Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
450 topics
#sport

LIVE KLASSIEKER! Ajax - Feyenoord

Wat gaan we doen vandaag?

Vandaag is de dag dat kerels van 53 jaar oud uit Vlagtwedde veranderen in bloednerveuze onhebbelijken die zich opmaken voor hun allereerste stickerspreekbeurt in groep 5. Over de lange legbuis van vrouwelijke krekels. Het is namelijk Ajax - Feyenoord, DE KLASSIEKER. De énige Klassieker. Amsterdam - Rotterdam, 020 - 010, godenzonen tegen havenarbeiders, Erik tegen Dick, Tadic tegen Berghuis. De inzet is de koppositie van Nederland alsook de opmaat naar de landstitel dus het is nog belangrijk ook: zie de foto hierboven, hoe supporters van Feyenoord hun voetballertjes hebben uitgezwaaid. Enfin, het is en blijft 'gewoon' een voetbalwedstrijd, dus er kunnen maar twee dingen gebeuren: winnen of staken. Stadion zit dicht en het café zit dicht dus u kijkt het THUIS, via de bekende kanalen, en ouwehoeren over de mooiste pot (voetbal) van het jaar mag in het digitale strafschopgebied: de commentsectie.
UPDATE 21" - Gravenberch, 1-0
UPDATE EINDE - Feyenoord dringt aan in de tweede helft. Berghuis mist er een paar, Sinisterra mikt in de laatste tel nog een balletje op de lat. Geen goal: 1-0.

VIDEO. Broers Kaaskop jagen Beest door woestijn

Zin in smeerkaas

Ja, de video is van afgelopen weekend maar er zijn dagen dat we niet checken wie er nu weer op tragische wijze om het leven is gekomen in de Dakar Rally. Een 360º Point of View (we hoeven u echt niet uit te leggen wat dat is) van Tom Corona en zijn broer Tim Corona, uw eerste 'bekende' volgers op Twitter, en toen u een dag later keek volgden zij u niet meer en u die kaaskoppen wel, en toen zat u vast in de vortex. Enfin, de gebroeders Corona doen met hun kar The Beast mee aan de Dakar Rally in Saudi-Arabië. Een enorm schijtland, maar het levert wel vette beelden op! Vroem.

LIVE kampioenschap van Nederland! Ajax-PSV

Hallo iedereen die niet bij z'n schoonmoeder zit - welkom bij dit LIVEBLOG

laat maar liggen hij is ...

Het kampioenschap van Nederland wordt vandaag beslist - als het aan het einde van het jaar allemaal mag van Mister Willekeur, circusdirecteur Eric Gudde en z'n veertig clowntjes op het KNVB-kantoor in Zeist. Ajax tegen PSV, de nummer één tegen de nummer twee, misschien wel de belangrijkste Nederlandse voetbalwedstrijd van het seizoen 2020/21. Recordaankoop Haller van Ajax (kostte 22,5 miljoen euro, daarom had Ajax die steun zo hard nodig) doet nog niet mee, zit wel op de bank. Hoewel PSV best wel lekker in vorm is neigt de voorspel-Makohaai ernaar om door het Ajax-hoepeltje te springen: 2-0. Of 1-1, dat kan natuurlijk ook. LIVE op FOXSPNSPORTS, het wisselbeleid van de PSV-coach kraken (of roddelen over uw schoonmoeder) mag in de comments.
UPDATE 2" - Bam, Zahavi met de 0-1 voor PSV. Dat was rap.
UPDATE 21" - Ajax-aanvaller Shanice van de Sanden maakt een fout. Weer de combinatie Malen-Zahavi: 0-2 voor PSV!
UPDATE 40" - De messcherpe gevangenisklant Quincy Promes prikt 'm erin: 1-2
UPDATE IN ANDER NIEUWS - Op het strand van Texel is een adderzeenaald gevonden
UPDATE RUST - 1-2 voor PSV
UPDATE 50" - Steunaankoop Haller scoort voor Ajax, maar buitenspel dus afgekeurd
UPDATE 64" - Shanice van de Sanden met de 2-2
UPDATE EINDE - 2-2. Feyenoord de grote winnaar

GA STAAN. Voor het darten

Sta op voor het darten, sta op voor het leven

Hierboven. Allemaal Thierry Aartsens in pinopak. Ze bezingen het darten, met ingenieuze liederen over het uitdoen van een schoen en houden van het darten, over opstaan en houden van het darten, enzovoorts. Ze bezingen Kolo en Yaya Touré. Ze bezingen het feit dat zij aan een tafeltje zitten, en de mensen op de tribunes niet. Ze bezingen dubbeltje 18. Ze bezingen de drank. En ze bezingen het leven. De mogelijkheid om gewoon lekker jezelf te zijn en de mogelijkheid om 10.000 bier te drinken als je daar zin in hebt, op een maandagmiddag, of op een zondagavond, en de mogelijkheid om darten 'sport' te noemen. Nu is er alleen nog maar de herinnering. Maar het darten gaat nooit verloren, met vanavond Joe 'Rockstar' Cullen tegen Jonny 'Ferret' Clayton, Peterrrrrr 'Snakebite' Wright tegen 'German Giant' Gabriel Clemens en ONZE Michael 'MVG' van Gerwen tegen 'Rapid' Ricky Evans. Hup MVG, live op RTL7.

