Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

GTA, the Paris edition

Alles kan kapot...Parijs staat in brand. De rellen, afgelopen weekeinde in de Franse hoofdstad, waren de ernstigste sinds de start elf dagen geleden. Blijkbaar hebben jullie massaal gehoor gegeven aan onze stijlloze uittip. Alleen dat schieten met hagel op agenten, was dat nou echt nodig? Wanneer het een beetje mee zit kun je overigens komend weekend de auto gewoon laten staan, want de onlusten komen dichterbij. Scheelt een hoop benzine en dat kun je dan weer voor andere doeleinden gebruiken. Wij gokken erop dat na GTA San Andreas de Paris edition nog voor de feestdagen in de winkels ligt. Alles kan kapot...

Reaguursels

Inloggen

Hahahaha LOL! Bij die ene neger zakt zijn broek af als hij tegen dat grote groene container schopt, hahahaha!!!

Pauleau | 09-11-05 | 19:13

'look at the sky, it's turning orange tonight. Somebody's hous is burning down down down down'
/me loves Jimmi Hendrix op de achtergrond bij dat soort dingen.
. void_ptr 07-11-05 @ 21:48

Electric Ladyland - Jimi Hendrix, 1968
Off topic
Heel toepasselijk nummer. Toen er nog muziek werd gemaakt en niet iedere stotterende hiphopper een platencontract kreeg.

Burn, baby, burn...,..

prettything | 08-11-05 | 16:14

Had je comment van 12.50 nog niet gelezen. Daarom gelijk mijn reactie erop. In onze maatschappij is vergaring van informatie relatief eenvoudig. (internet, telegraaf) Daarom verwacht ik niet dat de kleuring van deze media uiteindelijk tot problemen zal leiden. Problemen kunnen er komen, maar niet als gevolg van deze mediauitingen.
.
Met je stelling dat burgers die ernstig teleurgesteld zijn in de overheid,in verzet kunnen komen, ben ik (wederom) helemaal met je eens. Dat is namelijk precies wat er nu in de banlieu's aan de hand is. Daarom blijf ik pleiten, niet alleen voor zware straffen voor de schuldigen, maar ook voor een volstrekt gelijkwaardige behandeling van die bevolkingsgroepen. Uiteindelijk moeten we er toch samen uitkomen.
.
Dat betekent niet dat wij ons volledig moeten aanpassen. Dat betekent ook niet dat 'zij' zich volledig moeten aanpassen. Dat betekent dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor een leefbare samenleving.

Lof der Zotheid | 08-11-05 | 13:53

@Torquemada
'No offense'
No offense taken! Hier op GS moet je elkaar ook op het scherpst van de snede aanpakken, toch? Jij doet het door een verbastering van mijn naam, ik door jou een beetje terug te flamen in de tekst. Da's al de helft van de lol van het hier discussieren. Dus neem een virtueel biertje van me (na werktijd!) ;-)
.
On topic: Met je post geef je al aan dat er meer dan één waarheid is. Jouw waarheid en die van het NOS-journaal. Ik heb wel eens over de schouder mee gekeken van iemand die Communicatiewetenschappen studeerde aan de Universiteit van 020. Eén van de dingen die mij daarin is bijgebleven is dat geen enkele, maar dan ook geen enkele mediauiting objectief is. Zelfs de keuze van je onderwerpen is al subjectief. Bekijk hetzelfde onderwerp op Al Jazeera en je krijgt een totaal ander beeld voorgeschoteld van exact dezelfde gebeurtenissen. Stel dat Michiel Smit (god verhoede het) een eigen journaal zou maken en het zou wéér totaal afwijken van de eerdere twee uitzendingen. En volgens alle drie de zenders zou niets anders dan de waarheid getoond worden.
.
Ander mooi voorbeeld van die selectieve waarheid zijn de uitingen rondom de 26.000 asielzoekers. Nagenoeg alle Nederlandse media zoeken hier de 'sociaal zielige' voorbeelden. Het is altijd de alleenstaande moeder met drie kinderen op de basisschool. Nooit is er een reportage over een 'goudzoeker' die nergens voor gevlucht is, maar simpelweg economische welvaart zoekt. Dus dat het NOS-journaal gekleurd is, ben ik met je eens. Dat zij daarbij, voor ons leken, lijken te neigen naar de linkerkant van het politieke spectrum ben ik ook al met je eens.
.
Maar nogmaals mijn vraag, wat is nu jouw waarheid en waardoor zouden de rellen door het tonen van die waarheid hierheen overslaan. Want in mijn waarheid zal dat niet gebeuren.

Lof der Zotheid | 08-11-05 | 13:47

het gevolg van dit beleid is,dat het ervoor gezorgdt heeft dat er n kloof is ontstaan tussen Media (zij) en het volk,het pseudo realiteitsbeeld van de media,en onze realiteit.Dit zou er dus wel degelijk voor kunnen zorgen dat hier de pleuris uitbreekt,een teleurgestelde burger in overheid en media,ziet zich genoodzaakt om zich bij gelijkgestemden aan te sluiten,met alle gevolgen van dien.

Torquemada | 08-11-05 | 12:50

@Lof der Zotheid no offense!
Het gaat er mij gewoon om dat nieuws "waarheidsgetrouw" wordt weergegeven,dit houdt oa. in dat men bij t NOS journaal "gewoon" verteld wat er precies gebeurt,en niet dingen verzwijgt,laat staan verdraait.Het hoe en waarom is weer wat anders.
Ik ben er vrij zeker van dat t NOS journaal al jaren,t nieuws op n zeer eigen gekleurde manier weergeeft,niet feitelijk.De feiten worden al jaren verzwegen.
De journalistiek in de wereld is al meer dan 10 jaar,n volgenling van de politiek en zijn media tycoon's, te weinig mensen met teveel macht.
Check deze docu,s;
www.wmdthefilm.com/mambo/index.php
www.orwellrollsinhisgrave.com/

Torquemada | 08-11-05 | 12:34

Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Natuurlijk moet je geboefte wat auto's in de hens steekt flink aanpakken. Natuurlijk moet je mensen (wanneer niet vrijwillig) dwingen om bepaalden in deze samenleving vereiste vaardigheden op te doen.
.
Ik ben voor de vrijheid van gezinshereniging. Maar wanneer blijkt dat een bevolkingsgroep structureel kiest voor het binnenhalen van bruiden uit achtergestelde gebieden ben ik ook voor vrijheid om te zeggen: Maar niet hier! Als er sprake is van echte liefde is het vast ook geen probleem om je dáár te vestigen. Het absorptievermogen van onze maatschappij houdt hier op!
.
Maar tegenover al die verplichtingen moet ook de bereidheid zijn om de nieuwe inwoners die hier wel legaal zijn, ook te beschouwen als volwaardig. We moeten hén aanspreken op hun verantwoordelijkheden, maar ook onszelf. Niet alleen om 'de allochtoon' een eerlijker kans te geven, maar vooral ook omdat dat onze eigen samenleving verbeterd!

Lof der Zotheid | 08-11-05 | 12:16

Daarom ageer ik tegen het feit dat er decennia lang vele immigranten worden binnegehaald, die in de watten zijn gelegd.
Afgezien van het feit dat er nu teveel pobleemgevallen zijn, hebben deze mensen slechts kans op een volwaardig bestaan als je wel eisen aan ze stelt:
Taal leren, school afmaken en niet stelen en slaan.
In wezen vind ik dat het grootste schandaal wat je mensen aan kunt doen, ze niet als gelijkwaardig beschouwen,want niemand is er bij gebaat; zie la Douce France.

