Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
8 topics
#dobbernegers

Pardon? GEEN Armeense nano-genocide op Lily en Howick!

Maandag worden Howick (12 jaar) en Lily (11 jaar) uitgezet naar Armenië, een land waar ze nog nooit zijn geweest. Niet OK.

Social

Is dit het land dat we willen zijn? Land waar illegale Albanezen ongehinderd in de bosjes bij Hoek van Holland slapen in de hoop zichzelf naar Engeland te kunnen smokkelen? Land waar illegale Marokkanen een Gronings azc ongehinderd gebruiken als uitvalsbasis voor zakkenrolmissies in de stad? Land waar ouwe moslimpedo's ongehinderd hun kindbruidjes naartoe over mogen vliegen zonder dat de vvd daar wat aan doet? Land waar geen enkele serieuze controle is op wie er via de migratiemolens ons land binnen komt, en met welke intenties? Land waar 8 op de 10 Somalische nieuwkomers zich linea recta de bijstand in qatkauwt? En het land waar een jong Armeens gezin dat hier al een decennium woont, zonder pardon wordt uitgezet? Een gezin dat volledig is ingeburgerd in de Amersfoortse gemeenschap, waarvan de kinderen (11 en 12) nog nooit in Armenië zijn geweest, dat na negen jaar procederen alsnog wordt uitgezet - een besluit waarvoor moeder al is opgepakt en vastgezet. Maandag gaat ze d'r uit, met of desnoods zonder kinderen. Maar ook die moeten weg. Nederlandse bureaucratie: ze mogen nu niet blijven, omdat ze in het verleden onvoldoende aan hun eigen uitzetting hebben meegewerkt. En dus wordt er een soort Armeense nano-genocide gepleegd op Lily, Howick en hun moeder.

NEE, we moeten hier niet zomaar iedereen toelaten. Zeer zeker niet. Maar hoe kan het godverdomme bestaan in een beschaafd land dat een paar mensen negen jaar lang kunnen en moeten procederen over hun leven en hun toekomst, in alle onzekerheid die daar bij komt, om vervolgens alsnog - hoe ingeburgerd en maatschappelijk meegebogen ze ook zijn - over de grens geschopt worden door de Halbe Zijlstra's van deze wereld? Niet. OK., zeggen we met de tanden op elkaar geknarst. Kijk dat meisje. Spreekt beter Nederlands dan de meeste reaguurders. Lily moet blijven. En haar broertje Howick ook. Voor degenen zonder stenen hart en regels-zijn-regels-rancune: TEKEN DAN. Lily en Howick mogen niet worden uitgezet.

Video. Ark van Nohammed landt op Spaans toeristenstrand

Gebeurt de beste natuurlijk. Een mooie woensdagmiddagje vissen aan de Marokkaanse kust en cracking open a cold one with the boys en ineens in de beruchte Mediterrane Merkel Current terecht komen, waardoor slachtoffers uren later compleet gedesoriënteerd op een paradijselijk strand van de goede bedoelingen aanspoelen. Traumatisch? Ja. Achteraf spijt van? Mooi niet. Want eenmaal aangekomen kun je  dertien seconden weer even helemaal jezelf zijn op een wit strand, en daarna voor de eeuwigheid verdwijnen in de illegaliteit. Hier trouwens een greep uit het videoarchief met beelden vanuit de amfibische landingsvoertuigen zelf. 

Social

Luud Rubbers (108) wil 25.000 vluchtelingen per jaar naar Nederland halen

Hela hola het is weer bezoekuur in Huize Avondrood en Ome Ruud de billenknijper mocht een half uurtje los om wat bij elkaar gejengelde wartaal aan het NRC op te sturen. En daar wordt het uiteraard geplaatst (spiegel) want ja het is toch de oud-premier nietwaar. Ruud Lubbers, die in de regering zat toen Nederland te maken kreeg "met gastarbeiders, waarbij er aanvankelijk ook van werd uitgegaan dat het niet ging om permanente immigratie". Goh. Door wie was dat Ruud? Oh ja door jou. Wel chic dat je daar je verantwoordelijkheid voor neemt in dit opiniestuk en erkent dat het met die integratie toch allemaal wat lastiger gaat dan voorzien. "Die gastarbeiders hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de wederopbouw van ons land." Oh. Nou ja. Nog bedankt dan Ruud. Wat heb je nu voor geweldige beleidssuggestie voor ons? "Mede daarom zouden 25.000 VN-vluchtelingen die jaarlijks naar Nederland  komen, mits zij in staat zijn in ons land in te burgeren en op korte  termijn hun eigen boterham te verdienen, van grote waarde kunnen zijn  voor ons allemaal." Goede 'mits' daar in die zin Ruud. Hoe gaan we dat regelen denk je? Met net zulke garanties als toen dat al die gastarbeiders terug zouden gaan? Even verder lezen in dat NRC-artikel. Oh wacht. Dit zijn de argumenten: 'Wij hebben hen nodig'. Klaar. Nou. Weet je wie helemaal niemand nodig heeft? Ruud Lubbers.

Terugkijken. Nieuwsuur nu ook langzaam woke

Eclatante kijkcijferstijgings bij NPO-vlaggenschip Nieuwsuur. Liefst 395.000 kijkertjes waren gisteravond getuige van wellicht het begin van een begin tot iets datwat lijkt op realiteitszin bij Nederlandse Publieke Omvolkomroep. Nieuwsuur ging in de Thierry-modus inzake de Timmerfrans Ferries en de Fatsoensbubbel in Deugland kreeg zomaar opeens ekte beelden van de idiote immigratietsunami te zien. En erachteraan een discussie tussen de heren Demo Demo en Leo Laatmaarbinnen. Op sociale media werden sommigen tot totale waanzin gedreven. Hup Echte Jan!

Video. Spanje verwelkomt 67 nieuwe Europeanen

Het gaat weer GOED met Europa. Immers, anders zouden ze deze kant niet op komen. Dus laten we onszelf juist eens vieren in plaats van kastijden. TOCH?! "More than 60 migrants managed to gain access to the Spanish territory of Ceuta after breaching a fence separating the autonomous city from Morocco, according to the Civil Guard and Red Cross. Fourteen people were injured during the crossing." Het hek waarvan niemand weet waarom het niet onder stroom staat werd bestormd door zo'n 200 "Sub-Sahariërs", wat neerkomt op een blik aan Ivorianen, Eritreeërs, Gambianen, Guineanen, Malinezen en Nigerianen. Kortom, zomaar een greep uit een vochtige dagdroom van Sunny. "The migrants reportedly used violence to deter agents from approaching, using stones, sticks, and cutting tools, Civil Guard sources told Efe news agency, as cited by ABC España." Geweld en prikkeldraad, da's slecht voor de handen jongens. Dus let even op met infectieziektes tijdens het asperge-steken hè.

Hee leuk een Polenhotel - niemand ooit

Social

Dat klinkt natuurlijk heel schattig verbindend en meedenkend, 'omwonenden bedenken alternatief plan voor Polenhotel', maar feitelijk komt het neer op het volgende: wij willen die eikelige Polen (en Roemenen en Bulgaren) niet in onze buurt. Nu is het dus: Leunen wil Polenhotel niet. Eerder was het nog: buurtbewoners Den Hoebert zijn een beetje huiverig voor de komst van een Polenhotel en vrezen voor overlast in de buurt, een gevoel van onveiligheid en verkeersproblemen. Bewoners van De Morinel in Dronten zijn niet blij met de plannen voor een Polenhotel in hun straat. Buurtbewoners van een leegstaand kantoorpand op de Bergrand in Roosendaal zijn 'bezorgd en woedend' over de komst van een Polenhotel. In Alpen aan den Rijn zijn buurtbewoners 'niet blij' met het plan voor de huisvesting van arbeidsmigranten in een Polenhotel. In Waalwijk protesteerden honderden buurtbewoners tegen de komst van een Polenhotel. In Eindhoven zien buurtbewoners de komst van Poolse migranten niet zitten. In Doetinchem heeft de buurt geen zin in een Polenhotel. Bunschotenaren balen als een stekker van het Polenhotel. De buurt Waldervaart in Schagen is al jaren in rep en roer over het Polenhotel. In Aalsmeer willen buurtbewoners geen Polenhotel. In Ede is de buurt bang voor de komst van een Polenhotel. In Boskoop is de buurt niet blij met het Polenhotel. Enzovoort.

Joehoe, politiek. Beleidsmakers. Mensen die erover gaan. Mensen die er verstand van hebben. Newsflash. Stop ermee. Niet meer doen. Nederland. Wil. Geen. Polenhotels.

Social

CBS: 'Sterke homeopathische verdunning in NL'

In de eerste helft van 2017 bijna plus 35.000 mensen op die poezelige polderklei van ons. Weer 100k migranten erbij en 70k Nederlandmoeie Nederlanders opgerot. Meer Polen erin dan eruit. Vertrekoverschot van de Turken is verdwenen. Is weer vestigingsoverschot. Grootste groep immigranten komt uit Syrië. Natuurlijke aanwas is laagste ooit ever. Homeopathische verdunning. Omvolking. Een Nederlandse stukadoor bestaat niet meer. Iedereen heet ineens Mohammed. Red onze cultuur. De molens verdwijnen. Jan Smit wordt Youssouf Sahin. Hol-land! Hol-land!

Maar over die homiopolische verdunning

Wat is de oplossing?


Poll is Verlopen.

Maar over die homiopolische verdunning

Wat is de oplossing?

173 IS-strijders komen uw lichaamsdelen claimen

Gevonden door de Amerikaanse boots on the ground in het afvoerputje richting de door boerkamaagden bevolkte moslimhel: een .doc met de namen van 173 IS-strijders die getraind zijn om in Europa kafir lichaamsdelen door de lucht te pompen. "(...) mogelijk zijn opgeleid om explosieven te maken om zo veel mogelijk slachtoffers te maken." Humorloos volk is het toch ook. Interpol is hard aan het zoeken voor ons, kunnen wij mooi wachten op zalvende woorden van GroenLinks en D66.

#BREEK

TERREURDREIGING. SPAANS BUSJE MET GASFLESSEN BIJ MAASSILO - Concert Allah-Las afgelast door politie