Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
90 topics
#groenlinks

FOTOOS. Supersexy fotoshoot van Femke Halsema, burgemeesteres van Amsterdam

oke Fem effe knoopies open - boel lekker luchten - laat maar zien die huid - rechterhand maar eventjes op reling - linkerhand op kontje - ja goed goed *klik*

Okee doe beide handen maar even in je zak - like, like... you know... like if you don't care - weet je wel - ja goed zo *klik*

Staar maar even naar rechts - he bah vervelend woord - doe maar of nanninga eraan komt - ja nee voor mij naar rechts voor jou naar links - ja ge-wel-dig *klikkerdeklik*

kijk nog maar een keertje hier Fem - recht in de camera - ja hiero - goed zo - prach-tig *klik*

doe maar even naar het water kijken - alsof er een boot komt - toet toet - mooooooi - hand vlak op de reling - natuurtalent - DIE LACH JA DIE LACH - fabuleus *klik*

bijna klaar fem even volhouden - ja goed zo - moooi! - moooooi! *klik*

doe maar effe nonchy - weet je wel - gewoon nonchy - gewoon voor ALLE amsterdammers - ja lekker nonchy - fijn lekker lekker *klik*

that will do the job - alleen nog twee close-upjes voor je portfolio - bijna klaar Fem je bent echt heerlijk - amaaaaazing *klik* *klik*

Prachtvrouw.

UPDATE. Donderdag!

Social

Femke Halsema directeur schuldige stad

We hebben weer eens over de heg geloerd van social justice internet en jongens wat een pret weer: nu "moeten we het hebben over de sporen van de slavernij in Amsterdam". Er hebben weer wat wookbazen onderzoek gedaan en nu is Amsterdam ineens een SCHULDIGE STAD want overal zie je nog sporen van de slavernij. Yep, hartstikke leuk, een paar grachtenpandjes gebouwd op negerzweet op een paar duizend van die dingen, want zo groot was die slavernij nou echt niet en het meeste geld werd gewoon verdiend met saaie dingen als hout en kousen. Maar goed, in de oogjes van de postmoderne permakwetsies is dat helemaal niet boeiend, die willen de geschiedenis reduceren tot een tribunaal waarvan de uitkomst al vast staat: witte Nederlanders zijn fout, bruine mensen zijn goed en dit is het mandje waar je de herstelbetalingen in mag doen als straks de collecte voor uw zonden langskomt. Ook is het weer leuk dat er wordt gezegd dat Amsterdam ZWIJGT over haar foute verleden en alleen maar wil cashen met "de Gouden Eeuw" - dat is een monsterlijk overdreven trope van domlinks, want dat roepen ze al decennia en al decennia worden die klagers dus afgekocht met een heleboel subsidie voor allerlei voorstellingen, boeken en exposities om "het beeld bij te stellen". U snapt wel: met dat beeld komt het nooit goed, want dan gaat de subsidiekraan dicht. Wel grappig: Femmie Halsema (ondanks dat ze een racistische neoliberale heks is) mag zometeen vanuit de deugdrammers van GroenLinks deze giftige erfenis beheren. En! Helemaal leuk: de moraalfappers van Emmerstie International zitten ook in een bloedpand. Wie had dat nou weer gedacht van grachtengordeldeugers. 

Fake wenkbrauw Justin Trudeau toch NIET fake?

Social

Helaas mensen. Het wereldnieuws was ook te mooi om waar te zijn. Een pussy wereldleider uit Canada met nepwenkbrauwen om indruk te maken op die silverback alfa-gorilla yank tijdens een G7-ontmoeting. De alu-hoedjes en de Bilderberg/Rothschild complotdingetjes kwamen als chemtrails te voorschijn uit de Illumunati-Boeings. Maar was allemaal gevalletje ongelukkige lichtval, waardoor het leek alsof Trudeau's brauw op half zeven hing, zoals hiero uitgelegd door BuzzFeed. Niets aan de hand dus. U mag weer doorlopen danwel uw werkzaamheden continueren. Hoewel... 

Hmmm... Plot thickens

Seksende verstrengel-GroenLinksers stappen op

Dit is het verhaal van Rik en Marjolein.

Rik ging naar de disco. Daar ging hij lekker tongen met Marjolein. Mmm lekker tongen, vond Rik. Dat mocht niemand weten, want Marjolein deed de functioneringsgesprekken van Rik. O o o wat was het spannend. Ze hielden het vooral geheim voor kameraad Jesse. Toen kwam het politbureau van GroenLinks er toch achter. Rik en Marjolein zeiden eerlijk dat ze getongd hadden in de disco. Daarmee was de kous af. Maar nu blijkt dat ze ook al getongd hebben vóór die ene keer in de disco! Dekselse leugenaars! Marjolein stapt op als partijvoorzitter en Rik stapt op als Kamerlid. Nu kunnen ze niet meer vechten voor hun idealen, maar mogen ze wel lekker tongen. Mmm, vindt Rik.

En Jesse schreef een briefje aan de kinderen:

Ik heb vervelend nieuws. Partijvoorzitter Marjolein Meijer en Tweede Kamerlid Rik Grashoff hebben vanavond aangekondigd hun ontslag aan te bieden.

Waarschijnlijk heb je het wel meegekregen: donderdag werd duidelijk dat Marjolein en Rik een relatie hebben. Zij zeiden toen: de relatie is begonnen in april vorig jaar.

Maar vanavond werd duidelijk dat al zeker een half jaar eerder er wat speelde tussen Rik en Marjolein. Dus ook al voor de Tweede Kamerverkiezingen vorig jaar.

Het is niet aan anderen om te oordelen over de liefde tussen twee mensen. Over wie wat voelt voor wie. Wel is het zo dat, in een hecht team dat knokt voor gezamenlijke idealen, je blind op elkaar moet kunnen vertrouwen en zeker moet weten dat iemand de waarheid spreekt.

Vorige week leek het alsof Marjolein en Rik openheid van zaken gaven over hun relatie. We hebben toen stevig doorgepraat en indringend gevraagd: is dit het hele verhaal? Zo ja, dan kunnen we verder. Als vervolgens blijkt dat niet de volledige waarheid op tafel is gekomen, dat de relatie eerder is ontstaan, dan is het vertrouwen beschaamd.

Het is klote om op deze manier afscheid te moeten nemen van twee collega’s die veel voor onze partij hebben betekend. Vandaag baal ik. Morgen bouwen we samen verder aan onze idealen

We zien elkaar.

Groet,

Jesse Klavder

UPDATE - Gefeliciteerd! U betaalt het wachtgeld voor de gewipte GroenLinkser

Social

Mannen, vergeet vandaag niet te knuffelen

Ja meneertjes! Toon eens wat LIEFDE! Stellingdametje Justine heeft dagelijks namelijk een enorm zure vierde golf van brandend voorbipsvocht in haar broekje en is van mening dat alle mannen harteloze kleautzakken zijn (behalve dat pratende maandverbandje van GroenLinks), en ongevoelige bovendien. Is niet waar natuurlijk want wullie de meneren bear huggen, high fiven en pogo'en de hele dag door natuurlijk. Om te vieren dat we man zijn. Zonder de hele dag hysterisch te zijn. High five mannen, wij rocken. 

GroenLinks doet foekie-foekie in de fractiekamer

Tweede Kamerlid Rik Grashoff (57) doet partijvoorzitter Marjolein Meijer (40).  Partijleiding 'verrast en geïrriteerd'.  

Dus toen Rikkie Grashoff 18 jaar was en op z'n milieuvervuilende Kreidler naar de boerendisco ging was Meijer 1 jaar oud en lag ze keihard te stinken in de pampers. Best wel weird. Maar goed, laat die mensen toch. Wordt er bij die Grashoff eens een keer wat anders opgewekt dan groene stroom, is het weer niet goed en moeten ze zich melden bij het partijbestuur. Flauw hoor. Omdat Klaver jeally is zeker. Nou Marjolein en Rik, jullie hebben de zegen van de roze kerk. Lekker samen naar de windmolens kijken. Geitjes aaien. Bioboerenkwark eten. Houtkachels en tuintegels verbieden. Tofuburgers naar binnen schuiven. Lekker man!

Nou nou poeh poeh Klaver krijgt een verfbeurt

mag ook wel een verbouwing krijgen

Mega-ophef in de Belg omdat Jesse Klaver (GroenLinks) een 'verbouwing heeft gekregen van RTL'. Mega-ophef bij de digitale kots van Livestro. Mega-ophef over Linkse Über Sukkel Kudt Klaver op de socials. 

Effe serieus lui, 'Klaver kreeg een opknapbeurt van zijn halletje'. Weet je wie ook een keer een opknapbeurt van d'r halletje kan gebruiken? De vrouw van Klaver. Maar kom nou. Het halletje in Eikeltjesland wordt gepimpt voor een televisieprogramma. "De wand is geëgaliseerd, er zit een nieuw kleurtje op en er is een lambrisering gemaakt door een plint op de muur te plakken." Dat, lieve mensen, is géén verbouwing. Bruce Jenner, die kreeg pas een verbouwing. En met zo'n zinnetje als 'hun jasjes hangen nu aan op maat gezaagde boomstammetjes' staat er maar één iemand vreselijk voor lul en dat is De Telegraaf. En netjes vermeld ook, he. Alexander Penthouse kreeg een penthouse. En Alexander Penthouse doet nog altijd enorm schimmig over zijn penthouse. Enfin, zelf het geschenkenregister bekijken kan hier (PDF). Wonderlijke ontdekkingen mogen in de comments.

Parkeren in Amsterdam naar 7,50 per uur

Hoofdstad nog eerder van gas af & gratis geld voor illegalen

GroenLinks-bolwerk Amsterdam presenteert later vandaag het coalitie-akkoord, met verregaande plannen om 020 nog verder van de Mokumse burger af te pakken. De stad moet eerder van het gas af, automobilisten worden nog meer de stad uitgetreiterd, de OZB gaat omhoog, de toeristenbelasting gaat omhoog, en een uurtje op de gracht parkeren gaat voortaan 7,50 euro kosten (dat is 16,50 voor de gulden-generatie). En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, opent Amsterdam een gratis resort voor uitgeprocedeerde illegalen die al jarenlang hadden moeten oprotten naar hun eigen land, en 500 (vijfhonderd) "ongedocumenteerden" (left speak voor illegalen) krijgen gratis vouchers om in een soort van opvang te mogen verblijven. Presentatie coalitie-akkoord is vanaf 10:00 uur LIVE te volgen op AT5. En we kunnen niet wachten op de historische alsook woedende woorden van FvD-raadslid Annabel Nanninga. Zeg het, Bel. "Het is hier geen hotel!"

lol - het parool

Onkruid vergaat niet: neefje Jesse Klaver duikt op

Hoi lezers, hier volgt een klein racistisch mopje over dat mocro's altijd in roedels optreden en "wollah ik bel me neef" de standaardreactie is onder de Riffijns geaarde typentjes. Wat is namelijk het geval: de dynastievorming in de verstokte linkse partijen gaat gestaag door en Yasser Feras Klaver heeft nu ook zijn neefje naar voren geschoven als "burgerraadslid" in Roosendaal. Westrand Hosselaars Click ah sahbi. Sad times, really, hoe de top van de linkse partijen steeds meer trekjes van een traditionele tribale adel begint te vertonen.