Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
10 topics
#pvv

Grundwerg: 'Houdt u van vrijheid? Ga met een koran de straat op tegen jihadist Baudet!'

Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalenberichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen - ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken, opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen. De trol zaait onrust door mensen tegen de haren in te strijken. Zo zal een trol op een niet-rokers-forum telkens weer beginnen over hoe prettig roken is. Ook zal een trol een bepaalde beroemdheid afkraken op de fansite van de betreffende persoon, of op een politiek forum een mening geven die conflicteert met de mening van de meerderheid van de gebruikers daar. Sure. De wikinitie van trollen is helder. En Grunberg lijkt aan de definitie te voldoen. Op één belangrijke afwijking na: Als hij echt zou willen trollen met dit soort teksten, dan zou hij zijn  pennebraakseltjes voor ons moeten schrijven, niet voor de voorpagina van een krant wier stekeblinde lezersschare ze elke morgen met smakelijke instemming met de ontbijtgranen mee naar binnen schuift.  Oftewel: we zien heus de hyperbool wel, maar we vrezen toch een beetje dat-ie ieder woord van deze brakke letterbrij echt meent.

Greet checkt: 'NRC verzuurt komkommertijd'

Social

Nou Christopher Nolan jongen je kan wel inpakken. De PVV heeft een partij mokerhard cinematografisch onderlegde stagiares in het rookhok van Martin Bosma gegooid daar word je bang van. Humor om te lachen. Met leuke muziek ende lekker inspelen op de actuele tijd, die inderdaad nogal des komkommers is, alsmede op het veronderstelde zuurgehalte van de krant van Youp van 't Hek en zijn verontwaardigde zustercolumnisten. BETER KUNNEN = UPLOADEN!

Volkskrant boos na poezenpraatje Jinek met Wilders

mombakkes.pngEen persoonlijk interview over hoe Peggold zich voelt als ie 50 wordt? Kan natuurlijk. Beetje geilen op een ChristenUnie-mokkel? Prima deluxe. Fapperdiefapfap 'analyse' over Jesse Klaver? Komt voor het bakkertje. Maar 's lands bekendste poezenliefhebber een paar vragen over poezen stellen en Leiden (komen ze nooit, red.) het Leidseplein is in last. Wilders vrij baan geven, gatverdamme, het idee alleen al. Dat mag natuurlijk niet van de Kutkrant. Wij hadden geen idee, maar Haro Volkskraak blijkt gewoon Frans Weisglas met een Azijnmillennialmasker op. Hoe dan ook. Voor als u vrijdagavond iets beters te doen had. KIJK DAN! AH! LIEVVV!

PVV-posters VERBOTEN in D66-bolwerk 020

Helaas halal geitenkaas voor Greet! Zijn schitterende PVV-affiches mogen NEIN NEIN NEIN opgehangen worden in D66-hoofdstad Amsterdam. Want abri-boer JCDecaux heeft 'afspraken met de gemeente'. Nou ja, mijnheer Wilders. Dan maar uitwijken naar Nijmegen, Amersfoort of eh... Amsterdam! nijmegen534.jpg d66amsterdam

Man uit Purmerend maakt verkering uit wegens Wilders

Nog meer reuring in Purmerend, waar gisteren een vernietigende slag werd geslagen in toekomst des diversiteits. Maar die schitterende inclusieve move levert nu wel gedoe in de relatiesfeer wegens de kandidaatstelling van een stoere PVV-mevrouw. Zal wel weer ontzettende hoax zijn van een nare troll (nieuw account, maar 10 tweets). En zo niet, dan is mevrouw binnenkort wellicht weer datable. Wij zouden het doen. Daten he. Daten.

Video. Wilders’ tijd gaat razendsnel voorbij

Hey, EEN TIJDSGEEST. De Djinn van Dibi uit de kast naar de klok. Een SheikSwatch. PVV is z'n tijd ver vooruit. PVV niet bij te houden in de peilingen. Geert Wilders neemt verder afstand van de middeleeuwen. Het is niet altijd vijf voor twaalf bij Geert. Doomsday clock probeert iets te zeggen. Zijn er sjamanen in de zaal dit voorteken nader kunnen interpreteren? EN NU JULLIE WANT DIT KAN NÓG FLAUWER.

GSTV. Wilders wappert wegmetmarcouch-doek

Arnhem verloren, rampspoed geboren. Denken ze bij de PVV. Nou is het natuurlijk ook wel heel maf om iemand die nog niet zo lang geleden bekende dat hij jihadist had willen worden, burgemeester te maken van een middelgrote stad waar hij nog nooit geweest is (OK dat is niet waar) en waar helemaal niemand nog op de PvdA stemde. Maar met zo'n spandoek gaan wapperen op een zonnige zomerdag is ook weer het andere uiterste. Geert Wilders is achter de PvdArabische linies geparachuteerd voor Operatie Marketing Garden, om te protesdemonstreren tegen een Marokkaanse burgervader die nog geïnstalleerd moet worden (en dus vandaag niet aanwezig was) en dat allemaal omdat de PVV in voorjaar 2018 zelf meedoet aan de Arnhemse gemeenteraadsverkiezingen. Harm Beertema mocht het doek omhoog houden. Een mevrouw in een mantelpakje mocht ook wat zeggen tegen de pers. En aan de zijkant van het schouwspel verzamelden zich de kaalkopjes van de Nederlandse Volks Unie en de varkensmutsen van Pegida. Met zulke vrienden heb je geen bruggen over de Rijn Rubicon meer nodig. GSTV was er ook bij, zonder helm maar wel gewapend met een roze plopkap. Om eindelijk de Echte Arnhemmer eens aan het woord te laten over de vraag: Wat Vindt U Er Nou Van? LES 1 OP INTERNET: Jij hebt een spandoek. Zij hebben Photoshop. (En Klaver is een stinkende hypocriet.)
Lees verder

Bommetje. Wilders wil jihadi's preventief opsluiten

moslimminorityreport.gif"We staan bijna wekelijks in de Kamer slachtoffers van aanslagen in Europa te herdenken. We horen bijna altijd dat de daders bekend waren bij de inlichtingendiensten. Ik wil dat de AIVD wel preventief kan ingrijpen. Dit wetsvoorstel kan levens sparen.” Proefballonnetje cq bommetje van Kamerlid Wilders in de Telegraaf vanmorgen: de PVV dient vandaag een initiatiefwet in die het mogelijk moet maken om potentiële terroristen een half jaar lang preventief op te sluiten. Met de maatregel zou deze terreurverdachte bijvoorbeeld niet zomaar in en uit de gevangenis kunnen lopen. Maar Moeten We Dit Wel Willen in een seculiere rechtsstaat? Mag je dragers van subversieve ideologieën zomaar opsluiten? Enerzijds is het een ontlasting van de druk op de diensten (die 40.000 man nodig zouden hebben om alle radicaaltjes te kunnen monitoren). Anderzijds is het een schending van grondrechten. Enerzijds is het een beschermend gebaar naar de burgers, anderzijds is het een Orwelliaanse opsluiting op basis van een gedachtenmisdaad. Enerzijds is het een preventieve maatregel die onschuldig bloedvergieten kan voorkomen, anderzijds berust deze Muslim Minority Report op een uiterst subjectieve voorspellingstactiek en op gebrekkige variabelen gebaseerde kanseninschatting. Bovendien: vertrouwen we doofpottende vvd-puinhoop V&J met deze taak, of de Bart Nieuwenhuizens van het OM, die de doodstraf eisen voor weblogs? Hoe glijdend wordt de schaal? Maar goed. Dat juist/natuurlijk/uitgerekend Wilders deze bal opgooit, betekent dat er hoe dan ook vooral primair over de persoon, de afzender en de vermeende intenties zal worden geklaagd, en minder over de inhoud, de afwegingen en de veiligheid van de bevolking. Toch gaan we de vraag nog vaker horen in de (nabije) toekomst: hoe voorkom je aanslagen, gepleegd door retournerende jihadistische uitreizigers en lokaal geradicaliseerde moslimsextremisten wier naam & rugnummer na afloop 'bij de inlichtingendiensten bekend' bleken te zijn, zoals we keer op keer gehoord hebben na talloze aanslagen in Europa. Staan we aan de vooravond van ongewenste maar dringende draconische maatregelen? De Fransen zorgen er bijvoorbeeld al voor dat uitgereisde jihadisten nooit meer terug komen - door ze ter plekke af te schieten. 't Is maar een idee... Vanavond om 19:00 is er een terrorismedebat. Nu al zin in de heetgebakerde hoogvandetoren-hysterie van de moslimpartijen DENK, D66 en GroenLinks over het wetsvoorstel van Wilders. Want die haben es net zo goed gewusst, en waar de PVV (te) hoog inzet op preventieve protectie, voeren zij juist (te) gretig politiek voor een laakbaar laissez-faire beleid en proxy-paniek over de schaduwkanten van keukentrapjes. Maar terwijl het Kalifaat verder afkalft, tikt de klok. Wat doen de terugkeerders, en wat doen wij tegen die terugkeerders? Zeg het maar.

GSTV - FormatieWatchen met Tom en Thierry (En Greet, Buma, Pechtold en die olijke SGP-pipo)

Op de dag dat de democratie werd opgeblazen in Nederland - MinPres deelde snoepjes uit op Twitter - was er ook nog een kostelijk glasplaswas formatiedebatje in de Tweede Kamer, waarbij de geknielde burgert weer eens ouderwetsch in de bek werd gezeken door de monkelende trekpoppen des partijkartels, geholpen door Wim-Lex en zijn onderkoning Tjeenk Willink van het socialistische splinterpartijtje. Het is dat we nog de kolonels Greet & Thierry hebben, die moedig weerstand bieden tegen de baantjesverdelende elitemalloten en hun lobby-vrindjes, anders rest niets anders alsdan een staatsgreep. Kapotstuk, dit land.

BREEK. WILDERS SCHULDIG VERKLAARD, GEEN STRAF

Wtf. Dan ben je dus schuldig, maar krijg je geen straf. Snapt u het nog? 2 van de 4 klachten zijn bewezen verklaard: aanzetten tot discriminatie en groepsbelediging voor zijn 'minder minder minder' van 19 maart 2014. Greet is vrijgesproken van groepsbelediging op 12 maart en van aanzetten tot haat inzake de uitspraken van de 19e. Gelukkig krijgen de 41 'benadeelde partijen' (=gekkies) een middelvinger van de rechter, hun vorderingen zijn niet ontvankelijk verklaard. Uitspraak is voorbij. Samenvatting uitspraak hier, hele uitspraak daar.
Fragment: In de embed hierboven in vier minuten de schuldigverklaring aan groepsbeledigen en discriminatie, en de vrijspraak voor haatzaaien.
UPDATE: Hoppa, Knoops in hoger beroep. Dat wordt dus seizoen 3 van deze succesvolle serie.
UPDATE: En Greet reageert vanuit zijn blauwe greenscreenbunker.