achtergrond

Geenstijl

Advocaat Plasman gaat Sywert onderzeiken

MONDKAPPEN NOU (sorry, bedacht door Youp)

Peter Plasman en Youp van 't Hek willen ervoor zorgen dat Sywert van Lienden en zijn kompanen niet wegkomen met de miljoenen die ze hebben verdiend aan de mondkapjesdeal: “Youp van ’t Hek organiseert een benefietconcert als het nodig is," zegt Plasman #jinek

324
Reply

Halen de miljoenen (9) van Sywert van Lienden de kerst? Dat is nog maar de vraag nu advocaat Peter Plasman AANGIFTE gaat doen tegen de Om Niet Oplichters van Sywerts Hulptroepen We Gaan De Zorg Redden Alliance Relief Fund Stichting GmbH. 

Sywert (CDA) en kompanen verdienden 28 miljoen euro aan een schimmige CDA-mondkapjesdeal met een CDA-ministerie, en die afgekeurde relief-mondkapjes voor de zorg liggen nu weg te rotten in een CDA-loods. Advocaat Peter Plasman en NRC-columnist Youp hebben nu "vrijwilligers" bereid gevonden juridies te klagen over Sywert zodat een aangifte gedaan kan worden.

Sywert gaat iedereen die zeikt over zijn om niet-fortuin kapotsuen, en om dat te bekostigen gaat Youp weer optreden. Dat is nog wel het allerergste.

Wordt Vervolgd

Kijk. Sywert zegt "Om Niet" in de Stijlloze Bierkelder

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.