Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
48 topics
#metoo

Lieve / geile Heleen Mees. We vergeven je

hartje

"De schijn tegen hebben volstaat tegenwoordig al om iemand met pek en veren in te smeren."

Dixit Heleen Mees (betaalmuur, don't bother). Zoals genoegzaam bekend zijn wij niet zo van het insmeren met pek en veren, en Heleen kan er vanzelfsprekend ook weinig aan doen dat ze bij iedereen een associatie met woest ballenlikken oproept, maar La Nijkamp noemt het 'wreed' dat alle mannen die ooit met een schuin oog naar een vrouw hebben gekeken op het schavot worden getakeld. Van de Volkskrant bijvoorbeeld. Nou ja en zoiets schrijft ze dus op in de Volkskrant in haar eigen woorden. De nuance ten opzichte van beroepsdemagogen als Roxanne Herpesdelver cs is verfrissend en het is natuurlijk ook hartstikke waar. Immers, niet iedereen is een zelfverklaard aanrander zoals Francisco van Jole. "Een samenleving die niet in staat is tot vergeven, is een treurige, en uiteindelijk een onleefbare samenleving." Derhalve.

Het zij je vergeven, Heleen, dat je een 'erotische obsessie' had voor topeconoom Willem Buiter. Het zij je vergeven, Heleen, dat je zijn ballen wilde likken en dat wij nu al jaren emotioneel liggen te woelen denkend aan de kleffe tong van Heleen Mees kietelend over een perineum. Het zij je vergeven, Heleen, dat je de meest indrukwekkende dildocollectie van allemaal hebt. Het zij je vergeven, Heleen, dat je 3.500 pagina's aan mail naar Buiter stuurde. Het zij je vergeven, Heleen, dat je Buiter dood wenste. Het zij je vergeven, Heleen, dat je een foto van een dode vogel stuurde. Het zij je vergeven, Heleen, dat je ook de kinderen van Buiter hebt lastiggevallen (*). Het zij je vergeven, Heleen, dat je hem nog steeds helemaal leeg wil zuigen. Het zij je allemaal vergeven.

Desalniettemin nog één aandachtspuntje, Heleen. "Wat mij betreft is de kracht van religie dat zij mensen kan inspireren het goede te doen, zoals vergiffenis schenken." Graveer jij deze tekst in de urn van Theo van Gogh of doen wij het?

Francisco van Jole over Halb... Francisco van Jole

keurig balkje

Het is een cadeautje om in deze warrige tijden van #MeToo de hypocriete stukjes van de zelfverklaarde vrouwenbepotelaar Francisco van Jole (BNNVARA) onder ogen te krijgen.

Vervang in zijn schrijfsels wat namen (in casu hieronder Halbe Zijlstra) door Francisco van Jole en je hebt een volledig kloppende en passende aanklacht tegen Francisco van Jole zelf, die in zijn witte onderbroek een meisje van 23 aanrandde terwijl dat meisje 'nee' zei. Misschien dat een theatergroep een keertje de Aanranding van Van Jole op kan voeren. Met subsidie, uiteraard. Enfin, die Van Jole, die komt er wel. Bij Oxfam Novib zoeken ze nog een directeur. En anders blijft hij gewoon lekker bij de Joop, want die naïeve redactrices zijn toch zo dom als het achtereind van een varken.

vies

Vermeend slachtoffer Tariq Ramadan: "Hij sloeg, verkrachtte en urineerde over me heen"

Ach, Tariq. Een beetje de Patrick Bateman van hunnie de moslims. Het NPO-academiekartel liep vanaf moment 1 met 'em weg dus wij hebben hem natuurlijk nooit gemogen.

Social

Het was immers als kleinzoon van de een van de oprichters van de Moslimbroederschap gewoon een islamist met een mooie lach, getrimde baard en keurige maatpakken. Gister verscheen-ie voor een Franse rechtbank nadat hij een paar dagen daarvoor was opgepakt wegens twee vermeende verkrachtingen in 2009. Met hulp van Franse onderzoeksjouro Marion Van Renterghem doet een van de slachtoffers nu een boekje open over de vermeende details van die avond. Spoiler: 't is weinig vroom allemaal. 

"Hij had doorgedraaide ogen, gespannen kaken en knarste van links naar rechts. Hij zag eruit alsof hij uit een horrorfilm kwam. Doodeng, doodeng, doodeng. Wat zich vervolgens voltrok, legt Christelle uit, was van een zeldzaam geweld. Klappen in het gezicht en op het lichaam, gedwongen sodomie, verkrachting met objecten en verscheidene andere vernederingen, totdat ze aan de haren naar de badkuip getrokken werd en hij over haar heen urineerde."

Hoe geloofwaardig het verhaal is? Dat laten we maar aan de rechter over, maar jezus. 

Social

En nu we het toch over de Moslimbroeders hebben:

Social

Spuit 11 Haro Kraak komt in de Volkskrant nog effe met een spreadje cultuurcensuur

logo van de Volkskrant

Nou jongens een half jaar na de ontbranding van het #MeToo-inferno komt Spuit 11 Haro Kraak Nederland nog even uitleggen opleggen wat allemaal wel en niet mag. 

Volgens de Volkskrant dan, want als je humor of kunst niet begrepen wordt door de moraliserende deuggomorra krijg je sowieso een strop van inkt om je nek en hang je ergens in de dode boom. Niet dat veel jongelui de Volkskrant lezen, maar dankzij dit stuk (achter betaalmuur, doe verder geen moeite) van Hahaharo zijn we er wel hoor. Na 'blank' is het zelfbeschikkingsrecht vakkundig uit het woordenboek gegumd en de Volkskrant bepaalt middels een fraai robbertje censuurpolitiek wel wat allemaal deugt en wat niet meer kan. En dan krijg je dus totaal hallucinante regeltjes als 'alleen kijken mag wel, maar in een groep niet' en 'in hoeverre was de maker verantwoordelijk voor het werk'.

Haro Kraak zit tegenwoordig dus met de gordijntjes dicht bibberend achter zijn schermpje in incognitotabblad The Usual Suspects te streamen omdat hij bang is dat iemand er ooit achter komt, waarbij hij met opgeheven vingertje Kevin Spacey een vuige zak noemt en dat ook nog even op Twitter gooit, terwijl hij zichzelf al schouderklopjes gevend met bloed vinkjes zet op een policorchecklist die hij zelf heeft opgesteld in zijn eigen Kultuurkamerkrant. En o ja, de fabelachtige rol Keyser Söze en het fantastische acteerwerk tellen niet want Spacey is volgens de checklist een klootviool. Hahaharo lijkt last te hebben van wat neurotische compensatiedrang en misschien moet hij de wereld wat vertellen, al zou een keertje neuken (zonder dwang he) ook kunnen helpen.

Resumé, want het lachwekkende lijstje cultuurcensuur van Huilie Kraak kan natuurlijk rechtstreeks in de maandverbandbak gelazerd worden. Mogen we nog naar R. Kelly luisteren? Mogen we nog naar Kevin Spacey kijken? Mogen we nog lachen om Louis C.K.? Mogen we nog artikelen van Francisco van Jole lezen? Behoudens dat laatste misschien, NATUURLIJK MAG DAT. Je moet alleen met je gore rattenjatten van een vrouw afblijven als die vrouw zegt dat ze het niet wil.

Hoi Gonneke van Het Parool! Piemeldenker Francisco van Jole gaf het goede voorbeeld al!

fap

Journaliste Gonneke van den Kieboom doet in Het Parool een oproep aan viezeriken die met hun tengels niet van vrouwen af konden blijven. "In de volgende fase in de #MeToo-discussie moeten de daders hun kwalijke gedrag erkennen."

Volgens Gonnie moeten mannen de volgende tekst uitkramen of ergens op internet kwakken: "#IToo heb me schuldig gemaakt aan oneerbaar seksueel gedrag. Hiervoor schaam ik mij diep. Ik neem de verantwoordelijkheid voor jouw pijn en verdriet. Mijn excuses, ik beloof beter." 

Even Gonnie onder haar steen vandaan trekken.

Ten eerste bestaat die hashtag voor aanranders al en het is #ihave. Zelf gelezen in Het Parool. Dat vlammetje wakkerde even aan, kreeg wat toevoer door honderden bekentenissen van mannen, en doofde weer. Omdat die hele #MeToo-discussie volledig is ontspoord in debiele parallellen tussen een knipoog in de kroeg en regelrechte verkrachting in de bosjes. Omdat het geen discussie meer is over aanranding of verkrachting, maar een hyperactieve normen en waarden-discussie over wat de discussie precies is, wat valt onder de discussie, wat niet, hoe de discussie precies vormgegeven zou moeten worden en wanneer iemand volgens al die regels van de discussie precies schuldig is.

Ten tweede is er in Nederland al lang een dappere aanrander annex piemeldenker die zich in een geile bui van machtsbronstigheid verloor, om later en plein public op een roze kratje te springen om zijn kwalijke gedrag te erkennen. Zijn naam is Francisco van Jole. In een gesprek met zijn veel jongere, kwetsbare en misschien zelfs weerloze slachtoffer gaf Van Jole ruiterlijk toe zijn tong in haar gepropt te hebben. Terwijl dat meisje nee zei. Ook ging hij op haar liggen. In zijn witte onderbroek. Hakkelend en hortend en stotend en aarzelend en zoekend en aftastend herhaalde Van Jole zijn woorden op NPO Radio 1: ja, ik ben schuldig. Sluit naadloos aan bij 'de wetenschap leert dat gedragsverandering begint bij helder, dus cognitief besef (over de ­eigen verantwoordelijkheid) van het eigen ­gedrag en de gevolgen van dat gedrag'. Dus. Laten we samen afspreken dat de moedige Francisco van Jole vanaf dit moment hét boegbeeld van de ex-aanranders is. De flegmatieke aanvoerder van de Mea Culpa Club. 

Niet dat Francisco van Jole dan van blaam is gezuiverd. Maar hij geeft eerlijk rekenschap. Dan kunnen we samen - slachtoffers, daders en enablers - op weg naar die toekomst zonder intimidatie en zonder slachtoffers van seksueel misdragen. Dat zou machtig zijn!

O jongens. Hoe is de zelfverklaarde aanrander Francisco van Jole nog serieus te nemen?

Flinke lik gel in het haar, van die gele van een paar gulden, onmeunig veel bier drinken, beetje tof doen en met een beetje mazzel mocht je dan met een deerntje mee naar de hooischuur achter de discooo, maar meestal werd je afgetroefd door Jeffrey met zijn grote bek, want Jeffrey had een tatoeage en een Honda Civic met twee uitlaten. Dus ging je maar weer bier drinken, ofzo. 

Maar zo werkt het dus allemaal NIET in de wereld van de zelfverklaarde aanrander Francisco van Jole, die zijn macht misbruikte, een meisje van 23 jaar dronken voerde, de weg richting de hoteldeur blokkeerde en op dat meisje ging liggen. In zijn witte onderbroek. Enfin, dat verhaal is wel bekend, want dat heeft meneer de pseudoverkrachter van de BNNVARA zelf allemaal al verteld. Dat Van Jole een gore smeerlap is die zichzelf in de spiegel van de lift durft aan te kijken is tot daar aan toe, maar dat hij op zijn blog Joop.nl anderen (in casu Donald Trump, 3MB) de maat gaat nemen over ongewenste intimiteiten en vervelend gedrag jegens vrouwen is totaaaaaal hallucinant. 

"Tegelijkertijd zijn er zoveel verhalen bekend van Trump, ook uit zijn eigen mond, over zijn seksuele omgangsvormen – grab ‘m by the pussy – dat de vraag of de anekdote wel of niet waar is, niets afdoet aan het onweerlegbare feit dat hij een extraordinaire hork is." Dit, en nog veel meer van die schijnheilige troep van deze huichelaar van wie er off the record allerlei andere verhalen de ronde doen, zorgt ervoor dat je het leest het en denkt: deze knakker neemt ons vol-le-dig in de zeik. Francisco van Jole, die zijn tong in een vrouw die 'NEE' riep drukte, heeft een mondje vol over seksuele omgangsvormen.

Maar goed. Wie de geschiedenisboeken erop naslaat komt voortdurend leiders tegen die compleet gestoord zijn. Keizer Nero, koning Christiaan VII van Denemarken, Pol Pot, Adolf Hitler en Francisco van Jole, om er maar een paar te noemen. Je leest het en denkt: wat een enorme eikel is die gast.

Nationale Neukcijfers: Fuck #MeToo, we doen het met plezier (alleen veel te weinig)

Hee leuk het periodieke Rutgers-rapport over hoe geyl wij polderpompers eigenlijk zijn. Altijd een opsteker om op een blauwe maandag met de statistieken in de vuist onverdacht over de weekendwip te babbelen bij de koffieautomaat.

Hoewel. We herinneren ons de Rutgersrapportjes als vrolijke coïtus statisticus die we altijd met enige opwinding op de voorpagina gooien. MAAR HET IS 2018 en niks mag nog leuk, vrij, onverv(r)eerd of überhaupt een beetje stout & spannend zijn. De postmoderne verslaggeving slaat meteen alle seksuele spanning dood door te openen met #MeToo-statistiek over hoe vaak er tegen de vrije zin in wordt bepoteld in de polder. Het toch al zo seksloze Staatsjournaal maakt het nog droger. De opening van het ODOL-dodende ochtendjournaal trekt de kijker meteen een donkere steeg in en knuppelt hem/haar/het tegen de grond met de negatieve cijfers over ons ongewenste geilgedrag. Deze  lustverdorrende insteek zal de gretigheid om het luie gemiddelde van drie keer per maand wat - sorry - op te krikken vast enorm bevorderen. Nou, dan zullen wij roze ridders van de vrije seksuele moraal de romantiek maar redden want dat ge-#MeToo blijft een gehypt margeprobleem in een land van driemaal per maand-missionarissen. Dit schrijft Rutgers namelijk zelf: "92% van de mannen zegt te genieten van seks. Onder vrouwen is die groep iets kleiner: 75%. Als mensen ontevreden zijn, is dat meestal niet over de kwaliteit ervan, maar over hoe vaak ze seks hebben." We doen het dus in overgrote meerderheid dikke prima & met wederzijds welbevinden. Alleen niet vaak genoeg. DUS WAT DOE JE HIER NOG? Ga hem/haar/het eens doen!

Francisco van Jole Time PERSON OF THE YEAR

Sliep uit, Donald Trump. Niet POTUS, maar de ongewenst tongende NPO-potentaat met de beruchte witte onderbroeken gaat er met de dubieuze eer vandoor. 

De vaderlandse MSM kunnen hem dan wel weigeren te bestraffen voor zijn ongewenste bepoteling, en hem zelfs actief beschermen tegen beschimping. In Amerika zijn ze minder mild. Daar roepen ze Frolo von Jolo gewoon uit tot #MeToo of the Year. En met hem alle andere bepotelaars, aanranders, verkrachters, machtsmisbruikers en seksistische zelfopdringers - door de vrouwen die het zwijgen doorbraken tot personen van het jaar uit te roepen. In Nederland zorgde de tongue in cheek onderbroekendrift van Jolo voor zowel het best gelezen topic van 2017 op Joop.nl als voor het meest doorzichtige stukje hypocriete moraal bij de mainstream media in het algemeen, en bij zijn eigen medewerkers in het bijzonder. En ook in Het Wereldje mag hij gewoon doorgaan met zijn gore gedrag. Dus volkomen terecht dat hij door Time tot winnaar wordt uitgeroepen. Van harte, #MeToo

SHOCK. Beelden 538 Streaker @Maan opgedoken

Social

Oh mijn god. Oh mijn god. Op het verschrikkelijke internet zijn beelden opgedoken van de streaker die een optreden van zangeres Maan verstoorde. De #TVOH-ster, die eerder nog ontzettend moest lachen om een streaker op het Eurovisie Songfestival, reageerde ontzet & tot tranen toe op de actie toen een blote meneer haar optreden verstoorde - twee weken geleden. Maar pas NU is er ophef, want #MeToo enzo. Diverse Bekende Nederlanders hebben alreeds hun afschuw uitgeroepen over de schijtlollige prank van 538, en we zien de T-shirts alweer in de kranten verschijnen deze week. Radio 538 kennende komen ze hedenochtend nog met een krachtig mea culpa. En daar kan @BNNVARA met hun @JoopNL bepotelaar dan een voorbeeld aan nemen... 
Update: Told you so. Mooie Maan en Vieze Frank van 538 komen om 12:00 uur met een 'gezamenlijke verklaring'.