Tendentieus, ongefundeerd & nodeloos kwetsend

Keek op de Weekjournaal in het Stamcafé

Wordt Afghanistan gebruikt om er een linkse regering door heen te drukken?

Wat een gedoe daar in Afghanistan. Hup, broer van een gast die ooit een nieuwe bougie in een voertuig van een Nederlandse eenheid heeft gedraaid, hup naar Nederland. Natuurlijk komt u als ongeschoolde geitenhoeder uit een van de meest onherbergzame landen ter wereld hier helemaal op uw plaats. Dit land is gemaakt voor mensen met uw skill set en uw waardenpalet. Niet alleen bent u exact wat wij nodig hebben, wij zijn ook precies wat u nodig heeft. Wij tikken alle boxjes aan op uw wensenlijstje. Mocht uw aanpassingsvermogen in de tussentijd te wensen overlaten, geen nood: uw kindbruidje van twaalf is welkom. Wie zijn wij immers om daar iets van te vinden? Zoveel culturen, zoveel gebruiken. En het is lastig om daar een waardeoordeel aan te verbinden. 

We hebben het toch niet over Urk! Kunt u zich dat voorstellen? Hoe de mensen op Urk leven. En wat ze geloven? Het is echt onvoorstelbaar. Als u straks hier bent, moet u daar maar eens gaan kijken. Echt volkomen achterlijk daar. Kortom: alles is relatief. U kent haar niet, maar in Nederland hebben wij een bewindvoerster (M/V) die het zonder twijfel fluide zou noemen. Wij zijn een gezegend land, dat zo’n grote mevrouw, met zo’n rijkdom aan ervaring en zulk een dure woordenschat het op haar toch tengere schouders heeft genomen om ons door deze donkere tijden naar de progressieve toekomst te leiden. Mark moet niet moeilijk doen, want die viel laatst nog door de mand en splinterpartijtjes GL en de PvdA moeten alleen even fuseren en als dan iedereen verder zijn mond houdt, kunnen we in no time weer gezellig borrelen in de First Class Lounge van United Emirates. Nee, niet van de KLM. Als we daarmee moeten vliegen, dan scheiden hier onze wegen!

Reaguursels

Inloggen
-weggejorist-
cugel | 21-08-21 | 13:56

Sorry, dit weekjournaal is van een lager niveau dan het gebabbel bij de bbq.

Skunk57 | 21-08-21 | 12:30

Kan iemand mij uitleggen waarom wij van links altijd en eeuwig iedere vluchteling en gelukszoeker hier op moeten vangen, terwijl wij op nr. 18 van de lijst met de meest dicht bevolkte landen staan?

www.populationpyramid.net/nl/bevolkin...

Kijk maar eens naar die lijst. Kijk ook naar welke landen onderaan staan. Suriname bijvoorbeeld: maar 3,6 inwoners per km2. Canada, ook zoiets. Lekker veel ruimte ook, mooie natuur. Jamaica dan! Kan je er ook nog blowen; 206 ofzo, en dat is nog steeds de helft van onze bevolkingsdichtheid. Turkije is weer daar de helft van, ongeveer 107 per km2 Egypte en Marokko zitten er niet ver vanaf. En qua cultuur ook aansluitend voor religieuze waarden en normen van de gemiddelde afghaanse vluchteling. Zuid Afrika dan, nog lager! 48 per km2 Enzovoort.

Dus ... is er nog iemand die écht durft te beweren dat linkse partijen in NL écht niet bezig zijn met ontvolking? Met een etnische zuivering!? Ik ben in ieder geval NIET een van die mensen. Ik zou me schamen. Ik ben geen collaborateur. Waarom zijn het altijd en alleen maar weer de westerse meest dichtbevolkte landen waarvan 'de wereld' vind dat zij de vluchtelingen moeyen opvangen? Al die andere landen zitten toch óók in de VN? En zijn op basis van dat ene VN-verdrag toch óók verplicht om vluchtelingen op te vangen?

Nederland is overbevolkt. Volgens de lijst 412 per/km2. Volgens deze bron weer 517 per/km2. www.volksgezondheidenzorg.info/onderw....

Ik hoop vele mensen zich tegen deze onmenselijke plannen van Kaag zullen verzetten. Ons land is vol. Als in overbevolkt dus. Laat Turkije, Zuid-Afrika, Suriname, Jamaica, Marokko, Egypte of Canada er maar een aantal opvangen. Trouwens, we hebben niet eens voldoende huizen of sporthallen voor de vluchtelingen.

gaffelbaard | 21-08-21 | 11:58

De Televaag had trouwens een brisant stuk over de evacuatie van de Nederlandse ambassade in Kabul. De Nederlanders blijken, tegen de instructies van Den Haag in, als een dief in de nacht te zijn vertrokken, de ambassade onbemand achterlatend. Afghaanse medewerkers konden daardoor niet meer bij hun paspoorten en reispapieren, waarmee hun kans op vluchten verkeken was. . Hier heb ik eens wat langer over nagedacht, maar hoe ik het ook wend of keer, ik kom altijd uit op de incompetentie van mevrouw Kaag:
- Scenario 1: Kaag gaf toestemming om hals over kop te vertrekken. In dat geval heeft ze de Afghaanse medewerkers zonder paspoort in de stront laten zakken. Dit is van een ongekende laaghartigheid en zou Kaag haar ministerschap moeten kosten.
- Scenario 2: Kaag gaf geen toestemming om hals over kop te vertrekken. Integendeel, ze gaf de instructie om te blijven. In dat geval is sprake van een kapitale inschattingsfout van Kaag, nu de situatie kennelijk al dermate kritiek was dat de Nederlanders zich (nota bene op aandringen van de Amerikanen) genoodzaakt voelden om onmiddellijk te vertrekken. Ook dit zou ertoe moeten leiden dat Kaag haar ministerschap neerlegt.
- Scenario 3: de situatie was (nog) niet kritiek, maar de Nederlanders op de ambassade negeerden de Haagse instructie om te blijven en pakten hun biezen. In dat geval blijkt Kaag de situatie niet in de hand te hebben gehad en over geen enkel gezag te beschikken. Ook in dat geval ligt het voor de hand dat zij haar ministerschap neerlegt.
De hashtag #kaaguitdenhaag zou de komende weken niet meer uit de statistieken weg te slaan moeten zijn.

Stijlicoon | 21-08-21 | 11:34 | 5

@VolgendjaarkrygikAOW | 21-08-21 | 12:11: in dat geval een scenario 4: Kaag heeft verzuimd zich te laten informeren en probeert zich thans door deze blamage heen te liegen, hetgeen overigens tot dezelfde conclusie leidt: Kaag moet weg en het is in ons aller belang dat zij niet meer in de buurt van ons landsbestuur komt.

Stijlicoon | 21-08-21 | 13:15

Ik zit niet op Twitter, maar langs deze weg wou ik even laten weten: #kaaguitdenhaag!

MAD1950 | 21-08-21 | 17:13
▼ 2 antwoorden verborgen

'Irritatie bij kabinet over evacuaties door NATO-partners' (o.i.d.). Zo rollen onze bewindslieden. Zij ergeren zich aan anderen, die hun taken wel goed uitvoeren, want daardoor wordt hun eigen incompetentie zichtbaar. How dare you do your job, without doing ours!

Aisie | 21-08-21 | 11:03
-weggejorist-
Bolder | 21-08-21 | 11:02

Dat Afghanistan er nu bij is gekomen, neemt niet weg dat er voor het reces al de toeslagenaffaire was die de onderhandelingspositie van medeverantwoordelijke Mark behoorlijk heeft verslechterd.
Die man is als politicus ver over de houdbaarheidsdatum heen, maar is wel zo slim geweest alle concurrenten binnen de VVD vakkundig af te voeren.

Zeurders | 21-08-21 | 10:40 | 1

Nou ja, slim? Als Mark vertrekt, naar een mooie EU-baan bijvoorbeeld, zakt de VVD als een pudding in elkaar omdat hij zijn opvolging niet geregeld heeft. (Ik vind het niet erg, maar misschien zijn er VVD'ers die dat jammer vinden.)

MAD1950 | 21-08-21 | 17:15

Het lijkt mij sterk dat zonder ruggespraak met Nederland het ambassadepersoneel de plaat poetst. Via andere ambassades dus ook die van de USA blijven er altijd lijntjes open en mogelijkheden daar. Dus worden wij belazerd. Iemand moet katvanger zijn. Bijvoorbeeld eerst de Amerikanen, de Fransen of Britten, de telefoonprovider, een afschermende bunker of nog makkelijker de plaatsvervangende ambassadeur die diplomatiek z'n mond moet houden. Het Kaagmens echter dat op verschillende borden aan het schaken is en tijdens het gevoerde debat een pijnlijke verspreking maakte die dicht bij de waarheid was, treft natuurlijk met haar departement geheel geen blaam. Zelden heb ik in zo'n korte tijd inzicht gekregen in de competentie van "top"ambtenaar Siegrid K. Niet haar omgeving, zoals zij ons wil doen geloven, maar louter zichzelf heeft zij hiermee een brevet van onvermogen gegeven in tijden van crisis, oorlog of oorlogsgevaar. Kortom: Gewogen en te licht bevonden. Afvoeren dus Next please!

Een vrije paling | 21-08-21 | 10:36

Goedemorgen guurders. Gewoon een vraag die bij mij opkomt als ik al dat haatvolle geweld in Afghanistan zie langskomen. Hoe kan het dat er weer zo'n generatie haatbaarden opstaat, terwijl met name de vrouwen nog een levendige herinnering hebben aan de vorige oprisping van de Taliban? Zij zorgen toch voor de kinderen? In twintig jaar kun je er veel liefde en respect inpompen, een stille verzetsbeweging van binnenuit dus. Uiteindelijk zullen de vrouwen zelf door dat patriarchaat moeten heenbreken. Maar ja, het blijft natuurlijk een moslimcultuur en daarmee dus onvoorspelbaar. Tenslotte waren er ook legio vrouwen die zich vrijwillig aansloten bij een soortgelijk haatregime.

MickeyGouda | 21-08-21 | 10:11 | 8

@letopuwzaak | 21-08-21 | 10:40:
Niet te doen, dit soort culturen, Louz. Laten we onszelf in dit opzicht maar gelukkig prijzen. Fijne dag!

MickeyGouda | 21-08-21 | 11:04

Hoe kan het dat er weer zo'n generatie haatbaarden opstaat, ..

O.a. hierdoor;
- de OIC steunt het zogenaamde 'vredesproces' van de Taliban,
- Turkije steunde dat proces ook, maar dan met het doel om de VN vredesmacht te vervangen door een vredesmacht van OIC landen,
- de Taliban wordt gesteund en gefinancierd vanuit Pakistan (Een OIC lid),
- China wil handelen, Afghaanse grondstoffen in ruil voor wapens, geld, wegen, ziekenhuizen, bedrijfsvestiging (fabrieken om die delfstoffen te winnen en te verwerken),
- handel moet ook worden uitgevoerd en dat doet de Taliban via de grenzen met Iran en Tadzjikistan.

gaffelbaard | 21-08-21 | 12:38

De vrijere vrouwen, democraten en Afghanen door de westerse waarden enigszins onderschrijven zijn zwaar in de minderheid en vooral in en rond Kaboel te vinden. Maar ondertussen is 99% voor de sharia, 80% voor steniging bij overspel en 70% voor het doden van ongelovigen. De chaos op het vliegveld zijn die kleine minderheid. Dat de Taliban zo snel konden oprukken ligt eraan dat er veel sympathie is voor hen onder de gewone bevolking.

Beste_Landgenoten | 21-08-21 | 13:20
▼ 5 antwoorden verborgen

Behalve Nannabel Nanninga nog nooit een competent wijf in de tweede kamer gezien. Met alle respect, wat doet Kaag daar in vredesnaam?

Misterspok | 21-08-21 | 09:57 | 2

Annabel zit niet in de tweede kamer joh.

Super Vaagstra | 21-08-21 | 10:05

Pfff, nepnieuws.

van Oeffelen | 21-08-21 | 10:37

Kaag gaf eerst de Fransen de schuld van haar eigen falen: huilie, huilie, de Fransen hebben ons niet verteld dat zij aan het werk gingen en gingen evacueren.
Kaag geeft nu het ambassade personeel de schuld, die met hulp (op last van?) van de Amerikanen in totale paniek zijn gevlucht, omdat Nederland niks deed.
Zij vindt zichzelf totaal niet incompetent hoor. Echt niet. Ze kon makkelijk een middagje gaan borrelen met de pvda en gl, want alles is toch allemaal de schuld van anderen. Haar geweldige internationale ervaring zal alles wel in goede banen leiden. Ze moet zich kapotschamen.

HoniSoit | 21-08-21 | 09:19 | 7

Niet alleen de Fransen maar ook de Britten waren al maanden bezig met evacueren. Griekenland is zichzelf al voor aan het bereiden op een nieuwe stroom illegalen en heeft het stalen hek bij de rivier de Evros uitgebreid van 10 km tot 40 km voor illegalen die via Turkije willen komen.

Sinterbikske | 21-08-21 | 09:57

Wat ik ervan begreep deden die Ambassade medewerkers een Schettino.
Renden weg en lieten honderden mensen achter die geen paspoort meer konden regelen.

Godderwrake | 21-08-21 | 10:21

@godderwrake
Als jij daar zit en je weet dat Nederland toch niks doet en ook niks zal doen. Als je weet dat de Taliban je in gijzeling kan nemen en de Amerikanen komen aan de deur om je helpen. Kaag zit te borrelen, en je hebt niet eens zelfs maar een e-mail van Nederland. Je hoort dat de Fransen allang weg zijn. Wat doe jij dan?

HoniSoit | 21-08-21 | 10:45
▼ 4 antwoorden verborgen

De logica van demente Joe:
"Let me be clear: Any American who wants to come home, we will get you home. I cannot promise what the final outcome will be, or that it will be without the risk of loss."
Hij belooft alle Amerikanen die dat willen naar Amerika te zullen halen, en in de volgende zin breekt hij zijn belofte.

J.P.Drapeau | 21-08-21 | 09:09 | 4

Hij brengt je thuis, levend of dood, dat staat er.

Kaas de Vies | 21-08-21 | 09:17

@Wattman | 21-08-21 | 09:31: uiteraard maar je weet toch hoe het zit in de wereld. Orange man bad!

Dutch-Super-Evil | 21-08-21 | 09:49
▼ 1 antwoord verborgen

Goedemorgen. Een korte overpeinzing bij de deconfiture van het boegbeeld van D66, mevrouw Sigrid Kaag. Hoofddoelstelling van deze politieke partij is de uiteindelijke opheffing van de soevereiniteit van het Koninkrijk der Nederlanden. Bij de eerste de beste crisis sinds de ellende in het voormalige Joegoslavië , krijgt zij nu hoogstpersoonlijk het lid op de neus.

Het is op dit moment ieder voor zich in Kaboel. De NAVO verbanden (denk aan de Landmacht de nagenoeg volledig is ingebed in de Wehrmacht) tellen blijkbaar even niet en de EU is een nog tandelozere tijger dan de stumpers in Den Haag. Iets doet mij vermoeden dat zij en heur trawanten er helemaal niets van gaan leren, al was het maar omdat andere mensen de dupe zijn van hun falen.

Het belooft een hele mooie dag te worden. Plukt hem luitjes!

Hetkanverkeren | 21-08-21 | 09:05 | 4

Ze leren er niks van en zij danken de heer dat men snel vergeet en is er dus uiteindelijk over enkele weken niks aan de hand.

Dutch-Super-Evil | 21-08-21 | 09:14

Kunnen we de Taliban niet inzetten als NATO Intervention Force? Die winnen toch altijd en indien je ze laat wennen aan tandenborstels en Twan Huijs worden het misschien hele allerredelijke mensen die Netfix ook kunnen waarderen. Misschien gaan ze zelfs naar een BMI van 30? D66 programmaatje?

nobodiesunmighty | 21-08-21 | 09:54
▼ 1 antwoord verborgen

Wou graag een plaatje aanvragen voor Willem Engel: youtu.be/kdt6wEt6bgY
En de groetjes aan mijn moeder op Texel.

Dr. Blechtrummel | 21-08-21 | 08:54 | 1

Parachutespringen. Kon ze het weer niet laten?

goedverstaander | 21-08-21 | 08:56

De absurditeit van woke links in een notedop :
Feit : Afro-Amerikanen laten zich minder vaccineren.
Conclusie : Een vaccinatiepaspoort is 'racistisch'.

Asteroid-B612 | 21-08-21 | 08:46 | 2

Afrikanen op bootjes hebben vaak geen papieren dus een paspoort is sowieso racistisch.

goedverstaander | 21-08-21 | 08:55

@goedverstaander | 21-08-21 | 08:55: Vroeger hadden ze ook geen paspoort, ze hadden een brandmerk zodat je kon zien waar ze vandaan kwamen.

jan huppeldepup | 21-08-21 | 09:46

Vandaag een verjaardag. Morgen een verjaardag. Zucht. Kan ik ergens een lockdown bestellen?

Leptob | 21-08-21 | 08:34 | 6

@EEnzame SchizofrEEN | 21-08-21 | 09:06: Kan niet. Dat gooit alles voor wat betreft twee- of meerlingen overhoop. Nu is de eerstgeborene de oudste. In uw voorstel de jongste. Immers: first in, last out.

goedverstaander | 21-08-21 | 09:15

@goedverstaander | 21-08-21 | 08:53: Mijn verjaardag vieren? Ik zou liever in de preconceptie-hoedanigheid zijn gebleven. Maar condoleer me maar gewoon op afstand in gedachten.

WirMachenMusik | 21-08-21 | 10:20

Je kunt gewoon coronaklachten voorwenden. Dat komt supersociaal over. Helemaal als je erbij vermeldt dat je toch echt twee keer gevaccineerd bent.

Stijlicoon | 21-08-21 | 11:03
▼ 3 antwoorden verborgen

Lastige tijden voor rechtste bloggers. Moet je nu Kaag afzeiken omdat ze te weinig Afghaanse asielzoekers wil opnemen of moet je nu wijzen op de kans dat daartussen terroristen zitten, of ze allemaal een Miele willen? Lastig lastig. Welke positie nemen we in?

Advies, beetje van twee kanten bekijken. Eerst natuurlijk die arme tolken, toch een soort halve soldaten van oranje, die door de heks in de steek zijn gelaten. En dan om de zaak weer in evenwicht te trekken, een stukje over hoog opgeleide geitenhouders, die een plaatsje kunnen krijgen op het hoge Veluwe, tussen de wolven roedels.

Maar dus! Niemand had deze chaos voorspeld, dus Renske Leijten speelde weer eens Nostradamus na de maaltijd. Waar je de drie bewindsdames op kunt afrekenen, plus de onzichtbare Rutte, is de beschamende "urgentie" waarmee de redding van de tolken, hooguit duizend personen in totaal plus aanhang, is uitgevoerd. Één en al knulligheid, kruidenieren met regeltjes en stempeltjes en het Joost Eerdmans zweet tussen de bilnaad over de onbeheersbare toestroom. Een herhaling van Srebrenica, als we niet uitkijken.

Beste_Landgenoten | 21-08-21 | 08:32 | 11

@goedverstaander | 21-08-21 | 09:10: ja en mischien ook libanon aangezien de meerderheid Shia Muslim is, vaker zie ik dat Shia moslimlanden in oorlog en on rust zijn dan suni.. zoi SA daar wat mee te maken hebben?¿

Dutch-Super-Evil | 21-08-21 | 09:23

@goedverstaander | 21-08-21 | 09:10:
Dat Iraanse verrijkte uranium gaan we nog hard nodig hebben als die 4 kerncentrales van Rutte in Groningen gebouwd zijn.
Dus hou Iran te vriend ...

Godderwrake | 21-08-21 | 10:35
▼ 8 antwoorden verborgen

Grappig - maar niet heus. Terwijl we in Afghanistan worstelen met de machtsovername door moslimfundamentalisten, nemen we in Nederland in de vorm van GroenLinks de Moslimbroederschap in onze regering op.

MAD1950 | 21-08-21 | 08:32 | 2

Diep treurig inderdaad. Bedenk overigens dat ook de tegenstanders van de Taliban voor het overgrote deel moslimfundalisten zijn. Brante en Immink tonen een opinieonderzoek van Pew waaruit blijkt dat 99% van de Afghanen vond dat shariarechtspraak moet worden ingevoerd.

J.P.Drapeau | 21-08-21 | 08:39

@J.P.Drapeau | 21-08-21 | 08:39: lol, tegenstanders van de taliban zijn voor het overgrote deel moslimfundamentalisten.. alsof die reli-extremisten het ooit ergens eens over zijn en dat dan een goed ding is.

Bewijst dat religie allemaal onzin is; als u Allah (of welke god dan ook) zou zijn, zou u dan uw “boodschap” zo onduidelijk overbrengen? Dat er -tig groepen zijn, allemaal oneens met elkaar over die uitleg? En dat je dan zelfbenoemde experts nodig hebt om het allemaal te “bestuderen” en uit te leggen (en die het dus vervolgens ook niet eens met elkaar zijn).

BenDeLier | 21-08-21 | 08:54

Ondergewaardeerde en helaas bijna vergeten (tragische) artiest. My crucified Jesus.
youtu.be/0N9sHWy8WrA

Prinsemarij | 21-08-21 | 08:51

Het is toch bijna 100% zeker dat dat GL/PVDA/D66/CDA/VVD-kabinet er gaat komen? Waarom zou anders PVDA en GL die stap hebben gezet? Dat hebben ze met zijn vijven afgesproken in achterkamertjes en tijdens geheime dinertjes.

Freezzz | 21-08-21 | 08:12 | 7

@Freezzz | 21-08-21 | 08:49: Rutte heeft met deze halve staatsgreep van Kaag niets te maken. Ze voert alleen de druk maar op en de pluche-geile Klaver en Ploumen laten zich voor haar karretje spannen. Hier trappen Mark en Wopke niet in, geloof ik niets van.

goedverstaander | 21-08-21 | 09:03

@goedverstaander | 21-08-21 | 09:03:
Je overschat de principes van Rutte en Wopke, herstel, je onderschat het gebrek aan principes van Rutte en Wopke. Het enige wat die twee willen is weer in het pluche komen. Ook al moeten ze daar heel Nederland voor opofferen.

Freezzz | 21-08-21 | 09:15

@Freezzz | 21-08-21 | 09:15: Kaag heeft de CU-vriendjes van Rutte bij de onderhandelingstafel weggetrapt en vervangen door een links blok(je). Rutte is woedend.

goedverstaander | 21-08-21 | 09:22
▼ 4 antwoorden verborgen

Tijd voor de volgende vredesmissie in Shitholië.

kleybeuker | 21-08-21 | 08:11 | 1

Laat China dit keer maar is voor gaan, mischien kunnen we wat leren van China. Geen oorlog voeren, niet bemoeien met cultuur, traditie, mensenrechten, geloof etc en gewoon lekker ouderwets deals sluiten waar beide profijt van hebben.

Dutch-Super-Evil | 21-08-21 | 09:52

Leuk. Ik ga m'n buren wakker maken.

Dr. Blechtrummel | 21-08-21 | 08:38

Blijft een goed nummer (net als zoveel andere nummers van hun/hen)

Phantomas | 21-08-21 | 09:07

Goedemorgen rechts Nederland! Al lekker aan het verzuren, nu er een extreem-lollig-links kabinet op komst is?

HeerVanStand | 21-08-21 | 07:13 | 12

@Red shirt | 21-08-21 | 08:08: Dertig jaar geleden zou ik hierin mee kunnen gaan ja. Nederland is inmiddels diep rood, de woorden van Rutte zelf. Het is tijd voor een verstandige conservatieve wind in Nederland, de boel weer op de rails zetten, maar dat zal een illusie zijn, helaas!

lanexx | 21-08-21 | 09:07

@Acidstain | 21-08-21 | 08:10: Termen als 'links' en 'rechts' dekken de lading al lang niet meer. Uiteindelijk wordt er in grote lijnen gewoon een globalistisch beleid gevoerd, en meer EU en omvolking zijn daar een onderdelen van. Zowel "links" als "rechts" staat daar volledig achter, al is dat om verschillende redenen.

Asteroid-B612 | 21-08-21 | 09:40

@Asteroid-B612 | 21-08-21 | 09:40: juist, je bent tegenwoordig globaal of nationalist, vele landen zijn nationalistisch en dan niet op racistische manier maar gewoon trots op hun afkomst, in het western is dat on mogelijk en moet je juist globaal zijn anders ben je een racist

Dutch-Super-Evil | 21-08-21 | 09:55
▼ 9 antwoorden verborgen

Kent iemand die zwarte markt MTV top 40 CD's nog uit de jaren 90?
Die verhandeld werden onder bekenden en op straat?
Hoe heeft dat zich zo kunnen ontwikkelen?
Je kon ze kopen vanaf hfl 2.50 tot hfl 10,-
Veel mensen hebben daar goed aan verdient.

steekmug | 21-08-21 | 07:11 | 13

MTV Braun megahits heetten ze.
Per maand uitgebracht.

steekmug | 21-08-21 | 12:48

@steekmug | 21-08-21 | 12:50: Erg lief bedoeld, dank daar voor.. Maar nee het was mooi. En eerlijk is eerlijk het internet is een goede vervanger.
Goede sound installatie, snel internet en het geluid is er weer maar niet het gevoel. Dat is weg, voorgoed.
Nogmaals erg lief.

