Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Pliesie gooit 80-jarige in cel

Hij wilde gewoon met met neuqenEn weer wat aandacht voor de pliesie, want ze kunnen echt wel daadkrachtig optreden. Wat te denken van de agent die in Breda een 80-jarige veilig achter slot en grendel heeft gezet. Hulde voor agent Dennis. Een man van de regels en die zijn tegenwoordig schaars bij de pliesie. Verder is Dennis helemaal niet zielig ofzo, welnee. Oké, Dennis is een kommaneuqert en wanneer die ouwe tang je vraagt even een stukje achteruit te rijden, zodat zij kan inparkeren, dan weiger je dat natuurlijk. Wel eens gehoord van eenrichtingverkeer ouwe? Niet dus, want oma tikte schadeloos de bumper van Dennis even aan. Dennis -in burgert- stapte uit, volkomen over de rooie en liet mevrouw weten 'haar niet te mogen'. Meneer ging op zijn strepen staan, eiste haar rijbewijs, waarop hij werd uitgelachen door de 80-jarige automobiliste. Dennis, werd nog bozer, liet een peleton pliesies aanrukken om de 80-jarige te overmeesteren. Grote klasse jongen. Op de Pliesie Prikpagina gaat Dennis nog even door. Over het feit dat hij nogal chagerijnig uit de hoek komt in het forum: "het was idd in een opwelling. Ik liet me teveel lijden door het feit dat ik deze keer bij iets ben geweest waar op het forum melding van wordt gemaakt." Zal best, maar wij denken dat Dennis er hoognodig even tussenuit moet... UPDATE: De pliesie houdt niet zo van discussie. Zo is het hele topic op slot gegooid.

Reaguursels

Inloggen

@Henk Hunk jij verdiend een schop onder je hol. Net zoals agent Dennis. Ouderen verdienen respect zoals knutsel al zegt en ouderen moeten netjes behandeld worden! Ook al kunnen ze zelf lastig zijn, dat zal ik heus niet ontkennen.

Niflheim | 11-06-05 | 21:49

zielige flikkerd is dat wel :s

zeveroare | 11-06-05 | 15:02

Eh kinders, voordat jullie op rare gedachtes komen: Ja, ouderen verdienen respect omdat ze ouder zijn. Hebben papa en mama dat niet verteld?

knutsel | 10-06-05 | 20:46

Respect voor ouderen is goed, maar het probleem is dat de helft van de ouderen het respect niet krijgt maar neemt door op de spreekwoordelijke markt voor de dringen en dwars door je heen te lopen zonder zelf een centimeter te willen wijken, want dat moet je respecteren. Nee dus, ik wil dan wel respect terugproeven. Volgens mij zijn -die- ouderen gewoon dezelfde klootzakken en aso's als toen ze 30 jaar jonger waren, en wordt het er niet fraaier op als ze zichzelf respect gaan toeeigenen. Tja een oude lul is niets beter dan een jonge lul. Ze parasiteren op de respectvolle medemens, die dat vervolgens niet mag benoemen, want elke vorm van kutgedrag is natuurlijk alleen maar het resultaat van fysieke dan wel psychische ouderdom.

Henk Hunk | 10-06-05 | 17:06

@kloneo waarom verdienen ouderen altijd automatisch respect??? Ik geef ze wel voorrang bij oversteken en gun ze in de trein mijn zitplaats, maar dat heeft niks met respect te maken, maar met de wetenschap dat ze fysiek minder fit zijn en het dus niet meer dan beleefd is om dat soort dingen te doen.

Maar je hebt inderdaad ook ouderen die menen dat ze respect en allerlei privileges verdienen omdat ze oud zijn. Moet je op de markt eens zien hoeveel bejaarden schaamteloos voor hun beurt gaan?

zum kotzen | 10-06-05 | 15:22

Ik geef die agent groot gelijk. Stel dat al die fosielen zich zo gaan gedragen. 'Staan houden' niet serieus nemen, vragen niet beantwoorden en gewoon doorlopen.. onder het mom, ik ben oud, dus maak mij niets.. Zou van de gekke worden zeg.
Stel je voor zeg.. 80-jarige op heterdaad betrapt bij inbraak, vrijgelaten ivm leeftijd.. DUH.. dat heet discriminatie.

me | 10-06-05 | 15:14

@mr wiseguy
Ik heb hier wel eens iets leuks gezien ja.
Ach, misschien ben ik zelf ook te bevooroordeeld door te denken dat GS een soort van digitale zeepkist is. Misschien kijkt er iemand mee die er iets mee doet, misschien ook niet... en lekker schelden kan ook ontlasten... zeker als het op de pliesie is ;-)

knutsel | 10-06-05 | 15:10

>Zo'n reactie als Henk Hunk

Goh wat hap jij lekker. Soms is het gewoon te makkelijk.

Henk Hunk | 10-06-05 | 14:52

Maar lieve/beste knutsel,

Ging het maar om een mening, dan kon die nog weerlegd worden. Neem nou deze discussie: de meesten komen niet verder dan wat gescheld, vloeken, vooroordelen uiten, generaliseringen uitspreken etc.

Je kan dat met de beste wil van de wereld toch geen discussiëren noemen? De meesten die dit soort ongein op het forum plaatsen zijn er echt niet uit om standpunten uit te wisselen hoor. Ze kunnen (in dit geval) eens lekker schelden op de politie, daar gaat het om.

Kortom: heb jij wel eens één echt boeiende en serieuze discussie hier gezien?

Mr. Wiseguy | 10-06-05 | 14:31

Misschien had de agent wel het recht, maar het feit dat hij erover poste op een berichten forum is al slecht. Daarkomt nog bij dat het een oudere betrof die respect verdient. Ook al ze nukkig of een kutwijf. En we hebben ook het persbericht van de politie gelezen. Had ik dat als eerste gelezen was het net zo goed een zielige actie geweest. Bejaarde vrouwtjes voor dit soort dingen in de bak stoppen. Dennis en zijn vrienden moeten zich toch ook wel een beetje schamen thuis na al deze ophef.

kloneo | 10-06-05 | 13:47

@zum kotzen
Zonder gekleurde berichtgeving geen GS.
Als je het echter gewoon de waarde toekent die het heeft - Een forum voor meningsuiting - is er niet veel aan de hand. Het blijft bijzonder interessant te lezen hoe "de gewone man", wel of niet opgeleid of deskundig, over de dagelijkse beslommeringen denkt. Steeds vaker wordt duidelijk dat er een enorme kloof gaapt tussen beleid en burger. Meningsvorming staat tegenwoordig behoorlijk in de belangstelling. En terecht. Veel mensen hebben het gevoel dat er niet naar hen geluisterd wordt. GS is een podium voor iedereen. Ik hoop echt dat we er met zijn allen een wijze les uit kunnen trekken. Als iemand's mening je niet aanstaat probeer je hem te werleggen met tegenargumenten. Of desnoods met goedkope sentimenten of grof gescheld. Het voornaamste doel is consensus te creeren.
Net als in een echte democratie.

knutsel | 10-06-05 | 13:15

@knutsel zo op het eerste gezicht lijkt het erg sneu van die agent maar je weet niet of hij echt ruimte had om achteruit te rijden en hoe voorzichtig die vrouw was met haar pogingen om achteruit in te parkeren. De lezing van de politie verhaalt van lichte schade aan de auto van de agent, die vrouw zegt dat er geen schade was, wie moet je geloven? Stel dat er inderdaad lichte schade aan de auto was, dan kan ik me voorstellen dat je daar niet blij van wordt, want ook lichte schade zorgt voor zware rekeningen bij de garage.

GS lijkt met (veel van) haar postings op een volkstribunaal waar ?de gewone man/vrouw?, niet gehinderd door enige kennis van zaken, meteen een oordeel velt over situaties zonder de exacte achtergronden te kennen. Dat het rechtssysteem in Nederland ook zeer vaak faalt (vrijspraak Samir Azzouz, aanklacht moord Eric O., eis 3 jaar tegen moeder Savannah) mag geen excuus zijn de bestaande rechtspraak maar te vervangen door het volksgericht.

zum kotzen | 10-06-05 | 12:36

Heb dat inverview gezien met die tak, is gewoon een arrogant wijf. ´ik laat m´n rijbewijs niet voor een tweede keer zien´ nee stel je voor dat je wat moet doen........ als dit van je gevraagd wordt kun je dat toch gewoon doen.. vindt dit weer een opgeblazen verhaal (net zoals het verhaal over de amateur journalisten) er zijn ook best gevallen waarin de pliesie te ver gaat, maar dat is in deze beide gevallen naar mijn mening niet het geval..