MvG gooit even een tegenstander op het gourmetstel

Social

Duitser gooit wereldkampioen deaud

Social
Lees verder

LIVE SPORT! Schaatsen, crossen, voetballen

Niet moeilijk doen op Tweede Kerstdag, gewoon lekker televisie kijken

U kunt natuurlijk een rondje gaan wandelen met uw schoonmoeder, maar u kunt ook gewoon lekker schaatsen op puddingijs kijken (NPO1): Bosker tegen Roest, Kramer tegen Talsma en Blokhuijsen tegen Bergsma. U kunt natuurlijk een rondje gaan wandelen met uw schoonmoeder, maar u kunt ook gewoon lekker veldrijden kijken (Belg): Superprestige in Heusden-Zolder met Mathieu van der Poel tegen Wout Van Aert tegen Tom Pidcock tegen 400 waardeloze Belgen. U kunt natuurlijk een rondje gaan wandelen met uw schoonmoeder, maar u kunt ook gewoon lekker voetballen kijken (Ziggo): Leicester tegen Manchester United, Arsenal tegen Chelsea en nog een paar fijne potten. U kunt natuurlijk een rondje gaan wandelen met uw schoonmoeder, maar u kunt ook gewoon lekker schansspringen, biathlon en allerlei andere malle wintersporten kijken (Eurosport 2). Groeten aan uw schoonmoeder!

Lees verder

Benny breekt gezicht van Badr Hari

Wij hoog opgeven over Badr. En wat denkt u?

Hij Het is terug in de ring. En hebben we het natuurlijk niet over Benny Nogwatdinges, want de knokpartij Badr vs. Dinges draait natuurlijk maar om één man. Badr Hari (109.3 kg, 106 zeges, 92 op ko). De onofficiële koning van Marokko. De man die je niet wil tegenkomen in een donker steegje in de Amsterdam ArenA. Of in een donker steegje in een club. Of in een donker steegje van een andere club. Of in een donker steegje voor de deur van een club. Of gewoon in een donker steegje van de boksring. Want alles leuk en aardig, die Pipo Verhoeven met z'n acteerkwaliteiten en z'n ideale schoonzoneritus, maar de indrukwekkendste, meest legendarische, gruwelijkste, technisch meest fantastische en allerspectaculairste knock-outknokker van de planeet is Badr Hari, of u 'm nou niet mag of helemaal niet mag. In de ring is het een geweldenaar. Oeragressie, geniet er maar gewoon van, want de laatste keer dat u agressief was had als reden de afwezigheid van curry op het frikandelbroodje. LIVE, ergens op internet, Badr tegen Dinges.
UPDATE: Main card begint met Rigters vs. Bhugwandass, eerst nog wat andere potjes, Badr rond 23.00 uur.
UPDATE: We hadden het weer eens grandioos fout. Benny breekt het gezicht van Badr

Krak

Social

LIVE! WK Darts met Michael van Gerwen

Lekker de hele dag voor de tv

Tripletjes, dubbeltjes, matchdarts: het gaat allemaal weer voorbij komen, de hele dag vandaag, op het WK Darts. U kunt ons vertellen dat u allemaal andere dingen te doen hebt, zoals naar het café gaan, bier drinken in het café of met vrienden klaverjassen in het café, maar dat is natuurlijk niet zo. En dus kijkt u vandaag gewoon de hele dag naar The Darts, thuis voor de buis, met vanmiddag de zeer sympathieke allemansvriend Mervyn 'the King' King, maar ook Scott 'Scotty the Hottie' Waites, de Belgische orkaan Kim 'the Hurricane' Huybrechts en natuurlijk mensenhamer Andy 'the Hammer' Hamilton. Kers op de taart laat in de avond is natuurlijk de Nederlandse Sportman van de Eeuw, het fenomeen Michael van Gerwen. De man met de heerlijke bijnaam MVG komt ergens rond 22.00 uur in actie, dus u hebt de hele dag om uzelf te fluffen. Of, zoals wijlen Zentgraaff ooit zei: "Darts, wat een sport voor totale winnaars, darts is geweldig." LIVE op RTL7.
UPDATE: Steve Lennon wint met 3-1 van Daniel Larsson
UPDATE: On-ge-loof-lijk Scott Waites wint met 3-2 van Matt Campbell
UPDATE: Het wordt steeds gekker, Kim Huybrechts wint met 3-0 van een Di Zhuang
UPDATE: Draag ons maar weg. Mervyn King wint met 3-1 van Max Hopp
UPDATE: Bizar, Nico Kurz wint met 3-1 van Andy Hamilton
UPDATE: Wauwwwww, Andy Boulton wint van Deta Hedman met 3-1
UPDATE: Krankzinnig, Danny Baggish wint met 3-2 van Damon Heta. NU MVG
UPDATE: Waanzinnig, Michael van Gerwin wint met 3-1 van Ryan Murray!

