Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
94 topics
#gstv

GSTV Tappen Met Tom. Bierkellergesprekken tijdens Duitse avond Volksfeesten in Albergen

In onze onvolprezen rubriek Tappen Met Tom spreekt Tom Staal regelmatig met burgers over de stand van het land. En waar kun je een halve Duitser nou beter naartoe sturen dan naar de Duitse avond tijdens de Volksfeesten in Albergen? Juist. Genuanceerde standpunten over de recente ontwikkelingen in het proces tegen Geert Wilders gelardeerd in een deken van enerzijds, anderzijds en bier, heel veel bier. Met een glansrol voor de enige Kongolees in het dorp en de Albergse meisjes. Wat een dorp lui. Proost.

GSTV. Kapitein Renaissancevloot Thierry Baudet presenteert Belangrijkste Roman Van De Eeuw

Als u ons toch ergens midden in de nacht voor wakker kunt maken, dan is het wel voor literatuur geschreven door Belangrijke Intellectuelen van Nederland. Dus als de Belangrijkste Intellectueel van Nederland een boek schrijft, dan willen wij dat lezen bij de presentatie zijn. Komt dat even goed uit. Thierry Baudet heeft in de coulissen van het politiek theater zijn tweede roman neergepend, te weten 'Van elk waarheen bevrijd'. Een meesterwerk uiteraard. In de main stream advocatentalkshows gaat het alleen maar over stokbroden en schandalige denkbeelden, maar laat u het maar aan Tom 'Literatuur' Staal over om een erudiete discussie over diepere lagen te entameren. Of ging hij gewoon zuipen bij een dure uitgever en maakte ondertussen een geinig filmpje met Arnold Karskens, Joost Eerdmans, Anne Fleur Dekker en vele anderen? Kijk dan!

GeenPeilTV. Kamerleden tekenen referendum.nl

Nu de tekenteller vrij baan krijgt van de Eerste Kamer, vroegen we ons ineens af: heeft de Tweede Kamer eigenlijk al getekend voor een referendum over de donorwet?

Nou #WeesGeenKees natuurlijk niet want die weet ondertussen ook wel dat hij een van de twee beroerdste referendum-campaigners van Nederland is (die andere is kom hoe heet ie, die sneue lobbyjongen van Soros). En Ollie B. Bommel van de vvd ziet het ook niet zitten, evenals Pieter Omtzigt (we zijn niet boos, maar wel een beetje teleurgesteld). Maar verder is het GeenPeil galore bij de dames en heren Kamerleden! Martin Bosma heeft onze systemen al getest op fraudegevoeligheid, mevrouw Marijnissen van de SP is vol enthousiasme en zelfs onze vriend Zihni Özdil van GroenLinks houdt sportief een kaartje omhoog. Maar Ronald "De Razende Referendum-Redder" van Raak pakt de publieksprijs, want die roept ú ook nog even op om een krabbel te zetten op hartvoordemocratie.nl.

Ohja en we zaten ook nog in het Staatsjournaal

Social
Lees verder

GSTV. Pimmoordenaar Volkert van der Graaf wil emigreren zonder meldplicht - mag dat wel?

Lekker de boel de boel laten en naar een ander land verhuizen. Dat willen we allemaal wel.

En niets menselijks is volksvijand nummer 1 Volkert van der Graaf vreemd, dus die kwam vandaag met zijn petje en zonnebril naar de rechtbank om te gaan zeuren dat die gesprekjes met het OM zo vervelend zijn. Een alom geliefd politicus neerknallen, dat is pas vervelend Volkert. Maar ja. Wat moeten we er nu mee. Op laten rotten of aan zijn meldplicht houden. Tom Staal vraagt het zich af, samen met de heren Dijkhoff, Verhoeven, Wilders en Bosma. Stuur hem naar de Noordpool/Noord-Korea/Saoedi-Arabië!

