Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Dank voor die bloemen

Tijdens zijn ramadantoespraak heeft Balkenende de Joden overgeslagen en Palestijnse bommengooiers op ideeën gebracht. Dat zegt een boze geestelijke die vraagtekens plaatst bij de videoboodschap van de premier. Zo schijnt een gezegend ramadan voor veel Palestijnen gepaard te gaan met veel slachtoffers. Tenminste dat stelt ene hervormde kerkerd met de naam dr. G. H. Cohen Stuart. De professioneel gelovige vraagt zich in een open brief af of Jan Peter gewoon zijn pet liet hangen naar de radicale moslims. Dit, door ze gelukkige feestdagen wensen en hopen dat bommengooiers huilend in onze armen vallen. Terwijl hij de Palestijnen ophitst. Blijkbaar kan je de publieken nu ook al in Palestina ontvangen... Veel groter probeem is dat Balkenende nu voortaan alle godsdienstige minderheden in Nederland op elk feessie een videobrief moet geven. En dat is pas een dagtaak.

Reaguursels

Inloggen

@prettything
Luiheid en desinteresse ( met dubbel s ;)komen volgens mij grotendeels door een gebrek aan prikkels. Zoals eerder geschreven denk ik dat als de noodzaak zich niet aan je opdringt weinig mensen echt ambitieus zijn op een nieuwe taal te duiken.Mensen zijn verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling. Een overheid kan sturen op de ontwikkelingen die zij belangrijk acht voor deze maatschappij. Dat niet alleen falend overheidsbeleid debet is aan de huidige achterstand ben ik volledig met je eens. Ik verwacht dan ook van allochtonen dat als ze het zelf als probleem ervaren dat ze de nederlandse taal niet machtig zijn ze aktie ondernemen en niet lopen klagen, want er zijn mogelijkheden alom. Ook een aanzet vanuit de sociale dienst om kansen op werk te verbeteren door het aanbieden van (verplichte) taalcusussen juich ik van harte toe. Het is niet mn bedoeling om de schuldvraag zwart-wit te benaderen ik geloof meer in het onderkennen van het probleem en gezamelijk constructief nadenken en formuleren van oplossingen

dapiero | 12-10-05 | 14:58

iemand nog de docu op bbc gezien maandag avond over het destijdse overleg in camp david ? die sharon lijkt meer balkie dan ik had gedacht ! laat ik het daar maar bij houden !

Draaitafel Demagoog | 12-10-05 | 14:03

@Dapiero
Merkwaardig dat je overal de schuld legt maar niet bij de allochtonen zelf.
De Marokkanen en ook veel Turken kwamen pas in de jaren 80 naar Nederland en niet eerder.
Desondanks zou 20 tot 25 jaar verblijf in Nederland toch moeten leiden tot het enigszins machtig zijn van de taal.
Niks falend reintegratiebeleid. Gewoon luiheid en desinteresse van al die allochtonen die nog steeds geen woord Nederlands spreken.

prettything | 12-10-05 | 13:19

De Nederlanders? Menig moslim is Nederlander. Dat er sprake is van een taalachterstand ben ik met je eens.Dat is grotendeel veroorzaakt door falend (lees geen) integratiebeleid vanaf de jaren 60. Voor het doen van ongeschoold werk was het niet zo van belang om de taal machtig te zijn. Dat mensen behorende tot deze migratiegolf kinderen kregen en niet in het nederlands konden opvoeden is een gevolg. Om 40 jaar later dan te verwachten dat opa's en oma's of de volgende generatie maar massaal op nederlandscursus gaat vind ik hypocriet.
Ook hebben we middels volkshuisvesting wijken geschapen waar veel mensen met dezelfde achtergrond samenwonen. Hierdoor hebben we de noodzaak om te functioneren met de nederlandse taal weggenomen. Als je kijkt naar buurten waar wel sprake is van een gelijke spreiding van bevolkingsgroepen zal je opvallen dat je rustig in het nederlands bij de turkse bakker brood kunt bestellen. Huidige migranten dienen een taalcursus te volgen is nu het beleid. Ik denk dat het langzamerhand tijd is om die schuldvraag achter ons te laten liggen en dat te doen waar nederlanders bekend om staan. Niet lullen maar doen.In dit geval betekent dat puin ruimen.

dapiero | 12-10-05 | 12:55

'Het gevoel geven dat ze ook deel uitmaken van de samenleving"???'
Ik geloof toch niet dat dat nou zo aan de Nederlanders ligt eerlijk gezegd.
Een beetje Nederlands leren zou al helpen volgens mij..

Pannie | 12-10-05 | 11:49

prachtig hoe belangrijk we het allemaal schijnen te vinden om een vijandsbeeld in stand te houden. Want wat zou je in godesnaam met je tijd en energie kunnen doen als je haar niet op haat richt? Als je een poging doet om te voorkomen dat we hier ook tunnelbrandjes moeten blussen door een gedeelte van de gemeenschap het gevoel te geven dat ze ook deel uit maken van deze samenleving ben je een laffe lul. Des te meer vijanden des te kleiner de kans dat je elkaar de hersens in slaat? Klinkt logisch toch.

dapiero | 12-10-05 | 10:58

www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/)/compo...
".. School weigert docente zonder hoofddoek
Het Islamitisch college Amsterdam heeft docente Arabisch Samira Haddad een baan geweigerd omdat ze geen hoofddoekje wil dragen..."

Lekker Belangrijk© | 12-10-05 | 10:45

Onze grote lijder JP had het over een feest van moslims EN niet-moslims.
Als lijder van de staat der nederlanden veegt JP gemakshalve zijn gristenreet af met de scheiding van kerk en staat en verdeelt het volk in moslims en niet-moslims.
Ik ben een niet-moslim.
Jij bent een niet-moslim.
Hij is een niet-moslim.
Wij zijn niet-moslims.
Jullie zijn niet-moslims.
Zij zijn niet-moslims.
Voelt u hem al?

Lekker Belangrijk© | 12-10-05 | 10:11

yeps, morgen jom kippoer;)

Ariel | 12-10-05 | 10:01

@mrXL ja dat vind ik niet alleen normaal, ik vind het ook doordacht als dat tot iets beters leidt. vrijwel iedereen roept hier om oplossingen en zit hier veilig achter zijn scherm te zeiken om het zeuren en te discussieren om het discussieren. dat kan best leuk zijn, maar het is kortzichtig en lost niets op. Balkenende kijkt verder dan onderbuikprincipes en reikt een oplossing aan die ervoor kan zorgen dat iedereen die zich nu zogenaamd grondwettelijk gediscrimineerd voelt (politiek correct gelul) maar het verder aan zijn reet zal roesten of hij ook zo'n boodschap krijgt zich wat meer kan richten op andere zaken dan ongefundeerd zeiken over de moslimgemeenschap in zijn algemeenheid. en zoals ik al zei vind ik iedereen die zich gediscrimineerd voelt door deze boodschap vrij kinderlijk. blijkbaar wil jij ook op je grondwettelijke recht staan en ook zo'n boodschap ontvangen. ik vraag me af of je dan net als Cohen echt tevreden zult zijn en anders zult denken over de moslimgemeenschap.

neuzel | 12-10-05 | 09:53

Ik dacht dat het verzenden van videoboodschappen met name aan Bin L en z'n clubjes, alsmede aan ontvoerders beklijfd was.

Het moet niet gekker worden, binnenkort staat JP met stoeptegels te gooien alvorens zich met kneedbommen te behangen en een enkeltje openbaar vervoer te nemen.

style.councillor | 12-10-05 | 09:46

Kom op toch zeg! Het was toch volslagen duidelijk te zien aan die krampachtige bek van Balkenende dat ie z'n videoboodschap met felicitaties aan de moslims alleen maar maakte uit angst voor nog meer radicalisering. Hij stont gewoon in z'n broek te schijten. Pas als de katholieken en Jehova's Getuigen met radicalisering en ontwrichting van de samenleving gaan dreigen, mogen zij zich ook verheugen op een "persoonlijke" gelukwens van de houterige klaas die zich onze minister-president noemt.

Ongeletterde Boer | 12-10-05 | 09:46

Volgens Balkenende wordt dit jaar "het jaar van de uitgestoken handen"....
Over welke handen zou hij het nou eigenlijk hebben?

