Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
119 topics
#pliesie

Lekker dan. Geen boetes Mercatorplein

De A7 blokkeren. Da's pas crimineel!

Turkse en Marokkaanse jongeren mogen de openbare ruimte slopen voor hun dictator en hun voetbalteam. Ze krijgen geen boetes. De politie handelde "deëscalerend". U betaalt voor de handhaving en het opruimen. Zij niet loyaal aan hun geboorteland, u wel loyaal aan uw belastingplicht. Racistische politie? Ja: Turken en Mocro's mogen alles, in roedels. Is dit ons land nog wel? 

Popo beukt knul van brommer. Knul doet huilie

Even een volksthermometer onder de tong van de Roze Khmer leggen hoor.

ja dit is een plaatje dus klikken kan niet

In een Zwolse wijk ergert iedereen zich groen en geel aan een stel scooterkloodtzakjes die de sfeer lopen te verstieren met hun doodvermoeiende gescheur. Als de popo een controle uitvoert, speert TJ (18) er op zijn crossbrommer plankgas vandoor. Hij negeert een stopteken van een agent, waarop een tweede agent een strike gooit met zijn politiefiets. Boem is ho. TJ negeerde bewust een stopteken en hij werd al twee keer eerder gepakt met een opgevoerde brommer. En nu zijn alle spelende kinderen weer veilig voor dat domme gesjees van zo'n puber en leeft iedereen nog lang en gelukkig. Ware het niet dat TJ huilie huilie doet vanwege 'poging tot doodslag', pappie naar de Nationale Ombudsman stapt en ze de media zoeken want ze zijn erg zielig. 

Reaguurders moeten kiezen. Team Politie want fok scooterkloodtzakje? Team Scooter want boe met politie? Of toch gewoon Team Pappie die met zoontje naar de media loopt? Meeste stemmen gelden.

Keerzijde van deugen in diversiteit: Nederturkse agenten lekken naar Nederturkse bendes

De politie viel woensdag met 450 man een wijk in Almelo binnen, teneinde een crimineel netwerk op te rollen. Dat het om een Turks netwerk gaat vertelde de NOS u er niet bij, maar u weet het nu.

U weet het nu omdat politieagenten K. en E. corrupt waren, en u begrijpt dat K. en E. niet staat voor Karel en Evert. "De agenten kennen verschillende leden van de gezochte wietbende al lang. In een Almelose sportschool, waar een van de agenten en een aantal Turkse criminelen samen sporten, zouden de banden de afgelopen jaren zijn aangehaald." Ja maarrrrrr GeenStijl, het zijn slechts twee Turkse agenten bij één korps. Zeker. Maar in Amsterdam mocht de wandelende creditcard Fatima Elatik voor een topsalaris iedereen en z'n hoofddoekje adviseren om de helft van het korps te laten bestaan uit mensen met een migratieachtergrond. Politie-imam Peter Slort doet er alles aan om te islamiseren maar vindt 'de samenleving nu nog niet klaar voor hoofddoekjes bij de politie'. Eveneens in 020 duiken Marokkaanse agenten op in tapverslagen van de politie (1, 2, 3). Anonieme politiebronnen geven al tijden aan dat het wringt: er worden middelmatige mensen aangenomen ten faveure van goede krachten, om maar te kunnen deugen in diversiteit. Want of we nou Nederlandse agenten, Turkse agenten of agenten uit Duckstad of Gansdorp hebben, dat maakt in wezen geen fluit uit. Maar ze moeten wel wat KUNNEN en niet op de plek gekwakt worden omdat ze iets ZIJN. Mede omdat 'agenten, douaniers en marechaussees met een migratie-achtergrond relatief vaker betrokken zijn bij omkoping en andere integriteitsschendingen. Zij zijn extra kwetsbaar, omdat in hun doorgaans uitgebreide familie- en kennissenkring relatief vaker criminelen rondlopen die hen actief benaderen. Tijdens screeningen van personeel is onvoldoende aandacht geweest voor hun sociale herkomst'. En verder gaat alles trouwens supergoed bij de politie.

Zoek: Eigenaar hond die 9-jarige beet en vluchtte (want politie zegt: 'regel het onderling maar')

Mailtje van Dennis Honing, over een incident dat wat aandacht kan gebruiken. Nare bijtfoto's en het bij(t)horende verhaal hieronder:

"Maandag speelde mijn dochtertje Aaliyah van 9 jaar met haar zusje Imaan en hun vriendjes uit de buurt op het kinderspeeltoestel [EDIT ergens in Haarlem Schalkwijk].

Er werd met een knuffel gespeeld die door de kinderen was meegebracht. Op een zeker moment is er een pitbull/stafford-achtige hond aan komen rennen, die eigenlijk aangelijnd had moeten zijn. Deze wilde de knuffel grijpen, waarop Imaan wegrende, maar Aaliyah dacht: 'Ik pak de knuffel voordat de hond ermee vandoor gaat'. De hond heeft daarop hard in de bovenarm van mijn dochter gebeten. Zie foto’s. Ik ben me kapot geschrokken. 

De eigenaar, een blanke man van zo rond de zestig, heeft de hond van mijn dochtter afgehaald, is even blijven staan, maar is toen weggelopen. Weggelopen van een bloedend huilend kind van 9 jaar, dat later door een ambulance is meegenomen. Ik word daar zo ongekend kwaad van, dat iemand zijn onopgevoede beest niet kan zeker stellen tegenover mijn kinderen, waarop er diepe wonden worden gemaakt door een harde beet, en je vervolgens van mijn dochter weg loopt. Het moest nota bene een zevenjarig vriendje zijn die ons via de deurbel heeft ingelicht over deze hele gebeurtenis. Die was wel een man, maar de vent van zestig ging er vandoor als een ruggengraatloos weekdier. Ik word misselijk van die lafheid. Boos van het egoïsme. 

De politie is zoals we allemaal weten ook al niet meer van enige reeële kwaliteit. Die gaven te kennen dat we het ‘onderling maar moesten regelen’. Ze hebben aangebeld bij de desbetreffende man, maar die was niet thuis. Ik ben zelf ook maar de flat van de [straatnaam] in gegaan, en heb aangebeld, huis voor huis. Buren kennen hem en sommige hadden het zien gebeuren, maar de lafaard was niet thuis. 

Mijn vraag is dan ook: waar zit je? Ik ben blij voor jou en mij dat ik je gisteravond niet heb getroffen. Nu moeten we het volgens de normale weg regelen. Zoveel snap ik na een nacht slapen ook wel. Maar waar ben je? En waar is de politie om dit proces te begeleiden? Allemaal laf en afwezig. En mijn dochter zit thuis op de bank deze eerste schoolweek, met gapende wonden op haar bovenarm."

De eigenaar van de Haarlemse hond mag zich melden op [email protected] Dan regelen we het onderling wel met Dennis.
UPDATE 5/9: GEMELD & GEVONDEN. Het wordt opgelost samen met de eigenaar van de hond. Daarom enkele verwijzingen naar herkenbaarheid uit bovenstaande relaas gejorist.

Dat zijn echt diepe happen

Voorbeeldhond, niet de dader

Tamara - Zweedse politie snapt dingen

Was er eindelijk ergens in de EU een politieagent die uit durfde te spreken dat vrouwen beschermd moeten worden tegen hele hordes ongeciviliseerde rondverkrachtende baardmigranten, hoorde je er helemaal niks over in de Nederlandse MSM. Hoofdagent Stephen Jerand uit het Zweedse Ostersund had gewoon in 2016 al het lef om tegen de Merkelse mores in vrouwen te waarschuwen en hen aan te raden na het donker niet meer alleen over straat te gaan, omdat de politie hun veiligheid niet langer kan garanderen.

Negen (waarvan de politie weet) brute aanvallen door migranten in slechts drie weken tijd deed zo her en der toch wel wat alarmbelletjes rinkelen. Zelfs bij de burgemeester van Ostersund, want die wist niet hoe snel zij haar agenten moest afvallen en alles moest ontkennen. En we weten hoe dat werkt: hoe harder politici ontkennen, hoe meer stront er aan de knikkers zit.

Nee, neem dan Nederland anno 2018. Waar minderheden per definitie zielig zijn, daders beschermd worden en slachtoffers vogelvrij zijn. Waar tekenwedstrijden moeten worden afgelast en de terreur keer op keer overwint en messenzwaaien bijna een nieuwe volkssport is. Waar politici bedreigd worden en burgemeesters thee gaan drinken met de verantwoordelijken. Waar het wel lukt om onschuldige kinderen het land uit te flikkeren, maar criminele illegalen niet. Waar op te hard rijden of fraude onderhand hogere straffen staan dan op mishandeling of verkrachting. Waar je vervolgd kunt worden voor het uitschelden van ome Recep, terwijl die zelf niets anders doet dan ons uitschelden. Waar aanslagen incidenten heten en waar agenten die iets zeggen over geen lage bloedsuikerspiegel ontslagen worden. Waar klokkenluiders harder gestraft worden dan daders. Waar 'verwarde' mannen een Amsterdams Israelisch restaurant aan gort mogen slaan en de politie er op een afstandje naar staat te kijken. Waar je in de bak beter af bent dan in het gemiddelde verzorgingshuis.

En zo kunnen we natuurlijk nog wel even doorgaan. Feit blijft dat ik in mijn bijna 37 jaar op deze aardkloot nog nooit heb meegemaakt dat onze politie het lef heeft gehad om mensen te waarschuwen dat zij niet veilig waren; daar hadden we de NS voor nodig. Hier in Nederland dempen we de put pas na hele generaties verdronken kalveren. Misschien. Ooit. Maar zolang bepaalde details over de afkomst van (vermeende) daders uit dossiers en lijstjes bij de politie worden gehouden, dan bestaan bepaalde problemen niet op papier en lijkt alles koek en ei. Dan zou je op papier bijna geloven dat àlle migranten vluchtelingen zijn en dat ze allemaal dankbaar zijn voor hetgeen zij hier zomaar krijgen. Dat er helemaal nooit misstanden, mishandelingen, diefstal en verkrachtingen plaatsvinden door die o zo dankbare apothekers uit Aleppo. Bíjna.

Hoe fijn zou het niet zijn wanneer onze politie eens op zou komen voor haar eigen burgers? Dat zij mensen zou waarschuwen voor faalidioten die als gast ons land binnengekomen zijn. Dat zij onschuldige kinderen, vrouwen en oudere mensen boven asociale gestoorde messenzwaaiers zou stellen.

Sluit de ondankbaarste hufters preventief op en schop ze op het eerste beste vliegtuig huiswaarts met een levenslang inreisverbod naar de EU op zak. Stop totaalwappies in een inrichting en beoordeel ze eerst psychisch voor gesproken kan worden over een al dan niet tijdelijke verblijfsstatus. Maar liever nog: sluit de grenzen. 100%. En bescherm de Nederlander tegen de kwaadwillende medelander.

Videos. Politie mept milieudemonstranten. Demonstranten belagen PowNed-crew

Social

De maatschappelijke circle of life hier in Nederland Politie- en Rechtse Media-staat. De politie brutaliseert idealistische mensen die wel van de natuur houden. DE MEDIA komt vervelende vragen stellen en die krijgen dat dan ook weer te horen, want zelfs met gebroken knieschijven tonen de demonstranten van Code Rood ze zich weerbaar tegen het roze pers-fascisme. EN ZO ROLLEN WE MET Z'N ALLEN RICHTING DE AFGROND! Nee valt wel mee, tot dat de ME'ers een biologisch afbreekbare steen door de ruit op het privé-adres krijgen natuurlijk. Dan zijn de spreekwoordelijke rapen gaar.

Social
Lees verder

LIVE. Persco over aanhouding Jos B. (van Brech)

Wat deed Jos Brech in Spanje? Heeft ie z'n mond al open gedaan? Wanneer wordt ie uitgeleverd? Na een tip van een Telegraaf-lezer hoorden we dat de persco om 10u is, en dat hebben we tot nu stil gehouden. Maar hier is dan toch die politie-woordvoerder:

Social

Live vanuit Maastricht krijgen we een 'kort statement', dus verwacht er niet al te veel van. Brech is gepakt, dankzij een Nederlandse communebewoner in de buurt van een Spaans verkooppunt van de Telebelg. Zover we weten, zwijgt hij en als hij zijn uitlevering aanvecht, is ie voorlopig nog niet in Nederland want dan moet er een rechter aan te pas komen. Zo niet, dan kan de heer B. (van Brech) nog voor de vrijmibo in het Nederlandse gevang gezet worden. En dan blijft de grote vraag: is deze hoofdverdachte van de moord op Nicky Verstappen, ook de dader? En waar is ie nou exact gevonden want dat vertellen de Spanjaarden ook niet. Koffie. Koekje. Livestream ⤵️
UPDATE: Nou dat was heul kort. Hij is gevonden, komt naar NL 'zodra we weten wanneer', en iedereen bedankt nogmaals voor het meezoeken.

VIDEO-UPDATE: Spaanse politie zet beelden arrestatie online

Social

UPDATE: Maar wie is die tweede verdachte?

Social
Lees verder

Politie wist in 2002 dat Jos Brech op jonge jongens viel, bleef hem zien als 'passant'

De fout in het onderzoek die je wist dat zou komen.