PS Nu wet het toch over Pin (vzmh) hebben. GEFELICITEERD OME THEODOR MET DE PRIJS! HELEMAAL NIETS IN HARDERWIJK! HELEMAAL NIETS, HELEMAAL NIETS, enz. enz.

Social

GeenPeilTV. Tom Staal wint democratische harten Blaricum, Laren en Almere voor donorreferendum

Die driehonderdduizend handtekeningen zetten zichzelf niet op referendum.nl. Wij kunnen iedereen er wel op wijzen dat via de website referendum.nl handtekeningen worden ingezameld voor het referendum over de donorwet. Maar veel mensen die niet de hele dag GeenStijl f5'en weten nog helemaal niet dat ze op referendum.nl terecht kunnen. Vandaar dat Tom Staal gewapend met honderden kaartjes het land in trok om de good people of Blaricum, Laren en Almere uit te leggen dat ze op referendum.nl hun handtekening moeten zetten. Heeft u trouwens al getekend? Dat kan hoor! Op referendum.nl!

GSTV. Haatpreeklijsten, dividendmemo's en de geloofwaardigheid van @MinPres Mark Rutte

Het is hommeles in de coalitie. Vorige week bleken er memo's die niet bestaan toch wel te bestaan en gisteren was er opeens een lijstje salafistische moskeeën dat niet bestond dat toch bestond. Pechtold is op zoek naar zijn bonnetjes, Dijkhoff kijkt nog chagrijniger dan een Ajax-supporter met een Eindhovense pleerol in zijn neus en Mark Rutte, tja, Mark Rutte probeert zich er weer eens op zijn Ruttes doorheen te teflonnen. Tom Staal, die helemaal niet boos werd, ging op zoek naar de bonnetjes. Kijk dan!

UPDATE: Staatspersbureau NOS publiceert De Memo's:

Social

Hee kijk nou, over welk bedrijf zou deze passage nou gaan?

Social

Oh kut het staat er al

GSTV. Waarschijnlijk wel/geen chemische wapens

Heel even was Wereldoorlog III waarschijnlijk maar de stof ging al snel weer liggen en nu blijkt dat er waarschijnlijk geen pion is verzet op het Syrische schaakbord.

Waarschijnlijk was Tom Staal vandaag bij de Patatbalie, want het is waarschijnlijk dat daar op dinsdag altijd Kamerleden rondlopen. Het was natuurlijk niet onwaarschijnlijk dat die geen van allen echt een goed antwoord hadden op wat waarschijnlijk een zinloos bombardement was van Trump, May & Macron, op enkele Syrische gebouwen die waarschijnlijk aan Assad toebehoren. Het schijnt dat die de volgende dag gewoon kalmpjes naar zijn werk wandelde, een baan die hij waarschijnlijk nog lang hoopt te houden. Waarmee het zeer waarschijnlijk is dat hij wel of geen chemische wapens tegen zijn eigen volk heeft gebruikt. Het leverde in ieder geval een heleboel spraakverwarring op van Kamerleden en ministers, waarvan waarschijnlijk het gros ook nog met meel in de mond sprak. Maar da's geen chemisch wapen dus dan mag het. De meest nuchtere analyse komt waarschijnlijk van Mr. Hiddema, trouwens.

GSTV. 1 Mustang en 35.000 handtekeningen

Zo. We wilden zeggen dat we het stof van de broek kunnen kloppen, maar d'r zit bijna geen stof op. Horde 1 voor een nieuw referendum - 10.000 handtekeningen - was binnen 11 uur genomen. Vandaag leverden we er 35.000 in bij de Kiesraad in Heerlen.

De boys van Autobahn hadden gehoord dat we in een horse race verwikkeld zijn met de Senaat, die het referendum kunnen intrekken voordat wij een referendum over de donorwet binnen kunnen slepen. Dus die vonden dat we met een pony car naar de Kiesraad moesten. (Voor de de vele donateurs: is dus geen cent van de crowdfund in gegaan!) Nou dat was best een lekker ritje. Van de 35.001 dingen die we vandaag moesten inleveren, hadden we de sleutel van van die 5.0 GT best nog wat langer op zak willen houden. Maar die moesten we na terugkomst uit Heerlen ook afstaan. Gelukkig hebben we de video (en de foto's) nog.

Hoe nu verder?
De inleidende termijn loopt nog twee weken, tot 26 april. Niet eerder dan 3 mei horen we van de Kiesraad hoeveel krabbels we officieel ingeleverd hebben. Naar verwachting begint Ronde 2 dan op 4 mei, met een schone lei en alle tellers weer op nul. Dan begint de echte strijd, want 10.000 krabbels gingen per Mustang maar 300.000 handtekeningen is een trekschuit. Blijven doneren zouden we heel aardig vinden en mag via deze link. Vrijwilligers die willen helpen: stay tuned, want er komt heel snel een aanmeldpagina! Tenslotte: een 'ja', 'nee' of 'dat laat ik aan mijn nabestaanden'-keuze maken in het donorregister, dat blijven we ook aanmoedigen.

Ode aan de Reaguurder

Vijftien jaar oud is een prima leeftijd om onbegrepen te zijn.

Het is gewoon echt zo. Altijd als wij in de problemen komen, als de Publieke Opinie zich weer eens tegen ons keert en als de krijsende wijven hun maandstondetaarten tegen onze redactieramen keilen, is het jullie schuld. Jullie, de roze reaguurders. Het tuig van het internet, het bruine riool van de onderbuik en de anonieme mannetjes (en vrouwtjes maar dat gelooft toch niemand) die altijd de meest lelijke kwalificaties krijgen opgespeld die doorgaans eindigen op -foob. De Roze Khmer, de online knokploegen van guurrechts Nederland en de commenthordes van het kwaad. Als er ergens herrie en heibel is, kijken ze altijd als eerste naar jullie. Allemaal. En dan heet het weer de Schuld van GeenStijl. 

Op het Fatsoenlijke Internet zijn de comment-secties allemaal allang gedesinfecteerd, dichtgespijkerd en verzegeld, maar dat vuige GS wil de panelen maar niet sluiten en dus vliegen jullie tegels nog regelmatig door hun ruiten. Jullie, het magnifieke beest van het internet, onze vinger aan de pols, onze thermometer in de aars van de samenleving, en altijd de eerste die ons van ganser harte de tiefus wensen (of erger: een baantje bij Joop) wanneer we d’r in jullie hyperkritische ogen weer eens duchtig naast slaan. Vergevingsloos is dan de geselende regen van verwensingen. Maar als het wél goed gaat, is alles mogelijk en laten jullie ons nederig het hoofd buigen als er weer een poll goed gefuckt is, een crowdfund voor een goede zaak zijn doelbedrag verdriedubbelt of een heel land naar de stembus gaat in een stijlloos referendum dat begon bij júllie goedkeuring en zegen.

Reaguurders. We willen maar zeggen. Wat de rest ook roept. Hoeveel stront we namens jullie ook moeten incasseren. En ongeacht de shit die jullie allemaal roepen waar onze moeders ons zelfs nu nog zonder eten voor naar bed zouden sturen. Bedankt, dat jullie er zijn. Zonder vijftien jaar guurders, geen vijftien jaar GeenStijl.

GSTV. Oude Wiv in nieuwe zakken

Als Rutte 3.0 iets heeft geleerd van Rutte 2.0 dan is het wel het in de markt zetten van inlegvelletjes. Nadat bij het Oekraïne-referendum de PvdA in één nacht van conservatief tot liberaal democraat tot regent werd, hebben ze het dit keer vileiner aangepakt. Gewoon een paar cosmetische wijzigingen, een beetje ruis creëren rond de vraag of dit nu een verbetering is of niet en Bob is je oom terwijl Big Brother nog steeds je overheid is. Gelukkig is er nog een Kamerdebat aan de gang en komt alles goed. Oh nee. Nou ja. Aan Tom Staal, die zijn kater vanochtend wonder boven wonder overwon, zal het niet liggen.