Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
38 topics
#sport

Bamihapsport goes SJW: walk-on girls bij darts moeten dood want 'volgende stap'

Ja kijk maar eens goed naar deze groengeyle gap, want vanaf 14 december zit half Nederland weer naar een campingzender te loeren hoe 72 kroegtijgers een gooi doen naar de eeuwige roem van het speertjes in het bord drukken.

Is helemaal geen echte sport natuurlijk, vraag dat maar eens aan Zentgraaff, en nu moet het énige sprankje seksualiteit in die blubberende zee van bamihap en kaassoufflé ook nog eens hartstikke dood. Van Michael van Gerwen, die in de industrie de bijnaam 'de blanke eierdooier' verwierf. Omdat darten toe is aan de volgende stap ofzo. Ja Michael, we snappen wel waarom uitgerekend jij die walk-on deerntjes wil laten verdwijnen. Maar bedenk. Je kan ordinair entertainment uit de televisietokkie halen, maar je haalt de televisietokkie niet uit ordinair entertainment. HIER, hoogtepunten for life:

LIVE! De ongelooflijk stigmatiserende WK-loting

wouters... die weet dat dasajev uit zijn doel is!

Lesje bezuinigen voor de NPO. 

Nu die elf Oranje dombo's het WK met veel dank aan Danny Stekeblind en al die Hans van Breukelen-achtige incompetente superidioten in Zeist niet gehaald hebben, stuur je Joep Schreuder NIET naar Moskou om de loting voor het WK bij te wonen. Fuck die reacties uit het Moederland. Maar wacht, de NPO stuurt Joep Schreuder wél naar Moskou voor de WK-loting en dan mag die humanitaire ramp van een Arno Vermeulen ook nog eens commentaar geven vanuit Hilversum het Kremlin. Dan kun je dus net zo goed dit GeenStijl-topic F5'en met LIVE de loting. Eventuele reacties die belangrijk zijn jatten we wel voor gratis van Twitter, maar reken er niet op want boeien, en stigmatiseren doen we zelf wel. 

Groep A
Poetin 🇷🇺
Wietrokers 🇺🇾
Piramides 🇪🇬
Arabieren 🇸🇦

Groep B
Enorme Aanstellers 🇵🇹
Smeltkroes van Ongemak 🇪🇦
Perzië 🇮🇷
Amsterdam Nieuw-West 🇲🇦

Groep C
Stokbroden 🇨🇵
Inca's 🇵🇪
Legobouwers 🇩🇰
Kangoeroes 🇦🇺

Groep D
Messi 🇦🇷
Oorlogsmisdadigers I 🇭🇷
Haka-dansers van een Eiland 🇮🇸
Boko Haram 🇳🇬

Groep E
Copacabana-liggers 🇧🇷
Skivolkje 🇨🇭
Ticos 🇨🇷
Oorlogsmisdadigers 2 🇷🇸

Groep F
Kuilengravers 🇩🇪
Tortillavreters 🇲🇽
Lekkere Wijven 🇸🇪
Samsung 🇰🇷

Groep G
Frietvreters 🇧🇪
Hooligans 🇬🇧
Nep-Turken 🇹🇳
Kanaalbouwers 🇵🇦

Groep H
Stukadoors 🇵🇱
Nachtapothekers 🇨🇴
Rallyfinish 🇸🇳
Kamikazepiloten 🇯🇵

Ruben Schaken klapt uit school: homofobie in voetballerij doodgewoon

ho ho ho

'Nieuws' uit de 'biografie' over Ruben Schaken. Hij distantieert zich van homoseksualiteit. "Ik neem afstand omdat ik er liever niet mee word geassocieerd."

Even een nieuwsflits voor Ruben Schaken. Dat je het 'walgelijk' vindt dat een man voor je aan het dansen is en dan gaat zeggen dat je dat 'onsmakelijk' vindt, je doet maar. En dat je geen vrienden kunt zijn met een homoseksuele collega omdat je nooit weet 'wanneer hij zijn kunstje flikt' mag je allemaal zeggen in een vrij land. En full Sarah Sluimer gaan op twee anonieme ex-medespelers bij Feyenoord, ach. Maar knoop dan wel in je oren dat iedereen, maar dan ook iedereen die wel kan nadenken zich distantieert van die enge homofobe praatjes in jouw 'biografie'. En hee KNVB. Zolang kleedkamers in de Eredivisie nog net zo achterlijk zijn als een moskee in Staphorst, steken jullie die regenboogaanvoerdersbanden maar ergens waar de zon niet schijnt.

Lees verder

LIVE F1. Abu Dhabi kleurt oranje voor Verstappen

Naar de schoonfamilie. Op bezoek bij oma. Met je vrouw naar de Zweedse meubelkneus. Eieren en verse jus bij het ontbijt. In de tuin werken. Een fles whiskey leegharken, gewoon omdat het kan. In bed doelloos naar het plafond staren.

