Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend
41 topics
#denkiepenkie

"Gedoog foutparkerende moskeebezoekers"

bekeuring ies rassies

Iedere vrijdag hetzelfde gezeik. Zoek je een parkeerplekkie om eens gezellig naar een vrijmibo te gaan, staan er al miljoenmiljard zwarte Audi's RS4 en aftandse Fordjes Transit in de berm, of op de stoep of op de oprit van Ome Koos en Tante Sjaan. Allemaal moskeebezoekers die hun waggies lukraak in de wijk parkeren. En vervolgens een prent krijgen. EN DAT IS HARTSTIKKE RASSIES volgens de DENK-ertjes van Tunahan Kuzu. De Lange Arm van Ankara pleit daarom voor een vrijstelling voor foutparkerende moskeebezoekers. En dat, geachte voorzitter, is pas echt discriminatie. Daarom: vrij parkeren voor heel Nederland in iedere Kerkstraat! 

Tunahan Kuzu maakt jacht op boze blanke man

Vandaal pleegt afficheocide op DENK-posters in Rotterdam

Social

Treurig nieuws van het front in de 453ste Plakoorlog. Een onverlaat in Rotterdam gaat helemaal vandaal op DENK-posters, en zo gaan wij niet met elkaar om in deze democratische rechtstaat, met die schitterende eerlijke verkiezingen. Vandaalmeneer is op heterdaad betrapt door een undercover grijze wolf en pontificaal op de kiek gezet. Tunahan Kuzu zou graag zien dat meneer zsm in zijn lurf wordt gepakt, zodat-ie veertig jaar in een all inclusive te Ankara kan worden ondergebracht. PLS RT.

Lees verder

Herhaling: DENK-kandidaat 030 Jelle Bouwhuis zou vroeger écht geen SS'er zijn

Onze totale nazi-radar ging gierend af toen we @Jelle's onderstaande filmpje zagen. Iets in zijn mimiek en stem tijdens "Inclusie en acceptatie zijn onze kernwaarden (...). Wij streven naar maximale diversiteit in het openbaar bestuur" verraadde een ideologische bevanging die nodig is om te staan trappelen als er een fascistische bezetter binnenwandelt. Vrij naar neonazi Constant Kusters, voor Jelle is islamisering een demografische bezetting, maar een ideologische bevrijding. En de bron is een deugvrouw met blauw vinkje, dus waar.

Links-islamitisch blok klapt ook in Amsterdam: Groot Hamassink sluit Turkse partij DENK uit

Je zou haast zeggen dat het verkiezingstijd is.

Het borrelt op de linkerbaan van de snelweg. De Hamas-supporters van NIDA mogen niet meer meedoen in Rotterdam en nu mag de Turkse arbeidersvereniging DENK niet meer meedoen in Amsterdam. En wij maar Denken (pun) dat die Turkse rebellenclub van de sloofjes van Erdogan zo'n keileuke partij is. Rutger Groot Hamassink van GroenLinks sluit samenwerking in ieder geval uit: "Ik vind dat Amsterdamse politieke partijen een strakke lijn moeten hanteren na de aanval op deze Nederlandse Kamerleden. Met zo’n uitspraak maak je het voor mij onmogelijk om samenwerking aan te gaan." Goh je zou haast zeggen dat iemand Groot Hamassink heeft gezegd dat islamgeprevel en religieus conservatisme geen ene zak te maken heeft met progressieve politiek, dat het best wel vrouwonvriendelijk is om de vrouwtjes onder een hoofddoek te plakken, dat het ontkennen van de Armeense genocide helemaal niet een vrolijk links standpunt is en dat de aanval op andere kamerleden best wel schandalig is, dat subsidie voor salafistische organisaties een kudtidee is, dat homo's ook gewoon lieve mensen zijn in tegenstelling tot wat de god van Kuzu ervan vindt, dat het niet tekenen van het Joodse convenant een teken aan de wand is en dat journalisten niet zomaar in de gevangenis gelazerd moeten worden. Of het is gewoon verkiezingstijd, dat kan natuurlijk ook.

DENK = KEILEUK

Het blijft een opmerkelijk schouwspel: van die witte kruidenvrouwtjes die tussen het yogaën en het bereiden van de veganistische ovenschotels ook nog de tijd vinden om volledig in het katzwijm te vallen voor het machismo van het bruine tuigh. Aline van de Watering is parasitair socioloog en vindt DENK keileuk omdat ze zo blij en positief in het leven staan. 

"Het broeit en bloeit bij Denk Amsterdam en het is keileuk om dat te zien. Ik stel mij voor dat het lijkt op de sfeer van de jaren zestig, op het anarchistische provoceren van de provo's, op de strijdlustige vastberadenheid van de tweede golf feministen, maar dan zonder rellen met de politie en in brand gestoken bh's." Ja, nee, tweedegolffeministen en vertegenwoordigers van het geloof dat vrouwen als tweederangswezens beschouwt, je moet wel heel diep met je hoofd in je politiek correcte anus zitten om dat met elkaar te kunnen vergelijken. En geen rellen? Zijn we even voor het gemak de knokpartijen in Roffa vergeten toen er allerlei fascistisch Turks tuig met vlaggen stond te zwaaien, aangemoedigd door DENK-politicus Aydin Peksert? Provo's? Mensen die juist wilden breken met het religieuze conservatisme? 

Het is echt waanzinnig, dit soort domlinkse zinsbegoocheling. Niets zegt inderdaad blijmoedige linkse politiek als het toejuichen van het opsluiten van journalisten, het voeren van agressieve oorlog in Syrië (handig in termen van de heilige oorlog verpakt) en het continu sarren en uitzuigen van de host body die de Staat der Nederlanden heet. Door parasitaire linksdeugers als Aline wordt het gewoon geloofd, de mythe dat Nederland "niets voor moslims doet" - want na 40 jaar miljoenensubsidies aan alles met een kleurtje is het inderdaad wel te merken dat we die mensen in de kou hebben laten staan. 

Goed, het is misschien wel gewoon precies dezelfde religieuze impuls die mensen doet beweren dat de aarde 6000 jaar oud is, dit geprevel van dogmatische links: voor sociotreutels zijn moslims altijd zielig en is de islam altijd een blije linkse verrijking; geen wonder dus dat hardrechtse besnorde dictatoren en hun vriendjes hier altijd geholpen zullen worden door dit soort bizarre soumissjonnies. Je zou bijna hopen op een hostile takeover van de islam in Nederland zodat de nonnetjes van de politieke correctheid onder hun verplichte hoofddoek zuchten: had iemand ons maar gewaarschuwd voor de mohammedaanse krokodil! 

Video. Jelle Bouwhuis promoveert aan de VU, is kandidaat DENK 030 en is absoluut geen nazi

Even voorstellen: @Jelle Bouwhuis. Nieuwswebsite GeenStijl.nl is medium dat sinds haar oprichting door vriend en branche-collega's geprezen wordt om haar constructieve journalistiek,  strikte toepassing van hoor- en wederhoor voorafgaand aan publicatie en onze redactionele overtuiging dat de waarheid bijna altijd in het midden ligt. Wij zouden op deze pagina dus nimmer beweren dat we tijdens de zin "Inclusie en acceptatie zijn onze kernwaarden (...). Wij streven naar maximale diversiteit in het openbaar bestuur" een ideologische bevanging in Bouwhuis' mimiek zien die ons, gecombineerd met zijn vrijwillige lidmaatschap van een franchise van Erdogans AK-partij, ervan overtuigt dat hij 78 jaar geleden lachend vooraan had gestaan bij het SS-kampcommandantenkraampje. Want zo zijn we niet. In plaats daarvan wensen wij u nog een sprankelende academische alsook politieke carrière toe.

Landverraders DENK willen niet uitgemaakt worden voor landverraders, zoals Erdomedia toffe Nederturken uitmaakt voor landverraders

Social

PERSBERICHT: "DENK neemt in de sterkst mogelijke bewoordingen afstand van het ophitsende artikel door Erdogan-gezinde krant Ensonhaber, dat Saadet Karabulut, Nevin Özütok, Dilan Yeşilgöz, Zihni Özdil en Cem Lacin een doelwit op het voorhoofd schildert met de kop "De vijf Turken die het moederland hebben verraden"." 

GEINTJE. HET GAAT NAMELIJK OM DENK, EN DENK ZIJN EEN STEL VOLSTREKT ONHEBBELIJKE BEROEPSMOSLIMS DIE FUNGEREN ALS HET ZWARTE GAT VAN HET MAATSCHAPPELIJK DISCOURS DAT ELKE WAARHEID VERBUIGT ZODRA HET ERBIJ IN DE BUURT KOMT. Even een chronologie hoor. Een Turkse Erdokrant kopt dat de onderstaande vijf Turken het moederland hebben verraden. Vervolgens zegt Kuzu tegen de Turkse media dat "Iedereen moet open en bloot laten zien waar ze staan en aan wiens kant ze staan. Niemand kan zich meer verschuilen." En nu komen ze ineens met de volstrekt ongeloofwaardige bewering dat ze tegen alle vormen van intimidatie van kamerleden zijn, zonder de Turkse krantenkop ook maar één keer bij de naam te noemen. Komt die gotspe:

"DENK vindt alle vormen van bedreiging en intimidatie richting Kamerleden onacceptabel. Het lijkt er op dat het hebben van een andere mening de laatste jaren automatisch resulteert in bedreigingen en intimidaties. DENK staat er voor dat alle Kamerleden in vrijheid en veiligheid hun mening moeten kunnen geven: of je nu Öztürk heet of Özütok. (...) Waar DENK het wel opneemt voor andere Kamerleden, blijven de partijen helaas achter als het gaat om het afkeuren van intimidatie en bedreiging van DENK Kamerleden. DENK vindt dat het de partijen VVD, SP en GroenLinks, die vandaag in een gezamenlijke verklaring hebben aangegeven volledig achter hun Nederlands-Turkse Kamerleden te staan, zou sieren in deze verklaring ook de Kamerleden van DENK te benoemen."

Do fuck off, en oogst wat je zaait.

Social

Zware tegenvaller voor campagne DENK. Europese tak Erdogan-partij steunt NIDA in 010

Goed nieuws voor GroenLinks, PvdA en SP in Rotterdam: hun zusterpartij wordt gesteund door de Europese tak van de AKP van Erdogan.

Social

Voor diegenen onder u die niet weten wie Erdogan is: dat is een soort Lodewijk Asscher, maar dan in Ankara. Echt een leuke man die wel eens iets verkeerds zegt, maar ja dat hebben we allemaal wel eens. Het fijne van de steun van AKP Nederland is ook dat het niet alleen bij mooie woorden blijft. Een bestuurslid van de organisatie staat namelijk op de kandidatenlijst van NIDA! Komt dat even mooi uit, GroenLinks, PvdA en SP: two handshakes away van Erdogan. Misschien wil hij wel een leuke verjaardagsboodschap inspreken ofzo. Hoe dan ook. Grote verliezer in dit verhaal is natuurlijk weer DENK, die het in hun botte koppen hebben gehaald een autochtoon bovenaan hun lijst te zetten en dat zijn dus eigenlijk ook een soort racisten. Slotvraag, alleen voor PvdA'ers, GroenLinksers en SP'ers: wie zijn eigenlijk de baas in Rotterdam?

Social

DENK66-Turk dreigt beste raadslid te worden

Goh. Goh goh goh. Hol vat D66 doet gewoon wat de PvdA altijd deed en neemt lekker wat mensen met een kleurtje op zichtbare posities omdat dat nu eenmaal leuk is voor de folder. 

Of die mensen liberaal zijn boeit geen kut want het gaat toch alleen maar om de paternalistisch-racistische diversiteitsideologie dus helemaal niet om de instelling of de kwaliteiten van de sokpopmoslims. Als die mensen dan ineens hun kans schoon zien om naar DENK te vertrekken als daar meer macht en aandacht ligt zijn ze meteen weg, want linksliberaal en progressief waren die mensen toch nooit. Voorbeeldje 28271: Gökhan Çoban. Was ooit D66, ging toen naar KRENK en staat nu gek genoeg eerste in de race voor beste raadslid van Nederland, terwijl ie niet echt iets doet behalve zetels roven en "consulteren op het gebied van diversiteit". RAAAAARRRRRRR. Nouja. Laten wij van het internet en de pollfucks maar zorgen dat deze knakker niet wint want zetelrovende Erdoturken die mollen bij D66 moeten we vooral niet belonen. Overigens is de nummer twee van de verkiezingen, Diederik Boomsma, wel een aanradert want leuke vent, zo ongeveer de enige redelijke stem in de Stopera en vijand van het kraaktuigh. Klikt u dus allemaal maar op hemmes.

Verbinding in je broekje

Ebru Umar: En dan nu DENK

Ebru over het tumultueuze Identiteitsdebat en de zaalhoolies van Farid Azarkan

Oud gebouw

Afgelopen maandag had ik tijdens het Identiteitsdebat in Rotterdam mijn allereerste close encounter met aanhangers van DENK. Noem me naïef, noem me übernaïef, maar ik had gedacht dat ook deze mensen, wonend, levend en opgeleid in Nederland, toch iets van de Nederlandse fatsoensnormen hadden meegekregen. Zeker in een setting die niet bedoeld was om te rellen: de mooiste zaal van Rotterdam in het Wereldmuseum. Er was geen politieke rel die uitgevochten diende te worden, er was geen politie of ME op de been – waarom ook? Er was immers alleen de intentie tot een debat. Over identiteit. In Rotterdam. 

Dat dat op voorhand bemoeilijkt werd omdat twee van de beoogde vrouwelijke panelleden bedreigd werden en wegens  familie-omstandigheden afzegden (zelf bedreigd worden is één ding, als je familie erbij wordt  gehaald, brengt dat extra verantwoordelijk met zich mee), had natuurlijk een voorbode moeten zijn. Alle respect voor het wegblijven van de vrouwen, maar dat ik maandag zou overleven had ik weinig twijfel over. Dat het tuig dat zich DENK aanhang noemt ook nog een andere manier van bedreigen heeft, was ik  vergeten. Op de eerste twee rijen had de fanclub van Farid Azarkan zich verzameld. Tot zover niets nieuws. Ware het niet dat deze lieden een missie hadden, anders dan een debat bijwonen. Hun held toejuichen, hun vijanden uitjoelen en waar mogelijk de avond ontregelen. Niet met fysiek maar verbaal geweld.

Lees verder