Over die handen die in volle trams en bussen even snel in damestasjes en rugzakken vworden gestoken?

prettything | 12-10-05 | 09:29

@neuzel: Jij vindt het klaarblijkelijk normaal dat sommige mensen meer "lollies" krijgen dan anderen. Als het gaat om "Lollies" in de vorm van videoboodschappen van opperlul Bakellende, dan kunnen ze me gestolen worden, maar de financiele consequenties die al die moslim-rotzooi al met zich heeft meegebracht, hetgeen momenteel steeds duidelijker wordt, zouden geen reden mogen zijn tot het geven van "nog een lollie".

Verder is het, puur volgens de grondwet, discriminatie, want, er wordt onderscheid gemaakt op basis van geloof. Nu ben ik niet zo'n discriminatie-zeur, maar ik zie al het positieve er niet van in.

mrXL | 12-10-05 | 09:26

het was een goed doordachte zet van Balkenende om zo'n boodschap te geven. De moslimgemeenschap klaagt dat ongeveer iedereen in Nederland -zie hier op GS, een goede afspiegeling van de meerderheid van de maatschappij- ze over een kam scheert met moslimextremisten en dat ze in een hoek wordt getrapt. Balkenende geeft de moslimgemeenschap welgemeende aandacht. Een van de effecten daarvan is dat de moslimgemeenschap dat zou kunnen, mogen en moeten waarderen en zich "erbij voelt horen". Die toenadering mag en moet verdere dialoog openen en mag en moet ervoor zorgen dat extremisten minder snel voedingsbodem voor hun daden vinden in hun eigen gelederen die al dan niet terecht afgeven op de Nederlandse maatschappij.
Verder zit deze professoer blijkbaar om aandacht verlegen. Net als bij kinderen. Krijgt de een een gedragsbevorderende lolly, wil de ander er ook een. Maar de Joden doen het toch prima in Nederland? dus zo'n boodschap is voor hen helemaal niet nodig, hetgeen zijn kinderlijke schreeuw in de woestijn maar weer benadrukt. Zie ook zijn uitspraak: "De Nederlandse samenleving heeft nooit te lijden gehad van fanatieke joden, waarvoor de hele wereld dure beveiligingssystemen moet aanleggen om zijn burgers te beschermen, aldus dr. Cohen Stuart." ehm... en we gaan nog dreigen ook? of is het een ongeschreven norm dat als iemand zich normaal gedraagt dan een koekje moet krijgen?

neuzel | 12-10-05 | 09:15

He, kijk aan, iemand die Balkenende en zijn woorden nog serieus neemt.

Maar goed, het concept van scheiding tussen kerk en staat is aan Balkie volkomen voorbij gegaan. Zal ie wel afgekeken hebben van Bush sr. en Bush jr.

JackRandom | 12-10-05 | 09:09

Een suikerbommetje met kaarjes na de Rammenmaar!

Kakbouter | 12-10-05 | 09:07

@Kim Jong-il & da wizard: Dat lijkt mij helemaal te gek! Godsdienstig geneuzel allemaal.

Mokum Kosher | 12-10-05 | 09:02

Waarschijnlijk heeft ie gewoon naar Koefnoen gekeken van de week, en is hij zo op het idee gekomen dat de echte jp dat ook moet doen!

prestodegekste | 12-10-05 | 08:58

@ Kim Jong-il 12-10-05 @ 01:11
Dat is 12 februari, en laten we er dan ook meteen maar een vrije dag van maken...

da wizard | 12-10-05 | 08:38

Balkenende is een vies woord zou je dat a.u.b niet meer willen zeggen, je kan alles zeggen behalve dat woord. Maarre tja zou het niet eens tijd worden om gewoon als nederlander te emmigreren?

C.s.O H.lector | 12-10-05 | 08:14

Gek. Ik heb altijd geleerd dat kerk en staat in Nederland gescheiden zijn. Waar Balkenende het dan ook vandaan haalt om in de richting van één religie zijn aandacht te laten blijken, dat is me onduidelijk. Maar ja, dat is niet het eerste wat Balkenende onduidelijk brengt.

Jawel | 12-10-05 | 07:28

natuurlijk is een beetje gek in deze.

