Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
73 topics
#social justice warriors

Joehoe feministen. Drop je SJW-breiwerk en kom van die luie reedt af, er is WERK aan de winkel

Dames, heren met een knotje ook, evenals andere mensen (m/v/asha) die zich als feminist identificeren. De mainstream media pikt eindelijk signalen van ernstige, institutionele vrouwenonderdrukking op. Oftewel:  WERK aan de winkel.

Social

Vandaag wijzen we een keer niet massaal & aartslui naar de Witte Man als aanleiding, oorzaak & curator van alle problemen van verwende wijven wereldwijd, want eindelijk borrelt via de MSM boven wat wij met de brede & wereldse blik van het internet al lichtjaren onder ogen krijgen, zien, en niet van wegkijken. Zeg maar de zaken waar Shirin Musa al jaren over aan de bel trekt (en daarom niet zelden met dreigende advocaten wordt geconfronteerd). Zeg maar de zaken waar nog écht, écht, écht strijd te voeren is, slagen te maken zijn en vrouwen gered kunnen, nee: móeten worden uit de klauwen van regressie, repressie en mentaal en fysiek misbruik. Moet je alleen wel wat dapperder voor zijn dan "boehoewittemanzwartepiet" vanuit je luie facebookstoel. Dus HUP. Leg neer die flutboeken van Wekker, zet af dat gemekker van Dekker, stel uit dat invullen van een D'66 lidmaatschapsformulier en ga eens NAAR BUITEN op het internet, wordt wakker en HELP je verdrukte zusters in nood. En neem qua prioriteiten behalve aan Shirin Musa eens een voorbeeld aan deze vier vrouwen. Je KAN het.

PvdA (dus het KAN wel)

Social

SP (dus het KAN wel)

Social

Volkskrant (dus het KAN wel)

Social

Al lang WOKE, want internet (dus het KON altijd al)

Social

"Make this Christmas a Black Xmas"

This season we are calling for a boycott of White capitalism and #BuildBlackCommunity. This means no spending with White corporations 11/24/2017-1/1/2018! They are encouraging everyone to #CurbYourConsumerism for the holidays. Instead of buying, consider donating to Black organizations in the names of loved ones as their holiday gifts. If you must buy, #BuyBlack. For a list of Black businesses, please visit backingblackbusiness.com and download the apps “Official” Black Wall Street for real-time Black-business mapped locations and MyClickUrban for #BlackXmas updates and Black events in your area.

U hoor het luitjes. Hangt dit jaar geen engeltjes in de boom, maar Kno'Ledges. Geen Joden met een slecht verhaal over "onbevlekte ontvangenis" en drie random dudes die met babyspullen aankomen zetten in de stal, maar 800 versvandebotiërs die allemaal conflictgebieden zijn ontvlucht knetterstoned zonnebrillen komen verkopen. Al uw zondige bakravrienden "White Innocence" cadeau doen en ze op Driekoningen overhoren. "Invest in black communities" of, zoals dat in goed Nederlands heet, flikker taxpoet op de kolen voor Kwakoe. Divest from white companies: dit jaar dus maar niet kop0n bij de aartsblanke warenhuizen, maar louter bij de zwarte middenstand. De 100 Jeaupertjes en andere minderwaardig pseudobekend deugvolk zingt nu allemaal "I'm dreaming of a black christmas" en wie niet meezingt is een racist. Tikkie, jij bent hem!

Ken je die mop van Aafke Romeijn die naar Kanaleneiland ging? Ze kwam er veilig weg!

ZE ONTSNAPTE ONGEDEERD!

Social

Oh god we zien dit nu pas. Niks aan de hand in de meest gemêleerde wijk van Utrecht. Geen code rood aan de Marco Pololaan. Allemaal maar kalme hangbejaarden in het Winkelcentrum Kanalenleiland. Nooit opstootjes bij het ROC aan de voet van de Bevrijdingslaanbrug richting Papendorp. Geen scooterende tasjesdieven in Park Transwijk. Geen abri-censuur aan de Afrikalaan. Geen subsidie sjoemelende PvdA ronselpraktijken in de Cruyff Courts. Het meisje met de uilenbril heeft natuurlijk helemaal gelijk. Wilders - ex-bewoner van Kanaleneiland - overdrijft weer eens schromelijk over de Hollandse gezelligheid in de frivole schotelwijk. Maar u moet voor de zekerheid wel even klikken voor wat context bij Alpie. Want een verhaal. Heeft altijd twee kanten.

SJW Haatblad: 'Friends is wit homofoob racisme'

Weer een topic over die onverteerbare kudtkrant? Ja. Helaas. Want ze smijten 's werelds populairste televisie ooit (±) in het contemporaine SJW-moeras. Alles wat leuk is, moet immers DOOD.

Social

NRC HEEFT EEN STUKJE TEKST UITGEPOEPT! *lachband* ZE ZEGGEN DAT FRIENDS RACISME IS!  *lachband* Eén van de populairste en - als buddyhumor met taalgrapjes je ding is - grappigste onschuldcomedies ooit! RACISTISCH!  *lachband* HOMOFOOB!  *bulderlachband* EN TE WIT! *(stilte)* OK dat laatste klopt wel want hoe kunnen zes witte mensen die de hele dag geen kut lijken uit te voeren op prima A-locaties in NYC wonen in appartementen die groter zijn dan een kledingkast?  *instemmend gelachband* Netflix gooit de serie per 1/1/18 in de Nederlandse re-run en dat is prima nieuws voor liefhebbers van licht vermaak met een vleugje sociale emotie. *crowd goes wild-band* MAAR SJW HAATZAAIBLAD KOMT DAT ALLEMAAL KAPOTMAKEN omdat die tumor van een krant denkt dat we alle leuke dingen van ooit tegen de huidige extreem kleinzielige krampstaven van een heel klein groepje supersneue social justice losertjes moeten houden en nu moet Friends dus ook al DOOD, DOOD, DOOD.  *lachband* Ja dit is dus why we can't have nice things.  *sombere grinnikgeluiden* Maar dat NRC. Dat neemt toch NIEMAND meer serieus? Hahaha wat een HOMOOOOOS! *lachband en applausmachine* *aftiteling*

Feiten = profileren volgens kwetsracisten

Raaaaarrrrr. Politie kwetst mensen door feiten te noemen. "De politie schrijft over 'Polen' en 'Roemenen' op Facebook en Twitter. Misschien gaat het om Poolse en Roemeense Nederlanders, misschien zijn het Poolse en Roemeense burgers. Hoe dan ook: de afkomst van verdachten is irrrelevant. Door het zo pontificaal te benoemen draagt de politie bij aan stereotypen. Dat de politie, als vertegenwoordiger van de overheid op straat dit doet is problematisch. " Haha, nee. Die koppeling tussen drankchauffeuren en oostblokkiërs is niet raar, maar die maken jelui van ctrl-alt-delete zelf hoor. Het is inderdaad een feit dat men ten oosten van de Memel graag met een slok op chauffeert en het is inderdaad waar dat daarom in Nederland kinderen en bejaarden worden doodgereden, maar hoe in hemelsnaam Pawel en Andrei minder wodka in hun mik gaan gieten als je daar maar niet teveel over schrijft is ons een volslagen raadsel. Het ergste is nog dat de politie, doodsbang om voor racist uitgemaakt te worden en ingefluisterd door boeven in hoofddoek als Fatima Elatik, dit soort morele chanteurs ziet als "gesprekspartners". Het leidde al eerder tot een gigantische faalapp en heel veel gedoe rond Typhoon, maar lieve woordjes en beeldvorming < de vreselijke realiteit van het steeds verder criminaliserende Nederland. 

Geniaal koloniaal haatspel. Voor onder de boom

Een tragedie in drie akten. De Nurk plaatst een review van het spel van Vaderlandsche bodem "Captains of the Golden Age" wegens leuk en geen geluksfactor, maar omdat het spel gaat over kolonialisme is het natuurlijk hartstikke fout. Boze brieven alom. Vervolgens komt er weer een feestboekposts overheen die zegt dat als je de ludieke verbeelding langs de policormeetlat legt het enige spel dat je nog met goed fatsoen kan spelen hara kiri is, omdat nu eenmaal elke spelsublimatie van macht, geluk en geweld kwetsend is voor andere mensen. Logisch, want links en lol zijn bittere vijanden. Anyway, koop dat spel, ook van harte aanbevolen door uw nederige typgeit die het spel hoogstpersoonlijk gebeta-test heeft. Het is nog niet te laat voor Sinterklaas! 

Stomme sneeuwvlok klaagt Marlboro Man aan

Echt heel kut weer dit, van die Amsterdamse typetjes die hun hele leven lang gehoord hebben dat ze superrrrr bijzonder en speciaal zijn en dat al het negatieve wat ze overkomt in het leven de schuld is van de Ander en dat daar best de advocaat van pappie bij betrokken mag worden. Sneeuwvolk van epische proporties Charlotte Pelt (MZUHD) klaagt nog voordat ze ligt te verrekken aan een beademingsapparaat de sigarettenboeren aan voor zware mishandeling omdat het volgens haar totaal niet haar eigen fout is dat de kankerstickies haar verslaafd hebben gemaakt. Dit past volledig in het straatje van de deugmedia als De Corrie waar ze tussen het opslobberen van kilogrammen neusbier genoeg tijd vinden om andere mensen de schuld te geven van hun hobbies. Alles psychologiseren, medicaliseren en vooral doen alsof eigen verantwoordelijkheid niet meer bestaat want eigen verantwoordelijkheid is kwetsend, wit en patriarchaal: alle Erkende Slachtoffers (moslims, andersneukenden, arme mensen) moeten noodzakelijkerwijs slachtoffer zijn van het systeem in de kwetsideologie, dus het was niet meer dan logisch dat nu ook de verslaafden aan de beurt zijn. Fuck you Charlotte, met je ruggengraat van de weekste buffelmozzarella. Prima dat jij het leuker vindt om met een peuk in je bek en een glas in je hand naar het graf te racen (dat doen we hier op de redactie ook) maar doe nou in jezusnaam niet alsof dat de schuld is van Het Siesteem. 

Vijf meest inspirerende mensen voor Nederland: allemaal neg0rs

Hej. Totaal onnodig marketingonderzoekje met zoveel paarsebroekentaal dat het zelfs voor de meest doorgewinterde marcom-muts een beetje  te gortig wordt. Wat blijkt uit intensief wetenschappelijk onderzoek een kleine rondgang door de dikke duim van een vriendenkring van binnenderingse social mediamuppets?  Bij de vijf meest inspirerende persoon voor alle Nederlanders zitten gewoon vijf neg0rs! Nu willen we Anousha Aaaaaaazbeeeenyaaaaaaaaajabawiediebayoooooooooonzume nooit meer horen over dat Nederland een racistisch kudtland is. 

