Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
268 topics
#pijprokers

Terugkijken. Jesse Klaver voert act op na beschuldiging dat hij altijd een act opvoert

Omdat ze bij de televisie vrijwel niemand kennen die een beetje normaal is, mocht Johan Derksen gisteravond weer eens opdraven bij Eva 'Jurylid' Jinek om weerwoord te bieden aan Jesse Klaver, die tegenwoordig het land door reist om de vrachtwagenchauffeurs van Nederland op GroenLinks te laten stemmen. Meneer Derksen legde uit dat hij niet gecharmeerd is van de aangeklede praatprop van Pol Duyvendak en de rest van het politburo der vegetarische maffia. Moet u eens raden wat Jesse Klaver deed. Oh nee u hoeft het niet te raden want het staat al in de kop boven dit topic. Inderdaad ja. Jesse Klaver voerde weer eens zo'n godsgruwelijk tenenkrommend schuifdeurentoneelstuk op waar hij intellectueel homeopatisch verdund Nederland mee aan zijn voeten krijgt. 

Derksen eindigt zijn verhaal met de uitspraak: "Ik vind het nu wel een beetje goedkoop scoren, want je richt je nu echt op een paar ontevreden groepen en ik weet niet of die ook door de knieën gaan voor de act die je opvoert." Wij hebben dit zeventien keer gelezen en achttien keer teruggekeken maar wij kunnen hier niets denigrerends aan ontdekken. Maar vervolgens komt Klaver met een reactie alsof Derksen die mensen voor rotte vis heeft uitgemaakt.

"Hij mag het ook best over mij zeggen. Maar wat je nu zegt over deze mensen, die hier in Doetinchem daar zitten, daar doe je ze tekort. Dit zijn geen boze (*ENORME SNIK IN DE STEM*) mensen." Ja hoor. Jesse had van tevoren bedacht dat hij deze ik-doe-het-niet-voor-mezelf-ik-doe-het-voor-de-mensen-oneliner zou gebruiken en nou gaat hij het doen ook. Voor de feitelijke tegenwerping dat Derksen die mensen helemaal niet boos heeft genoemd (GS Check: waar) is geen ruimte meer aan de talkshowtafel want Jesse heeft nog een of ander riedeltje af te draaien. Het is een act, mensen, en dan ook nog een hele slechte. Daar gaat inderdaad helemaal niemand in de kantines van Nederland voor op de knieën. Hele fragment, inclusief fopverontwaardiging over papadaggrapje DAARRR.

Ex-Telegraafjournaliste sloopt NRC Handelsblad

Omtzigt Canard + 1 maand. De karaktermoord van de avondkrant is nog steeds niet opgehelderd. En dat is mede de schuld van de media. Want MSM hebben geen kritiek op mede-MSM. En zo ondergraven zij allen elkaar.

Ex-Telegraaf-journo @Jolande van der Graaf heeft daar een beetje kotsbeu van. In een vlammende facebookrant sloopt ze iedereen en z'n canardcourant de moeder omdat alle bronnen, feiten en context allang bewezen hebben dat Onschuld de middeldste naam van Omtzigt is in de kwestie rond de VU-bijeenkomst over MH17. 

Een maand nadat NRC Pieter Omtzigt met leugenachtige verdachtmakingen kapot schreef, is die journalistieke bagger nog altijd niet met veel excuses door de betrokken journalisten opgeruimd en weigert de ‘kwaliteitskrant’ het CDA-Kamerlid in ere te herstellen.

Dat terwijl Omtzigt-gate door de kenners van het MH17-dossier in de social media allang is gedebunked. De main stream media (uitgezonderd Geen Stijl) zwijgen echter angstvallig over de NRC-hetze, want journalistiek Nederland beschouwt het als not done om kritiek te hebben op elkaar. Daar heb ik in dit geval en voor het eerst in dertig jaar mooi maling aan. Ik ken het MH17-dossier en ik ken Pieter Omtzigt. Hem is groot onrecht aangedaan.

De gevolgen zijn bekend. Pieter Omtzigt kreeg niet de steun van zijn partij die hij had moeten krijgen, kreeg niet de credits die hem als kritisch Kamerlid ten deel vallen en is voor veel Nederlanders nog steeds met pek en veren besmeurd. Zo gaat dat in een laf land met bekrompen en slechte journalistiek.

Hele rant via deze Facebooklink. Of deze Non-FB-link. En je kan nog steeds stemmen!

Michelinsterren kapotgeïslamiseerd door NOS

Weerzin tegen de multiculturele nachtmerrie, waar komt dat toch vandaan? Heeft het misschien wat te maken met de krampachtig opgedrongen "diversiteit"? Voorbeeldje: het tragische item over de nieuwe Michelinsterren in Nederland dat de Nederlandse Omvolkstichting de wereld in slingerde.  Vroegâh waren de Michelinsterren voor mensen die moeilijke Frambozische dingen deden met haramvoer en wijn (in hele kleine porties). Tegenswoordigs is het allemaal fusion en ekspieriementeel moleculair rommelen, maar nog steeds: lekker wijn/spijscombineren en hopen dat de Franse powers that be ook Nederland weer belonen met een paar sterren. Is ook weer gelukt dit jaar (feli's). Maar. MAAR. Dat mag natuurlijk niet he van de doodzieke deugertjes in Hillywood. Die weigeren te accepteren dat topcultuur op het gebied van gastronomie bestaat en dat ie Europees is, want dat is elitair dus wit en dus kwetsend. Slecht voor de multiculturele samenleving, dat focussen op Europees cultuurerfgoed (en die fokking goeie sushi van het Okura). Wat doen ze dus in dat krankzinnige overgesubsidieerde dromenland? Ze plempen gewoon een heel item vol "Arabische" cuisine in de mix! Terwijl het daar helemaal niet over gaat! Men gaat op bezoek bij een omgevolkte mevrouw die wel prima volgens de policorlijn is, want ze had tien jaar een Marokkaanse man en kookt dus nu met Mocronese ingrediënten. "Arabische toprestaurants heb je niet veel in Nederland, maar de potentie is er zeker".  Nu is uw correspondent de laatste die zal ontkennen dat hullie van het kleedjesvolk echt heerlijk eten hebben zitten in de lunchtrommel van hun culturele bagage, maar om nou in een nieuwsjournaal (as if) een normatief item te maken over dat de Arabische restaurants van NL een ster moeten hebben in plaats van een descriptief item over de restaurants die er eentje hebben verdiend dit jaar, dat is gewoon propaganda. Dit, Hans Laroes en Shula Rijksdaalder, is dus precies waarom de gewone Nederlander die bij ons kan lezen hoe ziek jullie framen massaal wegrennen voor de agitprop. Moge jelui stikken in een escargot, omroepbobo's. 

SCP-rapport: "VVMU stelt geen fuck meer voor"

Schokkend SCP-rapport over De Toestand van Ons Land (pdf). Terwijl staatszender NOS mooi weer speelt met die cijfers (zie jubelende tweet alhieronder) lezen we in de Telebelg toch echt de werkelijk verontrustende tendenzen uit datzelfde jubelrapport. De Kloof wordt almaar groterder. De Kloof tussen Randstad en Regio, De Kloof tussen Arm en Rijk, De Kloof tussen mensen met Kia's Picanto en Echte Auto's, De Kloof tussen Gewone Normale Nederlanders en Identity Politics AgitProp Peeps. De Kloof tussen mensen die een jutezak vol juinen kopen en de mensen die een 125 grams verpakking voorgesnipperde uitjes op Albert.nl bestellen. De Kloof. De Kloof. De Kloof. Tussen kleedjesvolk en ongeloof. Onze eens zo geroemde en gerenommeerde VVMU is thansch een uitgemergelde ijsbeer op tropische toendra, zo is het toevallig ook nog eens een keer. 25 jaar geleden maakten VARA-cabaretiers iedere paap en/of pepermuntzuiger stelselmatig belachelijk op televee & radio. Want dat was VVMU, want zo rolden wij in Naoorlogs Nederland. Tegenwoordig is schraalhans keukenmeester in de kleinkunstkantines der NPO, waar niemand meer grapjes durft te maken over de Marokkaanse gehaktballen op vrijdag.

Social

Ook Volkskrant loopt met molentjes

DeepState Den Haag: "Hey Volkskrant. Steek dit ook ff positief in. Dan komt het helemaal goed met die subsidie voor journalistieke projecten."

Ha! Zweepslagen voor Eva Jinek en de vrouwtjes

Social

Fuck. Wij drie A-viertjes volplempen met ronkende volzinnen over die volstrekt idiote incestueuze fopvertoning bij KRONCRV gisteravond, met keileuke grapjes over Eva Jinek in haar witte onderbroek die in het NPO-bezemhok Hans Laroes met een stagiair betrapte terwijl Sacha de Boer kunstzinnige zwartwit-foto's maakte (en daarmee een reisbeurs kreeg voor een tropisch weiland) incluis een bunkerharde rant richting hypocriete hoofddoekjespartij D66 die dus per decreet van het woord 'neger' afwil,  flikkert die krabbelaar van een Bas Paternotte in 35 words or less op Twitter waarin alles al staat. Met zijn grote witte behind.

Social

Vraag aan NRC. Hoe houdbaar is de Top 2000 nog?

Analyse. De Top 2000 is vanaf 25 december te beluisteren op NPO Radio 2. De ooit zo vooruitstrevende radioshow is nog steeds een luistercijferkanon. De vraag is voor hoelang: het programma lijkt hopeloos verouderd. Door HANS KLIS.

Wit en seksistisch

"Wat in 2017 opvalt – na #MeToo en de anti-immigrantensentimenten die Brexit en de opkomst van Donald Trump aanjoegen – is hoe wit, seksistisch en LGBTQ-onvriendelijk de Top 2000 is. Blablabla."

NRC kom er maar in!

FOTO - Rare mannen in witte pakken

Maar wat proberen Matthijs van Halfmiljoenperjaarkerk, Youp van 't Padje en die ene kerel u te verkopen?

A) Sigaar uit eigen doos
B) Oliebol uit eigen deeg
C) Iets anders waar u al voor betaald hebt en er dan nog een keer voor moet betalen
D) Inhoud witte onderbroek Fransisco van J.
E) Anders, namelijk...

Oh oh. GroenLinks wil TOCH NIET weten wat NPO-programma's kosten na belletje van NPO-baas

alsof jullie zelf zo goed kenne fotosoepen

Wat zagen wij daar nou laatst? Een goed plan van vvd en GroenLinks? Die partijen wilden graag weten wat Reizen met BN'ers, BN'ers de Wereld Rond, Vissen in het Buitenland met BN'ers en het programma Ergens Anders op de Planeet met BN'ers eigenlijk kosten.

Maar helaas pindakaas GroenLinks-meiske Lisa Westerveld heeft haar sojakeutel al weer ingetrokken. "In mijn fractie zijn hier heel grote twijfels over. We moeten opnieuw een intern debat hierover houden." Toch een beetje gek. Zijn de geachte volksvertegenwoordigers soms bang dat de kosten van de objectieve en betrouwbare documentaire 'Jesse' openbaar worden? Of heeft mevrouw Shula Rijxman gedreigd dat er de komende jaren écht objectief en betrouwbaar over de Jessias bericht gaat worden? Hoe dan ook. De NPO gaat weer op de oude voet verder. U mag niet weten wat het kost. U moet blij zijn dat het bestaat. En oh ja. U moet het ook allemaal betalen.

WAT DE WINTHER ZEGT

Social

HAHAHAHAHAHAHA

INSTANT FACEPALM

Social