Lange wandelingen met de hond. Kinderfeestjes. Dat muurtje schilderen. Middagfilm in de bioscoop. Koken uit een kookboek. Hardlopen. Allemaal dingen waar je de komende paar maanden op zondag tijd voor hebt, omdat de laatste race van het jaar is aangebroken. Wegens kansloosheid in de kwalificatie begint Max Verstappen in Abu Dhabistan (alle sjeiks verplicht in het oranje) vanaf P6. Wel bruut jammer dat Israeli niet kunnen autorijden, want het zou natuurlijk extreem grappig zijn als zo'n witte mannenjurk een prijsje moet uitdelen aan een Israëliër. Goed. Preshow met een giechelende Sylvana hier, kijken moet helaas bij Olav Mol (als sportcommentatoren de Eredivisie waren dan was hij Roda JC) of gewoon *kuch* ergens anders. HUP MAX & houdoe en de mazzel Felipe Massa, wat hebben we genoten van je skills. Proest.
UPDATE: Bottas wint, Verstappen P5. Enige vuurwerk na de wedstrijd.

Lees verder

LIVE. Limburgers toeterend de straat op voor Max

[nog uitzoeken of dit Jack Plooij is, red.]

Wat Sven Kramer op de 5 kilometer heeft gedaan boeit de Friezen helemaal geen fuck, die blijven gewoon binnen bij de kachel. De Limburgers daarentegen als het gaat om Max Verstappen. Neem de Limburgers in Amsterdam. Als Verstappen wint stijgt uit woonkamers, buurthuizen en cafés enthousiast gejoel op. Direct na de finish gaan Limburgse Amsterdammers joelend en toeterend met nummer 33-vlaggen en vuurwerk de straat op. "De Limbo's zijn leip geworden", roept een omstander. Het staat dan zo vol dat zelfs GVB-bussen en trams nauwelijks nog vooruit kwamen. Óf de Limburgers doen gewoon normaal natuurlijk, dat kan ook. Verstappen begint op het circuit waar hij vorig jaar definitief een eindbaas werd op P4. Hier de F1 Show met Sylvana & Giedo, hier de race en hieronder een livefeed. Hup Max!
UPDATE: Vijfde. GAAP.

Lees verder

Marokkanen vieren feest na WK-kwalificatie

Goedemorgen! Veertig parlementsleden van de Britse Conservatieve partij zeggen het vertrouwen op in premier May en in Nederlandse steden zijn aanhangers van het Marokkaanse voetbalteam de straat op  gegaan om de plaatsing voor het WK te vieren [...] Het blijft vrij koud met hooguit 7 of 8 graden. [...] Trump heeft op Twitter weer eens uitgehaald [...] En in São Paulo wordt vanmiddag om 17.00 uur (Nederlandse tijd) de Grand Prix van Brazilië gereden. Fijne dag!

Lees verder

Fotoos! Mannen slingeren levenloze vrouwen hardhandig in de rondte - gewoon voor de sport

Einde GeenStijl Sportzomer! Hallo GeenStijl Sportwinter! In China vindt momenteel de World Grand Prix vrouwen in de rondte commanderen alsook slingeren plaats, zo leert de ANP Fotoboer ons. En dat allemaal op een ijsvloer. Sven Kramer en Ireen Wüst hebben zich om moverende redenen niet geplaatst voor de eindstrijd. Eet snert met roggebrood en spek en kijkgeniet van de koning aller wintersporten.

MAX VERSTAPPEN WINT GP MAXICO

De stofwolken van het WK Binnen De Lijntjes Kleuren zijn nog maar net opgetrokken of het circus staat alweer klaar voor de stadionrace in Maxico. Verstappen zit enorm hard in de zone dus dat wordt genieten van brute moves, onbehouwen scheldkannonades en uitgerangeerde Finnen (échte Finnen) die zich als kleine kinderen in de luren laten leggen. Startplek P2, naast de Duitse huilbaby Sebastian 'seriously what is he doing' Vettel. Leuke preshow met Sylvana en Giedo hier en de race kijken kan op tv bij de kritiekloze vragensteller alias 'het interviewvergiet' Jack Plooij. Rode kaart! Of gewoon kijken bij de Britten. Livefeed hieronder van Autobahn. GO MAX.

UPDATE: BAM!

Wat een baas. Max Verstappen rijdt iedereen op een hoop en wint de GP van Maxico met tien vingers in de neus. Lewis Hamilton krijgt van Max een rondje aan zijn broekje, maar is wel wereldkampioen.

Social
Lees verder

LIVE F1. GP USA - Update: MAX PAKT 3e PLEK maar wordt teruggezet op strafseconden

Gelukkig is er in de Formule 1 na een kwalificatie geen touw meer aan vast te knopen wie waar begint, omdat iedereen wel één of meer gridstraffen aan zijn broek krijgt.

Max begint derhalve ergens achterin op het extreem toffe Circuit of the Americas en dat is gunstig, omdat we zo weer een mooie inhaalrace te zien krijgen. Lewis Hamilton kan kampioen worden en iedereen hoopt dat huilschuur Sebastian 'honestly' Vettel eraf wordt gebeukt. In plaats van die Ziggo-onderbroekenlol-voorbeschouwing met altijd een van die onvermijdelijke zussen Coronel kunt u hier een leuke preshow kijken, al was het alleen maar omdat Sylvana > Rob Kamphues. Race kijken moet dan wel weer bij Ziggo, kan ook hier in het Engels, en tweetvolgen kan via Autobahn. Hup.
UPDATE: BOEM, wat een baas! 3e plek en in de laatste ronde nog effe Kimi voorbij. Wauw.

Social

UPDATE: Bullshit penalty, P3 afgepakt

Social

Max wel Driver of the Day. Maar ja. Boeien.

Lees verder