Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GSTV. Chaos Schiphol in de Stamvliegveldbar

Shithol

De ene nationale crisis is nog niet voorbij, of de volgende dient zich al aan. Op Schiphol staan mensen nog in de rij die al aanschoven toen Dick Benschop nog gewoon PvdA-staatssecretaris was, en de OVERHEID DOET NIETS. Gelukkig stralen onze Kamerleden voor de roze plopkap allemaal één en al daadkracht uit. De oplossingen kunt u uittekenen: D66 wil meer arbeidsmigranten inzetten, Daniel Koerhuis wil vliegen vliegen vliegen en volgens Wypie van Haga is het tijd om het leger in te zetten. Wij van GeenStijl kiezen voor onconventionele maatregelen en verklaren hierbij de vliegveldbar tot tijdelijk Stamcafé. Proost

Lees verder
- Ingezonden mededeling -

Vier je winst vanaf vandaag SAMEN met die knappe vrouwelijke croupier!

Waar anders dan bij Kansino?

Thuis krijgt u boze blikken toegeworpen op het moment dat u vanaf de bank thuis het casino betreedt, maar de charmante Nederlandse croupiers spelen vanuit Kansino HQ in Eindhoven wél graag een spelletje met je mee. Speel live blackjack of roulette en maak direct eens gebruik van die geweldige interactie dankzij de gloednieuwe chat, leg je lot in het handen van die elegante croupier en vier daarna samen het feestje. We zijn wel toe aan een beetje geluk, dus aanschuiven bij ons doet u hier! Oh ja, en als klap op de vuurpijl ben je bij Kansino ook nog eens binnen no-time geregistreerd, krijg je op eenvoudige wijze uitbetaald en geniet je van een spelaanbod dat elders nergens zo groot is. Waar wacht je nog op

Live - Omtzigt trapt debat over Bemoeial Hugo af

Apenkoppen van VWS ondermijnden OMT. Ernst Kuipers mag het oplossen

Corona, wat was dat ook alweer? Een biertje of griepje of iets met pokken die het met apen deden, ofzoiets, geen idee. Enfin, we hebben nog een debatje over de bemoeienissen van VWS met de adviezen van het onafhankelijke OMT van Jaap en Zijn Mensen. Hele dossier HIERRR. Brisant draadje over De Materie van Omtzigt DAARRR.

Lees verder

Alibaba wil uw leven vastleggen in een database om het klimaat te redden

Chinese controlepolitiek extra goedkoop thuisbezorgd 

Social

Opvallend quoteje van één van de privéjet vliegende klimaatleuten bij het WEF: "We ontwikkelen voor consumenten een manier om hun eigen CO2-uitstoot bij te houden: Waar ze naartoe reizen, hoe ze reizen, wat ze eten en wat ze kopen op het platform. Een 'individual carbon footprint tracker'." Dit kwam uit de mond van J. Michael Evans, bestuurder van rotzooigigant Alibaba. Het bedrijf dat bekend is van het over de wereld verschepen van wegwerpartikelen wil al uw activiteiten bijhouden, zodat u kan zien hoe hoog uw persoonlijke CO2-uitstoot is en hoe schuldig u zich dus moet voelen over de ijsbeertjes. Uiteraard zijn het de Chinezen die gaan voor maximale dataverzameling met geen enkel woord over privacy (of mensenrechten). En nu kunt u wel claimen dat het uw probleem niet is omdat u nooit goedkope kabeltjes uit China laat komen, maar als Alibaba dit ontwikkelt, dan werken andere partijen hier ook aan. Sterker nog, Rabobank schepte er al over op. De klimaatcrisis is het uitgelezen excuus om u overal te volgen, meten en controleren. Met die data in de hand is het een kleine stap naar het rantsoeneren van uitstoot of het beboeten van een te grote voetafdruk, maar dat gaat natuurlijk nooit gebeuren... Nee, als u dat denkt bent u een complotdenker en doet u niet meer mee. U kunt gewoon met een gerust hart uw data overleveren aan bedrijven, zodat zij u schuldig kunnen laten voelen over uw CO2-uitstoot en ze zelf verder geen maatregelen hoeven te nemen. Zodat u onthoudt dat u het probleem bent en dus niet de bedrijven van de privéjet vliegende WEF'ers.  

Alstublieft. Drie schitterende foto's van Onze Vorstin bij het World Economic Forum in Davos

Benieuwd of ze ook een gratis tas krijgt

Iedereen kan wel de hele tijd alleen maar vragen stellen over Klaus Schwab en de wereldregering en nanochips en de plandemie en de apenpokken (gaat 'm niet worden, folks) en de CO2-paspoorten enzo, maar ondertussen staat La Reina Máxima weer mooi de handjes uit de mouwen te steken als levend visitiekaartje voor Shithole Country the Netherlands. Wat er verder ook gebeurt in Davos, we staan er bij de wereldwappiepers sowieso schitterend op. Wist u trouwens dat er dus in Nederland een familie is met zulke goede contacten in de regering dat ze helemaal geen belasting hoeven te betalen? Zoek dat eens uit anders!

Lees verder

RAARRR. Wie steelt er nou een steenuil?

LAAT DE DIEREN MET RUST!

Social

Alles wordt ook maar gejat in Nederland. Koperen leidingen, elektrische fietsen, 18 meter lange bruggen, auto's die op bruggen staan, katalysatoren van Toyota's Prii. En nu ook steenuilen. Gejat, uit een steenuilenkast. Wat moet je met een steenuil? Laat de dieren met rust, en kijk steenuilen via de livestream. Zijn er regels over het houden van steenuilen. Ja natuurlijk zijn er regels over het houden van steenuilen. DIT IS NEDERLAND. Hoeveel is een steenuil waard? Daavoor kijken we even op Marktplaats. Zo hee.

Meer tegenvallers voor kabinet, dus kopen we KLM-aandelen

Smijt met geld alsof het je laatste kabinet is

Make it rain!

Sinds Sigrid Kaag aan het financiële roer staat vaart de SS Hollandia van tegenvaller naar tegenvaller. Van het gedonder met de vermogensbelasting tot de verlaagde accijnzen op brandstof en van de extra kosten voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen tot minder inkomsten uit Brussel: de miljardentekorten stapelen zich aan alle kanten op en nu komt daar ook nog een tegenvaller van zo'n vijf miljard euro bij door de hogere rente op staatsleningen. En dan krijgen we ook nog een Europese veeg uit de pan voor de manier waarop onze hypotheekrenteaftrek de huizenmarkt verpest. Voor de meeste kapiteins zijn dit genoeg redenen om koers te zetten naar veiligere financiële wateren, maar Kaag zet zeil richting de volgende storm door met meer geld te smijten. We hadden al de extra kosten voor defensie, het weggeven van materieel aan Oekraïne en het terugdraaien van de bezuinigingen op de jeugdzorg en daar komt waarschijnlijk nog een extra investering in KLM bij. De luchtvaartmaatschappij geeft extra aandelen uit en om het belang van de staat in het bedrijf op niveau te houden wil Nederland voor 220 miljoen euro extra aandelen kopen in de blauwe vogel. Geld dat door KLM wordt gebruikt om Franse staatssteun terug te betalen, dus we maken het indirect over naar de Franse staatskas. Ondertussen loopt onze staatsschuld rap op, maar blijven we hardnekkig vasthouden aan de huidige koers. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje, maar wie zijn toch die mensen aan het roer?

Live | Depp v. Heard - The Curse of the Blonde Girl

Het voordeel van te lang doorgetrokken franchises is dat het meestal alleen maar gekker wordt

Een "entertainment-consultant" die tegen betaling door Heard (!) als getuige verklaarde dat Amber veel geld is misgelopen door Depp en vervolgens stevig (maar fact free, zie top comment hier) roddelde over het creatieve slop waar de Pirates-franchise in terecht gekomen zou zijn door Depp. Een arts die Depp nooit behandeld heeft maar zijn verloren vingertopje in twijfel trekt. En een freakshow-psychiater die Depp nooit in zijn praktijk had maar zichzelf wel eens bij een collega op de divan zou mogen vleien om over z'n eigen tics te praten (lolclips na de breek): wie dit proces niet gevolgd heeft, raden we nu alvast de Netflix-docu aan die over een jaar of wat in de streamingschappen ligt. En dan hebben we de vrouw in de zaal die riep dat ze een baby van Johnny had nog niet eens genoemd. Het leidt allemaal heerlijk af van alles dus we zappen weer fijn naar de Fairfax County Court live stream. Vandaag krijgt Depp rugdekking van een Warner Bros studiobons, morgen komt - naar verluidt - Kate Moss via videoverbinding haar ex-vriendje helpen.  In Nederland moet Amber Heard het slechts nog doen met Debby Gerritsen.

Deze psychiater is zelf gek

Lees verder

Syrische engerd opgepakt in Limburg: 'Misdrijven tegen menselijkheid en oorlogsmisdrijven'

niet de politieman in het verhaal

'De verdachte verbleef sinds 2020 in Nederland en had hier asiel aangevraagd'

Er is weer eens een knaap uit de Ans Boersma Brigade aanhouden door de peaupeau, precies op het moment dat hij zijn shirt van het Nederlands elftal in de gratis Miele had gegooid (extra veel Omo). Een 34-jarige Syriër, die sinds 2020 in Nederland verbleef en hier een Judith Sargentini-seizoenkaart had aangevraagd, is opgepakt in Kerkrade (toch ook een soort Nederland). "De verdachte wordt beschuldigd van misdrijven tegen de menselijkheid en oorlogsmisdrijven. Ook wordt hij ervan beschuldigd te hebben deelgenomen aan een organisatie die tot oogmerk heeft internationale misdrijven te plegen. Onderzoek onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie gaf aanwijzingen dat de verdachte in januari 2013 betrokken was bij de gewelddadige arrestatie van een burger, die later in gevangenschap gemarteld werd. De verdachte zou deel uit gemaakt hebben van de pro-regime militie Liwa al-Quds, die nauw samenwerkt met de Syrische inlichtingendiensten en de Russische krijgsmacht. (...) De verdachte wordt vrijdag 27 mei 2022 in Den Haag voorgeleid aan de rechter-commissaris." Leuke kerel! Later vast meer.

Ger Driessen (CDA) start meldpunt om iedereen erop te wijzen dat hij echt geen hoerenloper is

Het is weer tijd voor het meldpunt domme meldpunten

CDA-bestuurder Ger Driessen is geen hoerenloper. Echt niet. Vraag maar aan Ger Driessen, die zegt namelijk dat Ger Driessen geen hoerenloper is. Hoeren? Daar heeft Ger Driessen nog nooit van gehoord. Wij weten eigenlijk niet eens zeker of Ger Driessen wel kan lopen, zo ontzettend is Ger Driessen geen hoerenloper. Maar gelukkig heeft Ger Driessen nu een Meldpunt Ger Driessen Is Geen Hoerenloper geopend, waar iedereen die het met Ger Driessen eens is zich kan melden. Er staat namelijk in een boek (NIET OP KLIKKEN AUB) dat Ger Driessen (zonder dat Ger Driessen bij naam wordt genoemd) een hoerenloper is, tenminste: dat hij zich met een dienstauto van de provincie naar een bordeel liet rijden. Maar dat is dus helemaal niet zo! Onthouden alstublieft: Ger Driessen, geen (wij herhalen: géén) hoerenloper. 

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen