Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
58 topics
#the_donald

Zo groot is de haat op Israël in Berlijn

Het is maar tien uur sporen naar Berlijn

Mocht u denken dat er in Amsterdam wat mafkezen rondlopen die volledig Kristallnacht gaan op kosjere horeca-gelegenheden, in Berlijn (konden) kunnen ze er ook wat van. Bild Zeitung - bekend van de Wir Helfen #RefugeesWelcome Aktion - sprak de man in de Straße. Leerzaam, en nog goed voor uw Duitsch ook.

Macron en Erdogan versus Trump en Netanyahu, over dat gedoe in Jeruzalem. Kies je kamp!

OK je MOET kiezen. Want daartoe dwingen de wereldleiders ons. Ben je enerzijds Kamp Donald & Bibi, of zit je toch meer in de hoek Macron/Erdogan?

Want dat is wat er aan de hand is na de Jeruzalembeslissing van Trump. Moslims in Zweden die molotovs naar synagoges gooien, moslims in Berlijn die op straat antisemitische stront staan te schreeuwen, moslims in Amsterdam die intimiderend straatbidden tegen het Amerikaanse Satansconsulaat (en een paar straten verder op Kritstallnacht gaan op een joods eterij), en moslims in het Midden-Oosten die heel veel boe roepen comme il faut. Het antisemitisme laait weer op, ziet nu zelfs de staatsomroep. Emmanuelle Macron besloot desalniettemin om Ome Erdo op te bellen en te verklaren dat de baasjes samen boos zijn op Oom Donald: Die ambassade van culturele vijand Amerika mag niet verhuizen van Tel Aviv naar Jeruzalem. MAAR TOEN KWAM BIBI. De poppenspeler van Trump had zich nog niet geroerd. Powerkwoot over Erdogan: "Ik heb geen morele lessen te krijgen van een leider die Koerdische dorpen bombardeert, journalisten in de gevangenis gooit, Iran helpt om de internationale sancties te omzeilen, en terroristen - ook in Gaza - helpt om onschuldige mensen te vermoorden." Bam. Vandaag komt ie naar Brussel dus dat wordt nog gezellig. Maar ondertussen zorgen de wereldleiders er voor dat iedereen in kampen wordt gestopt. Opiniekampen hè, geen echte kampen. Waar zit je zelf?

OK je MOET kiezen

Trump & Bibi versus Macron & Erdogan over de erkenning van de hoofdstad van Israël als hoofdstad van Israël door Trump.


Poll is Verlopen.

OK je MOET kiezen

Trump & Bibi versus Macron & Erdogan over de erkenning van de hoofdstad van Israël als hoofdstad van Israël door Trump.

Leo Lucassen wint opnieuw Gouden Leo Lucassen

De opvolger van Leo Lucassen als winnaar van de Gouden Leo Lucassen is bekend. Het is Leo Lucassen. 

Social

Als virulent antisemitisme ontsproten aan de religie die wij zo langzamerhand zo goed kennen dat jarenlang is gecultiveerd door een totaal dichtgetikte migrantenknuffelstaat #latsnightinsweden zijn ware gezicht laat zien alsnog SCHULD VAN TRUMP roepen. Daar moet je Leo Lucassen voor zijn. Er zit voor de jury dus niets anders op. Ook dit jaar is inzenden zinloos. Leo heeft gewonnen. Gefeliciteerd.

LIVE RELLEN: Palestijnse Day of Rage #4782

Murica!

En dan schakelen we live over naar Het Beloofde Land, waar landjespikkende Sudeten-Jordaniërs weer eens allejezus piswoest zijn om het verschrikkelijke onrecht dat hunnie weer wordt aangedaan door Het Oude Volk en die Malle Kuif in het Wittte Huis. Wij bedoelen hier natuurlijk Trump, want als Clinton, Bush en Obama zeggen dat er maar 1 hoofdstad van Israel is dan → tumbleweed. Day of Rage nummer zoveel wordt nu al legendarisch want de Hamas-hakbars en de rayonhoofden van de Moslimbroederschap hebben de Pali-kindertjes afgelopen dagen vervuld met gif. Dat worden dus brandende Amerikaanse vlaggen, brandende autobanden (tegen IDF-snipers) en woedende stenengooiende hordes. #FF deze tweep voor volstrekt ongenuanceerde info danwel LIVEBLOG bij The Jerusalem Post. Of de zwaarbewapende Olaf Koens. Livestreams & relfilmpjes volgen asap.

We gaan beginnen!

Thierry Baudet loopt weg bij Trumpdebat Radio 1

Kijk wij zouden ook niet voor ons plezier een half uur in een bedompte Grindpad FM studio gaan zitten om te moeten luisteren naar Sjoerd Sjoerdsma en Charles Groenhuijsen die hun super verrassende mening over Trump ten beste geven. Nogal kut. Bijna nog kutter dan een keer aanwezig zijn bij een begrotingsoverleg. Maar wij dachten dat dat bij het Kamerlidmaatschap hoorde. Dat vindt Thierry Baudet blijkbaar niet, want die loopt gewoon zonder iets te zeggen weg uit te studio wegens 'duurde te lang voordat hij aan het woord kwam'. Kom op Terry. Nou hebben die arme bejaarden alleen maar naar Charles Groenhuijsen en Sjoerd Sjoerdsma kunnen luisteren. Wacht gewoon tot je aan de beurt komt en geef dan die hele Palestijnenknuffelende Trumphatende kolere NPO zijn vet. Je bent verdomme niet van GroenLinks.

Social
Lees verder

Live. Trump verplaatst US Embassy naar Jeruzalem, verklaart het tot hoofdstad

Trump wat doet u nu? Helemaal zeker weten we het ook niet, maar Merkel, Mogherini en Erdogan plus alle moslims ooit schieten in ieder geval uit hun panty, en da's natuurlijk altijd lachen. Zelfs Hamas organiseert een "day of rage" al breken antropologen zich nog altijd het hoofd op hoe dit zich voor Hamas precies onderscheidt van elke andere willekeurige dag. Er wordt alvast wat met US Marines heen en weer geschoven om ambassades op 'gevoelige grond' extra te beschermen en Yanks krijgen een negatief reisadvies voor Jeruzalem en de Westbank. Trump zal vandaag een speech geven waarin hij Jeruzalem als de ondeelbare hoofdstad van Israel erkent en zal aankondigen de Amerikaanse ambassade in Jeruzalem te gaan vestigen. Een besluit dat overigens al in 1995 goedgekeurd, maar door elke president uitgesteld werd. White House officials lichten het als volgt toe: “While President Trump recognizes that the status of Jerusalem is a highly sensitive issue, he does not think it will be resolved by ignoring the simple truth that Jerusalem is home to Israel’s legislature, its supreme court and the prime minister, and as such is the capital of Israel. (...) Delaying the recognition of Jerusalem as the capital of Israel has done nothing to achieve peace for more than two decades.” Vooral die laatste zin #iswelzo. 

Daarbij zouden wij als gerenomeerd Occidentaal Kennisinstituut met een uitputtend inzicht in de islamitische psyche toch ook wel even in willen brengen dat in onderhandelingen, dit een taal is die hunnie verstaan: onverschrokken daadkracht en kraakheldere grenzen / eisen neerleggen en uitvoeren, zonder ruimte te laten voor ambiguïteiten waarmee het gehele kader ondermijnd kan worden. De advocaat van OJ vindt het een geweldig plan, al is het maar om Obama's VN-beleid de dikst mogelijke vinger te geven. Ook geeft het joods-conservatieve algoritme Ben Shapiro zeven redenen dat het best een prima move is, en die zijn best overtuigend. Wij hopen vooral dat de nieuwe ambassade (die naar verluidt ontworpen zal worden door een Israelische architect) wat mooier is dan die huidige afzichtelijke verhuisdoos. Op een A-locatie, dat dan weer wel.

Social
Social
Lees verder

Trump is op een winning streak en Maakt Amerika Groot Weer, maar is toch zo gewoon gebleven

'IS THIS THE END OF DRUMPF?!', dacht iedereen behalve Jayda Fransen voor de zoveelste keer dit jaar toen 's werelds Twitteropa een arme jongen op krukken voorbij zag komen. Maar een dag later is iedereen, en dan vooral de Teflon Don zelf, het allemaal allang weer vergeten, want daar heeft een 5D Chess Grand Master natuurlijk gewoon geen tijd voor. Of de realiteit heeft de surrealiteit van gisteren een dag later alweer ingehaald, dat kan natuurlijk ook. Hoe het ook zij, the God King's ascendentie lijkt vooralsnog prima op koers te liggen. De WSJ schrijft dat de Amerikaanse economie voor het eerst in 10 jaar op z'n potentiële output draait, waardoor de GDP-groeivoorspelling voor het derde kwartaal naar 3.3% wordt bijgesteld. De Dow Jones is al een paar dagen voor het eerst voorbij de 24,000. En nou en dat de percentuele groei tijdens het eerste jaar van Obama met 31% groter was dan de 24% in het eerste jaar van Trump terwijl Obama hier maar 1 keer over tweette en Trump 39 keer. MAGA, AMIRITE?! Ook kreeg Executive Order 13769, het inreisverbod uit een aantal islamitische landen dat klaarlag onder Obama, het groene licht van de Superieure Rechtbank. De acht prototypen voor Amerikaanse Muur staan fier. De grootste tax cuts sinds 1980 zijn goedgekeurd door de senaat en Flynns voornaam is iedereen al vergeten. En dan ook nog speciaal voor Arzu een juweeltje van een Rosa Parks-speech leveren. Kortom, het gaat goed met de dynastie.

Social

HELLO INTERNATIONAL MEDIA PEOPLES! Here's some context in English about the Trump "Muslim Migrant" Retweet Story

Public Service Announcement! Dear international press. We get calls from everyone about the Trump Retweet. Channel 4, BBC, ABC, even some guy from Norway. Since you apparently have nothing more serious to do than to trace Trump's tweets, here's the facts.

We think it's all yesterday's snow, as the German saying goes in Dutch, but alas. Let's discuss. So POTUS woke up, retweeted some seemingly random tweets from a well-known British Christian crusader-like lady whom everyone seems to hate, and all of a sudden our Red Phone lights up like Christmas came early. Yes, the original video was posted on our popular sister website Dumpert.nl, but no, we will not give you the name of the assaillant, and definitely not the name of the victim. The perp was arrested & sentenced for his cowardly actions and we can only assume the victim really wants to be left alone. The video was removed, in consultation with the police, after the arrest. We can officially confirm, however, that the boy who did the kicking was neither a muslim, nor a migrant. He's a Dutch kid, from the Netherlands. So what the female rabble-rouser from Britain First claims in the tweet in which she shared the video, is FAKE NEWS. And yes, we too find it hilariously funny that the Chimp in Chief, who constantly sends out "FAKE NEWS!" tweets whenever he turns on his TV, is sharing fake news. Somebody (but preferably not Little Rocket Man) should nuke his Twitter account and bring us all a step closer to world peace. Also, we very much hope Mr. Trump wants to come on Dumpert Reeten someday, to discuss more internet videos from all around the web. It's gonna be great. Thank you, have a nice day and keep an eye on those popular anchors when they're alone in the room with female colleagues!

Social

LOL. Real Donald Trump retweet Dumpertvideo

KIJK DWDD. Trump laat wel gewoon het Dumpertlogo staan.

OK geinig voor te lachen. De President van de Verenigde Staten laat zojuist zijn altijd jeukende twittervinger los op een oer-Hollands krukschopfilmpje uit Monnickendam, Nederland. Mankende jongeman wordt onderuit geschopt door - volgens de tweet - een moslimmigrant. Op Dumpert heette het krukkenknul krijgt laffe klappen. Daar geen video meer te vinden, want dankzij Dumpert werd de dader opgespoord & aangehouden. Bovendien was de dader geen moslim, laat staan een migrant, maar gewoon een Nederlander. MAAR HEE, laat die feiten vooral geen drempel vormen voor The Donald wanneer hij bij wijze van ontwaakritueel ff een miniserie moslimkritische retweets wil rammen. Jayda Fransen is overigens van de neoracistische kruisvaarders (letterlijk) van Britain First. Zeg maar het CNN van de straatmarcheerders. Qua dat u weer ff weet waar POTUS zijn mosterd haalt.

Geen moslim. Geen migrant. #FakeNews

Social
Social

Charles Manson gestopt met roken

Charles Manson is niet meer. De haatprediker van de counterculture overleed op 83-jarige leeftijd in een Californische cel. Nouja, opgeruimd staat netjes zullen we maar zeggen. Van Rossem was trouwens een week lang niet weg te slepen voor de serie Mindhunter, dus die moet u maar even kijken ter nagedachtenis aan een van de grootste gekken van de vorige eeuw. Lezen kan ook: wat te denken van deze legendarische longread van de Rolling Stone uit 1970 of een stukkie uit de reconstructie van Vincent Bugliosi?

Ps.: als je een fangirl bent kun je natuurlijk ook gewoon een kruisje (desnoods met wat haakjes) op je voorhoofd plempen. MZUZD!