Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
61 topics
#pvv

Maar liefst ACHT booslim-organisaties doen aangifte tegen islam-documentaire Wilders

ISLAM IS... vooral een verzameling lichtgeraakte huilstruikkleuters

Liefst acht (8) moslimorganisaties doen huilie huilie bij Het OM wegens de schitterende, waargebeurde, op de NPO uitgezonden minidocumentaire "Islam is" van de gerenomeerde cineast G. Wilders. Al jaren worden we in de medias doodgegooid met beelden van homoos die van islamitische flats afgegooid worden, van islamitische vliegtuigen die islamitisch in flats vliegen, van islamitische onthoofdings, islamitische stenigings, islamitische verkrachtings en islamitische besnijdenings etc, maar als je dat uitbeeldt met een paar rode lettertjes en een stemmig muziekje, dan is het opeens WALGELIJK SMAKELOOS en BOEHOE-rechter zeg er wat van. Zeg, islamitische watjes. Groei er eens een paar. Kweek eens wat eelt. Dit land is ons land, en we schelden elkaars geloven al eeuwen verrot. Word je hard van. En verlicht. En polder. Of je nu paaps, fijn als poep, hippiegristen, van de verkeerde kant of van de neuzen bent. Daarom introduceert GeenStijl Maatschappij Verherverbeterings™ speciaal voor alle lichtgeraakte janklims deze handige ISLAM IS FOTOSOEPDINGES. Zeg het ze!

EXTRAGRATIS "ISLAM IS" TEMPLATE. KNUTSELEN MAARRR

Het Grote GR2018 UitslagenAvond LiveBlog

Zometeen straks dingdong, negen uur. Stembureaux dicht, telramen open. We gaan beginnen! Wie zijn de winnaars en de losers op deze Nationale Kantklos Dag? Eerste exit-poll is om 21:00 uur en vanaf 22:00 komen de eerste uitslagen binnen. Haal extra bierrrr & binge-proviand want het wordt een lange avond met Dionne Stax en hele grote staafdiagrammen of colour. Met desastreuze gevolgen voor de #StemZeWeg-kartelpartijen, en een eclatante zege voor ANanninga, in Amsterdam, waar verder GroenLinks de plofkippen van D66 gaat opvreten, en waar DENK dankzij fraude, corruptie en gesjoemel hele delen van de stad richting sharia duwt. Verder letten we op Rotterdam, waar Leefbaar roeleert en niet de PVV. En er is ook iets aan het handje in Utrecht. En oh ja, er was ook nog een Referendum over de Gluurwet. Nou, Schiermonnikoog... may we have your votes please... Showtime op KANTKLOS24.
Exitpoll: Leefbaar grootste in 010 met 11, PVV op 2, DENK op 4.

Referendum. Opkomst gehaald. Too close to call

Exitpoll Utrecht: DOEI66, PVV op 2, DENK op 3

Exitpoll 020. GL grootste, Doei66 & Annabel & Sylvana in de raad.

VIDEO: D66 Amsterdam krijgt uitslag te horen

Social

BELANGRIJKE VIDEO: Thierry Baudet swingt renaissancepan uit

Social

NRC Handelsblad: "Geert Wilders heeft gelijk"

Social

#gehoordopderedactie

Tom-Jan Meeus: "Godverdekutkut"
Frits Abrahams: "Kut kut kut GVD [email protected]#$%"
Bas Heijne: "Wie bedenkt zoiets? Een dag voor de verkiezingen."
Peter Vandermeersch: "Ja ik. Wist ik veel?"
Youp: "Jij weet helemaal geen shit, stomme kutbelg."
Ruben Oppenheimer: "Ik wist het wel."
Fokke: "Flikker op man, met je gejatte kutcartoons."
Roseanne Hertzenberger: "Waarom meteen met kut schelden?"
Wilmer Heck: "Ja jezus kut, daar gaat het niet om."
Folkert Jensma: "Zal ik hoofdredactioneel tikken? Werkte vorige keer ook."

Lees verder

Leegvreetcijfers: Thierry Baudet heeft al 8 zetels van de PVV te pakken in peiling Maurice de Hoax

1) Het zijn peilingen, geen harde cijfers. 2) Het zijn cijfers van De Hond, dus niet eens echt harde cijfers. 3) Iets met foutmarges enzo.

Maar toch. Als u zich afvroeg waar dat paniekerige anti-Eerdmans fillempie van de PVV vandaan kwam, dan zijn dit wel interessante cijfers. En als u dacht dat er alleen maar mensen van de PVV naar Baudet overstapten ook. Weliswaar bestaat de meerderheid van zijn nieuwbakken electoraat volgens de cijfers van Maurice uit teleurgestelde PVV'ers, maar de Ter haalt ook 6 zetels weg bij CDA en vvd. En oh ja. FvD is in deze peiling de op-een-na-grootste partij van Nederland. Groter dan D66 dat zijn democratisch masker aan het pluche heeft laten plakken. Groter dan de maoïstische monarchistische SP. Groter dan het CDA dat van heel Nederland een soort Tubbergen wil maken (nee danku). Groter dan de PVV in paniek. Groter dan het grijpgrage GroenLinks. En groter dan al dat andere klein grut. Dat las u goed ja.

Wilders richt Stichting "Snoetje & Pluisje" op

Het is gewoon waar: de PVV is de partij voor de shagrokende steuntrekker die ondanks dat er geen cent te makken is in huis tóch een paar enorme mastiffs op de bank heeft liggen. "Zo'n dier is toch je lefe he?"

Uiteraard kunnen dit soort mensen de zorg voor hun dieren niet betalen, maar dat komt door hun eigen luiheid, hun verslavingen, hun totale gebrek aan zelfbeheersing, hun egocentrische wereldbeeld, hun totale onvermogen om beslissingen te maken op de lange termijn, de vvd, de pvda, hun moeilijke jeugd, de opmars van hersluitbare verpakkingen voor de boterhamworst, het verlangen naar enorme televisies en zonvakanties in Torremolinos, de moslims. Nouja, Geert schiet nu te hulp en nog wel op persoonlijke titel. Stichting Snoetje & Pluisje gaat dus dieren in nood van blank dartstuigh helpen. Zo nobel, een partij die liever wat doet aan verlepte welvaartsbeesten dan verkommerende Syriërs. Weet je wie trouwens ook erg van dieren hield? 

Islamvideo PVV verwijderd van YouTube in 3-2-1

Hey. Wat is deze? Islam was toch vrede? Nou, mooi niet volgens de allernieuwste campagnefilm van de PVV. Een & al ellende, die islam, als we Greet cum suis mogen geloven in zijn nieuwste zendtijd voor Politieke Partijen. De vaste PVV-huiskleur (Mooi Hollandsch Blauw - red) is ingeruild voor slachthuisrood, en in 2,5 minuut maakt de kijker kennis met middeleeuwse gruwels en overig ongemak. Zonder bijbehorende beelden, maar in stemmige lettertjes. Maar of dat de CensuurCommissie van deugvideoplatform YouTube kan bekoren, dat is de vraag.
Prettige vrijdaggebed verder!

Wilders te gast bij WNL. Lachen

Social
Social

Video. Dit mag PVV'er De Graaff van zijn collega's in het Europarlement niet zeggen over de islam

Uw favoriete parlement laat zich weer eens van zijn meest vrijheidslievende kant zien. 40 europarlementariërs willen dat PVV'er Marcel de Graaff gestraft wordt wegens bovenstaande speech. "Volgens het Parlement kan De Graaff worden bestraft met een blaam, de uitsluiting van deelname aan delegaties en parlementaire conferenties voor de duur van maximaal een jaar of verlies van zijn dagvergoeding (à 313 euro) voor de duur van maximaal dertig dagen."  Een PVV'er moet dus worden gestraft omdat hij bang is voor de islam. Terwijl de PVV is opgericht voor mensen die bang zijn voor de islam. Daar straffen voor uitdelen is een beetje hetzelfde als D66 straffen omdat ze bang zijn voor democratie (hee, red.). Maar even serieus. Als je in het Europees Parlement iedereen die rabiate onzin uitkraamt een boete geeft, dan is Guy Verhofstadt binnen drie dagen failliet. Wij dachten altijd dat je in het politieke debat alles mocht zeggen, maar nu weten we beter. In de EU is het uiten van je mening SLEGS VIR ISLAMKNUFFELAARS

Hasan Koekoek van de Islam Democraten: "Aanslagen in Nederland ies logies"

Volgens wereldkampioen debatteren schreeuwtokkie Hasan Koekoek van de "Haagse" Islam Democraten zijn aanslagen schoeld van Nederland, zo blijkt uit een gesprek op niveau in de stemtram (een soort bangbus maar dan een stemtram) van het AD.

