Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
10 topics
#teen

WEISGLAS! Clickbaithoeren AD (Persgroep) scheppen universum seksistische complimentjes!

Social
Social

Kijk nou toch eens wat een erotische minigames het Algemeen Dagblad (Persgroep) op de website heeft staan. Met de clickbaittitel der clickbaittitels 'Victoria's Secret Angels in pikante westernsetjes'. Alsof de doorsnee lezer van het AD (Persgroep) zo'n buitenkansje laat liggen. "De Angels van Victoria's Secret hebben zich de afgelopen dagen in uitdagende westernkleding gehuld voor een fotoshoot voor de nieuwe lingerielijn die binnenkort op de markt komt. De topmodellen konden het dan ook niet laten om volop kiekjes en videootjes van het moment te delen." Dat is dan het nieuws en verder kun je een beetje op reedtjes klikken, zodat de reedtjes gaan bewegen. Beetje saai, maar mooie reedtjes en een kind kan de was doen, derhalve twee reedten. Of is dat dan een seksistisch compliment en is het AD (Persgroep) nu schuldig aan uitlokking? Verdomme Frans Weisglas, haal die gore vrouwonvriendelijke troep eens heel rap van de webvagina!

Ya girl Sietske propte een naald in haar vagina

It's ya girl Sietske! Mevrouw heeft niet Beyoncé of Michelle Obama bovenaan haar toffe-mensen-lijstje, maar Malijke Helwegen en dan weet je wel hoe laat het is. Ya girl Sietske is niet Pools en toch houdt ze van verbouwen. Dat wil zeggen. Ya girl Sietske gebruikte een holle naald om haar GiGräfenbergplek te injecteren met papier-maché, teneinde haar levenskwaliteit te verbeteren. Niets meer, niets minder. En zo vullen wij weer een groot Gat op deze nieuwsluwe regendag. Want van die Code G van het KNMI worden we ook bepaald niet nat. Zeg maar.

Social
Lees verder

Achterbakmeisje aangeboden als seksslaaf. Maar waarom!?

Social

Ene Chloe Ayling werd naar Italië gelokt, door een organisatie genaamd 'Black Death' in een koffer(bak) gepropt en op een veiling op het dark web geknikkerd. Voor minimaal 300.000 dollar zou mevrouw naar Arabië verscheept worden om te dienen als lustobject dan wel tijgervoer. Tot zover het harde wtf-nieuws, rest alleen nog de hoofdlettergevoelige vraag: Waarom?

Social
Social
Lees verder

Fotoos! Kletsnatte dames doen kunstjes

ANP-52397531.jpgHoera. Het is GeenStijl Sportzomer! In Budapest vindt momenteel het WK Schoonzwemmen plaats aldus zien wij in de ANP Fotobank. Met zwemmen heeft het niets te maken, en met sport eigenlijk ook niet. Maar het levert toch altijd weer vermakelijke plaatjes op van de minst fotogenieke sport onder de sporten. Kijkklikscroll & verwonder. ANP-52398168.jpg
Lees verder

GSTV. Send nudes als een professionele pornoster

Ophef! Iedereen en zijn ouwe moer in Nederland is in rep en roer over "sexting" en de mainstream media staan vol verhalen over hoe je het vooral veilig kan houden. Boeiend! Damn the torpedoes en gewoon gaan met de banaan. Maar het moet er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien, niet waar? Wij vroegen dus porneau-experts hoe je de autoblootfoto tot ware kunst kan verheffen. Oh, en de Buikslotermeriërs werden ook nog even en passant gepeild over hun piquante plaatjes. GeenStijl bares all na de klik op het strak geschoren driehoekje!

Vrouwenhetze vermoordt ook F1 en MotoGP

pit5.jpgAch en wee. Precair onderwerp, dat zal wel. Maar moeten wij mannen dan alles inleveren? Snif. Jullie vrouwen bezorgen ons zo cyclopisch veel oogjolijt. Dat een satirisch blogje moet verdwijnen van jelui, soit. Huil ende traan. Maar onze gridgirls. De startopstellingsignorina's. De paddockmeisjes. En verrek, we zeggen het wel, de pitspoezen. Barcelona wil ze weg. Man en vrouw gelijk blabla lustobject, aldus een politiek correct ventje uit de politiek. Geloof ons maar: het is het begin van het einde. Weg uit Assen, weg uit Zandvoort, zelfs in fijne rokjes gestoken vrouwen aan de Varsselring gaat niet meer mogen. Er is vast wel een mannenhatend iemand met een hart van pek die een brief naar de besturen van de circuits gaat sturen. Kreun en steun. De wereld waarin we leven. Waarin sommige vrouwen het gewoon leuk vinden om als model ingehuurd te worden. En zien we twintig vrouwen op die motoren of in die auto's stappen? Nope. Ja, af en toe eentje, zo'n Ana Carrasco, bijvoorbeeld. Die rijdt steevast achter de feiten aan, benzinedamp van de rest te happen. En ze doet dit soort dingen. GADVERDAMME. Adieu pitspoesjes. Fijn, mooi, lief, slim, intelligent, schrander, spitsvondig, snedig, prudent en gesofistikeerd vrouwvolk. In leren pakjes. Wij doen het licht wel uit. Love you.
Lees verder

VrijMiBo: dit topic bevat blote vrouwen

meisjedoethaarbhuit100.jpgHet is weekend. Hier de beste comments van vorige week. Blote vrouwen, blote mannen, muziek, videos en bier. Klinkt als een vrijdagmiddagborrel. MistrX | 04-12-15 | 16:36. Zit ik me net lekker te verheerlijken op de lekkere meiden, druk ik op linkje "proost", daaaag hoogtepunt. Boeriboerivogel | 04-12-15 | 17:32. Wat heb ik aan een vrijmibo? Ik mag geen alcohol zuipen anders ga ik dood. Vrije Nator | 04-12-15 | 17:42. Doe volgende keer weer wat leuke muziek!!! Dit is Kut!! PALINKA!!!! Glas Koning | 05-12-15 | 02:04. Maar nu even serieus, is Labia Engnekzia (het onderleggertje van menig Nederlands profvoetballer) nu zwanger of niet? eerstneukendanpraten | 04-12-15 | 17:53. Even nog ongezien de t*phus. Moet nog werken maar, allemaal een heel goed weekend gewenst. Met mein tienvinegerei typwecuriujpowas luk t het nog niet zi geod. McMarx | 04-12-15 | 16:33. Prettig weekend. En be nice.
Lees verder

De sexy groene VrijMiBo komt van links

jezusgeenstijlwaarhaaljezevandaan_100.jpgHet is weekend! De VrijMiBo is deze week een gastbijdrage van de kandidatencommissie van GroenLinks. Paulus is zich bewust. Ze wordt inhoudelijk gekenmerkt. Marry is een mensenmens, een vasthoudende belangenbehartiger met een groot gevoel. Van jongs af bevlogen voor een wereld. Jos stinkt, vooral op maandag. Hayat is betrokken. Gepassioneerde man met een aanstekelijk enthousiasme. Kees wil zich in de Kamer inzetten. Dirk zou goed naar het kamerlidmaatschap toe kunnen groeien als hij zijn uitstraling meer polijst. Zo houdt zij zich veel bezig met het onderhouden van contacten. Huri is een interessante vrouw. Bram is bij uitstek in staat wezenlijke verbanden te leggen. Anne heeft een prettige uitstraling. Christiaan is met name vertegenwoordiger. Een creatieve buitenspeler met aanstekelijk enthousiasme. Jolande is zich bewust van het belang van evenwicht. Kees maakt indruk door zijn rust. Rik is breed inzetbaar. Jesse schakelt goed. Linda onderhoudt een goed netwerk. Corinne heeft een sprankelende presentatie. Prettig weekend. En be nice.
Lees verder