achtergrond

Geenstijl

Gezocht: staatsburger Yahye Mohamed Omar

Hallo NOS. ZEAU vinden we hem natuurlijk nooit

Je hebt grillburgers, vegaburgers, kaasburgers en Nederlandse Staatsburgers. Nou, dit is er eentje hoor. Yahye Mohamed Omar sneed iemands oor er af, en als dat geen rijke Hollandsche traditie (zie ook: beroemd schilderij) is, weten we wij het ook niet meer. Bij de NOS, waar ze standaard strooien met termen als "wit" en "zwart", heeft meneer de staatsburger een blur en een initiaal gekregen tot grote woede van de Deense politie, want dat is natuurlijk opsporing van lik-me-vestje. Dus daarom hebben wij de Deense T. er maar even bijgepakt voor volledige naam en foto. At your service! Yahye niet zelf benaderen, maar altijd pliesie bellen.

Foto: Staatsburger Omar

Foto: Staatsburger Omar

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Asscher gooit koers om, rijdt prompt in de modder

Lodewijk Asscher ging naar Denemarken om een LEGO-doos vol frisse nieuwe standpunten op te halen, maar hij vergat het constructieboekje en kwam thuis met een vaag & incoherent verhaal over Afrika, migratie en Marshallplannen.

@Van Rossem | 20-06-18 | 08:35 | 0 reacties

Jemenitische Deen in Maleisië veroordeeld wegens filmpje over moord op Hamas-imam

Dit nieuwsbericht heeft alles: ophef over aanrijtijden, Hamas, de Mossad, raketgeleerden, de #nepnieuws-discussie en iemand die Salah Salam Saleh Sulaiman heet.

@Ronaldo | 01-05-18 | 16:16 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.