--
2 meter onder NAP

wannabecool | 12-10-05 | 02:50

ik bedoelde natuurlijk haring

wannabecool | 12-10-05 | 02:47

GS is echt hollandse haat

--
modern dutch are not different, ask any moslim or jew

wannabecool | 12-10-05 | 02:44

Alttekst=kreng namelijk

XRT2000 | 12-10-05 | 01:37

He! Waarom geen alttext onder die foto van die pinguin? Of durven we dat alleen als Chileen post?

XRT2000 | 12-10-05 | 01:36

Als atheïst wil ik graag een videoboodschap op de geboortedag van Charles Darwin.

Kim Jong-il | 12-10-05 | 01:11

jan-peter-'dhimmi' balkenellende

De Zuid-Limbabwaan | 12-10-05 | 00:36

sinds wanneer mag onze minister president zich bezighouden met religieuze zaken??? wat mij betreft hoort hij zich hier niet mee bezig te houden!
en mocht hij zich zonodig wel bezig houden met geloofsovertuigingen dan moet hij idd vanaf nu ALLE geloofsovertuigen aandacht geven, van atheisten tot boeddhisten van gristenen tot moslims van de paus tot al-qaida!

De Zuid-Limbabwaan | 12-10-05 | 00:34

Is dit nieuws?.. elke malloot weet toch dat het verderfelijke nederland.. zelfs heel europa pro akbar is!` Liefst zou balkie zich in zijn bips laten vrijen door zo'n baardmans.. maar helaas hebben onze moslim vrienden gay sex verboden.

LordBathory | 12-10-05 | 00:19

Sorry hoor, als recht geaarde nederlander en ook nog eens als protestant christelijk nederlander wend je een vijandig gezinde godsdienst niet fijne feestdagen toe, welke naam die dag ook draagt.
of gaan we hier ook binnenkort samen op weg ??
Als dat gebeurt, dan ben ik hier zeker weg.

willie wortels | 12-10-05 | 00:13

Vinden de boeren leuk... elk jaar tijdens Ramadan worden honderden schapen gestolen van hardwerkende Nederlandse burgers, en wie geeft de daders een zetje in de rug 'toe maar jongens...'

Juist, onze Harry Potter.

Net als Bea die wat gaat knuffelen in plaats van de ouders van Theo van Gogh bezoeken na diens 'slachting'.

Gaat goed in Nederland.

JohnyBeGood | 12-10-05 | 00:05

@fuckje
sorry ik wilde je niet op de kast jagen of het zwijgen opleggen oid.
lamagaan...

vlunk | 11-10-05 | 23:59

Ik lust sowieso geen condooms

vlunk | 11-10-05 | 23:45

Iemand Koefnoen gezien?

Pjeutr | 11-10-05 | 23:44

ik wil die Ford Capri

NeoRetro | 11-10-05 | 23:43

Heb je wel eens bedacht wat die ramadan de samenleving eigenlijk kost? Er wordt namelijk natuurlijk ook niet geconsumeerd overdag... geen broodjes, geen koffie, geen condooms om maar eens paar producten te noemen...

knutsel | 11-10-05 | 23:39

fugg.... ik ben geen moslim

vlunk | 11-10-05 | 23:25

ok, nu nog 2 bier

vlunk | 11-10-05 | 23:24

Oproep aan alle Moslims:
Dikke Lul, twee Bier!

fuckje | 11-10-05 | 23:23

Er is maar een baas,De Arabier met de Bomgordel,triest maar waar.

Zwaredrinker | 11-10-05 | 23:19

@fuckje: ja mevrouw fuckje?

*i love lange lontjes*

vlunk | 11-10-05 | 23:14

@fuckje: ja

vlunk | 11-10-05 | 23:06

maak daar maar Douglas Adams van..... damn weed

vlunk | 11-10-05 | 23:01

Wat een gelul. Ik denk dat de meeste mensen gelukkiger zijn wanneer JP zich niet met hun feessie bemoeit.

0900 | 11-10-05 | 23:01

Het lijkt mij dat de moslims eens op moeten schieten met die moslimpartij. Laat ze maar meedraaien in het democratische circus, kunnen we ook gelijk zien hoe groot de cohesie onder hen is.

knutsel | 11-10-05 | 23:00

Ik hoop dat hij ons Adam Douglas volgers niet dwingt tot een vastenperiode alleen om een videoboodschap te kunnen maken om te vertonen in het restaurant aan het einde van het heelal...

vlunk | 11-10-05 | 22:59

Uitstekend idee van Balkie. Nou kan-ie met een gerust hart prinses Irene uitnodigen. En als het effe wil, schuift op een gegeven moment Gretta ook nog aan, namens de Palestijnse terroristen. Dus Balkie en Irene aan de ene kant, en Gretta met Osama aan de andere kant.
Wedden dat het een vruchtbaar gesprek wordt? Morgen zijn alle terreurdaden verleden tijd.

zweefvlieger | 11-10-05 | 22:58

Kom ik net thuis, op Nova: Moslims!
Zet ik GS aan: Moslims!
raar dat ik die hakbarts zat ben????

fuckje | 11-10-05 | 22:57

Enfin, je kunt je natuurlijk afvragen wat JP met deze zegen beoogde; is het een gebaar naar de moezelmannen dat zij er ook bij horen of simpelweg een knieval ?

knutsel | 11-10-05 | 22:52

@DD
de nieuwe oogst van goeie kwaliteit???

anarchez | 11-10-05 | 22:45

Ergens heb je wel gelijk, DonkerDoorn,de Amazone valt droog, het groene boekje telt 6000 nieuwe woorden, en het is ook veel te mooi weer voor deze tijd van het jaar, heerlijk weer om te picknicken, met een koekje erbij.

Hammiehetvarken | 11-10-05 | 22:40

?!

DonkerDoorn | 11-10-05 | 22:38

?? ????? ???? ?? ?????????

Rabarberke | 11-10-05 | 22:36

Oke, nieuws is regionaal. Het hangt er net van af waar je woont, waar je gek mee wordt gemaakt.

Maar Geen Stijl.... de wereld is verder gegaan. Terwijl de rest van de bol een uitbraak van overvliegdendevogelpokopmens afwacht, ah zielig richting Pakistan doet, of als een crack junk twee dagen zonder shot het in elkaar klappen van de Amerikaanse economie bevreest, hebben jullie het nog over moslims ? Man, dat is zo januari 2005....

DonkerDoorn | 11-10-05 | 22:16

Ze doen het al 1300 jaar en zijn er geen haar beter van geworden, of moslims moeten in het verleden nog erger zijn geweest. Meteen mee stoppen dus, het is totaal zinloos en slecht voor de nachtrust. Je zou toch maar moslim zijn in Zweden, en de ramadan valt eens midden in de zomer (is theoretisch mogelijk, ik geloof over ongeveer 60 jaar), pfff, lange dagen.

Hammiehetvarken | 11-10-05 | 22:07

krijg honger van de ramadan..............

Bijna de helft van de snackers doet het wel eens stiekem. Vooral jongeren en hoger opgeleiden snaaien in het geheim. Ouderen vinden vaker dat ze iets lekkers hebben verdiend dan jongeren. Hoe verder de week vordert, hoe groter de snacktrek. Op zaterdagen blijkt Nederland massaal te snacken. Het hele jaar wordt er gesnackt, maar in de winter net iets meer dan in andere jaargetijden.

saulus | 11-10-05 | 21:58

Ach ik wil wel iemand in een burka naaien !! is dat ook weer recht getrokken .

muil houwe | 11-10-05 | 21:52

Mongeaul 11-10-05 @ 20:06

vraag ik me ook af. De Chinezen zijn braver en hun word niets toegewenst. Zij bestaan bijna niet in Nederland, nooit krijgen ze aandacht, het draait alleen om die gare moslims, bah!

Niflheim | 11-10-05 | 21:50

Het is ook nooit goed he!
Een gezellige ramadan is niet goed,
Een fijne ramadan is ook niet goed want vasten is niet fijn.
Een Leuke ramadan is ook niet goed want zo leuk is honger ook weer niet.
Veel sterkte met de ramadan mag ook niet want het is dan weer een appeltje eitje.
Veel geluk met je ramadan is ook uit den boze want het is niet de bedoeling dat je je beter gaag voelen. En zeg je niks dan negeer je de ramadan weer en dan heb je het ook gedaan. Hmpf...

Kris | 11-10-05 | 21:48

gelukkig heeft door die mediahoer, (van der laan) binnen de kortste keren de staatts TV alle macht. En mag JP gewoon LIVE de arabieren kontje neuken, hebben we BNN niet meer voor nodig,
CDA presenteert likken en slikken naar een idee van............

saulus | 11-10-05 | 21:46

gelukkig heeft door die mediahoer, (van der laan) binnen de kortste keren de staatts TV alle macht. En mag JP gewoon LIVE de arabieren kontje neuken, hebben we BNN niet meer voor nodig,
CDA presenteert likken en slikken naar een idee van............

saulus | 11-10-05 | 21:46

@aurora: WELKE goedwillende moslims in Nederland? Pleurt toch op, die zijn er niet. En goedwillende moslims is een moslims die terug wil naar zijn echte vaderland, en dat is goed. Maar ja, het is hier wel zo makkelijk, woningkje, iedere maand een zak geld, gezondheidszorg voor de hele familie. Bakellende heeft zich enorm laten kennen door deze boodschap, zo integreren ze nooit als je ze ook nog eens een fijne rammendam wenst, we moeten dat soort gebruiken niet gedogen.

Dr. R. Clavan | 11-10-05 | 21:42

Religie is opium voor het volk.
Of was het kanker?

makemy.com | 11-10-05 | 21:38

Die hele ramadan is natuurlijk al niet bedacht door hollanders... ik bedoel hoe kun je nou productief zijn als je de hele dag niets mag eten... aan de andere kant, als het kabinetsbeleid nog even doorzet worden straks hele volksstammen gedwongen om maar op een houtje te bijten...

knutsel | 11-10-05 | 21:36

Geloof anno nu, wie gelooft dat nou nog? Al die externe vrindjes, hmmm?!
Wij/Zij-gedoe; na pretkabinet nu tijd voor een zakenkabinet, geloof ik...

zoek | 11-10-05 | 21:25

jp die alle religies e.d. toespreekt zat deze week ook al in koefnoen.
dat dit de moslims zou aanmoediggen tot geweld is onzin, die knapen trekken zich heus nix van jpb aan, maar ik betwijfel of de goedwillende moslims in nederland hier nu op zitten te wachten.

aurora | 11-10-05 | 21:22

Die Cohen is een importeur Midden-Oosten problematiek, daar hebben we wel meer van tegenwoordig.
Vreselijke mensen zijn het.

MAXIMO | 11-10-05 | 21:17

ach wie doet je wat. balkenende is een toffe peer !!

muil houwe | 11-10-05 | 21:16

Onze JP zou zich eens moeten schamen. Hij verraadt zijn eigen kinderen voor een maaltijd en een wip na zonsondergang.

Gesprek JP tegen zoon (heeft ie een zoon?) JP : Nee jongen; neem jij nou maar geen Nederlands blank meisje, dat is beter voor mijn positie. Anders zou het gepeupel nog denken dat we discrimineren.
Zoon : Ja maar Pa; ik hou van Marleen.
JP : Jongen iedereen moet offers brengen in deze barre tijden. Ik heb al een leuk moslim meisje voor je geregeld met haar vader.
Zoon : Pa, ben ik nu ook een martelaar omdat ik mij opoffer voor de goede zaak ?
JP : Nee jongen, je hoeft jezelf niet op te blazen. Je blijft gewoon een Nederlander dus dat hoeft niet.

pruttelaar | 11-10-05 | 21:08

Balkies hoofd heb ik al eens gezien op een stok, was waarschijnlijk trucage. Belachelijk om reclame te maken voor slechte eetgewoontes, een ontbijt, eten onder de middag en avondeten is veel beter. En op tijd naar bed, Nederland heeft scholieren nodig die hun studie afmaken en arbeiders die werken voor alle oudjes, geen sufbollen.

Hammiehetvarken | 11-10-05 | 20:59

De beste man Cohen uit het verhaal heeft helemaal gelijk, proberen vriendjes te worden met wie anders zijn onoverwinnelijke vijand kan worden, hoeft hij ook geen muur te bouwen om R'dam ;-)

Walla | 11-10-05 | 20:57

De emeritus predikant schaart zich onder de obstakels voor vrede.

sjonnie | 11-10-05 | 20:50

JP is ook de gristenen, de boedisten, de confusianen, en niet te vergeten de verlichtingsfundi's vergeten.

Wat zeik je nauw man.

knuffelpoes | 11-10-05 | 20:47

@bananarama,

Stop eens met die ethervervuiling?

SDI | 11-10-05 | 20:42

Slechte zet, Balkie.
Onze besneden vrienden zijn nu écht de weg kwijt: een videoboodschap zonder onthoofding??!!
tis me tog wat

bananarama | 11-10-05 | 20:40

Slechte zet, Balkie.
Onze besneden vrienden zijn nu écht de weg kwijt: een videoboodschap zonder onthoofding??!!
tis me tog wat

bananarama | 11-10-05 | 20:39

Volgens mij zit ik in die videau lol!

superjan | 11-10-05 | 20:37

De man is niet serieus te nemen.
Wel kan men vraagtekens plaatsen bij het feit dat Balkenende een videoboodschap stuurt naar een bepaalde geloofsgemeenschap, what's next ?, een videoboodschap van Balkenende aan de katholieken in Nederland om hun een uitgelaten carnaval te wensen ?
Of is het inderdaad zo dat een geloofsgemeenschap pas in aanmerking komt voor een videoboodschap van Balkenende indien er aan een aantal voorwaarden is voldaan.
Voorwaarde 1. Er moeten stromingen binnen de bewuste geloofsgemeenschap zijn die zich dmv moordaanslagen inzetten voor het tegen gaan van vrije meningsuiting.
Voorwaarde 2. Internationale impact dmv wereldwijde tereurdreiging door vertegenwoordigers van deze geloofsgemeenschap.
Voorwaarde 3. Er moeten in het laatste jaar minimaal drie tereuraanslagen gepleegd zijn die direct te linken zijn aan gelovigen van deze geloofsgemeenschap.
Voorwaarde 4. In aanmerking komen alleen die geloofsgemeenschappen die onverzoenlijke, discriminerende opvattingen erop nahouden en welke niet vatbaar zijn voor verlichting en modernisering van hun geloofsleer.

Leve de seculiere politiek!

capo | 11-10-05 | 20:36

Ik zou graag een videoboodschap van J.P. zien met onthoofding.

bethundered | 11-10-05 | 20:29

Slechte zet, Balkie.
Onze besneden vrienden zijn nu écht de weg kwijt: Een videoboodschap zonder onthoofding!!! hoe kan dat nou??!!!

bananarama | 11-10-05 | 20:29

Slechte zet, Balkie.
Onze besneden vrienden zijn nu écht de weg kwijt: Een videoboodschap zonder onthoofding!!! hoe kan dat nou??!!!

bananarama | 11-10-05 | 20:28

Slechte zet, Balkie.
onze besneden vrienden zijn nu helemaal de weg kwijt!
een videoboodschap zonder onthoofding!!!

bananarama | 11-10-05 | 20:26

Slechte zet, Balkie.
onze besneden vrienden zijn nu helemaal de weg kwijt!
een videoboodschap zonder onthoofding!!!

bananarama | 11-10-05 | 20:25

Je kan de palestijnen niet op ideeen genoeg brengen !!

muil houwe | 11-10-05 | 20:22

Balkie is een rasechte dhimmy. Hij buigt als een knipmes voor de Islam als het erop aan komt.

Barbapoeppa | 11-10-05 | 20:19

Is dat Michael J. op de gevoelige plaat? En dan nu ontopic: dat krijg je als je vader directeur was van een handelsonderneming en je moeder een onderwijzeres. Dat is gezond verstand laten verwateren door korte termijn gedachten en dus krijg je mensen die niet weten waarover ze praten en dan niet begrepen worden door mensen die denken dat wel te weten, zoals Cohen, of is dat nou juist andersom. Ongezien de tiefus voor zij die neurolinguïstisch voorprogrammeren, of weet ik veel, politiek correct willen maar niet kunnen lullen. Weet je wat? Ik ook niet...

Pec | 11-10-05 | 20:13

Balkenende spreekt namens het hele NL volk, nou dikke daarmee hij spreekt echt niet namens mij als hij op Arafat's graf bloemen dropped en als je in Nederland woont dan ga je maar sinterklaas vieren alsof je het leuk vind JA!

optimist | 11-10-05 | 20:13

Laat ze lekker allemaal een ontsteking krijgen en blaas elkander maar vrolijk op. Lijkt me wel gaaf in mijn straat. Effe de ramen zemen erna... en verder de tiefus (ongezien, natuurlijk)

klote | 11-10-05 | 20:12

Is dat Michael J. op de gevoelige plaat? En dan nu ontopic: dat krijg je als je vader directeur was van een handelsonderneming en je moeder een onderwijzeres. Dat is gezond verstand laten verwateren door korte termijn gedachten en dus krijg je mensen die niet weten waarover ze praten en dan niet begrepen worden door mensen die denken dat wel te weten, zoals Cohen, of is dat nou juist andersom. Ongezien de tiefus voor zij die neurolinguïstisch voorprogrammeren, of weet ik veel, politiek correct willen maar niet kunnen lullen. Weet je wat? Ik ook niet...

Pec | 11-10-05 | 20:12

Bakellende is een kruiperige hielenlikkert

Lepo | 11-10-05 | 20:12

Vanuit zijn warme bureaustoel wenst arunt_de_beftekkol alle moslims een gezegend ramadan,waarbij de eendracht en het een zijn met alle arme mensen zijn aspecten heeft tussen zons op en ondergang.

Maar vooral gefeliciteerd met het klemvreten na zonsondergang..

ar_de_b | 11-10-05 | 20:11

En de moraal van het verhaal:
Mensen die Cohen heten, daar moet je niet naar luisteren...

da wizard | 11-10-05 | 20:07

Wat hebben die moslims de afgelopen 40 jaar gedaan dat ze sterkte voor hun ramadan toegewenst krijgen?

Mongeaul | 11-10-05 | 20:06

@da wizard
sim sala wodka

bof jij even | 11-10-05 | 20:06

Fuck die achterlijke gladiool van een briefschrijver! Hij is walgelijker dan alle Palestijnse bommengooierts bij elkaar. Het is afschuwelijk dat hij andere mensen het licht in de ogen niet gunt.
Hoeveel Palestijnen wonen er in Nederland? Hoeveel van hun zouden bommengooiers zijn? Hoeveel procent zouden dat er zijn van de 1 miljoen Nederlandse moslims? Minder dan 0,1% zijn Palestijnse moslims, that's for sure. Ik vind dit een grove belediging. Onze premier die sprak de moslims in Nederland toe en niet de moslims in Palestina. Ik vond het een mooie uiting dat de premier als Christen zijnde om de Moslim een warm hart toe te dragen voor de maand Ramadan.
Ik schaam mij diep dat dhr. Cohen daar bezwaar tegen maakt. Ik vind het een grof schandaal.

Heibeltje | 11-10-05 | 20:05

de joodt heeft een punt, joden geen felicitatie, dan de moslim ook geen felicitatie.

JMFH | 11-10-05 | 20:05

hehe, zeker Koefnoen niet gezien. Daar was balkie al bezig met alle goddiensten/stromingen te zegenen...

Weeraanmelden | 11-10-05 | 20:05

@bof jij even
bof jij even...

da wizard | 11-10-05 | 20:03

Zou Balkenende dan ook felicitaties gaan overbrengen bij de volgende aanslag? Dat is voor dan toch ook een feestdag??

BlueCircle | 11-10-05 | 20:03

Vaag verhaal... of niet alle essentiële details zijn verteld of ik heb te veel gedronken...

bof jij even | 11-10-05 | 20:02

Goh, stoer van hem om eens partij te kiezen...

da wizard | 11-10-05 | 19:59

Zijn naam is Cohen? Dat soort namen link je natuurlijk direct naar een oud staphorster familienaam...?

Ruler | 11-10-05 | 19:59

als je het hebt over Palestijnen dan praat je ook over Israeliers, als je het hebt over moslims, dan praat je over joden. Als je dus praat over Pelestijnen en joden, weet je dus niet waar je over praat.

Isser | 11-10-05 | 19:57

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online casino met licentie
Online Casino | Online Casino | Online Gokken | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen