Hij glijdt lekker in het mondje van Nicolette
HOLLANDSCHE NIEUWE vanaf vandaag verkrijgbaar. Oehhhh jaaaaa heerlij... gloep
Oehhh jaaaaa
Huhwat?? Nee god niet WENDY VAN DIJK
NOOOOOO
NEEEEE GOMMERS NEEEEEEEE
AAAAAAAAAAAAAAARGHHHHHH
AHHHHHHH
ok waar is de jajem
Reaguursels
InloggenDie foto van Claudi, gatver, geen haring dit jaar...
Nieuwe haring met een glaasje oude jenever om een Oud- Hollandse traditie in ere te houden. Als u daarna ook eens niet de tanden poetst, heeft u het bed alleen.
Een trigger warning had wel op zijn plaats zijn geweest.
Ik was eens op een lustrumfeest bij de Industrieele Groote Club te Amsterdam. Daar was ook meneer Jan Van Zanen, die liet toen een van die serveersters om 23:00 de stad in gaan op zoek naar haring voor onze tafel. Geweldig.
Het is of de Industrieele of de Groote ... maar niet beide.. toch? Mooie toko , heb daar onlangs nog met mijn vrindjes ons dispuuts eeuwfeest gevierd. Mijn ouwe heer vertelde heel vroeger al dat hij daar sinasappel en croquetten met mes en vork at. Hoe groot was dan ook de verbazing van mijn schoonmoeder toen ze mij bij de eerste ontmoeting liet kiezen uit een schaal met vruchten en ik de vooraan geplaatste sinasappel nam die ik prompt met mes en vork heb genuttigd.. je had dat gezicht moeten zien van die deftige Maastrichtse ,was wel wat gewend maar zo een voorbeeldige schoonzoon had ze nog nooit over de vloer gehad...;))
Als ik Voldemort zo zie eten dan denk ik wie van die twee zou verrot zijn..
Moeten ze niet voor die grachtengordel wokers en kakkers uit het gooi de meuk niet in stukjes snijden?
Omdat geen hond zijn harinkie met zijn hoofd achterover eet maar allemaal van die blokkies op zo'n prikkertje?
Ok, Wendy wint!!!
De enige (vrouw) die haar tong net ver genoeg uitsteekt om erotisch te zijn. Als ze dan ook nog een beetje wulps naar boven kijkt, is het helemaal feest!
Piggy tails?
Kan die van personen zonder baarmoeder ook naar vis ruiken dan?
Moet je een dagje je velletje overslaan bij het douchen.
Ze houden de haring alleen boven de mond en krijgen er voor betaald. U trapt er in.
Lekker hoor, al een harinkje gehaald. Beetje klein (en duur, maar da’s tegenwoordig eigenlijk overbodig toe te voegen) maar prima te knagen.
Les 1 op mediatraining is dacht ik ‘nooit eten op camera of foto’s’, ook als je er niet uitziet als Ton ‘kip kluifje’ Elias.
Cursus haring eten.
www.youtube.com/watch?v=9s8ajFjcCto
Van de drie afgebeelde dames van ik die likpic van Wendy toch wel duidelijk de meest 'lekkere'.... en ik lust niet eens haring, maar misschien dat Wendy ook wel gewoon worst lust
Op de foto geeft Claudia inderdaad wel erg veel blijk van het niet op de tong te willen vangen, zal wel bij haar geaardheid horen of zo. Nicolette is nog niet zo ver dat ze zich helemaal durft te laten gaan, terwijl haar tong inderdaad erotisch ver uitsteekt.
Wendy weet dat je de tong moet uitsteken als je de haring tot achter in de keel wil kunnen laten glijden. Logisch dat Claudia dat niet weet. Maar misschien wel daarom wordt ik hitsiger van Claudia. Die kun je nog het een en ander bijbrengen.
Schandalig. Weet u wel hoeveel co2 die haringloggers uitstoten.
Snel verbieden.
En dan later nog die meurende bekken. Brrrr
Als je de zee hebt gezien waarin ze moeten zwemmen en dan nog steeds zin hebben in een visje...
Nou jah een rot smaak is ook een smaak.
Ach, je moet maar denken: een haring smaakt tenminste minder zurig dan sommige andere dingen met vergelijkbare geur.
@DankeSchon | 15-06-22 | 12:05: " There are three things that smell like fish, one of them is fish. The other two are growing on you...." schreef een geniaal musicus ooit in de jaren '70 van de vorige eeuw...
En Remkes gelijk na de haring een lekkere zware van Nelle..
Prachtig..!
Ketting om. Hij schijt iedereen gewoon onder die man. Borrel erbij, peukie aan, wie doet hem wat.
Zelden zo'n mediageil koppel gezien als Nicolette van Dam en die über-fake-lul van een Bas Smit. Je zou maar de hele dag zoveel aandacht nodig hebben.
nou ja, ze vreten ervan, dus ook wel logisch.
Een warm gebakken lekkerbekje hoe durfen ze daar 5 tot 7 euro per stuk voor te vragen onlangs in Harlingen.
Morgen maar weer naar de Jongens van de Fant op Urk.
Waarschijnlijk ook nog van koolvis of pangasiusfilet.
@Kattie | 15-06-22 | 12:04: Klopt, als je niet om Heek vraagt krijg je van die slijmtroep.
4,50 op de markt op het vredenburgplein.
@SterF... | 15-06-22 | 12:16: Dan is het gegarandeerd diepvries koolvis gebakken in oud frituurvet.
@_pacman_ | 15-06-22 | 12:19: mee eens, betaal ook grif 7,5 euro voor een goed kabeljauw in schone olie bij de fishmonger in Aken. de rest is tilapia troep en koolvries.
Gretverdrie...
Weer iets wat ik allemaal niet meer 'can unsee'....
Geniet maar lekker van de haring hoor, Claudia, aangezien je toch geen paling lust.
Aan de staart vind ik lastig. Die augurk krijg ik altijd in mijn oog.
Inkoopprijs € 0.25 p.s., verkoopprijs € 2.25 p.s.
De vis wordt inderdaad duur betaald.
En verder geen kosten hè Paulus?
Wat dacht God toen Eva in heur nakie de zee uit kwam lopen?
"Die lucht krijg ik nooit meer uit mijn visjes".
Wat zei Adam toen hij Eva voor het eerst zag? “Ga eens wat achteruit. Ik weet nog niet hoe groot hij wordt.”
Mooi, met dit soort nieuws kan ik nog beter de Linda open slaan op het stuur in de file
Anisakis, het klinkt als een overheerlijk Griekse grillgerecht, maar dat is het dus niet.
upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
Daarom moet alle haring wettelijk ingevroren zijn geweest
@small_town_dude | 15-06-22 | 11:33: Gelukkig wel in Nederland. Maar in landen als Japan en Thailand vreten ze nog steeds rauwe vis die niet is ingevroren met heel wat doden als gevolg.
@small_town_dude | 15-06-22 | 11:33: Yammie, haring met wormpjes.
zal dit jaar wel een euro of 5 per stuk gaan kosten ivm inflatie.
Claudia de Bah....
Na de haring tongzoenen, dan hoef je niet zo diep te bukken.
Vrouwen die de haring aan de staart eten zijn sowieso +1
behalve Claudia
Gisteren las ik dat ze bij de veiling zeiden dat hij dit jaar echt vet is, lekker romig. Grappig was dat ze erbij zeiden: ja, dat zeggen we ieder jaar, maar dit keer is het echt zo! Met andere woorden, ze kletsen maar wat.
Ik wacht tot volgend jaar. Dan zijn ze nog beter.
Lekker!
Vanavond met ui, augurk, witbrood en een glaassie jenever!
Vis mot zwemmen.
@Ruimedenker | 15-06-22 | 11:28:
U snapt 'm!
Haring eet je zonder brood. Da's misschien voor kleine kinderen om het te leren.
@small_town_dude | 15-06-22 | 11:31:
De eerste gaat, als een soort traditie, zo de keel in.
De rest eten we als kleine kinderen. Lekker puh!
Da’s geen haring.
Ik zie alleen maar tong.
En KuiperT heeft last van z’n motoriek.
Laat me raden zoals altijd is "de haring dit jaar weer van uitstekende kwaliteit, beetje vet maar heerlijk mals" en heeft niemand het over overbevissing.
Tja hoe die Hollanders na consumptie in een zin een dood visje kunnen fatshamen en heilig verklaren is mij nog steeds een raadsel.
Een Canadese nicht " turned 50 shades of green" bij het zien van dit soort foto's.
Daarom ben jij ook niet van hier.
Zoute haring is geen rauwe vis, het is gekaakt. Rauwe haring is niet te vreten, dan kun je beter makreel rauw nemen.
Gekaakt en gepekeld. Dacht ik tenminste.
Zo maar eens even gerookte paling bestellen.
Claudia de Breij in de darkroom als opeens het licht aan gaat.
Heerlijk !! jammer dat ik hem niet meer mag door de immuun suppressie medicatie voor transplantatie mijn Nier.. Rauwe vis en vlees ten strengste verboten! helaas;)
Had net een coelacanth naar je opgestuurd, shit. Stuur maar terug, ik vergoed de porti wel.
Getverdemme.
Raar fenomeen.
Doe mij maar een haringkoninkje. Rauw vis en vlees is mij één gruwel.
Ik dacht dat Claudia de Breij meer van een lekker mosseltje hield…
wie niet?
Hoogwaardigheidsbekleders kijken wel uit. Zeker door de PvdD worden beschuldigd dst ze omgekocht worden door de visserijsector. Alhoewel gezien het voorstel om grote koopwoningen te splitsen kunnen ze lering trekken uit het begrip " haringen in een ton".
de Drie die naar vis ruiken.
Ik wil wat schrijven over Paternotte in het debat maar dit is het topic er niet voor.
Ik wauw dat ik haring #3 van boven was, dan was ik namelijk in haar. Wie wauw dat ooque?
Heel veel anderen en die hebben daar ook in gezeten.
Zuur zoekt zuur
Alle haring komt uit de vriezer.
En dan vraag je bij de visboer om een clupea harengus harengus en dat heeft-ie dan weer niet.
Nou, doe dan maar een haring.
Had ik altijd als ik om een pakkie Riz la Croix vroeg, doe dan maar Mascotte.
@uisge baugh | 15-06-22 | 11:07: ik denk dat heel veel nog steeds niet weten waar je het over had, als je er niet mascotte erbij had gezet.
Ja, dat dacht ik al.
Als je nou rooie of blauwe Rizla had gezegd.
@uisge baugh | 15-06-22 | 11:07: Die winkeliers man, gewoon pure onwil. En 's avonds maar lachen als ze achter de boerenkool zitten. Tuig is het.
Uitjes erbij meneer?
Nee, doe maar siepels.
Als Wendy m zo naar binnen slurpt mag ze wat mij betreft haar gang gaan. Prima milf imho.
"There are three things that smell like fish."
Hoi Frank.
One of them is fish.
Wanda?
Nee, Jumbo.
@uisge baugh | 15-06-22 | 11:15: Go away....!
Haring eten mag dat wel? Horen we niet allen vegetarisch te eten?
Zonder uitjes, want die kunnen straks niet meer verbouwd worden.
Gewoon op een broodje met uitjes en het liefst alleen de buikjes!
En altijd maar ruzie hebben als ik haar vertelde of ze mij kon vertellen waar die vislucht vandaan komt als ze in de buurt liep.
De vraag is, stinkt zo’n vis nou naar kut of een kut naar vis?
Geen van beide, een schone kut stinkt niet.
@uisge baugh | 15-06-22 | 11:01: verse vis ook niet
Dat bedoel ik.
Ken je die mop van die blinde die langs de viskraam liep?
Je vingers ruiken daarna ook zo lekker. En die geur doet me ergens aan denken, de Noordzee.
Haring, lekker met veel zuur. Zoveel zuur dat je de haring niet proeft, dan is het best te doen!
Ik doe dat altijd met uitjes en mes en vork.
Inderdaad een weinig verheffend schouwspel, zo'n vis in je keel laten glijden.
Japanners gaan over hun nek als ze die Hollandse witte barbaren zo bezig zien. En Japanners zijn echt wel wat gewend, met die tentakelfetish van ze.
hier idem. Haring is lekker, maar gewoon met mes en vork.
Ik dacht in 020 toch in mootjes met een prikker?
Hè wat een vieze glibberige witte kereltjes daar weer bij GeenStijl. Wat die haring doet, daar kunnen jullie alleen maar van dromen hè, zolderkamerstakkers?
Je staat in het verkeerde gangpad. Je moet bij de Joop zijn, daar ligt de zure haring.
Gatver ik zit net aan een tompoes. Of tompouce.
In een tompouce zit heel vaak gelatine, weet je waar dat van gemaakt wordt?
Nicolette heeft een lekker bekje.
Waar ze lekker mee kan kibbelen.
Wat is de impact van windmolens op de haringpopulatie? #durftevragen
Ik zie het verschil niet tussen die eerste twee blonde mokkels, kan dat?
De "Leco"look. iedereen genderneutraal met dezelfde gezichtstekeningen. Als je stijf staat van de Gooise snuif neuk je toch alles.
Nicolette van Dam pleegt hoogverraad.
Als dochter van een slager, die zelf geregeld achter de toonbank van haar vader stond, eet je geen vis.
Biefstuk tartaar, rundergehakt, varkenskarbonaadje oké.
Maar rauwe haring?!?
Vanaf vandaag? Ok, dan wacht ik nog een week of 3, die magere scharminkels ga ik mijn centen niet aan stukslaan.
Joh, de 'verse' haring is helemaal niet vers.
Is meer dan een jaar geleden al gevangen en worden in grote blokken ijs diep ingevroren.
Gewoon een marketing stunt.
@leo de pejo | 15-06-22 | 10:51:
Tuurlijk is het een marketingstunt maar de eerste die ze uitleveren zijn altijd de magerste. Let maar op. Pas later in het seizoen worden ze beter te eten.
@leo de pejo | 15-06-22 | 10:51: en absoluut niet waar. Haring mag niet zomaar Hollandse Nieuwe worden genoemd. Haring van vorig jaar wordt verkocht als maatjesharing.
@Harvey2Face | 15-06-22 | 11:08: maatjesharing is een verbasterde naam, oorspronkelijk genaamd maagdenharing. Dus haring zonder hom of kuit.
Haring party..!!
Met Aquavit. .
Dan wel met Aquavit linie. Die is eerst de hele wereld overgevaren, van Noorwegen naar Australië en weer terug, dat wetende smaakt de borrel meteen lekkerder. En een dikke fuck-you naar alle Gretta's in deze wereld.
Allemaal prima.
Maar alleen als er Corenwijn bij wordt geschonken.
Zo maar eens haring gaan halen dan, vorig jaar was best Ok.
Ze haalden ze niet meer bij Schotland vandaan maar noordelijker, voor de Noorse kust. De eerste batch zat geen vlees aan. De Deense waren trouwens wel ok.
REAGEER OOK