BlueLagoon | 10-06-05 | 12:22

Zum kotzen: je hebt een punt. Al blijft het zielig.

empe04 | 10-06-05 | 11:38

Hoor en wederhoor wordt volgens mij bij geen enkel kranteartikel toegepast. (Vandaar dat je de kranten ook niet kunt geloven)

Pannie | 10-06-05 | 11:07

Zoals ik al in een eerder topic schreef, er zijn teveel verkeerde en/of zwakke figuren, zoals deze Dennis, bij de politie.

sjonnie | 10-06-05 | 11:05

@zum kotzen
Stel dat de berichtgeving waar is. Dan hebben we het dus over een bejaarde die wil inparkeren. Het getuigt in zo'n geval van simpel goed fatsoen (normen en waarden enzo) om daar enigszins rekening mee te houden. Is niet gebeurd. Situatie escaleert. Hulde voor de agent die zijn functie dusdanig serieus neemt dat de verantwoordelijkheid niet ophoudt bij het einde van zijn diensttijd. Echter, om gelijk je collega's erbij te halen om een tachtigjarige vrouw te dwingen zich aan de regel van de wet te houden gaat wel erg ver. Inlevings- danwel inschattingsvermogen is toch een eigenschap die ik verwacht van agenten.

knutsel | 10-06-05 | 10:56

@redactie

3 woorden: hoor en wederhoor. Niet het sterkste punt van GS, en daarom ook de reden dat journalistiekstudenten van Windesheim worden gewaarschuwd voor sites als GS. Want hoor en wederhoor is zo ongeveer de grondslag van de echte journalistiek.
Door dit soort eenzijdige postings neer te plempen ontlok je tientallen comments vol gescheld en geschreeuw van het onwetende schuim binnen de digitale samenleving. Is er iemand die zich verder in deze zaak verdiept heeft en beide partijen heeft gehoord/gelezen? Nee joh, want kennis van de feiten staat het lekker schelden en tieren zo in de weg? hoe meer je weet hoe minder je schreeuwt denk ik. Zwart-wit is de werkelijkheid nl. nooit.

Ik ga dus geen oordeel uitspreken over deze zaak, zo op het eerste gezicht vind ik zowel Dennis als die bejaarde enorme zeikerds die persé het volledige gelijk aan hun kant willen hebben. Als de politie je uitnodigt om de zaak uit te praten moet je daar op ingaan vind ik, misschien krijgt die mevrouw dan wel excuses van Dennis, misschien ook niet maar het is het proberen waard.
En die agent was natuurlijk enorm fout bezig om zijn gedrag op een openbaar forum te gaan verdedigen.

Ik zal iedereen nu wel over me heen krijgen maar ik vind inderdaad dat alle inwoners zich aan de wet dienen te houden. Als de politie in Amerika een vrouw uit de auto tasert is het geweldig en een voorbeeld voor de Nederlandse slappe hap, nu de Nederlandse politie een keer op de strepen gaat staan en optreedt is het weer niet goed.

zum kotzen | 10-06-05 | 10:02

Dennis, het pliesie mannetje dat zich op z'n pik laat trappen door een omaatje van 80. Bewijst wel weer wat een ultieme losers er rondlopen bij de pliesie. Het ergste is weer dat dit voorval, wat strafrechtelijk helemaal nergens over gaat, de samenleving weer een paar duizend euro heeft gekost. Waar ik al bang voor was gebeurd; De ausweis plicht wordt te pas en te onpas misbruikt door heetgebakerde bromsnorretjes om goed gebekte burgers op hun nummer te zetten.

Lekker Belangrijk© | 10-06-05 | 10:01

Die bejaarden van tegenwoordig :S

Kris | 10-06-05 | 09:22

@ allure
Het gaat hierbij voornamelijk om de voorbeeldfunctie. Wanneer we allemaal om de drie uur even van ons werk zouden opstaan om een rondje te rijden mag je raden hoeveel dat de samenleving kost. Het is niet mijn probleem dat de pliesie aldaar geen fatsoenlijke parkeergelegenheid heeft. Dat gebrek moet je dan echter niet op een ondernemer (de parkeergarage) gaan afschuiven.

knutsel | 10-06-05 | 08:55

@ zdeev - Je hebt gigantisch groot gelijk! Waar ik vooral van griezel, is die mentaliteit van sommige gasten hier die er eigenlijk op neerkomt: een oudere? Afmaken! Die kost de maatschappij alleen maar geld!
Terwijl jongeren te hoop lopen tegen de Ausweisverplichting, moet dat bij ouderen dus wel goed gepraat worden. En waarom is die verplichting er ook weer? Om hangouderen aan te pakken soms?
Daarom, hulde zdeev!

JanV | 10-06-05 | 08:51

@Al Lure - Nou, dan heb je toch mooi ongelijk gekregen van de baas van die gasten zelf! Ik heb weer eens PRDV gekeken, gewoon om dit onderwerp, en ook bij de pliesie zelf zijn ze het er over eens dat het niet mag! Jij lijkt mij dan ook een typisch voorbeeld van die figuren zelf, dat je niet in de gaten hebt dat dit gewoon jatten is van een ondernemer.
En denk eens aan dat onnodig rondjes rijden. Lekker voor het milieu?

JanV | 10-06-05 | 08:46

pfff, het is overigens ook een goed excuus om even een sigaret buiten te roken; slaan ze twee vliegen in een klap! Btw; was er verder nergens parkeerplek voor die gasten in de buurt? Ik bedoel, het is toch niet raar of zo als je baas een parkeerplek voor je regelt?

JBD | 10-06-05 | 08:46

typ0s included, weet het.

Kom net van me werk af =]

zdeev | 10-06-05 | 08:41

Nog even dan

"Deze Dennis speelt agentje om de macht,daar krijgt hij een kik van om een oud omaatje even te pakken,hij wordt hiermee gedekt door zijn criminele agenten van zijn korps"

Ik weet niet waar jij vandaan komt, maar die steen waar jij onder lag (nog steeds ligt?) moet wel heel erg groot zijn..

Als je agent bent speel je niet voor de macht, en zeker niet bij oudere mensen. Wat denk jij, dat hij achterlijk is en zelf niet snapt dat deze mevrouw oud is en met respect moet worden behandelt?

Ik was er net zomin bij als de rest van jullie, maar het lijkt me dat iedereen hier behoorlijk voor in is genomen.

Maar alle marokkanen zijn kut. Dat idee zeg maar...

Maar ja, jullie hebben je mening blijkbaar al gevormd, wat duidelijk wordt ondersteund door het ontzettende meelopers gedrag van sommigen hier. Wel jammer dat er zo weinig wordt na gedacht door de meerderheid van de reaguurders.

groet

zdeev | 10-06-05 | 08:40

@nummertje

Alweer zo'n overtrokken mediaballon. Mag ik vragen wat er mis mee is om een parkeergarage uit te rijden en weer in te rijden als het 3 uur gratuit parkeren is? Het zijn gewoon zunnige hollanders. Vertel me, wat is hier illegaal aan? Het is geen diefstal, ze maken gebruik van het recht om gratis te kunnen parkeren. Ik zou me er meer zorgen om maken of dit tijdens diensttijd gebeurt of in de pauze.

Al Lure | 10-06-05 | 08:20

even ter verdediging van de Bredase pliessie:
De bejaarde kwam uit O-O-S-T-E-R-H-O-U-T.
Dat rechtvaardigt ongezien de acties van agent Dennis.

Die ouwe muts rijdt eerst net zolang achteruit tot ze tegen een andere auto aan zit (ik ben oud dus boem is ho), vervolgens gast ze er doodleuk vandoor en als er om Ausweis gevraagd wordt laat ze alleen de voorkant van een plastic mapje zien.

Volkomen terecht dat deze ouwe dependgebruiker eens even aangepakt wordt.

vergruizer3, voor de nuance...

vergruizer3 | 10-06-05 | 08:19

@ Mr.A.N. Alvabeet
Dat ik aangeef dat ik de boel hier wat overtrokken vind wil nog niet zeggen dat ik bij die blauwe roedel hoor. Ik hoor ook niet bij de roze roedel trouwens. 80% staat hier mee te schreeuwen met de meute, voor die andere 20% hang ik hier rond.

Al Lure | 10-06-05 | 08:14

Deze Dennis speelt agentje om de macht,daar krijgt hij een kik van om een oud omaatje even te pakken,hij wordt hiermee gedekt door zijn criminele agenten van zijn korps,inmiddels hebben we na de uitzending van Peter,R.de Vries kunnen vast stellen dat ook binnen de KPLD
politie mensen als bende opereerde om de parkeer garage aldaar voor tienduizenden euro,s te bestelen,dan komt de korpchef van Zundert bij Peter in de uitzending vertellen dat het niet netjes is wat deze KPLD-ers deden,hij zei niet dat ze dieven waren en op staande voet ontslag diende te krijgen,of weten KPLD-ers soms een akevietje van hun eigen korpschef?

nummertje | 10-06-05 | 08:00

Hi Ha Hondelul!

flipje | 10-06-05 | 07:21

Ik sluit me aan bij de meerderheid. Die agent is een asociale debiel zonder inschattingsvermogen. In burger notabene.
Godverdomme niet eens een meter terug rijden om een bejaarde te laten inparkeren
omdat het eenrichhtingsweg was. Te triest voor woorden.

knutsel | 10-06-05 | 06:50

Kijk is zie het zo. Mevrouw is bejaard, probeert met moeite in te parkeren. Lukt niet, wordt beetje geirriteerd, probeert achteruit te rijden maar de auto achter haar werkt voor geen meter mee. Ik denk dat ik mag concluderen uit voorgaande berichten dat meneer Dennis zijn visie heeft gegeven op een prikbord pagina [Wat ik ten strengste afkeur]. Hij had door wat de bejaarde vrouw wilde doen en uit goed fatsoen had hij best een stukje achteruit kunnen gaan. Een meter kan toch altijd bij dat soort weggetjes. Zo niet, dan had hij uit moeten stappen en de bestuurder van de auto achter hem moeten aanspreken op bumperkleven als we dan toch zielig willen doen. Nu wilde Dennis zijn uitgebreide politie training uiteraard in de praktijk brengen. De geirriteerde bejaarde ziet hem al aankomen, een relatief jongeman zonder uniform die even laat blijken dat hij wel mooi agent is[zielige actie buiten dienstijd]. Dat de bejaarde hem niet geloofd is begrijpelijk. De mevrouw met een auto volgen doet ook niet veel goeds voor haar humeur. Tot 2x toe je rijbewijs moeten tonen getuigd van onkunde.
Ikzelf zou igv respect hebben voor de hoge leeftijd [hoop zelf ook nog ooit 75+ te halen en dan beleefd behandeld te worden]. Een degelijke agent moet kunnen inschatten wat nuttig optreden is en wat niet. Heel dat "regels zijn regels" gedoe klopt wel, maar meer kan bereikt worden met kleine uitzonderingen bij onschuldige zaakjes. Ik bedoel, er werdt hier geen moord of diefstal gepleegd. Veel schade kan er ook niet geweest zijn bij dit soort mini tikjes en uit "75+ respect" had hij het kunnen laten rusten voor wat het was[niks]. Ouderen verdienen respect bij dit. 60 jaar belasting betalen is niet niks ;) Nu is het overgrote deel van de politie bekwaam om dit soort afwegingen te maken. Maar helaas zitten er altijd enkele VMBO gastjes bij die na 4 jaartjes sportschool toch toegelaten worden tot de acedemie en helaas niet kunnen omgaan met de verantwoordelijkheid op een fatsoenlijke sociaalmaatschappelijke manier.

pfew klaar, schrijffouten voorbehouden.

kloneo | 10-06-05 | 04:19

Hulde aan oma; zet die kut vmbo-ers te kakken waar je kan.

Shareholder | 10-06-05 | 01:58

Mijn weg zust de pliesie.

preacher | 10-06-05 | 01:34

Het had natuurlijk moeten zijn "weggeMijnZust".
Voor de ingeburgeringscursisten:
Ik wegMijnZus
Wij wegMijnZussen
WeggeMijnZust zijn geworden geraakt!
Ik ben de weg geMijnZust.
Is MijnZus al weg?
Dennis is van de weggeMijnZust.
De pliesie Zust Mijnweg.

MijnZus | 10-06-05 | 01:10

-weggejorist-
was ik me je daar toch ff voor joris!
snel spul, dat internet!

MijnZus | 10-06-05 | 01:03

De hele dag op bureau
of de deur uit om te staken

Maar dieper wanneer kopt de IRT affaire
weer eens in het daglicht???
De officiele betrokken zijn dood
De overlevenden beheersen de goot...
Zijn ondertussen groot
(En de zalm zoekt
naar zijn moot...)

Dr.D | 10-06-05 | 00:49

Als dat oudje van 80 een zuigert was dan was de pliesie een lul. En als die lul van een pliesie een zielig oudje aanrandde dan was het ook een lul.

Hammar | 10-06-05 | 00:35

@Mr Wiseguy: Welkom! Vroegeh hadden we Lucas nog voor de tegengeluiden. Maar die is inclusief bakbrommert weggekocht. En zo'n tegengeluid houdt de boel toch levendig. Waarvoor dank.
@Pliesie Dennis: heel Breda zal je morgen wel kennen. Je zult worden nagekeken en uitgelachen. Door de mensen op straat, je collega's, je familie en collega's die je vrienden noemt wegens een gebrek aan echte. Je wordt het lulletje van de stad, het zwarte schaap van het korps. Veel succes met je carriere.

FriescheHengst | 10-06-05 | 00:06

wisseltrucs, bejaarden arresteren, 'gratis' parkeren enz., enz. We zullen het maar weer 'incidenten' noemen..

Fruitvlieg | 09-06-05 | 23:36

wat nou discussie, we zijn het opeens allemaal met elkaar eens lijkt me.
en Wiseguy, negeren van comments is ook een hele opgave.

Don Quichote | 09-06-05 | 23:36

Ik geloof het niet!

Frank Es | 09-06-05 | 23:36

Ik kom over het algemeen op voor de politie, want die moeten ook maar werken met een Nederlandse wet waar niet mee te werken is. Maar als dit verhaal waar is, dan....... Zal ik je wat vertellen, ik geloof van het hele verhaal geen kloten! Dat kan toch niet? Dat geloof je toch niet? Of............. Nee he? 80 jaar!!!! Of toch?!... Nee,ik geloof het niet!

Frank Es | 09-06-05 | 23:34

Zo'n reactie als Henk Hunk, die dus niet door dingen heen weet te prikken en met vleeswaren begint te smijten, is dus exact de reden waarom ik vind dat je op dit soort fora net zo goed geen discussies uit kan lokken. Want uiteindelijk moet er toch gescholden worden en viert het wantrouwen en hufterigheid hoogtij. Jammer.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 23:28

@Mr. Wiseguy

Ik wantrouw iemand die maanden zit te lurken en dan met een lulverhaal over respect komt aankakken. Heb je daar dan al die maanden op zitten broeden lul? Volgens mij ben jij een heaumaufiele rappert met een bult. Niet dat daar iets mis mee is. Respect!

Henk Hunk | 09-06-05 | 23:26

Lezen Don Quiche Loraine!! Heb allang gezegd dat ik het niet meende wat ik over de bejaarden riep.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 23:25

Neuh, ik heb respect voor ouderen. Maar ik geloof toch ook niet dat de politie alleen maar slechte dingen doet. Ze zijn de laatste tijd wat vaker negatief in het nieuws. Maar als je eenmaal de aandacht op je gevestigd weet dan wordt iedere scheet die je laat enorm uitvergroot. Twee of drie zielepieten arresteren een bejaarde en dan wordt er gelijk gezegd dat de politie alleen maar bejaarden durft te pakken. Zo zwart/wit ligt het natuurlijk niet. Kijk, mijn vrienden zijn het ook niet maar ik heb ze liever zoals ze hier zijn dan die 100% corrupte lui in Oost-Europa of die trigger-happy cowboys in de USA of die fascistische lui in het Midden-Oosten. Want iedereen loopt hier te zeiken dat die agenten hier watjes zijn, maar als ze wat vaker zouden slaan of geen grote bek meer zouden pikken dan is het ook weer niet goed.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 23:23

Het moralisme viert weer hoogtij.
Maar Rabarberke heeft wel gelijk Wisegay, respect voor ouderen is onontkoombaar. Jouw puberale visie is slechts onderbouwd door je beperkte perceptie. Door jarenlange beschouwing, deductie en combinatie beschikt de post-dementiale generatie nog steeds over het vermogen tot relativering.

Don Quichote | 09-06-05 | 23:20

@wiseguy Ja op fok.nl is het paarlen voor de zwijnen, maar hier wil wel eens een zinvolle discussie ontstaan. (Gelukkig dat je het niet meende)

Rabarberke | 09-06-05 | 23:16

Ik wil er best boven staan. Heb dat op Fok geprobeerd. Je weet wel: heel rationele postings plaatsen vol met tegenargumenten. Man, ik werd vierkant uitgelachen. De onderbuikbraaksels vlogen mij om de oren. Na een tijdje vergaat de lust je dan wel om serieus op dingen in te gaan en een serieuze discussie te voeren.

En wat die bejaarde betreft: tuurlijk meen ik dat niet. Mijn stiefmoeder is ook in de 70 en moeten ze niet proberen te dissen. Maar ik blijf vinden dat je de discussies hier niet echt discussis kan noemen. Weinig argumenten uitwisselign en veel gescheld.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 23:13

@wiseguy Omdat dat je kans is om er boven te staan.

