achtergrond

Geenstijl

Omvolking. Vorig jaar 56.000 nieuwe buren erbij

Welja. Een stad als Den Helder wandelt gewoon de poort binnen

Jij een paspoort, jij een paspoort, jij een paspoort, Jij een paspoort, jij een paspoort, jij een paspoort, Jij een paspoort, jij een paspoort, jij een paspoort. IEDEREEN EEN PASPOORT. Het aantal mensen dat in 2020 tot "Nederlander" is genaturaliseerd is verdubbeld tov 2019. En ze krijgen allemaal schitterende huizen. En uw leuke lesbische dochter is veroordeeld tot Martijn Krabbé (en die frutselmevrouw met die Verschrikkelijke PoepStem) en moet in shithole Almere gaan wonen.

Vorig jaar werden 49.000 personen genaturaliseerd tot Nederlander. Daarnaast werden nog eens 7000 mensen Nederlander door gebruik te maken van andere regelingen, waaronder adoptie.

49.000 + 7000 = 56.000. En dan hebben we het over het zonovergoten Den Helder, het prachtige Graafschap-bolwerk Doetinchem en/of het cultuurhistorische juweeltje Roermond (wiki). Zomaar in 1 jaar erbij!

Het aantal naturalisaties is sinds eind jaren 90 niet zo hoog geweest. Het hoogtepunt was 1996, toen bijna 79.000 immigranten tot Nederlander werden genaturaliseerd. (NOS).

Vakantieman, gezellig hè!

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.