Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
98 topics
#groenlinks

GroenLinks-kamerlid snoept van rode pilletjes en valt islamitisch huwelijk aan

Shirin Musa for president. 

De enige mensen die de islam normaliter nog serieuzer nemen dan salafisten zijn de overgesocialiseerde libtards van GroenLinks, maar af en toe gebeurt er iets waar je van denkt: heb ik nou zojuist een kat horen blaffen? Parlementariërt Kathelijne Buitenweg is na intensieve lobby van heldinmevrouw Shirin Musa en haar dappere strijdsters tegen de huwelijksdwang ook tot de conclusie gekomen dat de (veelal Mohammedaanse) huwelijksdwang in Nederland toch niet helemaal een goed idee is. 

In een fel opiniestuk in de Nurk trekt ze van leer tegen de steeds meer voorkomende praktijk van buiten de wet om gesloten religieuze huwelijken en de gewelddadige patriarchale dwang die dat voor het vrouwtje in de relatie met zich meebrengt. (Mirroir)

Ook D66-rechters die meewerken met deze perfide Mohammedaanse usurpatie door de kwetsbare vrouwn door te verwijzen naar de middeleeuwse haatimams van de Sja'ria-rechtbanken krijgen er van langs. 

Een GroenLinkse vuist tegen de islamitische Parallelgesellschaften, dat we het nog mogen mee maken. Bonusquote: 

"In theorie is daarmee het probleem opgelost, want je mag in Nederland pas een religieus huwelijk sluiten als je ook voor de wet bent getrouwd. Maar een toenemend aantal moslims sluit alléén een religieus huwelijk. Daar komen geen huwelijkse voorwaarden aan te pas. Die trend is natuurlijk onaanvaardbaar. Het is van belang om meer werk te maken van voorlichting en het vervolgen van imams die deze huwelijken sluiten. Maar we kunnen deze groep vrouwen niet in de kou laten staan. 

Beter is het daarom om een zelfstandig artikel op te nemen in het burgerlijk wetboek. Dat mensen verplicht mee te werken aan een religieuze scheiding als een van de partners dat echt wil. Nu al oordelen sommige rechters zo. De weigering om mee te werken aan een scheiding wordt door hun gezien als een ‘onrechtmatige daad’, waar een dwangsom op staat. Maar er zijn ook rechters die vrouwen naar een sharia-rechtbank verwijzen."

Hoort u ook de vogeltjes van het doorbrekende realisme fluiten? 

Bah. Jesse Klaver besteelt blinde man

Stelen van de rijken, én van hen die niet kunnen kijken

Social

Een originele gedachte en Jesse Klaver. Het blijft lastig. Zo ook ‘De Ode’ die afgelopen week met veel bombarie werd gepresenteerd, uitgebuit en uiteindelijk teruggefloten. Die blijkt namelijk gestolen van de blinde cabaretier Vincent Bijlo. Tja, dat moet je maar durven. Bij GroenLinks weet iedereen van niks, betreuren ze de ophef en claimen ze nog nooit van Bijlo te hebben gehoord. Maar het is niet de eerste keer natuurlijk dat de Jessias wordt betrapt op er vandoor gaan met andermans intellectueel eigendom, dat gebeurde namelijk ook al tot in den droeve met de recycling van de speeches van idool Obama. Gewoon een eigen idee van de eikeltjespyjama zou dus leuk zijn voor de afwisseling een keer.

YES. Nadia Moussaid pakt stelende Jesse aan

Hadden wij al gezegd dat we stiekem verliefd op Nadia Moussaid zijn? We zijn stiekem verliefd op Nadia Moussaid en helemaal nu door toedoen van de KRONCRV de beelden van de olijke ode van Jesse van het internet verdwenen zijn.

Social

INHOUD ZOEKEN (red.)

Nadat de Telegraaf ging stoken staat nu opeens alleen nog maar de tekst online. Wij horen de KRONCRV trouwens nooit over fragmenten op GeenStijl.nl, maar wij zijn dan ook geen politieke partij die niets meer te vertellen heeft, daarom de kantines (de kantines ook echt) van het land intrekt en eindigt met een stukje kots kitsch. Minder minder pathetische pathetiek in online video's. Zo maken we internet een beetje mooier. 

Jesse Klaver doet ODE aan de pathetiek

Dit is een ode aan de rillingen. Dit is een ode aan de antiperistaltiek. Dit is een ode aan de blinde idolatie van de NPO voor Jessias Bordkarton, en een ode van Jesse aan zichzelf.

