Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Psst, rood kwikzilver kopen?

Hakbar BOEMEn daar hebben we Abdelhamid Bouchema weer. Deze meneer werd na de moord op Theo Van Gogh het land uitgezet, omdat hij volgens de AIVD een ernstige bedreiging vormde voor de nationale veiligheid. Vorige week werd de van oorsprong uit Algerije afkomstige Bouchema in Spanje opgepakt. Hij wordt er samen met negen broeders van verdacht op zoek te zijn geweest naar red mercury, een goedje waarvan hij dacht dat het gebruikt werd voor een vuile bom. Volgens wetenschappers is rood kwikzilver echter extreem zeldzaam of gewoon een Russische hoax. Maar goed, zijn missie was een vuile bom in de naam van Allah. Ja, net als Samir is Bouchema een fervent knutselaar. Net als Samir een voorliefde voor chemie. En net als Samir werd Abdelhamid Bouchema eerder al door de Rotterdamse rechtbank wegens onvoldoende bewijs vrijgesproken…

Reaguursels

Inloggen

he s-stone,
True! ;)
.

KC-Bone | 01-12-05 | 23:20

Naief!?.....
Naief :S
omdat ik vind dat er ook goeie moslims zijn???
als je dat zo bedoeld zou ik dat wel heel erg laag vinden... want kijk hoeveel nl'se racisten de gek hier uithangen in nederland, dus dan kun je ervan uitgaan dat moslims dan netzo krom denkt over nederlanders... scheer de mensen nogmaals niet over 1 kam... en nu hou ik op over deze discussie...

s-stone© | 01-12-05 | 15:07

s-stone, doe niet zo naief :)
t is wel schattig hoor.. maar zo nutteloos.

volgens_mij | 01-12-05 | 13:18

Allah, rood kwikzilver, die moslims geloven ook werkelijk alles.

Pannie | 01-12-05 | 11:24

er zijn ook goeie moslims... en duitsers en joden, en noem maar op!! je moet mensen nooit over 1 kam scheren want er blijven altijd haren overeind staan die bewijzen dat ze anders zijn dan de rest!!

s-stone© | 01-12-05 | 10:44

Al je capslock uit had gestaan hadden lezers dit ook wel begrepen... en wat beter gearticuleerd zou ook wel fijn zijn... en dat is nou een hollander... maar je hebt deels gelijk... aan de andere kant heb ik weer zo'n gevoel dat je weer puur alleen opkomt voor nederlanders terwijl er meer is dan alleen wij...

s-stone© | 01-12-05 | 10:43

ZO LANG DAT DIE POLITICI NOG ZO BESCHERMD WORDEN LATEN ZE DIE GASTEN MOOI MET RUST.ER HOEFT MAAR EEN HALVE DWAAS BIJ BALKENELENDE TE KOMEN EN DE HELE POLITIE MACHT RUKT UIT.ZELF BIJ DE SUPER GIECHEL
TRUT HEBBEN ZE EEN CONTAINER VOOR DE .EN DIE HOEFT ECHT NIET BANG VOOR EEN TERORIST TE ZIJN WANT DIE HEEFT ZE GENOEG IN HAAR EIGEN PARTIJ.

de hollander | 01-12-05 | 10:25

Groot verschil met de islam is toch wel dat de gristenkerk geen aantrekkelijk beloning biedt voor (zelf)moordenaars. Tenzij je van harpspelen in een witte jurk houdt.

griekse | 01-12-05 | 09:04

nou mooi dat we daar ook weer wat van hebben opgestoken... ik heb het al eerder uigelegd... ga nou niet moorden, want daarmee kom je alleen maar in de problemen... ook als je zelf dood bent (tenminste dat is wat ik geloof)
en daar komt nog eens bij kijken met dat de ECHTE god mensen nooit zal vermoorden, dat is wat ik geloof iniedergeval... en 2 doe gewoon lekker je ding en geef je mening maar stoor je er verder niet aan, want dat veroorzaakt juist problemen zoals mensen die er dan voor kiezen om te gaan moorden... los het probleem op door tegen elkaar te gaan duelleren met ijzersterke argumenten, ik denk dat alleen zo problemen opgelost kunnen worden in deze maatschappij.