Rabarberke | 09-06-05 | 23:10

ja misschien is dat in jouw vroeg dementerende familielijn wel het geval, I rest my case.

Rabarberke | 09-06-05 | 23:09

En wat respect betreft: ik lees hier nu al een paar maanden mee. Dit zijn mijn eerste posts hier, maar van het worod respect hebben de meesten hier nog nooit gehoord. Lees alleen over nekschoten enzo en de meesten komen niet verder dan schelden en vloeken, een echte discussie is er niet bij. Dus als de meesten toch alleen maar afgeven, vloeken en beledigen, over welk onderwerp het ook gaat, waarom zou ik mij dan moeten gedragen als het braafste jongetje van de klas?

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 23:09

Neuh, respect voor ouderen,waarom? Ze lopen zelf altijd te zeiken dat ze afgeschreven zijn als ze ouder dan 60 zijn en dat ze niet apart behandeld willen worden en nog willen meetellen en zo.

Nou, dan behandel ik ze ook dienovereenkomstig en dus niet apart.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 23:06

De hoogte van onze beschaving is onder andere afhankelijk van in hoeverre onze maatschappij zorgt voor haar zwakkeren. Dat een proleet hier op GS zo'n vrouw een oud wijf noemt dat niet zo moeilijk had moeten doen is tot hier aan toe. Maar dat een dienaar van de wet in plaats van zijn kans te pakken om een goede daad te doen, zich gaat gedragen als een pedante hufter jegens een zwakkere illustreert wel hoe droevig het met onze beschaving is gesteld.

Rabarberke | 09-06-05 | 23:05

@ rabarber
Jij blijkt het hele verhaal wel heel goed te kennen.
En ja ik vind dennis ook een lul

Toine Rorije | 09-06-05 | 23:03

@Rabarberke: Amen! Een pedagogische benadering heeft in deze mijn bijval.

Don Quichote | 09-06-05 | 23:03

@wiseguy Mijn oma had Dennis zo de les gelezen dat de zilte zeik langs zijn zomerbroekje naar beneden was gesijpeld en hij was vertrokken met ja mevrouw nee mevrouw. En jou ook. Een beetje respect voor ouderen, wijsneus.

Rabarberke | 09-06-05 | 22:58

die pliesie toch, en Dennis, die over de rooie gaat, is representatief... hou es op over die agenten, Donner en Remkes helpen samen meer ouwe dames om zeep.

Don Quichote | 09-06-05 | 22:57

Halve NL politiemacht? Overdrijven is ook een vak. Dat wijf had gewoon niet zo moeilijk moeten doen.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 22:55

Onzin, die lul had best een eindje achteruit gekund. Maar nee, meneer staat op zijn strepen. Niet even behulpzaam zijn, regels! Befehl ist befehl!

Het gaat er niet om dat hij haar anders moet behandelen. Hij had gewoon een heer in het verkeer moeten zijn en geen agent-hufter. Boendien maakte hij misbruik van zijn positie, dat dametje had 'm door en was niet onder de indruk en toen sloegen bij hem de stoppen door. Dan belt ie de politie! Hoe zielig en kinds moet je zijn? Parkeer die wrakken, ga een kop koffie met elkaar drinken en praat het uit. Nee dit was meneer de agent die zijn ei niet kwijt kan in zijn kutbaantje en zich lekker gaat lopen afreageren op een oude vrouw. Want dat is makkelijk. Hopelijk komt ie de volgende keer een of andere brutale aap tegen die hem uit zijn schoenen slaat of zo.

Rabarberke | 09-06-05 | 22:54

@ toine rorije
En wat dan nog, al is t een grijnshoer? Als ik de pliessie bel bij zoiets, lachen ze me uit, maar meneer de superheld a.k.a. dennis krijgt meteen de halve nederlandsche pliessiemacht naar dat eenrichtingsstraatje om dat ouwe vel staande te houden. Hou toch op, t is gewoon te zielig voor woorden.

Blava | 09-06-05 | 22:53

@Rabarberke
Waar ligt utopia eigenlijk?

Ik vraag me trouwens ook af vanaf welke leeftijd je anders behandeld zou moeten worden. Er wordt nu ook een beeld geschetst van zo'n te oud vrouwtje met een stok, mij lijkt het eerder een vrij levendig en nukkig oud dametje die dit best moet kunnen hebben

Toine Rorije | 09-06-05 | 22:47

Die mevrouw had toch een stok bij!?
dan had ik het wel geweten als ik haar was

barabas | 09-06-05 | 22:46

En allemaal maar die ouwe geloven omdat ze toevallig 80 is. Alsof die ouwe tantes je het bloed niet onder de nagels vandaan kunnen halen! Nou, als er eentje tegen mijn wagen aanijdt en zonder uit te stappen weet te vertellen 'dat er geen schade is', dan is ze van mij!!!

Heb het nl. al een keer meegemaakt dat ik iemand door heb laten rijden omdat er geen schade te zien was, maar achteraf de hele zooi ontzet bleek.

Mr. Wiseguy | 09-06-05 | 22:46

Oh de politie leest mee? Nou die Dennis die had het in WOII uitstekend gedaan als nazi. Doe 'm de groeten van me.

Rabarberke | 09-06-05 | 22:42

Kijk zie je Dirty Harry al zo'n ophef maken omdat een dametje wil parkeren. Nee... hij zou haar helpen. Hij zou het hele verkeer achteruit in de eenrichtingsstraat laten rijden om het dametje ruimte te geven. En als ze zijn bumper had geraakt had ie het roestige ding er zelf nog af geschopt. Dat is stijl, dat is klasse.

Maar ook een illusie. Onder onze 'beste vrienden' bevinden zich zo nu en dan uit het schuim der natie gerectureerde hufters die geen enkel benul van verhoudingen meer hebben en hun gebrek aan natuurlijk overwicht maar compenseren met overdreven handhaving van kutregeltjes. Dezelfde hufters die als ze overbodig zijn keihard optreden. Dezelfde hufters die als er echt politie nodig is met de staart tussen hun benen en een kurk in hun reet de benen nemen.

Rabarberke | 09-06-05 | 22:40

Ik denk dat ik de afgelopen paar jaar meer straatroven heb verijdeld dan de gemiddelde politieman of vrouw.

Pannie | 09-06-05 | 22:40

maar verder ben ik tegen de pliessie, zeker als t om van die looserts gaat als zo'n dennis

Blava | 09-06-05 | 22:34

Werd vanavond aangehouden door twee bloedmooie pliessiemokkels (dwz een mokkel en een breezahsletje lookalike) Als ik geen haast had, had ik me dolgraag laten inrekenen door die twee.

Blava | 09-06-05 | 22:33

HELDEN daar in Breda, in de rest van Nederland ook trouwens. Knokken in de kroeg......... als de scherven opgeruimd zijn komen ze eens kijken onze vrienden.

janluluitdebiertent | 09-06-05 | 21:51

Opsluiten die breezahslet!

Pannie | 09-06-05 | 21:44

"De politie spreekt van ?een pijnlijk incident voor een tachtigjarige mevrouw?. ?Maar ze weigerde iedere medewerking. En wij kunnen niet vanwege leeftijd een uitzondering maken. Voorschrift is voorschrift.? "
-
Eh... Wat is dat in het Duits? Befehl ist befehl?

Jawel | 09-06-05 | 21:41

In het kader van het terechte ontmoedigingsbeleid om seniele oude gekken achter het stuur vandaan te intimideren kan men dit soort acties alleen maar toejuichen.

capo | 09-06-05 | 21:34

Laat de pliesie zich bemoeien met de echte qriminelen en enig soelaas bieden ten aanzien van de ouderen.
Werk zat om qriminaliteit aan te pakken, maar als je de tijd verspilt met dit soort geneuzel, dan kom je er nooit.
Als je zelf 80 bent , wens je ook respect.

penpal | 09-06-05 | 21:24

groot gelijk, zal wel weer zo'n hangoudere zijn geweest...

ipje | 09-06-05 | 21:10

Nou tis een hoop gelul maar het blijft een trieste zaak. Zelfs de Stasi in hun toptijd waar voorzicht met het oppakken van bejaarden.
In ons land met fijne agenten zoals Dennisje is dat geen problee. Als die gasten nou eerst eens werk gaan maken van de echt criminelen dan hoeven wij ook niet zo te zeiken. Feit is alleen dat de mannen geen klote doen aan zware criminaliteit. EN Wij betalen dit soort figuren.
Revolutie!