Margreet Dolman | 08-11-05 | 11:39

@Margreet
Dmv 'nu' probeerde ik eigenlijk te zeggen:
'onder de huidige omstandigheden'. Als je wijken verder laat verloederen, vergroot je de kans op ellende. Stel je voor dat de Bijlmer niet aangepakt zou zijn/worden. Hoe had de Bijlmer er dan nu uitgezien? Of over 10 jaar? En als mensen niets meer te verliezen hebben, zijn ze bereid om gekke dingen te doen.
.
Ik ben niet van de links/rechts-discussie. Het interresseert met geen reet, zogezegd. Ik ben hier op GS regelmatig beschuldigt van het zijn van rechtse bal tot en met links krakerstuig.
.
Ik ben consumentist in hart en nieren. Tijdens verblijf in Zuid-Afrika heb ik gezien hoe de angst de middenklasse in de greep houdt. Ze hebben het goed, maar worden constant bedreigd door de arme onderklasse die nog geen nagel heeft om aan de kont te krabben. Een zeker niveau van welzijn voor die onderklasse, vergroot het welzijn voor de middenklasse (en daar behoor ik toe). Bepaalde (blijkbaar sociale) aspecten van de samenleving lijken ten goede te komen aan anderen, maar mijn doel is simpelweg om mijn eigen omstandigheden te verbeteren.
.
Uiteindelijk denk ik dat de rellen in Frankrijk ook weer weg zullen kwijnen. Wanneer de situatie in de banlieu's echter nog verder achteruitgaat, komt er een moment dat de rellen overgaan in een Europese intifada. Mijn verwachting is dat dat ergens tussen 2015 en 2020 plaats zal vinden. Plaats van handeling is volgens mijn verwachting (al voor de rellen, in Marseille smeult het al jaren...) La douce France!

Lof der Zotheid | 08-11-05 | 10:40

[kwoot]Waarheden waardoor ik denk dat wat daar urd niet (nu) over zal slaan naar Nederland.[/kwoot]
En waarom later dan evt. wel Lof?
Even regagerend op je toevoeginkje "nu"
ben je toch niet helemaal zeker van je theorietje, of verwacht je dat de wijken ook hier meer zullen verdloederen of heeft rechts het dan weer gedaan.
Na zes bakkies ben ik er wel weer hoor!
Overigens hoop ik eveneens van ganser harte dat het daar blijft en vooral gauw ophoudt, en dat iedereen nog lang en gelukkig zal leven!

Margreet Dolman | 08-11-05 | 10:21

@Torquemada 07-11-05 @ 14:18
Altijd weer leuk om te zien. Als mensen het niet meer redden met een eenzijdig standpunt, gaan ze op de nick van iemand reageren, om die persoon zo in de hoek te drukken. Da's namelijk makkelijker dan inhoudelijk reageren.
.
Je stelt dat 'de waarheid' ervoor zorgt dat hier ook de vlam in pan slaat. Maar ondanks jouw intelligente verwijzing naar wikipedia (hahaha... *zucht*) is er in dit soort gevallen altijd meer dan één soort waarheid.
.
Een waarheid is, dat als je mensen lang genoeg met hun rug tegen de muur zet, ze altijd een keer zullen uitbreken.
.
De waarheid is dat geschiedenis oordeelt over acties. De Franse revolutie werd in eerste instantie door de heersende klasse gezien als revolte door het gepeupel. Nu terugkijkend wordt het gezien als een terechte uitbraak van een bevolkingsgroep die geen kant op kon.
.
Een waarheid is dat allochtonen in Frankrijk meer met hun rug tegen de muur staan dan hier.
.
Een waarheid is dat hier een totaal andere situatie is dan in Frankrijk. Mercatorplein in 020 of Zuid of Spangen in 010 kun je niet vergelijken met de ghetto's in Frankrijk. Het enige wat er enigszins bij in de buurt begon te komen is de Bijlmer, maar daar is bijtijds de verdere verloedering gestopt. Het is nog geen modelwijk, maar niet vergelijkbaar met de ghetto's in de voorsteden van Parijs. Of ben je ooit wel eens in de krochten van Kreuzberg in Berlijn geweest? Zelfs de Brusselse en Antwerpse ghetto's zijn vele malen erger dan wat je hier in NL aantreft....
.
Zo! Allemaal waarheden! Waarheden waardoor ik denk dat wat daar gebeurd niet (nu) over zal slaan naar Nederland. Maar wat is nu jouw waarheid waardoor jij denkt dat het wel gebeurd? Ben benieuwd of er een antwoord volgt zonder naamgrap of simpele verwijzing.

Lof der Zotheid | 08-11-05 | 10:04

Hoe is het mogelijk want Frankrijk met zijn boeren krijgt het meeste subsidie van alle EU lidstaten!
Natuurlijk valt geweld niet goed te praten,maar de arrogantie van Chirac de zakkenvuller en zijn medeplegers zegt genoeg over hun politiek!
VIVA LA FRANCE, ze bedoelen natuurlijk VIVA LA BANK!

nummertje | 08-11-05 | 09:17

Kunnen we roverhoofdman koos spee niet even in een mooi gendarmerie pakje op de straten van Grigny droppen? :-)

Mister Crabs | 08-11-05 | 00:46

Vanmrgen bij Goede Morgen NL was Femke H alles weer aan het recht kletsen. Ik kijk iedere morgen voor ik ga werken ff naar het nieuws van 7 uur. daarna krijg ik altijd onder het boterhammen smeren een stukje mee van GMNL. Het lijkt wel het propagandaprogramma van links leuterend Nederland.

killermiller | 07-11-05 | 22:56

Oplossing: Legion Etrangere faire Ca­merone

killermiller | 07-11-05 | 22:36

@pannie
zo dat slokje thee kwam er dus weer door mn neus uit door jouw opmerking hahaha smerig maar je hebt wel gelijk.

blazuhhh | 07-11-05 | 22:30

Pannie ga je nou al overlopen? ;-)

Margreet Dolman | 07-11-05 | 22:01

'look at the sky, it's turning orange tonight. Somebody's hous is burning down down down down'
/me loves Jimmi Hendrix op de achtergrond bij dat soort dingen.

void_ptr | 07-11-05 | 21:48

Sinds die atoomproeven op Mururoa en het opblazen van de Rainbow warrior waar de schuldigen nota bene nog een lintje voor kregen ook heb ik echt de schijt aan dat xenofobe tyfusvolk dus wat mij betreft blazen ze heel dat zaakje op daar!
En ik hoop dat die Chirac z'n kop er als eerste afgaat want wat een pleurismongool is dat, daarbij vergeleken is Balkie een fijne, relaxte vent..

Pannie | 07-11-05 | 20:47

Of wacht...

Pannie | 07-11-05 | 20:36

Had Frankrijk ook maar niet mee moeten doen aan die misdadige en facistische inval in Irak!!!

Pannie | 07-11-05 | 20:34

hmmm, dat van Rotjeknor berust op het verhaal van een iemand die op een scanner een taxichauffeur hoorde zeggen dat de brandweer uitrukte. Slaat dus als een tang op een varken.

Conan de Rabarber | 07-11-05 | 20:31

Ja Mercy , het staat bij rellen in Parijs of zoïets.
Kan bij buitenland staan of bij actueel of ik weet het niet meer precies, maar je vindt het zo.
Moet weg nou, houd je ons op de hoogte?

Margreet Dolman | 07-11-05 | 20:15

En als het hier gaat gebeuren bereid je dan maar voor op een burgeroorlog. schijt aan de politiek en de dood aan iedere geiteneuqer die rotzooi loop te trappen.

blazuhhh | 07-11-05 | 20:05

autoloze zondag zal op deze manier best wel vaker worden gehouden zo. ;)

blazuhhh | 07-11-05 | 19:59

@Margreet, in welk topic, bij fortuynpolitiek.nl?

Rest In Privacy | 07-11-05 | 19:58

In datzelfde topic staat dat er al twintig doden te betreuren zijn, niet moslims.
Laat het niet waaar zijn.
Het multi-cult monster is uit zijn hol gekropen, en de media houdt stijf zijn lippen op elkaar.

Margreet Dolman | 07-11-05 | 19:52

volgens fortuynpolitiek.nl is de pleuris uitgebroken in Rotterdam.

amiga | 07-11-05 | 19:07

/me denkt dat dit de natste droom van herrr spee zal zijn als dergelijke rellen in nederland zou komen, en zoveel auto's sneuvelen.

daar geilt die man toch op ,al die vervuilende auto's niet meer op straat.

teringtubbie | 07-11-05 | 19:02

Zelfs CNN bericht maar mondjesmaat over de rellen, en dat is meestal toch de eerste die vooraan staan om een razende reporter ter plekke te hebben.
Zal wel aan de uithoek liggen waar e.e.a. zich afspeelt.

Conan de Rabarber | 07-11-05 | 16:18

@fnv-lidaf, ik bedoel natuurlijk, dat als je familie daar door familie van mensen die je hier weer kent zijn vermoord (niet echt een tecnnisch goede zin).

Rest In Privacy | 07-11-05 | 16:15

@fnv-lidaf, ik geloof ook niet dat die problemen die daar op de eilanden zijn (geweest) hier aan de orde zijn, maar misschien dat het weer anders ligt als je familie daar door mensen die je hier weer kent zijn vermoord.
Maar wat op de Molukken is gebeurd is ook aangezet door de regering vanuit Indonesie, die hebben liever dat de Molukkers hun mond houden en zwijgen over een eventuele vrije Molukken.
Als je naar Indonesia gaat verberg dan je RMS vlag maar en houdt je mond er maar over want dat horen ze niet graag.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 16:12

We plaatsen slechts een paar losse opmerkingen over het uitblijven (achterhouden) van een beetje gezonde nieuwsgierige aandacht/nieuwsgeving in de media, maar ik ga me daar toch langzaam maar zeker zorgen over maken.
Er wordt blijkbaar in opdracht van het Ministerie van Informatie inderdaad het nodige doodgezwegen.
Her er der worden er in Europa de nodige auto's in de hens gestoken en het enige wat ik (nu) op het journaal hoor is dat ze gaan onderzoeken of er een onderling verband bestaat.
We worden in de maling genomen en goed ook !

stevert | 07-11-05 | 16:12

Mijn vriend is onderweg van Parijs naar Lyon en zegt dat hij op de weg richting Parijs ontzettend veel legervoertuigen ziet. Waarschijnlijk wordt het nu echt serieus!

amiga | 07-11-05 | 16:09

@mercy

Ik had begrepen dat de molukkers, moslims en christren , oha wel goed met elkaar konden opschieten en dat de problemen op de eilanden hiet niet aan de orde waren

FNV-lidaf | 07-11-05 | 16:09

@conan de rabarber, die gaan waarschijnlijk allemaal naar Huize Zorreguita.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 16:03

Zit het koninglijk huis al in Engeland?

Conan de Rabarber | 07-11-05 | 16:02

Het Ministerie van Informatie zegt dat er geen oorlog is. Gaat u rustig aan het werk, alles komt goed.

pek en veren | 07-11-05 | 15:59

torquemada
Wat is 'de waarheid'? En waarom zou door die 'waarheid' hier de pleurus uitbreken?
. Lof der Zotheid 07-11-05 @ 14:13

Aldus Lof der Zotheid

Nou valt het mij ook op dat de NOS al erg lang selectieve beelden uitzendt en z'n uiterste best doet om door suggestieve beelden (b.v. bij de Theo van Goghherdenking was dat ook al te zien, zo'n shotje van een gehoofddoekte moslima zij aan zij met een autochtone dame) te laten zien hoe politiek-correct dit land is.
En wie zie hoe de NOS bijna iedere dag de kont likt van het Oranjehuis met onbenullige items, weet dat we met een uiterste staatsomroep tedoen hebben.
Dus zo gek was die constatering van torquemeda niet, Lofje.

prettything | 07-11-05 | 15:57

@conan de rabarber, dat noem je DOODzwijgen.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 15:56

Het lijkt gratverdmme wel of er een verbod op nieuws is, je hoort er bijna geen kudt van op tv. zijn ze soms bang dat bij die aarsmaden hier ook de vlam in de pan slaat?
Gebeurd toch wel, dus warom niet meteen dan maar....

Conan de Rabarber | 07-11-05 | 15:54

@fuckje 15:23, leg eens uit? dat snap ik niet in samenhang met het in elkaar slaan van iemand, wat heeft dat met pelaschap te maken?

Rest In Privacy | 07-11-05 | 15:52

@FNV-lidaf, ik geloof inderdaad niet dat de Moluksemoslims bij de Molukse Christenen wonen, ik dacht dat de meeste molsims in Waalwijk woonden, maar dat weet ik niet zeker (want je hebt niet zoveel Molukse moslims in Nederland). En, als we een paar jaar terug kijken hebben we kunnen zien dat op de Molukken vele christenen vermoord zijn door de molims op de eilanden.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 15:49

lees net dat de eerste dode is gevallen hmm

NeoRetro | 07-11-05 | 15:37

@mercy

En hoe zit het tussen de moslim en christen molukkers? Zullen die nooit bij elkaar in een wijk wonen?

FNV-lidaf | 07-11-05 | 15:34

@mercy,
logisch,zaken als pellaschap leg je niet naast je neer als je wordt gedeporteered.

fuckje | 07-11-05 | 15:23

@fuckje, ja kan wel zijn maar als ik op een pagina van het AD lees dat iemand vroeger door een groep Molukkers in elkaar geslagen is dan doet me dat ook pijn, dan denk ik ook, waarom? Ennuh voor de meeste blijf ik toch de blanda en hoor er toch niet bij (niet dat ik daar mee zit maar ook daar wordt gediscrimineerd). Verder... als ze je mogen dan zijn het te gekke mensen ja en het eten is zeker ook OK. :)

Rest In Privacy | 07-11-05 | 15:18

100% in 1 minuut is idd veel.
Zeg, ik heb een nieuw soort ontdekt;
Deez is niet groen , maar blauw en heet " Smurfen-T"
He uh nou ik dacht weer es wat anders, weer es een andere approach zak maar zeggen.
Maar nou doen we een bonbommetje, want DIE KOEKJES KOMEN ME NOU ZO LANGZAMERHAND WEL DE STROT UIT!
En stond Malmö nou ook in de fik baai de wee?

Margreet Dolman | 07-11-05 | 15:16

@. mercy
Is meer een kwestie van vermoeidheid. Als je jarenlang dag in dag uit dat soort dingen meemaakt komt er vanzelf een moment dat je denk: het zal ook allemaal wel, laat maar, na mij de zondvloed.
Als ik waar ik nu woon iemand op zijn gedrag zou aanspreken zou dat nog effect kunnen hebben, dat gevoel had ik in 010 al een tijdje niet echt meer.

Huh..? | 07-11-05 | 15:12

@mercy,
voor molukkers heb ik heel veel bewondering, immers ze zijn in 1951 hier onder valse voorwenselen heengehaald, onder tijdelijk dienstbevel.En ondanks alle tegenslagen hebben ze zich hier ontwikkeld tot fijne mensen.

fuckje | 07-11-05 | 15:12

@margreet dolman, zo dat zijn er veel.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 15:06

lekker!

Levereter | 07-11-05 | 15:05

Ja mijn gelijk gaat over lijken. ;-)
Koekje?

Margreet Dolman | 07-11-05 | 15:04

Goed goed, zullen er nog wel meer worden.

Levereter | 07-11-05 | 15:01

@ pek en veren 14.42

Dat zou inderdaad niet slim zijn als dat het doel van deze acties zou zijn.
Mijns inziens zijn dit slechts excuses om dit geweld te rechtvaardigen.
Zoals iemand hierboven al zei; wat heeft het met jouw achterstand te maken om een invalide vrouw in de hens te steken???
Of de auto van je (eveneens kansloze) buurman? Of een lagere school?
En een van de 'woordvoerders'eist ook het aftreden van de minister van BIZA... alsof daarmee je achterstand is weggewerkt of dat werkgevers daardoor en masse kansloze arabieren zullen aannemen!!!
.
Het enige doel van deze luitjes is de (westerse) samenleving te ontregelen.
Een staat van beleg uitlokken om een burgeroorlog te rechtvaardigen.
Opgehistst door Imam's die hetzelfde doel nastreven...

pietje precies | 07-11-05 | 15:01

Levereter, hoe vaak moet ik he nou zeggen DAT ER AL TWEE DOOIEN ZIJN!
En 1 in koma.

Zeau uh... heh en nu lust ik wel een kopje uuhm nou doe me maar es wat van die pepermunt-T dan, fris je lekker van op!

Margreet Dolman | 07-11-05 | 14:59

@HUH en @ FNV-lidaf, misschien heb ik dan het 'geluk' een molukse man te hebben, want die laten ook niet met zich sollen. En ik zou wel willen dat een aantal 'blanke' Nederlanders wat dat betreft diezelfde pit hadden. Gewoon bij je standpunt blijven en geen water bij de wijn doen, waar blijft 'ons' Vikingenbloed :(

Rest In Privacy | 07-11-05 | 14:58

Inderdaad jammer dat wannabecool zijn machtige intellect hier niet over laat schijnen, aan de andere kant weet je precies wat hij gaat vertellen: de AIVD zit erachter.

Levereter | 07-11-05 | 14:55

@Pek met veren. Ze zijn te kortzichtig om dat door te hebben. Als ze dat verband al konden leggen met hun beperkte denk vermogen dan waren ze niet eens begonnen met rellen.

Duke ACID | 07-11-05 | 14:50

Hoe dom ben je als je als kansloze keelsnijder, als je je eigen scholen in de fik steekt? Iedere steen zorgt voor een nog slechtere reputatie, zodat werkgevers nu helemaal geen anti-tonen meer moeten.

pek en veren | 07-11-05 | 14:42

Ziehier de Europese 1 heid!!!!

HaHaHaHaHaHa!!!!!!!!!!!

beeldbuis | 07-11-05 | 14:42

The choice is clear,and the end is near!!!

beeldbuis | 07-11-05 | 14:37

Parijs brandt, de eerste dode is gevallen, en geen woord hierover op "1 op de middag" wel straks een item over.... inderdaad zielige asylzoekers.

Levereter | 07-11-05 | 14:37

Gotferdomme ReZZpekt, of ik hak je kop eraf!

Margreet Dolman | 07-11-05 | 14:35

Dit is natuurlijk wel de schuld van de franse regering(en) die net als de nederlandse regering(en)in de afgelopen jaren veel te veel immigranten hebben toegelaten .En veel te veel getolereerd hebben.
Als je wacht tot die gasten je stad gaan afbreken en op je gaan schieten ,ben je natuurlijk te laat .
Die gasten die nu lopen te rellen hadden tien jaar geleden al een pak slaag moeten hebben als ze iets fouts flikten .Maar dat mag niet in het dwaze,softe,linksdenkende westeuropa .Als je een fietsendief van je eigen fiets afslaat ga je de cel in en de crimineel krijgt slachtofferhulp.
Dit is nu het resultaat ,die gasten hebben voor niemand respect.

Yammie | 07-11-05 | 14:28

Ik denk dat Poetin wel een handje kan
helpen!!!!!

beeldbuis | 07-11-05 | 14:25

toch vreemd dat ze op vrtnieuws geen gewag maken van de 5 auto's die in de hens gingen in Brussel:

BRUSSEL - In Sint-Gillis zijn gisteravond in de omgeving van het Zuidstation vijf auto's in brand gestoken. Dat meldt de politie van de zone Brussel-Zuid vanmorgen. De brandweer heeft het vuur geblust.
De auto's stonden in de Romestraat, de Hollandstraat en de Jacques Francksquare geparkeerd. Ze werden kort voor 23 uur in brand gestoken.

Volgens de politie waren er geen botsingen tussen jongeren en de politie. Er liepen wel enkele groepjes jongeren rond, maar het bleef rustig.

benzo | 07-11-05 | 14:24

Ja... wannabe nog niet wakker????? Was gisteren vast heel laat geworden bij de pogo party.... of de TGV genomen om lekker te pogo-en in Paris is Burning

FNV-lidaf | 07-11-05 | 14:24

@Huh

Bij mij in de buurt heb je ook zo 'n pleintje maar die wordt gedeeld door verschillende groeperingen.. van behoofddoekte moeders tot basketballende en voetballende pubers... niemand eist het pleintje op maar ik heb zo een idee dat de mocro's het niet in hun hoofd halen met de Suri's en Caroes (Antillianen) te fucken dus zo blijft het een relaxed pleintje.

FNV-lidaf | 07-11-05 | 14:18

Hahaha zakkuhvullerts de proletariers komen eraan! Hahaha bijltjesdag! Hihihihi. Inhalige gieren in X5s krijgen voorrang!

ultralinx | 07-11-05 | 14:17

Power 2 the Anarchists! Fuck the system, Burn the system! Do you wanna get laid even more by the system? Then shut the fuck up, and do your things... Wanna be free? Burn the system! Lucifer!

Meester | 07-11-05 | 14:16

@. Zak Chips
Wist ik toen al.
Alleen krijgen wij alleen via het ùberlinkse journaal e.d. het beeld voorgeschoteld dat er daar "zomaar"een bevolkingsgroep is uitgekozen om etnisch gezuiverd te worden.

Boze Buur | 07-11-05 | 14:14

Oproep aan Wannabecool: wordt eens wakker en sleep je luie werkloze reet naar je computer zodat we kunnen lachen om je stompzinnige opmerkingen!

Zak Chips | 07-11-05 | 14:14

@torquemada
Wat is 'de waarheid'? En waarom zou door die 'waarheid' hier de pleurus uitbreken?

Lof der Zotheid | 07-11-05 | 14:13

Oh en Levereter, "Wikipedia heeft nog geen artikel genaamd ":Commune van Parijs,"

Margreet Dolman | 07-11-05 | 14:12

Bij t NOS journaal ,mbt parijs,laten ze maar 1 interview zien!!
In t korte gesprek geeft de vrouw,de overheid de schuld van de rellen.
Hoezo objectief.
Ze zijn al bang dat als we hier de waarheid horen ,dat dan de pleuris uitbreekt.

Torquemada | 07-11-05 | 14:10

Pietje Precies , die stink-AFA's komen op zijn vroegst rond deze tijd uit hun hol, en gaan dan uitgebreid uit de doeken doen dat wij Frankrijk in de hens hebben gestoken.
En als Holland straks volgt idem dito uiteraard, omdat die zielige buitenlandertjes zo vréselijk gediskrimineerd worden.
Ik lust nu wel een kopje jasmijn-T.
Nog iemand koekje?

Margreet Dolman | 07-11-05 | 14:09

Mischien begrijpen nu meer mensen waarom het in stand houden van Ghetto's niet handig is.

Lof der Zotheid | 07-11-05 | 14:03

Misschien begrijpen nu meer mensen waarom de Serven in Sebrenica een preventieve moslimruiming hebben gehouden.

Zak Chips | 07-11-05 | 14:02

Er bestond al jaren geen proletariaat meer, dat hebben de socialisten en communisten gecreeerd, om voor hen op te komen en bestaansrecht te hebben. Nu komen ze in opstand, net als in 1789!!

pek en veren | 07-11-05 | 13:56

Wat er nu gebeurt in Frankrijk, Belgie, Duitsland en Denemarken was voorspelbaar en dus te verwachten.
Dat er ook hier in Nederland die ellende aankomt : daar kan je de klok op gelijk zetten.

Nog veel kwalijker vind ik de berichtgeving in media, of wellicht beter gezegd : het uitblijven van (inhoudelijke) berichtgeving.

Een ieder met een beetje verstand voelt en begrijpt dat hier in dit land het nodige wordt stilgehouden.
Dat is pas eng !

Dat er problemen komen met al die marocs en aanverwante klootzakken in Nederland : da's duidelijk en komt er ongetwijfeld aan.

Maar dat de berichtgeving over die problemen zo achterblijft..... meer dan tenenkrommend !

stevert | 07-11-05 | 13:55

In London zijn de Golden Joysticks uitgereikt en daarbij wist GTA: San Andreas met maar liefst vijf van de negentien prijzen aan de haal te gaan, waaronder de titel van 'spel van het jaar' voor Playstation 2. Andere prijzen voor dit spel - dat in de Verenigde Staten zelfs uit de winkelrekken verdween toen pornografisch getinte beelden aan het licht kwamen - waren die van beste soundtrack, beste schurk, beste held en beste spel volgens 'Nuts Magazine'. De Golden Joysticks werden voor het eerst uitgereikt in 1982 om de game-industrie te stimuleren en worden sindsdien elk jaar uitgereikt. Dit jaar brachten meer dan 200.000 gamers hun stem uit. Naast GTA: SA viel ook Nintendo in de prijzen als uitgever van het jaar en Sony met zijn Playstation Portable, die bekroond werd als meest innovatieve ontwikkeling.

broomstick | 07-11-05 | 13:54

Ook in Denemarken!!
www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?T...
Gelukkig hebben wij n Meldpunt voor Moslim discriminatie.
Mijn oplossing;Dwangarbeid om de schade te betalen,en dan invalide trappen(essentieel onderdeel!) ,en naar huis sturen.

Torquemada | 07-11-05 | 13:49

Niet goed te praten, keihard aanpakken. Wel verklaarbaar, als je die banlieu's wel eens in het echt gezien hebt, Beiroet is er een paradijs bij. Ik ben ooit eens verdwaald in Parijs en toen kwam ik in dit soort wijken terecht, je brak je nek over de uitgebrande autowrakken (schijnt daar een volkssport te zijn, auto stelen, joyriden en dan in de fik ermee).
En de werkloosheid onder allochtonen is er ook veel hoger dan bij ons.
Ik zie het hier (gelukkig) nog niet zo snel gebeuren, maar Antwerpen.....

SatchRules | 07-11-05 | 13:48

@. mercy 07-11-05 @ 13:25
Bezint eer gij begint..
Wijzelf zijn juist vanuit de stad naar een dorp vertrokken om diezelfde reden, hoe gaan mijn kinderen het redden in een samenleving waarin geweld, intimidatie en onderdrukking de norm lijken te worden. Simpel voorbeeldje: iedere dag liepen er groepen anderstalige jongeren (niet alleen moslims) door onze buurt waarbij ze alle kliko's over straat mieterden. Als iemand er al iets van zei werd deze het mikpunt van treiterijen door die groepjes, die soms uitgroeiden tot groepen van 20 a 30 man voor de deur.
Ander voorbeeldje: achter mijn huis was een trapveldje waar de kinderen speelden. Tot het moment dat een groep anderstaligen uit een andere wijk haar oog op dit veldje liet vallen, alle buurtkinderen verjoeg en het als hangveldje/crossplek ging gebruiken.
Ander voorbeeldje: Ik had daar een 2 meter hoge schutting om mijn tuintje staan. Bijna dagelijks hoorde ik na middernacht groepjes jongeren bezig die iemand een zetje gaven zodat deze over mijn schutting heen kon kijken of er iets van nhun gading in mijn tuin stond.
Enfin, kan zo nog wel even doorgaan, maar waar het mij om gaat is dat het leefniveau in ieder geval daar waar ik woonde (010, Feijenoord) danig verziekt werd door die gasten en ik daar voor mijn kinderen geen toekomst zag.
Woon nu inmiddels 4 jaar in een gehucht waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan de afgelopen 30 jaar, waar iedereen elkaar nog groet, en waar je met je poten van elkaars spullen afblijft.
Vluchtgedrag? Vast en zeker, maar het is het waard, dan maar laf.
Vandaar, bezint eer gij begint..

Huh..? | 07-11-05 | 13:46

Opvallend bij dit topic de afwezigheid van de beroepsreaguurders Lucas/Bert Brussen, Bwahaha, Maximo, Wannabecool en andere bewierrokers van de multi-culti heilstaat!

pietje precies | 07-11-05 | 13:46

@chiel : NOG meer escaleert bedoel je?

Wat mijn betreft mag de politie daar vuurwapens gaan gebruiken, hoe wil je het anders 'oplossen'?

Oh, en alhoewel het zwaar wordt onderdrukt in de officiele pers en berichtgeving : ja, het zijn noord-afrikanen die zo bezig zijn ja. Oh!!!! Dat mag ik natuurlijk niet zeggen. Voor straf nog een kop rooibosthee drinken dan...

TM | 07-11-05 | 13:46

Chiel.misschien moet iedereen maar es onder ogen gaan zien dat we een nieuw stadium hebben bereikt.
Een nieuwe fase (die velen al hebben zien aankomen) breekt aan en de rust zoals ie 2 weken geleden nog wel was(lees:schijn) is niet meer.
Laat t leger maar komen.Ik had gehoopt dat het volk nu eens in opstand zou gaan komen.Waar zijn de grote monden?Waar zijn de Rechts extremisten? Waar zijn de hooligans die te pas en te onpas elkaar de tyfus slaan en nu dus n mooie "legale"gelegenheid hebben?
Nee , laat t leger t werk maar doen.
Het zal strax niet anders gaan bij ons.

Boze Buur | 07-11-05 | 13:43

Ik zit me net te bedenken dat het eigenlijk van de zotte is dat er hier zo behouden met dit schorem moet worden omgegaan om verdere escalatie te voorkomen. Moslim of niet, werkeloos of niet, krot van een huis of niet, als je andermans spul vernield, in de fik steekt of erger anderen molesteert val je in de categorie TUIG. Het feit dat er terughoudend wordt opgetreden geeft al voldoende aan hoeveel angst er schuilt (ook bij de linkse kerk) voor de Islam en hun gedachtegoed. Als iedere andere vorm van relletjes of opstand hard de kop wordt ingedrukt, waarom hier dan niet?
De kogel moet maar eens door de kerk is mijn idee.

porcarius | 07-11-05 | 13:40

Hoe het wel op te lossen is weet ik niet, maar ik weet wel dat zodra het leger er bij gehaald word en met scherp gaat schieten de boel alleen maar verder escaleert. Wellicht dat het dan snel weer stil is, maar het gedonder is dan heel snel en dubbel zo hard weer terug.

chiel (voormalig ... | 07-11-05 | 13:35

@Drop
Maar das dan ook logisch.
Weet je hoe aggresief ik er van wordt als iemand bij mij voor de deur een lantaarnpaal aan t fotograveren is.
Zijn ook elke keer weer dezelfde types

Boze Buur | 07-11-05 | 13:32

@ mercy

Vuistregel bij verhuizen:
als je in de buurt van je nieuwe huis een satelliet-schotel zie, dan moet je er niet wonen.

Drop | 07-11-05 | 13:32

Reken maar dat onze eigen rifrafs de flessen al aan t vullen zijn! Vannacht is er een klein beginnetje gemaakt in Berlijn en goed voorbeeld doet volgen.
Het gevoel is in de Nederlandse politiek nog steeds dat we met een ver van mn bed show te maken hebben. Mijn vermoeden is echter dat deze illusie deze week nog wreed verstoord zal worden, vast en zeker in Islamsterdam...

Freddie | 07-11-05 | 13:32

Er was eerder al iemand vermoord. Hij maakte in het ghetto een foto van een lantaarnpaal en werd doodgeslagen voor de ogen van zijn gezin.

Drop | 07-11-05 | 13:30

waarom staat er op de nederlandse nieuwspagina's niet dat er ook kerken in brand worden gestoken?
www.cnn.com bericht er over.
Waarom wordt het leger niet ingezet... sluit deze hufters maar op.. een paar jaar is wel goed.

reade romke | 07-11-05 | 13:29

@.Margreet Dolman|13:21
De afwezigheid van een hoop heisa duidt er op dat het geen moslims waren.

ventus_aqualis | 07-11-05 | 13:25

@General failure, ik vind het zeker ook jammer dat de hele maatschappij zo in en in verziekt is. Ik ben zelf al wat ouder (hm) maar ik maak me vaker zorgen om mijn kinderen. Welke keuzes zullen ze maken, hoe zullen mensen op hen reageren, hoe gaan ze met agressie om.
En zo kan ik nog doorgaan waar ik me (soms) zorgen om maak, we wonen nu in een aantrekkelijk dorp en willen naar de stad verhuizen maar ik heb vaak toch mijn twijfels als ik de berichten allemaal lees en dan niet voor mezelf maar dan denk ik meer aan mijn kinderen.
En hoe zal de nieuwe generatie opgewassen zijn tegen alles wat er op ons afkomt? Maar je hebt gelijk dat er veel te veel getolereerd is geweest en ik vind dat je gewoon bij een standpunt moet blijven en geen water bij de wijn hoeft te doen, dat vind ik pas discriminatie, als je water bij de wijn doet omdat je anders bang bent voor de andere partij.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 13:25

. Margreet Dolman, bedoel je die twee sukkels die zich in een transformator huisje verstopten?

Levereter | 07-11-05 | 13:24

Boze Buur, het is al de tweede of derde dode inmiddels.
Die anderen hebben ze eervol begraven in de doofpot.
Koekje iemand?

Margreet Dolman | 07-11-05 | 13:21

... op de barricaden?

Rest In Privacy | 07-11-05 | 13:20

@ mercy

Aan wal ja, en da's jammer anders was het nooit zo ver gekomen...

General Failure | 07-11-05 | 13:20

@Boze Buur,
ja, een man van 61....

fuckje | 07-11-05 | 13:19

@general Failure, hoe luidt dat spreekwoord ook al weer, de beste stuurlui staan.....

Rest In Privacy | 07-11-05 | 13:16

*moet 'm toch maken*
Kom op, het is daar toch geen Marokko !!!

Duke ACID | 07-11-05 | 13:16

Mag ik de oplossing aandragen?
Avond klok instellen, alles wat na 20:00 over straat loopt schiet je overhoop. Het probleem is binnen 2 dagen opgelost.

General Failure | 07-11-05 | 13:13

"Als je flirt met Fortuyn, dan gebeurt er in Nederland straks hetzelfde als in Frankrijk."
We mogen Ad Melkert op onze blote knieen bedanken dat hij ons gewaarschuwd heeft.

ventus_aqualis | 07-11-05 | 13:06

Ik als Christen zeg: Kan Napoleon niet gewoon opstaan?
Daar hebben we op dit moment meer aan dan aan de verrijzenis van de Zoon van Mijn Heer.
EN NOU WEER LIEF ZIJN VOOR ELKAAR!

Margreet Dolman | 07-11-05 | 12:57

Ik geloof dat ik maar even een abonnementje bij Roet Mobiel afsluit voordat het te laat is. Slepen die gasten ook voordat ie kapot is?

porcarius | 07-11-05 | 12:57

@dr. Faustus , dan kiezen we hier toch voor Jean Marie Huijbregts...

Rest In Privacy | 07-11-05 | 12:51

Verdorie, Jean-Marie Le Pen blijkt het bij het rechte eind te hebben gehad met zijn waarschuwingen voor moslimimmigranten.

Dr. Faustus | 07-11-05 | 12:49

@.Harige Bangmaker|12:40
@.Drop geeft al een aanzetje. De NATO uit Europa zullen ze ook niet accepteren. En waar moeten ze het grootste deel van hun - niet halal -economische troep kwijt ?

ventus_aqualis | 07-11-05 | 12:47

De Amerikanen hebben het vooral over het voorkomen dat de Franse nukes in moslim-handen vallen.

Drop | 07-11-05 | 12:42

Liberté, Egalité et Fraternité. Marocjes zijn goed bezig daar. Verspreiding en imitatie is gaande in België en Duitsland. Amsterdam, Rotterdam en Den Haag volgen vanzelf. Pechtold en JP willen niet doemdenken; nee struisvogels kijken lekker!
Droom anders lekker verder. Lees de krant en kijk naar nieuws:
www.lemonde.fr/

FHH | 07-11-05 | 12:41

Amsterdam, 2006: De ME moest er aan te pas komen om rellende jongeren te beschermen tegen kaalkopjes. De minister-president legde de rascisten nogmaals de tactiek van "de andere wang toekeren" uit, welke vorig jaar zo succesvol is gebleken in Parijs.

Drop | 07-11-05 | 12:40

. ventus_aqualis

Wat? Dacht je dat ze dat nog een keer gaan doen?

Kom nou.

Harige Bangmaker | 07-11-05 | 12:40

Degenen die tegen de militaire aktie in Irak waren zijn binnenkort wel heel erg blij dat de Amerikanen daar ervaring hebben opgedaan.
In 1917 en 1944 hebben ze Europa eerder uit de stront getrokken.

ventus_aqualis | 07-11-05 | 12:39

Omdat parijs nu een uitbreidende bende is is het slechts wachten op toerisme. Dat wil zeggen, de slechtste elementen van de aanwezige moslimjeugd in heel europa zullen wellicht nu al de trein genomen hebben om zich bij de rellen te scharen. Aan de ene kant positief, concentratie van geteisem in parijs. an de andere kant zorgt dit voor verdere escalatie. Maar hoe meer schade frankrijk leidt des te beter; in de EU is frankrijk een groot obstakel, laten ze gezichtsverlies leiden.

geytennöker | 07-11-05 | 12:37

Het heeft niks met hoofddoekjes of voltages en watt´s! Hier in Nederland hebben we Jantje Beton en dus kunnen jongeren spelen in buurthuizen en aangemaakte speeltuinen. In Frankrijk en nu ook in Duitsland en Belgie hebben ze geen Jantje Beton en zie hier het resultaat :P

Kris | 07-11-05 | 12:31

Zweef, En reken maar dat gasten met het kaliber van een Kabouter behoorlijk in de weg zullen staan wanneer de Hollander terug gaat schieten.
Maar ach niemand met het hart op de goede plaats zal om hem rouwen.
Ganzo , je vergat bij de stand van zeken nog even die twee dooien. (die in de doofpot zijn gestopt)
Uiteraard blanke autochtonen die door uh... jongeren bruut zijn omgelegd uh .... per ongeluk zijn omgebracht.

Margreet Dolman | 07-11-05 | 12:31

@pannie
De spraak hebben ze bij hem wel beter gesynchroniseerd.

controle | 07-11-05 | 12:30

Laat de Moslims alsjeblieft uitrazen maar dan in nederland, laat ze eerzame belastingbetalende burgers vermoorden, laat ze de steden platbranden, nadat er dan duizenden slachtoffers zijn, dan kunnen Cohen en Balkende weer alles goedpraten alsof er niks gebeurd is. Gezichtsverlies zal nederland nooit lijden.
leve de nederlandse MoslimStaat met al haar verkrachtingen en moorden.. HOERAAA ! de islam is helemaal te GEK!

zinloosgekweld | 07-11-05 | 12:23

@Rasses
We kregen net weer het sein veilig. Dus het is alweer over.

@Kakbouter
Kijk eens naar de tv, dan zie je beelden van die "aannames", linkse eikel!

Wat er ook aan de hand is, zulke dingen doe je gewoon niet. Je zult daar maar met je kinderen wonen. Effe neerknallen, want we protesteren! Kut toch op man! Vandaag of morgen slaat de vlam echt in de pan, dan staan er groepen autochtonen op die terug gaan vechten. Worden door links natuurlijk onmiddellijk kaalkopjes genoemd, want die deugen niet. Maf ze!

zweefvlieger | 07-11-05 | 12:22

Dit gebeurt dus als Rood aan de macht is. altijd de dialoog aan willen gaan. wat de parijse allochtoon inmiddels beweegt is het feit dat ze een eigen bestuur in de voorsteden willen hebben. het gaat allang niet meer om die 2 self-made bbq's.
Mijn advies: keihard ingrijpen. leger inzetten. Dialoog werkt niet met dit soort gasten.
een maat van me doet jeugd en buurtwerk in Amsterdam, en die heeft gemerkt dat als je de jonge mannetjes hun gang laat gaan, dan word het een puinhoop, maar hou je ze kort, en corrigeer je ze waar nodig, dan doen ze gewoon normaal.
Ik ben er zowiezo voor om misdadigers hun rechten te laten verliezen als ze iets doelbewust flikken.

Biebel | 07-11-05 | 12:22

Deze Europese Intifada moet gestopt worden... kunnen we niet wat Israelische veiligheidstroepen inzetten, die hebben hier meet ervaring mee. (muurtje bouwen etc.)

dePadvinder | 07-11-05 | 12:22

controle net of ik naar de Thunderbirds aan het kijken ben.

Pannie | 07-11-05 | 12:21

Misschien dat hierdoor ons Europa-gevoel wordt versterkt, kijk wordt het toch oorlog omdat we NEE gestemd hebben ;)

Rest In Privacy | 07-11-05 | 12:21

@pannie
Ik vind zijn theatrale toespraken wel lachen om te zien eerlijk gezegd.

controle | 07-11-05 | 12:20

Zolang je er maar 'Allah akbar' bij roept mag je als Moslim volgens mij alles...

Pannie | 07-11-05 | 12:20

Jongens wees eerlijk z'n Chirac kan toch echt niet, wat is dat toch voor rare marionet?
Daarbij vergeleken is Donnert een olijke losbol.

Pannie | 07-11-05 | 12:17

Cohen; Ik heb de Brandweer Amsterdam opdracht gegeven om 400.000 liter rooibos thee in te kopen. Dit is namelijk een uitstekend blusmiddel.

Lekker Belangrijk© | 07-11-05 | 12:14

Worden we gemobiliseerd?

Mijn lupa is a klaar.

rzer0 | 07-11-05 | 12:13

mercy
Ik las onlangs het verhaal van een moeder die de diplomauitreiking van haar dochter niet mocht bijwonen omdat ze met een hoofddoek om de school niet eens binnenmocht.
(In Turkije dus)

Pannie | 07-11-05 | 12:12

@pannie
Moslims aan moslims opleggen mag blijkbaar wel.

controle | 07-11-05 | 12:08

@pannie, dat heb ik ook gelezen ja, en ik begreep het ook niet zo. Maar het kan natuurlijk zijn dat er op scholen in Turkije wel een hoofddoek gedragen mag worden.

Rest In Privacy | 07-11-05 | 12:07

Zie. Daar heb je het al.
Nu gaat het los.

CODE ROOD!

Harige Bangmaker | 07-11-05 | 12:07

@fnv
De waarde die je dan vergoed krijgt ligt waarschijnlijk op een niveau die een dergelijke actie economisch niet aantrekkelijk maakt.

controle | 07-11-05 | 12:07

Vind dit trouwens wel een raar verhaal:

" ANKARA - Het Franse verbod op hoofddoekjes is één van de redenen voor het oplaaien van geweld in arme wijken. Dat heeft de Turkse premier Recep Tayyip Erdogan maandag gezegd.
In een vraaggesprek met de krant Milliyet wijt Erdogan de aanhoudende rellen mede aan ?het door Frankrijk op scholen ingezette proces?. Frankrijk heeft vorig jaar een wettelijk verbod op het dragen van religieuze symbolen, waaronder hoofddoekjes, op scholen ingesteld. Daardoor voelen velen zich, volgens de Turk, achtergesteld."
.
Volgens mij geldt dit 'verbod' in Turkije namelijk ook, zowel op openbare scholen als voor ambtenaren in overheidsdienst
??

Pannie | 07-11-05 | 12:06

@Rasses:
Sjors heeft die Allahjugend vast zelf opgefokt zodat de aandacht wat wordt afgeleid van zijn andere probleempjes...

Lepo | 07-11-05 | 12:06

@puntenslijper, dat zullen wij ook niet begrijpen denk ik. Ik vind het alleen zo jammer dat (vele) islamieten van die lange tenen hebben. Ik las een stukje over dat in Frankrijk Jezus met een condoom afgebeeld mag worden, ik als christen stoor me hieraan en ik denk vele andere christenen ook, maar ik had het wel eens willen zien als er een poster kwam met de Profeet Mohammed met een condoom om?

Rest In Privacy | 07-11-05 | 12:05

ROFL @Kiwi45 07-11-05 @ 11:23
En zo is het.

Lekker Belangrijk© | 07-11-05 | 12:05

@ganzo

Wat bedoel je?? Als je car in de fik wordt gestoken door een onverlaat waar jij niks mee te maken hebt vergoedt de verzekeringsmaatschappij niet, bedoel je dat?
Maar indien wel, wat let jou om te doen alsof de onverlaten dat hebben gedaan, controle is toch onmogelijk

FNV-lidaf | 07-11-05 | 12:04

@ FNV-lidaf

Molest is uitgesloten!

ganzo | 07-11-05 | 12:03

@. Puntenslijper
Zou provocatie een optie kunnen zijn?

Huh..? | 07-11-05 | 12:02

@Rasses, hier ook....

Rest In Privacy | 07-11-05 | 12:02

@puntenslijper
Het is heel makkelijk, het ligt aan alles en iedereen behalve aan hunzelf.

controle | 07-11-05 | 12:02

Daar heb je het al... LUCHTALARM!

Rasses | 07-11-05 | 12:01

En hoeveel autobezitters die de verzekering willen oplichten zouden niet zelf hun auto in de fik zetten?

FNV-lidaf | 07-11-05 | 12:01

@pietje precies
wat een onzin artikel...
onzettend veel aannames, weinig feiten.

holistic river | 07-11-05 | 12:00

Gouden tijden voor de 2ehands autoverkopers.

Pannie | 07-11-05 | 12:00

@Redneck, maar dan woon je ook niet ver van de Duitse grens ;(

Rest In Privacy | 07-11-05 | 12:00

Ik ben misschien een beetje traag van begrip maar het is me nog steeds niet duidelijk wat de kern is van de problemen. Zou het "armoede en werkloosheid" zijn zoals ze bij NOVA beweren?

Puntenslijper | 07-11-05 | 11:59

@Rasses

Zou me inderdaad niet verbazen als Sjaak naar Sjors belt en een paar Navy Seals Rambo's te leen vraagt... verbroedering al om en al het oude zeer is weer vergeten....

FNV-lidaf | 07-11-05 | 11:58

Ik denk dat de verzekeringspremie in Parijs iets gaat stijgen de komende tijd.

controle | 07-11-05 | 11:58

Straks mag Sjors Europa weer bevrijden.

Rasses | 07-11-05 | 11:56

*Gooit een quote op*

"De enige echte oplossing, zowel hier als in Frankrijk is het uitzetten van alle kansloze allochtonen die zich crimineel gedragen. En verder integratie onder dwang. Wie zich niet weet te kwalificeren voor een positie op de arbeidsmarkt of zijn school niet afmaakt, mag vertrekken. En dan via het principe van omgekeerde gezinshereniging. Ouders worden die als eerste verantwoordelijk zijn voor de opvoeding van hun kroost, mogen mee terug. Doen we dat niet, dan zijn Franse toestanden in ons land onvermijdelijk."

Eens of oneens? Eens.

En ik zet m'n geld op Ede om de Nederlandse primeur te hebben binnenkort.

Huh..? | 07-11-05 | 11:56

Hier dreigt er bijna een volksopstand als de bezine een paar cent per liter duurder dreigt te worden, waarom geen opstand als jouw auto wordt verkracht en vermoord?
Burgeroorlog tussen de autobezitters en de autolozen?

FNV-lidaf | 07-11-05 | 11:55

blij dat ik in oost-nederland woon, uitgezonderd Almelo wonen er hier relatief weinig moslims, ik ben al een keer op een besnijdenis feest geweest van een marocaan.

Redneck | 07-11-05 | 11:55

@FNV-lidaf
Als het er een was misschien. Maar tegen 20 dat lijkt meer op zelfmoord.

controle | 07-11-05 | 11:55

@Oude Heks; We zaten al op je te wachten.... NOT!

Kakbouter | 07-11-05 | 11:54

Maar wat ik niet snap... waarom komt er geen opstand van die eigenaren van al die auto's die in de fik zijn gestoken???
Tenminste, als jouw auto in de fik werd gestoken, zou je niet zo een jochie bij zijn lurven willen grijpen?

FNV-lidaf | 07-11-05 | 11:54

Het is duidelijk: wij koesteren een adder aan onze borst. En links blijft maar lief doen en proberen een "redelijke discussie" te voeren. Hoe lang nog? Tot we allemaal uit ons eigen land verjaagd zijn?
Je mag van Janmaat zeggen wat je wilt, maar hij heeft het indertijd haarfijn voorspeld.
Ben ik nou een aanhanger van de Centrumpartij? Beslist niet! Maar we hebben allemaal DEZELFDE rechten! Dus moeten die gasten ook op DEZELFDE manier worden aangepakt! En wie dat niet zint, pleurt maar op naar zijn eigen land. Daar is het toch allemaal zoveel beter? Nou, wat zoek je hier dan nog? Oprotten! Vandaag nog! Weg uit dit land van hoeren en varkens!

zweefvlieger | 07-11-05 | 11:53

Kom bij Duitsers nooit aan hun auto.

controle | 07-11-05 | 11:51

Zoveel hoeven die moslims nou ook weer niet te integreren dat ze overal Paasvuren gaan ontsteken.
Weer snappen ze het systeem niet , want het is nu immers Sinterklaastijd.
Zouden ze eindelijk de kans hebben hun verdachte pakketjes kwijt te raken, laten ze die weer hun neus voorbij gaan.

Oude Heks | 07-11-05 | 11:48

Er is natuurlijk niemand meer over die oud genoeg is om zich de Algerijnse crisis te herinneren. In april 1961 zijn bij hevige onlusten in Parijs honderden doden gevallen. Bij bosjes werden de algerijnen met kogelgaten uit de Seine opgevist - 69 stuks in één avond. De autoriteiten wisten van niks. Zeiden ze.

spuitje11 | 07-11-05 | 11:48

Ik kijk vooral uit naar de cut-scene van de 2 zielepietjes in het trafo-huisje. Met van die opflikkerende skeletjes. Inkoppertje voor de developers.

godsammekrake | 07-11-05 | 11:47

@jaco
geven hun de fransen dan wel respect?

Little Rammy | 07-11-05 | 11:45

weer tijd voor een kruistocht (zonder hoofdddoek) :)

Rest In Privacy | 07-11-05 | 11:44

Het is de fransen hun eigen schuld, door geen R.E.S.P.E.C.T! te tonen. Dan vraag je er ook om.

jaco | 07-11-05 | 11:44

Ach, leuk toch zo'n europese intifada? Gelukkig zijn het allemaal eenlingen... En inderdaad filter, die oudere vrouw op krukken was natuurlijk volledig verantwoordelijk voor de dood van die twee jongeren, het hoofddoekjesbeleid en de sociale achterstand waarin ze verkeerden.

Carpa | 07-11-05 | 11:42

Ik hoop dat Le Pen straks aan de macht komt! Le Pen = Le Peuple

Zak Chips | 07-11-05 | 11:41

@Weeraanmelden,
je bent de voetbalsupporters vergeten.

fuckje | 07-11-05 | 11:41

Erdogan verwoord de gevoelens van vele moslims. Wanneer men moslims dingen tegen hun zin oplegt, krijg je problemen. Dus tip voor NL alles geven wat ze willen.

controle | 07-11-05 | 11:41

De balans: 32 gewonden, waarvan 29 politieagenten, 2 zijn er ernstig aan toe en baby van 13 maanden. 4300 auto's hebben in brand gestaan. 1000 mensen gearresteerd waarvan de jongste een bambino van 10 is.

ganzo | 07-11-05 | 11:39

@Godsamme
Wat leuk ze geven zelf dus al aan volledig intolerant te zijn tegen andersdenkenden.

Lucifer | 07-11-05 | 11:39

@Little Rammy,

Daar staat altijd spanning/stroom op. Dus gewoon 2 gasten er in rossen. Baco erbij gooien en "watch the fireworks"

Elvis_Presley | 07-11-05 | 11:39

Laten we hier ook een vrouw op krukken met benzine overgooien en in de brand steken.
Yeah. Cool.
allah akbar.

filter | 07-11-05 | 11:38

Pffff..... Als ras-linkse-sociaal-democratisch-rode-arbeider vindt ik het excuus van de hoofddoekjes belachelijk en stuitend! Die leeghoofden mogen van mij retour Afrika annex Midden Oosten om te zien dat daar moslimstaten zijn waar vrouwen 'naakt' mogen rondhobbelen.
Zo; Europa = en blijft Europa en geen geconfisceerd West-Oosten!
Sukkels!

Kakbouter | 07-11-05 | 11:38

döner kebab, Paris kebab, Cohen kebab

zlogg | 07-11-05 | 11:37

aardig filmpje, wordt dus een bagger spel als ze het maken... maar ik ben ervoor. Laten we ook hier 2 jongeren een transformatorkastje inlokken en ze vervolgens onder stroom zetten.

Little Rammy | 07-11-05 | 11:31

Ik zit dan ook met smart te wachten op een reactie van Oude Heks

Kakbouter | 07-11-05 | 11:27

*KLOENK* en het niveau heeft alweer het absolute nulpunt bereikt.

neuzel | 07-11-05 | 11:25

Leg alsjeblieft geen link met gamert, de zielige linkse bende daar.

Elvis_Presley | 07-11-05 | 11:25

Ik vond de tv beelden wel wat weg hebben van de beelden in de film "la haine".. Alleen op tv roepen ze de hele tijd allah hakbar en in de film gebeurd dat niet..

CasaMan | 07-11-05 | 11:25

Lekker hoor een weekendje "Gamen", zijn er nog meer reaguurders mer lege flessen en korte lontjes?

style.councillor | 07-11-05 | 11:25

Dit is natuurlijk water op het vuur, euh, olie op de molen, euh, de vonk die de emmer doet overlopen, euh..........

KaiserSoza | 07-11-05 | 11:24

Vroeger heette Beiroet het "Parijs van het midden-oosten".
Nu is Parijs het Beiroet van Europa.

Kiwi45 | 07-11-05 | 11:23

Rellen in Parijs komen Syrie en Iran goed uit.

Drop | 07-11-05 | 11:21

denk dat rockstar zoiets echt nog wel gaat maken, heerlijke inspiratie

joyraider | 07-11-05 | 11:21

Slechts 8% van de Fransen is moslim.

Drop | 07-11-05 | 11:19

Of de fransen ook zo trots zijn op hun multiculturele samenleving ?
-
Vreemd dat ook hier weer dezelfde bevolkingsgroep verantwoordelijk is.
-
Ander land.... zelfde bevolkingsgroep.
Theedrinken werk misschien niet zo goed.

Moi | 07-11-05 | 11:18

DNB je moet eens een krant lezen ofzo joh..

Pannie | 07-11-05 | 11:15

Ik kan niet wachten tot ze hier beginnen en de moslim zijn ware gezicht laat zien. De Islam is een vorm van satanisme en mohammed is de antichrist.

Zak Chips | 07-11-05 | 11:14

LOL@verbatim...

da wizard | 07-11-05 | 11:13

Iedereen die een Franse auto heeft gehad heeft wel eens op het punt gestaan het ding in de fik te steken. Dat heeft niks met de islam te maken

verbatim | 07-11-05 | 11:13

het leger eropaf en de boel neerslaan is geen optie? want wat was de reden voor deze oproer dan, ik dacht 2 moslimboys op de vlucht voor de pliesie die neergeschoten werden (uiteindelijk). Of is er meer aan de hand en zijn ze daarom zo aan het rellen daarzo?

DNB | 07-11-05 | 11:11

Waneer is Nederland nou eens aan de beurt?
Tijdens al dat geweld kunnen we mooi toeslaan met de stijlloze revolutie...

da wizard | 07-11-05 | 11:10

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland