Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
19 topics
#dobbernegers

NOS ging naar Zweden. Kwam geen Zweed tegen

Eindelijk. De Staatsomroep is naar Stockholm gevlogen om te kijken hoe het er elke last night in Sweden aan toe gaat. Maar, heel gek, ter plekke kwamen ze geen Zweed tegen..

Agent: Irakese immigrant. Mevrouw met winkeltje: Marokkaans. Integratiedocente: uit een integratieland. Onwillige immigrant: Syrische vrouw. Er zit geen Zweed in het hele verhaal. Wel kogelwerende vesten, vrouwen die niet alleen over straat durven/willen/mogen en verhalen over hoe de politie met stenen bekogeld wordt en hun auto's in de fik gestoken ziet worden. Het woord 'islam' valt niet maar dat moet je er zelf maar bij denken. Maar goed. In februari deed dezelfde NOS nog laatdunkend over opmerkingen die Trump maakte over Zweden, dus het Staatsjournaal wordt toch langzaam wakker cq zelfs de NOS kan niet meer ontkennen dat Zweden de trieste koploper is in de trage culturele zelfmoord van Europa. Voor wie het redpillen van de NOS nog te traag gaat, hier een fully woke docu van een uur over het  Stockholmsysndroom van Zweden.

Den Haag plant Merkelboompjes

Allahoe akbar en dank lieve profeetfans dat de groenste stad van Nederland weer een stukje groener is. De Grote Marktstraat in Den Haag is onlangs helemaal op de schop genomen en is nu een fijne brede straat met zeer gradueel in de straat overgaande stoepen. Ideaal dus om met een Palestijns rijbewijs doorheen te karren. In een stad waar salafistische landverraders openlijk in de gemeenteraad zitten, waar het gros van de uitreizigers op de trein stapt en waar je als haatbaard met een "vriendengroep vrome moslims" gewoon lekker granaten naar de politie kan plempen is dat geen overbodige luxe. Ja, vergroening he. Leuk. Maar waarom dan in clusters van vrachtwagenveilige bloembakken die het straatbeeld ruïneren? Oh oh Den Haag, stad van Vrede en Recht, wat jammer toch dat de religie van de Vrede daar weer een andere mening over heeft.  

Afghaanse refugees zowel betasters als... tandarts

Ontboezeming: werken bij GeenStijl is de laatste jaren ontzettend moeilijk geworden omdat de werkelijkheid gewoon echt bizarder wordt dan de melige en ironische mopjes. Een cheetoskleurig manchild for president. Modern links dat 96 genders kent, maar slechts één politieke overtuiging. Sociaaldemocratische middenpartijen die kleiner worden dan bewegingen voor vleugelliggers en ecoterroristen. Anyway: nu weer zoiets. Al jaren doen wij schamper ROFLOL over kansloze asielzoekers door ze "tandartsen" en apothekers te noemen. Verder pompen we ook een hoop ongerichte verontwaardiging door over mensen uit warme landen met een mohammedaans probleempje waardoor het mijn en dijn van de vrouwtjes niet altijd wordt gerespecteerd. Gewoon omdat volgens cultuurrelativistisch wegkijklinks al het negatieve nieuws over rapefugees "nep" en "propaganda" is. Tegen de claim dat alle Einwanderer hoogopgeleide maatschappijverrijkers slash vergrijzingsfixers zijn brengen wij dan in dat hullie uit Warmelandië heus niet allemaal even leuk zijn. Nu is echter WEER een slechte grap ingehaald door de realiteit. In de Achterhoek is namelijk grote commotie ontstaan over twee Afghaanse broers die dus ZOWEL tandarts als orthodontist zijn ALS bepotelmeneertjes die de handjes niet van de roomblanke dochters af kunnen houden. De broertjes Payam mogen volgens het tuchtcollege in Zwolle geen vrouwelijke patiënten meer verrijken. Stranger than fiction folks. Nu jullie weer. 

Vlam in de pijp. Transporteur stopt Calaistransport

Welkom in multicultiparadijs Sargentinië: de Groningse transporteur Reining Transport stopt met ritten via de tunnel bij Calais. Het bedrijf acht het werk te gevaarlijk voor de chauffeurs die belaagd worden door agressieve cultuurverrijkers die met stokken en stenen een plaatsje op de truck richting Engeland proberen te verwerven. Ook worden de transporteurs beboet voor het gebrek aan respect voor persoonlijk eigendom van de instromende verstekelchimps: per ongevraagde meereiziger krijgt het bedrijf € 900 boete en de kostenpost voor de Groningers loopt inmiddels in de tienduizenden euro's. 'Ik wacht niet tot de eerste doden of ernstig gewonden zijn gevallen. Ik demp de sloot precies op het moment dat het kalf nog niet verdronken is' Het is maar goed dat deze apothekers en antivergrijzingsarbeiders zo'n constructieve bijdrage leveren in het wensdenken van links Europa, want anders zou je bijna denken dat ze zand in de economische motor van Europa strooien. 

KRIJG NOU WAT! Moslims voelen zich zwaar gediscrimineerd in intolerant klote-Nederland

Moslims in Nederland voelen zich gediscrimineerd. Arme sneeuwvlokjes.

Kijk allemaal maar eens goed naar bovenstaande tabel en krab u flink achter de fascistische oren. Achter DE-SSAFR (Sub-Sahara-migranten in Duitsland) staan de Nederlandse kentekens op plek twee en drie. Wat dus wil zeggen: NL-NOAFR (Neder-Noord-Afrikanen) en NL-TUR (Nederturken) vinden Nederland krankzinnig discriminerend. Zo heet wordt de soep elders in Europa niet gegeten! Nog een tabelletje:

Statistische minaretjes

Op basis van achtergrond worden de Griekse (EL) moslims in hun land het meest gediscrimineerd, gevolgd door boys and girls and other in Nederland Naziland. Qua discriminatie op basis van religie is Nederland zelfs het hatelijkste land van de complete EU. Discriminatie op basis van huidskleur valt dan in verhouding nog wel mee dus Sylvana heeft ongelijk. Nog een tabelletje:

Voelen moslims zich verbonden met Nederland? Op een schaal van 1 tot 5 krijgt Nederland een 3,4 en dat lijkt een nipte voldoende op het rapport om trots aan Vader des Vaderlands Timmerfrans te laten zien, ware het niet dat alleen Italië een lager cijfer scoort - en aangezien het van Italië bekend is dat er veel rabiaatracisten wonen toch ook weer iets om even bij stil te staan. Een bonustabelletje voor de politie:

Pliesiestaafjes

'Onze' Noord-Afrikaanse en Turkse moslims hebben geen fuck vertrouwen in de politie. Veel 'Nederlanders' zelf ook niet, dus dat scheelt.

Welnu. Bovenstaande informatie komt uit dit onderzoek van het Europese Agentschap voor Grondrechten, waaruit dus blijkt dat moslims helemaal de mama worden gediscrimineerd met Nederland als een van de koplopers. Maar wat moeten we ermee?

Lees verder

Khadija Arib vindt Nederlanders te onverschillig

We hadden onze bedenkingen bij haar benoeming als Kamervoorzitter. Zijn we gewoon eerlijk over. Zagen liever Bosma, wegens heerlijke ironie en streng doch rechtvaardige hamershand. Maar dat is water onder de brug, en we moeten al lang erkennen dat mevrouw Khadija Arib het uitstekend doet als voorzitter. Wat ook water onder de brug is, is de nationale kans die Nederland ooit had om migranten uit islamitische landen vanaf hun eerste naoorlogse instroom deugdelijk te integreren met de vrijheden van onze liberale democratie.

Maar we hebben het laten versloffen, we hebben te weinig basale eisen aan hun ontwikkeling van het-begint-met-taal, democratische waarden en westerse vrijheden gesteld. In latere jaren waren 'ze' vooral goed om in groten getale geronseld te worden om de sociaaldemocratische zelfverrijking van de Partijbonzen van de Arbeid, de partij van mevrouw Arib, mede mogelijk te maken. Het leidde ons naar het omgekeerde universum waarin we nu leven. Waarin kritiek op religieuze regressie als 'islamofobie' wordt afgedaan, wrok over voortschrijdend vrijheidsverlies als 'xenofobie' wordt betiteld, en het benoemen van sombere statistieken over bautenlaanders al veel te snel 'racisme' heet te zijn. Het leidde ons, kortom, naar de galgenretoriek van de identiteitspolitiek, waar menig intellectueel debat eindigt om te worden verhangen.

En ineens is daar de verlichte mevrouw Arib weer, die zich als vrijgevochten, succesvolle Marokkaans-Nederlandse vrouw geen zier aantrekt van dergelijke dichtgetikte debatconventies, en dientengevolge in haar Abel Herzberglezing een paar pijnlijke verdiensten van decennialange "progressieve politiek" en plein public op tafel legt. Over salafisme in de steden en shariahuwelijken in de moskee, over het misbruik van democratie om democratie te verwerpen, over parallelle samenlevingen en gebrekkige inburgering, over opgesloten meisjes en ellende achter de voordeur, over het gif van de verdeeldheid dat vloeit uit als tolerantie vermomde onverschilligheid waar we zo misplaatst mee pronken.

Niet de Nederlander is "racistisch" omdat hij niet om nieuwe migranten uit moslimlanden staat te springen, de oude migranten daarvandaan (en de religie die zij meebrachten) hebben zijn naïeve enthousiasme voor ongebreidelde open armen simpelweg getemd. En in tegenstelling tot veel van haar geloofsgenoten van de linkse kerk, schroomt Khadija Arib het niet om openlijk te benoemen dat buitenlanders óók gewoon gefaald hebben - en van Nederland daarvoor alle ruimte hebben gekregen. Arib heeft gelijk: we zijn te lang onverschillig geweest. In haar Herzberglezing probeert ze de ideologische impasse te doorbreken.

Arib pleit voor een uitgestoken hand en werkelijk begrip van de samenleving waarin je een plek wil veroveren. "Het is van groot belang om als nieuwkomer en de nieuwe generaties na  jou, de nieuwe samenleving te willen begrijpen, en je de heersende waarden eigen te maken." Nederland was te lang onverschillig, want wij dachten dat het wel los zou lopen. Vrijheid is, wanneer het moet concurreren met de gestaalde kaders van culturele en religieuze regressie, echter niet zo besmettelijk als we dachten dat het zou zijn. En nu zijn we in het nationale debat nauwelijks nog vrij om de knelpunten openlijk te benoemen en te bespreken, zonder daarbij een emmer pek over onszelf leeg te trekken. Daarom mogen we blij zijn met PvdA'ers, vrouwen en Marokkaanse Nederlanders zoals Arib, want zij gebruikt al die privileges om de groepsverkrachtende SJW-patrouilles te omzeilen ("Arib uses WOMANHOOD. It's super effective!") en precies datgene bespreekbaar te maken waar autochtonen, en zeker blanke mannen, voor in de ketel met pek gepleurd worden. Het is niet te hopen dat ook zij er om wordt verketterd, wanneer wij hier zeggen:

Mooi gesproken, mevrouw de voorzitter.

Symbolische uitspraak EU-hof over asielverdeling: 'Wij zijn de baas in uw land'

Zo, Tsjechië, Roemenië Hongarije en Slowakije, dat weten jullie ook weer. De Europese Unie bepaalt wie jullie landen binnenkomt, niet jullie democratisch gekozen regeringen. Hadden jullie maar niet aan de EU-subsidiekraan voor achterlijke Oostblokgebieden moeten gaan lurken alsmede al die Roemeense vaklui zakkenrollers naar onze hoofdsteden moeten sturen. Nou mogen jullie ook al die vrolijke types die de Italiaanse en Griekse cultuur verrijken gaan opvangen ook. Volgens de NOS is het vooral een 'symbolische' uitspraak en dat zijn wij nou eens helemaal met de Staatsomroep eens. Symbolisch voor het democratisch deficitair moeras waar we met zijn allen in verzand zijn welteverstaan. Om de pijn iets te verzachten hebben wij nog een paar goedkope fitnessapparaten en airhockeytafels in de aanbieding. Tegen een zacht prijsje op te halen bij Klaas Dijkhoff. En nou niet in jullie dikke Skoda's over zielige mevrouwen heenrijden he jongens!

Er Ist Wieder Da: Ruud Koopmans

Social

Veel ophef in januari om de feiten die prof. dr. Ruud Koopmans vanuit zijn Berlijnse pillbox presenteerde in de Dukbode. De strekking: misschien liggen sommige problemen toch een piepklein beetje aan moslims en integratie en immigratie en islam. Misschien hè, het is ook maar een optie. NRC bestempelde '50 miljoen moslims accepteren geweld' in ieder geval als WAAR en dus durft hoogleraar Koopmans nóg een keer aan te treden, nu in De Telegraal. Eigenlijk zegt Koopmans ook wat Hiddema zegt, alleen dan zonder ras, want als je het woord ras gebruikt ben je een gore nazi. Een paar andere hoogte dieptepunten:

"Onder leden van Nederlandse moslims bestaan bijvoorbeeld enorme negatieve opvattingen over homoseksuelen, joden, of moslims die van het geloof afstappen.”

"Moslims moeten hun verantwoordelijkheid nemen en hun afwerende houding van ’dat is ons pakkie-an niet’ laten varen. Mensen zijn namelijk niet gek, die zien ook dat moslims wél massaal de straat op gaan om Erdogan te steunen of om tegen Israël te protesteren."

"Er bestaat een sterke neiging om de oorzaken in de boze buitenwereld te zoeken in plaats van in de eigen gemeenschap. Moslims geven Geert Wilders de schuld, of westers kolonialisme, of Israël, of islamofobie."

"'Geweld heeft niets met de islam te maken' is een drogreden waar je niet meer mee aan kan komen als terroristen zelf verklaren dat ze handelen vanuit het geloof."

"Dat het de schuld van anderen is, zit bij veel moslims heel diep."

Samenvattend aan de moslims: kom eens van die luie reet af en zeg eens iets tegen het kelen van journalisten, het van gebouwen afflikkeren van homo's, het omploegen van winkelstraten en het schoonvegen van metrostations, vliegvelden en concertzalen. En wat kunnen WIJ doen? Harder optreden tegen radicale moslims en beter en meer onderzoeken hoe Nederlandse moslims over de zaken denken. Klinkt best goed en genuanceerd, toch? Maar ja KOOPMANS IS EEN RACIST / KOOPMANS IS EEN FASCIST / KOOPMANS IS NATIONALIST / KOOPMANS IS ISLAMOFOOB / KOOPMANS IS EEN EXTREEMRECHTSE KAPITALIST / KOOPMANS DISCRIMINEERT / WIJ ZIJN MET MEER / WIJ ZIJN STERKER DAN HAAT, ANGST EN VERDEELDHEID

Migratiecijferporno: Syriërs, Polen en Indiërs zorgden voor recordjaar 2016

Vandaag gooide het Centraal Bureau voor Stemmingmakerij een miljoenmiljard cijfertjes over immigratie over de grens schutting. 2016 was in alle opzichten een recordjaar: meeste immigratie, meeste emigratie & hoogste migratiesaldo evah.

Syriërs (netto +18.722), Polen (+13.032) en Indiërs (+3.763) zorgen voor het grootste deel van het migratiesaldo. Veel meer cijferpornofetisjismeweetjes na de breek. Zelf neuzen DAARRR. Reacties van politieke partijen op de uitgebreide analyse van deze cijfers in de MSM alvast hieronder.

GroenLinks: "Welkom in mijn land! Hebben jullie de film 'Jesse' al gezien?"
SP: "Ze pakken onze banen af!"
PvdA: "En de lerarensalarissen dan?"
vvd: "Invechten!"
CDA: "Allemaal het Wilhelmus leren!"
FvD: "Wij zeggen geen 'omvolking' want als we 'omvolking' zeggen gaan mensen weer allerlei dingen over ons beweren die met het woord 'omvolking' samenhangen. Dus 'omvolking' zult u ons niet horen zeggen. Omvolking."
PVV: "Wij zeiden jaren geleden al 'omvolking' hoor."
ChristenUnie: "Wij vinden het erg belangrijk dat er de komende vier jaar meer onderzoek komt naar migratie. Daar kan onze achterban mee leven."
SGP: "Zo. Weer een paap opgerot naar Vaticaanstad. Opgeruimd staat netjes."
PvdD: "Superslecht voor het milieu dit."
D66: "Die Indiërs! Daar lees je dus godverdomme nooit wat over in de media! Stemmingmakers!"
DENK: "Discriminatie!"
Artikel1: "Discriminatie! En homorechten!"
50Plus: "En de ouderen dan?"

Lees verder

#BREEK

WTF. #MeToo WERKT. Uitgeverij Atlas verbreekt contact met bepotelaar Jelte Nieuwenhuis