Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
47 topics
#diversiteit

Goed nieuws. KEBAB IS GERED

Werkelijk het enige positieve aan de massa-invasie van de knoflokiërs is de heerlijke schijf-van-vijf in een broodje: de döner kebab. Man wat is het toch heerlijk om na een avond doorgebracht te hebben met 30 bier de tanden te doen verzinken in een symfonie van dood dier en knoflooksaus. Alles d'rop, natuurlijk. De grote boze EU was van plan om döner af te schaffen want de plezierhatende regelfetisjisten hadden bezwaar tegen fosfaat in de ingevroren dönerrollen, maar uiteindelijk ging het plan niet door. Maar goed ook, want anders was het geduld in de gespleten samenleving ongetwijfeld pas echt op als het enige verbindende element - de vette muil - ook al wegviel. Brb, even naar Ali om de hoek, dit moet gevierd worden. 

Leo Lucassen wint opnieuw Gouden Leo Lucassen

De opvolger van Leo Lucassen als winnaar van de Gouden Leo Lucassen is bekend. Het is Leo Lucassen. 

Social

Als virulent antisemitisme ontsproten aan de religie die wij zo langzamerhand zo goed kennen dat jarenlang is gecultiveerd door een totaal dichtgetikte migrantenknuffelstaat #latsnightinsweden zijn ware gezicht laat zien alsnog SCHULD VAN TRUMP roepen. Daar moet je Leo Lucassen voor zijn. Er zit voor de jury dus niets anders op. Ook dit jaar is inzenden zinloos. Leo heeft gewonnen. Gefeliciteerd.

Dramsterdam draait integratieklok terug. Folders uitkering voortaan weer in het bautenlands

Gefeliciteerd Nederland, Amsterdam gaat weer outkieringsfolders in het Turks en Arabieries drukken. De regering heeft besloten dat niet meer meedoet met de horden die hier komen, alstoeblieft dankoewel zeggen tegen gratis geld en vervolgens op hun bedjellabaade reedt te zitten, dus moet alle communicatie in het Nederlands. Niet meebabbelen = geen gratis geld. Uiteraard gelden de landelijke regels niet voor de Republiek Dramsterdam waar het verbranden van taxpoet uit Roodeschool en Horst-Sevenum op het altaar van het multiculturalisme de staatsreligie is. Daar worden de foldertjes gewoon weer gedrukt in het Turks en het Arabisch, om weer net zoals in de jaren zeventig de bidmat uit te rollen voor improductief kleedjesvolk. Is het al tijd voor een muur om de A10? 

Verder alles want Tante Bel uw goede vriendin voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 zegt: 

Gedram over gender, inclusiviteit, diversiteit & racisme. Family Guy vat 2017 samen

Bent u ook he-le-maal leeggezogen door het inclusiviteitsdebat? Door oeverloos geouwehoer over diversiteit, mansplaining en white privilege? Door het continue gendergedram over meisjes, jongetjes, transgenders alsook openbare toiletten voor mensen die zich identificeren als spaghettisliert? Dat u door een grap, satire of sarcasme dagenlang racismeroepers op uw dak hebt? Dat het omroepen van 'dames en heren' verboden is op het NS-station? Welkom in 2017 en Family Guy vat het graag samen.

Plot: Weird Dog Brian maakt een slechte grap op Twitter, de hele deugwereld gaat pocoloco met uiteindelijk een confrontatie voor zijn huis. Hele aflevering was onlangs op de Amerikaanse televee en komt dus hier ergens in 2044 op de pit, maar nu al kijken kan vast wel ergens op het internet (*).

Lees verder

BUSTED. De huishoofddoek van @BNNVARA

HOAX - Het is een geintje van een schijtlollig BNNVARA-programma

Hee wat leuk. Bij BNNVARA hebben ze blijkbaar een vaste hoofddoek op de gastenlijst. Zat bovenstaande kleedjesvolkmevrouw met blauw Mekka-tuniekje eerder op de vrijdagavond nog bij Matthijs van Goebbels in het DWDD-publiek, rond 23:00 uur schoof mevrouw aan bij Jeroen Riefenstahl. 2 halen 1 betalen! Nu ja aanschuiven. De regisseur van dienst zette heur met de hoofddoek in het prominente A1 anchor shot naast Jeroen. Is dit nieuws, GeenStijl? Neuh... Vroeger had je ene 'Bas Blokhoofd', een meneer met een vierkante kop die altijd in het publiek van Mies Bouwman, Willem Ruis, Fred Oster, Paul de Leeuw en hoe al die dooie coryfeeën ook heten, te vinden was. Die meneer was fan van televisie en van BN-ers bleek later. Recent was er ook nog deze koekwaus, die niet van de buis te branden was. En kennelijk hebben we nu weer iemand die graag in beeld wil moet. Enfin, u weet wel waarom. 

Integratievideo. "Rijden op je cocky" door Arabier Bella Arino

Om de zoveel tijd loopt er zo'n ziel tussen. In plaats van onderdrukking of een gematigde uiting van de ware aard gewoon balls to the wall je schreeuwende homoseksualiteit in het gezicht van je eigen gemeenschap douwen. En het zijn exact dit soort Ayaan-achtige figuren waar Fort Holland het maar wat Spaans benauwd van krijgt. Want zij zijn de lakmoesproef die Nederland niet doorstaat. We voelen geen plaatsvervangende schaamte, maar plaatsvervangende doodsangst. Zozeer zelfs, dat we primair geneigd zijn tot victim blaming: 'fucking lul kijk nou uit en doe dit gewoon niet!' In het Nederland op papier zou de half Saoedisch-Italiaanse Bella Arino (22) gewoon een generieke theatrale degeneraat zijn waarvan we blij zijn dat-ie bestaat omdat we zelf zo hemeltergend saai zijn. In het echte Nederland is hij Arino z'n leven niet zeker. "Ik ben wie ik ben en daar nemen veel mensen aanstoot aan. Ik kom openlijk uit voor mijn homoseksualiteit en dat wordt, zeker ook vanwege mijn Arabische achtergrond, door veel mensen niet geaccepteerd. (...) In de reacties onder de video krijgt hij, net als op zijn Instagrampagina, een hoop hatelijke opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. “Vooral vanuit de Arabische gemeenschap, eigenlijk”, licht hij toe. “Ik word dagelijks met de dood bedreigd, uitgescholden voor kankerhomo of vieze nicht. (...) Op een gegeven moment werd er een cijfer op mijn hoofd gezet door een andere vlogger. Dat betekent dat iemand die mij iets aan zou doen, of die kon zeggen waar ik me precies bevond, een beloning zou krijgen. Natúúrlijk werd ik daar bang van. (...) Bella heeft de politie op de hoogte gebracht van de bedreigingen aan zijn adres. “Zij hebben mijn naam nu in een systeem gezet, waarmee er automatisch politie naar me toe wordt gestuurd als ik 112 bel. Dan hoef ik de situatie niet meer uit te leggen.” Maar, wel 1 kudo voor deze stamgenoot: "En laatst nog zei een jongen met een Arabische achtergrond tegen me: ‘Ik heb respect voor wat je doet, je bent een strijder. Heb gewoon schijt.'” Het moge duidelijk zijn. Meer Arino! Voor zolang het duurt.

Lees verder

Godzijdank! Met inclusieve dialoog heeft Timmerfrans alle religieuze problemen opgelost

Social

He maar jongens Europa is nu echt gered van de ondergang, want Frans Timmermans heeft dialoog gevoerd met de Raad van Elf, een groepje religieuze leiders, een waardevol moment van waaruit we nu gaan bouwen met praktische maatregelen, en dat alles tijdens een vergadering en werklunch, waarbij de Europese Commissie verschillende religieuze leiders bijeen bracht, om een op waarden gebaseerde en effectieve Unie te bediscussiëren. "It is through inclusive dialogue that we can chart the best course for our common future", aldus de almaar verder uitdijende bamibal op benen.

Goed om te horen dat onze toekomst zo helder is door inclusieve dialoog, waarbij ongetwijfeld de kernproblemen benoemd zijn door Timmerfrans, een man die erom bekend staat dat hij zo goed is in kernproblemen benoemen. Spill-over effect van de inclusieve dialoog: kunnen alle Europese anti-terreurmaatregelen tegen de verschillende religies weg. Zoals. Anti-islamterreur-blokken voor de ingang van Amsterdam CS weg. Anti-islamterreur-bloemperkjes voor Europees Parlement weg. Anti-islamterreur-controles op vliegvelden weg. Anti-islamterreur-filmpjes van gemeente 020 weg. Anti-islamterreur-deradicaliseringsprogramma's weg. Anti-islamterreur-tassenverbod Ziggo Dome weg. Anti-islamterreur-eenheden van veiligheidsdiensten weg. Anti-islamterreur-vrachtwagens bij de marathon van Rotterdam weg. Anti-islamterreur-miep Judith Sargentini weg. Allemaal weg. Allemaal dankzij Timmerfrans en zijn dialoog.

Feynman en/of Feiten – Parallelle dimensies

Toen ik de rellen in Blerick zag, dacht ik gelijk dat een roomblanke politieman vanuit vermeend racisme in een moeilijke buurt een allochtone crimineel had neergeschoten. Fouten maken is immers menselijk. Het bleek mijn eigen setje vooroordelen te zijn. 

De politie kwam als mosterd na de maaltijd. Na het schot. De politie had helemaal niets te maken met de moord. Het was de derde criminele afrekening in korte tijd. Normaal zou de wijk dan denken aan de eigen kinderen en de criminelen zelf lynchen  op een presenteerblaadje aan de politie geven. Laat ze maar lekker dealen en elkaar omleggen, maar niet in je eigen achtertuin. 

Blerick toont aan hoe snel de vlam in de pan slaat. De politie wordt als opgejaagd wild de wijk uitgewerkt, kan niet vrij rechercheren, wordt niet geholpen in het onderzoek naar de dader. Honderden nieuwe Nederlanders waren op de been om het de politie zo moeilijk mogelijk te maken om de sporen veilig te stellen en om jacht te maken op een moordenaar. Journalisten troffen hetzelfde lot. 

Buurtbewoners klagen al jaren over intimidatie en overlast. Toch zie je na de massale inzet van de ME en het molesteren van Powned geen arrestaties. Daar gaat het fout. De burgemeester noemt de derde liquidatie op rij samen met de overlast een incident. Het is een gedoogzone van criminaliteit, drugsoverlast en geweld. Een banlieu.

De voorlichting noemt het een dodelijk schietincident, alsof er iemand met een sportvergunning bij een schietvereniging een dom foutje maakte. Het gaat hier echter om een moord in een woonwijk tussen spelende kinderen. Iemand die met een vuurwapen rondloopt, heeft een bewuste keuze gemaakt een delict te plegen (vuurwapenbezit) om daarmee een levensdelict te kunnen plegen. 

Poppenkast

Tegelijkertijd zitten 24 bewindslieden al een paar dagen als een braaf schoolklasje hun mond te houden. Twee dozijn legkippen op drie rijen stokjes. Partijen die werden buitengesloten of nalieten regeringsverantwoordelijkheid te nemen, mogen dagenlang blaten over een regeerakkoord dat zwijgt over salafistisch terrorisme, no-go areas en mislukte integratie.

Terwijl (nieuwe) Nederlanders hard worden aangetast in hun vrijheid, veiligheid en welvaart zit de top van de macht in vak K met een telefoontje te spelen. Bewindspersonen en oppositie die woordgrapjes maken om de beeldvorming te manipuleren en de campagne af te trappen. Totaal gevangen in hun eigen schijnwerkelijkheid. 

Blind en afgesloten voor de problemen in de gemiddelde wijken. De muren van de Tweede Kamer zouden eigenlijk een grote videomuur moeten zijn. Nieuwszenders, voorpagina`s van kranten, blogs & relevante vlogs zoals Pro247,  zodat de kloof tussen de theorie in het zaaltje en de praktijk op straat continu zichtbaar is, net zoals je een puppy in zijn eigen plasje duwt.

Paard achter de wagen

Het eerste novum uit het regeerakkoord is de hernoeming van het ministerie van Veiligheid en Justitie naar Justitie en Veiligheid. De rechtsstaat moet voorop. Alleen is er zonder veiligheid helemaal geen kans om te rechercheren, te vervolgen of recht te spreken. Getuigen blijven weg, niemand praat met de politie en rechters hebben ook een partner en kinderen.

Dat de rechtsstaat voorop moet ten koste van veiligheid betekent ook een verdere tunnelvisie op de rechten van de verdachten & daders, een verdere verwaarlozing van de rechten van slachtoffers of samenleving. Hier wordt de ene helft van een ethisch dilemma weggegooid om vervolgens zonder afweging of debat ongehinderd en maximaal te kunnen deugen.

Gezonde roker

Mohammed Bouyeri was lid van de terroristische Hofstadgroep, maar zou toch de moord op Theo van Gogh alleen gepleegd hebben. Aan de ene kant was de Amsterdamse politie een jaar lang een derde van haar rechercheurs kwijt aan om de andere daders in beeld te brengen, aan de andere kant hebben we een AIVD die weigert informatie te delen.

De AIVD volgde de Hofstadgroep sinds herfst 2002, in oktober 2003 werden vier leden gearresteerd en vrij snel weer vrijgelaten en in november 2004 werd Theo vermoord. Ruim twee jaar werden de juiste mensen gevolgd en Theo en Ayaan waren sinds de uitzending van Submission op 29 augustus 2004 voorspelbare slachtoffers. Ayaan werd streng beveiligd.

Net zoals Pim Fortuyn kreeg Theo van Gogh geen beveiliging. Wat is het nut van een sleepnet als je niet bereid bent de vangst naar de kade te brengen, te kaken en in het ijs te gooien? Dit is geen probleem van meer geld, meer bevoegdheden of meer informatie. Het is een probleem van samenwerking en ethische keuzes.

Het lijkt wel of het parlement & kabinet over een heel ander land regeren. 

Al minimaal vijftien jaar.

Feynman

Woonstichting verklaart Hollandse senioren tot unerwünschten. Alleen Turken welkom

*spijker spijker spijker* ZO DIE HANGT!

Feest in de Turkse seniorengemeenschap van seniorengemeente Apeldoorn. In een seniorencomplex in Apeldoorn-Zuid mogen geen Hollandse senioren meer gaan wonen, want seniorenwoonstichting Öns Hüis wil alleen nog maar Turkse senioren in het seniorencomplex. Turkse senioren allemaal fijn een seniorenwoning, Hollandse senioren allemaal 'overdonderd' en op zoek naar een andere seniorenwoning. Gefeliciteerd met uw seniorenwoning, Turkse senioren! Succes met een andere seniorenwoning zoeken, Hollandse senioren!

PS. Fraaie verklaring van Arjen Jongstra, directeur-bestuurder bij woonstichting Öns Hüis. "Ons Huis heeft nagedacht over wat we met dit complex aan moeten, het is nog te goed om te slopen." Met andere woorden: het is best wel een kutgebouw maar het gaat nog niet met de grond gelijk dus proppen we er maar Turken in.

Lees verder

4chan-posterplakactie 'It's okay to be white' duikt op in Maastricht. Voorspelling komt uit

Gebbetje op 4chan: allemaal posters plakken met de tekst 'It's okay to be white' om vervolgens linkse media & linkse mensen helemaal poco loco te zien gaan over die woorden, want ranzig racisme. 

En verrek, naast de te verwachten Amerikaanse WaPo-ophef duikt de actie ook op in ons buurland Limburg, om precies te zijn in Maastricht. EN DE VOORSPELLING VAN 4CHAN KOMT UIT!!1! Postertje plakken ✅, frothing at the mouth-persoon krast 'white' door en schrijft 'anything but racist' ✅, 1Limburg kopt 'Racistische posterplakker snel op nummer gezet' ✅, derhalve linkse media en linkse mensen haten witte mensen ✅, 'credibility of far left campuses and media gets nuked, massive victory for the right in the culture war' 🕑

GAME PLAN (IF YOU HAVEN'T SEEN IT ALREADY):

1. anons organize on here, infinity chan and elsewhere, print out uniform posters:
https://encouragementforall.wixsite.com/itsokaytobewhite

2. put on silly halloween costume for anonymity, nobody will think twice because it's halloween

3. posters go up on campuses (and elsewhere) across the world on halloween night

4. the next morning, the media goes completely berserk

5. normies tune in to see what's going on, see the posters saying "it's okay to be white" and the media & leftists frothing at the mouth

6. normies realize that leftists & journalists hate white people, so they turn on them

7. credibility of far left campuses and media gets nuked, massive victory for the right in the culture war, many more /ourguys/ spawned overnight

Foto via.