Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
81 topics
#gstv

GSTV. Het Laatste Referendum: Kees Verhoeven, Mark Rutte en de kiezer aan de kant die de klos is

21 maart 2018. De laatste keer dat de Nederlandse kiezer zijn stem mag laten horen over een wet waarvan hij de gevolgen aan den lijve zal ondervinden. Want binnenkort bent u allemaal officieel te dom om te kiezen, behalve als u eens in de vier jaar bij het kruisje mag tekenen om de zittende macht te laten zitten. U krijgt de democratische groeten vinger van burgervrienden Kees Verhoeven en de nationale kantklosser Mark Rutte. Dit was het dan luitjes. Wil de laatste serieus genomen kiezer het licht uitdoen?

GSTV. Linkse gekkies proberen repo Tom Staal bij antiracisme-demo 020 onmogelijk te maken

Een gewoon gesprek. Antwoord krijgen op vragen. Meer wilde onze Tom Staal vanmiddag niet tijdens de anti-Nanningaracisme demonstratie. Maar dat is zo makkelijk nog niet. De meeste actievoerders veinsden spontaan stomheid als ze met de roze plopkap werden geconfronteerd, terwijl een gekkie met een printje van een inmiddels verwijderd online artikel van Powned (dus niet GeenStijl) net zo lang doorging met vervelen tot de politie hem tot de orde riep. Dan was er ook nog een figuur met een opwindsirene die vlak naast onze dappere verslaggever ging staan telkens als die een vriendelijk praatje probeerde aan te knopen met een demonstrant. Dus zou het Tom Staal lukken? Een gesprek met tenminste één (1) demonstrant? Kijk die video dan!

Social

(origineel)

GSTV. Tom Staal wrijft in vlek SP en PvdA na geklapte samenwerking met mafklappers NIDA

Wij wrijven door.

Als een politieke partij een samenwerkingsverband heeft met een antisemitische partij die in het kader van de vrijheid van meningsuiting provocerende kritiek op Israël ventileert, dan hoor je daar als landelijk politicus iets van te vinden. Iets als: niet zo best. Of: zijn jullie nou helemaal besodeflikkerd. En zeker als je lokale afdeling (zoals de PvdA-010) weigert duidelijk afstand te nemen of zoals de NIDA-pijpers en terroristenvrienden van de SP-010 gewoon nog meer olie op het vuur gooit. Dan krijgen je landelijke partijgenoten het lastig. Dan moet Jasper van Dijk toegeven dat die hele samenwerking er nooit had mogen zijn. En dan moet je partijleider Marijnissen dat weer nuanceren en nu weet die arme Tom Staal nog steeds niet wat de SP nu precies van Erdoganfans met ongezonde Israëlhaat vindt.

Social

GSTV. Tom Staal versus nepnieuwsminister Ollongren die tegen haar zin naar Brussel moet

En we hebben een meerderheid!

Hemeltergende en de wens van de Kamer negerende censuuromarming op GTSV hedenavond, en uiteraard ook een lekkere puh voor jonkvrouw Kafka Orwellongren. Zoals u vanmiddag las moet zij van de Tweede Kamer naar Brussel om nepnieuwsbureau EUvsDisinfo kapot te maken, waar ze he-le-maal geen zin in heeft. Dus wij gaan nog even lekker wrijven in de Brusselse D66-vlek die EUvsDisinfo aan het worden is. Want probeert een minister zich hier nu onder een wens van de Kamer uit te formuleren? Dat laten coalitiepartners vvd en ChristenUnie, die voor de motie stemden, toch niet gebeuren? Kom er maar in Tom Staal!

GSTV Radio-chaos Terugblik: Mandy Slim, Rob Muntz, Tom Staal en een gast in een piemelpak

Totale chaos, kent u die uitdrukking? Die kennen ze bij de concullegaatjes bij Radio Noord-Holland inmiddels wel want Rob Muntz mag daar al een aantal weken de Inburgeking uithangen op vrijdagnacht tussen 12 en 2. Afgelopen vrijdag hebben wij Tom Staal naar de studio gestuurd om ter schaamteloze promotie van het hele GeenStijl Premium gebeuren uit te leggen dat u een weekend zuipen met Tom Staal (en Mandy Slim, en Muntz komt blijkbaar ook langs) kunt winnen als u Premium Lid van GeenStijl wordt. Het werd radio zoals radio op dat soort tijdstippen hoort te zijn: een Tomdronken Staalbezopen janboel. Hadden we al gezegd dat u een weekend zuipen met Tom Staal kunt winnen als u Premium Lid van GeenStijl wordt? Nou ja. Dat dus. 

LIVE #referendumdebat. Oppositie-jedi's strijden voor de laatste hoop tegen Emperor Ollongren

Vorige week verslikten de coalitiepartijen zich in hun demofobe hooghartigheid: ondanks een Kamermeerderheid voor de moord op het referendum, kregen ze hun zin niet zomaar doorgedrukt. Vanavond is de final battle van het referendumdebat.

UPDATE: Nu ook met voorbeschouwing inclusief 4 minuten Tom Staal vs. Rob Jetten.

De oppositiepartijen, onder leiding van een vlammende SP en een vileine PVV, eisten aanvullende toelichting op het juridische advies van de Raad van State over de manier waarop de Wet raadgevend referendum wordt afgeschoten. Volgens de RvS mag D'66 de intrekkingswet Wrr invoeren zonder dat daar een referendum over gehouden kan worden. De oppositie wil dat niet en beweert - gesteund door tientallen politicologen & hun Voermans - dat zulks verboden is. Maar de Raad van State laat het in het gevraagde inlegvelletje (pdf) aan de Kamer om te besluiten. Dan weet je het wel: demofobe coalitie D66/vvd/CDA/CU heeft een meerderheid, én de benodigde arrogantie van de macht die je nodig hebt om de kiezer de vinger te geven. Het inlegvel is een geitenpaadje naar afschaffing van het referendum, zonder referendum daarover. Het is net zoals na het Oekraïnereferendum: Als de regels het niet toestaan, wijzig je gewoon zelf de regels.

De vraag waarom een partij die ooit mede is opgericht om het referendum in te voeren zo graag wil luisteren naar dat advies van een staatsorgaan dat ooit zelf ook pleitte voor méér democratische inspraak voor de burger, is er eentje voor bij de koffie en cake na de begrafenis van het referendum. Vanavond, om 19u30, onder een kaasstolp far, far away van de Gewone Kiezer, strijden de oppositie-jedi's vanavond verder tegen D66-Emperor Ollongren voor de laatste hoop: een referendum over het referendum. Maar die kans is dus nagenoeg nul.
LIVE: Op Empire Streams Back of rechtstreeks via Death Star CCTV. Vanavond helaas geen live tweets op @GeenPeil, maar wel op de search hieronder:

Video Update: VLAMMENDE inbreng van Thierry Baudet

Social

UPDATE

Minister Ollongren overleeft TERNAUWERNOOD motie van wantrouwen. Bij hoofdelijke stemming van de aanwezige Kamerleden waren 23 voor en 93 tegen. Pfoei....

Lees verder

WIN! Volledig verzorgd weekend Tanken met Tom!

In Duitsland!!1!

Je kan als steunbetuiger van de vrijheid van meningsuiting natuurlijk Premium Lid worden vanwege alle goede redenen die HIER staan, maar je kan je ook aanmelden voor alle toffe extraatjes die we uit onze roze slurf gaan slingeren. Zoals een gratis lootje voor Toms Tombola!

Onze sterreporter cherrypickt samen met de notaris uit alle Premium Leden een club geluksvogels die, in Duitsland, een volledig verzorgd weekend gaan Tanken met Tom!

Mag je Onze Tom mooi alle hemden van het lijf vragen hoe het is om Ollongranen te eten als ontb... nee gewoon heel veel bier drinken. Veel bier, alleen al omdat je van Mark Rutte nog maar één glas per dag mag hebben. En verder gaat alles gebeuren wat God verboden heeft. Daarom gaan er voor de zekerheid ook geen camera's mee. Je kan in de comments een tegel bakken waarom jij mee zou moeten met de GeenStijl-lezersreis naar Die Heimat, maar dat vergroot je kans om te winnen geenszins. De winnaars krijgen binnen een week automatisch bericht. Dus word lid. En ga Tomdronken & Staalbezopen.

GSTV. Kamer praat (niet) over Schedelmeetgate

In de Tweede Kamer werd vandaag gesproken over de vraag of de Tweede Kamer moet spreken over de vraag of Kamerleden mogen spreken over een kandidaat-raadslid die spreekt over wetenschappelijke kwesties zoals daar zijn de grootte van de schedel der subsaharese medemens en andere prangende kwesties waar we het eens dringend over moeten hebben. Maar kennelijk was het niet zo dringend want behalve de heren Klaver en Hiddema had helemaal niemand zin om daarover te praten dus dat hele debat ging mooi niet door. Dat maakte de ophef er uiteraard niet minder om. Tijd voor Tom 'Mijn IQ is wat hoger dan dat van u' Staal om de roze plopkap te roeren waar het stinkt.

GSTV Verzetsnieuws. The Post Offline gaat Vrijheid van Meningsuiting redden

Komt het toch nog goed allemaal.

Terwijl de Kafkaeske Orwelloïden zich klaarmaken voor de definitieve kill van het vrije woord, zet het verzet zich schrap. Want onze vrijheid van onze meningsuiting in ons Nederland is, zeg maar, van ons. En wat hoort er bij het verzet? Juist ja. Een verzetskrant. Van papier dus. Vandaag gepresenteerd door ThePostOnOffline en vanaf 5 mei bij u in de brievenbus. Als u lid wordt tenminste want het grapje gaat u 40,45 euro kosten. Maar hebben demense op straat nog wel behoefte aan een pampieren pamflet? Kijk dan!

GSTV JP Coenjournaal. Beeldenstorm in Den Haag

Het rommelt. De JP Coenschool die geen JP Coenschool meer heet. Het Mauritshuis dat de buste van Maurits weghaalt maar niet vanwege het slavernijverleden maar toch wel vanwege het slavernijverleden. Het Blanke de Blankcentrum in Rotterdam dat een andere naam wil. En dan was er ook nog iets met de taalcommissie van de NOS. Nederland wordt gebeeldenstormd. Dat kan maar één ding betekenen: Tom Staal naar de Marcus Bakkerzaal! Want dit erfgoed is ons erfgoed.