Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
64 topics
#terry_berdet

Kajsa Ollongron verspreidt weer eens NEPNIEUWS

Social

Hallo. Wie hebben we daar?

Daar staat hij, Kajsa

Blinde kip dat je er bent

Kajsa kletst

Weet u wie ook uit heur nekhaar kletst? Onze DeepState ReservePrinces Kajsa Ollongren (D66). Op de NPO nota bene. Freule claimt dat ze Thierry Baudet (FvD) nog nooit ontmoet heeft, omdat als zij in de Kamer is, dan is Terry er niet. Welnu. Gelukkig hebben we de foto's nog. Joehoe Ollongron. Wakker worden. Leg die BilderbergPhone eens neer, en kijk de zaal eens in. Want Thierry staat nota bene recht voor uw neus. Kan iemand even die blauwe vinkjes van Kajsa en Jan Paternotte afpakken? Want met zulke totaal disruptieve nepnieuws orerende sujetten in & op (sociale) media wordt het nooit wat met de geloofwaardigheid van politici.

En de hartelijke groetjes van de FvD

toet toet

Hup. Allemaal lid worden van de NRA

Dit. Land. Jongens. Als er een junk/lichtgetintiër/Pietengetintiër/oostblokker uw woonstede komt insluipen met kwade intenties voor uw have & goed dan mag u daar niets tegen doen. Zeggen wij niet, maar zeggen de boven u gestelden (u weet wel, die mensen met gepantserde Audi's, wijken met grote hekken en persoonsbeveiliging). Terwijl de grenzen  steeds opener raken, mensen massaal het vertrouwen in de kapotbezuinigde en gemanagede politie verliezen en opsporingsprogramma's worden gemuilkorfd omdat ze slecht uitkomen op de kleurentelevisie mag u kennelijk alleen maar kiezen voor de possum defense. Tragisch. Zoals ome Theo (toen vrijgevestigd advocaat, nu Schout-bij-Nacht van de Renaissancevloot) zegt: koop een gun, de overheid doet niks. Of een hooivork, natuurlijk. Of een bijzettafeltje. Mocht u trouwens terugslaan tegen krimmeneel tuigh, verwacht dan niet dat de overheid aan uw kant staat want slachtoffers = heilig. Dit land jongens, dit land. Oh, en wordt even lid voor een paar dollari per jaar van de NRA. Leuker alsdan de NRC.

Thierry Baudet droogt laffe D66'er KeesVee af

Hij is er niet altijd, bij de (veelal zinloze) debatten in het parlementaire praathuis. Maar bij het debat over de Europese Top van woensdag was Baudet er wel. En hij droogde de stampvoetende, jijbakkende D66'er Kees Verhoeven op amusante wijze af.

Thierry hield een bevlogen speech over hoe de ondemocratische Europese Unie ons voorheen democratische landje langzaam door een wetstrechter van federalisatie perst, en schetst daarbij een toekomstbeeld van betalen, betalen, betalen om dat illusionaire ideaal overeind te houden. D66 gelooft wél in dat ideaal, dus natuurlijk kwam Kees Verhoeven verhaal halen bij Baudet. Probleempje: de bedrijfspoedel van Pechtold is nogal allergisch voor Baudet. Dus dat werd stampvoeten, jij-bakken en de woorden van Baudet over Brexit verdraaien. De kapitein van de Renaissancevloot gaf geen krimp onder de populistische poeha van Pechtolds keffertje. Als ie zich op de belangrijkste onderwerpen op deze manier staande houdt, en in mooie betogen de pijnpunten benoemt en op de open zenuwen van D66 drukt, mag ie van ons best wat andere debatten skippen in die Tweede Slaapkamer, waar alle stellingen en posities op elke mierenneukende komma van iedere begrotingsbijlage toch al vooraf door iedereen en zijn partijkartel zijn ingenomen & afgehamerd. Terry weet nou eenmaal: hardlopers zijn doodlopers, een Renaissance is een spel van de lange adem.

Baudet over betalen, betalen, betalen en je muil houden

Daarom zijn debatten vaak zo zinloos. Alles is al vooraf bepaald.

Social
Lees verder

Filmpje. De FvD-jugend gaat LOSCH

Helaas, het feestje van de FvD-jeugd met Lange Frans van morgen gaat helaas niet door. Dat weerhoudt ons er echter niet van om alvast de beelden te hebben: check dit vreselijke treinongeluk van een clipje dan! Vinexspenglertjes die te kut zijn voor een echt corps maar zich desondanks vreselijk tof vinden met een das van pappie en een hb0'tje gaan los op "membre elitaire". Kleinburgerlijk doch uiterst aspirationeel nieuwgeld uit Capelle aan de IJssel, fascinerend. Tja, met dit soort bootsjongens verzuipt de Renaissancevloot nog in een badkuip.

2017 was het jaar van Thierry Baudet. Daarom hier het officiële GS Baudet Jaaroverzicht 2017

U heeft altijd gelijk en dit keer ook. 2017 was niet het jaar van het lichaamshaar, of van de witte onderbroek, 2017 was het jaar van Thierry Baudet. Daarom hierbij, met dank aan de zoekfunctie op nrc.nl, het ENIGSTE ECHTSTE TERRY BERDET JAAROVERZICHT.

u zegt het

Week 1: Thierry Baudet begon het jaar goed. Hij werd slachtoffer van nepnieuwskrant NRC Handelsblaat. Liep zoals zo vaak weer eens voor de troepen uit.
Week 2: Thierry Baudet stapt naar de rechter om ratificatie Oekraïne-verdrag van het geitenpaadje te flikkeren.
Week 3: Thierry Baudet presenteert meesterwerk Breek het partijkartel!
Week 4: Thierry Baudet is populaire jongen op Facebook.

Lees verder

Illuminati confirmed. FamkeLouise doet de Thierry

Jajaja mensen! Zo worden de jonge geesten in Nederland klaargestoomd voor de Renaissancevloot middels de verborgen semiotiek van de mystieke krachten achter Thierry Baudet. Kijk maar eens naar deze clip van disposable doch succesvol YouTube-sterretje FamkeLouise: alle tekenen zijn daar. Pianoliggen. Maçonieke gebaren. Illuminati-tattoos. Brandende My Little Pony-knuffels die symboliseren dat het Terryanisme de holen van de rukkertjes op 4chan e.d. gaat verlaten en de wijde wereld in trekt. Verborgen boodschappen in cryptische teksten (wat anders zou "ik wil geen honing met rijst" betekenen dan "ik wil niet dat ons blanke land van melk en honing omgevolkt wordt door rijstvreters"?). Alles zit erin. Bovendien is FamkeLouise 100% een genetische kloon van Anne Fleur Dekker (maar dan dun). Zelfde koppie, zelfde stemmetje. Stay woke sheeple. The truth is out there. 

Dramsterdam draait integratieklok terug. Folders uitkering voortaan weer in het bautenlands

Gefeliciteerd Nederland, Amsterdam gaat weer outkieringsfolders in het Turks en Arabieries drukken. De regering heeft besloten dat niet meer meedoet met de horden die hier komen, alstoeblieft dankoewel zeggen tegen gratis geld en vervolgens op hun bedjellabaade reedt te zitten, dus moet alle communicatie in het Nederlands. Niet meebabbelen = geen gratis geld. Uiteraard gelden de landelijke regels niet voor de Republiek Dramsterdam waar het verbranden van taxpoet uit Roodeschool en Horst-Sevenum op het altaar van het multiculturalisme de staatsreligie is. Daar worden de foldertjes gewoon weer gedrukt in het Turks en het Arabisch, om weer net zoals in de jaren zeventig de bidmat uit te rollen voor improductief kleedjesvolk. Is het al tijd voor een muur om de A10? 

Verder alles want Tante Bel uw goede vriendin voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zegt: 

Thierry Baudet loopt weg bij Trumpdebat Radio 1

Kijk wij zouden ook niet voor ons plezier een half uur in een bedompte Grindpad FM studio gaan zitten om te moeten luisteren naar Sjoerd Sjoerdsma en Charles Groenhuijsen die hun super verrassende mening over Trump ten beste geven. Nogal kut. Bijna nog kutter dan een keer aanwezig zijn bij een begrotingsoverleg. Maar wij dachten dat dat bij het Kamerlidmaatschap hoorde. Dat vindt Thierry Baudet blijkbaar niet, want die loopt gewoon zonder iets te zeggen weg uit te studio wegens 'duurde te lang voordat hij aan het woord kwam'. Kom op Terry. Nou hebben die arme bejaarden alleen maar naar Charles Groenhuijsen en Sjoerd Sjoerdsma kunnen luisteren. Wacht gewoon tot je aan de beurt komt en geef dan die hele Palestijnenknuffelende Trumphatende kolere NPO zijn vet. Je bent verdomme niet van GroenLinks.

Social
Lees verder

Leraren zijn links. Maar debat daarover is "scary"

Leraren zijn links. Dat is geen nieuws. Wat je wel steeds vaker hoort, is dat leraren zich  veroordelend opstellen naar leerlingen en studenten die islamkritisch, Wildersvriendelijk of Trumpminnend zijn. Daar heeft Wierd Duk een stukkie over getikt (pdf).

In dat stuk zegt Terry Berdet dat hij op scholentour gaat rond dat onderwerp. Dat heet dan op links weer "scary". Terwijl Baudet (in tegenstelling tot eerdere PVV-pleidooien voor berufsverboten voor universitaire leermeesters) juist pleit voor debat. Geen idee wat er "scary" is aan het citaat, uit de Telegraaf: "Ieder mag zijn eigen mening hebben. Wat mij zorgen baart, is de intolerantie in het debat. Iedereen die enigszins afwijkt van de mainstream wordt meteen een racist en extreemrechts genoemd." Dat is eerder een vrij feitelijke contstatering, die gestaafd wordt door de vele mails die Wierd Duk van De Mensen In Het Land heeft ontvangen (inlog/paywall). Het zijn tevens "titels" die met toenemende schamper & hoon als geuzennamen gedragen worden op internet ende sociaalmediaas. En nee, dat is geen louterende ontwikkeling, want als iedereen een schouderophalende racist is, is niemand het nog en daarmee bagatelliseer je écht racisme. Dat zouden leraren & linksmensen als geen ander moeten begrijpen. Maar ja, de combinatie Wierd Duk, Thierry Baudet & De Telegraaf is nou eenmaal racisme & fascisme & islamofobie. Zeker als GeenStijl er ook nog een stukje aan wijdt. Verdomme. Zijn we er toch weer ingetuind, in die vieze cirkel.

FvD-proefwerk! Wat is de sinus van Renaissance?

Je hoeft geen rekenwonder te zijn om de exponentiële groei van Forum voor Thierrybaudet in de peilingen te begrijpen. Maar hoeveel ongelijke zijden heeft een partijkartel eigenlijk? Gelukkig is daarvoor Het Vaderlandse Onderwijs. Proefwerk!

Hulpmiddelen: de Stelling van Partijkartel is PvdA² + vvd² = CDA² waarbij Partijkartel = (straal * 2,71828) * demofobie / aantal bijbaantjes in de Senaat. Om te voorkomen dat ie weer om het ontslag van een stomme docent gaat roepen, mag Yernaz Ramautarsing hierbij als enige een rekenmachine gebruiken. Onder de eerste tien goede inzenders verloten we een plek in de schoolbankjes van het Stijlloze Nationale Dictee van 16 december. Vergeet de kleurplaat niet (voorbeeld) anders ben je bij voorbaat kansloos. Volgende week: een Franse tekst over de filosofische implicaties van het luisteren naar Haydn tijdens het interbellum, en hoe Baudet die kennis aanwendt om zijn huidige politieke hemelbestorming rugwind te geven.