#iswelzo Nederlandse wijv0n zijn lui

Er komt niet alleen maar linkse crap uit Havana aan de Waal: neem nu dit artikeltje van universiteitskrant Vox waar vijf Italiaanse mevrouwen professoren aan de keukentafel even feilloos blootleggen waarom hun Nederlandse seksegenoten zo achterblijven qua emancipatie. Het rijtje mag voor bekend worden aangenomen: men werkt veel te weinig, men verdient prima genoeg in deeltijd om ook lekker tijd voor ze eige te hebben, de Nederlandse vrouw eist sowieso rare dingen als "hobbies" en "tijd voor zichzelf" en men is gewoon veel te druk bezig met het opvoeden der larven omdat er nu eenmaal de pedagogemse geest heerst dat het slecht is om kinderen de volle week te laten dabberen in de opvang. Ondanks dat er geld zat is en legio mogelijkheden voor opvang, bijscholing en verlof doen de NL'se wijv0n gewoon hun best niet, concluderen de professoren. Roepen we al jaren maar de stellingdametjes en de Opzeikers denken nog steeds dat het aan Het Patriarchaat ligt. Hoort u het ook eens van een wetenschappelijke bron.  Oh, en positief dat ze zijn over de Nederlandse mannen! In tegenstelling tot de knoflookvreters zijn Nederlandse mannen handig met hun handen, zeiken ze niet de hele dag en zijn ze tot overmaat van ramp ook nog eens in staat om de vrouw echt gewaardeerd te laten voelen. En passant sluiten ze nog even af met een kleine oproep tot kolonisatie van Knoflokië door de Nederlandse Man: Fasolino summarises: ‘Italy would really be the most wonderful country in the world if a few Dutch people were there to tell them how to do things.’ Bloos! 

Witte man komt op voor inclusiviteit

Take up the White Man's burden--
And kill the zwarte pete--
Go bind the slave to exile
To serve your jankies' need;
To wait in heavy harness,
On fluttered folk and wild--
Your new-caught, diverse peoples,
Half-devil and half-child.

Take up the White Man's burden--
In patience to abide,
To veil the threat of taai-taai
And check the show of pride;
By open speech and simple,
An hundred times made plain
To seek another's profit,
And work another's gain.

Take up the White Man's burden--
The savage wars of Pete--
Fill full the mouth of Famine
And bid the sickness cease;
And when your goal is nearest
The end for others sought,
Watch sloth and heathen Folly
Bring all your hopes to nought.

Take up the White Man's burden--
No tawdry rule of Sint,
But toil of serf and sweeper--
The tale of common things.
The ports ye shall not enter,
The roads ye shall not tread,
Go mark them with your living,
And mark them with your dead.

Take up the White Man's burden--
And reap his old reward:
The blame of those ye better,
The hate of those ye guard--
The cry of hosts ye humour
(Ah, slowly!) toward the light:--
"Why brought he us from bondage,
Our loved Hispanian night?"

Take up the White Man's burden--
Ye dare not stoop to less--
Nor call too loud on Freedom
To cloke your weariness;
By all ye cry or whisper,
By all ye leave or do,
The silent, sullen peoples
Shall weigh your gods and you.

Take up the White Man's burden--
Have done with childish days--
The lightly proferred laurel,
The easy, ungrudged praise.
Comes now, to search your manhood
Through all the thankless years
Cold, edged with dear-bought wisdom,
The judgment of your peers!

Lekker bezig, Paul Kisner. Door jou zijn er nu geen felracistische chocoladeletters met een inktzwarte Jan Pieterszoon Piet te koop op de UvA.  ‘Ik zag ze een week geleden liggen bij de kassa in het E-gebouw op Roeterseiland,’ [...‘Ik wil dat de UvA een inclusieve omgeving zonder racisme is en vind dat ik als witte man moet opkomen voor de inclusiviteit van de academische gemeenschap.’
Wat ben jij lekker bezig jongen. Tering, wat deug je. Gewoon SNOEIHARDE AKSIE TEGEN RACISME. Al je klasgenoten met een kleurtje zullen je nu wel schouderklopjes en zelfgemaakte baklava aanbieden omdat jij een witte bent die wel deugt. Goed ook dat je de diversity officer hebt ingelicht (de diversity officer is natuurlijk een witte vrouw in plaats van een bona fide minderheid, want iedereen weet dat diversiteit vooral belangrijk is voor roomblanke, elitaire sufkutten). Jij kan vredig sterven Paul. Als er een regenboog van mensen van diverse kleuren en seksuele voorkeuren om je kist staan dan zullen ze zeggen: "die Paul, die deugde. Die stond aan de goede kant."