Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
5 topics
#denkiepenkie

Wie is hoe opgedroogd? Politici tien jaar later

Tien jaar geleden. De PvdA was nog een politieke partij, fipronil en vrouwenvoetbal bestonden niet en regenboogmensen werden homo genoemd. Maar hoe zijn onze politiek leiders opgedroogd (2007-2017) en wie zou u doen?

Kereltje Pechtold (D666)

Sybrand van Haersma Buma (CDA)

Tunahan Kuzu (DENK)

Lodewijk Asscher (PvdA)

Geert Wilders (PVV)

Mark Rutte (vvd)

Marianne Thieme (Dieren)

Emile Roemer (Communistische Partij)

Henk Krol (50Plus)

Kees van der Staaij (SGP)

Jesse Klaver (GroenLinks)

Wie zou u doen?

U MOET KIEZEN


Poll is Verlopen.

Wie zou u doen?

U MOET KIEZEN

Sylvana en DENK weer vriendjes

Wat een dag. Iedereen is weer vriendjes! Geenstijl.nl & Mediahuis, Joden&Palestijnen en dus ook... Sylvana en de Graven Denkula!

"De partij van ex-PvdA’ers Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk eiste aanvankelijk dat Simons een schadevergoeding van ruim 60.000 euro zou betalen, omdat zij de partij plotseling de rug toekeerde en zich kritisch uitliet. Dit voorjaar oordeelde de rechter echter dat Simons dat niet hoefde te doen. Sterker nog, zij had juist recht op een ontslagvergoeding. Denk meldt nu dat Simons van die vergoeding afziet. De partij verklaart niet in hoger beroep te gaan. Eind april wilde de partij juist wel doorprocederen" aldus de Weisglasbode. Is dat even fijn. Sylvana ziet af van herstelbetalingen en Kuzu & Öztürk laten de eerwraak achterwege. Kunnen ze weer fijn boos worden op de witte mensen. Die hebben het tenslotte gedaan met zijn allen. Wij wensen de partijen DENK en Artikel 1 DINGES alle geluk van de wereld. Champagne! Bloedsinaasappelsap! Fernandes voor ieder1! 

Social

(Checken of dit echte tweet is, red.)

Integratie gelukt! Azkaban (DENK) doet een vvd'tje

azkagraai.png GRAAINIEUWS! En nee, voor de verandering is het geen vvd'er, want dementor Farid Azkaban is lid van de Turks-Marokkaanse vleermuizenbrigade. Derhalve en dat mag ook wel een keer gezegd worden: hulde voor de gezwinde manier waarop DENK is geïntegreerd in het Haagse sprookjesbos. Azarka-ching werd met de dirhamtekentjes in zijn ogen naast aandeelhouder ook actief bestuurder van het bedrijf Cleverstone BV, dat zich onder meer richt op het adviseren van de overheid. En dat mag natuurlijk niet. Meneer vergat zijn nevenfunctie ook nog eens te melden bij het register en nu is hij een oplichter. "Ik wist niet dat ik naast aandeelhouder van Cleverstone BV ook bestuurder ben. Ik schrik hiervan. Ich habe es nicht gewüsst. Ik ga dit meteen rechtzetten. Het is mij ontglipt. Het is misschien onachtzaam van mij." Naast oplichter is de clichébrakende ontkenningsmachine Azarkan ook een leugenaar, want anders is hij gewoon hartstikke stom. Hij is nu ook onbetrouwbaar. En een gladde aal. Maar dat wisten we al.

DENK doet mee aan gemeenteraadsverkiezing 020

constantinooooo.jpgNou @Diederik Boomsma, je krijgt er een paar medegelovigen bij, maar dan van de VERKEERDE KANT. Het beleg van Amsterdam vangt aan, want DENK doet er op 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. En als er net als tijdens de afgelopen TK-verkiezingen 28.000 (6.9%) hoofdstedelijke medelanders op DENK stemmen, is dat toch goed voor een solide drie van de 45 zetels. Kuzu zelf droomt al hardop van vijf zetels. Maar ze zijn niet de enige hengel in de multiculinaire vijver, de geruchten gaan dat ook SS's Artikel 1 mee zal doen, zij het onder een andere naam omdat de rechter besloot dat een anti-discriminatiebureau zich onheus betast voelde door Simons ego. Met die concurrentie is het dus wel even zaak om even wat waterkanonnen op de Bredase DENK-seperatisten te richten. Want die keren zich nu openlijk tegen de partijtop en weigeren mee te doen aan de lokale verkiezingen. De kritiek lijkt zich vooral te concentreren op Selçuk Öztürk, die zich net iets teveel aan Erdogan spiegelt. "Hij trekt alles naar zich toe. Öztürk is partijvoorzitter, hij is Kamerlid én hij wil beslissingen nemen over de lokale afdelingen. Dat kan niet allemaal tegelijk." Wellicht kan DENK een ledenreferendum houden dat Öztürk meer bevoegdheden geeft. De steun van 020 Nieuw-West heeft ie ongetwijfeld.

DENK krijgt gelijk. NRC rectificeert kop over Ozturk

Ha. Behoorlijk ongenuanceerde kop van ons. Klagende klaagmeneer Selçuk Özturk heeft namelijk een beetje wel en een beetje niet gelijk gekregen van de Raad voor de Journalistiek over zijn klacht tegen meubelvod NSB Avondblad (mag van RvJ = nl. satirisch, red.). Maar ja, zo gaat dat met koppen. Die zijn soms een beetje kort door de bocht. Dat vond de Raad (complete uitspraak HIERRR) voor de Journalistiek ook. Daarom moet NRC Handelsblad de kop 'Onderzoek integriteit Denk-voorzitter Öztürk' rectificeren. Ondertussen blijven alle in het artikel van Joep Dohmen en Jeroen Wester genoemde feiten over de dubieuze zaakjes van Selçuk Özturk in de Roermondse vastgoedwereld keihard staan. Die gang naar de rechter van de Denkula's zal dus wel met een straatsisser aflopen.
LACHEN MET FARID: