Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Wat de neuk. Met Ramon Beuk

oink oinkDat koks zuigen, weten we sinds Joop Braakhekke. Maar Ramon Beuk, de culinair medewerker van De Televaag spant sinds vandaag de kroon. Deze wakkere kookneger mag dan af en toe briljante ideeën hebben. (Rookworsten langzaam bakken ipv wellen!) Vandaag slaat Beuk finaal de plank mis met een recept voor karbonades. Nu moet u weten. De karbonade is een terecht ondergewaardeerd stuk vlees. Laten we maar eerlijk zijn; karbonade is campingbiefstuk. Paupervlees met een handvat, voor Tokkies die niet met mes en vork kunnen eten. Insmeren met mosterd, eventjes in de Tefal en klaarrr. De karbonade, kortom, is voer voor maatschappelijk teleurgestelden. Vandaar natuurlijk dat we recepten voor karbonade in de Televaag vinden. Ho stop! Zeiden we karbonade? Herstel. Rectificatie. We bedoelen natuurlijk KARBOLLADE. Iemand nog een Sucadeflap?

Reaguursels

Inloggen

-weggejorist en opgerot-

handige harry | 02-06-07 | 16:47

waar gaat het heen met deze wereld. Karbollade?????

hannes de boender | 02-06-07 | 00:23

BeunDeHaas 01-06-07 @ 11:50
Wat, is dat een karbonade? Ik zit er al ruim een kwartier op te fappen.

pbuh | 01-06-07 | 23:12

Is dit het wat eten wij vandaag topic? Ik heb heerlijke ovenschotel klaargemaakt, nog een paar minuutjes en dan kan die opgediend. Jammie, jammie!

..zapper | 01-06-07 | 20:24

Pritt; wat een waste of space dit item, net als jij soms een beetje bent

Seaudebeau | 01-06-07 | 20:14

@G-unite 01-06-07 @ 18:02:
Bah! Hoewel, dat andere spul is nog goorder... Sopropo... Om nog maar te zwijgen van antrua, een soort groen bitter slijm. 't Is een wonder dat het surinaamse volk nog leeft.

koerbagh | 01-06-07 | 19:27

Ronnie M. 01-06-07 @ 16:32

Beter gewoon masala poeder gebruiken of zelf mengen met turmeric peper koriander etc etc.Dat spul uit een podje is niet te vreten WEG MET DE POTJES CULTUUR!!

miko | 01-06-07 | 19:26

VanFrikschoten heeft ook nog wat breipatronen liggen voor de liefhebberts...

VanFrikschoten | 01-06-07 | 18:50

Je gaat me niet zeggen dat je ook negert ben he Ronnie M.

Moet je nog een fijn pom recept hebben?

G-unite | 01-06-07 | 18:02

Geitenkarbonade is natuurlijk wél OK *ggrrrrr*

Aktivist | 01-06-07 | 17:14

Roti kan je tegenwoordig bij de C1000 in de diepvries halen, 3 vellen voor heel 2 euro ofzo. FF in de magenetron en je hebt "verse" roti.
Ik vind het wel lekker, het is natuurlijk niet zo lekker als je moeder of tante het maakt maar het is goed te eten.

Ronnie M. | 01-06-07 | 16:41

Probeert GeenStijl haar peoples aan goed voedsel te brengen is het weer niet oke. Elke dag hutspot of aardappelen met boerenkool ies nie goet!!!

Dit is mijn weekendrecept voor een lekker tussendoortje of diner

Masala Doksa (eend is masala)

Ingrediënten:
* (Kotomisi) Cocosmelk
* 350-400 gram eendenborstfilet
* 3 sjalotjes
* 2 theelepels tomatenpuree
* 1 potje (360ml) Faja Lobi Chicken Masala (roerbaksaus) (C1000/AH)
* 8 eetlepels olie
* 1 1/2 - 2 kopjes water
* (100 gram kouseband)


Bereidingswijze:

Olie verhitten, eendenborstfilet (in stukjes gesneden) en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en enkele minuten bakken; vervolgens Chicken Masala (roerbaksaus), tomatenpuree toevoegen en enkele minuten roerbakken. Voeg het water toe en het geheel, onder af en toe omscheppen, 30 minuten met deksel op de pan op matig vuur stoven. (De laatste 10 minuten de kouseband (schuin gesneden) toevoegen.)

Serveertip:
Serveren met o.a. Roti, Basmati Rijst, Surinaams Puntje.

Lekkah Lekkah met de groeten van Ronnie M.

Ronnie M. | 01-06-07 | 16:32

Ik ruik kamervragen.

Zaans Blok | 01-06-07 | 15:48

water aan de coke brengen?

Weatherman | 01-06-07 | 15:46

hmmm ik las sucadeFap mahgoed........... kut topic

overVecht | 01-06-07 | 15:42

Deze pigmentaal gehandicapte vetsmelter kan dat wijf van mij eens wat komen leren, die kan nog geen water koken. Maar wel die grote negerzwans fijn achter de gulp houden, Beukert.

Colossie | 01-06-07 | 15:15

Komt die kooknegert ook uit groningen?

Ma_Se_Poes | 01-06-07 | 14:49

ik ben voor een kookrubriekje op GS voor ramon beuk
komkommertijd uitmelken.

Pien | 01-06-07 | 14:49

@kneuterzak 01-06-07 @ 11:53:
Je hebt je laten inpakken door het culi-gewauwel uit Frankrijk waar ze gewend zijn alle delen van een deaud beest te vreten. Niertjes = AFVALVLEES... Dat draai je door de frikadellen, de metworst of je stopt het in Bart de Graaff.
Kijk alleen al even rustig je lijstje ingredienten na... Al die rotzooi moet je erbij flikkeren om het nog enigszins op smaak te brengen.

koerbagh | 01-06-07 | 14:37

Gevalletje van te snel een topic posten zonder te lezen. Haha, spelvaut. Maar nee, het was een (sic!). Oftewel kuttopic. Pritt ga je schamen.

Flodder | 01-06-07 | 14:30

Oké Pritt, als je écht niks meer weet te posten kun je nog altijd terugvallen op dit soort non-artikelen, mijn god wat niet interessant zeg! Kan ik mijn stem in de vorige poll nog veranderen?

Absolutely Fabulous | 01-06-07 | 14:26

karbonade, het meest terecht ondergewaardeerde stukje vlees KARBONADE!!!
Leuk zinnetje voor een reclamespot...

Sjakie Snel | 01-06-07 | 14:01

pfffff een artikel van een hoogstaand niveau hoor pet je af

blingblingpinklady | 01-06-07 | 13:57

Ik zie het probleem totaal niet, alleen tokkies lezen toch De Telegraaf?

-evelien- | 01-06-07 | 13:50

Wat een kudttopic zeg ...

dreefneef | 01-06-07 | 13:41

Karbonade: Paupervlees met een handvat
Die kan zo het woordenboek in.

samwisethebrave | 01-06-07 | 13:02

Doet u mij maar een befstuk ober, niet te lang laten bakken.

Choux de Bruxelles | 01-06-07 | 12:58

Ben ik de enige die vreest dat dit nietszeggende stukje alles te maken heeft met de deelneming van De Telegraaf in GS?

Frits de Vriez | 01-06-07 | 12:54

*gaap*?

ILT | 01-06-07 | 12:50

Help, redactie. 'k Snap dit onderwerp niet. Binnenprittje zeker?

Murdockyoufool | 01-06-07 | 12:47

Hmm.. ik ken het.. Alleen bij mij heet het Rolnade.. Maar wat is hier nu schokkend aan?
B.t.w. het is "sucadefap".. Dat omdat sucade ruk vlees is..

Cook From Hell | 01-06-07 | 12:27

echt weer een bullshit toppic

RJ rush | 01-06-07 | 12:26

@Lekker Belangrijk© 01-06-07 @ 12:07

+ je wordt er heaumeau van.
(echt waar m'n iman heft het me zelf verteld)

Duke ACID | 01-06-07 | 12:20

Joh!

Die feauteau lijkt op een dwarsdoorsnede van een zwangere vrouw!
Dacht dat die negert met ze keukenmessen een misdaad had begaan of zeau...

Ahasveros | 01-06-07 | 12:16

Varkensvlees ies idd Haram, het is niet te vreten, je krijgt er puisten van, het en het zit vol met rotzooi calorieen.

Lekker Belangrijk© | 01-06-07 | 12:07

Pritt duwt met dit stukje het niveau van geenstijl van klein kind terug naar ongeboren vrucht. Bleh.

e.claudius | 01-06-07 | 12:04

Pigha Lal 01-06-07 @ 11:57
Niet als er gemenstrueerd wordt..

Attila23 | 01-06-07 | 12:00

Pritt,
Wat een pauper stukkie...
Writersblokkie?
"Maar Hox, ik weet ff niets te schrijven/melden"
"Niet zeuren plak ding, we betalen je niet voor niets"
"Zucht, ik schrijf wel wat over een neger die een stuk vlees een nieuwe naam geeft".

Presentatie: 3
Inhoud : 3
Smaak gerecht: 8

Duke ACID | 01-06-07 | 12:00

mogen vegetariers eigenlijk beffen?

Pigha Lal | 01-06-07 | 11:57

Het is groen en het bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Nee, het is niet het hoofd van Pritt...

H_C_Q | 01-06-07 | 11:54

Nu we toch bezig zijn recepten uit te wisselen, heb ik voor vanavond, lekker voor de buis het volgende recept:

Niertjes in sherrysaus.

Ingredienten:
500 gr varkensnieren
2 eetlepels olijfolie
zout, versgemalen zwarte peper
1 kleingesneden ui
1 uitgeknepen teentje knoflook
2 eetlepels bloem
2 dl kippenbouillon
2 dl droge sherry
citroenschil
1 laurierblad
1 eetlepel fijngesneden peterselie
Bereidingswijze:
Blancheer de nieren l volgt:
Zet ze op met koud water, laat ze aan de kook komen en spoel ze daarna met koud water af.
Snijd ze open en verwijder met een scherp mesje alle vetdeeltjes.
Verhit de olijfolie en bak de in plakjes gesneden nieren rondom bruin.
Bestrooi ze met zout en peper, doe er de ui en de knoflook bij en laat die 5 minuten meefruiten.
Bestrooi het vlees en de ui met de bloem, laat die even kleuren en giet er al roerend de bouillon en de sherry bij.
Doe het laurierblad en de citroenschil in de saus.
Laat het vlees 30 minuten zachtjes stoven.
Verwijder vlak voor het opdienen de citroenschil en het laurierblad en roer er de peterselie door.
Geef er saffraanrijst bij.

Smakelijke maaltijd gewenst.

kneuterzak | 01-06-07 | 11:53

Ik ben dus de enige die in dat stuk vleesch naast de lap tekst een vrouwelijk kont ziet die nodig volgeblaft dient te worden?
Wat kan mij het nou schelen hoe ze vleesch noemen. Als ze zeggen dat het een Fin was dan geloofde ik het eauk... laten we eerlijk blijven, elkaar geen mietje noemen, en die HIV spuiten wegpleuren... de komkommers zijn erg vroeg dit jaar. Met dank aan overijverige Groentemannetjes?

BeunDeHaas | 01-06-07 | 11:50

-weggejorist-

Willem de Hijger | 01-06-07 | 11:49

-weggejorist-

Willem de Hijger | 01-06-07 | 11:46

@redaxi: een zwaktebod om jullie quotum aan Televaagartikeltjes te vullen?

Knuisje | 01-06-07 | 11:45

En toch vind ik Herman een Held!!!

DopeFish | 01-06-07 | 11:44

@fweddy,
Dat is ongeveer de helft van de totale beschikbare capaciteit.

ErikZA | 01-06-07 | 11:41

Wat een zuurbekjes die zeiken over "nieuws".
Ga toch een ei bakken!

De StoorZenDer | 01-06-07 | 11:37

@ErikZA
Wat??? Die volle 3600 baud?

fweddy | 01-06-07 | 11:37

Wat de neuk met GS-vrijdagochtend meuk!

ErikZA | 01-06-07 | 11:36

Wat is dit nou weer voor een nieuws?
Sjezus .. maar goed, wat is er mis met het oppimpen van vlees?

PAALman84 | 01-06-07 | 11:36

Karbonade ies niet halal

Hodja | 01-06-07 | 11:36

Shit, weer de bandbreedte tussen Afrika en NL voor niets belast.

ErikZA | 01-06-07 | 11:35

Ge es deaud, cokenegert!
Je bent 'n blacklutser en je weet 't!

GS 4-LIFE

Willem de Hijger | 01-06-07 | 11:32

@rosalie 01-06-07 @ 11:23 Ach het ligt er aan welke informatie je zoekt natuurlijk, ik ben nou eenmaal een liefhebber van vlees en jagen. Jij niet dus.
Jammer, je zou eens mee moeten op zo'n trip, gebeurt wel vaker dat we iemand meenemen en die wil daarna nooit meer iets anders.

gigi gorgonzola | 01-06-07 | 11:31

Of... is de site soms gehacked en plakt iemand zijn boodschappenbriefjes erop?

100%JERZY | 01-06-07 | 11:30

*Gaat coken met baard*

Attila23 | 01-06-07 | 11:29

@ Pritt Stift
GS kookt nu zelf komkommer.
Hallo Prittje, nu echt nieuws joh, doe je best! Je kan het!
Wellicht kun je hier beginnen:
www.sedoparking.com/karbonade.nl
Succes!

100%JERZY | 01-06-07 | 11:28

Waarom dit bericht???
Wellicht een prijsvraag?
Mijn gok is: om te laten zien dat er eauk goed geintegreerde allochtonen zijn!

Modderfokkert | 01-06-07 | 11:27

Frank Culemborg 01-06-07 @ 11:18

Kijk, dat is nou eens goed geserveerde achtergrond informatie, d.i.t @gigi gorgonzola 01-06-07 @ 11:11.....

rosalie | 01-06-07 | 11:23

Harige bangmaker @ 11:119
iedereen moet hier rotzooi lezen

_nwanko_ | 01-06-07 | 11:22

Fapticutatie des Sucadafapjes.

-=PyP=- | 01-06-07 | 11:21

Ik begrijp het niet, denk ik.
Waar zit het lach-moment? Of is het meer een Aha-Erlebnis die ik mis?
Sorry.

CoJoNes | 01-06-07 | 11:21

Bedankt voor de info, kooktrut Pritt Stift

drekzooi | 01-06-07 | 11:19

Attila23 01-06-07 @ 11:17

Nee hoor, maar ik eet nu eenmaal geen rotzooi.

Harige Bangmaker | 01-06-07 | 11:19

Karbollade rules! Ies haram!

Hutspotentieel | 01-06-07 | 11:18

Ramon Beuk kookt als zijn moeder. Ik weet nog dat hij ooit als klein klein negertje kwam gastkoken in Born to Cook op bezoek bij die onverstaanbare gemenebest uitwisselingsstudenten Jaymz en Mike die toen het programma droegen. Ramon is een hypernerveuze geek en ook een totally uncoole nerd, niet met computers maar op kookgebied en werkte Jaymz dusdanig op de zenuwen in zijn pogingen cool over te komen, dat ie geweldig op z'n flikker kreeg van Jaymz. Werd allemaal uitgezonden ook. Enige wat Ramon deed was het hoofd nog dieper buigen waarbij hij bijna het gerecht indook. Comme si, comme ca... wraak was zoet in televisieland toen plots Ramon te programma overnam en we konden genieten van Ramons moeder cuisine. Waarschijnlijk was een vrouwelijke nigga-lova producent debet aan deze ommezwaai. Hoe het lot van Jaymz (en siamese twin Mike) verder is verlopen, weet niemand... maar mocht hij niet meer in leven zijn, zou hij zich omdraaien in z'n graf.

Frank Culemborg | 01-06-07 | 11:18

Harige Bangmaker 01-06-07 @ 11:16
.
U is vegetarier, naar ik aanneem?

Attila23 | 01-06-07 | 11:17

In kroketten zitten paardenvlees, varkensoren en overig slachtafval.

Harige Bangmaker | 01-06-07 | 11:16

Had vandaag meer een recept met niertjes verwacht.
Laat anders nog wat karbonades van Sylvie Meis zien.
Pritt gek geworden van z'n Ghivt van gisteren?
...
Ja, het is bijna weekend!

_nwanko_ | 01-06-07 | 11:16

* zucht en gaat een komkommer halen*

Monsieur Bovary | 01-06-07 | 11:15

Hulde voor Pritt Stift om de woorden "paupervlees met een handvat"!!! Meesterlijk!

whatisup? | 01-06-07 | 11:14

bakken en braden...........

Reaguurder007 | 01-06-07 | 11:14

Sinds wanneer doet Pritt de Traag-stukjes?

John McClane | 01-06-07 | 11:14

Ik ga het direct uitproberen.....

Vervelend Ventje | 01-06-07 | 11:14

Zeau Pritt, kunnen we u deze zomer op de campingzender bewonderen bij de Smaakpliesie?

Koos Virtuoos | 01-06-07 | 11:13

Wat een non-topic.
Zeg Pritt, heeft Traag nu ook al jouw naam gespoofed?

fweddy | 01-06-07 | 11:12

@Teen 01-06-07 @ 10:56 Bedankt maar nee bedankt, Finnen eet ik het liefst vers en zeker niet uit de diepvries. Nee, geweaun op traditionele wijze, eerst met een groepje jagervrienden erop uit in de wildernis van een kansenwijk rustig rondkijken. Dan 1 er uit pikken en opjagen tot ie helemaal gek is ( dat geeft later zo'n fijne adrenalinesmaak aan het toch wel een beetje taai en droog vlees). Dan rustig afmaken met de M16. Vaak schieten wij het hoofd er al af want kopvlees van de Fin is niet zo iets heerlijks als dat van het varken maar goed, sávonds lekker om het vuur en dan maar genieten van zo'n boutje Fin. Oh ja, vergeet niet om een aquafitje of grappaatje in te neme na de maaltijd want het gebeurt wel vaker dat ze enge ziektes bij zich dragen die hier niet of nauwelijks voorkomen. Volgende week een jachtspecial over Finnen schieten in het rifgebergte. Welke vergunning, wat wel wat niet mag in Finland etc. etc.

gigi gorgonzola | 01-06-07 | 11:11

Ramon Beuk heeft schijt aan Sonja!

Daks | 01-06-07 | 11:10

Gebakken bloedkorst zou dan eauk moeten kunnen!

Attila23 | 01-06-07 | 11:10

pak een frikandel en leg hem in een bak water: Frincand'eau!

Bern | 01-06-07 | 11:09

Sucadefap?

Ruubse dinsdag | 01-06-07 | 11:09

sucadeFAP

Dappertje Dik | 01-06-07 | 11:09

@DutchXTC 01-06-07 @ 11:05
Als ze homosensueel zijn, dan mag het

Klukkluk | 01-06-07 | 11:07

Nee, dan Jopie Braakhekke. Verpatst zijn Garage en gaat een kookacademie beginnen! KOOKACADEMIE! Hahahaha, vroeger heette dat gewoon de huishoudschool

Klukkluk | 01-06-07 | 11:06

Nooit geweten dat negermeneren konden koken, dat doen toch de big mama's?!

DutchXTC | 01-06-07 | 11:05

En hoe zit dat nu eigenlijk met die gevlochten teenslippers deze zomer. Wél of juist niet doen?

widtvoet | 01-06-07 | 11:05

Ramon Beuk is in real life een bijzonder arrogante dweil.

Aars van kiersel | 01-06-07 | 11:05

Pritt aan de coke.

Varreke | 01-06-07 | 11:05

What's next? Sudokuutje?

godsammekrake | 01-06-07 | 11:03

Vlees moet bewerkt worden...

Joeper de poeper | 01-06-07 | 11:01

Ja? En? Dus?

Granaatappel | 01-06-07 | 11:01

Van mossels kan men de meest verrassende krakelingetjes maken btw. Lekker 's zomers recept.

Gooi een halve kilo verse mosselen (in de schelp uiteraard) tezamen met 250 gram boter, 250 gram suiker, 150 gram zelfrijzend bakmeel, een ui, een winterpeen en wat prei (alleen het witte gedeelte!) in de blender en pureer deze totdat het mengsel slechts nog een zacht geruis voortbrengt.
Even laten opstijven in de koelkast en rollen maar. Leg de krakelingen op een ingevette ovenplaat en bak ze in plm. 75 min. grijsbruin.
Serveren met 'n choco-inktvisdip (zie vorige week) en wat rennies.

widtvoet | 01-06-07 | 11:00

Wat @Karel kwakbol 01-06-07 @ 10:54 zegt. Ik snap niet dat die twee jongens wel in voorarrest zitten en Kromkamp nog steeds niet is opgepakt. Klassejustitie heet dat.

..zapper | 01-06-07 | 11:00

snap het niet hoor. gewoon vlees uit karbo snijden en dan dingetjes mee doen. is dit nieuws?

Stijlloosadverteren | 01-06-07 | 11:00

ik vind het er niet een zo slecht uitzien.. en de 'naam' is nogal logisch als je het als een rollade serveert... toch? Wie slaat er nou de plank mis?

Alcoholic | 01-06-07 | 10:59

Beetje Marianne Thieme bashen

Djep Stem | 01-06-07 | 10:59

Alleen tokkies eten schouderkarbonade

noorderling | 01-06-07 | 10:58

Koken en Origami is een slechte combinatie (net als recepten en GS-topics trouwens).

Patrick Bateman | 01-06-07 | 10:58

Die malloot gooit ook nog eens ansjovis op de karbollade.. Haute cuisine?

de grote Anti | 01-06-07 | 10:57

LOL@ 'Paupervlees met een handvat'
-
Wel lekker trouwens

Rest In Privacy | 01-06-07 | 10:57

Heeft Pritt het recept wel gelezen dan?
De kok maakt een rollade van een karbonade. Dat noemt hij karbollade.
Dat is hooguit een leuke woordspeling maar niet echt een topic waard?

Grasgriezel | 01-06-07 | 10:57

@ gigi gorgonzola 01-06-07 @ 10:53
Keukentip:
Bewaar uw fin nooit in de groentela maar in de diepvries. Anders nemen de andere producten in de koelkast de geurtjes over!

Teen | 01-06-07 | 10:56

Volgensch Finsche kanselredenaars worden menschen heaumeau door het eten van varkenschvleesch..

Attila23 | 01-06-07 | 10:56

Volgens mij is dit berichtje niet kosher!

Lepo | 01-06-07 | 10:56

Nieuw artikel over Kromkamp in de Televaag, Fleisch kom er maar in.

Karel kwakbol | 01-06-07 | 10:54

Sjezoes.......... CHEF KOM IN ACTIE !!!

Dit is toch wel weer een ALL-TIME-LOW in de nieuwsgaring.
Gaan we nou ook nog recepten met elkaar uitwisselen?

We zijn goedverdoemme de Libelle niet !

Tyler-Durden | 01-06-07 | 10:54

Ik neem aan dat de redactie zo nu en dan iets eet met/van/bij de kookneger anders snap ik niet wat dit semi-grappige topic hier moet. Gisteren in het cafe tegengekomen of zeau? Nu weer graag iets over Finnen, gezellig het weekend in.

gigi gorgonzola | 01-06-07 | 10:53

Dan is het maar campingbiefstuk, ik vind een lekkere karbonade (het liefst Oosters gekruid) prima te eten. En ik ga er niet eens (meer) SBS van kijken.

Ongelovige athe?st | 01-06-07 | 10:53

-weggejorist-

de Bruijn | 01-06-07 | 10:53

Televaag meent kennelijk dat de gemiddelde GS reaguurder hier op zit te wachten?

de Botte Bijl | 01-06-07 | 10:52

Doe mij maar een Stritt Pifft

Karel kwakbol | 01-06-07 | 10:52

Op de BBQ en smullen maar...

da wizard | 01-06-07 | 10:52

Ik vertrouw geen vlees dat niet in de frituur kan!

Teen | 01-06-07 | 10:50

Creatyphus rond de keaukplaat is niet erg, en moet eerlijk zeggen dat het recept me niet per direct ranzig lijkt..
Maar toch: "Doe's niet met je eten spelen, Ramon!!"

X4I | 01-06-07 | 10:49

Als je spare-ribs pureert kun je er soesjes van bakken. Kan opa zonder gebit eauk eens van die culinaire lekkernijen genieten.

widtvoet | 01-06-07 | 10:47

Hij maakt van een karbonade een soort rollade en noemt het karbollade, wat is daar schokkend aan? Ik heb werkelijk waar nog liever een topic over de didgiridoe.

..zapper | 01-06-07 | 10:47

Ik heb moeite met varkensvlees dat rose is.
Iemand nog dat 500kg varken in de usa gezien

Doorslammer | 01-06-07 | 10:47

Komkommers zijn vroeg dit jaar....

AUB | 01-06-07 | 10:46

doe mij maar biefstuk

The MasterP | 01-06-07 | 10:46

komkommer tijd denk ik zo

BlackDeathMetal | 01-06-07 | 10:46

Loepiaatjes van een stuk mergpijp vouwen is eauk erg lekker...

widtvoet | 01-06-07 | 10:46

Cokenegers zijn liev.

blikjegrolsch | 01-06-07 | 10:45

saai!

en Ramon Beuk kookt best lekker, ben ik laatst in Loca Haarlem achter gekomen.

DaZe | 01-06-07 | 10:45

Ik sta nu al een kwartier dat bot plat te slaan met een pannetje (volgens instructie), maar volgens mij begeeft mijn tefallaagje het zo. Ik ben benieuwd hoe dat oprollen gaat lukken van dat bot.

remcootje | 01-06-07 | 10:45

Waar gaat dit over?

sk!llz | 01-06-07 | 10:45

cokeneger ?

Montgomery Burns | 01-06-07 | 10:45

-edit: kuddo in je aars -

Just my opinion | 01-06-07 | 10:44

Guitige vent, die Beuk.

Kansleaus | 01-06-07 | 10:44

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie | Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | Crypto-casino.nl