Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
18 topics
#teen

FOTO! Sexy vrouwen in stringetjes onder de buitendouche dankzij warmterecord

Daar sta je dan verkouden te worden door die godvergeten airco, achter je zit-sta-bureau, in een deprimerend kantoorgebouw, zojuist uitgekafferd door je vrouwelijke baas, omdat je iets te lang wegbleef voor je plaspauze (met bril naar beneden), op een genderneutrale plee. En dat allemaal terwijl officieel de mussen van het dak vallen: het warmterecord is een feit! Dus ga lekker naar buiten joh. GeenStijl geeft het barbecueweer een 9.

Social

Miss Nederland-verkiezing stelt u 12x de vraag: 'Zou u haar doen?' (En u moet kiezen)

Social

Is ze goed in hoofdrekenen? Kan ze jongleren terwijl ze met een been balancerend op een medicijnbal de zestien kleinste dorpen van Gelderland opdreunt? Spreekt ze meerdere talen? Is ze in een mantelpak net zo stoer als in een bikini? Heeft ze een grote bek tegen Trump? Zet ze zich in voor goede doe.... Ach, wat lullen we nou, je koopt de Playboy ook niet voor de interviews (ook niet voor foto's van vrouwen ouder dan 50, maar dat is weer een ander verhaal). Een missverkiezing is een ordinaire vleeskeuring die slechts draait om die ene vraag, de vraag die al die andere vragen overbodig maakt: Zou U Haar Doen? En vandaag weten we wie het komende jaar het meest doe-baar is, omdat een vakjury bestaande uit Albert Verlinde en zes andere volslagen onbekende idioten gaat bepalen wie te doen is en wie niet. Iets met universum van seksisme, zo'n avondje reallife-Tinderen. Racisme en discriminatie bovendien. Moeten wij dan maar weer het goede voorbeeld geven? Deborah, Denise, Farrieda,  Germaine, Ireda, Laura, Moo, Naomi, Nicky, Romy Dyanne, Romy en Chantal: we zouden jullie ALLEMAAL doen. Na de klik alle foto's.

PS Helemaal onderaan ook nog de finalisten van Miss Saudi 2017. Of Miss Turkije 2025. Of Miss Nederland 2050. U moet kiezen. Wat leven we (nog) in een fijn land, he.

Lees verder

VrijMiBo in een Mansion

Het is weekend. Deze is voor Hef. Extra lang. Koning.

Goodbye #Hef
Mr Hefner
I have so many thoughts, I have no brain n right now to edit
I am me because of you
You taught me everything important about freedom and respect.
Outside of my family
You were the most important person in my life.
You gave me my life... People tell me all the time
That I was your favorite...
I'm in such deep shock.
But you were old,
your back hurt you so much.
Last time I saw you
You were using a walker.
You didn't want me to see.
You couldn't hear.
You had a piece of paper in your pocket you showed me -
with my name Pamela with a heart
around it.

Now,
I'm falling apart.
This feeling is so crazy.
It's raining in Paris now.
I'm by the window.
Everything anyone loves about me is because you understood me.
Accepted me
and encouraged me to be myself.
Love like no one else.
Live recklessly
With unfiltered abandon.
You said the magazine was about a girl like me.
That I embody the spirit you fantasized about.
I was the one.
You said.

I can hear you say -

Be brave.
There are no rules.
Live your life
I'm proud of you.
There are no mistakes.
And with men -
Enjoy ... (Your wonderful laugh)
You have the world by the tail
You are a good girl
And
you are so loved -
You are not crazy.
You are wild and free
Stay strong,
Stay vulnerable. ... "It's movie time"

You loved my boys ... You were always, always there for us.
With your love
Your crazy wisdom.
I will miss your everything.
Thank you for making the world a better place.
A freeer and sexier place.
You were a gentleman
charming, elegant, chivalrous
And so much fun.
Goodbye Hef ... Your Pamela

Prettig weekend. En be nice.

Lees verder

Geil! Jetta Sinterklijnsma deelt slipjes uit

Mogen wij Jetta 'Sylvia Geersen avant la lettre' Klijnsma een lustopwekkende stijlkoningin noemen? Nou bij dezen dan. De staatssecretaris Influencer van Sociale Zaken pompt 27.000 euro in de kledingbank om stoute slips voor minderjarigen te kunnen kopen. Nogal wiedes dat de jeugd steeds minder neukt, als de onderkleding niet meer van de Pabo komt maar uit de doos van Jetta Klijnsma. PvdA-geile lingerie na de klik!

5 reedten

Gelezen in AD: model uit NL doet lingerieshow

Niet de reet van Roosmarijn

Gut wat is het toch fijn dat er in Nederland een kwantiteitskrant als het Algemeen Dagblad is, anders hadden we alleen in de Daily Mail kunnen lezen dat Roosmarijn de Kok de modeshow van Victoria's Secret gaat lopen. Is lingerie en dus moet je een extreem lekker lichaam (en uitstekende vleugeltjes, maar wel op de rug en niet daar beneden) hebben om het te mogen doen. Kunnen we wel gaan roepen dat we de die catwalkshows kijken voor het gesofistikeerde gebruik van gedistingeerde stofjes, de interessante toepassing van subtractieve kleurmenging en de saillante combinaties van oosterse shantoeng en andersoortig equipage, maar dat is natuurlijk onzin. TO THE FAPCAVE! Hans Nijenhuis snoeihard fappen, Frans Weisglas snoeihard fappen. Hier, Roosmarijn de Kok.

Social
Social
Lees verder

WEISGLAS! Clickbaithoeren AD (Persgroep) scheppen universum seksistische complimentjes!

Social
Social

Kijk nou toch eens wat een erotische minigames het Algemeen Dagblad (Persgroep) op de website heeft staan. Met de clickbaittitel der clickbaittitels 'Victoria's Secret Angels in pikante westernsetjes'. Alsof de doorsnee lezer van het AD (Persgroep) zo'n buitenkansje laat liggen. "De Angels van Victoria's Secret hebben zich de afgelopen dagen in uitdagende westernkleding gehuld voor een fotoshoot voor de nieuwe lingerielijn die binnenkort op de markt komt. De topmodellen konden het dan ook niet laten om volop kiekjes en videootjes van het moment te delen." Dat is dan het nieuws en verder kun je een beetje op reedtjes klikken, zodat de reedtjes gaan bewegen. Beetje saai, maar mooie reedtjes en een kind kan de was doen, derhalve twee reedten. Of is dat dan een seksistisch compliment en is het AD (Persgroep) nu schuldig aan uitlokking? Verdomme Frans Weisglas, haal die gore vrouwonvriendelijke troep eens heel rap van de webvagina!

Ya girl Sietske propte een naald in haar vagina

It's ya girl Sietske! Mevrouw heeft niet Beyoncé of Michelle Obama bovenaan haar toffe-mensen-lijstje, maar Malijke Helwegen en dan weet je wel hoe laat het is. Ya girl Sietske is niet Pools en toch houdt ze van verbouwen. Dat wil zeggen. Ya girl Sietske gebruikte een holle naald om haar GiGräfenbergplek te injecteren met papier-maché, teneinde haar levenskwaliteit te verbeteren. Niets meer, niets minder. En zo vullen wij weer een groot Gat op deze nieuwsluwe regendag. Want van die Code G van het KNMI worden we ook bepaald niet nat. Zeg maar.

Social
Lees verder

#BREEK

Madrid schort autonomie Catalonië zaterdag op