Social

Gelopen race! Pérez wingman van Verstappen

OFFICIEEL! Permanente pitstop voor Alexander Albon

links sergio perez, rechts zijn betere helft

Dertiende, vierde, vijfde, achtste, vijfde, achtste, zesde, vijftiende, derde, tiende, uitgevallen, twaalfde, vijftiende, zevende, derde, zesde, vierde. Alle uitslagen van Alexander Albon in het voorbije seizoen in de Formule 1 keurig op een rijtje, met als eindresultaat een daverende zevende plek in het klassement. In de kwalificatie deed de Thaise Senna het ook al zo goed tegen Max Verstappen (17-0 verlies). Wat De Telebelg bracht als voldongen feit is nu officieel: de schopstoel van Alex Albon wordt de racestoel van Sergio Pérez, de man die al sinds 2011 blijk geeft van pure middelmaat, maar omdat hij in een Magenta Mercedes rijdt ineens wordt gezien als de reïncarnatie van Rubens Barrichello en de man die Max Verstappen aan de wereldtitel gaat helpen. Lekker dan, zo'n Red Bull Junior Programma. Slechter dan het slappe vaatdoekje Alex Albon is het in ieder geval niet: die heeft had simpelweg veel te weinig kwaliteit, veel te weinig persoonlijkheid en veel te veel excuses. Al zien we Alex vast nog wel een keer terug in een of andere toerwagenleague waar geen hond naar kijkt. Enfin is het al tijd voor Red Bull bier.

Social

Alstublieft! Foto steekwond 'door Quincy Promes'

Steekwoorden: Ajax, Quincy P., Promes

Op de foto hierboven Ajax-voetballer Quincy P., die is opgepakt in verband met een steekpass steekpartij. Het verklaart meteen waarom P. (speler van Ajax) de laatste maanden zo abominabel opereerde in het shirt van Ajax. Terwijl Ajax heel erg zijn best doet om aan te geven dat een steekpartij van een speler van Ajax toch vooral heel weinig te maken heeft met Ajax zien wij gewoon een Ajacied (namelijk P.) die een familielid in diens knie zou hebben gestoken. De advocaat van de speler van Ajax zegt dat het verhaal niet waar is, maar die tactiek zien we wel vaker bij boeven, of dat nu spelers van Ajax zijn of niet. Ondertussen gaan er op sociale media en in voetbaltamtams wat screenshots rond met steekwondfoto, de steekwond die veroorzaakt zou zijn door speler P. van de club Ajax, en wat teksten over het gedrag van meneer P. Als u niet tegen wondjes kunt, vooral niet op 'Lees verder' klikken.

Tot slot nog een kleine selectie van grappen over P. (Ajax): gaf hij maar goede steekballen, als voetballer sneed hij ook al als een mes door de boter, anti mes pro mes, Promes snijdt aan twee kanten, Ajacied met het mes tussen de tanden, zijn favoriete speler is Messi, Promes steekt goed in zijn vel, 'wie had dat gedacht van een voetballer met potentie naar vier jaar detentie', Promes deze zomer gewoon in het oranje (en dan een foto van Promes in een gevangenispak), Promes de pas afgesneden en nog heel veel andere leuke grapjes.
UPDATE: Promes staat weer vrij. Blijft wel verdachte.

Lees verder

VANAVOND! Vuistgevecht Joshua vs. Pulev

Kampioenschap van de mannen met lichamen

Goed, hij had wat tikken gehad van Klitschko, maar de atletische superman Anthony Joshua (109 kilo spieren) leek een onoverwinnelijke prins in de ring, tot hij finaal werd neergemaaid door die kleine smartie Andy Ruiz Jr.. Terecht ook, want de voorliefde voor 'kleine' boksers en zijn ontwijkende gedrag richting die andere giganten in de sport, Deontay Wilder en Tyson Fury, maakten van Joshua een vreselijk onhebbelijke snaak. Nu Wilder compleet is gesloopt (en gesloopt gaat worden?) door Fury gaat het er mogelijk misschien wie weet zou zomaar kunnen echt van komen: unification of the belts, alle titels verzameld door één persoon, met Fury versus Joshua ergens in 2021 als de aller-, aller-, allergrootste bokswedstrijd aller tijden. MAAR dan moet Joshua nog wel even winnen van Kubrat Pulev, een Bulgaarse sloopkogel met de (u gelooft het niet) hersenen om een wedstrijd te lezen en te variëren, en met een prachtig record van 28-1 (die ene is natuurlijk Klitschko). Pulev is echter 39 jaar oud en de kans dat prime Joshua (31 jaar) zich laat verschalken door die 'oude' Oost-Europeaan lijkt ons niet zo groot, maar hey, boksen is net schaken en bij schaken kan er ook een jong, roodharig meisje winnen. De staredown gierde gelukkig al lekker uit de klauwen. U kijkt deze vuistentwist op internet, u bent handig, dus dat lukt u vast. Matten niet eerder dan 23.15 uur Nederlandse tijd.
UPDATE: Joshua sloopt Pulev in een eenzijdig gevecht. Vier knockdowns en een gruwelijke KO.

Boem

Social
bespaartips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken