Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
11 topics
#denkiepenkie

Nederlandse afdeling AK-partij: 'Turkije moet betalen voor slavernijverleden'

CONSTANTINOPEL - DENK, de Nederlandse afdeling van de Turkse AK-partij, vindt dat Turkije allerlei Zuid-Europese en Afrikaanse landen moet compenseren voor het slavernijverleden. Dat zou kunnen door te betalen voor het herstel van cultureel erfgoed in die landen, zegt bestuurslid Gladys Huppeldepup. De partij vindt het onvoldoende dat Turkije (nooit, red.) spijt heeft betuigd over het slavernijverleden. Het Ottomaanse rijk verhandelde een miljoen blanke slaven alsmede enorme aantallen Afrikaanse slaven. Ook alle christenen, Armeniërs, Grieken, Bulgaren, Assyriërs, Koerden en Cyprioten moeten herstelbetalingen (en excuses) ontvangen. Volgens Kuzu, dus. O nee, wacht, helemaal anders. (ANP)

Lees verder

Het Kuzu-toespraakje bij Pauw, REMASTERED!

De quatsch klotste weer over de randen van de redelijkheid toen Kuzu zijn vleermuizenmuil opentrok bij Pauw maandag. Geen zorg, we fixed it for you.

Kuzu mocht wat zeggen bij Pauw maandag en dat was weer een vlot van de gespleten tongriem gesneden haatwaterval. Nederlandse identiteit bestaat niet zus, Nederland moet trots zijn op DENK zo en Buma moet zijn bek houden met zijn gemijmer over de Gewone Nederlander. Onder instemmend geknik van Job Cohen gutste de Hollandhaat weer uit de echokamers van de semipublieke omroep. Maar fair en balanced als we zijn, hebben we de gespleten tong van Graaf Denkula terug bij elkaar genaaid door de gapende gaten in het plot van zijn verhaal op te vullen met wat recent en historisch beeldmateriaal. En omdat die beelden best wel alleszeggend zijn, hoeven wij daar dus hier niets meer aan toe te voegen. Klik, Turk.

Kuzu: 'Nederland moet trots zijn op DENK'

Kuzu doet mee aan de Terry Challenge. En voelt zich weer eens niet thuis in Nederland. GA DAN, stomme vampier.

Hier. Om je eens lekker aan te ergeren op een peopsaaie Gepauzeerde Prinsjesdag vol demissionaire hoedjes. Graaf Denkula met zijn dubbele nationaliteit, dubbele agenda en dubbele moraal die bij Pauw rüptütürt dat Nederland geen identiteit heeft en dat Buma zijn bek moet houden met zijn "spreekbeurtjes", waarin Job Cohen hem min of meer bijvalt want dat blijft ook een natte tosti van een vent natuurlijk. Verder zou Nederland kneitertrots moeten zijn op DENK want DENK brengt mensen naar de stembus en tevens heeft Duitsland ook een DENK nodig want anders winnen de nationalisten van AfD en natuurlijk was er niemand aan tafel die daarop fijntjes opmerkte 'Ja maar lilluke vampier je zit hier wel zoete baklava te bakken met je gespleten tong maar jij bent natuurlijk óók een gore nationalist en niet namens het belang van het land waar je woont, werkt en buitenlandsvolksvertegenwoordigt'. Nöpe. Kortom. Prima ergernistelevee uit de echokamers van de publieke omroep.

Graaf Denkula

Trailer Jesse-docu gelekt, Jessias blijkt omvolker

Gekregen van een kuchende man met een hele grote snor.

Nou. Wij snappen dat BNNVARA dit verborgen wilde houden en dat Paul Jansen van de Basisweg zijn Mediahuismiljoentjes hier voor over heeft. Een schokkende documentaire wat wij u brommen. Die Klaver lijkt wel een nazi fascist omvolker! Gelukkig is er geen belastinggeld verspild aan het maken van deze trailer. Oh nee fuk. Wel natuurlijk.

Giftige skittle Azarkan wil zwarte dropjesquota

Hey, racebaiters in de deugende media. Wie had dat gedacht. Pillenbekkie Farid Azarkan wordt samen met hoogleraar Semiha Denktaș kritiekloos geïnterviewd in de voormalige krant van Liberaal Nederland en eist meteen weer een hoop dingen zonder daar wat voor te hoeven doen: 'Wat een negatieve sfeer, zeggen wij. Is er ook een oplossing? Bijna tegelijk: „Quota!” De verplichting om een bepaald percentage vrouwen en mensen met een migratieachtergrond aan te nemen.

„Maar niemand wil dat”, sombert Azarkan. Denktaș: „Nu is een collega met een diverse achtergrond nog een dropje in een bakje vol pepermuntjes. Iedereen kijkt naar dat dropje. Met quota kan je er een bakje zwart-wit tikkels van maken. Veel beter. Net als het rookverbod is het een harde ingreep, maar de sociale norm verandert wel.” Dan krijg je dus giftige skittle Farid Azarkan, die zijn hele werkzame leven niets anders gedaan heeft dan als token - het spreekwoordelijke dropje - gesubsidieerd de raciale spanningen in Nederland opvoeren. 

Daar hebben we het dan dames en heren. De vrije, liberale samenleving moet kapot voor wanstaltige experimenten waarin bedrijven en (academische) instellingen in het keurslijf van de diversiteit worden gepropt. Onvrijheid om een cultuur van middelmaat en gratis geld mogelijk te maken: how could this possibly go wrong? 

Ohja. Beide diversiteitsdrammers zijn ook verbaasd dat in Nederland het beeld van moslims sinds 1980 zwaar is verslechterd. Als echt goeie drammers wijten ze het natuurlijk aan soft factors als beeldvorming. Jammer, kneusies, het zijn toch echt de aanslagen, de claimcultuur, de zware criminaliteit en de verstikkende aanblik van vrouwdodende kopvodden in de straat die het 'm doen: de moslimgemeenschap heeft het vertrouwen van de gastmaatschappij op onherstelbare wijze misbruikt en daar worden nu de vruchten van geplukt. De beweging van Azarkan is daar een gevolg van: segregatie in plaats van integratie. Gelukkig rolt de Nurk weer de bidmat uit. Bismillah!

LOL! Rapper/jihadist Marouane Boulahyani: ‘Linkse overheid komt dichtst bij sharia'

Interessant interview op pagina 3 van publieke omroep WNL. De Oliver Twist van de Nederlandse omroepsubsidiepap heeft via Facebook rapper toen weer jihadist toen weer rapper nu weer jihadist Marouane Boulahyani gesproken.

Machtig interessant leesvoer toch wel. Iemand die zonder of blikken of blozen meldt dat hij zich op wil blazen in naam van Allah-Las, die strijdt voor een regime waar Nederland mee in oorlog is, in het interview openlijk ronselt voor de jihad en we kunnen nog wel even doorgaan, zegt in hetzelfde gesprek: "Ik wil mij verantwoorden naar mijn familie en vrienden. Dat kan via de rechtbank. Er bestaat een kans op vrijspraak als ik mijn verhaal  doe, maar mocht dat niet het geval zijn dan kan ik mijn tijd in de  gevangenis nuttig besteden. Ik zal dan mijn mbo-4 diploma  (maatschappelijk werker) willen behalen, zodat ik bij mijn terugkeer in Syrië buiten het soldaat zijn om ook mensen kan helpen door activiteiten  te organiseren." Het bizarste aan deze uitspraak is dat ze niet eens zo bizar is. Wie weet spreekt een D66-rechter Maru-One vrij. En wie weet regelt hij een leuke baan in Amsterdam om activiteiten (bomgordel-prik-je, semtex-poepen, botsauto's) te organiseren. Maar de leukste quote komt toch wel aan het adres van D66 en alles nog linkser daarvan: “Ik volg de politiek wel en ik vind dat de overheid te rechts is. Als moslim ben ik een voorstander van de sharia. Een linkse (democratische) overheid komt dichter bij de sharia dan een rechtse overheid.” Hahaha. Zie je wel. Is Jessias toch een soort profetenjong. Maar wel voor het verkeerde team.

Wie is hoe opgedroogd? Politici tien jaar later

Tien jaar geleden. De PvdA was nog een politieke partij, fipronil en vrouwenvoetbal bestonden niet en regenboogmensen werden homo genoemd. Maar hoe zijn onze politiek leiders opgedroogd (2007-2017) en wie zou u doen?

Kereltje Pechtold (D666)

Sybrand van Haersma Buma (CDA)

Tunahan Kuzu (DENK)

Lodewijk Asscher (PvdA)

Geert Wilders (PVV)

Mark Rutte (vvd)

Marianne Thieme (Dieren)

Emile Roemer (Communistische Partij)

Henk Krol (50Plus)

Kees van der Staaij (SGP)

Jesse Klaver (GroenLinks)

Wie zou u doen?

U MOET KIEZEN


Poll is Verlopen.

Wie zou u doen?

U MOET KIEZEN

Sylvana en DENK weer vriendjes

Wat een dag. Iedereen is weer vriendjes! Geenstijl.nl & Mediahuis, Joden&Palestijnen en dus ook... Sylvana en de Graven Denkula!

"De partij van ex-PvdA’ers Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk eiste aanvankelijk dat Simons een schadevergoeding van ruim 60.000 euro zou betalen, omdat zij de partij plotseling de rug toekeerde en zich kritisch uitliet. Dit voorjaar oordeelde de rechter echter dat Simons dat niet hoefde te doen. Sterker nog, zij had juist recht op een ontslagvergoeding. Denk meldt nu dat Simons van die vergoeding afziet. De partij verklaart niet in hoger beroep te gaan. Eind april wilde de partij juist wel doorprocederen" aldus de Weisglasbode. Is dat even fijn. Sylvana ziet af van herstelbetalingen en Kuzu & Öztürk laten de eerwraak achterwege. Kunnen ze weer fijn boos worden op de witte mensen. Die hebben het tenslotte gedaan met zijn allen. Wij wensen de partijen DENK en Artikel 1 DINGES alle geluk van de wereld. Champagne! Bloedsinaasappelsap! Fernandes voor ieder1! 

Social

(Checken of dit echte tweet is, red.)

Integratie gelukt! Azkaban (DENK) doet een vvd'tje

azkagraai.png GRAAINIEUWS! En nee, voor de verandering is het geen vvd'er, want dementor Farid Azkaban is lid van de Turks-Marokkaanse vleermuizenbrigade. Derhalve en dat mag ook wel een keer gezegd worden: hulde voor de gezwinde manier waarop DENK is geïntegreerd in het Haagse sprookjesbos. Azarka-ching werd met de dirhamtekentjes in zijn ogen naast aandeelhouder ook actief bestuurder van het bedrijf Cleverstone BV, dat zich onder meer richt op het adviseren van de overheid. En dat mag natuurlijk niet. Meneer vergat zijn nevenfunctie ook nog eens te melden bij het register en nu is hij een oplichter. "Ik wist niet dat ik naast aandeelhouder van Cleverstone BV ook bestuurder ben. Ik schrik hiervan. Ich habe es nicht gewüsst. Ik ga dit meteen rechtzetten. Het is mij ontglipt. Het is misschien onachtzaam van mij." Naast oplichter is de clichébrakende ontkenningsmachine Azarkan ook een leugenaar, want anders is hij gewoon hartstikke stom. Hij is nu ook onbetrouwbaar. En een gladde aal. Maar dat wisten we al.

DENK doet mee aan gemeenteraadsverkiezing 020

constantinooooo.jpgNou @Diederik Boomsma, je krijgt er een paar medegelovigen bij, maar dan van de VERKEERDE KANT. Het beleg van Amsterdam vangt aan, want DENK doet er op 21 maart 2018 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. En als er net als tijdens de afgelopen TK-verkiezingen 28.000 (6.9%) hoofdstedelijke medelanders op DENK stemmen, is dat toch goed voor een solide drie van de 45 zetels. Kuzu zelf droomt al hardop van vijf zetels. Maar ze zijn niet de enige hengel in de multiculinaire vijver, de geruchten gaan dat ook SS's Artikel 1 mee zal doen, zij het onder een andere naam omdat de rechter besloot dat een anti-discriminatiebureau zich onheus betast voelde door Simons ego. Met die concurrentie is het dus wel even zaak om even wat waterkanonnen op de Bredase DENK-seperatisten te richten. Want die keren zich nu openlijk tegen de partijtop en weigeren mee te doen aan de lokale verkiezingen. De kritiek lijkt zich vooral te concentreren op Selçuk Öztürk, die zich net iets teveel aan Erdogan spiegelt. "Hij trekt alles naar zich toe. Öztürk is partijvoorzitter, hij is Kamerlid én hij wil beslissingen nemen over de lokale afdelingen. Dat kan niet allemaal tegelijk." Wellicht kan DENK een ledenreferendum houden dat Öztürk meer bevoegdheden geeft. De steun van 020 Nieuw-West heeft ie ongetwijfeld.

#BREEK

Madrid schort autonomie Catalonië zaterdag op