Social

Jos Brech (van sommige mensen moet je Jos B. zeggen maar wij zeggen Jos Brech) was woensdag nog een toevallige passant die in 1985 verdachte was geweest in een zedenzaak, vandaag blijkt dat de politie al jarenlang wist dat hij pedofiel was. Volgens De Limburger heeft Brech in 2001 al aan de politie opgebiecht dat hij door het RIAGG werd behandeld na een zedendelict. Het AD onthult nu dat een agent die bij de scouting van Brech zat door een collega werd gewaarschuwd, vanwege de verdenking in 1985. Brech biechtte meteen op dat hij op jonge jongens viel en dat hij een keer 'te ver' was gegaan met twee jongens. De politie wist dus al 16 jaar lang dat hij een pedofiel was. Deze informatie was kennelijk geen reden om Brech bij het eerste DNA-onderzoek in 2010 als iets anders te zien dan als 'passant'. En van passanten hoef je geen DNA te verzamelen. De Limburger: "De DNA-wetgeving destijds schreef voor dat per 5 of 10 personen toestemming nodig was. Justitie brengt het aantal terug tot 107 mannen. Dat is in die tijd al grootschalig. Brech kwam voor in het dossier als passant, die categorie - met tientallen namen - is destijds geschrapt." Dit gaat verder dan 'met de wetenschap van nu een gemiste kans'. Dit is 'met de wetenschap van nu' een kapitale blunder.

Tamara - Bijna je kind gekidnapt

hoeveel tandenstokers steek ik op

Aangiftebeleid 020 ook al kut met peren.

Vorige week leerden we dat het in Den Haag erg moeilijk is om aangifte te doen van meerdere ernstige strafbare feiten. Vandaag gaan we eens kijken hoe dat in Amsterdam werkt. Ik heb al jarenlang hele lieve vrienden die in Amsterdam wonen. Zij zijn buiten GSHQ dan ook de enige reden dat ik er wel eens kom. Zij hebben onder andere een autistische dochter die ondanks het leeftijdsverschil ontzettend goed overweg kan met mijn enkele jaren jongere zoontje en vice versa. Niet in de laatste plaats vanwege hun beider fascinatie en voorliefde voor alle soorten dieren. Niet alleen de knuffelige of harige exemplaren, maar ook enge kriebelbeestjes tot dodelijke slangen en andere monsters.

Door de jaren heen zie ik met grote bewondering en diep respect hoe toegewijd zij zijn aan hun kinderen en hoeveel zorg er gaat zitten in een autistisch kind als deze lieve jongedame. Ze gaan veel op stap en naar buiten en een rondje zwanensteiger is een regelmatig terugkerend ritueel. Zo ook twee weken geleden, maar dat liep even wat anders dan anders. Deze keer was papa op pad met zijn dochter. Het gesprek ging vanuit het meisje over giftige slangen en andere dodelijke reptielen. Voor een buitenstaander misschien een wat vreemd gespreksonderwerp, maar voor dit gezin inmiddels doodnormaal. 

Op enig moment doemde er een dame op die nogal ongemakkelijk bleef plakken, maar weinig zei en als zij wat zei, dan was dat tegen de dochter. De vader werd compleet genegeerd. Aangekomen bij de zwanensteiger probeerde de vrouw om het meisje mee te lokken zonder haar vader onder het mom: "Laten we samen het hondje even een rondje uitlaten." Natuurlijk stond vader dit niet toe, je geeft niet zomaar je kind mee aan een wildvreemde en zéker niet als ze zo autistisch is. Vader was nog nieuwsgierig wat deze vrouw wilde en liep mee met het hondenrondje. Toen probeerde het gekke mens het meisje mee te lokken naar de snackbar voor een patatje! Voor vader was de maat vol. Hij was er inmiddels van overtuigd dat het gekke wijf zijn dochter wilde ontvoeren. Haar vriend was er ook even bij geweest, ze wonen kennelijk dichtbij, en het meisje had duidelijk aangegeven dat zij hier met haar papa was. 

Lees verder

Dave Roelvink bezopen klemgereden, rbw kwijt

Glamorama is niet dood, Glamorama leeft nog een klein beetje voort in onze hartjes.

Vooral als er zo'n totale C-list nono al Dave Roelvink in het spel is. Dave was bezopen en ging rijden. Dave is een enorme lul want automobilisten zijn de Al Qaidaas van de wegbeleving. Dave reed 180, Dave kleefde bumper en Dave grootlichterde midden in de grote stad.  De helden van de pliesie hebben Dave wel in de kraag gevat en zijn rijbewijs afgenomen, dus jeej voor gerechtigheid en brute spartelfilmpjes.