Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
52 topics
#partijvandeachtzetels

Joke Smit-pedo werkt voor PvdA-wethouder Den Haag (en casht tonnen subsidie van de gemeente)

Hindoe-#MeToo Soerin Narain blijkt banden te hebben met Haagse PvdA-wethouder Baldewsingh. Hij werkt voor de gemeente, maar de Joke Smit-genomineerde krijgt ook subsidie van de wethouder. En dat terwijl hij beschuldigd wordt van pedoseksueel misbruik.

Begin deze week onthulde de Telebelg dat tegen Soerin Narain, directeur van de Haagse Stichting Hindustani, diverse beschuldigingen van (pedo-) seksueel misbruikt worden geuit. Hindustani is een emancipatieclub voor Surinaamse en Hindoestaanse Hagenezen die zich (citaat website) "sterk inzet voor de gemeenschap, ongeacht nationaliteit, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid." Kerndoelen zijn veiligheid, integratie, emancipatie, kortom de bekende clichébingo waar je op subsidie-aanvragen lekker mee scoort. En de directeur daarvan wordt dus van seksueel misbruik beschuldigd. Eén rechtszaak, over de aanranding van een 13-jarige, won Narain bij gebrek aan overtuigend bewijs, maar de Tele voerde diverse meisjes en vrouwen (alt-link) op die hem beschuldigen van bepoteldrang en verkrachtingshandelingen. Saillant detail: Narain was een genomineerde voor de Joke Smit-prijs. De pedo-ophef sneeuwde echter onder in de Wekkergekte, en bovendien: Narain won geen prijs. Einde verhaal, zou je denken. Tot er ineens een persbericht van de Stichting Vobis in onze mailbox plofte. 

In dat persbericht (pdf, mirror) spreekt de stichting schande van de berichtgeving, komt er een klacht en een eis tot rectificatie. Toch ff googelen. Stichting Vobis is "powered by stg Hindustani" en is gewoon hetzelfde clubje dat in mei 2017 haar naam wijzigde van Vobis in Hindustani. Narain was en is directeur. We durven dus wel te wedden dat hij het persbericht zelf geschreven heeft, ondanks de andere naam onderaan. Toch eens even verder googelen & rondvragen, dachten we toen.

Subsidiefuik met een Haags tintje
Stichting Hindustani werd in 2002 opgericht en is een typische subsidiefuik voor allochtone emancipatie- en integratiekwesties. Er zijn voornamelijk Hindoestanen actief en de stichting "sluit zich aan bij alle ambities van de gemeente Den Haag", zonder daarin overigens heel specifiek te worden. Ambities meanderen immers bij voorkeur mee met de heersende politieke moraal, want dat is de beste tactiek voor een gezonde subsidiestroom. Alleen al in 2017 kreeg de stichting ruim 70.000 euro subsidie van de gemeente Den Haag. Van een van de vele 'fondsen' van de Stichting Hindustani is de gemeente de grootste. Sinds 2012 is er ruim 356.000 euro verstrekt aan de club (check het zelf met zoekterm 'hindustani' in het subsidieregister). Goede vriendjes van het gemeentehuis, dus. Of liever: goede vriendjes in het gemeentehuis. Want nu komt het:

Directeur Hindustani werkt zelf bij gemeente Den Haag
Bij onze zoektocht ontdekten we dat Soerin Narain zelf werkzaam is als ambtenaar bij de gemeente Den Haag. De directeur van een grote subsidietrekker is 'medior medewerker administratie B' bij de gemeente en heeft in die hoedanigheid een @denhaag.nl mailadres. En doet dus financiële administratie voor een gemeente die zijn stichting financieel ondersteunt. Hij zal vast niet zelf over zijn eigen verstrekkingen gaan, maar heeft dus wel interne kennis. Integer? Als je de Haagse gedragscode voor ambtenaren er naast legt, zijn gemeente en Narain op diverse punten in overtreding van hun eigen regels.

Busted

Hindoestaanse WC Eenden
Soerin Narain is bovendien, zo vertellen bronnen ons, goed bevriend met Surinaams-Hindoestaanse PvdA-wethouder Rabin Baldewsingh. Die is wethouder sinds 2006, stopt na de komende verkiezingen en alhier op GS al jaren goed bekend als dubieus politiek baasje. Zijn portefeuilles overlappen deels die van de stichting Hindustani. Ook vertellen bronnen ons dat Baldewsingh weet dat Narain ooit vervolgd werd voor verkrachting van een 13-jarige. Dus WC Eend Nairin is in dienst van WC Eend Baldewsing, waarbij WC Eend Soerin subsidiestromen van zijn eigen WC Eend Stichting Hindustani controleert en WC Eend Baldewsingh hem de machtige wethoudershand boven het hoofd houdt om een stichting voor emancipatie en tegen seksueel misbruik te bestieren, terwijl diverse meisjes die misbruikt zeggen te zijn glashard als leugenachtige gekken worden weggezet. 

En deze Soerin "Nare Hein" Narain was dus genomineerd voor de Joke Smit-prijs. Waar D’66-minister Ingrid Engelshoven de prijzen uitreikte. Dezelfde Engelshoven die hiervoor D66-wethouder was in... Den Haag! Voor wie na de winst van knettergekke Wekker nog niet overtuigd was van het ons kent ons inteelt-gehalte van die verlepte overheidsprijs voor fopfeminisme.

Update: Ook Shirin Musa heeft advocatenpost

Na publicatie van dit topic meldde zich Femmes For Freedom-eindbaas Shirin Musa. Zij heeft, evenals de Telegraaf, een sommatie van de advocaat van Narain ontvangen, omdat ze twitterde over de zaak. Shirin tegen GS: "Femmes For Freedom doet aan feitelijk activisme, en ik laat de meisjes en vrouwen niet vallen. We laten ons niet de mond snoeren. Ik heb hem niet beschuldigd, maar het OM en de vrouwen. En ik steun de vrouwen." Waarvan akte.

Bonusrant tegen "Nare Hein"

(door ons geanonimiseerd)

lol @ 'Nare Hein'

Hee Khalid Tatou (PvdA Gouda). Rot eens op

Khalid Tatou van de PvdA in Gouda zit al maanden in de cel omdat hij met zijn klauwen aan een meisje van dertien zat. Nu weten wij ook wel dat Mohammed met Aisha paalde toen zij een jaar of negen was, maar ja, Mohammed was dan ook geen PvdA'er. Althans, voor zover bekend niet, Mohammed stemde vermoedelijk op DENK. Probleem is alleen dat Khalid Tatou (tevens basisschooldirecteur, lol) zijn raadszetel niet wil inleveren en op die manier 1460 euro per maand skoept uit de zakken van de belastingbetaler. En dat mag dan weer niet van de islam. Dus Khalid: lever die zetel in, stort effe een paar maandjes die vergoeding terug of anders handjes inleveren bij de shariarechtbank, je weet toch.

PS. Deze is voor jullie, PvdA.

Oud-minister Jo Ritzen (PvdA): 'Geen kansloze immigranten meer en flikker Grieken uit de euro'

yo yo jo

Wat nou Paars? Oud-minister Jo Ritzen is zo rood als de neten. En dan bedoelen wij niet de bloedrode banier van het socialisme, maar de felrode kleur van het pilletje dat wij inmiddels zo goed kennen. 

Kijkt u maar eens even wat een dot Euro-realisme Ome Jo op de nietsvermoedende Trouw-interviewer afvuurt. "Ook over migratie heeft u uitgesproken ideeën. U pleit voor een Canadees model, een puntensysteem waarmee vooral hoogopgeleiden naar Europa kunnen komen. Discrimineert zo'n systeem niet de laaggeschoolde immigranten? "Dat zijn degenen bij wie de integratie het moeizaamst verloopt. De neiging bestaat om die situatie te laten voortduren, tot in een volgende generatie. Een laaggeschoolde spreekt vaak de taal niet en eindigt daardoor ook met het meest laaggeschoolde werk dat je kunt bedenken, echt het vieze vuile werk."" Zit geen woord Arabisch bij. Ritzen legt ook nog even uit dat we keihard zijn genept door alle Geen Cent Naar de Grieken Roepers en dat we die schulden beter kunnen kwijtschelden en alle sjoemelende boevenlanden hoppa hoppa op de trein naar hun eigen fopmunt moeten zetten. Daarnaast moet het makkelijker worden om aan delen van het EU-beleid niet mee te doen. Puik plan, Jo.

Junckerpoll

Met welk EU-beleid moet Nederland volgens u stoppen?


Poll is Verlopen.

Junckerpoll

Met welk EU-beleid moet Nederland volgens u stoppen?

Partijkartel kraakt. Hardinxveld-Giessendam is PvdA-vrij

Trololol. De PvdA sterft, de Nederlandse burger heeft geen zin meer om voor het karretje van de UvA-elite en de diversiteitsdrammers gespannen te worden en verliest dus massaal de interesse om rozen uit te delen en holle kreten uit te slaan over verbinding en samen sterk. Yes! In Hardinxveld-Giessendam is het zo erg dat de lokale afdeling van de PvdA zichzelf maar opdoekt, na meer dan 70 jaar en een decennia lang durende houdtgreep over het lokale bestuur. Mooi. Ergens wel jammer dat het gezonde verstand op linksmidden afbrokkelt waardoor we in een neoliberale Eurohel terechtkomen, maar dan hadden ze hun lot maar niet zo moeten verbinden met het binnenhalen van de omvolkiërs die helemaal niet in staat zijn om de verantwoordelijkheid van een solidaire staat te dragen. 

Didi Samsom gijzelde zielige vluchtelingenkindjes

oh didi

Zeg Diederik Samsom, nog bedankt voor al dat idealisme in de politiek, hè.

Ja die Diederik Samsom. Dat was nou eens een echte idealist. Zo begaan met het lot van het Syrische volk dat hij bereid was duizend vluchtelingenkindjes te laten creperen van de honger om het helemaal de tyfus te bombarderen. Dat vertelt Ybeltje van Laar, ex-Kamerlid van de PvdA in het Achteraf Dagblad. Kijk dan hoe Samsom stemmen ronselde voor bombardementen op Syrië: "Ik was niet de enige die niet wilde instemmen, maar de PvdA-top vond dat het niet kon, zo veel dissidenten. Diederik heeft toen gedreigd 150 miljoen euro aan hulpgeld voor vluchtelingen niet beschikbaar te stellen als ik de missie niet zou steunen." Verder voelde Didi zich genept door Lolo (terecht) en blinkt de heer Van Laar (wie?) niet echt uit in zelfkennis: "De kandidatencommissie zei juist dat ik te weinig zichtbaar was. Voor jezelf is zichtbaarheid altijd anders. Ik heb thuis een mapje van wel anderhalve centimeter dik met alle krantenknipsels waar mijn naam in staat. Ik dacht echt dat ik het goed deed." Een mapje van wel anderhalve centimeter dik. Joehoe.

Gruwelkwoot van een hele enge aartsPvdA'ert

Parental advisory, explicit content: de to-ta-le wereldvreemde burgerhaat die uit dit interview met BKB-oprichter en tegenwoordig hobbyist in de kunst Lennart Booij. Echt, alles zit er in. Elitarisme, subsidie snuiven alsof het nosecandy is en een bestaan dat zo ver verwijderd is van de noeste arbeiders die men nominaal vertegenwoordigt als leden van de Deugende Klasse. 

Tegenwoordig ben ik verzamelaar van baantjes. Ik handel weer in kunst, ik presenteer het radioprogramma Opium, ik ben lid van de Raad voor Cultuur, ik adviseer en coach, en ik ben een dag in de week directeur van het Amsterdam Light Festival. [...] Dat ik mijn aandelen BKB heb verkocht, geeft natuurlijk ook rust. Bovendien heeft mijn vrouw een goede baan. 

Ja, die vrouw is natuurlijk ook zo'n maatschappelijke parasiet bij de faculteit joemennities van de UvA, aka het ideologisch bureau van de PvdA c.q. het hol van de Shakespeares van het multiculturele drama. Grappig, vroeger in de tijd van het Ancien Regime was zo'n één à twee procent van de bevolking lid van de adel en leefde die stand van het uitknijpen van de arme drommels op het land. 

Tegenwoordig is zo'n één à twee procent van de bevolking lid van het partijkartel en leeft op het uitknijpen van de eerzame burger met een echte baan. In deze nieuwe adel van parasitaire baantjesgraaiers en opsoepeerders van publiek geld is Lennart Booij wel echt een van de ergste rode baronnen. De zonden van zijn voormalige bureautje BKB - het verruïneren van links door het culturele kompas op gendergedegenereerde moslimae te zetten en elk links discours reduceren door gelul over verbinding en empathie - zijn misschien leuk voor een ander stukje, maar man man man. 

Heeft u ooit zo'n salonsocialist gezien? Een kunstdilettant en baantjesgraaier die intussen wel Nederland vertelt dat het niet deugt want Zwarte Piet en een mening over de achterlijkheidsimport? Goed, het is dat ze al voor hun troubles teruggeslagen zijn naar negen zetels, maar anders zou je ze een Bastillemomentje toewensen, die salonjonkers met hun subsidienetwerkjes en hun gemanicuurde kunstklauwtjes. 

Hahahaha. Linkse partijen gaan samenwerken

"Ja en dan doen we een tegenbegroting en dan vindt iedereen ons weer leuk!"
"Ja maar we hebben maar 37 zetels."
"Nou en? In de peilingen staan we er veel beter voor!"
"Eh, nee. Nog steeds 37. Dat is minder dan de hele PvdA in 2012."
"Dan is het toch een beetje voor de kat zijn kut, zo'n tegenbegroting?"
"Dat is juist het leuke! Lekker geen verantwoordelijkheid nemen!"
"Oh..."
"Ik bedoel, wat is het meest gratuite dat je altijd kunt zeggen als je in de oppositie zit en nooit waarmaakt als je op het pluche belandt?"
"Meer geld naar de mensen!"
"Ja, meer geld naar de mensen!"
"En waar gaan we dat geld weghalen?"
"Bij ontwikkelingssamenwerking natuurlijk!"
"Nee Emile."
"Zie je wel. Emile is een lul."
"Grapje. Bij de multinationals!"
"Kijk. Daar is je slogan."

Lees verder

Iedereen genderneutraal behalve de PvdA

LOL PvdA. Waardeloze wankers. Iedereen een diversiteitsideaal zonder geslachten maar wel met islam en kleur opleggen, maar er dan zelf niet aan meedoen. De Partij had beloofd om in 070 mee te doen met een diverse lijst en metzonder geslachtsaanduiding. Wat blijkt? De lijst bestaat gewoon weer uit sociaaldemocratie sukkels en plucheklevers en er staat gewoon een emmetje en een veetje achter de naam. Maarja, wel heel veel wetgeving doorduwen en een hoop taxpoet verbranden aan diversiteitshobbies, want zo is de partij dan weer wel. Helemaal hysterisch doen over genderneutrale pleetjes maar zelf even vergeten dat principes zichzelf niet toepassen. Toch grappig he, dat post-socialistische identiteitsgejank. Bovenstaande meisjes zijn trouwens kandidaat in 070. Zou u ze doen? 

Bert Koenders geeft vlak voor aftreden PvdA Baantjescarrousel-0-Matic een nieuwe slinger

"Den Haag - Vlak voor zijn vertrek als minister van Buitenlandse Zaken heeft Bert Koenders nog snel een partijgenoot benoemd voor een bijzondere baan op het ministerie. PvdA-ideoloog René Cuperus mag zich een jaar lang voor drie dagen in de week nuttig maken als 'tegendenker'." Mozes gompie, PvdA. Even vlak voordat je weggaat een partijgenoot benoemen als 'tegendenker' voor je opvolger. Tegendenker. Moet René Cuperus dan de hele tijd de New York Times uit de handen van Halbe gaan slaan of is hij benoemd om aan Sigrid Kaag uit te leggen dat Israël ook rechten heeft? Hoe dan ook. De vallende PvdA-mastodonten vallen geheel in stijl. Door de kiezer te verneuken en een partijgenootje een baantje toe te schuiven. Wij hebben onze PvdA Baantjescarrousel-0-Matic geupdateerd. Gaat echt lekker met die nieuwe 'beweging', LoLo. 

Doordrenkt met dédain: de Jeroen '141 jaar in de kamer' Dijsselbloem-checklist

"Niets", zegt Jeroentje Dijsselbloem (Pvda). De vraag was of het getal 51.695 hem iets zegt. Met een zucht wrijft de PvdA'er over zijn gezicht.

Plots weet Jeroentje Dijsselbloem (PvdA) het! "Misschien het aantal dagen dat ik Kamerlid ben geweest?"

Nee fout eikel, 51.695 dagen is meer dan 141 jaar.

DE JEROEN DIJSSELBLOEM CHECKLIST!

De grote 'waarom vindt het volk Jeroentje Dijsselbloem een lul en waarom verliest regentenclub PvdA toch de binding met de burger'-CHECKLIST. Misschien leuk voor Jeroen om zelf ook eens te bekijken.

✅ Zeggen dat ik hoe dan ook in de Tweede Kamer blijf zitten
✅ Wachten op verlenging als Eurogroeppenführer
✅ Alsnog weglopen voor verantwoordelijkheden
❌ Kiezers serieus nemen: aantal voorkeursstemmen uit mijn hoofd leren
✅ Kiezersbedrog recht lullen en ouwehoeren over 'begrip'
✅ Salaris van 14.500 euro per maand blijven pakken
✅ Lalalala roepen en zeggen dat het heel goed gaat met Nederland
❓ Voorzitterschap ECB binnenslepen
✅  Zeggen dat ik twee jaar niet in de financiële sector ga werken
❓ Toch doen
✅  Zeggen dat ik me niet meng in de strijd om Eurogroeppenführerschap
❓ Toch doen