achtergrond

Geenstijl

Nederland ten onder aan PRIKPOLARISATIE!

Goeiemoggel ongevaccineerd Holland.

Hierrrr: een mooi stukje beschouwend ethisch-filosfisch doordenken in uw favoriete gezaghebbende blad voor intellectueel Nederland De Telegraaf. Filosoof des vaderlands prof. Wierd Duk (man, blank, 78, gevaccineerd) interviewt medisch ethisch denker dr. Erwin Kompanje (man, blank, 62, gevaccineerd). Check dan wat een heerlijk nuchtere, frisse, glasheldere, rake, ware, realistische en anti-hysterische teksten die Kompanje produceert over achterlijk ophefland-comaland Nederland, kutland, prikpolarisatieland:

"We kappen met de maatregelen, zouden overheid en media moeten zeggen. Maar dat gebeurt niet: juist nu het vaccinatieprogramma bijna is afgerond, zien we geen verbondenheid, maar verdeeldheid. Ik zag beelden uit Berlijn waar een demonstrant werd neergeknuppeld, pal naast mensen die op een terras zaten. Wat is dat voor wereld?"

En:

"Demonstranten worden in Nederland met een waterkanon tegen een muur geblazen en in elkaar geslagen. Dat klopt toch niet?"

Of:

"Straks krijgen we nog een stempelkaart: heb jij je 44e prik al gehad? Bij Pfizer gaan ze echt niet zeggen: corona is voorbij, we gaan weer erectiepillen maken. In die bestuursvergaderingen zitten ze alleen nog te lachen."

Maar vooral:

"Zolang we gefocust blijven op de dreiging van het virus, zal de angst niet verminderen."

Dit. Is. Waar. Kompanje weet het, Wierd Duk weet het, de Telegraaf weet het, Hugo weet het, u weet het, hell zelfs antivaxx Nederland a.k.a. twitter/ facebook/youtube weet het. Iedereen weet het, niemand doet iets. Maar nu staat het in de Telegraaf en zal het waar en zeker zijn. Er is iets aan het kantelen, strijders. 

Bovendien heeft de vreedzame en tolerante Taliban nu de macht in Afghanistan en is de komkommertijd zo zoetjes aan voorbij, inclusief een soort van machtsgreep formatie minus ChristenUnie waardoor Het Journaal zich meer en meer zal gaan focussen op Echt Nieuws en corona het nieuwe griepje wordt en derhalve alleen nog maar terugkomt in rubriekjes van de Libelle,  in keurige opiniestukjes van Arts & Auto en voor de komende 6000 jaar op Facebook en Twitter waar de échte virologische experts (ongevaccineerd) wonen die elkaar graag maar absoluut nooit ad hominem peer reviewen op basis van goed doordachte argumenten na langdurige en grondige studies op Bitchute

Zo dan. Op naar de regenboog van vrijheid die de Great Reset gaat resetten! Maar voordat u uw derde prik gaat halen nog even de afsluitquote du jour:

"Ik hoop dat we achteraf zullen zeggen: jeetje, dat was wel erg dehumaniserend, stigmatiserend en discriminerend wat we toen riepen en deden, dat doen we nooit meer. Ik hoop ook oprecht dat de complotdenkers en virusontkenners, maar ook de gepolariseerde pro-vaxxers ongelijk krijgen. Dat ze beseffen: dat ik toen zo hard heb staan schreeuwen, was niet zo handig."

Amen.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.