De schuld van Nederland alsook de schuld van Sjors Bush dus als er weer eens lichaamsdelen door een terminal vliegen heeft dat verder niet zoveel met de islam te maken. Denkt u daar maar eens over na als uw dochter of kleindochter uit haar schoenen is geblazen door een gezellige jihadist met een Arabische voornaam en een eenletterige achternaam. Effe tellen hoevaak het precies de schuld is van Nederland.

"Die idioten zijn gecreëerd door Amerika en het Westen, en gesteund door Nederland... je moet geen oorlogenmoord gaan uit gaan financieren... wat financiert Nederland joh... Nederland wel... Nederland wel... jamaar Nederland is een goed voorbeeld... tuurlijk wel Nederland... Nederlandse regering wel... Nederlandse regering... je staat wel... je staat wel... je staat wel... je staat financiert dat soort dingen... je staat steunt gewoon oorlogen."

Dus dan is het normaal dat ze hierheen komen om aanslagen te plegen?

"Ies logies."

Leuk he Hasan, hier in Nederland.

Dappere Geert Wilders overleeft aanslag op leven

Russische praktijken in Emmen. 

Update. Wilders komt met UITSMIJTER

Social
Social

Wat Pim Fortuyn niet lukte (het ontwijken van voedsel dan, he) doet Geert Wilders wel: in Emmen overleefde de koene leider van de PVV een deerniswekkende aanslag op zijn leven. Mensen van terreurgroep AFA bekogelden 's lands oppositieleider met een heus ei. Waarom de 97 beveiligers de kippenproductwerper niet konden afstoppen is niet duidelijk. Wel zijn de vuilnisbakken gesloten en werden er paspoppen gecontroleerd. Ondertussen vieren dolenthousiaste fans van Geert Wilders onverminderd feest in de kolkende binnenstad. #geit #pizza #stier #stemgeert

Social

HET MOORDWAPEN

Social
Lees verder

Officier van Justitie Bart Nieuwenhuizen: "Baudet en Wilders, flikker eens op met jullie aangiftes"

Hij heeft gelijk, dat wel, maar die Nieuwenhuizen moet zijn bek houden natuurlijk.

Bart Nieuwenhuizen, de Vlogficier van Justitie die wij kennen van zijn doodswens voor GeenStijl (kunnen we daar eigenlijk nog aangifte tegen doen? red.), heeft weer eens een mening. Hij vindt dat politici niet zomaar overal aangifte over moeten doen. Eigenlijk niet zo'n gekke mening. Dat Thierry Baudet, vermeend voorvechter en gebruiker van de vrijheid van meningsuiting, die minister Ollongren 'sluipmoordenaar van de democratie' noemt, diezelfde minister bij de politie aangeeft is natuurlijk nogal sneu en die laatste van Greet was, nou ja, ook niet echt heel scherp onderbouwd. Maar wacht even Bart Nieuwenhuizen. Jij bent wel zo'n beetje de laatste die daarover moet klagen. Want zoals u wellicht weet is er in Nederland niet bepaald sprake van een zuivere scheiding der machten volgens de leer van de trias politica. Zo kan de wetgevende macht zelfstandig de uitvoerende macht naar huis sturen en worden de meeste wetten juist weer door de uitvoerende macht geschreven. En officieren van justitie, zoals pedoparketter Vincent Leenders en zijn collega Bart Nieuwenhuizen, worden in Nederland benoemd door de ministerraad. Dus Bart Nieuwenhuizen valt onder het kabinet waartegen Greet & Baudet zich keren. Lekker als een officier, die de aangiftes tegen zijn eigen baas objectief moet behandelen, de aangevers in het openbaar als een stelletje zeikers neerzet. En oh ja Bart. Als jouw OM het zo druk heeft, waarom was er dan wel alle tijd voor die zaak tegen 'minder minder minder'?