Dit is een ode aan de piëteit, de pathetiek en de pijnlijke leegte van politieke PR. Het is een ode aan de nietszeggendheid, een ode aan onzin en een ode aan eigenlijk helemaal niemand. Dit is een ode aan de snotneus, een ode aan het belang van betere speechschrijvers, een ode aan de noodzaak tot minder nep en een ode aan het geduld van de zelfdenkende kiezer die zit opgescheept met deze overmoedig geworden GroenLinks-tiener in zijn eikeltjespyama. Dit is een ode aan de keynotes van grote techbedrijven, een ode aan opgeklopte overmoed, een ode aan het platte populisme en een ode aan Leni Riefenstahl, hoewel deze ode haar vermoedelijk doet tollen in het graf. Dit is een ode aan alles wat kut is aan Klaver, aan wat intrinsiek fake is aan zijn imago en aan iedereen die het bordkartonnen gedrocht bij elkaar gemacrameed heeft. Dit is een ode, aan de doden van geest.

Social
Lees verder

Geyl. Femke Halsema fuckt salafisten

Femmie! Grote vriendin, burgermoeder en stijlvol draagster van 80's-pakkies.

Fijn dat je gewoon HAHA NEE zegt tegen de suggestie om met de Neonazi's onder de moslims, de salafisten, te gaan praten over het hoe en wat met de islamitische terreur. Fijn dat je gezellig op de Herengracht komt wonen in je klimaathatende ijsbeermoordenaarswoning met energielabel F (die ook nog eens met slavenzweet gebouwd is). Fijn dat je er voor ons bent, trek je niets aan van de haters die je gelijkstellen met Professor Pin omdat wij toevallig een dikke crush op je hebben. Je woest aantrekkelijke cocktail van liberale waarden met een fris groen limoentje en een straffe afdronk is namelijk exact wat de lieve stad A. nodig heeft. Ga zo door! 

GroenLinks wil meer investeren in mensenhandel

Tirza de Fockert (gedramatiseerde archiefbeelden)

Interessant. Lodewijk Asscher wijdde zijn wethouderschap aan het dichtspijkeren van rooie ramen om mensenhandel tegen te gaan. Maar GroenLinks nam het stokje over, en die willen de waterwegen openstellen voor mensensmokkel.

In de krant van missionair Nederland schrijft GL-raadslid Tirza de Fockert dat Amsterdam de havens moet openen voor dobberstomers vol menselijke smokkelwaar uit het Midden-Oosten. "Wij staan voor een heldhaftig, vastberaden en barmhartig beleid voor iedereen die onze hulp nodig heeft", masturbeert het meisje de eigen missie in dikke klodders piëteit tegen het papier van de confessionele courant. Vroeger zette de kerk zeil richting het Donkere Continent, om de verloren zielen aldaar dichter bij Here Jezus te brengen. De moderne religie van regressief links zoekt de schuld echter bij zichzelf (lees: bij u), en nu moet ons eigen continent bukken voor hun als altruïsme vermomde zelfkastijding. En de onstilbare honger van het beest van de Witte Schuld voedt zich louter met de levende offers van mensensmokkel, de meest cynische en dodelijke aflaat die onze lieve heer hun egoïstische welkomstpolitiek kon bedenken.

Lees verder

Jesse Klaver dramt door over Stof Blok

Leider roomblank elitepartijtje noemt multiculti wél geslaagd

Social

Nou, de prijs voor het mooiste handschrift du jour gaat in ieder geval niet naar het halfgeletterde gekrabbel van Yasser Feras. De prijs voor de mooiste ideeën ook niet zeg. Want tjeempie, wat heeft ie zijn BKB-laafjes weer aan het werk gezet om de meest nikszeggende kots over verbinding en diversiteit om te zetten in een brandende moraalklaagbrief aan minister Steffie Blok. Tuurlijk is de vvd kut, tuurlijk is het niet aardig om Suriname een failed state te noemen terwijl het hartstikke lekker gaat - lekker weer, prima eten en een cokedealende moordenaar aan het hoofd - maar kom óp. "Afstand nemen". Even snarky "Gaaf Land" spinnen. De werkgever van Stef Blok bellen met een jankverhaal. Lekker lafjes die ene Turkse bakker die kennelijk alle valslinkse geitewollies voorziet van börek mentionnen. Kom op Jesse, dit is toch geen politiek? Doe eens je best man. Een "open brief" is het waterpistooltje in een Mexicaanse stand-off met Desert Eagles. Nou, mooie tekening, blaf nog maar een vodje vol, dan gaat de vvd weer verder met land regeren. 
UPDATE: Net binnen. Antwoorden van Blok op Kamervragen (.doc) en ook geinig: het transcript van de Gewraakte Bijeenkomst (.doc)

GroenLinks wast zelfs de Bijlmer wit

Social

De superhelden van GroenLinks

Schenk nog even een cold one in vriendjes, en ga er lekker voor zitten. Heet van de pers voor u: een column van James Worthy (van die hallmark-kaartjesmetaforiek), voor GroenLinks, voorgelezen door Eric Corton. Dat is dus zegmaar een triple deugsandwich met extra deug. Waar gaat het over? Geen idee. Veel gelul over vage waarden, verbinding en alle andere eikeltjespyjama-kots die onder leiding van de Jessias serieus denken over klimaat en solidariteit heeft vervangen. Winquote: "Ik kijk de zaal rond en zie alleen maar superhelden. Superhelden die elke dag formulieren in moeten vullen over hoe lang hun cape is. Als hun cape te lang of te kort blijkt te zijn, krijgen ze een berisping. Het is waanzin. De mensen die het land draaiende houden, worden van bovenaf duizelig gemaakt en duizelig gehouden met regeltjes en formulieren." Het gaat over Churchill trouwens, die instemmend wordt geciteerd. Grappig hoe ineens zelfs een Imperialistische aristocraat met een fijnstofuitstoot van miljoenmiljard ppm van zijn Havana's door het leven ging, maar goed. It doesn't have to make sense, als het maar verbindend is. 

FOTOOS. Supersexy fotoshoot van Femke Halsema, burgemeesteres van Amsterdam

oke Fem effe knoopies open - boel lekker luchten - laat maar zien die huid - rechterhand maar eventjes op reling - linkerhand op kontje - ja goed goed *klik*

Okee doe beide handen maar even in je zak - like, like... you know... like if you don't care - weet je wel - ja goed zo *klik*

Staar maar even naar rechts - he bah vervelend woord - doe maar of nanninga eraan komt - ja nee voor mij naar rechts voor jou naar links - ja ge-wel-dig *klikkerdeklik*

kijk nog maar een keertje hier Fem - recht in de camera - ja hiero - goed zo - prach-tig *klik*

doe maar even naar het water kijken - alsof er een boot komt - toet toet - mooooooi - hand vlak op de reling - natuurtalent - DIE LACH JA DIE LACH - fabuleus *klik*

bijna klaar fem even volhouden - ja goed zo - moooi! - moooooi! *klik*

doe maar effe nonchy - weet je wel - gewoon nonchy - gewoon voor ALLE amsterdammers - ja lekker nonchy - fijn lekker lekker *klik*

that will do the job - alleen nog twee close-upjes voor je portfolio - bijna klaar Fem je bent echt heerlijk - amaaaaazing *klik* *klik*

Prachtvrouw.

UPDATE. Donderdag!

Social

Femke Halsema directeur schuldige stad

We hebben weer eens over de heg geloerd van social justice internet en jongens wat een pret weer: nu "moeten we het hebben over de sporen van de slavernij in Amsterdam". Er hebben weer wat wookbazen onderzoek gedaan en nu is Amsterdam ineens een SCHULDIGE STAD want overal zie je nog sporen van de slavernij. Yep, hartstikke leuk, een paar grachtenpandjes gebouwd op negerzweet op een paar duizend van die dingen, want zo groot was die slavernij nou echt niet en het meeste geld werd gewoon verdiend met saaie dingen als hout en kousen. Maar goed, in de oogjes van de postmoderne permakwetsies is dat helemaal niet boeiend, die willen de geschiedenis reduceren tot een tribunaal waarvan de uitkomst al vast staat: witte Nederlanders zijn fout, bruine mensen zijn goed en dit is het mandje waar je de herstelbetalingen in mag doen als straks de collecte voor uw zonden langskomt. Ook is het weer leuk dat er wordt gezegd dat Amsterdam ZWIJGT over haar foute verleden en alleen maar wil cashen met "de Gouden Eeuw" - dat is een monsterlijk overdreven trope van domlinks, want dat roepen ze al decennia en al decennia worden die klagers dus afgekocht met een heleboel subsidie voor allerlei voorstellingen, boeken en exposities om "het beeld bij te stellen". U snapt wel: met dat beeld komt het nooit goed, want dan gaat de subsidiekraan dicht. Wel grappig: Femmie Halsema (ondanks dat ze een racistische neoliberale heks is) mag zometeen vanuit de deugdrammers van GroenLinks deze giftige erfenis beheren. En! Helemaal leuk: de moraalfappers van Emmerstie International zitten ook in een bloedpand. Wie had dat nou weer gedacht van grachtengordeldeugers.