


Houdoe!

Art Vandelay Ultor | 17-06-10 | 03:06

Maurice de Hond: beroepspeilstok.Peilt met vork.
Gevoelloze eikel, trekt er daarom gewoon elke dag wat harder aan.
Voorspeld standaard met foutmarge van 50 procent, wat op zich best wel weer knap is.
Mist dus geregeld de (vleugel)boot, maar geeft daarvan de klusjesman de schuld.
Zoekt zijn panelleden het liefst uit overlijdensadvertenties in de Volkskrant, maar begon ooit heel oldskool als klantenturver bij Casa Rosso.
Enqueteerd steeksproefgewijs zichzelf na bezoek aan de bakker (2 ongezuurde tompoezenen plus een amsterdams korstje), ziet dan een opvallende verschuiving naar ouwe zemelbroodjes ten koste van Zeeuwse bolusii.
Heeft voor verjaardag vaste parkeerplaats bij VARA studio gekregen.
Ik zeg: helemaal niet nooit meer doen, Maurice!

Bisschop Gijsen | 17-06-10 | 03:09

@Mindy | 17-06-10 | 03:00
Slaap ze, Mindy!

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 03:12

@DANNY3960 | 17-06-10 | 03:06
In normaal Nederlands: dan zit de pielemuis (dat stickie in je toetsenbord) niet helemaal recht. Klooi er wat mee, wrijf voorzichtig over het knopje tot de moslimmuis tot stilstand komt. Wat ook wil helpen is flink aan de piel jassen zodat eventuele vastzittende eikelvlokken de beweging niet belemmeren. Zo duidelijk?

Parsons | 17-06-10 | 03:12

@Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 03:06
Als 'we' zaterdag Japan oprollen met redelijk spel ga zelfs ik er serieus in geloven. Ik zou niet weten voor welk land, anders dan Duitsland, we bang zouden moeten zijn. #durftegeloven

Parsons | 17-06-10 | 03:14

@DANNY3960 | 17-06-10 | 03:06
Misschien in je configuratiescherm [muis] selecteren en ergens iets aanklikken daar? Een muispointer die ervandoor probeert te gaan is trouwens niet alleen iets voor laptops, die van mij zit gevangen in een desktoppc en doet ook wel eens een startpoging voor de cyber-vierdaagse... klein tikkie tegen de muis en de pointer staakt z'n excursie.

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 03:14

Tnx Lewis, ga echt out na de domme plemps van de bisschop die verschil tussen d/t niet weet, zeker net z'n vmbo-diploma gehaalT en geslaagT.

Mindy | 17-06-10 | 03:16

@Parsons | 17-06-10 | 03:14
Als de Zuid-Afrikanen eenmaal achter ons staan, hebben we een goede kans tegen Brazilië en Argentinië, en met Robben zelfs tegen Duitsland. #moedinpraten
*out*

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 03:18

Parsons | 17-06-10 | 03:12


Helemaal duidelijk.

*nogmaals Spaans T-Shirt in brand steken doet*

DANNY3960 | 17-06-10 | 03:21

@F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 03:14
Dat komt door een oneffen ondergrond in combinatie met een optische muis.


Genoeg over werk gesproken. *out, morgen voetbal, belangrijk*


@Mindy | 17-06-10 | 03:16
Trusten!

Parsons | 17-06-10 | 03:23

@DANNY3960 | 17-06-10 | 03:21
Tsja, briljant voetballen en dan met 1-0 verliezen van Zwitserland...


Dat ons dat hier tegen de Jappen niet mag overkomen! Dan kan Oranje met stip op 50 worden geplaatst!

*bed

Parsons | 17-06-10 | 03:25

@ Rammstein, ergens hierboven?
Kzag toch echt iets met Hay... Dus muziek! www.youtube.com...
Wat, zo laat alweer?
Ow, OT: geinig, zo'n who's who van de Nedernets. Leuk om te zien dat de GS-redactie investeert in OnderzoeksTopiceurs...
*plop*

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 03:27

BTW, geen optische muis, ik gebruik mousepad. #zoon #nerd #op vakantie.

DANNY3960 | 17-06-10 | 03:28

Problem, /geenstijl/ ? [troll.jpg]

vanderdude | 17-06-10 | 03:29

@DANNY3960 | 17-06-10 | 03:28
Muis even schoonmaken. Als het een muis met een rubber balletje is: balletje eruit, stof verwijderen, balletje erin. #klaar
*echt out*

Lewis Lewinsky | 17-06-10 | 03:30

*nog 1 glas appelsap-vodka wegwerkende houdoe en bedankt tot de volgende keerzeggende blaftak*

rsd87-- | 17-06-10 | 03:30

Met plaatsvervangende schaamte breng ik u dit.. jawel gewoon nou eens ff WEL www.youtube.com...

rsd87-- | 17-06-10 | 03:33

rsd87-- | 17-06-10 | 03:33

Kan nog veeeeeeel erger hoor.

www.youtube.com...

DANNY3960 | 17-06-10 | 03:39

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:43

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:44

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:46

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:47

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:49

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:51

-weggejorist-

rsd87-- | 17-06-10 | 03:52

@rsd87--

Madness om vier keer dezelfde link te plaatsen!


;-)

Thomas Chatterton | 17-06-10 | 03:57

50. GeenStijl

Ooit een provocerend stel vaagerts, nu toonbeeld van de verslapping die het Internet zo plaagt. Heeft alle eigen flauwigheid inmiddels omgezet in volgens eigen zeggen "rechts" politiek correct geblaat. Knalt anderen slapjes af en begaat vervolgens dezelfde fout: saai worden. Toedeledokie.

De Zeurkous | 17-06-10 | 03:57

-weggejorist-

asqfqfbvs | 17-06-10 | 03:58

*pokeren doet en de rest aan de laars lapt*

DANNY3960 | 17-06-10 | 04:01

-weggejorist-

alkalkalk | 17-06-10 | 04:24

50. Roel Pieper. De wannabe Maurice de Hond, toen Maurice de Hond nog niet betaald werd door het PvdA politburo. Geloofde als "internet goeroe" heilig in een totaal irreële uitvinding die nooit heeft bestaan en verloor daardoor veel geld. Had in deze tijd waarschijnlijk tonnen overgemaakt aan Joran van der Sloot, maar toentertijd ging het naar ene Jan Sloot. What's in a name. Na een enorme reeks mislukkingen ging "de Piep" (leuke penosenaam) in 2009 dan toch echt failliet.

JWT Gnoe | 17-06-10 | 04:35

50. Vuvuzela
Verpest WK. Beïnvloed het niveau. Strooit oncontroleerbare miljoenen in de aars van Blatter. Ontneemt de fan de sfeer van het WK. Wordt gebracht als zijnde cultuur, maar is slechts een lokale hype. Is bedacht door Van Jole om de kijker het laatste restje plezier bij de PO de ontnemen.

Libertatius | 17-06-10 | 04:44

best wel grappig

* mijn neus jeukt *

Fruitboertje | 17-06-10 | 04:52

Het niveau van Geenstijl daalt steeds verder, wordt je hier voor betaald? Ik ga het lidmaatschap voor Powend ook maar eens opzeggen...

Lalletje | 17-06-10 | 04:54

Lalletje | 17-06-10 | 04:54
U ziet het als een verplichting om hier rond te hangen? Hoeft niet hoor.

DANNY3960 | 17-06-10 | 05:11

Alle suggesties zijn top, zeker Anja Meulenbelt en Hirsh Ballin (smeerpijp) maar ik mis LOOR in de top 10 dus zwitsal eruit!

Hussein | 17-06-10 | 05:31

Da's ook wat.
Ik sta er niet tussen.
Poeh, gelukkig.

Teun van het Tuinpad | 17-06-10 | 05:41

_- ViXXeN -_ | 16-06-10 | 21:26
Oh. toch wel.
En bedankt.

Teun van het Tuinpad | 17-06-10 | 05:44

_- ViXXeN -_ | 16-06-10 | 21:26
En een fijn kudt leven verder.
Het is je gegund.
En net als de nummer 50 positie op deze lijst.
;)

Teun van het Tuinpad | 17-06-10 | 05:50

Mensen die 4 keer Madness posten mogen van mij op nr 51.

Teun van het Tuinpad | 17-06-10 | 05:52

Goed, ik ga er maar weer vandoor.
Fijne voortzetting en ik geef het stokje door aan o.a Sjeng en de bruy.
Kom er maar in heren.
Laters @ all !

Teun van het Tuinpad | 17-06-10 | 05:57

Nummer 50: "Ome Johan"
Nederlands enige echte internettrol op usenet (je weet wel, nieuwsgroepen, maar dan wel die om te lezen ipv te downloaden).
groups.google.nl...

Enne was nummer 15 niet met een N minder?
*grinnik* Dominique WeeNsie

ikweetgeennicknaam | 17-06-10 | 06:10

@wakkere_nederlander | 17-06-10 | 01:28
Jij kan anders ook behoorlijk irritant zijn :-)

atm0s | 17-06-10 | 06:19

@Teun van het Tuinpad | 17-06-10 | 05:41
Nee maar je was wel genomineerd :)

atm0s | 17-06-10 | 06:26

@Parsons | 17-06-10 | 02:06
En bedankt hè..

atm0s | 17-06-10 | 06:29

50. De Dumpert reaguurder
Heeft moeite met het schrijven van volzinnen, maar heeft altijd commentaar op de spelfouten van anderen. Verdoet zijn/haar tijd met het optellen van +/- Kudos. De gemiddelde Dumpert reaguurder staat ergens in het midden tussen de SpitsNieuws Zwitsal-reaguurder en FOK! reaguurder.

Broodje kipkorn mayo | 17-06-10 | 06:53

50. PatrickK
Homosuele hittepetit bij Brandnewfresh.com die denkt dat hij kan bloggen na een afgeraffelde avondcursus Creatief Schrijven. Al op de lagere school zo aandachtsgeil dat hij met carnaval verkleed ging als Mies Bouwman, inclusief Telebingokaarten die zijn moedertje voor hem bewaard had. Was trots op zichzelf toen de juf datzelfde jaar in zijn rapport schreef: "Patrick vindt zichzelf heel goed en grappig". Inmiddels een twitterende twut aan de verkeerde kant van de 40 wiens perfecte avondje bestaat uit een half pilletje, seizoen 2 van The Golden Girls en huilen wanneer hij klaar komt.

superprincepeach | 17-06-10 | 06:56

Eindelijk erkenning... Dankjewel...

orcaforce | 17-06-10 | 06:58

50. Rutger Castricum

Irritant knaapje met roze microfoon. Leeft tegenwoordig ook vanuit subsidiepotje. Draagt altijd de meest foute kringloopblouses, waarvan bovenste knoopjes missen. Altijd in beeld met een teveel aan borsthaar. Heeft waarschijnlijk ook haar op zijn rug. Probeert grappig te zijn, wat vaak ook lukt. Wij geven dit het label "toevalstreffer".

Chicka | 17-06-10 | 07:00

50. De Sollicitant
Wordt een toelage per geschreven woord toegeschoven, is hierdoor de hoofdveroorzaker van alle irritante en opdringerige sponsorlinkjes, virals en publiciteitscampagnes. Is noodzakerlijkerwijs een vrouw uit een Allahfistisch kansenland, derhalve gaat de politiek correctheid van de aanstelling ver boven de kwaliteit van de kandidaat.
Hou je krat bavaria maar, tezamen met je treetje redbull en weest welkom als plemper.
Rest alleen de vraag of je het langer volhoudt dan Stockton of Bastaart.

illuvatar | 17-06-10 | 07:08

Wat een waslijst , maar wel grappig.
Zo'n lijst met politici zou ook welkom zijn.

Sjeng de helle | 17-06-10 | 07:23

@Sjeng de helle | 17-06-10 | 07:23
.....en een top 50 aan reaguurders zou ook niet misstaan.
Op welke plaats staot joe Mijnheer Sjeng?

illuvatar | 17-06-10 | 07:37

illuvatar | 17-06-10 | 07:37
Moggûh,
Op welke plaats staot joe Mijnheer Sjeng?
Geen idee.
Maar zo'n lijst van reaguurders is er toch al.

Sjeng de helle | 17-06-10 | 07:45

pius | 16-06-10 | 23:45
Pius, ben jij Martien Pennings incognito?

Prachtig geschreven.

IslamHatert | 17-06-10 | 07:46

12. De reaguurder
Dat bent u. Anoniem lafbekje. Mening die er niet toe doet, moet altijd worden gemodereerd. Iedereen haat u. GA! WEG!

OK, laten we gaan.

HJDB | 17-06-10 | 08:05

@Sjeng de helle | 17-06-10 | 07:45
Alleen een van het liefdeskoppel parsons-Atm0s. Die is wel geweldig, maar alleen gerangschikt volgens objectieve parameters. Een irritatie- en of leutfactor ontbreekt.
Er zou naast het NSB-knopje een roze kudotellerdt kunnen komen.

illuvatar | 17-06-10 | 08:11

@asqfqfbvs 3:58
Ga eens deaud met je typhuslinkjes, spamhoer!
Ik nomineer asqfqfbvs (en al zijn andere nicks) voor de open positie op de lijst.
Je bent een zwitsal, blijft een zwitsal omdat je weet dat je een ban krijgt en probeert die te omzeilen met een nick met andere lettervolgorde (en een ander IP adres?) om wéér een ban te krijgen.
Je blijf herkenbaar vanwege je cheapmaket linkje en weigert een ander deuntje te spelen, gelijk een ex-oostblok straatmuzikant.
Spamhoer eerste klas.
*zo...en nu een Valium*

necrosis | 17-06-10 | 08:19

Jaap Amesz:
Vijf ton wegende jankbal, bekend geworden met pudding gooien en negerts uitschelden in de Gouden Kooi. Hét programma van een nietszeggende omroep. Is na dit optreden nog één keer echt op tv geweest waarin hij liet zien dat Joran van der S. naast blowen ook kon huilen. Heeft daar trouwnes ook een huiszoeking aan overgehouden. Heeft nu zijn eigen internetzender. Nuff said.

Heerschap | 17-06-10 | 08:20

illuvatar | 17-06-10 | 08:11
Mee eens! de irritatie en leutfactor moet meer naar voren worden gehaald. Die Kudoteller is ook een prima idee.
De troll allert knop zou dat ook nog wat kunnen zijn of is dat al de NSB knop.

Sjeng de helle | 17-06-10 | 08:21

@rsd87
Liefst 7 keer op rij -weggejorist-
Joris zal jou best irritant vinden.

necrosis | 17-06-10 | 08:23

Pius.
Interessant.
Eerlijkheid (ook over slechtheid) wordt hoger gewaardeerd dan goedheid met een rafelrandje. Slechte karaktereigenschappen krijgen vleugels en hoeven niet meer te worden afgelegd als je zegt: 'Ik ben er tenminste eerlijk over...'

Einde van de Domheid | 17-06-10 | 08:28

Luitjes tot laters de plicht roept, nog een mooie dag.

Sjeng de helle | 17-06-10 | 08:30

Adjiedj Bakas. irritante vrolijke OETLUl.
Watched alleen trends die hem welgevallig zijn.
Wil graag dat iedereen langerwerkt. Kan dat natuurlijk makkelijk zeggen met die
hoogbetaalde zelfuitgeroepen onzinbaan. Heeft weinig begrip voor mensen met zware laagbetaalde klotebaantjes!..

Eucalypta56 | 17-06-10 | 08:32

50 Rutger Castricu, pseudo nieuw moderne cosmopolitische metroseksueel, stelt irritante vragen aan "bekende" politci en post hier filmpjes van op het internet. Heeft stiekum en relatie met Mei Li vos van de Pvda maar doet zich toch voor als onafhankelijk objectief reporter.
Verwierf enige bekend na een fittie met Bottehond.

Weisse rose | 17-06-10 | 08:36

@ZDEV | 16-06-10 | 20:45
Toedeloe. Maar as if we care. Ik zocht op "Sliptong". U gaat niet door meneer de sollicitant.

Sliptong | 17-06-10 | 08:50

Ik vind een 16e plaats voor Thomas von der Dunk wel wat laag. Dat doorzichtige linksche gezwets is toch wel een top 10 notering waard lijkt me.

Marcus Porcius Cato | 17-06-10 | 08:54

50. Sollicitant
Solliciteerd bij een snel en modern weblog, schrijft echter zoals men dat alleen nog doet in dode media. 51 allinea`s over zuigende mensen wat eigenlijk niemand intereseert. Is naar alle waarschijnlijkheid Brabander danwel Limburger.

Ik verwachte u 3 minuten geleden op mijn kantoor om het over mijn arbeidsvoorwaarden te hebben.

DerHerrie | 17-06-10 | 09:02

50. Tim Kuik.
Hoort eigenlijk nummer 1 te staan.
Is publiekelijk bekend geworden door iedereen op Internets een crimineel te noemen en door NSB achtige dreigementen spekt hij de pot voor zichzelf en zijn volgelingen. Probeert samen met Herr Arnie het internets te 'slopen'.
Moet dus samen met Arnie op een eiland van 4 bij 4 gedropt worden wegens cyber-verraad.

schizoïde | 17-06-10 | 09:03

Zo zie je maar dat het niet overal Finnen zijn die overlast bezorgen.

knight03 | 17-06-10 | 09:04

Ik mis Max Pam in de opsomming.
VK lezerts mennen om Greet Wilders het laatste "duwtje" te geven is best irritant.

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 09:10

F. von Zeikhoven | 17-06-10 | 02:18
LOL@"de edele kunst der filonanie"
Lumineus, het ooft uwer cellebrium!

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 09:15

*...kan niet over 'omhooggevallen bibliobuschauffeur' heen, buigt diep en vertrekt met staart tussen benen tot nader te bepalen datum van zichzelf heel wat vindend forumpje...*

Riessjaar | 17-06-10 | 09:15

50) De ik-kijk-alleen-op-Dumpert reaguurder.
Altijd en eeuwig gewend een t achter hun werkwoorden te plakken, zorgen voor overlast in de Dumpert door de stomste filmpjes pluskudo's te geven. Het gemiddelde niveau is laag, het gemiddelde IQ nog lager.

Jan en Alleman | 17-06-10 | 09:16

slecht stuk

2emeREP | 17-06-10 | 09:16

Voorstel voor nummer 50: Joris en al z'n lognazi's wegens het systematisch wegpoetsen van iedere vorm van expressieve meningsuiting in de geenstijl comments.

gjk4all | 17-06-10 | 09:17

50. Wannabees
Iedereen hierboven, hieronder en hier dus. Ik denk dus heb ik een mening dus dien ik gehoord te worden. "Ik eis mijn podium!"
Altijd te laat. Een achter de feiten aanlopende kudde schapen met tunnelvisie en bruggenvrees. Zielig hoopje blanke 25 plussers in hun kwartlevencrisis.

Hangbar | 17-06-10 | 09:19

atm0s | 17-06-10 | 06:19
Dank voor de complimenteuze opprobatie!
Uw bijdrage aan de communauteit die GeenStijl heet is derhalve verre van irritant...:-)

wakkere_nederlander | 17-06-10 | 09:21

Na alles gelezen te hebben kom ik toch op:

50. drs. G. Flater

Zelfbenoemd drs. die ondanks die titel niet weet dat een drs. als 'weledelgeleerd' en niet 'weledelgestreng' wordt aangeschreven. Kundig plaatjeszoeker, bij voorkeur van achterwerken (die hij, als Kluun-fan van het eerste uur, steevast 'artiesteningangen' noemt) en oude Ferrari's. Raaskalt vaak in derde persoon enkelvoud over zichzelf, vermoedelijk tgv bedwelming door de tweetaktdampen van zijn 4,4 péékáá brommerT. Runt business van een half miljoen per jaar, een bedrag dat stom toevallig overeenkomt met die van de vleeswarenafdeling van mijn plaatselijke Albert Heijn.

Caveman48 | 17-06-10 | 09:28

En hoe kan ik dan van dat zwitsal hoofdje afkomen?

SlartyBartFast | 17-06-10 | 09:38

@SLB: vooral doorgaan met domme vragen en dito posts. Ben je zo van je Zwitsal af. Ook van je login trouwens...

Caveman48 | 17-06-10 | 09:41

-weggejorist-

Zuitschuip | 17-06-10 | 09:42

@Caveman48:
Op nummer 17 van de lijst van 50 notoire internetoverlastgevers staan de reaguurders met een zwitsal hoofdje en daar voelde ik me door geraakt, dus ik vraag me alleen af hoe ik van dat zwitsal hoofdje af kan komen, is dát zo erg?

On topic:
Nummer 50: het conglomeraat van mensen met een kort lontje en een internet verbinding.

SlartyBartFast | 17-06-10 | 09:48

50. Wilma Nanninga

Sensatiehongerige kortharige droogkut die na tachtig jaar rioleren nog steeds niet doorheeft dat iedereen meewarig naar haar staart. Schijnt haar propedeuse Frans in stokbroodland te hebben gehaald. Was voor Telebarf genoeg voor een baan. Que? Juist. Deed nog iets op RTL 4 ter meerdere eer en glorie van de persoon Wilma. Moet nog uitgespuugd.

Stijlfiguurtje | 17-06-10 | 09:49

oh, dus zo zit het, omdat ik een zwitsalhoofdje achter mijn naam heb staan ben ik minder dan de rest? # gaat in hoekje huilen..

@Neukgraag | 16-06-10 | 21:05

wist je dat niet? daar zul je dan nog veel mee te maken krijgen de komende tijd..

Lampekop | 17-06-10 | 09:54

50. J.J. van der Gulik.

Undercover Palestijn uit Andijk. Denkt dat vrijmetselaarsloges worden gerund door vrijmetselaars. Laat nooit een goede Rijksdagbrand verloren gaan. Eet iedere dag een smorgasbord van anti-semitisme. Slingert fatwa's rond met het IQ van een onbewoond eiland en komt 's avonds thuis met een bos bloemen voor zijn opblaaspop.

Wladimir Harkonnen | 17-06-10 | 09:56

Ik zou Renske de Greef ook volpompen. De rest toegang tot internet direct ontzeggen.

Verloren_onschuld | 17-06-10 | 09:58

"12. De reaguurder
Dat bent u. Anoniem lafbekje. Mening die er niet toe doet, moet altijd worden gemodereerd. Iedereen haat u. GA! WEG!"

Behalve de Sales Afdeling. Die zijn heel blij met ons.

renniepak | 17-06-10 | 09:59

50. Yvonne van Hertum.

Noemt zichzelf anti-pedofilie-activist, is in wezen een zielig vrouwtje wat continu op leugens en bedrog betrapt wordt. Doet dan huilie huilie met een nieuwe leugen. Stelt haar eigen belang boven het belang van slachtoffers maar alles wat ze doet is wel voor de slachtoffers (zegt ze). Bevuilt niet alleen het internet met haar waanzin maar ook haar directe omgeving.

babz | 17-06-10 | 10:00

50. Mei Li Vos.

Derde garnituur twitterbitch. Gaf geheel nieuwe dimensie aan begrip 'leeghoofdigheid'. Miste hoge plek op PvdA-lijst bij gebrek aan C-cup. Wil nu burgemeester van Helmond worden. Of anders forensisch proctologist. Als ze maar werk krijgt.

Wladimir Harkonnen | 17-06-10 | 10:02

50. Marcel van Dam
Zelfbenoemd meerderwaardig mens, feitelijk politiek fossiel. Al lang overleden, maar te dom om te gaan liggen. Uitermate onrendabele linkse buikspreekpop middels hand in eigen reet. Houdt van windjes laten en het kwellen van kleine dieren.

getergde kaasboer | 17-06-10 | 10:02

50. Rob-moet-ik-anders-iemand-bellen-Kamphues
Vol van zichzelf. Vindt dat zijn vleespet de mooiste is. Hypocriete bedenker van veel te kleinschalige programaatjes. Schrijft ook zijn eigen blog, maar dat leest gelukkig niemand simpelweg omdat het ons niet schelen kan hoe hij toch zijn pastasaus klaarmaakt.

Schaakmat | 17-06-10 | 10:05

Mirck is er OOK uitgetrapt bij Emerce, hier zijn zuurbekjesreactie: www.jeroenmirck.nl...

Mirakel | 17-06-10 | 10:06

In de lijst mis ik Marc E. Putto. Beroepsidioot en weerhoaxer. Die verdient een plaats hoger dan 50.

Bascii | 17-06-10 | 10:14

Paul de Leeuw ben ik nog niet tegengekomen in deze meer dan 800 reacties.
Ben ik soms de enige die hem oprecht, hartelijk en uit volle borst verafschuwt??

misant(i)ropie | 17-06-10 | 10:22

Is Paul de Leeuw actief op het internet dan? :oS

SlartyBartFast | 17-06-10 | 10:24

SlartyBartFast | 17-06-10 | 10:24
Hij twittert.

misant(i)ropie | 17-06-10 | 10:27

Binnengekomen op 50, maar als een komeet aan het stijgen: Alles en iedereen die het maar normaal vind om in elke zin (uitgesproken, geschreven of getikt) één of meerdere malen het woord kk te gebruiken. Misselijkmakend semi-stoer bralgedrag van mensen met een lage SES (sociaal economische status)

zucht... | 17-06-10 | 10:27

Sterke stijger: Evelien van Roemburg
www.joop.nl...
"Maar moet ter bestrijding daarvan andere onacceptabele middelen worden inzetten? Dat lijkt me niet."
...zeker in het licht van dit voorstel:
www.elsevier.nl...
'Ik vind dat je alles moet doen om die etters, die kwelgeesten, die criminelen te pakken.'

Schoorsteenveger | 17-06-10 | 10:30

zo zie je maar geen stijl hoe snel je je jezelf tot de elite van de media voelt... daar zijn jullie groot mee geworden daar tegen te schoppen. zonde hoor

dhrat | 17-06-10 | 10:33

'De Reaguurder' op 12 ?

GS, doe jezelf een lol en sluit de comments. Eens kijken of we dan nog op 12 staan na een maandje of twee. De grootste internetoverlastgever is natuurlijk GS zelf. Als een soort wesp bij je glaasje ranja. Vervelend, maar niet echt belangrijk.
Wel jammer, dat jullie elke keer als er gesloopt moet worden vooraan staan, maar continu ontbreken als er gebouwd moet worden.

coolmos2 | 17-06-10 | 10:37

50. Rutger Castricum.

Hij probeert het op internet en denkt dat ie alles en iedereen kan dissen.
Daarnaast probeert hij het ook op de publieke omroep met PowNed leuk geprobeert maar wordt tijd voor wat anders Rutger ga eens je Hyves bijwerken en blijf voor al twitteren over nutteloze dingen (obers bijvoorbeeld) voor al doen zakt vanzelf wel een keer door de grond.

KeizerKuzco | 17-06-10 | 10:49

-weggejorist en opgerot-

0nt0pic | 17-06-10 | 10:50

Ik mis Bas Taart nog, kon leuk op plaats 50.

Rifmaster | 17-06-10 | 11:02

Waar is van Pruisen eigenlijk ?

znef | 17-06-10 | 11:12

ro8in | 16-06-10 | 23:03
Je comment viel me niet meer op gisteren (gek hè) maar nog even dit: als je zo graag met volwassenen omgaat (waarmee je aangeeft dat je zélf nog op school zit), waarom praat je dan in Sesamstraat taal ? Schooltje, bedje .... beetje triest, oder.

Rammstein | 17-06-10 | 11:40

50. Maxim Verhagen. Heeft Twitter ontdekt en dat doet pijn. Het zou hem sieren als hij zijn account kwijtmaakt en desnoods verder post onder de nick Jole.

Eat more sushi | 17-06-10 | 11:47

50. Maxim Verhagen. Heeft Twitter ontdekt en dat doet pijn. Het zou hem sieren als hij zijn account kwijtmaakt en desnoods verder post onder de nick Jole.

Eat more sushi | 17-06-10 | 11:47

Sociale media zijn de nieuwe opblaaspoppen.

Ad Hominem | 17-06-10 | 11:56

50. Winnaar van deze "wedstrijd"

Had het idee dat er een echte prijs aan verbonden was, heeft enorm zijn best gedaan om te azijnzeiken, en met succes. Maar wel zonder prijs en zonder baan (die hij/zij had opgezegd in de hoop op die baan bij het bruutste blog ter wereld)

Twansel75 | 17-06-10 | 12:34

Ik mis Cacao von Kutscheten.

kitspuit | 17-06-10 | 12:37

Waarom zetten we Rutger er niet op, ook zo'n ettertje die meteen als hij de kans krijgt geld van de overheid aanneemt voor zin tv stationetje. En dan maar op alle anderen blijven vloeken. Bannen dat soort hypocrieten

meti | 17-06-10 | 12:38

-1

Nepkarel | 17-06-10 | 13:00

Cohen lult idd even belabberd dan Melkert. Klopt.

snap_shootert | 17-06-10 | 13:00

50. Geen stijl bloggers
Zij die zich in hun eigen geiligheid aanzien voor de vuvuzela van rechts georiënteerde topicspammers en derhalve halfzachte pogingen ondernemen andersdenkende en minder extremistisch gebekten te mogen zwartlijsten. Vooral te bewonderen met semi hippe uitspattingen als energydrinks en licht alcoholische versnaperingen zoals de onlangs voordelig aangekochte blikjes Buckler.

deNar | 17-06-10 | 13:05

Scootermannetjes met joetjoep filpmjes van pesterijen
Hebben (zelf geen) last van gebrek aan hersencellen, maar hebben als compensatie een overmaat aan misplaatste trots. Zielig volk dat denkt dat hun 'dappere' daden 'leuk' zijn, maar die gaan whinen als ze op filmpje herkenbaar blijken zijn en hun daden de aandacht van de pliesie trekken. Volksclassificatie Z.

xspalm | 17-06-10 | 13:33

-weggejorist-

Beelenkamp | 17-06-10 | 13:35

50.
PvdA stemmers.
Naieve zelfingenomen wereldbetwetende grachtenpanden bewonende multiculti lievende problemen ontkennende links aaiende rechts graaiende subsidie verstrekkende én verslindende hypocriete nimby syndromers.

henkojenko | 17-06-10 | 13:54

50.
Joris.
Overmasturberend gefrustreerde LAN-partyhoer bant plempsels for no good reason omdat meneer (?) een visie heeft van 'de medemens' als zijnde een inferieure diersoort en daardoor zich niet openlijk mag uiten op het internet. Komt alleen met Hemelvaart de deur uit, de andere 364 zit hij/zij opgesloten op een Windows 95-ruklaptop plempsels door te lezen. Hij schijnt echt te bestaan.

Buffell | 17-06-10 | 14:34

Hey, ik sta niet in die lijst...

Lisa E. | 17-06-10 | 14:44

Ode aan de zwitsels..krijg ik 'm nu terug =D

Rosbief | 17-06-10 | 14:46

seven , climate-denial fundamentalist. Vooral aktief op Saragossa.Gaat nooit in op argumenten maar blijft verwijzen naar dezelfde denial meuk. Meent wetenschappelijk onderlegd te zijn, maar is waarschijnlijk nooit verder dan de HAVO gekomen.Denkt ''in gesprek" te zijn via twitter met Diederik Samson.

Billo | 17-06-10 | 14:59

50. Opzij, Anja Meulenbelt. Linksdragend. Doopt haar pen in menstruatiebloed om de geknechte vrouw te bevrijden van de mannelijke overheersing en trouwt dan met een moslim. Kan met een sigaar tussen de lippen haar naam in de sneeuw pissen. Schopt na de geboorte van haar zoon Armin de vader het huis uit om het jongetje eigenhandig tot vrouw te verbouwen. Pocheert graag een jood voor het ontbijt. Trotse eigenaresse van de grootste verzameling gedroogde testikels van Nederland. Wordt op pensioen gerechtigde leeftijd nog steeds gesignaleerd met rugzakje. Verdeelt het dierenrijk graag in linkse en rechtse dieren waarbij de Koekoek rechts genoemd wordt vanwege zijn bezitterige huiseigenaren gedrag. Doet uit principe nooit de afwas maar maakt graag Tomatensoep.

Brasem | 17-06-10 | 15:59

50. Abdul Jabbar van der Ven.

Hollandse Nieuwe variant van de Religie van de Wrede. Zorgde voor de 'fun' in fundamentalisme. Heeft een verhouding met Tofik Dibi. Deed ooit mee in een voorlichtingscampagne voor de Nationale Aambeien Week en plaatste in dat kader een foto van zijn ontlasting op Facebook. Wordt betaald door Oxfam-Novib.

Da's de derde inzending: waar blijft mijn prijs/eervolle vermelding?

Wladimir Harkonnen | 17-06-10 | 16:00

@islamhatert 7.46

Dank u zeer! En nee, ik ben gewoon incognito:)

pius | 17-06-10 | 16:36

Tjeemig, alleen maar NL'ers.

Humanoïd | 17-06-10 | 17:05

Francine Fishpaw zegt:

Anja Meulenbelt:

Irritante DDR-toverkol.
Fascistische Gutmensch.
Bewezen zwakzinnig.
Rabiate Feltwebel.
Buitenproportioneel aanwezig.
Ten onrechte gesubsidieerd (uiteraard).

Geen Stijl, doe er wat aan!

Francine Fishpaw | 17-06-10 | 17:30

Bert Maalderink,heeft het woord "irritant" nieuw elan gegeven.
Heeft meerdere Diploma's voor het stellen van domme vragen.
Kent geen verschil tussen Nieuwe Haring en rotte Makreel.
Denk dat zijn partner Bondcoach is.
Heeft en fetish met Stoplichten die op Rood staan.

Torquemada | 17-06-10 | 17:30

50. Prem Shivram Shaw Radhakishun. Is weliswaar niet zo actief op het Internet maar scoort zo hoog op de irritatie-ladder dat ie niet onbesproken kan blijven. Is na de cursus Migranten Media Opleiding (NMO) nooit meer dezelfde geworden. Kopt na zijn schorsing als advocaat graag met bierblikjes en Is dagelijks te vinden onder de zonnebank om bij een minderheidsgroepering te horen. Hobby: tergend langzaam over een zebrapad lopen. NPO geluidstechnici buigen zich op dit moment over het ontwerp van een speciale grootmembraamcompensatie microfoon.

Brasem | 17-06-10 | 18:00

50. Reinout Oerlemans
Verrekijkers, kaarten, registers, inhoudsopgaven, woordenboeken, speurhonden, metaaldetectors, detectives en alle andere zoekdingetjes gaan eraan als het licht aan deze soapie/regisseur. Er komt wat hem betreft een meterslange endoscoop via de internetaansluiting iedereen visiteren. Het is toch niet te downloaden!

Twansel75 | 16-06-10 | 22:36
internethoax die de krant heeft gehaald

HapHap | 17-06-10 | 18:05

50. Carry Jansen aka Rotterdamse Carrie. Liegt hardnekkig over haar geboorteplaats want werd geboren in Utrecht. Rode heks, letterlijk en figuurlijk. Kust keihard. Schudt uit principe geen pleuris hand met tering Rita Verdonk. Denkt bij het zien van de Euromast: "Daar moet een kut omheen." Favoriete uitspraak: "Krijg de vlektyfus." Vertoeft graag onder hoeren maar heeft er niets aan over gehouden. Schrijft naar het schijnt ook.

Brasem | 17-06-10 | 18:21

Iemand recentelijk nog iets van Wim Heitinga gehoord, eigenlijk?

Cpt. Iglo (jawel) | 17-06-10 | 18:35

Van Dipten

Apotheker | 17-06-10 | 18:59

Gelukkig, ik sta er ook tussen!

FirstAnnual | 17-06-10 | 19:18

Sjaakdepaardenlul reageerder van Welingelichte Kringen

frisenfruitig | 17-06-10 | 20:54

@wakkere_nederlander | 17-06-10 | 09:21
Ik kan niet zo goed omgaan met complimentjes, vandaar..
Als mensen zoals jij er te veel geven, ga ik ze wantrouwen, zeker als ik even in de logs duik en wat onderzoekjes doe..

search-geenstijl.thruhere.net...

Gekke kattemepper die bent :-)

atm0s | 17-06-10 | 21:40

Alle Twitteraars en andere microblogs.

Als het mogelijk is om je blogpost in een of twee zinnen samen te vatten, is het niet interessant genoeg -of- te vaag om te begrijpen. Het zal me verrotten dat je zegt dat het oorlog is in je land, dat zie ik op de TV ook. Ga me eens uitleggen HOE het je beinvloedt? Oh, laat maar, dan wordt je post te lang he? En nee, het zal me ook jeuken als je naar de WC gaat, je je vriendje hebt gedumpt omdat ie naar een ander wijf keek, of je vriendin een tantrum gooide omdat je heel even zeker wou maken of die geile doos D of DD had. "Hee, ik heb net deze YouTube video gefaved + Link" - Na und? Ies ook al naar GS geupload, ik ben er zelf al drie keer voorbijgekomen. Niet boeiend dus.

Lemau | 17-06-10 | 23:11

atm0s | 17-06-10 | 21:40
Mensen die complimenten verdienen krijgen die van me!
De GS firefoxplugin en de reaguurderzoekmachine zijn van jouw hand en dat allemaal extragratis! Top is dat!

En ja ik ip vanuit Helliemond maar dat wil niet zeggen dat ik ook daadwerkelijk echt heel hard tegen katten aan mep. Dat valt best mee.

wakkere_nederlander | 18-06-10 | 01:40

50. Matt(ie) Hoorn

Matt Hoorn is een veroordeelde oplichter

www.rechtspraak.nl...

Hij is in 2006 ontmaskerd als oplichter door weekblad Panorama.

www.geenstijl.nl...

Hij was direct betrokken bij haatsites als Zeikerdje.com, Stopkindersex.com en Witheet.com.

www.devriendenvanmatt.org...

Verder is hij degene die er samen met aluhoedje Wim Dankbaar voor zorgde dat nu iedereen weet dat Peter R. de Vries een swinger is.

www.youtube.com...

Matt Hoorn is vorig jaar thuis mishandeld omdat hij Molukkers had opgelicht.

www.rechtspraak.nl...

Tegenwoordig is Matt Hoorn hoofdredacteur van haatsite Zeikerdje.nl en hij is ook actief voor pedojagende internetoverlastgevers als Yvonne van Hertum en Chris Hölsken.

zeikerdje.info...

Mordechai H. | 18-06-10 | 03:44

Ben weg gegaan.... MAAR LEKKER TERUG GEKOMEN! Muhahahaha

KorrepZ | 18-06-10 | 12:42

De 'vredesactivisten' van Martijn de Koning
tinyurl.com...

MB79 | 18-06-10 | 19:09

Beste stukje dit jaar. Hulde!

Fred667 | 18-06-10 | 19:32
Tip de Redactie