achtergrond

Geenstijl

Komt allen. Young Art Festival op 15 of/en 16 juli

Beverwijk. Dat is verkeerd gespeld Italiaans diezaaaijn scoren op de Zwarte Markt. Dat is TATA Steel, tattooshops, grasprieten door stoeptegels en in voortuin opgestapelde auto-onderdelen. 

Laat het dus maar aan Beverwijk over om het voor elkaar te krijgen een Young Art Festival te organiseren met muziek, met theater, met kunstige kunst, met bier (goedkoper dan op de feestweek!!1!), met zonnige weersvoorspelling, met draaitafels en gitaren, met zelf in elkaar geknutseld amfitheater, met foodtrucks want nomnomnomnom *burp*,  enz. enz. étcétérdetralala

Klinkt dit als festivalmuziek in de oren? Trek in kunst & cultuur zonder dat je menstruerende boomervrouwen in gewaden of gevoelsmannen met kralenkettingen die zo lekker rustig worden van breien ongevraagd erbij krijgt? Balen van duurgeldkostveel-hiervan-kan-ik-ook-weekend-naar-NY-of-energierekeningbetalen-festivals maar kriebelen tegelijkertijd de post-corona ‘zin in een feestje’ kriebels? Ja? NOU!?

Kom dan één (of nog beter: twee!) dagen met ons meegenieten op het Young Art Festival op 15 of/en 16 juli in Beverwijk".

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.