Gokmaar | 21-08-21 | 13:28
▼ 10 antwoorden verborgen

Leuke fotootjes weer, altijd lachend wakker worden . Een goed begin van dit fantaaastische weekend. Inpakken jongens, we gaan naar de Veluwe, kijken hoe plantjes groeien.

Rest In Privacy | 21-08-21 | 07:04 | 1

Geniet van de heide, maar houdt het netjes.

amateurrr | 21-08-21 | 08:00

Al die Afghanen die daar in Afghanistan op vacantie waren, allemaal voormalige asielzoekers ?

Der Schnitzeljäger | 21-08-21 | 06:41 | 3

Natuurlijk! Welke normale Nederlander gaat naar dat land op vakantie?

theo-is-dood | 21-08-21 | 07:18

@theo-is-dood | 21-08-21 | 07:18: Waarbij ook nog van tevoren heel duidelijk gewaarschuwd was dat dit geen veilig reisdoel is. Vervolgens als er strond aan de knikker is colectief janken en de hand ophouden.

Waar-is-niets | 21-08-21 | 09:04

@Poeskina | 21-08-21 | 06:58: toch nog even: er zitten in de 2e kamer veel teveel leden (meerderheid) die hun zetel niet aan het volk, maar aan hun partij te danken hebben. Democracy mallfunction.

Malle moer | 21-08-21 | 07:51

Maar wat nu na de 7(!) prik Ruimedenker?

steekmug | 21-08-21 | 08:00

"omdat D66 eigen beslissingen over het lichaam (zoals bij voltooid leven) zo hoog in het vaandel heeft". Weird stukje tekst.

Acidstain | 21-08-21 | 08:08
▼ 8 antwoorden verborgen

Parasites of the Western World - Mo. (1978)
youtu.be/xd7OqADh-CA

LeavingLaLaLand | 21-08-21 | 05:19

Het is alweer 5.00 uur, uiterste bedtijd. Maar zoals jullie al aan mijn enthousiaste plemsels zagen, zit ik onder de drugs. Voor de 2e keer dit jaar een espresso gedronken. OMG, wat lekker! En dat na de zeker niet altijd aanwezige choco van afgelopen nacht. Dus ik stuiter weer eens alle kanten op!

wilderst | 21-08-21 | 05:05 | 3

Met dank aan restaurant Bravoy te Nuenen (NB). Een 8,5!

wilderst | 21-08-21 | 05:16

@wilderst | 21-08-21 | 05:16: Top bediening, goede chardo, veel extra's zoals brood met roomboter en olijfjes met sud en sol tomaat en feta blokjes. Mooie appetizers zoals tempura kip en dumplings, met hun sausjes. Prima bisque over vongole en langoustine gegoten aan tafel. Tikje minder room nog beter. Mooie cebo ham en plompe coquilles medium. Truffelmayo niet meer erbij doen. Klassieke steak tartaar met rode ui, augurk, dijon en een eigeel. Handgesneden.

wilderst | 21-08-21 | 05:42

Zit je GeenStijlapp naast die van TripAdvisor toevallig?

Bennie Verbaasd | 21-08-21 | 07:40

Otis Redding - Hard To Handle / 1ZxN9iQM7OY

Robert Haynes | 21-08-21 | 05:01 | 1

Buckcherry - Lit Up / mCcw9mcPzY0

Robert Haynes | 21-08-21 | 04:39

Runnin' with the Devil / u-fJAn6IrRU

Robert Haynes | 21-08-21 | 04:27 | 1

Avondgebed met Weens accent en met begeleiding van mijn lievelingsinstrument de "Konzertzither", een besnaard doosje waarop je leadgitaar, accoordgitaar en basgitaar tegelijk kunt spelen:
www.youtube.com/watch?v=HR_V9ZzS0IU

WirMachenMusik | 21-08-21 | 04:18

Hèhe. Hoi luitjes. Ik was ff weg.

SaintNick | 21-08-21 | 04:12

Vacature: kok die verder niks fysieks kan wegens gehandicapt biedt zich aan voor 1000 euro per maand en inwoning in een mediterraans land.

wilderst | 21-08-21 | 04:12 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

I want to get away...

wilderst | 21-08-21 | 04:08

The Rocky Road To Dublin - The Ramparts / 2yKLnfYqOIs

Robert Haynes | 21-08-21 | 04:04

https://www.youtube.com/watch?v=Cclra5_GyF4&ab_channel=Hole-Topic

Trofl | 21-08-21 | 04:04

Bootje is al gezonken -;)

Theodorik1 | 21-08-21 | 04:09
▼ 1 antwoord verborgen

@neonreclame

https://www.youtube.com/watch?v=cH_rfGBwamc&ab_channel=HoleVEVO

Trofl | 21-08-21 | 03:54 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Deze gooide iemand er gisteren in, waarvoor kudo's, maar ik kon de beste versie zo snel niet vinden, dus hierbij alsnog:

Visage 2016 - Fade to Grey (Extended Version) (WAV)

www.youtube.com/watch?v=xxZtjOsEGRs&a...

wilderst | 21-08-21 | 03:54 | 3

Dansen op de stoel nu, voetjes kapot, morgen balen...

wilderst | 21-08-21 | 03:57

Dat deed je volgens mij zelf maar hoe vaak je de link op plempt: het nummer blijft hetzelfde: Fade To Grey. Lekker positief he!

keestelpro | 21-08-21 | 03:59

Goedemorgen Wilderst, dat was ik.
Fijne dag!

Roos | 21-08-21 | 08:04

Nu weer met m'n kop tegen de speakers zoals 30 jaar geleden, mooi!

Never grow old!

wilderst | 21-08-21 | 03:51

@Theodorik1 | 21-08-21 | 03:54: Een jus is meer werk dan wat dan ook. Elke boerenlul kan een tournedos bakken. Oh, wacht, zelfs dat niet. Jus kost 24 uur werk. Tenminste als je het goed wilt doen.

wilderst | 21-08-21 | 04:01

@wilderst | 21-08-21 | 04:01: Plain and simple,maar hoe maak ik nu een lekkere donkerbruine jus die ik nog ken vanuit mijn jeugd?
Heerlijk boterhammen door de jus halen.

Theodorik1 | 21-08-21 | 04:07

@Theodorik1 | 21-08-21 | 04:07: Heel veel gedoe, maar de shortcut is gesnipperde ui donkerbruin bakken in boter, tot net niet zwart. In beweging houden. Liefst in een gietijzeren pan. Dan afblussen.

Maar de beste snelle jus om een witte boterham in te soppen blijft toch wel de kippenjus! Kippenpoten bakken in boter. Dan gas laag en kerrie erin en even door de boter draaien. Na een paar minuutjes een scheut water erbij. Deksel erop. Minimaal een uur pruttelen. En dan maar soppen, mmm!

wilderst | 21-08-21 | 04:55
▼ 1 antwoord verborgen

David Gilmour - Shine On You Crazy Diamond (Live At Pompeii)
youtu.be/CiXNIjGX1hY?t=257
Good night y'all!

Watching the Wheels | 21-08-21 | 03:42

Guru Featuring Ronny Jordan and D.C. Lee - No Time To Play / X2DtCC4NQJ0

Robert Haynes | 21-08-21 | 03:37

https://www.youtube.com/watch?v=t_QLx2EeJWY&ab_channel=LarSs3000

Trofl | 21-08-21 | 03:32
▼ 1 antwoord verborgen

Krijg meer chicken feels van - Te Quiero Puta.

Theodorik1 | 21-08-21 | 03:38

https://www.youtube.com/watch?v=HSC9cgvtkRs&ab_channel=xXxXREALHIPHOPXxXx

Trofl | 21-08-21 | 03:29

Sarcasme puur, speciaal voor reaguurders met minstens 30 jaar levenservaring als volwassene:
"Das Lied von der unzulänglichkeit des menschlichen Strebens" van Berthold Brecht.
www.youtube.com/watch?v=sMi3587LBJM

WirMachenMusik | 21-08-21 | 03:23 | 4

@Theodorik1 | 21-08-21 | 03:51:
De boodschap uit 1930 uit Duitsland is een eye opener.
GeenStijlers wisten toen al wat er ging gebeuren.
Alleen Weesie was nog niet geboren dus we hadden geen schijn van kans!

keestelpro | 21-08-21 | 03:57

@keestelpro | 21-08-21 | 03:46: Bedankt voor de tekst keestelpro, want de muziek is me eigenlijk te expressionistisch. Maar de tekst waarschijnlijk geïnspireerd door Schopenhauer en die kan ermee door.

WirMachenMusik | 21-08-21 | 04:03
▼ 1 antwoord verborgen

Savatage - When The Crowds Are Gone (Official Music Video)

www.youtube.com/watch?v=mv82_BvKjw0&a...

Iedereen is het er over eens dat deze band beter is dan G&R, maarja... Oordeel zelf!

wilderst | 21-08-21 | 03:23

Sting with Stevie Wonder - Brand New Day (Sting 60th Birthday)
youtu.be/pu9R4egeg_I?t=27

Watching the Wheels | 21-08-21 | 03:17 | 3

Eric Clapton & JJ Cale - After Midnight & Call me the Breeze
youtu.be/-wJDd_uu1JI?t=20

Watching the Wheels | 21-08-21 | 03:20

Elvis Costello & Burt Bacharach - God Give Me Strength (1997)
youtu.be/YSsiwKHdvIg?t=27

Watching the Wheels | 21-08-21 | 03:31

Luke's Entrance but with the Force Theme / 0AI-m0rhZG8

Robert Haynes | 21-08-21 | 03:14

@neonreclame | 21-08-21 | 03:48: heb jij wat krediet in de 'straight' world
https://www.youtube.com/watch?v=4HeT1dUq70o&ab_channel=Hole-Topic

Trofl | 21-08-21 | 03:50
▼ 12 antwoorden verborgen

Vooruit:
The Specials- Ghost Town.
Truste allen!

TheOne48 | 21-08-21 | 03:04 | 7

@TheOne48 | 21-08-21 | 03:20: ben nog zo opgevoed dat je dat zelf moet aangeven, tenzij geen respect , dan zeg ik jij.

Theodorik1 | 21-08-21 | 03:24
▼ 4 antwoorden verborgen

Immigratiebeleid.
Talking Heads- Road To Nowhere.

Theodorik1 | 21-08-21 | 03:00

www.youtube.com/watch?v=scif2vfg1ug&a...

Voornamelijk omdat de pupillen nog groot staan, het bier nog niet op is en een zeer vervelende zaak van absolute gebrek aan dingen om op te zoeken...

neonreclame | 21-08-21 | 02:56 | 3

ik drink wijn, het liefst franse met een labeltje on top

Trofl | 21-08-21 | 02:57

@Trofl | 21-08-21 | 02:57:net als met lps hebben de fransen de goede wijnen gelabeled. eerste druk van de druif krijgt een label boven op

Trofl | 21-08-21 | 03:01

want eminem is cool , dit is de goeie ouwe
https://www.youtube.com/watch?v=CBaHtujmY6s

Trofl | 21-08-21 | 02:56 | 1

8 Mile , goeie film. Love the way you lie ft. Rihanna.

Theodorik1 | 21-08-21 | 03:07

Jack Johnson & Eddie Vedder - Constellations - Live From Home
youtu.be/mw8YDrubnjI?t=21

Watching the Wheels | 21-08-21 | 02:56 | 3

Is Jeff Dunham nog niet gecancelled?
A taste of china.

Theodorik1 | 21-08-21 | 02:52 | 1

mensen die niet gecancelled zijn, zijn veel extremer

Trofl | 21-08-21 | 02:54

joy division
https://www.youtube.com/watch?v=9ryJB-FF_Jg

Trofl | 21-08-21 | 02:50

The Warriors Meet The Orphans / w1i2ehskGUM

Robert Haynes | 21-08-21 | 02:46 | 1

joy division - shadow play
https://www.youtube.com/watch?v=6mpZUPPTyjo&ab_channel=FageOner

Trofl | 21-08-21 | 02:46

Best wel zeur zeik gejammer muzak. Maar ja.

TheOne48 | 21-08-21 | 02:55
▼ 1 antwoord verborgen

Gewoon afblijven van die bananen.
Protomartyr - Processed By The Boys (Het Jaar Nul Van Ceaureana Tijd)
www.youtube.com/watch?v=yBQy_S_k-qg

keestelpro | 21-08-21 | 02:38

Vind het een mooi gedicht:

De tuinman en de dood
Een Perzisch Edelman:

Van morgen ijlt mijn tuinman, wit van schrik,
Mijn woning in: "Heer, Heer, één ogenblik!

Ginds, in de rooshof, snoeide ik loot na loot,
Toen keek ik achter mij. Daar stond de Dood.

Ik schrok, en haastte mij langs de andere kant,
Maar zag nog juist de dreiging van zijn hand.

Meester, uw paard, en laat mij spoorslags gaan,
Voor de avond nog bereik ik Ispahaan!" -

Van middag (lang reeds was hij heengespoed)
Heb ik in 't cederpark de Dood ontmoet.

"Waarom," zo vraag ik, want hij wacht en zwijgt,
"Hebt gij van morgen vroeg mijn knecht gedreigd?"

Glimlachend antwoordt hij: "Geen dreiging was 't,
Waarvoor uw tuinman vlood. Ik was verrast,

Toen 'k 's morgens hier nog stil aan 't werk zag staan,
Die 'k 's avonds halen moest in Ispahaan."
P.N. van Eijck.

Theodorik1 | 21-08-21 | 02:38 | 1

NICE!

BadPatNL | 21-08-21 | 02:37

Talk Talk. Geef mij maar het originele nummer dan, en nog live ook. Mark Hollis: www.youtube.com/watch?v=Rbwz532EQw8 Geen nummer dat een cover nodig had, totaal niet.

Koffieleut | 21-08-21 | 02:55

Ravel - Bolero. Sergiu Celibidache 1971 / gy5Ve3338-E

Robert Haynes | 21-08-21 | 02:32 | 3

Simpelweg waar het voor bedoeld is...

Duurt even, maar klopt altijd...!!

neonreclame | 21-08-21 | 02:50

beethoven moonlight sonata -3rd movement
https://www.youtube.com/watch?v=BV7RkEL6oRc&ab_channel=Rousseau

Trofl | 21-08-21 | 02:32

@Watching the Wheels | 21-08-21 | 02:33:
Heilemaol geaud!!!!

keestelpro | 21-08-21 | 02:36
▼ 1 antwoord verborgen

led zeppelin wish you were here
https://www.youtube.com/watch?v=IXdNnw99-Ic

Trofl | 21-08-21 | 02:23 | 1

Pink Floyd of Led Zeppelin? A little drunk but not so drunk... Wel een een onwijs goed nummer! Thanks for het delen, mijn beste nummer van "Led Zeppelin" ooit!

BadPatNL | 21-08-21 | 02:30

www.youtube.com/watch?v=EGOh5gNIeaw

𝐍𝐀𝐓𝐀𝐋𝐈𝐀 𝐓𝐒𝐀𝐑𝐈𝐊𝐎𝐕𝐀 - Halo (ᴇxᴛᴇɴᴅᴇᴅ ᴄᴏᴠᴇʀ)

wilderst | 21-08-21 | 02:23 | 5

@wilderst | 21-08-21 | 02:40:

Neenee.. Ik kom in vrede,,,

Die lettertjes, daar gaat het om..

Wil je niet kwijt.. Aan wie anders moet ik een hekel hebben dan..!!

neonreclame | 21-08-21 | 02:43
▼ 2 antwoorden verborgen

Led Zeppelin - Thank You (Live 29 - 7 - 1973)
youtu.be/e9H3-UneKgA

Truste allen

Milton_Styx | 21-08-21 | 02:18

Magnolia, Paul Thomas Anderson, 1999 -- Raining Frogs / TCJsZBK1JKE

Robert Haynes | 21-08-21 | 02:16

Die zat al in lockdown ernstige video posts te maken in 2017.
Wat een freak. Is zij familie van Gates of Soros?

keestelpro | 21-08-21 | 02:25

Ik heb een tolk nodig om de reaguursels te vertalen, wie helpt?

wilderst | 21-08-21 | 02:31
▼ 2 antwoorden verborgen

Maak af:
Liefde is als een vers gesneden ui, ................................

keestelpro | 21-08-21 | 02:11 | 6

Daarom hooguit een maand gebruiken, daarna is het over datum en word je lui.

Theodorik1 | 21-08-21 | 02:21

Eenmaal een ring en onder de plak,
Doe jij 't werk, neemt zij haar gemak,
Daar krijgt zij hoofdpijn van,
Niet omdat het moet, maar omdat het kan,
Krijg je tranen erbij en onder uit de zak

Milton_Styx | 21-08-21 | 02:35
▼ 3 antwoorden verborgen

Ik was eigenlijk al naar bed onderhand, maar toch. Wat een geil nummer dit, sorry voor m'n woordkeus, maar het is gewoon een sopnummer.

Koffieleut | 21-08-21 | 02:19

Jack Whites Great Solo (HD) / Xc1rYiUf73k

Robert Haynes | 21-08-21 | 02:10

Na alle linkjes die ik tegenkwam vanavond, komt daar ineens Orbison met in Dreams. www.youtube.com/watch?v=-8Jz3VW7rYk Tijd om te slapen denk ik, maar ik lust eigenlijk nog wel een biertje.... Ik lees nog even mee, en zie wel waar mijn schip strandt. Ik wens iedereen alvast een fijne voortzetting van de borrelavond, ook alle Jorissen die nog meelezen. Morgen gezond weer op ! Wat een wereld, vroeger was alles beter, but that was yesterday: www.youtube.com/watch?v=yPg3_W-WeMs

Koffieleut | 21-08-21 | 02:04 | 2

A Candy colored clown they call the Sandman. Gaat dit nummer over Rutte?
"Go to sleep, everything is alright"
Mooie slogan voor de VVD voor de volgende 100 verkiezingen die ze zullen winnen als liberaal marxistische islam partij.
Grappig he!

keestelpro | 21-08-21 | 02:08

@keestelpro | 21-08-21 | 02:08: Jah, dat dus, A candy colored clown they called the sandman.... en iedereen tuint nog steeds in dezelfde kliekzooi.

Koffieleut | 21-08-21 | 02:20

@internetnaam | 21-08-21 | 02:10:
Aardig stulpje had Arnie ... toch leuk als je gewoon als soap-sterretje in Nederland start en dat even bij elkaar harkt. Iemand zei dat je dan veel moet stofzuigen, maar je zult juist nooit meer hoeven te stofzuigen. Heerlijk voor een paar maanden. Had het vanmiddag ook gezien.

Watching the Wheels | 21-08-21 | 02:16
▼ 4 antwoorden verborgen

Laura Branigan - Gloria / nNEb2k_EmMg

Robert Haynes | 21-08-21 | 02:01

Open huis
https://www.youtube.com/watch?v=-s6NqP4IAaQ

Trofl | 21-08-21 | 01:59

George Thorogood & The Destroyers-I Drink Alone.
Moet bij dit soort nummers altijd aan een serie met Al Bundy denken.

Theodorik1 | 21-08-21 | 01:58

Is ie al weg..??

Weet niet..

Lastig die gozer.. Ja weet het...

Slaapt ie nooit.. Weet niet..

Wat is ie aan het doen dan.. Geen flauw idee..

Kan je niet zeggen dat ie z'n bek moet houden en gewoon naar bed moet gaan..

Ja, dat kan...

neonreclame | 21-08-21 | 01:58

Michael Badnarik in Constitution Class : "How bad do things have to get before you do something" (Godwin alert): www.youtube.com/watch?v=VlXNGMHRyl8

sir Ockels | 21-08-21 | 01:51

Lone Survivor Speech / B91Pi4nANws

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:51 | 1

*Gamma Knife

WillSchmidt | 21-08-21 | 01:46

Ik kom vaak op Urk

DommeNeger | 21-08-21 | 01:43 | 2

Ik vroeger ook totdat mijn vriendin naar Feyenoord verhuisde.

keestelpro | 21-08-21 | 01:45

Daar waar het ruikt naar rauwe vis en familie stamboom een circkel is.

WillSchmidt | 21-08-21 | 01:47

best of sonic youth 1981-2011
https://www.youtube.com/watch?v=Dya8qErsxOo

Trofl | 21-08-21 | 01:42 | 1

(onbekende?) band met de 2 gitaristen in de top 10 aller tijden van rolling stone.

Trofl | 21-08-21 | 01:52

The White Stripes - My Doorbell / IlcMRq3gb1s

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:41 | 2

Mungo Jerry-Lady Rose.
Zanger Ray Dorset met side burns!

Theodorik1 | 21-08-21 | 01:40 | 1

Geweldig, die Gene Pitney was een goede zanger. It hurts to be in love, Only love can break a heart, en last but nog least: I'm gonna be strong, iets wat we allemaal nodig hebben in deze tijd, sterk zijn en blijven. take it like a man( oh dat mag zeker ook niet meer): www.youtube.com/watch?v=HTkhYFRd7_E

Koffieleut | 21-08-21 | 01:55

www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM

AC/DC - Thunderstruck (Official Video)

Zoals ik tot vervelens toe hier wss al eerder geplempt heb: harder dan dit wilden ze niet draaien in de grote stad Helmond (Limburg). Dan ging ik op een kruk staan met mijn hoofd bij de speakers en headbangen met m'n korte haar. Totaal geen gene en van elke seconde genoten!

wilderst | 21-08-21 | 01:39 | 2

Down to memory lane, Jesus(!) wat waren we nog jong!

BadPatNL | 21-08-21 | 01:45

Dat is nog eens een episch nummer.
Als bassist (oa) vind ik het erg raar dat er geen bas in dit nummer zit. XD

keestelpro | 21-08-21 | 01:39

@WillSchmidt | 21-08-21 | 01:48:
Nou ja heel in de verte hoor je tijdens het refrein op het einde wel degelijk een lopende bas maar die mix is dus echt heel raar.

keestelpro | 21-08-21 | 01:51

Beastie Boys - Sabotage / z5rRZdiu1UE

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:37 | 1

Kende alleen de cover van Jeff Buckley, deze van Elkie Brooks net even opgezet, niets mis mee ouwe reus.

WillSchmidt | 21-08-21 | 01:39

True Detective Season 2 Trailer #2 (HD) / cD-oYlGAnUY

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:32

Kan het ook in een potje//>>??

neonreclame | 21-08-21 | 01:31
▼ 1 antwoord verborgen

Sinds het wel duidelijk is dat de media de spreekbuis is van de overheid:
Wie controleert de overheid?
Sinds het wel duidelijk is dat de media de publieke opinie in gijzeling heeft:
Wie controleert de democratie?
Wie controleert de overheid?

keestelpro | 21-08-21 | 01:26 | 6

De democratie controleert niemand. De overheid wordt door de Tweede Kamer gecontroleerd, tenminste op papier. In de praktijk controleren een paar ongekozen partijmastodonten op de achtergrond alles. De pers heeft zichzelf ooit een controlerende rol toegedicht, maar het is altijd een gekochte meningsversterker geweest. De media wordt door Big Tech gegijzeld.

Frau Merkel | 21-08-21 | 02:02

@Frau Merkel | 21-08-21 | 02:02:
U ziet het in ieder geval zeer helder.
We zaten nooit veilig.

keestelpro | 21-08-21 | 02:05
▼ 3 antwoorden verborgen

Oh, mijn Nederland

Vaart gij schipbreuk op de Kaag?
De stroom is rechts, het roer staat links

Zonder CU, Sigrids Ark geen behouden vaart

De Groene Halve Arbeiders Maan en Linkse Allochtonen (GHAMeLA), klimt aan boord

Een kapitein die zonder visie naar de kimme staart

De eenheid is verstoord

AlQakh vliegt over de reling

De bemanning toont slechts verveling

Barbaars geweld uit een wolk
De bark zinkt in een kolk.

De Fransen hebben het gedaan!

Queen - These Are the Days of Our Lives
youtu.be/oB4K0scMysc

Milton_Styx | 21-08-21 | 01:23 | 1

"De stroom is rechts, het roer staat links"
Mooi gezecht!

keestelpro | 21-08-21 | 01:31

Over it's raining them gesproken:
Them was een Noord-Ierse band afkomstig uit Belfast, die zijn grootste succes kende tussen 1964 en 1966. Het belangrijkste lid van de groep was van 1963-1966 zanger Van Morrison.

Them-Baby Please Don't Go.mp4.

Theodorik1 | 21-08-21 | 01:22 | 2

Them Gloria. Meest bekend ook, en een topnummer. Toen ging het over een vrouw, maar tegenwoordig moet het dan maar gaan over welk non binair type dan ook ofzo: www.youtube.com/watch?v=1yI2ZpfWADk

Koffieleut | 21-08-21 | 01:34

www.youtube.com/watch?v=Xe_0zKVVGQw

SNAP! - The First the Last Eternity (Till the End) (Official Video)

1991 of 1992. Dit is GOUD mensen. Ongelofelijk dat dit 30 jaar oud is!

Vanmiddag in de auto gedraaid voor de golf, maar toen wilde ik instant naar een club en dansen!

wilderst | 21-08-21 | 01:21 | 6

@wilderst | 21-08-21 | 01:29: Ik dans nu als Sia Chandelier. Morgen spijt en de hele dag stil zitten op een stoel... In 27 graden en zon!!! Geen straf!

wilderst | 21-08-21 | 01:32
▼ 3 antwoorden verborgen

The Four Horsemen - Nobody Said It Was Easy / zcveGZv799w

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:19 | 3
▼ 2 antwoorden verborgen

Linda, Roos & Jessica - Ademnood
https://m.youtube.com/watch?v=C55H0piPSvs

Montgomery Burns | 21-08-21 | 01:15 | 4

@VP732 | 21-08-21 | 01:21:

Nou ja nee het is niet als je het mijn vraagt iets om je heel druk over te maken..

Zelfs niet in het belang van men=kind

Beetje vrolijk doordouwen enz...

neonreclame | 21-08-21 | 01:24
▼ 1 antwoord verborgen

Rihanna - Umbrella / CvBfHwUxHIk

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:11 | 2

Robert, stiekem doe ik deze dan: www.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE . Bijna hetzelfde, fijne avond/nacht. Ik speel vals ik weet het, maar deze is mooier, toch?

Koffieleut | 21-08-21 | 01:19

Ff 2 feiten

1. Ik kan niet slapen .
2. History channel na middernacht is raar.

Plaque-doctor | 21-08-21 | 01:10 | 2

Dan verliezen ze hun haar.

VP732 | 21-08-21 | 01:22

Moment ik kijk even mee.

Groene_pixel_man | 21-08-21 | 01:35

Ja hee Jan doet niet mee...

Papa Jones | 21-08-21 | 01:16

youtu.be/RFDW9b_ejfI
Dan zie je hoe oud Thijs is geworden en hoe Jan A. gemist wordt.... Jammer dat die twee zoveel onderlinge afstand hebben gecreëerd...

PPuk | 21-08-21 | 01:51
▼ 1 antwoord verborgen

Deksmaat zit je aan de bar bij de Blonde Pater ofzo?

Robert Haynes | 21-08-21 | 01:07 | 1

Ha! Nee, ben thuis. Maar de Blonde Pater ken ik heel goed, kwam er vaker toen ik nog in Nijmegen woonde. Geinig zeg dat jij die ook kent.

Deksmaat | 21-08-21 | 07:43

Hoogtepunt vond ik toch wel Gehaktbal Kiekeboe.
"Je ziet dat ik vuile nagels heb, maar die worden vanzelf schoon in het gehakt."

Schoorsteenveger | 21-08-21 | 01:19

Paul Simon- Here Comes the Sun (with Graham Nash, and David Crosby)
youtu.be/8XJtCQhVAmo?t=22

Watching the Wheels | 21-08-21 | 01:01 | 3

@Watching the Wheels | 21-08-21 | 01:07: |Ooh, geweldig dit!! Thanks for posting

Koffieleut | 21-08-21 | 01:11

Fijne liedjes voor als je niet kunt slapen.

letopuwzaak | 21-08-21 | 01:13

Zit naar journaal met gebarentolk te kijken. Kan iemand mij uitleggen waarom een Nederlands ondertitelde reportage uit Afghanistan door de tolk uitgebeeld moet worden?

Jos Tiebent | 21-08-21 | 00:59 | 2

Voor analfabetische doven ? Of kennen ze dan ook geen gebarentaal ?

Plaque-doctor | 21-08-21 | 01:09

voor analfabete dove apothekers

stunter | 21-08-21 | 01:11

They just want to be Adored, The Anti Song:

Ian Brown - I Wanna Be Adored / E7dq6w9klDg

Robert Haynes | 21-08-21 | 00:54 | 6
▼ 3 antwoorden verborgen

Nazareth-Telegram-1976-1985-HD.
Alvast bedankt@neon... hehe.

Theodorik1 | 21-08-21 | 00:47 | 3

Heb ik laatst al opgezet....

neonreclame | 21-08-21 | 00:49

@neonr eclame | 21-08-21 | 00:49:
Echt? 'T is geen love hurts hoor....
Benieuwd welke andere mafketel dit nummer heeft aangevraagd.

Theodorik1 | 21-08-21 | 00:57

Het blijkt dus een vlieg te zijn... Wilde hem doodslaan maar , nee dus...

Neem aan dat ie nu wel bang is en z'n kleine niks zeggende vleugeltjes ergens anders laat fladderen....!!

Stomme ogen hebben ze ook...

neonreclame | 21-08-21 | 00:45 | 1

Inzicht ontstaat door te luisteren.
Niet door te spreken.

keestelpro | 21-08-21 | 00:42 | 3

Nou?
Zeg dan iets!1!!!

keestelpro | 21-08-21 | 00:42

Steve Winwood - Higher Love / LYuryrVvwxc

Robert Haynes | 21-08-21 | 00:41

Zo knap dit! Ooit eerder voorbij zien komen, blijft mooi!!

Koffieleut | 21-08-21 | 00:47

One dog goes one way, the other dog goes the other way
And this guy’s saying: what do you want from me?

Transgender-Airlines | 21-08-21 | 00:35 | 1

HA..!!

neonreclame | 21-08-21 | 00:39

Swingin' Party · Kindness / NjgzAVv5YtE

Robert Haynes | 21-08-21 | 00:35

Leuk, met de puinhopen van de evacuatie uit Kabul krijgen we nu als regering de Kunduz coalitie.

Zapata10 | 21-08-21 | 00:33

Ooit was ik best wel weg van die Neue Deutsche Welle. Maar dit klinkt meer als: Zum Befehl, en dan zie ik die kop van Merkel en dan geef mijn portie maar aan Fikkie. Opzouten met die bende.

Koffieleut | 21-08-21 | 00:45

Een fotomodel aanbeden door een italiaan met een Russische naam. en luister eens hoe prachtig een accordeon kan zijn.

www.youtube.com/watch?v=nrivqafkyqY

Phantomas | 21-08-21 | 00:29 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Do you know how a firearm works? / QUMX2Y4I20

Robert Haynes | 21-08-21 | 00:24 | 2

*ahem* Objectief gezien is het enige wat over is van links in de SP;
'Groenlinks' [Maar het zit in de naam!?] zijn mensen met te veel geld hebben en ooit drugs hebben gedaan en nu huisje boompje beestje zijn.
'PVDA' zijn mensen opgegroeid in een arbeiders gezin en zich hebben omhoog geneukt, gedealt, gelikt, gepepen, en gegrepen.

Ergens kan ik mij erin vinden dat de PVV ook links is: SP gekopieerd, aangepast, maar in basis hetzelfde, tenzij je een koran in je huis hebt of halal eet. Een linkse Hindoestaan met roots in de conflict gebieden heeft er geen problemen mee. Een Linkse Jood ook niet, omdat de PVV penis snijden niet als Genitaliën mutilatie ziet.
De buitenlandse geldstromen daar hebben we het dan ook even niet over ;)

De hele "linkse kerk" is maar een spook van ieders verbeelding die het zo ziet, tenzij je roots in Frankrijk liggen en de Burgerij links was en de Adel rechts... dat zou Baudet een links wappie maken.

Decentraal (lokaal) opwerkend naar centraal (Den Haag) de enigen die dat trachten (werkt niet altijd) is de SP. Enb ze losen ook gewoon de Rood Marx wappies, geen excuus, geen interne commisie die zegt dat het wel goed is die daarna uiteenvalt (<.< he, FvD, Haga... prutsers)

En ja, de hele Marijnissen bloedlijn (eigenlijk een klein voorbeeld) en heel veel dingen zorgen voor (goed) conflict, maar zorgt niet voor landelijk partij conflict.

1 partij die grassroots is, naast de SGP (meer ouwe hooibalen die de lokale sexjob puntje nl bezig houden, 1/2

PaardenliefhebberVet | 21-08-21 | 00:22 | 7

@william7055 | 21-08-21 | 00:36: SP/PPV? FvD heeft alleen een kill-lijst van 'de elite' en dan komt alles goed.

De SP is kritisch over het asiel beleid alleen wanneer de PPV begint te schreeuwen en te janken over geloof, dan trekken zij hun zeer kleine piemel al is, kom op, het gaat over mensen niet over boeken. Een Rotterdammer zou ook een Amsterdammer reanimeren en vice versa, maar als je het hen vraagt met een pilsje op in een voetbal kroeg krijg je altid nee.

PaardenliefhebberVet | 21-08-21 | 00:48

@keestelpro | 21-08-21 | 00:39: Amen, George Carlin!

Ik ben wel een pijpsletje voor de SP, alleen omdat de rest zo stinkt.

PaardenliefhebberVet | 21-08-21 | 00:49

@keestelpro | 21-08-21 | 00:39:
Met jouw cynisme, wat ik kan waarderen,
En de nieuwe partij BVNL;
Ken je La Chouffe? --> Noem het een "Van Haga-tje"; Dronken kabouter alcomobilist [omdat op de flesjes iig een kabouter op een eenwieler zit]
Misschien een nieuwe punchline als er iemand over politiek begint en BVNL promoot ;)

PaardenliefhebberVet | 21-08-21 | 01:00
▼ 4 antwoorden verborgen

VVD en CDA hebben geen ballen om Groenlinks en PvdA te weerstaan. Sigrid dramt het er wel door. Moet er iemand nog een goed stel vorken en rieken uit mij schuur? Of ontbreekt het u aan de ballen om daarmee het tij te keren?

VolgendjaarkrygikAOW | 21-08-21 | 00:21 | 1

Zolang er geen honger is pikken wij alles hier. Kwa dat betreft kunnen we leren van de Fransen.

Plaque-doctor | 21-08-21 | 01:12

Mijn laatste "Hoe gaat het met Jan, Leiden" draadje.

Ik vrees dat Jan niet meer kan of wil verschijnen.

Dan ben en blijf je een:

Shining Star - Earth, Wind and Fire
youtu.be/7XIMuUBVuWM

Jan, waar ter wereld je ook bent, blijf schitteren voor waar je licht heen mag waaien en laat het vuur van je leven branden.

Milton_Styx | 21-08-21 | 00:18 | 9

Da's lief van jou. Het beste voor Jan.

letopuwzaak | 21-08-21 | 01:09

@Milton, mooi mens... met een glimlach voor Jan

Roos | 21-08-21 | 08:18

Nee nee jou draadje moet blijven.

Gokmaar | 21-08-21 | 08:47
▼ 6 antwoorden verborgen

Klinkt vaag bekend, van Frank Duval kende ik eigenlijk alleen Angel of mine:https://www.youtube.com/watch?v=GUlkB2XDiRs Kwijlnummer ik weet het, maar ik vond het destijds wel mooi, als opbloeiend tienermeisje.

Koffieleut | 21-08-21 | 00:25

@Koffieleut | 21-08-21 | 00:26: Angel of mine is inderdaad vrij zoet. Het 45 toeren singeltje van Ways heb ik begin jaren 80 bemachtigd op een rommelmarkt en grijs gedraaid. Ik vond en vind het nog steeds een interessant stukje muziek vanwege de opbouw en de rustige passage met het draaiorgel in het midden van het nummer. De eerlijk gebiedt mij te vertellen dat mijn dochter het singeltje nu enkel als decoratieobject aan de muur gebruikt.

sir Ockels | 21-08-21 | 01:25

Don Draper vs Hippies / G4FC1VU_uO4

Robert Haynes | 21-08-21 | 00:16

Gouwe ouwe.
Barry Ryan-Eloise.

Theodorik1 | 21-08-21 | 00:10 | 4
▼ 1 antwoord verborgen

Biden belooft: "Elke Amerikaan komt thuis" (Alleen wel in een houten jas).

blisterverpakking | 21-08-21 | 00:09

14;00 bij de boot...

Die moet weg want kade dingen enzo,,,

kut boot..!!

neonreclame | 21-08-21 | 00:07

Zebra Katz - Ima Read (ft. Njena Reddd Foxxx) / oo4Sqt2Bmag

Robert Haynes | 21-08-21 | 00:06 | 1

Only dead fish go with the flow.

Deksmaat | 21-08-21 | 00:02

@neonreclame | 21-08-21 | 00:18:
De wereld is sowieso af.
We beleven een afterparty in de puinhopen van de aftermath.
Gelukkig mogen we weer alcohol kopen na 20:00 dus ben ik weer op tijd wakker om mijn alcoholistische bad habits een doorstart te geven.

keestelpro | 21-08-21 | 00:22

Foutje!!
Even een zelf-Joris en de boel naar je “Lance weet het ook niet meer” tegel verplaatst.

Nuuk | 21-08-21 | 00:44
▼ 2 antwoorden verborgen

Roete? Der Junge?

Deksmaat | 20-08-21 | 23:59

Als ik dan ook nog wat Duits er in mag gooien?

Rammstein - Was Ich Liebe:

www.youtube.com/watch?v=sHjDa5e79F4

Iemand nog interesse voor:

2 kaarten op 5 juni 2022 te Berlijn in de Feuerzone van het Olympiastadion?

En:

4 kaarten voor 3 augustus 2022 te Oostende in het vrije vak van Park De Nieuwe Koers?

Ik weet nog niet hoe, maar hoogstwaarschijnlijk gaan ze terug via Eventim want die kaarten voor Berlijn staan op naam...

BadPatNL | 21-08-21 | 00:23

Wie bitte?

Frau Merkel | 21-08-21 | 02:05

Zo lekker,

Urge Overkill - Girl You'll Be a Woman Soon

Bibop | 20-08-21 | 23:44 | 1

“Christopher Walken”

something you never hear in the Reeve’s house

Transgender-Airlines | 20-08-21 | 23:44

Mixwaardig! Done deal!

keestelpro | 20-08-21 | 23:51

Nou, toch wat paardenontwormingsmiddel weten te krijgen, zit er ook titaniumdioxide in.

www.rivm.nl/nanotechnologie/voeding/t...
"E 171 zit in verschillende voedingsmiddelen, zoals kauwgom, drop of chocola met een gekleurd laagje, roomijs en decoraties. Titaniumdioxide lost niet op en bestaat voor een deel uit nanodeeltjes. De Europese voedselveiligheidsautoriteit EFSA Europese Voedselveiligheidsautoriteit concludeerde in mei 2021 dat niet zeker is dat het gebruik van E 171 in voedsel veilig is. De Europese Commissie en de lidstaten willen het gebruik van E171 in voedsel verbieden in Europa."

There is no escape.
Cowboy Junkies - Sweet Jane (Natural Born Killers)
www.youtube.com/watch?v=tYqE5cxJqXE

prekert | 20-08-21 | 23:41 | 1

Als ze er nu pas mee komen kun je er vergif op innemen dat het òfwel echt gevaarlijk is, òfwel dat er nog smeriger spul als alternatief gebruikt moet gaan worden en iemand de juiste lobbyisten op pad heeft gestuurd om dat even te regelen. Nanodeeltjes klinkt heel spannend, maar bestaat niet alles uit nanodeeltjes?

Frau Merkel | 21-08-21 | 00:46

Breaking the Waves 1996 | End Scene / MQsW63Bmnfg

Robert Haynes | 20-08-21 | 23:38 | 2
▼ 8 antwoorden verborgen

En toch is het zo dat ik grijs in de baard, of baard sowieso niet erg lekker vind....

Scheren is ook kut dus ja, wat moet je....

neonreclame | 20-08-21 | 23:32 | 8

@Roos | 20-08-21 | 23:36:

Nee.. Scheer gewoon weinig... Gedoe...

Maar zoals @ Juffvrouw schrijft..

Ik zal niet snel onverzorgd de deur uit gaan...

neonreclame | 20-08-21 | 23:41

1 x per week de trimmer op standje 5mm. De gulden middenweg.

sir Ockels | 20-08-21 | 23:46
▼ 5 antwoorden verborgen
-weggejorist-
meesh | 20-08-21 | 23:31 | 3

Over de tijd dat Afghanistan nog een leuk land voor hippies was.

Armand - Met de vlam in de pijp

loop ik door de Khyberpas.
Met mijn 30 kilo hasjiesj
Ver van huis maar in mijn sas

www.youtube.com/watch?v=PfhlxiQKrRQ

Arnold Layne | 20-08-21 | 23:30

Ja. Wat is lang, wat is kort hè.

Lang en Kort Leven

Wat zegt hier lang of kort,
wanneer men 't wel beschouwt?
De brave sterft te jong,
de slechten sterven te oud.

(Johannes Immerzeel)

Deksmaat | 20-08-21 | 23:29

Joe Biden gaat strakjes door het leven als "The Butcher of Kabul."

Zwezerik | 20-08-21 | 23:30

Als FC Utrecht fan moet ik toegeven dat dit een leuk shirt is

Roos | 20-08-21 | 23:41

Drivin' N' Cryin' - Smoke / t4gsvSzKgmk

Robert Haynes | 20-08-21 | 23:24 | 1
-weggejorist-
ALBuHu | 20-08-21 | 23:24 | 7
▼ 7 antwoorden verborgen

Kom
draai je om kijk me aan
nee ik laat je niet gaan
kun je mij niet vergeven
toe
het was voor mij maar een spel
droog je tranen nu snel
k wil met jou verder leven
echt
ik hou zoveel van jou
ik toon nu toch berouw
zet me niet in de kou

liefde wat is nou liefde
vergeven hoort ook bij de liefde
smekend hier op mijn knieen
vragend laat mij niet alleen

Bibop | 20-08-21 | 23:20 | 3

Zeg maar niets meer

Knufter | 20-08-21 | 23:21

Rachel belde. Ze wil even wat royalty's vangen.

MickeyGouda | 20-08-21 | 23:26

Theo nog eens, en god, wat heeft hij nog steeds gelijk:
youtu.be/MxqAEMdVQeQ

Kijkeensaan | 20-08-21 | 23:19

Een of ander kut vliegbeest...

Nee maakt me niet uit...

Moet gewoon weg,,,!!

neonreclame | 20-08-21 | 23:17 | 3

Nuuk, laatste avond Achterhoek en morgen weer met de jongste terug fietsen?

Mocht je er even doorheen zitten:

Don't stop me now - Queen

Roos | 20-08-21 | 23:17 | 6

In gedachten zie ik ze gaan, samen vechtend tegen de elementen, pa die junior een duwtje in de rug geeft.

Naschrift
Oh, ik lees het al: met de calorische inname zit het wel goed.

MickeyGouda | 20-08-21 | 23:31

@Mickey, en ma rijdt met de oudste toeterend langs... Ik krijg associaties met zo'n Fiat Panda reclame

Roos | 20-08-21 | 23:40
▼ 3 antwoorden verborgen

Iedere Afghaan die nu is teruggekeerd wordt nu aan een talkshowtafel gesleept.

van Oeffelen | 20-08-21 | 23:15 | 1

Ja, en over een jaar zijn neven en nichten, opa's en oma's, en nog wat clanleden.

de honden blaffen... | 21-08-21 | 00:07

@van Oeffelen | 20-08-21 | 23:16: Kraftwerk - Autobahn youtu.be/x-G28iyPtz0

P-unit | 20-08-21 | 23:18
▼ 1 antwoord verborgen

Nieuwste nummer van Iron Maiden, Stratego:
www.youtube.com/watch?v=mpuwr9fF7kw
Niet verkeerd maar dit wit je live horen, wat sneller, wat agressiever ook. Enfin, plaatje gaat er uiteraard wel weer komen.

Graaisnaaiert | 20-08-21 | 23:13 | 4

Toch iets meer fan van het oude werk, maar HELL dit nummer hoort daar over een jaar of wat ook bij!

Nog een leuke anecdote van lang geleden, mijn jeugd: Ik was erbij toen Bruce Dickinson op solo tournee was voor een optreden in Het Podium te Hardenberg...

Kreeg ik "ruzie" met hem toen ik op de eerste rij voor het podium stond en een zwaar shaggie aan het roken was... De halve zaal daar aan het bier en zware shag, en ik had dat ene shaggie dat hoogstwaarschijnlijk op zijn stem sloeg...

Dan krijg je eerst een boze blik?!!!! Hey doet die dat nu tegen jou, seint mijn toenmalige vriendin?

Kort daarna schenkt de botte Engelse lul zijn flesje Spa blauw leeg over mijn peuk en toen was het wel duidelijk. :"-)

Nog nooit zo'n lekkere seks gehad die nacht, ex was een echte fan en ik was mee voor de fun.

Wel nog steeds een leuk verhaal voor de kenners van Maiden, ik spreek die ex nog wel eens bij een concertje, of eigenlijk dus al dik anderhalf jaar nu niet meer, maar de herinnering blijft!

Tears of The Dragon:

www.youtube.com/watch?v=vXClBjNxiOA

BadPatNL | 20-08-21 | 23:36
▼ 1 antwoord verborgen

Nieuw leiderschap, heel goed, afrekenen met onbenul.
We houden vanaf nu geen rekening meer met een land besturen met bijzonder onderwijs , religieuze omroepen subsidies etc.
Altijd maar dat niet gemeende respect (gelul tegen beter weten in ) voor islam christenen joden religies, allemaal dus voor onbenul.
Immers die religies zijn pas 1400, 2000 en 2800 jaar oud. Terwijl de zon, de wereld en ons leven al 4300000000 jaar oud zijn. De oerknal zelfs van 13800000000 jaar geleden, notabene ontdekt door een priester (George Lemaitre, een Belgische held m.i.)
Laat dit verplichte kost worden in het onderwijs en je bent in no time af van al die radicale ideeën.
Heel simpel, verdiep je eens daar in, 1 uur lezen en je wordt wijs. Verlicht jezelf.

G.M.I.M. Pet | 20-08-21 | 23:12 | 6

@SterF... | 20-08-21 | 23:25:
Dit is een boek dat je denk interessant zal vinden Het Oerboek van de Mens.
www.uitgeverijbalans.nl/boeken/het-oe...

Geen boek over geloof als wetenschap hoor, maar een duiding hoe mensen in kennis zijn geëvolueerd en welke rol religie daarin speelde. Leuke theorie waarom religie ontstond en op welke manier.

Nuuk | 21-08-21 | 00:04

@Nuuk | 21-08-21 | 00:04:
Religie is ontstaan uit doodsangst, met de belofte van een eeuwig leven.

de honden blaffen... | 21-08-21 | 00:09
▼ 3 antwoorden verborgen

Ja, nostalgisch leuk!

Juffrouw op de fiets | 20-08-21 | 23:18
▼ 4 antwoorden verborgen

Maak je geen zorgen, binnen nu en een paar jaar word de economische situatie in de EU echt onhoudbaar. Neem het er nog maar van zolang het nu nog kan. www.youtube.com/watch?v=IP9JjSMnT9w

many-more | 20-08-21 | 23:09

Op vakantie in Lausanne.

van Oeffelen | 20-08-21 | 23:12

@Milton_Styx | 20-08-21 | 23:10:
Van Marwijk werd afgemaakt omdat ie Bondscoach van SA werd , maar voor Advocaat is er toch ergens wel begrip door Derksen het meninkjesorgel

blisterverpakking | 21-08-21 | 00:27

@blisterverpakking | 21-08-21 | 00:27:
Dick zat te vaak aan tafel om hem helemaal door de wringer te durven halen.
Niet vanwege Dick, maar eigen geloofwaardigheid. Lafjes.

Milton_Styx | 21-08-21 | 00:54
▼ 3 antwoorden verborgen

Interviewer Ian Halperin heeft 100 miljoen dollar geboden aan prins Andrew om hem live op televisie aan een leugendetector te koppelen. De Canadees wil de zoon van koningin Elizabeth vervolgens vragen stellen over zijn relatie met Jeffrey Epstein en zijn vermeende misbruik van Virginia Giuffre.

Een investeringsgroep en diverse mediabedrijven werken volgens Halperin mee aan het aanbod voor prins Andrew. In een interview met Daily Mail zegt Halperin, die eerder ook de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein interviewde, dat het mogelijke interview met Andrew onderdeel kan worden van ’het grootste pay per view-event ooit’.

Bibop | 20-08-21 | 23:07

The Replacements - Can’t Hardly Wait (Official Music Video) / EvGjAYH-Nq4

Robert Haynes | 20-08-21 | 23:06 | 1

Tis gruwelijk maar kan het niet langer voor me houden. Ondanks dat ik een aangeboren pesthekel aan D66 en alles wat er mee te maken heeft raak ik, en ik heb mij er lang tegen verzet, verschrikkelijk seksueel opgewonden van Sigrid elke keer dat ik haar op tv zie of haar stem op de radio hoor. Wat nu te doen ?

Bibop | 20-08-21 | 23:05 | 7

je laten castreren is de enige oplossing. Ik zie geen hoop meer voor je

Stijlloser_from_NL | 20-08-21 | 23:14

Bel Hugo voor een spuitje en vraag Mark het GGZ beleid te heroverwegualiseren. Pas daarna de twee-bakstenen-methode toe.

Frau Merkel | 21-08-21 | 00:58

Castreren kan ook chemisch. Dan kan je dat later terugdraaien. Later, als het blonde gevaar geweken is.

Nivelleermarionet | 21-08-21 | 03:34
▼ 4 antwoorden verborgen

Kritische vragen mag je nu niet stellen over uitkeringstrekkende Afghaanse asielzoekers die al jarenlang in hun eigen land op vakantie en ‘familiebezoek’ gaan. En niet voor een weekje.
Tenenkrommend.

laurentius | 20-08-21 | 23:03 | 11

Sowieso zou opvang tijdelijk moeten zijn. Ja vergrijzing maar ook robotisering dus dat argument is kul.

Wattman | 20-08-21 | 23:35

Ik heb nog geen enkele journalist die ene vraag horen stellen: maar hoe is mogelijk dat u naar Afghanistan op vakantie gaat?
De eerste journalist die dat wel doet is een dag later werkeloos.

de honden blaffen... | 21-08-21 | 00:13

@de honden blaffen... | 21-08-21 | 00:13:

Die volstrekt legitieme vraag ga je niet horen bij de corrupte MSM.

Wattman | 21-08-21 | 00:15
▼ 8 antwoorden verborgen

Geweldig nummer.

letopuwzaak | 20-08-21 | 23:06

Dit nummer moet echt minimaal één keer per week in het café worden gedraaid

Roos | 20-08-21 | 23:07
▼ 1 antwoord verborgen

Uhm, wie gaat Van Urk straks opvangen?

MickeyGouda | 20-08-21 | 22:57 | 7

Lol. Het wordt er niet beter op voor 'm.

MickeyGouda | 20-08-21 | 23:06

Ik denk dat Van Urk op bekende wijze in oud gereformeerde taal ons zal toespreken, en ik kijk er naar uit. Hij is er echt goed in.

Nuuk | 20-08-21 | 23:09
▼ 4 antwoorden verborgen

Some Kind of Love - The Velvet Underground / pY-d8BjadbY

Robert Haynes | 20-08-21 | 22:55 | 2

Dank voor het delen. Een veelzeggend kiekje.

MickeyGouda | 20-08-21 | 23:20

Achtung! Verräter! Feind hört mit!
Niks in de deugmedia gezien van deze hoogst belangrijke vergadering. De Koningin, Der Lügner, Der Verräterin en nog wat onguur volk erbij. Die bijeenkomst ging zeker over het overpompen van belastinggeld naar een """goed""" doel, of niet?

Nivelleermarionet | 21-08-21 | 03:28

Alsof die droeftoeter, naar wie een doctrine is vernoemd, ook maar iets in de weg laat staan van nog 4 jaar regeren. Die man steekt al jaren een dikke middelvinger op naar alles en iedereen, waarom zou het nu anders zijn?

opblaasschaap | 20-08-21 | 22:54

Er zijn van die legendarische, iconische ‘albums’, die de hoogtepunten van de (pop)muziek vertegenwoordigen. Zoals daar zijn:

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band van The Beatles
Déjà Vu van Crosby, Stills, Nash and Young
Songs in the Key of Life van Stevie Wonder.
Rumours van Fleetwood Mac

Mensen die dit lezen zullen dit rijtje moeiteloos kunnen aanvullen met andere albums, waarvan ik soms zal zeggen: ja, natuurlijk, die ook! En waarvan ik soms zal zeggen: nog nooit van gehoord (zeker als het van na ca 1985 is, want vanaf die tijd volg ik popmuziek eigenlijk maar zeer terloops).

Maar, het gaat me nou niet zozeer om dat rijtje. Het gaat me vanavond om een album dat zeker in dat rijtje thuishoort, en waarvan ik aan één nummer ‘verslaafd’ ben: ‘Troubadour’ van JJ Cale.

Ik woonde in de jaren 70 op een studentenflat in Leiden, en één van mijn huisgenoten had op zeker moment die LP gekocht, en draaide die vaak (vaak hard ook, zodat je al die nummers wel moest horen). Ik vond het wel aardige muziek, maar meer ook niet (ik was in die tijd helemaal ‘into jazz’). Totdat ik het nummer Hold on van dat album hoorde; ik vond dat een waanzinnig jazzy, ‘laid-back’ nummer. Daarna ben ik geloof ik wekenlang steeds de kamer van die huisgenoot binnengelopen met de woorden: “Ja, JW, kun je Hold on even voor me opzetten, ik heb daar op dit moment een enorme existentiële behoefte aan’’ (of dat soort grappige uitspraken uit de studententijd). JW werd er gek van: kut, daar heb je Johnson weer; nou, vooruit, het is maar een kort nummer, let’s get it over with.

Maar ik vind het nu nog steeds een prachtig, ‘laid-back’ nummer (een maand of twee geleden heb ik het ook al eens geplaatst, maar toen bij een item over Lale Gul; ik vond het een mooi, 'klein' nummer om haar een hart onder de riem te steken):

www.youtube.com/watch?v=s5OVo0ZWQPU

Dr_Johnson | 20-08-21 | 22:53 | 4

Leuke tegel. Ik ken weinig van hem, maar dit vind ik een mooi liedje.
youtu.be/KJnhlMMhmds

letopuwzaak | 20-08-21 | 23:04

Ik vind deze wel aardig van hem:
www.youtube.com/watch?v=3G_msX9iHwg
( Durango ).
Alleen de ritmesectie is wel wat aan de slappe kant, had wat steviger gemogen.

Graaisnaaiert | 20-08-21 | 23:05
▼ 1 antwoord verborgen

Je kan natuurlijk het vliegtuig naar Bali pakken, in een flink aantal sterrenhotel overnachten terwijl je lekker bij het zwembad een dik boek gaat liggen lezen. Met je Raybannetje op, een schreeuwend dure fles zonnensmek en een mojito binnen handbereik, wil je toch nog eens dat verhaaltje over Christian Grey lezen. Meh..
Of je pakt de auto voor een paar uurtjes...

youtu.be/GReyEtIaMD0

Zwezerik | 20-08-21 | 22:52 | 1

Ziet er mooi uit, maar de miljoen USD vraag is: Regelen ze er een Pina Colada voor je?!

BadPatNL | 20-08-21 | 23:05

Ik hoor er helemaal niemand over, dus ik zal wel de enige zijn die het heel raar vindt dat er tolken etc moesten worden ingehuurd terwijl er hordes vluchtelingen (zelfs in corona tijd) doodleuk in eigen land vakantie aan het vieren zijn.

Ruler | 20-08-21 | 22:51 | 3

Waanzin!, dat honderden ‘ vluchtelingen’ ( die hun land destijds ontvlucht zijn en nu een uitkering in Nederland hebben) in hun eigen land op vakantie gaan ( maandenlang ) en dan nu gerepatrieerd moeten worden door de Nederlandse regering.
Je wordt belazerd waar je bij staat.

laurentius | 20-08-21 | 23:00

Is echt niet nieuw hoor.
Gebeurt al jaren, ook met vluchtelingen uit Eritrea , Somalië en Ethiopië.
S Zomers 6 weken naar land van herkomst en dan te jaar voor het begin van het onderwijsjaar weer terug komen. Dan smoezen verzinnen over gemiste vluchten aan de onderwijsinspectie

Roos | 20-08-21 | 23:05

Verbaast mij ook. Valt dat nou echt niemand op? Consequenties? Status/nationaliteit afpakken?

langelat | 21-08-21 | 06:54

Voor alle acteurs en actrices die een Gouden Kalf willen winnen:

The crying game - Boy George

Roos | 20-08-21 | 22:49 | 5
▼ 2 antwoorden verborgen

Het amateurisme druipt van de demissionaire regering af, met name van het ministerie van defensie, die door het ijs zakt, tezamen met het ministerie van buitenlandse zaken.
Het is een ongekende historische blamage, waaruit het onvermogen wederom blijkt van ‘onze’ gekozen ‘ leiders’, die incapabel blijken om crisissituaties daadkrachtig aan te pakken, het overwicht missen en niet in staat zijn om de daad bij het woord te voegen.

laurentius | 20-08-21 | 22:48 | 2

Het is geen amateurisme. Het is opportunisme gevoed door de wetenschap dat hoe erg ze het ook verkloten dat ze er toch mee weg komen. Keihard liegen, 12 ministers en staats secretarissen opgeofferd, toeslagen affaire, Omtzicht, immigratie, corona knevel, lockdown, afschaffen referendum etc. Nu zijn ze demissionair en feitelijk onaantastbaar en gaan gewoon vrolijk verder met de grondwet aan hun aars af te vegen. Getuige dat zij ministers aanstellen die hun kamerzetel niet afstaan. Het aanstellen van een nieuwe baas bij VVS die schuldig is aan toeslagenaffaire, etc.
Allen macht geldt en een ieder die daar aan toornt zal afgeserveerd worden

Olleke | 20-08-21 | 22:56

@Olleke | 20-08-21 | 22:56: zie het als dezelfde fout qua jonge criminelen, Corona maatregelen en de islam. Niet hard aanpakken en grenzen stellen.
Wat gebeurt er dan? Accepteren en wegkijken. Dan worden de grenzen opgezocht en weer verder verplaatst. En iedere keer weer tot men op een dag wakker wordt en zich afvraagt hoe we hier zijn beland. Maar dan is het te laat

Olleke | 20-08-21 | 22:59

Kick ass punk rocknroll uit Spanje met de CAPACES, "Scar woman".

---> watch?v=Qj676UcyOEc

Asteroid-B612 | 20-08-21 | 22:47 | 3

Zag in het Weather Girls topic al een paar grappige varianten voorbij komen. Dan deze;
youtu.be/qz2efshhuq4
Aretha Franklin- You make feel like a natural... being? Proost!

letopuwzaak | 20-08-21 | 22:47 | 6

@letopuwzaak | 20-08-21 | 23:09:
We kunnen onze lol op met deze waanzin. Het treurige is dat er serieus werk van wordt gemaakt.
Wist je dat The Cure jet prachtige “Killing an Arab” al jaren geleden gekuist hebben naar Killing Another”? En dat hele lied gaat niet over Arabieren vermoorden!

Hier met een stukje duiding door Robert Smith.
www.youtube.com/watch?v=kYkKxEJdNTk

Jammer, want de mystiek is er net wat meer met Arab uit het origineel.

Nuuk | 20-08-21 | 23:19
▼ 3 antwoorden verborgen

Floppers! Mooi

thanseeuwen | 20-08-21 | 22:46

Stop in the name of love. Dat is van de Supremes. Waarom dit nummer? Geen idee. Ik wil eigenlijk een mooi liedje voor de Afghanistanveteranen hier aanprijzen, maar dat lukt niet. Ik ga nog verder denken.

LV-225 | 20-08-21 | 22:45 | 1

Kan er iemand wellicht iets leuks opzetten van de CCR?

Faant | 20-08-21 | 22:43 | 8
▼ 5 antwoorden verborgen

Mark Rutte is net als Frank Farian, die deze band heel groot maakte. Alleen Farian was niet helemaal eerlijk. Maar de muziek was mooi
Milli Vanilli - Girl I'm Gonna Miss You
www.youtube.com/watch?v=ZbUENJ5FjBk

Stijlloser_from_NL | 20-08-21 | 22:43

Laffe honden

"Als een dief in de nacht" ’Diplomaten verlieten tegen alle instructies in Nederlandse ambassade in Kabul’
Door ELIF ISITMAN EN OLOF VAN JOOLEN

DEN HAAG - Als dieven in de nacht. Dat is het beeld dat is ontstaan rond de vlucht van het Nederlandse ambassadepersoneel uit Kabul vorig weekend. De opmars van de radicaalislamitische Taliban werd de tijdelijke zaakgelastigde Cees Roels te gortig, en hij besloot met zijn team de benen te nemen. Een dag later konden ze mee op een Amerikaanse evacuatievlucht. Afghaans personeel en tolken en hun gezinnen bleven in ontreddering achter. De vluchtactie ging lijnrecht in tegen instructies vanuit Den Haag, zeggen ingewijden.

Zaakgelastigde Cees Roels nam de benen, terwijl zijn vervanger, ambassadeur Caecilia Wijgers, op dat moment nog niet op haar post was.

Ambassadeur Caecilia Wijgers was op dat moment niet in het land, maar is sinds woensdag met een nieuw team ter plaatse om de evacuatie van honderden Nederlanders en ondersteunend Afghaans personeel te regelen. Haagse bronnen melden aan De Telegraaf dat het oude Nederlandse ambassadeteam, tegen alle instructies in, uit angst zijn post verliet.

Met de opmars van de Taliban werd de plaatsvervangend ambassadeur de grond te heet onder de voeten, en hij verliet samen met het Nederlandse personeel in de nacht van zaterdag op zondag halsoverkop de ambassade. De reguliere ambassadeur was op dat moment niet in het land. Voor posten met hoge veiligheidsrisico’s is het gebruikelijk dat de ambassadeur afwisselend aan- en afwezig is op de post. Bij afwezigheid wordt de ambassade geleid door een tijdelijke zaakgelastigde.

Een dag later, maandagnacht, werd het team geëvacueerd door een vliegtuig van de Amerikanen."

Bron : www.telegraaf.nl/nieuws/1446230260/di...

Zwizalletju | 20-08-21 | 22:43 | 8

@Papa Jones | 20-08-21 | 22:51: Tijdlijn maken, wie was waar op welk moment in deze shit: Wie zat er in de Bioscoop, wie zat er op een bepaald moment, samen met de mogelijke toekomstige fusie partijen ,aan een gecaterd diner, en wat gebeurde er op dat moment in Kabul ?

Zwizalletju | 20-08-21 | 23:00

Jeetje, Cees Roels...... heb ik nog een paar jaar bij in de klas gezeten, op het gymnasium in Den Haag. Ik dacht dat hij al een tijd op de ambassade in Japan werkte.

Anyway, destijds een grote, sterke kerel die ik graag mocht. Hij had veel gevoel voor humor, en was bepaald niet dom.

Als Roels besloot dat het beter was om te maken dat je zo snel mogelijk wegkwam, geloof ik hem op zijn woord. Want behalve niet dom was hij ook totaal niet bang.

Maar ja, het is makkelijk lullen hier in het veilige Nederland.

Dr_Johnson | 20-08-21 | 23:15
▼ 5 antwoorden verborgen

Wie wat te knabbelen wil; ik heb oven backed chips maar staan, mediterranean herbs smaak.
Geen idee hoe ik dat van hier naar het GS café kan plempen. Wie het weet krijgt een bakje.

Nuuk | 20-08-21 | 22:43 | 4

Gewoon gooien.

Deksmaat | 20-08-21 | 22:45

@Deksmaat | 20-08-21 | 22:45:
Heb je nu? De chips stuiteren op het oog steeds terug en krijg een vet scherm, maar misschien dat de chips zich dupliceren bij het raken van het scherm?

Ik zal maar geen drankjes aanbieden via mijn scherm…….

Nuuk | 20-08-21 | 22:59

@Nuuk | 20-08-21 | 22:59: Dat gaat via het toetsenbord, maar pas als er genoeg in zit. Probeer maar!

Frau Merkel | 21-08-21 | 01:03
▼ 1 antwoord verborgen

Nog 12 dagen.

Deksmaat | 20-08-21 | 22:42 | 7

Real life drankje met BC?

MickeyGouda | 20-08-21 | 23:00

Griekenland!

Deksmaat | 20-08-21 | 23:05
▼ 4 antwoorden verborgen

Is this the real life?
Is this just fantasy?

Mr_Natural | 20-08-21 | 22:41 | 1

Caught in a landslide
No escape from reality

Nuuk | 20-08-21 | 22:44

PREMIUM

Als een dief in de nacht

’DIPLOMATEN VERLIETEN TEGEN ALLE INSTRUCTIES IN NEDERLANDSE AMBASSADE’

A Flock Of Seagulls - I Ran

youtu.be/iIpfWORQWhU

Roehm | 20-08-21 | 22:41

Mijn glazen bol zegt mij dat de WEF-coalitie per 1 september 2021 een feit is, ruim op tijd dus om de stukken voor prinsjesdag te lekken, waarin staat dat iedereen er in 2022 op vooruit gaat, ondanks dat alles stukken duurder wordt.

Rest In Privacy | 20-08-21 | 22:38 | 1

Alles waar David Icke voor gewaarschuwd heeft!!!

omanders | 20-08-21 | 22:55

Hoge hakken en jurk aantrekken doet. Dansen!

Nancy Sinatra - These Boots Are Made for Walkin'
youtu.be/SbyAZQ45uww

Brabeaulander | 20-08-21 | 22:37

Hugo de Jonge is vergeten scheermesjes te kopen en Jantje Smit is nog steeds een simpele ziel. Tot zover mijn tv recensie.

Red shirt | 20-08-21 | 22:34 | 3

Maar je hebt wel genoten van het fantastische aanbod?

Lorejas | 20-08-21 | 22:38

Ja die baard! Weet hij niet dat baarden een broeinest zijn van bacteriën? Zo meteen zitten we weer met een enge ziekte; en dan de Hugo variant.

Nuuk | 20-08-21 | 22:45

Vandaag had ik een liedje van de immer mooie Carol van Dijk in mijn hoofd. 1995 alweer. Was een fijne tijd. Bettie serveert - Pinkpop 1995 - Tomboy

Juffrouw op de fiets | 20-08-21 | 22:34 | 7

@Nuuk | 20-08-21 | 22:51: kende ik niet, wat een leuke tip van je. Dank! Was vandaag in je dorp overigens, dwars door de weilanden gefietst naar de visboer. Kabeljauw in mosterdsaus, heerlijk.

Juffrouw op de fiets | 20-08-21 | 23:00

@Juffrouw op de fiets | 20-08-21 | 23:00:
Vishandel Volendam aan de Vinkenlaan?

Nuuk | 21-08-21 | 00:06

@Nuuk | 21-08-21 | 00:06: Ja, mooie zaak. Fiets graag een blokje om om de boodschappen in Bilthoven te doen. Zelfs bij de Lidl zijn de jongens en meisjes achter de kassa vriendelijk en beleefd. Een verademing.

Juffrouw op de fiets | 21-08-21 | 07:46
▼ 4 antwoorden verborgen

Kijk aan, daar is ze weer.
Nederlands eerste vrouw in het Torentje. De gedroomde premier van de mainstream media. Eindelijk Nieuw Leiderschap.
En wat krijgen we? Een mislukte campagne-docu bij de VPRO, een pedo in de partij, geen regering, achterkamertjespolitiek, een soort van Srebrenica trauma in Kabul,
En het ligt volgens Madame K. altijd aan een ander.

leo de pejo | 20-08-21 | 22:33 | 4

@leo de pejo | 20-08-21 | 22:37: Waar halen we toch vandaan dat ze 'geroemd topdiplomate' is/was? Ze heeft diplomatieke functies vervuld, zich vervolgens in d'r eigen partij omhoog gewerkt, en is via die omweg op de top van het ministerie waarvoor ze ooit werkte, beland. Dat's al.

konjodebonjo | 20-08-21 | 22:50

@konjodebonjo | 20-08-21 | 22:50:
Precies.
Ik had eigenlijk geroemd tussen aanhalingstekens moeten plaatsen.
Het is mij ook een raadsel. Wat heeft ze tenslotte bereikt en welke verdiensten kan ze op haar naam bijschrijven?

leo de pejo | 20-08-21 | 22:57

@leo de pejo | 20-08-21 | 22:57:
Haar verdienste was het verzwijgen tegen BuZa dat ze in het geheim met een Al-Fatah minister getrouwd was, een terroristische organisatie, en daarna eruit getrapt worden. Ze zat op een chantabele positie met toegang tot staatsgevoelige informatie.

Frau Merkel | 21-08-21 | 01:09
▼ 1 antwoord verborgen

Mooi gesprek, waar je rustig van wordt in deze hectische tijd:
youtu.be/drrLeWCOmCg

Kijkeensaan | 20-08-21 | 22:33

Fiets.

GKJP | 20-08-21 | 22:29 | 8

@GKJP | 20-08-21 | 22:38: Ja jezus, dat gezeik ook altijd. Kan het nooit een keer normaal?

Juffrouw op de fiets | 20-08-21 | 22:41

@GKJP | 20-08-21 | 22:38: En het ligt altijd weer aan mij. Doe dan zelf eens een keer wat.

Juffrouw op de fiets | 20-08-21 | 22:42

Dit gaat nog over een fiets of liggen jullie al in bed

Tobi | 20-08-21 | 23:16
▼ 5 antwoorden verborgen

De cultfilm gaat zo beginnen om 22:30 op RTL 7.

Robert Haynes | 20-08-21 | 22:28 | 9

Doe mij maar Wild at heart met Nicolas Cage

pibasso | 20-08-21 | 23:35

@van Oeffelen | 20-08-21 | 23:18: Wat een rijk leven......

dathoujetoch | 21-08-21 | 08:25

@Stijlloser_from_NL | 20-08-21 | 22:30:
Gisteren stukje gekeken. Van Johnson moest al nooit wat hebben en Rourke viel ook tegen. Vind hem in latere rollen beter,

Der Schnitzeljäger | 21-08-21 | 08:53
▼ 6 antwoorden verborgen

Nou vooruit maar. Dit is de bagger waarmee je werd doodgegooid in de jaren tachtig toen je op vrijdagavond op zoek ging naar een kouwe kletser. Lopen ze tegenwoordig zo te zeiken over transgenders en zo. Flikker op bitch. Moet je zien hoe wij er bij liepen....

Dead Or Alive - You Spin Me Right Round
youtu.be/LOMyRwhICdY

Zwezerik | 20-08-21 | 22:28 | 5

Gisteren Stamcafe al:

Voyage, voyage. Kim Wilde. Pet Shop Boys. Bananarama. AHA. You spin me round.
wilderst | 20-08-21 | 01:55

wilderst | 21-08-21 | 01:16
▼ 2 antwoorden verborgen

Wat een prettig plempsel.. ik wil meer..!

grapjasz | 20-08-21 | 22:27

Kom me daar toch op iets raars terecht...!!

Liedje...

Aangepast, gaat zelfs mij te ver...

neonreclame | 20-08-21 | 22:27 | 8

@neonreclame: het was écht een misbaksel. Maar ik denk dat ik echt de enige was die het gezien heeft. Dus laten we het onder oms houden en er verder over zwijgen.

Faant | 20-08-21 | 22:37

@Faant: oNs

Faant | 20-08-21 | 22:38
▼ 5 antwoorden verborgen

Barman, voor mij graag een Stout en voor Lorejas een Joppiesausliqeur.

BrutusBosch | 20-08-21 | 22:27

*Dansschoen aantrekken doet*

Hup..!! Zwoele bende..!!

neonreclame | 20-08-21 | 22:29

Die regering komt er toch wel, de vraag is echter: "hoe lang houden ze het uit?"

Mastermattie | 20-08-21 | 22:24 | 2

Ik ben bang dat er bijna bij niemand in Den Haag nog actieve herinneringen zijn en de volgende verkiezingen er pas weer in maart 2025 gaan komen...

BadPatNL | 20-08-21 | 22:30

@BadPatNL | 20-08-21 | 22:30: Ik denk eerder maart 2022, tegelijk met de gemeenteraadsverkiezingen.... nog even door sukkelen zo, de PVDA/GL komt natuurlijk met idiote linkse wensen waar zelfs deze VVD niet intrapt, ook het CDA zit met dicht geknepen billen af te wachten tot ze in de 2e kamer opeens horen : Hallo lieve mensen, daar ben ik weer met Groep Omtzigt... want wij zouden hem haast vergeten (ik niet), het zal mij benieuwen wat er dan gaat gebeuren als Pieter zijn muil opentrekt.

Keyboardspeler | 21-08-21 | 00:08

Halllooo? Ah er zijn al wat menschen.

SterF... | 20-08-21 | 22:24 | 5

@Flightless bird | 20-08-21 | 22:44:

Nah. Ik was keihard aan het neuken. Moet je ook eens proberen!

overVecht | 20-08-21 | 23:43
▼ 2 antwoorden verborgen

REAGEER OOK

Uitgelezen op GeenStijl? Abonneer je op de Nijman-Nieuwsbrief.
linktips: Kansino. Hét online casino van Nederland.
Bookmakers | Online casino overzicht | Bookmakers Nederland
Online Casino | Online casino Nederland | LOESOE - nieuws en entertainment
Online Casino Top 5 | Casino bonussen | CoinMart
online bookmakers in Nederland