achtergrond

Geenstijl

Doegin waarschuwt Poetin nog 1 keer na val Kherson, bedreigt hem impliciet met de dood

BELANGRIJKE SOORT-VAN RECTIFICATIE OOK ONDERAAN ARTIKEL: DOEGIN ONTKENT SCHRIJVEN VAN DEZE BOODSCHAP.

Bovenstaand Doegins volledige openbare brandbrief aan Poetin van gisteren, vertaald door de fenomenale Dmitri van @WarTranslated. Samengevat: de laatste stuiptrekkingen van een hyperideoloog (wiki) met zijn rug tegen de muur. En je kunt de oorzaak van het Grote Russische Falen in allerlei esoterie zoeken. Maar de échte oorzaak is identiek aan het falen van de Sovjetunie: iedereen liegt, de hele tijd, tegen iedereen. 

De soldaat eerste klasse liegt tegen zijn sergeant over de gevechtsparaatheid van de de tweede en derde klasse onder hem. De vier rangen aan sergeanten schalen de leugen op richting hun (chief) warrant officer. Herhaal bovenwaarts richting kadet-officier > junior lieutenant > lieutenant > senior lieutenant > kapitein > majoor > lieutenant-kolonel > kolonel > majoor-generaal > lieutenant-generaal > legergeneraal > maarschalk van de Russische federatie.

Aan het eind van dat indianenverhaal denkt Poetin dat hij binnen vier dagen Kiev kan veroveren, en wordt hij negen maanden en zo'n 100.000 dode/gewonde Russische soldaten verder impliciet met de dood bedreigd door dé huisideoloog. Verkeren is wat het kan. 

BELANGRIJKE UPDATE: Doegin ontkent schrijven bovenstaande boodschap, mogelijk was het fake.

Geeft te denken (1839)

Geeft te denken (1839)

Doegin vlak na de bomaanslag waarbij zijn dochter om het leven kwam

Doegin op haar begrafenis

Minst nationalistische Rus

Ook Solovyov extreem niet te spreken over val Kherson

ok

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.