Gladio77 | 09-06-05 | 21:00

ff serieus,
groot gelijk van Dennis. Als we van Lenoy en friends verwachten dat ze meewerken met onze (al dan niet buitengewone) opsporingsambtenaren, dan moeten oude omaatjes ook niet dwarsliggen!

jip81 | 09-06-05 | 20:57

Was dit niet een klusje voor Donners nieuwe anti-terreur-eenheid? Omsingelen die hex, traangas, flashbangs en neerschieten met rubberkogels. Vervolgens afvoeren naar Guantanamo Bay voor een diepgaand verhoor (full cavity search please!). Met de pliesie valt niet te sollen!
Ik ben blij dat mijn oma haar rijbewijs heeft ingeleverd!

jip81 | 09-06-05 | 20:55

Natuurlijk lezen ze mee.
In deze staat is elke vorm van commentaar op de politie namelijk een gevaarlijk iets.
behalve dat gestoorde moderators zoals Kees hun halve prikbord slopen vanwege wat kritiek, lezen ze ook nog eens mee om ons om de oren te kunnen slaan met belediging en alle andere vervelende straffen die in dit land verzonnen zijn om de vrijheid van meningsuiting in te perken.

Deze politiewaakhonden speuren in hun vrije uurtjes het web af op zoek naar onwelgevallige reacties.
Tis bijna net zo ziek als een smeris die in zijn vrije tijd in zijn zielige autootje rond gaat rijden en dan bonje gaat zoeken( met bejaarden)
Alleen omdat ie dan kan roepen als het uit de hand loopt: "" Halt Ik ben van de polizei , hou oud bent u en waar is uw rijbewijs"

man ga boeven vangen.

Gladio77 | 09-06-05 | 20:52

Ik ruik dat er pliessie meeleest (en reaguurt) in de comments!

The Zalking Wombie | 09-06-05 | 20:41

Een ouwe sok die niet ken rijden een aanrijding veroorzaakt, en vervolgens ook niet wil meewerken aan het opstellen van een schade formulier.

Ik stel voor dat de pliesie in NL ook met taser gaan werken.
www.geenstijl.nl/mt/archieven/005322.h...
Dan blijven die trage seniele bejaarden mischien eens uit de auto.

prutsprutser | 09-06-05 | 20:35

Uit BN / De Stem:
.
Krasse tachtiger cel in:
ik snap er niets van
.
Een middagje winkelen in Breda eindigde zaterdag voor de 80-jarige Ria Titus uit Oosterhout in de cel; ?Ik werd, inclusief mijn stok, in een arrestantenbusje geladen en opgesloten in een betonnen arrestantencel?, vertelt ze.
.
Ze is, een paar dagen later, nog steeds stomverbaasd. ?Ik begrijp echt niet hoe het zo ver heeft kunnen komen?, klinkt het verontwaardigd. ?Volkomen onzinnig en volslagen belachelijk.?
.
De politie spreekt van ?een pijnlijk incident voor een tachtigjarige mevrouw?. ?Maar ze weigerde iedere medewerking. En wij kunnen niet vanwege leeftijd een uitzondering maken. Voorschrift is voorschrift.?
.
Rond vier uur zaterdagmiddag zocht de Oosterhoutse een parkeerplekje in de Nieuwe Ginnekenstraat. ?Ik zag dat een andere auto wilde vertrekken, dus ik bleef even stilstaan.?
.
Om de vertrekkende bestuurster genoeg ruimte te geven, moest ze een klein stukje achteruit. Achter haar wagen stond inmiddels een andere auto. ?Die bestuurder bleef stokstijf staan, dat zag ik wel.? Tot driemaal toe reed Ria Titus iets achteruit. ?Heel zachtjes en voorzichtig, want die man achter mij wist van geen wijken, terwijl er toch ruimte genoeg was. ?
.
Uiteindelijk raakte ze de auto achter haar. ?Die man stapte uit. Ik vroeg nog waarom hij niet achteruit wilde. Hij zei dat dat niet mocht omdat het er eenrichtingsverkeer is. Dat tikje kan nooit hard geweest zijn. Ik heb geen schade kunnen ontdekken. Niks aan de hand. Maar daar nam die meneer geen genoegen mee. Hij maakte zich bekend als politieman en wilde dat ik bleef staan.?
.
Dat weigerde de tachtigjarige resoluut. ?Ik zei dat hij niet in functie was en dat er geen schade was. En ik reed weg.? Ze keerde op de rotonde en parkeerde haar auto aan de andere kant van de Nieuwe Ginnekenstraat.
.
?Plotseling stond diezelfde man weer naast me. Hij was me gevolgd. Hij vroeg naar mijn rijbewijs en hoe oud ik was. Ik zei: ?Dat gaat u niets aan?. En ik liet hem ook mijn rijbewijs niet zien. Hij zei: ?Dan zal ik mijn collega?s moeten bellen.? ?U doet maar?, zei ik en ik stapte uit en ging etalages bekijken.?
.
Voor de zekerheid bleef de hoogbejaarde Oosterhoutse wel in de buurt en een kwartier later verscheen er een politiewagen met twee agenten erin. ?Ze spraken eerst met die man en toen moest ik al mijn papieren laten zien. Alles was in orde, maar ze zeiden dat ik niet meewerkte aan een politie-onderzoek. Ik moest vreselijk lachen, waarop ze zeiden dat ik het niet serieus nam. ?Inderdaad?, zei ik.?
.
Daarop moest ze haar rijbewijs uit het plastic mapje halen. Maar dat vertikte de strijdbare oude dame. ?Ik had het al laten zien en het is zo?n gedoe om dat papiertje in en uit het mapje te doen. En toen moest ik mee. In de arrestantenwagen, achter de tralies.?
.
Het was nog een heel klus om haar in het busje gehesen te krijgen. ?Ik ben pas geopereerd aan mijn heup en ben slecht ter been. Daarom loop ik met een stok.?
.
In het politiebureau op het Chasséveld werd ze in de cel gestopt. ?Er gingen wel zeven sloten achter me dicht. Daar zat ik, in een kaal betonnen hok van anderhalf bij anderhalf. Met alleen een betonblok om op te zitten. Het kon wel zes uur duren, zeiden ze.?
.
Na ongeveer drie kwartier kwam de hulpofficier van justitie. ?Ik mocht weg, zei hij, maar hij vertrok en al die sloten gingen weer dicht. Ik vond het niet leuk meer en heb na een tijdje op de deur gebonsd. Ze haalden me eruit, maar toen moest er eerst verbaal opgemaakt worden.?
.
Titus voelde zich daarbij nogal onvriendelijk behandeld. ?Ze zeiden dat ik heel vervelend was en ook dat ik er spijt van had. Wat niet waar was, maar ik heb alleen maar teruggezegd dat ik het grote onzin vond. Uiteindelijk zetten ze me buiten met een bekeuring van bijna honderd euro.?
.
De Oosterhoutse moest zelf maar zien hoe ze bij haar auto kwam. De politie bevestigt het verhaal. ?Ze liet ons geen andere keus. Ze heeft kans genoeg gehad om mee te werken, maar weigerde steeds.? Titus: ?Als ze maar niet denken dat ik die bekeuring betaal. Ik laat de zaak voorkomen.?

Buck Futter | 09-06-05 | 20:35

Die veldwachter is zo weer terug. Even z'n auto verzetten

SuperG | 09-06-05 | 20:28

Ik ben het meer dan zat, ik ga me bewapenen tegen de pliesie...

Giel | 09-06-05 | 20:14

@clandestino: Die Enny kan wel wat schrijfles gebruiken, maar dat terzijde.

@geenstijl: Waar blijft de achternaam Van Dennis? Kom op bij elke kinderneuqert, zwartrijder of tentendievegge krijgen we al meer info!

Tis wel duidelijk dat we ons geen zorgen hoeven te maken in Nederland, het gaat goed met de normen en waarden. Leve Balkenende....
Kan die Dennis niet met hetzelfde grof vuil mee als dit kabinet?

Thygros | 09-06-05 | 20:09

Waar GS komt, zal iedereen ons vrezen. We hebben gevochten als leeuwen, maar de pliesie speelde vals. Ze hebben ons geblokt. Gelukkig hebben wij een vaste thuisbasis waar wij onze ei wel kwijt kunnen. Godzij dank hebben we hier geen Keeserd

HeiligBoontje | 09-06-05 | 19:56

Reactie politie Midden en West Brabant op aanhouding vrouw

BREDA, 9 juni 2005

De aanhouding van een 80-jarige Oosterhoutse vrouw in Breda op zaterdag 4 juni 2005 door twee politieagenten van de politie Midden en West Brabant was rechtmatig. De vrouw had haar rijbewijs ook voor de tweede keer moeten overhandigen aan de dienstdoende agenten. Toen de vrouw op geen enkele manier medewerking wilden verlenen aan dat onderzoek en zeer non-coorperatief gedrag vertoonde, werd zij aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Het leverde haar uiteindelijk een boete op van 95 Euro. Gisteren is zij uitgenodigd om een nader gesprek te voeren met de politie over het gebeuren. Tot op heden is zij niet ingegaan op het verzoek.

De politie kreeg zaterdag, om 16.40 uur, een melding van een aanrijding in de Nieuw Ginnekenstraat te Breda. Ter plaatse bleek dat de vrouw met haar auto tijdens het achteruit rijden tegen de voorkant van een personenauto achter haar was gereden. De bestuurder van die auto kon op dat moment onmogelijk achteruit rijden in verband met filevorming. De aanrijding veroorzaakte lichte schade aan zijn auto. Toen de vrouw werd aangesproken door de bestuurder, om de aanrijding af te handelen, gaf zij aan dat er volgens haar geen schade was. De vrouw stapte echter niet uit om dit vast te stellen en reed vervolgens weg. Dit verhaal wordt bevestigd door getuigen.

De bestuurder van het aangereden voertuig reed de vrouw achterna en sprak haar opnieuw aan. Daarbij legitimeerde hij zich als politieagent. Toen de man opnieuw met haar in gesprek wilde over de aanrijding, gaf zij te kennen dat geenszins van plan te zijn. De bestuurder waarschuwde op zijn beurt de plaatselijke politie.

Toen twee politieagenten ter plaatse kwamen, vroegen zij de vrouw om haar rijbewijs. Zij voldeed aan deze vordering en het rijbewijs werd na controle teruggegeven. Vervolgens bleek dat de gegevens nog niet compleet waren en vorderde een politieagent een tweede maal het rijbewijs. Hieraan voldeed de vrouw niet en zij weigerde verder alle medewerking. De agenten hebben de vrouw meerdere keren de gelegenheid gegeven om de zaak ter plaatse af te werken. De vrouw weigerde echter in alle toonaarden. Dat was voor de politieagenten reden om de vrouw aan te houden en over te brengen naar het bureau om daar de zaak in goede orde af te kunnen werken.

Het is vanuit privacyoverwegingen niet gebruikelijk dat de politie Midden en West Brabant via berichtgeving in gaat op klachten van burgers over politieoptreden. Daarom is ook niet eerder op mediaberichtgeving over deze kwestie gereageerd. Wel probeert het korps actie te ondernemen als blijkt dat burgers ontevreden zijn over politieoptreden of wanneer er sprake is van onduidelijkheid over de gevolgde werkwijze. Vaak vindt er dan een gesprek met betrokkenen plaats. De ervaring leert dat dergelijke gesprekken zowel door burgers en politiemedewerkers als constructief worden ervaren. Om die reden is direct nadat het korps via de media kennis nam van het ongenoegen van deze vrouw met haar contact gezocht en is zij uitgenodigd voor een gesprek. Zij heeft hiervan geen gebruik gemaakt.

De politie Midden en West Brabant probeert zoveel mogelijk maatwerk te leveren, zeker in situaties waarin sprake is van specifieke omstandigheden. Soms laat het gedrag van betrokkenen echter niet toe dat zaken op een vrijwillige en soepele manier afgewerkt worden. De politie wordt dan gedwongen om verder gaande maatregelen toe te passen. De Nederlandse wetgeving biedt de politie nu eenmaal geen ruimte om onderscheid te maken in leeftijd, ras, functie of geslacht.

Auteur: Enny de Wit

clandestino | 09-06-05 | 19:56

" In verband met afwezigheid van de beheerder kunnen
er tijdelijk geen berichten geplaatst worden op dit prikbord""

Das een mooi einde voor dat inteelt gebeuren waar kritiek niet op prijs wordt gesteld.

Gladio77 | 09-06-05 | 19:54

niks te doen zeker

shaun | 09-06-05 | 19:49

-weggejorist-

Gladio77 | 09-06-05 | 19:48

Wat zeuren jullie nou toch? Nou treedt de pliesie eindelijk eens een keer op, is het weer niet goed! En ze hebben nog wel meer mooie dingen in het vooruitzicht. Ik hoorde net dat ze eens extra aandacht aan de zandbak bij de kleuterschool gaan besteden. Schijnt een zooitje te zijn! Dus dat wordt krachtdadig optreden! Mooi toch?

JanV | 09-06-05 | 19:46

-weggejorist-

clandestino | 09-06-05 | 19:46

I'm out of competition, ben geblocked

Bizar | 09-06-05 | 19:45

alle leuke topics zijn weg... stelletje commies.

Henkenzo | 09-06-05 | 19:41

ongens hierbij roep ik iedereen op, om effe een berichtje bij KEES onze communisexistiche pliesie beheerder een berichtje achter te laten
www.prikpagina.nl/read.php?f=18&i=...
P.S.
De admin is hard aan het werk, hij wist al onze mooie berichtjes. KOM OP MENSEN POST EENS SNELLER

HeiligBoontje | 09-06-05 | 19:39

Het moet maar eens afgelopen zijn met die 80-jarige eigenwijzen!

kreft | 09-06-05 | 19:38

tis gewoon een misselijkmakend ventje

Gladio77 | 09-06-05 | 19:36

lijden? tsssssk

yumpie | 09-06-05 | 19:30

Jongens hierbij roep ik iedereen op, om effe een berichtje bij KEES onze communisexistiche pliesie beheerder een berichtje achter te laten
www.prikpagina.nl/read.php?f=18&i=...

HeiligBoontje | 09-06-05 | 19:23

ik heb gelijk respect voor pliesie... oma'tje vastzetten RESPECT! yeah! als je dat kunt, vind je mijn wietplantage vast ook wel... sukkels

Henkenzo | 09-06-05 | 19:20

Gebruik dit formulier om vragen te stellen over het prikbord. Daarnaast kunt u dit formulier ook gebruiken om melding te maken van storingen, spam of andere zaken die niet thuishoren op het prikbord.

0Algemene vragen
0Ik wil graag een bericht verwijderen (bericht id opgeven)
0Er gaat iets fout op dit prikbord
0Iemand misdraagt zich op dit prikbord
0Iemand spamt op dit prikbord
0 we staan in de belangstelling van GeenStijl en hebben de boel verwijderd

G-unite | 09-06-05 | 19:14

Een hardwerkende fotograaf heeft de reacties geblokkeerd. Staat daar iets in wat wij niet mogen weten?

SuperG | 09-06-05 | 19:11

GVD laat die arme pliesie met rust. Hij heeft tegenwoordig een prestatiecontract. Daarin staat dat hij naast 10 gehandicapten ook 10 omatjes per jaar moet oppakken. Jullie zien dit wel eventjes over het hoofd. Schamen jullie je maar diep, oompje agent heeft een kut baan, kut vrouw, geen aanzien, is lelijk en dan gaan wij op GS onze stijloze comments over hem lullen. Volkomen fout, dit kan niet he, strx staan zo 30 AIVD'ers op de mat van GS om de site op te rollen, vanwege vermeende racisexistche uitspraken over de pliesie. Mijn advies dus: Houw je klep eens ;)

HeiligBoontje | 09-06-05 | 19:10

@635

Ik heb dat politiebericht ook gelezen en weet eigenlijk niet wie ik moet geloven. Voor hetzelfde geld is mevrouw een beetje 'vergeetachtig' en heeft ze gewoon die auto over het hoofd gezien en dacht ze door zo te reageren dr mee weg te kunnen komen.

anastomose | 09-06-05 | 19:04

Wel vreemd dat ie eerst niet wilde achteruit rijden omdat het eenrichtingsverkeer was en nu is er ineens sprake van filevorming in het persbericht van de pliesie.

preacher | 09-06-05 | 19:03

Stokoude mummies zijn de as van het kwaad. Die opstandige ouwe bes gewoon tegen de vlakte aan taseren dus, de volgende keer.

natte cake | 09-06-05 | 19:03

@Henkie

Netjes afstand bewaren is 1, maar als iemand terug zet, tot 3 keer toe, dan heb je weinig aan die 2 metertjes.

zdeev | 09-06-05 | 18:58

Ch boven de 80 moet zich ook gewoon laten rijden. Wat was dat ook alweer voor test? Iemand van 75 is altijd even helder in het verkeer als iemand van 20 met een joint op? 80 2 joints?

Al Lure | 09-06-05 | 18:56

@zdeev
dan vind jij het natuurlijk ook "fatsoenlijk" om precies achter je voorligger te gaan staan, afsandhouden is voor mietjes natuurlijk?

Henkiemaardannietgek | 09-06-05 | 18:55

een communisexistiche staat... verplicht neuqen met de gezaghebbers?

*wil op de lijst GS staan*

G-unite | 09-06-05 | 18:55

Haha, heel netjes 635, wie is de dader dan? :)

En ja, ik geloof toevallig het verhaal van de politie.

zdeev | 09-06-05 | 18:50

Het boeit me geen kk wie nou gelijk heeft of niet. Het feit is dat ik gewoon een communisexistiche staat wil. Daar had je zulke problemen niet. Daar was pliesie zijn leuk, je werd niet door en de media afgekraakt en kon je doen wat je wou. Ik wil graag weer een dictatuur :P

HeiligBoontje | 09-06-05 | 18:49

nu op sbs

Koos Smakeloos | 09-06-05 | 18:48

@635 09-06-05 @ 18:27

Lekker makkelijk verhaal!

Wil het ook zeggen dat het dan de waarheid is?

Mr.A.N. Alvabeet | 09-06-05 | 18:43

@635
Ik zeg ook niet dat ik dat verhaal geloof. Ik geloof ook niet dat 1 van beide verhalen de waarheid volledig weergeeft. Zo zijn er nog al wat verschillen. Zo claimt de pliesie dat Agent Dennis niet achteruit kon vanwege file vorming, terwijl dat op zich al vreemd is, want waarschijnlijk heeft de vrouw enkele decimeters nodig gehad. Zo moeilijk zal het toch niet geweest zijn die afstand nog achteruit te rijden? Daarnaast zou het voor de oplossing van die filevorming alleen maar goed zijn als Dennis even de auto in de achteruit had gezet, want die file werd natuurlijk veroorzaakt door Oma Miep hier. Dat soort zaken zijn toch wel belangrijk voor het verhaal.

ZI | 09-06-05 | 18:43

@ZI
je moet een bron nooit geloven als het de 'dader' vertegenwoordigt...

635 | 09-06-05 | 18:38

Ze hebben het wel altijd over die bejaarden en zo, maar die Marokkanen zijn ook geen lieverdjes hoor!

Brusselmans | 09-06-05 | 18:38

Volgende keer de beanbag eroverheen graag!
Heuphoogte!

Pannie | 09-06-05 | 18:37

@Al Lure
Akkoord, nu ik ook dat artikel wat 635 hier post lees, dan is het wellicht wat anders dan op de prikpagina staat. Maar als ik de verhalen op die pliesieprikpagina lees en het verhaal op GS, dan zit daar weinig verschil in.

ZI | 09-06-05 | 18:36

Als die mongeaul gewoon afstand had gehouden had die vrouw kans gehad om zonder schade in te parkeren.
maar ja afstand houden is een verkeersregel en daar doet de politie niet aan.

Henkiemaardannietgek | 09-06-05 | 18:35

@zdeev
je bedoelt dat de propaganda-machine van de politie spreekt?

635 | 09-06-05 | 18:33

Gelukkig zijn die agenten hier nog wel zo netjes om alleen in hun vrije tijd te posten woehaha!

Pannie | 09-06-05 | 18:31

@ZI

Die Dennis heeft een serieus testosteronprobleem, maar als je die pagina goed naleest dan is hij er zelf erg duidelijk over dat het verhaal maar eenzijdig weergegeven. Pliesie dwarsbomen in het uitoefenen van het pliesieberoep heeft nu eenmaal gevolgen. Maakt niet uit of je een oma of een total loser bent..

Al Lure | 09-06-05 | 18:30

635 09-06-05 @ 18:27

denk dat hiermee vrij veel is gezegd?

zdeev | 09-06-05 | 18:30

Al Lure
Wat lees jij nog meer dan wij? Wij zijn ook maar dom, wil je het ons alsjeblieft uitleggen?

ZI | 09-06-05 | 18:28

[off-topic] Je kunt GVD beter de belastingbetaler voor enige honderden miljoenen tillen dan achteruit inparkeren in een eenrichtingsstraat. Uitspraak in de Bouwfraudezaak (Rb. Rotterdam) wordt momenteel voorgelezen... Onze Rechterlijke macht vindt oa. de verantwoordelijkheidsverdeling tussen de Nma en het OM een beetje wazig (hetgeen volgens hem moet leiden tot een niet-ontvankelijkheidsverklaring van het OM op bepaalde punten) bovendien is zijn Rechtbank van mening dat er dan wel false facturen zijn geschreven en schaduwboekhoudingen zijn gevonden maar dat het voor de Rechtbank nou niet echt duidelijk is geworden of het nou werkelijk om euri's ging. Hij gelooft toch meer in het pepernoten-verhaal van de snelle bouwmaffiosi...
Zootje vieze incest-plegers! Zouden ze al commessariaatjes beloofd hebben gekregen?
IK HAAT DE STAAT!!![/off-topic]

witvoet | 09-06-05 | 18:28

@mijnzus@17:43
Goed gezien ! Inderdaad nogal onbetamelijk voor een handhaver met de pet.

preacher | 09-06-05 | 18:27

@Al Lure 09-06-05 @ 18:19

Een agent met zo'n nickname?

ROFL

Ik kom niet meer bij. Een agent met allure.
Welke ben jij? Die met een paardestaart. 6 oorbellen in elk oor en stiekem toch een man?

Mr.A.N. Alvabeet | 09-06-05 | 18:26

Ik heb het niet over meerder- of minderheden. Helemaal niet, maar ik zie alleen dat iedereen hier mee gaat met het nieuwsbericht zonder even nét wat meer te lezen, of er even over nadenken:

'Ow het staat op GS, moet waar zijn.. LOSER AGENT DOOD BLAAT'

Ja vast.

En dat van de VMBO'er was even een -blijkbaar slecht geplaatste- grap.

zdeev | 09-06-05 | 18:26

Hup Dennis!
Eindelijk een politieman die zich niets aantrekt van de publieke opinie en gewoon doet waar hij voor betaald wordt: wetovertreders aanpakken.
Zou hij ook marokkaanse ruitentikkers aandurven?

Zeurders | 09-06-05 | 18:23

Denkt Bubba eindelijk een lekkere chica op zn cel te krijgen...

Brusselmans | 09-06-05 | 18:22

@Al Lure
In welk opzicht aangedikt dan? De agent in kwestie reageert op die pagina zelf en ik hoor hem niet zeggen dat van het verhaal zaken niet kloppen. En dan nog, stoer hoor een oma in de cel flikkeren... om welke reden dan ook

ZI | 09-06-05 | 18:21

Wat een geweldige bikkel deze pliesieagent, in de Pliese Hall Of Fame met die man!

Klukkluk | 09-06-05 | 18:19

Zie hier een aangedikt verhaal. Lekker commercieel mediavoer... The good against the bad. Het lieve(?) omaatje tegen een gedrocht van een foute cop! Slapen jullie of zo?

Al Lure | 09-06-05 | 18:19

@zdeev
Gelijk heb je die intelectudingessen van het vmbo denken altijd maar dat ze gelijk hebben om dat zij zo slim zijn en wij dus niet.

vmbodropoudt | 09-06-05 | 18:19

Voorstel voor de Geenstijl wikipedia. Pliessie: verzameling incompetente luie lafbekken met een minderwaardigheidscomplex.

aardappel | 09-06-05 | 18:18

@zdeev: heeft de minderheid altijd gelijk, en heeft de meerderheid altijd slechts onderbuikgevoelens? Wat bedoel je nou precies? Of is een eigen mening alleen "echt eigen" als 'ie met die van jou overeenkomt?

Muxje | 09-06-05 | 18:16

@zdeev 09-06-05 @ 18:12

Kom jij ook in beeld vanavond bij Peter R de vries?

Waar blijft Udo eigenlijk?

Mr.A.N. Alvabeet | 09-06-05 | 18:15

Hooocher dan 1 Iq fan 60 koommen we hiir nied Zdeev.

TM | 09-06-05 | 18:15

-weggejorist-

lord wanhoop | 09-06-05 | 18:13

Haha, grapjassen.

ikkezeidegek enige met een eigen mening hier?

Stikken jullie even lekker zelf en probeer eerst na te denken voor je je een mening vormt. Of is al dat VMBO volk nu toch tot hier door gedrongen?

zdeev | 09-06-05 | 18:12

@rennie b 09-06-05 @ 17:44

Idd jammer. Alhoewel, als je echtgenote bent van een dwaze agent die zijn wapen weer mee naar huis neemt? Dan toch maar liever 1 keer een kogel, dan de hele dag getazerd te worden.

Mr.A.N. Alvabeet | 09-06-05 | 18:07

Jezes wat een moslim die agent

Black Haze | 09-06-05 | 18:05

Ik denk dat Dennis nog veel meer gaat lIJden.

k*dt | 09-06-05 | 18:03

Weer zo'n hangoudje?

SamF | 09-06-05 | 17:50

The Zalking Wombie 09-06-05 @ 17:26

-edit- leent zich uitstekend voor een test edit. bedankt!

.Godverdomme!!! Zijn indirecte nekschoten nu ook al verboden op GS?!

The Zalking Wombie | 09-06-05 | 17:49

he dennis, val ff lekker dood ja?

roelio | 09-06-05 | 17:48

Zozo wat een actie zeg! Een 80 jarige overmeesterd. Nou dat het in Breda zulke "helden" zijn was me bekend, ik heb er 3 jaar gewoond. Echt dit zal helpen bij de criminaliteitsbestrijding. Enne die tasjesdief van 16 gewoon lekker laten lopen, want je kunt zogenaamd toch niks aantonen.

JaneDoos | 09-06-05 | 17:47

Was het niet z'n schoonmoeder?

witvoet | 09-06-05 | 17:46

Zeg, is dit een van die agenten die verbaliseert? Zo van : "Ik moest vreselijk leiden onder het geweld van iemand die dacht te moeten lijden"? Fuck hee, leer even Nederlandsch. En dat voor een politieagent.

"Kommaneuqerts" noemt men dat soort mensen toch hier? Geen wonder dat de politie geen tijd heeft om de hulpverlening te helpen. In Alphen aan den Rijn, om maar eens een dwarsstraat te noemen...

TM | 09-06-05 | 17:46

Dennis baalt vast dat ie geen Taser heeft.. Nu moest ie zn vriendjes roepen

Wayne Gretzky | 09-06-05 | 17:45

AlLure, is mij laatst nog overkomen in een parkeergarage. Uitstappen, geen schade, niets aan het handje, en prettige dag nog verder. Zo kan het ook.

Muxje | 09-06-05 | 17:45

Zo'n ouwe sok heeft me vandaag nog bijna van de fiets af gejakkerd, omdat ze geen richting aangaf.
Opsluiten is natuurlijk overdreven maar misschien wat strenger rijvaardigheid bij die ouwe donders controleren als ze amper nog weten hoe ze hun rolator vast moeten houden.

Laten we oom agent voor de verandering wel achter slot en grendel zetten.

garibaldi | 09-06-05 | 17:45

Jammer dat ze nog geen Tazers hebben bij de pliesie.

rennie b | 09-06-05 | 17:44

Wacht maar totdat een bejaarde vol gas op jouw bumper dendert. Ik vraag me af hoe goed de controle over het gaspedaal is na zo'n heupoperatie. Hulde voor Testosteronen Dennis.

Al Lure | 09-06-05 | 17:43

Laat hem snel het verkeer regelen in Dongen!
Daar weten ze tenminste wat ze met zulk laag onder de grond levend eencellig levensvorm moeten doen.

StyleTTo | 09-06-05 | 17:43

het feit dat een agent op een publiekelijk toegankelijk forum in discussie gaat over een voorval wat met zijn functie betrekking heeft is volstrekt verwerpelijk. het geeft aan dat de integriteit van deze man als opsporingsambtenaar te betwisten is daar hij niet de wet handhaaft maar zijn persoonlijke gelijk probeert te halen en dit buiten diensttijd en op publieke forums waarbij de beklaagde zonder vorm van proces buiten de rechtsgang om wordt beschuldigd. dit getuigt van een onprofessionele attitude. schorsen die vent!

MijnZus | 09-06-05 | 17:43

Dat oude mens moet de boel niet zo ophouden!! Dennis moest snel een nieuw kaartje halen voor de parkeergarage!!

RoepToeter | 09-06-05 | 17:43

Kommaneuqer is precies het goede woord. 100% binnen de regels van de wet, en ja, of die vrouw 28 of 80 is moet niet uitmaken, etc, etc. Maar wat een volkomen zinloze en schandalige verspilling van de tijd van die vrouw en van die agenten in dienst. Álle betrokkenen in deze flauwekul hadden wel iets beters te doen, maar nee, Dennis moest en zou gelijk krijgen. Ik zou in dezelfde situatie ook niet tot meewerken geneigd zijn. Zou deze dienstklopper nou echt het idee hebben dat hij de wereld ook maar iets beter heeft gemaakt? Of heeft hij er juist voor gezorgd dat het toch al tanende respect voor de politie hiermee nog kleiner wordt? Dennis, denk daar maar eens over na voordat je weer op je strepen gaat staan.

Muxje | 09-06-05 | 17:42

Lekker stukje onafhankelijke journalistiek, hoor en wederhoor.. nee hoor, Dennis heeft het gedaan

Zou deze 80 jarige een medebewoner van het eiland van Ys zijn geweest was Dennis de held ? Nu de 80 jarige niet wordt gediscrimineerd op leeftijd issie de lul ?

Jullie kennen geen oudjes die het bloed onder je nagels vandaan halen ? Wordt wakker

ikkezeidegek | 09-06-05 | 17:41

Voor die donuts is "dag" helaas weggevallen.

witvoet | 09-06-05 | 17:40

Misschien wil Dennis dalijk wel gewoon de particuliere verzorgingstehuis-ordedienst in en is hij vast wat aan 't wennen aan z'n doelgroep.
De godgansze donuts vreten, koffie drinken en die oudjes per overtreding 35 euri uit de zak kloppen wanneer zij niet aan de juiste kant van het gangpad lopen...

witvoet | 09-06-05 | 17:38

Hebben wij nog Negschoeties over?

BenBack | 09-06-05 | 17:37

is net zoiets als een hand-biker (gehandicapte fietser) aan de kant zetten omdat ze geen licht heeft op klaar lichte dag.
"Ja mevrouwtje maar als de duisternis invalt moet U toch licht hebben".
Duhh!!!
"Nou agentje, als op klaar lichte dag de duisternis invalt, vergaat hoogst waarschijnlijk de wereld en heb ik geen licht nodig".
Beloning: 45 euri boete.

Lilith | 09-06-05 | 17:36

En dan ook nog geen eens even naar der autootje terugrijden. Weten ze dan niet hoe slecht vochtig beton is voor de reumatische gewrichten? Arm mensie en dan ook nog eens een-achtste van der AOW-tje weg door die lul.Ophangen aan den ballen, zeg ik u !

preacher | 09-06-05 | 17:34

Post hierboven:
Politie = natuurlijk: Pliessie

The Zalking Wombie | 09-06-05 | 17:33

vroeg moet natuurlijk laat zijn...

brutus68 | 09-06-05 | 17:32

De politie zou met gouden knopen opgeknoopt moeten worden!

The Zalking Wombie | 09-06-05 | 17:32

-weggejorist-

sealable | 09-06-05 | 17:31

Die gasten... losers zijn het, die woute.

deBeer_Int. | 09-06-05 | 17:30

Gevalletje supercop-syndroom?
Zal wel een miezerig agentje zijn die 'het wel durft' tegen een bejaarde.

~Pyro~ | 09-06-05 | 17:30

Toch moet je uitkijken met die smerissen die een beetje overspannen zijn. Voordat je het weet lopen ze met hun gun te zwaaien, en waar dat toe leidt heb je in Hilversum gezien. Verder is Dennis pakweg een jaartje of zeventig te vroeg geboren , Den Duitschert had wel behoefte aan zulke types. En die ouwe hex moet natuurlijk niet zeuren, als de kit om d'r rijbewijs vraagt moet ze dat gewoon laten zien, id-plicht geldt ook voor ouwe wijven.

brutus68 | 09-06-05 | 17:30

Ach, als ze maar gouden knopen aan hun uniformen hebben, het gore volk!

fuckje | 09-06-05 | 17:30

Go Dennis!
achter slot en grendel met die oudjes!

mallebabbe | 09-06-05 | 17:30

Volgende keer een tazer op die oude tang :)

SDI | 09-06-05 | 17:29

Is dit dezelfde farizeeer die vorige week die jointroker met gevaar voor eigen leven in de kraag greep?

inuk | 09-06-05 | 17:27

Ik heb het verhaal gelezen en vind het echt een triestebokkelul die "agent" . niet achteruit rijden omdat er 1 richtings verkeer geldt...

Jew Terrorist | 09-06-05 | 17:27

Ze heeft nog gemazzeld dat ie d'r niet afgeknald heeft.

Lekker Belangrijk© | 09-06-05 | 17:26

-edit- leent zich uitstekend voor een test edit. bedankt!

The Zalking Wombie | 09-06-05 | 17:26

Kaan iemand deze stumperd ff verzuipen? Dankiewel!

shevek | 09-06-05 | 17:24

Bij het zien van de foto dacht ik
dy hat wolris in tuskenbeurtsje.

ventus_aqualis | 09-06-05 | 17:24

Volgende stap: richtlijn vanuit het OM om die scootmobielcriminelen massaal op de bon te gaan slingeren wanneer zij over de stoep scooten...
Dat zal ze leren dat bejaarde en invalide tuig, dat denkt dat de regels voor haar niet geldt!

witvoet | 09-06-05 | 17:24

Woehoe, ga zo door ;)

Yzord | 09-06-05 | 17:18

REAGEER OOK

linktips: Energie vergelijken | Autoverzekering vergelijken | Zorgverzekering vergelijken | Kinderkleding
Kansino. Hét online casino van Nederland.
Online Casino | Online Casino | Brokerfolio.com brokers vergelijken | online bookmakers in Nederland
Goksitesvergelijker.nl | Onlinecasinofortuna.com | Online Casino Nederland | Casino bonussen