achtergrond

Geenstijl

Borrelen met Tineke Bennema in het Stamcafé

Louter droge witte vanavond

Weet je wie niet net zo verguld is over de transfer van Arthur van Amerongen uit de Azijnbode richting het roze reutelblogje? Tineke Bennema, het naargeestige nichtje van Anja Meulenbelt. Die is zó links, dat ze Femke Halsema in 2009 al een islamofoob vond. Als mede-Middenoostendeskundiër kent ze Arthur nog van bed, bad & bloot tussen de klamme lappen van de Levant (aldus Arthur) en dat dronkemanswipje is haar kennelijk niet goed bekomen. Tineke telefoneert thans vanuit haar Vluchtwoning nog wekelijks met de Taliban (met de auto er heen kan helaas niet meer) om te vertellen dat echt niet iedereen in het westen een vrije westerse blik heeft op zaken als vrouwenrechten, homoseksualiteit  of de onthoofding van Profeetontkenners, en dat ze best bereid is te luisteren naar een ander geluid. 

Mits dat kennelijk niet de in olijke ongein gedrenkte preken van Don Arturito zijn, of zijn schaterende schelmenstukjes over de droge schoten van vrouwmensen die een heilige schriftgelijkenis vertonen met Abdelkader Benali. Desalniettemin onthalen wij La Bennema vanavond gaarne en met alle égards in het Stamcafé, want men moet niet denken dat het hier een besloten Sociëteit voor Witten is, die segregeert op bekrompenheid, noch de krenten weegt voordat de pap er mee gevuld wordt. Weest welkom, vrouw Bennema. U hoeft slechts tegen een (niet-seksueel) stootje te kunnen. En dat, is toch vaak waar de drempelvrees het wint van de dorst naar gerstenat, vers en getapt. Maar werkelijk: is het fair om dat de kroegbaas te verwijten?

De Daghap wordt vandaag geserveerd door Poliswijzer. En over zowel gezondheid als Omtzigt gesproken, die zat dus weer op te letten waar de rest lag te slapen zoals u in de Daghap kunt horen en hieronder kunt lezen, over een 2G/3G-rapport dat door Hugo (die niks kan) is achtergehouden voor de Kamer:

Neeee niet *nog* een faux-feministisch Chardonnayhuisvrouwtje in de krant!

Vaccin?

Echt geen enkele vliegschaamte bij VK hè

Vaccin?

Mirror

Vaccin?Vaccin?Vaccin?Vaccin?

Vaccin?

Vaccin?
GeenVoornemensPoll

En, wat zijn uw goede voornemens?

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

De Bolle Gogh: een bruisende biografie over de Hemelse Roker

De Bolle Gogh is een rollercoaster. De biografie dendert bijna 700 pagina’s onvermoeibaar door, net als het leven van Theo. Ik ben van dezelfde generatie als Theo en het boek is een feest der herkenning voor iedereen die met name de jaren tachtig in het - toen nog - zo lekker gore Amsterdam heeft meegemaakt.

@Arthur van Amerongen | 13-01-24 | 21:30 | 658 reacties

Arthur van Amerongen - Soep van de Week: Eric Smit en Akwasi verklaren de oorlog aan Musk

Nieuw op GeenStijl: Arthur van Amerongen soept door de hete teeks van deze week in zijn nieuwe rubriek Soep van de Week, vandaag tevens ook Stamcafé. Vanaf nu: iedere week!

@Arthur van Amerongen | 10-01-24 | 21:50 | 505 reacties

Annus Horribilis 2023 - De laatste stuiptrekking van de schrijvende aap Don Arturo (52)

“Meneer van Amerongen: steek uw Annus Horribilis maar in een geheime opening waar de zon nooit schijnt!” (tevens Stamcafé)

@Arthur van Amerongen | 03-01-24 | 22:15 | 458 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.