Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wederom Nederlandse militair gesneuveld

isafb.jpgHet gaat nu snel met die opbouwmissie in Afghanistan. Net nu het stoffelijk overschot van Timo Smeehuijzen in ons land is gearriveerd, blijkt opnieuw een Nederlandse militair te zijn gesneuveld. Dat maakte generaal Berlijn zojuist bekend op een persconferentie. Het gaat deze keer om de 44-jarige sergeant-majoor Jos Leunissen van het 13e Infanterie Bataljon Luchtmobiele Brigade uit Assen. Nog eens drie andere Nederlandse militairen raakten gewond. Hun toestand is stabiel. De militairen waren betrokken bij hevige gevechten met de Taliban, die overigens nog steeds gaande zijn. Met andere woorden: hou die Hercules C-130 maar stand-by evenals de extra ingelaste journaals. Update: Het ies feest bij de Taliban-aanhang. Hebben we dan helemaal niets positiefs te melden? Jawel, bij diezelfde gevechten zijn al zeker 30 baarden gesneuveld, zo meldt The Washington Times.

Reaguursels

Inloggen

en ja ik ben weer ongesteld daardoor reageer ik wellicht wat oververhit ,waarvoor geen excuses ( Blame God ).

hemaworstje | 19-06-07 | 18:36

* Zapper omdat je hier al lang rond dobbert; ja hoor als er een randebiel zich misdraagt in de stad mep je hem van de scooter af , oranje petje , keppeltje of burkha.
deed jouw pa vroeger toch ook?

*IM ; ik ben ook atheïst en vloek de hele dag ongeacht de locatie , maar wil nog niet zeggen dat reli twats minder zijn dan mij,

ik ben geen spatje beter het zou je tekenen enige zelfreflexie toe te passen anders krijgen we dat verhevene gevoel van Den Atheïst. ( ook gevaarlijk ).

grappig little kidz die mij een nsb'er noemen.
terwijl ik in kibboetz heb gezeten en miene poa joden op de zolder had.
As if I fucking care noob. doe je huiswerk ipv Downiaanse opmerkingen te plaatsen

Die oorlog was verleden eeuw wie boeit dat nog ? A.Hitler is outdated weetje?

Er is ja bijna niemand meer in leven die de oorlog bewust heeft meegemaakt.

Dreigementen uiten kan iedere druif ( i am impressed ) maar ingaan op mijn argument dat den soldaat daar nuttoos zijn mortier zit af te vuren in zijn eigen gezicht , neeueh

het zijn helden,. zijn eigen stupiditeit.
Straks weer een compleet bataljon met pddnos syndroompjes en een uitkering tot 2048.

Wil je nog verder kletsen met mijn kennissen die in libanon , Servië etc die wel wensten terug te schieten maar zijn ontslagen omdat ze dat deden?
en oh wat een nut heeft het gehad , het is gvd nog steeds een puinhoop.

Weet je hoe die afghaanse hash hier komt?
Via jouw helden en het heerlijke roulerende systeem van 3 maand op en af, rugzakken vol vers vd pers.
Er zijn er al heel wat gepakt en ontslagen maar tja dat staat niet in de Courant.

Wat mij betreft , de missie afsluiten en de troepen niet terug halen.
Ze zijn professional genoeg om terug te lopen nietwaar?

hemaworstje | 19-06-07 | 18:35

Sikkeneur 19-06-07 @ 02:08

Hoe vaak je ook probeert mij te duiden en te plaatsen, hoe verder je van de werkelijkheid af komt. Het wordt pathetisch.

bottehond | 19-06-07 | 17:54

@Amen 19-06-07 @ 10:40 : Ik vond het al een wat vreemde reaktie na je vorige postings... ;) No matter, shit happens.

TM | 19-06-07 | 12:10

@TM
Mijn laatste post klopt idd geen zak van..... Ik stuurde er direct een bericht achteraan dat ie niet voor jou was,maar zie nu dat die niet meer doorgekomen is.
De kabelboer vond het nodig precies op dat moment aan de knutsel te gaan.......... gevalletje Murphys law zeg maar..

Ik ben het volledig met je eens kerel ,vergeet aub alle onzin die ik over je schreef zo denk ik niet over je en nogmaals was niet voor jou!

*gaat nu nieuwe batterijen voor toetsenbord kopen*

Amen | 19-06-07 | 10:40

Amen 19-06-07 @ 01:36 Schreef : "Ga ff lekker je kraakpand opruimen,en ik spreek je morgen wel weer"

Hoeveel had jij gezopen toen je dat schreef? Genoeg om niet meer te kunnen lezen geloof ik. Really, als jij nu 1 verkeerde inschatting hebt gemaakt is dat wel die over Ome TM. Ik ben een atheistische zelfstandig ondernemer die nog nooit een kraakpand van binnen heeft gezien tenzij dat in de krant stond.

Dus ik weet niet waar jij je waandenkbeelden vandaan haalt maar van mij kun je ze niet oplopen.

Ik zal het je nog een keer uitleggen : Als er al een Hel bestaat dan is dat een oorlogsgebied. Af en toe kun je niet anders dan te strijde trekken omdat je zelf direkt op je eigen grondgebied wordt aangevallen en dan moet je terug slaan. Voor de rest zijn er nauwelijks gronden om je eigen burgers(+soldaten) gevaar te laten lopen voor anderen, daar is de Staat niet voor in mijn optiek.

Op het MoMeNt dat er godsdiensten in het spel komen die zo nodig oorlog moeten voeren leidt dat ALTIJD tot excessen, wreedheden en ga zo maar door. Want tsja : GOD ZEGT DAT IK ALLE ONGELOVIGEN MOET VERNIETIGEN.

Niemand hoeft bij mij dus aan te komen met die verhalen over de intrinsieke goedheid van een religie want ze zijn allemaal Een Pot Nat. En ze zijn zo intolerant als de tyfus.

En dat geblaat over 'dat zou de ideale wereld zijn', niet zo uit je nek kletsen jochie. Hoe denk je Nederland een seculiere staat is geworden? Door atheisten en sceptici die verder nadachten dan hun Bijbeltje. Dus waarom zou ik me moeten neerleggen bij het feit dat de wereld draait zoals hij nu draait? DAT is me een burgertrutjes-instelling die ik niet deel.

Je blijft ageren, je blijft je bek open doen. Voor dat recht hebben een heleboel mensen in het Westen hun leven gegeven, of het geruineerd gezien door de Kerk. je bek dichthouden betekend ook, dat die mensen voor Jan Lul bezig zijn geweest.

Dus als jij defaitistisch wilt zijn(zoek maar op in de VanDale) dan moet je dat helemaal zelf weten. Ik roep om te beginnen maar eens 'Een Reli-Staat? Over My Fucking Dead Body'.

TM | 19-06-07 | 09:13

@hemaworstje, zolang die mongolen ons kudt behandelen moeten wij hen dus ook kudt behandelen? Nou daar heb ik geen problemen mee hoor.

..zapper | 19-06-07 | 08:13

Sikkeneur 19-06-07 @ 01:26
Nog even over het "kleurtje"
Om een of andere reden komen veel mensen met huidskleur op te proppen. Misschien in de hoop om mijn argumenten op "discriminatie/Xenofobie/Nazi/Ultra Rechts" te kunnen gooien.
-
We hebben geen probleem met allochtonen, we (en de rest van Europa) hebben problemen met moslims.
Dus pak dan ook alleen die groep aan.
Aziaten, Amerikanen, Australiërs, Europeanen, Zuid Amerikanen ? ... geen probleem.... maar die werken dan ook en zijn niet crimineler dan de gemiddelde (echte) Nederlander .
Toevallig vind ik het nog leuk ook om al deze nationaliteiten te zien... maar ik heb daarom nog steeds geen behoefte om ze allemaal een Nederlands paspoort te geven.
Ons paspoort is geen goedkoop relatiegeschenkje zoals onze regering(en) dat blijkbaar wel vinden.

Moi2 | 19-06-07 | 02:55

bottehond 19-06-07 @ 01:37
Dus blijkbaar hetzelfde idee als ik...
-
Ik zie werkelijk niet in waarom ik miljarden per jaar moet besteden aan een groep die ten eerste uit eigen wil hierheen is gekomen omdat ze het hier beter hebben dan in eigen land.
En vervolgens ons bedanken met criminaliteit, parasitair gedrag en bedreiging.
Dat mag dan een mooi moslim gebruik zijn, maar hier is het asociaal gedrag.
-
Praten hebben we jaren gedaan, heeft niet gewerkt... Dan is het nu maar schluss en pech voor die paar die wel aangepast zijn, maar de hele groep moet gewoon het land uit. De paar goeden moeten dan maar met de grote groep meelijden.
-
Kunnen ze tijdens het geitenhoeden in hun eigen land nadenken over hoe ze het hier gehad zouden kunnen hebben als ze een beetje mee hadden gewerkt.
Ik ben klaar met deze groep en wens geen enkele moeite meer te doen om nog tot een oplossing te komen.
Tot mijn vreugde kom ik steeds meer mensen tegen die er ook zo over denken.

Moi2 | 19-06-07 | 02:37

Sikkeneur 19-06-07 @ 01:26
Gelukkig houden we een goede administratie bij, dus we weten van ieder kind welke nationaliteit zijn/haar ouders had...... we hoeven in principe niet verder terug dan de datum waarop deze belachelijke regel werd ingesteld.

Moi2 | 19-06-07 | 02:25

bottehond 19-06-07 @ 01:37

Je hersenspinsels zijn mij bekend. Over een aantal jaar heb je weer een nieuw "gevaar" om je druk over te maken, ws het gele.
Nederland voor de nederlanders kan enkel door er een stevig muurtje om te zetten en verder aan navelstaren te doen. SP en PVV gedachten.

Sikkeneur | 19-06-07 | 02:08

Sikkeneur 19-06-07 @ 01:26

Moi2 zit gewoon iets te bedenken om van die islamisten af te komen, capice? Is een teken van beschaving, kennelijk. Ik ben daar al lang en breed over uitgepiekerd. Reaptriëren die hap.

bottehond | 19-06-07 | 01:37

TM 19-06-07 @ 00:55
Eens met je dat ze al die reli shit voor mijn part naar het middelpunt der aarde mogen verbannen,maar dat is de ideale wereld en die bestaat helaas niet.....(was wel een mooie film btw)
Maar het hele gelul waar we nu voor de,weet ik niet hoeveelste keer mee maken hebben is wel the REal world........... schnappie?
Dat chapter leven we op het moment ,,?
Zoals jij praat over die 2 dooien die,laten we het maar simpel zeggen hun werk gewoon doen,want dat is het vind ik,........ nx meer,nx minder .. nx idealen dat zijn er maar een paar maar daar is nx mis mee... wel een hoge risk factor ..
dat dan weer wel!!
Wij (ok.. kudt regering) hebben die gasten erheen gestuurd en niet het volk
maar ik heb shit met me toetsen bord en ik moet morgen weer werken om je uitkering te verdienen .
Ga ff lekker je kraakpand opruimen,en ik spreek je morgen wel weer

Amen | 19-06-07 | 01:36

Moi2 19-06-07 @ 01:21
Hoe had je dat bewijs van afstamming gezien? Kleurtje?
Registratie in het bevolkingsregister ingevoerd onder Napoleon of een speerpunt uit de familiecollectie uit de tijd dat de Batavieren bij Lobith het land binnentrokken?

Sikkeneur | 19-06-07 | 01:26

Paard van Troje 18-06-07 @ 23:27
Als ik mij goed herinner was de reden om iedere allochtoon die hier geboren wordt een NL paspoort te geven een oplossing van een links kabinet om de, toen al criminele moslimjeugd, het gevoel te geven dat ze erbij horen.
-
Helaas is het duidelijk dat onze politici het Nederlanderschap dermate weinig waard vinden dat ze het NL paspoort weggeven alsof het goedkope relatiegeschenken zijn.
Ik persoonlijk neem ze dat heel kwalijk.
-
Persoonlijk ben ik voor het afstammingsrecht, dus alleen Nederlander als je ouders Nederlander zijn.
Hopelijk kunnen we dit over een paar jaar weer recht zetten en alleen echte Nederlanders een NL paspoort laten behouden.

Moi2 | 19-06-07 | 01:21

RIP voor die sergant-majoor en triest voor de nabestaanden.
Ergenis daarentegen bij het zien vanmiddag van de special edition op alle zenders.
De man zat in afghanistan voor zijn werk en is bij de uitoefening van zijn werkzaamheden omgekomen. Gebeurd wel vaker zonder een ingelaste nieuwsuitzending.
Van mij hadden ze niet naar Afghanistan gehoeven, maar goed, de politiek heeft die beslissing genomen Punt! Dan er ook achter staan en verder niet zeuren of extra aandacht aanbesteden tot ze weer terug zijn.
Dan kan je altijd nog evalueren wat er goed en/of fout is gegaan.

Sikkeneur | 19-06-07 | 01:14

@Botte : Doet me denken aan Robin Williams. "There is ONE country that will never build an atomic bomb and that is... JaMaiCa! O.K. So they might build an atomic bong but never an atomic bomb..."

En Burning Spear rulez. Maar goed : het is moeilijk om een religieuze oorlog te voeren als je continue stoned bent natuurlijk... Misschien moeten die Afghanische gewelddadige idioten hun eigen waar eens wat meer samplen.

TM | 19-06-07 | 01:13

@ cojones

achter-f*cking-haald en disproprtioneel. Is dát de reincarnatie van muSSert die ik daar hoor kwaken?

bottehond | 19-06-07 | 01:11

@Co
tja, moeten ze maar wat vaker met het collectezakje rondgaan in de moskke, of een nieuw *kuch* investeringsfonds oprichten.
Voor mij is hij als ieder andere werknemer uit het buitenland, dus moet hij kunnen voorzien in zijn eigen behoeften.
"maar je kunt een imam niet op dezelfde manier behandelen als een loodgieter"

prima dan maken we er een dameskapper van....

Herman Flipsen | 19-06-07 | 00:59

@botte : Zit een fautje in je URL kaerel.

TM | 19-06-07 | 00:59

Ik wordt gewoon zo vreselijk moe van die eikels die zeggen dat ik anderen net zo gelijk moet beschouwen als mijzelf, terwijl die anderen dat fatsoen niet kunnen opbrengen. Fuck 'em all.

"All in all it's crystal clear
Ain't no Heaven, got to make it here
So where in your Bible, your Koran
Does it say that you can kill your fellow man?

Madrid to Moscow, Berlin to Bagdad
How much do you need to jerk off at
50 dead, 100 dead, a thousand? More?
What will it take for you to win that war?

So James, Janis, Jimi or Jim,
John, Brian, Phil or Tim
Who're you gonna turn to?
Jahweh, Shiva, Buddha, Man?
Tell me asshole if you can
Who you're gonna turn to"

- Copyright Ome TM -

Al die reli-nutcases moeten ze opsluiten in een diep diep hol. Mogen ze daar bidden dat de zon morgen weer opkomt.

TM | 19-06-07 | 00:55

Ik krijg hier nu zo`n typisch Karremans gevoel bij."

miereneukert | 19-06-07 | 00:52

@hemaworstje
67 jaar geleden waren er ook lieden zoals jij,die noemden zich NSB'ers.Ellendig stuk vreten!!
Ik heb nog wel een lekker stukje Afgaanse hashj voor je liggen, zal je goed smaken!!
Hou er wel rekening mee dat het je laatste zal zijn!

Amen | 19-06-07 | 00:25

@hemaworstje 19-06-07 @ 00:00 : Dat mag dan wel zo zijn(dat we allemaal gelijk zijn) maar ik geloof er geen kudt van. We worden allemaal gelijk geboren. Wat je er daarna van maakt, daar ben je helemaal zelf verantwoordelijk voor. En als er van die etterende gelovige kudt-moslims zijn die lopen te juichen op een ander forum over dit soort doden dan mag ik best zeggen dat ik die internet-vervuiler het schuim van de Aarde vind.

Ik eet varkensvlees, ik ben apatheist(een soortement atheist), ik vloek als ik dat godverdomme zelf wil, ik ga niet naar de kerk en de moskeeen in Nederland mogen wat mij betreft allemaal in elkaar storten, ik onderdruk mijn vrouw niet, ik bid niet naar dat kleate Oosten dus laat staan 18 keer per dag(in plaats daarvan werk ik voor de kost), en als Nederland ooit nog eens een islamietjes-land wordt dan sta ik als eerste voor de beul van die kleautzakken.

Jammer dat ik dat niet op 'die andere site' mag zetten vanwege die hypocriete oetlul van een oh zeau objectieve 'moslimerator'. Ze mogen van mij zo onderhand allemaal doodvallen, doe maar met het hoofd naar beneden. See if I fucking care.

Zeau! Joris; is dit ban-baar of mag ik gewoon een keer op mijn pik getrapt zijn?

TM | 19-06-07 | 00:25

hemaworstje 19-06-07 @ 00:00

Ooit gehoord van Us or Them? En het klinkt irl anders dan hoe Pink Floyd het bedoelt. Arrogante zelfingenomen kwast. StinkNSB-er.

bottehond | 19-06-07 | 00:24

@hemaworstje 19-06-07 @ 00:00
Hebben ze jou ook onverdoofd gecastreerd?

CoJoNes | 19-06-07 | 00:16

tjeezz wat een boel racistisch keloel hiero.

het leven van een moslim is gelijk dat aan van jou. als je dat niet in je botte kop kunt pompen is een iedere discussie overbodig.

in het kader van natuurlijke selectie zou je als eerste de boot uit worden geflikkerd. useless garbage. doe een opleiding , ga reizen , grow up. accepteeer de veranderingen in de maatschappie.
Bevalt je dat niet , wat let je om een kinderschare van 10 jongens op de aardbolte zetten voor de balans die je nodig acht?

Alsof meneertje soldaat geen afghaanse burgers heeft vermoord ( collateral damage ) in het kader van tja terrorisme bestrijding? .

Hoe dom kun je zijn om daaraan mee te doen, de luchtmobiele brigade was al een verkapte Melkertbaan.

ik kan er dan ook geen greintje sympathie of empathie voor soldaatjes voelen. Het zal mij aan de balzak jeuken.
Die druif is daar vrijwillig heengegaan tégen de stem van het volk in . Tja.

if you can't do the time don't do the crime. wie zijn billen brandt etc etc
what comes around goes aound. oorlog is voetbal kein keloel.
en met wapens en FF moet je oppassen.

In een half jaar trekken we ons terug , effect minus 1 miljard een shitlading overbodige yprs & apaches , versleten F-16 's en een afghanistan nog net zo sterk als voorheen.
De hash komt nog steeds vrolijk binnen iedere week. het smaakt mij even goed.

een land kun je aanvallen maar niet bezetten , de joden lukt het ook nog maar amper. vietnam rings a cowbell?
enige die het enigzins zijn gelukt waren de krautz 67 yrs ago.

hemaworstje | 19-06-07 | 00:00

forums.thabaat.net/
IP 67.159.35.185 met op de server de volgende extra site's:

at-taifahstudios.com
bukhari.islambase.co.uk
forum.islambase.co.uk
iob.islambase.co.uk
quram.islambase.co.uk

Wellicht kunnen daar nog wel opmerkingen geplaatst worden.

Slappehap | 18-06-07 | 23:59

Sneue aangelegenheid. 2 in een week.
Moet wel zeggen dat wij hier (lijkt wel) niet zo moeilijk doen over de vele amerikaanse gesneuvelde soldaten (in irak weliswaar). Daar sterven er bijna iedere dag 2.

firecow | 18-06-07 | 23:39

"Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here" En ik was nog hartstikke lief ten opzichte van hun eigen kudtkolerekankervolk.

..zapper | 18-06-07 | 23:37

@ moi2 om 21:37 u.

Je woorden zijn me uit het hart gegrepen. Vele 'Nederlanders' van niet-westerse, islamitische origine zijn en blijven in feite buitenlanders die het Nederlanderschap enkel benutten voor financiele voordelen en stemrecht.

Ik bepleit een herinvoering van het ius sanguinis - principe (afstammingsbeginsel/ 'bloedrecht') i.p.v. het huidige ius soli - principe (men verwerft de NL nationaliteit wanneer men hier geboren is , ongeacht de afkomst van de ouders). Mijns inziens zouden alleen kinderen geboren uit Nederlandse ouders de NL nationaliteit mogen verwerven. In de meeste Europese landen is het ius sanguinis-beginsel nog niet zolang geleden afgeschaft (vgl. Belgie 1991). Ik vind het geen vanzelfsprekendheid dat bijv. kinderen geboren uit Marokkaanse ouders automatisch de NL nationaliteit verwerven enkel omdat zij hier geboren zijn. Het was een keuze van deze gastarbeiders om hier te blijven; dat betekent m.i. nog niet dat hun nakomelingen zonder meer recht hebben op een NL paspoort. Het Nederlanderschap dient men als vreemdeling te verdienen (2e of 3e generatie vind ik niet van belang) en niet als een Sinterklaas weg te geven. Een verzoek tot naturalisatie zou aan zeer strenge eisen moeten voldoen zoals van onbesproken gedrag zijn; aantoonbare affiniteit met Nederland en de democratische rechtsstaat; perfecte beheersing van de taal, etc.
Middels een pakket aan uiterst restrictieve maatregelen is het kaf van het koren te scheiden en kunnen we vertrouwen op de loyaliteit van de dan genaturaliseerde nieuwe Nederlanders. Deze groep zal dan ook veel minder omvangrijker zijn en meer geaccepteerd.
De demografische ontwikkeling zal er onder het huidige nationaliteitsrecht toe leiden dat hele islamitische volksstammen zonder oprechte binding met NL toch over een NL paspoort zullen beschikking met alle daaraan gekoppelde rechten als stemrecht en toetreding tot sleutelposities in het overheidsapparaat/ krijgsmacht. Dit zal in de nabije toekomst o.m. meer tot gevolg hebben dat de gemeenteraden van de grote steden volledig zullen 'verkleuren'. Een zorgwekkende ontwikkeling als men bijv. eens op sites als Marokko.nl kijkt, waar verschillende lieden onze NL militairen in Uruzgan een grafkist toewensen !! Toch niet bepaald uitingen van vaderlandslievendheid en loyaliteit lijkt mij.

Een groot deel van de huidige problematiek is op te lossen door herinvoering van het ius sanguinis-principe en drastische aanscherping van de eisen bij een verzoek tot naturalisatie. Pleegt een allochtoon hier een misdaad, dan kan onmiddelijk tot uitzetting worden overgegaan zonder in oeverloze discussies te vervallen van "ja, maar hij is hier geboren en heeft dus een NL paspoort". Hetzelfde geldt bij uitingen van moslim- extremisme die strijdig zijn met de NL kernwaarden. Het ius sanguinis beginsel is a.h.w. zelfbeschermend; de soevereiniteit blijft in handen van de oorspronkelijke Nederlanders. Nuchter beschouwd niet meer dan logisch !

Paard van Troje | 18-06-07 | 23:27

Die "missie" is er slechts om de Taliban hun koninkrijk blijven dte ontnemen. Dat is een uitstekende zaak, hoewel de islamisering van de moslimwereld er niet door gestopt kan worden, maar wél vertraagd. Ik zeg: prima missie: dat "opbouwen" is uitsluitend bedoeld om de Talibs het gras voor de voeten weg te maaien. Iedere gesneuvelde Nederlander verdient het met respect ge-eerd te worden. Zij vielen allen voor de goede saeck, al heeft de meute nauwelijks een idee wat die goede saeck dan is. Bedenk ook dat de Talibs nog wel wat ideetjes hebben/ hadden over de buurlanden. Koestert U zich nog even in de relatieve rust die Nederland nu nog kent. U onderschat het vernuft, de strategische brille én het volhardend uithoudingsvermogen van de islamisten. Zij zijn aan de winnende hand, het is hoog tijd dat we in Nederland gaan beseffen dat de talibs onder ons zijn. En ze zijn hier niet uitsluitend om te profiteren. Wie niet verder komt dan die door irritatie en onbegrip ingegeven rancuneuze gedachten begrijpt er niets van. We zijn in oorlog, dáár en hier. Leunissen! Vaya con Dio, dude.

bottehond | 18-06-07 | 22:39

Ik ben ook in dienst geweest.
Het was een doldwaze boel, Putjes graven, mijnen ruimen met je blote handen, soep eten met een vork, afijn je kent het wel.
Daar moest je dan de oorlog mee winnen.
Handboek soldaat was dienstgeheim, want mocht één zo'n hoogstandje van geavanceerde stealth-technieken (gezicht in S-vorm zwartmaken, struikgewas op den helm) in handen vallen van het Rode Gevaar, zouden zij een onoverbrugbare voorsprong kunnen opbouwen tegen ons geborenvechtmachines.
Ondertussen raakten Uzi kwijt tijdens plaspauzes, werden slapende Tukkers (foutje bedankt) met tente en al overreden door een YPR- die per ongeluk in zijn achteruit geschakeld werd, en was schoenpoetsen belangrijker dan man-tot-man gevecht beheersen.

Dus ik zag het sowieso al niet hoog in qua gevechtskracht enzo.

Maar daar dachten de onderofficieren en officieren toch anders over.

Al die soldaten zijn gewoon voor het avontuur gegaan, om weg te komen van huis, voor het aanzien, voor het geld, omdat ze anders magazijnbediende in Tilburg-Zuid zouden zijn, of kantinemedewerkster op een middelgrote instelling.

Zeg maar het Salou-volk.

De Taliban zijn gehaaide en harde tribesman, die ook al de Russen hebben overwonnen door hun ultieme wreedheid.
Dus ik zeg, geen schijn van kans, die vredesmissies of oorlog tegen het terrorisme of whatever, waqnt die valt niet op die manier te winnen.
Vietnam, ring a bell?

Conclusie, laat ze het daar lekker uitzoeken allemaal in die zandbak, of anders gelijk terugbombarderen naar de tijd van Toet-Anch-Amon.

Korrelig Oorsmeer | 18-06-07 | 22:37

paost712 18-06-07 @ 21:49
Bedankt, download loopt.

LuftBalloon | 18-06-07 | 22:05

@ Koekje-dr-bij;
Treffende prent in het Vrije Volk:
Twee VS soldaten liggen onder vuur in Irak.
Zegt de 1: Ik snap het niet, we bevrijden ze van een dictator, geven ze scholen en ziekenhuizen, geld en eten en zelfs onze levens.
Wat moeten we nog meer?
De ander: Ze verslaan.

The eimer | 18-06-07 | 22:03

paost712 18-06-07 @ 21:49
Nu begrijp ik ook je nickname..

LuftBalloon | 18-06-07 | 22:01

@LuftBalloon 18-06-07 @ 20:36
7e gebied was dé voorlichtingsfilm van mindef, kon hem zo snel even niet vinden/uppen.

wel het 'feest'der herkenbaarheid www.xs4all.nl/~paost712/unifil.wmv

Voor de critici: dit is inderdaad een door mindef geredigeerde film waar zaken mooier worden voorgesteld dan ze zijn. Iedereen met een rang lager dan Sgt1 spreekt overigens wel vor zichzelf(!)

paost712 | 18-06-07 | 21:49

The eimer 18-06-07 @ 21:25
Ik moet overigens eerlijk toegeven dat ook ik onder die Nederlanders val. Aanvankelijk heel nobel en naïef een volmondig "ja" tegen de Uruzgan-missie en een verlenging daarvan. Voor vrede en veiligheid enzeau. Ik krijg echter steeds meer het idee, onder meer dankzij halfverwesterde nep-moslims als abos, dat de gemiddelde baard helemaal niet zit te wachten op vrijheid en democratie. Is het heel erg slecht dat de vrijheid voor een volk wat hier niet op zit te wachten mij nog niet eens één Nederlands leven waard is?
*zit in hevige morele crisis, help*

Koekje-dr-bij? | 18-06-07 | 21:49

The eimer 18-06-07 @ 21:25
Exactly.

Koekje-dr-bij? | 18-06-07 | 21:44

The eimer 18-06-07 @ 20:38
Heb je gelijk in, het is een belachelijk idee.
Je kunt deze "Nederlanders" nergens heensturen omdat de de Nederlandse soldaat in de rug zullen aanvallen.
-
Vandaar dat ze nu ook niet meemogen naar Afghanistan, gewoon te onbetrouwbaar.
Dus... wat moeten we met deze "soldaten" ?... ziekenhuizen laten uitmoorden ?
Dat schijnen ze te kunnen.

Moi2 | 18-06-07 | 21:43

zum kotzen 18-06-07 @ 20:33
Deze regering zal daar niet op reageren want die hanteren nog steeds het oude politiek correcte standpunt dat moslims in NL om een of andere reden wenselijk of zelfs nuttig zijn. Vraag me niet waar ze dit waanidee vandaan hebben, uit de praktijk zeker niet.
-
Waar deze citaten wel goed voor zijn is om het Nederlandse volk te laten zien dat deze "Nederlanders" met hun NL paspoort in feite gewoon buitenlanders zijn met een NL paspoort die hier alleen maar wonen omdat ze het hier beter hebben dan in hun "moslimparadijzen".
-
Ik merk in mijn omgeving dat de aversie tegen moslims per maand groeit en dat men steeds opener gaat rebelleren tegen deze door onze strot gewrongen multikul.
-
Ik betwijfel of de huidige generatie moslims nog lang in Europa zullen wonen.
Je ziet overal dat de oorspronkelijke bewoners van een land het zat zijn om nog geduld op te brengen voor deze agressieve parasieten.
De citaten die jij aanhaalt versnellen dit proces alleen maar.

Moi2 | 18-06-07 | 21:37

@ Koeke-dr-bij:
Herinner je je nog dat laatste weeralarm waarbij de totale ondergang van Nederland werd voorspeld? Treinen werden stilgelegd en wegen afgezet,
Heel NL bleef thuis uit angst nooit meer thuis te kunnen geraken.
Achteraf gezien was er niets aan de hand.
Onder een risicomijdend volk moet je dus geen peiling houden over uruzgan.
De uitkomst daarvan zo voorspelbaar dat het niet nodig is om zo,n peiling te houden.

The eimer | 18-06-07 | 21:25

Tijd voor maurice om eens te peilen hoeveel mensen nog achter de uruzgan-missie staan. Ik heb zo het idee dat de baarden meer succes hebben geboekt dan "slechts" een paar gesneuvelde nederlanders. Exit Kamp Holland.

Koekje-dr-bij? | 18-06-07 | 21:13

The Eimer, de wet kan idd aangepast worden.

Fred V | 18-06-07 | 21:02

Goh, en dat na jarenlange training in Assen..

bones | 18-06-07 | 20:56

@ Fred V 20.47:
Keurig commentaar.
Maar Fred, als dat wettelijk misschien niet mogelijk is kunnen we dat toch veranderen? Een referendum organiseren kan ook. Net als in Zwitserland waar moskeeen geen minaretten meer mogen hebben dankzij een referendum.

The eimer | 18-06-07 | 20:53

@sjaak, je hebt een goed punt. Het is werkelijk te zot voor woorden dat de VS zulke vrienden zijn met de Saoedi's. Ook S-Arabie is in mijn ogen een schurkenstaat waar lijfstraffen plaatsvinden en voor het minste al de doodstraf voltrokken wordt. Verder is het klimaat voor Christenen volgens mij ook niet erg gezellig in Saoedi-Arabie.

Tsja, allemaal olie......

Fred V | 18-06-07 | 20:51

@mosje check jij dat forumpje is met een clusterbommetje!

Hexamedia | 18-06-07 | 20:49

Vreselijk die dode militair en heel veel sterkte voor een ieder die van deze man houdt.

NL heeft een missie naar Afghanistan gestuurd onder het risico van dit soort tragiek. De militairen doen daar hun werk met eer en geweten, neem ik aan. Laten we achter ze staan opdat ze een goed moreel hebben.

Verder is het absoluut geen oplossing om onaangepaste jeugdigen naar zo'n strijdperk te sturen. Ze zouden zich wel eens tegen de militairen kunnen keren en van durf getuigen ze niet echt. Deze onaangepaste lieden kunnen beter in een werkkamp heropgevoed worden of eventueel gerepatrieerd worden indien dit wettelijk mogelijk is.

Fred V | 18-06-07 | 20:47

@zum kotzen 18-06-07 @ 20:33

Onze autoriteiten zullen hierop hooguit reageren met vragen in 1e en 2e kamer waarna geconcludeerd gaat worden dat e.e.a. onder vrijheid van godsdienst valt.
Zet jij daarintegen een stukje van gelijke strekking op het net tgv 'de Joden' dan zet je aan tot haat, duiscriminatie etc.
Vergeet niet dat dit beroepssclachtoffers zijn...

paost712 | 18-06-07 | 20:38

@ LJ Brinkhorst 20.27:
Volgens de laatste kabinetsplannen moet dat maroc.nl tuig in het leger dienen als laatste en finale opvoedkundige maatregel.
Want dat zijn dus diezelfde hopelozen die men met een stalen gezicht kansjongeren noemt.
Zie je het al gebeuren?
Als NL soldaat zo,n lunatick in het veld achter je hebben?
Brrrr.

The eimer | 18-06-07 | 20:38

paost712 18-06-07 @ 20:31
Ja maar was dat de reden dat je er naartoe ging?

Van die film heb ik nog nooit gehoord, wat nog niet wil zeggen dan ik hem niet gezien heb.

LuftBalloon | 18-06-07 | 20:36

Die thabaat site zal ws. binnenkort wel uit de lucht zijn. Ik ben benieuwd hoe de autoriteiten reageren op citaten als:

"Een strijd tussen goed en slecht, een strijd tussen de waarheid van de moslims en de valsheid van de Joden."
"Hierdoor ontstaat de mogelijkheid tot een frontale en voortdurende strijd waaruit de ummah, met de hulp van ALlah, als overwinnaar tevoorschijn zal komen en zal zegevieren zoals onze geliefde profeet (salAllaahu 'alayhi wa sallam verklaarde in een sahih hadith welke is overgeleverd op gezag van Abdullah ibn Umar:
"Het uur zal niet aanbreken vooraleer jullie, (moslims) de Joden zullen bevechten, totdat sommigen van hun zich achter stenen (rotsen) zullen verstoppen. De stenen zullen hun verraden door te zeggen, "O moslim, O Abdullah! (dienaar van Allah), er is een Jood achter mij, kom hier en DOOD HEM....".
[Sahih Bukhari, p 410]"

zum kotzen | 18-06-07 | 20:33

@LuftBalloon 18-06-07 @ 19:01

Pfffft
Was niet aleen avontuur hoor, leek ook goed werk te doen daar.
Ken de de film "Het 7e gebied" nog??

paost712 | 18-06-07 | 20:31

The eimer 18-06-07 @ 20:17

Nee joh, papieren azijnbodes zijn dan allang deaud. Wellicht een digitale versie op een Aldi laptop?

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 20:27

@Paard van Troje 18-06-07 @ 19:38

My thought exactly. Ach, wel goed dat de islamgeest af en toe z'n gore gezicht laat zien, goeie waarschuwing voor de normale Nederlander.

zum kotzen | 18-06-07 | 20:25

CoJoNes 18-06-07 @ 20:16

point taken wat de naam betreft dan maar het blijft een goeie vent...

LuftBalloon | 18-06-07 | 20:21

@ LJ Brinkhorst:
Een Dependslip?
Als dat zo doorgaat met nog meer van die uitermate kansrijke analfabeten
binnen te laten, wordt dat gewoon een ouwe azijnbode.

The eimer | 18-06-07 | 20:17

Arnold karskens is een pedante zak stront, met z'n misplaatste superioriteits gevoel. 'De militairen hebben mijn mening nodig...', Yeah, right!

En btw, als je z'n columns al zo lang leest en tot je neemt, zou je z'n naam wel goed spellen.

CoJoNes | 18-06-07 | 20:16

CoJoNes 18-06-07 @ 20:10

Arnold Karstens is een prima vent. Ik lees z'n columns al jaren.

LuftBalloon | 18-06-07 | 20:12

Paard van Troje 18-06-07 @ 19:38

Haha, en dat volk gaat over 50 jaar Opa Paard van Troje van een schone Dependslip voorzien?
Nederland Nederland, wat ben je diep gezonken.

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 20:10

Kan die Arnold Karskens niet even snel naar Afghanistan en een kogeltje happen?

CoJoNes | 18-06-07 | 20:10

@ saak....:
Natuurlijk zijn het nuttige idioten en egotrippers.
Bij links geven ze dat natuurlijk niet direct toe, dat hoor je dat pas na een aantal jaar. Dan geven ze grif toe dat ze erg naief waren.
In de politiek ben je namelijk nooit fout of dom, maar naief.
Als Iran niet praat en consessies doet, wordt het zeker oorlog.
De VS zal nooit toleren dat het islamitische wereldterrorisme onder de paraplu van Iran zal kunnen blijven werken.

The eimer | 18-06-07 | 20:04

Draaitafel Demagoog 18-06-07 @ 19:54
Niet doen, je bent al eens flink nat gegaan toen je je puddingbuks liet zien voor de kleuterschool.

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 19:57

Yeea .. ben me gun al een het poetsen .. dat wordt zo lekker potje lucht knallen hier in 010 .. effe een leuk schoolpleintje zoeken en kan ik gaan ..

Draaitafel Demagoog | 18-06-07 | 19:54

@The eimer 18-06-07 @ 19:39
De Palestijnen worden nooit wakker. Blinde vlek bij dat volk (en zijn bondgenoten zoals Meulenbelt en Duisenberg) dat ze niet inzien dat ze door iedereen misbruikt worden.
Iran zie ik idd als een grote bedreiging, misschien moeten er maar eens wat precisiebommen gegooid worden (geen invasie). Maar in wezen is de meeste shit in het MO veroorzaakt door Pakistan en speelt Saudie-Arabie in Europa een goor spel. In die zin is het wel terecht dat men kritisch is op de VS, omdat ze in al hun naiviteit steeds op het verkeerde paard wedden (zie ook Kosovo).

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 19:53

@ Paard van Troje 19.38;
Ja, die schyzofrenenclub bakt er wat van.
Ze kunnen niet genoeg Riaggers ronselen om ze zelfs in Marokko te behandelen. Maar ja, ze blijven doorgaan met neefjes en nichtjes te trouwen.
Ziehier het resultaat.

The eimer | 18-06-07 | 19:48

krijgen we nou weer zo een geweldig stukje van sterneukerT??

miko | 18-06-07 | 19:44

@ sjaakdelinkselul:
Vandaag een interresante stelling gelezen: er is een multideal aan de gang welke op gang is gezet door de VS.
De recente toenadering van de VS naar Iran en Syrie had tot doel deze te bewegen geen wapens meer te leveren aan Hamas en Hezbollah in ruil voor de teruggave aan Syrie van de Golan hoogvlakte.
In ruil mag Irael strak de Hamas ongestoord elimineren.
Hamas zou een te grote bedreiging worden van de Arabische gematigde staten en zien Hamas liever verdwijnen.
Het zou om een eenmalige afspraak gaan, daarna wordt de oude status quo hersteld.

The eimer | 18-06-07 | 19:39

Over feest bij de Taliban - aanhang gesproken: vele stuitende reacties van forumleden op de site Marokko.nl spreken in dit verband boekdelen.

Voorbeeld: 'Palestijntje' zegt n.a.v. de dood van de 20-jarige soldaat Timo: "Elke verzetsheld die westerse en joodse terroristen een enkeltje hel geeft, ben ik inderdaad trots op. Oftewel, wat mij betreft mogen alle 1200 nederlanders die voor bush strijden, allen in een bodybag naar huis keren. Kunnen we gelijk de wachtlijsten voor donors wegwerken".

Forumlid 'indebijstand' zegt : "die 20 jarige was zeker een amateur, hij dacht zeker dat tie op trip was naar afghanistaan ewa hier zijn verdiende loon een heerlijk dag gehad, en met dit nws kan mn dag niet meer stuk."

De moderators van Marokko.nl laten dit soort reacties gewoon staan. Vragen allochtonen zich ook nog af waarom zij hier niet geaccepteerd worden ...
Opsporen die gasten, NL paspoort afpakken en hup, terug naar de kamelen!


Paard van Troje | 18-06-07 | 19:38

@ LuftBalloon:
Daarom hebben ze ook die leger- recruteringsfilmpes wat realistischer gemaakt.
Vroeger leken die op lekker met z,n allen op vacantiekamp gaan.
Daarom hadden hele scholen psychiaters jaren werk om de schade op te lappen na 1 vredesmissie.
We hebben wel sigarettepakjes met : roken is dodelijk.
Maar het bij uitstek het dodelijkste wat er is , het leger, plakken we het etiket van welzijnswerkinstelling op.

The eimer | 18-06-07 | 19:32

Beetje respect voor ONZE mensen die daar zo goed mogelijk hun werk proberen te doen!

Remington.223 | 18-06-07 | 19:30

The eimer 18-06-07 @ 19:19
Ik was erg benieuwd naar het standpunt van Anja over de coup in de Gaza. Maar op de een of andere manier weet ze het zo te draaien dat Israel en het Westen de schuldige zijn. Voor de rest hebben de commenters op haar blog ruzie gekregen over wie van hen nou het meest pro-Palestijns is, beetje zielige bedoening in het licht van de gebeurtenissen. Met zulke vrienden heb je als Palestijn geen Israel meer nodig.

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 19:28

Reinaert 18-06-07 @ 19:15

Maar geloof jij nou echt dat die jongens bij het leger gaan om de wereld te verbeteren? Uitzonderingen daargelaten natuurlijk.
Gaan die niet gewoon bij het leger om een boterham te verdienen, beetje te sporten, weg van huis zijn?
Of domweg niet de kwalificaties hebben om een normale baan te vinden.
Soms werkt reclame...

LuftBalloon | 18-06-07 | 19:22

@The eimer 18-06-07 @ 19:14:
De tijd van ouderwetsch oorlogvoeren is sinds 09-11-1989 voorbij.
En inderdaad, we worden geconfronteerd met guerilla-achtige tactieken.
En helaas zijn we daar helemaal niet op voorbereid.
Net zomin als de Amerikanen daar in Irak op voorbereid zijn (en in dat verband ook in Vietnam al niet).
Vóór ik definitief naar de keuken vertrek nog maar een linkje zodat jullie tijdens mijn eetpauze wat te lezen hebben:
social.chass.ncsu.edu/slatta/hi216/doc...
=
*Definitief naar keuken, CU later *

Reinaert | 18-06-07 | 19:19

@ LJ Brinkhorst;
Ik zou niet te veel aandacht, nogmaals, schenken aan de Meulenbelts en de van Bommels en andere gelegenheidsfiguren. Zij bestaan immers bij de gratie van non-uitspraken die er geen mallemoer toe doen.

The eimer | 18-06-07 | 19:19

Tja stammenoorlog, nooit mee bemoeien zei mijn opa altijd.
Een afghaan die ik ken zegt dat buiten Kabul alleen maar moordenaars, rovers en homo's wonen. Hij is van de zelfde stam die nu de meeste soldaten levert om de rest van Afghanistan te beschermen. De politie in Afghanistan is voor veel leden van een andere stam de reden om een blokje om te rijden of om je wapen op scherp te zetten. Taliban is een ander woord voor tuig, of leden van een stam waar je het niet zo mee op hebt. Afghanistan zal nooit 1 land worden, het is namelijk niet 1 land, het heeft alleen 1 naam.

Peking Eend | 18-06-07 | 19:18

@LJBrinkhorst 18-06-07 @ 18:24 Een hollands arlington moet i.d.d. wel mogelijk zijn. Zeau verschrikkelijk groot hoeft een kerkhof voor gedode nl-soldaten in ACTIE niet te worden. Graag dan een hoek in de tuin van de koningin of zeau, dat helpt altijd meer dan onze besluiteloze politiek.

gigi gorgonzola | 18-06-07 | 19:18

@LuftBalloon 18-06-07 @ 19:01:
Er ís een hoop veranderd in de afgelopen 25 jaar hoor.
Zo is de dienstplicht afgeschaft. Met als gevolg dat alle functies nu 'op niveau' worden ingevuld. Met alle gevolgen van dien.
Dus wég is de soldaat ir. chauffeur, wég is de soldaat mr. schrijver, wég is de kannonnier ing, wég de korporaal drs fourier, enzovoorts enzovoorts.
Dienstplichtigen hebben voorheen vaak de deficiënties van het kader kunnen maskeren, destijds prima trouwens, het werkte tenslotte perfect.
Alleen het kader is er ook niet beter op geworden in de tussentijd. Al was het alleen maar vanwege de werkdruk (en dus gebrekkige (bij)scholing).

Reinaert | 18-06-07 | 19:15

@ reinaert;
Ik denk ook dat de tid van ouderwets oorlog voeren achter de rug is.
Grote legers met alles erop en aan zijn tamelijk nutteloos tegen guerilla,s.
Dat vereist een andere aanpak, denk ik.
Aan de andere kant is het wel practisch om luchtsteun te krijgen van bv Apaches en ander tacties geavanceerd wapentuig.

The eimer | 18-06-07 | 19:14

Luchtmobiele brigade:
Deaud [x]
Ondeaud [ ]

Geschikt.

gigi gorgonzola | 18-06-07 | 19:07

LuftBalloon 18-06-07 @ 19:01
Oh oke, ik wist niet jij daar geweest bent en de jongens en meisjes geïnterviewd hebt, en van uiteraard allemaal de beweegredenen kent........
.
Ik laat me dan ook niks wijsmaken, wat Israel en Libanon betreft staan mijn maten en ik ook lijnrecht tegenover je.

Wishbone | 18-06-07 | 19:07

@The eimer 18-06-07 @ 18:55:
De meest akelige comments komen ook van mensen die waarschijnlijk nog nooit een eed hebben afgelegd - en dat ook nooit zullen doen.
-
Ik behoor tot de categorie die wel een eed heeft afgelegd. Maar niet nadat ik door mijn toenmalige kolonel op de mogelijke keerzijde ben gewezen.
-
Toch heb ik het gedaan. Uit overtuiging. Weliswaar in een tijd dat missies in verre buitenlanden geen issue waren, maar ik heb daar zeker wel over nagedacht.
-
Het is dus makkelijk om mij de diskwalificeren omdat ik toevallig ten tijde van de koude oorlog een (weinig riskante) eed heb afgelegd. Maar ook nu nog ben ik reservist, en zonodig bereid m'n ding te doen (al ben ik niet echt gekwalificeerd voor het ouderwetsche soldatenwerk, dat dan weer niet).

Reinaert | 18-06-07 | 19:06

@ The eimer 18-06-07 @ 18:55

Zo'n Meulenbelt is zelf eigenlijk ook maar een opvreter. Dat mens kan alleen maar dom dhimmygelul uitkramen. En het wordt nog betaalt ook! (of je moet rustig inslapen in de Eerste Kamer beschouwen als werk ;-) )

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 19:04

Wishbone 18-06-07 @ 18:48

Laat je niets wijsmaken...

De meeste jongens/meisjes zijn daar alleen maar voor het avontuur of de jeugd moet een hoop veranderd zijn de laatste 25 jaar.
Ze geven geen ene om Afghanistan. Net zomin als ik en m'n maten ook maar ene shit gaven om de Libanezen of de Israeliers.

LuftBalloon | 18-06-07 | 19:01

@ LJ Brinkhorst 18.44:
Dat soort mensen hebben een andere kijk op het begrip vrijheid dan wij dat hebben.
En dan gaat het vooral op de onbeperkte vrijheid van anderen, dus niet - Nederlanders. Die vrijheid bestaat voornamelijk uit zg rechten opeisen en afdwingen, zonder plichten te vervullen . Dat plichten vervullen is weer voor Nederlanders weggelegd.

The eimer | 18-06-07 | 18:55

@LuftBalloon 18-06-07 @ 18:44:
Van 'verleiden' is geen sprake. Okay, mooie babbels uiteraard wel, maar welke werkgever belooft nou niet teveel als 'ie dringend personeel nodig heeft?
-
Bovendien: van deze jongens en meisjes wordt minimaal verwacht dat ze kunnen lezen en schrijven, dus dat ze óók de krant kunnen lezen. En alleen daarom al weten ze verdomd goed wat anno nu de risico's van het vak zijn.
-
Daarnaast vind ik het woord 'moorden' nog steeds ongepast. Bah!
-
* Gaat richting keuken, het wordt tijd *

Reinaert | 18-06-07 | 18:55

@LJBrinkhorst 18-06-07 @ 18:44:
De van Bommels, Meulenbelts en andere 'politiek correcte' figuren wonen gelukkig niet in mijn nabijheid. Bij gebrek aan grachtengordels dan wel kraakpanden (of omgekeerd).
-
Dus per saldo heb ik eigenlijk alleen maar lieve buren. Nou ja......
-
Maar zeiken is een Nederlandsche verworvenheid, dus laat ze maar lekker.
Du moment dat er in Nederland géén zeikerds meer zijn zijn we ófwel wederom bezet door onze Duitsche broederburen ófwel definitief aan de sharia (Islam is Vreten) geraakt.
-
Zo slecht is het per saldo dus nog niet, wel tijd om extra waakzaam te zijn.

Reinaert | 18-06-07 | 18:51

LuftBalloon 18-06-07 @ 18:44
Ik sta aan de kant van de jongens en meisjes die er alles aan doen om een zooitje terroristen op te ruimen, om zo een paar miljoen mensen een normaal leven te geven.......
.
Zoals al gezegd, tis dus maar aan welke kant je staat..........

Wishbone | 18-06-07 | 18:48

Wishbone 18-06-07 @ 18:41

Aan de kant van de jongetjes/meisjes die verleidt worden om te gaan moorden en om vermoord te worden.

LuftBalloon | 18-06-07 | 18:44

Reinaert 18-06-07 @ 18:29

U heeft volkomen gelijk. Alleen is het -typisch Nederlands- niet echt bekend, wel als ereveld voor de slachtoffers van de moffen, niet voor andere militairen.
De linkse helden op sokken zullen nu ongetwijfeld weer extra gaan zeiken over de inzet van NL militairen. Je zou iemand als Van Bommel maar als buurman hebben. Of erger nog, Anja Meulenbelt.

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 18:44

Gewoon spullen pakken, wegwezen en nuken die zooi daar.

Iefje | 18-06-07 | 18:43

@ capo:
Ik zou niet te zwaar tillen aan uitspraken van randfiguren als van Bommel.
Ze bedienen slechts de achterban van de SP. De vraag is of de SP zich los durft te maken van de geallieerde allianties als ze ooit in een regering komen te zitten. Ik denk het niet.

The eimer | 18-06-07 | 18:42

LuftBalloon 18-06-07 @ 18:38
Tis maar aan welke kant je staat.............

Wishbone | 18-06-07 | 18:41

Bommel - van Baalen 1-0

LuftBalloon | 18-06-07 | 18:38

Van Bommel gaat nu live op 1 de Taliban nog een extra stimulans geven om alles te concentreren op de Nederlanders. Defaillistische verradertjes blijven het toch die communistjes. Ieder woord van twijfel of regelrecht verraad zoals Harry en de SP spoort de Taliban aan om onze millitairen om te leggen.

capo | 18-06-07 | 18:34

@The eimer 18-06-07 @ 18:30:
Zie een dergelijk referendum dan maar te organiseren.
Wordt lastig. Zeker gezien de huidige 'leiders' van dit land.
Even afgezien van de potentiële problemen die kunnen ontstaan naar aanleiding van de uitslag van het referendum.
Dan heb je je troepen hier harder nodig dan in Afghanistan.
Maar het is wel democratisch.

Reinaert | 18-06-07 | 18:33

@ Reinaert 18.14:
Natuurlijk, daar ben ik wel voor. En ik denk dat de meeste Nederlanders dat ook wel zouden willen.
Of moeten we nog een paar eeuwen zo doortobben?

The eimer | 18-06-07 | 18:30

@LJBrinkhorst 18-06-07 @ 18:24:
Dat "Arlington" is er al wel hoor. Wellicht niet opvallend genoeg. Maar toch.
Check: www.ogs.nl/ . Loenen. Ter info.

Reinaert | 18-06-07 | 18:29

@Frank Culemborg 18-06-07 @ 18:21:
Ik begrijp wat je bedoelt. Net zoals jij waarschijnlijk wel begrijpt dat we hier in dit land nou eenmaal geen erg krijgshaftig volkje zijn.
En dat slecht nieuws dus voorzichtig gebracht moet worden.
Hypocriet misschien, maar gezien de constellatie in dit land wel begrijpelijk.
Helaas.

Reinaert | 18-06-07 | 18:25

Zal GL wel niet fijn vinden dat de hercules weer in actie moet komen, kerosine slurpert.

RIP en sterkte voor de nabestaanden

neemjemoederindemali | 18-06-07 | 18:24

Tijd voor een Hollandsch Arlington. Mensen die hun leven geven voor het vrije westen verdienen groot rescept. *neuriet The last post*

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 18:24

@ Chiant:
Maar wij behoren toch als risicomijdend volk collectief onze afschuw uit te spreken over sneuvelende soldaten?
Natuurlijk dienen ze daar ons land en verdedigen ze onze vrijheid, maar daarvoor dood gaan is echt een stap te ver. Dat moeten anderen maar voor ons doen. Wij bouwen op.
Dat dit halve gare motief een rol speelt in die missie is heel zeker.
Opbouw in een land proberen te plegen wat vergeven is van moslimilitanten is bijvoorbaat een rariteit.
Maarja, als risicomijdend volk is het te riskant om eerst de vernietigers van dat land uit te schakelen. Voor wie dat zo riskant zou zijn is voor mij een raadsel.

The eimer | 18-06-07 | 18:22

@ Reinaert 18-06-07 @ 18:06
Over identiteit mag men discreet blijven, maar nationaliteit toch niet? Straks in de internationale pers staat "buitenlander" synoniem aan Nederlander, buitenlander=Nederlander en/dus geen Amerikaan of Canadees. Dit heeft gewoon te maken met het krampachtig doseren/censuren van slecht nieuws. Dit kunnen ze maar 1 keer doen in hun persberichten, ben benieuwd hoe ze de volgende afhandelen.

Frank Culemborg | 18-06-07 | 18:21

@Wishbone 18-06-07 @ 18:11:
Des te beter. Hulde daarvoor, overigens.

Reinaert | 18-06-07 | 18:18

@The eimer 18-06-07 @ 18:05:
Rumsfeld telt voor jou "echt" ?
-
Niet bepaald de persoon die ik zou citeren om een punt te maken eerlijk gezegd. Maar goed, ieder citaat is zo goed als het verband waar het uit gerukt is.
-
Maar de keuze democratie of islam is democratisch te maken - ook hier in dit landje hoor. Doen we toch een bindend referendum? Na een uitgebreide (brede) maatschappelijke discussie en dito voorlichtingscampagne.
-
Gooien we gewoon iedere stemgerechtigde Nederlander een briefje voor de neus:
[.] Ik wil Islam, Allah, Sharia
[.] Ik wil Democratie en verlost worden van Islamisten
-
Bij twijfel censuskiesrecht toepassen. Klaar.

Reinaert | 18-06-07 | 18:14

Merkwaardig; thabaat.net lijkt nu al offline...

zoek | 18-06-07 | 18:14

@sjaakdeslinksesul 18-06-07 @ 17:43
Du hast recht. Vrachtwagen vol varkensvoer dan maar?

Inspiratieloos | 18-06-07 | 18:11

Reinaert 18-06-07 @ 18:03
Geloof me, ik hoef niet te zoeken..........

Wishbone | 18-06-07 | 18:11

@Frank Culemborg 18-06-07 @ 18:03:
Censuur of niet, daar gaat het ff helemaal niet over.
-
Hoe zou jij het vinden als je via de media zou moeten vernemen dat een familielid van je is overleden?
-
Helaas zijn de media in dit soort situaties vaak sneller dan welke organisatie dan ook, dat geldt niet alleen voor defensie alhier maar ook voor NGO's die ook nog wel eens iemand verliezen.

Reinaert | 18-06-07 | 18:06

* zich mateloos ergert aan laffe luie leunstoel deskundigen *
* zich mateloos ergert aan domme lui die overal de VS de schuld van geven *
* zich mateloos ergert aan contradictieaux *

Chiant | 18-06-07 | 18:05

@ Reinaert:
Wat echt telt is de uitspraak van Rumsfeld:
De vraag is of we in de toekomst de eliminatie van de islamisten bij kunnen houden met de groei van dat volk.
Daarom is er nog een schone taak voor ons weggelegd in Afganistan.
Het gaat daar, en ook hier, om de keuze: democratie of islam.

The eimer | 18-06-07 | 18:05

@ Reinaert 18-06-07 @ 17:13
Alle respect voor de nabestaanden. Maar ik vraag mij af hoe ze bij volgende NL slachtoffer willen doen, weer "buitenlander" benoemen in de internationale pers? Of een week stil houden? Zal wat worden als er elke dag eentje valt. De censuur stuit mij tegen borst, zoals de ijzeren greep van defensie op de Telegraaf waar berichten binnen 10min verwijderd worden omdat Mat Herben weer aan de telefoon hangt.

Frank Culemborg | 18-06-07 | 18:03

@Wishbone 18-06-07 @ 17:59:
Terzake zou ik U ook kunnen verwijzen naar de "Wenken voor de laatste dag". Een parodie. Ga zoeken :-)
-
En in algemene zin ff gluren: nl.wikipedia.org/wiki/Jesaja_%28boek%2...

Reinaert | 18-06-07 | 18:03

LuftBalloon 18-06-07 @ 17:58
Het oude wordt ter kennisneming aangenomen, voor de rest doet alleen het Vaticaan er wat mee. Niet de Christen in de straat.........

Wishbone | 18-06-07 | 18:02

Reinaert 18-06-07 @ 17:52
Het is dan wel zo prettig als je een boek aanhaalt uit het OT, het er ook even bij vermeld...........

Wishbone | 18-06-07 | 17:59

@bruinspruit 18-06-07 @ 17:56:
Welk land verraden ze dan? Leg eens uit .................... :-)

Reinaert | 18-06-07 | 17:59

Wishbone 18-06-07 @ 17:55

Oh, dus het paradijsverhaal geloven die christenen ook niet??? Dacht het wel.
Ik geloof, maar weet het niet zeker, dat ze zowel het oude- als het nieuwe testament gebruiken.

LuftBalloon | 18-06-07 | 17:58

Het valt me toch op dat de moslims in de comments toch echt landverraders zijn.

bruinspruit | 18-06-07 | 17:56

@LuftBalloon 18-06-07 @ 17:46
Gaan we weer...

CoJoNes | 18-06-07 | 17:55

die joris van dat forum is ook een lekkere met zijn uitleg in het arabisch. oh, daarom!

regendnaz | 18-06-07 | 17:55

LuftBalloon 18-06-07 @ 17:46G
Gelukkig dan maar dat de Christenen het nieuwe testament volgen........

Wishbone | 18-06-07 | 17:55

Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here

Verdimme, die Anja Meulenbeldt is lekker bezig op Taabiedt.nogwat.

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 17:54

-weggejorist-

Mocro4life 18-06-07 @ 17:38

Kijk dat zie k graag, kan iemand nog meer Mocro's wegjoritsen?

Zo jammer! | 18-06-07 | 17:53

@LuftBalloon 18-06-07 @ 17:46:
De afkorting "OT" moet je echt voluit schrijven heaur!
Voor 99,9% van de reaguurders betekent dat namelijk "Off Topic", en dat kan toch niet helemaal de bedoeling zijn :-)
-
En voor wie het nu nog niet begrijpt: OT = Oude Testament.

Reinaert | 18-06-07 | 17:52

@virago 18-06-07 @ 17:44:
In de Bijbel staat inderdaad het tekstje "Gij zult niet doden".
-
Er is echter ook nog een grappige passage te vinden met als tagline "Oog om oog, Tand om tand".
-
Voor het overige moge ik U verwijzen naar het boek Jesaja, 40-43.

Reinaert | 18-06-07 | 17:48

Als geenstijl even de leuke moslims op dat forum een bezoekje brengt!
Rutger leert schapen neuken, binnen 2 uurtjes op geenstijl.tv

Please ga islam pesten!

DutchRecon | 18-06-07 | 17:47

virago 18-06-07 @ 17:44

De bijbel staat ook vol verhalen over oorlogen gevoerd in Gods naam...
Vooral het OT.

LuftBalloon | 18-06-07 | 17:46

Rip voor de jongens en na bestaande

Grote schande dat er op die forum zo gesproken word.

Als je zulke dingen zegt ga je toch mooi naar afganistan en niet hier lope
zeuren en niet met teksten komen van "weer een minder " GROTE SCHANDE

En als wij op een forum willen komen moet wij dat zelf weten internet is openbaar en wij mogen OOK een eigen mening hebben . En wij (''ongelovigen'') hoeven niet alles te nemen en onze mond te houden .

Terreurbv_Fu | 18-06-07 | 17:46

waarom mag mocro hier wel komen en wij nietop die site?

Agent327 | 18-06-07 | 17:45

mijn medeleven voor de familie van het slachtoffer,wat ik niet begrijp een minister van defensie van de Cu verwacht je toch dat het leger terugggetrokken wordt ,er staat volgens mij echt iets in de bijbel als gij zult niet doden

virago | 18-06-07 | 17:44

@fokkenmast 18-06-07 @ 17:35:
Een militair gevechtsklaar maken - inclusief elementaire opleiding dus - is echt niet het probleem. De politiek verlangt echter halve welzijnswerkers. En da's een andere tak van sport.
-
Bovendien is mentale hardheid een érg rekbaar begrip. De daadwerkelijke gedragingen van militairen aan 'het front' zijn compleet onvoorspelbaar.
De grootste bikkels zijn soms de eersten die hun broek bevuilen, terwijl de grootste watjes soms uitgroeien tot onverwachte helden.
Dus járenlange training is leuk maar geen garantie.
-
Per saldo is de defensieorganisatie in dit land - of wat daar dan nog van over is - te klein om al deze weelde te dragen.

Reinaert | 18-06-07 | 17:44

Inspiratieloos 18-06-07 @ 17:40
Varkens zijn lief man, dat wil je ze toch niet aandoen, liggen op een hakbar brrrr.

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 17:43

Mocro4life 18-06-07 @ 17:38
Jammer dat je weggejorist bent, zo schokkend was het ook weer niet te melden dat ongelovigen volgens jou niet op moslimsites mogen komen.
Pas op dat je bij het surfen niet per ongeluk op een haram site belandt!

Zeurders | 18-06-07 | 17:43

Reinaert 18-06-07 @ 17:36

Er is natuurlijk een duidelijk verschil tussen Offensie (Afghanistan) en Defensie (10 mei 1940). Maar we zijn het geloof ik eens.

LuftBalloon | 18-06-07 | 17:41

@Mocro4life 18-06-07 @ 17:38 Was dat bedoeld.. solly

Inspiratieloos | 18-06-07 | 17:40

Overigens, alle hulde aan de jongens daar. En dat ze het onder de gegeven omstandigheden hun stinkende best doen, staat als een paal boven water. Maar mijn kritiek gaat ook niet richtinig die jongens en meiden. Maar richting het politieke zooitje, dat ze veel beter uitgerust, getraind en mentaal hard had moeten laten uitrusten voor deze missies. En net loopt te vervolgen a la Eric O. Maar de jongens en meiden in bescherming neemt tegen landverraders, als Volkskrant en sommige OvJ's.

fokkenmast | 18-06-07 | 17:40

Ik hoop dat je onder een vrachtwagen varkens terechtkomt

Inspiratieloos | 18-06-07 | 17:39

RooKuuU 18-06-07 @ 17:32
Hoeveel moslims zijn door nederlanders gedood en hoeveel moslims zijn door de taliban gedood? Denk daar maar niet over na roku.

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 17:39

-weggejorist-

Mocro4life | 18-06-07 | 17:38

Verongelukt of gesneuveld het verschil zit hem in de missie-statistieken.
Iemand die een landmijn ruimt en daarbij *boem* doet is voor mindef onder te brengen bij "ongeluk" iemand die op een landmijn stapt is en daarbij net zo hard *boem* doet is (heel eufemistisch) missie-gerelateerd omgekomen...
Feit blijft dat de persoon in kwestie nooit meer vroeg hoeft op te staan.
-
Afghanistan begint een beetje op Korea (1953) te lijken; toen was het het tegenhouden van het communisme, nu het tegenhouden van een ander op waandenkbeelden gestoelde staatsvorm.

All give some,
Some give all

paost712 | 18-06-07 | 17:37

@mocro4life 17:16 Taliban goed bezig

+30 baardapen ingeruild tegen 1 nederlander vinden jullie zelf "goed bezig zijn" ?
Wij hoeven jullie niet duidelijk te maken wat voor een zooitje eenhersencellige zandvlooien jullie zijn. Jullie geven zelf al aan dat jullie moeders blijkbaar varkensvoer uitgekotst hebben, door te stellen dat jullie maximaal 1/30-ste van een echte Hollander waard zijn..

eureka | 18-06-07 | 17:37

@LuftBalloon 18-06-07 @ 17:32:
Geen probleem mee hoor, referendum is prima, alleen is het daar dus nu wel te laat voor. 0031 heeft zich tot volgend jaar gecommitteerd aan deze missie dus er kan geen sprake van zijn dat de missie wordt afgebroken.
-
Een referendum over wat er daarná moet gebeuren vind ik dus echt geen probleem.
-
Waarbij ik wel even moet aantekenen dat je natuurlijk niet overal een referendum over kunt gaan houden, zeker niet over zaken die de nodige besluitvaardigheid en spoed vereisen.
Op 10 mei 1940 is er tenslotte ook geen referendum gehouden of er nou wél of niet teruggeschoten mochtworden (ik weet het, ridicuul voorbeeld, maar U snapt waar ik heen wil - hoop ik).

Reinaert | 18-06-07 | 17:36

Bigi Bana Boy 18-06-07 @ 17:26
je hebt helemaal gelijk, Bigi bana Boy. Maar dan wel met politieke steun, zonder overijverige OvJ met skoringsdrift en gdvd goed opgeleid, goed getraind en goed uitgerust en goed mentaal voorbereid. Duurt vanaf NU nog jaaaren voordat het zover is. Mentale hardheid aan het front is kei- en keihard nodig en wordt niet gevormd door een stel halfzachte, linkse softies die al kamervragen gaan stellen als de soldaat alleen maar al zijn geweer PAKT.
En sedert de val van de USSR hebbern we hier alleen maar de zaak afgebroken, in plaats van in stand gehouden. Een paar van die bataljons van ons waren al voldoende geweest om het verschil te maken. Maar ook mentaal.
DAT is wat ik 'links' verwijt. Eerst de zaak afbreken, bezuinigen en vervolgens jongens weg sturen die
geen mandaat hebben
geen gevechtstroepen zijn (we zijn op 'opbouwmissie', m'n reet!)
onder de bezuinigingsrondes hebben moeten oefenen en trainen.

Hef dan die hele kotezooi maar op, hou ze voor 'binnenlands gebruik' of 'condooms uitdelen aan arme negerts' maar stuur ze geen gevechtsmissies in onder leugens!

fokkenmast | 18-06-07 | 17:35

Ahgossie, is meneer moeslim nu lid van een paar pornosites? Dat wordt een fatwatje of 2!

Inspiratieloos | 18-06-07 | 17:35

@sjaakdeslinksesul
Snap ik. Geeft alleen al weer aan hoe betrouwbaar degene is die het domein geregistreerd heeft.

frut666 | 18-06-07 | 17:35

@mocro

Zo is het!

RooKuuU | 18-06-07 | 17:32

Reinaert 18-06-07 @ 17:29

Of Nederland de oorlog in moet gaan? dat lijkt wel een referendum waard... en niet alleen politici die andere belangen hebben.

LuftBalloon | 18-06-07 | 17:32

@sjaakdeslinksesul 18-06-07 @ 17:23:
Openbare gegevens. Dus dit mag gewoon. Niks mis mee, integendeel :-)

Reinaert | 18-06-07 | 17:30

frut666 18-06-07 @ 17:27
Dat is toch echt de info zoals het er stond. Via voelspriet.nl.

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 17:30

Dat 06-nummer is vast een bom-gsm

Duikduivel | 18-06-07 | 17:29

@Dr Faustus 18-06-07 @ 17:24:
Als U mijn postings een beetje gevolgd had dan had U wel gezien dat ik mij onthoud van een oordeel. De politiek heeft besloten, dus defensie voert het uit. Zo hoort dat (al is het misschien op termijn onhaalbaar, maar dan ligt de schuld dus bij de politiek - als opdrachtgever - en niet bij defensie).
-
Wat overblijft is een controversiëel onderwerp.

Reinaert | 18-06-07 | 17:29

@sjaakdeslinksesul 18-06-07 @ 17:23

Dank u nu ga ik boze mail sturen.

bruinspruit | 18-06-07 | 17:28

Gewoon elke week 1 lijkt me heerlijk. Laat ze maar lekker worden in Den Haag.

badboybubby | 18-06-07 | 17:27

@sjaakdeslinksesul
Lijkt me dat er eea niet klopt. Of heeft NL Brussel al geannexeerd? Ben ban dat de informatie wel eens onbetrouwbaar kan zijn.

frut666 | 18-06-07 | 17:27

moslimmer 18-06-07 @ 17:17
Ga es deaud, je weet dat je respect eerst moet verdienen in 0031, en dat is door eerst je verplichtingen voor ee bedrijf of instantie naar behoren te doen, dan kun je vrijheden krijgen, en als je daar goed mee omgaat kan je misschien respect krijgen. Maar dat schijnt de gemiddelde import clown niet te weten. Die denken dat als je een Nederlands paspoort krijgt je ook meteen respect krijgt. Het land is dan wel links maar normen en waarden zijn nog niet geheel weggevaagt door de Islam.

Zo jammer! | 18-06-07 | 17:27

Hier zijn wat sites van die idioten op dat baardenform

[url]http://www.freewebs.com/assiraatalmustaqeem/[/url]

die moslima "supporter" van mij hartstikke deaud

en prompt ligt dat baardenforum er weet

Aztec Convector | 18-06-07 | 17:27

@sjaakdeslinksesul 18-06-07 @ 17:23
Applaus.

Inspiratieloos | 18-06-07 | 17:26

@sjaakdeslinksesul 18-06-07 @ 17:23

Volgens mij is Brussel Belgie

Agent327 | 18-06-07 | 17:26

Goedvr, geef ik compleet rationeel en zonder schelden aan dat dat adminwijf best wel hypocriet is omdat ze A zegt dat westerse media niet te vertrouwen is en vol staat met leugens en B vervolgens wel een link van the daily motion als fucking bewijs aangeeft. Word ik gvd nog steeds gebanned!

Conclusie: moslims zijn tuig.

citywok | 18-06-07 | 17:26

fokkenmast 18-06-07 @ 17:22
Prima verhaal, maar zolang ze er zitten verdient ons leger onze steun.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 17:26

Inderdaad nogal deaud dat forum.
Niet dat ik overigens de intentie had om daar een zinvolle bijdrage te leveren. Maar dat terzijde.
Stormfront doet het nog wel trouwens. Maar da's ook niet leuk, daar maak je alleen maar vrienden als je iets over Allah (GNMIZA) zegt.
Da's me te goedkeaup.

Reinaert | 18-06-07 | 17:25

Dr Faustus 18-06-07 @ 17:24

Gelul...

LuftBalloon | 18-06-07 | 17:25

ook leuk, mailtjes naar de admin sturen :) Stelletje gestoorden daar. Lijkt net of ze allemaal een chromosoompje teveel hebben. Ow sorry dat is een belediging voor mensen die echt een chromosoom teveel hebben.

Inspiratieloos | 18-06-07 | 17:25

@sjaakdeslinksesul 18-06-07 @ 17:23
Foei. Een fatwa voor U.

Duikduivel | 18-06-07 | 17:24

@ Reinaert 18-06-07 @ 17:08
Ik ontzeg niemand zijn mening over het politieke besluit van de missie. Daar mag je voor of tegen zijn, of je hebt er helemaal geen mening over, dat maakt me niet uit. Zelf zie ik geen heil in buitenlandse missies. Maar zodra het politieke besluit eenmaal genomen is en de krijgsmacht zit in het oorlogsgebied, dan moet het ook afgelopen zijn met de kritiek. Onze militairen hebben een gevaarlijke taak te volbrengen en dan is kritiek uit eigen land wel het laatste wat ze kunnen gebruiken.

Dr Faustus | 18-06-07 | 17:24

Domain name: thabaat.net
Registrant Contact:
Achmed D (admin@thabaat.net)
+31.6283756078
Fax: +.
Postbus 139
Brussel, Brussel Brussel 1050
NL
Of mag dit niet?

sjaakdeslinksesul | 18-06-07 | 17:23

@Reinaert 18-06-07 @ 17:04

leuk! 500.000 lijkt me wel voldoende, overigens zagen/zien we de koerden als grotere bedreiging dan de (hedendaagse) turken. de koerden zijn een beetje onze berbers.

pppender | 18-06-07 | 17:23

@bruinspruit
Ook al een ban? Maar ik geloof dat ze het druk hebben daar. Mijn nieuwe registratie is al gebanned voordat ik ook maar een post kon maken.

frut666 | 18-06-07 | 17:22

WTF!!?? we ginguh der heen omdat t zo gevaarlijk was!

En nu willuh we trg omdat t er gevaarlijk is?? gimme a clue

iknietwetuh | 18-06-07 | 17:22

Voor dat je jongens uitstuurt: effuh een kleine evalusaasie.
Is het land ooit wat geweest? Nee
Is het land nu wat? Nee, 't is niks
Zal het land ooit wat worden? Nee, 't is niks, dat land. 't Is nooit wat geweest en 't zal nooit wat worden ook!
Mooi, NIET uitsturen dus! Want elke gesneuvelde in dat teringland, valt dus alleen maar om mooi weer te kunnen spelen door Balkenende, andere ministers en bruine armen te halen bij de US. Die het voor mekaar krijgt om een halve staat (New Orleans en omgeving) volledig te laten verrekken na een orkaan.

fokkenmast | 18-06-07 | 17:22

Net zo stabiel als het volk zelf.

Duikduivel | 18-06-07 | 17:21

@frenkie4alllll 18-06-07 @ 17:18

Ja pleurt er regelmatig uit

Agent327 | 18-06-07 | 17:21

moslimmer 18-06-07 @ 17:17

Tjsa, wat verwacht je nou ? Vragen om ELKAAR met respect te behandelen ?
Je had eauk moeten zeggen "dat wij jullie met een diep en onderdanig respect behandelen", dat begrijp je toch wel ? LOL.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 17:20

@frut666 18-06-07 @ 17:15

Yep frut ze zijn niet erg tolerant, puhh.

bruinspruit | 18-06-07 | 17:18

oeps en weg forum........ hahaha! Toppie!

frenkie4alllll | 18-06-07 | 17:18

@frut666 18-06-07 @ 17:15:
Tot welk volk behoor jij trouwens? Want als Allah (RTFM) jou én je volk gaat vernietigen dan ga ik toch wel mooi ff een ander volk uitzoeken om bij te horen hoor!
-
* Oefent Eskimodansjes en Inuit-brabbels *

Reinaert | 18-06-07 | 17:18

@Agent327 18-06-07 @ 17:12

Hier werkt ie nog, al gaat alles wel in slowmotion..... laat mijn opera de hele nacht aan staan..... :-) Kijken wat ie morgenochtend nog doet......

frenkie4alllll | 18-06-07 | 17:17

Whahaha, de admin van het baarden forum heeft het maar druk, Bannen als een wilde :-D.

Mijn post:

Ik lees bij het lid worden dat deze site voor zowel moslims als niet-moslims geldt dat men elkaar met respect moet bejegenen. Waarom blijft dit topic dan open. Ik zie NUL respect voor mij of nog erger, mijn land.
Als jullie (niet generaliserend bedoelt) zo'n hekel aan Nederland hebben, waarom blijf je hier dan. Wel de voordelen van de Nederlandse verzorgingsstaat genieten, maar ondertussen oproepen tot haat.

Nog geeneens gepost, of ik was al gebanned. Klein recordje :-D

moslimmer | 18-06-07 | 17:17

Bigi Bana Boy 18-06-07 @ 17:14

I rest my case. << hoezo ? je hebt me vraag nog niet eens beatwoord,je wou toch met me dansen?

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 17:17

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 17:13

Hier wordt kudtje met dt gespeld. Had je kunnen weten als je vaker was geweest

Agent327 | 18-06-07 | 17:17

-weggejorist en opgerot-

Mocro4life | 18-06-07 | 17:16

@-Andy Pipkin- 18-06-07 @ 17:11:
Je kunt ook heel netjes en heel democratisch tégen de democratie stemmen hoor, als daar tenminste voldoende draagvlak voor is. En een bijpassende politieke partij (enzovoorts).
Democratie is met democratische middelen om zeep te helpen, dat is nou nét het mooie van democratie.
Hoe meer democratie hoe beter. Vraag maar eens na bij de 'gekozen' burgemeester van Nijmegen, die is op-en-top democraat en kan dat veel beter uitleggen dan ondergetekende.

Reinaert | 18-06-07 | 17:16

Ach gut, ze zijn boos op me bij het forum:

Forum melding

You have been banned for the following reason:
Moge Allaah Ta'ala jou en jouw volk vernietigen, Ameen.

Date the ban will be lifted: Nooit

frut666 | 18-06-07 | 17:15

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 17:13

I rest my case.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 17:14

Bigi Bana Boy 18-06-07 @ 17:08

Jaaaajaaaaaaa je bent zelf net zo magool als de rest want kutje schrijf je niet met een D ,snappie.maar ga gerust verder met je moraal verhaal mijn surinaamse bilridder met je bigi bana?heb jij wel recht van mening met zo'n nickname? xD

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 17:13

@Frank Culemborg 18-06-07 @ 17:09:
Buitenlander of niet, je moet begrijpen wat defensie in een dergelijke situatie doet.
-
En dat is éérst de familie inlichten en dan pas - in overleg - de media.
En familie inlichten gebeurt in persoon, niet via één of ander lullig telefoontje.
-
Dus dat kost tijd.
-
Maar is wel de meest respectvolle manier om dat te doen. Bovendien kan defensie in voorkomende gevallen direct ondersteuning aanbieden, iets wat niet echt werkt als je dit soort dingen telefonisch denkt te kunnen regelen.

Reinaert | 18-06-07 | 17:13

kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 17:06

Maar dat van imbeciel ontken je dus niet ?

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 17:12

@frenkie4alllll 18-06-07 @ 17:11
Die is nu uit de lucht

Agent327 | 18-06-07 | 17:12

Kan die haat site gewoon niet uit de lucht....... kom op jongens!!!

frenkie4alllll | 18-06-07 | 17:11

grappig dat die taliban aanhang internet gebruikt. als de taliban het voor het zeggen heeft kunnen ze die vrijheid wel vergeten.

Reinaert 18-06-07 @ 17:08

jaja tegen democratie maar wel alle vrijheden ge/misbruiken. en de plantsoenen zitten vol met moslim homootjes. rare wereld de wereld van een kamelenbonkerd

-Andy Pipkin- | 18-06-07 | 17:11

Wie gebruikt mijn ip op die baardensaait?
Ik kan er ook niet meer op;)))

Duikduivel | 18-06-07 | 17:11

Nu heb ik een ban op thabaat.

You have been banned for the following reason:
En moge Allaah 'Azza wa Jal jou de tyfus geven, ameen.

Date the ban will be lifted: Nooit

Alsnog de tyfus voor ze...

bruinspruit | 18-06-07 | 17:10

Is dit die "buitenlander" waarvan zo krampachtig over de nationaliteit werd gedaan? Die krampachtigheid zal defensie nog gaan opbreken. En olijke Jaap van RTL moet niet klagen dat hij niets mag op het kamp, maar eens bij de Amerikanen of Candezen gaan logeren voor betere verslaggeving.

Frank Culemborg | 18-06-07 | 17:09

@Dr Faustus 18-06-07 @ 17:06:
Tja, dat heb je in een democratie. Iedereen mag een mening hebben.
Zoveel zielen, zoveel meningen.
Wel verwarrend. Dat dan weer wel.
Beetje minder democratie en een wat sterkere Leider misschien?
Mag allemaal hoor, zolang het maar democratisch gebeurt.

Reinaert | 18-06-07 | 17:08

kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 17:06

Ik sprak je aan in je eigen gemankeerde taaltje omdat je anders helemaal niet zou snappen kudtje.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 17:08

dyslectisch schrijf je met een C HeuMau

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 17:06

De nationale eensgezindheid is weer eens ver te zoeken in Nederland.

Dr Faustus | 18-06-07 | 17:06

@pppender 18-06-07 @ 17:00:
Dat lieg je. Armenië is één grote leugen namelijk.
Vraag maar aan 'onze' staatssecretaris van segregatie, en aan honderden andere 'vooraanstaande' leugenaars.
Armenië bestaat niet. Schrijf strafregels (1.500.000 om precies te zijn!)!

Reinaert | 18-06-07 | 17:04

@Dr Faustus 18-06-07 @ 16:54

Executeren is beter net als vroegahh.

bruinspruit | 18-06-07 | 17:03

kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 16:49

Belasting betalen voor het onderwijs en dan zien hoe weinig dyslektische analfabete imbecielen als jij er van op hebben gestoken is pas erg.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 17:03

@Inspiratieloos 18-06-07 @ 17:00:
Lach maar! Als Wouter Boslim hier binnenkort de sharia invoert ben je dus wél het plassertje.....
Then again, als Geert aan de macht komt ben je ministeriabel of toch op z'n minst rijp voor een lintje........

Reinaert | 18-06-07 | 17:02

Jean Bal-zac 18-06-07 @ 16:51
nee hoor, ik ben geboren in armenie. en doe een onderzoek naar romeinse wegen in europa van de belastingcenten van kapotte buurvrouw, vandaar dat ik tijd heb om te reageren (het regent hier).

pppender | 18-06-07 | 17:00

You have been banned for the following reason:
En moge Allaah 'Azza wa Jal jou vervloeken, ameen en doei!

Date the ban will be lifted: Nooit
Whahahahahahhahahahahha

Inspiratieloos | 18-06-07 | 17:00

@zum kotzen 18-06-07 @ 16:38

In Opera zit het automatisch. Maar dan moet je wel even Opera installen.......

frenkie4alllll | 18-06-07 | 16:59

Wat een ontieglijke laffe zakkenwassers bij Thabaat. Hallo Den Haag, we vechten aan de andere kant van de wereld een oorlog, terwijl er HIER mensen zijn die met de vijand heulen. Doe eens oorlogsrecht toepassen en deze idioten interneren, zoals gebruikelijk is.

Dr Faustus | 18-06-07 | 16:54

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 16:49:
Ga ergens anders spelen dan, defaitist!

Reinaert | 18-06-07 | 16:53

pppender 18-06-07 @ 16:46

Begrijp sowieso niet dat jij tijd hebt om op GS te reaguren nu je je SBO diploma (nb voormalig LOM school) aan het vieren bent in Frankrijk.
U Mocro overigens?

Jean Bal-zac | 18-06-07 | 16:51

@ Bigi Bana Boy
Goed gesproken, heel goed!

Inspiratieloos | 18-06-07 | 16:50

-weggejorist-

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 16:49

@Lekker Belangrijk© 18-06-07 @ 15:32
Doelbestrijdingsmiddel = christelijks voor massavernietigingswapen.

Roodvleugel | 18-06-07 | 16:48

Goedverd... de baarden-joris werkt snel, plat met die kudtsite van thabaat!

zum kotzen | 18-06-07 | 16:47

@Jean Bal-zac 18-06-07 @ 16:31
dank interessant, de 600e krijgt een gouden kist?

pppender | 18-06-07 | 16:46

"Samen bewaren ze de veiligheid om zo de inktvlek uit te breiden naar het noorden."
.
klinkt een beetje bezetterig.
.
Maar dit is nieuws? dit is gewoon leedvermaak lekker belangrijk al die amerikanen worden ook niet gehyped als ze sneuvelen dus als wij daar nou ook eens mee stoppen...

T!GER1125 | 18-06-07 | 16:42

@youbastard en @Kapotte buurvrouw
Zijn jullie familie van elkaar, en door incest zeker @pppender gefabriceerd.
Iemand die door zijn eigen vader niet erkend wordt (bastaard), gaat fucken met zijn tante waar duidelijk iets kapot aan is, en krijgt dan een kind dat het grote voorbeeld is van waarom abortus toegestaan is (aleen jammer dat het niet met terugwerkende kracht mag)

eureka | 18-06-07 | 16:41

@zum kotzen 18-06-07 @ 16:38:
Versleten F5-toets?
Zolang GS geen auto-refresh kent kan ik je alleen verwijzen naar:
tweakers.net/pricewatch/cat/530

Reinaert | 18-06-07 | 16:41

@youbastard: bedenk wel effe dat jij zonder hun dit soort dingen helemaal niet had kunnen zeggen en ga daarna heel langzaam en pijnlijk deaud, klootzak.
wie stemt ervoor om youbastard zonder wapen buiten de poorten van tarin kowt te droppen ?

nekkenschieter | 18-06-07 | 16:40

s

rpabeekv | 18-06-07 | 16:40

@ you bastard

Ej gogem, tyf ff lekker een eind op uit Nederland. Achterlijke pusbraam die je bent

KingHotwing | 18-06-07 | 16:40

Nog iemand een proggie waarmee je in IE een pagina automatisch kunt vernieuwen?

zum kotzen | 18-06-07 | 16:38

@pppender 18-06-07 @ 16:30:
Per saldo ben je eigenlijk maar een misselijkmakende provocateur.
-
Maar ga vooral je gang. Hoe meer vuil er uit je keyboard komt hoe liever ik het heb. Van jouw soort hebben we er veel meer nodig!
-
Opdat het overduidelijk wordt wat er nou eigenlijk aan de hand is.
-
Des te eerder kunnen we met oplossingen komen. Jedem das seine!

Reinaert | 18-06-07 | 16:36

ja, en........... tis oorlog daar. tis zeer tragisch dat de persoon in kwestie dood is. maar hij heeft hier wel voor getekend. dus niet te veel media-hypen!!!!

egelser | 18-06-07 | 16:34

@Bigi Bana Boy
Jep, denk ik ook. Maar hoe moet ik daar nu mijn Mohamed cartoons posten?

frut666 | 18-06-07 | 16:34

pppender 18-06-07 @ 16:30

Hier irritante laarepul:

There have been 594 coalition deaths in Afghanistan -- 396 Americans, 1 Australian, 59 Britons, 57 Canadians, 1 Czech, 4 Danes, 6 Dutch, 1 Finnish, 9 French, 21 Germans, 9 Italians, 1 Norwegian, 1 Portuguese, 4 Romanians, 1 South Korean, 21 Spaniards, 2 Swedes -- in the war on terror as of June 15, 2007, source: CNN special report

Jean Bal-zac | 18-06-07 | 16:31

Jean Bal-zac 18-06-07 @ 16:19
gut waren 't er maar 9, het leek wel of ze een heel korps kwijt waren geraakt. maar het was vooral op de tv/krant. op straat / 't water hebben ik er niets van gemerkt.

pppender | 18-06-07 | 16:30

@ bigi

ik heb mijn opera browsert al aan staan........ met 20 schermpjes en een refreshrate van 3 sec. :-P

frenkie4alllll | 18-06-07 | 16:30

YouBastard 18-06-07 @ 14:37

Jij moet uit de buurt van mijn schapen blijven, kwallahbak!!!!

De Schaapherder | 18-06-07 | 16:29

Hoi hoi, we kunnen reaguren op thabaat forum!

zum kotzen | 18-06-07 | 16:27

frut666 18-06-07 @ 16:22

Grote DDOS belangstelling denk ik.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 16:27

Ik loop al heel lang met het onaangename gevoel rond dat mensen die Nederland wel de moeite waard vinden zich niet voldoende laten horen. Zonder in Nederlandse Volksunie retoriek te willen vervallen vind ik dat een portie normaal gezond nationalisme helemaal geen kwaad kan. Dit land is met al zijn tekortkomingen nog altijd één van de beste landen ter wereld om in te wonen en we moeten eens ophouden in ons eigen nest te schijten. We hebben ons door links laten aanlullen dat nationalisme en trots op je eigen land per definitie iets gevaarlijks en slechts is. En waarom ? is dit geen relatief erg prettig land dan ? Is het hier dan zo erg ? Ik vind van niet en roep op om dat ook gewoon eens te zeggen. Waarom zou je je daarvoor schamen ?
Waarom laten wij ons zo beledigen door die kudtgasten op die baardenforums ? Waarom laten we niet een keer zien dat we wel degelijk trots zijn op ons eigen "klote"land en ons eigen leger ? Wat is er mis met gezond nationalisme (let wel gezond ...) ?
Ik zeg, vlaggen uit.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 16:26

De militair:

Je tekent een contract. Je kent de risico's. Je zweert trouw aan de natie en komt in actie als onze natie in oorlog is.

De politiek:

Je stuurt militairen die getraind zijn om te vechten. Dat is hun kern. Ga er niet vanuit dat het gewapende opbouwwerkers zijn, want dat zijn ze niet. Stuur geen militairen als je niet kan verdragen dat ze sneuvelen. Schaf dan het leger maar af. Stuur dus meer troepen en meer wapens als het gebrek daaraan de onveiligheid van onze jongens onnodig vergroot.

De situatie:

Nederland is in oorlog met dictatoriale fundamentalistische moslims en draagt zijn steentje bij om de normale bevolking een maatschappij te gunnen die uiteindelijk vrij is van terreur, hongersnood en ellende. De weg hiernaartoe is gewoon gewelddadig. Gewelddadig kwaad bestrijd je met nietsontziend geweld.

Het Nederlandse Volk:

Terroristen willen je pakken. Of je nu op GL stemt of op de PVV. Je houding en je streven naar pascifisme voorkomt niet dat ze je niet op de korrel willen nemen of je in een bus willen opblazen. De baas van islamitische terroristen is niet de rede, maar godsdienstwaan. Er is niet mee te communiceren. Alle oplossingen die ook maar voordelig kunnen uitwerken voor terroristen, zoals terugtrekken of thee drinken, brengt indirect meer mensen in gevaar. We kunnen beter het risico lopen in de strijd te sterven tegen het kwaad op deze wereld dan argeloos naief en hallelua-roepend uiteindelijk TOCH opgeblazen of neergeknald te worden door een type vijand die je toch niet ontziet.
Wie niet voor deze strijd is tegen terroristen en islamitische fundamentalisten is tegen de de brengers van een mogelijke vrede, voorspoed en democratie op de wereld. En dus ook onze vijand.

inquisitra | 18-06-07 | 16:25

Die respectloze kindjes die hier quasi-grappige opmerkingen denken te maken over een gedode Nederlandse militair zijn puberts als de Ddossers en onze vriend Michiel Romijn en z'n gabbers. Laat ze maar lekker gaan want om 17 uur gaan ze eten en daarna Sesamstraat en vervolgens naar bed.

pik | 18-06-07 | 16:24

Het is inmiddels minder feest bij de taliban aanhang. Wegens grote belanstelling is hun server eruit geklapt.

frut666 | 18-06-07 | 16:22

@Bigi Bana Boy 18-06-07 @ 16:19:
In elk geval dus kennelijk géén Nederlandsche proleet. Dat niveau zal 'ie wel nooit halen.
Verbazingwekkend dat dorpen daar in de zandbak internetverbindingen hebben, dus ik gok er op dat 'ie een beetje dichterbij zit.

Reinaert | 18-06-07 | 16:22

pppender 18-06-07 @ 16:08

Ja duhhh, enig idee hoeveel buitenlandse soldaten er daar omkomen?!
en die chauvinistische Fransen zullen vast alleen maar over hun eigen militairen berichten.
Die 9 Fransen die er zijn omgekomen zullen ze het vast wel over hebben gehad

Jean Bal-zac | 18-06-07 | 16:19

pppender 18-06-07 @ 16:17
Wat denk je dat jezelf bent ?

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 16:19

@Bigi Bana Boy 18-06-07 @ 16:11:
Die tanden vind ik minder relevant.
In de gegeven situatie zou ik eerder de voortplantingsorganen door de gehaktmolen trekken, spaart ons weer een hoop geld uit.

Reinaert | 18-06-07 | 16:18

@bigi bana boy het is een vreedzaam dorp hier zonder nederlandse proleten.

pppender | 18-06-07 | 16:17

R.I.P.

*ff geen behoefte om te bashen*

Ahasveros | 18-06-07 | 16:16

Volgens Nu.nl mogelijk gedood door eigen munitie.

Is het dan ook sneuvelen? Of blijft het een ongeluk? Of heet dat misschien zelfs zelfmoord? Lastig, lastig...

fluh | 18-06-07 | 16:15

@adhdxl 18-06-07 @ 16:06:
Dat je caps aanstaan kun je toch echt wel zien voordat je op het knopje 'post' ramt mag ik hopen. Maar goed, probleem ondertussen opgelost zie ik.
-
En dat je kennelijk al aan je vierde 'vakantie' bezig bent vind ik enerzijds een compliment waard (naar jou toe) en anderzijds verwijtbaar (naar onze regering toe). Tenzij je al >10 jaar bij de club rondloopt, dan is het nog te doen maar de druk is naar dzz mening te hoog als het gaat om uitzendingen.

Reinaert | 18-06-07 | 16:15

@YouBastard 18-06-07 @ 14:37

Het enige wat jij mag doen is heel diep in de stront zakken en daar een langzame, pijnlijke dood sterven.

Elk leven wat die bende daar kost is er 1 teveel.. sterkte

ArjenLS | 18-06-07 | 16:14

@adhdxl
ehm... volgens mij haal je wat mensen door elkaar.... het andere hakbarland dus? zijn we praktisch buren.. veel plezier en vergeet niet je zonnebrand op te doen ;)

ed.. | 18-06-07 | 16:14

adhdxl@16.06 In je comment van 15.44 uur stelde je dat jij er namens de Nederlandse regering zat en dat is juist. Het zou beter zijn geweest als je er namens het Nederlandse Volk zou zijn.

Toch respect voor je inzet.

Contra | 18-06-07 | 16:12

RooKuuU 18-06-07 @ 14:59

Die "hond" was wel een langenoot van ons (ook jou en mij dus)
Of voel je je hier zo weinig thuis dat je je zelfs dat niet weet te realiseren?
If so, tijd om te vertrekken dan......

Jean Bal-zac | 18-06-07 | 16:11

@ppender
En ik hoop dat ze de tanden uit je smoel slaan in die kroeg.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 16:11

-weggejorist en opgerot-

pppender | 18-06-07 | 16:09

dit wereldschokkend nieuws was niet eens op het (franse) nieuws hier.

pppender | 18-06-07 | 16:08

Ik zeg : in ieder huis de NL vlag uit zolang onze mensen daar zitten.
Wees eens trots op je land.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 16:07

@ ed en reinaard . oeps caps nog aan , foutje

@ Ed , eeeeee wat dacht je ervan dat ik zelf nu actief in een hackbarlandje zit voor 0031 as we speak.

En dat is pas de 4de uizending voor 0031 die ik doe , maar ach ik doe
En ik ben juist voor een eigenmenig van iedereen , dus die v Jeauleau en groentemannetjes vergelijking beetje jammer , maar dat is je goed recht

adhdxl | 18-06-07 | 16:06

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:50:

Doe eens even op een staalborstel zitten.

Van Oekel | 18-06-07 | 16:06

@ You Bastard om 14:37 u.

Je doet je naam 'eer' aan, stuk vuil. Jij moet haast wel tot die 5e colonne geytenneuqers behoren om dergelijke weerzinwekkende uitlatingen te doen. Een echte Nederlander zou zoieits nooit zeggen, ongezacht of hij/ zij achter de missie in Afghanistan staat.
NL paspoort inleveren en vandaag nog terug naar de zandbak !!

Paard van Troje | 18-06-07 | 16:05

kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:58

Joh, ga lekker jumpen.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 16:05

dood aan al die hakbars

kremo | 18-06-07 | 16:05

Duikduivel 18-06-07 @ 15:59, ik verdien het in 8 dagen.

..Whatever | 18-06-07 | 16:00

@ pik 18-06-07 @ 15:55

Juistem, oppleuren met die lutsers.

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 16:00

@Whatever 18-06-07 @ 15:58

U is eveneens werkeloos?;)

Duikduivel | 18-06-07 | 15:59

cmon guys laten we ff niet 'onze' dooje vergeten. Dat gelul over de Tabaat

_Feldwebel_ | 18-06-07 | 15:59

Duikduivel 18-06-07 @ 15:54, heaumeau. Doe zelf eens wat voor je salaris.

..Whatever | 18-06-07 | 15:58

@Contra 18-06-07 @ 15:57

Neen. Wel tegen respectloze varkens.

Duikduivel | 18-06-07 | 15:58

@bigi bana boy(lol)

politiek intreseerd me ook geen flikker.ik ben gewoon graag ongeinteresseerd tegenover dit soort lui want nou moet ik weer heel de dag dat militaire geleuter aanhoren sterf gewoon lekker stilletjes en brand niet te lang na..

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 15:58

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:50:
Je bent abuis, dit is Fok niet!
@RookuuU Ga eens deaud lafaard!

On topic, respect voor onze jongens, die ondanks zo'n halfzacht mandaat daar toch keihard bezig zijn om er wat van te maken.

SatchRules | 18-06-07 | 15:58

kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:50;erg stoer hoor om zoiets te roepen maar je laat je wel kennen als een kleuter,ga nu maar weer snel de teletubbies kijken.

Ronaldo_ | 18-06-07 | 15:58

Duikduivel@15.54 Oke U is ook tegen vrije meningsuiting?

Contra | 18-06-07 | 15:57

tijd voor axie tegen thabaat varkens forum?

zum kotzen | 18-06-07 | 15:56

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:50
Doet eens school afmaken.

Alert | 18-06-07 | 15:56

Ik kan me serieus ontzettend kwaad maken om die biggetjes van zo'n Tabaatforum. Zeiken dat het westen zo anti-islam en anti-arabisch is maar wel genieten van de lusten van diezelfde westerse landen. Als ze het zo zielig vinden wat er in Afghanistan en Irak gebeurt met hun 'vrijheidsstrijders', moeten ze zo consequent zijn om hier alles achter te laten en die kant op te gaan.

pik | 18-06-07 | 15:55

@Joris,

Doe eens uit respect een beetje jorissen hier en daar!

Duikduivel | 18-06-07 | 15:54

Ow en chapeaux naar onze jongens die het mooi wel even doen daar!

Respect!!!

moslimmer | 18-06-07 | 15:54

kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:50
Met landgenoten als jij heb je geen vijanden nodig.
U is zeker links ?

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 15:53

@kapotte buurvrouw 18-06-07 @ 15:50:
Zeau jammer dat ook Tokkies tegenwoordig het internet op gelaten worden.
Voor de rest: respectloos, ondoordacht, overbodig. Krijg eens ongezien ......

Reinaert | 18-06-07 | 15:53

@reineart
haha, is goed heur amice... zoals ik laatst al stelde, rare tradities of niet, altijd gezellig daaro... :)

ed.. | 18-06-07 | 15:52

Zijn de poll opties D en E niet hetzelfde ?

Shareholder | 18-06-07 | 15:51

lees je dat forum van de baarden, ze zijn er allemaal zo blij mee. MAar ondertussen wonen ze zelf mooi wel hier. Als je zo'n hekel aan 0031 hebt, tief dan op en ga lekker geiten neuqen in een grot of je snordragende vrouw eens goed nemen met een talibanaan

moslimmer | 18-06-07 | 15:51

-weggejorist-

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 15:50

.. Whatever 18-06-07 @ 15:49 @ adhdxl 18-06-07 @ 15:44

..Whatever | 18-06-07 | 15:50

Je doet het niveau van de gemiddelde militair geen goed met een dergelijke reaguursel. Sterker ikzelf begin me eigen af te vragen waarom er nog niet meer gesneuveld zijn. Overigens heeft er geen pantser houwitser naast mij staan lossen, capslock is derhalve niet nodig.

..Whatever | 18-06-07 | 15:49

De menschen van het Tabiet forum moesten maar eens snel opkanerken naar hun zandbak.
Opeens heb je het: je wordt levend schild! (en neem gelijk wat Groenfronters mee! Dank u!)

LJBrinkhorst | 18-06-07 | 15:49

Waren er maar meer van dit soort gevechten want hoewel er dan ook slachtoffers aan onze kant vallen, is dit het soort akties waar we wel iets kunnen betekenen. Het zijn juist de zelfmoordakties en de bermbommen waar niets tegen te beginnen valt. Met reguliere oologsvoering hebben de baarden geen kans tegen het Westen.

Verder zou een thuisfront steun campagne, zoals de Yanks dat goed kunnen, een goed idee zijn al denk ik niet dat zoiets in het nuchtere Nederland mogelijk is. Waarom kunnen we niet wat patriotischer zijn en zolang die jongens daar zitten bijvoorbeeld de vlag uithangen zoals ze dat in de States gewoon wel iedere dag doen ? Jaha, en dat van een negert ....

Natuurlijk moeten we kritisch staan tegenover die missies en moeten we goed in de gaten houden wat daar in onze naam gebeurd, maar de bottomline blijft dat het jonge Nederlandse mensen zijn die hun leven namens ons allen in de waagschaal stellen. We moeten onze troepen daarom eens leren steunen.

Bigi Bana Boy | 18-06-07 | 15:48

@Days-Of-Wild 16:35
Xenofoob wil niet anders zeggen dan stammen die niets van centraal gezag willen weten. Zij gaan al eeuwenlang hun eigen gang, zoasl ook de clans in Schotland dat deden. Ze hebben totaal geen behoefte aan buitenstamse inmenging, laat staan buitenlandse. Welbeschouwd zijn het de Afghaanse Robert the Bruces en William Wallaces die daar nu vechten tegen de Westerse / Nederlandse overheersing. Hoe goedbedoeld die ook moge zijn.

Horror Skopie | 18-06-07 | 15:48

@adhdxl 18-06-07 @ 15:44:
U is soldaat?
Zo ja maakt U Uw uniform ten schande door hier te capsen en Uw spelling te verwaarlozen. Zó jammer!
Ook al vanwege die rare nickname, U brengt de strijdkrachten in discrediet.

Reinaert | 18-06-07 | 15:47

@adhdxl
en waar heeft u zelf 0031 gediend? vindt trouwens dat je gelijk hebt hoor, maar om zo te gaan schreeuwen??

ed.. | 18-06-07 | 15:47

Ach ja.. shit happens. :D:D:D

anti-dutch | 18-06-07 | 15:47

@Inspiratieloos 18-06-07 @ 15:38

Nee dat zijn geen Nederlanders, ze hebben alleen maar per abuis de Nederlandse nationaliteit, hierbij stel ik voor om iedere mongeaul die zich verkneukelt bij dit soort berichten het Nederlanderschap te ontzeggen en te verklaren tot persona non grata. Oprotten met dat riftuig.

zum kotzen | 18-06-07 | 15:47

RIP... Na de missie wegwezen daar.

bruinspruit | 18-06-07 | 15:46

@ adhdxl

Kijk. Sluit jij je maar aan bij Hanneke Groenteman en Fransisco van Jole, die vinden het ook niet leuk dat men terugpraat en een eigen mening heeft.

Kom hier dan niet, als je er niet tegen kan.

U.S. Arseman | 18-06-07 | 15:46

@adhdxl 18-06-07 @ 15:44

Rapport CC!

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:46

-weggejorist-

adhdxl | 18-06-07 | 15:44

@ed.. 18-06-07 @ 15:35:
Ik ben er wel al een tijdje weg hoor :-)
Maar goed, Koninginnedag was geen Koninginnedag vóórdat de (uiteraard altijd PvdA-) burgemeester de inspectie had afgenomen, uiteraard met de nodige weerzin (worden ze hard van, die burgemeesters).
En over dat kloffie kun je zeuren zoveel je maar wenst, maar dat was altijd keurig gepoetst (de knopen altans), en bovendien een geschenk van de bevolking van de stad, dat gooi je toch zó maar niet weg :-)

Reinaert | 18-06-07 | 15:43

-weggejorist-

RooKuuU | 18-06-07 | 15:42

Mosliem foruum kapoet?

Adriaantjeeeeeuh | 18-06-07 | 15:42

Dus toch gesneuveld bij een ongelukje aan het front

[x] ongeschikt
[ ] geschikt

_Feldwebel_ | 18-06-07 | 15:42

Volgens onbevestigde berichten ging er iets mis met een mortier.

bertsje | 18-06-07 | 15:42

Waarom kunnen die woestelingen niet gewoon stikken in een geitensik?

D.V. | 18-06-07 | 15:42

De sergeant-majoor overleed door een ongeval tijdens gevechtshandelingen. Wat er precies gebeurd is, kan Defensie nog niet zeggen. Het onderzoek is nog gaande. Het ging volgens een woordvoerder niet om vijandelijk vuur. Mogelijk is het slachtoffer door eigen munitie geraakt.

_Feldwebel_ | 18-06-07 | 15:41

Inspiratieloos: Misschien is de helft van de reaguurders hier al wel gebrainwashed door de taliban

Peking Eend | 18-06-07 | 15:41

Het is ontzettend sneu voor de nabestaanden, maar als millitair weet je dat dit soort dingen kunnen gebeuren.
Zoals al eerder gezegd risico van het vak.

ik kom van rechts | 18-06-07 | 15:41

Nieuws:
De sergeant-majoor overleed door een ongeval tijdens gevechtshandelingen. Wat er precies gebeurd is, kan Defensie nog niet zeggen. Het onderzoek is nog gaande. Het ging volgens een woordvoerder niet om vijandelijk vuur. Mogelijk is het slachtoffer door eigen munitie geraakt.

Shit happens!

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:40

Ah, eindelijk. Maanden geleden werd al hysterisch geroepen dan de taliban een lente-offensief gingen doen en dat nederlandse troepen verschrikkelijk op hun donder zouden gaan krijgen. Nou, inmiddels is het bijna zomer en tot op een week geleden was er nog geen reedt gebeurt. Is dit dan eindelijk dat verschrikkelijk offensief? Kennelijk zijn de tegenstanders van deze missie ook niet vies van wat fantasie.

U.S. Arseman | 18-06-07 | 15:40

@Loopvogel 18-06-07 @ 15:31:
Sick fuck. Wie anno nú de dienst ingaat weet verdomd goed wat haar/hem eventueel te wachten staat.
-
En dat heeft niks met handje ophouden te maken. Of lekker binnenlopen terwijl de koffiepot vrolijk pruttelt.
-
Je stelling gaat hooguit op voor degenen die járen geleden het besluit hebben genomen om de dienst in te gaan, en dan bedoel ik in de tijd van de eeuwige (nou ja, eeuwige) status-quo tussen NAVO en Warschaupact. Toen was de wereld inderdaad verdomd overzichtelijk. Aleen bestonden de legers toen voornamelijk uit dienstplichtigen.

Reinaert | 18-06-07 | 15:39

gebed zonder eind dat afghanistan!

al eens gezien wie ze daar eigenlijk helpen?die lui leven ook nog in de oertijd.

riek | 18-06-07 | 15:38

Laten we clusterbommen inzetten op de Taliban, dan zien we naast geld ook nog eens iets terug van onze investeringen in de pensioenfondsen.

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:38

De reacties op daat forum. En dat zijn dan Nederlanders... Dat ze allemaal maar zo snel en pijnlijk mogelijk deaud mogen gaan. Allemaal levend villen. Ja lijkt me wel wat.

Inspiratieloos | 18-06-07 | 15:38

quutje: vertel dat verhaaltje even tegen opperbalk. Laat opperbalk gelijk dan dat verhaaltje zeggen tegen de nabestaanden dat 'we' daar zijn voor de opbouw, om een geterrorisserde bevolking te helpen met het slaan van waterputten, bouwen van schooltjes en bruggetjes. We zijn daar niet om de restjes van de omgekomen (uitgeschaklde) bin laden te zoeken (die vinden we nooit, dat verzeker ik je), we zijn daar niet om religieuze relbaarden uit pakistan te stoppen, we zijn daar niet om Balkenellende een opstaand piemeltje te bezorgen met zijn VOC mentaliteit en 'wij spelen ook mee gevoel' En we zijn daar al helemaal niet voor Balks' ego.

Peking Eend | 18-06-07 | 15:38

Droefenis in Duiven.

braadlap | 18-06-07 | 15:37

@Days-Of-Wild 18-06-07 @ 15:31,
leuk detail inderdaad, laat Femke het maar niet horen,
die heeft een fobie voor xenofoben.
Straks moeten onze jongens van Groen Links in Afghanistan blijven om de xenofobie daar aan te pakken.

vander F | 18-06-07 | 15:37

Gezellig forum van die moslims...

fjodor | 18-06-07 | 15:36

Honderden Tailbannetjes en dan met 155 mm geschut en de inzet van Apache helikopters er maar 30 raken,dat schiet ook niet op.

Ronaldo_ | 18-06-07 | 15:36

@reineart
haha, IO gestudeert? ik zit meer aan die 7.4 (ehm...) maar ik dacht aan de kroegcie (hence de olifant en HET 2de jaar verkloot). heb je vast wel eens gezien dus op koninginnedag, met jullie tweedehands leger kloffie op de grote maaarkt...

ed.. | 18-06-07 | 15:35

Er gaan geruchten dat het "eigen" munitie zou zijn?! Friendly Fire..?

_Feldwebel_ | 18-06-07 | 15:35

@Loopvogel 18-06-07 @ 15:31
Waar zie jij een militair hysterisch gillen?

Alert | 18-06-07 | 15:34

@pppender 18-06-07 @ 15:29:
Kurt Tucholsky revisited? Of is dat te moeilijk voor je?
-
Niemand moordt vrijwillig. Bovendien is het woord 'moord' ongepast in dit verband. Het doel heiligt de middelen, en kennelijk is het noodzakelijk dat in de gegeven situatie de zwaarste middelen worden toegepast.
Dat is triest, maar dat is wel een gegeven.
Geweld is - voor mij, en voor velen met mij - altijd de laatste optie, maar ik ben bang dat er weinig alternatieven voorhanden zijn.

Reinaert | 18-06-07 | 15:34

@LuftBalloon 18-06-07 @ 15:32

Kruistocht 2.0 is mijnsinziens een goed doel.

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:34

-weggejorist-

gnomidion | 18-06-07 | 15:34

Tellen doe je na de oorlog, niet tijdens.

..Whatever | 18-06-07 | 15:33

@ n. de heij 18-06-07 @ 14:33

Eens

modahfokah | 18-06-07 | 15:33

Damn... Triest bericht. Respect voor de jongens daar en medeleven naar z'n peloton en familie! Maar oorlog is oorlog, en we zijn toch Nederlanders? Schouders eronder en gaan! Er is zo te lezen nog genoeg werk aan de winkel aldaar.

His Goofness | 18-06-07 | 15:33

ROFL @vander F 18-06-07 @ 15:24

"... Doelbestrijdingsmiddel... screaming beard repellant?.."

Lekker Belangrijk© | 18-06-07 | 15:32

Generaal van Heutsz 18-06-07 @ 15:30

Wat een goed doel is moet je zelf bepalen en niet volledig afgaan op hoger geplaatsten.

LuftBalloon | 18-06-07 | 15:32

@sepperman

we kunnen het ook anders doen:
1 op 10.000
(plus 20.000 omstanders)

Octavianus | 18-06-07 | 15:31

kijktip: bill hicks.

krasser | 18-06-07 | 15:31

@ vander F 18-06-07 @ 15:19

"Prior to Friday, the Dutch had taken a much-criticized "softer" approach to warfare than their allies, focusing on reconstruction, training and humanitarian operations as a means of winning over Afghanistan's xenophobic rural tribes."

Klink wel grappig ja, de Afghanen als xenofobisch neerzetten.

Days-Of-Wild | 18-06-07 | 15:31

De meesten zijn in militaire dienst gegaan om met hun 55e, na jaren niksdoen, koffiezuipen op kosten van de gemeenschap, lekker in de VUT te gaan. Nu ze eindelijk eens worden uitgezonden en moeten doen waarvoor ze zijn aangenomen begint iedereen hysterisch te gillen als er eens een sneuvelt. Kom op stelletje trutten, je moest toch zo nodig!! Je had ook een normaal beroep kunnen kiezen of, zoals veel medelanders, elke maand je klauwen ophouden.

Loopvogel | 18-06-07 | 15:31

@De StoorZenDer 18-06-07 @ 15:22,
hoezo?
Zijn gewoon Moslims, het sterft op het internet van dit soort sites.
Heel gewone Moslim babbels, verhitte fantasieen en diep gestoorde religieuze wanen.

vander F | 18-06-07 | 15:30

@PAALman84 18-06-07 @ 14:47
Wat heeft Balkenende hiermee te maken, vraag je.
Heb je niet opgelet toen de beslissing militairen naar Uruzgan te sturen genomen werd?
.
Het volk is voorgelogen geweest, er zijn feiten achtergehouden en de pers werd op vraag van de NL overheid uit Uruzgan geweerd. Die missie moest koste wat kost doorgaan. Het zou een 'opbouw missie' zijn weet je nog?
.
Balkenende moest een wit voetje halen bij Sjors Dubbeljoe om zijn eigen toekomst bij de VN of NAVO veilig te stellen. Die hele missie is het volk door de strot geduwd op basis van leugens en bedrog en daar heeft Balkenende ALLES mee te maken.

Professor Plons | 18-06-07 | 15:30

@ Generaal van Heuts : veel te veel ben ik bang.

Dr.Bob | 18-06-07 | 15:30

@pppender 18-06-07 @ 15:29

Niet als het voor een goed doel is.

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:30

je zou je toch dood schamen als je zoon / man / vader vrijwillig moordt.

pppender | 18-06-07 | 15:29

@ allen met geen medelei
Dat er een groot risico van het vak is dat weet iedere mongool. Komt daar aub niet mee aanzetten. Dat weten "onze jongens" zelf ook wel. Deze mensen vragen ook niet om zeilig gevonden te worden. Bij overlijden zijn condoleance terrecht en ook niet alleen bedoeld voor diegene die er niet meer is. Juist voor diegene die er nog wel zijn en hier ook niet voor gekozen hebben. Als iemand hier durft te stellen dat dit leuk is, dan moeten ze dat recht in de bek van een nabestaande durven te zeggen. Stelletje kut-watjes.

quutje | 18-06-07 | 15:27

Ik steun de manschappen. Maar we hebben daar niks te zoeken in die ellendige zandbak. Dit is puur politiek wat hier gebeurt. Politiek is geen levens waard.

BoX | 18-06-07 | 15:27

Infanterie? Ik had pantserinfanterie gekozen. Maar ik ben Wim Kok niet he.

Shareholder | 18-06-07 | 15:27

@sepperman 18-06-07 @ 15:23

Bij een ratio van 1 op 30, hoeveel nederlandse soldaten moeten da sterven om alle talibanezen op te ruimen?

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:26

Het volgende 'incident',.. gelukkig behouden we het open karakter van de missie. Weer 30 terroristen gedood, om in GS termen te blijven "maar is dat eigenlijk wel zo?" Omdat liegbeest nato via de WP zegt dat er 30 lijken liggen? niet per ongeluk een paar bijstanders (nu omstanders)

Peking Eend | 18-06-07 | 15:25

Wat is "gewond" eigenlijk? Benen d'r af? Oog er uit? Of is het pleisterwerk? Mogen we die werkelijkheid niet weten? Zal wel niet erg "opbouwend" zijn voor de algemene opinie...

VanFrikschoten | 18-06-07 | 15:25

@ed.. 18-06-07 @ 15:18:
Vijf jaar (minus een paar weken) voor een studie van nominaal vijf jaar (en gemiddeld destijds 7,4 jaar). Valt wel mee dus met 't verkloten.
-
Voor het overige begrijp ik dat jij niet begrijpt wat ik met 'gewapende tak' bedoel. Was overigens ook ooit eens slechts humoristisch bedoeld, maar dat terzijde.
-
Speciaal voor jou: nl.wikipedia.org/wiki/T%C3%BDr (onder 'Varia').

Reinaert | 18-06-07 | 15:24


'De PzH2000NL is het belangrijkste doelbestrijdingsmiddel van de gemechaniseerde brigade.'

Doelbestrijdingsmiddel... screaming beard repellant?

vander F | 18-06-07 | 15:24

1 op 30 dat moet beter kunnen! we streven naar 1 op 100 in 2008

Rest In Privacy | 18-06-07 | 15:23

Tjah , als ze terugtrekken dan blijft het daar ellende en als ze dat niet doen dan blijven de doden groeien dus beetje moeilijk :S

Murda | 18-06-07 | 15:23

@Patrick Bateman 18-06-07 @ 15:20<br />
En die lage tolerantie is terecht. Niemand hoeft te sterven voor een onbetekenend doel of een leugen.

Eagle_Eye | 18-06-07 | 15:22

laat die gasten elkaar maar afmaken en laat alle buitenlandse soldaten naar huis komen .
die muzelmannen willen toch niet anders.
als ze elkaar nou allemaal afmaken blijft er maar een over nou daar vind je wel een gek voor om die ook af te maken en ben je gelijk van alle ellende af.

loewende koe | 18-06-07 | 15:22

Australian forces patrolled Tarin Kowt under the watchful eye of an aerial drone after the blast. But the nearby village of Chura, a few miles to the north, quickly came under attack as hundreds of Taliban fighters descended from the mountains to fire rockets, mortars and small arms at checkpoints manned by Dutch and Afghan forces.
Afghan forces held the line as the Dutch moved forward, calling in 155 mm artillery fire and Apache attack helicopters firing rockets and cannons. Dutch F-16 fighter jets based at Kandahar swooped in to drop bombs.
The fighting continued into Saturday morning, with no additional coalition casualties reported. Dutch army spokesman Maj. Erik Jonkers said at least 30 Taliban had been killed.

Heftig :)

bertsje | 18-06-07 | 15:21

Reinaert 18-06-07 @ 15:18

Gelukkig dan maar.

LuftBalloon | 18-06-07 | 15:20

Ik gok dat de politiek bij 15 gesneuvelden door de knieën gaat en alle soldaten terugtrekt...
Nederland heeft een zeer lage tolerantie voor bodybags.

Patrick Bateman | 18-06-07 | 15:20

Jammer dat men nog steeds niet inziet dat we niets in Afganistan te zoeken hebben. Osama en zijn aanhang zitten al lang en breed in Pakistan (door CIA bronnen bevestigd). Waarom dan nog Afganistan? De taliban moest Osama en andere kopstukken van Al Qaeda uitleveren.<br />
Hoeveel hebben we er al? Juist: 0!

Eagle_Eye | 18-06-07 | 15:20

Papavers plukken en meenemen naar huis.

Shalome | 18-06-07 | 15:19

@reinaert
mmm... ja dus? tweede jaar verkloot? maar on topic, zit in een van de thuislanden momenteel en ik kan zeggen dat de interactie hier zeer vlotjes verloopt... ook tussen niet moslims en moslims trouwens, prikkeldraad is hier niet nodig...

ed.. | 18-06-07 | 15:18

@LuftBalloon 18-06-07 @ 15:15:
Denk het niet. Niet omdat 'onze volksvertegenwoordigers' dat eventueel niet zouden willen maar omdat het operationeel en logistiek onmogelijk is.
-
Of in plat nederlandsch: gebrek aan geld, mensen, en materieel.
Alsof we terug zijn in de jaren '30 van de vorige eeuw.

Reinaert | 18-06-07 | 15:18

-weggejorist-

allblacks | 18-06-07 | 15:18

Grappig. Normaal wordt alles wat ook maar een tikje naar links ruikt afgekankerd, vernederd, bedreigd en ter dood veroordeeld door de reaguurders. Nu is er een persoon (waar ik het niet mee eens ben, dat daargelaten) die een keertje agressief reageert, en gelijk staat iedereen op z'n achterste benen. *snif snif* Ruik ik daar enige vorm van hypochrisie?

En iedere dode Nederlandse soldaat is er een te veel.

bob_richter | 18-06-07 | 15:17


dat je als belastingbetaler tenminste weet dat dat gevarengeld niet voor een vlinderreis wordt uitgekeerd.

wel nogal gratuite, die condoleances van types als a-omega 18-06-07 @ 15:10

een brandweerman verwacht geen medeleven als ie een brand blust,

dood gaan tijdens zn werk wil niemand, maar t is natuurlijk niet zo dat ik dankbaar moet zijn voor degenen die dat wel willen.

commentaarderer | 18-06-07 | 15:16

@ YouBastard 18-06-07 @ 14:37

gatverdamme

TheWi | 18-06-07 | 15:16

Nou, morgen weer paginagroot op de voorpagina van de Televaag!

4LXS | 18-06-07 | 15:15

Waarschijnlijk zal deze tweede dode voor onze volksvertegenwoordigers aanleiding zijn om extra troepen (what's in a word) te sturen...

LuftBalloon | 18-06-07 | 15:15

@kapotte buurvrouw

[..] geschikt
[X] ongeschikt
[X] ga eens deaud en laat je naaien door 77 geiten
[X] opjorissen

Octavianus | 18-06-07 | 15:14

Vervelend om in deze gelijk te krijgen. Was ook geen vooruitziende blik voor nodig om dit te zien aankomen. De Talibs hebben zich eerst on our watch versterkt om vervolgens toe te slaan. Jongens, smeer 'm uit dat kontgat, want je kunt niets goed doen. Je bent niet sterk genoeg om de Taliban volledig te controleren en je krijgt vanuit Nederland een bak kritiek over je heen. Laat de krijgsheren en stamhoofden het maar met de Taliban uitzoeken. Het land is toch reddeloos verloren.

Murdockyoufool | 18-06-07 | 15:14

@howthewestwaswon 18-06-07 @ 15:02:
Ik kon de desbetreffende link prima volgen, dus mocht daarvóór een fout linkje in het spel geweest zijn dan mijn excuses.
Soms gaat het nou éénmaal wat sneller dan je zou willen, en als ik per abuis jouw commentaartje verkeerd geïnterpreteerd heb dan: mea culpa!

Reinaert | 18-06-07 | 15:12

RooKuuU 18-06-07 @ 14:59 Wellicht ook een Honda minder, blijft een beestachtige opmerking. Gelukkig staat het minimaal 30:2 de afgelopen dagen.

ANTOON | 18-06-07 | 15:11


Mijn medeleven gaat uit naar de nabestaanden van Sgt.Maj. Leunissen.

@YouBastard 18-06-07 @ 14:37 :

Bedenk wel dat het aan mensen als de Sgt.Maj. te danken is dat jij je hufterigheid MAG ventileren. Looser.

a-omega | 18-06-07 | 15:10

Misselijkmakende site is theblaat.net maar eigenlijk staat er hetzelfde als "Goed nieuws........... Jawel, bij diezelfde gevechten zijn al zeker 30 baarden gesneuveld, zo meldt The Washington Times". Hoe dit te verklaren.Niet door te zeggen dat ik een vriendje van die jongens ben. Ik verafschuw ze.

howthewestwaswon | 18-06-07 | 15:09

Von Knolhoven 18-06-07 @ 14:34

8.

Harige Bangmaker | 18-06-07 | 15:09

Ik zie de Balk nog voor me: wederopbouw! Echt waar!
<p /><p />
Terugtrekken en plat-nuken dat land. Klaar!

Ben Bot | 18-06-07 | 15:09

@brulkikker
Daarom lach ik ook. Whaaahahaha ;-)

Roodvleugel | 18-06-07 | 15:09

@Tobi 18-06-07 @ 15:03
LOL! Hij is goed!

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:08

@ed.. 18-06-07 @ 15:02:
Zéér off-topic inderdaad. Olifantjes overal. Blauwe olifantjes, rose olifantjes, olifantjesdassen, olifantjestegeltjes.

Reinaert | 18-06-07 | 15:08

Als een soldaat sneuvelt dan rechtvaardigt dat het gebruik van onze eigen "Big Bertha", zoals vandaag en gisteren wel duidelijk is geworden. Als we nog meer willen schieten met dat ding (www.landmacht.nl/materieel/huidig_mate...) dan kunnen onze soldaten "beter" sneuvelen dan verongelukken. Het komt ook zo onprofessioneel over als onze militairen verongelukken ipv sneuvelen.

Roodvleugel | 18-06-07 | 15:07

Roodvleugel 18-06-07 @ 14:57
Ik dacht dat iedereen op GS toch wel sarcasme kon herkennen. maar zo leer je nog ns wat.

brulkikker | 18-06-07 | 15:07

-weggejorist-

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:06

@Garfenwalder 18-06-07 @ 14:56
mijn vrouw cq. moeder ook.

overVecht | 18-06-07 | 15:06

-weggejorist en opgerot-

kapotte buurvrouw | 18-06-07 | 15:05

Alle zaken welke niet stroken met de shari’a en haar islamitische principes en bepalingen, alsmede alle links daarnaar, zullen zonder omhaal worden verwijderd.
---
Leuke site zeg...

da wizard | 18-06-07 | 15:05

@Generaal van Heutsz 18-06-07 @ 15:01:
Ik ben in principe wel vóór sociale interactie tussen moslims overigens.
-
In hun thuislanden op ieder gewenst moment en op iedere denkbare locatie, no problem, is een kwestie van 'vrijheid'.
-
In Europa en andere niet-middeleeuwsche gebieden zie ik een dergelijke interactie bij voorkeur 'geconcentreerd' plaatsvinden achter - bijvoorbeeld - prikkeldraad. Voor ónze veiligheid. Want voor je het weet willen ze ook 'interactie' met óns en ik ben nou eenmaal allergisch voor bomgordels en dergelijke.

Reinaert | 18-06-07 | 15:05

@ @YouBastard 18-06-07 Ga eens pijnlijk DEAUD freggel

Fockel und Suckel | 18-06-07 | 15:05

chileen doe eens adresje vinden van die poster van theblaat.net

DENNIS79 | 18-06-07 | 15:04

@RooKuuU @ 14:59
30 jurkdragende varkens dood

Tobi | 18-06-07 | 15:03

ik heb altijd gezegd: ze hadden daar nooit naar toe moeten gaan.
dus bij deze: alle soldaten terughalen.
En natuurlijk mijn medeleven aan de familie.

bamipakket@tofoeboy | 18-06-07 | 15:03

@ update
AIVD, doe eens IP adresjes natrekken en nog zo'n razzia houden.

Harry Turtle | 18-06-07 | 15:03

Reinaert 18-06-07 @ 14:51
Ik maak natuurlijk zelf wel uit waar ik respect voor opbreng, dat hoef jij me niet voor te kauwen of op te dringen.

fluh | 18-06-07 | 15:03

Kijk aan, registreren op thabaat kan zonder e-mail verificatie. Ik nodig jullie allen uit om ze te gaan vertellen wat jullie er van vinden. Registeren doe je hierrr:http://forums.thabaat.net/register.php en klagen doe je daarna hierrr:http://forums.thabaat.net/showthread.php?t=345 en voor wat extra dataverkeer klik je nog een keertje hierrr:http://forums.thabaat.net/showthread.php?t=345

..zapper | 18-06-07 | 15:03

sneu·ve·len (onov.ww.)
1 in een gevecht, in de oorlog omkomen => sneven, vallen, /vallen/sterven/ op het veld van eer
2 [scherts.] (van zaken) kapotgaan => breken

ver·on·ge·luk·ken (onov.ww.)
1 door een ongeluk omkomen

ver·draai·en (ov.ww.)
1 door draaien stukmaken
2 verkeerd voorstellen of weergeven => een draai geven aan iets

Roodvleugel | 18-06-07 | 15:03

@Reinaert 18-06-07 @ 15:00

Lees VanFrikschoten 18-06-07 @ 14:58 eens. Zandbak? Denk eens na man.

howthewestwaswon | 18-06-07 | 15:02

@reinaart
OT: jij zat dus bij de gewapende tak op MF? dus zo'n mooi olifantje op de jas?

ed.. | 18-06-07 | 15:02

@howthewestwaswon 18-06-07 @ 14:56
kun je lezen? er zijn wel degelijk idioten die blij worden van dit nieuws. iemand zegt daar (bijna) letterlijk: "Alaaf hu hAkbar, Al ham lul dilah weer een hond minder in Afghanistan. "

rara | 18-06-07 | 15:02

Brrrrrrr:

De Thabaat Forums vormen een virtueel platform voor de bevordering van sociale interactie tussen moslims voorzien van een verscheidenheid aan deelnemers met leerzame en informatieve bijdrages.

Ook dient de community voor het online verrichten van da'wah, en dragen we met een scherpe en onafhankelijke stijl van nieuwsvoorziening doormiddel van actuele en relevante achtergrondinformatie in combinatie met kritische analyse van de members op een gezonde manier bij aan meningsvorming vanuit islamitisch perspectief.

Daarnaast is er de gelegenheid om problemen of ervaringen uit te wisselen, elkaar van advies te dienen en meer kennis te vergaren over de islam.

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 15:01

@RooKuuU

Doe eens deaudgaan. Zonder militairen had je nu niet bestaan. Vies links figuur.

musclehedz | 18-06-07 | 15:01

"Onze jongens" dienen in Talibanland maar 1 doel en dat is niet Moslimfundamentalisten een lesje leren, ook niet schooltjes bouwen, ook niet moederdag vieren. Het enige doel is ervoor te zorgen dat De Balk een wit voetje kan halen bij die cowboy in het Witte Huis. Ons "internationaal op de kaart" te zetten. En dat kost een paar gesneuvelde jongens en/of meisjes. En wat burgerslachtoffers. En ook een beetje belastingeld (niet veel hoor). Maar dan heb je ook wat.

Ongeletterde Boer | 18-06-07 | 15:01

@VanFrikschoten 18-06-07 @ 14:58

Ik heb het gezien. Teringleijers. Moge ze over hun eigen baard struikelen!

howthewestwaswon | 18-06-07 | 15:00

@RooKuuU 18-06-07 @ 14:59
Wat? Is Maurice deaud?

Alert | 18-06-07 | 15:00

Database error
The database has encountered a problem.
Please try the following:

* Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
* Open the forums.thabaat.net home page, then try to open another page.
* Click the Back button to try another link.

The forums.thabaat.net forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

Linkje is al dood, site ook...

da wizard | 18-06-07 | 15:00

@Roodvleugel 18-06-07 @ 14:57, Engelsen hebben een uitdrukking "tongue in cheek" Ooit wel eens gehoord?

Lekker Belangrijk© | 18-06-07 | 15:00

@howthewestwaswon 18-06-07 @ 14:56:
Ach, U ziet er misschien niets nieuws in, wellicht is het voor U gesneden koek, maar ik zie er toch wel degelijk 'minder prettige' opmerkingen staan hoor!
Wellicht dat U terug moet naar de zandbak waar U vandaan komt?

Reinaert | 18-06-07 | 15:00

AIVD, doet die Taliban-aanhangers eens een nek + een schot geven.

ik bel zo terug | 18-06-07 | 15:00

@betwetertjes: sneuvelen is ook nog altijd gewoon sterven hoor. Hoe dan ook, het resultaat is hetzelfde, en nooit helemaal de bedoeling.

John McClane | 18-06-07 | 14:59

-weggejorist en opgerot-

RooKuuU | 18-06-07 | 14:59

Westen 1xxxxxx - Baarden 2

musclehedz | 18-06-07 | 14:59

Dappertje Dik 18-06-07 @ 14:34
Dat MEEN je niet serieus, he? Geoefend met de man twaalf patronen in de drie maanden vanwege de bezuinigingen, zal je bedoelen. Man, hala die gasten die verraden zijn door de politiek en daar geen ene reet te zoeken hebben nu als een speer maar terug. Want we hebben de afgelopen dertig jaar onze krijgsmacht zover uitgehold en opgezadeld met gebakken lucht (bla.... bla.. bal, geschikt, ongeschikt, spotje van overvliegend stuk antiek) dat ECHT oorlogsomstandigheden laten ondergaan, bijna MISDADIG is. Net zo misdadig als die gasten uitzenden onder zware druk van politici (als je een keer te vroeg schiet of niet met 26 redenen omkleed, gaan we je vervolgen1)... Terug dus die gasten en meiden en eerst maar eens 'den Haag' laten uitzoeken WAT qwe nu precies willen met onze krijgsmacht. Geef ze anders een tentje, handboeken over gebruik van wc papier, schone luiers om uit te delen onder de bevolking en laat ze helpen bij het onderzoek naar baarmoederhalskanker onder de kolake bevolking. Maar stuur ze NIET naar gebieden waar ze geen reet mogem niet doelbewust voor getraind zijn en verder gene reet te zoeken hebben. Alleen maar voor het aanzien van een minister President of minsiterraad, die aast op mooie baantjes bij de NAVO straks.

fokkenmast | 18-06-07 | 14:59

@Iedereen
Laat YouBastard 18-06-07 @ 14:37 eens met rust.
Zoveel aandacht verdient hij niet.
En AUB niet wegjorissen en zorgen dat hij niet onder een andere nick kan reaguren, dan weet iedereen meteen wat voor een lutser hij is...

da wizard | 18-06-07 | 14:58

Het lijkt wel oorlog daar.

Harige Bangmaker | 18-06-07 | 14:58

@howthewestwaswon
Probeer de link nog eens. Is nu aangepast naar de juiste url

VanFrikschoten | 18-06-07 | 14:58

AIVD/CIA/wie dan ook, doe eens meenemen naar Uruzgan die pubertjes van Thabaat, ik denk dat er wel wat militairen zijn die die jochies graag zouden willen JFK'en..... of weg willen van met hun talitubbievriendjes

DenLangel*l | 18-06-07 | 14:58

@n. de heij:
die "nozem" is 44 jaar oud geworden, da's niet echt meer jeugdig. overigens: die "nozem" zou ook bereid zijn om voor jou te vechten. nu hij dood is geef je hem nog even een trap na. stoer hoor.

rara | 18-06-07 | 14:57

@brulkikker
Whaaahahaha. Zeker nooit private Ryan of een ander boek bekeken?

Roodvleugel | 18-06-07 | 14:57

Mijn vrouw heeft ook altijd problemen met inparkeren, ongelukjes gebeuren ook in Nederland.

Garfenwalder | 18-06-07 | 14:56

Ik zie niets schokkends in de link "ies feest". Mischien zie ik iets over het hoofd anders is het een schande dat de redaktie deze link koppelt aan deze gebeurtenis. Bah dus.

howthewestwaswon | 18-06-07 | 14:56

@kookaburra 18-06-07 @ 14:51:
Right You are. Heb de slagorde anno 2007 ook niet helemaal in m'n hoofd, maar leek me al onwaarschijnlijk.
Voor de oudere jongeren onder ons:
nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands_regim...

Reinaert | 18-06-07 | 14:56

Als je er voor kiest om slager te worden dan weet je dat de kans bestaat dat je jezelf in je klauwen snijdt. Neemt niet weg dat deze mannen wel ons R.E.S.C.E.P.T verdienen en er een paar honderd grote MOAB's op dat zanderige tyfus land gegooid moeten worden.

'Breng groet... Op!'

Van Oekel | 18-06-07 | 14:55

Iemand had me ooit eens verteld dat als je in het leger ging en je in een oorlogsgebied bevond, dat er wel eens op je geschoten zou kunnen worden, en dat zoiets dan ook slecht zou kunnen aflopen.
Ik heb dat nooit geloofd, en vele anderen met mij, gezien de "geschoktheid" als er een (1) soldaat sneuvelt, en de nieuwe "geschoktheid" als er weer een (1) soldaat sneuvelt.
...
Ik moet nu onder ogen zien dat militaire missies gevaarlijk werk kunnen zijn, en dat we ons moeten voorbereiden op mogelijk meer slachtoffers.

brulkikker | 18-06-07 | 14:55

@Reinaert
Volgens mij betekend sneuvelen wat anders dan verongelukken, hoe dood je ook gaat. Welke van de twee woorden je gebruikt zal nog al wat invloed hebben omtrent de beeldvorming van dit onderwerp. Ik noem het gebruik van het woord sneuvelen stemmingmakerij!

Roodvleugel | 18-06-07 | 14:55

Het zomer-offensief van de Taliban is begonnen :(

ODF | 18-06-07 | 14:54

@_Feldwebel_ 18-06-07 @ 14:50
Verklaar u nader.

Alert | 18-06-07 | 14:54

Saillant detail is dat onze jongens en meisjes bezig waren met het onderwijzen van vrouwen om toch vooral die boerka's en nikaab's af te doen.
.
Ondertussen mag in 0031 een muTs met boerka een examen rechten doen. Wie het zeker weet dat je juiste muTs onder die tenT zit mag zich van geluk prijzen, voor wie twijfelt volgT de benaming rascist.

TyfusLeijer | 18-06-07 | 14:54

*vieze man mode on*

Erg he, oorlog.

*vieze man mode off*

LuftBalloon | 18-06-07 | 14:52

Hoeveel scholen hebben we al gebouwd?

Ongeletterde Boer | 18-06-07 | 14:52

bij de bakker kan er een brood niet verkocht worden, bij de boer kan een oogst tegenvallen en bij een oorlog kan er een militair sneuvelen. Boeiend, hoeveel onschuldige burgers zijn er wel niet gedood door die nozems van een militairen daar?

n. de heij | 18-06-07 | 14:52

@redactie:maak van het 30e infanteriebataljon ff het 13e infanterie bataljon.dank u.

kookaburra | 18-06-07 | 14:51

@fluh 18-06-07 @ 14:45 en Roodvleugel 18-06-07 @ 14:46:
Dat maakt per saldo natuurlijk helemaal geen barst uit.
-
Bovendien zitten ongelukken in héél kleine hoekjes, zeker in moeilijke omstandigheden zoals in Afghanistan.
-
Waar het om gaat dat ook deze militair is omgekomen tijdens het uitoefenen van zijn plicht. Principekwestie. Daar heb je maar respect voor op te brengen.

Reinaert | 18-06-07 | 14:51

YouBastard 18-06-07 @ 14:37

porque!

Maître Corbeau | 18-06-07 | 14:51

Stop YouBastard maar even terug in bed, dan kan hij bijkomen van zijn middagje Battlefield 2....

Otman | 18-06-07 | 14:51

Wacht ff. Moet als de pleuris mijn aandelenboer bellen, dat die voor een tonnetje aandelen koopt van lijkezakkenfabrikanten die aan NL Dutch Forces leveren... Business gaat steeds beter!

fokkenmast | 18-06-07 | 14:50

Laten we gewoon lief doen tegen elkaar! VREde.....?

krijg 'n hele dikke | 18-06-07 | 14:50

De Taliban heeft eindelijk een zwakke plek gevonden bij de bezetters van hun land:

Nederlanders
[x] ongeschikt
[ ] geschikt

_Feldwebel_ | 18-06-07 | 14:50

Toch lijkt me dat nog extra zuur voor de nabestaanden. Als je echtgenoot omkomt met in zijn ene hand een tank schoon drinkwater en met zijn andere hand een assault rifle vasthoudend, het magazijn leegt op plunderaars en dan in de strijd omkomt blijft het nog steeds erg. Maar als het een knullig ongeval is (hij kreeg dezelfde watertank op zijn kop ofzo, ik weet het niet), dan is dat toch anders. Beiden erg: dus sterkte!

Jazzper | 18-06-07 | 14:49

Nog 5 dode meer en de nieuwswaarde is er dan ook wel vanaf...

da wizard | 18-06-07 | 14:47

@ YouBastard 18-06-07 @ 14:37: Vind je jezelf nou stoer? Dit is echt niveau hangjongere die voor het eerst een PC ziet .. je gebruikt nog net geen caps lock, of heb je die nog niet ontdekt?

@ Professor Plons 18-06-07 @ 14:33: Wat heeft onze Jan-Peter hier nou weer mee te maken?

PAALman84 | 18-06-07 | 14:47

@joris

Zie : YouBastard 18-06-07 @ 14:37

Ik ben voor minder wel eens - weggejorist -

Generaal van Heutsz | 18-06-07 | 14:47

@youbaster
verklaar u nader graag? ben je zo tegen uitzending dat je nu maar vind dat ze allemaal dood moeten? jan soldaat doet alleen zijn werk, hij kan er weinig aan doen dat ie daar zit... in dit geval zat

ed.. | 18-06-07 | 14:47

Triest voor betrokkene, idem dito voor z'n familie, sterkte zou ik zeggen!
-
Het blijft natuurlijk een beroepsrisico, da's nou éénmaal zo, maar laat in Godsnaam alle hufterige opmerkingen daaromtrent nou eens achterwege.
-
Missie 'aanpassen' of afbreken zou een teken van zwakte zijn, krijgen de Taliban precies wat ze willen. En dan zijn de gesneuvelden dus inderdaad voor niets gesneuveld.

Reinaert | 18-06-07 | 14:46

Ik denk dat youbasterd kennis moet maken met joris

Agent327 | 18-06-07 | 14:46

Als ze hun guard towers nou eens opwaarderen tot keeps en snel 6 siege onagers bij de muur zetten een kasteel bouwen en daar wat trebuchets bij als verdediging komt het wel goed!!

Schizo | 18-06-07 | 14:46

Wederom Nederlandse militair gesn.... eh, verongelukt!

Roodvleugel | 18-06-07 | 14:46

@YouBastard 18-06-07 @ 14:37
Sterf langzaam en pijnlijk. Sukkel.

Alert | 18-06-07 | 14:45

Omgekomen in een ongeluk. Dan sneuvel je niet, dan ben je sneu geveld..

fluh | 18-06-07 | 14:45

rest in peace.

Octavianus | 18-06-07 | 14:43

gewoon een grotebom op datland.....

SlechteRick? | 18-06-07 | 14:42

@YouBastard: Iedereen mag zijn mening hebben en geven, maar onderbouw hem tenminste dan. Kijk ik vind jou gewoon een enorme sukkel, omdat je ongemotiveerde botte en grievende opmerkingen maakt. Ik vind jou gewoon een doodlopende schakel in de evolutie en dat onderbouw ik met jouw eigen opmerkingen die mijn mening onderbouwen. Snap je?

Mokum Kosher | 18-06-07 | 14:42

@YouBastard 18-06-07 @ 14:37
YOU BASTARD!

BYO | 18-06-07 | 14:42

Die gasten zijn daar toch niet om te vechten?! Anderzijds een bedrijfsongevalletje.. shit happens. Die kudtwerkuren ook.

_Feldwebel_ | 18-06-07 | 14:41

1 Nederlandse slodaat dood en 30 Talibanners.
Toch een goede score...

da wizard | 18-06-07 | 14:41

@youbastard sukkel

sterkte voor de nabestaanden en tevens voor onze soldaten

uchman | 18-06-07 | 14:41

@YouBastard 18-06-07 @ 14:37

Ongelofelijk stuk stront. Ge es lekker deaud!

DaDutchOven | 18-06-07 | 14:40

Ze moeten die missie gewoon aanpassen van wederopbouw naar shoottokill. In tegenstelling tot Irak vind ik dat we wel in Afghanistan moeten meevechten, heeft iets met de koude oorlog te maken voor de onwetenden onder ons. Schiet ze maar helemaal verrot, het is addergebroed dat van de wereld moet worden gevaagd.

..zapper | 18-06-07 | 14:40

@ you bastard

Op psychische gronden afgekeurd voor een carriere bij defensie?

ventilator | 18-06-07 | 14:40

Een miljard dode moslims zijn nog geen afgezakte sokken waard bij een van onze militairen, dus wegwezen daar en laat allah het maar voor ze oplossen

aren | 18-06-07 | 14:40

Niet gesneuveld, verongelukt.

fluh | 18-06-07 | 14:39

YouBastard 18-06-07 @ 14:37

Dat moeten ze bij jou eens doen.... eikel.

Otman | 18-06-07 | 14:38

Nabestaanden heel veel sterkte, evenals onze jongens in Afghanistan.

karmahead | 18-06-07 | 14:38

In dit tempo zijn we daar dus alsnog voor het eind van het jaar weg. Elk nadeel heb zijn voordeel, blijkt maar weer.

Faaz71 | 18-06-07 | 14:38

-weggejorist en opgerot-

YouBastard | 18-06-07 | 14:37

wanneer blazen ze die talitubbies eens van deze aarde met wat MOAB's?

DenLangel*l | 18-06-07 | 14:37

Zulke berichtgevingen zijn altijd naar. De oorlog heeft ook 2 kanten. Aan de ene kant staat Bush, 's werelds grootste kapitalist en geldverslinder, aan de andere kant de NAVO en de UN. Ik ben helemaal geen fan van George W. en nu te zeggen dat ik hem steun, nee. Aan de andere kant ben je wel Nederlander en zodra je in dienst gaat weet je dat het risico bestaat dat je uitgezonden wordt, uit naam van de NAVO of UN of wat dan ook...

Het is het risico van het vak, maar 1 dode is altijd teveel.

Otman | 18-06-07 | 14:36

Is hij nou gedood door gevechten of door een ongeval?

09-43 | 18-06-07 | 14:36

Weer eeen ongeluk. Van handgranaten moet je de granaat weggooien. Niet de pin.

Voor de nabestaanden: sterkte.

Roodvleugel | 18-06-07 | 14:36

Jullie zijn laat met dit bericht. Schande!

Ach jah, het is geen reden voor terugtrekken, met een oorlog weet je nou eenmaal dat er risico is op doden. Bedenk wel dat wij het land zijn met de minste oorlogsdoden in Afghanistan, en dat het al die andere weken wel lang goed is gegaan.

Het zegt mij dus ook niet zoveel, 2 doden in 1 week.

PAALman84 | 18-06-07 | 14:35

dat is nummer 7, ohoh....

Von Knolhoven | 18-06-07 | 14:34

Nu wordt het echt menens. Laat maar eens zien waar we jaren voor geoefend hebben.

Dappertje Dik | 18-06-07 | 14:34

Gefeliciteerd meneer Balkenende!
Nog een paar levens en je baantje bij de VN of NAVO is helemaal zeker gesteld. Dat mag best nog een paar militairen het leven kosten.

Professor Plons | 18-06-07 | 14:33

risico van het vak he

n. de heij | 18-06-07 | 14:33

Nederland moet gewoon z'n troepen terug halen.
Laten ze daar hun eigen troep opruimen en opbouwen.

in de regenjas | 18-06-07 | 14:32

steun onze troepen

capo | 18-06-07 | 14:32

Wat naar...

Klinsmann | 18-06-07 | 14:31

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl