Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
20 topics
#denkiepenkie

Tuighvloggersfittie in de TK: GL vs. DENK

Het zijn vast allemaal vriendelijke jongens die helaas een wat rare opvoeding hebben gehad en daarom op politiewagens dansen, maar geef ze respect en een camera en ze maken er heus wel wat va... Waar hebben we het over? Poelenburg? Oh. Nee. Gewoon de Tweede Kamer. Er was een klein doch hallucinant discussietje gaan tussen de Lange Arm van Ankara en die Rotterdammer met een exotische achternaam van GroenLinks. De heren van Denk en Özdil verschilden namelijk van mening of je fascistische en nationalistische organisaties aan de (extreem)-rechtse kant van het politieke spectrum wel zo mag noemen als ze Turks zijn. Millî Görüş(letterlijk: nationalistische visie) en de Grijze Wolven zijn volgens die linksliberale meneer gewoon rechts, maar volgens de sultansokpoppen is dat fake news en framing van de PVV. Raar, want de Grijze Wolven staan op Wikipedia gewoon bekend als een "Neo-fascist organisation" en de organisaties zijn zelf nou niet echt verlegen met het uitdragen van hun imperialistische en extreem-rechtse sentimenten. Maarja, volgens de denkertjes is dat natuurlijk weer racisme want iedereen weet: bruine mensen hebben altijd gelijk en als je dat niet vindt ben je een NSB'er. Het is 2017 dus wordt de fittie uitgevochten in vlogs: boven de edit van DENK, onder de edit van Özdil. Place your bets mensen!

Bonus: op de feestboek van denk is het weer feest in de comments: 
"Politiek zoals de wind waait..Joodse belangen wegen zwaar in bezet Europa."
"Deze gast is een dikke zuiplap, Ozdil."
"Weer 1tje die ze eigen volk op eet voor carrière groenlinks gatver"
"Vuile flikker nep Turk hij is gewoon een terrorist."
"jouw partij neef?"

Integratie, is het niet iets wonderschoons?

LIVE Mediamomentfittie! Wilders presenteert lijsttrekker 010, DENK kondigt ook deelname aan

Social

Wolla! De PVV presenteert as we speak de lijsttrekker die in 010 de strijd aan moet gaan met renaissancevloot-luitenant Eerdmans. Maar ook aan de andere kant van het politieke hoefijzer gaan de populisten op zoek naar de Rotterdamse lokale kiezer. DENK gaat ook iemand sturen! Wij houden u live op de hoogte van de ontwikkelingen terwijl de heren Wilders en Kuzu strijden om de media-aandacht.
UPDATE: Greet stuurt Géza Hegedüs de wei in, een ex-militair die jarenlang een uitkering heeft gehad en daarna een eigen bedrijf begon. Voor de intellectuelen onder u: niet te verwarren met de Hongaarse schrijver.

Social

GEZELLIG

Social
Lees verder

Erdogan: Nederlanders zijn babysnatchers

Het "CDA van Turkije" is weer bezig hoor. Wat Erdogan allemaal brabbelt verstaan we niet want geen Turk, maar volgens Abdullah Bozkurt beschuldigt de charismatische leider met de kleine snor ons nu ook al van het homeopathisch verdunnen alsook omvolken van de fiere moslims in Nederland middels het stelen van babies. Gezellig. Intussen zitten zijn kontsletjes in het parlement, doet de gemeente Amsterdam er alles aan om zijn moskeeën op Hollandse bodem te planten en is iedereen die kritiek op deze ontwikkelingen heeft een racist. Volgens domlinks is het pieten- en molennationalisme van den Terry en Greet een stuk erger alsdan het werkelijke fascisme van dit soort islamisten, maar u weet wel beter. Toch? 

GSTV. Politiek Den Haag houdt 60 miljoen rovende NPO de hand boven het hoofd

En toen was de NPO 60 miljoen euro kwijt. 

Wij lachen natuurlijk. Maar toen bleek dat roverhoofdvrouw Shula Rijxman die 60 miljoen bij braaf kabelbetalend Nederland wil weghalen. Wat je noemt een gotspe. De NPO Airlines vliegt meer Nederlanders de wereld rond dan D-reizen en dan zegt mevrouw Rijxman plompverloren dat er geen centje meer af kan. Dus wij verwachtten schuimbekkende mediawoordvoerders die met ziedende oneliners die NPO in een paar strakke volzinnen de vergetelheid in fulmineren voor de roze plopkap. Dat viel Tom Staal, zelf in bezit van een op ervaring gestoelde mening in dezen, nog niet mee. Riep daar iemand iets over een mediakartel? Oordeelt u zelf.

Baascartoonist spot ware gezicht van DENK

Niks meer aan toevoegen, monsieur Oppenheimert. Wat een akelige kudtpartij is DENK toch: altijd janken over mensenrechten als het gaat om de moezelmannen, maar wel lekker tegenstemmen om Turkije op te roepen om Emmerstie niet te slopen. EN NU DIT WEER. Kwetsende afbeeldingen van Oudevolkiërs, want dat doet het goed bij de niet-geïntegreerde achterban die jodenhaat en professioneel slachtofferschap met de paplepel heeft meegekregen van Ankara en de PvdA.

Terugkijken. Politiek analist Gerard Joling duidt DENK-beweging in 15 seconden bij Pauw

Ze kunnen het wel hoor, bij de VARA, goede politieke analisten uitnodigen.

Eat your heart out Buitenhof, want bij Pauw zat de heer G. Joling (met bril) aan tafel. Wij kennen Joling als maatschappelijk duidingsblogger die de maatschappij duidt, en nu kent Nederland hem ook als politieke duider die de politiek duidt. Kom er maar even in over Tunahan Kuzu Geer: "Wat een engnek. Oh sorry. Wat een hele enge, nare, vervelende man. Brrr. Griezel." Geen speld tussen te krijgen. Een NPO-deuglaaf sputterde nog even tegen door Joling te vragen naar zijn mening over de opmerkingen van Kuzu. Daar had Gerard wel van terug:  "Ook fout." Pats boem drie punten in de tas en naar huis meneer Joling. Als u trouwens nog wilt zien hoe Keessie Vee  keihard door Jeroen Pauw gefileerd wordt en Hans Nijenhuis 10 minuten lang het woord 'HaringTest' niet in de mond neemt, hieronder het hele fragment.

TE KOOP in de websjop! Allah Akbarbie

Social

ALLAH AKBARBIE ⭐⭐⭐⭐ (1)

PRODUCTBESCHRIJVING

NIEUW VAN MATTEL! Allah Akbarbie is dol op haar sabel, die ze heeft afgepakt van haar man, de knappe strijder Kerim. Dat wordt straks weer klappen krijgen! Allah Akbarbie gaat graag naar buiten, als ze mag van haar man tenminste. Neem Allah Akbarbie dan mee naar de markt, ze koopt graag groente en ze kookt heel erg gewillig voor je. Als Allah Akbarbie niet doet wat je zegt, mag je kiezelstenen op haar smijten en als je Allah Akbarbie vergeet te sluieren mag iedereen 'VUILE HOER' roepen. Lekker! En als je drie keer een scheiding uitspreekt mag je Allah Akbarbie zonder pardon in de prullenbak lazeren en kun je gewoon een nieuwe uitzoeken, hoe mooi is dat? Allah Akbarbie is te verkrijgen in vier versies: de meestverkochte Boerkabarbie, die Nikabbarbie, de Chadorbarbie en de uitermate vrijzinnige en sexy Hijabbarbie. Ideaal voor Barbiefans van 3 tot 11 jaar, oftewel beïnvloedbare kinderen die nog geen reet snappen van regressie, jarenlange onderdrukking en vrouwenhaat die door sommigen wordt omschreven als inclusiviteit en diversiteit.

RECENSIES (1)

Tunahan88 ⭐⭐⭐⭐
Wollah ik heb deze vrouwtje bestelt
ik zien vrouwtje is besneden
mooi kado voor mijn twee lhbti-vrienden
doei

Gefeliciteerd! Arabisch brabbelende fan van grensrechtermoord nieuwe lijsttrekker DENK 020

Het is een jongetje en we noemen hem Mourad.

Na het rammende succes van de Vijfde Colonne partij tijdens de landelijke verkiezing in 020 doen de baardkammers van DENK ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker is niemand minder dan Mourad Taimounti, nummer zeven op de landelijke lijst. Tijdens de vorige campagne baarde Taimounti opzien door een campagnevideo VOLLEDIG in het Arabisch te presenteren. In dat filmpje meldt hij volgens iemand die het wel kan verstaan dat hij in het verleden op de PvdA stemde, wat een beetje gek is voor een ex-CDA-token-Marokkaan. En bij het googelen kwamen we ook nog dit bericht tegen. Volgens schuimbekblog De Dagelijkse Standaard zou Taimounti actief hebben meegedaan aan de inzamelingsactie voor de moordenaar van grensrechter Richard van Nieuwenhuizen. Ja dat leest u goed. Nou weten wij niet zeker of wij moeten geloven dat Taimounti echt een supporter van grensrechtermoordenaars is. Maar als het allemaal niet klopt, dan zullen we binnenkort wel een officieel statement van DENK tegemoet kunnen zien. Toch?

Erdoganistische aap uit DENK-mouw: Kuzu valt Turkse dissident aan in Tweede Kamer

Held Can Dündar werd vanochtend met alle egards ontvangen in de Tweede Kamer. Met alle egards? Nee hoor, een kleine vijfde colonne bleef dapper weerstand bieden tegen de respectvolle omgang met mensen die met gevaar voor eigen leven strijden voor de vrijheid van meningsuiting. DENK-voorman Tunahan Kuzu is hartstikke boos op de Turkse journalist. "Hij verweet Dündar met zijn kritiek een ,,podium te bieden aan iedereen die Turkije zwart wil maken’’" en "deed het optreden van Dündar af als ,,niet in het belang van de Turks-Nederlandse betrekkingen’’." DAT KAN NATUURLIJK NIET. Krijgt er eens een Turk een Nederlandse prijs, is het wéér niet goed. Hee Tunahan. De volgende keer als je weer over gelijke rechten en acceptatie gaat zeuren enzo. Dan doe je dat maar lekker in Ankara.

Nederlandse afdeling AK-partij: 'Turkije moet betalen voor slavernijverleden'

CONSTANTINOPEL - DENK, de Nederlandse afdeling van de Turkse AK-partij, vindt dat Turkije allerlei Zuid-Europese en Afrikaanse landen moet compenseren voor het slavernijverleden. Dat zou kunnen door te betalen voor het herstel van cultureel erfgoed in die landen, zegt bestuurslid Gladys Huppeldepup. De partij vindt het onvoldoende dat Turkije (nooit, red.) spijt heeft betuigd over het slavernijverleden. Het Ottomaanse rijk verhandelde een miljoen blanke slaven alsmede enorme aantallen Afrikaanse slaven. Ook alle christenen, Armeniërs, Grieken, Bulgaren, Assyriërs, Koerden en Cyprioten moeten herstelbetalingen (en excuses) ontvangen. Volgens Kuzu, dus. O nee, wacht, helemaal anders. (ANP)

Lees verder