s-stone© | 01-12-05 | 08:35

S-Stone, ik ken de bijbel ook vrij aardig, maar die spreekt zichzelf behoorlijk tegen. Er wordt namelijk wel degelijk een groot aantal situaties geschetst waarin het is toegestaan iemand van het leven te beroven. Overspeligen, flikkers, moordenaars, hoeren, ze mogen volgens de bijbel allemaal "buiten de stad gebracht en gestenigd worden" en wel op initiatief van god zelf.
Dus het gebod "gij zult niet doden" is in tegenspraak met een groot deel van de rest van die bijbel, en bij de koran, waar ik ook wel eens wat leuke stukjes uit heb mogen lezen, is het echt niet anders. Vandaar ook dat de islamietjes homo's met het hoofd naar beneden van een flat af willen flikkeren en zo, die gekken baseren zich op geschriften van duizenden jaren oud.

fuckface | 01-12-05 | 08:15

Want welke God of Allah, spreekt mensen aan om diegene te vragen om een ander persoon te doden... (de koran ken ik niet dus daar doe ik geen uitspraak over of dat ook werkelijk zo is, maar de bijbel ken ik weer wel, en de bijbel geeft de christenen niet de mededeling om mensen te vermoorden want dat is inwezen een gebod, door de 10 geboden)

Ik vind dat je mensen die andere mensen willen vermoorden vanwege de reden dat diegene iemand ( in welk opzicht dan ook) iets heeft aangedaan, geholpen moet worden, en niet vermoorden... is diegene onhandelbaar, en is diegene een gevaar voor zichzelf en de maatschappij? Dan is de enigste NOODoplossing die ik in mijn hoofd heb om dit probleem op te lossen, in een cel te stoppen.

Tenslotte vind ik dat iedereen recht heeft op een bedreigings-vrij leven.
En waarom??
neem dit voorbeeld... mensen zijn nog steeds boos dat Theo van Gogh is vermoordt (en terecht), maar sommigen daarvan die willen Mohammed B. weer in zijn kist zien liggen... maar dan ben je toch netzo slecht als Mohammed B. zelf???

Kwaad met kwaad vergelden is nooit de oplossing geweest...

s-stone© | 01-12-05 | 03:27

@ Pro Nature

Wil dat zeggen dat we alles maar aan iedereen moeten vertellen hoe je auto's en gebouwen opblaast?? ieder verkeerd persoon kan dit veroorzaken door bv. op een site te lezen als dit... natuurlijk zwijg ik niet voor dit soort rare mensen.

Zoiets MOET bespreekbaar zijn!!!

Maar het gaat hier om een terrorist die de naam van Allah weer misbruikt door te zeggen dat er weer wat mensen doodmoeten omdat Allah dat zogenaamd zo wil... Niet hoe mijnenwerkers de ondergrondse gangen opbliezen voor kool, of om een 1 of andere studie's...

Wat ik wel graag zeggen wil over dit onderwerp is dat mensen die in de naam van Allah spreken dat je erop mag rekenen dat ze 9 van de 10 keer (als het niet meer is) onzin uitkramen en gewoon misbruik maken van het geloof (Godslastering dus), en dat soort mensen proberen dus mensen via het geloof iets anders te bereiken als de ze roepen!

Kortom, dat soort mensen zijn nou eenmaal misbruikmakend van situaties, manipulerend, moordenaars, en geven niks om een ander behalve zichzelf.

s-stone© | 01-12-05 | 02:38

Het verhaal over die vuile bom is ook niet logisch. Als je een type bent dat op zoek is naar red mercury en dat zou bestaan en dat zou je in handen krijgen, dan ga je daar geen vuile bom van maken. Een vuile bom maak je van restjes radioactief materiaal en een stuk plastic kneedstof of weet ik veel wat ze er instoppen. Je bent wel een mongool als je voor dat explosief red mercury gaat verspillen (zo het al zou bestaan).

blawablawa | 01-12-05 | 02:05

Ik herinner het me weer (jaja, het drijft langzaam weer boven). De brandstof voor een waterstofbom is spotgoedkoop. Maar een H-bom heeft een initiator nodig om 'm te ontsteken. Daarvoor wordt een atoombom gebruikt. Nu, die zijn redelijk aan de prijs. Nu zou red mercury een chemisch explosief zijn met de energie-inhoud van een atoombom (wat dus 1000 keer meer is dan theoretisch mogelijk voor een chemisch explosief, dus onzin). Anyway, het zou dus mogelijk zijn met red mercury een H-bom te ontsteken ZONDER dat je een atoombom nodig hebt. En dan heb je dus een hele goedkope waterstofbom. In theorie.

blawablawa | 01-12-05 | 02:00

@veest van pim 01-12-05 @ 01:32
Ga niet dom zitten doen. Op zeelandnet.wikipedia ga je uiteraard niet zoeken (zoals GS). Maar de Engelse versie is niks mis mee (doorgaans). Als ik voor alle trivia naar zo'n door een hogereburgerschool techneut in elkaar geflanste dwangneurotische zoekpagina ('u heeft vraag 34.745.852 niet correct ingevuld, alle velden worden gewist en begin opnieuw') zoekpagina moet a la hollands bibliotheeksysteem van 1980, dan kom je ook niet ver.

blawablawa | 01-12-05 | 01:54

@prohibitandis: wikipedia zuigt. voor serieuze info ben je beter af met databanken die auteurscontrole hebben. Google scholar, Dialog, Web of Knowledge, Web of Science (alledrie van Thomson) of Eric. Je bibliotheek/studielandschap/leerplek heeft misschien wel een abonnement, want da's 't nadeel: die dingen zijn duur. Maar: if you pay peanuts, you get monkeys.

veest van pim | 01-12-05 | 01:32

@prohibitandis: Dat is nou juist de grap: spul wat in een koffetje past en in een keer de hele stad londen weg kan vegen bestaat niet... dat is nou de zogenaamde hoax. Er zijn verschrikkelijk krachtige explosieven, waar de H-bom de sterkste van is (kernfusie), vervolgens heb je de uranium/plutonium bommen ('gewone' kernbommen, kern splijting), en ver ver daarna, de conventionele (chemische) explosieven. Dat hele 'red mercury' komt daar niet in voor, behalve als je een van de definities van wiki voor waar aanneemt, en dan heb je het over kernsplijting of en chemisch explosief; geen van beiden zijn sterk genoeg om met een 'koffertje' londen plat te maken...

MDA | 01-12-05 | 01:11

Red Mercury wordt niet echt lekker uitgelegd op wikipedia. Red Mercury is de atoombom in een koffer, met de kracht om een stad als London in één klap weg te vagen. Hoax of geen hoax, bij Red Mercury gaat het om de toepassing ervan.

prohibitandis | 01-12-05 | 00:26

Hey uraniumhexafluoride of goeie ouwe hex, dat ken ik. Daar is ooit eens een bootlading van in de Noordzee gepleurd, inclusief boot; Een vrachtschip was met het goedje op weg naar Rusland en werd hélemaal per ongeluk midscheeps geramd door een boot die onder de vlag van een Navo-land voer. Bootje naar de kabeljauwskelder, vaten ook. Ergens midden jaren tachtig was dat. Heerlijke tijd. De spotjes met 'vreet vis, dan word je slim' zijn al die tijd gewoon in de ether gebleven. Ze hadden er op zijn minst een '... en impotent' achter kunnen plakken.

veest van pim | 30-11-05 | 23:16

@filo is rood kwik niet meer iets voor een schei- dan voor een natuurkundige? Kan best zijn dat ik er naast zit maar ik dacht dat jullie met krachten en zo bezig waren, niet zozeer met eigenschappen van stoffen. Verbeter me als ik het fout heb, ben zelf maar een betaatje (denk ik).

veest van pim | 30-11-05 | 23:12

een scheikundedoos is geen belastend bewijs, niks aan te doen.
Wat mij er aan doet denken, vieren moslims ook sinterklaas? Een man in een jurk met een baard die kadootjes uitdeelt, geflankeerd door een zwijgzame neger met een gebruiksklare roe en dikke pepernoten, daar ga je als orthodoxe moslim toch meteen op handen en voeten voor? Of vergis ik me?

veest van pim | 30-11-05 | 23:10

Geef mij maar Krypton.

dutch guilder | 30-11-05 | 22:56

Lees Christoph Luxenberg! Doe in ieder geval alvast aan geestelijke bewapening, als de PvdA de kop in het zand blijft houden en de moho's rare dingen blijven verzamelen!

Hammar | 30-11-05 | 22:49

"Red Mercury". Da's toch die film met Dolf Ludgren en Brigitte Nielsen?

Anyway, red mercury my ass. Net zoiets als John Titor...

TM | 30-11-05 | 22:45

@s-stone- Jij zwijgt liever in angst?

Pro Nature | 30-11-05 | 22:42

leuk feitje dat hoax afkomstig is van "dit is mijn lichaam" zo leer je nog eens wat

hondsdolle baas | 30-11-05 | 22:13

Red Mercury bestaat wel degelijk: goed opletten als je je 72 maagden vingert

godsammekrake | 30-11-05 | 20:54

@ alle mensen die praten over hoe je een bom inelkaar krijgt... geef een cursus bom inelkaarzetten aan terroristen zou ik zeggen... ik weet dat internet alles aanbied, zoals dat je kunt lezen wat voor bommen mijnenwerkers vroeger gebruikten... maar jullie stimuleren ze hier alleen maar mee... en er hoeft maar 1 gek hier te lezen op dit stukje forum... en zijn droom word werkelijkheid... hebben we weer nieuws om onze scheur erover open te scheuren dat dit toch niet kan :S ga zo door (y)

s-stone© | 30-11-05 | 20:26

@Dikke tieten :
De wetenschap streeft er naar om haar wereldbeeld kritisch te onderzoeken en, bij voortschrijdend inzicht, aan te passen. Hoe meer we te weten komen, des te meer we ons beeld van de werkelijkheid moeten bijstellen.
Zo streeft de wetenschap naar uitbreiding van inzichten en religie tot een inperking van inzichten. Vandaar dat onzekere mensen neigen naar religie en nieuwsgierige mensen naar wetenschap.

Dr. Faustus | 30-11-05 | 19:33

@ Filo
fundamentele principes van de natuurkunde bestaan niet. Ze worden elke keer weer onderuit gehaald.
Wanneer houden die naar-eigen-zeggende natuurkundigen daar eens mee op?

Dikke tieten | 30-11-05 | 19:07

Mjah dat je vuile bommen kan maken en hoe je ze kunt maken dat krijg je gewoon mee bij scheikunde gebruik wat zeer onedele metalen zoals kalium of natrium en gooi dat in de rijn bij zwitserland en je ziet dooie visse in de rotterdamse haven

Bonzohondevoer | 30-11-05 | 18:53

lutser, juiste soort kunstmest, zwavel en houtskool, en gaan...
<url>http://nl.wikipedia.org/wiki/Buskruit</url>

... knutselt lekker verder

castamara | 30-11-05 | 18:39

Die foto bij dit onderwerp lijkt wel een kruising tussen een hervulbare Sence cofeepad en een tampon.

Haarlemse sloerie | 30-11-05 | 18:34

mensen mensen maak je eigen niet zo druk als er iets gebeurt hebben we het toch niet meer in de gaten, komt ook door dit lekkere beleid anno 2005 en in 2012 houd de telling toch al op dus waar maken we ons eigen nog druk om ga toch feesten en plezier maken nu kan het nog straks nie meer

lekker-ding | 30-11-05 | 18:02

Dj Quicksilver draait baggermuziek, snap ook niet dat deze mafkees iets anders wil horen dan Koran geprevel. Allah spreekt er schande van.

Dan maar zo | 30-11-05 | 17:19

Shit man! WAT DOE JE!
Nu zijn we allemaal op te pakken door de AIVD.
Allemaal potentiele terroristen zijn we nu!
Vooral met al die afluister sjit van de overheid! (zie vorig item).
Nou maak jullie borst maar nat!

KC-Bone | 30-11-05 | 17:12

@zum kotsen: ja, lekker explosief, maar niet echt heel veel meer dan conventionele explosieven... niet om over naar huis te schrijven zeg maar...

MDA | 30-11-05 | 17:12

ik dacht dat alle godsdiensten een hoax waren :$ en dat geloof met die 70 maagden de grootste hoax.

McCool | 30-11-05 | 17:09

Ik ben te lui om te wiki-en, maar gaat het nou om een kwik-isotoop of een kwikverbinding? Kwikfulminaat is trouwens wel verdomd explosief spul hoor, gebruikt in antieke slaghoedjes...

zum kotzen | 30-11-05 | 17:06

haha oops! Heeft die Mozes me ff te pakken! Ik bel hem direct op!

KC-Bone | 30-11-05 | 17:02

@KC- Bone
die vogel met de 10 geboden was Mozes. Mohammed komt in de bijbel niet voor hooguit wordt er in het evangelie van johannes naar verwezen volgens die hard moslims

DJmarco | 30-11-05 | 17:00

@Obsi - betreffende Mohammed
.
Ok, daar heb ik ook nog wel het 1 en ander over te melden.
Mohammed belde me laatst, via de heaven hotline, en liet me weten dat die idd verantwoordelijk is van de grootste hoax ooit.
Namelijk de 10 geboden. Hij ging immers die berg in met een stuk steen en kwam een paar weken later terug met de 10 geboden in de steen.
Lachend vertelde hij: ".. en al die mensen maar geloven dat een "god" die letter erin had gezet. Ik heb ze er zelf lekker ingebeiteld."
Geinig he. Ik had al een vermoeden toen Jozef mij vertelde hoe die Maria keihard in de reet neuqte.

KC-Bone | 30-11-05 | 16:56

Dit is wel een kansje om wat te verdienen aan moslimextremisten. Vermeng wat zilververf met ketchup en verkoop dat voor 2000.000 euro aan de dichtsbijzinde xtremist. Je moet sowieso een goedgelovige sukkel zijn om te radicaliseren, dus wie weet...

wortelhoofd | 30-11-05 | 16:55

@ filo
die kennis is toch gewoon te koop in Pakistan en Iran, Nederlandse kennis welteverstaan.

DJmarco | 30-11-05 | 16:52

@KC Bone, daarvoor moet je geen quantummechanice studeren maar deeltjesfysica, net een andere tak van sport zogezegd. Bij de hoge energieën die typisch in een nucleaire explosie voorkomen doe je weinig met Hamiltonianen en Schrödervergelijkingen, maar relativiteitstheorie is wel makkelijk.

Enne, uranium is giftig. Pas je er wel mee op? In feite is het een koud kunstje om aan uranium te komen. De clou is dat je het moet verrijken, en dat is lastig, omdat uraniumhexafluoride, "hex" voor de kenners, een nogal agressief spulletje is.

Filo | 30-11-05 | 16:50

Volgens mij is het bestaan van die geyle profeet mohamet ook een Hoax

Obsi | 30-11-05 | 16:48

Nogmaals: Ik zoek uranium om alles wasbeertjes van de wereld af te blazen. Word ik nu ook opgepakt?
.
Wat ik bedoel te zeggen:
Gaan we nu ook al mensen opsluiten die, heel mischien, wie weet, ooit wel een keer, een bom gaan maken van spul dat helemaal niet bestaat?
.
Dit alles is gewoon een motie van wantrouwen van de overheden naar het volk toe! Iedereen is een potentiele terrorist voor onze "leiders".
.
MENSEN, MENSEN, LAAT JULLIE NIET BANG MAKEN. ER IS NIKS AAN DE HAND. ALLES IS ZOALS HET WAS.

KC-Bone | 30-11-05 | 16:47

Die vent kan gerust naar Nederland komen. Je wordt hier pas veroordeeld als je een stuk of wat autochtone Nederlanders het roken hebt afgeleerd. En dan nog loop je kans dat je vrijuit gaat, of omdat ze de verkeerde pakken, of omdat je zo'n zielige jeugd hebt gehad.
Nee, kom maar binnen knul! (Pssst, iemand nog interesse in het organiseren van een knokploeg? Maar die ploeg moet dit soort mensen direct laten stoppen met roken, anders heeft het geen zin.)

zweefvlieger | 30-11-05 | 16:46

Wat een onwetende klungels. Je zou ze haast een opleiding chemie gunnen.

Lagonda | 30-11-05 | 16:46

@zum kotsen: kijk maar op wiki... er gaan een aantal verhalen erover rond, maar het wordt binnen serieuze kringen beschouwd als de claims van 'anti zwaartekracht" e.d.. Er zijn een aantal Hg verbindingen die 'rood' zijn, maar geen enkele heft nou echt buitengewone eigenschappen...

MDA | 30-11-05 | 16:42

@ jan doedel

op de hoek is vooral KAS te koop dat wil zeggen KalkAmmonSalpeter. dit is een kunstmest die ongevaarlijk is wat je moet hebben is Ammonuimnitraat. en dat is niet makkelijk te krijgen, dat meng je met benzine diesel kerosine motorolie o.i.d. en dan heb je een zeer onstabiel explosief. wordt gebruikt in de mijnbouw.

DJmarco | 30-11-05 | 16:42

Weet niet hoe dat in spanje eraan toe gaat, maar hier in nl hadden deze mensen geheid zo weer op straat gestaan. Want hoe kan je nou iemand veroordelen die iets wil kopen wat niet zou bestaan.

Ik heb niet meer dan een paar lessen scheikunde gehad, maar vind het verhaal zoals het in wiki staat erg vaag mbt het verklaren van het niet bestaan van de rooie zooi !

m@rdy | 30-11-05 | 16:37

Dj ankankanka lekker kansloos maar goed dat ze die lui gepakt hebben

Grunt0rz | 30-11-05 | 16:35

rofl in je pantoffl
laat die prutsers maar lekker bommetjes knutselen
nederland was toch te vol ;)

taakberg | 30-11-05 | 16:34

iedereen die zich op blaast voor een hoop maagde is natuurlijk bij uitstek al een kudt mogeaul , maar dat ze niet eens een rotje kunnen maken is echt te zielig voor woorden , naja beter voor ons

de rotte appel | 30-11-05 | 16:32


Ik snap niet dat je helemaal in spanje moet gaan shoppen als de intratuin op bijna iedere straathoek zit. Is het kunstmest daar zoveel goedkoper??

Jan doedel | 30-11-05 | 16:31

Hoe zou een terrorist surprises bij het Sinterklaasfeest ervaren? Een uitdaging? Verspilde moeite vanwege het (in de regel) weinig dodelijke effect ervan? Of vindt hij het maar een rare homo met jurk op een paard? In ieder geval hoeft het boefje nu niet meer mee in de zak van Sinterklaas; ze hebben hem daar al! En ze mogen hem houden ook, anders blundert die club van Donnert weer en loopt ie hier weer te knutselen...............

Tinky-Winky | 30-11-05 | 16:30

Een explosief met energieinhoud van een nucleaire reactie geloof ik. Duizend keer meer dan wat mogelijk is met chemische reacties. Is dus onzin.

blawablawa | 30-11-05 | 16:29

@Big Willem
Verrijkt nog wel! NOG beter! Kan ik die klote wasberen eens een goed lesje leren! Kutbeesten!

KC-Bone | 30-11-05 | 16:27

@Filo
Wat zou rood Hg moeten inhouden dan? Een radioactieve isotoop o.i.d.?

Sjeez, alles in Nederland is kneuterig, zelfs de wannabe-terroristen? Ga alsjeblieft lekker acetonperoxide of HMTD maken, stelletje lutsers.

zum kotzen | 30-11-05 | 16:25

En net zoals Samir een mega-prutser. Durf te wedden dat er een paar van deze rukkers ook bloedernstig op zoek zijn naar de "brown noise".

godsammekrake | 30-11-05 | 16:24

Ik heb een half pondje verrijkt plutonium in de schuur liggen, graag te ruilen voor een setje winterbanden

Big Willem | 30-11-05 | 16:24

Bush is afgestudeerd, of hij al dan niet een behoorlijke opleiding heeft genoten is voor mij iig niet duidelijk. Het papiertje zegt van wel, de persoon zelf geeft er weinig blijk van.

prsr | 30-11-05 | 16:22

@Filo
Mischien dat meneer Abdelhamid Bouchema quantum mechanica studeerd?
.
Maar ff serieus (ook GS),
Maak jullie niet druk, alles is nogsteeds zoals het was.

KC-Bone | 30-11-05 | 16:22

Bouchema? lijkt me meer een Fries dan een Arabier.

Zippy | 30-11-05 | 16:20

voordeel van spanje is dat ze kunnen proberen hem heel hard te schoppen terug naar Algerije, echter iedere natuurkundige wet zal bewijzen dat hij nog voor de kust van Spanje zal zinken, hoe hard je ook schopt.

Is dus gewoon kwestie van beton om enkels en schoppen maar....

hillbilly | 30-11-05 | 16:20

Ik ben natuurkundige, en rood kwik is inderdaad een hoax. Tenminste, dat het wat anders doet dan rood zijn. Het gaat nogal erg tegen bepaalde fundamentele principes van de natuurkunde in. Hij had toch maar beter Beta kunnen gaan studeren....

Filo | 30-11-05 | 16:18

Pardon?!?!
George W. Bush is best goed opgeleid toch? In ieder geval goed opgeleid tot terrorist!

KC-Bone | 30-11-05 | 16:18

Nederland laat ze lopen, hopelijk doen ze dat in spanje niet

RAI` | 30-11-05 | 16:17

Zolang ze vuile bommen proberen te maken zit het allemaal wel goed. Vuile bommen zijn niet gevaarlijker dan gewone explosieven. Maar niet aan de terroristen vertellen hoor. Het is maargoed dat de meeste terroristen geen behoorlijke opleiding hebben.

prsr | 30-11-05 | 16:17

Trouwens,
ik ben nog op zoek naar uranium... Heeft iemand nog wat liggen in de koelkast? Ik wil er graag een bom van maken om alle wasbeertjes dood te maken. Heb echt een hekel aan die beesten!
.
Word ik nu ook opgepakt?

KC-Bone | 30-11-05 | 16:16

en net als Samir A is hij net zo primitief bezig met het fabriceren van explosieven

McCool | 30-11-05 | 16:16

Scheelt ie wel belkastingcenten als hij daar blijft. Laat de Spanjaarden maar voor 'm betalen. Die laten ze per slot van rekening al jaren binnenglippen vanuit Noord-Afrika.

Rizk | 30-11-05 | 16:14

De onderwijs campagne voor het Aantrekken van nieuwe Betás werpt haar vruchten af ;)

Jan doedel | 30-11-05 | 16:12

nu wordt ie zeker spanje uitgezet en naar nederland gestuurd?

sjaak lombok | 30-11-05 | 16:10

En zijn advocaat maar roepen dat hij het zocht om te kijken of hij er een mooie suprise van kon maken.......
Túúrlijk

Blue-one | 30-11-05 | 16:10

Dus dat wordt een harde foei en tot volgende week?

Stijlloos persoon nr | 30-11-05 | 16:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl